Legfontosabb > Csapok

Költségvetési javítást hajtunk végre a fürdőszobában: olcsó lehetőségek a szoba befejezésére

Még egy kis költségvetéssel is, gyönyörű és praktikus fürdőszobát készíthet. Új otthon megvásárlásakor, vagy a régiben való hosszú távú tartózkodás esetén fel kell újítani. Minden frissítés olyan költségekkel jár, amelyek még a leggazdaságosabb személyek sem engedhetik meg maguknak. Jelentős összegű pénz hiányában egyáltalán nem szükséges elhalasztani a hátsó égő sérült felületének cseréjét. Jobb lenne a költségvetés javítását egy olcsó, de jó minőségű anyag felhasználásával. És el kell kezdened a fürdőszobával, ami az egyik legfontosabb szobája a házban.

Hogyan indíthassunk el egy olcsó javítást a fürdőszobában?

A javítás, mint minden változás, a régi és felesleges megszabadulástól kezdődik. Ezt a folyamatot a munka legélvezetesebb és könnyebb részének nevezhetjük: az elavult bevonatok biztonságosan eltávolíthatók a falakról és a mennyezetről anélkül, hogy aggódnának a biztonságuk miatt.

A helyiségek tisztítása több lépcsőben történik:

 • Kapcsolja le a vízvezetékeket;
 • A régi bevonat eltávolítása a falakról, a padlóról és a mennyezetről;
 • A gipsz, az esztrich és a vízszigetelés korábbi rétegeinek eltávolítása;
 • A helyiség szennyeződéstől és portól való tisztítása.

A fürdőszobában végzett javítások során az első dolog az, hogy a padló és a falak számára egy befejező anyagot válasszanak

A törmelék eltávolítása után minden felületet cementhabarccsal kell egyenlíteni. A rést tömítőanyaggal kell kezelni.

Kötelező színpad - vízszigetelő helyiségek. A padlóhoz olyan bevonatkészítményt használhatunk, amelyet egy vagy két rétegben az esztrichhez alkalmazunk.

Olcsó DIY javítás a fürdőszobában: anyagi követelmények

A fürdőszobát különleges mikroklímával jellemezik, ami az anyagok gyors kopását eredményezi. Ezért, még akkor is, ha alacsony költségű javításra van szükség, ki kell választania a célt, amelynek teljesítménymutatói megfelelnek a követelményeknek.

Az alkalmazott anyagoknak a következő tulajdonságokkal kell rendelkezniük:

 • Ellenáll a magas páratartalomnak;
 • Antiszeptikus adalékok jelenléte, amelyek megakadályozzák a gomba és a penész megjelenését;
 • A fürdőszobai tisztításhoz használt agresszív készítményekkel szembeni ellenállás;
 • Könnyű gondozás.

A fürdőszoba vásárlásakor az eladónak kérni kell az eladónak minőségi igazolást

A legjobb megoldás a fürdőszobában - sima felületek. A szabálytalanságok és a különféle háromdimenziós minták hiánya miatt az anyag nem önmagában halmoz fel szennyeződést, sok évig megőrzi eredeti megjelenését.

Kiválasztásakor ügyelni kell az önszerelés lehetőségére is. A kézzel készített egyszerű javítás kevesebb költséggel jár (kb. Kétszer).

Hogy beilleszteni egy fürdőszobát olcsó: teszünk falak

A költségek jelentős része a falak tervezésénél fogva a legnagyobb felületet érinti a kész felületekhez képest. Az "economy" osztály egyik opciója a tapéta, de mielőtt ragasztja a fürdőszobát, alaposan gondolja át. Ez a fajta kivitel nagyon instabil a magas páratartalom mellett.

A víztaszító emulzió festése a falak díszítésének legolcsóbb módja. A befejeződéshez egy poliészter vagy akril alapú speciális készítményt használnak, amelyet felszínre kell felhordni, miután ez a szint. 5 - 8 évig tartja a festéket.

A fürdőszobában olyan színű és textúrájú csempe kell legyen, amely harmonikusan illeszkedik más befejező anyagokhoz és bútorokhoz.

A költségvetési lehetőségek között a következő típusú befejeződések is rendelkeznek a szükséges tulajdonságokkal:

 • Műanyag panelek;
 • Kerámia csempe.

PVC panelek - olcsó anyag, amely lehetővé teszi, hogy ne csak a pénzeket, hanem az időt is megmentse. A műanyag csíkok, amelyek egymáshoz vannak rögzítve, nem igénylik a falak előpozícionálását és a régi bevonat eltávolítását. A panelek telepítése gyors, és még egy nem szakember is elvégezheti.

Ha egy kis fürdőt szeretne gondoskodni, akkor is megfontolhatja a fali burkolólapokat. Ez az anyag ellenáll a nedvességnek és a mechanikai sérülésnek, hatalmas színekkel rendelkezik. A csempézett fürdőszoba jól néz ki és rendezett. Ebben az esetben egy kis költségvetés nem jelent problémát: megfizethető áron vásárolhat hazai termékeket.

Fürdőszobai javítási lehetőségek: hogyan csökkentheti a mennyezetet és a padlót

A mennyezet ugyanúgy díszíthető, mint a falak. Például festeni fehér festékkel vagy installálni a műanyag paneleket. Ez a lehetőség a leginkább gazdaságos és praktikus.

Egy kis fürdőszobában ideális megoldás lehet egy nyújtószövet felszerelése. Az ilyen díszítés költsége a helyiségtől függ, ezért egy függesztett álmennyezet beépítése egy kis mosdóba olcsóbb lesz, mint más lehetőségek. Különösen akkor, ha elhagyod a tervező vászon ötletét, és fehér mattot készítesz.

A mennyezethez szükséges anyagként a PVC panelek jól illeszkednek

A padló befejezése a legfontosabb feladat, amelyen az összes vízvezeték biztonsága függ. Ezért javasolják a szakértők, hogy frissítsék a vízszigetelést a szobában, és csak ezt követően javítsák meg a bevonatot.

A padlózat befejezéséhez a fürdőszobában két olyan anyag tartozik, amelyek nagy ellenállóképességűek és változatosak:

A linóleum olcsóbb lesz, mint a cserép, de ha egy kis fürdőszobáról vagy WC-ről beszélünk, akkor nem lesz sok különbség az értékükben. Ezért a lefedettség megválasztása ebben az esetben a személyes preferenciáktól függ. Ugyanakkor szem előtt kell tartani, hogy a linóleum felszerelése meglehetősen egyszerű és kézzel történik, ami szintén jelentősen csökkenti a költségeket. Ha inkább a csempe, akkor meg kell dolgozni a lefektetés. Vagy a padló vágásához, szakember segítségére.

Javítás kicsi fürdő: frissítés vízvezeték

A kijavítás és a mosogató vásárlása a legnagyobb költség a javításban. Ebben az esetben azonban mentheti. A probléma megoldása nem az új berendezések vásárlása, hanem a régi helyreállítása.

Ha a fürdőszoba kicsi, akkor tervezése során érdemes használni a világos színű anyagokat és bútorokat.

A frissítés kétféle módon történhet:

 • Kétkomponensű poliészter zománc alkalmazása a fürdő belső felületére (a legolcsóbb megoldás);
 • Folyékony akril helyreállítása (több lesz a költség, de az eredmény ellenállóbb és gyönyörűbb lesz).

Ha a fürdő nagyon rossz állapotban van, akrilból készült betétet vásárolhat. Ez egy speciális betét, amely a tálban van egy tömítőanyaggal.

Ezek a módszerek talán nem tűnnek költségvetésnek, mert nem nagyon olcsó. Mindenesetre előnyös lesz a régi fürdő visszaállítása, mint új termék megvásárlása.

