Legfontosabb > Tervezés

Vízálló zuhanyzó rádió

A vízálló AM / FM rádió kád és zuhanyzójának videofelvétele: A kedvenc zenéje zavaró rádióból. Nem ismeretes, mi lehet egy pihentetőbb, mint egy habfürdő a kemény nap végén.

Ajándék azok számára, akik egy percig nem élhetnek zene nélkül. Ez a vízálló rádió minden zenés szerelmére vonzza a pozitív hullámot. Hagyja, hogy a zene és a jó hangulat mindig veled maradjon. A kényelmes horgok segítenek a száj felhajtása nélkül.

A vízálló Bluetooth hangszóró televíziós felülvizsgálata a zuhanyzáshoz: Vízálló Bluetooth hangszóró zuhanyozáshoz, és nem csak. Nem tudom elképzelni az életedet zene nélkül? Szereted magadnak egy olyan szeretett személynek, akinek hosszú fürdőzési folyamata van?

A vízálló Bluetooth hangszóró televíziós felülvizsgálata a zuhanyzáshoz: Vízálló Bluetooth hangszóró zuhanyozáshoz, és nem csak. Nem tudom elképzelni az életedet zene nélkül? Szereted magadnak egy olyan szeretett személynek, akinek hosszú fürdőzési folyamata van?

Zuhany és dalok elválaszthatatlan fogalmakért? A vízálló, vezeték nélküli Bluetooth-hangszóró az, amire szüksége van!

Sok ember számára - a fürdőszobában a magánélet egyfajta rituálé. Csak itt több száz kérdést nem fogunk feltenni egy kicsit, miért, és csak pihenhet egy nehéz napi munka után. Hogyan kényelmesebbé teheti nyaralását? Az innovatív segít.

A Radio Harper HDRS-033 egyidejűleg megbízhatóan biztosítja a rádiócsatornákat három műsorszóró sávban: FM (ultra-rövid hullám - 88-108 MHz), SW (rövid hullám - 5,9-18 MHz) és AM (közepes hullám tartomány 522-1620 KHz). Azonban a Harper HDRS-033 támogatja az arr.

Univerzális megoldás zene zenéjére. Kompatibilis bármely Bluetooth eszközzel. Vízálló tok. Egyszerű és sokoldalú telepítés.

A zuhany alatt hallgathatja a híreket, vagy élvezheti a zenét ezzel a vízálló Am / Fm rádióval, biztonságosan a zuhanyfejen.

Bradex rádió a fürdőszobai hullámhoz TD 0090 - a legjobb eszköz azok számára, akik szeretik a zenét, és nem tudnak élni nélküle, inkább kedvenc zenéit hallgatják, akár zuhanyozni vagy fürdeni. A rádió jó ajándék lehet a valódi zene szerelmeseinek. A rádió biztonságosan védett.

A fürdőszobai rádió (TD 0090) lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéit és különböző rádióműsorokat hallgasson fürdés vagy zuhanyozás közben, és szórakoztató legyen. A rádió vízálló, ezért a specifikációnak köszönhetően teljesen biztonságos.

A "Harper HDRS-033" rádió egyidejűleg megbízhatóan biztosítja a rádiócsatornákat három műsorszóró sávban: FM, SW és AM. Ugyanakkor a "Harper HDRS-033" támogatja a rádiójelek feldolgozását DSP digitális technológiával (a Silicon Labs chip felelős).

A "Bradex" rádió lehetővé teszi, hogy hallgassa kedvenc zenéit és különböző rádióműsorokat, fürödni vagy zuhanyozni. A rádió vízálló, ezért a különleges kialakításnak köszönhetően teljesen biztonságos. Rádió is mutatja az időt. Jellemzők: Anyag.

Típus: Rádió; Típus: hordozható; Recepció: FM, CB, KV; Frekvencia beállítás: analóg; Felszólalók száma: 2; Hangteljesítmény: 3 W; Médiatámogatás: SD, USB; MP3 lejátszás: igen; Tápegység: nem; Elemek: 4xD; Kiegészítő információk: beépített.

Típus: hordozható hangszórók

Ez az oszlop a munka előtt minden reggel felidézi Önt!

A Philips AJ3400 / 12 rádiós ébresztőóra a legtisztább hangzással és a digitális FM hangolással a legjobb dallamokat és rádióállomásokat hozza otthonába. Az idő nagy kijelzőn jelenik meg, és a beépített kiegészítő tápegység nem hagyja, hogy akár áramkimaradás után is aludjon.

hordozható elemek: 2xAA, vétel: FM, CB

Rádió a fürdőszobába "Wave" - ​​nagyszerű ajándék a zene szerelmeseinek. A rádió hallgatásával élvezheti kedvenc dallamait, felszívja a habfürdőt, vagy a zuhany alatt áll. A kedvenc előadóival együtt énekelhet, és kellemes vízkezelés öröme lehet. Rádió dl.

Vízálló zuhanyzó rádió

Nem ismeretes, mi lehet egy pihentetőbb, mint egy habfürdő a kemény nap végén. És nincs több kellemes módja annak, hogy megszabaduljon az izomfájástól, mint a testmozgás után. De nyissunk egy titkot - ez mindig jobb lehet. A fürdőszobák rádiót adnak hozzá, zajt hallgatnak a csendben. Ez a nem csendes tartozék, nem csak pihenhet, hanem jelentősen javítja a hangulatot.

A vízálló rádió nem ijeszt meg cseppeket, de ez nem jelenti azt, hogy vízbe kell merülnie. Ezt követően nem kereshet, ezért nem ajánljuk. A modul minden sík felülethez csatlakozik, és a víz hangja hallatszik. Könnyű és kényelmes használat, a rádió vezérlés minden személy számára átlátható. A szoba két frekvenciát sugároz - AM és FM. A műsor minősége és a kompakt készülék hangereje garantált, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a hangtól.

