Legfontosabb > Bútor

Zuhanykabinok káddal

Gondolkodtok egy fürdőkád zuhanyozásával? Nem biztos benne, hogy megéri? Mérlegelni az előnyöket és hátrányokat?

Ez a fajta zárt udvar népszerűvé vált az oroszok körében, mert a fürdő praktikusságát nehéz kicserélni. De a zuhanyzó és a fürdőszoba összekapcsolása - amire szükséged van!

Zuhanyzó Timo TE-0770

Költség: 53 000-ről 60 000 rubelre.

Szabványos méretek: 80x215x168 cm.

A jellemzők közül: akril tálca, hidromasszázs jelenléte, rádió funkció, tolóajtók.

Ez egy kabin az "arany átlag" sorozatból. Viszonylag olcsó ár, bevált márka, rendelkezésre álló alkatrészek. A fülke mindent megtesz a kényelmes zuhanyozáshoz.

Vélemények:

Kevés kényelmi és lehetőség a pénzért. Lehetőség lenne az ülések, korlátok és egyéb dolgok felvételére.

Jó kabin, használja az évet. Nincs panasz, a pénzemért - egy tisztességes gép.

A folyékony keverő rendszeresen. Szeretném megváltoztatni valahogy egy másikra. De általában - jó.

A kádak jellemzői

Zuhanyzós fürdőszobák - a legtöbb esetben a tulajdonosok kis fürdőszobát választanak. Az a tény, hogy ha a tér korlátlan, akkor kényelmesebb egy zuhanyzóval és egy teljes fürdővel felszerelni a fürdőszobában. De a korlátozott helyiségekben kell választani.

A zuhanykabin kényelmessége vitathatatlan a mindennapi életben. Sokkal kényelmesebb a reggeli és esti vízkezelést egy speciálisan kijelölt helyen. ha van egy fürdő a fürdőszobában, akkor nem annyira kényelmes zuhanyozni.

Azonban a fürdő számos előnnyel jár, ami miatt a legtöbbünk nem hajlandó részt venni vele. Itt forró pezsgőfürdőt tehetsz, fekszelhetsz és pihenhetsz. Gyermekes családok számára a fürdésre azért van szükség, mert A napi fürdés itt történik.

A fürdőkád zuhanykabinok vagy zuhanykabinok a legjobb megoldás minden család számára. Nagy változatosságuk: a méret, a szín, a design, a tervezési funkciók és a további lehetőségek.

Zuhanykabin vásárlása egy fürdőszobával - a napi vízkezelés teljesen más szintjét biztosítja, ugyanakkor nem veszíti el a klasszikus fürdőkád minden előnyét.

Ezek a kabinok nagyon kényelmesek a használatra, és remekül néz ki a modern belső térben. Korábban már beszéltünk arról, hogy a zuhanyzók kényelmesek-e, és általában a felülvizsgálatok alapján azt a következtetést vonták le, hogy "a dolog érdemes, de fenntartásokkal". E fenntartások egyikét megvitatják ebben a felülvizsgálati cikkben.

A különbség a zuhanyzó és a kombinált kád között egy szabályos kabinból az, hogy az alacsony zuhanytálca helyett egy teljes fürdő jelenik meg a fürdőszobában. Egy példa látható a képen.

A fürdő zuhanyzók árai

A zuhanyzás kiválasztásakor a legtöbb vevő számára az első az ár.

A zacskók dobozának katalógusát tanulmányoztuk az egyik üzlethelyiség weboldalán, és megállapítottuk, hogy egy fürdőszobához tartozó zuhanykabin minimális ára körülbelül 30.000 rubel. Ezek a legolcsóbb kínai modellek Niagara, Serena, Massimo, Aqua Joy stb. A szakértők véleménye és véleménye szerint a legolcsóbb modellek gyenge minőségűek, ezért javasoljuk, hogy válasszon egy modellt 35-50 ezer rubel árkategóriából.

Az ilyen kabinokban általában mindenre szükség van: vonzó design, hidromasszázs, trópusi eső rendszer, rádió, világítás, és bizonyos esetekben akár szauna is.

Ha még mindig nem érti a tétet, akkor nézze meg a fotót. Amint látja, ezek ugyanazok a zuhanyzókák, de néhány jelentős különbséggel - nagyobbak (általában 150 × 80), és alacsony bázis helyett teljes akril fürdővel rendelkeznek.

ERLIT ER 4320T

Költség: 51 000-ről 55 000 rubelre.

Szabványos méretek: szögletes kivitel, 120x218x120 cm.

A funkciók: sarokkád zuhanyzóval, elektronikus vezérlés, telefon, hidromasszázs, tolóajtó, rádió.

Továbbá népszerű modell az árkategóriában. Minden szükséges funkció van. A sarok kialakítása nagyszerű a kis területű fürdőszobák számára, mert teljesen kihasználhatja a fürdőszobának egyik sarkát, ugyanakkor helyet hagy a másik oldalon.

Vélemények:

Nagyon erős kabinnal. Nagyon meglepődtek, amikor meglátták őt, mert a kabinok túlnyomó részét a test súlya alatt csikorgatták és nyelték, és ez nagyon jól megmutatkozik. Naponta használunk, nincs panasz.

Ajánlom ezt a kabinet mindenkinek! Minden jól működik, nem szakad meg. Nagyon kényelmes, hogy van egy kád is, a fürdőben fürödünk! A hiányosságok közül csak a magas ár, de megéri!

Maga a kabin is jó, de vannak mínuszok is - szinte azonnal szivárogtunk, meg kellett változtatnunk, a rádió a legcsendesebb környezetben még hangos, a hidromasszázs nem volt lenyűgözve. Minőségi a kínai és nem számított, de általában használhatja.

Előnyök és hátrányok

Az ilyen fürdők magassága általában 40 cm, ami egy személy kényelmes helyzetét biztosítja. A fürdőszoba méretétől vagy a fürdőszobával való kombinációjától függően hosszirányú vagy szögletes opciót választhat. Az utóbbi a funkcionalitásával helyet és helyet takarít meg, lehetővé téve egy kis fürdőszobában a mosógép vagy a bútorok további felszerelését.

A káddal felszerelt zuhanyzó egy kis külön helyiség, ahol egy bizonyos hőmérséklet és páratartalom, színvilágítás és gőzfürdő hatása, hidromasszázs, aromaterápia, pihenés, rádióadás, zene vagy beszéd a telefonon. Műanyag vagy akril a fürdőkád és a kabinfalak számára, a speciális üveg (átlátszó vagy színezett) gyakran antibakteriális bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza a gombás növényzet növekedését. A belső és külső felületeket tökéletesen mosják és szennyezik a szennyeződéstől. Minden modell belső polcokkal rendelkezik samponok, gélek és mosogatórongyok, kényelmes korlátok és a beépített szellőzés kényelmes légkört biztosít.

Minden családtag, mint mindenféle zuhanykabin. Kis gyerekek örömmel mossa le és játsszon ilyen fülkében, vegyen függőleges, vízszintes vagy mobil zuhanyt. A fürdés lehetővé teszi a háziállatok kimosódását, mosakodásra alkalmatlan nagy mennyiségű tárgyakat mosogat, a beltéri növényeket feldolgozhat és sok más dolgot tehet.

A zuhanyzók és a fürdőszobák hátrányai nagy költségnek tulajdoníthatók. A gazdaságossági osztályok üvegajtókon az idő mögé rendezi a vízkőképződést, lazulhatnak. A kis méretű fürdőszobák esetében a méretezési konstrukciók elfogadhatatlanok, ilyen esetekben csak egy szögletes modellt lehet választani. Ugyanez mondható el a sarokfürdőkről.

A fürdőszobás zuhanykabinok tulajdonosai szerint az ilyen modellek előnyei meghaladják a hátrányokat. A kényelem nő, az élet könnyebbé válik, a gazdasági problémák gyorsabban megoldódnak. Miután kiválasztotta a hazai vagy külföldi gyártmányú zuhanykabin modelljét, a család egyértelműen jövedelmező és nyertes vásárlást tesz lehetővé.

