Legfontosabb > Csapok

Szürke fürdőszoba - elegancia és kényelem

Sok ember számára fehér, kék és zöld árnyalatok vált ismertté a fürdőszobában. Kevésbé gyakori, de sikeresen elterjedt vörös és fekete fürdőszobák. A fürdőszobai belső tér szürke árnyalataiban, amely a közelmúltban divatossá vált, számunkra túl unalmasnak, félelmetesnek és monotonnak tűnik számunkra. Csak képzeld el, hogy hány szürke árnyalatot különböztet meg az emberi szem - a finom folyócsík, a szürke kikötő, az ezüst, a thundercloud, az ón, az acél, a nedves kő, a kvarc, a kobalt, a pala, a gyöngy árnyéka. Ez a szín egyáltalán nem unalmas, ahogy azt már régen megfontoltuk, de egyetemes a belső térben.

A szürke pszichológiai hatása

Megfelelően kiválasztott szürke árnyalat az Ön fürdőszobájához eleganciát és kényelmet biztosít, nyugtató légkört teremt.

Kezdetben a szürke szomorúságot és fáradtságot jelent, ezért azt javasoljuk, hogy csak a szoba teljes területének 20% -ában használja.

A tartozékok és a bútorok megfelelő elrendezésével szürke fürdőszobát készíthet szokatlanul kényelmes, meleg helyiségben, amely kellemesen pihenhet egy kemény nap után, és lehetőséget ad a szemének arra, hogy lazítson élénk színekről és felemelje a szellemét.

Fürdőszobai tervezés szürke: a dizájn jellemzői, fotó

A fürdőszobában vonzó lehet a szürke? Természetesen, ha követi az ilyen helyiségekre kidolgozott egyszerű tervezési szabályokat. Ezenkívül a szürke szín egy csodálatos hátteret teremt minden belső kísérlethez, amelynek segítségével meg lehet kapni egy elegáns modern teret vagy egy klasszikus szellemiségű fürdőszobát.

A tervezés jellemzői

A szürke lehet a fő szín a szobában, de nem lehet az egyetlen, különben unalmasnak és érdektelennek tűnhet. Annak érdekében, hogy a belső tér kifejezőbb legyen, add hozzá más árnyalatokat. Mindkettő közel állhat a hanghoz és a kontraszthoz.

A szürke, semleges színű, a szinte teljes színskálával kombinálva a színkombinációk gyakorlatilag nincsenek korlátozva.

A szürke anyagok gyakorlati megoldást jelentenek. A por rajta nem észrevehető, nem esik fading vagy fakulás.

A világosszürke vizuálisan növeli a fürdőszoba egy kis területét, és a szürke gradiens használata korrigálja az elrendezési hibákat: túlságosan szélesen emelkedik, "emelje" túl alacsony a mennyezet.

A szürke fürdőszobai formatervezés különösen lenyűgöző fém kiegészítőként jelenik meg: törölközőmelegítők és sínek, WC-papír tartók, fogkefék és csészék, bútorfogantyúk és egyéb részletek. A fém fényessége harmonikusan kiegészíti a felület szürke színét.

Pszichológiai hatás

A világosszürke árnyalatok kedvezőek a psziché számára, különösen ha bézs vagy tejfehér árnyalatokat tartalmaznak. Például a gyöngyház szürke nyugalom és biztonság érzetét keltik.

A túl sötét szürke tónusok korlátozhatók, például néhány tartozékon vagy padlón. Ha túl sötét árnyalatokat használ nagy mennyiségben, akkor a szürkében lévő fürdőszoba a psziché negatívan befolyásolja az örömteli érzelmeket.

Fürdőszoba szürke színben: lehetőségek

A világos szürke árnyalatok, mint háttér, jó alapot nyújtanak a stílusok és irányok megtervezéséhez. Bármelyik színt és érdekes kombinációját felveheti egy világos és emlékezetes belső térre. Ráadásul a szürke egy nagyon elegáns szín, és alapját tekintve nagyon elegáns eredményt érhet el.

A fürdőszoba hidegségének lágyabbá tétele szürke tónusokkal a legjobb, ha a fő színt meleg árnyalattal kombinálják - krémes, krémes, sült tejet. Egy másik módja az, hogy hozzáadjuk a természetes fát a dekorációhoz, amely melegséget kölcsönöz a színnek és gazdagítja a vizuális érzékelést textúrával.

A szürke fürdőszobai tervezés lehet monokróm, de ebben az esetben különböző árnyalatokat és textúrákat kell használni. Mi használják különböző anyagok - kő, csempe, matt és fényes, fém, üveg, vakolat díszítésére.

Tanács. Ha úgy dönt, hogy fürdőt árnyal a szürke, használja minden eszközzel, hogy megtörje a monotónia a tér. Tehát a falakon és a padlón lévő csempéknek nemcsak különböző árnyalatúaknak kell lenniük, hanem más méretűek is, és lehetőleg eltérő textúrájúaknak kell lenniük.

A szürke színű fürdőszoba tökéletesen ötvözi a fehér vízvezeték-tárgyakat, és általában a fehér kiegészítőket. A bútorok, a textíliák, a mennyezet és a padló is lehet fehér, a legfontosabb az egyensúly megteremtése ezek között a színek között.

A fényes padló és a krómozott fém elegánsan díszíti a dekorációt. A fekete klasszikus kombinációt is alkot szürke színnel, és a fehér szürke párhoz hasonlóan szinte bármilyen színskála élénk színekkel rendelkezik. Fürdőszoba szürke árnyalatok mellett a fekete-fehér színek egyidejűleg lehet a standard az elegancia és a stílus.

bútor

Ha a falakat szürke árnyalatai díszítik, akkor a bútorok bármilyen más színűek lehetnek - például fehér vagy fekete vagy piros, mindez az Ön preferenciáitól függ. Ugyanakkor a piacon sok ajánlatot kínálnak a különböző színű szürke homlokzatokkal ellátott fürdőszobai bútorokból, a legkönnyebben a grafit és az antracit árnyalatokig.

Szürke fürdőszoba - semleges színű, elegáns belső tér +93 fénykép

A pszichológusok szerint a szürke semleges árnyalat. Ma beszélünk a modern ötletek egy design egy fürdőszoba szürke hangok.

Egészen a közelmúltig a hasonló tartományban lévő belső térség súlyosságához kapcsolódott, de egy adott időszakon belül a szürke fürdőszoba gondolatmentes belseje nem tűnik komornak.

Éppen ellenkezőleg, vonzó az egyedülálló elemekkel, például a luxus befejezése innovatív anyagok felhasználásával.

A szürke színséma tökéletesen uralja mind a kis méretű helyiségben, mind a helyiség meglehetősen nagy területén, amint azt a szürke fürdőszobai fotó mutatja be, amelyet alább mutatunk be.

Tervezés és jellemzők

Az elegancia a tervezés fő eleme. A szürke árnyalat mindenféle stílusban, a karakterek tisztaságában ad helyet, az eredeti kontrasztos kiegészítőként működik.

