Legfontosabb > Bútor

Hi-tech fürdőszoba

A csúcstechnika, mint a belsőépítészet iránya Európában mintegy 50 évvel ezelőtt jelent meg Európában, de hazánkban csak a múlt század 90-es évek óta fejlődött. A csúcstechnológia a megjelenése miatt a technikai haladás éles ugrásának köszönhető, amely alatt a XX. Század telt el. Az űrbe, az információtechnológia fejlesztésébe - mindez ihlette a kreatív szakmák képviselőit, hogy a jövővel foglalkozó munkákat teremtsenek. Az irodalomban és a moziban ez tükröződött a fikció műfajában és az építészetben a futurisztikus konstrukciók megteremtésében való érdeklődés növekedésében, amely ezután a klasszikus művészet számára igazi kihívást jelentett.

Ma a csúcstechnológiát tekintik presztízsnek, mert nem mindenki engedheti meg magának, hogy ilyen stílusú épületet vagy belsőépítészetet építsen ki. A csúcstechnológia magában foglalja a modern high-tech anyagok és struktúrák használatát, ami természetesen befolyásolja a munka költségeit. Javasoljuk, hogy egy futurisztikus fürdőszobát hozzon létre a csúcstechnikai stílus felfedezésével.

Nuances stílus

A high-tech stílus nagyon felismerhető, valóban nehéz összekeverni egy másik irányba.

High-tech belső jellemzők:

 • egyszerű formák, egyenes vonalak, derékszögek;
 • monokróm színek;
 • a természetes anyagok elhanyagolása;
 • üveg, műanyag és krómozott fém felhasználása;
 • minimális dekoráció;
 • a spot világítás használata, a hely jó megvilágítása;
 • a tér maximális funkcionális felhasználása;
 • hivatkozások a modern művészek munkáira;
 • beépített bútorok és vízvezeték-berendezések;
 • felfüggesztett vízvezeték;
 • a könnyedség és a tágasság illúziója, amely a nagy mennyiségű üveg és fény miatt jön létre;
 • falak befejeződése nélkül - "csupasz" tégla, beton vagy gipsz;
 • fémcsövek (a szerkezeti elemek design elemekké válnak).

Színes megoldások

Ha úgy dönt, hogy egy fürdőszobát tervez hi-tech stílusban, akkor eléggé rossz színpalettája áll az Ön rendelkezésére. Ezt a stílust csak három alapszín: fehér, fekete és szürke árnyalat jellemzi. Vörös, kék, zöld, lila színekkel kölcsönözhetőek, de világos, neon árnyalatokat kell választania.

A monokróm színvisszaadás ellenére a belső tér nem tűnik homályosnak a fémes és az üveg csillogás miatt, valamint a jó megvilágításnak köszönhetően, ami különösen fontos a csúcstechnológiájú stílusban.

A csúcsminőségű belső térben készült minták, díszítések és egyéb rajzok szinte soha nem fordulnak elő. Mind a díszítés, mind a bútorok általában egyszerűek, minimális díszítéssel - semmi sem szabad figyelmen kívül hagynia a formát és az anyagot.

dekoráció

A fürdőszobában, a stílustól függetlenül, a legjobb megoldás a falburkoláshoz kerámia csempe. Ha egy high-tech fürdőszobáról beszélünk, akkor nagy négyzet vagy téglalap alakú csempe kell legyen. Az ilyen helyiségben lévő falak túlnyomórészt monokromatikusak, de két hasonló színhőmérséklet kombináció lehetséges, vagy a kerámiamozaik használata szintén tónusos, és előnyösen fémes fényű.

A csúcstechnika nem igyekszik használni az eredeti alapanyagokat, így a padlóhoz kerámia bevonat is alkalmas. Márvány vagy más természetes kő utánzása, de monokróm kivitelben lehetséges. Egy másik jó lehetőség az önterülő padló, amely lehetővé teszi, hogy tökéletesen sima fényes vagy matt felületet hozzon létre.

Most beszéljünk a mennyezetek befejezéséről. Mivel a csúcstechnika stílusa "szereti" a sima felületeket, az opció jobb, mint egy feszített mennyezet. Ma kiválaszthat bármilyen színt a feszített mennyezethez, beleértve a fényes fekete színt is, ami annyira népszerű a csúcstechnológiájú stílusban.

épületgépészeti

A fürdőszobának a csúcstechnika stílusában történő megválasztását nagyon felelősségteljesen kell venni. Felejtsd el a hagyományos fürdőkádakat és a WC-tálakat - nézzük meg közelebbről a vízvezeték-szerelvény-piac újdonságait - felfüggesztett és beépített modellek, szigorú, geometrikus alakú habarcskeverők.

Fürdő a high-tech belső, elvileg, bármi lehet. Természetesen a négyszögletes modellek előnyösek, lekerekített sarkok nélkül, de meglehetősen drágák. Az egyenetlen alakú aszimmetrikus fürdők ugyanúgy szervesnek tűnnek. Az egyetlen dolog, amit el kell kerülni, a hagyományos betűk a lábakon - végül is a klasszikus stílushoz tartoznak, amit a hi-tech egyértelműen ellentmond.

A fürdõknek egy nagy alternatíva a modern zuhany. Az üveg és a fém építése, mivel semmi más nem járul hozzá egy adott stílus fenntartásához. Ha lehetséges, válassza a nagy, négyzet vagy négyszögletes modelleket.

A mosdó lehet szokványos, szaniter, vagy nem szabványos anyagból, például üvegből vagy fémből. A legfontosabb dolog, hogy szokatlan formában volt, emlékeztetve arra a tényre, hogy a csúcstechnológia korában élünk.

bútor

Amikor a fürdőszobát csúcsminőségű stílusban állítja be, be kell tartania a fő vonalat - a vágy, hogy a lehető legtávolabb legyen a klasszikus belső terétől. Ezért el kell felejtenie a fából készült bútorokat. Amire szükségünk van a csúcstechnológiájú termékek üvegből, fém műanyagból. A bútoroknak először funkcionálisnak kell lenniük, így a csúcstechnológiájú polcok és szekrények meglehetősen tágasak, de a nagyszámú átlátszó és csillogó elem miatt nem tűnnek hatalmasnak.

A csúcstechnológiájú bútorok kevéssé dekorálnak, vagy hiányoznak. Csak fémszegély vagy üvegbetét megengedett. A vízvezeték szerelvényekhez hasonlóan a csúcstechnológiás fürdőszobában lévő bútoroknak egyszerűnek kell lenniük, vagyis minimális részből állnak. A high-tech stílusú polcokat, szekrényeket és szekrényeket szimmetrikus formák és szigorú, tiszta vonalak különböztetik meg.

világítás

A high-tech fürdőszobában való világítás meglehetősen fontos szerepet játszik, mivel ezt a stílust jó megvilágítás jellemzi, valamint a fény és az árnyék játékát. Kétféleképpen lehet világítástervezni a high-tech belső térben. Ezek közül az első a reflektorok használata. Gyakorlatilag nem foglalnak helyet (ami nagy jelentőséggel bír e stílusban), egyenletes világítást biztosítanak, és lehetővé teszik bizonyos funkcionális területek szelektív kiemelését.

