Legfontosabb > Bútor

Hi-tech fürdőszoba

A csúcstechnika, mint a belsőépítészet iránya Európában mintegy 50 évvel ezelőtt jelent meg Európában, de hazánkban csak a múlt század 90-es évek óta fejlődött. A csúcstechnológia a megjelenése miatt a technikai haladás éles ugrásának köszönhető, amely alatt a XX. Század telt el. Az űrbe, az információtechnológia fejlesztésébe - mindez ihlette a kreatív szakmák képviselőit, hogy a jövővel foglalkozó munkákat teremtsenek. Az irodalomban és a moziban ez tükröződött a fikció műfajában és az építészetben a futurisztikus konstrukciók megteremtésében való érdeklődés növekedésében, amely ezután a klasszikus művészet számára igazi kihívást jelentett.

Ma a csúcstechnológiát tekintik presztízsnek, mert nem mindenki engedheti meg magának, hogy ilyen stílusú épületet vagy belsőépítészetet építsen ki. A csúcstechnológia magában foglalja a modern high-tech anyagok és struktúrák használatát, ami természetesen befolyásolja a munka költségeit. Javasoljuk, hogy egy futurisztikus fürdőszobát hozzon létre a csúcstechnikai stílus felfedezésével.

Nuances stílus

A high-tech stílus nagyon felismerhető, valóban nehéz összekeverni egy másik irányba.

High-tech belső jellemzők:

 • egyszerű formák, egyenes vonalak, derékszögek;
 • monokróm színek;
 • a természetes anyagok elhanyagolása;
 • üveg, műanyag és krómozott fém felhasználása;
 • minimális dekoráció;
 • a spot világítás használata, a hely jó megvilágítása;
 • a tér maximális funkcionális felhasználása;
 • hivatkozások a modern művészek munkáira;
 • beépített bútorok és vízvezeték-berendezések;
 • felfüggesztett vízvezeték;
 • a könnyedség és a tágasság illúziója, amely a nagy mennyiségű üveg és fény miatt jön létre;
 • falak befejeződése nélkül - "csupasz" tégla, beton vagy gipsz;
 • fémcsövek (a szerkezeti elemek design elemekké válnak).

Színes megoldások

Ha úgy dönt, hogy egy fürdőszobát tervez hi-tech stílusban, akkor eléggé rossz színpalettája áll az Ön rendelkezésére. Ezt a stílust csak három alapszín: fehér, fekete és szürke árnyalat jellemzi. Vörös, kék, zöld, lila színekkel kölcsönözhetőek, de világos, neon árnyalatokat kell választania.

A monokróm színvisszaadás ellenére a belső tér nem tűnik homályosnak a fémes és az üveg csillogás miatt, valamint a jó megvilágításnak köszönhetően, ami különösen fontos a csúcstechnológiájú stílusban.

A csúcsminőségű belső térben készült minták, díszítések és egyéb rajzok szinte soha nem fordulnak elő. Mind a díszítés, mind a bútorok általában egyszerűek, minimális díszítéssel - semmi sem szabad figyelmen kívül hagynia a formát és az anyagot.

dekoráció

A fürdőszobában, a stílustól függetlenül, a legjobb megoldás a falburkoláshoz kerámia csempe. Ha egy high-tech fürdőszobáról beszélünk, akkor nagy négyzet vagy téglalap alakú csempe kell legyen. Az ilyen helyiségben lévő falak túlnyomórészt monokromatikusak, de két hasonló színhőmérséklet kombináció lehetséges, vagy a kerámiamozaik használata szintén tónusos, és előnyösen fémes fényű.

A csúcstechnika nem igyekszik használni az eredeti alapanyagokat, így a padlóhoz kerámia bevonat is alkalmas. Márvány vagy más természetes kő utánzása, de monokróm kivitelben lehetséges. Egy másik jó lehetőség az önterülő padló, amely lehetővé teszi, hogy tökéletesen sima fényes vagy matt felületet hozzon létre.

Most beszéljünk a mennyezetek befejezéséről. Mivel a csúcstechnika stílusa "szereti" a sima felületeket, az opció jobb, mint egy feszített mennyezet. Ma kiválaszthat bármilyen színt a feszített mennyezethez, beleértve a fényes fekete színt is, ami annyira népszerű a csúcstechnológiájú stílusban.

épületgépészeti

A fürdőszobának a csúcstechnika stílusában történő megválasztását nagyon felelősségteljesen kell venni. Felejtsd el a hagyományos fürdőkádakat és a WC-tálakat - nézzük meg közelebbről a vízvezeték-szerelvény-piac újdonságait - felfüggesztett és beépített modellek, szigorú, geometrikus alakú habarcskeverők.

Fürdő a high-tech belső, elvileg, bármi lehet. Természetesen a négyszögletes modellek előnyösek, lekerekített sarkok nélkül, de meglehetősen drágák. Az egyenetlen alakú aszimmetrikus fürdők ugyanúgy szervesnek tűnnek. Az egyetlen dolog, amit el kell kerülni, a hagyományos betűk a lábakon - végül is a klasszikus stílushoz tartoznak, amit a hi-tech egyértelműen ellentmond.

A fürdõknek egy nagy alternatíva a modern zuhany. Az üveg és a fém építése, mivel semmi más nem járul hozzá egy adott stílus fenntartásához. Ha lehetséges, válassza a nagy, négyzet vagy négyszögletes modelleket.

