Legfontosabb > Tartozékok

Fürdőszobabútor bézs színben

Nagyon gyakran a fürdőszobában szeretne visszavonulni és pihenni egy nehéz napi munka után. Ezért ebben a szobában van szüksége a leginkább hangulatos légkör kialakítására, kényelmes belső tér kialakítására.

Csak ezekre a célokra a bézs hangok kiválóak, amelyek képesek a stresszt és az agressziót enyhíteni, nyugodni és pihenni. Ebben az esetben egy ilyen színes megoldás klasszikusnak tekinthető, amely harmonikusan illeszkedik bármilyen designhoz.

Milyen más színek sikeresen kombinálhatók bézs színnel? Mely anyagot válasszon és kiegészítőket? Beszéljétek meg ezt tovább.

Mi a jó bézs szín a fürdőszobában

A bézs pozitív érzékelése régóta ismert. Nagyszerű a komfort és kényelem megteremtéséhez minden szobában, és minél jobban néz ki a fürdőszobában.

Ezenkívül ez a szín pihentető hatású, nyugtató és nyugtató. Ugyanakkor felemelő, örömet és nyári frissességet hoz.

Ez egy meleg hang, így a fürdőszobát világos és tágasabbá teszi. Semleges színű is, és ez számos más árnyalattal kombinálható, mind a fő szín, mind pedig a többi.

Ezenkívül a bézs szín minden olyan stílushoz alkalmazható, amelyet nem a fürdőszobában választanál.

Az árnyalatok palettája meglehetősen változatos, ezért többet is használhat kombinációban, vagy barna, zöld, sárga, oliva és egyéb színeket is használhat, amelyek nagyszerűek ebben a palettában.

Ezért semmiképpen sem lesz unalmas és kimondatlan, bár sokan úgy gondolják. Az egyetlen hátránya a bézs színű, ezért gyakrabban kell tisztítani a fürdőszobát.

Bézs színű

csempe

A falak befejezéséhez a legsikeresebb megoldás a kerámia csempe. Továbbá a piacon nagy mennyiségben bézs színben jelenik meg. Mindig elegánsnak tűnik, de ugyanakkor visszatartva, ízléssel.

A bézs csempe választásakor bizonyos szabályokat is követnie kell:

 • Fehér habarcs a bézs csempe közötti ízületekhez nem fog működni, választani kell az elefántcsontot vagy a krémet;
 • A bézs csempe nem csak a falakhoz, hanem a velük és a padlóhoz is használható. Nem lesz túl könnyű, de éppen ellenkezőleg, elrejti a víz nyomai;
 • Ha különböző árnyalatú bézs színű csempéket használ, az az benyomás, hogy ez mozaik. Ráadásul az aszimmetria eléggé megfelelő lesz, báj és eredetiség lesz;
 • Kis fürdőszobák esetén jobb választani a világosabb színeket, és egy nagyobb helyiségben sötétebbé tenni.

mozaik

A bézs fürdőszoba moszsai tökéletesen illeszkednek. Ez a lehetőség különleges légkört teremt. Például, ha a legtermészetesebb és természetes palettát szeretné, akkor nagy bézs zöld mozaikot fog kinézni. Az ilyen fürdőszobát feltöltik tavaszi meleg.

A keleti légkör segíteni fog egy bézs színű mozaikot a bézs háttéren. Továbbra is hozzá kell adnia a habot a fürdőszobához és az aroma gyertyákhoz, és csodálatos, hangulatos gyógyfürdőben találja magát.

Arany homok mozaik melegíti a fürdőszobát meleg és napfényes. A szoba szerkezete sokkal érdekesebb és mélyebb lesz.

bútor

A bézs fürdőszoba legjobb megoldása lenne a fából készült bútorok. Világos és sötét lehet. Jobb lenne, ha sötétebb bútorokat választasz a könnyű falaknál, és fordítva a sötét falakhoz könnyebb bútorokat választasz. Ez a választás a legtermészetesebb, és jól illeszkedik a belső térbe.

Ajtók is használhatók fából, hogy megfeleljen az összes bútor. Kombinálhatja őket falakkal és festékkel ugyanabban a bézs színben. Ezeket fehérben lehet elvégezni. Ugyanakkor jobb használni a fehér bútorokat. Az ilyen belső tér kiváló lesz, beszélni és jó ízlést szerezni a tulajdonosnak.

Vízvezeték és tartozékok

Semmi esetre sem ajánlott bézs színű szaniteráruk kiválasztását. Előadható ilyen fürdőszoba nehéz hívni. A legjobb az egészben, ezek a tételek fehérek. Emellett a márvány vagy kő vízvezetéke még drágábbnak és ízlésesebbnek tűnik.

A tartozékokat fehér színben vagy telített bézs színben kell kiválasztani. Ugyanakkor jól néz ki, ha a fürdőköpenyek, függönyök, törölközők rózsaszínűek, őszibarackok vagy más színek, amelyek higítanak monotonságot. A legfontosabb dolog elkerülni a sárga. A bézs palettán csak nem illik bele.

A fából készült bútorokkal együtt a fa kiegészítők kiváló megoldást jelentenek. Mint akcentus, kiválaszthatja az eredeti lámpákat, nagy tükröket, amelyek egy gyönyörű, gyönyörű keretben vannak.

Mennyezeti anyagok

A bézs fürdőszoba valószínűleg nem illeszkedik a szokásos mészkőbe. Finomított kép csak akkor fog működni.

Ebben az esetben a következő lehetőségek nagyok:

 • Festés krémszínnel;
 • Tükör mennyezet;
 • Csuklós panelek.

A tükör mennyezet a legalkalmasabb egy kis helyiségben. Ez nem csak az egyik gyönyörű design megoldás. Az ilyen anyag kiterjeszti a helyet, könnyűvé teszi a frissséget.

A műanyag csuklós panelek tökéletesek minden bézs fürdőszoba számára. Emellett nedvességállóak és elég hosszú ideig tartanak. A szín a bézs palettából választható.

Ha a választás a festményre esik, akkor a szabványos fehér szín helyett inkább a krém vagy a könnyű kávé kiválasztása szükséges. Ezek a hangok bármilyen más színű bézs falhoz alkalmazhatók.

világítás

A világítás nagyon fontos a fürdőszobában. Világosnak kell lenni, hogy a szoba térfogatát adja. Az izzóknak átlátszatlannak kell lenniük, nehogy megvakítsa a szemét.

A nagy csillárok jobbak, hogy ne használják itt, hanem válasszon reflektorfényt. A részegységek, például a fürdőszobák kijelöléséhez reflektorokat használhat.

A színek kombinációja bézs színnel

Maga a bézs szín önmagában is elegendő, így a fürdőszobában ez a szín teljesen elkészíthető, és csak néhány fényes tartozékot használ a belső tér felújításához.

Ha további színeket használ, a formatervezést fel lehet tölteni váratlan élénk színekkel, eredetibbé válnak.