A második mód a fő mennyezeti lámpa használata. Itt előnyösek a krómozott fémcsövekből készült fantasztikus szerkezetek - minimális üvegárnyalatokkal vagy anélkül. Nézzétek meg jobban a foltokat - mennyezeti modellek forgó árnyalattal. Ezek egyfajta alternatívái a spotlámpáknak, mivel lehetővé teszik, hogy a fénysugarakat más irányba irányítsa.

A hatásvilágítás még inkább modern és szokatlan lesz.

tartozékok

Bármelyik belső térben, akár olyan szigorú, mint a csúcstechnika, hogy ne kelljen kiegészítők nélkül - apró dolgok, amelyek nemcsak "élénkítik" a szobát, hanem egyediek is, hanem gyakorlati előnyöket is nyújtanak.

A fő követelmény, amely a fürdőszoba kiegészítőkre vonatkozik, a hi-tech stílusban tervezett - szigorú betartása a kiválasztott stílusnak. Vagyis nincsenek porcelán figurák, tükrök fa keretben és virágos mintás függönyök. A szappantartályok, szőnyegek, higiéniai kiegészítők tartói ugyanolyan anyagokból készülnek, és ugyanolyan színűek, mint a fürdőszobában. Ha lehetséges, próbálja meg helyettesíteni a klasszikus tartozékokat a korszerűbbekkel. Például, a szokásos függöny helyett a fürdő, kap egy csúszó műanyag konstrukció.

Belső tulajdonságok

A hi-tech stílusú kis fürdőszobákhoz ideális, mivel minimális számú belső elemet használ. A szoba egy kis terület racionális használata lehet, a feleslegeket elhagyva, és csak a leginkább szükségesek maradnak. Még egy kis méretű fürdőszoba is díszített, a stílus a magas technológia lesz kényelmes és funkcionális, mert a funkcionalitás a fő követelmény ennek a stílusnak.

Helyezzen egy kompakt zuhanykabinot egy nagyméretű fürdőkád helyett, és ahelyett, hogy műanyag szekrényeket - üvegpolcokat akaszt - a szoba azonnal tágabbá válik. És ha megfelelően rendezi a világítást és megfelelően használja a fényes és átlátszó felületeket, a hatás még erősebb lesz.

A csúcstechnikai fürdőszoba a legjobb megoldás a fürdőszoba tervezésére 2018-ban. (60 készenléti megoldás)

A high-tech stílusban berendezett fürdőszoba egy nagyon modern, elegáns és meglehetősen tömör tervezési irány.

Ebben a stílusban készült szoba, még a legkisebb fürdőszoba is a leginkább tiszták és rendezett pedánsok számára alkalmas, mindenben harmóniában.

Kétségtelen, hogy ez a szoba "esztétikus álom", ezért egyre inkább megfigyelhető az ilyen stílusú szobák mint fürdőszoba, konyha, nappali stílusa.

Az irányt az egyszerűség, a nagyon világos formák különböztetik meg, ugyanakkor nem szokásos, hogy az összes kanon szerint tervezhető legyen.

A csúcstechnikai fürdőszoba gondos megfigyelést igényel az árnyalatok és az összes finomság tekintetében, ezért ha ezt a designstílust választotta, akkor sok erőfeszítést kell tennie az összes terv megvalósításában.

Mit kell megfigyelni a regisztráció során?

A high-tech stílus szigorú geometriával és a legtisztább vonalakkal rendelkezik, de a kiválasztott szín figyelhető meg.

A formák minimalizmusa, a bútorok és a tükrök felületének ragyogása - mindez maximalizálja a fürdőszoba mestere ízét.

A high-tech fürdőszoba kialakítása feltételezi, hogy minden felület egyenletesen díszített - a padló, a mennyezet és a falak.

Az összes befejeződés kizárólag a modern befejező anyagokkal történik, a természetes kő, az üveg, a tükrök, a műanyag, a beton elrendezése készül.

A legfontosabb dolog egy kis, high-tech fürdőszobában a megfelelő kombináció. Például a természetes kő brutalitását fokozza a fém ragyogása, a tükrök visszaverődése.

A fontos pillanat - a felületek ragyogjanak - ez az! Valójában azért, mert a fürdőszoba fényes mennyezete a legjobb megoldás.

A nyújtható mennyezetek különböző színekben kaphatók, így nagyon könnyű választani a megfelelő árnyékot. Ráadásul a feszített mennyezet akár tükör is lehet, aminek köszönhetően lehetőség nyílik a fürdő térének bővítésére.

A csúcsminőségű fürdőszobai belső térben van valami közös a minimalista stílusban, mert célja, hogy mindent elhárítson a belső térből. Meg kell lennie egy minimális mennyiségű dolognak, ugyanakkor kényelmesebbnek kell lennie a fürdőszobában.

Színes formatervezés

Ebben a stílusban fontos egy bizonyos színtartományhoz való ragaszkodás. A legfontosabb dolog - tiszta szín és tömörség.

A szoba kialakítása többnyire ezüst-fémes, és dózisban ékezetek formájában fényes foltokat használnak. Minden felszíni felület fehér vagy világosszürke.

A tartozékok világosak, de egyáltalán nem. Jobb, ha hagyni egy pár nagy kiegészítők és dekorációs elemek, mint sok kis.

Annak érdekében, hogy kiválaszthassa a megfelelő egy vagy másik kombinációt, a legmodernebb stílusban nézheti meg a fürdőszoba fényképét, és kövesse számos mintát:

 • Nincs rajz rajta.
 • Ne használj virágdíszeket.

A képen azt is megjegyezhetjük, hogy csak "három szín" működik, és a nyers erő nem megengedett.

Bútorválaszték

A kép létrehozásához helyes volt, hogy bölcsen válasszon high-tech fürdőszoba bútorokat.

A hi-tech stílusban díszített fürdőszoba szigorú vonalakat, világos, valamint a legmegfelelőbb formákat igényel.

A fürdőszobában ez a stílus kizárva a fürdőszobát, és helyette üvegházat használnak krómozott elemekkel. Ha szüksége van egy fürdőszobára, akkor válasszon egy modern akril modellt.

A mosdónak is érdekes formában kell lennie, mindenekelőtt, ha átlátszó elemekkel rendelkezik.

Minden bútor szigorú formában készül, minden vonal szimmetrikus és szigorú. Nincs kerek polc, hüvelykujj.

Jobb, ha kiválasztunk állványokat, egy poharat az üvegből, egy tüköres házat. Minden bútor krómozott.

High-tech fürdőszoba: stílusos design 80 fotó

A high-tech egy viszonylag fiatal tendencia az építészetben és a tervezésben, amely életünkbe került a csúcstechnológiák gyors fejlődésével együtt.

A XX. Század technikai fejlődése nemcsak az embert űrbe indította és az internetet globalizálta, hanem ihlette az alkotókat, hogy megkérdőjelezzék a művészet klasszikus érzékelését, és a jövőbe fordítsák.

Ma a csúcstechnológiát gazdag emberek számára tartják stílusnak, mivel nem mindenki engedheti meg magának a futurisztikus technológiákat és anyagokat.