Gyors költségvetés javítás saját fürdőszobával (videó)

A fürdőszoba önjavítása szinte bármilyen vagyon mellett elvégezhető. Fontos, hogy gondosan tervezze meg az egész folyamatot és megvásárolja a szükséges anyagokat. A modern piac különböző típusú bevonatokat kínál, ezért könnyű kiválasztani az alacsony költségű minőségi bevonatot. A legfontosabb dolog az, hogy nem szabad elszalasztani, megpróbálva a lehető legtöbbet megtakarítani: nem csak az anyag árára, hanem annak tulajdonságaira is figyelni kell.

Olcsó fürdőszoba javítás

Nehéz időkben az emberek gyakran nem rendelkeznek pénzügyi erőforrásokkal. De javításra van szükség. És lehetőleg úgy, hogy a fürdőszobában tisztességes megjelenés volt, és ugyanakkor öt-hét évig szolgált. Ilyen helyzetekben hasznos lesz megtudni, mennyire olcsó a fürdőszoba javítása, miután elköltött egy minimális pénzt.

Önjavító fürdőszoba: hogyan kell felvenni a költségvetési anyagokat

Ma az ipar különböző árkategóriájú építőanyagokat állít elő, amelyek nagyon különböző gazdagságú fogyasztók számára készültek. Ezek lehetnek gazdaságos, standard és elit osztályok. Az értékesítés nagyon olcsó anyagok, de előnye csak alacsony áron. Az ilyen termékek minősége és megjelenése nem tartalmaz vizet.

Számos munkát önállóan lehet elvégezni, anélkül, hogy szakembereket vonzana. Például egy műanyag dobozban lévő mennyezeti bélés nem igényel különleges képességeket. A vízvezeték-szerelés szintén nem nehéz. WC, kád, mosdó - mindez függetlenül felszerelhető. Fontos, hogy ne siessen, gondosan tanulmányozza a választékot, kiszámolja az elvégzett munka minden szakaszát, majd sikeres eredményt biztosít.

Ami az építőanyagokat illeti, jobb választani a gazdaságos termékeket és a szabványos árszegmenst. Mindkét típusú anyag nem különbözik a minőségben. Ugyanaz a gyártó hasonló termékeket állíthat elő különböző védjegyek alatt. Az első a szabványos osztály árucikkének tekintendő, a második - gazdaságos lehetőség, és csak értékben térnek el egymástól. A nemzetközi szabványok bizonyos minőségi kritériumokat írnak elő, például a fagyásgátló habarcs sűrűsége nem lehet alacsonyabb, mint egy bizonyos küszöbérték. A gazdaságos anyagok esetében ez a szám közelebb áll az alacsonyabb értékhez. Ez a nyilatkozat a fogyóeszközökre érvényes.

Ami a befejező anyagokat, a vízvezeték szerelvényeket és egyéb dolgokat illeti, az alacsony ár egyáltalán nem azonos a rossz minőségűekkel. Csak azokat a terheket kell figyelembe venni, amelyekre a terméket alávetik. Például a padlóburkolatnak erősebbnek kell lennie, mint a falazólapok. A megfelelő kiválasztása és telepítése csempe a fürdőszobában tarthat több mint tizenöt éve.

Ha úgy döntött, hogy egy költségkeret javítását elvégzi egy fürdőszobában, annak a fényképnek a képe, amely e cikk galériájában látható, nem vásárolhat elit osztályokból álló építőanyagokat. Minőségük nem magasabb, mint a költségvetési termékeké, és csak az esztétikájuk előnyeit élvezik.

A költséghatékony javításra való képesség

Annak érdekében, hogy az elvégzett munka eredménye megfeleljen az Ön igényeinek, gondosan meg kell dolgozni az előzetes tervezetet, alaposan meg kell fontolnia a lehetséges befejezőket, és a legmegfelelőbbet választania kell az Ön számára.

A költségek nagy része a következő elemek elkészítéséhez:

 • az elvégzett munka ára;
 • az építőanyagok és a szállítási szolgáltatások költségeit.

Így reálisan csökkenthető a javítás költsége, és mindkét ponton megtakarítható. Ha alaposan megvizsgálja, hogyan lehet a saját kezűleg költséghatékony javításokat készíteni a fürdőszobában, akkor arra a következtetésre juthat, hogy a legtöbb munkát meglehetősen könnyen elvégezheti, ami jelentősen csökkenti a költségeket.

Jól érdemes a szakemberek segítségét igénybe venni csak olyan nehéz pillanatokban, mint a villamos energia, a vízellátás és a burkolólapok elhelyezése. Nagyon fontos, hogy az elektromos mérnöki munkát szakemberek végezzék.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kábelnek szilárdnak és jól szigeteltnek kell lennie. Csak egy darabból álló huzal szegmensek használhatók, és az elosztó dobozt kizárólag a fürdőszobán kívül kell elhelyezni.

Hasznos költségcsökkentési tippek

A kérdés, hogy hogyan lehet olcsó javításokat a fürdőszobában a saját kezével aggódik sok tulajdonos. Annak érdekében, hogy a gazdaságosság és a helyiségterv minősége legyen kiemelten fontos, kövesse az alábbi ajánlásokat:

 1. Maga a munka elvégzése. A javítás nagy része kívánatos önállóan, hiszen a szakemberek árai meghaladhatják az anyagok költségeit. Minden bontási munkát önmagában a legjobb.
 2. Saját eszközzel. A javítás tervezési jellemzőit úgy kell megfontolni, hogy minimalizálják a bontási munkát. A feladat megkönnyítése és felgyorsítása segíti az alapvető eszközöket. Ezenkívül jelentősen csökkenti a pénzügyi költségeket. Javasoljuk, hogy legalább a minimális készletet kapjuk, amely tartalmaz egy fúrógépet (célszerűen egy kalapácsot), egy perforátort bitekkel, egy leválasztható csiszolót, fém- és betonlemezekkel.
 3. Gazdasági anyagok. Jelentősen menteni a beszerzési költségvetési építési anyagok. De vannak olyan dolgok, amelyekre nem szabad menteni, mivel az utólagos csere többet jelenthet, mint az eredeti minőségi termékek vásárlása. De egyes esetekben ésszerűen csökkentheti a költségeket.

A fürdőszoba javításának költségeinek csökkentése

Ha a fürdőszobában olcsó és hatékony javításokra van szükség, fordítsanak különös figyelmet a meggondolatlan költségtervezésre. Részletes becslések segítenek pénzt megtakarítani. Szükséges a piac árpolitikájának alapos összehasonlító elemzése. Ráadásul az interneten általában több anyagot is megvásárolhatsz jelentős árengedményben, különösen, ha ömlesztve vásárolsz.

A fúró belső kialakításának és a felület statikájának diverzifikálásához a szakértők javasolják, hogy olyan olcsó kiegészítőket és apró tárgyakat vásároljanak, amelyek hozzáadják a szoba kényelmét. Polcok, horgok, szappantartályok, gumi szőnyegek, függönyök és egyéb díszítőelemek könnyedén és dekorálhatóak.

Nem szükséges vásárolni építőanyagokat és berendezéseket a jól ismert gyártóktól, hiszen a névért fizetni kell. A márka a priori drágább. Sokkal jövedelmezőbb lesz a hazai vállalatok által gyártott építőanyagok beszerzése, valamint a legközelebbi szomszédaink - Lengyelország, Csehország és Finnország - előállítása. Ezek minősége, minősített termékek. Természetesen nem beszélünk Kínából származó árukról az alacsonyabb árszegmensben. Azonban termékeik átlagos költsége meglehetősen jó. Ne felejtsd el, hogy a gazdaság kedvéért nem tudod feláldozni a minőséget és az esztétikát.

Megtakarítjuk a mennyezet javítását

Ahhoz, hogy díszítse a fürdőszoba eredeti és szokatlan belső terét, ugyanakkor pénzt takarítson meg, először figyelmet kell fordítania a mennyezet felső határának olcsó megoldására.