Ez egyike a nehezen használható belsőépítészeti árnyalatoknak, ráadásul sok lehetőség van a valóságba való átültetésre. Például, kerámia burkolólapok elhelyezése vagy a falak felületének festése.

Sikeresen kombinálva texturált és matt felületre.

A szürke fürdőszobák szétválasztásához használhat olyan árnyalatokat, amelyek kissé sötétebbek vagy világosabbak, mint a fő hang. A szürke színséma tökéletesen illeszkedik a kontrasztos hangokhoz: bordó, zöld, narancssárga.

Mivel a szürke hideg színsémára utal, nem szükséges a teljes falfelületet díszíteni, célszerű eredeti és divatos kombinációkat létrehozni.

A szürke árnyalat a belsõ tér rendkívüli alapja lehet a meleg színekben a skandináv design kivitelezésének stílusában.

Kerámia csempe szürke - a fő elem

Gyakran előfordul, hogy a szürke árnyék a hófehér színű kerámiák számára jó háttér. A szürke fürdőszobai csempe vonzónak tűnt, egyenletes színű volt, a választását különös gonddal kell megközelíteni.

Kerámiák vásárlásakor fordítsanak figyelmet olyan tulajdonságokra is, mint a tisztítószerek és a mechanikai károsodások negatív hatása.

Még a szemmel látható részletek is láthatók a fürdőszobai csempe szürke. Ezért kell gondoskodni arról, hogy az egész vízvezeték összhangban legyen egymással, és még jobb is ugyanabból a gyűjteményből.

A falak felületét nem lehet egyetlen palettán feltüntetni. Ha szeretné megkapni az eredeti szürke fürdőszobát, amelynek kialakítását tetszeni fog, akkor készítsen egy fal alapját, és válassza ki kedvenc színsémáját, amely szerint nem nehéz kiválasztani a megfelelő tartozékokat.

Kiváló választás lehet burgundi vagy rózsaszín kerámia, a világos szürke fürdő nem kevésbé lenyűgöző. A kék palettában lévő belső tér szürkének meglehetősen eredeti kombinációja a helyiségben hűvös színeket biztosít.

bútor

A fürdőszoba szürke árnyalatú kialakítása nemcsak a falak kialakítását szolgálja ebben a palettán, hanem a bútorok és a különféle kiegészítők használatát is ebben a színben.

Tökéletesen kiegészíti a fürdőszoba szürke krómozott csapokat, valamint a fogantyúkat. Ami a keverőket illeti, alakjuknak meg kell egyeznie a választott stílusgal.

A klasszikus szürke belsejében a fürdőszoba népszerű ovális változatok, vagy fal típusú, néhány fogantyúval.

tartozékok

A szürke fürdőszobai bútorok mellett a tartozékok különleges helyet biztosítanak a szobában. Ilyen belső térben a szokatlan elemek krómozott vagy monokróm felülettel nagyszerűek, például a tükörben lévő fali lámpák, szappantartó.

Nem kevésbé jól illik a szürke természetes tömbhöz, így a mosodai kosár, a kozmetikai fonott doboz hasznos lesz.

A teljes dekoráció hűtésére szolgáló színes részletek jelenléte nem kizárt.

Amikor szürke tónusú fürdőszobát készít, emlékezzen a megfelelő megvilágításra, nevezetesen a pont típusú világításra, az elegáns fülkékre és természetesen a gyertyákról érkező hangulatos hangulatról, amely egyedülálló nyugalmi hangulatot teremt, amely kényelmes pihenést és kikapcsolódást biztosít.

Fürdőszoba szürke: a dizájn jellemzõi, a kész kivitelû fénykép

A fürdőszobában végzett javítások tervezésénél igazán azt szeretném, ha a helyiség otthonos és divatos lenne.

Emiatt nagy figyelmet fordítanak a csempe színtartományának megválasztására. Beszéljünk ma arról, hogy a fürdőszoba szürkén néz ki.

A szürke színséma egyik előnye, hogy képes kombinálni a különböző árnyalatokkal, tökéletesen illeszkedik a sötét és könnyű kiegészítőkhöz.

tervezés

Előnyben részesítve a szürke színsémákat, sokan előreláthatólag a derékszögű helyiségeket, valamint a legszigorúbb vonalakat kapják.

Azonban a szürke szín a sokoldalúság.

Például meleg árnyalatában a fürdőszobát Provence stílusú kis konyhaszekrényekkel, valamint lekerekített mosdóval lehet felszerelni.

A fürdõszobában található fürdőterület felszereléséhez javasoljuk, hogy figyeljen a csempe gazdag szürére, könnyû csíkok esetén.

Ebben az esetben a legjobb padlóburkolat nem csillogó, nem monokróm textúra, hanem egymásba burkolva. Az ilyen padlót könnyebb tisztán tartani, monokromatikus csempepor látható, valamint foltok.

A fürdőszoba szürke árnyalatú fürdőszobájának modern belső felülete tűnt a csúcstechnológiájú stílusnak. Ebben az esetben a krómozású keverők nagyszerűen fognak kinézni, valamint a szigorú teljesítményű szivattyúk.

A minimalizmus szerelmesei kedvelik a fürdőszobai dizájnt szürke színben. A hófehér színű csempe és az ashes szaniterek tökéletesen illeszkednek itt.

A barokk stílusú előadáshoz nagy területre van szükség, amelyben elegáns lábakkal díszített márvány csempe és fényűző kád található.

Divatos szürke csempe változatok

 • Beszéljünk arról, milyen divatos változatok alkalmasak a fürdőszobában.
 • A sötétszürke árnyalat aranyozott mintával felmelegíti a szobát.
 • Az árnyékban lévő vas-szürke tökéletesen illeszkedik egy gyengéd krémmel.
 • A hófehér csempe a legjobb megoldás a szürke árnyékoláshoz.
 • A színes, nedves aszfalt csempe ezüstös zárványokkal kitölti a szobát mágikus ragyogással.
 • Ha a sötétszürkét lágyítani kívánja, vegyen egy gyűjteményt egy fülbemászó mintával, például burgundával, világoszöld, sárga színnel. Az alábbi képen látható a szürke fürdő designja.

Szürke fürdőszobai bútorok

Van egy tervezési ötlet, amellyel vizuálisan megtakaríthatod a helyet - ez a dekoráció a falfelület színében, ami azt a benyomást kelti, mintha egy egész lenne.

Ebben az árnyalatnak hasonlónak kell lennie. Ha számodra nem számít, jobb, ha különböző szürke árnyalatú bútorokat vásárolsz.

By the way, a szürke helyzet jól néz ki egy kombinált falfelülettel. Ehhez nézd meg a katalógusunkban szereplő modern, szürke fürdőszoba fényképét.

Ami a vízvezeték-felszerelést illeti, akkor jobb, ha fehér színben szürke színű szobát vásárolna, hogy komplett rendet kapjon.

