Legfontosabb > Tervezés

A matricák a csempe.

A tökéletes megoldás Önnek lehet átlátszó vinil matrica. Segítségükkel gyorsan és olcsó módon átalakíthatja a csempe megjelenését. Ezeket könnyű ragasztani és könnyen eltávolítani a felület károsodása nélkül.

A matricáknak áttetsző alapjuk van, ezért a rajz világos és színes lesz csak egy sima fehér vagy könnyű cserépen. Ha a csempe színe fényes - a matrica homályos lesz.

Ez nem jelenti azt, hogy az ilyen matricák nem felelnek meg neked. A megrendeléskor adja meg, hogy ugyanazok a matricákra van szüksége fehér alapon. Ezután ugyanazt a képet kapja, mint a fotón, csak fehér alapon fog megjelenni, és így mind a fehér, mind a sötét csempe egyaránt fényes lesz.

A matricák nem félnek a víztől, és a matricával ellátott cserép könnyen mosható folyékony mosószerekkel. A matrica nem fogja elrontani. Ha többet szeretne megtudni a matrica matricájáról, akkor a "matricák a fürdőszobába" részben (a termék alatti szövegben) vagy a fent található cikk linkből szerezhető be.

A cserép-matricák kiváló módja annak, hogy megújítsák a fürdőszobát és a konyhát.

A fürdőszoba és a konyha unalmas belsejének frissítésére, vagy akár átváltoztatására, a kis és nem csak a hibák elhomályosítására, a különleges matricák a csempékre segítenek. Ez nem a legdrágább módja újdonságnak az unalmas helyiség kialakításához. És ezt nem szabad figyelmen kívül hagynunk, mert ugyanabban a konyhában nem kevés időt töltünk a családdal, és a ház általános hangulata attól függ, hogy milyen helyet foglal el a kommunikáció.

A jól választott csempe matricáknak köszönhetően elrejti a látható hibákat a csempékben.

A matricák a cserépen, a konyhai vagy fürdőszobai nagyszabású változások eszközeként viszonylag nemrégiben jelentek meg, de számos figyelemre méltó tulajdonságnak és minőségnek köszönhetően sikerült megszerzett méltó szeretetet szerezniük az otthoni kézművesektől. Minden kerámia burkolatra ragaszthatók: a padlón, díszítő hatásként vagy csúszás elleni eszközként, a falon pedig a belső tér díszítésére használják, kiemelik a helyiség különleges területeit, vagy akár drasztikusan megváltoztatják a helyiség képét.

A matricák típusai

Jelenleg könnyű vinyl matricákat vásárolni a csempe díszítéséhez, ezeknek a termékeknek a nagy választéka lehetővé teszi, hogy bármilyen nagyratörő ötletet megvalósíthasson.

A címkék típusonként különbözőek a következő paraméterek szerint:

 • mérete;
 • színtartomány;
 • anyag és gyártási módszer;
 • termékminőség;
 • gyártó
 • funkcionális cél;
 • az alkalmazás helye;
 • árkategóriában;
 • teljes készlet (az integrált kép, vagy különálló elemekből áll).

Vinyl matricák a csempe segít frissíteni a belső tér

A legkedvezőbb választási lehetőség a Kínában készült matricák, miközben az európai gyártóknál jóval alacsonyabb minőségűek, és ötéves vagy annál hosszabb ideig használhatók, anélkül, hogy elveszítenék az eredeti minőséget.

Kínai matricák, olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint az ismételt ragasztás képessége egy helyről a másikra.

A dekorációs matricák szerkezete és jellemzői

Vinyl matrica vagy matrica három részből áll:

 1. szubsztrát;
 2. Vinyl (PVC) fólia, amelynek mintája az elülső oldalán van és ragaszt az alján;
 3. Szerelési réteg.

Minden, a fürdőszobában lévő csempe matricát készítő anyag abszolút nedvességálló és tisztán áthatolhatatlan a mosószerek hatásaival szemben, ami nem kis jelentőségű, mivel a matricák fő célja, nedves körülmények között fürdőszobát díszítenek, vagy használják a konyha befejezésekor, ahol gyakori a háztartási mosószer készítmények használata.

A cserép matricákat gyakran használják a konyha díszítésére.

Tulajdonságok vinil matricák a falon, lehet kifejezni ilyen jellegzetességek formájában:

 • nedvességállóság;
 • a szélsőséges hőmérsékleti közömbösség;
 • az ultraibolya sugárzással szembeni ellenállás;
 • a termék teljes időtartama alatt a termék mérete és alakja változatlan marad;
 • az önszerelés lehetőségét és szükség esetén a matricák szétszerelését;
 • a matrica anyaga meglehetősen környezetbarát;
 • a termék egyszerű ápolása

Milyen előnyökkel jár a vinil matricák használata?

A cikkünkben már véletlenül megemlítettük a PVC matricák pozitív tulajdonságait a formatervezési változások problémáinak megoldásában, vagy a kerámia burkolatok átalakításában a fürdőszobában vagy a konyhában. Ezek az előnyök nagyobb mértékben a belső kérdésekre vonatkoznak, a legfontosabbak a következők:

 • A dekoráció. A meglévő csempézett padlóburkolat vinil matricával díszített;
 • Belső változás. A konyhában vagy a fürdőszobában gyakori és gyors változások lehetősége minimális munkaerő-költségekkel.
 • a matricák gyors szétszerelésére való képességet, és a terem bélését az eredeti állapotába visszaadja fizikai és esztétikai tulajdonságainak megváltoztatása nélkül.
 • A csempézett bélés kisebb hibáinak elrejtése. A kis aprított és repedt kerámia burkolólapokat, foltokat és szennyeződéseket, amelyeket nem lehet dörzsölni, matricával álcázható.