A feszítőszerkezetek vonzónak és gazdagnak tűnnek, de kiemelkedőek a magas költségekért. A műanyag panelek megjelenése azonban nem rosszabb. A felfüggesztett rendszerek egyik fontos előnye, hogy segítségével a mennyezeten lévő szabálytalanságok könnyen kiegyenlíthetők. Ezenkívül ez a fajta kivitel lehetővé teszi többszintű struktúrák létrehozását. A PVC burkolat nedvességálló anyagokra utal, vagyis nem lehet félni az áradástól. Könnyű az elektromos kábelt elhelyezni a rack-mennyezeten belül és felszerelni a világítást. Az ilyen rendszer ára meglehetősen költséghatékony. A fürdőszoba javításának gazdaságos lehetőségei, amelyek fényképmintái bemutatják az ilyen intézkedések megvalósíthatóságát, az alábbiakban találhatók.

Ha a mennyezet csak kisebb szabálytalanságokkal rendelkezik, egyszerűen festhető. Ehhez távolítsa el a régi felső réteget, a rágóhabot, a homokot minden rendellenességről, és kezelje egy primerrel. Ezután a festéket több rétegben alkalmazzák. Ez a kivitel nagyon olcsó, és nagyon vonzónak tűnik.

Alacsony költségű padlóburkolat

A fürdőszoba sajátossága folyamatosan magas nedvességtartalommal és elégtelen légcserével. Ezért a padlónak ellenállnia kell a nedvességnek és a kopásnak. A kerámia burkolólap legjobban megfelel ezeknek a követelményeknek. Ha figyelembe vesszük a költségkeret lehetőségét a fürdőszoba befejezéséhez, ne vásárolj meg drága csempe elit osztályokat - ez teljesen lehetséges a hazai társaival. Hazánkban az ipar számos ilyen anyagot termel, amelyek költsége kellemesen meglep. Ezenkívül az értékesítést és az értékesítést gyakran a piacokon és a boltokban tárolják, ahol jelentős árengedményt kaphatnak.

Van még olcsóbb lehetőség a padló befejezésére, mint például a linóleum. A piac széles skáláját kínálja különböző színű bevonatok és textúrák. Vannak még PVC-linóleum vízálló fajtái is. Ennek az anyagnak az a fő előnye, hogy szó szerint néhány óra alatt le lehet állítani. A linóleum nem igényli a ragasztást - lenyomva a lábazattal, sima lesz, és szintbe kerül.

Fal dekorációs lehetőségek

Az ár és a minőség tekintetében optimális, a falfelületek díszítésének lehetősége hazai csempe, amelyet a piac vagy a raktár maradványaiból lehet megvásárolni. A diszkontált termék megvásárlása a költség ötven százalékát vagy még többet takaríthat meg.

A sima csempe díszítve frizekkel vagy dekoratív betétekkel, elég tisztességesnek tűnik. És az ár kijön, és mindenesetre vonzó.

A fürdőszobában végzett olcsó javítások, amelyek fotómintáját a cikk galériájában mutatják be, a falakat PVC panelekkel borítják. A hazai és külföldi minták óriási választékot érdemelnek. A műanyag bélés különböző színekben és textúrákban készül. A panelek, márvány vagy fa utánzatok is vannak.

A szakemberek javasolják a kültéri használatra szánt anyagok kiválasztását, mivel a műanyag, amelyből készültek, sokkal vastagabb és erősebb, és így sokkal hosszabb ideig tart. A PVC paneleket egyszerűen telepítheti. Az ilyen munka nem igényel speciális készségeket, és nagyon kevés időt vesz igénybe.

A helyes megközelítéssel, ésszerű tervezéssel és jól megírt becslésekkel meglehetősen lehetséges a fürdőszoba költséghatékony javítását elvégezni. Jelentősen csökkenti a pénzügyi költségeket, segít az építőanyagok ésszerű kiválasztásában és a munka maximális részének független megvalósításában. Ha követitek a szakértők ajánlásait, a gyönyörű belső tér a vendégek csodálatát idézi elő, és több mint egy tucat évet fog örülni.

Legkedvezőbb fürdőszobai berendezés és felújítás - kézi és mennyi

Nem hiába az emberek között van egy közmondás: "Olcsó halak - rossz fül". Mindazonáltal meg kell találnunk magunkkal egy középső földet, hogy a fürdőszobában végzett javítás kiválónak bizonyult, és minimálisra kellett fizetnie. Ez a cikk figyelembe veszi a költségvetést és ugyanakkor sikeres javítási lehetőségeket egy kis fürdőszobában.

Felkészülés a javításra

Mielőtt elkezdenénk befejezni a falakat és a padlót, akkor és nekünk meg kell tudnunk, milyen állapotban van a fürdőszoba. Szükségem van a falak összehangolására? Hagyja a padlót ugyanabban a helyzetben, vagy még mindig egy kis javítással? Mi a mennyezet állapota? Az épületek értékelése után konkrét munkatervet készítünk, és megkezdjük a szakaszos végrehajtását.

Gazdaságos lehetőség, hogy befejezze a falakat a fürdőszobában

Ne felejtsük el, hogy a helyiségben nagyon korlátozottak vagyunk. Itt nincs királyi kastély, hanem kompakt szoba, amelyet Nikita Hruscsov korában vagy még korábban építettek. Ez azt jelenti, hogy a falak díszítéséhez olyan módszereket fogunk választani, amelyek minimálisan "lopják" a szobán lévő, már szerény teret.

 • Tipp 1. Jobb, ha a gipszkarton falra burkolja a falakat, mintha valamilyen gipszkartonban lenne.
 • Tipp 2. Mi a választás: csempe vagy falpanelek? Természetesen az első lehetőség, mivel a panelek sok szabad helyet elveszek, ami már hiányzik.

Természetesen minden esetben egyedi. Nos, ha fenyegeti a nagyjavítást, és egy szép fürdőszobát szeretne, ingyenes helyet adhat.

Kezdésképpen nekünk és nekem meg kell tisztítanunk a falakat a régi befejezésről. Ha ez egy régi csempe, a legegyszerűbb módja annak, hogy lehúzzák le egy perforator, bár lehet kap a régimódi módon felvenni egy véső. A festéket egy speciális kefével tisztítják, fém sörtékkel.

Miután eltávolította a felületet, nyugodtan lépjen tovább az összes kommunikáció cseréjéhez. Nem részletezzük ezt a szempontot. Csak azt vesszük észre, hogy miután elkezdte szintetizálni a falakat (ha szükséges). Természetesen van egy sokkal gazdaságosabb lehetőség - a fürdőszoba falainak kinyitása gipszkartonhoz, amely ellenáll a nedvességnek. Alternatív megoldásként megpróbálhatja a cementlemezeket. Ne felejtsd el kezelni a falat egy jó gombaellenes szerrel.

Falfestés

Ez a módszer a legkevésbé költséges. Elvileg minden itt egyszerű - festéket választottunk, fel a falra, vártunk egy kis időt. Még akkor is, ha a festék nem rendes, de texturált, még mindig olcsó lesz. A falburkolat vagy burkolat sokkal drágább.

Talán az egyetlen hátránya, hogy a falak falának festése a végső eredmény. Még csak nem is amatőr, ritka ínyenc. By the way, ha úgy dönt, hogy festeni a falakat, akkor kell igazítani őket nagyon jól, mivel minden görbület nagyon érzékelhető.

Összefoglalva. A falak festése a fürdőszoba megjavításának legkedvezőbb módja. Ajánljuk olyan emberek számára, akik korlátozott költségvetéssel működnek vagy a minimalizmus rajongói.

Falburkolat

A falpaneleket néha műanyag hátlapnak nevezik. Ez a név meglehetősen érthető. A faldíszekhez műanyag paneleket kínálnak, akár egy kis raktárban is. A gazdaságos változat fehér, a panelek drágábbak, laminálva kívül. A költségek nem különböznek a természetes fából.

A bevonási folyamat a következő. A paneleket egy keretre szerelik fel, amely egy fából készült gerenda. Ezt megelőzően mindenféle eszközzel kezeljük: gombaölő, víztaszító, baktericid. Segít megelőzni a rothadást. A keret falához dugók vannak rögzítve.

