Legfontosabb > Tervezés

Kádok kettőért - az érzések egyesítéséhez

Mi lehetne szebb, mint egy hangulatos este, miután egy nehéz napot töltött a meleg vízben és a fürdőszobában? De hogyan töltheti el az estét egy szeretett társaság társaságában? A modern belső ötletek lehetővé teszik, hogy egy kellemes fürdőzési és kommunikációs folyamatot egy kedvelt emberrel kombináljunk, mert ebben az esetben a tervezők kidolgozták és megvalósították az ötletet - egy fürdőt kettő számára.

Ha az első dolog, ami eszedbe jut, hatalmas fürdők a medence mérete, akkor ez a cikk határozottan az Ön számára. A mai napig dupla fürdőt vásárolhat a fürdőszoba kis méretével. De mindent részletesebben.

Formák és méretek

Mindannyian hozzászoktunk hozzá, hogy a fürdõ csak téglalap alakú lehet. Nos, legfeljebb ellipszis formájában. A gyártók azonban ilyen sokféle formát kínálnak, ha a felkészületlen fogyasztónak nyilvánvaló nehézségei lesznek a választásban. Természetesen a leginkább kényelmes eljárásokat igénybe venni egy nagy fürdőben, elég nehéz megmondani az esetleges változatokat, de a leggyakoribb fürdőzésre vonatkozó ötletek is megéri.

Tehát a kettős fürdők lehetnek a következő formák:

négyszögletes

Ha a fürdőszoba mérete lehetővé teszi, akkor ez a lehetőség nagyon jó lesz. Egy hagyományos fürdőben a szélesség legfeljebb 80 cm, a fürdőkád nem kevesebb, mint 1 m, átlagosan szélessége 1,5 m.

Egy kis fürdőszoba befogadja az ilyen szépséget, de nyilvánvalóan nincs elég hely a kilépéshez, és csak megérinti mindazt, ami praktikus. Ha úgy ítéli meg, hogy a padló és a falak nedvesek, fennáll a sérülés veszélye. A dupla négyszögletes kádak méretei 190x120 cm, ezért a 6 négyzetméteres fürdőszoba nyilvánvalóan szűk lesz.

sarok

Ez a lehetőség előnyösebb. A sarokfürdők lehetővé teszik a helytakarékos megtakarítást, és meglehetősen kényelmes felszereléssel rendelkeznek. Még a kis méretű fürdőszobában is biztos lehet benne, hogy a sarokkád mindenhol fel fog tűnni. Az egyetlen "de" az, hogy csak ülő helyzetben lehet. Azonban a kettő esetében ez nem nagy hátrány, különösen azért, mert az ilyen fürdők nagyon kényelmes korlátokkal rendelkeznek az oldalakon.

Nem egy egyszerű lehetőség, két edényt egyszerre ötvözve. A keverő és a kifolyó lyukak a fürdő közepén vannak, mintha két edényt egyesítenének egyszerre egy szűkület segítségével. Egy ilyen fürdőben nagyon kényelmes a vízkezelés, és nem sok helyet foglal el, mint egy négyszögletes. Az oldalai korláttal vannak felszerelve, kényelmes háttámla van az ülésen.

ovális

Rendszerint hidromasszázs rendszerrel vannak ellátva, és egyszerűsített alakzatokkal és sima vonalakkal rendelkeznek. Egyes gyártók kiegészítik az ovális modelleket fényekkel, fejtámaszokkal és még asztallal is.

szokás

A gyártók sok nem szabványos megoldás fürdőt gyártanak, amelyek nagyon díszesek. Valószínűtlen, hogy egy ilyen fürdőt veszel egy hétköznapi vízvezeték-üzletben, mert minden nem szabványos forma általában rendelésre készült. Az ilyen szokatlan döntések legérdekesebb változatát az alábbiakban ismertetjük.

A legkülönösebb formák

A gyártók, amint nem jönnek létre fürdőképzésre két, beágyazó hidromasszázs szórófejek, fogantyúk és fejtámlák belsejében. Néhány fürdőkészülék még a kerület körül is felszerelhető az összes szükséges bútorral. Igaz, az ilyen fürdők méretei megfelelőek. A szív alakú fürdőkádak nagyon népszerűek. Romantikus, ugye? Az illatos gyertyákkal, virágokkal és pezsgőüvegekkel körülvett csodálatos módon megcsodálhatja a Valentin-napot, évfordulót, vagy csak egy estét kétéjéig.

Ha szeretné, hogy hova forduljon, akkor figyeljen a kétszemélyes Jacuzzira, amely hidromasszázs-fúvókákkal, fejtámlával, beépített fűtéssel, LED-es lámpákkal és egy sebességváltóval rendelkező motorral rendelkezik. És ez talán nem az elérhető opciók legátfogóbb listája!

Van egy fürdõmodell kettõnek, a "Romeo és Júlia" néven, ahol a lefolyók és a tartályok úgy vannak elhelyezve, hogy a szerelmesek egymás felé néznek.

Végül szeretnék megemlíteni egy ilyen újdonságot, mint a Yin és Yang modellt. Ez egy két részből álló tartályból álló fürdő. Az ilyen modell előnyei, hogy mindenki képes lesz beállítani a víz hőmérsékletét maguk számára és habot használ.

Kiválasztási funkciók

Válasszon egy dupla fürdőt sokkal nehezebb, mint egyetlen.

A választás során vegye figyelembe a következőket:

 • A szoba mérete.
 • Vegye figyelembe ne csak a preferenciáit, hanem egy másik ember ízlését is, mégis két fürdőre, nem pedig egy fürdőre választ.
 • Kényeztesse a kettős fürdőkád vásárlását pénzügyi lehetőségeivel. Figyelembe véve, hogy már eldöntötte, szükség van további fejtámlákra, egy hidromasszázs rendszerre, egy speciális fedőlapra? Minden további lehetőségért extra díjat kell fizetni.
 • Meg kell értened, hogy a vízügyi eljárások együttes alkalmazása nem a vízmegtakarítás, hanem a közös időtöltés. By the way, a víz áramlását illetően, elvileg nehéz beszélni egy fürdés két fürdő, mivel a mennyisége sokkal nagyobb.

Hozzon létre egy romantikus hangulatot

Tehát egy estét terveztek kettőre, és úgy döntöttek, hogy közös fürdővel kezelik a fürdőszobában. Fel kell készülnünk arra a területre, hogy romantikus hangulatot hozzunk létre.