Tartozékok gyümölcsökkel és zöldségekkel

 • Válasszon egy külön területet a fürdőszoba vagy a konyha díszítésében, a fal vagy a pad bármelyik részére összpontosítva, a vinil matricák ezzel a feladattal minimális erőfeszítést igényelnek.
 • A padlón elhelyezett, speciálisan tervezett matricák megakadályozhatják a csúszást nedves, potenciálisan veszélyes fürdőszobai körülmények között.
 • A világos és témájú matricákkal a csecsemők látókörének kiterjesztésére, a fürdés folyamatára, a gyermekek örömmel nézhetik meg a matricákkal ellátott képeket.
 • Gazdasági megvalósíthatóság. A matricák alacsony ára lehetővé teszi a termékek széles körű használatát.

Vinyl decals alkalmazási lehetőségek

Megváltoztathatja a szobatervezést vagy díszítheti a falakat vinil matricák segítségével többféleképpen is, a főbbek a figyelem középpontjába kerülnek:

 • Dot vagy helyi eloszlás a kész felületen. A helyiség általános összetétele különálló elemekből áll, rendszerint nem sok.
 • Bizonyos összetétel. Ezek általában nagy festmények vagy minták, amelyek teljes vászonból vagy különálló töredékekből állnak, amelyek az egész kompozíciót alkotják.
 • A szoba egyes területeinek kiválasztása, a matricák segítségével a falak vagy a padló bizonyos területein hangsúlyozva.
 • Egy minta vagy díszítés végrehajtása az egyes színes matricákból, a falak teljes felületén vagy a szoba padlóján.

Alkalmazási eljárás

A fal vagy a padlózat kerámia felületét, amelyen a matricákat tervezik alkalmazni, alaposan elő kell készíteni, amely a csempe mosáshoz egy szappan oldattal történő zsírtalanításhoz, a tisztító összetétel következő mosásához és a kezelendő terület alapos kiszáradásához kapcsolódik.

Ha a matrica kis méretű, majd meghatározza a ragasztás helyét, elkezdheti alkalmazni azt falra vagy padlóra. Ehhez egy védőréteget távolítanak el a termékből, az elemet ragacsos felületre helyezi a csempere, és a középponttól a szélekig kisimul.

Használjon evőeszköz matricákat

Nagyformátumú termékek használata esetén asszisztens nélkül nagyon nehéz ezt minőségi szempontból elvégezni. De mégis, akkor:

 • jelzi a jövőkép helyének vázlatait;
 • A kompozíció felső részében a mintával ellátott vinilfólia 1-2 cm távolságra van a hordozótól, és ragasztóval rögzíthető a falhoz;
 • lassan és gyengéden különítse el a hordozót a címkéből, a filmet már ismert módon, a középpontról a széleken levágja, fokozatosan leesik;
 • távolítsa el a védőfóliát.

Ha a film felszíne alatt légbuborékok ragasztásának folyamatában ezek a helyek eltávolíthatók úgy, hogy egy vékony tűvel lyukasztják őket és kiürítik a levegőt.

Regisztráció és tervezés fürdőszoba és konyha

fürdőszoba

 • A fürdőszobában használt leggyakoribb vinil-matricák víz-témájú matricák. Ez a különféle képek a tengeri életről, a vízről és az ahhoz kapcsolódó mindenről.
 • Használjon elegáns stílust, monokróm elemeket.
 • A természet, az állatok és a növények képével ellátott matricák.
 • Az ablakot szimuláló matrica.

A teljesebb kép létrehozásához speciális vinil matricákat használhat a különböző tárgyak és bútorok alkalmazására a fürdőszobában. Beleértve az egészségügyi műszaki berendezéseket.

konyha

Egy olyan hely a házban, ahol az egész család összegyűlik és egy ideig együtt töltődik, egyszerűen nemcsak szépnek és vonzónak kell lennie, hanem fel kell világosítania a hangulatot és hangsúlyoznia kell ennek a szobának a célját.

Gyümölcsragasztók

És ezt a konyhai témában címkékkel is megteheti:

 • matricák a konyhai eszközök és edények képével;
 • matricák gyümölcsökkel és zöldségekkel;
 • rajzolva a különböző szövegek falára, például a receptekre, nagyon eredetinek és informatívnak tűnik.

DIY matrica

Ha a kiskereskedő nem tudott megfelelő termékeket kínálni egy tervezési megoldás megvalósításához fürdőszoba vagy konyha tervezésénél, ne felejtse el a kétségbeesést, van egy út a független matricák gyártásában. Ehhez egy ceruzát, egy ollót és egy öntapadó fóliát kell használni, amelyet minden színben és színsémában szabadon szállítanak.

A kívánt formájú és méretű töredékeket kivágják a kiválasztott öntapadó tekercsfilmből, és ugyanúgy vannak elhelyezve a csempézett felületre, mint az ipari termékek.

Matricák egy csempe a fürdőszobában: jellemzői és lehetőségek használata dekor

Napjainkban a piac hatalmas mennyiségű építőanyaggal rendelkezik, melyek célja a fogyasztóknak a helyiségek tervezésében és javításában történő frissítése. Még a zavaró kerámia burkolólapok is megváltoztathatók sok erőfeszítés és jelentős pénzügyi befektetés nélkül. Ehhez a gyártók olyan speciális matricákat állítanak elő, amelyek nemcsak képesek elrejteni a forgácsokat, karcolásokat és egyéb felületi hibákat, hanem díszítésre is használják, és drasztikusan megváltoztathatják a helyiség belsejét.

Mi ez?

Leggyakrabban a fürdőszobában lévő csempe matricák vinilből készülnek. Ezek a díszítőelemek egy speciális hordozóanyagon készülnek. A matrica elülső oldalán egy rajzot helyezünk, a belső pedig ragasztós hátlapot. Annak érdekében, hogy a rajz ne sérüljön a ragasztás során, gyakran védőfóliával van ellátva, amelyet munka után távolítanak el.