A falpaneleket "folyékony szögek" segítségével ragasztják össze, könnyen zárhatók egymáshoz.

Egyébként a műanyag alatt elrejthet néhány hatalmas táblát. Nagyon kényelmesek a csavarok rögzítéséhez számos polcot és szekrényt, amelyet a fürdőszobában felakaszt.

Összefoglalva, a fürdőszoba burkolata egy kicsit többet költ. Egy másik hátrány az, hogy szabad helyet választ a helyiségben. Azonban ez az anyag sokkal jobb, mint a hagyományos festészet.

Falburkolat

Ez a befejező módszer a legmegfelelőbb. Itt van egy kis áttörés:

 • Először is, a falakhoz jelöléseket kell alkalmazni a függőleges és vízszintes vonalak meghatározásához. Szükséges eszközök: lyuk, elegendő hosszúság.
 • A lapos ragasztót lapos falon kell felhordani. Ehhez egy spatulát vagy egy speciális rácsot használhat.
 • A ragasztókompozíciónak hornyokat kell kialakítania. Ugyanolyan mélységgel kell rendelkezniük.
 • A csempe a ragasztó rétegére kerül, kézzel szorítva a lehető legszorosabban. Így 3-4 csempét rakhat. Ezután jobb, ha felveszi a szintet, és ellenőrizni fogja, hogy az anyagot megfelelően és egyenletesen helyezték-e el. A korai telepítés során végrehajtott hibák sokkal könnyebben javíthatók, mint a javítás végén.
 • A befejezés végső lépése a csempe közötti fugázás lesz. Ehhez külön építményt kell vásárolnia az épületboltban

A legolcsóbb megoldás, ha befejezi a padlót a fürdőszobában

Ha a padlót a kezdetektől megjavítja, akkor el kell távolítania a régi anyagot. Az ókori esztrich és a kárpitozás lyukasztással tisztítható. Vízszigetelő anyagokat helyeznek a megtisztított alapra. Top öntött új esztrich.

A legkedvezőbb és legegyszerűbb bevonási lehetőség a linóleum. Ma ez az anyag viszonylag olcsó és praktikus. A nedvesség nem fél, könnyen cserélhető károsodás esetén. Ezenkívül, ha a linóleumot a konyhába vagy a csarnokba helyezték, valószínűleg még van néhány négyzetük. Biztonságosan átveheti, és behelyezheti a fürdőszobába.

Egy másik változata a becslés a javítási munka a fürdőszobában bevonásával egy csapat a mesterek

Persze, ideális esetben a legjobb a vízálló laminátum megvásárlása. Modern változatai nem félnek a nedvességtől, és nem duzzadnak.

Mint a falak esetében, a kerámia csempék mindig is klasszikusak maradtak. De itt nagyon megmenthetsz. Csak ne vásároljon hatalmas méretű csempe - sok felesleges hulladékot kapsz.

A költség a legolcsóbb fürdőszoba javítás - becslés

Természetesen abszolút számításhoz nagyon nehéz. De a közeljövő árakat a személyzet szolgáltatásait a javítás, tudjuk:

 • A régi vakolat eltávolítása - 500-600 rubel
 • Gipsz, falak összehangolása (450 rubel / négyzetméterenként)
 • Fektetése csempe - mintegy 400-500 rubel / négyzetméter.
 • Esztrich a padlóra - ugyanaz.

Az árakat maguk az anyagok költsége nélkül jegyzik. A legkonzervatívabb becslés szerint a fürdőszobából való kijavítás 150 ezerrel jár (

$ 3500 - $ 4000), ha minden a semmiből történik, beleértve az ajtó és kábelezés cseréjét. Nagyon hűvös, ha valakinek még a kezei is vannak, és legalábbis a saját maga által elvégzett munkák közül. Ekkor a javítás valóban gazdaságos, nagyon olcsó.

Videó: gazdaságos / költségkímélő fürdőszoba javítás

A videó röviden és világosan jelzi a pillanatokat, amikor menteni egy jó ötlet javításakor egy fürdőszoba.

Egy válságban különösen a javításokra akarok menni, de a kérések ugyanazok maradnak: szép, eredeti, elegáns. Mint minden más javításhoz, a falon és a padlózat dekorációján a fürdőszoba saját árnyalatai vannak. Tekintsük őket a tervezési szakaszban - és több mint ezer rubelt takaríthat meg, és az összes munka időben elkészül.

Költségvetési javítás a fürdőszobában - 6 lépés, amely lehetővé teszi, hogy megfeleljen a 7500 rubelt

Saját tapasztalataimból tudom, hogy azok, akik úgy döntenek, hogy költséghatékony javításokat végeznek a fürdőszobában, gyakran többet költenek, mint azok, akik nem kímélik meg a megtakarításokat. Ennek oka számos tényező: a rossz minőségű anyagok használatától a szakképzetlen munkavállalók felvételéig. Megosztom a munkatapasztalatomat, és elmondom, hogyan lehet eleget tenni a minimális költségvetésnek és kiváló eredményt elérni.

A képen: a fürdőszoba javításának költségvetési változata nagyon stílusos és eredeti lehet.

Munkafolyamat leírása

Ahhoz, hogy megértsük a témakör minden aspektusát, konkrét példával magyarázom meg. Tehát:

 • standard szoba a P-44 sorozat kilenc emeletes épületében;
 • a szoba mérete 1,7 és 1,7 méter, a mennyezet magassága 2,64 méter.

Figyelembe fogjuk venni, mennyibe kerül, hogy befejezzük a vízvezetéket, nem fogok érintkezni, mert leggyakrabban, ha a javítást a lehető leghatékonyabban végezzük, akkor ezek az elemek nem változnak.

Abban az esetben, ha menteni kell, egy kis terület még egy plusz.

1. szakasz - kompetens folyamatszervezés

Ha meg szeretné menteni a javításokat, ezeknek a szabályoknak alapvetőnek kell lenniük az Ön számára:

Egy másik nagyon fontos ajánlás, amely közvetlenül befolyásolja a projekt költségeit, olyan anyagok használata, amelyek könnyen használhatóak és megfelelően csomagolhatók vagy csatolhatók. Sokszor befejezte a javítást azok számára, akik túlbecsülték erejüket, és miután elvégezték a javítás egy kis részét, rájöttem, hogy nem fogom elsajátítani. Akkor természetesen sok pénzt kell fizetnie az építő fizetésére.

Készülj fel arra a tényre, hogy sok időt kell eltöltenie, és a televízió mögött lévő hangulatos csendes estek helyett le kell vágnia, le kell raknia, fel kell rakódnia, összecsukható, látnia, rögzíteni és így tovább. Nincs ingyenes sajt a mousepadban, akkor meg kell fizetnie a megtakarításokat az idejével, de ha minden tippet használsz ebből a cikkből, a költségek minimálisak.

Mielőtt a fürdőszoba gyönyörűvé és szépvé válik, keményen kell dolgoznia

Előre kell terveznie egy munkatervet, hogy gazdaságos javítást végezzen a saját kezéből, mindenképpen világosan meg kell terveznie az egyes lépéseket, és pontosan kiszámolja az anyagokat, nehogy túl sokat kapjon. Olvassa el az alábbi szakaszokat, és ezek alapján könnyedén készíthet egy világos tervet.

2. fokozat - minden szükséges megszerzése

Megmondom, hogy egy egyszerű becslés készül a fürdőhely javítására - a mintát a szobájához igazíthatja, hogy elvégezhesse az összes számítást. A becslések a szükséges anyagok listája, feltüntetve azok mennyiségét és költségeit, mivel önállóan végezzük a munkát, nincs értelme beszámítani a költségeiket, hacsak nem adunk anyagi ösztönzőket a sikeresen befejezett projekthez.

