Legfontosabb > Tartozékok

Aszimmetrikus fürdők

Ha személyre szabott és szokatlan stílust szeretne hozzáadni a fürdőszobához, javasoljuk, hogy vegye figyelembe az Aquatek aszimmetrikus kádak modelljét, amelyek ebben a részben találhatók. A formák és méretek sokszínűsége elképesztő - a kompakt termékekből a nagy fürdőkbe, ahol két vagy több ember férhet hozzá.

Az Aquatec aszimmetrikus kádak legfontosabb előnyei és jellemzői

Az aszimmetrikus fürdők előnyei:

 • látványos megjelenés;
 • a különböző méretű modellek széles választéka;
 • kis fürdőszoba felszerelésének lehetősége;
 • a racionális térhasználat;
 • nagy tálas térfogat viszonylag kis méretekkel;
 • A nem szabványos forma lehetővé teszi a termék funkcionalitásának növelését (kiegészítő fejtámlák, korlátok, különböző praktikus polcok és fülkék felszerelésére való képesség).

Katalógusunk szögletes, trapéz és félköríves aszimmetrikus akril fürdőket tartalmaz. Termékeink eredetiek, elegánsak és ergonomikusak.

Sarokfürdők

Bath Mallorca 150x90cm, szögletes aszimmetrikus, jobb, g / m nélkül
Bath Mallorca 150x90cm, szögletes aszimmetrikus, bal, g / m nélkül
Goa fürdő 150x100cm, szögletes aszimmetrikus, jobb, g / m nélkül
Goa fürdő 150x100cm, szögletes aszimmetrikus, balra, g / m nélkül
Ibiza fürdő 150x100cm, szögletes aszimmetrikus, jobb, g / m nélkül
Joanna fürdő 150x95cm, szögletes aszimmetrikus, bal, akril
Bath Ibiza XL 160x100cm, akril, szögletes aszimmetrikus, jobb, g / m nélkül
Bath Ibiza XL 160x100cm, akril, szögletes aszimmetrikus, bal, g / m nélkül
Bath Mallorca XL 160x95cm, aszimmetrikus, bal, g / m nélkül
Bath Mallorca XL 160x95cm, aszimmetrikus, jobb, g / m nélkül
Joanna 160x95cm kád, akril, szögletes aszimmetrikus, jobb
Bath Diva 170kh90sm, akril, szögletes aszimmetrikus, jobb

Szállítás Moszkvában

Szállítási költség a moszkvai Ring Roadon belül + 30 rubel minden kilométerre a Moszkva körgyűrűtől

Szállítás az Orosz Föderáció más régióiba

Az oroszországi más régiókba történő szállításokat főként az ilyen közlekedési vállalatok végzik:

Sarokfürdők - remek módja annak, hogy helyet takarítsanak meg, és remek alkalom arra, hogy radikálisan átalakítsák a fürdőszoba belsejét. A stílusos szaniter felszerelések hatékonyan használják a padlót, vizuálisan vonzóak és funkcionálisak.

Milyen sarokkád vásárolni Moszkvában

A sarokfürdők mérete a kisméretű aszimmetrikus modellektől függően 135 cm hosszú, a 175x175 cm-es szimmetrikus fontosságú kúttól függően változik. Az átlagot vagy az átlag feletti magasságot használók azonban használják őket zuhanytálcának. A nagyméretű modellek elegáns benyomást keltenek, tökéletes kényelmet biztosítanak, de elegendő helyet biztosítanak a telepítéshez. Szóval, mi a sarokkád.

Aszimmetrikus. A felek különböző hosszúságú termékei bőséges lehetőséget kínálnak a komplex tervezési ötletek megvalósításához. Az aszimmetrikus sarokfürdők segítségével egyszerűen megvalósítható egyedi kreatív projektek, figyelembe véve a gyakorlatiasságot és az esztétikát.

Szimmetrikus. Az első kiadás idején az egyenlítő modellek az egyetlen helyes döntés, hogy kis méretű fürdőszobát készítsenek. Fokozatosan bővült a sarokfürdők modellcsaládja, a vízvezetékpiacot a tulajdonosok finom ízlésének tükrében tervezték. A tágas kétágyas szobák, a mini-medencék, az elegáns ötszögű betűk tökéletes kikapcsolódást nyújtanak, és a belső teret a valódi luxus.

Hidromasszázzsal. Kezdetben egy hidro / aero masszázsrendszer felszerelését oly fényesnek tartották, hogy az ilyen termékek csak a legszebb hotelekben találhatók meg. De az elmúlt években az árpolitika sokat változott, és a lakossági fogyasztók megengedhetik maguknak, hogy sarokkádokat vásároljanak egy online áruházban. Az apartmanok és házak sok tulajdonosai az otthoni gyógyfürdők boldog tulajdonosai, a hidroterápia előnyeit kihasználva minden kényelmes időben. Az izomfájdalomra, fáradtságra és stresszre ható teljes masszázs esetén figyelj az injektorok helyére. Világításhoz hozzon létre egy romantikus és pihentető légkört.

Hybrid. A klasszikus négyszögletes formák hívei valószínűleg egy nem szabványos megjelenésű sarokkádat szeretnének vásárolni. A hagyományos geometriai alak helyett a terméknek van egy vágott sarka, amely lehetővé teszi, hogy helyesen bejusson a tárgyba a sarokba. Ez a megoldás kedvezően hasonlítható össze a téglalap alakúakkal: nincs szükség fürdőre telepítésre, de a külső hasonlóság a szokásos termékekkel továbbra is fennáll. Mint más aszimmetrikus modellek, a hibrid sarokfürdők két változatban kaphatók: balkezes és jobbkezes.

3 ok arra, hogy egy sarokkádat vásárolj

Könnyű használat. A tartály belső térfogata néha eléri a 650 litert, így kényelmesen élvezheti magát és merülhet el az egész testben, még akkor is, ha egy nagy építkezésű személy.