Általában ez a zuhany használata kényelmes, mert nagy méretű (a szögbeállításokhoz képest). Van hely a "lengő karok", lejtők stb. A kis kabinokkal ellentétben.

Azóta a fürdés már több család számára is fontos plusz ilyen fülkében fürödhet, fürödhet a gyermekbe, kis ruhába zárhatja, vagy véletlenszerűen összegyűlhet egy vödör vizet "incidens nélkül" stb.

APPOLLO GUCI-856

Költség: 180 000-ről 230 000 rubelre.

Szabványos méretek: szögletes kivitel, 148x220x148 cm.

A jellemzők: akril mélytálca, sarokkabin, elektronikus kijelző, távirányító, telefon, rádió, hidromasszázs, aromaterápia, fürdő utánzása.

Ez egy kiváló minőségű zuhanyzó, további lehetőségek is vannak, amelyek a rajongóknak hosszú ideig zuhanyozni fognak - aromaterápia, jó hidromasszázs, törökfürdő.

Vélemények:

Nagyon szép kabin! Minőségi rendezvények, kellemes lehetőségek fürdő formájában, aromás zuhany, kényelmes ülések, korlátok.

Néhány hónap múlva a vízmódváltás kulcsa laza lett. És a többiek - gyönyörűek!

Több mint egy éve minden nap használjuk az egész családot. Minden megfelel. Mint például, van zuhanyzó és kád. A feleség gyakran fürdik az aromaolajokkal.

hiányosságokat

Méretek (150x70, 170x80, 170x90). Ez a zuhany opció nem kompakt (lásd a fotót), így ha kis helyiségben helyet akart megtakarítani, akkor ilyen kabin esetén ez valószínűleg nem működik. Igen, és a zuhany felszerelésével szakembereknek kell tanítani.

Általában a zuhanykabinok ebben a konstrukcióban drágábbak, mint a "sarokbeli testvéreik", de az árkülönbség gyakran nem haladja meg a 20 százalékot. A kivétel az SSL eszközök: sok modell ára 150 ezer rubelről indul.

A javítások általában drágábbak, mint a klasszikus zuhanykabinok.

Abban az esetben, ha egy lakásban lakik, előfordulhat, hogy beleegyezik abba, hogy egy kádat egy kabinba telepítsen.

Ha a fő cél nem érdemes megtakarítani a helyet, akkor egy zuhanyfülkével kombinálható a fürdőszobával, amire szüksége van. A 150 × 70 - 170 × 70 méretű (szabványos fürdő mérete) különböző méretűek, összességében.

Ha ügyes kezed van, és a lelkedben van vágy, hogy létrehozz, akkor saját kézzel készíthetsz egy zuhanykabinot, pl. hogy a paletta és a zuhanyfüggöny egymástól függetlenül összegyűjti. Az utasításainknak köszönhetően egyáltalán nem nehéz.

Hasznos cikk? Értékelje és adja hozzá könyvjelzőit!

Kombinált zuhanyzó káddal. A választott típusok és finomságok

A fürdőszoba javítása során sokan szembesülnek a problémával: mi a jobb zuhanyzó vagy kád felszerelése? A standard méretű kis fürdőszobák nem teszik lehetővé mindkét típusú vízvezeték felszerelését, ezért gyakran fel kell áldozniuk az egyiket. De a modern technológia nem áll meg. A kombinált zuhanyzó kombinált káddal tökéletes lehet kompakt szobákhoz és tágas fürdőszobákhoz.

Tipp: Ha a szobába, a zuhanyozóba és a fürdőbe szeretne helyezni, érdemes megfontolni az ilyen környékek lehetséges lehetőségeit. Először is, egy nagy területen lévő fürdőszobában fürdőkáddal ellátott zuhanykabint helyezhet el, de külön-külön, és másodsorban zuhanyzóval kombinált fürdőszobát használhat. Annak érdekében, hogy megértsük, melyik opció optimális, érdemes mindegyikre kidolgozni.

A fürdőszobai tervezés követelményei

A tervezési projekteket úgy kell megtervezni, hogy a szaniterek elhelyezése a helyiségben olyan kényelmes és ergonomikus legyen, amennyire csak lehetséges.

Ezért figyelembe kell vennie azokat a tényezőket, amelyeket rendszerint figyelembe vesz a WC-k kialakításakor:

 • A fürdőszobának ablaknak kell lennie. ha nem, telepítsen szellőzőrendszert a helyiségben;
 • hogy fürdőszobához, wc-hoz, bidéhez és mosógéppel ellátott zuhanykabinok egy fürdőszobában legyenek, a fürdőszoba területe legalább 8 négyzetméter legyen.
 • kombinált fürdő zuhanyzóval felszerelt egy 3,3 nm alapterületű helyiségben;
 • ami a fürdőszobának optimális elrendezését tükrözi, ahol kétféle vízvezeték-felszerelés létezik, pontosan meg kell határozni a kabin és a fürdőszoba helyét.

Fürdőszoba zuhanyzóval egy fürdőszobában

Annak érdekében, hogy mindkét típusú egészségügyi felszerelést ugyanabban a helyiségben lehessen elhelyezni, a fürdőterület nem lehet kevesebb, mint 4,8 négyzetméter. Ezenkívül figyelembe kell venni a termékek konfigurációját és az ajtó helyét a fürdőszobában.

 • Tervezés 1 (4.8 négyzetméter terület). Egy ilyen kis fürdőszobában fürdőkád és zuhanykabin helyezhető el, de csak akkor, ha a szoba négyzet. Egy sarokban felszerelhet egy fürdőt, a másodikban pedig egy zuhanyzó. Közöttük egy kompakt WC lesz, szemben a mosdóval.
Mintaterület 4,8 négyzetméter területre

 • Tervezés 2 (6,2 nm terület). A zuhanyzóval ellátott fürdőszoba a fürdőszobában is található. Amint a képen látható, a kabin és az ajtó kádja nem látható. Az ablak melletti WC-t szerelik fel, amelynek átlója a mosdót helyezi el. Az ilyen elrendezésű fürdőszobák nem igényelnek nagy mennyiségű további világítást. A jól felszerelt ablak lehetővé teszi a természetes fényt a fürdőszobába.
Tervezési példa egy 6,2 négyzetméteres területre
 • Tervezés 3 (6,8 nm terület). A betűtípus és a zuhanykabin helyének felszerelése az ellentétes sarkokban elegendő helyet biztosít a falak közelében a WC-tál felszereléséhez, valamint egy mosdóhoz. Ez a fajta elrendezés lehetővé teszi egy bidé vagy egy mosógép telepítését.
A 6,8 négyzetméteres szoba elrendezése
 • Tervezés 4 (7,0 nm terület). A jó fürdőszoba lehetővé teszi, hogy vizuálisan kettéosztja a helyet. Ebben az esetben egy fürdőkád zuhanyozóval felszerelhető egymáshoz közel egy fal mellett. A WC-ben és a bidetben egy privát terület létrehozásához telepíthet partíciót. Ilyen elrendezésben egy "szabad sziget" marad az ajtón kívül, nagyon jól használható mosogatógéphez.
A 7 nm-es fürdőszoba kialakítása
 • Tervezés 5 (7,9 négyzetméter terület). A javasolt megoldás tökéletes a tetőtérben. A magas mennyezetű fal mellett egy káddal ellátott zuhanykabin is elhelyezhető. Ezután a kúpkerekes WC és mosdó alatt. Az elrendezés ezen változatát azonban egy nagy terület szokványos fürdőszobáiban is használják.
Elrendezés 7,9 négyzetméteres szobához

Mivel a sarokkád nem fog sok helyet foglalni, egy sütőben (az ajtónál) egy mosógép van felszerelve, hogy ne zavarja a fürdőszobában való mozgást. Fotó: egy zuhanyzóval ellátott fürdőszoba ebben az elrendezésben eredetinek és ugyanakkor praktikusnak tűnik.

