Legfontosabb > Dekoráció

Fürdőszoba modern stílusban (+72 fotó)

Azok az emberek, akik számára a "belsőépítészet" nem üres hang, általában kövessék a divatirányzatokat az otthonuk egyes részeinek tervezésében. Stabilabbak, mint a divatiparban, de ellentétben azzal, hogy nem csak vizuálisan szép, hanem funkcionális megoldásokat is kínálnak. Napjainkban a fürdő designjának jellemzői modern stílusban fognak szólni - a leginkább kiszolgáltatott és személyes téren.

A modern stílus jellemzői

A művészettörténetben olyan pillanat volt, amikor a művészek lemondtak a kánonokról, ezzel szemben új művészetet hoztak létre. Hasonló helyzet alakult ki a modern stílusban, amely kora fényében a klasszikus irányokkal ellentétes elveken alapult.

A hagyományos belső terek a világos kifejezésmód, a szigorú összetétel és a tantárgyak kitöltése köré csoportosulnak. Ezzel ellentétben a kortárs design egy univerzális megoldás, amely alkalmazkodik a lakások igényeihez, aggodalomra ad okot, és egyben vászon a merész ötletekért. Nincsenek világosan meghatározott szabályok, és az összes vizuális diverzitást több elv is egyesíti:

- A modern tér jól átgondolt elrendezéssel rendelkezik, beleértve a funkcionális területeket és az üres helyeket a szabad mozgáshoz.

- Az ilyen belsőséget emberek hozták létre az emberek számára, így minden elem könnyen használható és része egy egésznek.

- A kortársak lehetnek a szokatlan formatervezési tárgyak, kortárs művészetek és pop-kulturális elemek alapjai.

- A helyiség díszítése diszkrétnek és sima vonalak, tiszta formák, különböző textúrák szépsége.

- A színséma a beltér jellegétől függően változik. Ha van egy tömörebb hangulat, akkor semleges palettát használnak, és a fényesség érdekében kontrasztos kombinációkat is hozzáadhat.

- A modern stílusú szoba olyan hely, ahol a mesterséges anyagok megfelelőnek tűnnek. Igaz, az elmúlt évek tendenciái diktálják a természethez való visszatérést, ezért amikor kiválasztja, a projekt célkitűzéseire kell összpontosítania.

A fürdőszobában ideális az irányítás széles lehetőségeinek vizuális bemutatása, főként az adott körülmények, valamint a tér gyakorlati célja miatt.

Fürdőszobai színes megoldások

A kortárs megjelenés stílusában számos árnyalat szerves formában van, ha harmonikus színtartományban vannak elhelyezve. Tekintsük a legnépszerűbb megoldásokat.

Fürdőszoba modern stílusban

Az univerzális színnek köszönhetően a fehér ideális alternatívát kínál bármely lehetőséggel. Falak, mennyezetek és egészségügyi termékek befejezésére szolgál.

A színt gyakran színek dominánsnak találják, ha tágas, enyhén "steril" légkört szeretne létrehozni a fürdőszobában. A felületek gyors szennyeződésének elkerülése érdekében tisztítandó anyagokat kell kiválasztani.

Modern szürke fürdőszoba

Egy másik népszerű lehetőség a modern belső terekben, melyet monokróm vagy kontrasztos árnyalatokkal kombinálnak. Ő adja a szigorúság, visszatartás, de ugyanakkor egy érett stílus.

Az anyagok textúrája segít a szürke diverzifikálásában, és a világítás "újraéleszteni" fogja a hideg esztétikáját.

Fekete fürdőszoba modern stílusban

A klasszikus stílusban fekete a finom részletek formájában, de szinte soha - a belső tér szerves elemeként. A tágas, modern fürdőszobák az elnyomó mélységgel és a legkedvezőbb fényviszonyok között fognak megbirkózni.

Annak ellenére, hogy a fekete kompatibilis a szinte teljes palettával, jobb, ha természetes vagy kevésbé telített árnyalatokkal együtt használják.

Barna fürdőszoba modern stílusban

A barna szín állhat egymástól, vagy természetes fa felületeken testet ölthet. Mindenesetre ez egy nagyszerű lehetőség egy alacsony fogyasztású modern fürdőszobában, amelyben monolitikus mennyiségek vannak.

Nemes megjelenés csokoládé, tégla, kávéfestékek. Ebben a belsőben láthatatlanul jelen klasszikus, felidézve a modern formák.

Kék fürdőszoba modern stílusban

Ezt a színt a fürdőszobában gyakran a tengeri téma megtervezésére tervezték, közvetlen kapcsolatot teremtve a vízzel. De a kék önmagában nyugodt, nyugodt légkört biztosít, ami tökéletes egy ilyen helyiségben.

A kék árnyalatot főként faldíszítésre használják. A háttérben a bútorok egy könnyű fáról, valamint a fehér tárgyak harmonikusan néz ki.

Finishing és anyagok

A modern stílusban csak a gyakorlati követelményeket támasztják alá a fürdőszoba befejező anyagai számára, és a vizuális kép a tervezési projekttől függően változhat.

A kerámia burkolatok már régóta hagyományos befejező lehetőségévé váltak ebben a térben. Nem fél a víztől, magas hőmérsékletektől és könnyen tisztítható. A terméket nemcsak a képen, hanem a méretben vagy alakban is kiválaszthatja.

A belső térben, a klasszikusoknál a porcelán kőzet megfelelőnek tűnik, ami működőképességének köszönhetően népszerűvé vált. Továbbá a bevonat nem csúszik, ami különösen fontos egy állandó páratartalmú helyiségben.

Az önterülő padló alapja lehetővé teszi a legmerészebb ötleteket - a tengerfenéktől az absztrakt kompozíciókig. Fényes felülete csak a valóságos hatást fokozza.

A faalapot megkülönbözteti a magas költség, amely összefüggésben áll a nedvességállóság védelmének szükségességével, mivel a fa nem tolerálja a környezet negatív hatásait. De a természetes, élő esztétika minden erőfeszítést megéri.

falak

A festés a legköltséghatékonyabb kivitel. Alkalmas láthatatlan tökéletlenségekkel rendelkező falak számára, amelyek könnyen elrejthetők a hagyományos gittől. Lehet, hogy matt vagy fényes design.

A fürdőszobában modern stílusban és tapéta található, de nem papír, és nedvességálló - ez előfeltétel. Az ilyen fajták alkalmasak a gondozásra, de más anyagokkal összehasonlítva nem különböznek a tartósságban.

Mint például a padlóburkolat esetében, a kerámia burkolólapok a falak legnépszerűbb választéka. A közelmúltban divatos a furnér teljes felületére vagy csak bizonyos területekre hatszög alakú termékekkel.

A belső és műanyag panelekben használt, más textúrákat utánzó. Természetes kő tekinthető a legdrágább anyag, de csak akkor képes létrehozni mind a fényűző és minimalista megjelenés.

mennyezet

Festés abban az esetben, ha a fal magassága nem teszi lehetővé a függesztett szerkezetek felszerelését. Az egyenletes, festett mennyezet elegáns és diszkrét, de nem alkalmas beépített lámpák beépítésére, amelyeket gyakran használnak a modern fürdőszobákban.

A gipszkarton termékek nagyon műanyagak és bármilyen formát igényelhetnek a tervezési projekt keretében. Csak a fürdőszobában kell nedvességálló bázist választania.

A PVC-fóliák nyújtható mennyezetei gyorsan fel vannak szerelve, különböző bevonatokkal rendelkeznek, és enyhén csökkentik a falak magasságát. Egyrészt védelmet nyújtanak az alvástól az árvíz ellen, de másrészt károsíthatják őket enyhén mechanikus hatással.

Fürdőszoba bútorok modern stílusban

A modern fürdőszoba tiszta formákkal és vonalakkal ellátott bútorokkal van ellátva, minimalista kialakítással. Leggyakrabban fa vagy MDF tárgyak, olcsóbb alapon.

