Legfontosabb > Dekoráció

Fürdőkád két mosogatóval - egy fotó a belső térben

Az elrendezés a fürdőszoba minden háztulajdonos fizet nagy jelentőséget, mert ez az a hely, ahol nem csak akkor higiéniai eljárások, hanem a kikapcsolódásra, lazításra és élvezze a habos vízben. A közelmúltban két mosdó beépítése egy fürdőszobába egyre gyakoribbá válik, hacsak természetesen a terület nem tesz lehetővé ilyen megoldást.

Fürdőkád két mosogatóval

Előnyei nyilvánvalóak. A két mosogatóval ellátott fürdő időt takarít meg, mivel két ember egyidejűleg tisztíthatja a fogaikat, moshatja, borotválkozhat, sminket használhat stb. Ez nagyon fontos egy nagy család számára.

A mosdók külön felszerelhetők a fürdőszoba különböző területein, de egy átlagos területre a legjobb megoldás egy dupla mosogató. Alatta bútorok. Nem csak a vízvezetékeket bontja el, hanem további helyet is teremt, ahol tárolható fürdőfelszerelések és törölközők.

Annak érdekében, hogy a mosdókagyló a lehető legkényelmesebb és legkényelmesebb legyen, a távolságnak legalább 0,8-1 m legyen, és a központok közötti távolságnak kb. 90 cm-nek kell lennie.

Vannak olyan minták, amelyek egy csatorna két keverővel vannak ellátva. De a szakértők azt ajánlják, hogy előnyben részesítsék a két szifont, mivel ez csökkenti a lefolyó eltömődését. A dupla mosogatók bútorait a felszerelés típusától függően kell elkészíteni (ez lehet falburkolat, telepítés talapzaton vagy asztallapon). A második kritérium a bútorok kiválasztásakor a tálak formája, ami a telepítési módot érinti.

A kétmedencék típusai

Kétféle dupla mosdókagyló található:

 • Egy mosogató, amely két tálcával rendelkezik egymás után vagy egy szögben egymással.
 • Két önálló zacskó, amelyek ugyanazon a szekrényen vagy asztalon vannak elhelyezve.

Nuances, amikor két mosogatóval ellátott fürdőszobát választanak

A fürdő belseje különböző stílusokban készülhet esztétikai preferenciái szerint. Könnyű behelyezését számos higiéniai termékek, háztartási vegyi áru, fürdőszobai kiegészítők, akkor választhatja a bútordarabok, amelyek polcok és szekrények. Alternatívaként bútorokat is választhat a mosodai kosárral.

Vásárláskor figyelni kell a tartozékokra és annak minőségére. Ha a fogantyúk, a zsanérok és a lábak minőségi anyagból készülnek, a bútorok sokáig megőrzik eredeti megjelenését.
A vezető gyártók különböző fürdőszobai bútorokból állnak, amelyekben két mosdó található különböző stílusokban és árszegmensekben, lehetővé téve a fogyasztók számára, hogy maguk választják meg a megfelelő lehetőséget. Kívánság szerint megrendelheti őket.

Mind a belső részleteket és a részleteket a szobában kell egyesíteni „egy puzzle”, amelyben a vízvezeték, mázolás, bútorok, dísztárgyak és kiegészítők teljes harmonikus képet.

Két mosdó a fürdőszobában, dupla mosdó, a talicska

Két mosdó ugyanabban a szobában kétségtelenül elég sok helyet igényel, mert a leggyakrabban nagy fürdőszobákban találhatók.

A kis fürdőszobai belső térben nem lehet két mosdó, így kényelmet és kényelmet biztosít. Kis fürdőszobákban két nagyon kompakt modellre gondolhatunk, de ez kellemetlen. Ha a szoba területe kicsi, akkor sokkal ésszerűbb, hogy a nagyméretű, de kényelmes mosdó kedvére válogasson.

Két mosdó a fürdőszobában - kényelmes, divatos, stílusos

A két mosdókagyló kétségtelenül növeli a napi WC használatát - akár reggel, akár este. Két mosdó a fürdőszobában kiküszöböli a vonalakat, hogy megpirítsa a fogait, vagy frissítse az arcát. A szaniter berendezések e két elemének felszerelése egy nagy családi fürdőszobában egy nagyon praktikus megoldás, amely sok komfortot kölcsönöz és modernizálni fogja a szobát.