A bézs szín kombinálható mind meleg, mind hideg árnyalattal, mert univerzális. Romantikus belső tér létrehozása világos színekkel. A klasszikus kombináció fehér színű bézs. Ezenkívül ez a megoldás kiterjesztheti a teret. A sötét színek szigorúbbak lesznek a belső térben.

barna

Az egyik legsikeresebb és leggyakoribb kombináció egy bézs-barna fürdőszoba. Ez egy természetes paletta, ami szigorú klasszikus belső teret teremt.

Egy ilyen szoba nemesnek tűnik, míg a színoldat semleges és nem sürget. A barna árnyalatok nyugtató hatással is bírnak, amelyre biztonságot nyújtanak.

Nagyon szép, ha a falak és a padló világos bézs színekkel készül, a bútorok és kiegészítők pedig barna színben választhatók, a fából készült anyagok különösen természetesek és elegánsak.

Fehér színű

A kis fürdőszoba tökéletes kombinációja fehér-bézs színű lesz. E döntés miatt a tér vizuálisan növekszik, bővül.

Ez egy igazi klasszikus, hogy a jó ízűek. Ezenkívül a fehér vízvezeték választása nagyon nagy, és nem nehéz megtalálni a szükséges részleteket.

fekete

Nagyon szép, de a bézs és a fekete design szigorúan néz ki. Az ilyen belső tér elegáns és kifinomult lesz. Jobb, ha meleg bézs tónust használsz, mivel a fekete a nehéz és a sötét színekre utal, ami a belsőséget túlságosan durva és arctalan.

A meleg bézs lágyítja és frissíti a belsejét. Javasoljuk a bézs háttér használatát, és csak az egyes részek fekete színben való megjelenítését.

Egyéb lehetséges kombinációk

Levegő és könnyű teszi a fürdőszobát kékkel kombinálva. Egy ilyen szoba nem lesz unalmas, de érdekesé teszi a belső látványt, amely a tengeri szellőt idézi.

Szürke-bézs paletta is jól néz ki. Lehetséges, hogy a telített szürke színt hozza létre, melynek köszönhetően különleges hangulatot teremt. A hideg szürkét meleg bézs színnel kell hígítani. Ez a design nyugtató, kényelmes lesz.

Amellett, hogy a fenti színek bézs fog kinézni nagy színek, mint a rózsaszín, kávé, elefántcsont, őszibarack, ezüst, rózsaszín.

Semmi esetre sem ajánlott világos kék és zöld színek használata. A sárga tónusok szintén nem megfelelőek.

Tippek a fürdőszobának bézs színben történő díszítésére

A fürdőszoba tervezésénél, függetlenül a helyiség méretétől, fontos, hogy a belső tér gondos, harmonikus és ugyanolyan stílusban készüljön.

A bézs színű fürdőszobában a következő szabályokat kell betartani:

 • Ha a falakat, a padlót és a mennyezetet bézs színnel készítik, akkor el kell választania az oszlopokat (alaplapok), hogy ne merjenek bele egybe.
 • A monotónia túl unalmasnak tűnik, ezért más színű bézs színnel kell hígítani, vagy más színt kell használni a választott beltérnek megfelelően.
 • A mozaik jobban használható a padlóhoz, nem a falakhoz. Ez megkönnyíti a zavartság és a kényelmetlenség érzését, a falak lélegzetelállítóbbá tételét.
 • A vízszintes burkolólapok lecsökkentik a helyiséget, ezért jobb, ha függőleges vagy átlós fekvést alkalmazunk.
 • A bézs fürdőszoba zónákra oszlik, a világítással.
 • A falak vizuális terjeszkedéséhez bézs csempe kell, hogy legyen, fényes kis mintával. Ez létrehozza a távolság illúzióját.

A bézs fürdőszobát mindig érdekes ékezetek hozzáadásával lehet eredetivé tenni. Ugyanakkor ez a szín lehetővé teszi, hogy pihenjen, kényelmet és komfortot nyújtson. Meglepően vonzó és alkalmas minden választott stílusnak sokoldalúsága miatt.

Design elegáns fürdőszoba barna és bézs színekkel: a belsőépítészet árnyalatai

A barna és bézs árnyalatú belső tér klasszikus megoldás a fürdőszoba számára, puha és elegáns. Ezek a hangok tele vannak serenity és kényelem, ezért ideális hely, amelynek fő célja a magány és a pihenés. Annak érdekében, hogy a barna-bézs színű fürdőszobai designt sikeresen rendezzék, és egy valóban kényelmes belső teret kapjanak, amely csak a fotón való valósággá vált, néhány árnyalatot kell átgondolnia: árnyalatok, befejező lehetőségek, bútorok és vízvezetékek választéka. Hogyan lehet dönteni mindezen tényezőkről?

Színkombinációk

Bár a bézs és a barna önmagában is nagyon önellátó színek, nem kívánatos, hogy azokat kizárólag a fürdőszobában használják. Ezenkívül jobb, ha nem csak egymással, hanem más árnyalatokkal is keveredik. Figyelemre méltó néhány elegáns színkombináció a fürdőszobában:

 • Bézs és barna - hagyományos és még egy kicsit szigorú lehetőség, amely alkalmas a klasszikusok szerelmeseinek. Az árnyalatok aránya a fürdőszoba méretétől függ: ha a szoba kicsi, akkor használjon több bézs, és ha tágas, barna.
 • bézs, barna és fekete - az elegáns fekete elemek elegánsan árnyalják a bézs-barna hátteret, különös tekintettel a fürdő egyes funkcionális területeire. A legfontosabb dolog nem túlzás az ékezetekkel, hogy a tér ne legyen komor.
 • Bézs, barna és zöld - első pillantásra a nem túl kompatíbilis színek látványos triót hoznak létre: a lágy bézs háttérképként, gazdag barna és energikus zöld színben - színes ékezetekként.
 • bézs, barna és szürke - a hideg szürke szín kiemeli a bézs-barna duett melegét. Különösen vonzó a fürdőszoba megjelenés árnyalatai ezüst színű.

Finishing Variations

Annak érdekében, hogy a fürdőszoba barna-bézs beltéri látványa nagyon látványos legyen, fontos kiválasztani a megfelelő dekorációs anyagokat.

 1. A falak. A legjobb megoldás a bézs kerámia csempe. Válasszon olyan termékeket, amelyek matt felületűek - természetesebbnek tűnnek. A bézs csempe nem csak vonzó, hanem nagyon praktikus is - nincs csepegés és vízcsepp rajta.

Tanács. Ha van egy kis fürdőszoba az Ön rendelkezésére, használjon tükrözött mennyezetet - ez nem csak a bézs-barna színt hangsúlyozza, hanem vizuálisan kiterjeszti a teret.

Bútor és vízvezeték

A barna és bézs színű fürdőszobák díszítésére nem kevésbé fontos eljárás a bútorok és a vízvezeték választéka - a szoba fő funkcionális része.