A költségek kiszámítása a helyiségek egyes részeihez történik, mindegyiküket figyelembe vesszük, és a padlóról indulunk. A linóleumot a padlóra kell fektetni, derítsük ki, hogyan válasszuk ki:

 • Mivel nedves a beltérben, szükség van a bázis vagy PVC alapon történő megvásárlására, mivel nem fél a nedvességtől, és nincs benne penge vagy gomba.
 • A fürdőszoba mérete 1.7h1.7, területe 2.89 négyzetméter, de senki sem vágja le az anyagot méretünknek megfelelően, hanem futóórákban értékesítik. Esetünkben az optimális szélesség 2 méter, hiszen a legkevesebb hulladékot kapja, 2 futó méterre van szükségünk, vagyis négy négyzet;

Csak az első 2 lehetőség alkalmas számunkra, a fürdőben lévő nemezek nem alkalmasak.

 • Miután felhívtam az összes kereskedelem tárgyát, találtam egy változatot PVC-alapon, ami 224 rubel / négyzetméter. Vizsgálatánál meggyőződésem volt, hogy a felület erős és sérülékennyé vált, a hordozó rugalmas volt, az anyag rugalmas volt. Ennek eredményeképpen négy négyzetre 896 rubelt fizettem;
 • A padló és a falak ízületekhez rendezettek voltak, szükségük volt egy alaplemezre, egy műanyag "Comfort" -ot találtam 2,5 méter hosszú, 56 rubelre. Három falat kell lezárnunk, a negyedikben pedig egy 60 cm széles, 8 cm-es ajtó van, vagyis a nyílás 76 cm, a nyílás nem a sarokban van, tehát egyrészt 20 cm lábazattal, a másik 76 cm-re van elég a falakhoz vezető tárgyakból származó hulladék;

A linóleum alatt egy jó műanyag alaplap.

 • Ennek eredményeképpen 3 db, 56 rubel szegélylécet kell vásárolnia, mindegyikből 4 belső sarka van, mindegyikből 35 rubel, és két dugó - jobbra és balra az ajtókerethez való csatlakozáshoz - 27 rubelt költenek. Az összes eredmény hozzáadásával kapunk (56x3) + (35x4) + (27x2) = 362 rubelt;

Az összetevőkből két dugó és négy belső sarok van

 • Az alaplemez rögzítéséhez folyékony körmöket használunk, kényelmes 200 ml-es csövet vásároltam 104 rubelre.

A folyékony szögek erősen rögzítik a műanyagot, és nem félnek a nedvességtől

Most összegezzük a kiadásokat: 896 + 362 + 104 = 1362 rubelt költem a padlóra a befejező anyagokra, ha összehasonlítjuk őket rendszeres projektekkel, akkor az összeg többször kevesebb.

A mennyezetet egy gitttel felszínezzük, és fehér színű nedvességálló festékkel festjük, így a következő anyagokra lesz szükségünk:

 • A felület szintjének meghatározásához a "Vetonit VH" készítményt használom, amelyet nedves területeken való használatra szánnak, és megbízható eredményt biztosít. A mennyezet nem volt jelentős szabálytalanságokkal, ezért egy 20 kg-os zsák, amely 456 rubelbe kerül, elegendő;

A "Vetonit" összetétele nagyon jó minőségű, ezért azt javasoljuk, hogy használja őket

 • A festéshez nedves helyiségekhez festékre van szükség, az opciót latex alapon választottam. A kompozíciót 2-3 rétegben kell alkalmazni, ezért 3 kg-os csomagot vettem, amelyre 190 rubelt fizettem;

A mennyezeti festéknek nedvességállónak kell lennie.

 • A felületkezeléshez és annak megerősítéséhez egy primerre van szükség, a Tikkurila termékeket 900 ml-es mennyiséggel vásároltam 124 rubelre, ami eléggé megfelel a céloknak.

Most összefoglaljuk a költségeket: 456 + 190 + 124 = 770 rubel, a mennyezetre van szükségünk.

Megfordulunk a legdrágább részhez - a falakhoz, számomra 250 mm szélességű és 2,7 méter hosszú PVC paneleket választottam - kevesebb hulladék lesz. Ez az anyag nem fél a nedvességtől, könnyen mosható, ezért jól illik a fürdéshez.

Meg fogjuk érteni, hogy mi kell a munkához:

PVC panelek - olcsó és megbízható megoldás

 • A 250 mm-es szélességű panelek számának kiszámításához szükséges a falak hosszának megosztása ezzel a mutatóval. De nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy az egyik felületen 700x2100 méretű nyílás van, egyik oldalán egy panel lesz, másik oldalán három, az ajtók fölött pedig három darab 540 mm hosszú, azaz egy darabot vágunk. Tehát az ajtó falán 4 teljes panelre van szükségünk, emlékezz erre a számra és továbblépjünk;
 • A fal hossza 170 cm-re osztva 25 cm-rel, kapunk 7 panelet, ezt az eredményt megszorozzuk 3-mal és 21 darabot kapunk. Hozzáadunk 4 panelet a fenti tételből, és 25 elemet kapunk - annyira szükséges a falak falához. Megtaláltam a termékeket 127 rubelre, a végső kiadások összege 3175 rubel;
 • A telepítéshez összetevőkre lesz szükségünk, először is belső sarkok, ezek az elemek 3 méteres darabokban kerülnek értékesítésre és 50 rubel értékűek. 4 darabra van szükségünk, vagyis a költségek 200 rubel;
 • Felülről, a nyílás peremén belül és attól függően elhatároztam, hogy egy 3 méteres darabon belül eladja a kiindulási profilt, 4 elemre van szüksége, az ajtónyílás kereténél 2 elem van, az alján csatlakozhat és darabokat, mivel ez a rész zárva lesz a lábazattal, de még mindig szüksége lesz 1 egész darab. Összesen 7 indítócsíkra van szükség, a költségek 45 rubel áron 315 rubel;
 • A paneleket egy 25x50 mm-es sávba rögzítjük, vízszintesen 30 cm-es lépcsőkben helyezik el úgy, hogy a felület erős és ne sápadjon. 264 cm magassággal 9 sorozatot kell rögzíteni, 9x1.7 = 15,3 méteres futóórákban számolni, 3 teljes falral megszorozni és kb. 46 métert kell elérni;

A 25x50 mm-es sáv olyan, amire szükségünk van

 • Az anyag ajtó falán kevesebb lesz, 3 db 170 cm hosszú, 6 darab, 80 cm hosszú és 6 darab, kb. 20 cm hosszú, továbbá a függőleges csíkokat a nyílás mentén kell szögelni, 2 db 210 cm-es egységet a biztonságos keretezéshez. Ennek eredményeként a következő eredményt kapjuk (170x3) + (80x6) + (20x6) + (210x2) = 1530 cm, vagy azonos 15,3 méter;
 • Összefoglalva az összes számot, kapunk 61,3 méter, a bár eladott darab 3 méter, azaz van szükség 21 db. Ilyen fajta fűrészárunk darabonként 40 rubelt fizet, azaz 840 rubelt töltöttem a teljes mennyiségre;
 • Minden elemet egy tűzővel rögzítek, szükségem lesz egy zárójelre, egy 1000 db-os csomag ára 45 rubel, és ez elég a munkához.

A tűzőkapcsok olcsó és megbízható módon rögzítik a PVC paneleket.

 • A sávot gyors telepítésű 6h50 csavarokkal rögzítik, körülbelül 200 db-ra kerülnek minden falukra, 25 rubel áron, a kiadások összege 500 rubel.

Minden költséget számolunk: 3175 + 200 + 315 + 840 + 45 + 500 = 5075 rubel.

Az egyértelműség érdekében megmutatom az összes eredményt a pivot táblában:

Amint látja, a saját kezemmel történő fürdőszobai javítás nem fikció vagy mese, és nem a legolcsóbb készítményeket és anyagokat használtam fel, minden, amit szerzett, jó minőségű és vonzó megjelenésű.

3. lépcső - régi bevonatok lebontása

A régi csempe eltávolítása vagy a kopott padlóburkolat eltávolítása nélkül nem végezhet munkát. Természetesen, ha jó állapotban van egy padló vagy mennyezet, akkor érdemes elhagyni őket. Ha például a padlón lévő csempe normálisnak tűnik, akkor felfrissítheti a felületet a régi fúga eltávolításával, és új összetételű betöltéssel. Ugyanez vonatkozik a mennyezetre is: ha sima, eltávolíthatja a régi bevonatot és újra festheti.