A mosdókagyló a fürdőszobák leggyakrabban használt vízvezetéke. A nap folyamán átlagosan 7-8 alkalommal használjuk - a fogmosás, a kézmosás, a borotválkozás vagy a sminkelés, gyakran a nők gondozzák az arcukat, maszkokat és krémeket raknak fel, hajukat szárazzák és hajat hajítanak. Ezért a fürdőszoba nagyon népszerű az összes családtag, különösen a reggel, amikor mindenki siet.

A nagy családban lévő fürdőszoba funkcionalitása elsődleges fontosságú, de ne felejtsd el a megjelenést és az érdekes kialakítást. A mosdó kiválasztásakor meg kell fontolnunk a stílusát és a belső tulajdonságait is.

Fürdőszoba bútor dupla mosogatóval, dupla mosdókagylóval

A legkönnyebb két mosdótálca egymás mellé helyezése a fürdőszobában, például összecsukható egy öltözőasztalon, pulton, vagy egy dupla mosdókagylóval a fürdőszobába.

Egyes fürdőszobákban is létrehozhat egy szigetet, dupla mosdót is elhelyezhetünk az eredeti bútorokra a mosdókagyló számára.

Lóghatnak egymás mellett vagy a sziget mindkét oldalára.

Az ilyen fürdőszobai bútorok két mosogatóval nagyon modern és divatos megoldást jelentenek. Az összekötő elem egy nagy tükör. Érdekes megoldás lenne a szigetelőhelyek elhelyezésére a sziget különböző falaira vagy a vízvezetékkel ellátott rackre.

Azt is tudnia kell, hogy milyen magasságban akasztja a mosogatót és a köztük lévő távolságot. A mosdók egymás mellé történő felszerelése során a tálak oldalfalainak szélei közötti minimális távolságnak legalább 20 cm-nek kell lennie, a legkényelmesebb, 45-50 cm-es használatra alkalmas tál, a tál maximális mélysége 40 cm.

Két mosdó - a belső megoldások a fürdőszobában

A legegyszerűbb és legegyszerűbb módja a két szekrénybe beépített mosogató szerelése. Ebben az esetben a tál oldalai gyönyörűen kirajzolódnak a bútor felületéről felülről, és alul lesz egy hely a törülközőkhöz vagy piperecikkekhez.

Az integrált frontokkal ellátott bútorblokk nagyon szép lesz. A belső koordinációhoz két szekrényt kell felszerelni úgy, hogy egymással érintkezzenek, és egy munkalapot képezzenek. Szükség esetén az esetet egymástól távolabb is elhelyezheti, így köztük rés van. A kompozíciót egyesítő elem lehet hosszú, vízszintes tükör, amely a mosdók felett felfüggesztésre kerül.

Ugyanilyen jó megoldás lenne két mosdókagyló felhelyezése egy természetes kőből vagy mesterséges kőből, például Corianból vagy márványból készült hosszú pultra.

Az ilyen bútorok nagyon jól néz ki a nagy, elegáns fürdőszobákban. Kiválaszthat bármilyen tál alakot: négyszögletes, kerek, ovális vagy akár háromszög alakú. Ha országos stílusú fürdőszobai belsőteret tervez, akkor vegye fontolóra, hogy két gyönyörű, retro stílusú mosdótálat vásároljon talplemezekkel.

A dekoratív vízvezeték érdekes "lábai" kiemelik a szoba stílusát.

Így ha elég nagy fürdőszobája van, sokkal kényelmesebbé és kényelmesebbé teheti az összes családtagot az ebben a cikkben leírt modern megoldások alkalmazásával. A vízvezeték üzletekben számos lehetőség található, amelyekből mindig választhat mindent, amire szüksége van a színséma és a belsőépítészet stílusának megfelelően.

Fürdőszoba bútorok 2 mosdóval

Vanity egység Dreja Aston 120

A Curon Stone Aston 120 a kerámia mosogató alatt vékony. Jellemzők: A bútorok sorai a kivitelezésben..

A mosogató alatti könyöklő Caprigo Fresco 160 dupla

A mosogató alatti könyöklő Caprigo Fresco 160 dupla...

A Curbstone a Caprigo Greenwich 1600 mosogató alatt található

Curbstone a Caprigo Greenwich 1600 alatt - ezek szigorú jellemzők, tökéletes kivitel és kifogástalan funkcionalitás.