Mérettartomány. A kis helyiségű vagy tágas medence harmonikusan díszíti a sarokkádat. A legfontosabb dolog a megfelelő méret kiválasztása!

Stílusos design. Fényes fehérség, sima vonalak, dekoratív részletek vonzzák a figyelmet, beállítva a hangot a belső.

Úgy döntött, hogy egy sarokkádot vásárol Moszkvában a legjobb áron? Gratulálok, jó úton jársz! A Vanna24.com online áruház katalógusában található sarokkádok kínálata aszimmetrikus, szimmetrikus, hidromasszázs, hibrid és egyéb opciókat kínál 9,999 rubel áron! Kínálunk akril vagy mesterséges márványból készült termékek orosz, európai, kínai gyártmányait. Rendelje meg a minőségi termékeket ingyenes házhozszállítással bárhol a fővárosban!

A helytakarékosság kérdésében: egy kádas sarok

Ha a fürdőszoba méretei nem teszik lehetővé a teljes térfogatú fürdő kialakítását, ez nem ok arra, hogy megtagadja a kényelmet és hozzon létre egy zuhanyzót. Tartalékként javasoljuk, hogy figyeljék a fürdőkre, kavargással.

Tervezési jellemzők

A lejtős elülső élű fürdõ - ergonómikus vízvezeték, amely a hasznosítható helymegtakarítást szolgálja anélkül, hogy veszélyeztetné a vízkezelés kényelmét. Rendszerint az ilyen típusú modellek aszimmetrikus kialakításúak és sarokba történő beépítésre vannak tervezve. A szokásos téglalap alakú vagy ovális tálakból a széles hát és a szűkített elülső rész jelenik meg, ahol a lefolyó található. A szivattyú a bal és jobb oldali kivitelben is elérhető. A levágott lemez nem csak szabad helyet takarít meg, hanem szélesebbre is kinyitja az ajtót.

A ferde sarokkal rendelkező modellekhez megfelelő panelkonfiguráció áll rendelkezésre. A fürdéshez kerámia csempe is használható.

Az egyik gyártó, amelyben a választék akril fürdőket ábrázol az elülső rész kivágásával, a török ​​Vitra cég. Példaként elegendő bemutatni a Neon sorozat méretarányú, 150-180 cm méretű modelljeit, amelyek a szögletes saroknak köszönhetően képessé teszik a tér átalakítását, testreszabásával a felhasználó igényeinek megfelelően. Ugyanakkor ez a design-jellegzetesség egyfajta esztétikai akcentust jelent, ami a látszólag rendes fürdőt a fürdőszobai belső tér eredeti dekorációjává teszi.

A Vitra termékeket a sziluettek és a hibátlan formájú geometria világos grafikája jellemzi. A csúcstechnológiájú modellek szervesen illeszkednek a modern belsőépítészetbe.

Az egészségügyi berendezéseken kívül a Vitra Holding befejező csempék gyártására specializálódott. A márkájú csempe különböző formátumokban kapható, csúszásgátló felülete és vonzó kialakítása. A török ​​gyártó termékkatalógusában nagy mennyiségű szaniter (mosogató, WC, bidé) és minden szükséges tartozék megtalálható a fürdőkhöz: képernyők, lábak, szifonok, műanyag képernyők, függönyök stb.

Annak ellenére, hogy a fürdő kialakítása szabálytalan, ferde sarokkal, egyszerűen telepíthető és karbantartható, és ami a legfontosabb, kényelmes használat.

Mik azok a szögletes fürdők és a beépítésük jellemzői

A közelmúltban a sarokkád nagy népszerűségnek örvendett az apartmanok és házak telepítéséhez. Ez különösen igaz a kis méretű helyiségekben, valamint a sarokkádban. A "Hruscsov" általában egy nem szabványos elrendezése apartmanok, ahol túl kevés helyet fenntartott a fürdőszobában.

Különböző formák

A sarokfürdők legfontosabb előnye a tömörség. Kevés helyet foglalnak el, de nem fosztják meg a hosszú távú vízkezelési eljárások tulajdonosait, például a zuhanyzót.

Szabványok szerint ez a fürdőszoba háromszög, kerek oldalú. De manapság a vízvezeték-piac olyan sokrétű, hogy a háromszög fürdők csak egy kis része a vízvezeték-tervezésnek. Most megtalálja a kompakt fürdők sok formáját:

 • háromszögletes fürdő;
 • trapetsiepodobnaya;
 • aszimmetrikus sarok;
 • szögletes sarokkal;
 • egy lekerekített sarokkal.

Mindegyik modell kétféle - jobbra és balra. Ez lehetőséget ad arra, hogy vízvezetékeket vegyen fel a normál szoba vagy fürdőszoba belsejében és elrendezésében, WC-vel kombinálva. Ennek megfelelően a tervezés a fürdőszoba mérete és a vevő preferenciái alapján történik.

A kis helyiségekben fontos az aszimmetrikus szélekkel ellátott szögvas felszerelése. Az ilyen fürdőszobák általában régi lakásokban vannak. Az egyenetlenül szegélyezett él miatt jelentősen megtakaríthatod a helyet, százan vizuálisan megnövelheted a helyiséget, és ezáltal nem lesz káros hatása a mosó tartály működésének. Ha egy háromszög alakú fürdő egyenlő oldalú, akkor aszimmetrikus fürdő nem. A hosszú oldal általában kb. 1,87 m, a rövid oldal pedig 0,9 m. A szabad tér automatikusan megjelenik a ferde sarok miatt. Ezek a fürdők rendszerint higiéniai termékek polcain vannak elhelyezve, így helytakarékosak.

Fürdő kellékek

Az űrlapokon túlmenően elképesztő mennyiségű anyag van, amelyből kis méretű fürdők készülnek. Mindegyiknek megvan a maga sajátossága, előnyei és hátrányai. Ezenkívül különbözik az üzemidő és a költség.

Az ilyen fürdők egyike az olcsó és tartós lehetőségeknek. A gyártók 10-15 év szolgálatot garantálnak, de a gyakorlati bemutatók szerint ezek a termékek 20-an, megfelelő gondossággal működtethetők.