További információk itt:

bejegyzés

A szürke fürdőt kiváló alkotóelemnek tartják a kreatív folyamatnak, hiszen ez a szín számos színnel kombinálódik.

Tehát csak a tartozékok használatával készíthet kedvenc légkört a szezon szerint.

Ebből a célból nem kell nagy pénzeket költenie. Egyszerre megvásárolhatja a dekoráció különböző színeit, például a hő - világos zöld, az őszi - sárga, a téli - krém, a tavaszi - rózsaszín szezonban.

Talán ilyen árnyalatokban választhatsz függönyöket a zuhanyzóhoz, szőnyegekhez, törölközőkhöz, mosodai kosárhoz.

A megfelelő formatervezés kiválasztása érdekében javasoljuk, hogy figyeljen a szürke színű modern fürdőszoba fotójára a bemutatott katalógusban.

További információk itt:

Ha a lakberendezés megváltoztatásának gyakorisága nem fontos az Ön számára, akkor helyezze szürke színű szőnyegtáblát, szürke és fehér törölközőt, szürkésfehér függönyt a zuhanyfülke számára, szükséges tartozékokat ezüst színben.

A fürdőszobában a szürke megfelelő használatával ez az árnyalat nem tűnik monotonnak, hanem éppen ellenkezőleg, a divatos, szép, stílusos szobát teszi. Ráadásul nem aggódhat, hogy ez a hangzás unatkozni fog.

Tapasztalt pszichológusok szerint a fülbemászó árnyalatok nagyon gyorsan unalmasak lesznek, ami nem mondható el nyugodt színösszeállításról, amely megnyugtatja és nem irritálja.

Szürke fürdőszoba - 6 aktuális megoldás

Emlékezetes fürdőszobai belső tér a szürke árnyalatokban

A szürke egyike azon kevés színeknek, amelyeknek gazdag színpalettája van. Mindazonáltal a legtöbben olyan előítéletet hoztak létre, amely szerint ez a szín az arctalan és a káprázatosságot képviseli. Megpróbáljuk bizonyítani, hogy a szürke fürdőszoba hasznossági lehetőség, és széles körben alkalmazható különböző stílusokban.

1. megoldás - Klasszikus

Klasszikus stílus - az elegancia és kegyelem megtestesítője. A szürke fürdőszobában természetes anyagok (kő, fém) használhatók. Az imitációk (cserép vagy márványozott vagy onyx iparvágány, festett vagy furnérozott MDF a fa helyett) kevésbé kívánatosak, de elfogadhatóak is.

A képen hagyományos márvány fürdőszoba található.

A klasszikus az űrt, és elfogadja a színkontrasztot, így minden szürke árnyalat megfelelő lesz. De ha a világos árnyalatokat önállóan, bezáródások nélkül használhatjuk, akkor a közepes és sötét szürke árnyalatok nagy mennyiségben fehér színt igényelnek.

Elegáns belső tér a nyugtató szürke árnyalatokban

Ha hideg árnyalatú szürke árnyalatot választott a fürdőszobának a befejezéséhez, vásároljon krómozott vízvezetéket. Meleg színekben vegye fel a vízvezetéket réz vagy arany.

2. megoldás - Art Deco

Festmények és tükrök az Art Deco kíséretének alapvető elemei

Az Art Deco stílus elfogadja az összes nagy és fényűző. Fényes részletek és geometriai, kontrasztos játék, fényes állatnyomatok, rengeteg tükör és üvegfelület jellemzi.

Melyik csempe alkalmas az art deco belső kialakítására

A tökéletes csempe ennek a stílusnak:

 • Színezés a kő alatt (márvány, gránit);
 • Fényes felületen;
 • Nagy nyomatokkal;
 • Zigzagokkal vagy mintákkal.

Az összes felsorolt ​​csempe a szürke árnyalatokból. Belföldi online boltokban kaphatók, és néhányuk bemutatótermekben is megtekinthető. Ott láthatja a dekorokat, amelyek használata nagyon fontos ehhez a stílushoz.

3. megoldás - Minimalizmus

Maximális funkcionalitás a minimalizmusra jellemző.

A minimalizmus a belső térben azt jelenti:

 • A formák egyszerűsége és a vonalak súlyossága;
 • Sok fény és tér;
 • Minimális bútor és dekoráció;
 • A jelen cikkek hasznossága.

A szürke a minimalizmus egyik vezető színe, a fehér és a fekete színek mellett. Használható egyszerre és fekete-fehérben is. Különösen lenyűgöző a szürke árnyalatú fürdőszoba, amikor a falakat, a padlót és a mennyezetet különböző árnyalatok (2-3 maximum) festették.

Az üveg válaszfalai miatt a szoba tágasnak tűnik

A minimalizmus fontos szerepet játszik a világításban. Próbálja felszerelni a szobát több fényforrással, az ablak mellett.

4. megoldás - Ország

Országos belső tér román vak és kreatív tükör keret

Az országstílus a természet közelségével és a természetes anyagok széles körű használatával jellemezhető. A helyiségeket fából, kovácsoltvasból, textilből, fonott bútorokból uralják. A padlóra leggyakrabban használt fa deszka, kő, porcelán.

Az országstílus színének hangsúlyt kell fojtani.

Mi helyettesítheti a cserépet egy vidéki stílusú fürdőszobában?

Néha a country zene stílusában megjelenő design lehetővé teszi a falburkolatok használatát. Alapvetően ez egy négyzet alakú csempe, növényi vagy négyszögletes "sertés".

De leggyakrabban használt egy teljesen más felület a falak, például:

 1. A PVC panelek olcsóak, könnyen tisztíthatók, vízállóak, de törékenyek;
 2. Festék (vízalapú, akril vagy latex) - gazdaságos választás, amely lehetővé teszi a különböző árnyalatok kombinálását és más típusú bevonatokkal való kombinációját;
 3. MDF panelek (ebben az esetben festettek) - nagy nedvességállóságú, megfizethető és könnyen felszerelhető (saját kezét is felszerelheti);
 4. Háttérkép (vinil vagy akril) - kevésbé praktikus lehetőség, de nagyon alkalmas az alacsony páratartalmú helyiségekben, ideális kombinálni más anyagokkal.

5. megoldás - Loft

Kommunikáció szemében - az egyik "zseton" stílusú padlás

Loft stílus - az ipari motívumok megtestesítése a nappaliban. A szürke fürdőszobában ez durva gipsz, betonfelületek (vagy utánzatok), krómozott vízvezeték, csempézett vagy üveglapok formájában jelentkezik.

Melyik padló alkalmas tetőtéri stílusra

Ebben a stílusban a legjobban illik:

 • Csempe "metró";
 • Mosaic;
 • Csempe poliéder;
 • Texturált csempe.