A mosdó lehet szokványos, szaniter, vagy nem szabványos anyagból, például üvegből vagy fémből. A legfontosabb dolog, hogy szokatlan formában volt, emlékeztetve arra a tényre, hogy a csúcstechnológia korában élünk.

bútor

Amikor a fürdőszobát csúcsminőségű stílusban állítja be, be kell tartania a fő vonalat - a vágy, hogy a lehető legtávolabb legyen a klasszikus belső terétől. Ezért el kell felejtenie a fából készült bútorokat. Amire szükségünk van a csúcstechnológiájú termékek üvegből, fém műanyagból. A bútoroknak először funkcionálisnak kell lenniük, így a csúcstechnológiájú polcok és szekrények meglehetősen tágasak, de a nagyszámú átlátszó és csillogó elem miatt nem tűnnek hatalmasnak.

A csúcstechnológiájú bútorok kevéssé dekorálnak, vagy hiányoznak. Csak fémszegély vagy üvegbetét megengedett. A vízvezeték szerelvényekhez hasonlóan a csúcstechnológiás fürdőszobában lévő bútoroknak egyszerűnek kell lenniük, vagyis minimális részből állnak. A high-tech stílusú polcokat, szekrényeket és szekrényeket szimmetrikus formák és szigorú, tiszta vonalak különböztetik meg.

világítás

A high-tech fürdőszobában való világítás meglehetősen fontos szerepet játszik, mivel ezt a stílust jó megvilágítás jellemzi, valamint a fény és az árnyék játékát. Kétféleképpen lehet világítástervezni a high-tech belső térben. Ezek közül az első a reflektorok használata. Gyakorlatilag nem foglalnak helyet (ami nagy jelentőséggel bír e stílusban), egyenletes világítást biztosítanak, és lehetővé teszik bizonyos funkcionális területek szelektív kiemelését.

A második mód a fő mennyezeti lámpa használata. Itt előnyösek a krómozott fémcsövekből készült fantasztikus szerkezetek - minimális üvegárnyalatokkal vagy anélkül. Nézzétek meg jobban a foltokat - mennyezeti modellek forgó árnyalattal. Ezek egyfajta alternatívái a spotlámpáknak, mivel lehetővé teszik, hogy a fénysugarakat más irányba irányítsa.

A hatásvilágítás még inkább modern és szokatlan lesz.

tartozékok

Bármelyik belső térben, akár olyan szigorú, mint a csúcstechnika, hogy ne kelljen kiegészítők nélkül - apró dolgok, amelyek nemcsak "élénkítik" a szobát, hanem egyediek is, hanem gyakorlati előnyöket is nyújtanak.

A fő követelmény, amely a fürdőszoba kiegészítőkre vonatkozik, a hi-tech stílusban tervezett - szigorú betartása a kiválasztott stílusnak. Vagyis nincsenek porcelán figurák, tükrök fa keretben és virágos mintás függönyök. A szappantartályok, szőnyegek, higiéniai kiegészítők tartói ugyanolyan anyagokból készülnek, és ugyanolyan színűek, mint a fürdőszobában. Ha lehetséges, próbálja meg helyettesíteni a klasszikus tartozékokat a korszerűbbekkel. Például, a szokásos függöny helyett a fürdő, kap egy csúszó műanyag konstrukció.

Belső tulajdonságok

A hi-tech stílusú kis fürdőszobákhoz ideális, mivel minimális számú belső elemet használ. A szoba egy kis terület racionális használata lehet, a feleslegeket elhagyva, és csak a leginkább szükségesek maradnak. Még egy kis méretű fürdőszoba is díszített, a stílus a magas technológia lesz kényelmes és funkcionális, mert a funkcionalitás a fő követelmény ennek a stílusnak.

Helyezzen egy kompakt zuhanykabinot egy nagyméretű fürdőkád helyett, és ahelyett, hogy műanyag szekrényeket - üvegpolcokat akaszt - a szoba azonnal tágabbá válik. És ha megfelelően rendezi a világítást és megfelelően használja a fényes és átlátszó felületeket, a hatás még erősebb lesz.

Modern szabványok a high-tech fürdőszoba tervezés (49 kreatív ötletek)

A hi-tech stílusban berendezett fürdőszoba azoknak szól, akik nem pompás luxusra törekednek, hanem elegáns formatervezéssel, nem triviális tárgyakkal. Napjainkban divatos díszíteni a házak és apartmanok belsőterét a különböző stílusokban. Divatos, mint a stílusok az idő múlott, és a legfiatalabb design stílusok.

Szokatlan fürdőszobát. Minden hagyomány megsérült. High tech stílus.

Laconi belső vonalak és a hagyományos stílus színei. Előfeltétele a modern high-tech anyagoknak és a zökkenőmentes végrehajtásnak.

Modern fürdőszoba-modern vízvezeték. Talán ez a belsőleg inkább a minimalizmus stílusa, igen, sok üresség.

Ez a design stílus vált népszerűvé a 80-as években a múlt században. Bevezették a fantasztikus és a pop-művészet ötleteit. Ebben a tekintetben a helyiségek kialakításában bútorok és belső egyszerű, többnyire téglalap alakúak, kerekítés és extra dekorációk nélkül. A "szépség" az anyagi világ legváratlanabb tárgyait használja. A stílus belső színei ezüst, fehér, fekete, szürke. A modern high-tech lehetővé teszi telített élénk színek jelenlétét, de csak mint akcentussal. A stílusban díszített szobákban sok krómozott fémelem található. A belső tér elhelyezése a pragmatizmus eszméje. Ez a stílus nem tolerálja a feleslegeseket. Igaz, hogy néha sérti a funkcionalitás elveit, hogy ne zavarja a designt.