A legfontosabb dolog az, hogy a zenék hajlamosak arra, hogy megnyugtassanak bennünket és enyhítsük a stresszt az idegsejtek helyreállításával. Ezért vásárolhat egy rádiót a fürdőszobában ajándékként vagy meglepetésként nem csak azok számára, akik szeretnek fürdeni, hanem egy igazi zenész szeretője és egy olyan személy számára, aki egy napig kalandozik. A gadget univerzális, mint minden esemény és ünneplés ajándéka. Ha úgy döntesz, mindig vásárolhat egy zuhanyzó rádiót online áruházunkban.

A fürdőszoba rádió egy közvetlen út a nirvana eléréséhez

Fotó rádió a fürdőszobában

Stresszes helyzetek kísérik életünket, és sajnos nem lehet teljesen megszabadulni tőlünk az élet ritmusától. De léteznek módszerek az idegrendszer nyugtatására, pihenésre, fiatalításra és a környező valóságba való küzdelemre. Ezek közül az utolsó, de nem utolsósorban a vízkezelés és a kedvenc zenéinek hallgatása.

Ezért úgy döntöttem, hogy egy fürdőszobai rádiókészülék telepítésével két esemény pozitív hatásait ötvöznék, és minden reggel és este, vagy legalább egy közeli állapotban képesek lennék merülni a nirvánába. Ebben az esetben a megfelelő eszköz kiválasztása komolyan közeledett, amint azt tovább fogom mondani.

előnyök

A "Nirvana" szó minden bizonnyal erősnek hangzik, de még mindig van egy keleti idegen eredetű, és nem mindenki érthető. Ezért szeretném kiemelni és leírni a legfontosabb előnyöket a rádió megvásárlásához a fürdőszobában egy életerős nyelven:

 1. A vízkezelések élvezetének maximalizálása. Képzeld el, hogy egy kemény munkanap után este egy teljesen nyugodt állapotban vagy, meleg betűkkel fekszik, bezárja a szemét, és minden zavaró gondolat a háttérbe szorul. És most hirtelen a kedvenc zeneszerzése kezd játszani. Osztály, igaz?

A teljes kikapcsolódás egy jól megérdemelt jutalom a hektikus mindennapi élet végére.

 1. Az energia és a jó hangulat túlfeszültsége. És reggel lehet például egy kontrasztzuhany a klubtánc zene alatt, ami lehetővé teszi, hogy hatalmas vidámság díjat kapjon az egész napig;

Rádió a fürdőszoba egyenlően is, mint nyugodt és hang

 1. Érdekes a belső tér. A megfontolt eszközöknek lehetnek a legszokatlanabb körvonalaik és színeik, így elég lehet választani egy olyan mintát, amely a fürdőszobád igazi dekorációjává válik;

A rádió kacsa meglehetősen különleges formája egy ilyen eszköznek.

 1. Időtakarékosság. Végül is a vevő lehetővé teszi, hogy ne csak zenét hallgasson, hanem segítsen elolvasni a híreket vagy kideríteni az időjárás-előrejelzést, anélkül, hogy elvonná őket a vízfolyamatoktól.

kiválasztás

Tehát egy fürdőszobai rádió természetesen nem szükségszerű, de nagyon kényelmes és hasznos tartozék. És ez több értelmezésben is elvégezhető:

Rádiófajták

A fürdőszobák meglévő típusainak ábrája

 1. Hordozható. Különböző formájú zárt szekrényben készül, és kizárólag elemeken működik. Főbb jellemzők:
  • Mobilitás és tömörség. A készüléket fel lehet függeszteni egy horogra, a fürdő szélére helyezve, vagy akár egy másik helyiségbe is áthelyezhető;

A hordozható verzió bárhová csatlakoztatható.

  • Alacsony ár Az ilyen típusú rádiók a legolcsóbbak saját típusuk képviselői között;

Ha a család költségvetését a lehető legtávolabb akarjuk menteni, amikor rádiót vásárolunk a fürdőszobában, akkor érdemes egy hordozható analóg eszközt választani, a vásárlás a legkedvezőbb. Igaz, azonnal figyelmeztettelek arra, hogy a digitálistól eltérően nem lehet csatornákat memorizálni.

 1. Lebegő. Első pillantásra nagyon hasonlít a rádió korábbi verziójához, mert magas feszültsége is van, és biztonsági okokból csak elemek működnek. De van néhány jelentős különbség, ami nem olcsó, hanem éppen ellenkezőleg, a legdrágább vevőkészülék:
  • Eredeti tervezés. A kacsa, a tengeralattjáró, a polip, a hal és a kék más lehetséges lakói, és nem csak a tenger képviseltetheti magát ilyen típusú aggregátumként. Ez a fürdőszobát különleges varázshoz és gyermekekhez vezeti, és így leírhatatlan örömet okoz;

Még egy nagyon zajos pingvin is élhet a fürdődben.

  • Sokoldalúságát. Amikor elkezdi keresni a megfelelő úszó rádiót a fürdőszobában, kiderül, hogy a modellek túlnyomó többségében van egy óra, fények és még tükrök is;
 1. Beágyazott. Ha valódi minőségi hangsugárzó rendszert szeretne a saját fürdőszobájában, és igazán élvezni fogja a zenét a vízkezelés folyamatában, akkor ez a tökéletes megoldás az Ön számára. Én magam választottam. Az egyetlen dolog, ami összezavarhatja az összetettséget az ilyen készülékek saját kezével történő felszerelésével, különösen a hangszórók elhelyezésével kapcsolatban. Az erőfeszítések eredményét azonban minden háztartás tagjai tiszteletben tartják.

