Legfontosabb > Bútor

Akrilfürdő helyreállítása - "Acryl-MSC"

Még a fürdőkád legmegfelelőbb működése sem tarthatja örökre tökéletes megjelenését. Kis háztartási károk, karcolások, tisztítás nem megfelelő eszközökkel - mindez elhomályosítja a felületet, ami homályos, szürke, és végső soron megromolja az egész fürdőszoba megjelenését.

Nem szabad elhamarkodott döntéseket hoznia, és elkezdheti lebontani a fürdőt. A modern javítási technológiák lehetővé teszik a felület fehérségének és fényes ragyogásának helyreállítását, amely sok időt és jelentős összeget takarít meg a tulajdonos számára.

A fürdő helyreállítása a zománc helyreállítására, a fürdőkád kopott felületére. A fürdő modernizációjának modern módszere az "Ömlesztett fürdő". Ezt a módszert folyékony (tömeges) akril alkalmazásával alkalmazzák. A lefedettség minősége csak az összes elvégzett munkafolyamat szabályainak kötelező betartásával érhető el. A fürdőszobai akril helyreállításának eljárása két fázisban zajlik:

Fürdőfelület előkészítés

 1. Csiszolós sweep;

A fürdő előkészítésének folyamata a rozsda és a mészkő alapos tisztításával, a szilikon és a cement maradványokkal kezdődik, a sarokcsiszolók (bolgár) segítségével, csiszoló fúvókával.

Tisztítás után a felületet kémiai összetétellel kezeljük a szerves anyag eltávolítására (fertőtlenítés).

A bevonás előtt a harmadik lépésben a fürdőterületet oldószerrel és szakemberrel kell zsíroldni.

Akril bevonat

 1. A munkadarab előállítása;

A két komponensből, az akrilből és a keményítőből álló anyagot homogén tömegig gyúrjuk. Nem ajánlott keverőgépet használni. Ehhez illesszen be egy kis feldolgozott fadarabot. Fontos, hogy az akrilát óvatosan az edény sarkában és falában keverje össze. Egy ilyen készítménynek egy ideig (5-10 perc) állni kell a felhordás előtt.

 • Az anyag felhordása a felületen;

  Folyékony akril a fürdő oldalára kis mennyiségű öntéssel töltik fel. Miután az akril bevonásra került a fürdő összes falához, meg kell kezdeni a fürdő oldalainak kiegyenlítését, majd a fel nem töltött részek faláról a spatulákkal alulról felfelé emelve. A végső szakasz a kád aljához igazodik, hogy a kád kívülről leereszkedjen és eltávolítsa a cseppeket.

  Az akril szárítása során egy fedett fürdőben nem ajánlott egy szomszédos mosogatót használni a vízcseppek behatolásának elkerülésére. 24 órán belül célszerű lezárni a fürdőszobát, hogy a por ne essen a felületre.

  Fontos! A fürdő akril helyreállításának minősége elsősorban a mester szakszerűségétől függ. Különböző cégek állítólag "behozott anyagot" kínálnak, de a fürdőhelyreállítási szolgáltatási piacon az összes meglévő akrilgyártmányt Oroszországban gyártják.

  Szagtalan anyag! Nem mérgező! A kikeményedési idő 24-36 óra!

  Garancia a munkában 3 év! Az anyag élettartama 15-20 év!

  Mesterek legalább 5 éves szakmai tapasztalattal! Regisztráció Moszkva!

  Egy szerződést kötünk és egy munkát végezzünk!

  Helyreállító fürdő folyékony akril felhasználásával

  Az akrilalapú fürdő restauráció vezető szerepet tölt be a helyreállítási technológiák jelenlegi piacán, melynek felületét vékony, de tartós, új anyagból álló réteggel fedjük le. A biztonság, a munka gyorsasága, kiváló eredményei, a bevonat tartóssága és a különböző mértékű romlottságú felületeken való felhasználhatósága miatt a helyreállítási módszert a fogyasztók széles körben használják és bízzák.

  Az akril fürdők bevonására alkalmas anyagok már számos cégnél vásárolhatók, amelyek a fürdők javítására szakosodtak. Azonban ennek az anyagnak a megmunkálása szakképzettséget és bizonyos készségeket igényel, ezért tökéletesen sima felületet kapjon csíkok, rétegek és rések nélkül, jobb tapasztalt kézművesek szolgáltatásainak használata.

  A fürdő helyreállításához szükséges eszköz

  A munka megkezdése előtt a kádat leválasztják a szennyvízcsatornáról, a szifont és a csapot eltávolítják, és a tartályba felesleges akril tartály kerül behelyezésre.

  Az előkészítési eljárás a régi bevonat eltávolításával kezdődik. A felületet alaposan meg kell tisztítani, különös figyelmet fordítva a repedésekre és forgácsokra. Különösen mély károsodás van gittal. Ezután a fürdőt kémiai kezelésnek vetjük alá speciális eszközökkel és zsírtalanítjuk, majd megszárítjuk. Csak ezután a felület bevonásra késznek tekinthető.

  A munkadarabot közvetlenül a munka megkezdése előtt készítik el. Az egyik legfontosabb jellemzője a szag és az abszolút biztonság hiánya mind a mester, mind a bérlők számára. Az akrilok elkezdenek kis csepegtetni, az oldalaktól kezdve, a perem körül. A folyamat során a mester leereszkedik alsó és alsó szintre, amíg az anyag a fürdő alját fedezi. Ezután egy spatulával simítsa ki az eljárás során keletkező sagokat, és távolítsa el az akril felesleget a leeresztő nyíláson keresztül. Az akril teljes szárításának időtartama 24-36 óra, amely után egy szifont és egy keverőt szerelhetünk be a fürdőbe, és csatlakoztathatjuk a csatornarendszerhez.

  Az akril fürdő helyreállításának előnyei

  A fürdő folyadék akril helyreállítása olyan technológia, amely számos előnnyel jár, mint más módszerek:

  • Kevesebb, mint 36 óra alatt minden fürdés megjelenik egy új termék megjelenésén. Sem a teljes csere, sem a zománcfestés nem ad ilyen időmegtakarítást;
  • A folyékony akril bevonat sokkal olcsóbb, mint egy új fürdő. És ha úgy gondolja, hogy nemcsak fürdést, hanem új vízvezetéket kell vásárolnia, valamint javítania kell a falakat és a padlót, akkor a helyreállítás előnyei nyilvánvalóvá válnak.
  • Az ömlesztett akril vékony, de tartós réteget képez a fürdő felületén. Az anyag plaszticitása ellenáll a forgácsolásnak és repedésnek. A takarékosság élettartama legalább 15 év, megfelelő gondossággal.
  • A fényes megjelenésű akril felület teljesen csúszós, még nedvesedés után is. Ezáltal a bevonat biztonságos a gyermekek és az idősek számára.
  • Az akril nem igényel komplex ellátást vagy speciális tisztítószereket. A puha ruhával vagy szivaccsal a szokásos szappan könnyedén megtisztítja a felületet. Nagyon fontos, hogy az akril megakadályozza a mikroorganizmusok kialakulását, ami a fürdőt higiénikusvá teszi.

  Örülünk, hogy meglátogatjuk ügyfeleink között!

  az "Acryl-MSK" vállalat vezetője, Vladynlav Dobrynin

  TÖBB ACRYLIC FŰRÉSZEK

  3. cselekvési szám! Ebben a hónapban 1000r kedvezmény az EURO-24 fürdőre!