A leginkább harmonikusan a bézs-barna háttérben fából készült bútorok fognak kinézni. És mind a világos, mind a sötét árnyalatok. A zöld, fehér vagy szürke furnér bevonattal ellátott termékeket is használhatja. És a bézs-barna fürdők a high-tech stílusú üveg bútor tökéletes. A legfontosabb az, hogy nagyon könnyűvé tegyük.

Ami a vízvezetéket illeti, jobb választani a hagyományos fehér készülékeket, mivel a bézsbarna termek nem a legmegfelelőbb hely a világos mosdók, zuhanyzók, fürdők és WC-tálak kísérleteihez. Szintén jó választás - vízvezeték világos bézs, tejszín, tej, árnyalatok.

A barna és bézs árnyalatú fürdőszobák a kifinomultság és a nyugalom személyisége, ezért jobb itt tartózkodni a rögtönzött sikoltozástól - miközben ilyen szobát készítenek, a természetességet és a kényelmet fogják irányítani.

Barna fürdőszoba - hangulatos és pihentető design (50 fotó)

Ha az egyszerűségre, a természetességre törekedsz, de ugyanakkor elegáns és eredeti belsővel szeretne, akkor a barna fürdőszoba tökéletes megoldás lesz.

A csokoládéból a bézs-barna színárnyalatai megnyugtatóan hatnak az emberre, gátolják az ébredést, pihenést biztosítanak a szemnek és az idegrendszernek, ami egy kemény munkanap után nélkülözhetetlen. Ráadásul a barna, mint a természeti természettömeg reprezentatívja, a terem harmóniáját és egyensúlyát biztosítja.

Előnyei és hátrányai a barna belső

Régóta bebizonyosodik, hogy a szín közvetlen hatást gyakorol egy személyre, és egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeknek az illetékes felhasználása segít létrehozni egy eredeti dizájnt és elrejteni a szoba hibáit.

Mik a barna fürdőszoba előnyei és hátrányai?

 • A természetes fa hangzását kedvező pozitív érvek között a kortárs művészek a következőket jegyezik fel:
 • a relaxáció és a biztonság hatása, a nyugodt és lelki harmónia légköre;
 • a fahéj spektruma bútorai és tartozékai nemességet és otthoni kényelmet biztosítanak a térnek;
 • a színárnyalatok semlegessége és természetessége nem ösztönzi a fáradtságérzetet;
 • kedves a szem;
 • alacsony szennyezettség.

A divattervezők hátrányai a következők:

 • csak a barna árnyalatai teszik sötétvé és kényelmetlenül a szobát;
 • a természetes fa színe túlzott használata a fürdőszobai tervezésben vizuálisan csökkenti a helyet.

Csempe titkai

A barna árnyalatú fürdőszobák lehetővé teszik a természetességre való összpontosítást, ezért a burkolatok megválasztásakor előnyben kell részesíteni egy olyan anyagot, amely kő vagy fából készült.

Annak érdekében, hogy ne kapjon sötét és borús szobát, gondosan használjon monofonikus mintákat. A tervezők javasolják, hogy egy semleges barna burkolatot válasszanak fényes kivitelben, és egy mozaikkal kombinálják.

A népszerű megoldás a csempe, amely maximálisan hasonlít a természetes faanyag textúrájához és színéhez. A fürdőszoba otthonos, csendes és meleg. Alkalmas modern és klasszikus belső kialakításra.

A kő alatt lévő burkolólapok nem kevésbé lenyűgözőek lesznek, hozzáadva a hidegséget, a frissességet és a nagyságot. Ez egy ideális lehetőség a hűvös hangok és a csillogó árnyalatok rajongói számára.

A barna és más árnyalatok kombinációja

A barna színsémát sikeresen kombinálják a spektrum szinte valamennyi hangszínével.

A harmonikus és praktikus belsőépítészetet a színek helyes kombinálásával kapja meg, amit a barna fürdőszobák különböző képei is megerősítenek. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy elrejtse a fürdő gyakori hiányát - egy kis terület, mivel a barna és más árnyalatok kombinációja vizuálisan növeli a szoba térfogatát és magasságát.

Tekintsük a legnépszerűbb és divatosabb kombinációkat:

Barna és fehér - egy univerzális klasszikus plexus, amely ünnepi. Miután ebbe a gamma-nak padlót cserélt a sakktábla sorrendjében, friss és könnyű szobát készít.

Barna és bézs - harmónia és stílus, kifinomultság és nemesség. Ez a színes duó vizuálisan korrigálja a helyet, tágasvá teszi a fürdőszobát. A leggyakrabban használt klasszikus design - könnyű felső / sötét alsó, megengedett vízszintes területszínezés.

A sötét barna és a tejes kávé árnyalata könnyedséggel és jó formában marad. A sötétbarna fürdőszoba harmonikus és nyugodtnak tűnik.

A barna és barack szimbiózis univerzális megoldás az eredeti dizájn szerelmeseinek, melyet a melegség és a természetesség jellemez.

Divatos trend volt a három szín kombinációja a szoba kialakításában, ami a barna és a fényes árnyalatok kombinációját jelenti egy pasztell "híd" alkalmazásával.

Sok más színkombináció közül választhat fény / sötétbarna színben. A fahéj színének harmonikus kombinációja sok természetes árnyalattal sok fantáziát kölcsönöz.

Fontos, hogy sikeresen kiválaszthassuk a természetes fák és a társhangok fő színeinek árnyalatait. A barna rózsaszín, türkizkék, kék, piros, narancssárga és más színek kombinációja nagyon szépnek tűnik. Az egyetlen szín, amelyet nem ajánlott barna színnel kombinálni, sárga.

Hogyan válasszuk ki a fürdőszoba világítás

Különös figyelmet kell fordítani a barna fürdő világítási rendszerére. A lámpatestek fő funkciója, hogy elegendő fényt biztosítsanak, ezért a dekorátorok a fényforrás közepén elhelyezett főkapcsolót ajánlják, a lámpák helyi többszintű elhelyezésére összpontosítva.

Fel lehet szerelni a fali lámpákat, győződjön meg róla, hogy kiemeli a tükröt. A mennyezetbe beépített halogén reflektorok, a modern világítóberendezések irányítják a sugarakat, megvilágítják és kiemelik a kívánt területeket. A falakon való diszpergálás vizuálisan kiterjeszti a terem határait.

A fürdő felszerelésénél ne felejtse el a biztonságot, védje meg a vezetékeket a nedvességtől.

Kis helyiségek esetén a csillogó csillogás fényes fényt tesz; a tágas - homályos, pihentető romantikus szürkületet teremtve.

Bútor és kiegészítők választéka

Amikor barna árnyalatú fürdőszobai tervezést választ, kövesse a fent említett szabályokat a fő hang és a színspektrum kombinálásához.

Ha a falak fahéjas árnyalatúak és természetes fából készültek, akkor a világos bútorok jobbak lesznek. Az ideális választás fehér. Egy másik esetben a bútor tökéletesen illeszkedik a stilizált fa árnyalataihoz. A tervezőknek tanácsos műanyagot vagy üveganyagot használni.