Az elsőbbségi - felfüggesztett szekrények kompakt méretű, amelyek egy kötetet. Helyüket nem korlátozzák a stílus szabályai, csak a tér sajátosságai.

Számos fürdőszobai belső térben egy asztallap van egy kő vagy fa fal mellett. Mosdókagylók, tárolóhely, háztartási gépek benne vannak. Az utóbbiakról szólva, a modern szobának, a mosógépnek, a szárítónak és egyéb készülékeknek ellenére jobb, ha a bútorok homlokzatai mögé kerülnek a szeme elől, mivel összezavarják a helyet.

épületgépészeti

A modern stílusú fürdőszobában újszerű termékeket vásárolnak, amelyek funkcionálisak, kényelmesek és ergonomikusak. A fürdőt gyakran zuhanyzóval kombinálják, vagy az utóbbiakra korlátozzák. A zuhanyzók sarkai kicserélték a nagyméretű betűtípusokat - most ez az üveg részének mögött rejlő hely része.

A külön helyiségnek csak a vízkezeléshez való hozzárendelése teljesen irracionális döntés. Most lehetséges egy helyet találni egy WC-tálba, amely egy kompakt lógó modellre korlátozódik, tál nélkül, valamint hordó nélkül.

A hagyományos formájú kagylókon kívül vannak tálak - kerek, ovális vagy téglalap alakúak. Általában építeni csapok a falba, és nem dvuhventilnye megállítani egykarú modellek.

Dekoráció és világítás

A díszítések itt általános tárgyi és befejező kompozíciók. Modern stílusban minden tárgy a helyén van, így a dekoratív részletek megkülönböztethetetlen összefonódása megtörheti a harmóniát. A fürdőszoba diverzifikálásához olyan kiegészítőket kell választania, amelyek érdekes kialakításúak.

A zuhanyzóban felakaszthatja a rendezőt, és gondoskodik a függő polcokról. Még egy esztétikai anyagból készített fogkefe is, a szokásos műanyag társaik helyett "felfrissít" a belső tér.

Válasszon egy érdekes textíliát fürdőkendőhöz, fürdőköpenyekhez és szőnyegekhez, amelyek kiemelkednek a színes együttesben. A különböző geometrikus alakzatok tükrei nem csak a teret bõvítik, hanem bonyolítják a tervezést.

A kortárs világítás fontos funkcionális és dekoratív elem. A szabályoknak megfelelően több fényséma van telepítve: az általános világítás, amelyre a beépített spotlámpák felelősek, valamint a mosdózónában lévő gerincek vagy felfüggesztések. Stílusos tükrök, amelyek megvilágítják a keret kerületét.

Figyelmet kell fordítani a mennyezet és egyéb helyiségek fedezésére. A fényes fény fokozza a fényt, és a sötét intenzív világításra van szüksége.

Egy kis fürdőszoba modern stílusú kialakítása.

A klasszikusokkal ellentétben a modern stílus alkalmazkodik az adott elrendezéshez, így biztonságosan használható kis méretű fürdőszobák tervezésére. Ez segít az alábbi elvek követésében:

1. A faldíszítésnek sima felületűnek kell lennie, vagy kis méretű monokróm csempékkel kell díszíteni, például a téglából való utánzást. Igaz, az ilyen jellegű adatokkal való munka nehézkes. Alternatívaként a nagy formátumú termékek finom megkönnyebbüléssel jól néznek ki.

2. A modern, legfeljebb 5 négyzetméteres fürdőszobákban a padlót keskeny kerámia burkolatokkal kell elvágni.

3. A színséma olyan világos árnyalatokból áll, amelyeket erős megvilágítás biztosít.

4. A bútorkészletet a legszükségesebbre kell korlátozni. A felfüggesztett példányok elsőbbséget élveznek, mivel a kis fürdőszobákban függőleges terület használata ajánlott.

5. A habszivárogozó szerelmeseknek kénytelen lesz élvezetet feláldozni a praktikum nevében és egy kompakt zuhanyt vásárolni.

6. A tükör és a fényes felület vizuálisan növeli a térfogatot a belső térben.

Fürdőszoba design modern stílusban - fotó

Nehéz azonnal lefedni a tervezői fürdőszobai megoldások sokaságát modern stílusban. Ezért összegyűjtöttük a legszebb projekteket a gyűjteményünkben. Inspirációk és jó ötletek!

Top 10 stílus modern fürdőszobákhoz

A design kiválasztásakor gyakran nagyobb figyelmet fordítanak a nappali helyiségekre - hálószoba, konyha, nappali és a fürdőszoba a háttérben. De ez a reggeli szoba vidám és vidám embereket tesz nekünk. Egészségügyi felszerelés és exkluzív bútorok széles választéka áll az Ön rendelkezésére, melynek köszönhetően saját egyedi fürdőszobát hozhatunk létre, kellemes és komfortosabbá tehetjük, illetve egy vagy másik stílusban megvalósíthatjuk az önkifejezést. Ha a fürdőszoba legnagyobb esztétikáját és funkcionalitását szeretné elérni, akkor nehéz feladatunk van - választani egy olyan stílust, amely egy modern fürdőszobának felel meg.

klasszikus

Ez a stílus bízik abban, hogy a fürdőszobájának kialakítása évek óta nem fog menni a divatból.

A márvány klasszikus stílusú díszítőanyagnak tekinthető. A bútorok többnyire fából készültek. Előnyös, ha csak a klasszikusok természetes anyagait használják, ami gyakran drága.

A klasszikus stílus előnye számos funkcionális szekrény és polc jelenlétében. Nagyon kényelmes, ha sok apró tárgyat kell tárolnia.

Klasszikus elemek:

 • Nyugodt pasztell színek, szép megjelenésű,
 • fürdőkádak díszes lábakkal,
 • gyertyatartókhoz hasonló fényforrások,
 • Daruk "a bronz alatt."

modern

A modern az innováció és a modern technológia bevezetését jelenti.

Ideális kis fürdőszobához. Alkalmas egy drága fürdőszoba és egy kis költségvetésű fürdőszoba számára.

Sokféleképpen lehet fürdőszobát felszerelni ebben a stílusban. A színek kombinációját ellentétben használják, gyakran használják a helyiségnek a zónákra való osztását dekoratív válaszfalak használatával.

Különböző vízvezetékek a kényelem és a legnagyobb funkcionalitáson alapulnak. Sarokfürdők, zuhanyzók, mosogatók megfelelőnek tűnnek.

A bútorokat gyakran meglehetősen olcsó, praktikus anyagokból készítik. Ebben a stílusban kívánatos innovatív bútorokat használni, amelyek fő jellemzője a gazdaságos szállás.

A világítás típusai változhatnak - egyetlen lámpától a LED-ek eredeti elrendezéséig. A modernség fő szabálya a tartozékok, a nem szabványos méretű és formájú termékek hangsúlyozása.

etnikai

Ez a stílus a kollektívra utal. Ez és a keleti motívumok, valamint Japán, India, valamint skandináv, afrikai stílusok. Üdvözli a természetes anyagokat és festékeket, hagyományos díszek és motívumok jelenlétét.

A színpaletta megfelel a választott etnikai csoportnak - fényes, lédús afrikai érzelmek vagy nyugodt és visszatartó japán karakter. Az etno stílusú fürdőszoba kialakításakor különös figyelmet fordítanak a vízvezetékszerelésre, de a tartozékokra. A figurák, mintázott vázák, szimbólumok a falakon - mindaz, amit a fantázia képes, segít abban, hogy egy vagy másik országba merüljön.

Country zene

Különös rusztikus stílus, amelyben a durva masszív elemek, természetes anyagok, mint a kő, a tégla, a fa használata előnyös. Csak természetes színeket használjon, például zöld vagy bézs, barna vagy homok.

Számos textil, függöny egy kis virágban, fonott kosarakban van jelen. A világítás elsötétül, ezért kis lámpák telepíthetők. A bútorok és a vízvezetékek nagyon egyszerűek, klasszikus formák vannak. Úgy néz ki, megfelelő antik bútorok.