Kombinált vízvezeték a fürdőszobában

Ha Ön egy kompakt méretű szoba tulajdonosa, egy külön zuhanyzó és egy nagy fürdő nincs feltétlenül az Ön számára. De a modern berendezések még mindig lehetővé teszik, hogy mindkét típusú vízvezeték szerelvényt kis fürdőszobákba, hanem kombinált típusba telepítsük.

Kombinált fürdőszoba zuhanyzóval lehetővé teszi, hogy maximalizálja a helyiség használatát a szobában. A kombinált berendezések segítségével kis fürdőszobákban érdekes tervezési ötleteket lehet megvalósítani. Ugyanakkor sem a szoba belseje, sem a funkcionalitása nem szenved.

Tipp: A kombinált eszközök összeszerelése eltérő lehet. A kis apartmanok esetében egy aszimmetrikus fürdő kombinálható saroktelepekkel. De a javasolt opció nem az egyetlen, a fürdőszobát, és a zuhanykabin kombinációja saját fajtákkal rendelkezik.

Kombinált termékek fajtái

A különböző szerelvények, színek és méretek a szivattyú lehetővé teszi, hogy válassza ki a legjobb felszerelés lehetőséget mind a kis és tágas szobák. Ezeket általában a következők képviselik:

 • a fürdőrészben elfoglalt kabin;
 • hidroboxok, fürdőszoba és tolóajtók.

Ez a fajta egészségügyi berendezés már nem tekinthető luxusnak, és technikai jellemzői alapján a fürdőkád és a zuhanykabin hibridje versenyezhet a hagyományos egészségügyi berendezésekkel.

Az egyesített fürdők alapja műanyag betű vagy fém. Az edzett üvegből vagy polimer anyagból készült árnyékolást az eszköz testéhez rögzítik. A készülék típusától függően a készülék gőzfejlesztőkkel és hidromasszázs rendszerrel is felszerelhető.

A berendezés relatív újdonsága ellenére az ilyen típusú vízvezeték pozitív visszacsatolással rendelkezik számos fogyasztó számára. Bár nem meglepő, mert a zuhanykabin, a fürdőszobával kombinálva, számos előnnyel jár, mint más típusú egészségügyi felszerelés.

Külön termékmodellek vannak ellátva aromás olajok kapacitásaival. Ezzel a funkcióval megszabadulhat a hideg tünetektől, vagy megelőzheti a gyulladásos folyamatokat egyetlen szaunában.

A kombinált berendezések tervezési jellemzői

Kombinált fülke fürdőszobával többfunkciós eszköz, és hatalmas lehetőségeket kínál. De ahhoz, hogy optimalizálni lehessen a helyiséget a helyiségben, meg kell választanod a megfelelő felszerelési konfigurációt.

Az ovális vagy aszimmetrikus zuhanyt kombinált kádak jól illeszkednek a tágas szobákba. Az aszimmetrikus modelleket a szokatlan és szokatlan belső megoldások szeretik. A beépített zuhanykabin a fürdőszobával együtt jelentősen bővíti a funkcionalitást, és lehetőséget nyújt további berendezések beszerelésére a fürdőszobában.

A kombinációs készülékekre vonatkozó üzembe helyezési utasításokat egyértelműen követni kell. A telepítési módszer nem különbözik a hagyományos fülkék és fürdők beépítésétől. De minden esetben ezt a felszerelést szakembereknek kell telepítenie. Az ilyen eszközök telepítésének módjai a videóban jelennek meg.

Nyilvánvaló, hogy egy fürdőkáddal kombinált fürdõ jó megoldás azok számára, akik fürdõt és fürdõszobát kívánnak használni a fürdőszobában. Az egyetlen mínusz felszerelés a káddal felszerelt zuhanykabin magas költsége.

Hogyan válasszuk ki a kombinált vízvezetéket

A kombinált zuhanyfülkével ellátott zuhany a tágas fürdőszobában problémamentesen kerül telepítésre, de mi a teendő, ha a padlóméret korlátozott, és zuhanyozni és kádozni szeretne?

Ha egy kis helyiség nem teszi lehetővé a zuhany felszerelését, és a standard méretű káddal együtt, ügyeljen a lejtős fürdők használatára. Végtére is, egy zuhanyzó egy ülő fürdő nagyon kevés helyet foglal el. Az ilyen berendezéseket még kompakt fürdőszobában is fel lehet szerelni, ugyanakkor elegendő helyet biztosít a WC és a mosdó számára is.

Tipp: A kis fürdőszobákban a zuhanyzóhoz zuhanyzó nyílik. Az ilyen típusú eszköz olcsóbb, mint a többi, mert a nyitott zuhanyzónak nincs két faluk. Annak érdekében, hogy a vízkezelés során a vizet a padlóra ne öntsük, a zuhany alatt a fém kerethez függöny van.

Ha úgy érzi, hogy pénzügyileg elég szabad, akkor vásárolhat egy fürdőszoba doboz. Ez a design számos kiegészítő funkcióval rendelkezik, amellyel számos spa kezelést végezhet. A hidroboxes fürdőszoba stílusos és szokatlan. A modern modellek funkcionalitása nagyon változatos:

 • a hát és a lábak hidromasszázzása;
 • szauna üzemmód;
 • trópusi eső;
 • aromaterápia, stb.

A fürdőkádak nem csak gyakorlatiak, az ilyen típusú berendezések gyakori használata lehetővé teszi bizonyos betegségek megelőzését és a meglévő betegségek tüneteinek enyhítését.

következtetés

A fürdőszobában a bíboros felújításhoz kiegyensúlyozott megközelítésre van szükség. Így elérheti a kívánt eredményt és biztosítja a szoba kizárólagosságát. Ha nagy fürdőszobája van, a külön zuhanyzóval ellátott fürdőszoba tökéletes megoldás. De ha akarod, akkor használhatja a fürdőszoba doboz, amely elfoglal egy kis területen. Ilyen fürdőszobai elrendezéssel sok hely áll rendelkezésre további vízvezeték felszereléshez, például WC-hez, bidéhez és mosdókagylóhoz.

De ha a fürdőszobája nagyon korlátozott, akkor a zuhanyzóval ellátott fürdőszoba a legmegfelelőbb lehetőség. Először is, nem igényel több helyet, mint egy standard fürdő, és másodszor, zuhanyozni és fürdeni, amikor csak akarja. A fürdő és a zuhanyzópálya a legjobb megoldás azok számára, akik nem hajlandóak kompromisszumra és elutasítják a kétféle vízvezeték egyikét.

Fürdőkád és zuhanykabin 2 egyben - egy fotó, a modellek áttekintése

Minden tulajdonos akarja lenyűgözni a ház vendégeit. Ez segíthet neki zuhanyozni.

A 2 egyben kombinált fürdő nagyon költséges, de szép és funkcionális megoldás minden fürdőszobához (a "méretek és alak" metszetben egy kis méretű fürdőszobában van egy kép).

Mi ez a fürdő?

A zuhanyzós fürdőkád egy egyszerű, első pillantásra egy fürdő, amely részben vagy teljesen üvegfüggönyökkel van burkolva. A függönyök által körülhatárolt tér majdnem teljes zuhany.

Nehéz megmondani, hogy az ilyen fürdőként 2-et neveznek 1-ben. Különböző gyártóknak különböző nevük van - egy zuhanyzóval, egy kombinált fürdővel és egy hidromasszázs káddal, egy zuhanyzósarokkal és egy káddal kombinált zuhanyzóval. Ezeknek a neveknek a mögött ugyanaz a konstrukció áll. Az első címre összpontosítunk.

A fürdőkád vagy a zuhanytálca (egy vagy több függöny, néha rögzített, néha nyitott ajtóként) jelenléte az ilyen kád elengedhetetlen jellemzője.