Általában a matricák hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, és nincsenek szignifikáns különbségek. Ez egy viszonylag új termék, de ugyanakkor a felhasználóknak ideje volt értékelni a kényelmet és a pozitív szempontokat. Jelenleg ezek a díszítő termékek népszerűségnek örvendenek a nagyközönség körében. A legmegfelelőbb a fürdőszoba és a konyhahelyiség befejezéséhez. Az áruk széles választéka nagyon széles.

A matricák használata lehetővé teszi nemcsak a hibák elrejtését és a belső tér diverzifikálását, hanem a szoba kialakítását is. A ragadási folyamat nem okoz munkát, és nem igényel speciális készségeket. A munkát önállóan lehet elvégezni, és nincs szükség szakemberre.

A matricák kedvezően néz ki, ha egy bizonyos területet használnak a fürdőszobában. Teljesen tolerálják a nedvesség hatásait, ami lehetővé teszi, hogy ne féljenek a biztonságukért egy magas páratartalmú helyiségben.

A matricákról is gondoskodni kell, ha szennyezettek, elegendő törölni nedves ruhával, vagy mosószerekkel tisztítani. A legfontosabb dolog nem kemény mosogatórongyok használata, hogy ne károsíthassa a terméket.

Az anyag környezetbarát és biztonságos, ami fontos szerepet játszik.

Ha az árkategóriáról beszélünk, azt kell figyelembe vennünk, hogy a hazai termékek olcsóbbak lesznek, mint a külföldi lehetőségek. Azonban gyakran a külföldi gyártók matricái vannak, amelyek érdekesebb formatervezési mintákkal rendelkeznek és kiváló minőségűek. Emellett az egyéni matricáknak magasabb ára lesz.

választék

A termékkínálat szélessége lehetővé teszi számodra, hogy ne csak hazai és külföldi címkéket használj, hanem olyan kínai társaidat is, akiket gyakran használnak és jó minőségűek.

Megkülönböztető jellemzője, hogy az ilyen termékeket ragasztás után mozgatni lehet, míg a címkék nem veszítik el tulajdonságaikat és megjelenésüket.

Az áruk felosztása a kivitelezés stílusától, a különböző színektől, méretétől, anyaguktól függően, a felhasználás helyétől függ. Az árkategória is fontos. Ami a konfigurációt illeti, meg kell jegyeznünk, hogy a kép teljes lehet, és több elemből áll, amelyeket a saját kezével kell hajtani.

A dekoratív matricák segítenek megtestesíteni a legszokatlanabb tervezési döntéseket. A fürdőszobák befejeztével különösen a tengeri árucikkek, a monokróm termékek, valamint az ablak- vagy arch matricák állnak. A különböző minták közé tartoznak a virágok, állatok, delfinek, lepkék és így tovább.

Kiváló megoldás a kisgyermekek jelenlétében a házban speciális gyermek vízálló termékek, rajzfigurák és különböző állatok ábrázolása. Ez segíteni fogja a kis bérlőt, hogy a fürdési folyamat érdekesebb és informatívabb legyen.

A fürdőszobai matricák ragasztóréteggel rendelkeznek, és nem igényelnek további összetevőket a használat során. Ez nagyon kényelmes, hiszen a fő feladata, hogy simán, gyönyörűen és határozottan a falra ragassza őket, és a munka befejezettnek tekinthető. A vinil öntapadós matricák nem csak a lapra helyezhetők. Ha ez helyénvaló, azokat bútorokra és vízvezetékbe lehet helyezni. Bizonyos esetekben az ilyen intézkedések segítenek egy teljesebb képet alkotni a fürdőszobában.

Vinyl és csempe matricák

Idővel a csempe a konyhában vagy a fürdőszobában elveszíti fényét és mélysége a színét, ez tűnhet karcolások és mechanikai sérülések. A csempefelület elhalványul, és ezzel elveszíti fellebbezését és a szoba megjelenését. Mi a teendő, ha a redecoráció nem szerepel a tulajdonosok terveiben, ugyanakkor azt szeretné, hogy a szoba új, élénk színekkel játsszon?

Remek módja annak, hogy a szoba hangulatát átalakítsák és javítsák annak belső terét, hogy vinyl matricákat ragasszon a konyha vagy a fürdőszobában. A jól választott matricáknak köszönhetően nemcsak a csempe vizuális hibáit rejthetjük el, hanem az újdonság frissességét is az ismerős környezetbe hozhatjuk. Vásárolni vinyl matricák a csempe ma könnyű, a tartomány meglepően változatos, és lehetővé teszi, hogy kísérletezzen, igazi remekműveket a hazai alkalmazott művészet!

Konyhai cserép matricák

Tudja-e a jobb módja a konyha belsejének frissítésére, vagy a kisebb furnérlemez-hibák elrejtésére, mint a vinyl matrica? Népszerűség, amit évtizedekkel ezelőtt nyert. Ezzel a tartozékkal nem csak a konyha munkaterületét díszítheti, hanem a fürdőszobában lévő csempét, az óvodai falakat, a nappalit, a hálószobát is. A matricák sokféle méretűek lehetnek villogó hatással. Ez a módszer azonban nem költséges, ugyanakkor a szoba kialakítása szempontjából azonnal bevezetni fogja az újdonságot, a frissességet és a kényelmet.

A kis dekoráció nagy változásokat hoz létre a konyha belsejében, számos fontos funkciót lát el:

a konyhai kötény díszítésében, különálló falakon, kisebb dolgokat rejt;

ragasztva bármilyen kerámia felületre;

megfelelő gondossággal, hosszú élettartamot mutat;

csúszásgátló módszerként alkalmazható;

díszítő funkciót hordoz, kinevel, hígítja az unalmas belsőséget;

a háztartás hangulatát pozitívvá változtatja;

radikálisan megváltoztatja a konyha megjelenését.

Napjainkban óriási mennyiségű vinyl matricát találunk, amelyek segítenek bármilyen tervezési ötlet megvalósításában. A vevőnek lehetősége van a méret, szín, anyag, funkcionális cél kiválasztására.