Provence

Ez a rusztikus stílus másik értelmezése, amelyet a franciaországi tartomány alapít. A falak ebben a stílusban egyszerűen festett vagy vakolat.

A bútorokat alaposan használják, például - kovácsolt. A tejszínes, világos rózsaszínű, levendulázott és halvány lilákból álló színtartomány jellemzi. Nagyon megfelelő virágdísz, különösen levendula.

Javasoljuk, hogy olvassa el: Provence stílusú fürdőszoba. Találjon sok érdekes ötletet.

High tech

Sokak számára ez a stílus kezdetben teljesen praktikusnak tűnik. Azonban csak a gyakorlatban megértheti az összes varázsát. Automatizálja a relaxáció feltételeit a legmagasabb szinten. A vonalak nyugalma és tisztasága jellemzi.

A fő elv magas funkcionalitás, a tartozékok minimális kihasználásával. Fényes falak, stretch mennyezetek, polcok, tükörszekrények, formák aszimmetriája - mindez egy csúcstechnikai fürdőszoba stílus a döntő, modern személyiségek számára.

olasz

Ez a design csodálatos módja annak, hogy szépséget adjunk a mindennapi élethez. Ennek a stílusnak a forrása a természet és a híres olasz konyha. Természetes, pihentető színekre épül. Az ablakok ívesek, márvány kivitelben.

Az ókorra hivatkozva mozaikos cserépeket használhat a padlóra, egy fürdőt a rozsdamentes acél "lábának". A kialakításban ajánlott egy homályos mintával ellátott csempe használata.

A világítás előnyösen többszintű - csillárok, díszítmények és még gyertyák is.

Az olasz stílusú fürdőszoba kialakítása számos pouffot, szőnyeget, konyhaszekrényt, kárpitozott bútorokat használ. A hagyományos technika az, hogy a fürdőszobát a szoba közepére telepíti, és egy padlót vagy egy kör alakú függönyt fed le.

A romantikusok gyertyákkal díszítik a gyertyatartókat vagy gyertyatartókat. Népszerű kereszt mennyezet felső és fülke. A modern olasz stílust gyakran minimálisra hígítják, hogy elhárítsák az összes túlzásokat, miközben megőrizik az eleganciát és a hagyományt.

minimalizmus

Ez a design nem tolerálja a zavart. A forma egyszerűségében, a geometriai tiszta vonalakban, a teljes dekoráció hiányában, nagy mennyiségű fényben rejlik. Röviden, ez egy fürdőszobája külön részletek nélkül, ahol minden tárgynak megvan a maga helyzete.

Általában egy vagy két színt használ. A fürdőszobai bútorok és egyéb kiegészítők a legegyszerűbb formák.

magfúzió

Olyan stílus, amely ötvözi a legkülönbözőbb stílusok elemeit, amelyek talán teljesen különböznek egymástól. Összekötte őket, és megmutatja őket más szempontokból. Ez egy paradox irányzat a tervezésnél, amelyhez a klasszikus elemek, az etnikai, a high-tech elemek kollázsai standardok.

Főbb jellemzők:

 • az üresség szinte teljes hiánya
 • mély érzékiség
 • kontraszt színben
 • nem szabványos textúrák
 • új elemek a textúrában.
 • a belső tér minden elemét külön külön kiemelik,
 • a textíliák bőséges felhasználása, a vintage elemek.

Ez a stílus azoknak szól, akik szeretnek kísérletezni.

japán

Az ilyen fürdőszobát a nyugalom és nyugalom érzése jellemzi. A jellegzetes elem egy kerek alakú, természetes anyagból készült fürdő, amely általában hinoki fa. A fa kiváló tulajdonságokkal rendelkezik: a rothadás, a gombák és a kártevők behatolása nem jelentkezik. Antibakteriális tulajdonságai kiválóak. Analóg Oroszországban - cédrus. Gyakran ezt a stílust használják a pihenés légkörének megteremtésére a fürdőszobában.

A japán stílusú fürdőszoba kialakítása nagyszerű megoldás egy fa fürdő.

Főbb jellemzők:

 • az egyszerű forma és a tiszta vonalak;
 • természetes színek;
 • minimalizmus.

A japán stílus jellemzője a különféle partíciók, amelyek funkcionálisan megosztják a fürdőszobát.

Használt diszkrét természetes árnyalatok homokos, tejszerű, bézs színben. Az ékezetek világos zöld vagy piros színekkel használhatók, de a minimális mennyiségben megfelelőek.

Színtartomány

A fürdőszoba színválasztéka teljesen a stílusától függ. A belsőépítészeti trendek számos tendenciát mutatnak.

Világos sárga és narancssárga árnyalatok értékelik. Hozzáadják a fürdőszobában a lédússágot és a melegséget.

Nem is olyan régen volt hajlam arra, hogy három vagy több színt kombináljanak, a némított olajbogyó, a krém, a bézs vagy a szürke, a homokszínű árnyalatok nagyon divatosak. Milyen színű lesz az ízlésed.

Csempe kiválasztása

A modern designerek választéka stílusok keveréke - eklektikus, minden egyes fürdőszobának saját ízvilággal kell rendelkeznie. Kombinálja a színeket és a mintákat, minden alkalommal, amikor valami új és exkluzív terméket hozunk létre. Például a zöld, homokos és kék csempe kombinációja a megfelelő tartozékokkal együtt fürdőszobájába oázisba vagy mediterrán úton történik. A kitűnő stílus megteremtése segít a megfelelő csempe kiválasztásában.

A tervezők úgy vélik, hogy a csempe a fürdőszobában megoldja sok árnyalatot. A csempék vezető olaszországi gyártók közül. A csempe színei és témái változatosak lehetnek, de a legnagyobb igény mindig a virágos mintákhoz készült csempe. Az egyszer népszerű tengeri téma már elhúzta álláspontját, nyilvánvalóan sikerült egy kicsit bosszantani a fogyasztókat.

A csempe kedvenceinek színei között piros, narancssárga, lila, valamint sok "savas" árnyalat található. Szintén a divatos zöld és sakk csempe.

A különböző típusú csempék kombinációja a szoba kialakításának szerves eleme. Számunkra a falak vízszintes felosztása hagyományos, de a falakon függőleges csíkok is relevánsak.

A cserép kiválasztása során a leggyakoribb hiba, hogy egy nagyméretű fürdőszobát vásárolnak egy nagyméretű csempe számára, ami a csempe vágásához vezet, ami kellemetlen megjelenést és hasonlító javakat hoz létre.

Nem éri meg, és menteni a díjak a csempe, vásárol egy hamis. Jobb, ha azonnal vásárolni egy igazi csempe olasz vagy spanyol cégek, különben, mielőtt megkezdené a javítást, akkor dobja egy csomó alacsony minőségű termékek a szél.

Ha továbbra is pénzt szeretne megtakarítani, vásároljon olcsó háztartási csempe, még akkor is, ha nem lesz olyan eredeti és elegáns.

épületgépészeti

A hatótávolság hihetetlenül változatos. Jelenleg nagyon népszerűek az olyan eszközök, mint a felsővezeték, az érintés nélküli vízvezeték, a beépített WC-tál, a sarokkád és a zuhanyzók, a mini-fürdők, a fali zuhanyozók, az aszimmetrikus mosdók.

Trópusi zuhanás szerint, ahol a szokásos tömlő helyett számunkra egy rácsot használunk, amely rögzíthető a mennyezetre. Csodálatos pihentető hatása és elegáns megjelenése.

A hidromasszázs nagyon népszerű, a fürdőkbe épített fúvókák miatt működik, amelyek a vízsugarat szögben irányítják. Fokozza a gyors relaxációt és javítja az izomtónust.

