Legfontosabb > Fürdő

Horgolt "Owl" szőnyegek, új kötési trend: diagramok és leírás

A vágy, hogy átalakítsa a szobák minden szobáját, azok számára, akik tudják, hogyan kell kötött, rendszeresen történik. Ha a hálószoba, a konyha, az óvoda már fel van szerelve kötött szőnyegekkel, akkor itt az ideje, hogy gondoskodjon a fürdőszobáról és a WC-ről. Ki mondta, hogy a mosdó és a fürdőszobai ruhákhoz bármi?

Az eredeti készlet szőnyeg-baglyok kombinált fürdőszoba

Owl népszerűség jelenség

"Bagolyok vannak körülöttünk", pontosan ezt akarom mondani, a mesterek kézzel készített termékeire tekintve. Gyermek kalapok és ujjatlan kesztyűk vannak, hímzett szalvétákon és ágytakarókon vannak. Sok ilyen szőnyeg van az interneten. És a színek olyan sokszínűek, hogy zavarodhat.

Owls körülöttünk: játékok, kalapok A körülöttünk álló bagolyok: játékok, kalapok

A természet lakójának jelensége, hogy könnyű kötni, és ő felismerhető, függetlenül a használt színektől. Itt mozoghatsz a képzeletből, senki nem állítja a színskála természetességét és pontosságát.

Mester a kötés alapjait

Annak érdekében, hogy egy szőnyeg, meg kell elsajátítani a minta "ananász". Ez egy jellegzetes kúp formájában jön létre, amely az owl kis teste lesz. Ehhez a mintához meg kell elsajátítani ezeket a típusokat:

 • Lég - ez a legegyszerűbb - ez a kötés alapja. Ha először kötött először, akkor így kötött: dobja a szálat a kampóra, csavarja meg és húzza át a munkakövet. A diagramok megnevezése: kör vagy pont, a ce leírásban.
Léghurok
 • Oszlop nélküli - jelölési kereszt - Art. b / n Az alábbiak szerint van csatlakoztatva: a horog egy léghurok láncolatába vagy az alsó sorba van beillesztve, amelyen keresztül megfogja a megmunkálandó szálat, amely a horogon marad. Ezután ismét a munkakövet felveszi a horgolt, és egyenesen áthúzza a 2-et. b / n 1 léghuroknak felel meg.
Oszlop nélkül
 • Dupla horgolt - Art. s / n - a kereszt éléhez közelebbi kötőjellel jelölt kereszt. Kötött módon a következő séma szerint: fogd meg a horogon lévő munkamenetet, lépj az alsó sorra, és nyújtsd rá. A hurok 3 hurkával, most megragad egy dolgozó szálat, kötözd össze ezeket a hurkot 2 lépésben. Emeléshez - 3 léghurok.
Dupla horgolt
 • Az oszlop két oszlopot jelöli, mint egy botot, amely két felfelé mutatott merőleges kötőjellel - Art. tól 2 / n. tegyél 2 hurkot a horogra egy működőképes, helyezze be az alsó sorba, húzza meg. Ezután megragadja a megmunkálandó szálat és három lépésben köti össze azokat a hurkot, amelyek a horogon vannak. Egyszer megkötözött 2 hurkot. A tárcsa felemelése 4 vp

Ezek a fő típusok, amelyek a legegyszerűbb "ananász" megmunkálásához szükségesek. Ha nehezebb megtenni, akkor ismernie kell az ilyen hurkot:

 • Magnificent oszlop - egy csomó. Egy ilyen bagoly nagyobb lesz. Könnyen köthető, 2, 3, 4 vagy akár egy hurkot kell kötni, annyit, mint a nakida hurkot. Csak hurok, kivéve az utolsó, ne kötött végig, és hagyja 1 a horogon. Ennek eredményeként, ha a kúp áll 4 állásból, akkor 5 huroknak kell lennie a horogon. Ezután egy lépésben össze vannak kötve és szorosan húzódnak, hogy a poszt ne feloldódjon.
A technika forrasztja a lágy sávot lépésenként

Figyelj! Ezeknek a hurkoknak a megkötésében nincs nehézség, az egyetlen dolog, ami szükséges, hogy a kötésminták használata előtt a vonatokat képezzék.

A szőnyegek esetében nem használnak komplex rendszereket - egyszerű estélyi bagoly készíthető.

Megfelelő kampó kiválasztása

Kötés minták

A következő tipikus sémák használhatók szőnyeg készítéséhez:

 • Már említett "ananász".
A legegyszerűbb "ananász"
 • Körkörös horgolt horgolt.
Kötés egy körben
 • Kötés az oválison - ehhez a technikához szükség lesz, ha az owl nem lesz létrehozva az alap "ananász" -tal. Ez a technika egyszerűbb, de több időt és szöveget igényel. Ennek eredményeképpen a szőnyeg sűrűbb lesz és "nehezebb", azaz benyomást kelt.
Kötés az ovális sémán és a példa Kötés az ovális rendszer és a példa

Színegyeztetés

A jövő szőnyegének színválasztásakor nem korlátozhatja magát fantáziára, de még mindig szép kombinációt kínálunk:

 • Fehér-zöld gamma, sárga szemekkel és fekete csikkvel.
 • Fehér és rózsaszín színek.
 • Szürke és fekete-fehér.
 • Rózsaszín árnyalatok.
 • Fehér-barna - a legközelebb a természetes színekhez.
 • Fényes lila-rózsaszín.
 • Piros és fehér, piros és sárga.
 • Narancs árnyalatai.
A bagolyszőnyegek színkombinációja A bagolyszőnyegek színkombinációi A bagolyszőnyegek színkombinációi A bagolyszőnyegek színkombinációk A bagolyszőnyegek színkombinációi A bagolyszőnyegek színkombinációi A bagolyszőnyegek színkombinációi

Owl ovális talpon

Könnyebb megkötni ezt a szőnyeget, mert a rendszer a következőkből áll:

 • Ovális test.
Owl teste
 • Kerek szemek.
Szemmintázat
 • Paw és csőr - külön kötöttek és varrnak.

A kötés sorozata (a téma színe a saját belátása szerint választható):

 • Csatlakoztasson egy láncot 10-15 léghurokhoz + 3 emelő hurkot.
 • Kötözze össze az összes hurkot a lánc mentén.
 • Miután elérte a szélsőséget, egy kötött 5 hurkot, így kapunk kerekítést.
 • Továbbá kiderül, hogy átmegy egy lánc másik oldalára.
 • Ha eléri a szélét, akkor is 5 kötést kell kötnie a lánc 1 hurokjában.
 • Csatlakoztassa a sorokat.
Kész szőnyeg bagoly oval a bázisnál
 • Ezután három emelő hurka van - és ismét összekapcsoljuk a sorok hurokját a kerekítésig. Ez a kötés az egyes 5 és 2 evőkanál. s / n folytassa egy körben.
 • Tehát kösd össze a következő sorokat, csak minden további fordulóban, hogy először duplázzunk, majd 2, 3 stb. Után.

szemek

Kötött 2 kör művészet. s / n Ha méretük elérte a szükséges szintet, össze kell kapcsolnia. Ehhez kösse be az egyik sorban az utolsó sort a második rögzítésével, vagyis az út mentén.