De az eredmény önmagát igazolja: választja ezt az irányt, egy multifunkcionális és elegáns teret kap, amely az idővel van felszerelve. A futurisztikus design világának legjobb kirándulása lesz a hi-tech stílusú fürdőszobája

A stílus jellegzetes jellemzői

A fürdő modern stílusa a legkorábbi másodpercekből származik, és egyedülálló a maga módján. Beleszerett benne:

 • egyszerű alakok és vonalak geometriája;
 • sima felületek;
 • monokróm színek;
 • mesterséges anyagok (üveg, műanyag, fém) használatát és a természetes kijavítását;
 • minimalizmus a dekorációban;
 • mindenféle megvilágítás forrása;
 • extrém funkcionalitás a tér és az objektumok használatában;
 • hivatkozások a futuristák munkáira;
 • a megvilágítás és az üveg által okozott világosság láthatósága;
 • falak díszítés nélkül.

Színes formatervezés

A modern fürdőszoba stílusa hihetetlenül korlátozza a színek kiválasztását.

A díszítéshez csak akromatikus színekre, valamint más színű neonfestékekre van szükség a zárványok számára. De a fény és a fény fényessége miatt a belső tér nem tűnik unalmasnak és monotonnak.

A csúcstechnológiában gyakorlatilag nincsenek minták és minták - a hangsúly a formanyomtatványon és a tartalom tartalmán van.

dekoráció

A falak. A falfestés terén a high-tech még mindig ragaszkodik a klasszikusokhoz - kerámia burkolólapok: nagy négyzet vagy téglalap alakú. Általában egy monokróm fényes felület vagy egy hasonló színű mozaik.

A padló kialakítása ezen szabályok hatálya alá is tartozik. A legfontosabb dolog -, hogy hozzon létre egy teljesen sima fényes bevonat. A feszített mennyezet tökéletesen illeszkedik a fürdőszobába a hi-tech stílusában, és szinte bármilyen színben választhatja.

A vízvezeték megválasztása

A fürdőszobai tervezés legfontosabb és legfontosabb része a vízvezetékválasztás. Ebben a kérdésben érdemes elvonni a hagyományos piacot, és felhívni a figyelmet a funkcionális, kompakt, új elemekre - mindenekelőtt, derékszögű és szigorú formákkal.

Szokatlan forma, nagyméretek, nem szabványos anyagok - ezek a fő kritériumok a fürdőszoba, a zuhanyzó vagy a mosogató kiválasztásához a high-tech stílusban.

bútor

Soha nem fogja látni a dekoráció klasszikus gazdagságát a high-tech stílusú fürdőben. Éppen ellenkezőleg, minél tovább a design a hagyományos - annál jobb.

Ezért érdemes elfelejteni a természetes bútorokat és formákat virágzó - azokat helyettesíti üveg, fém, műanyag, tágas és multifunkcionális. Az egyszerű kialakítás, a masszív szekrények és a megfelelő világítású polcok nem tűnnek nevetségesnek.

világítás

A fény a belső tér egyik legfontosabb szerepét játssza, mivel a szoba vizuális helyzete attól függ. A csúcstechnológiában kétféle módon világítanak egy szobát:

 • A spot világítás kompakt, egységes, működőképes és speciális területekre irányítható.
 • A fő mennyezeti lámpa érdekes futurisztikus kialakítás fémcsövekkel.

A megvilágítás megfelelő megválasztása még elegánsabb és eredetibbé teszi a szobát.

tartozékok

Még egy ilyen szigorú és száraz stílus, akár a high-tech, nem hagyható nélkül érdekes csecsebecsék, amely élénkíti a szobát. Úgy kell kialakítani, hogy megfeleljen a szoba kialakításának, ideális esetben hasonló anyagból készült.

További információk itt:

Megpróbálhatja helyettesíteni a hagyományos dekorációkat modern kiegészítőkkel: pl. A csúszós szerkezet tökéletesen felváltja a fürdőszobafüggönyt.

Belső tulajdonságok

A hi-tech stílusban díszített, mint egy kis és tágas fürdőszoba. Kis méretű helyiségek esetén csak a legszükségesebbeket kell hagyni, fel kell tüntetni az üvegpolcokat a nagyméretű fülhallgatók helyett - ez kibővíti a szobát.

A helyes megvilágítás is segít a tér növelésében.

Tervezési tippek

Nem szükséges elrejteni a fémcsöveket a vízellátásban vagy a szennyvízben - csak kiegészítik a csúcstechnológiát.

Tartsa rendben a szobát. A kozmetikumok és a fürdőkádak könnyedén elférnek a szekrényekben, és a tisztított fürdőszoba mindig szép és gyönyörű.

További információk itt:

A tükörfelületek segítségével nagyobb lesz a szoba.

High-tech fürdőszoba

Hogyan néz ki egy high-tech fürdőszoba, milyen anyagokat használnak, innovatív megoldásokat, hogyan lehet díszíteni a falakat, a padlót, milyen új berendezések adnak új lehetőségeket.

Mi a hi-tech?

Ez nem új stílust jelent a belsőépítészetnek az építészet és az épületek megjelenése tekintetében. A tervezés fő elve - a modern technológia maximális mennyisége. Gyakran téved a minimalista, ipari stílusú padlásnál. De a minimalizmusban szokásos elektronika, különböző tárgyak, kiegészítők elrejtése az elülső mögött, a padlás pedig egy gyár (gyár) belseje. A csúcstechnológiás fordítás kiváló technológia, a stílus célja az elektronika használatának hangsúlyozása, az intellektuális tér, a kohéziós építészet és a technológia megteremtése.

A csúcstechnika belső High-tech jellegzetessége - számtalan megoldás számítógépen, elektronikus formában. Különféle technológiai megoldásokat alkalmaznak:

 • napelemek
 • modern légkondicionáló rendszerek
 • szellőzőrendszerek, fűtés,
 • intelligens otthoni rendszerek.

Ne felejtsd el a futurisztikus berendezéseket. Gyakran a high-tech fürdőszobák fotójában találjuk:

 • sok megvilágított tárgy
 • üveg,
 • acél
 • beton.

A belső szín kiválasztása

A fürdőszoba kialakítása a High-tech stílusban, fontos, hogy hozzon létre egy megfelelő bázist - a háttér. Fontos szerepet játszik a padló és a mennyezet kialakítása. Egy ilyen helyiséget valami hűvös, steril eszközzel kell összekötni. A csúcstechnológiás stílus nem a fényes, meleg színek kedvelőinek szól. Különböző hideg színeket használnak itt:

Élénkbb színeket választhat, de ügyesen ellentétben kell lenniük a belső tér hűvösségével. Rendkívül fontos a futurizmushoz kapcsolódó anyagok használata:

 • üveg,
 • fém,
 • fényes műanyag felületek.

A padozatot ideális esetben a falakkal kell kombinálni, néha egy színben készülnek, a harmonikus egész a stílus meghatározó tényezője.