Modern fürdőszoba design +80 fénykép

A belső és dekor a fürdőszobában a modern stílusban az otthon kell megfelelni a háztartás szükségleteinek, hogy tetszik a szemet, lehetőséget ad a nyugdíjra, és pihenni. A javítás folyamán fontos kiválasztani a kiváló minőségű anyagokat, a vízvezetékeket. A kiegészítők megfelelő választéka az élethez, személyiség hozzáadásához.

Elrendezési beállítások

Lehetséges problémák megoldódnak a tervezési projekt összeállítása előtt, akkor lehetetlen megváltoztatni semmit, lehetetlen átrendezni.

Mérje meg a falak szélességét, magasságát, ajtókat. Jelölje meg a csövek, szellőzőnyílások, fürdőszoba, WC, szekrények helyét. A végső döntést úgy kell meghozni, hogy figyelembe vesszük, hogy hány ember van a lakásban, legyen szó kisgyerekekről, idősekről, mennyire vannak otthon a vendégek, ahol mosógép lesz.

A mosdó és a fürdőszoba helytelen kombinációja nagy családot fenyeget, vitákkal és konfliktusokkal.

A terem bővül a kamrának, a folyosónak köszönhetően, amely egy WC-t és egy fürdőszobát kombinál. Ehhez anyagi, fizikai erőfeszítésre, koordinációra van szükség az esetekben. Saját maguk javítják a fürdőszobát, vagy vonzanak egy olyan tervező üzletéhez, aki egy részletes, 3D vizualizációs rendszert fejleszt.

A tér zónái és bővítése

A szoba olyan funkcionális területekre van felosztva, ahol egészségügyi felszerelést helyeznek el: fürdőszoba vagy zuhanyzó, mosdó, WC-tál. A fürdőszoba összekapcsolásakor a WC-t és a zuhanyt elválasztja. Határozza meg a törülközők, háztartási vegyszerek, kozmetikumok, hajszárító tárolóhelyét. A mosógép a fürdőszobában egy külön helyiségben van felszerelve, valamint mosodai kosárral.

Egy kis téren csak arra kell álmodnod, hogy egy adott kötetbe szorítasz. Ebben a helyzetben a következő trükköket használják:

 • Illetékes világítás. A tér egyenletesen világít különböző szinteken. Spotlámpák és fali lámpák, fényes világítással töltött fülkék.
 • Falak és padlók világos színekben. A szoba fehér, bézs árnyalatú díszítéssel, ellentétes fényes kiegészítőkkel díszített. Ezen kívül a sötét felületen lévő szárított cseppek is észrevehetőek, kis csempe, mozaik, ismétlődő minták, amelyek a mennyezet illúzióját tükrözik, a tükör az egész falon, fényes mennyezeten tágas érzést ad. Az egyetlen negatív - gyakrabban kell törölnie.
 • Zárt tárolórendszerek. Törölközőket, tégelyeket, dobozokat és buborékokat csoportosítani, küldeni a rejtett polcokba vagy a törmelékbe. A tér nem lesz zsúfolt és szűkület.

Vízvezeték és bútor

A modern fürdőszoba kialakítása megfelel a világításnak, az elrendezésnek és a bútorok elhelyezésének, a kiváló minőségű befejező anyagoknak. A higiénia központja nem szűnt meg örömet élvezni, a bútorok, a vízvezeték szerelvényeket és színt választani, a kényelmet és a biztonságot nem szabad megfeledkezni.

A fürdőszoba praktikus és racionális stílusa klasszikus vagy modern. Divatos megjelenésű szoba a high-tech stílusban, ahol gyönyörűen illeszkedik a monokróm, üveg és műanyag, vízvezeték, fém csövek. A legfontosabb dolog nem ellentmondani az ízlésnek és az arányérzetnek. Fürdőszoba, kivéve, ha a szoba nem illett semmihez - rossz döntés.

A bútorok esetében a legjobb kombináció minősége, funkcionalitása, tágassága. Az anyag, amelyből készült, nedvességállónak, kő használatát teszi lehetővé. Csuklópántok, fogantyúk, krómozott lábak - minőségi jel. A krómozás aranyozásával vagy utánozásával pár hónapon belül leválik, elborítja a megjelenést.

Fürdő vagy zuhanyzó

Ha a szoba tágas, nem tagadhatja meg magát mindkét irányban, és ha választania kell, akkor gondolnia kell rá.

Miért jobb a fürdőszoba?

A gyertyákat, a habot vagy a sót felszívhatja, el kell különíteni a házimunkától, olvasni, zenét hallgatni. Románc párhoz pezsgővel, gyerekeknek hasznos és szórakoztató. Hab, játékok, a tenger, vagy inkább az öröm medencei, ahol finom dolgokat csinálnak a ruhaneműkkel, fürödni tudnak egy kutyát vagy házi készítésű krokodilt, mosogatnak egy nagy serpenyőbe, rózsákat raknak a vízbe az éjszakára, a fürdőszobába zuhanyozhat.

Kis nyomtatás a hátrányokkal kapcsolatban:

 • nagy méret;
 • fokozott vízfogyasztás;
 • kényelmetlenség a fogyatékkal élők és az idősek számára.

Miért zuhanyozni

A folyamat nem igényel sok időt, a helytakarékos, a vízfogyasztás minimális, a "fejlett" felhasználók számára: nyomásszabályozás, vízhőmérséklet, választási lehetőség, további "intelligens" érzékelők, funkciók. Néhány modell biztosítja a zuhanykabin átalakítását szaunába, a mini-szalonba a gyógykezelésekhez, az idősek kényelméért, tisztítják a párkányokat, és külön helyet biztosítanak a standnak.

 • a kabin többet fog fizetni;
 • a folyamatot akadályozza a gyenge fej;
 • pihenni fekvő nem fog működni, nagyobb erőfeszítést megtisztítani.

mennyezet

Nem minden típusú dekoráció képes ellenállni egy adott helyiség nehéz körülmények között. A gőz, a kondenzátum, a gombák, a szivárgások nem járulnak hozzá az esztétikához. A kiválasztott anyagoknak ellenállniuk kell a hőmérsékletnek, a korróziónak, lehetővé kell tenniük a rejtett elemek és szerkezetek felszerelését.

A gazdaságos lehetőségek, mint pl. A vinyl tapéta mennyezetének festése vagy beillesztése a szobába, nem nevezhető elegánsnak és modernnek.

Egy magasabb osztályba tartozik a burkolat. Chipboard panelek - higroszkópos anyagok, nedvességálló lakkokkal kezelik. Ha megfelelő működést biztosít, a szellőzés hosszú ideig tart.

A PVC panelek viszonylag olcsóak, gazdag színekkel, a telepítés egyszerű, lehetőség van a beágyazás rögzítésére. Enyhén csökkentse a szoba magasságát, mossa könnyedén, ne féljen a nedvességtől, illeszkedjen bármilyen formatervhez. Népszerű kaméleon panelek tükrözve.

Azok, akik hajlandók fizetni többet, inkább a legutóbbi újdonság - függesztett mennyezet. Népszerű befejező ásványi lemezek (nedvességálló). A futurisztikus irányzat rajongói megállnak a fémlemezen. A színpaletta nem gazdag, a nedvesség és a szennyezés gyűjti össze őket, de a megfelelő szellőzés jelenléte megoldja a problémát.

Gipszkarton lapok könnyedén telepíthetők, segítve a többszintű mennyezetet. A nedves gipszkarton kialakulhat. A nedvességálló lapok eldugják a dudorokat és a kommunikációt, könnyen kezelhetők.

Alumíniumtartó mennyezet a népszerűség csúcsán. A bevonat számos színben és árnyalatban van, lehet sima, perforált, krómozott, arany, tükör. Az anyag könnyű, könnyű karbantartani, meghatározni a mennyezet bármely konfigurációját.

A legmagasabb osztály - felfüggesztett mennyezet. A költségek megériek, a megjelenés stílusos és kényelmes, a felület teljesen lapos. A penész nem alakul vinilen, a kondenzátum nem halmozódik fel. Ha a szomszédok elárasztják, akkor egy ilyen mennyezet több mint száz liter vizet tartalmaz. Népszerű fényes és matt opciók, fotónyomtatással, a déli csillagos égre utánozva.