A fürdőkád és háztartási készülékek barna színű fürdőkádakhoz a kívánt preferenciák alapján válogathatnak, klasszikus fehér vagy bézs színben, hagyományos krómozott és fém árnyalatokkal.

A fürdő díszítésében a fahéjfesték fantázia lehet a tartozékok kiválasztásában. Nem csak dekoratív elemek, hanem funkcionális tárgyak is lehetnek. Eredeti törülközők, szőnyegek, személyes higiéniai cikkek, alátétek, valamint panelek, virágdíszek, képek harmonikusan illeszkednek a belső térbe.

A barna fürdőszoba nagyszerű lehetőségeket kínál a divatos design ötletek megtestesítője számára, lehetővé téve a különböző stílusok használatát.

Bézs fürdőszoba - 70 fotó meleg és kényelmes fürdőszobai design

A bézs fürdőszoba design klasszikus. Fő előnye az egyetemesség. Itt nem kell csak egy színre korlátozódnia, mert a bézs színekkel és befejező anyagokkal kombinálva. A bézs fürdőszobájának fotóit nem fogod közömbösnek lenni, és felveszi a tervezési ötletedet.

A bézs hatása a személyre

A bézs szín segít relaxálni és nyugodni. Ez a szín érzelmileg közel áll a romantikusokhoz és azokhoz, akik szeretettel és kényelemmel szeretnék otthont tartani otthonuknak. Kemény nap után érzi, hogy a negatív érzelmek hogyan olvadnak el a bézs és krémszínű árnyalatú környezetben.

A bézs színpaletta teljes mértékben felhasználható elsődleges színként. Fontos előnyt jelent, hogy a bézs vizuálisan növeli a szobát, így világos és tágas.

Hátrányok bézs

A legtöbb ember úgy véli, hogy a bézs belsőépítészet közönséges, de a bézs klasszikus, és a klasszikus már mindig divatos.

Csak egy hátrány van, de ez nem jelentős. Ez a szín márka. A szabad szemmel foltokat és foltokat látnak a vízből, ezért a fürdőszobában végzett tisztítást a lehető leggyakrabban kell végrehajtani.

A bézs és más színek kombinációja

Ez a szín tökéletes összhangban van a különböző színekkel, úgy gondoljuk, hogy a legjobb lehetőségek.

A bézs hígítása világos színekben megengedett, ennek a technikának köszönhetően a fürdőben nyugodt légkör alakítható ki, a búza, a mandula, a homok és a karamell árnyalatok megfelelőek. A luxuskivitelű, bézs - fehér kombinációnak köszönhetően igazán királyi hangulatot teremt.

A frissesség jegyében a bézs és a menta kék színeit kombinálhatja. Akkor is jó citrom, rózsaszín, fémes, sőt skarlát színű lesz, váratlan és nagyon kellemes kombinációkat kap.

A népszerűség csúcsán most sötét érzés van, míg a fürdőszoba nem lesz sötét és sötét, mivel csak a részleteket kell sötét színben készíteni. A bézs, a fekete és a csokoládé árnyalatok összetétele nem hagyhat senki sem közömbös.

Kerámia burkolólapok

Ma a bevásárlóközpontok és az építési szupermarketek széles választékot kínálnak a bézs csempéknek. A bézs csempe mindig gyönyörű, stílusos, hangulatos, de figyelembe kell vennie a használatának jellemzőit:

 • A fugázás nem lehet fehér, de tejszerű
 • A fehér lapokkal díszített falak jelentősen növelik a helyiség méretét.

Vízszintes vonalakkal, függőleges csíkokkal, külön falpanelekkel van ellátva. Egy jó lehetőség egy padló, amelyet a sakktáblán találnak.

Bézs mozaik

A fürdőszobában lévő falak bézs csempe díszítéssel, zöld és kék mozaikokkal hígíthatók. Ha a keleti stílusú rajongó vagy, akkor csatlakoztassa a fehér cserépet egy bézs vagy szürke mozaik mintával.

A bézs mozaikok nemcsak a falakon, hanem a padlón is megmutathatják a mintákat. Arany mozaik a padlón hozzá fogja adni a szétszórt homok hatását, ami teljesen eredetinek tűnik.

Amikor befejezi a bézs fürdőszobát, emlékeznie kell arra, hogy színes dekor elemekkel kell rendelkeznie. Befejezési lehetőségek műanyag panelek, stretch mennyezetek, gipszkarton. A tükörnyújtó mennyezetek vizuálisan növelik a helyiséget. A mennyezetre krémes műanyag panelek állíthatók elő. Leggyakrabban a befejeződés barna padló és bézs falak kombinációját alkalmazza.

Világítási megoldás

A világításnak elég világosnak kell lennie. Jobb lámpák világos fényszórását választani, de lámpákat is felvehet, ugyanakkor szem előtt tartva a biztonságot, mert mindig nedves a fürdőszobában.

bútor

A fürdőszobában színes bézs, bármilyen színű bútorokat felvehet. Jobb választani egy fénykészletet, például fehér. Szintén alkalmas üveg és fém bútorok. Kiváló lehetőség a fából készült bútorok.

Az eredeti formájú fából készült kiegészítők, tükrök és lámpák nagyszerűen fognak kinézni. Bizonyos részletek világosak lehetnek, például törülközők és függönyök gazdag színekkel. Ne felejtsük el, hogy az élénk színek apró részleteit árnyalatokkal kombinálják egymással.

Bézs fürdőszoba (59 fotó): univerzális design

A bézs színben díszített fürdőszobában mind rajongók, mind ellenfelek is vannak. Fő előnye az egyetemesség. A bézs háttéren sok más szín is előnyösnek tűnik, és a kombinációk nyitott térsége valóban végtelen. A bézs a barna, fehér, rózsaszín és kék árnyalatú sötét árnyalatokkal néz ki. Az ilyen kombinációk elegánsnak, arisztokrata és elegánsnak tűnnek, de nem bosszantóak, nem idegesek, nyugtatók.

A bézs színű fürdőszoba élénk klasszikus a belsőépítészet területén. Ez az a hely, ahol teljesen kikapcsolódni és energiával tölteni. Egy kis szoba vizuálisan fog kinézni, és egy nagy súlytalan és levegős lesz.

Azonban a fényes és fülbemászó design szerelmeseinek szemszögéből a szürke-bézs beltéri egy standard lehetőség. Talán ez igaz. Azonban ez a szín tele van olyan végtelen lehetőségekkel, amelyeket biztonságosan mondhatunk: a bézs fürdőszobát soha nem fogják unatkozni, és a beltérben mindig élénk színeket lehet bevinni a kontrasztos színek elkapható részleteinek formájában.

Például, ha a padló, a mennyezet és a kerámia csempe a falakon, valamint a mosogató nemes krémszínű, akkor játszhatsz árnyalatú bútorokkal és tartozékokkal: vedd fel a fényes függönyt, vásárolj rózsaszín vagy fehér és kék szőnyeget, barna polcot. Egy érdekes tervezési lehetőség absztrakt mozaik kis textíliákból.