Hogyan kell ezt csinálni? Lássuk lépésről lépésre:

 • Ne kezdjen hozzá tárgyak hozzáadásával a belső térben. Minden felesleget ki kell zárni: nincsenek törülközők, függönyök, hajkefék, zománcok és a hétköznapi élet egyéb elemei. Ha van egy kis fürdőszobája, akkor még a kezedbe kerülsz, akkor azonnal több helyet érez.
 • Minden felület tökéletes tisztaságát igényli. Legyen gyertya vagy sem - ez nem számít, mert nagyon szép lesz, amikor fényt játszik és tükröződik a felületeken.
 • A világos fürdőszoba helyén világos ékezeteket. Például a vörös rózsaszín szirmok, amelyek gyönyörűek a vízben vagy a hab háttérén. Hozzáadhat piros gyertyákat vagy epereket, mert a skarlát a szeretet és a szenvedély színe.
 • Egyáltalán nem lehet törölközőt használni, de jobb, ha nem mindennapi, de bolyhos és fehér színű. A szomszédokkal díszített fürdőszoba mellett helyezhető el.
 • A fürdőbe különféle aromás folyadékok vagy olajok adhatók. De nem lehet túlzás, hogy a szag ne legyen kemény.
 • Ha egy pezsgõs esti estet tervez, akkor jobb, ha egy vödörbe jégre teszik, különben a forró víz közelében gyorsan felmelegszik. A pezsgő és a snackek esetében jobb, ha külön kis asztalt hoznak létre.
 • Rendezzük el a gyertyákat. Néhányan még a víz felszínén is futnak, a többi pedig gyönyörűen a fürdő oldalán fekszik. De ez valami kellemetlenséget okoz, mert fennáll annak a veszélye, hogy valamit ütni fog. Jobb, ha gyertyákat helyeznek a padlóra vagy a fürdőtől.
 • Néha tengeri sót lehet hozzáadni a vízhez, vagy tartalmazhat néhány romantikus kompozíciót.

Kreatív fürdő ötletek és receptek

A legfontosabb a kellemes este a magánélet a fürdőszoba lesz végrehajtása néhány érdekes ötleteket.

A fürdőkád megosztásának ötlete meglehetősen kiterjedt, de kreatív ötleteket hozhat:

 • Csokoládfürdő. A csokoládé az öröm hormonját tartalmazza, és a csokoládéfürdő nem csak tetszik, hanem kedvező hatással van a bőrre is. Nagyon egyszerű előkészíteni, elegendő 200 g kakaópor hígítása anélkül, hogy adalékanyagokat egy liter meleg vízzel kevergetni, majd addig keverjük, amíg a kakaó teljesen fel nem oldódik, és az elegyet a fürdőbe adjuk. Olyan érdekes eljárás, amelyet tökéletesen kiegészítenek a pezsgő és a szamóca a csokoládéban.
 • Lebegő szívvel. Vágja ki a kis szíveket a kétoldalas kartonból. Tudsz írni valamilyen szót vagy vallomást rájuk. A karton szívét laminálni kell például egy nyomdában. A víz felszínére egy szívdarabot helyezhet el, és egy részt, amely a falhoz vagy a tükörhöz kapcsolódik.
 • Tengeri út. A tengervíz illúziójának megteremtéséhez adj hozzá tengeri sót a fürdőbe, kék színben festve a vizet. Tegyük fel a zenét a tenger hangjaival, tegyük a kagylókat és a gyöngyöket a fürdő körül, szétszórjuk a tengeri sót a művészi rendellenességben, és egy bolyhos kék törülközőt helyezünk el a fürdő mellett. Ahhoz, hogy újrateremtse a tengeri odüsszesét, írjon egy szeretetről szóló nyilatkozatot papírra, és tegye egy palackba, amely a fürdőben úszik.
 • Masszázs pihentető olajokkal. Készítsünk habfürdőt, aromás olajokat és illatos gyertyákat. A szagok nem lehetnek egymással ellentétesek. Válasszon egy levendula illatot, hogy szenvedélyes és érzéki környezetet hozzon létre. Hozzáadhat egy képet a rózsaszirmokról, amelyek lebegnek a vízben. Az olajoknak pihentető hatásuk lesz, és jótékony hatást gyakorolnak a bőrre.

Két fürdő: a kettős fürdő kiválasztásának szabályai + a legjobb gyártók áttekintése

Mi lehetne jobb, ha fürödni magával? Természetesen percek a kommunikáció egy szeretett egy. Ez hozta létre a fürdőt két embernek. A hely, az alak, a felület és a méret határozza meg az egész szoba belsejét.

A piac gazdag választékot kínál, ami megnehezíti a választást. Ezért ismerkedjen meg a paraméterekkel a legjobb megoldás megtalálása érdekében.

Különböző fürdőformák

A modern úszómedencéket klasszikus és meglehetősen szokatlan változatban mutatják be. A helyesen kiválasztott termékforma harmonikusan illeszkedik a belső térbe. És az eredeti megjelenés a szoba igazi fénypontja.

Szögletes alak. Logikus, hogy a helyiség sarkában vannak felszerelve. Lehetőség kisebb helyiségekben, bár nagy szobákban is elfér. Kényelmes belépni és elhagyni a fürdőszobát, köszönhetően az oldalsó speciális korlátnak.

Ennek az űrlapnak a mínusz az, hogy csak ülni mossa, ezért nem alkalmas azoknak, akik zuhanyozni akarnak. De a rendszeres eljárások együttesen - egy nagyszerű lehetőség.

Szögletes. Alkalmas közepes és nagy szobákhoz. Egy kis helyiségben ne telepítsen egy négyszögletes terméket. Nagyon sok helyet fog igénybe venni és kényelmetlenséget okoz a szoba körül mozgatásához.

"Két-in-one". Fürdőszoba két rekesszel. A legjobb megoldás, ha tetszik a forró vízben, és a második fél a hidegben vagy fordítva.

A változatot gyakran használják közepes méretű szobákban. A keverő és a kisülő nyílások az aljától és az oldal tetejétől azonos távolságban helyezkednek el. Gyakran a korlát oldalán és két háton helyezkedik el a kényelmes ülőhelyek számára.

Ovális. Különböző sima formák. A legtöbb esetben van egy hidromasszázs rendszer. Néha tábla, fejtámla vagy háttérvilágítás is kiegészül.

Szokatlan alakok. A gyártók soha nem hagyják figyelmen kívül hagyni az ügyfeleket, és érdekes fürdõfajtákat kínálnak.

Egy másik lehetőség - "Yin és Yang". Jellemzője külön tartályok. A vízhőmérsékletet egyedileg beállíthatja. Optimális esetben, ha egy személy szereti a habot, a másik pedig nem.

A fürdőfürdők következő formái is gyakoriak:

 1. Tértől. Nagy szobákban található. Kényelmesen bármely oldalra párhuzamosan ülhet.
 2. Round. A legtöbb esetben beépített fürdő. Chic lehetőség, de csak nagy szobák esetén.
 3. A félkör. A fal közelében helyezkedik el. Nem sok hely van, eredeti megjelenésű.
 4. Sokszög alakú. Egyenes és ívelt vonalak kombinációja. Ez drága, a nagy szobákban.