Eredeti tükör, üveg mennyezetek, amelyek megváltoztatják a helyiség hangerejét. Fotónyomtatás, gravírozás, ólomüveg díszített szoba.

falak

A falfestés, a tapétázás rövid élettartamú, csak üvegfalpapír megengedett.

A tágas szobában gipszkarton vagy műanyag panelek illeszkednek. Ezek az anyagok könnyen telepíthetők, könnyen karbantarthatók, sok festési lehetőség, mínusz - könnyen károsodhat.

Természetes anyagok használata hajlamos. A fa és márvány drága, de nagyon szép. A fa különleges kezelést igényel a nedves környezetben, a márványt is meg kell figyelni.

A kerámia csempe környezetbarát, tartós, viszonylag alacsony költségű, könnyen tisztítható. A stílusok, a különböző típusok, méretek, színek, textúrák és az anyagok árnyalatainak használatával a tervezők egyedülálló belső teret hoznak létre.

Egy másik látványos díszítés a dekoratív vakolat, csak nedvességálló. Alkalmazzon gipszet kültéri munkára, amely ellenáll a fürdőszoba sajátos terhelésnek.

A linóleum és a festészet azonnal elbocsát. A nedves környezetben a padló nem a legjobb megoldás.

Tegyük fel, hogy a védelem és a feldolgozás ellenére a vízálló (nem nedvességálló) laminátum, amely szintén nem ideális bevonat, romlik.

A kerámia csempe és csempe a legjobb választás. Nem félnek a nedvességtől, nem felelnek meg a higiéniai követelményeknek. A csempe tartós, nem dörzsöl, nem csúszik. A rossz hőszigetelés olyan hiba, amely a "meleg padló" rendszer csatlakoztatásával könnyen kiküszöbölhető.

Az önterülő padlószilárdság előnye, agresszív hatásokkal szembeni ellenállás. A bevonat segítségével minden tervezési ötletet megvalósítanak, eredeti képeket hoznak létre 3D hatással.

Az elit típusú dekoráció - természetes kő. Maga az anyag, a vele való munka költségeket von maga után, de eddig nem volt semmi elegánsabb. Általában porózus márványt használnak, amelyek mindegyik cseréje eltérő. Vedd fel, csak szakemberek.

Színtartomány

A helyiség kialakításának első dimenzióját a mérete, a megvilágítás mértéke irányítja. A nagy fürdőszobák ritkák, így a tulajdonosok vizuálisan bővítik a teret.

A fehér és a fekete opciók nem lehetnek opciók, a fehér unalmas, a kórházhoz kötődik, a tükröződik. Más színekkel kombinálva megjeleníti a szobai fényt. A sötét fürdőszoba eredetinek tűnik a fényképen, de a valóságban, ahol mindig hiányzik a tér. m, nyomást fog gyakorolni a pszichére. Ajánlatos két vagy három kék árnyalatot használni, minden mészhéj, elefántcsont. A fürdőszoba kékeszöld színű, sárga, homokos vagy rózsaszín árnyalatú, lila színű levendulával.

Ha a vízvezeték színes vagy mintázott, akkor a falak semleges színűek.

Ha két színt használunk, a hozzáadás egy csempe, minta. A világos kontrasztos színek kis helyiségben alkalmas betétekként alkalmazhatók.

WC-vel kombinálva

Ha gondolkodsz a racionális térhasználatról, a tandem elég elfogadható. Zárt térben elhelyezni mindent, amire szüksége van. Ha az újbóli tervezés további vezetékeket igényel, akkor elrejti a maximális értéket, hogy kis helyet foglaljon el, és továbbra is hozzáférjen a vízvezeték-elemekhez.

Ha a csöveket egy falba helyezi, akkor legyen műanyag. Nehéz felépíteni, de a megbízhatóság nagyobb, mint a fém-műanyag.

Kombinált fürdőszoba igényel kényszerített szellőzést.

A szoba kialakítását a minimalizmus, a japán stílus, a hi-tech szellemében tartják, ahol mindent szigorúak és pontosak, és számos fényes részlet van.

Fürdőszoba Hruscsovban

A korlátozott felvételű helyiség belseje számos funkció kombinációja egy elemben. Hagyja csak azt, ami nélkül nem tud.

Tényleges fogadás - a vízvezeték sarokmodelleinek használata. Miniatűr modelleket választanak, egy mosogatóval nem a közelben vannak, hanem a fürdő fölött, legalábbis részben. A "nyertes" területen kis méretű mosógépet szerelnek fel. A legrosszabb esetben a mosdó egyáltalán nincs felszerelve, és a csaptelepet a fürdőszoba felett korlátozza.

A vécé feletti kis beépített polcok vagy a mosogató és a gép közötti keskeny nyílásban a sarokszekrény számos csövet és palackot tud befogadni, és a formák rövidsége vizuálisan elterjedt a téren. Itt, mint máshol, fontos a fény és az árnyék játékát használni, hogy helyesen helyezze el a színes kiejtéseket.

Fürdőszoba a házban

A vidéki ház sok kreativitást nyújt. Talán el kell költenie a költségvetést, de nem szabad helyet megtakarítani.

Gyakran használjon olyan fát, amely nemcsak díszítőelemet végez. Ez egyesíti az ablak mögötti természetet és a szoba díszítését egyetlen egészbe, meleget és kényelmet kölcsönöz. Ebben az esetben a díszítés nem hangos, a helyet nyugodt, világos színekben tartják.

A tágasak lehetővé teszik, hogy a fürdőszobában egy egész tárolórendszert szervezzenek, hogy az eredeti bútorkészletet elhelyezzék. A falak, a mennyezet és a természetes anyagok fényvisszaverője a luxus érzetét kelti.

Egy nagy területen különböző árnyalatok és textúrák burkolólapjai, megverik az alakzatokat és méreteket.

Az egyedülálló stílus létrehozza a töredékek, mozaiklapok teljes paneljeit.

Az ország belsőterének esztétikáját a "metró" kőműves, fehér árnyalatok hangsúlyozzák. Egy tágas szobában a padlón megfelelő sötét fa, nehéz természetes kő.

Modern stílusú fürdőszoba belső tér: 60 legjobb fotó és design ötlet

A fürdőszobai stílus modern stílusban az egyik legelterjedtebb belsőépítészeti trend, ötvözi a szépség, a praktikusság és a kényelem jelenlegi ötleteit.

Nem mindig könnyű megérteni a befejező anyagok, az egészségügyi berendezések típusát és a megfelelő választást. Ha javításokat kíván végrehajtani az egészségügyi helyiségben, először is tisztában kell lennie azzal, hogy milyen eszközökkel lehet elérni a kívánt eredményt.

A fürdőszobában gyakran magas a páratartalom, és a falak és a padló közvetlen vízzel érintkezhet. Mivel meleg vizet használnak, a helyiségnek nem csak a magas páratartalomnak, hanem a magas hőmérsékletnek és a gőzkibocsátásnak is ellen kell állnia. Ennek megfelelően a befejező anyagok vagy bútorok kiválasztása során ezt szem előtt kell tartani.

Ezenkívül a modern fürdőszobát gyakran használják mosókonyhának - ha a hely lehetővé teszi. Itt mosó- és szárítógépeket szerelnek fel, valamint helyet biztosítanak a ruhanemű mosáshoz. A háztartási vegyszerek általában a fürdőszobában is tárolódnak, mivel a vízvezetékeket gyakran kell mosni. A helyiség célja alapján válassza ki a berendezést.