Játssz barna színnel

A helyiség kialakításának egyik legjobb kombinációja a bézs és a barna belső kombinációja. Ez a szövetség mindig divatos, mivel kellemes a szem számára, és nemes és nyugodtnak látszik. Például világosbarna padlót készíthet, míg a falak és a mennyezet színe bézs színű (a különböző színű bézs árnyalatú csempe kombinációja használható a falakon, valamint a mozaik használatával). By the way, a fehér mennyezet tűnhet durva, ideális - egy világos bézs árnyalatú.

A bútorok kiválasztása barna árnyékban - meglehetősen egyszerű feladat. Az ilyen háttér miatt a természetes fa és a barna műanyag elemek látványosnak tűnnek. A világosbarna függöny hozzáadja a természetes árnyalatok belső nemes hangjegyeit, és a szőnyeg sötét színe még szilárdabbá teszi a képet.

Más árnyalatokat használunk

A szürkék, rózsaszín és világos rózsaszín árnyalat elemei ideálisan illenek a bézs szín belsejébe. Egy váratlan, de kellemes kombináció zölden kapható.

Például egy világos zöld függöny vagy egy tavaszi zöld szőnyeg hígítja a finom szürke-bézs színt, és fényesebbé és ünnepessé válik a háttérben. A kék foltok (absztrakt mozaikok, keretek, függönyök, mosogató elemek egyedi elemei) lágyságot és mélységet adnak hozzá. A szürke-bézs csempe fehér és rózsaszín részletekkel kombinálható.

A padló általában sötétebb a falaknál, például sötétszürke, de friss ötletek is lehetségesek. Például szürke-bézs csempe a padlóhoz, de más árnyalatú vagy más textúrájú. Az őszibarack szőnyeg arisztokratikusabb és titokzatosabb lesz. A szőnyeg elefántcsont színe gyönyörűnek tűnik - különösen a sötét színű padló számára. A világos csempeburkolatú padlóhoz sötétebb árnyékszőnyeg, például kávéfesték szükséges.

A mosogató az egyik legfontosabb szerepet játszik a fürdőszoba kialakításában. A bézs fürdőszobában a tiszta fehér mosogató nem megfelelő, jobb kerámiamegtakarítást választani krém, világos bézs, tejfehér és kávé árnyalatokban.

A fémhéj lehetősége lehetséges, de ebben az esetben a fém színe fontos szerepet játszik. Egy jó lehetőség egy bronz vagy ezüst mosogató.

Az árnyalatok, amelyek a tökéletes színkombinációt a bézs színekkel alkotják:

 • fehér;
 • barna;
 • kávé;
 • elefántcsontszínű;
 • rózsaszín;
 • szürke;
 • kék;
 • ezüst;
 • őszibarack;
 • bronz.

A klasszikus kialakítás lehetősége az, hogy sima átmenetet hoz létre, amikor csempével rendelkező falakat helyez. A sötét bézs színt a fal alján helyezik el, minden további sorban világos árnyalatú csempe van. A felső szalag, amely a falat koronázza, világos bézs vagy tejszerű színű.

Kiegészítjük a belső térben érdekes tartozékokat és ékezeteket

A finom bézs színek társas színeket igényelnek. A fürdőszobában megnyerő elem - a falon egy mozaik. A mozaik kis méretű csempebőrből készülhet különböző színű bézs árnyalatokból: tejszerű, krémes és kávészínű színekből.

Ezen kívül az absztrakt mozaik is ellentétes részletek - rózsaszín, kék, kávé és tejszínes csempe. Sok lehetőség! Ebben az esetben a szőnyegnek és a függönynek nem szabad kiállnia, hogy megakadályozza a belső tér változatosságát. A bútoroknak eléggé semlegeseknek kell lenniük: a fürdőszobában a mozaik a legszembetűnőbb.

Úgy döntött, hogy létrehoz egy mozaikot? Tájékoztatásunk: csak a bézs különböző árnyalatainak elemeit rendeld kaotikus sorrendben! Egy ilyen egyszerű lehetőség elegánsvá teszi a szobát.

Nem mindenki tudja, hogy a mozaikot a padlón lehet elhelyezni! Ebben az esetben legjobb a barna és bézs színárnyalatokkal kísérletezni.

Kiválasztunk anyagokat a mennyezetre

A bézs fürdőszobában a mennyezetre vonatkozó anyag kiválasztása a legfontosabb. Egy egyszerű mázolás elrontja a kifinomult képet, így számos lehetőség létezik:

 • tükrözött mennyezet;
 • festés krémszín;
 • csuklós panel bézs árnyalatú.

Ha a fürdőszoba mérete korlátozott, akkor figyeljen a tükrözött mennyezetre. Ez egy gyönyörű design megoldás, amely kiterjeszti a teret, és könnyű, friss és érzékeny a fürdőszobába.

Kiválaszthatja a mennyezet hagyományos festését, de ebben az esetben érdemes a fehér festéket bézs színrendszerrel hígítani.

A legegyszerűbb és legegyszerűbb megoldás a csuklós műanyag panelek használata. Színük függ a falak és a padló kialakításakor alkalmazott árnyalatoktól, de mindenképpen a krém vagy a könnyű kávés szín megfelelő lesz, tökéletesen kombinálható a belső térrel.

Mi legyen a világítás? Először is, éles, csillogó lehetőségek vannak kizárva. Tompított, puha fény teszi a fürdőszobai kép fényét, gyengéd. Ehhez ügyeljen a matt izzóval ellátott izzóra.

Hosszú élõ természetes anyagok!

Természetes fa és természetes kő kedvelt a bézs fürdőszoba kialakításában. A természetes fából készült bútorok természetesnek és gyönyörűnek tűnnek.

Ha a szoba tágas, akkor egy fapadlót vásárolhat, és egy bársony vagy tölgyfa szekrény mindig a helyén lesz, bármilyen méretű fürdőszobában. Egy másik ötlet egy fehér vagy tejjel. A természetes kőből készült padló hozzá egy hangulatos és csodálatos fürdőszobát.

Barna fürdőszoba (90 + valós fotók)

A fürdőszoba az egyik leglátogatottabb otthon, mert minden nap kezdjük és véget vessünk. Nem is beszélve arról, hogy gyakran mennek a kezünk mosásához, zuhanyozni vagy mosni a nap folyamán. Ezért rendkívül fontos, hogy a fürdőszoba belseje minél vonzóbb legyen az Ön számára, mert ez garantálja, hogy itt élvezni fogja az idejét, kiváló hangulatban.

Mi a barna vonzó kivitel?

Barna színű különböző árnyalatok széles körben használják a lakberendezés különböző szobák a házban, beleértve a fürdőszoba. Ez a szín nem csak szemmel kellemes, hanem alacsony jelzéssel is rendelkezik.

Érdemes azt mondani, hogy egy hasonló színösszeállítás 20 évvel ezelőtt divatba került, és maga helyettesítette sokkal kevésbé kellemes tervezési lehetőségeket. Ez az árnyalat lenyűgözi harmóniáját és természetességét, mivel a fa hasonló színű. A barna fürdőszobai formatervezés harmóniát és nyugalmat biztosít.