A sarok akril fürdők széles skálájúak és kedvező áron ismertek. Az acryl olyan anyag, amely önthetővé alakítható, így mindenfajta szaniterberendezést láthat. Az ilyen modellek előnye a környezetvédelemben és a biztonságban, mivel nem indul el penész és gombák. Amikor az akrilkád elveszti korábbi megjelenését, könnyedén visszaállítható a megfelelő anyaggal.

 • Öntöttvas

Az öntöttvas már régóta híres a hőszigetelő tulajdonságairól és tartósságáról. Az ilyen kapacitás körülbelül 20 évig tart, és ha a zománcot vagy akril megújul, akkor még 10-15 évig tart. Az aszimmetrikus öntöttvas fürdő nagyon nehéz, mivel az anyagot nehéz megolvasztani. Ennek megfelelően nehéz megtalálni az ilyen modelleket, és azok költsége nem lesz kicsi. A hiányosságok közül megemlíthetjük a hidromasszázs rendszer telepítésének lehetetlenségét, mivel a vas tökéletesen elektromos áramot vezet. Ezért a sarokkád felszerelése földelést igényel.

Ez az egyik legnagyobb költségvetési lehetőség. Teljesen ellenáll a hőmérséklet csökkenésének. A választékban sok formát és színt talál. A műanyag sarokkád hátrányai viszonylag rövid életciklusnak tulajdoníthatók - legfeljebb 5 évig. Ez annak köszönhető, hogy az anyag nagy tömegben deformálódik.

Melyik modell az előnyben részesítés mindenki számára személyes dolog, de csak az akril termékekben óriási választékban találhatók formák, színek és kiegészítő funkciók.

A fürdő méretei

Mielőtt felszerelné a fürdőszoba sarokkádját, el kell döntenie a méretekről. A sarokkád standard méretei 1,5-1,8 m hosszúak és 0,5-0,8 m mélységűek. Ha a szoba lehetővé teszi, nagyobb méret kiválasztása lehetséges. A háromszög alakú fürdő 1,5 × 1,5 m vagy 1,2 × 1,2 m, az aszimmetrikus modellek pedig 0,9 m és 2 m közöttiek.

A sarokkád nagyon kis helyiségben ülve lehet. Az ilyen modell a kis méretben és kényelmes hátulban különbözik. Ilyen kapacitással a vízzel kapcsolatos eljárások nem lehetnek rosszabbak, mint egy tágas két méteres fürdőben.

A fürdőkád méretei - mi az, és hogyan válasszuk ki legjobban a weboldalunk közzétételét.

A fürdők folyadék akril helyreállítása ebben a cikkben található.

alkalmassága

A belső tér sarokfürdõje remekül néz ki, és helyet takarít meg. Ezen felül a modern modellek számos további jellemzővel rendelkeznek:

 • pezsgőfürdős
 • aero masszázs;
 • világítás;
 • keverő vízesés funkcióval;
 • aromaterápiás;
 • kényelmes fejtámlák;
 • összecsukható ülések;
 • fertőtlenítő rendszer.

Kiválaszthatja a sarokkád kialakítását, amely a lehető legjobban beilleszkedik a belső térbe, és számos további "testápolóval" fog kellemesen ápolni a tulajdonosnak, ami lehetővé teszi számodra, hogy gondoskodjon a gyógyfürdőről anélkül, hogy elhagyná otthonát.

A legkedveltebb sarokfürdők gyártói:

 1. Ravak (Cseh Köztársaság)
 2. Zersanit (Lengyelország)
 3. Poole Spa (Spanyolország)
 4. Balteko (Észtország)
 5. Metro (Észtország)

A sarokszerkezetek előnyei és hátrányai

Mint minden termék, a sarokfürdők számos előnnyel és hátránnyal rendelkeznek.

Az ilyen struktúrák fölérendelésével kapcsolatban az alábbiakat kell figyelembe venni:

 • tömörség. A fürdőszobának bármilyen kialakítása egy sarokkádba illeszkedik, amelynek mérete a szoba méretétől függ;
 • Sokoldalúság - ilyen egységgel a vevő nem csak fürdőkonténert kap, hanem különféle masszázsokkal ellátott otthoni szépségszalon;
 • szépség - a design átalakítja és kiegészíti a belső tér egy szokatlan alakú vagy színes séma.

Ami a hiányosságokat illeti, mindenkinek nem feltétlenül szükségesek, de mégis:

 • árat. A kiváló minőségű sarokkád, minden további lehetőséggel, elég pénzt fog fizetni. Bár a kis mennyiségű egyszerű kapacitás előnyben részesül, akkor a költségek sokkal alacsonyabbak lesznek;
 • érdekel. Az akril felületeket nem lehet csiszolószerrel tisztítani, mivel károsíthatja a felületet. A fürdők gondozása érdekében jobb puha géleket vagy házi, nem abrazív oldatokat használni;
 • vízáramlás. A kis méretű sarokkád 200-400 liter vízhez tarthat, így a költségek növekedni fognak.

A kis sarokkád minden szobába illeszkedik, de egy nagy mérethez egy helyre van szüksége, figyelembe véve, hogy hossza akár két méter is lehet.

Sarokfürdő telepítése

Mielőtt egy sarokkádat telepítene, meg kell vizsgálnia a helyiségben lévő falak minőségét. Ezek tökéletesen simák és a szög szigorúan 90 fok. Ha a falak nem simaak, akkor a vízvezeték-felszerelés megvásárlása előtt szükségessé válik a falra kötés, majd a sarokkád méretének kiválasztása.

Nem mindenki tudja megérteni, hogyan kell egy sarokkádat felszerelni. A szerelési munkák többféleképpen is megvalósíthatók:

 1. Telepítés a keretre
 2. Telepítés speciális lábakon

Az első esetben elő kell készíteni az alapot, és várni kell néhány napot, amíg az anyag teljesen meg nem erősödik. Fontos, hogy ne felejtsük el elgondolni a víz- és villamosenergia-ellátás és -kiáramlás rendszerét, ha a modell további funkciókat biztosít.