De a gyakorlatban ez a leggyakrabban így fordul elő, akkor mind a padlót, mind a falakat és a mennyezetet meg kell tennie, úgyhogy csak egy ilyen opciót fogok megfontolni, mielőtt költségvetés-javítást végeznék, akkor izzadnia kell a régi bevonatok maradványainak eltávolításához.

Ezek a művek jönnek:

 • A mennyezetre leggyakrabban a régi meszelés vagy festék, amely az idő múlik. Néha sok réteg van a felületen, és eltávolítani őket, sok időt kell eltölteni. Én egy kaparót használok, de használhatsz egy spatulát, egy kést és bármilyen más eszközt, amely kényelmes az Ön számára, a legfontosabb az, hogy eltávolíthatja a régi bevonatot;

Az öregfestés és a vízbázisú festék sokkal könnyebbé válik, ha a felületet jól nedvesítik és 20-30 percig hagyják.

A mennyezetet a betonlapra kell tisztítani

 • Ami a falakat illeti, akkor lehetnek sok réteg festék és fehérítő, vagy egy régi csempe. A kompozíciókat a fent leírtak szerint súrolják, de a csempékkel kell bajlódni, a munkához a legjobb, ha egy speciális lapátot használnak. Ha nincs elektromos kéziszerszám, akkor régi módon kell dolgoznia - kalapáccsal és vésővel, a munka fárasztó, de valahogy meg kell csinálni;

Néha egy régi cserépet olyan szorosan tartanak, hogy csak darabokban tört ki.

 • Végül a padlófelület elkészül, az én esetemben linóleum feküdt ott, így a munka egyszerű volt: eltávolítottam a régi bevonatot, és egy sima felületet kaptam, teljesen készen áll a munkára. Ha van egy régi csempe, akkor bontsd le eltávolításával a felületről, ugyanazokat az eszközöket használják a munka, mint a fenti bekezdésben.

A padlót fel kell szabadítani a régi bevonatokból is.

Természetesen a helyiségből ki kell venni az összes felesleget, csak a felkészült falak maradhatnak.

4. lépés - mennyezeti felület

A fürdő ezen részéből ajánlom a munkát azzal az egyszerű oknál fogva, hogy nagy mennyiségű por keletkezik a folyamat során, és a gitt leeshet. Az a befejező lehetőség, amelyet úgy vélem, a leginkább költséghatékony - a saját kezeiddel kiváló eredményt érhetsz el azért, mert a plafon mennyisége kicsi, és még a tapasztalat hiánya miatt sem nehéz tökéletesen illeszkedni.

A munkamódszerek így néz ki:

 • Először ellenőrizni kell a síkszintet vagy a sík sávot, hogy megnézze, milyen szabálytalanságokat szeretnél javítani;
 • A felületet erősítéssel és eltávolítással alapozóval kell kezelni, a készítményt ecsettel kell felhordani és kb. Egy órán keresztül szárítani;
 • Ezután elkészül a kompozíció, néhány óráig megtartja a plaszticitást, így egyszerre azt tanácsolom, hogy ne tegyen több mint 5 literet, a munka sebessége kicsi, ezért alig költhet többet. A kompozíció keverékének minden jellemzője a csomagoláson látható, így a munka ezen részével kapcsolatos problémák nem merülhetnek fel;

Készítsen egy kis mennyiségű kompozíciót, hogy legyen ideje költeni.

 • Az első rétegnek ki kell küszöbölnie minden jelentős szabálytalanságot, ha nincsenek ott, akkor csak csípje meg az egész felületet, egyfajta bázist hozzon létre, ne aggódjon a válások miatt, akkor megszűnik. Száradás után a felület könnyen leválasztható egy spatulával, majd újra kell ellenőriznie a szintet;
 • A második rétegnek illeszkednie kell a mennyezethez, óvatosan kell elvégeznie a munkát, lehet, hogy csomópontok vannak a felületen, de a lyukaknak nem szabad maradniuk, mivel nem távolíthatók el. Végső megoldásként harmadszor járhat, ha a mennyezet egyenetlen, és nagy különbségeket kell rajzolnia;

A legfontosabb az, hogy gondosan dolgozzanak és ne rohanjanak.

 • Száradás után a legöndebesebb részt kell készíteni - a felületet be kell fektetni, légzőkészüléket és védőszemüveget kell felszedni, mert az őrlés során a por a szemébe jut, és belép a légzőrendszerbe. A sík szabályozásához használjon egyszerű technikát: tartsa a villanykörtét a felület közelében, tökéletesen mutatja az összes szabálytalanságot, és lehetővé teszi, hogy egyszerre egyenesen szintetizáljon a felület;
 • A munka befejezése után a felületet ecsettel vagy seprűvel tisztítják, majd festeni lehet. A munkát 2-3 rétegben végezzük, mind ecsetet, mind görgőt használhatunk, mindegyik a kényelemtől függ. Minden további réteget az előző teljes száradása után alkalmaznak.

Hengeres festésnél a munka sebessége magasabb lesz

5. lépés - padlóburkolat

Amikor figyelembe vesszük, hogyan lehet gazdaságosan a talajt, a linóleum mindig kilép a versenyből, nem csak az alacsony ár miatt, hanem a bevonat megbízhatósága és tartóssága is. A fürdőszobában ez a bevonat nagyon egyszerű:

 • A felületet por és törmelék tisztítja, nedves ruhával lehet törölni, hogy a lehető legtisztább legyen;
 • Ezenkívül az anyag elterjedt, falon halad, ezért pontosan meg kell találni, majd felesleges vagy felesleges anyagot vágnak le egy késsel vagy más éles késsel. Tegye ezt óvatosan, mert nem valószínű, hogy ragasztja el azt, amit tévedésből elvágtak;

Nagyon kényelmes vágni a sarkon - így egyértelmű lesz a mérföldkő

 • Nincsenek olyan csuklóink, amelyek egyszerűsítik a folyamatot, az egyetlen dolog az, hogy az ajtóban esetleg meg kell erősíteni az anyagot, ezért fémpor lehet.

A nyílásban lévő csatlakozó folyékony körmökkel ragasztható, és lezárhatja a sávot

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a helyiség területe kicsi, plusz egy fürdőkád van a felületen, nincs szükség a linóleum ragasztására, ha erősíteni szeretné a bevonatot, használhat kétoldalas szalagot. A lábazatot később rögzítik, ebben a szakaszban teljesnek tekinthető.

№6 színpad - fal dekoráció

Először egy folyamatdiagramot mutatunk be, és az egyes szakaszok alatt részletesen ismertetjük:

A folyamat egyszerű, és nem igényel különleges képességeket.

 • A keret szintre van állítva, amikor az alatta lévő rögzítőelemek segítségével zsetont és fafát is csatolhat az ideális síkhoz. Egy lyukat fúrt a rúd, majd egy lyukat a falban fúrt keresztül rajta, és egy gyors-illeszkedő dugó van csatlakoztatva. A szó szoros értelmében mindössze 10 perc alatt kaphatja meg a kezét, így a folyamat gyors lesz;

Ne felejtsd el folyamatosan ellenőrizni a tervező síkot

 • Ezután a sarkok a sarkokhoz csatlakoznak, és a kezdő profil a felső és az alsó részen, valamint a nyílás peremén helyezkedik el. A legfontosabb az, hogy pontosan vágjuk a rudat az ízületekbe, hogy minden rendben legyen. A rögzítés tűzővel történik, nagyon gyors és nagyon megbízható;
 • A panel be van helyezve a felső és az alsó vezetőkbe, és egy sarokba van behelyezve, majd rögzítésre kerül a rúdra. A munkát úgy végezzük, hogy az egész fal befejeződik, az utolsó csíkot úgy vágják le, hogy 3-4 mm-rel szélesebb legyen, a sarok vagy a kezdő profil kissé meghajlott, és az elem helyén van. A műanyag jól kanyarodik, de nem szabad nagyon lelkesedni, mindent rendesen csinálni.

