Legfontosabb > Csapok

Zománcfürdő

+ 10 év üzemidő + 3 év garancia

A "Bath Repair" előnyös ajánlata: Moszkva és Moszkva régió professzionális zománcozása kedvező áron. Több mint 15 éve zománcfürdőt használunk, és mindent tudunk a bevonat bevonatolásának módjáról.

A fürdők zománcozása joggal marad az egyik legkedveltebb módja annak, hogy helyreállítsák a "fürdő" tartály kopott bevonását. Bízunk zománcokban, mert már több száz éves használatával bizonyította biztonságát. És a technológia használatának évei arra tanítottak bennünket, hogy mindent megteszünk.

Fürdő zománcozás: olcsó, de nem dühös

Ön megzavarja a negatív véleményeket zománcozás? Hiába. Minőségi szempontból az előírásoknak megfelelően az alkalmazott zománc hosszú ideig szolgál majd Önnek, ha a zománcozott fürdőszoba megfelelő.

Bath zománc árak:

Természetesen a zománcozás népszerűségét a tulajdonosok vonakodása támasztja alá, hogy teljes körű javítást indítson. De van még egy plusz: a szolgáltatáshoz a fürdők zománcozását körülbelül 2600-4000 rubel (2000 rubel per tálca) tartja - a mérettől függően. Még a legolcsóbb acélkád is drágább. És a lefedettség minősége nem garantálja a hosszú szolgálati éveket - sajnos, az olcsó fürdőszobák áttekintése nem a legjobb. És a vásárlók követelnek zománcot.

A fürdő helyreállítása folyékony akrilnal vagy zománccal:

Vegyél anyagot az önmegújításhoz:

AZ AKRÉL FOLYADÉKÁNAK FOKOZATÁNAK VISELKEDÉSE SZAGYAN ÉS A FINNACRYL ÉS STACRIL SPECIALLY DURABLE POLYMERS A MOSKOVA ÉS MOSKOVA RÉGIÓBAN.

Mindannyian szeretünk fürödni, különösen akkor, ha tiszta és hófehér. Idővel azonban a külső ütközés hatására a bevonat durva lesz, pórusok és repedések jelennek meg, és a fürdő sárgulni kezd. Ez a fajta nem hoz örömet, de szomorúságot okoz. Szerencsére, hogy visszaadja a korábbi fényességet, nincs szükség arra, hogy kivágja a forrást a költségvetésből, hogy új fürdőt vegyen fel, és ezzel együtt szétszerelésre, telepítésre és elkerülhetetlen javításokra! Elég, hogy rendelje el a helyreállítási szolgáltatást - a folyadék akril helyreállításának folyamatát egy speciális technológiával.

A művet öt évnél hosszabb tapasztalattal rendelkező kézművesek és a legmagasabb minőségi anyagok teszik.
Cégünk figyelemmel kíséri az összes gyártó termékeinek termelését és új termékek tesztelését végzi, így a legjobbakat kínálja az ügyfeleknek! Minden szakember több mint 1000 fürdőt helyreállít, ami lehetővé teszi számunkra, hogy több mint 10 éve garantáljuk az új bevonat élettartamát!

Fő profilunk az öntöttvas, acél, akril fürdők, raklapok, mosogatók helyreállítása. De egy lenyűgöző munkaidő után nem szabványos feladatokkal szembesültünk, mint például a forgácsok, repedések, a pezsgőfürdő helyreállítása, valamint a kis medencék és egyéb tartályok javítása.

Nézze meg a videót a fürdő ömlesztett akril helyreállításáról:

A felhasznált anyagok tanúsítványai

 • Tapasztalt kézművesek
 • Szárítás 8 óra
 • 3 év garancia
 • Megfizethető ár

Kényelem, egyszerűség és biztonsági frissítések.

A bevonat helyreállítása otthon történik, mivel az öntöttvas vagy akril fürdők visszaállításának technológiája nemcsak a sebesség és a gazdaságosság tekintetében különbözik a gyárból. A fő különbség az, hogy a gyárban a fürdőket kvarcszerű szilikátok borítják, amelyek sütés közben üveges felületet képeznek. Folyékony akril és epoxigyanták helyreállítása közben a térhálósodás szobahőmérsékleten történik. Így nincs szükség a tartály mozgatására, beleértve a szomszédos karimákat és csatlakozásokat is. A bevonat vastagsága lehetővé teszi a szintezés rendellenességét, beleértve a forgácsokat, az alsó kopásokat és a beépítéskor keletkező torzulásokat. A mesternek csak két órája van, és a teljes polimerizáció ideje 8, 16, 36 óra. A felhasznált anyagok biztonságosságát az állami vizsgálatok és a Rospotrebnadzor megfelelő tanúsítványai igazolják. Jelenleg az akril szag nélkül készül, ami egy újabb eredmény az anyagok minőségének javítása és az egészségvédelem terén.

A lefedettség helyreállítása szakaszokra oszlik

1. Előkezelés.
- pormentes koptató tisztítás
- különleges kezelés
- semlegesítés
- Az öblítés
- szárítás

2. A fürdő helyreállítása akrilokkal vagy zománccal.

2.1 Az epoxigyantával való helyreállítás egy előzetesen megtisztított, matt felületen történő egyenletes alkalmazásra történik. A rétegenként réteges ecset alkalmazásának technikája lehetővé teszi a polimer nagyfokú tapadását a vastagság közvetlen irányításával az életképessége során. Más szavakkal, a szárítási sebesség jó kombinációja és a rétegek rövidebb idő alatt történő egységes alkalmazásának lehetősége lehetővé teszi a kívánt vastagság egyenletes bevonását a foltok képződése nélkül. A zománcfürdő élettartamát csak a működési feltételek korlátozzák. Az epoxi zománcokat legfeljebb 5-6 évig tervezik, de gondos használat mellett az élettartam legfeljebb 8 év lehet. Az egyetlen dolog, amit a zománfürdők félnek, a fújások még nem is nehéz tárgyakkal (zuhanyzó öntöződoboz, üveg, kölni). Ennek eredményeként különböző hibákat kapnak:

 • A szilikát üveg (gyári zománc) felrobbanhat és forgácsolhat.
 • Akril bevonat - Finnacryl vagy STACRIL, alul 5 mm vastag, többszörösen ellenállóbb az ütközésnél, mint az üveg, de megsérülhet, ha erős kristályvázával vagy kalapáccsal sújtja, például öntöttvas esetén. csak olyan akril rétegen, amelyet sokszor meg lehet javítani.
 • Az 1 mm vastagságú epoxi zománc sokkal érzékenyebb az ütközésekre, de még ez a látszólag vékony védelem is megtartja a sík felületet, anélkül, hogy a gyári zománc megszakadna az öntöttvasból.
2.2 A folyékony akril helyreállítása úgy történik, hogy a kefére kefélés nélkül a belső felületre öntjük. A STACRIL egy egyedülálló polimer, amelyet az ECOLOR 2004-ben (St. Petersburg) fejlesztett ki, ez az egyetlen akrilpolimer Oroszországban. Importált analógokból finn termék - Finnacryl. Összetételének minden esélye arra, hogy a felületek helyreállításához a legjobb megoldásnak számít. Ez a rendkívül tartós polimer egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, ha fürdőfestékként használják. Ennek a polimernek a dömpingellenes és önterülő tulajdonságai szükségessé teszik a legvilágosabb kritikusok véleményének megváltoztatását. Az epoxi polimer kompozíció kopásállósága, szárítási sebessége, tiszta fehér színe, a színezés lehetősége, mindezen tulajdonságok lehetővé teszik számunkra, hogy a modern lakástulajdonosok számára megoldást találjanak a megbízhatóság és az esztétika legkomplexebb problémáira. Az ömlesztett fürdő működési ideje 10 év alatt túljutott! Ez idő alatt hatalmas népszerűséget szerzett, és pozitív visszajelzésekkel felrobbantotta az internetet.