Bemutató fürdőszoba szürke színnel. 40+ fotó

Helló kedves olvasók! Zatevaya javítás a fürdőszobában, azt akarom, hogy végül ugyanabban az időben nézni ízlésesen, diszkréten és biztosan hangulatos. Ezért választja a csempe színe annyira figyelmet, ma meg szeretnénk mutatni, hogy a fürdőszoba szürke lesz. A szürke paletta tagadhatatlan előnye, hogy képes kombinálni a színeket különböző színekkel, tökéletesen elfér rózsaszín, sárga, fehér vagy fekete kiegészítőkkel. Ez azt jelenti, hogy különböző időpontokban az év lehetséges lesz, hogy hozzon létre a belső a fürdőszobában frissített légkör, más színnel kiegészítők, mint a tavaszi tér ki lehet egészíteni egy rózsaszín törölköző, zuhanyfüggöny és szőnyegek, nyári zöld elemek ősszel narancs télen fehér vagy piros. De ma megmutatjuk, nem csak, hogy sikeres kombinációja élénk színek visszafogott színpaletta szürke, hány szürke szigorú értelmezése a belső, amely lehetővé teszi, hogy vizuálisan vizsgálja meg a variációi szürke fürdőszoba.

 • 1 szürke fürdőszoba design.
  • 1.1 Szürke fürdőszoba csempe - lehetséges árnyalatváltozások.
  • 1.2 Szürke fürdőszobai bútorok.
  • 1.3 A szürke fürdő dekorációja.
  • 1.4 Szürke csempe a tégla alatt a fürdőszobában:

Szürke fürdőszoba tervezés.

A választás szürke sokan szándékosan szigorú belső éles sarkok és egyenes vonalak, sőt, egy szürke paletta igen sokoldalú, például a meleg neki podton lehetséges kiadni fürdőszoba a stílus Provence, szép komód és kerek medencék, a háttérben, akkor válasszon ki egy cserép szürke, fehér és rózsaszín virágos nyomtatással.

Ahhoz, hogy létrehozzanak valamilyen otthoni gyógyfürdő sarokját, megnézheted a csempe gazdag szürke hangzását meleg bézs vénákkal. Egyébként jobb, ha nem a monokromatikus csempe a padlóra helyezkedik el, de a megtapasztalás azt mutatja, hogy sokkal kényelmesebb tisztítani ezt a padlót, míg a monokróm felületen válások és porrészecskék vannak.

A szürke árnyalatú fürdőszobák, mintha a csúcsminőségű stílushoz készültek, itt nagyszerűen vízvezeték és króm csapok fognak kinézni.

A minimalizmus stílusát megértők a szürke árnyalatú fürdőszobában is értékelik, itt a szigorú szögletes formák kombinált fehér szürke csempe és fehér-fehér szaniterek nagyszerűen fognak kinézni.

A barokk stílus általában egy nagy területet igényel a szobánál, ahol drága márványlapok, gyönyörű féloszlopok, elegáns lábakkal ellátott nagy kád és elegáns aranyozott dísztárgyak lesznek fényűzőek.

Fürdők szürke árnyalatokkal, fotó.

Szürke fürdőszoba csempe - lehetséges színárnyalatok.

► Szürke szín nagyon sokoldalú, illetve csempe kiválasztása a fürdőszobában válik igazán végtelen, hanem az összes kiválasztott csempe nézett harmonikusan, biztos, hogy vásárolni kész gyűjteményt, amely felett a tervezők dolgoztak, melyek minden egyes hang és a díszítést választottunk nagy gonddal. Abban az esetben, ha saját csempe gyűjteményét szeretné felépíteni, készüljön fel arra a tényre, hogy végül elromlik a belső tér benyomása. De menjünk vissza az első bekezdés fő kérdésére, tehát milyen stílusos cserépváltozatok közül választhat a fürdőszobában.

► Szürke szürke tónus aranyfoltokkal vagy mintás a csempe felületén vizuálisan felmelegíti a szobát.

► Az acéllemez csempe és ón cseréje a végén nagyszerű hátteret biztosít a fürdőszobai belső térben, ilyen színekben a tégla alakját utánzó csempe nagyon jól néz ki.

► A "vas" nevű szürke nagyon organikusnak tűnik világos bézs csempével.

► A csempe fehér színe valóban a legjobb társa bármilyen szürke hangnak.

► A faszén színű, sötétszürke csempeit ökológiai szempontból nagyon érzékenyebbé teheti egy világosszürke paletta, mint például a halóz vagy a poharak.

► Sötétszürke csempe ezüstcsíkokkal kitölti a belsőt rejtélyes ragyogással.

► Ha szeretné lágyítani a szürke csempehangot, akkor megvásárolja a gyűjteményeket világos mintákkal, például sárga, narancssárga, vörös vagy zöld.
A szürke tónusok típusai.

Fürdők szürke árnyalatokkal, fotó.

Szürke fürdőszobai bútorok.

Van olyan tervezési technika, amely lehetővé teszi a helyiség vizuális megtakarítását - a bútorok megegyeznek a falakkal, azt a benyomást kelti, hogy egyetlen egészet alkotnak, de ebben az esetben a hangnak igazán meg kell egyeznie. Ha nem követel ilyen célt, akkor különböző szürke árnyalatú bútorokat vehet fel. By the way, a szürke bútorok jól néz ki a háttérben az egyesített falak, például sötét szürke és fehér. Az ilyen színes helyiségben lévő vízvezeték jobb fehérvásárláshoz, így a tisztaság és a rend érzése.

Szürke fürdőszoba, fotó.

A dekoráció szürke fürdőszobája.

A szürke árnyalatú fürdőszoba a kreativitás igazi területe, hiszen ez a szín a többi színnel együtt is elérhető. A cikk elején megemlítettük, hogy egy ilyen helyiségben, évszaktól az évszakig egyedülálló kiegészítők segítségével megfelelő légkört teremthet. És nem kell tölteni egy kis elképzelhetetlen eszközt, akkor is vásárolni csak a különböző színű, szezonális dekorációs elemek a nyári zöld, narancs őszi, téli, fehér vagy piros, a tavaszi zöld és rózsaszín. Lehet, hogy a zuhanyfüggönyök, padlószőnyegek, szappanos edények és egyéb személyes higiéniai, mosodai kosár és törölköző.

Ha nem folytatja a kapu periodikus változása belsőépítészet, azt javasoljuk, hogy a padlón feküdt egy szürke szőnyegen, vesz egy fehér és szürke törölköző, vegye fel króm csapok, vesz egy kombinált fehér-szürke függöny zuhanyzó, vesz egy tükör, króm keret, és nézd meg, Fogkefe, szappanbuborék stb. szürke-ezüst-fehér palettán.

Szürke fürdőszoba, fotó.

Szürke csempe a tégla alatt a fürdőszobában:

Amint látja, ügyes kiszolgálással, a szürke árnyalatú fürdőszobák egyáltalán nem látszanak unalmasnak, épp ellenkezőleg, a belső tér stílusos, divatos és releváns. Ráadásul nem is aggódhat, hogy ez a szín gyorsan unatkozik, a pszichológusok biztosítják, hogy a fényes paletta gyorsan fúrt, és a nem feltűnő hangok ne okozzanak törést a látásnak, ezért nem irritálják jelenlétüket.