Függönyök az Aqwella mosogató alatt Malaga 120 felfüggesztve

A Curvstone az Aqwella Malaga 120 dupla mosogató alá van felfüggesztve, két dupla fiókkal.

A Curbstone Atoll Julia kettős

A Curbstone Atoll Julia kettős.

Függönyök a mosogató alatt Caprigo Bourget 140

Vasúti kő a Caprigo Bourget 140-es mosogató alá. Vékony kanyargós tulajdonságok, fantáziadús ívelt formák, finom káprázás.

A két mosogató alatt lévő könyökök Jacob Delafon Terrace 150 felfüggesztve

Függönyök két mosogató alatt Jacob Delafon Terrace 150.

Köszörűkövek két mosogató alatt Jacob Delafon Vox 140 2 fiókos egyenes fogantyú

A két mosdókagyló alatt kétkamrás vasalat Jacob Delafon Vox 140 két fiókkal felfüggesztve, egyenes fogantyúval.

A Curbstone a Briklaer Madrid 120D mosogató alatt van felfüggesztve

Felfüggesztett mosogató a mosogató alá Brčkaer Madrid 120D.

Szekrény a mosogató alá Caprigo Dallas 160

A Currstone a Caprigo mosogató alá a Dallas 160 egy stílusos és többfunkciós bútor a fürdőszobában...

Vanity egység Sanflor Largo 120

Szekrény a mosogató alatt Sanflor Largo 120 lábak, két csuklós ajtóval és két fiókkal..

A függönyök alatt Jacob Delafon Struktura 117 mosogató felfüggesztve

Vanity egység Jacob Delafon Struktura 117 EB1283 alatt felfüggesztve.

Kétszintes könyöklő Alligator Royal Comfort 160N (M) padló

Fürdőszoba bútor Royal Comfort 160N (M).

Köszörűk két mosogató alatt Jacob Delafon Odeon Up 120 felfüggesztett 1 doboz

Függönyök két mosogató alatt Jacob Delafon Odeon Up 120 felfüggesztve egy dobozban.

Kétszintes köves kárpit Alligator Royal Comfort 140N (M) padló

Fürdőszoba bútor Royal Comfort 140N (M).

Függönyök két mosogatóval Alligator Royal Comfort 120N (M) padló

Fürdőszoba bútor Royal Comfort 120N (M).

Vanity egység BelBagno Ancona-N 120 2

Gravírozás BelBagno Ancona-N 120 dupla mosdó alatt, két fiókkal.

A BelBagno Energia-N 120 2 mosogató alá süllyesztett könyöklő felfüggesztve

A Curbstone a BelBagno Energia-N 120 2 dupla mosogató alatt két fiókkal van felfüggesztve.

100% garancia a következőhöz:
eladott árukat

Gyors szállítás
országszerte

Minőségi áruk
nagy választék

Kétágyas fürdőszoba mosogató

A Moszkvában és Jekatyerinburgban található Dushevoi.Ru online áruház könnyű lesz. Bútor alkatrészek könnyen felveheti a méret a kamat. Dupla mosdókagylókkal ellátott szekrény - ez egy újdonság, amely tetszeni fog

Kényelmes és eredményes együttműködést kínálunk:

 • Fizetés kényelmes eszközökkel: hitelkártyák, internetes fizetés, banki átutalás, készpénz
 • mindig jótállási kártyával
 • Kétszemélyes mosdók, a fürdőszoba egy szekrényében, kedvező áron 22190 rubeltól 232500 rubelig
 • A termékek széles skálája a kategóriában: 55 különböző modell

Az árak és megrendelések kiderítése A Yekaterinburgban, Tyumenben, Permben, Chelyabinskben, Szentpéterváron lévő fürdőszobai kádakhoz választhatja ki a kívánt helyet a jobb oldalon, és lépjen kapcsolatba velünk telefonon.

Fürdőkád két mosogatóval

A fürdőszobában nem csak a személyes higiénia, hanem a kikapcsolódásra is alkalmas hely. A berendezés gondos kialakításának és elrendezésének köszönhetően a helyiség funkcionalitását biztosítja, így a tulajdonosok esténként reggel, pihenésre és érzelmi kényelemre vágynak.