A BASF epoxi-zománc polimerizációja nagyon gyorsan megy végbe - 20 perc alatt / rétegben. Ezután a stabil kötések kialakulása és a polimer mátrix szerkezete, majd a reakciósebesség lelassul, és kompresszió következik be - "petrifikálás" 25 ° C alatti hőmérsékleten, az eljárás 24 órát vesz igénybe.

A folyékony akril polimerizációja nagyon gyorsan megy végbe, 5 mm / alatti - stabil kötéseknél, és a polimer mátrix szerkezete 30-50 perc alatt előfordul, majd a reakciósebesség lelassul és kompresszió következik be - a "petrifikálás" 25 ° C hőmérsékleten 8, 16, 36 óra. A polimerizáció mértéke jelzi az anyag minőségét és termelésének gyárthatóságát. Csak a cégünkben, a mesterek besorolása fokozat szerint történik. Az első osztályú mester szabadon dolgozhat folyékony akrilfinnacril szárítással 8 órán keresztül, mert a munka sebessége nagyon magas (20-25 perc) és a felelősség magas mértéke, az 1 és 2 osztály dolgozhat a 16 órás időtartammal, ahol a polimer kompozíció életképessége 35-40 perc, a 3. osztályú mester pedig a 36 órás kompozícióval dolgozik, amelynek életképességi küszöbe 50 - 60 perc Ez az oka annak, hogy a legtöbb magánmester nem képes magas színvonalú anyagokkal dolgozni, a helyiség hőmérséklete jelentős szerepet játszik a kikeményedési folyamatban. Ha padlószellőztető van, irányítsa a meleg levegő áramlását a fürdő alatt legalább néhány órán át.

FÜST ELŐTT és után a helyreállítás folyadék akril.

Az öntöttvas fürdő helyreállítását két különböző kompozícióban végezzük, e tekintetben a következőket kell figyelembe venni:

1. Folyékony akrilfürdõk helyreállítása esetén ellenõrizze az elvezetõ rendszert, és tájékoztassa a vezetõt arról, hogy milyen anyagból készül a szifon, függetlenül attól, hogy van-e hozzáférés a fürdõ alatt és milyen méretû (ha van). Annak a ténynek köszönhetően, hogy a fürdő felszínén több mint 3 kg anyagot kell önteni, amelyek az oldalukon keresztül áramlanak és hajlamosak áramlani az alja mentén a legalacsonyabb pontig - a lefolyó nyakában. Ezért a szifont a munkálatok ideje alatt el kell távolítani annak elkerülése érdekében, hogy a készítmény bejusson a csatornába.

 • Ha a szifon műanyag - jól felkészült, a munka gyors, további költségek nélkül.
 • Ha öntöttvas - azt le kell szerelni, és cserélni kell egy műanyag lefolyóval. És itt van két lehetőség:
  • Maga megváltoztatja a vasszifont, így előkészíti a fürdőt a mester érkezéséhez.
  • A mester cserépet öntöttvas csövek műanyag - a szolgáltatás költsége 1900 rubel (beleértve az új szifon).
  • Szükség esetén a munkavállaló vízvezeték szolgáltatásokat nyújt.

2. Kedves moszkoviták! Ne engedje, hogy meggyőzze a csatorna nyakát egy műanyag pohárral! Ez egy szélsőséges intézkedés abban az esetben, ha nem lehetséges a szifon cseréje. Nagyon nehéz a mesterek számára, hogy átalakítsák az ilyen sérült fürdőket. Az ilyen fürdőkád felújításának díja 1000 rubel. Ha az Ön esetében nem lehet különféle okokból eltávolítani a szifont - Rendelje zománcozás, logikusabb.

Az ömlesztett fürdő (folyékony akril) nem "bélés". Ez a módszer a legmodernebb módja a zománc bevonat helyreállításának. Az ilyen helyreállítás után a megjelenés olyan lesz, mint egy új fürdő, és a műszaki jellemzők meghaladják a gyári termelést! Az akril képes visszaállítani a legrászorultabb felületet, még akkor is, ha helyileg nem létezik gyári zománc, zsetont és csillagot mechanikai károsodásból, ha a kémiai expozícióból származó barázdák vannak. A galériánkat megtekintve láthatjuk, hogy a zománcozás és a folyékony akril átváltoztathatja például a pezsgőfürdőt, és vele együtt az egész fürdőszobát!

Fürdőkád restaurálás folyékony akrilnal.

A fürdő helyreállítása 2990 dörzsölésre. Hívjon minket!

A fürdő helyreállítása: a Pabrec d.o.o.

Először vagy utána mindenképpen frissíteni kell a fürdő belsejét. A fürdő központi eleme mindig a fürdõ marad, ami szintén rendszeresen frissítõ. Természetesen új fürdőt is vásárolhatsz, de gyakran drága és gazdaságilag nem jövedelmező, különösen ma, amikor olyan szolgáltatás van, mint a folyékony akril fürdők visszaállítása.

RESTAURATION BATH AJÁNDÉK MIKOR A KISZERELÉS KISZÁMÍTÁSA MEGFELELŐ

A MASTER KIHÍVÁSA INGYEN!


Napjainkban többféle módon lehet megoldani a régi fürdőt. Ezeknek a módszereknek a leghatékonyabb és legfontosabb az önellátó fürdő vagy a "régi mosdó zománcának frissítése" eljárás a Plastabel töltő akril segítségével a Pabrec d.o.o-tól. Ez a módszer számos tagadhatatlan előnnyel jár, mint más hasonló technológiák:

 • Demokrata érték;
 • Kiváló minőségű munka;
 • Gyors fürdőkúra;
 • Ideális esztétika és vonzó megjelenés.

Objektíven a Pabrec d.o.o.-val a Plastall folyékony akrilával való helyreállításnak kitett fürdõ újdonságnak és új termék tulajdonságainak felel meg. Egy másik fontos előnye, hogy cégünk kínálja az abszolút biztonságot az egészségre és a környezetbarát jellegére az általunk használt anyagok, nevezetesen: Plastall ömlesztett akril bevonatok a Pabrec d.o.o.


Folyékony vagy ömlesztett akril Plastall a Pabrec d.o.o. Ez egy innovatív anyag, amely lehetővé teszi az akril fürdők visszaállítását, új réteget alkalmazva a régi fürdőkádra. Ha korábban használták a zománcfürdő helyreállítási módszereit, akkor mindenki, aki volt ideje felbecsülni a Pabrec d.o.o.-tól származó Plastall akril bevonat előnyeit, megjegyezte, hogy ez a technológia biztosítja az előjogokat:

A kádak helyreállítása a Pabrec d.o.o. Típusú műanyag gipsz akril bevonattal szemben, szemben a fürdők hagyományosabb zománcozásával, ennek köszönhetően magas esztétikai tulajdonságokkal rendelkezik, és szemmel láthatóan nem rosszabb, mint a gyári bevonat. Ugyanakkor a Pabrec d.o.o.-ból származó műanyag ömlesztett akril költsége. ugyanúgy, mint a zománcos fürdő helyreállításával, annak ellenére, hogy a munka minősége nem rosszabb az ilyen típusú lefedettségnél, és az idő és egyéb költségek jelentősen kisebbek, és így lehetővé teszik az erőforrások megtakarítását is.

Miért válassza a Plastall Pabrec d.o.o akril bevonatát?

Ha még mindig kétségei vannak, 16 okot kínálunk Önnek, hogy előnyben részesítsék a Pabrec d.o.o Plastall fürdőkád helyreállítását:

És ez nem egy teljes listát azokról az előnyökről, amelyeket a cégünk helyreállításának megrendelésével kapunk.