A "Comfort in the House" honlap örömmel jelenti be, hogy előfizethetünk a hírek fogadására, az előfizetés az oldalsávon található. Iratkozzon!

Szürke csempe a fürdőszobában: szigorúan, de hatékonyan!

2016. január 11-től

A szürke majdnem olyan hatékony, mint a fekete, de nem olyan komor. Majdnem olyan lakonikus, mint a fehér, de nem olyan jelek. Ez az egyik legrugalmasabb és legrugalmasabb szín. A szürke jól illeszkedik más hangokhoz és könnyen alkalmazkodik a helyzethez. Szigorú, szilárd, nemes, csendes, egyszerű és szerény. És ami a legfontosabb - mindig és mindenhol helyénvaló. Bármely helyiségben, a stílustól függetlenül, szürke kis vagy nagy mennyiségben is használható. Ma beszélünk annak használatáról a fürdőszobában.

1. Stílusos fürdőszoba szürke csempével

Szürke csempe gyakran megtalálható az olyan fürdőszobákban, mint az európai minimalizmus, a tetőtér, az Art Deco és a modern klasszikusok. Amikor tervezi, hogy díszítse a fürdőszoba belsejét a felsorolt ​​stílusok egyikébe, fontolja meg ennek a különleges színtervnek a használatát.

A szürke nagyjából nem szín, hanem annak hiánya. A minimalizmus szempontjából ez minden bizonnyal fontos szempont. A szürke csempe szigorú és durva megjelenést kölcsönöz a belső térnek, ami szintén nagyon fontos a minimalista légkör kialakításához.

Az ilyen belső tereket a csempe "sertés" és a nagy cserép használata jellemzi. Nagyméretű csempe használatakor a varratok dörzsölik a hangot, hogy illeszkedjenek ahhoz, hogy létrehozzák a monolitikus felület illúzióját.

Ha egy csempe olyan, mint a fém, durva kő vagy beton, akkor tökéletesen illeszkedik az ipari stílusú ipari-városi hangulatba (vagyis a tetőtéri stílusba). Itt egy fehér "sertés", tégla, fa.

Az Art Deco és a modern klasszikusok szürke csempe, kő és fém utánzás, valamint nemes füstös árnyalat. Az ilyen csempe a szilárdság és a tiszteletlenség belsejébe helyezi a hangsúlyt, lehetővé téve, hogy ne térjen el a fodros luxustól, hanem maradjon az elegáns kényelem keretén belül.

A modern stílusú fürdőszoba art deco funkcióval rendelkezik

Van még egyfajta szürke csempe - faimitáció. A formatervezett anyag alkalmas városi és vidéki motívumokkal (ország, provence, rusztikus).

2. A szürke csempe kombinációja

Néha el tudja látni a tanácsot, hogy győződjön meg arról, hogy a szürke csempe világos, jobb - fehér. Mondjuk csak ezt a lépést fogja megmenteni a belső teret a túlzott homálytól. Mindazonáltal megengedjük magunknak, hogy nem értünk egyet.

Először is, szürke szürke ellentmondás. Vannak nagyon könnyű és meleg árnyalatok - nem képesek a belső sötétséget és nyomást gyakorolni.

Másodszor, elegendő a fürdõszoba világos, világos és ragyogó fehér fürdőszobája, tükrök és megfelelően számított világítás. Ha könnyű bútorokkal és üvegelemekkel kiegészíti a fürdőszobát, a fényerő növekedni fog. Az ilyen belsőséget meglehetősen látványosnak lehet nevezni, mint a nyomorult.

Ha azt szeretné, hogy a fürdőszoba más legyen, akkor nincs szükség arra, hogy más színű csempékkel egyesítsék. Lehet játszani a különböző hangok, textúrák, formák, méretek egyesítésével. Például kombináljunk csempe és mozaik burkolólapokat, vagy készítsünk durva és finom csempe keveréket hasonló árnyalatokból. Érdekes eredményt lehet elérni, ha a fürdőszobában szürke csempe burkolódik, különböző felületi mintázattal. Például: monoton + egy kő alatt, fém alatt + egy fa alatt stb. Még ha a fürdőszoba szürkés-szürke is, a belső tér még mindig nem unalmas és lapos. Ezt a befejezést érdemes megfontolni és megérinteni.

Ha szeretné, akkor természetesen kombinálhatja a szürke cserépet más színű bevonattal. Mindig sikeres kombináció csempe vagy festék fehér és különböző árnyalatú világoskék.

Felvehetsz egy másik színes társat. Például bézs, barack, barna, halványzöld, levendula, fekete. A szürke és bézs (vagy barack) egyesülése kissé melegebbé és bársonyosabbá teszi a fürdőszobát. A zöld és a levendula épp ellenkezőleg kellemes hűvösséget ad hozzá. A barna és fekete színű tandem a belső szigor és súlyosságát adja.

3. Szürke fürdőszobai bútorok

A fehér, fekete, szürke bútorok az univerzális választás egy ilyen belső tér számára. Sötét barna színű (csokoládé, wenge) is jól illeszkedik.

Ha a cserép utánozza a fa, akkor biztonságosan használható bútorok hasonló fás minta, akkor is, ha a színe messze szürke.

By the way, a fürdőszobák, díszített modern európai stílusban, tipikus a szomszédságában a szürke csempe fából különböző árnyalatok.

Az Accent bútorok egy másik lehetőség. A kék, zöld, sárga vagy türkizkék éjjeliszekrény szétfeszíti a hangulatot.

A szürke fürdőszobában fényűző kő vagy kőpadló vastagsága.

Próbáld meg ne túlterhelni a belső térben nagy, sötét színű elemeket. Ha a tabletta nagy - legyen világos. Ha az állvány nagyméretű - inkább a fehér, világosszürke tükör előnyben részesüljön. Annak érdekében, hogy az eredmény ne csalódjon, törekedjen a sötét és világos, sötét és fényes egyensúlyra.

Fürdőszoba szürke

A pszichológusok véleménye szerint a szürke az egyetlen semleges szín. Miután ezt a színt olyan emberek választotta ki, akik maguk nem tudnak. Most bátran lép be a belső térbe, különösen, mivel ez a szín sok lehetőséggel rendelkezik. A cikkben megismerkedhetek a fürdőszoba árnyalatainak elrendezésével kapcsolatos érdekes ötletekkel.

Fürdőszoba szürke

Egészen a közelmúltig a szürke árnyalatú belső tér szigorú, ipari formatervezéssel, vagy gyakorlatias férfias stílushoz kapcsolódott. A fürdőszoba, amelyben ez a szín túlsúlyban van, nem feltétlenül szomorú. A kifinomult formatervezés, a megfelelő felszerelés és díszítés teszi ezt a befejező lehetőséget győztes és megkülönböztethető az univerzális elegancia.