Beépített rádió a fürdőszobában - tökéletes választás a zenészek valódi ismerőseinek

Függesztett mennyezet jelenlétében javaslom, hogy felett oszlopokat helyezzenek el, és kivágják őket, mint a spotlámpák. Ez a legkevesebb erőfeszítést igényel a maga részéről, és hatékony eredményt ad.

Kiválasztási kritériumok

Már beszéltem egy kicsit a választásomról, de ezt senkinek sem róla, mivel ez mindenki személyes ügye. De itt van egy figyelmeztetés arra, hogy mit kell figyelni a jövőben, hogy ne csalódjék a vásárlás során, mégis nem tartom feleslegesnek:

 1. Természetesen el kell kezdeni a rádió típusát a fenti tétel szerint: hordozható, lebegő vagy beépített;
 2. Ezenkívül bizonyos márkát előnyben kell részesíteni. És jobb, ha egy jól ismert cégnél lakik, mivel az eszközt nem egy évig vásárolják meg. Lehet, hogy az eminent gyártója olyan modellt talál, melyet túlságosan drága, de hidd el nekem, az egység megfelelő működésének több éve, a beruházás többször is kifizetődik, ellentétben a gyanús egynapos irodai gyenge minőségű másolattal;

Az időben bizonyított bizalom például megérdemli a "GIRA" cég termékeit,

 1. Design. Itt érdemes nemcsak a saját ízlési preferenciáit folytatni, hanem annak megértését is, hogy bizonyos tervezési döntések súlyosan befolyásolják mind a készülék működőképességét, mind a fürdőszoba egész belsejét. Íme néhány ilyen jellegzetesség:
  • A horgolt fogantyúval ellátott rádió kényelmesen lóg a fürdő szélén vagy egy törülközőtartón, de senki sehol sem tud állni;

A horgot bármiiyen méretarányra lehet felakasztani

  • Egy beépített órával rendelkező eszközt egyszerű látásra kell telepíteni, különben egyszerűen nincs értelme ennek a kiegészítésnek;

Órák a fürdőszobában nem lesz felesleges, de a hely, amire szükségük van, majd válassza ki a megfelelőt

  • A tükörbe épített eszköz általában teljesen megváltoztatja a fürdőszoba kialakítását, bár azonnal megjegyzem, hogy ez a lehetőség meglehetősen lenyűgözőnek tűnik;

Tükör rádió - nem csak funkcionális, hanem egy nagyon szép felvásárlás a fürdőszobában

 1. Műszaki paraméterek. Ez az elem teljesen meghatározza a vevõ teljesítményét, ezért különös gonddal kell kezelni. Minden szükséges információt a készülékhez mellékelt utasítás biztosít. A fő jellemzők a következők:
  • A készülék ereje, valamint a hang hangereje és tisztasága felelős azért, hogy mennyire élvezheti a kedvenc zenei összetételét;
  • A rádiócsatorna beállításainak típusa: kézi vagy automatikus. Ez az egység működésének kényelmére utal. Itt azt is tanácsolom, hogy figyeljen a kedvenc rádióhullámok memorizálásának funkciójára;
  • A távirányító jelenléte. Ha a hordozható és lebegő modellek esetében a távollét nem annyira kellemetlen, mivel gyakran vannak a közelben, ez komoly kényelmetlenséget okoz a beágyazott modell számára;

A konzol lehetővé teszi a készülék falába épített csatornák átkapcsolását a fürdőből való felemelés nélkül

  • Külső adathordozók csatlakoztatásának képessége. Ezzel kiegészítve nemcsak a rádióműsorokat, hanem a saját zenei gyűjteményét is meghallgathatja, amelyet flash meghajtón rögzítenek;

Az USB flash meghajtó jelentősen bővíti a megvásárolt eszköz dalreakcióját

  • A be- / kikapcsolás időzítője kellemes kiegészítő lehet, bár opcionális. Vannak olyan modellek is, amelyek jelenléti érzékelőkkel rendelkeznek, de számomra személyesen ez máris olyan brutálisnak tűnik, amelynek célja egyszerűen növelni a termék költségét.

Példák az üzletek által kínált termékekre

Most át akarok menni a specifikumokra, és megismertetek néhány olyan javaslattal, amelyekkel találkoztam a vásárlás folyamatában:

 1. "KBSOUND ISELECT BT 2.5" típus:

Rádió zuhanyzóra és fürdőszobára: változatok

Sokan egyetértenek abban, hogy a vízkezelés és a rádióhallgatás sokkal jobb, mint csendben fürdés. Ezért egy zuhanyzó rádió lesz egy jó kiegészítő a fürdőszobában.

Zene a fürdőszobában lehetővé teszi, hogy pihenjen és enyhítse a testben lévő feszültséget, amely felgyülemlett a munkában.

Miközben lemossza és meghallja kedvenc rádióállomását, a test újratölteni és új erőt nyerni. Ha reggel zuhanyozni és énekelni szeretne egy dalt, a hangulat emelkedik, és egy ilyen pozitív töltés elegendő lehet az egész közelgő napra.
Rádió a fürdőszobában időt takarít meg. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a rádióállomások nem csak zeneszámokat játszanak, hanem továbbítják a legfrissebb híreket, mindig tudhatjuk. Már nem kell figyelmen kívül hagyni a fontos dolgokat, hogy információt kereshessenek az interneten, vagy fáradhatatlanul görgethessenek a televíziós csatornákon. Minden fontos esemény megismerteti a zuhanyzó rádiót.
A fürdőszobában lévő rádió lehetővé teszi, hogy ne csak élvezze a kellemes hangokat, amelyek a dinamikájából származnak, hanem a zuhanyzó fénypontjává is válhatnak. Végül is egy speciális rádió a fürdőszobának egy nem szabványos kialakítás lehet: tengeralattjáró, kacsa, falikar, dekoratív daru és még sok más formája és képe.