Zománc vagy Plastall akril a Pabrec d.o.o-tól: ez a kérdés

Sokan, akik úgy döntenek, hogy helyreállítják a régi öntöttvas kádat, nehéz választás - plasztall zománc vagy akril a Pabrec d.o.o-tól. A munka költsége ugyanúgy tűnik, és így a választás néha kiderül, hogy nagyon nehéz. Mielőtt választaná, figyeljen arra, hogy a fürdő zománcozás a tegnapi technológia, amely elavult. Plastall akrilfürdõ restaurálása a Pabrec d.o.o. Ez egy csúcstechnológiás módja annak, hogy állandóan fürödjön az esztétikailag vonzó és egyúttal egészségessé.
Az Akrilclub cégcsoport szakképzett szakembereinek munkáját a lehető leggyorsabban, a hozzá kapcsolódó kellemetlen szagok, por és piszok nélkül végezzük. A Pabrec d.o.o-tól származó ilyen Plastall bevonat szárad. nagyon gyorsan és 1 nap után bármikor használhatod a frissített fürdőszobát a szokásos módon, korlátozás nélkül.
Az öntöttvas fürdők vagy fémek helyreállításához csak a 8 (495) 777-83-65 telefonszámon kell felvennie a kapcsolatot cégünk vezetőivel, és rendeljen. Mesterek képesek lesznek gyorsan elkezdeni a munkát, és a lehető leggyorsabban elvégezni a lehető leghatékonyabban.Egy másik különbség a fürdő, amelynek helyreállítását akril segítségével végezzük, a színek változatossága. Természetesen a fehér a legkedveltebb és leggyakoribb szín, de az ügyfél kérésére olyan kék, piros, zöld, sárga, smaragd, narancssárga, rózsaszín és sok más árnyalatot érhet el.

Az együttműködés előnyei az Akrilclub csoporttal

A cégünkkel kapcsolatban számos olyan előjogot kapunk, amelyek az együttműködést még élvezetesebbé teszik az Ön számára:

Új fürdő vagy fürdő helyreállítása az Akrilclub csoporttól?

Ha még mindig kétségei vannak arról, hogy vásárolnának-e új fürdet, vagy vissza tudnák-e állítani a régiet, akkor egy újabb listát kínálunk a helyreállításhoz. A helyreállítás nem igényel csempék lebontását a falakról és a fürdőszoba oldalán. Ezenkívül nem szükséges szétszerelni a fürdőszobát és az ehhez kapcsolódó szennyeződéseket és törmeléket, és nincs szükség további csempézési munkára.
Minden munkát néhány órán belül, szagok vagy más "mellékhatások" nélkül kell elvégezni. Ha egy új fürdő élettartama, a 3 évig tartó minőségétől függően, az öntöttvas fürdő helyreállítása a termék élettartamát 25 évre meghosszabbítja.
Ha új fürdőt rendel, akkor a termék megrendelése és telepítése több napig is eltarthat, ami természetesen bizonyos nehézségeket okoz. A fürdő helyreállítása nem haladhatja meg az 1 órát, és azonnal továbbhaladhat a frissített szaniteráruk aktív működésével.
Az utolsó és legsúlyosabb érv a fürdő helyreállítása mellett, az új öntöttvas fürdő megvásárlása helyett a 15-20 ezer rubelre jutó fürdőkád költsége, annak ellenére, hogy a fürdő helyreállítása 3490 rubelbe kerül, beleértve a mester anyagait és munkáját.

Az ár és a minőség kedvező aránya az Akrilclub csoporttól

Szeretnék válaszolni a kérdésre, amely a szolgáltatásaink felhasználóinak többségével foglalkozik: miért vannak ma szállítók és magányos varázslók, akik alacsonyabb árat (kevesebb mint 3000 rubel) kínálnak a helyreállítási munkákhoz? Ezt könnyen magyarázza az a tény, hogy sok szolgáltató megtéveszti ügyfeleit az alábbi módszerek használatával:

Miután megrendelést kötöttünk Akrilclub cégcsoportunkban, nem aggódhat a munka és az anyagok minősége miatt, mivel jótállási kötelezettségeket és minden szükséges dokumentumot kap.

Hogyan lehet meghatározni a Plastall ömlesztett akril eredetiségét a Pabrec d.o.o.

 1. Márkás csomagolás. A Tara-t le kell zárni.
 2. A fedél tetején a gyártási dátum és a gyártási szám.

Légy óvatos, figyelmes és helyes döntés!

A fürdő helyreállítása telefonon:

8 (495) 777-83-65, 8 (499) 346-74-41

BATHTUB KÉSZÜLÉK A KÉSZÜLÉK JAVÍTÁSÁRA VONATKOZÓ JÓVÁHAGYÁSBAN

Javítás folyékony akril, zománcozott, önterülő fürdővel és még sok minden más

Kulcsrakész fürdőszoba javítása

 • Szerkezet leszerelése és cseréje, csövek elhelyezése
 • Kiváló minőségű elektromos kábelezés
 • Kárpitozás, csempézés
 • Függesztett mennyezetek szerelése
 • Fürdő, zuhanyzó, mosogató, WC szerelése
 • A fürdőszobai bútorok, ajtók felszerelése
 • Tiszta határidők, valós becslés
 • Tervezett tervezési projekt

Hogyan dolgozunk

6 ok, hogy lépjen kapcsolatba cégünkkel

 • Az időt és a költségeket 5-szer csökkentik.
 • Az új berendezések (fűrészelt falak, sérült ajtók helyreállítása, a szomszédos csempék cseréje) szükségtelen javítása nem szükséges,
 • A felújított bevonat élettartama: Zománc bevonat - legalább 5 év Akrill bevonat - legalább 15 év
 • Moszkvában és a moszkvai régióban több mint 8 éve foglalkozunk a folyékony akril fürdőkkel, melynek során óriási tapasztalatot szereztünk
 • Az évek során csak profi és csúcstechnológiai anyagokat és bevált technológiát alkalmazunk.
 • A teljes jótállási időszak alatt, valamint az után is szolgálunk Önnek

Részletek a cégről és a technológiaról

A cég "RusEmal" - egy csapat mesterek zománcfürdők, mosogatók, jacuzzi és zuhanyfülkék folyékony akril és epoxi festék. Ennek a technológiának a alkalmazása terén nem arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb ügyféllel kapcsolatos problémát megoldjuk (beleértve a mérési szakaszban felmerült problémákat). Ehelyett egy nagyon különleges problémát megoldunk - a zománcozott felület kopását - és ezt a legmagasabb szakmai színvonalon végezzük!

Miért folyékony akril és zománcozás?

A folyékony akrilfürdõk helyreállítása, valamint mosogatók, zuhanytálcák és egy jacuzzi helyreállítása ezzel a technológiával hatékony, de rendkívül gazdaságos módon javítja a bevonatot. Az ilyen munkálatok sokkal olcsóbbak, mint egy akrilbélés telepítése, és persze sokkal jövedelmezőbbek, mint egy új fürdő beszerzése a telepítéssel.

A kádak, mosdók, raklapok és jacuzzik egyéb előnyei is vannak, amelyekről tudnia kell:

 • A sérült felület helyreállítása esetén nem szükséges szétszerelni a lapkát a széleken. Figyelembe véve, hogy a csempe helyreállítása nem lesz lehetséges, ez az előny kiküszöböli a cseréjének szükségességét, vagy műanyag képernyőt kell készítenie.
 • A fürdők, mosogatók és más felületek részleges zománcozása lehetséges. A helyi károk miatt ez jelentős megtakarítást jelent a családi költségvetés számára.
 • A fürdő folyadék akrilnal történő javítása után új akril fürdőnek tűnik, még akkor is, ha a régi öntöttvas vagy acél valójában a polimer réteg alatt rejtőzik.
 • Az ezzel a technológiával visszaállított felület nem tűnik hidegnek. Sima és kellemes alkalmi megérintésekkel.