Fürdőszoba hi-tech, fotó

Vízvezeték szerelés hi-tech

A high-tech a fürdőszoba belsejében sok leleményességet és bátorságot igényel a nem hagyományos témákban a design megközelítésében. El kell mennünk a klasszikus ötleteken, a fürdőszoba tervezésénél. A vízvezeték megfelelő választása fontos. A modern megközelítés ellenére nem lehet túlzás. Fürdőszoba - funkcionális szoba, ahol sok szabad hely kell. Az elrendezés a helyiség méretétől függ:

 • Kis fürdőszoba felszereléséhez szükség van a fürdőszoba és a zuhanyzó közötti választásra.
 • A tágas szobák tulajdonosai biztonságosan választhatnak mindkét lehetőség közül.
 • Nagy szoba esetén egy szabadon álló fürdő választása.
 • Ha a szoba nem teszi lehetővé, egy nagyszerű alternatíva egy fürdőkád, amelynek geometrikus alakja vagy modern üveges zuhany, lehetőleg hidromasszázs, rádió.

A vízvezetéknek egyszerűnek, geometrikusnak kell lennie. A mosdók, mosdók lehetnek:

 • téglalap alakú,
 • gömb alakú,
 • kúpos,
 • hengeres.

A rozsdamentes acélszerkezet a steril tisztaság gondolatát okozza. A rozsdamentes acél kiváló kompozíciót hoz létre üvegfelületekkel, finom mozaikokkal a padlón.

fürdő

A legjobb választás egy modern pezsgőfürdő. A fürdők különböző változatokban kerülnek értékesítésre:

A gyártók sok modellt kínálnak, az ára számukra a közepestől a magasig terjed. Különböző méretű fürdőket vásárolhat:

 • kicsi, egyszerű hidromasszázs rendszerrel;
 • Nagy - számos további lehetőséggel, amelyek tökéletesen illeszkednek a modern belső térbe.

Zuhanykabin

A modern technológia lehetővé teszi a többfunkciós zuhany kiválasztását. A tágas, üvegezett fülke felszerelhető:

 • hidromasszázs,
 • gőzfejlesztő
 • audio rendszer
 • gazdaságos permetezési mód
 • esőzuhany.

A népszerű megoldás egy tálca nélküli tálca, amely közvetlenül a padlón található. A harmónia, az egyensúly elérése érdekében kiléphet a zuhanytálcából, helyezze a zuhanycsapot közvetlenül a csempepadlóra. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a padló ezen a helyen vízzárónak, lejtőnek kell lennie, hogy a víz a lefolyóba áramoljon, és lefelé a lefolyóba.

Mosogatók és csaptelepek

Ugyanilyen fontos a keverők megfelelő választéka. A daruknak geometriai alakokra kell vonatkozniuk. Mosdókagyló, zuhanyzó és kád csaptelepek esetén javasoljuk, hogy válasszon a krómozott változatok közül, amelyek fényesebbé teszik a szobát. A mosogató különböző kialakítású lehet:

 • klasszikus kerámia,
 • fehér design
 • kiváló minőségű fémből készült.

Fontos a geometriai formákhoz hasonló belső elemek kiválasztása. A további hatások fénycsapokat hoznak létre, ami a víz színének megváltoztatását illusztrálja.

WC-tál

A WC-tálat jobb választani a felfüggesztési változatban. Számos érdekes technológiai megoldás létezik, pl. WC-bidé, sok hasznos funkciójú modell.

A WC-tál hasznos funkciói:

 • speciális módok a gyermekek, a nők számára;
 • meleg levegő szárítás;
 • vízmasszázs;
 • világítás;
 • fűtött ülések;
 • szag felszívódása;
 • Zene.

Készülékek és elektronika

A modern fürdőszoba jelen kell lennie az elektronika:

 • hangrendszer;
 • vezeték nélküli hangszórók;
 • TV;
 • számítógépről, smartphone-ból, beleértve a hangparancsokat;
 • fényérzékelők;
 • a rendszer különböző elemeit "intelligens otthon".

Hangrendszer a zuhany alatt

Vízálló hangsugárzókat telepíthet, beleértve a vezeték nélküli hálózatot is. A hangszórók lehetővé teszik kedvenc zenéjének élvezetét az úszás közben; hangszórók csatlakoztathatók a TV-hez.

Külön fürdőszoba TV-vel

A High-tech fürdőszobák sok belső részében a nedvességtől és párolgástól védett televíziók a falakba épülnek.

Érdekes világítás

Fontos, hogy a megfelelő típusú világítást használjuk, így a megfelelő légkörbe léphet, hangsúlyozva a tervező szándékát. Választhat:

 1. halogén rendszer;
 2. spotlámpa, felfüggesztett vagy felfüggesztett mennyezeten elrejtve;
 3. eredeti fali lámpák;
 4. A legfontosabb a LED-es világítás - speciális csíkok, szalagok, egyedi lámpák különböző színű világítást eredményeznek a belső térben; Ha a piros vagy kék LED-eket fényes halogénnel kombinálva érdekes, kellemes hatás érhető el.

Érdekes hatással lesz a megvilágítás, amely különböző fényes felületeken jelenik meg. Érdekes megoldás a csillogó csempe használata a padlón és a falakon.

Modern megoldás az eredeti hatás eléréséhez - a csempe varratainak megvilágítása, más néven "Star Floor". Ezt az ötletet megvalósíthatja száloptikás világítással a varratokban.

Tartozékok, kiegészítők

A lakberendezés számos stílusa gondosan válogatott kiegészítőket ad a karakternek, amelyek kiegészítik a designt. A modern stílusban elmondható, hogy az ellenkezője igaz. Itt vannak azok a főbb jellemzők, amelyeket nem szabad alábecsülni:

A high-tech fürdőszobát funkcionálisan kell megtervezni, a tartozékokat, dekorációkat praktikusnak kell kialakítani, illeszkedjenek a belső térbe. A csúcstechnika stílusában gyakorlatilag nincs helye az ékszerek, díszítések alkalmazására. Ha ékszer jelenik meg, minimálisra kell korlátozni őket, bizonyos feltételeknek meg kell felelniük:

 1. össze kell hangolni a belső,
 2. van egyenes vonal, nincsenek dekorok.

A tiszta, modern fürdőszobának nem szabad csillognia, felesleges dolgok. Szükséges itt elhelyezni egy szemetesedényt, egy mosodai kosarat, egy további tükör, és a faldíszítés felesleges.

A modern fürdőszoba is tükör. Javasolt nagy, téglalap alakú vagy négyzet alakú, keret nélkül. Fontos, hogy megvilágítsa az arcot. A színes fény futurisztikus hatással bír. Vannak modellek a tükrök, felszerelt elektronikus vezérlés érdekes kialakítású.

Mindent el kell rejteni a nem megvilágított szekrények homlokzatai mögött. Az asztalon minimum tartozékokat kell elhelyezni:

Különböző műszaki megoldások sokoldalúsága nem meglepő egy modern ember számára. Napjainkban a technológiák az élet szinte minden területén jelen vannak, behatolnak a belső térbe, beleértve a fürdőszobát is, amely modern, stílusos és eredetivé válik. A bútorok és fürdőszobák legegyszerűbb geometriai formái a modernitás megkülönböztető jellemzői, amelyek durva, steril designt alkotnak.