Ez a fürdőszoba vonzza a figyelmet részletekkel, például gyönyörű texturált kivitelben modern anyagokkal. A fürdőszobának szürke rendezése évekig fontos és divatos.

Ez a szín uralhatja mind a kis fürdőszobában, mind a nagy szobában, amint azt a fotók mutatják.

A fürdőszobák funkcionális és relaxációs otthoni zónával rendelkeznek. Jelenleg a szürkék visszatérnek, az egyetemes fehér helyét. Használata a 2015-ös belsőépítészet egyik legfontosabb tendenciájának számít, ezért minden ok azt feltételezi, hogy 2016-ban a tendencia folytatódni fog.

Szürke fürdőszoba - design és funkciók

Az elegancia a tervezés fő eleme. A szürke a szobát józanul jellemzi, és más kontrasztos színes kiegészítők háttérévé válik.

Ez a szín a legegyszerűbb a lakberendezéshez, és sok lehetőség van a kivitelezéshez, például csempék vagy díszítő csempék vagy falfestés készítéséhez. Mindkettő együtt fog működni a csempe matt felületével és a természetes kövek texturált felületével.

A monolitikus hangzások és különböző zónák, például a mosdó, a WC és a fürdõzónák megszakításához a hangok enyhén világosabbak vagy sötétebbek lehetnek. Ez a nyugodt szín is jól illeszkedik a kontrasztos színekhez, mint a piros, narancssárga, kék, zöld.

Piros törülközők a fürdőszobában, díszítve szürke, nagyon élénkíti a belső tér.

Használhat díszítő szalagot vagy több neon csempét is.

A szürke hideg színnek számít, nem szükséges a fürdőszobában lévő összes falat teljesen felépíteni, elegáns és szép kombinációkat hozhat létre.

A tágas fürdőszoba jól mutatja magát, mind a meleg színeket, mind a hideget.

Egy elegáns fürdőszobában a szürke tökéletesen megmutatja a falakon a vezető szerepet, fehér bútorokkal kombinálva, a szürke-fehér fürdőszobában stilisztikaian nyugodt belső tér található. A fürdőszoba kialakítása fehér, a szürke mellett tartalmazhat elemeket a fa.

A szürke szín nagyon érdekes alap lehet a meleg belső térnek a skandináv design szellemében.

A fürdőszoba szürke, fehér és barna kombinációja - ez elég népszerű megoldás.

Fürdőszoba - szürke csempe a fő szerepet

A paletta szürke színe gyakran jó háttér a fehér kerámiák számára, amelyek ilyen környezetben nem csak színt, hanem rajzot is vonzanak. Annak érdekében, hogy a fürdőszobai kerámiák esztétikailag kellemesek legyenek és azonos árnyalatúak legyenek, a kiválasztási szakaszban ellenőrizni kell azt, hogy ellenáll-e a mechanikai károsodásoknak és a mosószerek hatásainak. Annak érdekében, hogy állandó eredeti színt tartsanak fenn, a megfelelő gondozás fontos. A külső héj károsodásának megakadályozása és a szín megváltoztatása érdekében rendszeresen tisztítsa meg a vízvezetéket vízzel, mosogatószerrel és pamutszövetekkel.

Minden részlet szürke háttéren látható. Ezért ügyelnünk kell arra, hogy az egyedi elemek, mint például a WC, bidé és mosogató is összehangolják egymással a tervezést, jobb, persze, hogy ugyanabból a gyűjteményből származnak.

Nem szükséges befejezni az összes falat egy színben, egy falat lehet a fő, és válasszon egy másik színt, amely alatt a kiegészítőket később lehet kiválasztani. A piros, lila vagy rózsaszín fényes csempe nagyszerűnek fog tűnni ebben a szerepben, a fekete-szürke fürdőszoba is lenyűgöző lesz. A színkombináció kékkel a belső térben nagyon vonzó, így a szoba hűvös hangokat ad.

Fürdőszoba bútorok

Gyakran ez a szoba dekor fő eleme. Ha szürke falakat választasz, a bútorok színe eldöntheti, hogy a szoba tiszta vagy komor. Ha a felület sötét, akkor jó hozzáállás lesz bútor, homlokzatokkal, esetekben világos vagy akár fehér fa.

A díszítés krómozott fogantyúval történik. A felfüggesztett szekrények és tartályok könnyedén működnek, míg a padló szabad marad - ez helyet ad a belső térnek.

Lenyűgöző hatás érhető el világos bútorok és fürdőszobai felszerelések - rózsaszín, piros vagy zöld megvásárlásával.

Természetesen szürke a fürdőszobában is be lehet választani a bútorok ebben a színben.

Fürdőszoba bútor szürke

A fürdőszobában ez a szín nem feltétlenül jelenik meg csak a cserép árán. Bútor és fürdőszoba kiegészítők segítségével használhatjuk.

A Chrome fogantyúk, csaptelepek és csaptelepek nagyszerűen kiegészülnek a szürke fürdőszobával. Fontos tényezők a keverők alakja. A belső tér minimalista stílusban történő kialakításakor a geometria által inspirált karakteres alakú csapokat és szerelvényeket kell választani. A hagyományos fürdőszobában ovális alakú vagy falra szerelhető, két dekoratív fogantyúval ellátott modellek népszerűek. Mindenesetre fontos azonban annak biztosítása, hogy a csapok megtartsák színüket és fényességüket. Tisztításukra érdemes mosogatószereket vagy lágy termékeket használni granulátum nélkül.

tartozékok

A végső ékezetek kiegészítik a fürdőszobai kiegészítőket. Ilyen belső, elegáns, monokróm vagy króm felületű elemek, például szappantartályok és tükrös világító lámpák tökéletesen megmutatják magukat. A szürke is jól illeszkedik a fához, ezért egy kényelmes mosodai kosárra vagy dobozra van szüksége a kozmetikumok számára.

Vannak olyan fényes elemek is, amelyek lehúzják a dekorációt. Ez lehet egy kis grafika a falon vagy csak törölköző.

Törölköző szürke fürdőszobához

A törülközők maguk is dekoráció lehetnek. A szürkére díszített fürdőszobában a fényes és energikus színek, például vörös, sötétkék, zöld, kék és egyéb érdekes árnyalatok megfelelő törölközői vannak.

Egyéb részletek lehetnek ugyanazok a színek, mint pl. Szőnyeg vagy lámpák, díszítő mozaik csempe vagy csempe. Amikor a fürdőszoba csempe fényes, a szín a törölköző és egyéb színes dekoráció tükröződik benne, ez ad egy érdekes hatást.

Ne feledkezzünk meg arról is, hogy a megfelelő világítás - a spotlámpák, a LED szalagfények a munkaterületen, a látványos fülke világítás, valamint az intim gyertyafény egy egyedi hangulatos mikroklímát teremt, és ez a szoba pihenésre és kikapcsolódásra ösztönöz.