A felsorolt ​​funkciók alapján a fürdőszoba tökéletesen alkalmas arra, hogy belsejét díszítse ebben a nagyon fiatal stílusban.

Ebben a cikkben olvasható:

A padló, falak és mennyezetek befejezése

Mivel ez a "high-tech" stílus nem használ széles színpalettát, a falon lévő fehér csempe nagyon hasznos lesz, és ahogy mondják, "a témában".

Azonban előnyben kell részesíteni egy nagy téglalap alakú csempe - jellemző a high-tech formában. A fürdőszobában magas színvonalú padlóburkolat egyszínű csempével is fel van szerelve. Sőt, nem tanácsos sakkban formázni, mint általában, és más stílusú stílust készíteni. A padló színe kissé sötétebb lehet, mint a falak színe. És talán egy kontraszt, de nem színes, de fekete vagy aszfalt. Egy másik pont, amit a fürdőszobai stílus megfogalmazásában jegyeztek fel: itt általában nem matt csempe, hanem csak fényes. De a fényes padlólapok csúszósak lehetnek. Különös figyelmet kell fordítani erre a zúzódás, vagy akár törések kockázatának elkerülése érdekében.

Nagyon humán, meleg, hangulatos... high-tech stílus. A térhasználat aranyos átlaga, egy kicsivel több, annál kevesebb, nem igaz. Jól néz ki kis emeleti robot.

Ez egy high-tech fürdőszoba egy kis téren.

Laconi fürdőszobai belső tér egy nagy lakásban.

Minden kánon praktikus, praktikus fürdőszoba zuhanyzóval és káddal.

Kisebb fürdőszobák esetén távolodhat a szürkétől. Chip a modern vízvezetékben és egy nagy tükör.

A fürdőszobában a magas technika a legjobb illeszkedő stretch francia mennyezet. És nem csak azért, mert nem fél a nedvességtől. Az ilyen mennyezetburkolat csak a stílushoz illik, különösen akkor, ha fényes fehér vagy szürke mennyezetet választ.

Fürdőszobai világítás

Ezt a stílust a világítótestek nem a mennyezet közepén helyezik el, hanem közelebb vannak az egyik falhoz. A spotlámpák felfüggesztett álmennyezet alá helyezhetők, ami az éjszakai égbolt megjelenését hozza létre. Emellett háttérvilágítással vagy tükrökkel LED-szalagot is használhat. A falfényeknek egyszerűnek, de elegánsnak kell lenniük az egyszerű formában. Itt nem teheti meg a "Light" boltban. Mint sok más tartozék, a high-tech stílushoz illő fürdőszobai berendezéseket nem minden üzletben adják el.

Spot fények beépített lámpák a szoba oldalán. A halványkék szín és mozaik tökéletes kombinációja.

A mennyezet fészkében rejtett fürdőszobai világítás.

Egészségügyi felszerelés és kiegészítők a high-tech fürdőszobában

A hi-tech fürdőszobának tényleg tükröznie kell ezeket a magas technológiákat. Ezért a berendezésben is szupermodernek kell lennie. Tökéletesen illeszkedik a különféle "harangok és sípok" kialakításába, például: a mennyezet és falak megvilágítására, a króm zuhanás egy téglalap alakú vízosztóval és más dolgokkal.

A divatos akril vagy hagyományos öntöttvas fürdők nem illenek a "high-tech" stílushoz. A csúcstechnikai fürdőkád, mondhatni, exkluzív fürdőszobai felszerelés. Formájának közel kell lennie egy csonka fordított piramis alakjához. Nehéz találni egy eladó. De ha úgy döntesz, hogy a fürdőszobát hasonló stílusban rendezed, akkor készen kell álljon arra, hogy pontosan keresse meg a helyiség megfelelő felszerelését és a magas árat a kizárólagossága miatt.

Megfizethető zuhanyzó trópusi esővel és LED világítással.

A fürdőszoba, a téglalap alakú mosdók és az ovális fürdők, és az egyetlen út.

A "high-tech" fürdőszobában lévő mosdókagylónak a stílus törvényei szerint négyszög alakúnak kell lennie, lekerekített élek nélkül. Elég lehet választani, bár a választék nem elegendő. Ami a víz keverőjét illeti, rendkívül szokatlan csapokat talál a formák belső stílusában. Ez lehet például egy, a derékszögben hajlított cső alakú keverő. Ezt a fürdőszobai felszerelést is nagyon nehéz megvenni a megszokott vízvezeték üzletben.

Kiegészítők, mint például tükrök, törülközőtartók, szőnyegek, továbbá szappantartályok, szappan- és samponpalackok és egyéb apró tárgyak, az ilyen stílusú színekben, formákban és anyagokban is meg kell őrizni.

Fürdőszoba bútorok

Az értékesített hagyományos szekrények, szekrények, éjjeliszekrények egyáltalán nem alkalmasak egy "high-tech" belső kialakítására. Olyan helyiségben fognak kinézni, mint idegen test. És ez annak ellenére, hogy ennek a bútornak a formája, színe és fém tartozékai, úgy tűnik, megfelelnek a stílus jellemzőinek. Sokkal jobb és természetesebb illeszkedni a hi-tech fürdőszoba króm csövekhez.