Owl szemmel zárva

A szemeket meg kell kötni 1 mellett az általános, amely megy körbe, és az egyik és a második. A bagoly szeme lehet:

 • Nyílt. Itt fekete fonalra van szüksége - 2-3 sor, sárga a szélén, és több sor is.
 • Lezárva. Ebben az esetben a szőnyeg alszik, így a szemnek egyetlen színben kell lennie - lehetőleg fényes. A szemek varrják a szemhéjakat és leeresztett csillókat.
Owls nyitott szemmel Owls nyitott szemmel

Csőr és lábak

Kötött vagy hímzett a szőnyegen, ahogy kényelmesebb. A színe gyakran fekete, így kiemelkedik a testen és a szemeken.

Alternatív lehetőségek kötés szőnyeg "Owl" Alternatív lehetőségek kötés szőnyeg "Owl"

Owl ananász bázissal

Itt nehezebb, különösen a kezdők számára. Az első dolog, amit gyakorolni kell, az egyszerűen "ananász" összekapcsolása. A bázisnál a léghurok hálója szorul, ahogy lazít. Az egyszerű séma leírása:

 • Tárcsázzon 19 léghurok + 3 emelő hurkot.
 • 1- sor: a lánc egy hurokába kötött 2 evőkanál. C / N + 2 VP + 2 Art. s / n Ugrás 1 VP, a következő kötött 1 evőkanál. b / n Tárcsázza 1 VP-t, egy kötött művészeten keresztül. b / n, ezért ismételje meg a sor végét. Az utolsó hurok helyett ugyanazon hurokkötegeket kössük össze, mint az elején - 2 tbsp. C / N + 2 VP + 2 Art. s / n
 • 2 p.: Csatlakozó hurkok segítségével az első hurok áthelyezése 2 hüvelykre. Az előző sorból. Az emelkedés - 3 V. p., Majd 1 evőkanál. C / N + 2 VP + 2 Art. s / n A rács hasonló az előző sorhoz. Kötött 2 hálót, a harmadik helyen: 1 VP + 2 tbsp. C / N + 2 VP + 2 Art. s / n + 1 i.p és tovább a rács mentén, a vége ugyanaz, mint az elején.
 • 3: a kezdet, mint az előző. Ezután 5 c P, majd 2 c P a 10 sor c 2 / n, 5 c P és a sor vége hasonló.
 • 4 p.: Ugyanazon év kezdete + 5 V. p., Minden művészetben. 2 / n, kötött művészet. s / n, köztük 1 v.p. A vég hasonló.
 • 5 p.: A kezdet ugyanaz a művészetnél. s / n kötött 1/2 / n, vele 5 vpt

Az utána következő sorok analógia szerint illeszkednek, de mindegyiküknél a sejtek száma csökken, mint a diagramban. Meg kell kötni, amíg az "ananász" teljesen összefonódik. A csipke ugyanúgy illeszkedik az előző változathoz. Ezenkívül a szőnyeg peremén körvonalazható a képhez hasonlóan.

Eredeti fényes bagoly

következtetés

Szőnyeg bagoly a fürdőszoba horgolt, a séma és a leírás, nem nehéz kapcsolatot. Részletes leírásunk biztosan segít.

WC-szőnyeg, horgolt - 20 példa fotóval

A horgolt szőnyegek nem a múlt század. Ezt a dekor technikát még mindig használják. A fürdőszobában egy hangulatos belső tér létrehozása nem igényel nagy összegeket. A tervezési lehetőségek végtelenek, megmutatják képzelőerejüket, türelmüket - és sikerrel jár.

Növényminták

Háromdimenziós kép egy virág formájában a narancssárga tartományban.

A különböző színek kombinációja ugyanabban a stílusban.

Három elem a textilek finom árnyalatai lila-rózsaszín.

A stilizált virágok hasonlítanak a méhsejtekhez, és szokatlan designt alkotnak.

Képek a tulipánról, összekötve egy horoggal.

Narancs dísz és fényes határ a világos háttér.

Fehérkék WC-szőnyegek. Azok számára, akik tudják, hogyan kell horgolt, nem sok erőfeszítést, hogy csak elkezd kötés közül mat, és töltse ki a kivágás a WC-vel.

Egy sor kötött textíliák a WC díszítésére. Egyetértünk: a fehér szín nem túl praktikus, de mi a pokol nem viccel!

Díszítési lehetőségek különböző színben.

Sima design

Nagy, kötött korall tónusú.

A fehér nyílt mintázat elég hangulatot mutat.

Mintázat-zöld textil készlet a fürdőszoba díszítésére.

A fehér csipke szirmokra hasonlít.

Stilizált vágányok pasztell-ibolya hangszínben.

A bogarak gyűjteménye nagyon népszerű. A madarak kialakításakor nyitott vagy alvó szemmel készülnek, a színpaletták sokaságát alkalmazva.

Fürdőszoba horog mat: 4 egyszerű ötlet kezdőknek és ászoknak

Kötött készlet a fürdőszobában

A fürdőszobák padlózatának csempe kiváló anyag: tartós, gyönyörű, könnyen tisztítható. De milyen hideg! Nyugodtan moshatsz vagy mentálisan ülsz a "trónon", ha nem viselsz papucsot, akkor nem fog működni.

A probléma megoldására kétféleképpen lehet megoldani: a "meleg padló" felhelyezése vagy a csempe lefektetése szőnyegen. Mindkét módszer többé-kevésbé költséges, de van még egy - a fürdőszobába kötni egy szőnyeget a horogból... igen, bármiből! Ugyanakkor költenek valódi fillérekért, vagy akár ingyen. Ötleteket osztom meg.

Ötlet 1 - Shaggy

Rendkívül "fegyver nélküli" lehetőség. A horog itt lesz szükség, mint, mint egy segédeszköz.

 • Old pólók, pólók, törölközők és egyéb használaton kívüli textíliák kell csíkokra vágjuk 10-12 2-2,5 cm;
 • Rács egy cella 1x1 cm-es vagy annál. Ez lehet egy építőüveg háló vagy kerti műanyag. Az alak és méret - bármilyen, attól függően, hogy mi legyen szőnyeg.

Könnyebb megtenni egy ilyen koptató szőnyeget a saját kezével akár egy ötéves gyermeket is. Minden szövetdarabot a háló alá sodródnak, a végeket kihúzzák egy horoggal az elülső oldalon, és összekapcsolják egy szabályos csomóval. Itt van:

Az első a helyszínen

Tehát cellánként, a teljes rács kitöltött. Természetesen tanácsos előre megfontolni a képet a rendelkezésre álló színes javítások alapján. Ez mind a papíron, mind a ketrecben és egy számítógépes programmal végezhető el.

Még néhány sort kell kitöltenie.

Lehet kísérletezni a méret a háló, a hossza és szélessége a szalagokat, hogy a kívánt mat sűrűsége és a „fluffiness”.

Idea 2 - hagyományos

Azoknak, akik szeretik, és tudja, hogyan kell kötni, ismerik a fonalat, szokások és egyéb bölcsességek kézimunka, horgolt, a fürdőszobai szőnyegek és a WC lesz gyerekjáték. Az egyetlen különbség az azonos szalvétától a fonal vastagsága.