Szürke fürdőszoba harmonikusan - természetes gyöngy

A szürke árnyalatokkal való használhatósághoz nagyon elegáns és divatos fürdőszobai belső teret hozhat létre. Maga a szürke szín szokatlanul semleges, amihez csodálatosan kombinálható más árnyalatokkal, és tökéletes hátteret jelent a kifejezetten belső tér díszítésére. Azonban, ha csak egy szürke színt készít, akkor elég unalmas képet kaphat. Ennek elkerülése érdekében szürke színt kell hígítani más színekben, amelyek között lehet fényes és semleges. És hogyan kell jobban csinálni, próbáld kitalálni.

Meghatározva a kívánt szürke árnyalattal

A szürke nem különbözik a többiektől, és számos különböző árnyalatú, és a világos és sötétszürke szín mellett az árnyalatok is barna fényt, bordó, zöldes és még sok más. Ha elegendő eleganciát kell létrehozni, nagyon fontos kiválasztani a megfelelő animáló hangokat, amelyek eltávolítják az unalom és a hidegség hangulatát.

Milyen részleteket kell figyelni, amikor egy fürdőszoba szürke

A szürke fő jellemzője, hogy általában emberekhez kötődik. Valójában a fürdőszoba szürke belsejében mindenféle krómozott részletek, például fogantyúk, tartók, törölközőmelegítők, korlátok, talapzatok és egyéb dekoratív bútorok díszei - mindazok, amelyek gyöngyház szürke csillogást tartalmaznak, rendkívül megfelelőek. Egy szürke palettával együtt nagyszerű zenekart alkotnak.

Nem ajánlatos telített szürke árnyalatokat használni, mert a pszichológusok szerint ez nyomasztóan cselekedhet egy személyen, ami depressziós hangulatot okoz. Ez a gyöngyház szürke árnyalata nagyon szervesnek tűnik, és nyugalom érzetét kelti, legyen az matt vagy fényes csempe.

Ha világos szürke színű feszített mennyezeteket készít, amelyekben sok beépített világítás található, így a belső térben gyönyörű fényes ékezeteket hozhat létre, valamint vizuálisan nagyobb és nagyobb méretű szobát készíthet. A padlóhoz jó a négyzet alakú, sötét márványból készült, nagy méretű csempék használata - ez csak egy ideális lehetőség, ami megdöbbentő kontrasztot teremt a mennyezet és a padló között.

Ha pedig egy élénkpiros színt ad hozzá a szürke semleges belső térhez, elbűvölő, pikáns és divatos hangulatot kap.

Mint általában használt szürke színű a fürdőszoba belsejében

A hagyományos megoldás az, hogy szürkét használjunk a fürdőszobai belső tér alapjaként (háttér), amely lehetővé teszi, hogy világos, telített palettákkal dolgozzon. Egy semleges szürke duettben a színes dallamok szó szerint átalakulnak, azaz. a szürke árnyalat segíti őket abban, hogy kifejezzék magukat kifejezetten a háttérben.

Emellett a szürke a visszatartott elegancia szimbóluma. Nagy mennyiségben azonban nem ajánlott hideg árnyalatokat használni. A színtartomány kétféle módon állítható össze: akár szürke vagy meleg hangszín kombinálásával, akár a természetes fából készült hígítással.

Egy eredeti és érdekes megoldás egy olyan kompozíció, amelyben különböző szürke árnyalatok keverednek egy térben, és mind a meleg, mind a hűvös, matt és ragyogó árnyalatok különböző anyagokban és textúrákban kombinálhatók.

Ha még mindig a falakat és a padlót sötét vagy közepesen szürke színűvé teszi, ebben az esetben kerülnie kell a monolit hatását. Ehhez a bevonatot úgy választják meg, hogy a csempe méretei ne legyenek azonosak, és több árnyalatot is tartalmaznak.

A jó kombináció a szürke és a fehér kombinációja, amit lehet mondani, win-win. Ez a design minden olyan helyre alkalmas, ahol a magánélet, a nyugalom és a könnyedség kedvéért meg kell teremteni.

A színek tökéletes egyensúlya révén a belső tér egyszerűen finomítható. A padlóburkolat fényes felülete hatékonyan felborul.

A szürke, fekete színű, szürke, fehér színű, klasszikus változat, kimeríthetetlen tervezési lehetőségekkel. Különösen azért, mert bármelyik kombinációhoz egy további színt adhat be a belsejébe vagy többször egyszerre. És ha szürke, fehér és fekete kombinációt használsz - a belső megjelenés egy fényes magazinból származik.

Bútor szürke fürdőszobában

A közelmúltban szürke vízvezeték, bútor és dekoráció szinte lehetetlen megtalálni, mert ez a szín egyáltalán nem volt igény. De minden megváltozik, és manapság sok elegáns, minden árnyalatú formatervezés szürkén jelenik meg a piacon. A fürdőszobai bútorok általában anyagból, például forgácslapból, MDF-ből vagy műanyagból készülnek, m, e. olcsó anyagokból. De ha különleges festéket és vízlepergető bevonatot használ, akkor nagyon tiszteletre méltó megjelenést adhat. A mai termékcsalád mind függő-, mind padlószekrényeket kínál, beleértve a tükrözött ajtókat, valamint a ceruza-tokokat, a mosdóegységeket, a munkalapokat stb.

Milyen tartozékokat kell használni

A szürke fürdőszobában a friss virág tökéletes kiegészítő, pl. Ablakpárkányra helyezett zöld növények formájában.

Igen, és minden törölköző vagy szőnyeg a fényes színekkel remek lehet a helyzet megváltoztatására. Az elegáns szerelmeseinek a legújabb divatirányzatok hatalmas választékot kínálnak a különböző tartók, daruk, állványok és kisebb ékszerek kiválasztásában, amelyek arany, réz és bronz árnyalatúak.

A szokatlan formájú és eredeti lámpákkal ellátott padlóvázák mindig megfelelőek.

Szürke csempe a fürdőszobában: méretek, színek és tervezési ötletek

Szigorúan, de elegánsan - így jellemezheti a szürke cserép a fürdőszobában. A szürke palettája óriási - a sötéttől a világos árnyalatokig, jól illeszkedik az élénk színekhez. Például, sárga, piros, türkiz, rózsaszín. A divatos tandemek végtelenül felsorolhatók. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően a tervezők régóta használják a szürke színt a belső terekben. Bármely helyiségben a szürke hangzás megfelelőnek és relevánsnak tűnhet, beleértve a fürdőszobákat is, méretükre tekintet nélkül.

paletta

Sokan félnek a szürkétől, azt gondolva, hogy unalmas, hideg, elidegenedett. Tény, hogy a szürke sokoldalú, számos árnyalatú, könnyen létrehozható egy érdekes és kiegyensúlyozott tervezési projekt.