A mosdókagyló és a teleszkópos függesztők alatt a legmagasabb technikai talapzatú fürdőszobában lehet.

A bútorok helyett csúcstechnikájú stílusú bútorokat kínál a falba, és rejtett nyomás-felülvizsgálati nyílásokat kínál a vízvezetékhez és a mérőkhöz.

Egy megjegyzés, vagy inkább egy figyelmeztetés: miután elolvastunk egy vagy akár húsz cikket a fürdőszobában a high-tech stílusban, nagyon nehéz megteremteni a megfelelő dizájnt. Ezért jobb konzultálni egy szakemberrel.

High-tech fürdőszoba: stílusos design 80 fotó

A high-tech egy viszonylag fiatal tendencia az építészetben és a tervezésben, amely életünkbe került a csúcstechnológiák gyors fejlődésével együtt.

A XX. Század technikai fejlődése nemcsak az embert űrbe indította és az internetet globalizálta, hanem ihlette az alkotókat, hogy megkérdőjelezzék a művészet klasszikus érzékelését, és a jövőbe fordítsák.

Ma a csúcstechnológiát gazdag emberek számára tartják stílusnak, mivel nem mindenki engedheti meg magának a futurisztikus technológiákat és anyagokat.

De az eredmény önmagát igazolja: választja ezt az irányt, egy multifunkcionális és elegáns teret kap, amely az idővel van felszerelve. A futurisztikus design világának legjobb kirándulása lesz a hi-tech stílusú fürdőszobája

A stílus jellegzetes jellemzői

A fürdő modern stílusa a legkorábbi másodpercekből származik, és egyedülálló a maga módján. Beleszerett benne:

 • egyszerű alakok és vonalak geometriája;
 • sima felületek;
 • monokróm színek;
 • mesterséges anyagok (üveg, műanyag, fém) használatát és a természetes kijavítását;
 • minimalizmus a dekorációban;
 • mindenféle megvilágítás forrása;
 • extrém funkcionalitás a tér és az objektumok használatában;
 • hivatkozások a futuristák munkáira;
 • a megvilágítás és az üveg által okozott világosság láthatósága;
 • falak díszítés nélkül.

Színes formatervezés

A modern fürdőszoba stílusa hihetetlenül korlátozza a színek kiválasztását.

A díszítéshez csak akromatikus színekre, valamint más színű neonfestékekre van szükség a zárványok számára. De a fény és a fény fényessége miatt a belső tér nem tűnik unalmasnak és monotonnak.

A csúcstechnológiában gyakorlatilag nincsenek minták és minták - a hangsúly a formanyomtatványon és a tartalom tartalmán van.

dekoráció

A falak. A falfestés terén a high-tech még mindig ragaszkodik a klasszikusokhoz - kerámia burkolólapok: nagy négyzet vagy téglalap alakú. Általában egy monokróm fényes felület vagy egy hasonló színű mozaik.

A padló kialakítása ezen szabályok hatálya alá is tartozik. A legfontosabb dolog -, hogy hozzon létre egy teljesen sima fényes bevonat. A feszített mennyezet tökéletesen illeszkedik a fürdőszobába a hi-tech stílusában, és szinte bármilyen színben választhatja.

A vízvezeték megválasztása

A fürdőszobai tervezés legfontosabb és legfontosabb része a vízvezetékválasztás. Ebben a kérdésben érdemes elvonni a hagyományos piacot, és felhívni a figyelmet a funkcionális, kompakt, új elemekre - mindenekelőtt, derékszögű és szigorú formákkal.

Szokatlan forma, nagyméretek, nem szabványos anyagok - ezek a fő kritériumok a fürdőszoba, a zuhanyzó vagy a mosogató kiválasztásához a high-tech stílusban.

bútor

Soha nem fogja látni a dekoráció klasszikus gazdagságát a high-tech stílusú fürdőben. Éppen ellenkezőleg, minél tovább a design a hagyományos - annál jobb.

Ezért érdemes elfelejteni a természetes bútorokat és formákat virágzó - azokat helyettesíti üveg, fém, műanyag, tágas és multifunkcionális. Az egyszerű kialakítás, a masszív szekrények és a megfelelő világítású polcok nem tűnnek nevetségesnek.

világítás

A fény a belső tér egyik legfontosabb szerepét játssza, mivel a szoba vizuális helyzete attól függ. A csúcstechnológiában kétféle módon világítanak egy szobát:

 • A spot világítás kompakt, egységes, működőképes és speciális területekre irányítható.
 • A fő mennyezeti lámpa érdekes futurisztikus kialakítás fémcsövekkel.

A megvilágítás megfelelő megválasztása még elegánsabb és eredetibbé teszi a szobát.

tartozékok

Még egy ilyen szigorú és száraz stílus, akár a high-tech, nem hagyható nélkül érdekes csecsebecsék, amely élénkíti a szobát. Úgy kell kialakítani, hogy megfeleljen a szoba kialakításának, ideális esetben hasonló anyagból készült.

További információk itt:

Megpróbálhatja helyettesíteni a hagyományos dekorációkat modern kiegészítőkkel: pl. A csúszós szerkezet tökéletesen felváltja a fürdőszobafüggönyt.