Melyik fonal választani

Nagyon röviden válaszolhat: bármi. Lehet gyapjú, pamut, len, szintetikus. Az egyetlen dolog, amit előre kell gondolni, arról szól, hogy hol és hogyan használják a szőnyeget.

Ha a fő célja, hogy szolgáljon a puha és meleg ágynemű emberi lábak jön ki a fürdő, célszerű választani egy szál, amely nem szívja magába a vizet, és gyorsan szárad. Ellenkező esetben, mielőtt a penész megjelenik.

Ami a fonal "stílusát" illeti:

 • Sima és egyszálú szálak;
 • Fonal szekcionált festés színnel a fonal mentén;

Ezekből a szálakból séma nélkül köthető - a minta színátmenetet hoz létre

 • Az úgynevezett "gyom";
 • Boucle - egyenetlen vastagságú hosszúságú menet;
 • Fonal pompomokkal stb.

Nagyon kényelmes a fonalak maradványainak használata. És teljesen más típusok lehetnek. Ha a rendelkezésre álló anyag alapján gondolkodik a tervezésről, akkor exkluzív dologról van szó.

A rendes fonalat több szálra kell feltekerni, a jövő szőnyegének kívánt vastagságától függően. Ha a termék ára sokkal kisebb, mint a minőséget és a megjelenést, akkor jobb, ha a szálakat választja, színük és összetételük megválasztásával.

Van még egy speciális, vastag kötött fonal eladó csak ilyen dolgokat.

Hogyan kötött

Kötésmintákat is lehet venni, például szalvéta vagy tapadóként. Egy szokatlan alakú fonalból egyszerűen egy körbe lehet kötni.

Ovális tricolor szőnyeg akrilfonalból

Az egyes szegmensek kötésének módja, amely ezt követően ugyanazon a horgolással vagy egyszerű varrással tűvel és cérnával van összekapcsolva, itt nagyon alkalmazható.

A színes négyzetek szőnyegének képe

Röviden, ugyanaz a szalvéta, amely csak nagyobb és vastagabb. De különleges hátlapot kell adni, hogy a szőnyeg ne csússzon a csempe fölé. A szőnyegosztályon értékesítik. Ön is varrhatja a terméket egy vékony gumi matracba, vagy alkalmazzon szilikon csíkokat a hátoldalra ragasztópisztoly segítségével.

Idea 3 - vízálló

Az ötlet nem az enyém, ráadásul nem nevezhető eredetinek, de megérdemli a figyelmet. És abban áll, hogy a színes szemetet vagy az élelmiszer táskákat használják fő anyagként. A hozzájuk kapcsolódó termékek egyáltalán nem félnek a víztől, ami a mi esetünkben nagyon értékes.

Ezek közül a "pólók" között más fürdőszobai kiegészítőket is összekapcsolhatunk - ez mosogatószerek szervezője, gyermekjáték háló, törölköző kosár.

Mi a teendő:

 • Hajtsa össze a csomagokat négyszer hosszúsággal, és vágja le az alsó ragasztóvarrást;

Gyorsabb lesz, ha egyszerre 2-3 csomagot veszel.

 • Jelölje meg a kapott csíkokat kb. 4 cm széles szegmensekbe, és vágja ki egy kést vagy ollót;

A négyzetek kinyitása után műanyag gyűrűket kap

 • Hosszú "menet" eléréséhez a gyűrűk összekapcsolódnak, amint az a következő képen látható;

Az egyértelműség érdekében különböző színű szalagokat vettek fel

Hát akkor kösse össze a szokásos fonalakból, és a hűtőszekrényben megcsinálja a mintapárnát a fürdőszobában. Ezt például használhatja:

Egy négyzet alakú

Miután összekapcsolt néhány ilyen részletet, felhúzza őket, és a kapott szövetet a kerület mentén köti össze.

Idea 4 - Kötél

Egy másik lehetőség a "bábuk" számára, akik nem szívesen értik meg a komplex rendszereket, valamint a minimalizmus és az ökológiai stílus kedvelői számára. Ennek megvalósításához szüksége van egy zsinegre, kötélre, vastag kenderre vagy nylon kötélre vagy valami hasonlóra. És egy vékony szál a pántáláshoz. Például fogselyem.

 • A kerek szőnyeg megkötéséhez először egy kis gyűrűt kell létrehozni a zsineg csúcsától, és szorosan kötni kell egy működő szálhoz.

Kötőgörgő hurkok nélkül

 • Ezután néhány öltést vékony szálon kötöttek.

A központi gyűrű és a folytatás a kötés

 • A zsineg a körgyűrű körül csavarodik, és a szokásos hurokhoz kötődik hozzá egy munkasorhoz.

A léghurok egyenlő hosszúságot hoz létre a rögzítési pontok között.

 • Ezért folytatni kell, amíg a szőnyeg nem lesz a megfelelő átmérőjű méret.

Második bekapcsolás

 • Ezután a zsineget az utolsó csatlakozási ponttól 10-15 cm-re vágják, és a munka folytatódik a léghurok nélkül.
 • Folyamatosan csavarja a kört a kerület mentén, szorosan kötődik hozzá, ami tétlen.

A szegélyezéshez elég egy teljes sor, de többet lehet tenni.

Egy ilyen szőnyeg magányosnak tűnik, ezért jobb, ha több kört vagy ovális egységet, köztük miniatűreket is kötnek, mint egy pohár és egy szappan doboz.

következtetés

Néhány további ötlet kémkedhet a videóban ebben a cikkben. És a megjegyzések hozzá - büszkélkedhet a késztermékek, vagy megvitassák érdekes lehetőségeket rendezése egy fürdőszoba más olvasók.