Világos árnyalatok.

Ennek a színnek a csempe általában több árnyalatú, így a vevőnek a lehető legszélesebb választéka van a belsőépítészeti ötleteik megvalósítására. Vegye figyelembe a világos barna csempék különböző lehetőségeit:

 • Kávé tejjel. Ez az árnyék tökéletesen érzékeli a szemet, hozzájárul a pihenéshez és a pihenéshez, a gondolatokba merül. Ezenkívül számos más hangzással kombinálódik, ami a fürdőszobai belső tér többi részében egyetemes;
 • A fa árnyalatait az egyik legféltettebbnek és kellemesnek tartják egy ember számára, mert az egységet a természettel együtt viselik. Számos különböző fafajfaj létezik, különböző fafajok stilizálásában;
 • A tejes csokoládét nem lehet egy barna fürdőnek egyedülállóan világos vagy sötét árnyalatának nevezni. Ez a színezés lágyságával meghódítja. Sokan észreveszik, hogy amikor egy hasonló belsőépítészeti étvágyat ébred fel, felébred. Leggyakrabban a színárnyalatok sötétebb árnyalatúak.

Sötét hangok változatai.

A sötétbarna szín nem kevésbé népszerű, mint a fény. Tekintsük a leggyakoribb lehetőségeket a fürdőkád díszítésére ebben a tartományban:

 • A Wenge egy nagyon eredeti választás a szoba díszítésére, mivel ebben a sötét árnyékban láthatja az egyéb színek, például a piros és mások különbözőségét, amelyek nagyon természetesek. Leggyakrabban ez a fajta színezés könnyebb árnyalatokkal kombinálódik;
 • A keserű csokoládé valószínűleg a barna tónusok legnépszerűbbje. Rendszerint az ilyen csempék nem monokromatikusak, hanem különböző válásokkal, amelyek különösen kellemes légkört teremtenek a szobában. Ez az árnyalat tökéletesen kombinálható könnyebb kiegészítőkkel, például a bézs, az őszibarack és az olajbogyó színeivel.

Mint látható, a barna szerelmeseinek nagyon sok különböző hangzása van, amelyek a fürdőszobában eredetiek és szépségűek.

A barna és más színű színek kombinációja a belső térben.

Annak érdekében, hogy a formatervezés olyan vonzó és harmonikus legyen, rendkívül fontos a megfelelő színek kiválasztása. Ezenkívül, ha betartja a kiválasztási szabályokat, képes leszed arra, hogy a szoba tipikus hátrányát felszámolja: egy kis terület. Érdemes megemlíteni, hogy a belső színű barna szín bármilyen kombinációban vizuálisan növeli a területet és a magasságot, ami szintén hozzájárult ahhoz, hogy népszerűsítse ezt a hangot a fürdőszobában.

A barna és a fehér kombinációja igazán vonzó kontrasztot teremt, amely mind a klasszikusok, mind az eredeti kedvelőinek fellebbez. Az a tény, hogy az ilyen hangok kombinációja kellemes és elegáns kombinációnak köszönhetően ünnepi hangulatot kölcsönöz a fürdőnek.

Az árnyék barna színű, bézs színnel kombinálva egy igazán harmonikus kompozíciót hoz létre, amely egy banális fürdőt egy pihenés helyévé alakít. Egy ilyen kombináció teszi a szobát meleg és barátságos, így valóban öröm lesz.

Szokatlanul kellemes kombináció a sötét árnyalatok barna színe, kombinálva a tejes kávé színezésével. Ez a kombináció nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik, harmóniát és kellemes érzelmeket kölcsönöz a fürdőszobában.

Érdekes kombinációja a barna és az őszibarack színnek. A természete és a melegség jellemzi, ami sok fürdőszobai rajongót kímél a fürdőszobában.

Vannak más kombinációk is, amelyek sötét és világosbarna hangokat használnak. Végül is ez az árnyalat harmonikusan egyesíti a sok természetes színt, ami sok helyet biztosít a kreatív kereséshez.

Csempe, mint a fő befejező anyag.

Rendszerint a csempe anyaga barnás fürdőszoba díszítésére szolgál. Ez a befejező módszer ideális a ház ezen részéhez egyszerre több okból.

 • Nedvességálló. Természetesen mindig sok a nedvesség a fürdőszobában, így lehetetlen például ragasztani a háttérképet. A jó minőségű csempeburkolat azonban valóban tartós belső teret hoz létre, amelyhez a víz nem zavarja. Ezenkívül a víz beáramlása nem befolyásolja a burkolatot. Egyszerűen törölje a vizet;
 • Erő. Rendszerint a csempe megbízható anyag, amellyel semmi sem fog történni, ha valamit csepegtet, vagy véletlenül megüti;
 • Megbízhatóságát. A megfelelő burkolást biztosítva a burkolólapok nagyon tartósak lesznek;
 • A sebesség és a könnyű munka. Az építészek és a tervezők nagyra értékelik ezt az anyagot, mert a csempék nagyon egyszerűek. A legfontosabb dolog az, hogy mindent pontosan mérjünk és számítsunk ki.

Ezeknek az okoknak a kombinációja a csempézett burkolat, amely ideális lenne barna színű fürdőszobai kialakításra. Leggyakrabban a csempe háromféle regisztrációs típusonként különbözik:

 • Valójában barna;
 • Stilizáció a fa alatt;
 • Stilizáció a kő alatt.

Megfelelően rajzolja meg a mennyezetet és a padlót.

A mennyezet fontos szerepet játszik a szoba légkörének kialakításában, ezért különös figyelmet kell fordítania. Így célszerűbb a könnyebb árnyalatokat választani a fürdő felső részének díszítésére, hogy vizuálisan növelje a magasságot.

Kiváló választás lenne a díszítéssel ellátott feszített mennyezet használata. A panelek is nagyon népszerűek. Mindkét eljárás nedvességálló, ezért tökéletesen illeszkedik a fürdőszoba belsejébe.

A legtöbb esetben a padlót csempézik. Általában sötétebb hangokból áll, mint a többi szobában. Kiváló megoldás lenne egy mozaikpadló ötlete is, váltakozó csempe árnyalatával. A barna és a fehér kombinációja például nagyszerűnek fog tűnni.

Bútorok és kiegészítők kiválasztása.

A barna bútorokat és fürdőszobákat a fa által stilizált árnyalatok között kell kiválasztani. Természetesen a fa részek maguk nem nagyon indokoltak itt, mivel a nedvesség hátrányosan befolyásolja az állapotát.

Ezenkívül a mosogató fehér színe tökéletesen illeszkedik ebbe a belső térbe, így a "tartozékok" és a kiegészítők kiválasztása nem "újra feltalálhatja a kereket". Győződjön meg róla, hogy természetes színekben készültek. Ami a háztartási készülékeket illeti, a fehér szín is előnyös. Ha a belső sötétségű, a mosógép fekete lehet.