Különlegességek

A rendszeres matrica egy hátlapból (PVC film) áll. Az elülső oldalon van egy kép, alul pedig egy ragadós anyag. A szóban forgó minőségi terméknek fontos tulajdonsága lehet: kitűnő nedvességállóság kimutatása, az agresszív háztartási mosószerek hatásainak védelme. A címkének közömbösnek kell lennie az UV sugárzásnak ellenálló hőmérsékletváltozásokkal szemben.

Az időben tesztelt gyártóknál a termékek nem veszítik el méretüket, alakjukat és színüket az egész életciklus során. A vinyl matricák beszerzésének fontos része az egyszerű telepítés lesz, amit személyesen is meg lehet tenni.

előnyök

Ha újratervezéssel foglalkozik, és úgy döntött, hogy a kerámiát a konyha felé fordítja, akkor figyeljen a vicces vinyl matricákra, amelyek a belső tér hangulatát megváltoztathatják. Fontos előnye az eltávolítás utáni nyomok hiánya. Vagyis, ha egy hónap alatt vissza akarsz állítani egy szeszélyt, vagy drasztikusan megváltoztatod a konyha dekorációját, egyszerűen új matricát ragaszthatsz a régi helyen.

Ha repedések, zsetonok és egyéb mechanikai sérülések vannak a csempe felületén, akkor megfelelő matricával elrejtheti a dekoráció hibáit, a konyhában dolgozó munkaterületet tiszta és elegáns. A tartozék segíteni fog egy bizonyos részre összpontosítani a konyhában. Abban az esetben, ha a kerámia a padlóra van szerelve, a matrica megakadályozza a csúszást, és biztonságosan veszélyes területet képez.

Használja az eseteket

Bármely matrica a kerámia burkolólapra helyileg vagy ponton alkalmazható. A teremben lévő általános együttesek egymástól elkülönített és egy témával összekapcsolt elemekből állnak. Például a konyhában "megtelepedni" virágcsokrokat, romantikus Provence-t, "vintage" aromákat az öregedés és a kopás hatásával.

Nem szükséges ragasztani a képet vagy nyomtatni. A vinil matrica segítségével lehetővé válik a fa, a természetes kő, a csillogás csillogása stb. Utánzatának létrehozása. Elég, ha a PVC-fóliát kerámia gránitra helyezzük. Ha a klasszikus stílusú rajongók vagy, akkor célszerű egy vinil "panel" létrehozása. A festmények, a skandináv, a keleti minták különálló töredékekből álló stílusos kompozíciója egy "munkához" illeszthető.

Nyomtatványok és rajzok

Érdekes lesz megnézni a konyhában a telek játékát. Bizonyos területeken kis vinyl matricákat használhat: munkahely, étkező, pihenőhely. Kreatívan, elrendezheti a helyeket állatok sziluettjei (macskák, pingvinek, kíváncsi kutyák) formájában, a kapcsolóhoz húzva, a hűtőszekrénybe burkolva, utánozva a tűzhelyet. A kályhában is megtalálhatsz vicces nyomokat vagy jeleket, mint például az út, amely mindenki számára csak a mutatók szerepét jelenti a konyhában, kivéve anya.

Az autentikus stilisztikát egy szalag formájú vinyl matricával mutatják be, amely Skandinávia, Kelet, India, Franciaország nemzeti díszeinek képe. Ez lehet egy azulezhu, gzhel, khokhloma, paisley uborka. A Provence, botanikus stílusban jobb a virágos motívumokat, díszítéseket Groovy virágos motívum (rajzfilm stílus), trópusok. Az aztec nyomtatott törzsi, újéves ünnepi sziget hópelyhekkel és szarvasokkal, a keleti "érzelmi" témák sakurával, stilizált sárkányok, tigrisek és halak lenyűgöző látványa a konyhában a napfény sugarai által áthaladó fénysugarakban.

Az egyik közel lesz a katonai és álcázó színek árnyékához, mások őrülnek majd a szivárványos hippik (Tie-Dye) miatt. Ne felejtse el a virágok, kosarak, gyümölcsök, zöldségek, édességek térfogatát ábrázoló képeket is. Hagyja, hogy a konyhája hasonlítson egy elegáns cukorka-rúdra, amely matricákkal látja el a csemegéket, mint a cupcakes, a lolly-pop, a muffin, a cukorka, a gyömbér "férfiak" stb.

A kályha fölött a mosdó is lóghat egy gyönyörű oroszlánt, egy tigris, amelynek színei megismétlik a bútorok hangját. A lényeg az, hogy minden matricát, ha nem ismételjük meg, akkor illeszkedjünk a helyiség általános kíséretéhez. Jobb, ha ragasztja a stílusos feliratokat, ábrákat, rajzokat egyhangos felületen. A konyhai falon még a receptekkel ellátott matricák is megtalálhatók. Ha úgy gondolja a franciákat, úgy tűnik, igazán eredeti, informatív, kreatív.

tárgyak

A vinil-matricák tömegeloszlást nyertek, így ma nagyszámú telek van, közvetlenül a konyhák számára. A monokróm kiegészítők lakonikusak. Segítségükkel a konyha elegáns stílusa érhető el, geometriája tisztább. Az ökotiszta rajongók nem fogják kihagyni a lehetőséget, hogy díszítsenek egy konyhai kötényt növényi szárakkal, virágrügyekkel, klaszterekkel, gallyakkal, gyümölcsök, diófélék stb. Képeivel. Ez remek emlékeztető a vendégeknek és a háztartásoknak a természet figyelmes és tiszteletteljes hozzáállásáról.

Matricák a csempe (38 fotó): átalakítani a szobát

Most egy nagyon érdekes és lenyűgöző témát érintünk: Vinyl Tile Stickers - a konyhád exkluzív. Ez a legegyszerűbb és legolcsóbb módja annak, hogy frissítse a fürdőszoba vagy a konyha belsejét. Végtére is nem mindig lehet javítani, és ha a csempe megjelenése unalmas, vagy csak valami egyediet akarsz, akkor a matricák az, amire szükséged van.