A belsőépítészetben a High-tech stílus megkülönböztető jellemzője hatalmas technikai elem. A belső tér számos számítástechnikai megoldást kínál, a redőnyök, a napelemek és a modern légkondicionáló rendszerek elektronikus vezérlése. Lehetőség nyílik futurisztikus berendezések megvásárlására, megvilágított elemek, nem hagyományos befejező anyagok - üveg, acél, beton.

következtetés

A modern fürdőszobának egy divatos high-tech stílusban kell lennie, feltétlenül meg kell találnod, és nem szabad félnie egy nem konvencionális megközelítés elfogadásától. Meg kell haladni a klasszikus ötleteket, a regisztrálási módokat. A koncepciótól függően, sima, fényes, nagy felületek, futurisztikus design, érdekes modern színek és textúrák érdekesek lehetnek. Választhat egyedi, kontrasztos formátumokat. Nincsenek ellenjavallatok olyan kompozíciók készítéséhez, amelyek kicsi és nagy elemeket, például nagy fürdőszobai csempét és mozaikot kombinálnak. A legfontosabb dolog az, hogy a választott formatervezés a belső tulajdonosoknak szól, nem érzik kellemetlenül.

A csúcstechnológiás stílus az innovatív, kreatív megoldásokat követõ bátor embereknek szóló ajánlat. Ez a megoldás olyan kiegyensúlyozott szervezet ismerőseire fog szólni, akik érdeklődnek a technológiai újítások iránt, akik gyakorlati megoldásokat szeretnek, minimalista tervezést igényelnek, ahol nincs szükség a felesleges díszítésekre.

Modern hi-tech fürdőszoba, 30 fotó

Mindannyian szeretnénk látni, hogy fürdőszobánk nem csak kényelmes, kényelmes vagy praktikus az ellátás szempontjából, hanem modern is. A lakásban egy gyönyörű fürdőszoba tervezésén keresztül gondolkodva először meg kell határoznia a stílust. Ma számos különböző lehetőség van, amelyek segítenek a fürdőszobai belső tér felejthetetlen kialakításában.

Fotó: szép fürdőszoba design

A modern stílus elég nehéz leírni. Tartalmazhatja az ipari stílus jellemzőit. A kezeletlen faanyag vagy kő csúcstechnológiás szépségének általános hátterében bizonyítható. Általában a stílus a napi használat kényelmére összpontosul.

Győződjön meg egy szép modern fürdőszoba nem csak jó vízvezeték és stílusos design. Fontos megjegyezni a részleteket. Például függesztheti a lámpákat, amelyek esténként pihentető légkört teremtenek. Válasszon olyan bútorokat, amelyek megfelelnek a teljes dizájn színének és stílusának. Kiemelheti az ízlést és elegáns hangulatot ad a fürdőszobának tükrök segítségével.

Érdekes ötlet, mennyire szép a javítások a fürdőszobában

Rendezzük el a fürdőszobában lévő virágokat, gyönyörű héjakat a polcokon vagy tegyünk egy puha, bolyhos szőnyeget a padlón. Ne felejtsük el a fürdőszoba függönyét is, melynek meg kell egyeznie a fürdőszobai tervezés színével és puha bolyhos törölközőkkel.

A fürdőszobához fontos, hogy jó minőségű szerelvényeket válasszon, amelyek sokáig tartanak.

Dekorációs felületekhez használhat festéket, kerámia burkolólapokat, műanyag paneleket és más modern anyagokat. A fürdő kialakítása sok szempontból függ a mennyezet, a falak és a padló lefedettségétől. Szinte mindig ezeket a célokat használják a cserép. Különböző lehet a fektetés szokatlan módja, a színek, az etnikai vagy geometriai minták, valamint a márvány, kő és más anyagok textúrájának utánzása.

A stílus varázsa a modern fürdőszobában

A modern belső terek sokáig eltértek attól a ténytől, hogy alkotóelemei egyszerűen teljesítik funkcionális céljukat. A gyönyörű fürdőszobai belső teret szokatlan lehetőségekkel lehet alkalmazni, nem szabványos formák használatával, beleértve a vízvezetékeket is.

A mosogatókról beszélve a héj ovális vagy kerek tál alakjában igen népszerű. Sötét asztallappal is árnyékolható. A minimalista stílus érdekében rendes négyzet vagy téglalap alakú mosogatók alkalmasak. Szigorú formák hangsúlyozzák a rövidséget és a minimalizmust.

A fürdőszoba modern kialakítása magánházban

Népszerű megoldások egy gyönyörű modern fürdőre szokatlan formák. A fürdők viszont kerek, ovális, trapéz vagy négyzet alakúak. Ezenkívül a fürdőszobának multifunkcionálisnak kell lennie. A modern lehetőségek nemcsak vonzóak, hanem technológiaiak is, és egy jacuzzi vagy hidromasszázs funkciókat is tartalmaznak.

Ne felejtsd el a zuhanyt. Különbözőek lehetnek: zárt, nyitott, leválasztott vagy káddal kombinálva. Rengeteg különféle kiegészítés létezik, beleértve az aromaterápiát, a gőzfejlesztőt, a hidromasszázs funkciót vagy a beépített szaunát.

A kisebb méret ellenére a gyönyörű kis fürdőszobák nem ritkák a lakásban. A helytakarékosság érdekében használjon minimalista és kompakt bútorokat. Vagy radikálisabb lépéseket tesznek, és egy fürdőszobát egy WC-vel kombinálnak, és egy fürdőszobát használnak a zuhanykabinban.

Fürdőszobai design high-tech stílusban: tervezési ötletek

A technológia hatással van életünk minden területére. Belsőépítészet nem kivétel, különösen - a fürdőszoba elrendezése. Egyre több ember választja a legkényelmesebb minimális dolgokat, és használja a high-tech stílust a fürdőszoba belsejében.

A huszadik század végén nagyszerű technológiai ugrást követel a megjelenése és az aktív fejlesztése. Míg a lelkes konzervatívok újabb büfét állítottak fel, az emberek, akik folyamatosan betartják az időket, technológiai újításokkal ellátták otthonaikat, és elutasították a klasszikus megoldásokat. Az utóbbi években a fürdőszobában a csúcstechnika továbbra is vitathatatlan vezető.


A 2017-es tendenciák azt mutatják, hogy a gyönyörű fürdőszobai formatervezésnek a csúcstechnológiás stílusban a minimalizmus, a vonalak, fémek és üvegfelületek tisztaságát kell ötvöznie. Ugyanakkor a divatos fürdőszobának nemcsak szépnek kell lennie, hanem kényelmesen használható is. A modern tervezési ötletek lehetővé teszik ezt a high-tech anyagok és formatervezés kombinálásával. Ezért a csúcstechnikai fürdőszoba nagyon praktikus, a bútorok minimális értéke ellenére. Nincs hely a rengeteg igényes díszítésre, hatalmas lehetőségekkel a fém és tükör fantáziákra.


Hi-tech a fürdőszoba belsejében olyan öröm, hogy nem mindenki engedheti meg magának, de ez a design mindig a presztízs jele. A Hi-tech fürdőszobában a bizalom, a tömörség és a modernitás ötvözi egymást. A javítások során fontos megemlíteni a stílus alapvető szabályait, amelyeket most tárgyalunk.