A vízvezeték elemek kombinációja, a világítás megválasztása.

A barna kivitelű fürdőszobai vízvezetékeket a standard kivitelben, azaz krómozott és fém árnyalatokban lehet használni. Nagyon kényelmes, mert meglehetősen nehéz megtalálni a csapokat, valamint más vízvezeték elemeket alternatív színekben.

Ami a világítást illeti, egy meglehetősen fényes lámpa alkalmas barna színű fürdőszobára. Jó megvilágítással a csempe csillogni fog, ami még nagyobb eredetiséget és fellebbezést biztosít a szoba számára. És általában, alig van bárki úszni a félhomályban. És ha van például egy jacuzzi telepítés, akkor a gyenge világítás teljesen indokolt, mert hozzájárul a jobb kikapcsolódáshoz és a pihenéshez.

Így a barna árnyalatú fürdőszobai design kiváló ötlet mindenki számára, aki értékeli a természetes színeket, és stílusosan és ízlésesen kíván díszíteni a belső térben. Ez a szín tökéletes harmóniában van a praktikus és a szemmel kellemes bútorokkal és kiegészítőkkel, és számos színárnyalat közül választhat.

Barna fürdőszoba - nemesség és kényelem

Amikor belsejében barna színűek, először képzeljük el a természetes fát - masszív fából készült asztalokat, faragott karfákat a székeken, parkettán és a gyönyörű anyag más díszítő elemein. Mindez klasszikus. De miért nem megközelít egy ilyen fontos dolgot, mint a ház tervét, egy kicsit a képzelet, és nem használnak barna színt a tervezés, például a fürdőszoba?

A barna árnyalatú fürdőszobák csak gyümölcsözőek, különösen azok számára, akik nem nagyon kedvelik a változást, és nem szándékoznak túl gyakran elvégezni a javításokat. Végül is a barna semleges: egyszerűen lehetetlen elképzelni a barnás, kellemetlen barnát. Nem feszesíti a szemet, hanem nyugalom és nyugalom érzését hozza létre. A nemesbarna színű belső tér hosszú időn át unalmas, csak időnként elegendő változtatni a kis kiegészítőket.

A belső térben

Ha már eldöntötte, hogy a házban egy "csokoládé" fürdőszobának kell lennie, ne feledje, hogy amikor barna színű fürdőszobáját tervezed, kerülj néhány gyakori hibát:

 • Ne használjon túl sötét árnyalatot barna színű kis fürdőszobák kialakításában: ez vizuálisan még kisebb helyiséget teremt. Vagy könnyű színekkel kombinálva, fő színt használva világos színt használva.
 • Ha a házban lévő fürdőszoba nem a legmelegebb hely, próbálja megtalálni a melegebb árnyalatot a padló és a falak számára, vagy kombinálja azt világos színekkel. A fürdőszobában lévő falakat különböző színekben is rendezheti.
 • Ha úgy dönt, hogy gondosan rendezi a fürdőszobát barna színárnyalatokban, padlótól a mennyezetig, óvatosan. A túl sok barna használata a fürdőszobában sötétedhet és kényelmetlen lehet, de ez nem fog megtörténni, ha sikerül megtalálni a megfelelő árnyalatot és hígítani a lakást más színű tartozékokkal.

Fürdőszobabútor bézs színben: finomítás és kényelem (+53 fotó)

A bézs dizájn klasszikusnak számít, amelyben nincs fényes elem. Ezért, ha egy kényelmes és kényelmes légkört szeretne létrehozni a fürdőszobában, akkor figyeljen erre az árnyékra.

Miután átnézte a kész fürdőszoba belső terének fényképét a cikk végén, felveszi a tervezési ötletét.

A szín pszichológiai hatásai

A színséma egy relaxációs légkört teremt a fürdőszobában, lehetővé teszi az idegesség és az agresszió leküzdését.

Kedvelik a bézs színű fürdőszobát, olyan embereket, akik klasszikus ízekkel vannak ellátva, és a családi kényelem számukra mindenek felett. Különösen, ennek a színnek a hangjai jó hangulatot idézhetnek elő és tarthatnak fenn, örömet nyújthatnak és emlékezhetnek a többiekre.

Pozitív pillanatok a tervezésben

A bézs színséma jól használható alapszínként, valamint egy alap, amely kiegészíti más színeket, mivel semleges. Ezért a választás a domináns színe a belső a fürdőszoba, a bézs - az egyik legjobb döntés.

Fürdőszobabútor bézs színben, fotó

Véleményünk szerint a bézs színű fürdőszoba kialakítása nem túl fülbemászó, és ezért nem kifejező jellegű. De egy ilyen érvelés nem nevezhető igaznak. A bézs árnyalatú színskála meglepő a palettájával, ugyanakkor a hangok és a félhangok tökéletesen össze vannak hangolva egymással és különböző színekkel.

Negatív oldalak

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy a barna és bézs fürdőszoba kialakítása közönséges lehetőség. Ez nagyon egyszerűen módosítható kombinálva a különböző érdekes színekkel, így élénkebb ékezeteket hoz a padlón világos szőnyeg formájában, a gazdag színek és az eredeti lámpák törülközeivel.

Természetesen a bézs fürdőszoba nagyon piszkos lesz, és nyilvánvalóan mínusznak számít. A tisztítás ott lesz elég gyakran.

Bézs kombinációk más színekkel

A bézs nagyszerűen kombinálható a különböző színekkel, de vannak olyan kombinációk, amelyek a legjobbak.

A bézs színét könnyű meleg tónusokkal lehet hígítani, ezáltal romantikus hangulatot teremtve. Ebben az esetben megfelelõ rózsaszín, barack-, krém- és ezüst árnyalatokat.

A sötét opciók azoknak szólnak, akik inkább a belső teret súlyoznak, és továbbra is a belső tér klasszikusainak támogatói maradnak.

Fürdő bézs színben, fotó

Egy érdekes kombináció a bézs és a kék kombinációja lesz. Ezzel a párral könnyedséggel, tágas és tágas érzést kelthet a szobában, míg a klasszikus design nem fog elveszni.

Egy másik elegáns kombináció szürke bézs. A gazdag, komplementer szürke szín segít a szükséges elemek árnyékolásában. A szoba nem fog hidegnek lenni, mivel a meleg bézs hígítja a szürkét.

De a legjobb a kék és zöld használatának elhagyása minden értelmezésben egy bézs fürdőszobában. Ezeknek a finom színeknek a hátterében nagyon keménynek és helytelennek tűnnek.

Fürdőszoba barna és bézs tónusú, fotó

A legmodernebb lehetőségek a bézs fekete vagy barna kombinációk.

Ne félj, hogy a szoba komor és nehéz lesz. A világos tónus lágyul és az összbenyomás pozitív lesz. Ráadásul a szoba ebben az esetben nem tűnik kicsinek.

A barna bátran alkalmazható, mert a bézs színű, az egyik természetes árnyalat, és a hangulat mindkettővel kényelmes és kényelmes.