A tökéletességet kifinomult vízvezetékberendezéssel és műszaki kommunikációval végzik:

 • vízellátás
 • csatornázás;
 • világítás;
 • tápegység;
 • szellőztetés.

A fürdőszoba kialakításának folytatódnia kell a lakás stilisztikai kialakításának (ország, modern, high-tech, minimalizmus stb.), A vízvezeték szerelvények (kád, mosogató) és tartozékai ennek megfelelően változnak. Nem lenne helyénvaló, ha a fürdőszobában faragott fa mosogató "moidodyr" lenne, amelyet minimalista stílusban díszítettek.

Mi a legkedvezőbb

Az egészségügyi berendezések kiválasztása elsősorban a szoba területe és a családtagok számának szabályozása, akiknek megközelítőleg ugyanaz a napi szokása van. Hány mosdókagyló szükséges - minden család vezetője saját maga vagy kollektív döntése mellett dönt.

Számos típus és típus létezik, amelyek megfelelnek a divatirányzatoknak és a meglévő higiéniai szabványoknak. Az európai és belföldi gyártók egész gyűjteményekben egészségügyi berendezéseket gyártanak. Beépítéssel a kettős fürdőkádak a következő kategóriába sorolhatók:

 • felfüggesztve, amelyek közvetlenül a falra vannak felszerelve;
 • talapzatburkolatok vagy "tulipán";
 • beépített készülékek;
 • két kerámia lábra;
 • asztal, más néven "vízililiomok".

Elite dupla mosdókagyló lehet:

 • kerámiából (porcelán, fajansz);
 • természetes kőből (márvány, gránit);
 • mesterséges kőből (porcelán cserép);
 • üveg;
 • fém.

A kettős mosogatók hagyományos alakúak lehetnek ovális, téglalap vagy kör alakban, de párhuzamos formában.

Szekrény két mosogatóval

A praktikus és esztétikus felszólításnak köszönhetően a kabinetbe beépített dupla mosdókagylók napjainkban népszerűek. Az elegáns bútorok, amelyek megfelelnek a teljes stilisztikai dizájnnak, a kádfelszerelések, háztartási vegyszerek és berendezések kompakt kialakításának helye, valamint csővezetékek és csőszerelvények.

A használók kényelme érdekében a mosdókagylók közötti távolság kb. 90 cm, és a szabad hely elöl nem lehet kisebb, mint 0,8-1 m². Kiegészítő tartozékokat, keverőket, szifont és egyéb alkatrészeket ugyanabból a gyűjteményből kell megvásárolni. Vannak olyan kialakítások, amelyek két csaptelepet tartalmaznak, de biztonságosabb két szifont szerelni (minden szifon kevésbé eltömődött).

A dupla mosogató beépítését a súlya megnehezíti. A rögzítés megbízhatóbb módja a konzolokba történő beépítéshez képest bútorba ágyazva vagy mosogatógép feletti tartófelületre van helyezve.

Dupla mosogatók beépítése a fürdőszobába

A fürdőszoba két mosdókagylójának számos előnye van, amelyek főleg a személyes higiéniát és a család minden tagjának nyugalmát biztosítják, különösen a reggelen. A személyes teret mindenki, még a kicsi is nagyra értékeli.

A nagyméretű fürdőszoba tulajdonosai képesek maradni a két mosogató berendezésének változatán. Ebben az esetben a megszállt terület nagyobb lesz, mint egy dupla mosogató telepítésénél. Általánosságban azonban a két mosdócsap telepítésének szabályai nem különböznek egyetlen készülék telepítési sorrendjétől sem.

Ez az anyag a kerámia mosogatók árait mutatja részletes leírással.
Eredeti színes megoldások itt találhatók.

A gyártók és az árak

A modern vízvezeték-piaci szegmenst a világ márkák termékei képviselik: Jacob Delafon (Franciaország), Hatria, Scarabeo, Catalano (Olaszország), IFO (Svédország), Laufen (Svájc), Arcus (Kína), Ravak (Cseh Köztársaság), Marmite (Lengyelország).

Sink dupla Hatria Daytime Yoyq 01
Ár - 20901 dörzsölje.