Ezekre és néhány más előnyre fókuszálva Moszkvában, sok évvel ezelőtt, szervezetünk fő profiljaként folyékony akriljavítást választottunk, és ennek a konkrét tevékenységnek a napjainkig betartandók.

Miért kritizáltak néha a folyékony akril vagy zománcfürdő javítását?

Tisztában vagyunk azzal a negatív tapasztalattal, hogy a fürdők, mosdók, jacuzzisok, zuhanytálcák javításával kapcsolatban egyes ügyfelek szembesülnek. És még többet tudunk az ilyen problémák okairól. Mindenekelőtt a helyreállítás technológiájának megsértésével járnak, ami lehetővé teszi bizonyos magánmesterek számára.

Valóban, a folyékony akril- és epoxigyantával való helyreállításhoz tapasztalat és professzionális felszerelések szükségesek. Ez azért fontos, mert csak azért van szükség, mert a polimer rétegnek a fémhez való megfelelő illeszkedése szükséges:

 • alaposan tisztítsa meg a felületet;
 • ipari szárítógépekkel mély száradást biztosít.

A cselekvések végrehajtása és a szakmaiság hiánya ahhoz vezet, hogy a festék vagy az akril végül megreped és lehámul. És nem akarunk következtetéseket levonni a technológia egészéről negatív példákon alapulva, amelyek valóban megtörténnek a gátlástalan végrehajtók miatt.

A moszkvai folyékony akril kádak javításának elvégzése, mint a mosdók, jacuzzi és zuhanytálcák helyreállítása, vállalati garanciát nyújtunk minden egyes szolgáltatásért. Ez azt jelenti, hogy felkészültek arra, hogy minden hibát teljesen felszámoljanak, ha felmerülnek. Szerencsére ez nagyon ritkán fordul elő, hiszen tudjuk, hogy a restaurálási technológia egésze vagy szinte teljesen, kiváló minőségű anyagokat használunk, és professzionális felszerelésünk van a munkához.

Hol kezdjem?

Tudjon meg többet a javítás sajátos módszereiről a "Munka típusai" oldalon, nézze meg az önterülő fürdők, mosdók, jacuzzi és tálcák árait, és keressen minket az Ön számára! A mesterünk készen áll a megadott címre a közeljövőben való meglátogatásra!

TÖBB ACRYLIC FŰRÉSZEK

3. cselekvési szám! Ebben a hónapban 1000r kedvezmény az EURO-24 fürdőre!

AKKUMULÁTOR FÜRDŐ EURO STANDART-24

EURO 24 24 órán át szagtalan szárítás, környezetkímélő, hipoallergén és antibakteriális tulajdonságok

Akrilgyártás
Finnacryl Kft. Finnország / EU

fürdőkád 1,2 méter

3490 2500 rubel

fürdő 1,5 méter

3890 2890 rubel

fürdő 1,7 méter

3990 2990 rubel

4. cselekvési szám! Ebben a hónapban 1000r kedvezmény a fürdőkre EURO PREMIUM-16!

AKKUMULÁTOR FOGADÓ EURO PREMIUM-16

„PREMIUM AKRIL» EURO 16 DRYING SZAGTALAN 16 óra, környezetbarát, hipoallergén és antibakteriális tulajdonságokkal

Akrilgyártás
Finnacryl Kft. Finnország / EU

fürdőkád 1,2 méter

5500 4300 rubel

fürdő 1,5 méter

5990 4500 rubel

fürdő 1,7 méter

5990 4700 rubel

5. cselekvési szám! Ebben a hónapban 1000r kedvezmény a fürdőben SUPER PREMIUM-8!

TÁMOGATÓ PREMIUM BATHTUB

„AKRIL SUPER PREMIUM» EURO 8 DRYING SZAGTALAN 8 óra, környezetbarát, hipoallergén tulajdonságai, nano részecskék ezüst küzdelem baktériumok és üledékek

Akrilgyártás
Finnacryl Kft. Finnország / EU

fürdőkád 1,2 méter

5700 4700 rubel

fürdő 1,5 méter

6100 5100 rubel

fürdő 1,7 méter

6300 5300 rubel

BATHTUB BATH EcoVanna

36 ÓRA SZÁRÍTÁSI GYÁRTÓ RUSSIA

fürdőkád 1,2 méter

2490 rubel

akril EcoVanna Oroszország

fürdő 1,5 méter

2790 rubel

akril EcoVanna Oroszország

fürdő 1,7 méter

2890 rubel

akril EcoVanna Oroszország

A KIEGÉSZÍTŐ MŰVEK ESETÉN CSATLAKOZIK AZ ÜGYFÉL VESZÉLYÉBEN

A műanyag csatorna eltávolítása ingyenes

Öntöttvas szilva eltávolítása bontása 400 r

Automatikus vagy félautomata 200 r eltávolítása

Új szilva hullámossággal, vasalóval, lánccal és dugóval 400 r

Akril mosdó vagy mosogató 1000r

Műanyag képernyő a fürdő alatt 1450 p

Ha a fürdőt 400 (400) ecsettel festették (zománcozott)

Zsetonok, repedések eltávolítása mind a 200 r-nál

Szilikon fürdõtömítés szabad

Színválaszték Szabad: fehér, kék, rózsaszín, krém stb.

Indulás moszkvai szabad. Indulás a Moszkva körgyűrűhöz 100 p.

A munkához 2 lehetőség van, a "csatorna-túlfolyás" eltávolításával vagy eltávolítás nélkül. Választhat, mi felel meg legjobban. Lehetőség van a csatorna-túlfolyás rögzítésére 24, 16 vagy 8 óra elteltével, a kiválasztott anyag típusától függően.

rajz akril kisülési szilvával

A videó bemutatja a munka akril és edzés 36 óra, de erkölcsileg elavult, és azt javasoljuk, ma, hogy válasszon egy modernebb bevonatokat egy időben önteni 24, 16 és 08:00.

A túlcsordulás szétszerelése akkor történik, amikor a fém leeresztő csészéket újakkal kívánja kicserélni. De ha nincs hozzáférése a mosogatóhoz, például van egy csempézett képernyő, akril alkalmazható a túlcsordulás szétszerelése nélkül.

akril alkalmazása a csatorna kicserélése nélkül

(a videó 36 órás akril árnyalatot mutat, de már elavult, és 24 órás, 16 órás vagy 8 órás megszilárdítási időtartamú bevonatokat ajánlunk)

Ha a fürdő alján a víz korábban stagnált a hornyoknál, akkor az akril feltölti és a fürdő alját szintre emeli. Akrill bevonat ütésálló. Minden munka 2-2,5 órát vesz igénybe a fürdő állapotától függően. Az alkalmazás során az Euro-akril nem bocsát ki semmiféle szagot, és néhány óra alatt a fürdőszobát használhatják. Az akril ömlesztett fürdő élettartama 15-25 év. Az akril bevonat mindig megújítható és újratölthető.

Mit kell főzni a mester érkezése előtt?

Használja a fürdőszobát a kapitány megérkezése előtt, mint rendesen. A fürdő mosásához vagy szárításához nincs szükség. Világosnak kell lennie a fürdőben. Csavarja le a lefolyót nem szükséges. Csak vegye ki a fürdőszobai törölközőt és a kádban lévő összes csövet.