Az üvegfüggöny mögött (mind áttetszőek, mind átlátszatlanok lehetnek) rendszerint zuhanyzópult található. Egyszerűbb modellek esetén ez egy egyszerű állvány, melyhez egy zuhanyfej található. A csúcsmodellekben a zuhanyállvány számos funkcióval rendelkezik - egy Charcot zuhanyzóval, egy esőzuhannyal, egy esõsugárral, egy vezérlõ rendszerrel (gyakran érzékelõ), nyomásszabályozással.

Az ilyen hidroboxok általában nem olcsóak, ezért a gyártók gyakran számos további opcióval csomagolják őket. Ez magában foglalja a levehető fejtámlákat és üléseket (több modellre hajtogatható), légbuborékos hidromasszázs rendszereket, fúvókákkal és állítható fejjel, rádióval, kiegészítő megvilágítással és tükörrel ellátott hidromasszázs-rendszereket.

Vannak olyan modellek (például Artweger Twinline), amelyekben az üvegajtók messze a fürdő felsõ oldala alá esnek. Ez csökkenti a sérülésveszélyt, és egyes esetekben (ha fogyatékkal élő személy van a családban) ez az egyetlen módja annak, hogy megszervezze a normális életkörülményeket.

A pulton vagy a talapzaton elhelyezni a pult mosogatót a fürdőszobában? A válasz itt http://flaterra.ru/vannaya/rakoviny/nakladnye-na-stoleshnicu-i-tumbu.html

Méretek és alak

A zuhanyfülke a fürdőkádra van felszerelve - nagy méretű formatervezést eredményez, ezért ha úgy dönt, hogy egy kis fürdőkádba helyezi, előre kell döntenie a gyártóval és a modellel. Pontosan tudja, hogy a tervezett zuhanytálca belép-e az erre felkészített helyre.

A Flaterra egy pontos fürdőszobai tervet és vizualizációt javasol egy beépített kombinált fürdővel. Ehhez kapcsolatba léphet a tervezőkkel, és használhat olyan programokat, mint például a SweetHome3D egy ingyenes, gyakran frissített program intuitív, egyszerű kezelőfelülettel. A 3D-s alaprajzon felül virtuális séta a frissített fürdőszobában.

A kombinált fürdők legtöbb modellében a klasszikus formák négyszögletes kádak, téglalap alakú hidroboxok, de ha úgy kívánja, aszimmetrikus sarokdobozok és lekerekített formák is találhatók.

A legtöbb gyártó a leginkább "népszerű" fürdők méretének felel meg - 170x80, 170x100, 180x80, 180x100, de nagyobb fürdők és kisebbek is megtalálhatók.

Kisebb méretre van szükség ahhoz, hogy nagyon összetett feladatokat lehessen megoldani, amikor a fürdőkádat "szűkíteni" kell egy szigorúan korlátozott méretű zuhanyzóval. A zuhanyzóval ellátott fürdő minimális "futó" mérete 160x70-esnek tekinthető. A kisebb méretű hidroboxizálás nehézségekbe ütközik.

Javasoljuk, hogy fordítson figyelmet a német és az osztrák márkákra, mint például az Artweger. Az egész modell méretét egyetlen modell alapján határozzák meg. Ez lehetővé teszi, hogy egy adott méretű zuhanyzóval válasszon ki egy speciális problémát, ami nagyon kényelmes. Ezenkívül a német vízvezeték minősége a dicséreten túl.

Ami a zuhanykabin magasságát illeti - a legtöbb vállalat kerítésnek felel meg, a padlószinttől alig 2 méteres magasságban. A felülvizsgálat 211, 208, 206 cm magasságú modelleket jelenít meg, talán szükség esetén kisebb hidroboxokat is találhat, de valószínűleg nem lesz kényelmes. Ez a méret az emberi növekedés magasságának köszönhető.

Mi a jó és mi a rossz ilyen választás?

A zuhanyzóval kombinált zuhanyzó meglehetősen eredeti választás. De minden döntésnek van egy jó oldala és egy rossz is. Mindkettőt vegye figyelembe:

Előnyök:

Helytakarékosítás:
amikor a fürdőkád és a zuhanyzó különböző helyeken tartózkodik, akkor 1,5-2-ször több helyet foglalnak el, mint amikor egy helyen egyesítik őket. Ez az egyik legjelentősebb előnye - a modern apartmanokban helytakarékosságra van szükség.

Vendég benyomás:
az emberek, akik látják a fürdőkádat a lakásában, meglepődnek, mert az ilyen vízvezeték még nem vált széles körben. Mindenki megvitatja a részleteket, és megtudja, hol vásároltak, mennyiért. Általában az izgalom biztosított.

További funkciók:
hidromasszázs, állvány különböző típusú zuhanyzókkal: trópusi, Charcot, masszázs stb.

Minőségi készlet:
a jó hírnevüket jól ismert márkák hasonló termeléssel foglalkoznak. A jól ismert márka önmagában is ajánlást jelent, bár drágább, kevéssé ismert, mint általában.

hátránya:

Magas ár:
Ez a tényező gyakran meghatározó a szaniter készlet kiválasztásában. A fürdőkád zuhanykabin költsége nem kicsi, hiszen a készlet sok komponenst tartalmaz drága anyagokból.

Nehézség vásárolni és szállítani:
Ha nem él Moszkvában, akkor nem mindig könnyű megkapni a kívánt modellt, de a szállításhoz, ha úgy dönt, hogy megvásárolja azt az online áruházban, akkor sokat kell fizetnie.

A telepítés összetettsége:
hogy ilyen fürdőszobát telepítsen, különösen, ha üvegfüggönyökkel rendelkezik, a szokásosnál nehezebb lesz, ezért drágább.

Ön zavarba ejtette a zuhanyzóval kombinált magas ár? Nézd csak a zuhanyzó belső fürdőszobáját - az egyéni zuhanyzók ára demokratikusabb.

Modell áttekintése

Modell - Twinline 1

Gyártó - Artweger (Ausztria)

 • Építőanyagok - üveg, fém, akril
 • Magasság (ajtóval) - 211 cm
 • A gyártó 4 különböző modellt állít elő a fürdő hosszában és szélességében:
  • hossz - 160 cm, szélesség - 95 cm;
  • hossza - 170 cm, szélesség - 95 cm;
  • hossza - 170 cm, szélesség - 100 cm;
  • hossz - 180 cm, szélesség - 100 cm;
 • A 2016. novemberi ár körülbelül 251 000 r

  A modell 2007-ben készült, és mégsem veszíti el népszerűségét. Gyönyörű, tartós és kényelmes fürdő. Engedje el a bal és a jobb modelleket (az ajtót balra - az ajtót jobbra). A Twinline 1 nyitott ajtóval rendelkezik, ami nagyon népszerűvé teszi az időseket vagy a fogyatékkal élőket. Amikor az ajtó nyitva van, a fürdő oldalának magassága 7 cm, a modell automatikus zárral rendelkezik az ajtó kinyitása közben, miközben víz van a fürdőben. Ezenkívül csúszásgátló bevonatot is készíthet a fürdő alján.

  Modell - Twinline 2

  Gyártó - Artweger (Ausztria)

  • Építőanyagok - üveg, fém, akril
  • Magasság (ajtóval) - 211 cm
  • A gyártó 4 különböző modellt állít elő a fürdő hosszában és szélességében:
   • hossz - 160 cm, szélesség - 75 cm;
   • hossza - 170 cm, szélesség - 75 cm;
   • hossza - 170 cm, szélesség - 80 cm;
   • hossz - 180 cm, szélesség - 80 cm;
  • A 2016. novemberi ár körülbelül 252 000 r

   A Twinline 1 modell szinte teljesen megismétli a funkcionalitást. A megjelenés különbségei - a négyszögletes kialakítás jellemző a Twinline 2-re. A változások a teljes méretek (szélesség) csökkenéséhez vezettek, miközben megtartotta a betűtípus hangerejét. Is kiadott bal és jobb fürdő. Belül vannak olyan ülések (mint például a Twinline 1 esetében), amelyek felbecsülhetetlenek a fogyatékkal élők számára, és hasznosak, ha csak nagyon fáradt és ülni akarsz zuhanyozni.