  AKKUMULÁTOR FÜRDŐ EURO STANDART-24

  EURO 24 24 órán át szagtalan szárítás, környezetkímélő, hipoallergén és antibakteriális tulajdonságok

  Akrilgyártás
  Finnacryl Kft. Finnország / EU

  fürdőkád 1,2 méter

  3490 2500 rubel

  fürdő 1,5 méter

  3890 2890 rubel

  fürdő 1,7 méter

  3990 2990 rubel

  4. cselekvési szám! Ebben a hónapban 1000r kedvezmény a fürdőkre EURO PREMIUM-16!

  AKKUMULÁTOR FOGADÓ EURO PREMIUM-16

  „PREMIUM AKRIL» EURO 16 DRYING SZAGTALAN 16 óra, környezetbarát, hipoallergén és antibakteriális tulajdonságokkal

  Akrilgyártás
  Finnacryl Kft. Finnország / EU

  fürdőkád 1,2 méter

  5500 4300 rubel

  fürdő 1,5 méter

  5990 4500 rubel

  fürdő 1,7 méter

  5990 4700 rubel

  5. cselekvési szám! Ebben a hónapban 1000r kedvezmény a fürdőben SUPER PREMIUM-8!

  TÁMOGATÓ PREMIUM BATHTUB

  „AKRIL SUPER PREMIUM» EURO 8 DRYING SZAGTALAN 8 óra, környezetbarát, hipoallergén tulajdonságai, nano részecskék ezüst küzdelem baktériumok és üledékek

  Akrilgyártás
  Finnacryl Kft. Finnország / EU

  fürdőkád 1,2 méter

  5700 4700 rubel

  fürdő 1,5 méter

  6100 5100 rubel

  fürdő 1,7 méter

  6300 5300 rubel

  BATHTUB BATH EcoVanna

  36 ÓRA SZÁRÍTÁSI GYÁRTÓ RUSSIA

  fürdőkád 1,2 méter

  2490 rubel

  akril EcoVanna Oroszország

  fürdő 1,5 méter

  2790 rubel

  akril EcoVanna Oroszország

  fürdő 1,7 méter

  2890 rubel

  akril EcoVanna Oroszország

  A KIEGÉSZÍTŐ MŰVEK ESETÉN CSATLAKOZIK AZ ÜGYFÉL VESZÉLYÉBEN

  A műanyag csatorna eltávolítása ingyenes

  Öntöttvas szilva eltávolítása bontása 400 r

  Automatikus vagy félautomata 200 r eltávolítása

  Új szilva hullámossággal, vasalóval, lánccal és dugóval 400 r

  Akril mosdó vagy mosogató 1000r

  Műanyag képernyő a fürdő alatt 1450 p

  Ha a fürdőt 400 (400) ecsettel festették (zománcozott)

  Zsetonok, repedések eltávolítása mind a 200 r-nál

  Szilikon fürdõtömítés szabad

  Színválaszték Szabad: fehér, kék, rózsaszín, krém stb.

  Indulás moszkvai szabad. Indulás a Moszkva körgyűrűhöz 100 p.

  A munkához 2 lehetőség van, a "csatorna-túlfolyás" eltávolításával vagy eltávolítás nélkül. Választhat, mi felel meg legjobban. Lehetőség van a csatorna-túlfolyás rögzítésére 24, 16 vagy 8 óra elteltével, a kiválasztott anyag típusától függően.

  rajz akril kisülési szilvával

  A videó bemutatja a munka akril és edzés 36 óra, de erkölcsileg elavult, és azt javasoljuk, ma, hogy válasszon egy modernebb bevonatokat egy időben önteni 24, 16 és 08:00.

  A túlcsordulás szétszerelése akkor történik, amikor a fém leeresztő csészéket újakkal kívánja kicserélni. De ha nincs hozzáférése a mosogatóhoz, például van egy csempézett képernyő, akril alkalmazható a túlcsordulás szétszerelése nélkül.

  akril alkalmazása a csatorna kicserélése nélkül

  (a videó 36 órás akril árnyalatot mutat, de már elavult, és 24 órás, 16 órás vagy 8 órás megszilárdítási időtartamú bevonatokat ajánlunk)

  Ha a fürdő alján a víz korábban stagnált a hornyoknál, akkor az akril feltölti és a fürdő alját szintre emeli. Akrill bevonat ütésálló. Minden munka 2-2,5 órát vesz igénybe a fürdő állapotától függően. Az alkalmazás során az Euro-akril nem bocsát ki semmiféle szagot, és néhány óra alatt a fürdőszobát használhatják. Az akril ömlesztett fürdő élettartama 15-25 év. Az akril bevonat mindig megújítható és újratölthető.

  Mit kell főzni a mester érkezése előtt?

  Használja a fürdőszobát a kapitány megérkezése előtt, mint rendesen. A fürdő mosásához vagy szárításához nincs szükség. Világosnak kell lennie a fürdőben. Csavarja le a lefolyót nem szükséges. Csak vegye ki a fürdőszobai törölközőt és a kádban lévő összes csövet.

  Munkaterv

  Mester tisztítja a fürdő felületén alkalmazása előtt az akril cement, és egy vizes tintacseppek kő mosási fürdő több detergens majd szárad. Ezután a mester átadja az akril felületét a fürdő felszínén.

  Az általunk alkalmazott európai akril megfelel az európai környezetvédelmi előírásoknak, és nem bocsát ki semmilyen szagot, ellentétben a helyi gyártók akriljaival.

  Itt fizetheti a fürdő helyreállítását banki átutalással.

  alkalmas öntöttvas, akril és acél fürdők számára

  Az európai akril szétszórt!

  Nem rendelkezik pórusokkal és nem szennyezi a szennyeződéseket. Könnyen tisztítható normál szappannal.

  Akril fürdõ "meleg" az érintésre, sima és még csúszásmentes.

  A fürdő tökéletesen sima, magas fényességű felületet biztosít.

  A zománcfürdővel ellentétben az ömlesztett akril fürdő sokkal erősebb és esztétikusabb.

  Ha kétségei vannak, milyen módszert választani, javasoljuk a cikk olvasását:

  Mit válasszon? - Zománc vagy BULK ACRYL? - Tippek az ügyfelek számára.

  Az ár-minőség kritériumai:

  Zománcfürdők - alacsony költségvetési lehetőség, 3 hónapig tart. legfeljebb 5 évig.

  Akril bevonat - átlagosan 1000 rubel drágább, 15-25 évig tart és frissíthető.

  Összehasonlítva a tömeges akril bélés nem igényel szét a csempe a szélén a fürdő!

  Ezenkívül nem szükséges a csempézett képernyő szétszerelése a fürdőszoba alatt!

  Szintén nem szükséges szétszerelni a lefolyót (példa a 2. videóban).

  A módszeres ömlesztett fürdő az ügyfél pénzét takarítja meg. Miért? olvasható a cikkben:

  Insert vagy ömlesztett fürdő?

  A mosolyod az arcodon

  ez a legmagasabb

  munkánk értékelése!

  Bármilyen kérdés? Hívjon most!

  8 (495) 409-52-00

  Munkaidő 09: 00-22: 00 között dolgozik.

  Mestereink kényelmes időben jönnek el. A fürdés helyreállítása a holnap és a héten történik.