A matricákat olyan helyeken lehet használni, ahol a csempe karcolódott, elvesztette fényerejét, ezáltal lezárva az összes hibát. Ez egy nagyon jó lehetőség a dekorációra, amely tökéletesen felfrissíti a belső térséget, és bevezet egy újdonság elemet.

Csempe matricák - a konyhája exkluzív

A cserép matricák pozitív tulajdonságai

Főleg a matricák nem mérgező vinyl minőségű filmek.

A címkék legfontosabb jellemzői a következők:

 • szélsőséges hőmérsékleti ellenállás;
 • nedvességállóság;
 • könnyedén alkalmazható a csempe felületére;
 • az egyszerű gondozás;
 • a megjelenés hosszú megőrzése.

kérelem

A tulajdonságok alapján az ilyen matricák használata nagy páratartalmú helyiségekben lehetséges: konyhabútorok, fürdőszobák, szaunák, fürdők, medencék stb.

Ezenkívül a matricákkal nem csak a csempe, hanem különböző felületek is díszíthetők, például:

 • hűtőszekrény;
 • üveg;
 • falak festettek, tapéta mögött;
 • tükrök;
 • háztartási készülékek;
 • bútorok stb.

Példa a fal díszítésére egy madár matrica a fióktelep a nappaliban

Fontos: A matricák ragasztása a falakon, kivétel a gyengén festett felületek, valamint a vakolat. Ezeken a felületeken a matricák egyszerűen nem lesznek ragasztva.

Téma matricák a fürdőszobában

Jelenleg a fürdőszobai csempe matricái egyre elterjedtek, és ez a jelenség nem lassul. Vagyis a vinil öntapadós matricák iránti igényhez kapcsolódóan a legeredetibb rajzok és díszek jönnek létre, amelyek a kívánt felületre kerülnek és örömet okoznak a szemnek. Mit lehetnek ezek a csodabogarak?

Nézzük meg a különböző témák legáltalánosabb lehetőségeit.

 • Vízi téma. Talán a legnépszerűbb a fürdőszobában. Ilyen címkéken ábrázolhatók a tenger lakói (rákok, halak, algák, korallok), akvárium, esőcseppek stb.
  Alternatív megoldásként frissítheti a fürdőszobában lévő falat matricával, a delfinek képével tökéletesen illeszkedik a fürdő teljes belsejébe, és láthatatlanul jelen lesz a szobában.

A delfin kép eredeti, nem?

 • Monokróm matricák. Az ilyen típusú matricák a minimalizmus stílusában megfelelőek lesznek a fürdőszobában, tantárgyai meglehetősen sokszínűek, a legtöbb esetben absztrakció.
  Segítségükkel a tér átalakulása megvalósul, és sajátos, finom elegáns stílus jön létre.

A monokróm matrica nagyon díszíti a szobát - elegáns fürdőszobát

 • Esküvői matricák. Ezek a csempe matricák nagyon népszerűek azokkal, akik szeretik a természetet. Ez lehet a növények, a fák és a madarak, vagyis az egész földi élet.
  Az ökotéma egyfajta napi emlékeztető a természet figyelmes és tiszteletteljes hozzáállására.

A vörös mák világos reprodukciója - érdekes design

 • A matricák ablak formájában. Ez lehet egy ablak, amely a kedvenc helyed, a kedvenc városod egyik legfontosabb pontja, vagy csak egy gyönyörű kilátás a területre.
  Egy ablak, amely egy tisztás vagy egy élénk virágzó kert vonzza a figyelmet.

Ablak matrica - és Párizsban vagy

Kérjük, vegye figyelembe: ez nem az egész lista a téma, sőt, a címkén bármi lehet.

Ezért még merész ötleteket is megvalósítani és megvalósítani, máris a képzelőerejétől és ízlésétől függ.

A fürdőszobába és a WC-ben található matricák

Tehát, amint fentebb említettük, a matricák használata nem korlátozódik csupán a csempe beillesztésére a fürdőszobában. Nagyon eredetinek tűnnek a fürdőben vagy a WC-ben. Nos, humor nélkül lehetetlen megközelíteni a téma a fürdőszobák, nagyon lelkiismeretes.

fürdő

A hangulattól függően a matricákat legalább minden szezonban megváltoztathatják, ez nem jelent nagy költségeket és nehézségeket. Teljesen eltávolítják a felületről, és a ragasztó maradványai szappanos vízzel és szivacsjal eltávolíthatók. Így egy egyedülálló belső kialakítása nagyon egyszerű.

Kérjük, vegye figyelembe: A fürdő alján található matricák nem csak díszeként, hanem a fürdéshez szükséges biztonságos tartózkodás céljára is felhasználhatók.

Ha kisgyerekek vannak a házban, akkor a fürdő alján tapadhat a csúszásgátló matricák, hogy a gyermek biztonságban érezze magát. Különböző formák, színek lehetnek, különböző állatok képével. Ez nemcsak az egyénséget hozza be a fürdőszobába, hanem bizonyos előnyökkel is jár.

Csúszásgátló matricák - szép és biztonságos

WC-tál

Itt a fantázia a legteljesebb mértékben működik, mert ez egyike azoknak a kevés helyeknek, ahol komikusan megverheted, hogy mi történik. Például a WC-csésze belsejében rendkívül különleges lesz a kígyó ragasztása.

Megjelenése ismerős lesz, de az új vendég biztosan mosolyog majd és jó hangulatban marad. Ragaszkodhat a WC-halra, valószínűleg aranyba. A WC-ben töltött idő alatt biztosan lesz idő, hogy teljesítse a három kívánságát, és talán nem háromat. Általában mindez csak a képzeleted.

Matrica a WC-n - kép, amely izgatja a képzelet

Konyhai matricák

A konyha minden háziasszony lelke, így mindenki nem csak ott főzni akar, hanem élvezni fogja a folyamatban töltött perceket és órákat.