Hello from the USA: a dupla mosogatók hátrányai és előnyei

Valószínűleg sokan látták egy fotó az amerikai otthonok, és észre őket az egyik jellemzője - szinte mindig dupla mosdó, és két fürdő az USA-ban a fürdőszobában - a norma. Az otthonainkban és az apartmanainkban ez a tendencia csak kezd el népszerűsödni. Ebben a cikkben megpróbáljuk megérteni a kettős mosogatók hátrányait és előnyeit.

Dupla mosogató: mi ez és miért?

Reggelente sok család szembesül az idő hiányával annak érdekében, hogy mindenki képes legyen teljes mértékben és gyorsan vigyázni a fogmosásra és fogmosásra. Néha erre korán kelsz fel. Ez a probléma részben megoldható úgy, hogy egy dupla mosdót telepít a fürdőszobában. Ez lehetővé teszi, hogy a fürdőszobát dupla hatékonysággal használhassa.

Leggyakrabban a két mosdó két mosogató, egymáshoz rögzítve vagy ugyanazon talapzaton állva. Néha ez egy kétpólusú raklap egy forgó keverővel vagy két különálló, a raklap másik oldalán.

A mosogató típusának megválasztása a szifonok számától függ. Ha úgy döntesz, hogy az első típusú mosogatót helyezi el, akkor egy szifonra van szüksége, de ha a mosogatót a második verzióban írják le, akkor kettős szifonra van szükség.

Kétágyas Fürdőszoba Mosogató: Anyagok

A fürdőszoba mosogatójának kiválasztásakor ügyelni kell arra, hogy milyen anyagból készült.

 1. Fazekas. A porcelán vagy a fajansz mosogató már most ismerős. Kiváló megjelenésűek, minden belső kialakításra, higiéniára és környezetbarát viseletre. Az ilyen kagylók nem félnek a karcolásoktól és a hőmérséklet-csökkenéstől, de meglehetősen törékenyek. Ha egy nehéz tárgy egy ilyen mosogatóba esik, valószínű, hogy a mosogató feltörni fog, és a további felhasználásra alkalmatlanná válik.

A kettős mosogatók előnyei és hátrányai

A kettős mosogató kétségtelen előnyei a következők:

 1. Bõvítési terület a mosáshoz. Sok szempontból ez a készülék megoldja a konfliktusokat, amelyek előfordulnak a család annak a ténynek köszönhető, hogy valaki preens tükör előtt túl hosszú, míg a másik nem volt ideje dolgozni, mert az képtelen menni a mosogató.
 2. A fertőzés izolálása. A kevesebb ember, aki egy közös tételt használ, beleértve a kagylót is, annál kisebb a különböző fertőzések által okozott fertőzés kockázata. A nyugati országokban szokásos gyakorlat a gyermekek és a felnőttek mosogatói telepítése. Ennek eredményeképpen a gyermekek iskolákból és más intézményekből származó betegségeit ritkán adják át a szülőknek és fordítva.
 3. Személyes hely. A kettős mosogatók növelik a személyes tér területét, ezért sok ember számára szükséges. Ideális esetben minden családtagnak nemcsak külön mosogatónak, hanem személyi higiéniai tárgyaknak is rendelkeznie kell.
 1. Nagy igények a szabad térre. A fürdőszoba kis méretével kapcsolatban nem feltétlenül szükséges az egészségügyi csoda telepítése.
 2. Költség. Az ilyen termékek árai általában magasak, ami arra késztetheti Önt, hogy gondoljon a megszerzése megvalósíthatóságára. Ha azonban ez a kívánt békét hozza a házba, akkor nagyon kevesen fognak figyelni erre a tényezőre.
 3. Tisztítás. A tisztaság helyreállítására tett erőfeszítések megduplázódtak, mert most nem kell egy mosdót, hanem kettőt ragyogni.

Tanács. A szabad hely jelenléte a fürdőszobában nagyon fontos tényező. Ha egy dupla mosdót szeretne elhelyezni egy kis fürdőszobában, akkor célszerű előre tervet készíteni, ami egyértelműen megmutatja, hogy mennyi szabad hely van hátra. Ne telepítsen két mosogatót, ha minden más költségére történik.

Dupla shell telepítési lehetőségek

A dupla mosogatók felszerelése nem különbözik a hagyományos mosdó beépítésétől. Típus szerint, ezek is fel vannak szerelve szerelt, süllyesztett és feletti.