Szokatlan alakulat meglepetés a vendégek és a barátok. És kapsz maximális élvezetet, pihenéssel a második félidőben.

Dupla fürdő funkció

A fürdőzés még érdekesebb lehet, ha izgalmas és hasznos eljárásokkal egészül ki. Például egy masszázs, kellemes zene, a beágyazott színes LED-ek által rendelkezésre bocsátott fénycsillapítás.

Fürdés és masszázs egy időben

A legnépszerűbb választás a fogyasztók körében - hidromasszázs. Ez a víz pontos hatása a test egyes részeire. Az eljárás lehetővé teszi a szervezetből származó toxinok eltávolítását, pozitív hatással van az anyagcserére és javítja az általános hangzást. Tökéletesen kiegészítve aero masszázzsal.

A hidromasszázs rendszer általában 5-6 befecskendezett fúvókával van kialakítva. Víz és levegő keverékét szolgálják nyomás alatt.

Az Aero masszázs meleg levegőt kölcsönöz a víznek. Van meleg hab. A masszázs tökéletesen ellazítja a testet. Átlagosan 12-16 fúvókát helyeznek a kád aljára.

A hátmasszázs pozitív hatással van a központi és az ágyéki gerincre. A mikrovillák, amelyek kissé oblata alakúak. Ezeket a tartály oldalfalaira helyezzük és pontosan járunk el. A legtöbb modell 4-10 mikrovillával van felszerelve.

Megváltoztathatja a masszázs intenzitását drága modellekben. Az oldalán elhelyezi a speciális szabályozót. És ha a fúvókát mozgatja, a sugár iránya megváltozik.

Ha nem használja a fúvókákat, havonta egyszer fertőtlenítsen. A modell jellemzői miatt két lehetőség van. Először öntsünk egy speciális keveréket a tartályba, ahonnan belép a fúvókákba.

Másodszor, egy fertőtlenítő oldat hozzáadását egy vízben töltött kádban és a fúvókák befogadásával. A tisztítás után mindent meg kell mosni. A drága termékek szárítási lehetőséggel rendelkeznek.

Az egészségügyi szerelvények jellemzői

Fontos elem az egészségügyi berendezések - vízelvezető szerelvények zökkenőmentes működéséhez. A szivattyú segítségével a lefolyó túlfolyásához szükséges a fürdő.

Ez egy hajlított cső vízzel. A leeresztő nyílás fölött van. Megakadályozza a patakok lenyelését és a szennyvíz szétterjedését a helyiségben. A víz eltávolítására szolgál. Az egyik lyuk a fürdő alján található, a másik pedig az oldal tetejétől.

Az alábbi típusú túlcsordulások vannak:

 1. Szabvány. A cső, amely közvetlenül csatlakozik a lefolyó lyukhoz. Egy klasszikus lehetőség megfizethető áron. A víz leeresztéséhez el kell távolítani a csatlakozót.
 2. Félautomata. A mechanizmus a kábel segítségével működik. Könnyen használható - csak forgassa el a gombot.
 3. Automatikus. A parafa speciális mechanizmussal van felszerelve. A leeresztéshez nyomja meg a gombot a lábával.

Ezek közül a lehetőségek közül csak a klasszikus típus néz ki, és az olcsó modellek szerves része. A legtöbb modern fürdő automatikus vagy félautomata.

A függönyök megválasztásának finomságai

Vásárolni egy fürdőt, ahol zuhanyozhat, azonnal gondoskodnia kell a függönyről. Ez utóbbi megakadályozza, hogy a víz fél helyiségbe kerüljön, minimálisra csökkentve a sérülés esélyét. A termékek több fajtára oszthatók.

Soft. Rögzítve a sávhoz. A költségvetési opció viszonylag rövid élettartama. Base:

Az első a legalacsonyabb árat és a felhasználás időtartama. Az utóbbiak drágábbak és kevésbé félnek a mechanikai sérüléstől.

Mégis mások - a legszigorúbb, hosszú ideig használják és vonzó megjelenésűek.

Kemény. Kösse közvetlenül a kádba. Bár drágábbak, mint az előző változat, évek óta használják őket. Bázisuk műanyag vagy üveg. A műanyag termékek olcsóak, könnyűek, érdekes kialakításúak, de gyorsan elveszítik a színeket és instabilak még a jelentéktelen mechanikai hatásokra is.

A mechanizmustól függően a függönyök a következő csoportokra oszthatók:

 • csúsztatva - hozzon létre egy zuhanykabinot, mert mind vizuálisan, mind pedig fürdőben bocsát ki;
 • mozdulatlanul - elkülönítsen egy fürdőzónát a helyiség egyéb elemeitől; csúszó módosítással együtt használva zuhanást képez;
 • komplex - olyan részekből alakul ki, amelyek a fürdőbe rakódnak.

A legnépszerűbb a fogyasztók körében - üveg rögzített válaszfalak, és a második hely - műanyag. Azonban megvásárolhatja és megvásárolhatja a lehetőséget.

Néhány érdekes tulajdonság

A termék költségének növekedésével a gyártók több lehetőséget kínálnak. A fogyasztók közül csak a legvonzóbbak népszerűek.

Elektronikus beállítás. Az ozonáció jellemzőinek, időtartamának és sorrendjének beállítása, a víz- és aero masszázs. Speciális eszközöket használnak a menedzsmenthez.

Ozonizálás. Biztosítja a mosást tiszta vízben. Elpusztítja a kórokozókat a fürdőszobában, pozitív hatást gyakorol a test vérkeringésére és eltávolítja az elhalt sejteket az emberi bőrről. Az ózongáz fúvókákkal kerül a vízbe.

Színterápiás. Azt is nevezik a fénykezelésnek. Lazít és pozitívan befolyásolja a testhangot. Ez olyan miniatűr eszközzel történik, amely nem fél a vízzel való érintkezéstől, és fényforrás.

Az érintőképernyőn állítható. Jól kombinálható hidromasszázzsal.

Csúszda alja. Sérülés a fürdőszobában - nem ritka. Ha egyszer sikerült egy zúzódást előidézni, akkor egy másik alkalommal komolyabb károkat okozhat.

A gyártók egy speciális domborított fólia aljára helyezik, vagy dudorokkal és hornyokkal készítik. Talán egy kicsit kényelmetlen, de biztonságos.

Oldallap. Csatlakoztatva a tartály külső falához. A fő feladat az, hogy látványosabb megjelenést biztosítson. Egyes gyártók egyszerre kínálnak több oldalsó falat. De elég egy, és a szoba kialakításának változása esetén a másodikra ​​gondolhatunk.