Munkaterv

Mester tisztítja a fürdő felületén alkalmazása előtt az akril cement, és egy vizes tintacseppek kő mosási fürdő több detergens majd szárad. Ezután a mester átadja az akril felületét a fürdő felszínén.

Az általunk alkalmazott európai akril megfelel az európai környezetvédelmi előírásoknak, és nem bocsát ki semmilyen szagot, ellentétben a helyi gyártók akriljaival.

Itt fizetheti a fürdő helyreállítását banki átutalással.

alkalmas öntöttvas, akril és acél fürdők számára

Az európai akril szétszórt!

Nem rendelkezik pórusokkal és nem szennyezi a szennyeződéseket. Könnyen tisztítható normál szappannal.

Akril fürdõ "meleg" az érintésre, sima és még csúszásmentes.

A fürdő tökéletesen sima, magas fényességű felületet biztosít.

A zománcfürdővel ellentétben az ömlesztett akril fürdő sokkal erősebb és esztétikusabb.

Ha kétségei vannak, milyen módszert választani, javasoljuk a cikk olvasását:

Mit válasszon? - Zománc vagy BULK ACRYL? - Tippek az ügyfelek számára.

Az ár-minőség kritériumai:

Zománcfürdők - alacsony költségvetési lehetőség, 3 hónapig tart. legfeljebb 5 évig.

Akril bevonat - átlagosan 1000 rubel drágább, 15-25 évig tart és frissíthető.

Összehasonlítva a tömeges akril bélés nem igényel szét a csempe a szélén a fürdő!

Ezenkívül nem szükséges a csempézett képernyő szétszerelése a fürdőszoba alatt!

Szintén nem szükséges szétszerelni a lefolyót (példa a 2. videóban).

A módszeres ömlesztett fürdő az ügyfél pénzét takarítja meg. Miért? olvasható a cikkben:

Insert vagy ömlesztett fürdő?

A mosolyod az arcodon

ez a legmagasabb

munkánk értékelése!

Bármilyen kérdés? Hívjon most!

8 (495) 409-52-00

Munkaidő 09: 00-22: 00 között dolgozik.

Mestereink kényelmes időben jönnek el. A fürdés helyreállítása a holnap és a héten történik.

Az akril fürdők visszaállítása a városokban

Moszkva, Aprelevka, Balasiha, Bronnitsy, Vidnoe, Vereya, Volokolamsk, Vysokovsk, Voskresensk, Golitsyno, Dzserzsinszkij, Dedovsk Dmitrov, Domodedovo, Dolgoprudny Dubna, Drezna, Yegoryevsk, vasúti, Zsukovszkij, Zvenigorod, Zelenograd, Zaraysk, Istra, Ivanteevka, Klimovsk, Kashira, Klin, Kolomna, Kotelniki, Korolev, Krasznoarmejszk, Krasnogorsk, Krasnoznamensk, Krasnozavodsk, Kubinka, Kurovskoye, Lobnya, Likino-Dulyovo, Losino-Petrovszkij, Lytkarino, Lukhovitsy, Lyubertsy, Mozhaisk, Mytischi, Moszkva, Naro-Fominsk, Noginsk, nyaklánc, Odintsovo, Ozyory, Orekho on-Zuevo megvilágít, Pavlovsky Posad, Podolsk, Protvino, Pushchino, Pushkino, Ramenskoye, Roshal, Reutov, Ruza, Serpukhov, Sergiev Posad, Solnechnogorsk, Stupino, Staraya Kupavna Troitsk, Taldom, Fryazino Khimki Khotkovo, Csehov, Chernogolovka, Shatura, Shcherbinka, Shchelkovo, Elektrougli, Elektrogorsk, Elektrostal, Jubilee, Yakhroma.

Akril töltőanyag egy high-tech és környezetbarát anyagokból előállított nyersanyagokból nyugati cégek Du Pont Dow Franciaország Németország amelyet szerte a világon, hogy visszaállítsa a bevonófürdő. Ez az anyag, tapasztalt kézművesek minőségileg visszaállítani a fürdő a lehető leghamarabb, elég hívjon minket.

Akrilfürdő helyreállítása - "Acryl-MSC"

Még a fürdőkád legmegfelelőbb működése sem tarthatja örökre tökéletes megjelenését. Kis háztartási károk, karcolások, tisztítás nem megfelelő eszközökkel - mindez elhomályosítja a felületet, ami homályos, szürke, és végső soron megromolja az egész fürdőszoba megjelenését.

Nem szabad elhamarkodott döntéseket hoznia, és elkezdheti lebontani a fürdőt. A modern javítási technológiák lehetővé teszik a felület fehérségének és fényes ragyogásának helyreállítását, amely sok időt és jelentős összeget takarít meg a tulajdonos számára.

A fürdő helyreállítása a zománc helyreállítására, a fürdőkád kopott felületére. A fürdő modernizációjának modern módszere az "Ömlesztett fürdő". Ezt a módszert folyékony (tömeges) akril alkalmazásával alkalmazzák. A lefedettség minősége csak az összes elvégzett munkafolyamat szabályainak kötelező betartásával érhető el. A fürdőszobai akril helyreállításának eljárása két fázisban zajlik:

Fürdőfelület előkészítés

 1. Csiszolós sweep;

A fürdő előkészítésének folyamata a rozsda és a mészkő alapos tisztításával, a szilikon és a cement maradványokkal kezdődik, a sarokcsiszolók (bolgár) segítségével, csiszoló fúvókával.

Tisztítás után a felületet kémiai összetétellel kezeljük a szerves anyag eltávolítására (fertőtlenítés).

A bevonás előtt a harmadik lépésben a fürdőterületet oldószerrel és szakemberrel kell zsíroldni.

Akril bevonat

 1. A munkadarab előállítása;

A két komponensből, az akrilből és a keményítőből álló anyagot homogén tömegig gyúrjuk. Nem ajánlott keverőgépet használni. Ehhez illesszen be egy kis feldolgozott fadarabot. Fontos, hogy az akrilát óvatosan az edény sarkában és falában keverje össze. Egy ilyen készítménynek egy ideig (5-10 perc) állni kell a felhordás előtt.

 • Az anyag felhordása a felületen;

  Folyékony akril a fürdő oldalára kis mennyiségű öntéssel töltik fel. Miután az akril bevonásra került a fürdő összes falához, meg kell kezdeni a fürdő oldalainak kiegyenlítését, majd a fel nem töltött részek faláról a spatulákkal alulról felfelé emelve. A végső szakasz a kád aljához igazodik, hogy a kád kívülről leereszkedjen és eltávolítsa a cseppeket.

  Az akril szárítása során egy fedett fürdőben nem ajánlott egy szomszédos mosogatót használni a vízcseppek behatolásának elkerülésére. 24 órán belül célszerű lezárni a fürdőszobát, hogy a por ne essen a felületre.

  Fontos! A fürdő akril helyreállításának minősége elsősorban a mester szakszerűségétől függ. Különböző cégek állítólag "behozott anyagot" kínálnak, de a fürdőhelyreállítási szolgáltatási piacon az összes meglévő akrilgyártmányt Oroszországban gyártják.

  Szagtalan anyag! Nem mérgező! A kikeményedési idő 24-36 óra!

  Garancia a munkában 3 év! Az anyag élettartama 15-20 év!

  Mesterek legalább 5 éves szakmai tapasztalattal! Regisztráció Moszkva!

  Egy szerződést kötünk és egy munkát végezzünk!

  Helyreállító fürdő folyékony akril felhasználásával

  Az akrilalapú fürdő restauráció vezető szerepet tölt be a helyreállítási technológiák jelenlegi piacán, melynek felületét vékony, de tartós, új anyagból álló réteggel fedjük le. A biztonság, a munka gyorsasága, kiváló eredményei, a bevonat tartóssága és a különböző mértékű romlottságú felületeken való felhasználhatósága miatt a helyreállítási módszert a fogyasztók széles körben használják és bízzák.