LiveInternetLiveInternet

-Kategóriák

 • kötés (10470)
 • kötöttáru (886)
 • félvér kötés (637)
 • kötés mellény (609)
 • kötés - kínai-japán termékek (569)
 • kötés pulóver (538)
 • kötő téma (491)
 • Kötöttnadrág (490)
 • Ír Csipke (422)
 • kendők (418)
 • videó oktatóanyagok (417)
 • zoknik, zoknik (409)
 • kötés szoknya (316)
 • kötött tapadók (316)
 • száj, karja stb. kötése. (272)
 • sálak (270)
 • a nyak ékszereiben stb. (260)
 • horgolt videóórák (222)
 • kötés kardigán (212)
 • kötés videók (211)
 • Kötött ruhák (183)
 • kötéskesztyű ujjatlan kesztyűk (176)
 • kötő bolero (163)
 • szalagcsipke (159)
 • párnák (155)
 • Padlószőnyegek (149)
 • kötő tunéziai-román (130)
 • kötés (128)
 • kötés, csipkés fehérnemű (109)
 • pulóverek (108)
 • Kötés pulóverek (95)
 • stoles (90)
 • kötött ruhadarabok (79)
 • kötés a villákon (77)
 • férfiaknak (74)
 • Jacquard (67)
 • kötött fonat (66)
 • enciklopédia. könyvek varrócérna (48)
 • kötő játékok (48)
 • kötés a táskákból (39)
 • Kötés ruhában tűvel (38)
 • Kötés-szervezők a WC-hez, fürdőszoba. (35)
 • Japán Hook - Spokes (34)
 • kötés norvég (26)
 • alkalmazás (21)
 • Fűtől (19)
 • Felting (19)
 • övek (19)
 • kötőfelszerelés (18)
 • Svetlana Bersanova (16)
 • Dickey. LIC. (14)
 • Kötött tű (14)
 • Őrült szövet (10)
 • kötés (10)
 • Friform (4)
 • Salamon csomója (3)
 • kötés (2)
 • Tatting (2)
 • Receptek (6155)
 • sütemények (458)
 • Főzve sütemények (456)
 • túró ételek (352)
 • pite, (298)
 • piték, zsemle (286)
 • hal sós, sült, pechennaya stb. (285)
 • saláták (277)
 • desszert édességek (224)
 • csirke (222)
 • Sütik (215)
 • főzés (189)
 • házi konzervek télen (145)
 • edények a második (143)
 • tészta különböző (143)
 • tekercs-kosár-kocsi (134)
 • roston (132)
 • paradicsom (128)
 • első tanfolyamok (128)
 • zsindelyek (126)
 • házi konzerválás télen (123)
 • dzsem (116)
 • szeletek (115)
 • burgonya ételek (99)
 • Húsvét (98)
 • Patkányok (98)
 • káposzta (92)
 • pizza (91)
 • almás puding (88)
 • CASKOK (80)
 • porok (80)
 • krém (79)
 • Húskészítmények (67)
 • uborka (66)
 • puding (58)
 • ROGALIKI (57)
 • Bors (48)
 • lassú tűzhely (32)
 • WELL (32)
 • Mártások (30)
 • gyümölcsök és zöldségek díszítése (30)
 • sütési díszek (26)
 • születésnapra (22)
 • DIET (20)
 • krém (15)
 • dísztárgyak gyerekek ételekhez (13)
 • pörkölt (12)
 • bors (10)
 • CAKES (9)
 • Eper ételek (7)
 • Tykva (6)
 • Manty (2)
 • MINDEN GYEREK (2649)
 • gyerek kötő (418)
 • cipő (361)
 • Kötés egy fiú számára (315)
 • kötés a lányok számára (274)
 • kalapok, kalapok, babakocsik (262)
 • kötés a lányok számára (213)
 • Kötött sapka egy fiú számára (205)
 • MULTI GYEREKEK (127)
 • varrás gyerekeknek (126)
 • festék (118)
 • Gyermek versek (72)
 • gyerekméretek (40)
 • különböző (34)
 • Svetlana Bersanova (30)
 • az állati történetekről (13)
 • magazinok (13)
 • Kötő táskák (11)
 • baba (10)
 • jelmez (nadrág koftochki caps (4)
 • HANDMADE (2474)
 • horgolt virágok (459)
 • újságok (375)
 • szalag virágok (213)
 • arany tollak (201)
 • műanyag palackokból (193)
 • új év (192)
 • sózott tésztából (130)
 • Húsvét (101)
 • Papírvirág stb. (92)
 • Kanzashi (80)
 • dobozok, tokok (76)
 • decoupage (54)
 • gyöngyök (45)
 • Édes csokor (43)
 • Karton bútor (42)
 • Keret fotókhoz, képekhez stb. (34)
 • rajz (33)
 • karácsonyi (28)
 • Kinusayt (13)
 • alumínium dobozokból (13)
 • Március 8 (11)
 • Győzelem napja! (10)
 • Jute filigrán (8)
 • Varrás (1336)
 • video varrás (379)
 • varrási minták (296)
 • varrni töltött játékok (105)
 • patchwork (84)
 • GYEREKEK OLYAN ÉS ÚJ (83)
 • táskák, pénztárcák (67)
 • függönyök (62)
 • lábak varrógépekhez (49)
 • egészségügyhöz (1102)
 • A test megtisztítása (199)
 • rák (57)
 • Kötés - Kesztyű (sapkák, sálak, sálak) (1083)
 • kötés sapkák. kalapok. (814)
 • Kötés -d / otthon (asztalterítők, szalvéták, rácsok, ágytakarók) (934)
 • terítők / szalvéták (363)
 • takarók takarókhoz (262)
 • BABUSHKIN SQUARE (164)
 • Horgolt (932)
 • horgolt (258)
 • Háromzetes motívumból készült horgolt nyakkivágású blúz (98)
 • horgos szövet (19)
 • Kötözés (539)
 • babák (159)
 • szalag hímzés (124)
 • hímzés (83)
 • esküvőkhöz (55)
 • quaming origami (49)
 • születésnapi (35)
 • missonok (14)
 • Kötés (cipők, papucsok és papucsok) (472)
 • Horgolt horgolt minták (404)
 • Kötés - Kötés (393)
 • Kötés - kötés minták (376)
 • otthonról szóló ötletek (339)
 • Bútor (45)
 • javítás műanyag ablakok (30)
 • kötőfonalak (336)
 • Kötés - órák (301)
 • Kötő táskák (271)
 • Kötés ír (269)
 • nyaralókhoz (248)
 • egészséges gyümölcsök és zöldségek (237)
 • NAPIRENDJÉBEN (234)
 • üdvözlőkártyák (92)
 • hogyan készítsek gyönyörű naplót (34)
 • arcápolás (222)
 • hogyan válhat fiatal (43)
 • haj (szőtt zsinórok (214)
 • masszázs (197)
 • divat magazin (191)
 • zene (183)
 • a kertben (173)
 • Pihenésre (játékok, zenék, filmek). (173)
 • versek (164)
 • növények.virágok (144)
 • Egyéb tippek (134)
 • Kötés - IDEAS (103)
 • BATHING (11)
 • Crazy Wowl (2)
 • macrame (1)
 • különböző történetek (89)
 • Játékok (87)
 • Könyvek és folyóiratok (83)
 • kötés- bruges csipke (76)
 • versek (75)
 • Horgoló kampó (44)
 • dublett (43)
 • design (20)
 • Tunéziai kötés (15)
 • Kötés a ház kényelmében (14)
 • az én knitters (2)
 • (0)
 • (0)
 • (0)

-Keresés napló szerint

-Feliratkozás e-mailben

-Rendszeres olvasók

-közösség

-statisztika

 • Tetszett a post
 • 0 Idézett
 • 0 elmentve
  • 0 Hozzáadás az idézethez
  • 0Hivatkozások mentése

  ÉRDEKLŐ BED EGY BED

  Az ágyhoz tartozó eredeti kabát nagyon érdekes mintázattal horgolt, különböző színű fonalak használatával.

  • Tetszett a post
  • 0 Idézett
  • 0 elmentve
   • 0 Hozzáadás az idézethez
   • 0Hivatkozások mentése

   Szerezz egy virágcserépet. Videólecke.

   • Tetszett a post
   • 0 Idézett
   • 1 Mentve
    • 0 Hozzáadás az idézethez
    • 1Hivatkozások mentése

    Horgolt toalett szett

    Horgolt toalett szett

    • Tetszett a post
    • 0 Idézett
    • 0 elmentve
     • 0 Hozzáadás az idézethez
     • 0Hivatkozások mentése

     A saját kezű CD-khez készült törülközőtartók

     A saját kezű CD-khez készült törülközőtartók

     nézd meg itt

     • Tetszett a post
     • 1 idézett
     • 0 elmentve
      • 1 Idézet hozzáadása
      • 0Hivatkozások mentése

      VAGYOK TALAK A SZEMPONTOK?