Ismeretes, hogy a barna a bizalom szimbóluma, ezért a bézs kombinációja hangsúlyozza a lakások szilárdságát és ízléseit.

Tudja meg, mi legyen a kis méretű fürdőszoba modern kialakítása, a képek segítenek kiválasztani a színsémát, a készülékek, a bútorok és a szaniterek elhelyezkedését.

Ebben a cikkben a kis fürdőszobában lévő sarok zuhanyzók képeit láthatja.

Kerámia burkolólapok

Miután tanulmányozta a boltokban bemutatott csempék körét, biztos lehet mondani, hogy legtöbbjük barna vagy bézs színű. A világosbarna mindig szilárdnak tűnik, és a személyes kívánságoktól függően választhat matt vagy fényes felületet. Különböző anyagokkal is kombinálható, például vízálló tapéta, dekoratív kő.

Bézs csempe a fürdőszobában, fotó

Amikor kiválasztunk egy fürdőszobát, hogy díszítse a falak és a padló egy bézs csempe, akkor kövesse ezeket az ajánlásokat és fontos pontokat, hogy javítsa a létrehozott belső tér:

 • az ízületek fuga nem lehet fehér, lehetőleg tejszerű vagy krémes;
 • a világosbarna színű padlózat kerámiája ideális, hiszen nincs rajta csepegés és csepp víz;
 • Ha a falakat mozaikokkal kívánja díszíteni, akkor biztonságosan kombinálhat különböző színű bézs árnyalatokat.

Mozaik alkalmazás

A bézs szín tökéletesen illeszkedik a mozaik dekorációhoz. Például a falakat fényes, világosbarna csempe díszítheti, és világos zöld színt helyez el. Azonban ezeknek az ékezeteknek nem lehetnek sokak: használjon zöldeket kis foltokban. Ebben a megvalósításban a fürdőszoba megtalálja a természetes természetesség és a melegség hangulatát.

Ha a fürdőszobát keleti stílusban kívánja díszíteni, akkor mozaikot kell felvennie egy színes palettán egy általános bézs háttéren.

A mozaikszerkezeteket a padlón lehet elhelyezni. Szükséges egy homokszínű árnyékot venni egy aranysárga színnel. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy nyári melegben és napfényben kitöltse a szobát, higgadt a monotónia. Az ilyen fürdőszoba belseje megszerezni fogja a textúrát és a mélységet.

dekoráció

A bézs és a barna színű fürdőszobai belső kialakításánál figyelembe kell venni, hogy a padló, a falak és a mennyezet kialakítása a dekor színtartó elemeit igényli, amelyek arányosan kiegészítik a teljes palettát.

Fürdőszoba bézs és barna, fotó

Például, minőségi, praktikus és költségkeret-lehetőség - krémbevonatú műanyag panelek, a mennyezetre bélelve. Szintetikus mennyezeteket is készíthet tejszínes, aranyszínű metszetben. Amikor a háttérvilágítás be van kapcsolva, egyedi tündérhatás jön létre.

A klasszikus tervezési módszerben a következő technikát alkalmazzák: a fal alsó részét sötét bézs színsémával díszítik, a többi pedig a felső, éppen ellenkezőleg, világos.

Rengeteg esetben opcióként használják, amikor a sötét bézs a padlóhoz van tervezve, és a falak világos bézs színűek, sötét betétekkel.

A betétek függőleges csíkok formájában vagy panelek formájában készülhetnek a fürdőszoba egyik falán.

Kiváló szépségű fényképek a feszített mennyezetekről a fürdőszobában - a színek széles választéka, a felület fényes és matt textúrája, különböző változatokban világító fények.

Itt találhatók a wengén leginkább harmonikus kombinációi, a színek egyéb színei.

Lásd a példát a mesterséges kő használatáról a fürdőszobában a fotón: http://prostilno.ru/otdelka/kamen/iskusstvennyj-v-interere.html

világítás

Ha helyet és szabad helyet kíván hozzáadni, elég világosnak kell lennie a világításnak. Ehhez válasszuk a matt izzókat, hogy ne vakítsuk le a szemet.

A spotlámpák segítségével könnyedén készítheti a fürdőszobát világosabb és elegáns helyiségben. Például a mosdó vagy a fürdőszobát dekoratív reflektorral hangsúlyozzák - irányított fényű lámpával.

Alacsony feszültségű lámpák megvásárlásához, valamint a nedvességtől való védelemhez szükséges.

bútor

A bézs fürdőszobában elég könnyű választani a legorganikusabb tervezésű bútorokat. A legjobb megoldások a furnérból vagy természetes fából készült termékek. Az ajtók színét a bútorok alatt kell kiválasztani.

Előnyben kell részesíteni a bútorok világos árnyalatait. Jól néz ki ebben a szobában design fehér szín. Telepítsen egy káprázatos fehér fülhallgatót, és bárki, aki belépett, értékelni fogja az ízlését a tulajdonosként. Egy másik lehetőség - üvegből és fémből készült bútorok. Meg kell vásárolni abban az esetben, ha azt tervezi, hogy a szobát a high-tech stílusban.

tartozékok

A bézs színű fürdőszobát kiegészítheti különféle kiegészítők. Ezeket bútorokkal kell kombinálni, de nem mindig. Élesbb elemeket készíthet a semleges kialakítás megváltoztatásához, fényes, pozitív színeket ad hozzá. Ebben az esetben a bézs csempe alatt szép fürdőszobai függönyöket választhatsz, élénkebb színeket és egyéb apró törölközőket vásárolhatsz meg, amellyel a monotónia hígítható, mint a képen:

Ön is a dekor elemeként egyedülálló keretet választhat egy tükör számára, egy elegáns alakú lámpát. Ami magát a vízvezetéket illeti, ne kísérelje meg azt egy bézs barna fürdőszobában: jobb, ha a klasszikusokat vagy márványokat előnyben részesítené.

Néhány tipp

Azok, akik már maguk is úgy döntöttek, hogy a fürdőszoba designja bézs színű lesz, ismernie kell azokat a trükköket, amelyekkel a helyiségben kiemelhet.

Egy ilyen színű kialakításban nagyszerű fapadló, ugyanabból az anyagból vagy más elemekből álló polcok.

A bézs színű szoba nem tűnhet unalmasnak, ezért a javítás elvégzése előtt fontos minden részletet megfontolni. A fürdőszobában egyéb színeknek is jelen kell lenni: ez segít elkerülni a nemkívánatosságot.

Ugyanaz a megjelenés és az eredeti elemek, amelyek ritkán találhatók. Például egy vékony lábú mosdókagyló, természetes kőből díszített vagy mozaikos bélésű tükör lehet.

A bézs csempe hígítható dekoratív vakolattal. Kísérleteket végezhet szokatlan textúrájú anyagokkal.

Mindenesetre a bézs szín nem csak egy semleges lehetőség azok számára, akik nem tudják, hogyan szeretnék látni egy fürdőszobai tervezést, hanem a legjobb megoldás, amikor egy univerzális belső teret hoznak létre, amely sok év múlva a divatban lesz.