  Az akril fürdők bevonására alkalmas anyagok már számos cégnél vásárolhatók, amelyek a fürdők javítására szakosodtak. Azonban ennek az anyagnak a megmunkálása szakképzettséget és bizonyos készségeket igényel, ezért tökéletesen sima felületet kapjon csíkok, rétegek és rések nélkül, jobb tapasztalt kézművesek szolgáltatásainak használata.

  A fürdő helyreállításához szükséges eszköz

  A munka megkezdése előtt a kádat leválasztják a szennyvízcsatornáról, a szifont és a csapot eltávolítják, és a tartályba felesleges akril tartály kerül behelyezésre.

  Az előkészítési eljárás a régi bevonat eltávolításával kezdődik. A felületet alaposan meg kell tisztítani, különös figyelmet fordítva a repedésekre és forgácsokra. Különösen mély károsodás van gittal. Ezután a fürdőt kémiai kezelésnek vetjük alá speciális eszközökkel és zsírtalanítjuk, majd megszárítjuk. Csak ezután a felület bevonásra késznek tekinthető.

  A munkadarabot közvetlenül a munka megkezdése előtt készítik el. Az egyik legfontosabb jellemzője a szag és az abszolút biztonság hiánya mind a mester, mind a bérlők számára. Az akrilok elkezdenek kis csepegtetni, az oldalaktól kezdve, a perem körül. A folyamat során a mester leereszkedik alsó és alsó szintre, amíg az anyag a fürdő alját fedezi. Ezután egy spatulával simítsa ki az eljárás során keletkező sagokat, és távolítsa el az akril felesleget a leeresztő nyíláson keresztül. Az akril teljes szárításának időtartama 24-36 óra, amely után egy szifont és egy keverőt szerelhetünk be a fürdőbe, és csatlakoztathatjuk a csatornarendszerhez.

  Az akril fürdő helyreállításának előnyei

  A fürdő folyadék akril helyreállítása olyan technológia, amely számos előnnyel jár, mint más módszerek:

  • Kevesebb, mint 36 óra alatt minden fürdés megjelenik egy új termék megjelenésén. Sem a teljes csere, sem a zománcfestés nem ad ilyen időmegtakarítást;
  • A folyékony akril bevonat sokkal olcsóbb, mint egy új fürdő. És ha úgy gondolja, hogy nemcsak fürdést, hanem új vízvezetéket kell vásárolnia, valamint javítania kell a falakat és a padlót, akkor a helyreállítás előnyei nyilvánvalóvá válnak.
  • Az ömlesztett akril vékony, de tartós réteget képez a fürdő felületén. Az anyag plaszticitása ellenáll a forgácsolásnak és repedésnek. A takarékosság élettartama legalább 15 év, megfelelő gondossággal.
  • A fényes megjelenésű akril felület teljesen csúszós, még nedvesedés után is. Ezáltal a bevonat biztonságos a gyermekek és az idősek számára.
  • Az akril nem igényel komplex ellátást vagy speciális tisztítószereket. A puha ruhával vagy szivaccsal a szokásos szappan könnyedén megtisztítja a felületet. Nagyon fontos, hogy az akril megakadályozza a mikroorganizmusok kialakulását, ami a fürdőt higiénikusvá teszi.

  Örülünk, hogy meglátogatjuk ügyfeleink között!

  az "Acryl-MSK" vállalat vezetője, Vladynlav Dobrynin

  Moszkva fürdőjének helyreállítása szennyeződés és por nélkül

  Üdvözöljük, kedves látogató! Ha a fürdõje elvesztette korábbi simaságát és fehérségét, akkor Moszkvában a fürdõk helyreállítása a gyártechnológiával szemben felismeri azt. A zománcfürdő helyreállítását a következő módszerekkel végezzük el: zománcfürdő ecsettel, akril béléssel és öntött fürdővel. Az egyik fürdőhely-helyreállítási módszer segít a következő hibák kiküszöbölésében:

  • sárga foltok
  • rozsdás patina
  • durva felület
  • karcolások és forgácsok.

  Videó restauráló fürdő por nélkül!

  Figyelem! Cégünk a folyékony akril hivatalos szállítója Moszkvában és egész Fehéroroszországban. Az anyagot közvetlenül a gyártó vásárolja meg. Nyújtunk környezetvédelmi bizonyítványokat. A hamuzsír, a szürke termelés, az anyag hígítása kizárt. Fizetési okmány, amely megerősíti a folyékony akril Ekovanna vásárlását.

  Azok, akik szeretnék elvégezni a fürdő helyreállítását otthon vásárolni folyékony akril a mi boltban, és a munkát a saját kezűleg.

  Moszkvai zománcozás - új zománcozás

  Az öntöttvas fürdő helyreállítása több rétegben zománcfestés. Festékanyagként epoxigyanta zománcot használnak. Moszkvában a következő fürdőszobai zománcfestékek találhatók: Ekoemalka, Epoksin, Epoxin 51, Epovin BEP 5297, Zománc, Svetlana és Reaflex 50.

  A moszkvai fürdők egyszerű és olcsó zománcozása évtizedekig visszaadja a ragyogást és a fehérséget. Szavatossági garancia - 2 év! A csempe és szifon elemzés lebontása nem szükséges!

  Munkánk során az Ecoemalca időzített zománcot használjuk. Az "NPK Ekovanna" cég által gyártott anyag, amely a vízvezetékek festékeinek és lakkainak gyártására szakosodott! Tapasztalt szakemberek folyamatosan foglalkoznak termékeik javításával és új festékek készítésével a fürdő helyreállításához.

  A közelmúltban újabb új anyagot készítettek spray formájában. A Turbo Akril zománcot permetezéssel kell alkalmazni. A felület meglehetősen hófehér, azonban a zománc vastagságának elérése érdekében a fürdőszobában sikertelen lesz a festés.

  A zománcfürdők alacsony ára és a vásárlók véleménye a fórumokon nagyon kedvelt Moszkva lakói körében.

  Az öntöttvas fürdő zománcozási eljárása 4 munkafolyamatból áll:

  • A felület matt állapotban történő megtisztítása
  • Zsírtalanítsunk acetonnal vagy mosószerrel
  • Szárítás technikai szárítóval,
  • Ecset zománcozás.

  Tömeges fürdő Moszkvában - folyékony akril alkalmazása

  Az ömlesztett módszer helyreállítása akril bevonatával történik a fürdő felületén. A folyékony zománc felhordása a felső szélekkel kezdődik. A folyékony akril saját tömege alatt áramlik a lefolyó irányába, és 3-5 mm vastagságú fehérfilm mögött hagy. Miután megrendelte az ömlesztett bevonatot, teljesen új terméket kap a boltból. Nincsenek öblítések, a kefe nyomai, teljesen sima és hófehér fürdő.

  A fizikai tulajdonságok tekintetében a folyékony bevonat hasonlít az új akril fürdő zománcára. Azonban az önellátó helyreállítás a fürdők, van egy kemény öntöttvas alap, amely örökké tart. Az ömlesztett bevonat tetszőleges számú alkalommal végezhető el. Ha a zománc megsérült, a régi réteget eltávolítják, és újabbat alkalmaznak. Lehetőség van arra, hogy a fürdőszobát hasonló módon végezzük korlátlan ideig.

  A fürdők színvisszaállításának megvalósítása érdekében folyékony akrilfestés áll rendelkezésre.

  A színezés a színséma fehér akril alaptal történő összekeverésével történik. Az öntett szín térfogatától függően ez vagy azt a színtelítettséget kapja. Ennek megfelelően, a fürdő akril helyreállításának megkezdése előtt az ügyfél saját maga választhatja ki a kívánt színárnyalatot.