Modern fürdőszobai befejező anyagok

Annak érdekében, hogy a modern stílusú fürdőszoba kialakítása praktikus legyen, olyan dekorációs anyagokat kell választani, amelyek magas páratartalmú, magas hőmérsékleten ellenállnak, kevéssé szennyezettek és könnyen tisztíthatók, és hosszú ideig is megőrzik vonzó megjelenésüket. Vegye figyelembe az anyagokat, amelyeket leggyakrabban a fürdőszobák díszítésére használnak.

falak
 • Festék. A legtöbb költségvetési lehetőség. Nincs korlátozás a színre. A felület lehet matt és fényes is, lehetőség van textúrázott színre is, így a térfogat megadható.
 • Wallpaper. Modern nedvességálló tapéta - olcsó, de rövid életű. Gyakran frissíteni kell a helyiség megjelenését.
 • Műanyag panelek. A ládára szerelve, úgy, hogy a fal és a panelek között rés maradjon. A belső tér minden anyagot - természetes kő, márvány, csempe - utánozhat, miközben olcsóbbá válik.
 • Kerámia csempe. A legáltalánosabb anyag. A legfőbb hátrány az, hogy magas a munkalehetőség. A tartósság és a nehéz üzemi körülményekkel szembeni ellenállás szempontjából - az egyik legjobb megoldás. A szennyeződés nem "tapad" a csempe sima felületéhez, könnyen tisztítható és évtizedekig használható.
 • Porcelán csempe. Az előnyök és hátrányok megegyeznek a kerámia lapokkal. Rendszerint az ökológiai irányú belső térben használják, mivel természetes eredetű és különleges megjelenésű.
 • Természetes anyagok. Márvány, fa, természetes kő - az összes ilyen anyag használható a fürdőszobában megfelelő kezelés után, megkönnyítve ezzel későbbi gondoskodást. Ezek drágák, és exkluzív belső terekben használják.
mennyezet
 • Festék. A hagyományos módon befejezni a mennyezet - színezés a kiválasztott hang. A fő plusz a költségvetés, a fő hátrány az, hogy lehetetlen a mennyezeti lámpák beágyazására.
 • Gipszkarton. A fürdőszobában használhatja a gipszkarton, de nedvességállónak kell lennie. Ez a megoldás nagyméretű fürdőszobákra alkalmas, különösen az idősebb otthonokban, ahol a kaszálószalag építése mögött rejtőzik a kommunikáció.
 • Csempe. Néha a mennyezetet csempe borítja, például tükör. Ez a megoldás lehetőséget ad arra, hogy vizuálisan "emelje fel" a mennyezeteket. A nedves területeken lévő tükrök izzadnak, ami csökkenti vonzerejét.
 • Hamis mennyezet. A mennyezet a műanyag panelek - a legnépszerűbb megoldás. Hosszú ideig fog szolgálni, miközben nem veszíti el vonzó megjelenését. Egy ilyen mennyezeten könnyű felépíteni a spotlámpákat, alatta elrejteni a huzalokat vagy csöveket. Az ilyen mennyezetek felszerelése nem különösebben nehéz. A modern stílusú fürdőszoba mennyezetén egy ólomüvegből készült álmennyezet fog kinézni - a mögötte lévő fények növelik a megvilágítást, és egy színes üvegablak teszi ki a szobát.
 • Stretch mennyezet. Nemrégiben igen népszerű lehetőség. Az abszolút plusz egy sor tervezési megoldás, amely lehetővé teszi drasztikusan megváltoztatni a fürdőszoba érzékelését. Egy másik pozitív minőség - a "szivárgás" ellen.
 • Csempe. Kerámia burkolólapok - a legjobb megoldás padlózatra a modern fürdőszobában. A típusok sokfélesége között könnyű választani az Ön számára megfelelő megoldást. Az ár-minőség arány is a legjobb megoldás.
 • Porcelán csempe. Ez az anyag rendkívül népszerűvé vált természetes kőzetének köszönhetően és kivételes teljesítményt nyújtva - erős, tartós és teljesen csúszásmentes, ami rendkívül fontos azokon a helyiségekben, ahol a padló nedves lehet.
 • Ömlesztett padló. Az ilyen típusú padlók fürdőszobát alakíthatnak egy erdőben egy patak vagy a tenger közelében, a hatás nagyon realisztikusnak tűnik, teljes jelenlét érhető el.
 • Fa. Mielőtt fát használna padlóburkolatként, meg kell dolgozni, hogy ellenálljon a magas páratartalomnak, vagy használjon különleges fajokat, például nyárfa, vörösfenyő, teak. Mindez jelentősen megnöveli az anyag és a munka költségeit.

Fürdőszoba design modern stílusban

A fürdőszoba stílusának modern stílusa a szoba méretétől függ. A nagyméretű fürdőszobákban külön területek választhatók - "nedves", mosdókagyló, mosdó, mosdó. Általában a különféle célú zónákat elválasztják egymástól a partíciók, vagy a tőke vagy az üveg, valamint a vizualizáció a befejező anyagok segítségével is.

A fürdőszoba egy kis területe nem akadályozhatja a modern kényelmet. Ebben az esetben a fürdőt egy zuhanykabin váltja fel, amely lehetővé teszi a helytakarékos és a mosókonyha elhelyezését, ami egyébként nem lenne lehetséges.

A fürdőszoba belsejének stílusa bármilyen lehet, nem kell megismételnie a lakás többi szobájának stílusát. A legfontosabb dolog az, hogy a stílusok logikusan össze vannak kapcsolva egymással. A legalkalmasabb, különösen a kis méretű fürdőszobák számára minimalista stílusnak, valamint skandináv minimalizmusnak tekinthető. Ezek a stílusok a legkevésbé kifejező eszközökkel lehetővé teszik a leginkább funkcionális tér kialakítását, amely modern és tömör formatervezéssel rendelkezik.

A közelmúltban az öko-stílus különösen népszerű. Az elmúlt évek fő tendenciája a természetes anyagok vagy mesterséges utánzatok egyszerű formákkal való kombinációja.

A modern fürdőszobai formatervezés kedvelt színei természetesek. A legfontosabbak: kék, kék, bézs, barna, zöld vagy fehér. Nem szabad sötétnek lennie, hogy ne csökkentsék a helyiség megvilágítását, és ne vizs- gálja "tömörítse" le.

Berendezés és fürdőszoba felszerelés a fürdőszobában

Amikor a fürdőszobát modern stílusban szerelik fel, próbáljon olyan elemeket használni, amelyek több funkciót kombinálnak. Például egy kádat egy zuhanyzóval kombinálnak, ami helyet takarít meg és növeli a kényelmet.

A mosogatót gyakran kombinálják egy mosógéppel, eltávolítva ez utóbbit a pulton alatt, ezáltal felszabadítva a fürdő területét.

A sikeres megoldás egy berendezés függőleges elrendezése, például egy mosó- és szárítógép egymás fölé helyezése, ami ismét helytakarékos. Megpróbálják elrejteni a technikát a belső térben, míg a textilek és kiegészítők fürdését épp ellenkezőleg láthatóvá teszik, és díszítőelemként használják a helyiség kialakításához.

A vázszerkezetek és a színek a választott formatervezési stílus alapján kerülnek kiválasztásra. Ha van lehetőség, a vízvezeték csuklósan rögzíthető a falra rögzítve - ez vizuálisan megkönnyíti a belső teret és egyszerűsíti a tisztítást.

Ha a tér méretei lehetővé teszik, nem konvencionális tervezési megoldásokat lehet használni - ez növeli a fürdőszoba kényelmét és a kizárólagosságot a belső térben. Például egy szabadon álló fürdő, különösen a természetes anyagokból, azonnal hangsúlyozza tulajdonosa szilárdságát és gazdagságát.

Kortárs stílusú fürdőszoba világítás

A modern stílusban berendezett fürdőszobák belső igényei nagyon igényesek a világításhoz. Általánosságban több világos forgatókönyv létezik, amelyeket különböző helyzetekben használnak. Az általános fény mellett, amelyre általában a mennyezeti lámpák felelnek, a fürdőszobák megvilágított tükröket, különálló lógó álarcokat, mosogatózóna-felfüggesztéseket és téves ablakokat használnak.