Egy új fürdőt ki kell csomagolni és hagyni kell, hogy néhány napig "letelepedjen" a helyiségben, ahol fel lesz szerelve. Ez azért szükséges, hogy az anyag megszokja a hőmérsékleti rendszert, különben a telepítés után problémák merülhetnek fel.

Ha azt tervezi, hogy a lábakra telepít, akkor meg kell győződnie arról, hogy a padló egyenletes, hogy a szerkezet magabiztosan álljon, és ne járjon.

Telepítés után a tálat minden szükséges kommunikációhoz csatlakoztatni kell, és a fürdő készen áll a használatra.

Összegzésként meg kell jegyezni, hogy a sarokkád, amelynek mérete a helyiség méretétől függ - ez a tökéletes megoldás minden szobában. Ez a kialakítás a szokásos elrendezést is megtakarítja. A fürdők minden lehetséges anyaga közül az akril a legnépszerűbb. Ez az anyag illeszkedik a fürdőszoba bármely sarokba.

Fürdőszoba tervezés sarokkáddal - belső fotó

Nem minden lakástulajdonos büszkélkedhet tágas fürdőszobával. A javítás mindig is nagyon költséges és időigényes maradt, függetlenül a helyiség méretétől. A fürdőszoba szerény területe gyakran zsákutcához vezet. Hogyan helyesen elhelyezni mindent, amire szüksége van a 4 m2-es, hogy megszervezze a kényelmes hozzáférést a beépített vízvezetékhez, érdemes egy jó gondolkodás.
Az apró elkülönített szolgáltatásokkal rendelkező lakás kényelmet élvezhet, például egy mosógépet a konyhába. Ideális választás, ha a fürdőszobát az építési projekt alatt vagy az előző tulajdonosok készítik. A független átépítéshez további pénzügyi befektetésekre, valamint az engedélyek megszerzésére fordított időre van szükség, de végső soron olyan szolgáltatások kombinációja, amelyek segítenek létrehozni egy régóta álmodott rekreációs területet. Sokan nem veszik észre, hogy egy szögletes fürdő telepítése lehetséges egy kis területen. Ez a design kényelmes, könnyen telepíthető, nagyon stílusosnak tűnik. A hidro, aero masszázs, a világítás, a töltésszabályozás különböző funkciói kis méretű modellekkel vannak felszerelve.

újratervezés

A sarokfürdők választéka szintén óriási, a szokásosnál téglalap alakú vagy ovális. A két oldal 90 ° -os szögben helyezkedik el, a harmadik pedig egy egyenlő oldalú háromszög alapja, konvex, megkönnyebbülés, trapéz alakú, rajongó vagy sziromhoz hasonlít, levág egy cseppet. A sarokszerkezet előnyei:

 • a kis modellek mérete 140-150 cm;
 • a sarokba történő beépítés lehetősége;
 • kényelmes oldalak és hornyok rendelkezésre állása az ülés alatt;
 • nagyobb mennyiség a hagyományos fürdőhöz képest.


A szolgáltatások közötti partíció lebontása után a helyiségek átépítésének döntő szakasza elé kerül. Próbálja meg méretezni egy fürdőszobai tervezést a fürdőszoba szögével a belső térben, elhelyezni a szanitereket és fontos részleteket.

Elemezze meg, milyen kényelmes lesz a mosogató, a mosógép megközelítése, függetlenül attól, hogy van-e szabad hely.

Ha a háromdimenziós modellek létrehozásához használható programok készségével dolgozik, akkor még könnyebben vizuálisan értékelni fogja a közelgő javítások eredményeit. A fürdőszoba kialakításakor el kell döntenie, hogy hol helyezze el a fürdőt, mint a szoba legdimenziósabb részét. Hasznos terület mentése akkor érhető el, ha sarok-WC-t vagy mosdót használ.

A felfüggesztett mosdó beépítése helyet biztosít a mosógép felszereléséhez. Tapasztalat, hogy egy ilyen WC néha összeomlik, nem szükséges. A helyes telepítésnek köszönhetően képes elviselni akár 200 kg súlyt is, a falakon rejtett csövek nem feltűnőek, pormentesek, a helyzet általában modern és esztétikusabbnak tűnik.


Nagyon fontos megérteni, hogy a mozgó vízvezeték, egy szögletes fürdő új helyre történő beszerelése szükségessé teszi a csatornahálózat ellátását. Ez a munka nem túl nehéz, de felelős, ezért ügyelnie kell a minőségi anyagok használatára. Most e célból felveheti a szükséges rugalmas tömlőket és csöveket.


Megbízhatja a javítást a professzionális tervezőknek, akiknek valószínűleg sok ötlete van a sikeres átépítésre, az illetékes kommunikációs átvitelre, valamint az adott lakásra vonatkozó érdekes tervezési lehetőségekről.

A fürdőhely felújítása általában azzal jár, hogy elfelejtik az évek során szükséges befejezni vagy megváltoztatni valamit, ezért nagyon fontos, hogy előzetesen átgondolja az összes részletet, válassza ki a megfelelő anyagokat és a vízvezetékeket. A jó minőségű fürdő választása a szoba méretének megfelelően először. Nem kevesebb figyelmet kell fordítani arra az anyagra, amelyből készült:

 1. Metal. Gyorsan felmelegedhet a vízből, de könnyen felszabadulhat, viszonylag könnyű, ami lehetővé teszi egy mester telepítését. A felület gyakran csúszós, figyelembe kell venni, és mindig nagyon óvatosnak kell lennie. Sokan azt mondják, mikor beírják a vízfürdős csörgőket. A zománc minősége sok kívánnivalót hagy maga után. Általában legfeljebb 10 év, felmerül a kérdés egy új vagy helyreállítás helyettesítése.
 2. Öntöttvas. A fűtés lassabb, mint a fém, de hosszabb ideig tart. Nehéz felépíteni magát a nagy súly miatt, így segítségre van szüksége, legalább egy pár kéz. A tömör súlyú kialakítás a fürdő stabilitását és megbízhatóságát biztosítja. A működési idő hosszabb ideig jó fedezetet élvez.
 3. A sarokkádok költséghatékony szegmense különböző formájú és méretű műanyagból készül, ami jól melegszik. Az anyag tulajdonságainak köszönhetően a telepítés egyszerűen alacsony súlya miatt történik. A tapasztalt szakemberek úgy vélik, hogy a műanyag sarokfürdők inkább vidéki házakra vonatkoznak, ahol ritkán használják őket. A magas hőmérséklet és a terhelés, amelyre az anyagot alávetik, hozzájárul a gyors deformációhoz, ezért az élettartam legfeljebb 10 év.
 4. Akril fürdők. A legkülönfélébb formák és színek közül az ergonómiai szempontból legalkalmasabb megoldás, figyelembe véve az emberi test sajátosságait, feltéve, hogy a fejtámlák és kényelmes korlátok vannak. Az alacsony tömeg könnyű telepítést tesz lehetővé. A hátrányok közé tartozik a karcolások gyors megjelenése a nem megfelelő tisztítószerek, durva porok és csiszolópaszta használatával. Szükség esetén az akril helyreállítható.


A sarokfülkék különböző típusai harmonikusan illeszkedhetnek a fürdőszobai stílus bármely stílusába. A termékcsalád egyszerű öntött opciókkal rendelkezik, valamint a rendelkezésre álló technológiai lyukakkal a Jacuzzi rendszer, az aero- és a hidromasszázs berendezések számára.

Szoba kialakítása

Annak érdekében, hogy a fürdőszobában modern stílus legyen, ugyanolyan figyelmet kell fordítani, mintha egy nappali lenne, hanem a lakás szerves része, ahol végül nyugodtan pihenhet, miután elfoglalt, tele van aggodalommal és sürgető munkával.

Ha nem érzi magát önmagában egy tehetség a belsőépítészet számára, akkor jobb, ha egy tapasztalt tervező szolgáltatásait használja. Ha Ön kényelmes légkört szeretne létrehozni, egy jó lehetőség lenne az inspiráció megtalálása az interneten vagy a tematikus magazinokon.

Kb. 4 m2-es magasságban nincs sok időnk, különösen, ha tágas sarokkádat szeretnél elhelyezni, egy közepes méretű mosdót telepíthet, kényelmes helyet találhat a WC-hez, és csatlakoztasson egy mosógépet.

Amint látja, nincs sok szabad hely maradt. Ezért megpróbálhat vizuálisan növelni a helyiség területét a megfelelő színséma kiválasztásával, a részek kedvező elhelyezkedésével és az egyes négyzetméterek ésszerű használatával.

Egy kis kombinált fürdőszoba esetében a leginkább elfogadható opció könnyű, bézs, kávé, finom kék, zöld tónus.

Megpróbálhat kombinálni néhány megfelelő színt. A vízszintes csíkok vizuálisan bővítik a területet, a függőleges csíkok magas mennyezetek illúzióját eredményezik. A homályos és unalmas designtól távolodva, néhány belseje fényes ékezeteket tartalmaz.


A falak és padlók befejezésének legáltalánosabb módja a kerámia csempe, amelyet a fürdőszoba méretének megfelelően választanak ki. Kicsi felvétel esetén illessze a cserép közepes méretű, világos színeket, nagy méret nélkül. A rengeteg fényes részlet, a sötét telített színek enyhítik a helyet, elnyomják, megnyomják a szemüket.

A mennyezetre ajánlott műanyag paneleket használni fényszórókkal vagy festeni, de először a felület simaságával kell dolgoznia.

Nagyon fontos, hogy válasszon egy olyan padlót, amely nem túl csúszós, mert a statisztikák szerint a fürdő egyike a legveszélyesebb helyeknek egy lakásban.


A sarokkád jelenléte lehetővé teszi számodra, hogy sok érdekes részletet ágyazj be a tervezésbe. A szerkezet két oldala jól illeszkedik a falakhoz, csak az elülső rész jelenik meg, amelyet előnyösen a formatervezés használ.

Például a gyártó által biztosított egyszerű műanyag paneleket kis csempével vagy mozaikokkal díszítik, amelyek kompakt megjelenítő elemek megjelenését eredményezik. A csempézett padló átlósan a fürdőszobából való sarok felé növeli a területet.


Gyönyörűen nézzen üvegbetéteket különböző formájú porlasztással. Egyes modellek lehetővé teszik a LED-ek háttérvilágításának beágyazását, amely egy áttetsző arccal együtt csodálatosan néz ki. Ha nem áll készen arra, hogy feláldozza a fürdőszobában lévő hasznos helyet, szükség van helyek tárolására medencék, háztartási vegyszerek és egyéb dolgok tárolására, a sarokkád nedvességálló panelekkel van felszerelve, és sok mögöttük rejthető. Leggyakrabban a tervezés a fürdőszoba nézett ilyen stílusok:

fürdőkádas sarok

Előnyös, hogy vásároljon egy fürdőt egy kavicsos sarokban Moszkvában szállítással az all4bath.ru online áruházban.

Hogyan dolgozunk:

Szállítási megrendelések:
napi, éjjel-nappal

Megrendelések megrendelése, tanácsadás:


 • Hétfőtől péntekig: 9.00 és 22.00 óra között
 • Szombat, vasárnap: 11.00 és 20.00 között

Regisztráció! Új tárgyak, kedvezmények, ajánlatok!

© 2008-2017 «all4bath»
Vízcserép, csempe és kiegészítők

Sarokkáddal felszerelt fürdőszoba kialakítása: a belsőépítészeti példák a fotókkal

A fürdő helyes elhelyezésétől függ a helyiség könnyű kezelése és általános esztétikai megjelenése. Pontosabb elképzelni, hogyan alakulhat ki egy fürdőkádas fürdőszoba kialakítása szögletes káddal.