  Az ömlesztett akril-fürdő helyreállításának technológiája - pl. Zománcozás esetén - a régi felület előzetes tisztítását, a folyékony akril zsírtalanítását és felhordását jelenti. Az ömlesztett akril önálló kiegyenlítésének köszönhetően a felület tökéletesen sík és sima.

  Az ömlesztett fürdő módszer fő előnyei:

  • A zománc élettartama 15 év.
  • Nincs erős szag a munka során.
  • A munka időtartama - 2,5 óra.
  • A folyékony akril időleges kikeményedése - 24 óra.
  • Ökológiailag biztonságos anyag.
  • Alkalmas az akril fürdők restaurálásához.

  Technológiai helyreállítási fürdőszoba moszkvai tömeges módszer

  A folyékony akril fürdővel történő helyreállítása a következő lépésekből áll:

  Melyik fürdő helyreállítása a legjobb az Ön számára?

  Meg fogod rendelni a helyreállítást, milyen típusú javítással?

  A fürdő helyreállításának összehasonlító jellemzői.

  Használt akril für fürdő helyreállításához.

  A 11 éves tevékenység során teljesen kipróbáltuk a piacon csak zománcfürdők helyreállításához szükséges anyagokat. Sokéves tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen, csak a legmagasabb minőségű és bevált anyagokat állítottuk meg. Az egyes márkák minőségének meghatározása érdekében moszkvai alkalmazottaink bizonyos anyagokkal helyreállították fürdőkádat és három évig kihasználták. A termék lejárta után a helyreállítás után ellenőrizték a simaság, a színtelítettség, a sárgaság megjelenését, a repedések és a forgácsok jelenlétét. A kutatás eredményeképpen a legmegfelelõbb márkákat fejlesztettük ki a folyékony akrilfürdõk zománcozására, mindenkinek áron. Az alábbiakban felsoroljuk az általunk használt anyagok listáját:

  • Származási hely: Oroszország
  • Beállítási idő: 24 óra
  • Élettartam: 15 év
  • Helyreállítási módszer: tömeges
  • Származási hely: Oroszország
  • Beállítási idő: 24 óra
  • Élettartam: 15 év
  • Helyreállítási módszer: tömeges
  • Származási hely: Szlovénia-Oroszország
  • Beállítási idő: 36 óra
  • Élettartam: 15 év
  • Helyreállítási módszer: tömeges
  • Származási hely: Oroszország
  • Beállítási idő: 24 óra
  • Működési idő: 25 év.
  • Helyreállítási módszer: tömeges
  • Származási hely: Oroszország
  • Beállítási idő: 24 óra
  • Élettartam: 6 év
  • Helyreállítási módszer: zománcfestés

  Ezeknek az anyagoknak köszönhetően fém, öntöttvas, acél, akril és kádfürdő helyreállítását végezheti. Ezekkel a fürdővisszatartó készlettel is helyreállíthatja a zuhanytálcákat, a kerámia mosogatót, a fém mosdókagylót, a WC-tálakat, a vizeldéket, a pezsgőfürdőt, a fűtött törülközőtartókat, a mosógépeket és az ablakpárkányokat.

  Kilép egy másik nagyszerű termék Moszkvából, az Art Acryl-nak. Ez egy átlátszó folyékony akril, amelyet a fürdőszobában a sablonra adott mintán alkalmaznak. Vessen egy pillantást az ilyen tervezési restaurációra.

  Akril bélés Moszkvában - akril beillesztési módszer

  Az akril bélés 5 mm vastagságú, nagy szilárdságú akrilgyanta betét. A zománcoktól eltérően a bélést nagy kopásállóság és alacsony hővezető jellemzi. Ilyen jellemzőkkel a bélések nem félnek az állatok karmától, a fém tárgyak bukásától és mindenféle deformációtól.

  A kádak akril bélés helyreállításának szakaszai.

  Az akril bélés telepítése előtt el kell távolítania a csatorna-túlcsordulást. A régi szifonok szorosan egy öntöttvas fürdőben ülnek, és alig szétszedik őket. A szétszerelés egyetlen módja az öntöttvas cső csiszolásával, majd új kárpitozás telepítése.

  Annak érdekében, hogy a bélés jól tapadjon, meg kell tisztítani a régi felületet. Az elkészítést kőcsiszolásra szánt fúvókákkal végezzük. A fúvókák sok karcolást hagynak a felületen, melyeket a ragasztószerkezet behatol és az akril betétet öntöttvas alapanyaggal ragasztja.

  Az elkészítés után a fürdőszobát alaposan lemossák és zsírtalanítják az akril betét jobb tapadásához a régi felületre. Ezután a ragasztóanyagot hosszúkás vonalakkal kell felhordani, amelyek a nyomás alatti területre oszlanak.

  A bélést az öntöttvas fürdőre helyezzük, és minden oldalról krimpeljük úgy, hogy a rögzítőhabot az akril betéthez közelebb nyomjuk. Az akril bélés oldalvédő nyúlványait a daráló az öntöttvas edény formájára vágja.

  Ezután új túlfolyó van felszerelve, és a fürdőszobában teljesen fel van töltve víz, így az akril betét jól illeszkedik a falakhoz. Adjunk 24 órán keresztül az akril bélést. Ezután lecsökkentjük a vizet, és megcsodáljuk az új terméket.

  Szerződés és garancia.

  Megpróbálják megszerezni a moszkvai vásárlók bizalmát, megállapodást kötünk minden ügyféllel, és garanciát vállalunk a munkára 3 évig. Ez azt jelenti, hogy ha a mester hibájából 3 éven belül bármilyen hiba keletkezik, lelkiismeretesen vállaljuk a bevonat helyreállítását. A szerződés létezése olyan módja, amelyet Moszkva gátlástalan cégeknek nem szabad megtévesztenie a fürdőhelyek helyreállítására, amelyek olcsó, önterülő bevonatot kínálnak alacsony minőségű akril használatával. Minta szerződés

  Óvakodj a gátlástalan kézművesektől.

  A fürdők akril helyreállítását számos cég kínálja Moszkvában és magán kézművesek. Kiválasztása vállalkozó az újjáépítés az öntöttvas fürdő, fontos, hogy talál egy tapasztalt és professzionális mester Moszkvából. A magas színvonalú munka érdekében szigorúan követni kell a folyadék-helyreállító technológia minden lépését és az igazi akril, és nem olcsó analógok használatát. Napjainkban sok művész van, akik akrillal helyreállítják a fürdőt, és nagy mennyiségben adják. Ne feledje, hogy a jó minőségű anyag nem lehet olcsó.

  Tömeges technika Moszkvában - tökéletesen sima és hófehér fürdő mindössze 24 óra alatt. Az élettartam 15 év. Garancia - 3 év.

  Hogyan készítsünk egy fürdőszobát a helyreállításhoz.

  1. A mester érkezése előtt ajánlatos eltávolítani az összes tartozékot (fogkefe, kozmetikum, törölköző) annak érdekében, hogy kizárja a szárítás során a fürdőszobai felületre eső tárgyak lehetőségét.

  2. Mozgassa a mosógépet amennyire csak lehetséges a fürdő szélétől. A résnek legalább 1 cm-nek kell lennie.

  3. A csap nem folyhat! A mester a csapot egy táskával tömíti, azonban mindig fennáll a vízszivárgás veszélye.

  4. Készítsen pár felesleges rongyot és újságot.

  Az ömlesztett helyreállítási munkák jellemzői.