  Az akril fürdők visszaállítása a városokban

  Moszkva, Aprelevka, Balasiha, Bronnitsy, Vidnoe, Vereya, Volokolamsk, Vysokovsk, Voskresensk, Golitsyno, Dzserzsinszkij, Dedovsk Dmitrov, Domodedovo, Dolgoprudny Dubna, Drezna, Yegoryevsk, vasúti, Zsukovszkij, Zvenigorod, Zelenograd, Zaraysk, Istra, Ivanteevka, Klimovsk, Kashira, Klin, Kolomna, Kotelniki, Korolev, Krasznoarmejszk, Krasnogorsk, Krasnoznamensk, Krasnozavodsk, Kubinka, Kurovskoye, Lobnya, Likino-Dulyovo, Losino-Petrovszkij, Lytkarino, Lukhovitsy, Lyubertsy, Mozhaisk, Mytischi, Moszkva, Naro-Fominsk, Noginsk, nyaklánc, Odintsovo, Ozyory, Orekho on-Zuevo megvilágít, Pavlovsky Posad, Podolsk, Protvino, Pushchino, Pushkino, Ramenskoye, Roshal, Reutov, Ruza, Serpukhov, Sergiev Posad, Solnechnogorsk, Stupino, Staraya Kupavna Troitsk, Taldom, Fryazino Khimki Khotkovo, Csehov, Chernogolovka, Shatura, Shcherbinka, Shchelkovo, Elektrougli, Elektrogorsk, Elektrostal, Jubilee, Yakhroma.

  Akril töltőanyag egy high-tech és környezetbarát anyagokból előállított nyersanyagokból nyugati cégek Du Pont Dow Franciaország Németország amelyet szerte a világon, hogy visszaállítsa a bevonófürdő. Ez az anyag, tapasztalt kézművesek minőségileg visszaállítani a fürdő a lehető leghamarabb, elég hívjon minket.

  Folyékony akril fürdőkhöz: csináld magad javítással


  Az öntöttvas fürdő zománcozással végzett javításának módja hosszú ideig ismert. Egy másik lenyűgöző helyreállító anyag megjelenése a hazai kézműves-akril arzenáljában egy egyedülálló perspektívát nyitott, hogy a régi fürdő felszíni réteget gyorsan és hatékonyan helyreállíthassa következetesen egyszerű műveletek végrehajtásával.

  Összetétel, folyékony akrilfajták

  A fogyasztói piac széles körben elterjedt az összetett készítmények ("Epoxin", "Stakril") kompozíciókból, amelyek öntöttvas fürdő kijavításához akrilból készülnek. Yaroslavl és Moszkva-Alfanna Ekovannaya összetétele népszerűvé válik. A fő összetevők közül az akril a domináns - modern termoplasztikus anyag. A polimerizációs eljárás katalizátoraként epoxigyantát adunk hozzá, amely a keményítővel reagálva tartós bevonatot képez.

  A kivitelezés kétkomponensű készleteket tartalmaz: akrilkeverék és keményítő. A gyártó a gyártó ajánlásaival összhangban közvetlenül a munkahelyen keveredik. Rendszerint a komponensek előtti expozíciója szobahőmérsékleten szükséges.

  Előzetes műveletek

  A munka megkezdése előtt egyszerű felszerelést és eszközöket készítenek:

  • egy tartályt, amelyet a keveréknek a kezelendő felületre önteni kell (1 literes térfogat elegendő). Ez lehet egy rendszeres műanyag palack, amelynél a felső szűkített rész le van vágva;
  • spatula;
  • elektromos fúró csiszoló fúvókával;
  • csiszolópapírral;
  • egy merev napfehérkefével;
  • cellophane a piszok és a padló fröccsenése ellen;
  • védőszemüveg és porvédő maszk;
  • kézvédelem (gumikesztyű).

  A fürdő szélén a csempe maszkolószalaggal van szigetelve, hogy megakadályozza a helyreállító vegyületet.

  A felújított felület előkészítése

  Az új bevonat minősége alapvetően a felújítandó felület alaposságától és megfelelő előkészítésétől függ. A munkát egy bizonyos sorrendben végezzük.

  1. A fürdőt alaposan tisztítják speciális tisztítószerek használatával.
  2. Eltávolított bélés túlfolyó és leeresztő nyílás közelében. Ezek a helyek csiszolópapírral vannak kitéve. Különös figyelmet fordítanak a rozsdás területekre. Szükség esetén elektromos fúrót használhat egy fúvókával (csiszolókoronggal).
  3. Eltávolított hibák az egész felületen. Spatula eltávolított hámozott zománc, nem maradhat még a legcsekélyebb duzzanat. Minden zseton csiszolópapírral van polírozva.
  4. Az észlelhető kúpok fel vannak téve. Használhat epoxi gyantát vagy poliészter gyorsan száradó automata gitt, amely a teljes száradás után (20 perc elteltével) földelésre kerül.
  5. Az előkészítés után a fürdő teljes belsejét folyó vízzel mossuk.
  6. A szódabikarbóna további feldolgozása további zsírtalanítást tesz lehetővé. Erre a célra oldószert használhatunk.
  7. Ezután egy teljes csésze forró vizet húzunk, amelyet tíz perc alatt leeresztünk.
  8. A felületet megszárítjuk. Ezt a műveletet gyorsan meg kell előzni a hűtés megelőzése érdekében. Használhat hajszárítót vagy törölje le egy ruhával. Győződjön meg róla, hogy nincs szál.
  9. Megfelelő méretű edényt kell elhelyezni a lyuk alatt az áramló akril összegyűjtéséhez. Ha az alsó részből nem lehet a lefolyó alá helyezni, akkor a lyuk tömített, ragasztószalaggal lezárva, és egy kis, megfelelő méretű edényt (pl. Egy műanyag pohár alját) illeszt be az aljába.

  A munka fő fázisa - akril rajzolás

  Az alkotóelemek keveredési folyamatát egy bizonyos sorrendben végezzük, amely meghatározza az eredményül kapott tömeg minőségét és egységességét. A keményítőt kis részecskékbe öntik az akrilbe, miközben állandó és alapos keverést tartanak legalább tíz percig. A szakértők javasolják, hogy kézzel hajtsa végre a műveletet, erős fából készült bot segítségével. Az anyag felhordása után húsz perces expozíció után készen áll.

  Csomagolás 3,5 kg akril és 0,5 liter keményítő elegendő egy standard 1,7 méteres fürdő visszaállításához.

  Az akril bevonatának alaptechnikája egyszerű, de lassú és óvatos.

  1. A kész keveréket előkészített literes tartályba öntjük.
  2. Kezdje a munkát a fal melletti felső sarokban.
  3. A kompozíciót körülbelül 5 cm vastagságúra öntjük úgy, hogy a fürdő falának felére csökkenjen. A cserépkeverék alatt gyengéden spatulával mozog.
  4. Csendben mozogva, az akril a kerítés egészére kerül.

  Szükséges az öntött réteg teljes egyenletességének elérése, így nem szabad megszakítani a munkát.

  1. A teljes kör befejezése után a keveréket nem szabad a már kiömlött területekre önteni, mert nem lehet eltávolítani az esztétikai beáramlást.
  2. Középről indulva a második forduló ugyanolyan módon történik;
  3. Az alsó részen lévő keveréket megengedhetjük spatulával vagy fuvola kefével úgy, hogy a felesleg a lyukba áramoljon.