      • 2 rekord tetszett
      • 0 Idézett
      • 0 elmentve
       • 0 Hozzáadás az idézethez
       • 0Hivatkozások mentése

       Segítség a hostessnek: javasolja a tisztaságot. a fürdőszobában

       Tisztítsd meg a kefét

       Szeretnék megosztani veletek csodálatos módon, miután az ecset újra olyan lesz, mint egy új, és ragyogni fog fehérséggel és tisztasággal.

       Tehát az edényt egy tartályba helyezzük (ami nem kegyetlenség később kidobni) koncentrált mosószerrel, hozzá

       • fél pohár szódát,
       • 2 evőkanál só,
       • egy negyed csésze ecetet

       és töltsön mindent forró vízzel.

       Egy óra múlva kiveszed.

       Otthoni WC-tisztító

       Szüksége van egy jó WC tisztítására? És olcsó is?
       Próbálja ki.

       Öntsünk egy vödörbe

       • 2 liter víz
       • 1 csésze hidrogén-peroxid és
       • 1 evőkanál ammónia.

       Keverjük össze alaposan. Töltse fel a WC-vel, és csukja le a fedelet.

       Hagyjuk 30 percig. Nyissa fel a fedelet és öblítse le ecsettel.

       Egyszerűen és egyszerűen tisztán a WC-vel!

       Második út

       Ebben az esetben, ha megpróbálta rendszeresen tisztítani a mosdót, vagyis a szennyezés nem sok évig felhalmozódott, egyszerű mézet vagy almaleveget használhat a mész betétek tisztítására. • 9% -os ecetet veszünk a boltba (azonban ha jobbnak tartjuk használni a 70% -ot), öntsünk egy csésze ecetet a tartályba • fedjük le fedéllel (az erős szag elkerülése érdekében), és kb. 40 ° C-ra melegítsük • miután meleg folyadékot öntöttünk a WC-be és a nagyobb hatékonyság érdekében adjunk hozzá kis mennyiségű szódát vagy jódot • mindent hagyj 2-3 órán át, majd öblítsük le. De jobb, ha ezt az eljárást lefekvés előtt hajthatja végre, és nem szabad néhány órát, hanem egész éjszakát hagyni (különösen ha jódot ad hozzá). Ennek az egyszerű eljárásnak köszönhetően a kőnek fel kell oldódnia, azonban ha a kívánt hatás nem érhető el, az eljárást meg kell ismételni.

       Harmadik út

       A mosogató tisztításának plakkból és kőből történő következő tisztításának alapja a citromsav. • Vettünk pár zacskó citromsavat • mindkét zacskót a WC-be öntjük • lezárjuk a WC-fedelet és két-három órát hagyunk • a megadott idő elteltével, a vizet leöblítjük, egy ecsettel tisztítsuk meg, amely megreped, és mossa le. Ezt a folyamatot meg kell ismételni a teljes feloldódásig.

       Negyedik módszer

       A WC-tál tisztításának másik módja Beléza használata. • Vegye le a dugattyút és szivattyúzza a vizet a WC-ben, amíg teljesen eltűnik (vagy más módszerrel eltávolítjuk). • öntsön egy üveg fehérséget a mosdóba, és hagyja az éjszakára • reggel többször mossa le, és figyelje meg a hatást. Szükség esetén és súlyos szennyezéssel, vagy ha a mosdó újszerűen ragyog, az eljárás többször is megismételhető.

       Hogyan tisztítsuk meg a WC-t a vizeletkőből és a vízkőzetből különösen elhanyagolt esetekben.

       Ez a probléma megoldható elektrolit segítségével (az elemekben lévő folyadék). Azonban a használat során rendkívül óvatosnak kell lennie: • felesleges ruhákat, szemüveget, kesztyűt kell felhordani, és próbáljon belélegezni a lehető legkevesebb gőzöket • óvatosan öntse az elektrolitot, hogy elkerülje a fröccsenést.

       Az elektrolit helyett sósav segít megoldani a problémát (a belföldi igények kielégítésére). Ezt megvásárolhatja a boltban lévő építőanyagok.

       Ezt a módszert csak azoknak ajánljuk, akik nagyon rossz állapotban vannak WC-vel, és egyik okból sem tanácsos vásárolni. Ezenkívül csak azok számára, akik nem rendelkeznek műanyag csövekkel.

       Végezetül

       Figyelnie kell arra a tényre, hogy a kövek megjelenését megakadályozó módszerek bármelyikének használatakor legalább hetente egyszer meg kell tisztítani a WC-t. Csak vásárolja meg a porot a boltban, feloldja meleg vízben, áztassa a szivacsot a vasalatból ebben a megoldásban és tisztítsa meg a WC-tálat. Az ízesítő és lágyító vízhez használjon olyan speciális szerszámokat, amelyeket a tartályba kell behelyezni, vagy a perem alatt ragaszkodni egy WC-tálhoz, hogy tiszta legyen.

       Tipp egy megjegyzéshez: Ha pontosan meg kell tisztítanod a WC-t, ahol a víz van, akkor jobb, ha egy pohárral vagy más eszközzel távolítja el. Ezután öntsük a WC-tisztítószert, és hagyjuk legalább egy órán át (ha a folyadék gyorsan fut és lefolyik, akkor rendszeresen hozzáadhatjuk). Ezután szükségtelen dolgokat kell tenni (csak nem fémes!) És elkezd minden szennyeződést elkülöníteni a széleken. A főbb szennyeződések megtisztítása után ecsettel tisztítani és öblíteni kell.

       Most már tudod a választ a "Hogyan kell tisztítani a WC-t?" Kérdésre. Mint látható, nincs semmi bonyolult. Csak akkor szabad elindítani ezt az üzletet, így később nem kell elektrolitot használni.

       Szeretné, hogy a fürdő hófehérre nézzen

       használja ezt a tanácsot.

       • 2 tbsp szóda és szódabikarbóna.
       • Dörzsölje meg a nedves fürdőt ezzel a keverékkel.
       • 5-10 perc elteltével vegyen be 50 g ecetet és 50 g fehérítőt.
       • Az első tisztító réteg mosása nélkül helyezze át az új tisztító réteget.
       • Fél óra múlva öblítse le a tartályt bőséges vízzel.

       A fürdőkád fehér lesz - látni fogod magadnak!

       Tisztább konyha és fürdőszoba

       de érdemes belátni, hogy sokkal jobban tetszett ez a recept. Tökéletesen megtisztítja az összes felületet, edényt, csempét, vízkő vízvezetéket (számomra különösen fontos, mert nagyon rossz víz van, nincs időnk villogni, már virágzik!) És így tovább.

       • 1/2 csésze szódabikarbóna
       • 1/2 csésze folyékony mosogatószert
       • 1/8 - 1/4 csésze ecetet

       Először meg kell keverni a szódát és a mosogatószert, majd adjunk hozzá ecetet! A szóda és az ecet aránya tetszés szerint módosítható, ha szükséges.

       Egy másik fürdőport

       szódabikarbóna - 1 pohár (azt hiszem, 1 üveg vagy egy kicsit több, 300 ml)
       borax - 1 csésze
       kereskedelmi szóda - 1 pohár
       folyékony szappan - 2 evőkanál. kanál
       illóolaj - 2 evőkanál. kanál

       WC-blokkok

       Természetes szerelmeseim számára ezt az egyszerű és hatékony receptet kínálom. Igen, de ami ott van, én is azt akarom, hogy mindent természetes, környezetbarát és hatékony legyen.