Rádiófajták

Annak ellenére, hogy egy zuhanyrúd különböző méretű és formájú lehet, mindössze 3 típusa van:

 1. Hordozható rádió. Maga a vevő a tok zárt csomagolásán belül helyezkedik el. Nem fél a nedvességtől, és bárhol elhelyezhető a fürdőszobában anélkül, hogy aggódna a rádió vízbe esésével. Ez az öröm meglehetősen olcsó. A hordozható sorozat legolcsóbb rádiója egyetlen hátránnyal jár: a csatornákat kézzel kell hangolni, nincs benne memória, mint a digitális. Akkumulátorok üzemelnek.
 2. Úszó rádió. Az ilyen rádió tervezési formája nagyon változatos. Ez lehet rajzfilm vagy tengeralattjáró formájában. És így gyakorlatilag nem különbözik a hordozható. Általában a lebegő rádió órával, fényekkel és tükörrel van felszerelve. Mind a zuhany alatt, mind a vízben töltött fürdőben úszik. Ennek a rádiónak a nagy hátránya a költség. Biztonságos azt mondani, hogy ez az egyik legdrágább.
 3. Beépített rádió. Lehetővé teszi az igazán jó minőségű digitális hang hallgatását. A jó hangulat kedvelői számára nem képzelheti el. De a telepítés enyhén időigényes. Meg kell választani egy megfelelő helyet a rádió és a hangszórók befogadásához. Általában a hangszórók helyét a hamis mennyezeten kell kiválasztani, de néha falra vagy polcokra szerelik fel. A telepítés után rájuk reflektálnak. A hagyományos hangsugárzókkal, amelyek felfüggesztésre kerülnek. A telepítés bonyolultságától eltekintve, a rádiófrekvenciák meghallgatására szolgáló eszköz kiválasztása a legjobb lehet.

Rádió kiválasztása és megvásárlása

A zuhanyzó hangforrásának kiválasztási kritériumai kicsiek.

Az első dolog, amit meg kell tenni, mielőtt vásárolni egy rádiót egy zuhany vagy egy fürdőszoba, hogy meghatározza a típusát (hordozható, beépített vagy lebegő). Értékelje pénzügyi lehetőségeit, és menjen a gyártó választásához. Háztartási készülékek vásárlásakor sok ember reméli, hogy sok éven át szolgál. Ezért a következtetés sugallja magát. Szükséges olyan gyártó kiválasztása, amely jól megalapozott a piacon. Ezek általában jól ismert cégek. Költségük egy kicsit túlzottan túlértékelhető csak a márkanév miatt, de egy ilyen termék hasznos élettartama sokkal hosszabb, a jótállási jegyet csatolják. Ha a választás drága rádióra vált, akkor meg kell ismerkednie a rádióállomások hangerő-beállításával, a hangerővel, a tápellátással, a távvezérléssel, a külső adathordozó csatlakozójához, az automatikus kikapcsoláshoz és másokhoz kapcsolódó technikai képességekkel. És az utolsó dolog, amit hangsúlyozni kell, amikor kiválasztja, tervezi és elérhetővé teszi a kiegészítő funkciókat. Ha jó pénzt adsz a zuhanyzó rádióként, akkor legalább tetszeni kell, és össze kell keveredned a fürdőszobában lévő bútorokkal.


Lehetetlen, hogy ne vegye figyelembe azt a tényt, hogy egy ismeretlen gyártótól származó rádió sokkal jobb lehet, mint a márka. Nap mint nap egyre több rádiós termék gyártója van, és egy fiatal, még ismeretlen cég kiváló minőségű terméket kínál.

Hangsúlyt kell fektetni a biztonságra. Soha ne felejtsük el, hogy a fürdőszobai és zuhanyzó rádió nedvességnek lesz kitéve. A vásárolt termékeknek biztonságosnak kell lenniük. Ezért győződjön meg róla, hogy olyan tanúsítványt kér, amely megerősíti a megvásárolt termékek minőségét.

Rádió Fürdőszoba Xz 231

Szeretne elterelni a kedvenc zenéit, vagy egy érdekes rádióműsort, hogy zuhanyozni kezdjen? Nem, a vízügyi eljárásokat nem kell elhalasztani. Csak tegyen rá egy rádiót.

A rádió teljesen vízálló, így nem aggódhat a biztonság miatt. Akkumulátorokkal működik és kényelmesen lógott egy speciális horogon.

Ha nem tudod elképzelni az életed zenéje nélkül, és néhány perc alatt a csendben zuhanod az pokolba, akkor egy fürdőszobai rádió megoldja ezt a nehéz problémát.

Ne hagyd figyelmen kívül egy érdekes rádióműsor, vagy hallgassa meg a híreket, még akkor is, ha mossa, borotválkozik és tisztítsa meg a fürdőszobát.

Végül is, a zene sokkal élvezetesebb a mosáshoz. Ez különösen akkor hasznos, ha gyermekeket fürdik.

Nem aggódhat a biztonság miatt - az eszköz teljesen vízálló, így nem károsítja az egészségét, és nem válik el a nedvességtől.

Vélemények a "Radio For Bathroom Xz 231"

Mely városokban vehetek rá Radio For Bathroom Xz 231-t?

Megrendelést szállítunk Oroszország egész területén.

A városból, ahonnan Ön található, a megrendelést orosz postán vagy futárszolgálaton keresztül kapja meg.

Ráadásul a Moszkvában, Szentpéterváron, Yaroslavlban, Nizhny Novgorodban, Saratovban, Voronezhben, Tyumenban, Barnaulban, Jekatyerinburgban, Kazanban megrendelt online áruház egyik kiadási pontjához megrendelheti Radio For Bathroom Xz 231, Stavropol, Krasznodar, Rostov-on-Don, Samara, Ufa, Voronezh, Podolsk, Krasnoyarsk, Khabarovsk, Perm, Volgograd, Omsk, Podolsk, Tula, Ryazan, Irkutszk.