  A spatula ne érintse meg a fürdő oldalát, nehogy megsemmisítse a friss bevonat integritását.

  Ha a polimer fröccsenés megérinti a falakat vagy a padlót, azonnal eltávolítják őket, mivel a kikeményedés után hiba nélkül is megteheti. Az összegyűjtött akril tartályt eltávolítjuk, miután a bevonat megindul, és a felesleg lefolyása leáll.

  Olyan emberek számára, akik úgy döntenek, hogy a folyékony akrilfürdõkkel ellátott fürdõk önjavítanak, a mesterek visszajelzései értékes információkat és iránymutatást nyújtanak a tevékenységekben. A megfelelő készségek nélkül a munka akár négy órát is igénybe vehet. Ajánlatos hosszú szárítási anyagok módosítása. Az ilyen kompozíció a szükséges erő eléréséhez legalább négy napig tart. Vannak ajánlások a gyorsan száradó kompozíció használatára olyan emberek számára, akik érdeklődnek a teljes munka befejezésének sürgősségétől. De ne feledjük, hogy ebben az esetben az erősség kissé alacsonyabb lesz.

  Az akril bevonat előnyei

  A fürdőkád akril bevonásával végzett javításakor a visszajelzés a leggyakrabban pozitív. A frissített fürdő következő előnyei:

  • a bonyolult leszerelés hiánya az előkészítő szakaszban;
  • sima fényes felület kiváló esztétikai hatással, csúszásmentes és kellemes tapintási érzékelésekre;
  • vegyi ellenállás;
  • nagy kopásállóság;
  • az innovatív bevonat alacsony hővezető képessége megtartja a kívánt vízhőmérsékletet;
  • szilárdság;
  • fényállóság;
  • tartósság (legalább 10 év);
  • gazdasági előnyök (az új fürdő vásárlásához képest);
  • könnyű ápolás (elég puha szivacs és szappan koptató adalék nélkül).

  Sokan inkább a fehér fényű bevonatot. De ha akarod, könnyedén készíthet egy világos színárnyalatot, amelyhez színes paszta van hozzáadva (legfeljebb 3 ml / 100 ml akril). Nem szükséges telített színt elérni, növelve a festék mennyiségét, mivel ez hátrányosan befolyásolja az erő tulajdonságait.

  Mielőtt megteremtené a kívánt színsémát, tanácsos a színt kis mennyiségű akril segítségével hígítani, hogy ellenőrizze, hogyan keverednek és alkalmazkodnak a vas tárgyhoz, értékelve a bevonat teljes kompatibilitását és szilárdságát.

  Az akrilfürdő helyreállításának hátrányai

  Az ilyen kényes helyreállító anyag, mint a folyékony akril fürdő átfogó értékelése során különböző pozíciókat elemezve, visszacsatolás hiányosságok, amelyek igen jelentéktelenek, arra lehet következtetni, hogy célszerű használni. A negatív jellemzők közül a következő paraméterek figyelhetők meg:

  • egyes nehézségek okoznak szagokat a zsírtalanítás során, de ezek rövid távú, könnyen megoldható problémák;
  • a legnagyobb kényelmetlenség a korszerűsített vízvezeték szárításakor jelenik meg, amikor a vízkezelés nem engedélyezett négy napig;
  • Ne használjon durva tisztítószereket, amelyek csiszoló tölteteket tartalmaznak a tisztításhoz;
  • Nem ajánlott túl meleg vizet használni, jobb hőmérséklet szabályozása;
  • szintén nemkívánatos hosszantartó tartalom a frissített vizes tálban.

  Ami előnyös - hagyományos zománcozás vagy akril bevonat

  Ha a zománcfürdő hagyományos javítását a saját kezével választja, akkor ebben az esetben a munka algoritmusa egyszerűbb. Az előkészítő szakasz azonos a fentiekkel. A gyártó ajánlásainak megfelelően előkészítve a zománcot szórással szórással vagy ecsettel kell felhordani. Hagyja megszáradni a normalizált időt, és ismételje meg a zománcozás folyamatát. Használat előtt száradni kell, legalább egy hétig tart. A zománcburkolat kiszolgálása legalább 7-8 év lesz.

  Ellentétben a tartós, de törékeny zománccal, amely megrepedhet egy erős ütés ellen, a kádak akril megvédése az ilyen kockázatok ellen. Ennek az innovatív kompozíciónak a viszonylagos puhasága lehetővé teszi a bevonatnak, hogy ellenálljon a sokkterhelésnek, mivel végső megoldásként enyhe duzzanatot kapott. A munka során nincsenek görgők vagy kefék formájában olyan eszközök, amelyek egyenetlen rétegeket képesek felhordani, a polimerizáló készítmény szabad áramlása hajlított síkban, biztosítja az eredményül kapott film vastagságának csak egydimenziós méretét.

  A fürdőkádban egy ilyen fontos egészségügyi termék frissített megjelenése kifogástalan fényt kölcsönöz a tulajdonosoknak az egész operatív időszakban. Ennek az akril kompozíció molekuláris kölcsönhatásának és a javítandó régi bevonatnak a tapadásának ez a látványos eredménye miatt.

  Hogyan kell kijavítani a fürdő folyékony akril

  A fürdő az egyik legkeresettebb tartozék. A kemény tényezők gyakori expozíciója miatt a fürdő felszíni rétege végül kellemetlen lesz. Zománc repedés, lehámlás; piszkos foltok, rozsdás foltok stb. jelennek meg rajta. Az akril javítás megoldja az otthoni kényelem ilyen fontos elemének megjelenését.

  Az akril nagy szilárdsággal és hosszú élettartammal rendelkezik.

  Korábban (és néha a mi korunkban) a fürdő felületének helyreállítását különböző módon új zománcozási réteggel végeztük. Az ilyen javítást csak szakember végezte, és maga a felszíni réteg rövid élettartamú volt, és rövid idő után összeomlott. A folyékony formában történő akrilfehérítés megoldja a megbízhatóság problémáját. Az akril alkalmazása modern technológia egyszerű, a fürdő kijavítása önmagában is elvégezhető.

  Legfontosabb előnyök

  Az akril betét rendszere.

  Jellemzően a folyékony akril egy kétkomponensű keverék, amely egy polimer bázist és egy keményítőt tartalmaz. A "Stakril", "EcoVan" és "Alfanna" márkák akriljait a legszélesebb körben használják. Tulajdonságai szerint az akril és a bevonat egyedi tulajdonságokkal rendelkezik.

  Az akril alacsony hővezető képességgel rendelkezik, amely biztosítja a fürdésre leadott víz hőjének hosszú távú megőrzését. Például az akril bevonatú fürdőben a víz hőmérsékletének csökkenése mértéke több mint 30-szor kevesebb, mint a szokásos öntöttvasfürdőben a víz hűtése azonos feltételek mellett.

  Az akril bevonat nagyon nagy szilárdságú és kopásálló. Az anyag ellenáll a magas hőmérsékletnek és az agresszív anyagoknak. A fürdő felülete az akril bevonat alkalmazása után kevésbé csúszós, míg a megjelenés kiváló dekoratív tulajdonságokkal rendelkezik.