       • 200 ml vizet
       • 5 zselatin levél
       • 25 ml ecet (semlegesíti a szagokat, eltávolítja a zsírt, antiszeptikus és antibakteriális hatást)
       • 25 gramm szóda (semlegesíti a szagokat, fehérít, harcol a só lerakódás, fertőtlenítés, antiszeptikus)
       • 25 gramm só (eltávolítja a foltokat, megtisztítja, szagtalanítja, szennyezi a szennyeződéseket, javítja a színt)
       • festék
       • Illóolajok
       • Hozzáadhatsz szappanos zsetont, azt először meg kell olvasztani vízben.

       A víz egy részén feloldja a zselatint. Szóda, só és festék feloldása a víz másik részében. Ezután mindegyiket össze kell vinni ecettel, adjunk hozzá illóolajokat. Öntsük a penészgombákba, és helyezzük be a fagyasztóba. Kiderült, hogy elég szilárd zselé, könnyen vágja a botok, csomagolja őket műanyag csomagolást, és tárolja a fagyasztó. Ebből az összegből 4-5 kockát kapunk (a frissítő tartály méretétől függően).
       Ha azt szeretné, hogy a víz színe intenzív legyen, akkor sok festéket kell venni.

       Milyen illóolajok adhatók itt:

       Citrom - antiszeptikus, antibakteriális, vírusellenes hatás.
       Fenyő - fertőtlenítő.
       Eukaliptusz - antiszeptikus, antibakteriális, vírusellenes hatás.
       Luc - antiszeptikus.
       Mint - antibakteriális, antiszeptikus, antimikrobiális, gombaellenes hatás.
       Levendula - vírusellenes, gombaellenes, antibakteriális, antiszeptikus hatás.
       Citronella - antiszeptikus, antimikrobiális hatás.
       Grapefruit - antiszeptikus.
       Teafa - erős, széles spektrumú antibakteriális hatás, gombaellenes, antiparazitikus, vírusellenes.
       Fahéj - antiszeptikus, széles spektrumú antibakteriális, vírusellenes (óvatos! Adjon hozzá egy kis, nagyon erős szagot)
       A timám széles spektrumú antibakteriális, vírusellenes.
       A szegfűszeg erőteljes antibakteriális, gombaellenes, vírusellenes hatás.

       Ezek a blokkok kék, tenger. Mentáltam menta, kakukkfű, eukaliptusz, grapefruit-észterek. Az egyik egység 2-3 hétig tart, a WC használatának intenzitásától függően. A WC fehér és tiszta marad. A víz kék, a tisztaság és a frissesség szaga.

       A falak elleni gomba elleni küzdelem egy másik komoly probléma, amelyet meg kell javítani, de miután kezelte a falat egy ilyen anyaggal, el fogod felejteni, hogy milyen a gomba. Ne felejtsd el levegőt kiszállni a lakásodban, hogy elkerüld az ilyen eseteket.

       Szőnyegek, a hűtőszekrényben, a fürdőszobában és a WC-ben csinálják magukat: design, diagramok, leírás

       Csak néhány évtizeddel ezelőtt, szinte minden háztartásban volt bizonyos alkalmazott készségek. Anélkül, hogy képes volna varrni, kötött és hímezni, lehetetlen volt szépen öltözni, vagy vigasztalni a házat. De a modern gazdagsággal a kézművesség csak kellemes hobbies lesz, de nem túlélési mód.

       Mindazonáltal a mai napig a szívünk legszebb és értékes dolgai kézzel készített dolgok. Ráadásul csak olyan dolgok tekinthetők igazán egyedinek. A nagy üzletekben bemutatott háztartási cikkek tömegtermékek, amelyek között nehéz találni egy érdekes, szokatlan dolgot. A tervezői dolgok meglehetősen drágák, és az átlagos vevő pénztárcáját is elérhetik. Itt tudjuk használni a horgolt, szálas, tűs és egyéb kézműves eszközök kezelési készségét az iskolai óraszolgálatok során. Végtére is, a törmelékanyagokból szokatlanul gyönyörű, és legfontosabb, eredeti dolgokat készíthet, amelyeket máshol nem talál.

       Ebben a cikkben fogunk beszélni, hogyan készítsünk egy szokatlan fürdőszőnyeget, csak fonalat, horogot és egy kicsit saját képzelőerejét.

       nyalánkság

       • Megtakarítást. Annak érdekében, hogy kötött egy fürdőkád közepes méretű, akkor nem kell több, mint két pelyhes fonal. Még ha a legdrágább fonalat is választja, a végén egy házi szőnyeg nem fog többet költeni, mint a megvásárolt.
       • Egyediségét. Ha már tapasztalt kötő vagy, akkor fürdőköpenyt köthetsz nélkül, és senki más nem talál ilyen terméket. De még pontosan a kötés mintáját követve, létrehozhat egy eredeti dolgot, mert meg kell választania az anyagot és a színtartományt.
       • Kellemes időtöltés. Sok tűköpeny kötés egyfajta anti-stressz terápia. Miután napi egy vagy két órát töltött horgolással és fonalral, pihenhet, gondolatait rendbe hozhatja, és elfelejtheti az elmúlt nap aggodalmát. Míg a kötés, néhány szeret zenét, hangoskönyveket vagy filmeket nézni.

       ellenérvek

       Időigényes Válasszon és vásároljon kész fürdőszőnyeget néhány perc alatt a boltban. Egy szőnyeg létrehozása saját kezével több mint egy órát vesz igénybe. Természetesen mindez a tűszőke tapasztalatától függ. Átlagosan két vagy három estén horgolhatsz szőnyegen.

       Nehézségek az anyagválasztással. Nehéz megjósolni, hogy ez a fonal hogyan viselkedik állandó kapcsolatban a vízzel. Mivel egy szőnyeget nem egyszer használunk, az anyag megválasztását felelősségteljesen kell meghozni. A boltban konzultáljon az eladóval - segít kiválasztani egy olyan fonalat, amelyet jól tolerálnak a gyakori nedvesítés és a rendszeres mosás.

       • Szilárd fonal szőnyeg. Azok, akik most kezdik megismerni a horogot, a legjobb, ha elkezdenék ezt a lehetőséget. A legegyszerűbb módja a körkötés, melynek tervét bármelyik magazinban vagy egy speciális weboldalon találhatja meg. Körben a szőnyeg nagyon könnyű és gyorsan kötött, plusz mindig megállhat, ha a termék eléri a kívánt mérett.
       • A motívumhoz kapcsolódó szőnyeg. Ez a lehetőség felkéri a tapasztalt knitters, akik már elsajátította a különböző típusú horgolt. A néhány fonalból álló, különböző színű pelyhek közül megkötözhető egy motley, mintás szőnyeg. Több időt vesz igénybe, de az eredmény megéri.
       • Polietilén szőnyeg. A modern tollasok megtanulják, hogy a műanyag zacskókból különböző dolgokat kötöttek - zacskók, ékszerek és kiegészítők az otthoni használatra. Ehhez használjon különböző színű, csíkokra vágott és összekapcsolt zsákokat. Az ilyen anyagból kötött fürdőmedence nem csúszik és deformálódik, ha vízzel van kitéve.