Belső tulajdonságok

A hi-tech stílusban díszített, mint egy kis és tágas fürdőszoba. Kis méretű helyiségek esetén csak a legszükségesebbeket kell hagyni, fel kell tüntetni az üvegpolcokat a nagyméretű fülhallgatók helyett - ez kibővíti a szobát.

A helyes megvilágítás is segít a tér növelésében.

Tervezési tippek

Nem szükséges elrejteni a fémcsöveket a vízellátásban vagy a szennyvízben - csak kiegészítik a csúcstechnológiát.

Tartsa rendben a szobát. A kozmetikumok és a fürdőkádak könnyedén elférnek a szekrényekben, és a tisztított fürdőszoba mindig szép és gyönyörű.

További információk itt:

A tükörfelületek segítségével nagyobb lesz a szoba.

A csúcstechnikai fürdőszoba a legjobb megoldás a fürdőszoba tervezésére 2018-ban. (60 készenléti megoldás)

A high-tech stílusban berendezett fürdőszoba egy nagyon modern, elegáns és meglehetősen tömör tervezési irány.

Ebben a stílusban készült szoba, még a legkisebb fürdőszoba is a leginkább tiszták és rendezett pedánsok számára alkalmas, mindenben harmóniában.

Kétségtelen, hogy ez a szoba "esztétikus álom", ezért egyre inkább megfigyelhető az ilyen stílusú szobák mint fürdőszoba, konyha, nappali stílusa.

Az irányt az egyszerűség, a nagyon világos formák különböztetik meg, ugyanakkor nem szokásos, hogy az összes kanon szerint tervezhető legyen.

A csúcstechnikai fürdőszoba gondos megfigyelést igényel az árnyalatok és az összes finomság tekintetében, ezért ha ezt a designstílust választotta, akkor sok erőfeszítést kell tennie az összes terv megvalósításában.

Mit kell megfigyelni a regisztráció során?

A high-tech stílus szigorú geometriával és a legtisztább vonalakkal rendelkezik, de a kiválasztott szín figyelhető meg.

A formák minimalizmusa, a bútorok és a tükrök felületének ragyogása - mindez maximalizálja a fürdőszoba mestere ízét.

A high-tech fürdőszoba kialakítása feltételezi, hogy minden felület egyenletesen díszített - a padló, a mennyezet és a falak.

Az összes befejeződés kizárólag a modern befejező anyagokkal történik, a természetes kő, az üveg, a tükrök, a műanyag, a beton elrendezése készül.

A legfontosabb dolog egy kis, high-tech fürdőszobában a megfelelő kombináció. Például a természetes kő brutalitását fokozza a fém ragyogása, a tükrök visszaverődése.

A fontos pillanat - a felületek ragyogjanak - ez az! Valójában azért, mert a fürdőszoba fényes mennyezete a legjobb megoldás.

A nyújtható mennyezetek különböző színekben kaphatók, így nagyon könnyű választani a megfelelő árnyékot. Ráadásul a feszített mennyezet akár tükör is lehet, aminek köszönhetően lehetőség nyílik a fürdő térének bővítésére.

A csúcsminőségű fürdőszobai belső térben van valami közös a minimalista stílusban, mert célja, hogy mindent elhárítson a belső térből. Meg kell lennie egy minimális mennyiségű dolognak, ugyanakkor kényelmesebbnek kell lennie a fürdőszobában.

Színes formatervezés

Ebben a stílusban fontos egy bizonyos színtartományhoz való ragaszkodás. A legfontosabb dolog - tiszta szín és tömörség.

A szoba kialakítása többnyire ezüst-fémes, és dózisban ékezetek formájában fényes foltokat használnak. Minden felszíni felület fehér vagy világosszürke.

A tartozékok világosak, de egyáltalán nem. Jobb, ha hagyni egy pár nagy kiegészítők és dekorációs elemek, mint sok kis.

Annak érdekében, hogy kiválaszthassa a megfelelő egy vagy másik kombinációt, a legmodernebb stílusban nézheti meg a fürdőszoba fényképét, és kövesse számos mintát:

 • Nincs rajz rajta.
 • Ne használj virágdíszeket.

A képen azt is megjegyezhetjük, hogy csak "három szín" működik, és a nyers erő nem megengedett.

Bútorválaszték

A kép létrehozásához helyes volt, hogy bölcsen válasszon high-tech fürdőszoba bútorokat.

A hi-tech stílusban díszített fürdőszoba szigorú vonalakat, világos, valamint a legmegfelelőbb formákat igényel.

A fürdőszobában ez a stílus kizárva a fürdőszobát, és helyette üvegházat használnak krómozott elemekkel. Ha szüksége van egy fürdőszobára, akkor válasszon egy modern akril modellt.

A mosdónak is érdekes formában kell lennie, mindenekelőtt, ha átlátszó elemekkel rendelkezik.

Minden bútor szigorú formában készül, minden vonal szimmetrikus és szigorú. Nincs kerek polc, hüvelykujj.

Jobb, ha kiválasztunk állványokat, egy poharat az üvegből, egy tüköres házat. Minden bútor krómozott.