Fotók a modern fürdőszobában a high-tech stílusban: designinternicasa.net


High-tech fürdőszobai belső tér


A fürdőszobában a hi-tech stílus stílusa szigorú és tömör. Itt nem fogsz látni rengeteg csecsebecséket, szőnyeget és egyéb nem funkcionális tartozékokat, amelyek így állnak, és nem hasznosak. Ez a stílus definíció szerint önellátó.


Rendkívül praktikus dolgok megengedettek: törülközőtartó, szappanadagoló, fogkefe pohár. A design lehetőségek ebben az esetben elegánsak és elegánsak. A vonalak egyszerűsége és súlyossága a szabadsággal és a könnyedséggel párosul. Érdekes ékezeteket hoznak létre a szokatlan formájú bútorszerelvények, színes lámpák vagy csillárok segítségével, futurisztikus stílusban.

A fürdőszobában a hi-tech stílusban kialakított belső kialakítása betartja a korlátozás törvényeit. A funkcionális területeket fény és szín különbözteti meg.

Például a mosási zónát meg lehet különböztetni a lámpák és a kontrasztos csempe további csoportjával.
A belső tereket gyakran monokróm tartományban állítják elő, bár a high-tech lehetővé teszi több árnyalat kombinációját. A stílus megkülönböztető jellemzői: fényes felületek, szigor, puha vonalak hiánya és sima átmenetek, a tükrökre és a króm felületekre helyezett hangsúly.

Kis hi-tech fürdőszoba


Ez a stílus kis helyiségekben ideális, hiszen minimális alkatrészeket igényel, és nem zavarja meg a már kis helyet. A hi-tech stílusban kialakított kis fürdőszobai formatervezés megakadályozza, hogy funkcionális és praktikus legyen.


A tér látszólagos kiterjesztése segít elsősorban a könnyű csempeburkolatokon a falakon. A padlókhoz ellenkezőleg, válasszon egy párta sötétebb árnyalatot. Ez kontrasztot eredményez, és tágasabbá teszi a fürdőszobát. És ha fényes vagy átlátszó felületeket és tükröket ad hozzá - a hatás kettős lesz.

Megszabadulni a terjedelmes ajtóktól és a zárt szekrényektől - válasszon modern, nyitott polcokat krómozott elemekkel. Javítások elvégzéséhez használja a maximális helyet - cserélje ki a fürdőt egy divatos zuhanyzóval átlátszó vagy matt üveggel. Ebben a stílusban, ha más dolog egyenlő, a zuhanyzó mindig harmonikusabbnak tűnik.


Hi-tech egy kis fürdőszoba belsejében, egyszerűsége és rövidsége miatt nyer. Ötletek egy kis fürdőszobának a fotón:

Fürdőszobai tervezési projekt hi-tech stílusban


Bármilyen fürdőszobai tervezésnek meg kell kezdenie a szoba tervezését. Az illetékes vizuális elrendezés segít meghatározni a helyiség előnyeit és hátrányait, valamint időt takarít meg egy tervezési projekt kidolgozása során. Annak ellenére, hogy a szakemberek általában részt vesznek ebben, ha szeretné, a divatos Hitech fürdőszobát mindenki elvégezheti.


Ha nem tudja megtervezni a saját hi-tech fürdőszoba tervezését, használja ezeket a tippeket:

 1. Mérje meg a falak és az összes nyílás magasságát és szélességét;
 2. Ne felejtse el a foglalatok, kapcsolók, csövek és lámpák helyét;
 3. Gyűjtse össze az összegyűjtött adatokat egy speciális programban, vagy rajzoljon rajzot magáról;
 4. A projektet különös figyelmet fordítsuk a méretre, és ne lusta, hogy ismét ellenőrizzük vagy ellenőrizzük a számokat.


Fürdőszobai felújítás high-tech stílusban


Stílusunk krómozott és fényes. A fürdőszobai dekorációnak ki kell fejeznie a stílus alapvető szabályait: kevésbé részletesebb, ragyogóabb és modern technológiát. Megfelelő alapanyagok: műanyag, üveg, fém. Ha a szoba túl hidegnek és kényelmetlennek tűnik, adj hozzá egy kis kőből vagy téglából a fürdőszobai tervezést. A legfontosabb dolog - ne vigyük túlzásba. A hi-tech az új idők stílusa, modern anyagokat igényel.


A falakat csempével, kővel vagy akár beton díszítheti. Helyénvaló fényes fémrészeket látni. A padlónak szigorúnak kell lennie, ezért válasszon diszkrét monokromatikus csempe vagy csempe diszkrét geometrikus mintázattal. Ha kívánja, akkor lépéseket vagy küszöbértéket is hozzáadhat a csúcstechnológiához soha nem tiszta vonalak és sima felületek ellen. A mennyezetet ugyanolyan szabályok szerint kell megtervezni: egy nyújtószövet vagy egy olyan fémszerkezet, amely megfelel a világításnak, tökéletes.


A DIY javítás lehetővé teszi, hogy olyan divatos ötleteket fejezzen ki, amelyek minimális költségvetéssel rendelkeznek: pl. Egy szokatlan alakú munkalapot készítsenek vagy drága kiegészítőket cserélhessenek durva fémelemekkel.

Magas technikai fürdőszoba csempe


Magas páratartalmú és hőmérsékletes cseppek esetén a legjobb megoldás a falak díszítése csempével. Mivel a csúcstechnika elsősorban a kényelem és a praktikum, a csempe ideális megoldás. A falak ebben a stílusban többnyire monokrómak, bár elfogadható két vagy három közeli szín kombinációja. A legfontosabb dolog - tiszta formák és fényes felület.

Falcserép

A 2017-es divat-ötletek azt mutatják, hogy a kerámia mozaikok mennyire fontosak és szépek a falakhoz és a fémes fényhez. Az anyagokról szólva fontos megjegyezni, hogy a high-tech stílusú falburkolatok természetes kövek utánozhatják, de monokróm kivitelben, mert ez a stílus sima felületeket szeret. És még mindig az ilyen burkolat jól kombinálható más krómozott elemekkel.

Padlólapok

A padlólapok zónázó elemként használhatók. Például, a kontrasztos színnel a zuhanykabin vagy a mosdóterület elosztásához. A padlólapok érdekes kialakítása - önterülő padlók, amelyek tökéletesen sima fényes vagy matt felületet eredményeznek.

Színpaletta a regisztráció során


A fő szín a fürdőszobában a high-tech stílusban mindig szigorú és hideg. A vezetők közül - fehér, ezüst, szürke, fekete, barna. Az acél durvaságának kiegyenlítésére felvehet bármilyen fényes, telített akcentust - sárga, kék, lila, zöld, piros, narancssárga. Ugyanakkor nem szabad csak sötét színeket élni, mert a hi-tech szereti a világos árnyalatokat. Az ilyen tervezési lehetőségek vizuálisan kibővítik a fürdőszobát és fényt adnak hozzá.

A legfontosabb dolog - ne felejtsük el a színpaletta tömörségét és az objektumok harmonikus kombinációját egymással. A simított vonalak, virágnyomatok, fürtök és rajzok nyilvánvalóan irrelevánsak itt. Ugyanakkor világos vonalak, érdekes geometriai minták és absztrakciók fognak kinézni.