Népszerű anyagtípusok

A gyártás sanitary berendezések használt különböző anyagok. A kettős fürdőkád kiválasztásakor sok fogyasztó kedveli a könnyű polimert, amely jól érzékelhető eszközként szolgálhat hasznos lehetőségekkel - a hidromasszázs fúvókák, izzók és így tovább.

Akril. Az egyik legnépszerűbb lehetőség. A fürdők rugalmassága miatt különböző formákat öltenek. A termékek tartják a hőt és sokáig használják. A falak simaak és fényesek.

Alacsony tömeg, minimális zaj a vízzel való töltés és a javításra vonatkozó követelmények hiánya miatt - a fő előnyök. Hátrányok: jelentős költségek, alacsony ellenállás a magas hőmérséklet és a vegyi anyagok.

KVAR. Kvarc és akril keveréke. Hosszú időn belül megváltozik a használat. Ellenáll a mechanikai sérülésnek.

A Quarilla fürdő jelentős költséggel jár. Ne öntsön forró vizet - a termék megrepedhet.

Steel. Az acélból készült fürdő az egyik legnépszerűbb. Nem félek a csapásoktól. Megfizethető ár.

Ennek ellenére számos hátránya van:

 • vízzel való töltés közben sok zaj keletkezik;
 • jelentős hővezető képességgel rendelkezik, így a víz gyorsan hideg;
 • zománc borítja, ami könnyen megsemmisül és mechanikai sérülés miatt repedések keletkeznek.

Ezenkívül az ilyen termékek előállításának sajátosságai korlátozzák a tervezési lehetőségeket.

Öntöttvas A klasszikus fürdők, amelyek a fogyasztók körében népszerűek az alacsony költségük miatt. Ellenáll a mechanikai igénybevételnek. Nem félek a rozsdától. Az acéltól eltérően, melegen tarts.

Csak egyetlen hátrány - a zománc instabil a magas hőmérséklet hatására, és a karcolások és egyéb mechanikai hatások miatt romlik.

Mesterséges kő. Ez a fürdő sokkal kisebb, mint a természetes kő, ugyanolyan előnyökkel jár. Megfelelően kiválasztott belső térrel, gyönyörűen néz ki. Azonban a magánlakásokban szinte soha nem használt.

Bár a mesterséges kőből készült fürdők kevesebbek, mint a természeti lehetőségek, de az ár még mindig harap. A termékekben lévő víz gyorsan megfázik.

Az anyagok száma korlátozott, így könnyen kiválaszthatja a megfelelő opciót. De ne felejtse el konzultálni a szeretett személyével.

Áttekintés a legjobb dupla fürdők gyártókról

Az utóbbi években a legnépszerűbb fürdőkádak akrilak. Kínálunk, hogy megismerkedjünk a fajta legfontosabb európai termelõivel.

Mit kínál a Roca márka?

A választékban ovális, téglalap alakú és szögletes akril termékek. Extrák: görgők, fejtámlák, dekorációs panelek, csapok, termosztátok, zuhanyzók, oldalsó korlátok, fiókok a testápolási termékekhez.

Hidromasszázs funkcióval. A fürdőmodellek mélysége 40-65 cm, a legkisebb vízmennyiség pedig 160 liter.

A fürdők az USA-ban, az EU-ban és 2006 óta az Orosz Föderációban készülnek. Tosnóban, Leningrad tartományban, a Roca leányvállalatot hozott létre, a Roca Rusot. Az utóbbi a 2017-es évtől 30 termelési műhelyből áll és évente 500 szaniter árut gyárt.

A márka termékek előnyei:

 1. Széles tartományban. Több mint 200 modellt mutatnak be.
 2. Különféle design. Több ezer színt és érdekes kombinációt használnak.
 3. Viseljen ellenállást. Az akril réteg vastagsága - 6 mm-től.
 4. Könnyű gondozás. Különleges csúszásgátló és szennyeződésgátló anyagoknak köszönhetően a fürdőt háztartási vegyszerek használata nélkül tisztítják.
 5. Megfizethető ár. A modelltől és konfigurációjától függően a költség 8,5-120 ezer rubel.
 6. A használat időtartama. A gyártó 8-10 éves garanciát vállal az akril és 2 komponensek számára.
 7. Szolgálat. Az Orosz Föderáció minden régiójában vannak szolgáltató központok.

Egy kicsit hátrány. Először, a hibás fürdőket néha értékesítik. Másodszor, vannak hamisítványok, ezért ügyeljen arra, hogy ne dobja el a pénzt.

Roca az egyik piacvezető. Néha felmerülnek kérdések az orosz gyár termékeinek minőségéről. A legfontosabb előny a kiszolgálóközpontok széles hálózata.

A Ravak termékeinek jellemzői

A vállalat 1991 óta létezik. Eleinte olcsó lelkeket és raklapokat kínált ABS műanyaggal, üveggel és akrilnal. 1998 óta akril és hidromasszázs fürdőket forgalmaz. Az utóbbi a vásárlók körében magas színvonalú és ergonómiai termékekként helyezkedik el.

A gyártó aktívan részt vesz számos kiállításon, ahol termékei rendszeresen díjakat kapnak. Különösen a vállalat nyerte el a Red Dot 2015 design díjat, és tagja volt a Mosbuild 2016-nak.

A Ravak fürdők fő előnyei:

 1. "Hasznos tervezés". Több mint 25 gyűjtemény jött létre, többek között magas emberek, gyerekek, könyvkedvelők stb.
 2. Sok méretben. A legtöbb versenytárs több mintát kínál, és Ravak több tucat.
 3. Kényeztető ellátás. A felület könnyen tisztítható antibakteriális tulajdonságai miatt. Háztartási vegyi anyagok sorozatát hozta létre kizárólag a cseh gyártó termékei számára.
 4. Options. A fürdőszobában a vevő számos kiegészítést vásárolhat.
 5. Minőségi felszerelés hidromasszázshoz. Ez a rendszer az egyik legjobb a piacon.
 6. Hosszú távú használat. A fürdőkre vonatkozó garancia 10 év, a hidromasszázs rendszereken - 5, és a kiegészítő berendezéseken - 2-5.
 7. Költség. A különböző modellek ára - 10-400 ezer rubel.
 8. Szervizközpontok. Legalább egy szolgáltató központ minden regionális központban.

Hátrányok a gyártónál sokkal kisebb. Először is egyes termékek költsége magasabb, mint az azonos minőségűek és konfigurációk analógjai a versenytársaké.

Másodszor, a vállalat külön elemeket értékesít, így a vevő kénytelen túlfizetni. Harmadszor, néha találkozhatsz nem eredeti termékekkel.

Cersanit termékek

A lengyel-román-orosz közös vállalat 1998 óta működik. A cég kerámiát, akril fürdőket, tálcákat, szanitereket, porcelán termékeket, szanitereket és csempeit gyárt.