  Lépésről lépésre

  A kád folyadék akrilnal történő javítása több szakaszra bontható:

  1. Fürdőkészítés.
  2. Keverés folyékony akril.
  3. Az ömlesztett burkolat közvetlen gyártása.

  Előkészítő munka

  A fürdő elemeinek lebontását fogóval vagy csavarhúzóval végezzük.

  A fürdő előkészítése nagyon fontos lépés. A régi bevonaton maradt minden hiba megjelenhet az új bevonaton, és munka befejezésekor lehetetlen megszüntetni őket.

  Az előkészítő munka a segédelemek lebontásával kezdődik. Szükséges a vízelvezető rendszer külső elemeinek eltávolítása a fürdőből és a víz túlcsordulása. A telepítés módját a fürdő típusa határozza meg, de általában fogóval és csavarhúzóval történik.

  Az akrilgyűjtő edényeket a fürdőszoba padlóján szerelik fel a kádban lévő megfelelő lyukak alatt. Ha ezeket az elemeket nem lehet szétszerelni, akkor szigetelni kell az építési szalaggal, majd gondoljon arra, hogyan kell díszíteni a felületüket, hogy ne rontsák el a fürdő teljes felületének megjelenését.

  Felület előkészítés

  A helyreállítás felszíni felkészítése az összes javítás legfontosabb szakasza. A fürdő előző rétegének csiszolásával kezdődik. A gondos feldolgozás biztosítja az akril megbízható kapcsolódását a régi zománc és fémfürdő maradványaihoz. A köszörülést a lehető legjobban elektromos szerszámmal lehet elvégezni - daráló vagy fúrógép fúvókával (daráló csiszoló tárcsával).

  A fürdő festett festése akrilnal: előkészítés, csiszolás, akril alkalmazás, festés.

  Ebben az esetben ne feledkezzen meg arról, hogy a szobában erősen porlasztják. Ez azt jelenti, hogy védőmaszkkal vagy légzőkészülékkel kell védenie magát. A szükséges elektromos szerszámok hiányában a csiszolás munkaigényesebb módon végezhető el - csiszolás 40-ig terjedő durva kendővel.

  A köszörülés után a felülettől a tisztítás után megmaradó szennyeződéstől és portól való pontos tisztítást végezzük. Először a szennyeződést vízzel lemossák. Ezután a fürdő felületét oldószerrel kezeljük a zsírok tisztítására. Az aceton a leggyakrabban használt. Mivel az oldószer is használható, és ivóvíz szódát készíthet, vastag oldat formájában (a habarcs konzisztenciája).

  Néha a régi fürdő zománcozott rétegét erős, helyi pusztításnak vetik alá, mély repedések és csipek formájában (a fürdő alapfémjeihez). Az ilyen károsodást nem lehet csiszolni. Ilyen esetekben a mély hibákat a rövidebb fagyási idővel rendelkező autógyárral lezárják. A gitt feldolgozásának helyét csiszolópapírral óvatosan csiszolják.

  Gyakran a fürdő megközelíthetetlen helyeiben az oldhatatlan szennyezés és a régi zománc maradványai koncentrálódnak. Lehetséges az ilyen helyek savval történő eltávolítása. Miután befejezte az összes típusú feldolgozást, tegye ki a mosófolyadékot forró vízzel.

  Akrilkészítés

  Az akrilfesték fürdő helyreállítását ömlesztve végezzük.

  A fürdőjavításhoz használt folyékony akrillát két komponens - polimer alap és egy keményítő - keverékének keverésével állítjuk elő. Ehhez a szabványosított csomagolás fehér sűrű keverékét óvatosan öntjük a keverő tartályba. Ha a tartályt felszedjük és a tartályba öntjük, teljesen ki kell küszöbölnünk a szennyeződést a keverékbe. Az elegyet rövid ideig (néhány percen belül) kézzel keverjük egy rúd vagy spatula segítségével. A keverést kis sebességgel, homogén tömegig végezzük. Az elektromos szerszámok használata nem ajánlott a gyors keverésű légbuborékok kialakulásának elkerülése érdekében.

  A keményítőt egy kis üvegből fokozatosan hozzáadjuk a keverékhez keverés közben. A keményítőt több részre célszerű önteni. A keményítő minden egyes részletét 2-3 percen át alaposabb keverést végezzük. A komponensek összekeverésekor szigorúan be kell tartani a keverék útlevélben feltüntetett arányokat. Tipikusan a keményítő az akrilalap 9,5% -a. Miután a keményítő teljesen megtelik, az elegyet manuálisan körülbelül 10 percig keverjük. A keletkező folyékony akril 10-20 percen belül védi, majd felhasználásra kész.

  A folyékony akril színe a kívánt módon biztosítható. A kívánt árnyalatú keverék előállításához színes pasztát adunk hozzá. A tömeg alaposan összekeveredik. A színséma tartalma nem haladhatja meg a 3% -ot.

  Bevonat alkalmazás

  Az akril bevonat kialakulása öntéssel történik.

  A keverék egyenletes eloszlása ​​javul a meleg felületen, ezért a fürdőt forró vízzel töltöttük és 10-15 percig tartottuk.

  Ezt követően a vizet leeresztik, és a fürdő felületét gyorsan és alaposan szárítják hajszárítóval vagy olyan ruhával, amely nem hagyja el a villit.

  A fürdő folyadék akril alkalmazása előtt és után.

  A folyékony akrillát kis tartályba öntjük, amelyből a folyadékot vékony, egyenletes vízáramban ürítjük ki. A legmegfelelőbb egy csatorna kialakítása a tartály szélén egy orr formájában, mint egy öntöződoboz, egy kis öntöződobozt használhat. A művelet elején vékony szalag keverékét a fürdő oldalának külső szélére helyezzük a fürdő falához közelebb. A spatula segítségével a keveréket a csempe vágása alatt nyomják.

  Az akril bevonat megszerzésének fő folyamata a folyadék tömegének a saját súlya felől lefelé történő lefolyása. Ehhez az ömlesztett tartályból származó akrilelegyet a fürdő oldalának belső szélére öntjük. A keverék vékony áramban áramlik és fokozatosan lecsúszik a fürdő oldalfala mentén. Az öntett folyadék mennyiségét úgy állapítjuk meg, hogy a képződött réteg vastagsága 4-6 mm legyen, és az akril tömeg megközelítőleg a fürdő alja közepén eléri. A folyékony akril töltött sugara lassan mozog a fürdő kerületén, egészen addig, amíg a kör teljesen le van zárva.

  A sugár áramát egyenletes és non-stop üzemmódban kell biztosítani. Miután áthaladt a fürdő teljes peremén, az aljzatra akrilot kell alkalmazni. A töltőedény mozgatásának spirálozásával biztosítja a fürdő alaprészének teljes felületen történő egyenletes töltését. Ne feledkezzünk meg arról, hogy nem javasolt a csomók és a kiömlések kiküszöbölése a tömeges elvezetés folyamatában. A folyamat végén és a bevonat kikeményedéskor eltűnnek. Az akril töltöttségének nagyon sikertelen végrehajtását és a fedetlen területek megjelenését rugalmas spatulával kell korrigálni, festékkefék nélkül. A felesleges tömeg kiszivattyúzódik a kád alatt lévő tartály kifolyónyílásán.