A zuhanyzókabinok egyre népszerűbbek, de még a leginkább funkcionális zuhanymodul sem válik teljes körű fürdőkupakká, és nem hasonlítható össze azzal a pihentetéssel, amelyet a vízkezelések vízszintes helyzetben adnak.

Ráadásul a szögletes fürdőkád választásakor kevesebb helyet menthet meg, mint egy zuhanykabin elhelyezése, anélkül, hogy meg kellene tagadnod magadnak az örömöt, hogy néhány óra hosszat egy vastag és buja habot egy hosszú munkanap után elengedj.

A sarokkád modell előnyei

A modern saroktermékek a világméretű tervezők körében állandó keresletet élveznek, és nemcsak fényűző és divatos megjelenésűek, hanem nagy belső térfogata és ergonómia is. A hagyományos, szögletes edényektől eltérően jelentősen megtakaríthatja a fürdő hasznos területét, amely lehetővé teszi, hogy akár egy kis lakást egy kisebb lakásban egy tágasabb és funkcionálisabb helyiségbe alakíthasson.
A sarokmodellek tagadhatatlan előnyei:

 • könnyen és harmonikusan megnézheti szinte minden modern belső térben;
 • könnyen telepíthető, a telepítés nem igényel szakmai készségeket, és függetlenül is elvégezhető;
 • lehetővé teszi, hogy jelentősen megtakarítsa a helyet a fürdőszobában;
 • nagy térfogatú, nagyobb térfogatú a hagyományos négyszögletes modelleknél.

Leggyakrabban akrilból készülnek, és a gyártók különböző színváltozatokat kínálnak, felszerelik a hidromasszázzsal, valamint az automatikus leeresztés és töltésszabályozás rendszereit.

Alak és fajták

A különböző modellek széles választékát mutatják be, amelyek egymástól formában és méretben különböznek egymástól. A vásárlás előtt fontos pontosan meghatározni, hogy melyik forma legyen optimális egy adott helyiség számára - először is, annak területét figyelembe kell venni.
Tervezési lehetőségek:

 • háromszög alakú;
 • római termékek;
 • téglalap alakú fürdők kavicsos sarokkal.

Egyes sarokmodellek aszimmetrikusan meghosszabbított oldalakkal rendelkezhetnek - ez a design nagyon jól néz ki, ha a szoba téglalap alakú és enyhén megnyúlt.
Szükséges legalább legalább vázlatosan gondolni az összes vízvezeték jövőbeli helyére, kiszámítani, hogy hány méter látható és mennyi marad szabad mozgáshoz.
A tervezést kötelező jelleggel kell elvégezni, függetlenül attól, hogy a kialakítás egy tágas fürdőszobához készült-e, vagy szerény területet hoztak-e ez az egyetlen módja annak, hogy elkerüljük a bútorok és a vízvezetékek helytelen elrendezésének esetleges kellemetlenségeit.

Megfelelő termék kiválasztásánál a helyszínen kívül figyelembe kell venni az általános stílusú döntést is. Például a klasszikus belső térben jobb, ha szigorú háromszög alakot keres. Ami a rombusz alakot illeti, ez a modell meglehetősen ritka megjelenésű, és a "high-tech" stílusban jól illeszkedik a designhoz.

Helymeghatározási példák: fotógaléria

A modern sarokbeállítás a fürdőszobában nem korlátozhatja képzeletét - sokféle tervezési lehetőség létezik. Tekintsük a legkedveltebb változatokat, amelyek alkalmasak egy kis fürdőszobába történő beépítésre, valamint az egyesített és tágas szobákban.

Kis szoba - szigorúan a sarokban.

Ha a helyiség kicsi, általában a sarokban található a fürdőbe, hogy minél több helyet szabadítson fel. A vízvezetékeken kívül fontos gondoskodni arról is, hogy a design világos színeket használjon - a fényes fénycsempe, a fényes és a tükör bevonatokkal való kivitel vizuálisan sokkal tágasabbá teszi a szobát.

Tipp Kis helyiségekben ajánlott a bútorok minimális használatát és a függesztett vízvezeték kiválasztását, ami lehetővé teszi a helytakarékos megtakarítást.

Kombinált fürdőszoba - összekapcsoljuk a fantáziát.

A sarokmodell szervesen illeszkedik a kombinált fürdőszobába - általában egy ilyen elrendezés feltételezi, hogy a tervező fantáziájához széles nyitott hely áll elő. Használhatsz ambiciózusabb színeket, például használhatsz világosabb színeket, mint a piros vagy a narancssárga a könnyű és pasztell színek helyett, és fekete elemeket is felvehetsz. Bármi legyen is a belső kialakítás, fontos, hogy kövesse a szabályt: ugyanazt a stílust és színt kell bevinnie az összes vízvezetékberendezéshez (hacsak a tervezési ötletek másként nem rendelkeznek, például fekete-fehér sakk, ha a WC fekete, a mosdó fehér stb.).

Fürdőkádas pultok - tágas szobák.

A sarokfürdők szinte minden modellje rendkívüli és divatos a belső térben. Általában egy sarokba kerülnek, de ha a szoba elég nagy és tágas, egy többszintű emelet áll a középpontban - egy ilyen design valóban királyi és fényűző megjelenést kölcsönöz.

Hogyan szereljünk be egy fürdőszobába egy műanyag sarokot a saját kezünkkel?

Fürdőszoba - egy komplex mikroklímájú szoba, igényes a befejező anyagok javításában. A megnövekedett páratartalom, az elégtelen levegőztetés és a hőmérséklet változások a kopás gyorsabb kopását eredményezik.

Ezért a folyamat során fontos, hogy minden rést és ízületet elkülönítsenek a nedvesség behatolásától. A legveszélyeztetettebb pont, amely gyakran nedvességet, kellemetlen szagokat vagy penészedést okoz, a mosó tartály és a fal közötti rés. A probléma megoldása érdekében a tapasztalt kézművesek ajánlják a fürdőszobához speciális sarkokat, amelyek megbízhatóan védenek a szivárgás ellen.