A paneleket behelyezzük a nyílásokba és rögzítjük.

A falak befejezése után a műanyag lábazat ragasztható, ne felejtsd el a sarokokat és a dugókat úgy elhelyezni, hogy minden elem illeszkedjen tökéletesen.

Ez egy egyszerű példa arra, hogy hogyan készítsünk olcsó javításokat a fürdőszobában, még akkor is, ha 1-2 ezer darabot költenek, de a költségek mégsem hasonlíthatók össze azokkal, amelyeket standard anyagokkal és bérbeadókkal kellene felhozni.

következtetés

A fürdőszoba átalakítása, miközben több mint 7 ezer embert költ, meglehetősen valódi, és konkrét példával megmutattam. Megpróbáltam mindent elmesélni részletesen, hogy megértsük a témát, és a videó ebben a cikkben is élénken mutat néhány fontos pontot, hogy jobban megérts néhány árnyalatot. Ha bármilyen kérdése van - írja meg az alábbi megjegyzéseket.

Üdvözlünk! Javításokat akarok tenni a fürdőszobában és a WC-ben. most van egy csempe. Szeretném eltávolítani, és a falakat PVC burkolattal lehúzni. Hogyan válasszuk ki a megfelelő panelt?

Natalia, a fürdőszobában jobb a PVC panelek további nedvességállósága, amelyet speciális bevonat biztosít és a különleges felületi struktúra miatt. A panelek kiválasztásakor ne "adja be" a képek vonzerejét és az anyagok túlzott reklámozását, hanem inkább olvassa el a minőségi és megfelelőségi tanúsítványokat.

Felhívjuk a figyelmet a terméken belüli merevítők számára. Minél többet, annál stabilabb és erősebb a nyomástartó panel.

A panel látható alapját feltétlenül egyenletesen kell festeni, nincsenek külső foltok, csepegtetők és más szennyeződések. Természetesen nem lehet semmilyen karcolás, beszorulás, lyuk repedés és egyéb fizikai hibák a felületen. És a védőfilm jelenléte nagyon örül.

Az összes beszerzett panelre támaszkodva szilárdnak kell lennie, anélkül, hogy rosszul festett és elkenődött területek lennének. Szükség van egy tétel beszerzésére, akkor lehetetlen megvásárolni - még ugyanabból a cikkből is, a különböző tételekben lévő megjelenés árnyékban eltérhet.

Nézze meg, hogyan illeszkednek egymáshoz a két panel. A varrás teljes hiánya vagy a csomópontban lévő zárban lévő nagyon finom hézag egy szilárd fal érzését jelzi, és azt mutatja, hogy jó minőségű anyaga van, amelynek geometriája nem sérült meg. Nem szükséges olyan anyagokat felvenni, amelyek másként vannak feltüntetve az összekötő ponton: kezdetben 1 milliméter, és a végén négy.

Az egyenetlen, hullámos felület, amelyen merevítő bordák is láthatók, egyértelmű jel, hogy rossz minőségű, hibás termékkel rendelkezik, amelyet meg kell tagadnia.

Tarifa "Gazdaság"

Néha sok honfitársainknak nincs szükség drága csere csővezetékekre, szennyvíz- és vízellátó rendszerekre, vízvezeték szerelvényekre és csomópontokra a fürdőszoba javítása során. Gyakran elég egyszerűen egy kisebb méretű fürdőszobai felújítást készíteni Moszkvában gazdaságilag, amely lehetővé teszi, hogy frissítse a designt, és új szép és modern megjelenést biztosítson a szobának. Ebben az esetben a legmegfelelőbb megoldás az, ha kapcsolatba lépünk cégünkkel, a Mastersanuzlov céggel, amely néhány éven át elfogadható áron sikeresen elvégezte a minőségi és alacsony költségű fürdőszobai felújításokat.

Értékeljük munkánkat

GAZDASÁG fürdőszoba javítás - olcsó Moszkvában. A legolcsóbb és a költségvetés javítása.

A javítás megbízhatósága, időigényes

Ügyfeleinknek segítséget kérünk, figyelmesen meghallgatjuk az ügyfelek kívánságait, majd a legkedvezőbb és időigényes tervezési megoldásokat kínáljuk. A feladat teljes felelősséggel való megközelítésével szakembereink egyedileg értékelik a munka összetettségét, aminek eredményeképpen a fürdőszoba költséghatékony javítása igen kedvező. Sok ember számára a szervezetünk valódi üdvösséggé válik, mivel garantáltan képesek vagyunk a fürdőszobát kényelmes, szép és praktikus helyiségbe állítani.

Számítsa ki a javítás költségeit vagy hívja Moszkvában - +7 (495) 975-79-48

Válassza ki a javítás helyének típusát a "Gazdaság" arány szerint:

44319 rubel működik. *

24 479 rubel működik. *

Működik 51331 dörzsölésből. *

Működik 67778 dörzsölésből. *

Számos befejező anyag a hazai piacon valóban nem túl drága, ennek egyik példája a kényelmes és praktikus PVC panelek. Jó ellenállása a nedvesség, a hőmérsékletváltozás, a kondenzátum és egyéb tényezők agresszív hatásainak köszönhetően biztosak lehetnek a tartósságukban. Ezért a PVC panelek fürdőszobájának legolcsóbb javítása a PVC panelek befejeződése, melyet szín, textúra, minta, szélesség és egyéb jellemzők választanak ki.

Gazdaságos munkaminőség

Mesterünk, sokéves gyakorlati munkájuk mögött, a lehető legrövidebb időn belül megbirkózik a feladattal, mivel a fürdő legolcsóbb javítása nem igényel cement-homok- és gipsz-megoldásokat. Ennek eredményeképpen a munka gyors és pontos, így nincs szennyeződés és törmelék. Sőt, nagyon tiszteljük ügyfeleinket, és figyelemmel kísérjük saját hírnevünket, amelynek eredményeképpen a tisztaságot hagyjuk. Kiváló készséggel rendelkezünk a legkülönbözőbb munkák elvégzéséhez, szakértőink képesek lesznek önterülő padlóra, kerámia vagy márvány burkolólapok készítésére, vízvezeték szerelvények vagy szelepek felszerelésére.

Hasznos tippek a valódi szakemberektől

Fontos megérteni, hogy a csempe, a műanyag panelek és a gipszkarton minden fontos árnyalatának és technikai jellemzőinek nagyszerű tapasztalata, valamint kiváló ismerete lehetővé teszi szakembereink számára, hogy hasznos ajánlásokat és tanácsokat nyújtsanak. By the way, minden tulajdonos, akik megyek elvégezni olcsó fürdőszoba javításokat Moszkvában tudnia kell a jellemzői és különbségek ezek vagy más befejező anyagok, így a tudásunk és a tapasztalatunk lehet nagyon hasznos. A kis titkok ismerete lehetővé teszi a kollektorok hangjainak lehető legnagyobb mértékű csökkentését, így biztosítva a csatornacsatornák kellemetlen szaga hiányát, ezért ésszerűen használjon minden centiméter hasznos alapterületet.

Végül nyugodtan megállapíthatja, hogy meglehetősen olcsó fürdőszobai felújításra van lehetőség, de ehhez segítségre van szüksége valódi szakemberektől. A fürdőszobai felújítás vezetőinek, akik szervezetünkben dolgoznak, nem csak képzett szakemberek az építési és befejező munkák területén, hanem nagyon felelősségteljes emberek is, akik teljes minőségbiztosítást nyújtanak az elvégzett munka számára.