  Az akril bevonat keményedése 6-24 órán belül megtörténhet, az anyag márkájától függően. A szárítási idő a keverék útlevelében van feltüntetve. A túlfolyó lyuk rácsa a szárítás előtt behelyezhető, de jobb, ha a bevonat megszilárdulása után rögzítik a lefolyó lyukba. Javasoljuk, hogy a fürdő működését legkorábban 48 óra múlva indítsuk el.

  Eszközök munkához:

  • Bolgár vagy fúró;
  • öntöződoboz;
  • fogó;
  • csavarhúzó;
  • hajszárító;
  • csiszolópapír;
  • lapát keveréshez;
  • gumi spatula.

  A folyékony akril használata hatékony eszköz a kád javítására. A folyamat technikájának betartásával az akril bevonat minimális élettartama eléri a 10 évet.

  Akrilkád javítása: a zománc helyreállítása részletesen

  Ha a régi öntöttvas betét leszerelése helyett úgy döntöttél, hogy megpróbálja helyreállítani a tálat, akkor nézd meg a fürdő akrillel való javításával kapcsolatos véleményeket. Gyakran előfordul, hogy a felhasználók inkább ezt a lehetőséget választják, mivel pénzeket takarítanak meg, és kivonják az öntöttvas fürdőt, amely megőrzi a hőt, nincs sem vágy, se szükség. A felülvizsgálatok kis ellenőrzése, a folyamatban részt vevő vállalatok hívása és a varázsló felhívása. Egyébként a munkálatok nem fognak sok időt vesz igénybe, és teljesen lehet helyreállítani a fürdőt akrilokkal saját kezével.

  Akril, hogy helyreállítsa a fürdőt: mit kell szembe néznie

  Tehát az előkészítő folyamat első szempontja a költség. A fürdő bevonatának helyreállítása akril segítségével hatalmas számú céget és privát mestert kínál. De az ár a következő tényezőkön alapul:

  1. A munkavállalók képzettségi szintje. Egy jó szakember nem lehet olcsó.
  2. A szakemberek munkája. Ha csak az akrilmentes fürdők javítása, a tömítőcsuklók és a falfali ízületek nélkül, akkor nem fog sok mindent ehhez a munkához.

  Tipp Legjobb a varrás kitöltése akrilnal, mivel a befejeződés és a tömítés nem lesz szükség a "lábazaton" a tál szélén vagy a rés tömítőanyaggal történő feltöltéséhez.

  1. Opcionális bevonat: kézi, tömeges vagy interkaláris. Az első módszer nem garantálja a szilárdságot és a tartósságot, a harmadik pedig a bevonat frissítése akril béléssel.

  Tipp A legegyszerűbb és a legjobb az utolsó lehetőség. Teljesen megfelel a betűtípus frissítésének minden követelményének, és a helyreállítási folyamat sokkal gyorsabb lesz, mint bármely más verzióban. De itt fontos a megfelelő mester kiválasztása, a segítségnyújtás felhasználói visszajelzést adhat a vállalatról és a szolgáltatások szakmai színvonaláról.

  A felhasználók válaszai alapján kiválaszthatja a munka kellemetlen jellemzőit:

  1. Az aceton szaga. Az akril fürdők felújítása az öntési módszerrel oldószerek használatával jár, így a legjobb megoldás a gyermekek és háziállatok eltávolítása a lakásból.
  2. Előkészítő munka. Ahhoz, hogy a bútorok, hogy hagyja el a szobát a tartozékokat és egyéb apróság szükséges, mielőtt a kapitány.
  3. Az akril bevonat megkötésének időtartama. A végső megszilárdulást általában 4-5 napon belül végezzük. A fürdőszoba használata teljesen lehetetlen.
  A folyékony akril hosszú ideig szárad és erős szagú

  Minden helyreállítási módszernek előnyei és hátrányai vannak. De ha meg akarja javítani a fürdőt akrilnal, akkor még részletesebben meg kell néznie a lehetőségeket.

  Javítsd meg az akril fürdőt

  A fürdő saját akciókkal történő frissítése lehetővé teszi, hogy a betűtípust az eredeti megjelenéséig helyezze vissza, és egyidejűleg ne adja meg a vagyont. Egyszerű és érthető tippek segítik elő a csésze hófehérjét, még akkor is, ha előtte kegyetlenül kihasználták egy tucat évig. A modern anyagok felhasználásával kiválaszthatja a bevonat helyreállításának három lehetséges módját. Tehát, hogyan kell frissíteni egy fürdő akril?

  Kézi üzemmód

  A fürdőszobának az akrilfesték kézi úton történő javítása egyszerű: erre a célra speciális kopásálló zománcot használnak. A folyékony zománc vagy aeroszol formájában tárolt áruházban forgalmazott összetétel.

  Fontos! Az aeroszol bevonatolásnál sokkal kényelmesebb a használat, de ez a zománc sokkal kevésbé szolgál a szokásosnál.

  A régi akrilfürdő teljes javítása három fő szakaszra osztható:

  1. új bevonat felszíni előkészítése;
  2. alapozó és tömítés;
  3. végső feldolgozás.

  Tipp Az akril fürdők javításával meg kell nézni a bankokat az árukkal (zománc). A gyártónak részletes információkat kell tartalmaznia a készítmény összetételéről és használati utasításáról.

  Az első szakasz - sztrippelés

  El kell kezdeni a tálca belső felületének tisztításával és kiegyenlítésével. Fontos figyelni az alaposságra és óvatosságra. Ezenkívül az összes munkát szigorúan meghatározott szabályok szerint végzik.

  1. A felület csiszolásához és az előző rétegtől történő tisztításhoz nemcsak a smash lemezeket, hanem a közönséges, durva frakciókat tartalmazó tisztítószereket is használhatja.

  Fontos! A kézi tisztításnak chipekkel és karcolásokkal kell kezdődnie! Különösen ez a lehetőség megfelelő, ha feltételezzük, hogy nem teljes, hanem részleges helyreállítása a fürdő akril.

  1. A felület csiszolása után öblítse le az anyagot, töltse fel a fürdőt forró vízzel és hagyja 15-20 percig.

  Fontos! Minél alaposabban tisztítják a felületet, annál jobb lesz a zománc, és a fürdőszobának helyreállítása akrilnal kevesebb időt vesz igénybe. Ugyanakkor az új lefedettség élettartama megnő. Ha a fürdő felületét rosszul tisztítják, a zománc egy idő után elkezd hámozni és "rongyokkal" lógni.

  1. A csipek javítása szükséges a csupaszítás után, de az alapozás előtt. Miután a fürdőszobában lévő vizet kiöntötték és a felületet megszárították, a csipeket egy epoxi keverékkel vagy egy nitro-zománc és szuperkláv keverékével dörzsöljük.

  Fontos! A repedéseket teljes felületen, polírozott felületen kell tölteni, anélkül, hogy a legkisebb hornyok és tuberclesek lenne. Egyébként a régi fürdőszobai akril helyreállításának nincs értelme, a festék elkezd lehámulni a nem törölt peremektől.

  Második szakasz - Primer

  Az akril fürdők felújítása felületi felkészítést igényel egy új zománcréteg felhordására. Ezt az eljárást úgy hajtjuk végre, hogy a bevonat jobban tapadjon a bázisra és ellenálljon a készítmény gyors megsemmisítésének. A felület bármilyen speciális láncindítóval (aeroszol) alapozható. De a legjobb, ha megnézzük a vásárolt zománc utasításait, jelzi az ajánlott talaj keverék összetételét és típusát. Az alapozás után a fürdő belső felülete teljesen kiszárad.