Egy nagyon érdekes megoldás a növekvő megvilágítás kérdésére a szabványos ajtólap leválasztása matt üveggel. Egy másik megoldás az üvegblokkok falának egy része. Ez nemcsak növeli a helyiség megvilágítását, hanem a belső egyéniséget is.

A modern stílusú fürdőszobák fényképei

Az alábbiakban bemutatjuk a fürdőszobák modern stílusban történő kialakításának különböző lehetőségeit.

Fotó 1. A fürdő modern fürdőszobával történő cseréje, a tervezők a mosógépet helyezték el. A fülke üvegajtók nem "eszik fel" helyet.

Fotó 2. A fali fali dekoráció, a mennyezet és a "kötény" fürdőszoba kialakítása a melegség és a kényelem érzését kelti. A belső faanyagot nedvességálló anyagok utánzatával lehet helyettesíteni.

3. fotó: A fürdőszobában lévő ablak egy luxus dizájn részlet, amely növeli a kényelmet és "belerakódást" jelent a belső térben. Használhatja a hamis ablakokat, vagy akár az ablakok festményeit is.

Fotó 4. A fürdőszoba belsejében a mosókonyhát külön helyiségben kiemelik. A helytakarékosság érdekében a mosó- és szárítógépeket egymásra helyezik.

5. fotó: A fürdőszoba kialakításánál az üvegajtók lehetővé teszik a nappali fényt a szobába és vizuálisan tágabbá teszik.

6. ábra A fürdőszoba modern belső részében egy mosógép találta a helyét a pulton alatt, ahol a mosdó fel van szerelve. Vannak polcok a törülközők számára is.

Fotó 7. A természetes kőburkolat lehetővé teszi, hogy egy hagyományos művet egy műalkotássá alakítson át.

8. ábra A modern sarokszivattyúnak köszönhetően egy kis területen nemcsak mosdóval ellátott WC-t, hanem zuhanyzót is elfér. A matt üvegajtó fényt ad a szobának, és vizuálisan tágasabbá teszi.

Fürdőszoba belső tér modern stílusban

A fürdőszoba ma már nem olyan apró és szomorú szoba, arc nélküli díszítéssel, amely a tipikus szovjet stílusú apartmanok szerves részét képezte. A fürdőszoba modern stílusban néha csodálatos.

Mindenben megtalálható: a formák kifinomultsága, a színek színe és a gyönyörű vízvezeték, valamint a különféle berendezési lehetőségek. Szeretné megtanulni, hogyan lehetne a ház szokatlan sarkát igazán kényelmes és működőképes? A fürdőszobai belsőépítészet új trendjeinek kiválasztása sokat segít.

Modern fürdőszoba

Modern fürdőszoba: a tervezés részletei

Nos, mi a helyzet a legújabb design trendekkel? Valószínűleg érdemes megemlíteni, hogy a fürdőszobák belseje kevésbé minimalista, az aszketizmus elhagyta őket. A vízvezeték elvesztette lenyűgöző előszeretettségét és kedvelt befejező csempefelületét. A szépség a helyzet, a textúrák és az anyagok, az eredeti ékezetek és a különböző díszítőelemek kombinációja. A színoldatok egyszerűsége, a részletek átgondolása és a befejező anyagok természetessége - ezek a "három bálnák", amelyeken a fürdőszobák jelenlegi víziója alapul.

Modern fürdőszoba design

épületgépészeti
A fürdőszobában újonnan felépített vízvezeték sokkal kényelmesebb, mint az ismert típusú tartozékok. Ez egyszerű, de ugyanakkor kiemeli a formák eredetiségét. Nagyméretű betűtípusok helyettesítik a zuhanyzókereteket. Ez az innováció kihúzta még a modern zuhanykabinokat a fürdőszobából. Most a zuhany csak egy része a helyiségnek, csempézett és az üveg mögé rejtve.

A zuhanyszöget az egyszerűség és az eredetiség jellemzi.

Örülni fog az ilyen dekoráció és a szokatlan telepítése a WC. A tartályt tartalmazó tálak helyett felfüggesztett modelleket használnak. Mindkettõt esztétikailag "bumm!" Érzékelik, és higiéniai szempontból sokkal fontosabbak, mivel nem zavarják a padló tisztítását a szobában. Ezenkívül az ilyen módon beszerelt WC lehetővé teszi a meleg padló felszerelését a szobában.

Praktikus lógó WC a fürdőszobában

A modern fürdőszoba kialakításakor telepítenie kell a legegyszerűbb vízvezetéket vagy valami szokatlan dolgot, mint a mosogatótálat. A díszítésnek ez a gyönyörű eleme sokféle formában jelenik meg. Formája lehet:

1. ovális.
2. Téglalap.
3. Kör.

Négyszögletes mosdó beépített polcokkal

A tágas fürdőszobában lehetőség nyílik arra, hogy ne csak egy fényűző zuhanykabinat, hanem egy önálló mosdót is beépítsen a hi-tech vagy más informális lehetőség szellemében, lábakon állva.
A csaptelepek is azonnal be vannak ágyazva a falba, az oldalsó szekrénybe vagy a betűtípushoz. És felejtsd el a kétszelepes modelleket, amelyek az életen át jártak minket. A modern stílusú fürdőszobában egykaros csaptelepek kerültek, amelyek sokkal kényelmesebbek a használathoz.

Beépített egykaros csap

munkalapok
A modern fürdőszoba kialakításánál egy asztallap egyre inkább megjelenik, és az egész falon húzódik. Az ilyen belső térben kőből vagy kezelt faból készül. Lehetőség van beépíteni egy mosdóbe, bár nagyon jó lesz, tele mosogatómedencével.

A fal mentén húzódó kőpadló

Csempe modern fürdőszobai belső térhez

"A szabványos csempe felszínén nem szabványos elhelyezés az, amit a tervezők gyakran játszanak a modern stílusú fürdőszoba belső kialakításakor."

Ebben a szezonban a határon és a mintán megjelenő csempe adta a monokróm változatokat. Fényes mintázat váltotta fel a felület szokatlan textúráját. A határ szerepét kontrasztos zenekarok végzik, amelyeket függőlegesen dobnak.

Kontrasztcsíkok mint határ

By the way, a fürdőszoba belsejében, díszített modern stílusban, akkor szokásos többféle típusú csempe. Ez a fajta nem csak a padlóra és a falra vonatkozik. A felületek bármelyikén könnyedén színpadi játékot készíthet. A raktárak választékában egyre gyakoribbak a gyűjtemények, amelyek együttesen 4 vagy akár 6 tonna csempével rendelkeznek. Általában:

1. Sötét és világos színek falazata.
2. Egy vegyes paletta opció, amely egyesíti a bemutatott színeket.
3. Padlólapok.

Többféle csempe a fürdőszobában

Nem szükséges megvásárolni mindazt, amit bemutattak, elegendő választani a gyűjteményből egy pár automata és stilisztikaian megfelelő csempe opció. Miért jobb egy csempe kiválasztása egy gyűjteményből? A válasz egyszerű. Az anyag könnyebben összeilleszthető a teljes szín- és textúrarányban.

Egy gyűjteményből származó csempe könnyebben összeilleszthető

Ha még mindig nem hagyja azt az elképzelést, hogy töltse ki a fürdőszobája belső térét, modern stílusban értelmezhető, csempével, valamilyen mintával, akkor hagyja abba a geometriai és etnikai díszeket. Leggyakrabban elég fényes képek lesznek, ezért töltsd be ezt a szobát nagyon adagolva. Pl. Díszítse csak a felületek egyikét azzal, hogy vízszintes csíkokkal vagy függőlegesen helyezkedik el. Ezt a minőséget egy csempe lehet a padlóra díszíteni, de csak akkor, ha a területe kicsi. Az ilyen típusú csempe belső akcentus lesz, ezért a dekoráció többi elemét óvatosan kell kiválasztani, nehogy túlterhelje a helyet színnel.