A legegyszerűbb telepíteni egy kinyitható mosdókagyló és egy szekrény a készletben. Mindössze annyit kell tenni, hogy munkáját a keverők csatlakoztatása a vízellátáshoz és a szifonok felszerelése.

A falra szerelt mosdók egy kicsit nehezebben telepíthetők, de a szegmensben a legolcsóbbak. A vízellátás és a szifon felszerelése mellett a mosogatót speciális falra kell helyezni a falra.

A beépített mosdótálca a munkafelületre csapol. Minden más ugyanaz, mint más mosogató esetén.

A kettős mosogató kiválasztásakor megfelelően fel kell mérnie a fürdőszoba lehetőségeit. Minden más szempontból érezni fogja a kényelmet és annak kétségtelen előnyeit az első használat napjain. A különböző formák és típusok széles választéka lehetővé teszi, hogy még a legmerészebb formatervezést testesítse meg a fürdőszobában, jobb, mint bármelyik fényes magazinban.

Dupla mosdók

 • Termék kód: 17855
 • Cikk: E4730-00
 • Gyártó: JACOB DELAFON
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 120x14x50
 • Termék kód: 104426
 • Cikk: 05446
 • Gyártó: DREJA
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxD): 120x46
 • Termék kód: 235043
 • Cikk: R-Stp14120-D2R
 • Gyártó: MISTY
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxHxD): 121x18x48
 • Termék kód: 17827
 • Cikk: E1704-00
 • Gyártó: JACOB DELAFON
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 120x14x47
 • Termék kód: 104417
 • Cikk: 05972
 • Gyártó: DREJA
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxD): 125x50
 • Termék kód: 77898
 • Cikk: E813601
 • Gyártó: IDEAL STANDARD
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 130x14,5x49
 • Termék kód: 159145
 • Jelölés: Y0W5
 • Gyártó: HATRIA
 • Anyag: fajansz
 • Méretek (WxHxD): 110x11x35
 • Termék kód: 268768
 • SKU: 800-2120XX
 • Gyártó: MELANA
 • Anyag: fajansz
 • Méretek (WxHxD): 120,5x18,5x46,5
 • Termék kód: 298098
 • Cikk: EA-1200-2-LVB
 • Gyártó: BELBAGNO
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxHxD): 120x14x48
 • Termék kód: 289342
 • Cikk: XJG01112000
 • Gyártó: RAVAK
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxHxD): 120x16,5x49
 • Termék kód: 266946
 • Cikk: LA12bi * 1
 • Gyártó: SIMAS
 • Anyag: fajansz
 • Méretek (WxHxD): 120x13x54

Ez érdekes lehet:

Dupla mosogató: mi a funkciójuk?

Van egy nagy családod, és a reggeleken valódi csaták vannak, ki fogja elsőként fogni a fogat? Belefáradt, hogy békefenntartóként jár? Egyszerű megoldás erre a problémára - kettős mosogatók.

Milyen előnyei vannak a kettős mosogatóknak?

A fürdőszobában kétszemélyes mosogató a közelmúltban jelent meg a piacon. Valójában két közönséges mosás, egy csomagban kombinálva. Először is nagy családok számára készültek. Ezenkívül az egyik szakasz gyermekeknek és a felnőtteknek szánt lehet.

Kis családokban a dupla mosdók lehetővé teszik, hogy megszervezze a személyes teret. A férj és a feleség testreszabhatja saját "mosdóját" személyes tartozékokkal.

Dupla mosogató használható a konyhában. Egy mosogatóban az edényeket tisztítószerrel kezelik, a másikban öblítik. Ez megmenti a vizet.

Hogyan válasszunk dupla mosogatót?

A dupla mosogató kiválasztásakor meg kell határozni a méretét. Érdemes megjegyezni, hogy csak tágas fürdőszobákra alkalmasak.

Ma választhat és vásárolhat kettős kerámia, üveg, rozsdamentes acél és márvány mosdók. A szekrényes modellek nagyon kényelmesek, ahol "elrejti" az összes vízkommunikációt és tárolhat különböző hasznos elemeket.

A dupla mosogatók legkülönbözőbb modelljeit vásárolhatjuk üzletünkben. A honlapunkon található fotón megtalálható a megfelelő design. Ami a gyártókat illeti, a következő vállalatok termékeit kínáljuk:

 • Jacob Delafon;
 • Villeroy Boch;
 • Ideális szabvány;

Ugyanakkor az összes termék ára megfizethető.