És több mint 190 város!

A megrendelés befejezése után vezetőnk kiszámítja az Ön számára a leginkább megfelelő és jövedelmező szállítási lehetőségeket.

Nem számít hol vagy Oroszországban, megrendelheti az Xz 231 fürdőszoba rádiót online áruházunkban, és minél előbb megkapja.

A fürdőszoba rádió egy közvetlen út a nirvana eléréséhez

Fotó rádió a fürdőszobában

Stresszes helyzetek kísérik életünket, és sajnos nem lehet teljesen megszabadulni tőlünk az élet ritmusától. De léteznek módszerek az idegrendszer nyugtatására, pihenésre, fiatalításra és a környező valóságba való küzdelemre. Ezek közül az utolsó, de nem utolsósorban a vízkezelés és a kedvenc zenéinek hallgatása.

Ezért úgy döntöttem, hogy egy fürdőszobai rádiókészülék telepítésével két esemény pozitív hatásait ötvöznék, és minden reggel és este, vagy legalább egy közeli állapotban képesek lennék merülni a nirvánába. Ebben az esetben a megfelelő eszköz kiválasztása komolyan közeledett, amint azt tovább fogom mondani.

előnyök

A "Nirvana" szó minden bizonnyal erősnek hangzik, de még mindig van egy keleti idegen eredetű, és nem mindenki érthető. Ezért szeretném kiemelni és leírni a legfontosabb előnyöket a rádió megvásárlásához a fürdőszobában egy életerős nyelven:

 1. A vízkezelések élvezetének maximalizálása. Képzeld el, hogy egy kemény munkanap után este egy teljesen nyugodt állapotban vagy, meleg betűkkel fekszik, bezárja a szemét, és minden zavaró gondolat a háttérbe szorul. És most hirtelen a kedvenc zeneszerzése kezd játszani. Osztály, igaz?

A teljes kikapcsolódás egy jól megérdemelt jutalom a hektikus mindennapi élet végére.

 1. Az energia és a jó hangulat túlfeszültsége. És reggel lehet például egy kontrasztzuhany a klubtánc zene alatt, ami lehetővé teszi, hogy hatalmas vidámság díjat kapjon az egész napig;

Rádió a fürdőszoba egyenlően is, mint nyugodt és hang

 1. Érdekes a belső tér. A megfontolt eszközöknek lehetnek a legszokatlanabb körvonalaik és színeik, így elég lehet választani egy olyan mintát, amely a fürdőszobád igazi dekorációjává válik;

A rádió kacsa meglehetősen különleges formája egy ilyen eszköznek.

 1. Időtakarékosság. Végül is a vevő lehetővé teszi, hogy ne csak zenét hallgasson, hanem segítsen elolvasni a híreket vagy kideríteni az időjárás-előrejelzést, anélkül, hogy elvonná őket a vízfolyamatoktól.

kiválasztás

Tehát egy fürdőszobai rádió természetesen nem szükségszerű, de nagyon kényelmes és hasznos tartozék. És ez több értelmezésben is elvégezhető:

Rádiófajták

A fürdőszobák meglévő típusainak ábrája

 1. Hordozható. Különböző formájú zárt szekrényben készül, és kizárólag elemeken működik. Főbb jellemzők:
  • Mobilitás és tömörség. A készüléket fel lehet függeszteni egy horogra, a fürdő szélére helyezve, vagy akár egy másik helyiségbe is áthelyezhető;

A hordozható verzió bárhová csatlakoztatható.

  • Alacsony ár Az ilyen típusú rádiók a legolcsóbbak saját típusuk képviselői között;

Ha a család költségvetését a lehető legtávolabb akarjuk menteni, amikor rádiót vásárolunk a fürdőszobában, akkor érdemes egy hordozható analóg eszközt választani, a vásárlás a legkedvezőbb. Igaz, azonnal figyelmeztettelek arra, hogy a digitálistól eltérően nem lehet csatornákat memorizálni.

 1. Lebegő. Első pillantásra nagyon hasonlít a rádió korábbi verziójához, mert magas feszültsége is van, és biztonsági okokból csak elemek működnek. De van néhány jelentős különbség, ami nem olcsó, hanem éppen ellenkezőleg, a legdrágább vevőkészülék:
  • Eredeti tervezés. A kacsa, a tengeralattjáró, a polip, a hal és a kék más lehetséges lakói, és nem csak a tenger képviseltetheti magát ilyen típusú aggregátumként. Ez a fürdőszobát különleges varázshoz és gyermekekhez vezeti, és így leírhatatlan örömet okoz;

Még egy nagyon zajos pingvin is élhet a fürdődben.

  • Sokoldalúságát. Amikor elkezdi keresni a megfelelő úszó rádiót a fürdőszobában, kiderül, hogy a modellek túlnyomó többségében van egy óra, fények és még tükrök is;
 1. Beágyazott. Ha valódi minőségi hangsugárzó rendszert szeretne a saját fürdőszobájában, és igazán élvezni fogja a zenét a vízkezelés folyamatában, akkor ez a tökéletes megoldás az Ön számára. Én magam választottam. Az egyetlen dolog, ami összezavarhatja az összetettséget az ilyen készülékek saját kezével történő felszerelésével, különösen a hangszórók elhelyezésével kapcsolatban. Az erőfeszítések eredményét azonban minden háztartás tagjai tiszteletben tartják.

Beépített rádió a fürdőszobában - tökéletes választás a zenészek valódi ismerőseinek

Függesztett mennyezet jelenlétében javaslom, hogy felett oszlopokat helyezzenek el, és kivágják őket, mint a spotlámpák. Ez a legkevesebb erőfeszítést igényel a maga részéről, és hatékony eredményt ad.