Fürdőszoba bútorok


Mivel a high-tech, definíció szerint, amennyire csak lehetséges, hogy elhagyja a klasszikusokat, érdemes megtagadni a fából készült bútorokat. Tehát felejtsd el a klasszikus éjjeliszekrényeket, és figyelj az egyszerű dizájnokra - zárt, fényes szekrények és nyitott üvegpolcok.

Bútor a fürdőszoba belsejében, a stílus a high-tech kell funkcionális és tágas. Ugyanakkor az áttetsző ajtók segítenek elkerülni a zűrzavart és a könnyedség érzetét. Ez is segít nagy tükörben, amely fényesebbé teszi a szobát, miközben szükséges gyakorlati elem marad. A high-tech bútorok szimmetrikus alakúak, szigorú vonalak és egyszerű anyagok: üveg, fém, műanyag. Ugyanakkor engedélyezett absztrakt motívumok és változatok elhelyezése polcok.


A modern stílusú fürdőszobát a high-tech stílusban a bútorok szinte teljes hiánya jellemzi a bútorokon, és minimális részleteket tartalmaz. Ha az elemek egyikét szeretné kiemelni, hozzáadhat fémszegélyt vagy üvegbetétet. Divatos design opciók - krómozott lábakkal és tükrös szekrénnyel.


High-tech mosdó


A mosási területnek a korszerű technológia korában is fenn kell maradnia. Ezért a csúcstechnológiájú mosdót üvegből, akrilból, természetes kőből vagy fémből kell készíteni. A mosdó elhelyezhető, beágyazható vagy asztallap formájában. A rozsdamentes mosogató és a járókerék stílusosnak és praktikusnak tűnnek, de a kerámia mosdókészleteket el kell hagyni. A modern technológiák lehetővé teszik, hogy matt, átlátszó vagy színes héjakat hozzon létre, így itt nem korlátozhatja magát.


épületgépészeti


A fürdőszobában a csúcstechnika stílusában alkalmazott szivattyúnak összhangban kell lennie más belső elemekkel: elegáns és visszafogott. Előnyösen egy modern zuhanyzó helyett egy klasszikus fürdő és egy képernyő. A neon-világítású zuhanyzó nagyon elegánsnak tűnik.

Válasszon derékszöget és tiszta vagy színezett üvegt. A zuhanykabinok ellenfelei választhatnak aszimmetrikus, kőből vagy akrilből készült kádat, krómozott színnel. A gyönyörű high-tech fürdőszobák nagyon igényesek a részletekről, ezért a javítások során válasszon csaptelepet ezüstfémekből krómozott bevonattal. És hagyjon aranyat és bronzt más design megoldásokhoz.

High-tech fürdőszoba kialakítás

A hi-tech stílus a fedőképes és produktív funkcionalitásban rejlik. Ezt a modern dizájnot szigorú egyenes vonalak és érdekes színkombinációk különböztetik meg. Hozzon létre egy érdekes belső teret a fürdőszobában, néhány trükköt színes és anyagi anyagokkal.

Ne feledje, hogy a csúcstechnika ritkán árnyalatokat használ, gazdag színeket használ. A világos színek készítésének alapja: fehér, szürke, ezüst. Fényes, lila, piros, narancssárga vagy sárga színű foltokkal egészíthetők ki. A design ékezetes, eredeti és egyedi.

Színátmenetek

A falakhoz, políliákhoz és mennyezetekhez való bevonatként válasszon egy kerámia csempe fényes ragyogásától. Minden világos szín tökéletes. Ezen az alapon könnyedén létrehozhat egy belsőséget, amely kifejezõ hangsúlyt és érdekes színkombinációt kínál. Néhány színes, színes szekrényt is készít, és máris érdekes tervet kapsz. A nagyon fürdőkád vagy a zuhanyzó, a modern dizájn közül választhatnak. A trópusi zuhanyt vagy a fémre stilizált fürdőkád tökéletesen illeszkedik. A spotlámpák segítségével érdekes világítást és nagyon világos megvilágítást készíthet. A csúcsminőségű burkolat az eredeti megoldás a fürdőszobában a csúcstechnika stílusában. A lámpatestek rejtett lámpái a napsugarakat alkotják, amelyek a felhőkön át vezetnek.

A high-tech lehetővé teszi a kontrasztos kombinációkat. A fekete-fehér csempe a padlón és az átlátszó zuhanyzó érdekes duettet hoz létre a futurisztikus tájképek stílusában. A díszítést vörös szekrényekkel és függönyökkel egészítheti ki, és egyedi és stílusos designt kap.

A színes motívumok nem nagyon alkalmasak erre a stílusra. Végül is a high-tech mindenekelőtt a stílus szigorúsága és visszatartása. Számos dekor nem alkalmas ilyen fürdőszobában. Inkább a minimalizmus uralkodik.

A jövő formái

Amikor a fürdőszobai szerelvényeket hi-tech stílusban választja, inkább a szokatlan csaptelepeket előnyben részesítse. Még valami teljesen fantasztikusat is választhat. A fő feladat egy olyan fürdőszoba létrehozása, amely emlékeztet a jövőbeli filmekre. Eredeti zuhanyzók, mosogatók, a gleccserek alatt díszítettek, durván feldolgozott polcok, egyszerű formák. Mindez tökéletesen illik egy hi-tech fürdőszobába.

Üveg polcok és vízvezeték is illik. Mostanra számos alakot és méretet hoznak létre. Ez lehetővé teszi, hogy kiválassza a tetszés szerinti helyzetet. Emellett az üvegfelületek tökéletesen fénytörhetik a fényt, és létrehozhatják a napsütötte gólya vagy a modern város négyzetét. Egyébként az éjszakai város kilátásának képe nagyon eredeti döntés lehet. Képzeljük el az éjszakát egy forró nap után, fekszünk a fürdőszobában és élvezzük az éjszaka gyönyörű színeit Párizsban, Prágában vagy Londonban. Milyen jobb módja a kikapcsolódásra? A modern technológiák segítségével olyan háttérképeket készíthet, amelyek nem félnek a víztől.

A high-tech stílusban erős acél, törékeny üveg és ragyogó kő tökéletesen csatlakozott. Válasszon fényes felületeket, egyenes vonalakat és eredeti formákat. Ez a stílus lehetővé teszi a legmerészebb fantáziák és tervek megvalósítását. Az a tény, hogy egy másik szobában és egy másik stílusban furcsának és helytelennek tűnnek, egy modern fürdőszobában hangsúlyozza az eredeti design és a fogadó kivételes íze.

A high-tech is meglehetősen nagy nyilvántartásba vételi költségeket jelent. Mert nem szabad sajnálnia a pénzt, hogy megkapja a legmodernebb tervezésű vízvezetékeket. A stílusnak mindenben jelen kell lennie. Ne adjon hozzá több mint két élénk színt a hi-tech fürdőszobában. Ellenkező esetben a diszkrét kialakítás valami durva és ízléstelen.

Modern szabványok a high-tech fürdőszoba tervezés (49 kreatív ötletek)

A hi-tech stílusban berendezett fürdőszoba azoknak szól, akik nem pompás luxusra törekednek, hanem elegáns formatervezéssel, nem triviális tárgyakkal. Napjainkban divatos díszíteni a házak és apartmanok belsőterét a különböző stílusokban. Divatos, mint a stílusok az idő múlott, és a legfiatalabb design stílusok.