A csempékhez készült matricák segítségével elérheti ezt, és nem csak a konyhát díszítheti, hanem javíthatja hangulatát is. Nézzük meg, milyen témák lesznek relevánsak a konyhád fényes karaktere szempontjából.

Konyhai matricák

 • Tartozékok a konyhai edényekkel. Ezek csészék, fazekak, evőeszközök, tányérok stb. A rajzok meglehetősen reálisak lehetnek, de lehetséges rajzfilmekből álló karakterek formájában, pl. Szakács vagy teáskanna szemekkel és szájjal.

A konyhában kellemes kiegészítés egy csésze vízforraló

 • A matricák gyümölcsök és zöldségek formájában - a leginkább kedvelt, nagyszerű a konyha jellegének hangsúlyozásához és különösen fényes akcentus készítéséhez. A matricák mérete növelhető, de nagyon is valós. Egy adott gyümölcs színét a meglévő tartomány szerint választják ki.
  Például, ha piros bútorzata van, használhat vörös cseresznyét vagy piros paprikát egy másik színű csempe vagy hűtőszekrény számára.

Pepper matricák a hűtőszekrényen

 • A szöveges matricák egy egyedülálló módon díszítik a konyhát. Ez például egy kedvenc étel receptje lehet, amelyet a vendégek biztosan értékelni fognak. Mindenesetre ez a matrica különös figyelmet fog kapni.

Egy különleges recept az Ön előnye.

Kérjük, vegye figyelembe: ismét a látásod és a helyzet érzékelése segít kiválasztani a felsorolt ​​címkéket, ez nem minden. Egyéniség - a fő feladat minden tervben.

Útmutató a matricák ragasztásához

Most, mondjuk, elméletből folytatjuk a gyakorlatot, és megvizsgáljuk, hogy a csempe beillesztése matricával történik.

 • Mindenekelőtt a cserép felületét alaposan meg kell tisztítani és zsírtalanítani (ez egy szappanoldat vagy mosogatószer segítségével történik).

Fontos: A ragasztandó felületnek tisztának és száraznak kell lennie, ellenkező esetben a matrica gyorsan lehúzódik, vagy nem tapad.

 • A beillesztés előtt ragasszon fel egy matricát a kiválasztott felületre, és próbálja meg kiválasztani a legsikeresebb pozíciót.
 • Ha a matrica kicsi, akkor azonnal ragaszkodni tud: Nyissa ki a védőpapírt, tapadós oldalon vigye fel a matricát a felületre, és puha ronggyal simítsa ki középen a széleken.
 • Ha a matrica megfelelő méretű és vékony kanyarokkal rendelkezik, akkor előbb át kell vinni egy átlátszó filmre (rögzítőfólia). Helyezze a matricát egy sima felületre, és simítsa ki egy ruhával, hogy elkerülje a hajtogatásokat. Ezután helyezze fel a rögzítőfóliát a matrica tetejére úgy, hogy a rajz a ragacsos oldalon legyen.
  Lassan és óvatosan távolítsa el a papírt a matricából, úgyhogy rajzunk átlátszó filmen maradjon. Ezután alkalmazza a képet a megfelelő helyre, simítsa jól és óvatosan távolítsa el a rögzítőfóliát. Ez minden, a képünk minden dicsőségében és helyén.

Tipp: Ne felejtse el figyelmét a matricák gondozására, az anyag nem fél a víztől. Ezért biztonságosan törölheti ezeket a helyeket olyan detergensekkel, amelyek nem tartalmaznak csiszolószemcséket. Megkarcolhatják és megronthatják a dizájnt.

Tartozék a falon

Összefoglaljuk

Tehát, ha szokatlan designot szeretnél kapni a szobádban, akkor nehéz elképzelni egy hatékonyabb és egyedülállóbb módot, mint egy matricát. Sokszínűségével a legolcsóbb módja annak, hogy díszítse lakását, megtestesíti a legfinomabb ötleteket, hozzon létre saját egyedi dekorációját.

A matricák sokáig szépen élvezhetik a szépségüket (5-6 év), és ha új életre kelnek, könnyen megváltoztathatják a matricát, akkor nem kell várni 5 évet. Tehát ebben a kérdésben, te és a kezedben lévő kártyák: az ötleteid, a képzeleteid, az ízléseid és a lakása új, élénk színeket nyernek, az önéletességet az élet vidám ünnepévé változtatva.

Csempe matricák

Octopus és hal

Szállítás Oroszországban, a vámunió országaiban és Európában

A fogyasztóvédelemről szóló törvény értelmében

Biztonságos fizetéseket kínálunk SSL titkosítással.

9 év sikeres munka. Több mint 30.000 elégedett ügyfél

Kizárólag az Ön számára

Termékeinket megrendelésre gyártjuk. Kapsz egy egyedi terméket

Egészségügyi ellátás

Minden anyag biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel a GOST-nak

Vinyl matricák a csempe

a fürdőszobai csempe matricák 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Elfogadjuk a cookie-k használatát (nézze meg részletesen az adatvédelmi szabályzatunkat). Beállíthatja a cookie-beállításokat a lefthand menüben.

 • Legjobb mérkőzés
 • Ár (emelkedő)
 • Ár (csökkenő)
 • Megrendelések száma
 • Az eladó értékelése
 • Hozzáadás dátuma (újból régibe)

Nincs találat

Nincsenek termékek a kérés "matricák a fürdőszoba csempe".

Nincs találat

Nincsenek termékek a kérés "matricák a fürdőszoba csempe".

Matricák egy csempe a fürdőszobában: jellemzői és lehetőségek használata dekor

Napjainkban a piac hatalmas mennyiségű építőanyaggal rendelkezik, melyek célja a fogyasztóknak a helyiségek tervezésében és javításában történő frissítése. Még a zavaró kerámia burkolólapok is megváltoztathatók sok erőfeszítés és jelentős pénzügyi befektetés nélkül. Ehhez a gyártók olyan speciális matricákat állítanak elő, amelyek nemcsak képesek elrejteni a forgácsokat, karcolásokat és egyéb felületi hibákat, hanem díszítésre is használják, és drasztikusan megváltoztathatják a helyiség belsejét.