Kiválasztási kritériumok

Már beszéltem egy kicsit a választásomról, de ezt senkinek sem róla, mivel ez mindenki személyes ügye. De itt van egy figyelmeztetés arra, hogy mit kell figyelni a jövőben, hogy ne csalódjék a vásárlás során, mégis nem tartom feleslegesnek:

 1. Természetesen el kell kezdeni a rádió típusát a fenti tétel szerint: hordozható, lebegő vagy beépített;
 2. Ezenkívül bizonyos márkát előnyben kell részesíteni. És jobb, ha egy jól ismert cégnél lakik, mivel az eszközt nem egy évig vásárolják meg. Lehet, hogy az eminent gyártója olyan modellt talál, melyet túlságosan drága, de hidd el nekem, az egység megfelelő működésének több éve, a beruházás többször is kifizetődik, ellentétben a gyanús egynapos irodai gyenge minőségű másolattal;

Az időben bizonyított bizalom például megérdemli a "GIRA" cég termékeit,

 1. Design. Itt érdemes nemcsak a saját ízlési preferenciáit folytatni, hanem annak megértését is, hogy bizonyos tervezési döntések súlyosan befolyásolják mind a készülék működőképességét, mind a fürdőszoba egész belsejét. Íme néhány ilyen jellegzetesség:
  • A horgolt fogantyúval ellátott rádió kényelmesen lóg a fürdő szélén vagy egy törülközőtartón, de senki sehol sem tud állni;

A horgot bármiiyen méretarányra lehet felakasztani

  • Egy beépített órával rendelkező eszközt egyszerű látásra kell telepíteni, különben egyszerűen nincs értelme ennek a kiegészítésnek;

Órák a fürdőszobában nem lesz felesleges, de a hely, amire szükségük van, majd válassza ki a megfelelőt

  • A tükörbe épített eszköz általában teljesen megváltoztatja a fürdőszoba kialakítását, bár azonnal megjegyzem, hogy ez a lehetőség meglehetősen lenyűgözőnek tűnik;

Tükör rádió - nem csak funkcionális, hanem egy nagyon szép felvásárlás a fürdőszobában

 1. Műszaki paraméterek. Ez az elem teljesen meghatározza a vevõ teljesítményét, ezért különös gonddal kell kezelni. Minden szükséges információt a készülékhez mellékelt utasítás biztosít. A fő jellemzők a következők:
  • A készülék ereje, valamint a hang hangereje és tisztasága felelős azért, hogy mennyire élvezheti a kedvenc zenei összetételét;
  • A rádiócsatorna beállításainak típusa: kézi vagy automatikus. Ez az egység működésének kényelmére utal. Itt azt is tanácsolom, hogy figyeljen a kedvenc rádióhullámok memorizálásának funkciójára;
  • A távirányító jelenléte. Ha a hordozható és lebegő modellek esetében a távollét nem annyira kellemetlen, mivel gyakran vannak a közelben, ez komoly kényelmetlenséget okoz a beágyazott modell számára;

A konzol lehetővé teszi a készülék falába épített csatornák átkapcsolását a fürdőből való felemelés nélkül

  • Külső adathordozók csatlakoztatásának képessége. Ezzel kiegészítve nemcsak a rádióműsorokat, hanem a saját zenei gyűjteményét is meghallgathatja, amelyet flash meghajtón rögzítenek;

Az USB flash meghajtó jelentősen bővíti a megvásárolt eszköz dalreakcióját

  • A be- / kikapcsolás időzítője kellemes kiegészítő lehet, bár opcionális. Vannak olyan modellek is, amelyek jelenléti érzékelőkkel rendelkeznek, de számomra személyesen ez máris olyan brutálisnak tűnik, amelynek célja egyszerűen növelni a termék költségét.

Példák az üzletek által kínált termékekre

Most át akarok menni a specifikumokra, és megismertetek néhány olyan javaslattal, amelyekkel találkoztam a vásárlás folyamatában:

 1. "KBSOUND ISELECT BT 2.5" típus:

Fürdőszoba rádió

Az a vágy, hogy egy jó hangulatot tartson a zuhanyzóban a fürdőszobában, nem hagyta észre a modern piac fogyasztói szenvedélyeinek kutatói. Gyakran egy személy a fürdőszobában nem zavarja a hang maga, hanem a tartalom. Ezért a fürdőszobában a rádióban friss tartalom megszerzése egyre inkább megszokottá válik, valamint a mobilhírek közlekedésben történő olvasása során.

Mi az - rádió a fürdőszobában

A vízálló műanyag zacskókba csomagolt terjedelmes rádiós vevőkészülékek már régóta eltűntek, mivel nehéz volt és veszélyes volt a fürdő nedvességtartalmának körülményei között.

Az ipari technológiák és a mikroelektronika lehetővé tette számunkra, hogy kényelmes, praktikus és enyhén szokatlan rádiómodelleket hozzunk létre a fürdőszobában a legigényesebb ízléshez:

 • Rádió a pihenésre a fürdőszobában - a vevők nem félnek a forró vízektől és nem igényelnek hálózati áramellátást, általában univerzális rádiómodellek képesek ellenállni a nedvességnek, úszni és nem fulladozni.
 • Rádió, beépítve a fürdőszoba belsejébe vagy csak a szoba falába;
 • Exkluzív fürdőszobai modellek távoli hangvezérléssel vagy távirányítóval.

Fürdőkádas hordozható rádió

Számos jól ismert cég - az otthoni bútorgyártók már évtizedek óta kiadják a hordozható és beépített rádiómodelleket a fürdőszobában több évtizeden keresztül, ez idő alatt számos tisztán szórakoztató lehetőség vált elegáns fürdőszobai kiegészítővé sok pénzért.