  1. Az ömlesztett helyreállítás technológiája magában foglalja a túlfolyás kötelező eltávolítását (amit a mester a munka megkezdése előtt hajtott végre, a lefolyó-túlfolyást csak akkor nyeri vissza, ha a zománc teljesen megszáradt és az ügyfél végzi).

  2. A fürdő folyadék akrilnal való helyreállítása a túlfolyás eltávolítása nélkül lehetséges, mindent a helyén hagyva. A sapka fel van szerelve, amelyet a vevő eltávolít a zománc teljesen száraz után. A fürdő helyreállítása a szifon eltávolítása nélkül az aljzat megvastagodását okozza (1 cm-tõl vagy annál hosszabb ideig). Ez a zománcozás nem befolyásolja a minőséget.

  Annak érdekében, hogy a fürdőszoba a bevonat helyreállítása után megőrizze esztétikai tulajdonságait, a felújított fürdőszoba működéséhez néhány kötelező ajánlás szükséges.

  1. Erősen lehetetlen mosogatni a savtartalmú termékeket! Ha leöblítjük, az akril felületet károsítja.

  2. Könnyű detergensekkel tisztított fürdőszoba, klór és sav nem tartalmaz. Ajánlatos mosogatószerrel, mosóporral vagy gélekkel mosni.

  3. Ne öntsön forró vizet. Erős, forró vízzel a zománc egy kicsit lágyabb, és lehámozható.

  Öntöttvas fürdő zománcozás - mennyire egyszerű visszaállítani a zománcot

  Öntöttvas fürdõ - tartós, kopásálló és ütésálló szaniterek, amelyeket évszázadok óta mosogatótartályként használnak. Korábban ez a nehéz munkák nehéz ötvözetének edényei nem voltak méltó alternatívák. De most, amikor az építési boltok tele vannak modern és változatos acél- és akril modellekkel, továbbra is keresnek.

  Az öntöttvas fürdő népszerűsége azzal magyarázható, hogy viszonylag magas költsége ellenére hosszú élettartammal és karbantarthatósággal rendelkezik. 10-15 éves üzemelés után, amikor a zománc sárga vagy repedezett, hogy a termék eredeti megjelenését a saját kezével helyreállítsa, elegendő a tálat egy új réteggel festeni.

  Jellemzők öntöttvas fürdők

  Az öntöttvas fürdők a legnépszerűbbek, mivel hosszú élettartamuk, kopásállóságuk és ütésállóságuk miatt nem igényelnek különös gondosságot. Ezeket az egészségügyi termékeket öntési eljárással állítják elő.

  Az öntöttvas egy olyan anyag, amelyet nagyon nehéz kezelni, mert minden keménységével és nagy tömegével nagy a törékenysége. A legnagyobb nehézség az, hogy az ötvözetet lekerekített, ívelt alakúvá teszi, így a tálak mérete és modellje nem annyira változatos. Az öntöttvas fürdő előnyei:

  • Viseljen ellenállást. Az öntöttvas mosására képes tartályok több mint 50 éves intenzív felhasználásra képesek, miközben a termék erőssége nem csökken. A zománc egy kicsit korábban meghiúsul, azonban ha a fürdőt korszerűsítik, akkor teljesen felújíthatja a bevonat megjelenését.
  • Alacsony zajszint Az öntöttvas falfalak vastagsága eléri a 8 mm-t, így alacsony rezonálási képessége van. Ezért a víz beírásakor nincs erős zaj, ellentétben az acélmodellekkel.
  • Javítható. Az öntöttvas zománcfürdője, amely a művelet során keletkezik, saját kezével helyreállítható. A javítást zománcozás, akril öntés vagy akril bélés telepítése végzi.
  • Lassú hűtés. A vasöntvényt alacsony hővezetési együttható jellemzi, így az ötvözet fürdőjében összegyűjtött víz hosszú ideig megőrzi a hőt.

  Fontos! Az öntöttvasból készült mosogatótartályok modern modellezése elektrosztatikusan zománcozott. A gyártási körülmények között por alakú festéket alkalmaznak a fürdőre, amelyet magas hőmérséklet hatására megolvasztanak, majd sütik. A minőségi gyári zománcozás legalább 10 évig tart, ha követi a termék gondozására és használatára vonatkozó ajánlásokat. Ha a régi bevonatot kicsavarják, a zománcot saját kezével megjavíthatja.

  Zománc károsodás

  A gyárban az öntöttvas fürdő felületére alkalmazott zománc elegendően kopásálló és megbízható, 10-15 éves használat után, még akkor is, ha a gyártó összes ajánlását betartják, elveszíti eredeti megjelenését.

  A felső bevonat helyreállításához megteheti, hogy egy új festési módszerrel javítsa meg a tálat. Idővel az alábbi hibák jelennek meg a fürdő belső felületén:

  1. Sárgás. Kezdetben a fehér zománc fokozatosan sárgás színt kap, ami jelentősen megrongálja a megjelenést. A sárgás zománc folyamatosan érintkezik a vízzel, ami nagyobb mennyiségű vasat tartalmaz.

  Figyelj! Ha kisebb zavarok jelentkeznek a zománcburkolat felületén, akkor jobb, ha egy olcsó, de hatékony javítást végeznek el - a fürdő otthoni zománcozását. Az időben elvégzett helyreállítás lehetővé teszi a helyreállítás globálisabb módjának késleltetését egy akril betét segítségével.

  Zománcozási technológia

  Az öntöttvas fürdő zománcozásának technológiája otthon különbözik a gyár egyikétől, mivel speciális felszerelést használnak a termelésben. A szaniter tál belső felületének bevonata 4 fő lépcsőből áll: a tartály előkészítése, a keverék dagasztása, festék és szárítás alkalmazása.

  Mindezek a folyamatok fontosak, az eredmény stabilitása és stabilitása a műveletek helyességétől függ. A fürdő fedél javításával saját kezűleg kell elvégeznie a következőket:

  • Óvatosan tisztítsa meg a szennyeződést és a por belsejét lúgos mosószerrel. Súrolóporot öntünk a régi zománcra, majd dörzsöljük ecsettel. A feldolgozás után a fürdőt bőven folyó vízzel mossuk.
  • A csiszológép segítségével csiszoló fúvókával vagy finom csiszolópapírral távolítsa el a régi zománcot. Minél kisebb a csiszolópapír szemcse, annál jobb a vegyület a kezelt felületen.

  Ne feledje, hogy a tálca javítását a speciális fürdőkád helyreállítására tervezték. Egyes mesterek javasolják olcsóbb festékek és vitorláshajók használatát, azonban nem tart sokáig.

  Technológiai jellemzők

  Az öntöttvas fürdő zománcozással történő javítása saját kezével egyszerű és hatékony eszköz a termék megjelenésének helyreállításához. A minimális pénzügyi befecskendezéssel lehetővé teszi, hogy megtagadja a régi mosogatótartály cseréjét, csökkentve a fürdőszoba javításának költségét.

  Ez a művelet sikeresen elvégezhető a saját kezével, ha megfelel a zománcozás technológiájának. A lakástextil technológiának a következő jellemzői vannak:

  1. A poliészter zománc segítségével a fürdő nemcsak fehér. Ez a festék a régi öntöttvas fürdő helyreállításához széles színválasztékkal rendelkezik, beleértve a kék, bézs, rózsaszín és zöld árnyalatokat.
  2. A zománc helyreállításának technológiája otthon lehetővé teszi a javításokat a szennyvízelvezetés és a vízellátás megszüntetése nélkül.

  Tapasztalt kézművesek azt állítják, hogy az öntöttvas fürdő helyreállításának ez a módszere csak egy hátránnyal rendelkezik - a szárítás időtartama. Azonban ez a kis mínusz kompenzálja az olcsó ár, a könnyű alkalmazhatóság és az eredmény tartóssága.