A sarkok típusai

A fürdőszoba műanyag sarkai, amelyeket más néven süllyesztettek is, gyakorlatiasak és olcsóak a mosó tartály és a fal közötti rések kiküszöbölésére a falak egyenetlensége, a méretbeli eltérések vagy az egészségügyi berendezések beépítési technológiájának megsértése miatt.

A műanyag oldal polivinil-kloridból készül, 3-6 cm széles és 1,8-3 m hosszú sarok formájában. A műanyagból készült szegélyek könnyedén rögzíthetők a saját kezével szilikon tömítőanyaggal vagy folyékony szögekkel. A következő típusú határok léteznek:

 • Belső sarkok a fürdőben. Ezek műanyag határok sarok formájában, amelyek rögzítettek a burkolat alatt a falak csempe, majd telepítve a oldalán a fürdő. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy megbízhatóan elkülönítse a csészét a tál és a fal között a víz bejutásától.

Figyelj! Válassza ki, milyen típusú műanyag borda alkalmas a vízszigetelés a közös, szüksége van, a jellemzői alapján a helyzet. Ha a fal és a régi fürdőszoba közötti csatlakozást szeretné lezárni, akkor jobb az öntapadós oldal felszerelése, és a tartósabb kompozitok tökéletesek az új vízvezeték szerelvényekhez.

A sarkok érdemei

A tál és a fal közötti csatlakozások tömítésére szolgáló speciális szerszámok megjelenése előtt a kézművesek rögtönzött eszközökkel próbálták elszigetelni őket nedvességálló cement vagy sűrített olajfesték segítségével. De az ilyen intézkedések hatása ideiglenes volt, a szakadékot rendszeresen meg kellett volna tölteni. A műanyag fürdőszobai sarkok hatékony megoldást jelentenek a keletkező résbe áramló víz problémájára. A következő előnyökkel rendelkeznek:

 1. Egyszerű telepítés. A fürdőkádban lévő műanyag sarkokat saját kezével rögzítheti az egészségügyi berendezések telepítésének bármely fázisában, mivel folyékony körmökkel vagy tömítőanyaggal vannak felszerelve, anélkül, hogy a falba lyukak lennének.

Fontos! A fal és a tartály közötti mosás megfelelő lezárásához a fürdőszoba megfelelő sarkát kell kiválasztania. Annak érdekében, hogy biztosítsa a kopogás elleni védekezést a víz kiszivárgása vagy fröccsenése közben, az oldal szélessége 2-4 cm-rel szélesebb legyen, mint a rés szélessége.

Egy sarok behelyezése egy új fürdőbe

Új fürdő beszerelése után jobb, ha nem kezdjük használni, amíg a csésze és a fal közötti csatlakozás le van zárva. Ahhoz, hogy megakadályozza a víz bejutását ebbe a résbe, használhatunk műanyag sarkokat a kádra vagy öntapadós vízszigetelő szalagra. Ehhez plasztikus lefutókra van szükség a vízvezeték felszerelésének, tömítőanyagának, antiszeptikus anyagának, moláris ragasztószalagjának, sörétes és szúrófűrészének vagy kézi fűrészének a lökhárítók fűrészeléséhez. A telepítés ebben a sorrendben történik:

 • A fürdőkád oldalát a fal mellett szomszédos vízzel és szivacsokkal tisztítják szennyeződéstől és portól.
 • A fal magasságától megegyező távolságot kell mérni a fürdő oldalán, majd ehhez a sérüléshez moláris ragasztószalagot kell rögzíteni, hogy megvédje a falburkolatot a szennyeződéstől.

Vegyük figyelembe, hogy a 90 fokos szög alakú műanyag határok legfeljebb 1-2 évig szolgálnak, mivel ez az építési folyadék miatt felhalmozódik bennük, ami a penész terjedését okozza. Idővel a sarok sötét virágzá válik, a rossz higiénia, a kellemetlen szag oka. Egy ideje lehet megszabadulni a formától a fertőtlenítőszerektől, de végül le kell cserélni a járdaszegélyt.

A kerékpánt felszerelése a régi fürdőre

A fürdő hosszú, intenzív működése során fokozatosan elhasználódik a fal és az eszköz közötti kötés vízszigetelése. A fürdőkád műanyag sarkai kiválóan alkalmasak a rés újracsatlakozására, mivel nem igénylik a falburkolat lebontását, és a beépítés nem rontja el a díszítő bevonatot. Ebben az esetben az oldal felszerelése ebben a sorrendben történik:

 1. Először lebontották a régi járdákat. Az eltávolításhoz használjon spatulát vagy kést.

Tapasztalt kézművesek azt állítják, hogy a fürdőszoba műanyag sarkai alkalmasak akril fürdők számára, valamint ha a falak ugyanabból az anyagból készült panelekből készülnek. A PVC szegélyek rögzítése a kerámia burkolatokhoz átmeneti megoldás, amely legfeljebb 2-3 évig tart.

Aszimmetrikus sarok akril fürdők

A szokásos nehéz öntöttvas fürdők fokozatosan felváltják a termékeket könnyű modern anyagokból. A fürdőszobák egyre több olyan termékkel vannak ellátva, amelyek különböző méretű, kiegészítő tulajdonságokkal rendelkeznek, gyönyörű alakúak és sarokbeállításra tervezték.

Esztétikus fellebbezés

A nagy teljesítményű, aszimmetrikus, szögletes akril kádak látványos megjelenést mutatnak, képesek díszíteni a szobát, megadják a szigorú minimalizmus vagy a finom klasszikusok szükséges jellemzőit. Ugyanakkor különböző árszínvonalon állítják elő őket, ami elérhetővé teszi számukra a lakosság különböző kategóriáinak különböző gazdagságú kategóriáit. Számos modell felszerelése a hidromasszázs eszközökkel lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy kellemes pihentető és terápiás eljárásokat hajtsanak végre.