A fürdőszoba hordozható rádiójának legegyszerűbb és legnépszerűbb változata - egy kis Silver Crest modell. A rádiót kis méretű, 24x8 cm-es, kis súlya 340 grammos és hosszú munkája megkülönbözteti még intenzív zuhanyzók esetén is. A rádió áramforrása három ujjas elem.

A vezérlőgombok és az elemtartó hátlapja gumi tömítéssel rendelkezik, amely ellenáll a nagy nedvességnek a fürdőszobában. A horog és az alacsony súly lehetővé teszi, hogy a készüléket a legváratlanabb helyeken rögzítse. A szokatlan, egyszerűen formázott alak könnyen hordozható és szállítható, de a fürdőszobában csak felfüggesztett állapotban kell használni.

Az AM és az FM mint vevőkészüléknek nincs meglepetésük, nagyjából megfelel a szokásos FM vevőkészülék költségvetési verziójának, az ár körülbelül 10 dollár, tökéletes szabadtéri kikapcsolódásra.

Fürdőszoba rádiómodellek

A fürdőszoba falába épített legrangosabb modellek közül megemlítheti a német GIRA cég termékeit. A fürdőszobába beépített modellek jellemzője a könnyen felismerhető elrendezés, minden modellben megismételve, kivéve a "CLASSICX ART-1" -et. A kötelező attribútum egy stílusos kettős keret. A modellek közötti különbség csak a formatervezési mintában, üveg vagy színezett műanyag.

A bútorok megjelenésével a GIRA termékek kifinomult technikai eszközökkel rendelkeznek, amelyek jó minõségû vételt és egy szabványos FM-sáv jelének megtartását biztosítják. A rádió elolvassa az RDS csatornaüzeneteket, automatikusan szabályozza a hangszórók hangját, és aktiválhatja magát, ha be van kapcsolva egy zuhany, fény vagy más jelforrás. Az ART-1 költsége körülbelül 300 dollár. A beszédfelismeréssel rendelkező modellek háromszor drágábbak. Gyakran a GIRA rádiót sikeresen integrálják különböző intelligens otthoni vezérlőrendszerekbe.

A legdrágább és legrangosabb modell a német PEHA rádiója. A legismertebb rádiómodellek a NOVA márkanév alatt sikeres vonalaknak számítanak. Ez valójában multimédiás központ. A fürdőszobában a PEHA kiadott egy "IDOCK" vízálló modellt. A modell lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli jeleket fogadjon egy külső adóról, és játsszon bármilyen tartalmat.

A beépített mikrofon és hangsugárzó rendszer nem csak a program vagy a hangsáv hallgatását teszi lehetővé, hanem a telefon teljes körű kommunikációját is lehetővé teszi, hogy a zuhanyzást a rádió különleges funkciója maszkolja.

Ha összehasonlítani, a PEHA termékek a Bentley analógjai, az autók nyelvén.

Kevésbé népszerű és drága, de a piacon népszerűbb a beágyazott fürdőszobai rádió a KBSOUND spanyol márkanév alatt. A rádió népszerűsége viszonylag elfogadható áron és meglehetősen széles körű lehetőségekkel járt.

Eladó a KBSound PLUS rádióval ellátva:

 • Egy pár hangszóró 1,5 W, 16 Ohm, átmérője 5 cm és magassága 2,5 cm;
 • Digitális FM-vevő jelerősítővel;
 • A vezérlőpanel az összes rádióparaméter folyadékkristályos kijelzőjén;
 • Távérzékelő érzékelő jelkonzol;
 • 76 cm-es antennás lágy típus;
 • Patch hangszórókábelek 10 méter - 2 db.

A KBSOUND ISelect 2.5 "modellekhez csatlakoztatható egy speciális KBSOUND BLUETOOTH kiegészítő modul, amely lehetővé teszi, hogy bármely olyan eszközről audio jelet kapjon, amely rendelkezik megfelelő csatornával, például egy laptopról.

Beépített rádió beszerelése a fürdőszobában

Az egyik legegyszerűbb telepíteni a KBSound márkát, az eszköz normál működéséhez szinte az összes alkatrészet a gyártó az értékesítési készletben már összeállította. Ráadásul az egy-egy hangsugárzó méretei egybeesnek a normál fényszóró átmérőjével és magasságával, így könnyebb ráhelyezni a modell rádiót felfüggesztett álmennyezetre.

Rádió telepítési feltételek a fürdőszobában

Ha a mennyezet mennyezetét nedvességálló gipszkartonból vagy OSB-ből szerelik össze, a hangszórók hangja tökéletesen tökéletes. Ha a felfüggesztett szerkezet egyes lamellákból, csempékből vagy profilból beszerezhető, a normál működés dinamikája nem fog működni a hordozóprofil alacsony merevsége miatt.

Ha a fürdőszobában nincs függesztett mennyezet, amelyre a hangsugárzók rögzíthetők, a vízhatlan gipszkartonból egy fürdőszobában szögletes rést vagy emelt padlót kell készíteni.

Ezután végezze el a rádió telepítését a következő sorrendben:

 1. 25-30 cm távolságban az oldalfaltól egy gipszkartonban lévő gyűrűs fúróval, vágjon egy lyukat a hangszórók felszereléséhez. Megszüntettük a rádió tápegység tápkábelének dugóját, tisztítsuk és forrasztjuk az ón érintkezőket;
 2. A kivágott nyílásokon keresztül a tápegységet a felfüggesztett mennyezet vagy a gipszkarton üregébe helyezzük. A készülék tápkábelének megtisztított érintkezői a legközelebbi lámpatest csatlakozóihoz vannak csatlakoztatva. Most, amikor bekapcsolja a villanyt, a hálózati feszültség automatikusan bekerül a rádiós tápegységbe;
 3. A fogadó FM-tuner csomópontokat a tápegységhez csatlakoztatjuk, szükség esetén csatlakoztatjuk a KBSOUND BLUETOOTH készüléket, és elrejtjük az összes elektronikus elemet a felfüggesztett mennyezet és a padlólap között;
 4. A hangszórókból a rádióerősítő kimenetére húzzuk és csatlakoztatjuk a patch kábeleket, bekapcsoljuk a fényt, ezzel aktiválva a rádiót. Ha sikerült a konzol sikeres tesztelése, akkor kapcsolja ki a készüléket;
 5. A kivágott lyukak szélén a hangszórók beszereléséhez egy réteg tömítőanyagot kell elhelyezni, és be kell helyezni a hangszórókat.