       Miért jobb a horgolás?

       Természetesen kötött kötözőszőnyeg kötőtűvel vagy kötőgép használatával. Az utóbbi azonban egyáltalán nem, és a kötés meglehetősen nehéz feladat. Vannak olyan termékek, amelyek jobban kötöttek. Rendszerint ezek ruhák - sapkák, zoknik, ujjatlan kesztyűk, pulóverek. A kötéstechnika nehezebb, így nem mindenki tud mesterkedni más mintán, kivéve egy egyszerű gumiszalagot.

       A horgolás sokkal gyorsabb és könnyebb. Egy kis gyakorlat, egy horog segítségével megismerheti, hogyan lehet összetett mintákat létrehozni. Ezenkívül a horgolás több "műanyag", hiszen ebben a technikában lehetőség nyílik arra, hogy bármilyen formát alakítson ki.

       Anyagkiválasztás

       Szóval, átnézted a magazinokat, vagy böngészgettem a szőttes weboldalakra, és kiválasztottam a szőnyeg megfelelő mintázatát.

       Most meg kell határoznia a jövőbeli termék méretét, és ki kell számolni a szükséges számú fonalat. A kötési rendszer mellett általában azt jelzi, hogy hány gramm szálra lesz szükség.

       Nem minden szál típus használható a fürdőszobában. Például a forró vízzel és a gőzzel való érintkezésből származó természetes gyapjú felkaphat. Válasszon olyan fonalat, amely nem fészkel, és nem "kúszik el" a mosásból. Ha bolyhos szőnyeget akarsz kötni, ellenőrizd, hogy vannak-e egyéni villi a fonalból, különben elterjednek az egész házban.

       Tervezési ajánlások

       A kötött szőnyeg jövőbeli megjelenése nem csak a választott mintáról és anyagról, hanem a fonal vastagságáról és a kampó méretéről is függ. A különböző vastagságú szálakkal megegyező mintázat különböző lesz, ezért ügyeljen arra, hogy kövesse a fonal kiválasztására vonatkozó ajánlásokat, amelyek a kötési mintához adódnak.

       A vastag szálakkal és nagy horgokkal összekapcsolt nagy minták látványosak a monofonikus szőnyegeken, és a világos, finom szőnyegek számára jobb választani a szálakat és a szerszámokat vékonyabbá.

       Nagyon fontos a színek kiválasztása. A szőnyegnek összhangban kell lennie a fürdőszoba belsejével. Ez duplázhatja a fürdőszoba alapszíneit, vagy éppen ellenkezőleg, egy kontrasztos elem, amely színes foltként működik.

       Hogyan kötjük meg a saját kezünket?

       rendszerek

       A horgolt technika lehetővé teszi különböző formájú és méretű fürdőkádak készítését. A legegyszerűbbek a négyszögletes, kerek és ovális szőnyegek, amelyeket bárki köt össze, aki elsajátította a horgolás alapjait. A bonyolultabb formákhoz szükség van az alapminták ismeretére, amelyeket könnyen meg lehet tanulni. Kész kötésminták találhatók az egyik tanulás portálon a tűzés, a haszon ilyen a hálózatban van egy csomó. Régi magazinok kötési tervek, amelyek az anyukák és a nagymamák biztosan tartani, szintén hasznos lehet.

       Horgolt virág szett a fürdőszobában

       Írta: Handmade-Paradise, 2014/05/27

       Saját kezével saját horgolt virágkészletedet hozhatod létre, de ugyanakkor legyen türelmes és szabad időd. Egy ilyen szettköteg minden bizonnyal díszítik a fürdőszoba belsejét. A mellékelt kötési minták felhasználhatók dekoratív belső párnák, szőnyegek vagy fedőlapok készítésére is.

       Horgolt virág szett a fürdőszobában

       A fürdőszobai készlet kötéséhez a következő anyagok szükségesek:

       • horgolt horog vastagsága 4,0 mm,
       • pamut fonal vastag fehér - 400 gramm,
       • pamut akril melange fonal zöld árnyalatú - 400 gramm,
       • akril melange fonal rózsaszín árnyalatú - 200 gramm,
       • sárga akril melange fonal - 50 gramm.

       A WC és a padlószőnyegek mérete - 83 x 54 cm; 69 x 55 cm; 48 x 44 cm

       A WC-papír rendező mérete 70 x 17 cm.

       A szőnyeg középső részében a kötő virágok rendszerei:

       A zöld fonalak kötéses levelei:

       Rendszer kötőfedél WC-hez:

       A wc-szőnyeg alatt kötött kötések:

       Rendszerek kötőanyag szervező a WC-papír:

       Amikor aktív linket másolsz a Handmade-Paradise.ru-ra!

       Ezt a bejegyzést elküldheti közösségi hálózatokba és könyvjelzőkbe:

       Fürdőszobai szőnyeg és WC-horgolás

       Fürdőszobai szőnyeg és WC-horgolás. Ezt az aranyos, érdekes szőnyeget találtam óriás lábfej formájában horgoltan. Azt hiszem, ez is alkalmas a gyermekszobák díszítésére, a gyerekek biztosan tetszenek nekik)) A kötés tervezése nem egyszerű, de nagyon egyszerű, egyetlen horgonnal kötött. Ha a szőnyeg egy fürdőszoba, akkor jobb, ha mesterséges vastag szálakat, felszívja és megőrzi a nedvességet rosszabb.

       A honlapunkon érdekes cikk található a kötés típusairól a kötésről

       fürdőkád horgolt séma

       fürdőkád horgolt séma

       Ha érdekli a horgolás, akkor láthatja, milyen gyönyörű mintákat lehet horgolt a példa a horgolt levelek

       Padlószőnyegek

       Kötés és lépésről-lépésre fotó utasítások a szőnyeg horgolásához egy zsinórtól Modell: Quatro Anyag: pamutkábel 5 mm-es műanyag kampó, 10 mm Méretek: 160x160 cm Súly: körülbelül 6 kg Hosszú zsineg: 1400 m (.).

       T-shirt (T-fonal) kötött szőnyegek nagy gyűjteménye diagramokkal és tippekkel. Ezen csodálatos termékek szerzője a portugál mester kézműves Elena. Szőnyege meglepő a változatos és színes megoldásokkal. Íme néhány.

       A "Lotus" szőnyeget a T-fonalból (kötött pólóból) horgoltuk, a zsinórt használhatjuk. Kötésminta (.).

       A "Scarlet Flower" szőnyeget a T-fonalból (T-shirt, kötöttáru) hurkoltuk, akkor használhatjuk a zsinórt. Kötésminta (.).

       A "Star" szőnyeget kötött (póló) fonalból vagy egy zsinórból hurkoltuk. Séma (.).

       Horgolt mintás szőnyeg T-fonalból (.).

       Videó műhely - hogyan kell horgoltatni egy kötet szőnyeget hosszúkás hurkokból (.).

       A modell alkalmas egy óvodába vagy egy fürdőszobába, attól függően, hogy melyik fonalat fogja használni. Kötés terv és részletes útmutató a kötés a szőnyeg. (.).

       Horgolt mintázat és részletes leírás az éjjeli szőnyeg végrehajtásáról. (.).