Geometrikus padlólapok - fényes akcentussal a fürdőszobában

A szezon igazi trendje a csempe, amelynek textúrája utánozza a fa. A szürke gránit struktúrájához és a beton durvaságához hasonlító anyag igény.

Woodgrain csempe - a szezon trendje

A szabványos csempe felszínén nem szabványos elhelyezés az, amit a tervezők gyakran játszanak, és modern stílusú fürdőszobai belső teret hoznak létre. A négyzet alakú cserépet egy szűkebb, téglalap alakúra helyettesítették. Moduláris módon és az úgynevezett "halszálkás". Szakértők alkalmazhatnak és csempe-hatszög, majd a falak a fürdőszoba hasonlít egy méhsejt. Ne essen az Olympus és a mozaik népszerűségéből.

Halszálkás csempe

A falak kombinált kialakítása divatos, ahol a csempe díszcsíkokkal van elszórva. Most lehet, hogy nem lehet szobát csempézett koporsóvá alakítani. A burkolólapokat csak azok a felületek lehetnek lefedve, amelyeknek vízvédelmet igényelnek. Leggyakrabban ez a hely a mosdókagyló területén és a fürdőszoba körül van. A fennmaradó területeket gipsszel borítják. Ez egy élénk példa arra, hogyan kombinálhatja a textúrákat és az anyagokat.

Csempék és vakolat kombinációja a fürdőszobában

Fürdőszoba tükrök
A tisztességes méretű tükör nélküli fürdőszoba elképzelhetetlen. A belső megjelenés modern megjelenésében azonban ezek a kiegészítők nem bonyolult vagy díszes formákban jelennek meg, üveglapok hozzáadásával, hanem téglalap alakú felületek formájában, amelyek egyszerű vékony keretben vannak. A minimalista tükörszekrények tiszteletére. Az új trend a tükör polcain áll, rögzített tartó nélkül.

Tükör, rögzített rögzítés nélkül a fürdőszobában

Fürdőszoba belső tér modern stílusban

A modern fürdőszobai tervezők terveinek összeegyeztethetetlenek. A furnér szomszédos a kővel és betonozott fával. De ez teljesen indokolt. Amellett, hogy egy ilyen finomság harmonikus, hihetetlenül praktikus is. Ezek a fajta anyagok a természettörténeti sorozatból ezért hosszú évekig elvesztik vonzerejüket.

A fürdőszoba és a fa harmonikus kombinációja

Azonban az anyagok megfelelő kombinációjának kiválasztása nem elegendő, meg kell egyensúlyozni a belső tér színsémáját. Itt ezen a szemponton részletesebben meg kell élni.

Színválasztás
Ha célt tűzött ki, és megnézi a tavalyi belső trendeket, akkor lehetetlen nem észrevenni a természetes színek dominanciáját a fürdőszobai dekorációban. A trend a következő színek voltak:

1. Ivory.
2. Szürke árnyalatok.
3. Fehér.
4. Barna.
5. Fekete.

A trend természetes színei a dekorációban

Vannak megoldások kék, fű és bézs. A paletták sokasága ellenére a szakértők még mindig a fürdőszobai belső tér háttérszínét modern stílusban hívják szürkületként. Miért? Mivel sokféle árnyalatban reprodukálható, amelyek mindegyike önmagában nem eléggé önellátó, de készen áll arra is, hogy kiváló alapul szolgáljon a dekorációban megjelenő további színkombinációkhoz.

A szürke a modern fürdőszoba legfőbb háttérszíne.

Ha kétségei merülnek fel a színes kulcshoz, hogy díszítse a fürdőszobát, akkor válassza a szürke festékeket, majd hígítsa őket fehér tónusokkal és fa árnyalatokkal. Ráadásul a további színeknek nem kell megjelenniük a lapkában. Lehet, hogy a bútorokat, amelyek ebben az esetben rendelésre készültek.

A fa countertop hígít szürke

A szoba dekorációjának kötelező elemei a következők:

1. Kő vagy fa pult.
2. A mosogató alá süllyesztett kövek.
3. Fa polcok.
4. Szerelt szekrények.

Funkcionális bútorok a fürdőszobában

világítás
Jelentős szerepet tölt be a fürdőszobában, modern stílusban és elosztott világítással. Feladata nem csak a kényelem megteremtése, hanem a csempézett textúra szépségének hangsúlyozása, a bennük rejlő hibák elrejtése, esetleg a hibák kialakulása. Ezeknek a problémáknak a megoldásához több fényforrással kell ellátni a fürdőszobát, lehetőleg különböző intenzitással és kivitelezéssel.

Számos fényforrás lehetővé teszi a fénysugár fényének beállítását a fürdőszobában.

A fürdőzéskor szürkés fény jelenik meg. Ez hozzájárul a teljes kikapcsolódáshoz. A diffúz fény segít a tükör felszabadításában. Nos, fényes patakok elengedhetetlenek a hagyományos reggeli tevékenységekhez, mint a borotválkozás, a smink alkalmazása stb.

Opcionális tükörvilágítás a standard reggeli tevékenységekhez

Mivel a szoba dekorációja az eredetiségre hivatkozik, akkor a lámpáknak nem szabad egészen rendesnek lenniük. Használjon terveket a tetőtér, az Edisson lámpák, a beépített lámpák szellemében.

Eredeti tetőtéri stílusú lámpák

Modern dekoráció egy kis fürdőszobában: tippek a készítéshez

"Egy kis fürdőszoba belseje, modern stílusban készült, megkülönböztethető formai egyszerűségével és részletes előrelátással."

A modern stílusban készült kis fürdőszoba belseje a formátum egyszerűségében és részletes megfontolásában különbözik. Nem szabad szekrényeket és polcokat felhúzni, a tartókonzolokat törölközőkkel és horgokkal ruhákkal felhúzni. Egy kis helynek szabadon kell lélegeznie, és a következő lépések segítenek abban, hogy így legyen.

Kis fürdőszoba élénk színekkel

1. Díszítsd be a kicsi csempék kis fürdőszobájának falát. Jó használni egy 10х10 csempe mozaik, kis négyzetét, keskeny csempe egy tégla alatt. Ne akarod elrontani a "kis dolgokat"? A raktárkészletben más ajánlatok is vannak, amelyek nagy formátumú lemezek, amelyek felülete dombornyomott, kis részekre osztva. Sokkal könnyebb ilyen csempékkel dolgozni, díszítő tulajdonságoknál pedig nem rosszabb a csempe.

Keskeny téglalap alakú csempe

2. Most beszéljünk a padlóról. Ha területe nem haladja meg a négy négyzetet, akkor jobb egy keskeny, négyszög alakú padlóburkolat kialakítása. Az ökológiai szempontból kisebb helyeken érzékelhető, mint a teljes négyzetek.

Négyszög alakú padlólapok

3. A márvány és a csempe mintázatának utánzata kétségkívül csodálatos, de egy kis fürdőszoba belsejében, még a legmodernebb stílusban is megfogalmazva, sajnos nem az a hely. Itt egyszínű csempékre van szükség.

Sima csempe a padlón

4. Még a legszükségesebb hely is ergonómikus lehet, beépített és lógó bútorokkal. A "Pryatka" a mosdó alá, a mosdó felett helyezhető el.

Tárolórendszer a mosogató alatt

5. Dobja ki a terjedelmes fürdőt, és rendezze el a zuhanytálca mögött. Kiderül, hogy modern és kényelmes.

A zuhanytálca helyet takarít meg a fürdőszobában

6. Kísérletezz a dekor színsémájával. A fényspektrum túlcsordulása térbeli térfogatot eredményez a fürdőszobában. A texturált fehér csempe és a fényes szokatlan kiegészítők nagyszerűen fog kinézni.

Kontraszt tartozékok fehér fürdőszobában

7. Egy csodálatos modern fürdőszoba belső tér tükrökkel hozható létre. Ebben az esetben teljes falakat vagy dekoratív paneleket helyeznek el, mivel a tükörfelület a tér legjobb "dilator" -ja.

A nagy tükör vizuálisan növeli a helyet