Mi ez?

Leggyakrabban a fürdőszobában lévő csempe matricák vinilből készülnek. Ezek a díszítőelemek egy speciális hordozóanyagon készülnek. A matrica elülső oldalán egy rajzot helyezünk, a belső pedig ragasztós hátlapot. Annak érdekében, hogy a rajz ne sérüljön a ragasztás során, gyakran védőfóliával van ellátva, amelyet munka után távolítanak el.

Általában a matricák hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, és nincsenek szignifikáns különbségek. Ez egy viszonylag új termék, de ugyanakkor a felhasználóknak ideje volt értékelni a kényelmet és a pozitív szempontokat. Jelenleg ezek a díszítő termékek népszerűségnek örvendenek a nagyközönség körében. A legmegfelelőbb a fürdőszoba és a konyhahelyiség befejezéséhez. Az áruk széles választéka nagyon széles.

A matricák használata lehetővé teszi nemcsak a hibák elrejtését és a belső tér diverzifikálását, hanem a szoba kialakítását is. A ragadási folyamat nem okoz munkát, és nem igényel speciális készségeket. A munkát önállóan lehet elvégezni, és nincs szükség szakemberre.

A matricák kedvezően néz ki, ha egy bizonyos területet használnak a fürdőszobában. Teljesen tolerálják a nedvesség hatásait, ami lehetővé teszi, hogy ne féljenek a biztonságukért egy magas páratartalmú helyiségben.

A matricákról is gondoskodni kell, ha szennyezettek, elegendő törölni nedves ruhával, vagy mosószerekkel tisztítani. A legfontosabb dolog nem kemény mosogatórongyok használata, hogy ne károsíthassa a terméket.

Az anyag környezetbarát és biztonságos, ami fontos szerepet játszik.

Ha az árkategóriáról beszélünk, azt kell figyelembe vennünk, hogy a hazai termékek olcsóbbak lesznek, mint a külföldi lehetőségek. Azonban gyakran a külföldi gyártók matricái vannak, amelyek érdekesebb formatervezési mintákkal rendelkeznek és kiváló minőségűek. Emellett az egyéni matricáknak magasabb ára lesz.

választék

A termékkínálat szélessége lehetővé teszi számodra, hogy ne csak hazai és külföldi címkéket használj, hanem olyan kínai társaidat is, akiket gyakran használnak és jó minőségűek.

Megkülönböztető jellemzője, hogy az ilyen termékeket ragasztás után mozgatni lehet, míg a címkék nem veszítik el tulajdonságaikat és megjelenésüket.

Az áruk felosztása a kivitelezés stílusától, a különböző színektől, méretétől, anyaguktól függően, a felhasználás helyétől függ. Az árkategória is fontos. Ami a konfigurációt illeti, meg kell jegyeznünk, hogy a kép teljes lehet, és több elemből áll, amelyeket a saját kezével kell hajtani.

A dekoratív matricák segítenek megtestesíteni a legszokatlanabb tervezési döntéseket. A fürdőszobák befejeztével különösen a tengeri árucikkek, a monokróm termékek, valamint az ablak- vagy arch matricák állnak. A különböző minták közé tartoznak a virágok, állatok, delfinek, lepkék és így tovább.

Kiváló megoldás a kisgyermekek jelenlétében a házban speciális gyermek vízálló termékek, rajzfigurák és különböző állatok ábrázolása. Ez segíteni fogja a kis bérlőt, hogy a fürdési folyamat érdekesebb és informatívabb legyen.

A fürdőszobai matricák ragasztóréteggel rendelkeznek, és nem igényelnek további összetevőket a használat során. Ez nagyon kényelmes, hiszen a fő feladata, hogy simán, gyönyörűen és határozottan a falra ragassza őket, és a munka befejezettnek tekinthető. A vinil öntapadós matricák nem csak a lapra helyezhetők. Ha ez helyénvaló, azokat bútorokra és vízvezetékbe lehet helyezni. Bizonyos esetekben az ilyen intézkedések segítenek egy teljesebb képet alkotni a fürdőszobában.

Érdekes csempe matricák

A matricák a csempe előtt számos előnnyel járnak, néha vágyakoznak arra, hogy valahogy átalakítsák otthonát. Számos módszer létezik. Nagyszerűen megújíthatja vagy átalakíthatja, miközben drasztikusan megváltoztatja a designt. Lehetséges, hogy egy lakásban külön zónákat frissítenek vagy díszítenek, meglehetősen egyszerű módon, ahol nem kell nagy mennyiségű pénzt és időt tölteni. Például bármilyen felület díszítésére speciális matricákat használhat, amelyek bármilyen belső térben változatosabbá tehetik, és drasztikusan megváltoztathatják. Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy a közelmúltban jelent meg, és nagyon népszerűvé vált.

Gyönyörű matricák a csempe

A matricák, figyelemre méltó tulajdonságaiknak köszönhetően, sikerült megszeretniük a hazai kézművesek iránti szeretetet. Ragaszthatják a padlólapok díszítésére vagy csúszásgátló anyagként használhatók. A matricákat a falak belsőépítészetként használják, amikor egy adott zónát választanak.

A lapok ragasztására tervezett matricák sok előnnyel és figyelemre méltó tulajdonságokkal rendelkeznek. Először is, az a képesség, hogy frissítse a belső tér minden téma. A gyakori és gyors belső változások lehetősége időveszteség nélkül. Az a képesség, hogy gyorsan lebontják, anélkül, hogy károsítanák a csempe felületét. Lehetőség van arra, hogy az idővel kialakult csempe kisebb hibáit elrejtsük.

Vízálló csempe

Ezek lehetnek:

A matricák segítségével kijelölhet egy bizonyos területet, és a helyiség egyes részeire összpontosíthat. A gyermekek témáinak fényes matricái felhasználhatók a kisgyermekek horizontjainak fejlesztésére és bővítésére. A címkék alacsony költsége lehetővé teszi a termék széles körű felhasználását különböző célokra.