A Cersanit öntött és extrudált akril kádakat és zuhanytálcákat kínál. Az előbbiek közül a legnépszerűbb a négyszögletes, szögletes, ovális és nem szabványos fajták. Ezért nem lesz probléma a dimenzionális termék megválasztásához a vízügyi eljárások együttes elfogadásához.

A Cersanit fürdő legfontosabb előnyei:

 1. Széles tartományban. Több mint 30 gyűjtemény különböző modellekkel.
 2. Méretek. A modelltől függően a szélesség 60-90 cm, hossz - 2 m, mélység - 60 cm, térfogat - 160 - 230 l.
 3. A használati idő. Garancia - 5 év.
 4. Költség. Árak 4-60 ezer rubel. - termékek minden ügyfélcsoporthoz.
 5. Könnyű gondozás. Könnyen tisztítható közönséges tisztítószerekkel.

Ami a hiányosságokat illeti, az egyik nyilvánvaló, amelyet a közös fürdőzés rajongói jegyeztek fel, a hidromasszázs rendszer hiánya, mivel az akril vastagsága mindössze 3 mm.

Néha hibás termékeket kínálnak ukrán és orosz gyárak. A fürdőkategóriában rossz minőségű keret. Nincs csúszásgátló bevonat, ami növeli a sérülés valószínűségét.

A Cersanit széles körű választékot kínál különböző árszegmensekben. Azonban az előnyök némileg kiegyensúlyozottak a hidromasszázs rendszer telepítésének és a csúszásmentes bevonat hiányának köszönhetően.

Hasznos videó a témában

Kétágyas szoba hidromasszázs káddal:

A fürdőkád jellemzői:

A szakértői elemző elemzi az akril, öntöttvas és acél fürdők tulajdonságait:

Hogyan csökkentsék az acélfürdő zaját:

Hogyan válasszunk akril fürdőt?

A második féléves fürdő kiváló alkalom a kikapcsolódásra. Elemezze a gyártók formáit, anyagait, lehetőségeit és egyéb javaslatait. Ellenőrizze kedvencével. Fontos, hogy a tartály harmonikusan illeszkedjen a helyiség belsejébe. Kívánjuk, hogy a megfelelő választást és romantikus estéket élvezhesse.

Kondika kiválasztása két kompetensen: 5 típus

A fürdőkádak széles választékát kínálják két különböző formában, méretben és funkcionalitásban: a fürdőszobában minden fürdőszoba színe. Jelenleg hatalmas számú különböző fürdő található. Ezek különböznek egymástól, mind színükben, mind formájukban, a modell típusában. Különösen fontos fürdő lehet a szerelmeseinek és az újszülötteknek, mert olyan kedves, hogy fürödni szeretne a szeretteivel, különösen ha habokat vagy nyugtató illóolajokat ad hozzá a vízhez. De előfordul, hogy a fürdőkád, ami a lakásban vagy a házban van fürdőszobában, aligha alkalmas az egyszemélyes fürdővel kapcsolatos eljárásokra, nem két felnőtt számára. És akkor jöjjön el a speciális, széles fürdőkhöz, kettőért.

Népszerű fürdők: kétágyas

Tehát, amint már említettük, a széles fürdőkád két kiváló megoldás lehet egy modern otthon számára.

Az úgynevezett dupla fürdők nem csak vízzel tölthetők be, hanem például sok filmben pezsgővel. És a fürdőszoba oldalán, hogy tegye a kis gyertyákat, hogy fenntartsák a romantikus hangulatot a fürdőszobában.

A kétszemélyes fürdőszobák kellemes időt tölthetnek a szerelmes párokban

A kettős fürdőkád fő jellemzője egy ilyen szerkezet mérete.

Tehát a fürdőszoba mérete két felnőtt számára:

 • A négyszögletes dupla kád méretei például: 190x160, 180x140, 200x155 cm, stb;
 • A figurázott fürdőszobák, szemben a standard négyszögletesekkel, három vagy több méretjelzővel rendelkezhetnek, például: 185x150x120, 160x200x160 cm stb.;

Ezenkívül érdemes fenntartani, hogy milyen típusú dupla fürdők vannak.

Nagy számban különböztetik meg őket, de fontolják meg a fő típusokat:

 • Fürdő kettő számára hidromasszázs funkcióval;
 • Sarokkád 2 felnőtt részére;
 • Ovális fürdőszoba szerelmeseinek;
 • Kerek fürdőszoba kétszemélyes;
 • Jacuzzi kettőért.

Az utóbbi az egyik legnépszerűbb dupla fürdő, a legtöbb fiatal párok szerint.

A kétágyas fürdőkád népszerű modelljeiről érdemes megemlíteni olyan modelleket, mint:

 1. «Dinamica». Ezt a modellt a hazai gyártók hozták létre. A tervezés lehetővé teszi, hogy kívánság szerint mind a háttérvilágítás, mind a hidromasszázs egység felszerelése.
 2. "Brenta" - dupla akril fürdő, szintén hazai termelés. Ez a modell a karfákkal felszerelve a fejtámlákat is felszerelheti a vízkezelés kényelméhez.
 3. "Bomond" - a modell mesterséges kőből készül.

Az utóbbi verzióban televíziós rendszert, dekoratív szekrényt és polcokat lehet telepíteni.

Választott egy pezsgőfürdőt a lakásban

Az ilyen fürdõk felbecsülhetetlen ajándék és segéd lesz hétköznap, amikor visszaér a munkából fáradt. Végtére is, nincs semmi jobb, mint helyettesíteni a testet a vízmasszázs, különösen ha van egy szeretett a közelben. A hidromasszázs kádban fekszik sokkal szebb.

A pezsgőfürdő kiválasztása előtt olvassa el a különböző gyártók véleményét

A rendszer és az elektronika speciális szerkezetének köszönhetően az ilyen típusú fürdőkészülék funkcionalitása meglehetősen kiterjedt, klasszikusan a hidromasszázs medencében:

 1. Számos program hidromasszázson. Ezek 2-5 és több lehetnek.
 2. Jets, hogy lazítsák az izmokat.
 3. Side vízesés - nincs minden modellben, de sokan. Segít pihenni.

A hidromasszázs kádak saját kezükben is javíthatók, például vízfogyasztást biztosító LED-lámpák megvásárlására, a hidromasszázs nemcsak kellemes a fáradt testhez, hanem a szeméhez is, ami viszont képes lesz élvezni a gyönyörű, különböző színekben megvilágított vizet.

Sokan azt is tanácsolják, hogy vásároljon egy aromaterápiás rendszert egy ilyen fürdőszobában. Ebben az esetben a levegőt különböző lángokkal telített levegő töltik fel. Mindez nemcsak kellemes nyugtató, romantikus légkört teremt, hanem a fürdőszobát is a fürdőközpontok körülményeihez hozza.