  Fontos! Elengedhetetlen, hogy a teljes felületet a lehető legpraktívebbé kell alapozni. A buborékok megjelenése - a jövőbeli forgácsok garanciája és a régi fürdő akrilos helyreállítása nem 5 év, de sokkal korábban.

  Zománcozás - a harmadik szakasz

  A természetes hajszálak, a tampon és a zománc szokásos kefei mindazok, amire szükség van a régi bevonat megújításához. Tipp A legjobb, ha egy szövetcsomót használnak, mivel az ecsetszálak ragaszkodhatnak a zománc rétegre, és a bevonat típusa sérülhet.Az akril bevonatot több rétegben kell felhordni, megelőzve az előzőeket. Az utasítások gondos elolvasása minden kérdésre megadja a választ: a zománc típusát, a további rétegek alkalmazását és így tovább.

  Fontos! A zománc bevonat száradása sok időt vesz igénybe, és a helyiség hőmérséklete nem lehet 20-23 ° C alatt.

  A szárítás teljes ciklusa általában 5-7 napig tart. A fürdőszoba jelenleg nem használható.

  Javítás tömegesen

  Javítsák meg a fürdőt akril kannában és megfizethetőbb módon. Az ömlesztett módszer sokkal gyorsabb, mint az előző, és számos előnye van:

  1. Sebesség és kényelem. A fürdő akril helyreállítása az öntés során gyorsan megtörténik, és nem okoz problémát másoknak. Az összes munka 3-4 óránál hosszabb időt vesz igénybe, míg az anyagnak szinte nincs szaga.
  2. A biztonság és a teljesítmény minősége. A rakodási módszer kevés kölcsönhatást biztosít a munkaterület és az alkalmazási anyag között. Ezért a mester hibájának házassága gyakorlatilag kizárt. A fürdők ilyen helyreállítása akrilokkal a kezükben elég gyakran történik, bár megköveteli az óceán felületének pontosságát.
  3. Megbízhatósági lefedettség és gazdaságosság. A fürdő akril tartalmának helyreállításával kapcsolatos költségek kiszámításakor ne feledje: a normál tál nem több, mint 5 kg folyadékot tartalmaz, míg a bevonat sűrűsége (vastagsága) elég hosszú ideig tart.
  4. Hosszú élettartam. Ha a kézi helyreállítás módja 5 évig meghosszabbítja a fürdőkád "élettartamát", akkor a csomagoláson a garancia 24 hónapig tart, és a megfelelő gondossággal a tál tartja a tökéletes megjelenést akár 15 évig is.

  Fontos! Ha nem tudja hívni a varázslót, és szeretné megtudni, hogyan kell visszaállítani a kád akrilát, akkor nézze meg a videó bemutatóját. A végeredmény a munkafolyamatok pontosságától és alaposságától függ. Továbbá ne felejtsük el, hogy a tálca belső felületének előkészítésének folyamata magában foglalja a sztrippelést és az alapozást.

  Liner telepítési módszer

  A "fürdő-fürdő" módszer az egyik legegyszerűbb, megbízható és praktikus. Olyan edény restaurálására alkalmas, amely már több mint egy tucat éve szolgált, és megsemmisült, rozsdásodott és a működés egyéb kellemetlen következményei voltak. A régi kádak restaurálása akril bevonattal öntöttvas betűkkel történik, mivel ezek tartósak és hosszú élettartamúak.

  A helyreállítási módszer egyszerű: egy speciálisan elkészített akril bélés bármilyen alakú és színű, beágyazva van a fürdőkádba és rögzítve. A megbízhatóságot nemcsak tömör ragasztással, hanem a varratok szilikon gittal való lezárásával is biztosítják. A régi fürdő akril (bélés) frissítésére való képesség drága lesz, de az eljárás megéri: a bélés garanciája legalább 5 év. A felhasználó véleménye szerint a tálca akár 15-20 év intenzív használatra is képes.

  Fontos! A régi akril fürdők javítását a bélésen keresztül csak szakmai mester segítségével lehet elvégezni! Lehetőséged van arra, hogy önmagadban készítsen betétet, figyelembe véve az összes árnyalatot.

  Végezetül

  Ahogy láthatja, a fürdőszobát akril segítségével frissítheti külön költségek és problémák nélkül. Az összes javasolt lehetőségnek vannak előnyei és hátrányai, de alaposan tanulmányoznia kell a technikai részleteket, hogy pontosan lefedje az álmodott lefedettséget. Az akril egy meglehetősen tartós anyag, ellenáll az idő hatásainak, könnyen tisztítható és a tál felületét a kívánt sima felületre helyezi. Ez a kényelem és a kényelem a vízkezelések során.

  "Akril-Moszkva" - Moszkvai akrillák helyreállítása

  Az Acryl-Moscow cég 2007 óta működik Moszkvában és a moszkvai régióban.

  "Acryl-Moscow" -

  cég felső osztály!

  A lélekkel dolgozunk érted.

  Siess fel a problémás fürdővel

  Rendelje meg a fürdőt cégünkben!

  A legfejlettebb technológiákkal foglalkozó "Liquid bath" (folyékony akrilos öntés módszere) "Acryl-Moscow" mindig a legmagasabb színvonalú munkavégzést végzi!

  Az ömlesztett akril helyreállítása nem igényli a kád felszámolását és ártalmatlanítását. Nem csak pénzt takarít meg, hanem 20 évig is szolgál.

  Sok oka van annak, hogy az ügyfelek a fürdőhelyreállítási szolgáltatásokra vonatkoznak:

  • az akril bevonat ideális, tartós és környezetbarát;
  • az akril nem szennyezi a szennyeződéseket, nem hámlik le és nem hámozik le;
  • nem kell vásárolni vásárolni egy új fürdő, pénzt költeni a szállítás és a telepítés;
  • a helyreállítási munkák csak 2-3 órát vesz igénybe;
  • A fürdőkupak frissítésének ez a módja optimális a lakás kiadása vagy értékesítése során.

  Miután megkapta a rend, a szakemberek a „akril-Moszkva” a lehető leghamarabb el fog jönni az otthoni és kapcsolja egy régi rozsdás fürdő egy fényes új szépség!

  Mindig örülünk, hogy veled együttműködünk!

  A régi akril eltávolítása

  1 000 dörzsölje

  Ha a fürdőt előzőleg zománcozották (festékeltávolítás)

  700 dörzsölje

  A műanyag leeresztő szétszerelése

  200 dörzsölje

  Vasaló / vasaló leeresztése

  600 dörzsölje

  Új pántoló szilva készlet

  500 dörzsölje

  300 dörzsölje

  Az akril bélés eltávolítása (fürdő a fürdőszobában)

  1 200 dörzsölje

  Csiszoló súroló fürdő

  500 dörzsölje

  Tömeges akril sarok

  300 dörzsölje

  Ismételt elhagyás a vízelvezető akril helyreállítása után

  1 000 dörzsölje

  A mester távozása Moszkvában (Moszkvában - ingyen!)

  100 dörzsöléstől

  Akril mosdóbevonat

  1000 dörzsölje

  A kiváló minőségű akril kádak helyreállítása!

  Ha nem könnyedén nézed a fürdődet, de kellemetlen használni.
  Ha a fürdő eltávolításával történő felújítás nem szerepel a tervekben..
  Ha úgy gondolja, hogy a jó vízvezeték ára túl magas..
  Ha nem akarod túlfizetni a zománc javítására..