Dupla szekrénydobozok

Termék kód: 208194

Méretek (shgv): 150x50x48,5

Típus: mosdó

Mosogató: pert. márvány

Termék kód: 152668

Méretek (shgv): 130x48x50,2

Típus: mosdó

Termék kód: 155937

Méretek (shgv): 120x50x50

Típus: mosdó

Mosogató: pert. kő

Termék kód: 153871

Méretek (shgv): 130x48x47,5

Típus: mosdó

Termék kód: 153873

Méretek (shgv): 130x48x47,5

Típus: mosdó

Termék kód: 153669

Méretek (shgv): 125x50x46

Típus: mosdó

Mosogató anyag: fajansz

Termék kód: 153659

Méretek (shgv): 125x50x46

Típus: mosdó

Mosogató anyag: fajansz

Termék kód: 157299

Méretek (shgv): 130x49x50,2

Típus: mosdó

Mosogató: pert. márvány

Termék kód: 155786

Méretek (shgv): 158x63,5x100

Típus: mosdó

Anyag: szilárd dió

Mosogató: pert. kő

Termék kód: 155919

Méretek (shgv): 120x50x50

Típus: mosdó

Mosogató: pert. kő

Termék kód: 157300

Méretek (shgv): 130x49x50,2

Típus: mosdó

Mosogató: pert. márvány

Termék kód: 157363

Méretek (shgv): 120x49x50,2

Típus: mosdó

Mosogató: pert. márvány

Termék kód: 160204

Méretek (shgv): 121,5x46,2x44

Típus: mosdó

Mosogató anyag: fajansz

Termék kód: 208599

Méretek (shgv): 150x50x48,5

Típus: mosdó

Mosogató: pert. márvány

Termék kód: 225940

Méretek (shgv): 150x50x48,5

Szekrény mosdóval

Mosogató: pert. kő

Termék kód: 226032

Méretek (shgv): 150x50x48,5

Szekrény mosdóval

Mosogató: pert. kő

Termék kód: 162792

Méretek (shgv): 121,5x46,2x44

Típus: mosdó

Mosogató anyag: fajansz

Termék kód: 230284

Méretek (shgv): 121x49,5x62

Szekrény mosdóval

Termék kód: 230266

Méretek (shgv): 121x49,5x62

Szekrény mosdóval

Termék kód: 230350

Méretek (shgv): 121x49,5x62

Szekrény mosdóval

Termék kód: 158902

Méretek (shgv): 130x47x64.1

Típus: mosdó

Termék kód: 230302

Méretek (shgv): 121x49,5x62

Szekrény mosdóval

Termék kód: 154676

Méretek (shgv): 140x48x46

Mosogató: pert. márvány

Termék kód: 233246

Méretek (shgv): 120x46,05x85

Típus: mosdó

A kettős mosdók előnyei a tervezés egyszerűsége. A lengő és a kihúzható szakaszok ökológiai tervei ideális helyet biztosítanak a háztartási csalások tárolásához és napi használatához. Ez segíti a kommunikáció elrejtését, és így hozzáférést biztosít számukra, ha szükséges a csövek megakadályozásához vagy cseréjéhez. A reggeli szertartás időt takarít meg számos családban. Az egyik szekrényben egy mosodai kosár is felszerelhető. A szekrény minősége eltérő lehet, mielőtt megrendelne, tanulmányoznia kell a katalógust. Kiegészítő alátétek, gyönyörű adagolók a stílus a headset. Vegyél egy dupla mosogatót egy kabinetszekrénnyel és rendelésszállítással és gyors telepítéssel a Satra cégtől. Itt állnak rendelkezésre kiváló minőségű anyagokból készült modellek: nedvességálló MDF, forgácslap és természetes tömörfa.