High-tech fürdőszoba: innováció és aszketizmus a belső térben

A csúcstechnika fürdőszobája a közelmúltban divatossá vált, és a tervezők a lakás belső kialakításának méltó megoldásaként kínálják. A 19. századból származik, ez a design stílus kevésbé tekinthető extravagánsnak és egyre inkább használják a szokásos helyiségek tervezését a modern városban. Ráadásul ezek a tervezési lehetőségek továbbra is specifikus a stílus a rengeteg fém felületek, „lebeg” a világítás és a beépített bútorok hardver.

A csúcstechnika fürdőszobája a közelmúltban divatossá vált, és a tervezők a lakóépületek belső kialakításának méltó megoldásaként kínálják.

Annak ellenére, hogy ez a design stílus más design stílusok különböző elemeit is magában foglalja, az jellemzi:

 • tiszta vonalak és egyszerű geometria jelenléte, amelyek nem rendelkeznek összetett átmenetekkel és aránytalan fürtök és alakzatokkal;
 • üveg, fém és tükrök széles körű használata a fürdőszoba kialakításában;
 • A fémes ezüst használata a szoba színsémájában.

Még egy ilyen kis helyiség, mint egy csúcstechnikai fürdőszoba, térbeli zónát és bizonyos zónák funkcionális céljának meghatározását igényli.

Még egy ilyen kis helyiség, mint egy csúcstechnikai fürdőszoba, térbeli zónát és bizonyos zónák funkcionális céljának meghatározását igényli. A leírt tervezési stílust a szoba kialakításának minimalista tendenciái jellemzik, és a rendelkezésre álló hasznos hely legegyszerűbb használatát.

Figyelem! Mivel a design a hi-tech stílusú használatával jár a tervezés magas műszaki és ipari fejlődés, a rengeteg háztartási gépek és elektronikai szívesen itt.

Ebben az esetben általában "mindenkinek látni", és nem elrejtve a szekrényekben. Természetesen ebben az esetben helyénvaló lenne megrendelni a szerző bútorát egy adott fürdőszobához, amely nemcsak jól néz ki, hanem biztosítja a fürdőszobai berendezések és elektronikák megbízható megőrzését is.

A leírt tervezési stílust minimalizáló tendenciák jellemzik a terem kialakításában és a rendelkezésre álló hasznos hely legegyszerűbb használatával.

Néhány mix magas színvonalú formatervezési stílusban, tetőtéri stílusban. Ezt semmiképpen sem teheti meg, hiszen a padlás az elhagyott ipari épületek stílusa, és a csúcstechnológia magában foglalja a legfejlettebb tudományos és ipari eredmények kihasználását. Ezért a mérnöki hálózatok vagy a burkolatlan téglák különböző elemei abszolút helytelenek.

A legjobb megoldás az lesz, ha előre tervezi a szoba elrendezését ebben a stílusban.

A legjobb megoldás az lesz, ha előre tervezi a szoba elrendezését ebben a stílusban. Ebben az esetben mindkettő egyfajta innovációs légkört teremthet a szobában, és megőrzi funkcionális céljait. Ellenkező esetben, akkor csak meg kell, hogy adja fel a telepítés néhány bútorok és szaniterek, amely megsemmisíti az összes benyomás fürdőszoba stílus hi-tech.

High-tech fürdőszoba kialakítás

Ha szeretne egy fürdőt a high-tech stílusban a fotón, akkor annak érdekében, hogy ilyen környezetet hozhasson életre, meg kell kezdenie, hogy megtudja, hogy ez a design stílus egyszerűen nem tolerálja néhány dolgot. Például növényi és virágmotívumokat nem szabad használni. Ez vonatkozik mind a falak kialakítására, mind a szobába helyezett textiltermékek tervezésére, mint például függönyök.

Ha szeretne egy high-tech fürdőt a fotón, akkor annak érdekében, hogy ez megtörténjen, meg kell kezdenie, hogy megtudja, hogy ez a design stílus egyszerűen nem tolerálja bizonyos dolgokat.

A csúcstechnikai fürdőszobai design nem nagyon szeret fotókat vagy nyomtatványokat a hétköznapi témákban. Ha nem teheti meg nélküle, próbálja meg felragasztani az ipari tárgyak vagy városi tájképek képét a falakon. Ez a téma teljes mértékben megfelel ennek a stílusnak, és újraéleszteni fogja a fürdőszoba belsejét.

Minden curls, bronz és aranyozott stukkó szerelvények ebben a stílusban nem alkalmasak

Ami a színes felületet illeti, ezek a szobák általában fehér vagy ezüstszínű fémekből készülnek. Ebben az esetben az ilyen színárnyalatok tilalma, mint:

Ami a színes felületet illeti, ezek a szobák általában fehér vagy ezüst színűek.

Ez a korlátozás az egész szobára vonatkozik, a modern fürdőszobák a fényképen olyan kialakításúak, hogy a csúcstechnika stílusa szigorúan és aszketikusan néz ki. Így például a tervező munkatársai nem javasolják mintázatok és más díszítő elemek használatát a vízvezetékek, bútorok vagy falak díszítése során. A stukkó minden díszítéssel, bronz és aranyozott tartozékai nem alkalmasak.

Tipp A bútoroknak egyszerűnek és díszes fából készült homlokzatoknak kell lenniük, hiszen a csúcstechnológiát az üveg és a fém széles körű használata jellemzi.

Ez az anyagok kell irányítani, így a projekt a belsőépítészeti egy fürdőszoba. Ebben az esetben természetesen figyelembe kell venni a mérséklést annak érdekében, hogy a helyiségeket ne alakítsuk át a gépgyár egyik ágába.