   Modell - 383

   Gyártó - Teuco (Olaszország)

   • Építőanyagok - üveg, fém, akril
   • Szélesség - 116 cm
   • Hosszúság - 173 cm
   • Hosszúság - 2060 cm
   • Ár 2016 novemberéig mintegy 318 000 f

   Gyönyörű olasz sarokkád 2 az 1-ben, szinte a padlóig. Tartalmaz egy ülést, többfunkciós zuhanyzóval. A modell rendelkezik elektronikus vezérlőrendszerrel zuhanyzóval és fürdővel (az elektronika szabályozza a vízszintet - az ajtó nem nyílik meg, amikor a fürdő be van állítva). Opcionálisan kiegészíthető a Hydrosilence hidromasszázs rendszerrel (6 fúvókával), amely képes kézzel beállítani a teljesítményt. A modell nagyon sok funkcióval és gyönyörű kialakítással rendelkezik.

   Modell - 382

   Gyártó - Teuco (Olaszország)

   • Építőanyagok - üveg, fém, akril
   • Szélesség - 70, 80 cm
   • Magasság - 2060 cm
   • Hossz - 160 cm
   • Ár 2016 novemberéig, mintegy 252 000 f

   Négyszögletes kombinált fürdő. Az előző modellhez képest sokkal kevésbé lenyűgöző funkcióval rendelkezik - van egy ülés, egy funkcionális panel, víztaszító bevonat van a falra.

   Modell - Amea Twin Premium

   Gyártó - Jacuzzi (Olaszország)

   • Építőanyagok - üveg, fém, akril
   • Szélesség - 86 cm
   • Magasság - 239 cm
   • Hossz - 180 cm
   • Ár 2016 novemberében mintegy 393 000 f

   A híres olasz gyártó csúcsmodellje. Nagy mennyiségű funkció: függőleges hidromasszázs a zuhany (8 fúvókák) és a vízszintes egy a fürdőben (5 fúvókák), egy kézi zuhanyzó, egy tükör, egy felső zuhanytálca. Kedves és gyönyörű modell.

   Modell - J Twin Premium

   Gyártó - Jacuzzi (Olaszország)

   • Építőanyagok - üveg, fém, akril
   • Szélesség - 70 cm
   • Magasság - 236 cm
   • Hossz - 170 cm
   • Ár 2016 novemberében mintegy 250 000 f

   "Az öreg testvér" az előző modellben. Néhány lehetőség hiányzik, például nincs vízfürdő a fürdőben. A Twin Premium Base-ban az olasz gyártó nagyobb figyelmet fordított a tervezésre.

   Modell - Box Prima - B

   Gyártó - Doctor Jet (Oroszország)

   • Építőanyagok - üveg, fém, akril
   • Szélesség - 84 cm
   • Magasság (ajtóval) - 221 cm
   • Hossz - 170 cm
   • Ár 2016 novemberében mintegy 41 000 f

   Az orosz gyártó olcsó modellje alacsony áron. Nem kell zavarba vonni egy ilyen költséget - a teljes készlet tartalmaz egy hidromasszázs zuhanyállványt, egy többfunkciós zuhanyt egy tömlőn, egy aerátoron, egy lábmasszírozóval. Az ár tükröződik a tervezésben - megjelenésében ez a modell alacsonyabb az import versenytársainál.

   A zuhanyzóval kombinált fürdő szép és kényelmes megoldás. Számos előnye van a klasszikus fürdőszobában, és az egyik fő hátránya az ár. Nagyon erősen ingadozik a hasonló modelleknél még egy gyártó esetében is.

   Számos feladat létezik, ahol az itt bemutatott modellek közül az egyetlen megoldás. Döntsd el, hogy egy kombinált fürdő 2 vagy 1-et választasz - te.

   Kombinált zuhanykabin fürdőszoba - jellemzők, előnyök és hátrányok, tulajdonos véleménye

   Fürdőszoba, amely minden olyan egészségügyi berendezéssel rendelkezik, amely a legmodernebb divatot és technológiát tartalmazza - minden ember álma az utcán. De nem mindenki büszkélkedhet elegendő négyzetméterrel. Ebben az esetben ügyelni kell a "két egyben" vízvezetékre. A fürdőszobával ellátott zuhanykabin kombinációja kiváló megoldást jelent a két legdimenziósabb fürdőszobafelszerelés kombinációjára.

   A fürdő zuhanyzójának jellemzői és típusai

   A zuhanykabinok nagyon népszerűek a lakosság körében. Ez a divatirányzatok, az élet gyorsuló ütemének és a vízforrások megtakarításának a lehetősége miatt következett be. De néha habszivacsot, aromaanyagokat és pihentető adalékanyagokat akarsz feltölteni a fürdőbe. Igen, és a zuhanyzó működése nem mindenkinek. Például nem tudsz megváltani egy kisgyermeket, nem mossa meg a ruhát.

   A zuhanykabin és a fürdőszobák kombinációja nem csak divatos, hanem ergonomikus kialakítás is. Fő célja a kényelem és a funkcionalitás. Az ilyen kombinált vízvezetékhez tartozik egy teljes zuhanyzó és kád, és képes megfelelni minden családtag igényeinek, figyelembe véve a preferenciáikat.

   A kombinált zuhanyzók többféle változatban készülhetnek:

   • nyitottan - konstruktív módon a legegyszerűbb modelleket. Gyakran kívülről kárpitos redőnyök vannak (belülről a fürdő falai cserélik). A zuhany elhelyezhető ilyen szerkezetekben mind az oldalán, mind a középen.
   • fél üveg vagy műanyag ajtók bezárják a fürdőnek csak egy részét, és elkülönítik a zuhanyt. A zuhany ebben az esetben oldalsó.
   • zárt - szerkezetileg komplex rendszerek tetővel. Ezeket a kerület mentén lezárják, és gyakran további jellemzőkkel vannak felszerelve.

   A káddal felszerelt zuhanykabinok alakja is változhat:

   • sarok - egy istenszobás kis fürdőszoba;
   • négyszögletes - klasszikus, minden belső térben;
   • Az ovális vagy "negyedkör" modern design megoldás.

   A kombi rendszerek szabványos méretűek vagy exkluzívak lehetnek.

   További jellemzők

   A káddal felszerelt zuhanykabinok kiegészítő felszereléssel és felszereltséggel is felszerelhetők. Kombinált zuhanykabinok kiegészítő berendezései:

   • egy tükör;
   • polcok a személyes higiéniához és a ruházathoz;
   • korlátok, kampók, törülközőtartók;
   • férőhely;
   • adagolók különböző tisztítószerekhez.

   A többfunkciós kombi rendszerek a következőkkel vannak felszerelve:

   • rádió;
   • telefon;
   • LED háttérvilágítás;
   • ventilátor a gyors levegőztetéshez.

   A kombinált zuhanyfülkék fürdőszobával további funkciókat is végezhetnek:

   • "Trópusi" zuhany - az eső hatása a trópusokon;
   • hidromasszázs - a beépített fúvókákon keresztül nyomás alatti vizet szállítanak a hátsó, derék, lábak területére;
   • aromaterápia - gőz-telítettség aromaolajjal;
   • zuhany - váltakozó meleg és hideg víz;
   • fürdő - ez a funkció csak zárt, kombinált rendszerekben lehetséges. A gőzfejlesztő növeli a páratartalmat és a hőmérsékletet a doboz belsejében, ami egy igazi török ​​vagy finn szauna hatását eredményezi.