Polcok két mosogatóval

Ön választása

 • Szélesség 40-59 cm | nbsp
 • Szélesség 60-69 cm | nbsp
 • Szélesség 70-79 cm | nbsp
 • Szélesség 80-89 cm | nbsp
 • Szélesség 90-99 cm | nbsp
 • Szélesség 100 cm és több | nbsp
 • Növelt nedvességállóság | nbsp
 • Átalakítás kedvezményes alapon | nbsp
 • Szöglenyomatok | nbsp
 • Lógó talapzatok | nbsp
 • Klasszikus stílus | nbsp
 • Elit osztály | nbsp
 • Gazdasági osztály | nbsp
 • Mosodai kosárral
 • Sanflor Largo Gyűjtemény (29)
 • Gyártó Sanflor
 • Gyártó Sanflor
 • Astrid Vod-ok kollekció (6)
 • Gyártó Vod-ok
 • Gyártó Vod-ok
 • BelBagno Ancona Gyűjtemény (15)
 • Gyártó BelBagno
 • Gyártó BelBagno
 • Astrid Vod-ok kollekció (6)
 • Gyártó Vod-ok
 • Gyártó Vod-ok
 • Dreja Aston Collection (16)
 • Gyártó Dreja
 • Gyártó Dreja
 • Dreja Aston Collection (16)
 • Gyártó Dreja
 • Gyártó Dreja
 • Dreja Képgyűjtemény (32)
 • Gyártó Dreja
 • Gyártó Dreja
 • Dreja Képgyűjtemény (32)
 • Gyártó Dreja
 • Gyártó Dreja
 • Dreja Képgyűjtemény (32)
 • Gyártó Dreja
 • Gyártó Dreja
 • Dreja Képgyűjtemény (32)
 • Gyártó Dreja
 • Gyártó Dreja
 • Dreja színes kollekció (12)
 • Gyártó Dreja
 • Gyártó Dreja
 • Dreja színes kollekció (12)
 • Gyártó Dreja
 • Gyártó Dreja
 • Dreja Inn Collection (9)
 • Gyártó Dreja
 • Gyártó Dreja
 • Dreja Vitta Collection (5)
 • Gyártó Dreja
 • Gyártó Dreja
 • Dreja Big Inn Collection (8)
 • Gyártó Dreja
 • Gyártó Dreja
 • Opadiris Lucia Collection (8)
 • Gyártó Opadiris
 • Gyártó Opadiris

Polcok két mosogatóval

Az online vízvezeték üzleteinkben két mosdóval rendelkező szekrényeket vásárolhat házhoz szállítással Moszkvában és Oroszországban. Katalógusunkban minden szekrény két mosdóval rendelkezik. Kedvezményes áron kínálunk nagykereskedőket és rendszeres ügyfeleket, valamint a kétoldalas szekrények számára a legkedvezőbb ár garanciáját

Online bolt "Fürdőszoba bútorok"
Pickup cím:
Moszkva, Építési átjáró d.7Ak28

Hívást kapunk éjjel-nappal, hetente hét nap alatt!
8 (800) 555-86-21, 7 (495) 540-48-65

Minden védjegy a megfelelő tulajdonosok közé tartozik. Tilos a weboldal egyes részeinek másolása a szerzői jog tulajdonosának engedélye nélkül.

A weboldalon bemutatott információ nem ajánlat.
A gyártónak joga van megváltoztatni a termék jellemzőit.

2 mosogató: 10 ötlet minden fürdőszobában

Élvezte legalább egyszer az életedet, hogy valakit a fürdőszobába menjen, hogy mosson kezet, mosson fogat vagy mossa az arcát? Tényleg nem akartad ilyen pillanatban, hogy a mágikusan egy héj két lett? Az álma valóra vált! Csak arra kell választani, hogy pontosan hogyan fog kinézni.

Az egyik két mosogató előnye annyira nyilvánvaló és feltétlen, hogy nehéz, de egyszerűen lehetetlen megtalálni az ilyen megoldás legalább egy hátrányát. Ha gyermeke van a családjában, mindenképpen ugyanazt akarják ugyanabban az időben, igaz? Most meg tudják mosni, anélkül, hogy kiderülne, ki fog fordulni, mielőtt bárki más.

A férje úgy döntött, hogy pontosan azon a pillanatban borotválkozik, amikor elkezdett mosni a kiszáradt maszkot az arcáról? A pillanat, amit választott, persze nem a legsikeresebb, de a családban a világ drágább - üdvözöljük a mosogatónkban, drágám!

Természetesen vannak ilyen kis méretű fürdőszobák, amelyeket inkább fürdőkádnak neveznek. De még ilyen szomorú területeken is, dupla mosogató lehetőségeket biztosítanak. Csak nagyon, nagyon kompakt. Nos, szükséges, hogy ne kössön széles kört, mit tehetsz?