Költségvetési javítást hajtunk végre a fürdőszobában: olcsó lehetőségek a szoba befejezésére

Még egy kis költségvetéssel is, gyönyörű és praktikus fürdőszobát készíthet. Új otthon megvásárlásakor, vagy a régiben való hosszú távú tartózkodás esetén fel kell újítani. Minden frissítés olyan költségekkel jár, amelyek még a leggazdaságosabb személyek sem engedhetik meg maguknak. Jelentős összegű pénz hiányában egyáltalán nem szükséges elhalasztani a hátsó égő sérült felületének cseréjét. Jobb lenne a költségvetés javítását egy olcsó, de jó minőségű anyag felhasználásával. És el kell kezdened a fürdőszobával, ami az egyik legfontosabb szobája a házban.

Hogyan indíthassunk el egy olcsó javítást a fürdőszobában?

A javítás, mint minden változás, a régi és felesleges megszabadulástól kezdődik. Ezt a folyamatot a munka legélvezetesebb és könnyebb részének nevezhetjük: az elavult bevonatok biztonságosan eltávolíthatók a falakról és a mennyezetről anélkül, hogy aggódnának a biztonságuk miatt.

A helyiségek tisztítása több lépcsőben történik:

 • Kapcsolja le a vízvezetékeket;
 • A régi bevonat eltávolítása a falakról, a padlóról és a mennyezetről;
 • A gipsz, az esztrich és a vízszigetelés korábbi rétegeinek eltávolítása;
 • A helyiség szennyeződéstől és portól való tisztítása.

A fürdőszobában végzett javítások során az első dolog az, hogy a padló és a falak számára egy befejező anyagot válasszanak

A törmelék eltávolítása után minden felületet cementhabarccsal kell egyenlíteni. A rést tömítőanyaggal kell kezelni.

Kötelező színpad - vízszigetelő helyiségek. A padlóhoz olyan bevonatkészítményt használhatunk, amelyet egy vagy két rétegben az esztrichhez alkalmazunk.

Olcsó DIY javítás a fürdőszobában: anyagi követelmények

A fürdőszobát különleges mikroklímával jellemezik, ami az anyagok gyors kopását eredményezi. Ezért, még akkor is, ha alacsony költségű javításra van szükség, ki kell választania a célt, amelynek teljesítménymutatói megfelelnek a követelményeknek.

Az alkalmazott anyagoknak a következő tulajdonságokkal kell rendelkezniük:

 • Ellenáll a magas páratartalomnak;
 • Antiszeptikus adalékok jelenléte, amelyek megakadályozzák a gomba és a penész megjelenését;
 • A fürdőszobai tisztításhoz használt agresszív készítményekkel szembeni ellenállás;
 • Könnyű gondozás.

A fürdőszoba vásárlásakor az eladónak kérni kell az eladónak minőségi igazolást

A legjobb megoldás a fürdőszobában - sima felületek. A szabálytalanságok és a különféle háromdimenziós minták hiánya miatt az anyag nem önmagában halmoz fel szennyeződést, sok évig megőrzi eredeti megjelenését.

Kiválasztásakor ügyelni kell az önszerelés lehetőségére is. A kézzel készített egyszerű javítás kevesebb költséggel jár (kb. Kétszer).

Hogy beilleszteni egy fürdőszobát olcsó: teszünk falak

A költségek jelentős része a falak tervezésénél fogva a legnagyobb felületet érinti a kész felületekhez képest. Az "economy" osztály egyik opciója a tapéta, de mielőtt ragasztja a fürdőszobát, alaposan gondolja át. Ez a fajta kivitel nagyon instabil a magas páratartalom mellett.

A víztaszító emulzió festése a falak díszítésének legolcsóbb módja. A befejeződéshez egy poliészter vagy akril alapú speciális készítményt használnak, amelyet felszínre kell felhordni, miután ez a szint. 5 - 8 évig tartja a festéket.

A fürdőszobában olyan színű és textúrájú csempe kell legyen, amely harmonikusan illeszkedik más befejező anyagokhoz és bútorokhoz.

A költségvetési lehetőségek között a következő típusú befejeződések is rendelkeznek a szükséges tulajdonságokkal:

 • Műanyag panelek;
 • Kerámia csempe.

PVC panelek - olcsó anyag, amely lehetővé teszi, hogy ne csak a pénzeket, hanem az időt is megmentse. A műanyag csíkok, amelyek egymáshoz vannak rögzítve, nem igénylik a falak előpozícionálását és a régi bevonat eltávolítását. A panelek telepítése gyors, és még egy nem szakember is elvégezheti.

Ha egy kis fürdőt szeretne gondoskodni, akkor is megfontolhatja a fali burkolólapokat. Ez az anyag ellenáll a nedvességnek és a mechanikai sérülésnek, hatalmas színekkel rendelkezik. A csempézett fürdőszoba jól néz ki és rendezett. Ebben az esetben egy kis költségvetés nem jelent problémát: megfizethető áron vásárolhat hazai termékeket.

Fürdőszobai javítási lehetőségek: hogyan csökkentheti a mennyezetet és a padlót

A mennyezet ugyanúgy díszíthető, mint a falak. Például festeni fehér festékkel vagy installálni a műanyag paneleket. Ez a lehetőség a leginkább gazdaságos és praktikus.

Egy kis fürdőszobában ideális megoldás lehet egy nyújtószövet felszerelése. Az ilyen díszítés költsége a helyiségtől függ, ezért egy függesztett álmennyezet beépítése egy kis mosdóba olcsóbb lesz, mint más lehetőségek. Különösen akkor, ha elhagyod a tervező vászon ötletét, és fehér mattot készítesz.

A mennyezethez szükséges anyagként a PVC panelek jól illeszkednek

A padló befejezése a legfontosabb feladat, amelyen az összes vízvezeték biztonsága függ. Ezért javasolják a szakértők, hogy frissítsék a vízszigetelést a szobában, és csak ezt követően javítsák meg a bevonatot.

A padlózat befejezéséhez a fürdőszobában két olyan anyag tartozik, amelyek nagy ellenállóképességűek és változatosak:

A linóleum olcsóbb lesz, mint a cserép, de ha egy kis fürdőszobáról vagy WC-ről beszélünk, akkor nem lesz sok különbség az értékükben. Ezért a lefedettség megválasztása ebben az esetben a személyes preferenciáktól függ. Ugyanakkor szem előtt kell tartani, hogy a linóleum felszerelése meglehetősen egyszerű és kézzel történik, ami szintén jelentősen csökkenti a költségeket. Ha inkább a csempe, akkor meg kell dolgozni a lefektetés. Vagy a padló vágásához, szakember segítségére.

Javítás kicsi fürdő: frissítés vízvezeték

A kijavítás és a mosogató vásárlása a legnagyobb költség a javításban. Ebben az esetben azonban mentheti. A probléma megoldása nem az új berendezések vásárlása, hanem a régi helyreállítása.

Ha a fürdőszoba kicsi, akkor tervezése során érdemes használni a világos színű anyagokat és bútorokat.

A frissítés kétféle módon történhet:

 • Kétkomponensű poliészter zománc alkalmazása a fürdő belső felületére (a legolcsóbb megoldás);
 • Folyékony akril helyreállítása (több lesz a költség, de az eredmény ellenállóbb és gyönyörűbb lesz).

Ha a fürdő nagyon rossz állapotban van, akrilból készült betétet vásárolhat. Ez egy speciális betét, amely a tálban van egy tömítőanyaggal.

Ezek a módszerek talán nem tűnnek költségvetésnek, mert nem nagyon olcsó. Mindenesetre előnyös lesz a régi fürdő visszaállítása, mint új termék megvásárlása.

Gyors költségvetés javítás saját fürdőszobával (videó)

A fürdőszoba önjavítása szinte bármilyen vagyon mellett elvégezhető. Fontos, hogy gondosan tervezze meg az egész folyamatot és megvásárolja a szükséges anyagokat. A modern piac különböző típusú bevonatokat kínál, ezért könnyű kiválasztani az alacsony költségű minőségi bevonatot. A legfontosabb dolog az, hogy nem szabad elszalasztani, megpróbálva a lehető legtöbbet megtakarítani: nem csak az anyag árára, hanem annak tulajdonságaira is figyelni kell.