   A zuhanyzóval ellátott fürdő egyszerű vagy hidromasszázs.

   előnyök

   A kombinált zuhanykabin fő előnye természetesen a fürdő jelenléte. Ez nem csak kellemes kikapcsolódást nyújt a gyógykezelések során, hanem sok háztartási problémát is megold. Ráadásul a gyerekek, akik habzó vízben fröccsenek, sok élvezetet kapnak, ami páratlan a zuhanyzáshoz. A zuhanykabin, a fürdőszobával együtt, számos más előnye van:

   • az egész szerkezet sértetlensége megbízható szűkületet biztosít;
   • a multifunkcionalitás a vízvezeték használatát teszi lehetővé a tulajdonos (zuhanyzó vagy kád) belátása szerint. További jellemzők a víztisztítás kényelmesebbé és pihentetőbbé, vagy élénkítővé teszik;
   • Helytakarékoskodás és kis helyiségekben való telepíthetőség - a legtöbb fogyasztó elengedhetetlen minősége;
   • a bemutatott modellek sokfélesége lehetővé teszi, hogy bármilyen stílusban válassza ki a belső berendezéseket;
   • a megbízhatóságot a használatban és a praktikumban.

   hiányosságokat

   A kombinált zuhanykabin főbb hátrányait meg lehet különböztetni:

   • gondozás - a fülkefüggönyöket minden használat után szárazon ki kell törölni, hogy a mész és a só lerakódása ne kerülhessen rá;
   • költség - ez mindig magasabb, mint a vízvezeték külön. Továbbá, az ár a beépített kiegészítő szolgáltatások számának és a design kizárólagosságának arányában növekedni fog;
   • mind a keverő, mind a nyitó mechanizmus lehetséges működési zavarait. A kombinált rendszer javítása drágább.

   Tanács. A kombinált zuhanykabin felszerelését egy fürdőszobával a szabályoknak megfelelően kell elvégezni, ezért jobb szakembereknek bízni. Tehát a rendszer idő előtti meghibásodásának veszélye minimálisra csökken.

   Mit kell keresni a választás során?

   1. Méretét. A fürdőkáddal kombinált zuhanyzók mérete meglehetősen nagy. A modell kiválasztása az első helyen a rendelkezésre álló terület nagyságától függ. Zárt zuhanytálcák nehezebbek, mint nyitottak.
   2. Options. Modellenként változik, és befolyásolja a költségeket.
   3. Funkcionalitás. Először is, el kell távolodnod a pénzügyi lehetőségektől.
   4. Gyártó. Kiválasztásakor ajánlatos a megbízható gyártóktól előnyben részesíteni. Gyakran garanciát nyújtanak termékeikre, ami növeli a bizalmat a minőségben.

   Tulajdonos véleménye

   A legjobb segítők a megbízható gyártó és a fürdőszobában lévő zuhanykabin modelljéhez természetesen a tulajdonosok véleménye és ajánlása. A belső tér képeinek megtekintése kombinált rendszerrel sem lesz felesleges.

   Pozitív visszajelzés:

   1. "Családunkban mindenkinek más a preferenciája a vízkezelés során. A férj mindent megtesz "sietve", és szeretem feküdni és pihenni. A szilikonfüggöny nem mentette meg a fröccsenő vizet, és a férje kezdett ragaszkodni a zuhanyhoz. Meg kellett állnom "egy pózban". Ennek eredményeképpen a kombinált zuhanyzóhoz közeledtek. Mindenki boldog, bár van egy nagy hátrány - alaposan és sokat kell mosnom, és mindegyik nekem egy.
   2. "Telepített egy multifunkcionális zuhanyfürdőt. Mit mondjak? Az első néhány hónapban a trópusi és a kontrasztos zuhanyzók, a hidromasszázs, a fürdőkád minden jellemzőjét megtapasztalták. Már elég játszott. Általában a minőség elégedett. "
   3. "Öröm mindent! Pihenjen a fürdőben, és frissítő zuhanyzást biztosít. De leginkább a pozitív érzelmek, amikor megnézzük a gyerekeket, és ugyanakkor - a padló száraz! "

   Mindig lesújtó tulajdonosok lesznek. Íme, amit a negatívból írnak:

   1. "A design funkcionális, itt nem vitathatod. De mindez remeg, rugalmas, valami "játék". A hidromasszázs csak az első hónapban érdekes, és egy gyenge fejnél egyáltalán nem működik. A függönyök mosása csak szörnyű, kemény munka. Ne mossa - nem egy lehetőség, még akkor is, ha az ember rendetlenül viselkedik.
   2. "Minden nagyon gyorsan lebomlik, és a javítás drága és időigényes. Igen, és próbálj meg pótalkatrészeket találni. Elnézést az elköltött pénzért.

   Tanács. Javaslatok elemzése során ne feledje, hogy a negatív visszajelzések gyakran nem megfelelő telepítéssel és működéssel kapcsolatosak.

   A kombinált vízvezeték kompromisszum lesz a fürdőszoba és a zuhany közötti választásban. A fürdőszobával ellátott zuhanykabin minden családtag igényeit kielégíti, helyet takarít meg és díszíti a fürdőszobai belső teret.

   Zuhanykabinok káddal

   A tökéletes módja annak, hogy felizgasson és felébredjen, egy zuhanyzó. A pihenésre, a feszültség enyhítésére, a forró fürdő tökéletes. Tágas fürdőszobával mindkettőt felszerelheted.

   Sajnos azonban a terület nem mindig teszi lehetővé. És ebben az esetben, lakásszereléskor vagy javításkor egy dolgot kell választania. A legjobb választás egy zuhanyzó beépített fürdővel, 150x80 méretű, kettő egyben.

   A fülke zuhanyzója számos további funkcióval rendelkezik. Ez leggyakrabban hidromasszázs, lábmasszázs. Még dekoratív világítás és rádió. Ez a fülke fürdő gőzkabinként szolgál.

   Ez a lehetőség tökéletesen illeszkedik a belső térbe. A fürdőkád mérete 150x80 cm-es zuhanyzóval, kis fürdőszobához.

   Hogyan válasszunk egy kabinból

   • Természetesen, mielőtt elkezdesz választani, jól fel kell készülned, értékelned először a képességedet, meg kell határoznod a fürdőszoba méretét, és ki kell választani egy modellt a szükséges funkciókkal.
   • Ha nem tudsz egy kombinált kabinet vásárolni, választhatsz egy olyan opciót, amely mély tálcával van felszerelve, és felváltja a zuhanykádat.
   • Ha önszerelést tervez, akkor meg kell mérnie a szobát. Így később semmi probléma nem volt a telepítéssel. A 150x80-as kabin mérete nem illeszkedik magasságba.
   • Ismerje meg továbbá, hogy az összes alkatrész felszerelése és rögzítése milyen jellemzőkkel bír. A legjobb, ha előzetesen végrehajt egy sematikus rajzot, figyelembe véve az összes paramétert. Ahhoz, hogy a zuhanyfürdő működjön, teljes mértékben be kell tartani a vízellátó rendszer nyomását.
   • A falakat edzett üvegből kell készíteni. A profilokat különösen erősnek kell választani, szükséges, hogy az ajtók csendben nyílnak. A kabin egyes részeit nem szabad vízzel oxidálni. Hogy ne legyenek éles traumás sarkok.

   edzés

   Először elkészül, miután létrehozta a zuhanyfürdőt. Szükség van egy kivezetésre az utasításokban előírt szintre. Ellenőrizze, hogy működik-e a kapucna, hogyan működik a forró és hideg víz ellátás, és a csatorna kilépőhelye.

   Beszerelési eljárás:

   Először telepítenie kell a 150x80-as tálcát vagy kádat, javítsd ki. Ezután az oldalfalak tömítőanyaggal vannak felszerelve. Miután befejezték a felső mennyezeti részt és villanyszerelőt végeztek. A beépített ajtók nélküli szerkezet egy napig marad, majd egy forró víz áramlását biztosítja, a szerkezet tömítettségét ellenőrzi. Később telepítse az ajtót, ha nincsenek problémák. Most a zuhanyfürdő készen áll a használatra.

   A vízszigetelést nagyon jól ellenőrizni kell, ha a szoba fapadlóból áll. Ebben az esetben a telepítés előkészítésének ideje sokkal többet igényel.

   tervezés

   A kabin stílusa és formája a helyiség preferenciáinak és méreteinek megfelelően kerül kiválasztásra. Fontos megfontolni a fürdő befejeződését is.