Szokatlan fürdőszobát. Minden hagyomány megsérült. High tech stílus.

Laconi belső vonalak és a hagyományos stílus színei. Előfeltétele a modern high-tech anyagoknak és a zökkenőmentes végrehajtásnak.

Modern fürdőszoba-modern vízvezeték. Talán ez a belsőleg inkább a minimalizmus stílusa, igen, sok üresség.

Ez a design stílus vált népszerűvé a 80-as években a múlt században. Bevezették a fantasztikus és a pop-művészet ötleteit. Ebben a tekintetben a helyiségek kialakításában bútorok és belső egyszerű, többnyire téglalap alakúak, kerekítés és extra dekorációk nélkül. A "szépség" az anyagi világ legváratlanabb tárgyait használja. A stílus belső színei ezüst, fehér, fekete, szürke. A modern high-tech lehetővé teszi telített élénk színek jelenlétét, de csak mint akcentussal. A stílusban díszített szobákban sok krómozott fémelem található. A belső tér elhelyezése a pragmatizmus eszméje. Ez a stílus nem tolerálja a feleslegeseket. Igaz, hogy néha sérti a funkcionalitás elveit, hogy ne zavarja a designt.

A felsorolt ​​funkciók alapján a fürdőszoba tökéletesen alkalmas arra, hogy belsejét díszítse ebben a nagyon fiatal stílusban.

Ebben a cikkben olvasható:

A padló, falak és mennyezetek befejezése

Mivel ez a "high-tech" stílus nem használ széles színpalettát, a falon lévő fehér csempe nagyon hasznos lesz, és ahogy mondják, "a témában".

Azonban előnyben kell részesíteni egy nagy téglalap alakú csempe - jellemző a high-tech formában. A fürdőszobában magas színvonalú padlóburkolat egyszínű csempével is fel van szerelve. Sőt, nem tanácsos sakkban formázni, mint általában, és más stílusú stílust készíteni. A padló színe kissé sötétebb lehet, mint a falak színe. És talán egy kontraszt, de nem színes, de fekete vagy aszfalt. Egy másik pont, amit a fürdőszobai stílus megfogalmazásában jegyeztek fel: itt általában nem matt csempe, hanem csak fényes. De a fényes padlólapok csúszósak lehetnek. Különös figyelmet kell fordítani erre a zúzódás, vagy akár törések kockázatának elkerülése érdekében.

Nagyon humán, meleg, hangulatos... high-tech stílus. A térhasználat aranyos átlaga, egy kicsivel több, annál kevesebb, nem igaz. Jól néz ki kis emeleti robot.

Ez egy high-tech fürdőszoba egy kis téren.

Laconi fürdőszobai belső tér egy nagy lakásban.

Minden kánon praktikus, praktikus fürdőszoba zuhanyzóval és káddal.

Kisebb fürdőszobák esetén távolodhat a szürkétől. Chip a modern vízvezetékben és egy nagy tükör.

A fürdőszobában a magas technika a legjobb illeszkedő stretch francia mennyezet. És nem csak azért, mert nem fél a nedvességtől. Az ilyen mennyezetburkolat csak a stílushoz illik, különösen akkor, ha fényes fehér vagy szürke mennyezetet választ.

Fürdőszobai világítás

Ezt a stílust a világítótestek nem a mennyezet közepén helyezik el, hanem közelebb vannak az egyik falhoz. A spotlámpák felfüggesztett álmennyezet alá helyezhetők, ami az éjszakai égbolt megjelenését hozza létre. Emellett háttérvilágítással vagy tükrökkel LED-szalagot is használhat. A falfényeknek egyszerűnek, de elegánsnak kell lenniük az egyszerű formában. Itt nem teheti meg a "Light" boltban. Mint sok más tartozék, a high-tech stílushoz illő fürdőszobai berendezéseket nem minden üzletben adják el.

Spot fények beépített lámpák a szoba oldalán. A halványkék szín és mozaik tökéletes kombinációja.

A mennyezet fészkében rejtett fürdőszobai világítás.

Egészségügyi felszerelés és kiegészítők a high-tech fürdőszobában

A hi-tech fürdőszobának tényleg tükröznie kell ezeket a magas technológiákat. Ezért a berendezésben is szupermodernek kell lennie. Tökéletesen illeszkedik a különféle "harangok és sípok" kialakításába, például: a mennyezet és falak megvilágítására, a króm zuhanás egy téglalap alakú vízosztóval és más dolgokkal.

A divatos akril vagy hagyományos öntöttvas fürdők nem illenek a "high-tech" stílushoz. A csúcstechnikai fürdőkád, mondhatni, exkluzív fürdőszobai felszerelés. Formájának közel kell lennie egy csonka fordított piramis alakjához. Nehéz találni egy eladó. De ha úgy döntesz, hogy a fürdőszobát hasonló stílusban rendezed, akkor készen kell álljon arra, hogy pontosan keresse meg a helyiség megfelelő felszerelését és a magas árat a kizárólagossága miatt.

Megfizethető zuhanyzó trópusi esővel és LED világítással.

A fürdőszoba, a téglalap alakú mosdók és az ovális fürdők, és az egyetlen út.

A "high-tech" fürdőszobában lévő mosdókagylónak a stílus törvényei szerint négyszög alakúnak kell lennie, lekerekített élek nélkül. Elég lehet választani, bár a választék nem elegendő. Ami a víz keverőjét illeti, rendkívül szokatlan csapokat talál a formák belső stílusában. Ez lehet például egy, a derékszögben hajlított cső alakú keverő. Ezt a fürdőszobai felszerelést is nagyon nehéz megvenni a megszokott vízvezeték üzletben.

Kiegészítők, mint például tükrök, törülközőtartók, szőnyegek, továbbá szappantartályok, szappan- és samponpalackok és egyéb apró tárgyak, az ilyen stílusú színekben, formákban és anyagokban is meg kell őrizni.

Fürdőszoba bútorok

Az értékesített hagyományos szekrények, szekrények, éjjeliszekrények egyáltalán nem alkalmasak egy "high-tech" belső kialakítására. Olyan helyiségben fognak kinézni, mint idegen test. És ez annak ellenére, hogy ennek a bútornak a formája, színe és fém tartozékai, úgy tűnik, megfelelnek a stílus jellemzőinek. Sokkal jobb és természetesebb illeszkedni a hi-tech fürdőszoba króm csövekhez.

A mosdókagyló és a teleszkópos függesztők alatt a legmagasabb technikai talapzatú fürdőszobában lehet.

A bútorok helyett csúcstechnikájú stílusú bútorokat kínál a falba, és rejtett nyomás-felülvizsgálati nyílásokat kínál a vízvezetékhez és a mérőkhöz.

Egy megjegyzés, vagy inkább egy figyelmeztetés: miután elolvastunk egy vagy akár húsz cikket a fürdőszobában a high-tech stílusban, nagyon nehéz megteremteni a megfelelő dizájnt. Ezért jobb konzultálni egy szakemberrel.