       Horgolt mintás szőnyeg "Trail" a fürdőszobában. Egy ilyen szőnyeget köthet a szokásos fonalból vagy a fonalból a csomagokból. (.).

       A félköríves szőnyegkötöző kötésének rendszere. Az alakzat padlószőnyege jól illeszkedik a fali falemezhez. (.).

       A félkör alakú fali matrac kötésének rendszere. (.).

       A bézs kötés tervezése a fürdőszoba és a WC számára.

       A virágkötészeti szőnyegkötés virágmintásból való megkötése.

       Kerek, fehér szőnyeg. Rendszerbe.

       Ez a gyönyörű szőnyeg a szálak maradványaiból vagy a műanyag zsákokból készült fonalból köthető. Mintázat kötés szőnyeg: Mintás kötés virág :.

       A kötésmód nagyon örömteli mulatságos szőnyeg.

       A hatszögletű horgolt motívum padlószőnyege. Photo. rendszerek

       Jó napot, kedves tűvédők és minden blogolvasó!

       Kötött kényelem, amelyet otthonunkban hozunk létre, természetesen nem csak a konyha, a csarnok és a hálószoba, hanem a fürdőszoba is. És ma szeretnék szépen díszített szőnyegeket ajánlani a fürdőszobában, vagy inkább szőnyegkészleteket.

       A post-peresztrojka alkalommal, amikor kezdtek megjelenni az értékesítés szokatlan korábban ismeretlen az importált áruk, a figyelem felhívása szőnyegek készletek a fürdőszobában a különböző élénk színek. Én magam is vettem egyet.

       De most néha kényelmet akar teremteni a saját kezével, és még jobban, ha megkötözhetsz. Ilyen vágyak keletkeznek a tűnőkhöz is - a blogom olvasói, és néhányan még arra kértek, hogy mondjam el neked a fürdőszobában kötött ötleteket.

       Természetesen számos lehetőséget kínálok, kezdjük ezeket a szőnyegeket, hatszögletű motívumokkal horgolt.

       Kötött szőnyegek a fürdőszobában virágokkal

       Ezek a szőnyegek öt és hat hatszögletű motívumból állnak, a tetején kötött, kötött virágokkal.

       Anyagként használhatod a közepes vastagságú fonalak és a megfelelő kampó maradványait, úgy gondolom, hogy a 3-as szám jól működik.

       Mindegyik motívumot egy minta szerint kötöttük, és a fonal színét sorokban változtattuk.

       Azt hiszem, a rendszer egyszerű és teljesen világos: minden sorban kötött a két oszlop, két sc és 2 milliárd között típus nagymama tér (azaz kötött oszlopok alatt a levegő hurok az előző sor).

       Hat sarkban növeli a 2S2N, 2VP, 2S2N léghurokban lévő ívben kötött kötések számát.

       Az utolsó sorban a levegő hurkok kötött pici.

       Tipp: ha a fonalat egy másik színre cseréli, akkor ne a következő sor elején, hanem a jelenlegi sor végén, azaz amikor az utolsó összekötő hurkot kötjük.

       Ilyen motívumok a szőnyegek a fürdőszobában kell kapcsolódni, mint 17! Hat a két azonos padlószőnyegre a padlón és a fedélen, és öt a szőnyegre.

       A kész hatszögletű motívumokat két oldalról hajtogatják, egyik sarkából a másikba haladva, egymással párhuzamosan.

       Így már horgoltuk a szőnyeget.

       A fürdőszobában két kerek szőnyeg lesz, és egy szőnyeg, amelybe a szélsőséges motívumokat nem varrták.

       Az egyes szőnyegek középpontjának dekorációjához egy virágot varrunk:

       • a gyűrű 8 VP I kötött 8-szor 3С2Н és 1ВП közöttük;
       • a 2. sorban: * 3VP és 1BN *;
       • 3. sor: 1С1Н, 5С2Н, 1СН az előző sor léghurokja alatt, 1СБН;
       • 4. sor: 4VP, 1СБН;
       • 5. sor: 2С1Н, 5С2Н, 2СН az előző sor léghurokjaira, 1СБН;
       • 6. sor: 4VP, 1BN;
       • 7. sor: 1С1Н, 9С2Н, 1СН a levegő hurkok az előző sorban, 1СБН.

       Ezzel a kötőszőnyegek a fürdőszobában elkészültek.

       Kamilla készlet szőnyegek a fürdőszobában

       Ebben a szettben a szőnyegeket hatszögletű motívumokkal is horgolták, csak itt a középső egy százszorszép formájában készült. Sajnos nem találtam meg ezeknek a szőnyegeknek a rendszereit, megpróbálok rövid leírást készíteni.

       A gyűrű 8 VP kötött 24 oszlop egyetlen yakida fonal zöld.

       Függünk egy fehér színű szálat, és összekötjük a második sort összekötő oszlopokkal.

       A harmadik sorban kötött pályán százszorszép: toborozni lánc 12 levegő hurok és megköt oszlopok, kezdve a 6. hurok az alábbiak szerint: 2 oszlop két nakida 4 oszlopon egy egyszeri SC, 1 bar nélküli SC, majd összekötő egy oszlop a hurok az előző sorok (körben).

       Már korábban ismertettem, hogyan kell megkötni a motívumokat százszorszépekkel, megnézheted ott és hasonló mintát.

       A következő sziromnak rövidebbnek kell lennie, 11 léghurokra, így csökkentve az oszlopok számát (2С2Н, 3С1Н, 1СБН). Ez azért szükséges, hogy a hatszög egyenes oldalát képezzék.

       Tehát mindössze 12 szirmot kötözünk össze, hosszan váltakozva.

       Ezután át a szirmok kötött lánc levegő hurkok fonal bézs, amely összeköti polustolbikom (összekötő hurok) minden szirom. Nem tudom pontosan megmondani a hurkok pontos számát, próbálj meg egyenes vonalat hozni a háromszirmos csoportok között, nem nyújtva, és nem túl laza.

       Ezután folytassa a hatszögletű motívumot kötött horgolt oszlopokkal (3 sor).

       Az ilyen motívumokat össze kell kapcsolni 23.

       Hexagonal motívumok összekapcsolt hurkolt fonal fehér színű úgy, hogy mat 7 motívumok a padlón szőnyeg a 6 mélyedés motívumok, és a köpenyt 10 motívumok összegyűjti a borítón.

       Annak érdekében, hogy a köpenyt az üresség motívumai között kialakított, ovális alakú szálakkal töltsük fel, töltsük be kétszeres horgokkal.

       A kész szőnyegeket három sorban kötik össze, olyan mintával, mint a nagymamája, fehér fonalakkal (mint a fentiekben leírtak szerint). Az utolsó sor kötődik a bézs fonalat picot.

       A fürdőszobában kötött szőnyegeken kívül a papírtartóhoz is köthető.

       Ugyanabból a kisebb méretű kamilla motívumokat varrunk egymás között, és picosokkal kötjük össze őket. Csatlakoztassa a fűzőt és az ütközőt alul.

       Még a fürdőszobában is köthető egyszerű, kerek vagy ovális szőnyeg poliészterkötéttel, valamint szokatlan szőnyegek láb vagy bagoly formájában.

       Új komfortos ötletek várnak rád. Ne hagyja ki!