   • A fürdőkád és a zuhanykabin minden bizonnyal díszítik a belső teret, elegánsak, kényelmet és eredetiséget nyújtanak.
   • Abban az esetben, ha a fürdőszoba kis méretű, a sarok lehetőség tökéletes. Ez egy gazdaságos, kompakt kialakítású utastér, és hagyja a helyiséget a többi bútor vagy mosógép számára.
   • Tágas szoba esetén a zuhanyzó kád teljesen felszerelt helyen van elhelyezve, mivel kényelmes lesz.

   Ajtók a zuhanyhoz

   A kabin ajtók üvegből vagy műanyagból készülhetnek. Az üvegajtók sokkal drágábbak, de sok előnyük van. Az üveg sokkal környezetkímélőbb anyag, és esztétikusnak tűnik. Kiválaszthat egy üveg egy meghatározott mintával, vagy dekorálhatja díszítőelemekkel. Díszíteni őket kővel, hogy homályos üveg vagy festett üveg.

   A fülke falai

   • A dobozos falak anyaga kétféle is lehet: ütésálló edzett üveg vagy akril.
   • Az üveg természetesen drágább és számos előnnyel rendelkezik, az akrilfalak azonban nem rosszabbak az üveg minőségében.
   • A gőzt jobban tartják zárt kabinban, ezért szükség van a szellőztetés kötelező jelenlétére. Ha nem lehet jó szellőzést vagy kipufogót készíteni, akkor a zuhanykabin telepítése egyszerűen lehetetlen.

   Raklap típusok

   Különféle raklapok vannak a kabinokhoz, például leülni vagy fürdőként használni. Két raklap van.

   További jellemzők

   Tusoló kabinok fürdőszobával, általában többfunkciósak. Ezek a funkciók a hidromasszázs, aromaterápia. Fel lehet szerelni egy gőzfejlesztővel, ami lehetővé teszi számukra, hogy fürdésként használják őket. És ugyanakkor teljesen csendesen dolgoznak.

   A hidromasszázs jelenléte speciális eszközök beszerelését igényli. További csövek, szivattyúk, tömlők. Ezekhez a berendezésekhez fokozott gondosság szükséges, minden egyes munkamenet után meg kell tisztítani a fúvókákat. A speciális eszköz azt jelenti, hogy az összes kabin nem csak belül, hanem kívül is tisztítható.

   Külön panelet vásárolhat masszázsfúvókákkal, beépítve.

   Egyszerű zuhanyzók

   A legelterjedtebb zuhanykabinok egyszerű, szögletes fülkék, amelyek négyzet vagy félkör alakúak. További funkciók nélkül, hidromasszázs vagy szauna. Ez a lehetőség a legkényelmesebb és kompakt. Helyhez nem kell sok hely, tökéletes minden fürdőszobában.

   A kabin méretei

   A fürdőszobákban zuhanykabinok a legkülönfélébb méretűek. A nagyon kompakt 90x90-esről normál méretre 150x80, magasság 220 cm.

   Típusú fürdőszoba anyagok

   A tálca és a kád különféle anyagokból készül. Vannak öntöttvas, kerámia, acél, akril vagy márvány fürdők.

   • Az öntvény valószínűleg a legtartósabb és legmegbízhatóbb anyag. Tartós, nem hajlik, deformálódik. De vastag falai hosszú ideig melegednek fel, ezért több vizet kell használni.
   • A kerámiából készült paletták gyönyörűek, de nagyon rövid életűek. Túlságosan törékenyek, könnyedén megrepedhetnek.
   • Az acél raklapok elég erősek, de a víz öntése túl nagy zajjal jár. A lefedettség szintén rövid életű, gyorsan romlik.
   • Az utóbbi időben népszerű akril fürdőkádak hátránya, hogy nagy tömeg alá süllyednek, és ez meglehetősen gyorsan letiltja őket.
   • A legerősebb fürdő zuhanyzóval márványból készül. Természetes, tartós anyag. Nem kell különösebb gondot neki. Ez is a leg esztétikusabb. És a legdrágább.

   A kombinált zuhanykabinok előnyei

   1. Először is - ez kompakt, a hely és a pénz megtakarításának lehetősége. A vízfogyasztás jelentős csökkenése.
   2. Nagyon kényelmes, ha vízálló ajtókkal ellátott zuhanytálca van. Amikor fürödni vagy zuhanyozni, a víz nem forog az egész fürdőszobában. Egy működő ventilátor frissíti a szobát, és kényelmes lesz, és egyáltalán nem fülled.
   3. Könnyen használható, egyszerű telepítés, elegendő egyszerű gondozás.
   4. Különösen népszerű a káddal ellátott zuhanykabin, kettő egyben, edzett üvegből készült. Ez az opció megfelel minden belső térnek, ötvözi a kifinomultságot és a tömörséget. Nagyszerű dekoráció lesz a fürdőszobában.

   A kád és zuhany kombinált változata számos előnnyel jár. Ez a kabin nem lesz több, mint egy rendszeres fürdő. A hidromasszázs behelyezhető a kabinba és a fürdőbe is.

   A kabin ebben az esetben középen vagy oldalán helyezkedik el. A fürdőt a teljes hossz mentén blokkolja. Nagyon gyakran ezek a modellek fürdőfunkcióval vannak felszerelve.

   Kombinált fürdő lehetőség, jó megoldás a helytakarékosság érdekében. Ez a kényelem és a kényelem, az a képesség, hogy egyesítse a két típust egyben. A viszonylag magas költségek ellenére a fürdőszobában lévő zuhanykabin folyamatosan keresett.

   Zuhanykabinok káddal

   Lásd még

   A Moszkvai és Jekatyerinburgi zuhanytárban minden vásárlás nyereséges lesz. Könnyen kiválaszthatja a zuhanykabin megfelelő jellemzőit. Tusoló kabinok egy fürdőszobával - ez egy értékesítési vezető, amely tetszeni fog

   Kényelmes és eredményes együttműködést kínálunk:

   • Szállítás Oroszország egész területén, beleértve Moszkvát és Jekatyerinburgot is
   • Kifizetés kényelmesen: bankkártyák, internetes fizetés, számla alapján, az üzlet pénztárában
   • Nagy kedvezmények tervezők számára
   • mindig jótállási kártyával

   Ha meg szeretné tudni az árakat és megrendelheti a Tyumen, Perm, Yekaterinburg, Chelyabinsk, Szentpétervár fürdőszobás fürdőszobáját, akkor válassza ki a kívánt városot a hely jobb felső sarkában.

   A zuhanyzós kombinált fürdő típusai és előnyei

   Ma egyszerűen egy zuhanyzós fürdőkádat rendezhet. Ez a lehetőség egyre népszerűbb a kényelme és sokoldalúsága miatt. Gyakran előfordul, hogy egy személy, aki reggel zuhanyozni kezd, sietve dolgozik, szeret egy pihentető napot egy meleg, habos fürdőben.

   A kád és a zuhanykabin külön telepítéséhez elegendően tágas fürdőszoba szükséges. És még ha van is, akkor a fürdőszobában lévő zuhanykabin harmonikusabbá és kompaktabbá válik, ami ma nem nehéz összeilleszteni. Az ilyen közös telepítéshez számos opció áll rendelkezésre. Melyik közülük jobban szeretne élvezni a zuhanyzást anélkül, hogy kiszállna a fürdőszobából?

   Kádok és zuhanyzók összekapcsolására szolgáló lehetőségek

   A fürdőkád választása elsősorban annak a helyiségnek a nagyságától függ, ahol az ilyen egészségügyi felszerelést telepítik. Nagyon attól függ, hogy a fürdő megvásárlása mellett egy bódé vagy az első telepítés már megtörtént-e, és a második az egészségügyi és higiéniai eljárások helyének további elrendezésére vásárolt.

   A választás sok szempontból attól függ, mennyire hajlandó költeni ezt vagy azt az összeget, mivel a zuhanyzóval és a fürdővel kombináló eszközök igen költségesek lehetnek. Milyen lehetőségek vannak a legszélesebb körben az egészségügyi termékek modern piacán?