Mindent egybevéve javíthatja a fürdőszoba funkcionalitását a hidromasszázs mp-3 rendszerrel, majd élvezheti a vízkezelést kedvenc dalainak vagy klasszikus zenéjének hangzásához.

Jacuzzi kettőnek: fürdőkádak

A szeretetről szóló számos filmnek köszönhetően az ifjúkori és a szerető párok között a jacuzzi divatja tisztességes lendületet kapott, és ez valójában nem könnyű.

A fürdő két alakját a helyiség nagysága és a lakók magassága alapján kell kiválasztani

A vízi masszázs funkciójával ellátott pezsgőfürdő különböző formában jön létre:

 1. Classic. A klasszikus modell egy téglalap alakú jacuzzi. Nagyszerű azoknak a lakásoknak és házaknak, ahol egy meglehetősen kis helyiséget rendeznek a fürdőszobában. Ebben az esetben van hely a telepítéshez és egyéb fontos vízvezetékhez.
 2. Corner. Ezek a jakuzzák jó állapotban vannak szinte minden szobában.
 3. Oldalsó pezsgőfürdő. Van egy nagy plusz: a nagyobb kényelem és a tisztességes belső térfogata a fürdőszobában.
 4. A kerek jacuzzik nagyszerűek a nagy fürdőszobákban. A leglátványosabb kerek jacuzzi, ha a szoba közepén helyezkedik el. Gyakran, ez a választás a fürdőszobák gazdag otthonokban.
 5. Jacuzzin standard formák. Bizonyos stílusok és témák igazolhatják.

Gyakran előfordul, hogy a gyártók különféle kiegészítő polcokat tartoznak a tartozékokhoz, a lámpákhoz és az mp-3 rendszerhez, vagy akár egy televíziókészülékhez egy szabványos jacuzzi készlethez.

Szögletes fürdőmodellek két: hazai és külföldi

A kettős sarokkád felszerelhető mind nagyméretű fürdőszobákban, mind azokban, ahol nincsenek nagy méretűek.

Ez egy sarokkád, amely vizuálisan megnövelheti a helyet, és nem rejtheti el.

A sarokfürdők előnyei közül kiemelendő a kompaktság és a praktikusság.

A sarokkád, valamint a szokásos dupla, hidromasszázzsal is felszerelhetők.

Érdemes megemlíteni a hazai gyártók ilyen népszerű modelljeit, mint:

 1. "Borey 3". 150x150x54 cm méretű, ez a modell 375-380 l vizet képes megtartani. Ennek a hazai modellnek a megkülönböztető jegye a 2 beépített ülés jelenléte. Szükség esetén a "Borey 3" sarokfürdő hidromasszázs egységgel egészíthető ki.
 2. «Nysa». Ez a kétszemélyes sarokfürdő a korábbi modellnél kisebb méretű, kapacitása pedig 167-168 liter víz. Mind a balkezes, mind a jobbkezes kivitelben kapható.

Nincs lehetőség a kiegészítő berendezésgyártók számára a legfrissebb verziónál.

Külföldi modellektől meg kell jegyezni:

 1. A "Gentiana" dupla sarokkád cseh modellje. Az alapváltozat beépített üléssel és két fejtámlával van ellátva, továbbá az ügyfél kérésére a modell további funkciókkal is felszerelhető.
 2. A kínai gyártók kiváló minőségű, szögletes fürdőt készítettek két "TS-0929" -nek. Az alap csomag tartalmaz egy ülést, 2 db-os fejtámlát, egy krómozott korlátot, valamint egy dekoratív képernyőt egy speciális keresztrúddal a törülközők számára.

Bath méretek két (videó)

A fejlett technológiának köszönhetően a forró kád kezelése meglehetősen egyszerű, és kevés ember okozhat nehézségeket. Így nyugodtan mondhatjuk, hogy egy dupla hidromasszázs kád egy nagyszerű lehetőség egy fiatal család számára.

Áttekintése az 5 féle legjobb fürdők számára két

Eszköz és működési elv

A dupla fürdők különböző formában érkeznek:

 • Szögletes. Ugyanolyan formájú, mint egy közönséges fürdő, csak több. A keverő középen vagy oldalán helyezkedik el.
 • Corner. Két dobozban áll rendelkezésre - balra és jobbra.
 • Ovális. A keverő középen vagy egyik oldalon áll.
 • Custom.

A fürdőkád típusai szerint a fürdőkád típusai szerint többféle típusú:

 • A fal a falhoz közel helyezkedik el, és az alatta lévő tál vagy keret egy képernyővel van ellátva.
 • Süllyesztett keret, dobogóra vagy padlóra szerelve.
 • A különálló bárhol telepíthető. Annak érdekében, hogy kommunikációt folytasson vele, szakemberrel kell kapcsolatba lépnie.

A dupla fürdők különböző anyagokból készültek. Ezek közül a leggyakoribb az akril.

Az akril termékek kétféle típusból állnak - ABS műanyagból készült fürdőkkel, akrilbevonattal (ABS / PMMA) és öntött akrilnal. Az ABS-műanyag koextrudálással (azaz ragasztással) kapcsolódik az akril bevonathoz, ezért a hőmérséklet csökkenése miatt idővel a mikrocukrok és a delamináció lép fel.

Az ABS durva és porózus, elnyeli a nedvességet.

Az öntés (vagy öntött) akril tartósabb és legfeljebb 10 évig tart. A felület érintése sima, egyenletesen festett. Ha a bevonat sérült, visszaállítható. Az akril alacsony hővezető képességgel rendelkezik, hosszú ideig tartja a hőt.

Annak érdekében, hogy megtudja, milyen anyagból áll a fürdő, nézze meg az oldal szélét. Helyett a vágás kell 2 réteg - akril és gyanta. ABS / PMMA 3 rétegben - akril, ABS és megerősítés.

A Quarille kvarcporból és akrilból áll. A Quarilla fürdőt a cég fejlesztette ki - Villeroy. Boch.

A Starilan-t Kaldewei hozta létre. Acél formájú és akril rétegből áll, amelyet egy összetett hordozóval és egy több órás présszel egyesítettek. Kombinálja az akril és acél tulajdonságait.

A mesterséges kő (vagy öntött márvány) 85% -a őrölt márványból áll, 15% -ot a magasságból. Az anyag tökéletesen sima és sima, kopásálló, erősebb, mint a természetes kő 2 alkalommal. Nem rétegzett, de működésképtelenné vált, egyszerűen helyreállítható a vágott és törött széle.

Az acél kettőnél gyakorlatilag nem termel, mert az acél nagy tömegű.