  • Gyönyörű modern fürdőszoba hófehér fényes fürdőszobával
  • Robusztus bevonat kiváló tulajdonságokkal
  • A legjobb áron - mindössze 3 ezer rubel
  • Hivatalos 3 éves garancia

  A technológia: a kád van töltve akril gyöngy (folyékony polimer), amelynek jelentése egymástól függetlenül és fokozatosan lefelé folyik, töltő minden repedések és elrejtik alatt az összes hibáit. A bevonat sűrű és egyenletes, a fürdő tökéletesen festetlen csíkok és buborékok nélkül.

  Akril - a legmodernebb, megbízható és környezetbarát anyag. Ha az akril bevonat száraz, akkor készen áll arra, hogy több mint 20 éve szolgálja Önt. Az új zománc nem reped, nem fog lehúzódni az idő múlásával, vagy mérgező anyagokat bocsát ki. A méltóságteljes akril ellenáll a több száz csepp zuhanyfejnek és több ezer hirtelen hőmérsékletváltozásnak. Véletlenül elrontani ilyen zománc az életkörülményekben lehetetlen!

  Akril, hogy visszaállítsa a fürdőt: hogyan kell választani?

  A weboldalunk egyik cikkében már leírták, hogyan történik az akril fürdők visszaállítása. Pontosabban, a fürdő folyadék akrillal való öntésével (lásd a "Folyadék akril helyreállítása" című cikket). A házigazda működését könnyű elvégezni és megtenni. A kérdés az, hol vásárolnak folyékony akril a fürdőszobában?

  Hol vásárolhat akrilt a fürdő helyreállításához?

  A hálózati erőforrások áttekintése azt mutatja, hogy ez az eljárás nem népszerű az első trónon. A moszkoviták túl gazdagak ahhoz, hogy akril bevonatot készítsenek a fürdőkből: elhasználódtak a termékek, újakat vásárolnak. Az értékesítési helyek címe alapján, a reklámon keresztül, a folyékony akril akvárium egyre inkább keresett a periférián, az Orosz Föderáció kis- és közepes méretű városaiban.


  De nem minden reménytelen. A főváros lakóinak és környékének, akik akrillát akarnak vásárolni, használják az S-Vanna szolgáltatást. A folyékony akril ára az Ecolor fürdőhöz a keményítővel együtt 1,800 rubelről indul. egy 2350 gramm dobozban, és ahogy a megrendelés nő, az árak csökkentek (például 30 doboz ára csak 900 rubel)

  Árak az akril folyékony fürdőre

  Körülbelül ugyanazok az árak a folyékony akrilgyártó cégtől, az EcoVanna LLC-től: 1700-1800 rubel. adagonként, a fürdőkád méretétől függően (120-170 cm), amelyhez elegendő az üveg.


  A tartományban minden olcsóbb. Az áldott Togliatti akril fürdőben a "Plastoll" 900 rubel. egy palack helyreállításához a termék völgy 1,2 m és 1300 rubelt. - 1,7 m-es fürdőhöz.

  A "Plastol Super" akrilfesték már drágább: 1400 és 1800 rubel. a bank számára.

  Ne felejtse el a kérdést: "Hol vásárolni akril fürdő?" - Például Nizhny Novgorod. Az 1500 akció (1,5 m-es fürdetés) vagy 1700 (1,7 m-es fürdő) dörzsölésére akril kupakot vásárolhat.

  Általában véve az árak ugyanolyanok, és Moszkvától a leginkább a külvilág felé hiányzik.


  Meg kell érteni, hogy az akril ára a fürdő számára nemcsak a "nagyvárosi" és a "tartományi" szállítóktól függ, hanem a termék minőségétől is. Ismeretes, hogy az akril fürdők restaurálásának első mintái idővel sárga színűek, a tökéletesebb készítmények stabilizálják a színt stb. Különböző márkák és sűrűségek, hajlamosak a buborékok képződésére, stb. jellemzőit.

  Így jutottunk el a leginkább aktuális témához: az ömlesztett akril vázai a fürdőben. Talán elmondja nekünk, hogyan kell kiválasztani egy folyékony akrilt a fürdőhöz.

  Tudjon meg többet a fürdők zománcozásának választásáról: típusok és funkciók - olvassa el a következő címen: http://remontspravka.com/enamel-bathtub-selection/

  Javítás zománcfürdő - megtalálja a honlapunkon is.

  Olvassa el a kád javításával kapcsolatos részletes utasításokat.

  Vélemények az ömlesztett akril a fürdőben

  A fürdőszoba feltöltése folyékony akrilnal - őszintén szólva, művészet. És ha igen, akkor a különböző akril fürdő restaurációs termékek technikai és kémiai-technikai tulajdonságai mérséklődnek a mesterek "görbület-erect-edgedness" szintjével szemben, akik ezt a munkát vállalják. És az otzovik helyszínekre vonatkozó megjegyzések alapján a görbület érvényesül.


  Azok a polgárok, akik merészek vásárolni ömlesztett akril a fürdőszobában nem panaszkodnak!
  Talán maga az akril szagtalan, de nincs garancia arra, hogy a keményítő annyira szagtalan lesz, mint az akrilpolimer.

  Lehetséges, hogy maga a öntés is steril, de a fürdő szakképzett szervezetei által végzett előzetes tisztítás porfelhőket és szennyeződéseket okoz a padlón.

  Valaki panaszkodik a bevonat egyenetlen vastagságára, valaki - a foltokra, valakire -, hogy a folyadék akril, amikor a fürdőszobát öntik, nem áramlik bele a lefolyó lyukba, és azt "hajtják".

  De nincs nyilvánvaló panasz a leginkább folyékony akrilról (annak tapadása, szilárdsága stb.). És még dicséret is van: "A fürdő fehér, káprázatos fehér. A fürdés kellemes és nem csúszós ", - a" Ajánlom "webhelyet.
  Következtetés: miután a fürdő akrillal való helyreállítását elképzelte, kiemelt figyelmet kell fordítani a csapatok kiválasztására, amelyek a fürdőszobát folyadék akrilnal töltik. A legegyszerűbb a fürdőkádakhoz való folyékony akril kiválasztása áron: a drágább, minél nagyobb a polimer alapsűrűsége, mint általában: kisebb a buborékok esélye, annál egyenletesebb a bevonat stb.


  De ha a csapata képes az akril és a keményítő keverésére, és egyenletesen rétegbe öntse a fürdőt, és eltávolítja a buborékokat, akkor ő és a kezében lévő kártyák! A végeredmény ugyanaz lesz, mint a legdrágább fürdőköntvényben!


  Egy másik megjegyzés: lakások vásárlása a másodlagos piacon, az emberek gyakran öntöttvas káddal ellátott apartmanokat vesznek igénybe, és kényelmetlenül érzik magukat, mivel az öntöttvas pórusos anyag, alacsony az egészségügyi tulajdonsága. Bár az öntöttvas fürdők zománcozottak, az a gondolat, hogy más emberek mosnak benne, és hogy a víz az öntöttvas pórusainak mosása után továbbra is összekeverik az új felhasználókat.
  Ezekben az esetekben a fürdő folyékony akrilnal történő öntése jó módja annak, hogy megszabaduljon az ilyen típusú komplexektől.