A paletta legteljesebb része a grafit, az antracit és a nedves aszfalt. Alkalmasak az ékezetekhez. Például készítse el a padlót sötét vagy egy falat. Ez a technika segíteni fogja az árnyék és a fény helyes terjesztését a szobában, miközben hangulatos és szerves.

A sötét árnyalatokat gyakrabban használják a nagy szobákban, mivel a vizuális felvétel még kisebb lesz.

Minden terület számára megfelelő paletta - acél, poros szürke, ezüst, egér, ólom. A tervezők javasolják, hogy fordítsanak figyelmet a szürke, szürke-zöld, kék-szürke, lila-szürke színre.

De még ilyen egyetemességgel is, a szürke megfontolás és gondozás szükséges. Ez elsősorban a szürke szín érzékelésére vezethető vissza, amelyet a megvilágítás szintje (mesterséges fény vagy természetes) befolyásol. A második fontos szempont a bútorok és tartozékok kiválasztása bizonyos tonalitáshoz. Ezért a színválasztásnál figyelembe kell venni a különböző kombinációk különböző változatait, játszani a kombinációkkal, ne féljen több mint két árnyalatot használni a belső térben.

stílusok

A szürke univerzális és sokféle stílusban alkalmazható.

A minimalizmus a legjobb megoldás egy kis fürdőszobában. Ideális a korlátozott térben, amikor egy kis területen mindent meg kell találnia, amire szüksége van a funkciók elvesztése nélkül.

A szürke szín teljesen összhangban van a minimalizmus filozófiájával. Jobb választani egy nagy csempe, és fugázás -, hogy megfeleljen a csempe.

A Loft megtestesíti a bohém és a modern művészet, tömör és kreatív. Ebben a stílusban a tervezők javasolják a téglák, betonok, kő, fémek utánzását. A legkevésbé luxus, maximum textúrájú és stílusos gazdagság.

Art Deco - kollektív irány, a modern klasszikusok, a futurizmus és a modernizmus szintézise. A belső tekintélyét nemes textúrák - természetes kő vagy fényes fém, valamint füstös színpaletta biztosítja.

A falu szelleme, varázsa és eredetisége országra vagy provenzára helyezi a hangsúlyt. A fából vagy gipszből készült szürke csempe jól néz ki a fürdőszobában.

Tényleges kombinációk

A szürke semleges, ezért nagyon szeretik a tervezők. Alapvetően különböző kombinációkat hozhat létre.

A legnépszerűbb kombináció fehér. Annak érdekében, hogy a fürdőszoba ragyogjon, elegendő fehér foltok vannak - falpanelek, mozaik a padlón, fehér vízvezetékek vagy bútorok. Hát szürke, monokróm bézs, barack, zöld és levendulázott. Hozzáadják az érzékenységet vagy a hűvös jegyzeteket.

Kívánt esetben szürke csempe kombinált csempe fényes árnyalatú, mint a sárga, rózsaszín, kék, zöld, Ezek a színek vidám és lédús. De fekete és barna fogja adni a belső megszorítást és a konzervativizmust.

Hogyan válasszunk?

A kerámia burkolatok megfelelő megválasztásához három pontra van szükség:

 • színtartomány;
 • textúra és textúra;
 • méretét.

Az innovatív technológiák lehetővé teszik, hogy olyan kerámiákat alkosson, amelyek márványból, betonból, kőből, különböző fajtájú fából, fényes, matt felületű anyagokat utánozzanak. Köszönhetően a széles fürdőszobának lehet durva, elegáns, kényelmes, modern vagy retro stílusú.

A tervezők belsőépítészeti projekteket hoznak létre, szeretnek "játszani" textúrákkal. Például a természetes téglákkal burkolt falak és a fényes "fém" emelet eredetiek.

Egy másik tervezői trend mozaik. Az ilyen művészi elemek létrehozásának munkája óvatos, de az eredmény egy igazi műalkotás.

Panel graffiti vagy tetőtéri stílusban - azok számára, akik szeretik a földalatti és a modern trendeket.

A csempe méretének megválasztása a helyiség méretétől, a kialakításától, a csempe behelyezésétől függ.

Az üzletek 1 cm-től 80 cm-ig terjedő négyzet alakúak, téglalap alakúak, gyakran a gyártók előre elkészített (vízszintesen, függőlegesen, halszálkás, fonott, átlósan, labirintusú) készleteket kínálnak határozott motívummal vagy díszítéssel.

A különböző méretű csempe és textúrája közvetlenül befolyásolja a tér térbeli-vizuális érzékelését.

Tehát ugyanaz a szoba másnak tűnik, ha 10x10 cm-es vagy 30x60-as csemetét fekszik benne. A mozaik nagyon másnak tűnik, mint a fa táblák utánzata.

Gyönyörű belsőépítészeti példák

A tervezők számos lehetőséget kínálnak a szürke csempézéshez a fürdőszobában. A szürke szín egyedülálló - színtelennek, háttérnek, ugyanakkor tömörnek és "barátságosnak" tűnik. Ezzel különböző belső tereket hozhat létre - monokróm, fényes ékezetekkel vagy sima átmenetekkel.

 • Itt egy klasszikus példa a szürke, gazdag türkiz, semleges fehér kombinációjáról. Úgy tűnik, egymásnak készültek - a szürke nyugalmat energikus bomlásokkal hígítják, fehér bútorokkal és fürdőszobai felszerelésekkel kiegyensúlyozva. Általában véve a fürdőszobát megfékezik, kellemes frissítő hideg, geometriai derékszögek, nagy csempe, mind a falakon, mind a padlón.
 • Elegáns fürdőszoba a konzervativizmus kedvelői számára, mindent a legkisebb részletességgel gondozzanak fel, túlzás és halom nélkül. A kék és a kék szürkére került. Ez egy hideg színpaletta, de a mozaikok és csempe sima, fényes textúrájú, egyedi tisztasági és fagyos kényelmet teremt.
 • A lehetőség egy kis fürdőszoba szürke csempeinek befejezésére. Ebben az esetben az árnyékoló meleg, fehér alapon, az egészségügyi felszereléssel együtt. Ez a kombináció vizuálisan szélesebbé teszi a helyet, és a tükrök fényt adnak.
 • Loft stílus a klasszikus változatban. A téglából, és a falazott falról van szó - a szürke piszkos színű, a stílus urbanizmusát és ipari jellegét hangsúlyozva. A sárga fogas világos eredeti hangulatot hoz.
 • Az országstílus vonzza a textúrák színét és dübörgését. A fürdőszoba egy kőből készült cserépet használ, miközben természetesnek tűnik, zsetonnal és fésülködéssel, a bútorok fából készültek, összhangban a színsémával. A sötét színek ellenére ez a szoba kényelmes és kényelmes.

Hogyan válasszunk egy csempe a fürdőszobában, lásd a következő videót.

Minden jog fenntartva, 14+

A weboldalak másolása csak akkor lehetséges, ha aktív linket telepít a webhelyünkre.