Különböző nem funkcionális díszítő elemek, például szobrok, kiegészítők, különféle kötőelemek nincsenek itt, ezért nem kell ilyen fürdőszobában használni.

Különböző nem funkcionális díszítő elemek, például szobrok, kiegészítők, különféle kötőelemek nincsenek itt, ezért nem kell ilyen fürdőszobában használni. Ha díszíti, akkor minden hozzá tartozó tartozéknak bizonyos gazdasági célra van szüksége. Például különböző formák és formatervezési tárgyak üregesek lehetnek szappan, samponok és egyéb higiéniai cikkek tárolására.

A high-tech fürdőszoba kialakításának alapjai

A magas színvonalú fürdőszobát díszítő javítások során először is el kell osztani a helyiséget funkcionális területekre. Ebben az esetben egyszerű formanyomtatványokra kell ügyelni, és minimális dekorációt kell használni. Ami az ilyen zónákat illeti, ezek kiválasztása egyszerűen elvégezhető, például könnyű vagy színes kivitelezéssel.

Az ötlet! Ehhez a színes csempékkel kijuthatjuk a zuhanyzót, és kijelölhetjük a helyet, ahol a ruhák megvilágított lámpával rendelkeznek.

Ha a fürdőszoba kicsi, érdemes a tükröket vizuálisan bővíteni. Ebben az esetben nem kell a helyiségben lévő falak és falak felújításával és bontásával foglalkozni. Ehhez, általában a fürdőszobában telepítse üveg válaszfalak, ami a hatását a levegő a belső. Ha egy kis terület miatt ilyen partíciók nem telepíthetők, akkor teljesen helyettesíthetők üvegtálcákkal és mosdókagylóval.

Ami a közvetlenül tükrözött felületeket illeti, általában kétszer vizuálisan növelik a helyiséget. A falakat vagy mennyezetet kell elhelyezni. Az egymás ellen helyezett tükrök különleges hatással lehetnek. Tapasztalt belsőépítészek javasolják kiemelni az ilyen felületeket. A megvilágítás nem csak fényt ad a fürdőszobába, amely rendszerint nincs ablakai, hanem nagyban növeli a hely további terének a hatását.

Ami a tükörfelületet illeti, általában kb. Kétszer vizuálisan növeli a szobát.

Ami a padlót illeti, a belsőépítészeti tervezés ezen változatában csempéket használhat. A fa itt nem megfelelő, ezért jobb, ha nem használja. Ugyanezen okból nem szükséges a falra helyezni. A fa nedvesség hatására romlik, ezért érdemes cserélni műanyaggal, vagy a falat vízzáró festékkel kezelni.

Ami a padlót illeti, a belsőépítészeti tervezés ezen változatában csempéket használhat

A mennyezet festhető, hogy megfeleljen a szoba alapszínének - fémes szürke. Tehát kivitelezhető és felfüggesztett mennyezet. Ugyanakkor a padlás stílusának különféle elemei nem megfelelőek itt, ezért különböző csöveket vagy szellőzővezetékeket a gipszkarton falai mögé kell rejteni, vagy teljesen le kell bontani. Mindenesetre érdemes megjegyeznünk, hogy a hi-tech stílus elég aszketikus stílus, és a minimalistabb jellemzőknek annál jobb.

Magas technikai fürdőszoba csempe

A fényképezőgéppel ellátott high-tech fürdőszoba úgy néz ki, mintha fémes lenne, ami a belső színek fő színe. Az "üresség" hatásának elkerülése érdekében vizuálisan hígítani kell a teret. Erre a célra az ideális a szokásos kerámia csempe, díszített vad kő, vagy a felülete nyomatok a stílus a high-tech.

A fényképezőgéppel ellátott high-tech fürdőszoba úgy néz ki, mintha fémes lenne, ami a belső színek fő színe.

Ha a befejező anyag kiválasztásának szabályairól beszélünk, akkor a fürdőszobai burkolatnak mindenekelőtt vízállónak kell lennie, mert a csúcstechnikai stílus legszebb fürdőszobájának elsősorban funkcionálisnak kell lennie. A helyiségnek megfelelő terméknek van AA betűjelzője. Egyidejűleg egy csempe, amely 20% -os vízfelszívódási sebességgel rendelkezik, kiválóan alkalmas lehet fürdőre.

Ha a befejező anyag kiválasztásának szabályairól beszélünk, akkor a fürdőszobai burkolólapnak elsősorban vízállónak kell lennie, mert a csúcstechnika legszebb fürdőszobájának elsősorban funkcionálisnak kell lennie

Tapasztalt kézművesek, a csempék megvásárlása, amelyeket elveszítenek a fürdőszobák befejezéséhez, általában hátulról tanulmányozzák. Ha porózus felülettel rendelkezik, rossz minőségű, és jobb, ha nem használja. Ugyanakkor, minél kisebb a pórus, annál nagyobb nedvességállósági mutatókat érdemel. A helyiségek, amelyekkel díszítették, nemcsak jól néznek ki, hanem száz százalékos védelmet is kapnak a nedvességtől.