A mennyezeten kívül a rádió reprodukciós része a fürdőszoba falaira is felszerelhető. Az egyetlen feltétel a világítás vagy a tápkábel tápvezetékének telepítési helyszínén való jelenlét, amelyhez a tápegység csatlakoztatható. A mennyezethez hasonlóan a hangszórókat erős és merev szerkezetre kell szerelni.

Ezenkívül a tapaszkötelek elhelyezése és telepítése során 20-25 mm-es mélységet kell kialakítania a falban. Leggyakrabban a zsinórok felfüggesztett mennyezeten vagy a fürdőszoba díszítő elemei alatt haladnak keresztül.

Annak ellenére, hogy a gyártó megbizonyosodott arról, hogy minden alkatrész abszolút stabilitást mutat nedvességre, jobb, ha az eszköz összes érintkezőjét és csatlakozóját egy tömítőanyag réteggel tovább feldolgozza.

befejezés

A fürdőszobában használt audiovizuális műsorok elképzelése egyre több rajongó megtalálása, és gyakran az egyes modellek magas ára sem akadályozza meg őket. A gyakorlat ismét megerősíti, hogy a személy modern kapcsolatban van a kommunikációs eszközökkel, és a használatból való elhagyása, még a fürdőszobában is, nincs értelme.

Rádió zuhanyzóval

ICF-S80

3 190 dörzsölje.

Rádió zuhanyzóval

Rádió zuhanyzóval

3 190 dörzsölje.

3D termékmodell

Ezt a modellt bármilyen szögből nézheti meg.

Beépített AM / FM rádió

Gyors keresés a rádióállomásokról öt előre beállított gombbal

Akár 100 óra üzemidő a 3 R14 elem (C típus) köszönhetően külön megvásárolható

Fel van szerelve visszaszámlálóval és automatikus kikapcsolási funkcióval az akkumulátort

Húzza ki a lyukakat és a levehető gumibetétet a könnyű lógáshoz

Mi van a dobozban?

Segítsen nekünk javítani ezt az oldalt.

Vélemények

Felhasználói vélemény

4.9 alapján 24 felhasználói értékelés

Nemrég nézett

 1. 1 A következő nevet is használják erre a termékre: ICFS80.RU2
 2. 2 A termékleírások és a műszaki adatok előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak, és a fogyasztókkal az alkalmazandó jog követelményeinek megfelelően közlik.

Hol vásárolhat

közösség

Hírek és információk

Olvassa el nekünk Vkontakte

Mint a Facebookon

Kövess minket a Twitteren

Iratkozzon fel YouTube-csatornánkra

Kövessen az Instagram-on

Webhelyünk nincs optimalizálva a böngészővel való együttműködéshez. Javasoljuk, hogy töltse le és telepítse a következő böngészők egyikének legújabb verzióját:

Webhelyünk nincs optimalizálva a böngészővel való együttműködéshez. Lehet, hogy a böngésző egy új verziója elérhető.

Rádiók a moszkvai fürdőszoba számára

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

32 online áruházban

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

20 online áruházban

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

a 31 online áruházban

Raktáron. Szállítás Moszkvából

9 online áruházban

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

3 online áruházban

24 online áruházban

7 online áruházban

44 online áruházban

25 online áruházban

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A rádió ára a fürdőszobában a moszkvai boltokban

A helyszínen kiválaszthatja a fürdőszobához tartozó rádiót a jellemzőknek megfelelően, részletes fényképeket, véleményeket olvashat és összehasonlíthatja Moszkva online áruházainkat. Könnyen vásárolható fürdőszoba rádiók egy olcsó (beleértve a hitel)! Csak meg kell menni a kedvenc ajánlata, olvassa el a fizetési feltételeket, és hagyja a szállítási kérelmet Moszkvában.

Rádió zuhanyzóval Fény

A zuhanyzás jó. De nem mindig szórakoztató. Különösen, ha kora reggelről beszélünk, amikor már hosszú munkanap van, és még mindig meleg ágy szól rá. Nem, fel kell higgadnod. És ha nem számít bele egy liter kávét, akkor a legjobb módja annak, hogy megszabaduljunk az álmosságotól és töltsük fel magunkat, zenés lesz. Talán a DJ-k fecsegnek a rádióban. És ha a rádió a zuhany alatt van, a hatás egyszerűen elképesztő lesz.

Attól tart, hogy a rádió romlik a vízből? Hiába van. Mert valami Mr. Geek bolt kínál speciális vízálló rádiót a zuhanyozáshoz. Egy ilyen rádió biztonságosan magával viheti a zuhanyba - a víz nem okoz kárt a készüléknek. És nem csak frissítheti magát alvás után, hanem töltheti fel az elemeket is - a jó zenéről és a DJ-k közömbös reprodukcióiról kedvenc hullámán.

De ez nem minden. Végül is ez egy zuhanyfényű rádió, háttérvilágítással. Igen, működés közben ez a rádió különböző színekben világít, ami még jobb hangulatot ad.

A rádió kompakt és könnyen kezelhető. Valójában csak egy joystick van a vezérléshez, hanem a bekapcsológomb is. A vezérlés egyszerű: a joystick fel - csatorna keresés; le - reset beállítások; bal-jobb - hangerő szabályozás.