   Drága hidroboxok

   A zuhanyozók vízhordói ma nagyon népszerűek. Ezek többfunkciós eszközök, teljesen zárt belső térrel. Alján egy raklap, az oldalfalak speciális üvegből készülnek, hátul egy funkcionális panel, amely lehetővé teszi, hogy egy vagy másik zuhanyt vegyen be.

   Az ilyen kényelmes berendezés lehetővé teszi, hogy teljes mértékben élvezze a zuhanyzás folyamatát, de a meleg fürdő kedvelői számára ez nem megfelelő. Mind a kettő, mind a többiek kielégítésére a gyártók kombinált lehetőségeket kínálnak.

   Itt a zuhanytálca szerepét egy teljes méretű káddal látja el, amelyben kényelmesen le lehet feküdni teljes növekedéssel. Az ilyen zuhanyzó káddal számos előnye van. Ez a kombinált rendszer lehetővé teszi, hogy teljesen kihasználja a bármilyen úszáshoz szükséges lehetőségeket. Ugyanakkor hangsúlyozni kell az átfogó és nagyon kényelmes eszköz hátrányait.

   Ezek a hátrányok a következők:

   • egy meglehetősen nagy és többfunkciós berendezés magas költsége;
   • a nagyméretű belső tér elosztásának szükségessége a hidrobox telepítéséhez;
   • a létesítmény nagyfokú bonyolultsága, ami akár a teljes felújítást és a fürdőszoba javítását is igényelheti.

   Ha azonban egy lakás vagy magánház tulajdonosai nagy fürdőszobával és elegendő pénzzel vásárolnak drága vízvezetékberendezéseket, akkor miért ne élvezze ezt a lehetőséget?

   Végül is egy ilyen hidrobox nem csak egy zuhanykabin fürdõje, hanem egy egész egészségügyi komplexum, amelyben különféle zuhanyzók, hidromasszázs, gõzgenerátor, levegõs aromás készülék és még olyan technikai képességek is használhatók, mint a telefon, a rádió és a zenelejátszó. Nehéz ellenállni egy ilyen kísértésnek, ha megengedheti magának anyagi és technikai szempontból.

   Fémkabinnal és függönyökkel ellátott fürdőkádak

   Egy kevésbé költséges és technikailag nehéz megoldás lenne egy olyan fürdőmodell megvásárlása, amelynek konfigurációja további kialakítású speciális üvegfüggönyök telepítésére. Ilyen fürdőben a zuhanykabinban különleges hornyokat készítenek, amelyekhez fémkeret elemeket szerelnek fel. Ezután telepített üvegtáblák, amelyek a zuhanyzó kerítésének szerepet játszanak.

   Ez a lehetőség több okból is sikeres, többek között a legfontosabbak a következők:

   1. A keretes üveg védőszerkezetek kombinációja a fürdő testével. Ez a tényező nagyon fontos annak köszönhetően, hogy intenzív használat mellett a szokványos műanyag függönyek lazulnak és akár el is tűnhetnek a tartóprofilokból. A függönyök és az üvegajtók rögzítésének vázlatos változata elegendően nagy szerkezeti szilárdságot biztosít.
   2. Zuhany a fürdővel olyan szépen kombinálva, amennyire csak lehetséges. Ha ezeket az eszközöket egy csomagban vásárolja meg, akkor ezek kombinációja nagyon esztétikusnak tűnik. Itt is lehetségesek a hajlított, formázott, nem téglalap alakú modellek. A fürdőszoba belsejébe tökéletesen illeszkednek, és különleges formatervezéssel vannak felszerelve.
   3. Lehetőség van bármilyen modell méretének kiválasztására. Ezek a fürdőkádak ma már számos méretben és formában kerülnek bemutatásra. Technikai összetettségük miatt a hidroboxokat a fogyasztók számára kínálják kisebb méretű és formájú jegyzékben. Ezenkívül világosan meghatározták az eszköz magassági paramétereit, és a keretek felépítmény funkcióval rendelkező fürdők ebben az értelemben változatosabbak.

   Ezeknek az eszközöknek egy másik fontos jellemzője, hogy kiválaszthat egy olyan modellt, amelyben az egész fürdő üvegszűrőkre és ajtókra korlátozódik, vagy csak egy különálló része. Ez nagyon fontos lehet a fürdőszoba belső kialakításának és esztétikai elrendezésének összefüggésében.

   Ezenkívül akkor is kényelmes, ha fürdés közben nem kívánja teljesen körülvéve a helyiség külső terét. Ebben az esetben szabadon nyújthat kézzel a szükséges dolgot (sampon, szappan, törölköző, fürdőköpeny stb.) Vagy más egészségügyi eszközzel.

   Műanyag és üveg függönyök korlátozása

   A legolcsóbb megoldás, amellyel a fürdő felett zuhanycsapot lehet felszerelni, speciális rögzítéssel felszerelheti a műanyag vagy üveg függönyöket. Ezek a függönyök külön kaphatók a fürdőkből, és különböző méretű és alakú készülékekre telepíthetők. Nem alkalmasak görbült formájú fürdőkádakra.

   A rögzítőprofilok ebben az esetben fel lehet szerelni a falak felületére, a mennyezetre, valamint a fürdő oldalán. Ha jól ismert gyártók termékeit vásárolja, biztos lehet abban, hogy az ilyen kötőelemek minősége és megbízhatósága megbízható.

   Általában további gumitömlõkkel vannak ellátva, amelyek megakadályozzák a nedvességet a fal vagy a mennyezet ízületeibõl. Ráadásul ezen eszközök megvásárlásakor fontos, hogy figyeljen a szerelvények minőségére, amelyek biztosítják a redőnyek zárását és nyitását. Itt az ajtók nyitó és csuklós elvei alkalmazhatók.

   Az ilyen eszközök költségét befolyásolja az anyag, amelyről a függönyök készültek. Az üvegkerítések drágábbak, mint a műanyag. Gyakran el van látva speciális víztaszító mikrofilmmel, melynek következtében az üveg minden egyes úszás után nem szükséges tisztítani.

   A műanyag redőnyök fő előnye az alacsony költség. Idővel azonban elveszítik eredeti megjelenésüket, virágzik, további tisztítást igényel. De a közvetlen funkciójuk, amely a környező területet a fröccsenésektől védi, jól teljesítenek.

   Ezért, korlátozott pénzügyi lehetőségek mellett, a műanyag függönyfalak, amelyek egyfajta zuhanytálkot hoznak létre a fürdőszobában, elfogadható és sikeres megoldás.

   A fürdőkád és a zuhany kombinációjának legfontosabb előnyei

   Bármelyik opciót választja, minden bizonnyal megnöveli a fürdőszoba kényelmét és funkcionális berendezéseit. Itt hangsúlyozni kell számos olyan előnyöket és előnyöket, amelyeket a lakás tulajdonosai vagy privát kastély kap, és egy fürdővel egy zuhanykabinat egyesítve a fenti módszerek egyikével. Ezek közül az előnyök közül a következők jelennek meg:

   1. Gyakorlatiasság. Az ilyen kombináció teljesen eltávolítja a higiéniai eljárások felvételének módját. Az a személy, aki szeret zuhanyozni, biztonságosan csinálhatja azt egy elkülönített helyiségben, anélkül, hogy a szoba többi részét elcsöpögné. Ha azonban fürödni kell, akkor ez a legkevésbé megakadályozható az általa épített védőcsőszerkezettel.
   2. Gazdaság. Mindig kiválaszthatja azt a kerítés lehetőségét, amely megfelel bizonyos pénzügyi igényeknek. Ezenkívül a fürdőszoba helyisége megtakarítható, mivel a fürdőkád és a zuhany külön telepítésének problémája megszűnik.
   3. Esztétika. A modern, kombinált eszközök nagyon szépek és a különböző stílusok belseje.

   Az ilyen kombináció nagyszerű megoldás lehet minden fürdőszobában.