Kategória: Fürdő
Színfürdők (38 fotó) - válasszon hangulatot
Fürdő

Sokan odafigyeltek a fém vagy akril színes kádakra, amelyeket a vízvezetékházak csarnokaiban mutattak be.És minden alkalommal, amikor a látogatók többsége úgy gondolt, hogy egy ilyen terméket vásárol a saját lakásukhoz, tudat alatt ébredve felismeri, hogy ez egy jó hangulat, amely különös bájjal járhat az egész teremnek.

Szürke fürdőszoba - elegancia és kényelem
Fürdő

Sok ember számára fehér, kék és zöld árnyalatok vált ismertté a fürdőszobában. Kevésbé gyakori, de sikeresen elterjedt vörös és fekete fürdőszobák. A fürdőszobai belső tér szürke árnyalataiban, amely a közelmúltban divatossá vált, számunkra túl unalmasnak, félelmetesnek és monotonnak tűnik számunkra.

Hogyan kell szétszerelni a BlancoWega keverőt?
Fürdő

Tisztelet, tiszteletreméltó. Általában véve a mixer elhúzta a konyhai problémákat - a kavics felett lévő résből kiásva. A képterület piros színnel van jelölve.

Acélkád súlya 170 cm
Fürdő

A megfelelő vízvezeték kiválasztásakor általában figyelünk az előnyeire. Ne felejtsük el, hogy figyelembe kell vennie az acélkád 170 cm-es súlyát, mivel ez a paraméter meghatározza ennek a kialakításnak a szállítási és telepítési lehetőségét.

Hogyan készítsünk egy fürdőszoba padlóját saját kezűleg
Fürdő

Elrendezése a padló a fürdőszobában, talán a legnehezebb állapotának javítása a lakás. Kommunikációs csövek, amelyeket gondosan el kell rejteni, a hely magas páratartalmát, amely különleges anyagok használatát igényli - mindez csak bonyolítja a feladatot.

Lehetséges az akrilfürdő fehér mosása?
Fürdő

Lehetséges az akrilfürdő fehér mosása?Az akrilfürdő nagyon szép. De teljesen kizárt, és különleges fogva tartási feltételeket igényel. A felület viszonylag puha, és olyan mosószereket kell használni, amelyek nem tartalmaznak koptató elemeket a mosáshoz.

Miért mozog a mosógép a fonás közben ugrálva vagy vibrálva?
Fürdő

Nem tudom, mi történt a mosógéppel, ami miatt elkezdett ugrani, erős rezgést és jellegzetes hangokat csinálni? Lehet, hogy lecsúszott a lábáról, vagy rosszul lett.

Melyik fürdő jobb? - öntöttvasból, acélból vagy akrilból
Fürdő

A zuhanyzók növekvő népszerűsége ellenére a hagyományos fürdők nem adják fel a pozícióikat. Végső soron ezek a pihenés és a regeneráló munkamenetek az illóolajok, a tengeri só vagy az illatos hab használatával jönnek létre.

Hogyan kell kitölteni a padlót
Fürdő

Fürdőszoba - egy nagyon különleges szoba egy lakásban vagy magánházban. A szoba működtetésének különleges feltételei megnövelt követelményeket támasztanak az építés valamennyi elemével szemben.

Több mint 100 ötlet a fürdőszoba befejezéséhez
Fürdő

Fürdőszoba dekorációs ötletekA fürdőszobát nem csak higiéniai eljárások, hanem pihenés céljából is tervezték. Ergonomikusnak, kényelmesnek és stílusosnak kell lennie, így akár hosszú ideig tartó tartózkodása esetén sem okoz kellemetlenséget.

Fürdőszoba laminált - nézetek és jellemzők
Fürdő

A modern technológia nem áll meg, így ma elhagyni a csempe a szobában a zuhany - ez valóság! Laminált a fürdőszobában már ugrásszerűen egyre népszerűbb. Nem olyan hideg, mint a kerámia, miközben eredeti és természetes mintázata van a természettől, és nagy teljesítményű tulajdonságokkal is rendelkezik.

Hogyan válasszunk ki egy jó akril fürdőt: melyik a jobb és miért, a gyártók értékelése
Fürdő

Az akril fürdõk funkcionalitása minden évben növekszik. A technológia fejlettebbé tétele érdekében a gyártók minden új fürdőkonfigurációt készítenek, amelyek sikeresen ötvözik a nagy teljesítményű paramétereket elérhető áron.

TÖBB ACRYLIC FŰRÉSZEK
Fürdő

3. cselekvési szám! Ebben a hónapban 1000r kedvezmény az EURO-24 fürdőre! AKKUMULÁTOR FÜRDŐ EURO STANDART-24EURO 24 24 órán át szagtalan szárítás, környezetkímélő, hipoallergén és antibakteriális tulajdonságok

Akrilgyártás

Fürdőszobai csempe - tervezési ötletek (70 fotó)
Fürdő

A falak díszítésére a fürdőszobában választhatnak fa, vakolat, tapéta, természetes és egy darab kő. De még mindig a legnépszerűbb és praktikusabb bélés a csempe marad.

Decoupage mosdó adni.
Fürdő

A szokásos cink mosdó lógott, és a vonal elérte.Mint mindig, bármilyen tárgyakkal való munka kezdetekor minden üres: mosott, sovány, zsírtalanított.Úgy döntöttem, hogy megkönnyebbülést használok egy stencil és a gitt az elülső oldalon és az oldalakon.

A rés a fürdőszoba és a fal között: a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja annak, hogy lezárják a rést
Fürdő

Még egy kis rés a fal és a fürdőszoba között is nagy bajt okozhat. A legrosszabb esetben a legközelebbi szomszédok fürdőszobájában kell majd fizetni a javításokért, és a legjobb esetben nézni, hogyan alakul a penész a fürdőszobája alatt, és különböző kellemetlen rovarok jelennek meg.

Melyik fürdő jobb? - öntöttvasból, acélból vagy akrilból
Fürdő

A zuhanyzók növekvő népszerűsége ellenére a hagyományos fürdők nem adják fel a pozícióikat. Végső soron ezek a pihenés és a regeneráló munkamenetek az illóolajok, a tengeri só vagy az illatos hab használatával jönnek létre.

Hogyan kell lemosni a csempe foltok nélkül: módok és eszközök
Fürdő

Az egyes háziasszonyok tényleges kérdése, hogy tisztítsák meg a csempézett falakat és a padlót, hogy tökéletesen tiszták legyenek, foltok és foltok nélkül.

Csempefúró: mi a miért
Fürdő

A fürdőszobai csempék fektetése ma a legjobb megoldás, és az otthoni varázslónak fúrni kell a csempeit a foglalatok, polcok stb. A kör alakú fúró a csempék, a lándzsa alakú fúró vagy a közönséges keményfém fúrókkal való munkavégzéshez ebben az esetben kiváló asszisztensek.

Hogyan lehet festeni egy csempe a fürdőszobában vagy a konyhában
Fürdő

Itt közelebbről megnézzük, hogyan és hogyan lehet festeni a csempéket a fürdőszoba falán, a konyhában és a padlón kerámia burkolólapon. 3 részletes mesterkurzus, hogyan lehet átlapozni a régi cserépet egy másik színben, vagy akár egy-egy mintát is alkalmazni egy stencil segítségével a saját kezedbe!