A termelés alapjai

A termékek felszabadítására szolgáló anyag akril (akrilát vagy metakril), amely a nevük alapjává vált. Ez egy tartós polimer anyag, amelyet nemrégiben, csak három évtizeddel ezelőtt kezdtek használni fürdővíz előállítására. Azonban ebben az időben az akril termékek sikeresen vezető pozíciókat töltenek be az értékesítésben.

A termékek előállításához két technológiát alkalmaznak, amelyek eredményeképpen:

 • Öntött, drágább és kiváló minőségű, amelyet a lemezanyag magas hőmérsékleten történő magas hőmérsékleten történő hevítésével készítenek. Ezután egy speciális formába helyezi a megszilárdulást, és vákuumot hoz létre, hogy kiváló minőségű felületet képezzen. Az öntési folyamat során több réteg üvegszálat alkalmaznak, amelyek további erőt adnak a termékeknek és növelik az élettartamukat. Az ilyen fajta akril réteg 4-6 mm.
 • Extrudált (ABS), amely az összetevők polimetil-metakrilátból és akrilnitril-butadién-sztirolból való kölcsönhatásából ered. Az ilyen termékek kicsi vastagsága kb. 0,5 mm, ezért alacsonyabb teljesítményű tulajdonságokkal és rövid élettartammal rendelkeznek.

  A formatervezési minták előnyei

  Külsőleg a műanyag hasonlít egy matt üvegre, kellemes tapintású és gyönyörű. Az akrilhálózat gyors népszerűsége könnyen megmagyarázható. A fürdők számos tagadhatatlan érdeme van, mögött hagyva más fajtákat:

  • az alacsony hővezető képesség az akril emberi érintkezésének kellemes érintkezését biztosítja az emberi testhez, amelyen meleg, kényelmes felület van, és a vízzel töltött fürdő hosszú ideig tartja a kívánt hőmérsékletet;
  • magas esztétikai paraméterek, gyönyörű megjelenés, változatos kialakítás, egyenes, kerek vagy ívelt formájú bármilyen konfiguráció;
  • felszerelés dekoratív és praktikus részletekkel, modellek fogantyúkkal, fejtámlák, karfák, ülés, fények, masszázs készlet;
  • az ütésállóság és a károk ellenállása sokkal magasabb, mint a fémtermékeké, ahol a csiszolt zománc mechanikai hatásokból ered;
  • könnyen kezelhető a működés közben.

  A képen látható, hogy a saroktermékek lehetővé teszik a különféle méretű fürdőszobák létrehozását az eredeti belső térben, amely megfelel a tulajdonosok különleges stílusának és ízléseinek.

  Az aszimmetrikus termékeknek különböző arányai vannak, arányos, ami lehetővé teszi, hogy megvásárolja a legmegfelelőbb egy adott helyiséget, és telepítse azt még egy kis helyiségű helyiségben is.

  A szögletes fajták modelljeit a tervezők fejlesztik az ergonómia, a szép megjelenés és a különböző körülmények közötti használhatóság szempontjából.

  A népszerű modellek közül a fürdőkád téglalap alakú, lekerekített külső sarokkal vagy kiegészítő felülettel, így további helyet teremt az egyszerű használat és a tartozékok elhelyezése érdekében. Méretek: szélesség 80-100 cm., Hossza 160, 170 cm.

  Aszimmetrikus félköríves, egyik oldal mérete: 70-160 cm, a másik - 150, 160, 170, 185, 190 cm.

  Ár ajánlatok

  A különböző típusú akril fürdők árai a gyártás módjától függnek, ami meghatározza az akril vastagságát, méretét, díszítő elemeit, további jellemzőket, fúvókákkal vagy hidromasszázs nélkül.

  Jelentős különbségek a gyártó országa miatt:

  • Az orosz gyártmányú termékek 11 ezer rubel áron megvásárolhatók;
  • hidromasszázs, 15 000 rubel.

  Egy 75x150 cm-es cseh cég praktikus fürdőszobája 35 ezer rubelből áll.

  A lengyel gyártó 150x100 cm-es terméket ajánl fel 23 ezer rubel áron.

  Kétértelmű lehetőségeket kínálnak a kínai vállalatok. Termékeik két kategóriába sorolhatók. Az egyik olyan vállalatok, amelyek az államon belül kifejlesztett termékeiket gyártják. Termékeik eltérő minőségűek és alacsonyabbak.

  Vásárolhat egy 100 x160 cm méretű fürdőszobát 17 ezer rubelre, a hidromasszázs pedig 50 000 rubel.

  A második csoportba olyan vállalatok tartoznak, amelyek elit engedéllyel rendelkező termékeket gyártanak világhírű gyártókból Olaszországból és Spanyolországból. Az ilyen fürdők ára sokkal nagyobb, mint 500.000 rubel.

  A sarokkádak praktikusak, kis helyiségekbe történő beépítésre alkalmasak és az akrilból készültek kényelmesek és gyönyörűek, így a szoba eredeti és szokatlan designt nyújt.

  Lásd még: Akril fürdők gyártói: Értékelés, Sarokkád - Méretek, Milyen tömítőanyag jobb a zuhanykabinban

  Aszimmetria a fürdőszobában. Villeroy tágas fürdők Boch (Németország)

  Aszimmetrikus pentagonális akril kádak Villeroy Boch (Németország)

  Az aszimmetrikus pentagonikus fürdők az egyik legelegánsabb módja annak, hogy helyet takarítsanak meg a fürdőszobában, ugyanakkor fenntartsák a trendi geometriai trendet. A vágott (szaggatott) szögű fürdők a hagyományos téglalap alakú fürdők minden előnyével rendelkeznek, és a helytakarékosságot úgy érik el, hogy a szöget a leeresztőnyílás területén levágják. A Villeroy katalógusban A Boch bemutatja a Pentagon-kádak két modelljét a metróvonalról - jobbkezes és balkezes aszimmetriával. A fürdők kiváló minőségű akrilból készülnek, 170x80 cm-es méretben.

  Aszimmetrikus pentagonális akril kádak Villeroy Boch (Németország)