A telepítés során a terméket támasztékokra helyezzük, és alulról hangszigetelő anyaggal zártuk. A modellekhez két további kiegészítő kellék. Az anyag könnyű, gyorsan felmelegszik, és ugyanolyan gyorsan melegít. Az acél fürdők csak csiszolóanyag nélkül tisztíthatók, így a vékony zománcot nem szabad elrontani. A termék olcsóbb, mint a kiváló minőségű akril, öntöttvas vagy mesterséges kádak. Az élettartam 15 év.

Az öntöttvas kettő számára nem az anyag súlya miatt termel.

A fürdőkhöz gyakran csatlakozik egy képernyő vagy egy panel, amellyel lezárható a tálat tartó fémkeret. A design egy alumínium keretből és egy műanyag, plexi vagy más anyagból készült panelből áll.

A szabványon kívül bizonyos modelleken kaszkád termosztatikus keverő is van. Egy ilyen keverő a szokásosnál szélesebb, és az áteresztőképesség több mint 2 alkalommal nő. Ugyanakkor a sugár egy természetes vízeséshez hasonlít.

A fürdőszobában gyakran van vízelvezető eszköz, de a csatornahálózathoz való csöveket külön kell megvásárolni. Javasoljuk vízszűrők használatát, ha vannak fúvókák a modellen. A fürdőt a vízellátáshoz és a szennyvízhez kell csatlakoztatni szakemberhez.

Cél és funkciók

A dupla fürdő elsősorban a kikapcsolódásra és a higiéniára specializálódott. Nem alkalmas háztartási igényekre, mivel a tisztítószerek eldugíthatják a lefolyókat vagy a fúvókákat.

A konfigurációtól függően a kettős fürdők a következő funkciókból állnak:

 • Whirlpool. A rendszer elektromos szivattyúból, fúvókákból, kompresszorból, csőrendszerből és vezérlőegységből áll.

Hogyan válasszunk

Először is figyeljen a méretekre. A dupla fürdők több mint 150 cm hosszúak és több mint 110 cm szélesek. Ha van egy kis szobája, válasszon egy sarokkádat.

A fürdők esetében a szabály: minél drágább, annál jobb a minőség. Az ár az anyag és az alkatrészek minőségétől függ. Az anyagnak egységesnek kell lennie, zseton és csík nélkül, a szín egyenletes.

Mit kell figyelni:

 • Form. Az akril fürdõ bármilyen alakú lehet, ám annál összetettebb a forma, annál vékonyabb a lemez, amelybõl készült. Ügyeljen a megerősítésre és az erõsségre. Egy acélkád jobb választani egy standard négyszög alakú, akkor hajlítani kevesebb.
 • A keverők minősége és elhelyezkedése. A készlet néhány fürdőszobája termosztátot tartalmaz, amely lehetővé teszi a víz hőmérsékletének beállítását. Lehetővé teszi a vízfogyasztás akár 30% -os csökkentését.
 • Options. Fel lehet szerelni fúvókákkal hidromasszázs, aero masszázs, turbófeltöltés.
 • A hidromasszázs szivattyú teljesítménye. 250 literes térfogat esetén elegendő teljesítmény 1 kW-ban. Minél több fúvóka telepítve van, annál erősebb a szivattyúnak.
 • Csúszásgátló felület.

Nem fontos:

 • Fejtámlák és fülkék. Majdnem minden dupla tál akrilból készül. Minél bonyolultabb a kanyarok és rések alakja, annál erősebb a szerkezeti erő.
 • Fűtött víz a masszázs alatt.
 • TV, rádió, DVD vagy USB lejátszó.
 • Dekoratív vízesések. Díszítsd a fürdőt, de növeld a vízfogyasztást.
 • Megvilágítás és krómterápia.
 • Átlátszó oldalablakok.

örvény

A hidromasszázs rendszer és az aero masszázs jelenléte. A beépített vagy kompakt hordozható vezérlőpanel tartalmazza az átfolyási sebesség és a kapcsolási módok módosítását.

A fúvókák a fürdő különböző részeiben helyezkednek el:

 • Alján. Aero masszázsra tervezve.
 • Az oldalakon. Általában masszázsmasszákat készítenek.

Elektronikus vezérlési módok. A memória legfeljebb 50 változatot tartalmaz.

A turbó masszázs jelenléte.

Színterápiás. A legtöbb forró kádban különböző színű, beépített tál található. Vannak különböző változatok és háttérvilágítású modellek.

Ozonációs rendszer. A jets fertőtlenítik és megtisztítják az ózont.

A fejtámlák, fogantyúk elérhetősége.

Az űrlap jellemzői:

 • Anyag: akril, acél, műkő.
 • Forma: bármely
 • Méretek: 110 és 210 cm közötti, szélesség 81 és 220 cm között
 • Térfogat: 183 l
 • Típusok: beépített, önálló, fal
 • A szabályozás típusa: elektronikus, pneumatikus.

Funkciók (modelltől függően):

 • Whirlpool.
 • Aero masszázs.
 • Hátmasszázs
 • Lábmasszázs.
 • Ozonizálás.
 • Tisztító rendszer
 • Háttérvilágítást.
 • Rádió.
 • Fejtámlák.

Az űrlap előnyei:

 • Stílusos design és kényelmes illeszkedés. Fejtámaszokkal ellátva, kényelmes fogazású.
  Többféle masszázs, számos funkció.
 • Elektronikus vezérlési módok, a nyomás és áramlás intenzitásának beállítása, akár 50 különböző program a memóriában.

Az űrlap hátrányai:

 • Nagy méret.
 • Csak szakember végezheti el a szerelést és a javítást, ha Ön maga kicseréli az alkatrészeket, a garancia elvész.
 • A vízszűrés és a speciális eszközökkel történő tisztítás szükséges, különben a fúvókák eltömődnek.
 • A szállítás összetettsége.

Top modellek értékelése

 • Gemy g9083
 • Appollo AT-919
 • Orans OLS-BT6012X

akril

Az akril bevonat két típusból áll: ABS akril bevonattal és szilárd öntött akrilnal. Az akrilfürdő hosszabb ideig tart, mint az akril bevonatú ABS fürdő. A felületen nem lehet érdesség, nem csíkok, a szín egyenletes.

A szilárdság érdekében az alsó réteg több rétegű üvegszőnyeggel megerősödik, és lapátlapokkal erősítve. A fürdőt fém keretre szerelik fel. A szerkezet bezárásához a képernyőt oldalra szerelik fel.

Az űrlap jellemzői:

 • Alacsony hőteljesítmény és hővezető képesség. A víz nem melegíti fel a fürdő felületét, így a hő hosszabb ideig tart.
 • Az erő nem rosszabb, mint más típusú bevonatok. A kiváló minőségű akril nem deformálódik a működés során.
 • Vastagság: 5-6 mm.
 • Súly: kb. 30 kg.
 • Terhelés: 500 kg-ig.
 • Lehetőség van világítás, hidromasszázs rendszerek és egyéb kiegészítő funkciók telepítésére.