A matricák nagyon ellenállnak a nedvességnek.

A tiszta, jól karbantartott éles hőmérsékleti cseppek stabilak az ultraibolya sugarak ellen. A teljes működési idő alatt a matricák nem változtatják meg alakjukat. A matricák kézzel is írhatók speciális tudás és készség nélkül. Az anyag, amelyről a matricákat készítik, teljesen biztonságos a környezetre és az emberekre.

Gyakorlati Vinyl matricák a kerámia csempe

A díszítő vinil matricák több részből állnak - egy szubsztrátum, PVC film, ahol rajzot alkalmaznak az elülső oldalon, és egy beépítési réteget az alsó ragasztórétegen. Az anyagok, amelyekből a címkék gyártása teljesen nedvességálló és minden mosószerrel szemben ellenálló.

Számos módon díszítheti a konyhát matricák segítségével:

 1. Dot vagy helyi elosztás. A fő összetétel olyan elemekből áll, amelyek egymástól elkülönítve helyezkednek el.
 2. Egyetlen vászon vagy egyedi alanyok egyes fragmenseinek összetétele. Leggyakrabban lehet egy nagy kép vagy mintázat monogrammal.
 3. Ragadja meg a kis matricákat, hogy kiemelje ezt a területet.
 4. Minta vagy díszítés elkülönített színes matricákkal a szoba minden felületén.

A kerámia burkolólapokon levő vinil öntapadó matricák ellenállnak a tisztítószereknek.

A matricákkal egy időben öntapadó fóliát is készíthet. A film ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a matricák. Ez egy folyamatos vászon, amelynek mintája a terület nagy részében beilleszthető. A film széles választékban áll rendelkezésre.

A különböző színek lehetővé teszik, hogy szokatlan designot hozzon létre.

A konyhai csempe a főzőzónában tükörfóliával ragasztható be, ami különlegessé teszi a főzőzónát. Az ilyen anyagokkal való munka öröm. A ragasztás során a legfontosabb, hogy ne keletkezzen buborék a film alatt.

Ellenállókártyák a konyha számára

A vinil matricák használata nagyon egyszerű. Emiatt nagy mennyiségű időt takarít meg. Először is gondosan elő kell készíteni a cserép felületét. Először is, alaposan meg kell mosni a csempe szennyeződéstől, por- és zsírfoltoktól.

Tisztítsa meg a csempe felületét egy szappan oldattal vagy bármilyen speciális tisztítószerrel.

A csempe mosása a tisztításon túlmenően elvégzi a felület zsírtalanításának folyamatát, ami hozzájárul az anyagok egymással való jobb kombinációjához. Miután meg kell várni, amíg a felület teljesen száraz. Miután eldöntötte a ragasztás helyét a matricáról, el kell távolítani a védőréteget. A matricát a csempefelülethez ragasztóval kell felhordani. Annak érdekében, hogy buborékok és ráncok ne formálódjanak, a matricát a középponttól a szélekig kell simítani. Ha a matrica nagy formátumú, tanácsos segítséget kérni a kiváló minőségű ragasztáshoz.

Vinyl matricák a csempe, hogy csatolja elég egyszerű

A ragasztási eljárást a következőképpen kell végrehajtani:

 • Jelölje meg a jövőkép egyértelmű vázlatát;
 • A felsõ részen lévõ filmet több centiméterrel elkülönítik a hordozótól, és ragasztóval rögzítik a fal felszínére;
 • Ezután egy szelíd mozgással az aljzat elválik a rajztól;
 • A filmet a középponttól a szélekig lefelé mozdítják felülről lefelé;
 • Miután eltávolítania kell a védőréteget.

Ha a kötés során buborékok keletkeznek, akkor vékony tűvel megszabadulhat. A tűbuborékok éles vége átszúrja annak érdekében, hogy a levegő a film alól összenyomja a levegőt.

Tartós védő matrica a lapon

A matrica vagy a matrica színe a szoba színtartománya alapján kerül kiválasztásra. Leggyakrabban a matrica hangja egy domináns szín mellett kerül kiválasztásra, hogy nagyobb hangsúlyt kapjon. Ma a japán stílusú matricák nagyon népszerűek. A konyhában a gyártók tematikus sorozatot készítenek matricákról és matricákról.

Tényleges a konyhai matricákhoz a témához:

 • Csendélet a zöldségek, gyógynövények és gyümölcsök képével;
 • Orosz szamovár, vízforraló és harmonika táncoló képei;
 • Asztali és étkészletek reális képei;
 • Tartozékok, amelyekre receptek vagy kifejezések feliratai érdekes változatban szerepelnek.

A vinil matricák nem igényelnek különleges gondozási feltételeket.

A finomított grafikai vonalak metszetek ebben a stílusban teremt egy hangulatot a romantika. A tengeri motívumok is jól néz ki. Jó ötlet lenne a különböző geometrikus minták kombinációja, a négyzet alakú töredékekben. A matricák segítségével könnyedén létrehozhat gyönyörű mozaikösszetételt. A különböző színű és formájú matricák miatt a fantázia a legszokatlanabb és legcsodálatosabb kompozíciókat hozhatja létre.

A vinil matricák jó módja a konyha belsejének átalakítására, valamint a régi csempe egyszerű és gyors helyreállítására.

A vinil matricák kiváló tulajdonságokkal és tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a fürdőszobában és a konyhában használják őket. Nem igényelnek különleges gondozási feltételeket sem. A vinyl matricák legnagyobb előnye a gyors szétszerelés.

Stílusos cserép matricák (videó)

Abban az esetben, ha a tervezési téma unalmas, a matricát gyorsan és könnyen eltávolíthatja, és újra cserélheti. A matricák ma nagyon népszerűek és sok pozitív visszajelzést kapnak a mesterektől.