Az űrlap előnyei:

 • Könnyű.
 • Kopásálló felület.
 • Különböző formák.
 • Jó hővisszatartás.
 • Könnyű kezelni, a foltok nem tapadnak a felületre. A rozsda és a plakk nem alakul ki.
 • Az anyag egyenletesen színezett, a hasadékok láthatatlanok.

Az űrlap hátrányai:

 • 3 és 10 év közötti élettartam.
 • Súlycsökkenést okozhat.
 • Az ellátáshoz speciális eszközökre van szükség.
 • Magas ár a minőségi modellekhez.

Top modellek értékelése

 • 1MarKa Love 185 × 135
 • ALPEN Vesta 180 × 80
 • Gemy g9083

sarok

 • Számos formaváltozat: a trapéztől a körig, szögletes sarkok.
 • Két változatban készül: balkezes és jobbkezes.
 • Vannak falak, szabadon álló, beágyazott modellek.
 • Számos opció a berendezésekhez, hidromasszázzsal vagy anélkül.

Az űrlap jellemzői:

 • A fürdőanyag fa, akril, műkő.
 • A fürdő alakja aszimmetrikus, szögletes.
 • Méretek: 135 és 210 cm közötti, szélesség 75 cm és 220 cm között
 • Térfogat: 183 l
 • Típusok: beépített, önálló, fal.
 • A szabályozás típusa: nincs vezérlés vagy elektronikus (a konfigurációtól függően).

Előnyök:

 • Stílusos design.
 • Könnyű használat.
 • Helytakarékos.

hátránya:

 • A szokásos modellekkel magasabb árak.
 • Nehéz mosni nem szabványos forma miatt, így csak speciális eszközök maradnak.
 • A falfürdő felszerelése tökéletesen sima falakat igényel.

értékelés

 • Bas laguna
 • Riho LYRA
 • Aquatek Virgo

Szabadon álló

A kád nem érinti a falat, nincs szükség az ízületek tömítésére. A helyiség közepére telepíthető, a kommunikáció általában padlóburkolat alatt történik.

A formák és díszítések változatosabbak, mint a falfürdők. A csomagköteg lehet hidromasszázs és aeromasszázs fúvókák, fények, lépcsőzetes vízesések.

Az űrlap jellemzői:

 • Anyag: akril, műkő.
 • A fürdőkád alakja négyszögletes, ovális, szögletes, aszimmetrikus.
 • Méretek: 135 és 210 cm közötti, szélesség 75 cm és 220 cm között.
 • Térfogat: 183 l.
 • Típusok: önálló.
 • A szabályozás típusa: nincs vezérlés vagy elektronikus (a konfigurációtól függően).

Előnyök:

 • Számos lehetőség van az űrlapok és a formatervezésre, a fürdésre a lábakon vagy a képernyőn.
 • Nem igényel vízszigetelő falakat.
 • Telepíthető a hely bármely részén.
 • Van egy teljes készlet hidromasszázzsal.

hátránya:

 • Ár magasabb, mint a fal.
 • Szükség van a csövek és a szennyvíz elvezetésére a padló mentén a telepítési helyszínre.

Top modellek értékelése

 • Riho Doppio jobbra jobbra
 • ALPEN Vesta 180
 • 1MarKa Love 185x135x80

Képernyővel

A képernyőt a fürdő alsó részére helyezzük a tartószerkezet, a tálca alja és a csatlakoztatott kommunikáció bezárása érdekében. Különböző anyagokból készül:

 • Műanyag. Könnyű, tartós, nem igényel gondoskodást. Törékeny, nagyon könnyű megtörni.
 • MFD. Stílusosnak tűnik. Stabil és megbízható, speciális kezelést igényel.
 • Plexi. Tartós. Nem szükséges a feldolgozás. Egyszerű ütem.
 • Forgácslap. Alacsony ár Vízfóliázó filmből készült.
 • Plexi. Vízálló anyag. Nem túl tartós.

A telepítés típusai:

 • Süket. A képernyő szegezett a kerethez. Ne vállalja az ajtók jelenlétét.
 • Csuklós ajtóval.
 • Tolóajtóval.
 • Cserélhető.
 • Behúzható oldal.

Az űrlap jellemzői:

 • Szabványos méretek: 1500 mm és 1700 mm.
 • Magasság: 52 cm.
 • Az ajtók és a polcok elérhetősége a kiviteltől függően.

Előnyök:

 • Gyönyörű formatervezés. Bezárja a fürdő profilját és alját.
 • Lehetőség van egy tárolóterület létrehozására a fürdőszoba alatt.

hátránya:

 • Üres képernyővel lehetetlen a kommunikációhoz jutni, más típusú hozzáféréssel pedig nehéz.
 • Törékeny, könnyen törik.

Top modellek értékelése

 • Orans OLS-BT6012X
 • Gemy G9086 K R
 • Appollo TS-2121

Zuhanyzóval

A káddal felszerelt, tágas zuhanytálca zuhanytálcának nevezik. A fürdőszobában lévő térfogat kisebb, mint egy standard fürdő két fő számára.

A konfigurációk további szolgáltatásokat tartalmaznak: esőzuhannyal, hidromasszázs fúvókákkal, ozonációval, aromaterápiával, krómterápiával, kihangosítóval, CD-lejátszóval és FM rádióval, fejtámlákkal, beépített polcok tárolására.

Az űrlap jellemzői:

 • Magasság: 210 cm.
 • Szélesség: 150 cm-től.
 • Mélység: 85 cm-től.
 • Raklap anyaga: akril, vannak változatok fa padlóval.
 • Fali anyag: edzett üveg vagy ütésálló műanyag.
 • A hátsó fal anyaga: edzett üveg, akril
 • Ajtószerkezet: csúszó.
 • Világítás: felső, háttérvilágítás vezérlőpanel.

További funkciók: hidromasszázs, aero masszázs, trópusi zuhany, török ​​fürdő, krómterápia, aromaterápia, ozonáció, rádió és lejátszó, kihangosító.

Előnyök:

 • Sokoldalúságát. A teljes fürdő többmódú zuhanyzóval is rendelkezik.
 • A hidromasszázs fúvókák nem csak a fürdőszoba alján, hanem a kabin falán találhatók.
 • Tartósság és megbízhatóság.
 • Biztonság. Csúszásgátló bevonattal ellátva.
 • Hangszigetelés.

hátránya:

 • A legtöbb modellben keskeny fürdő. Két felnőtt csak ül.
  Nem alkalmas szűk, alacsony mennyezetű szobákhoz.
 • Nagy költségek
 • Nehéz telepítés.