Ha a probléma esztétikai oldaláról beszélünk, akkor a csúcstechnikai stílusban berendezett fürdőszoba jól néz ki, ha Németországból származó csempékkel díszítik

Ha a kiadvány esztétikai oldaláról beszélünk, a csúcstechnológiájú fürdőszoba jól néz ki, ha Németországból, Olaszországból vagy Franciaországból származó csempékkel díszítik. Ezekben az országokban a gyártók speciális kollekciókat gyártanak, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsan és egyszerűen díszítsenek a modern fürdőszobákban, miközben fenntartják a csúcstechnológiát.

Fontos! By the way, a piacon gyakran hamis német vagy olasz csempe. Könnyű megtalálni, csak gondosan tanulmányoznia kell a vastagsági paramétereket.

Tehát az igazi falburkolat vastagsága 5-10 mm. A 8-12 mm vastagság tökéletesen alkalmas padlóburkolásra. Ha ez kevesebb, mint ezek a mutatók - ez száz százalék hamis.

Amikor a padlózat csempeit választja a fürdőszobában, akkor válasszon olyan termékeket, amelyek megkönnyebbülnek a felületen

Amikor a padlózat csempeit választja a fürdőszobában, akkor válasszon olyan termékeket, amelyek megkönnyebbülnek a felületen. Így nem lesz esélye esni, így a fürdő vagy a zuhanyzó. Ugyanakkor nagyon óvatosnak kell lenni, hogy ne keverje össze a befejező csempe a padlóval, mivel az első nagyon törékeny, és kis súly hatására a padlón is megtörik.

A fürdőszobai szaniterek választéka

Minden fürdőszobában a vízvezeték fontos eleme. Ezért nagyon fontos a vízvezeték kiválasztása a high-tech stílusban. A választás fő kritériumai a következők:

 • egyszerű forma;
 • a modern technológiák széles körű használata, például az érzékelő daruk;
 • díszítő vízvezeték acél és króm;
 • az egész technológia magas fokú funkcionalitása.

Minden fürdőszobában a vízvezeték fontos eleme. Ezért nagyon fontos a szivattyúk kiválasztása a hi-tech stílusban

Ami a fürdőszobát illeti, lehet négyzet alakú, szögletes vagy kör alakú, míg általában a leírt belsőépítészeti stílusban a szoba közepén helyezkedik el. A tál anyaga általában kerámia, míg a matt vagy fényes felületű acélból készült fürdők teljesen megengedettek, a jakuzzi felszerelése nagyon fontos lenne.

Ami a fürdőszobát illeti, lehet négyzet alakú, szögletes vagy kör alakú, míg általában a leírt belsőépítészeti stílusban a szoba közepén helyezkedik el.

Ha a szoba kicsi, és nem szeret higiénikus eljárásokat végrehajtani hosszú ideig, akkor telepíthet egy rendes zuhanykabint. Továbbá, a hi-tech stílus üdvözli az innovációkat és a modern zuhanykabin lehetőségeket. Például közülük hívhatja a beépített rádiós vagy multimédiás rendszert.

Ha a szoba kicsi, és nem szeret higiénikus eljárásokat végrehajtani sokáig, akkor telepíthet egy rendes zuhanytálcát

Az ilyen fürdők nevetnek általában olyan modellek közül, amelyeknek derékszögeik vannak, és a legegyszerűbb geometriai alakok formájában készülnek. Ugyanakkor a hagyományos csapok és szelepek helyett mozgásérzékelőket vagy érintőpaneleket szerelnek fel. Ez a technika nemcsak eredetinek tűnik, de nagyon praktikus és praktikus is lesz. https://youtu.be/Hlp3eNHePys Érdemes megjegyezni, hogy a high-tech vízvezeték nem szabványos. Például a WC-ket és bidéteket gyakran használják itt. Megtakarítanak hasznos helyet, miközben szokatlan futurisztikus légkört teremtenek benne.

Bútor és világítás kiválasztása

Annak ellenére, hogy a csúcstechnológiájú fürdőszobát nem szabad nagy mennyiségű bútorokkal összeállítani, feltétlenül tartalmaznia kell:

 • egy kis rack vagy szekrény;
 • fiókos szekrény;
 • felfüggesztett mennyezetek.

A bútorok ebben a formatervezési stílusban általában egyszerűen választottak, fából és üvegből készültek, ha fából készültek, nem okozhatnak elutasítást és megzavarják a belső tér egységeit, a falak hátoldalán visszaverődnek, fémes színűek

Ebben a stílusban a bútorok általában egyszerűek, fából és üvegből készültek, ha fából készültek, nem okoznak visszautasítást és megzavarják a belső tér egységeit, a falak háttámláján fémes színűek. Általában egyszerűen festett bútorokat használjon minták és extra textúrák nélkül. A csúcstechnológiás stílusban a lógó szekrények üdvözlők, ami a bútorok lebegő hatását hozza létre.

Meg kell jegyezni, hogy az ilyen bútoroknak jól megvilágítottnak kell lenniük, mivel ez a belsőépítészet kivételesen életben van, a természetellenes befejező anyagok ellenére

Meg kell jegyezni, hogy az ilyen bútoroknak jól megvilágítottnak kell lenniük, mivel ez a belső kialakítást kivételesen élte, a természetellenes befejező anyagok ellenére. Ebből a célból gyakran használnak spotlámpákat, neonlámpákat és futurisztikus megjelenésű csillárokat.

Az ötlet! A legjobb kialakítás a fürdőszobában a hi-tech stílusban lehet a tükrök használata fényekkel. Ez nemcsak vizuálisan növeli a terem területét, hanem szokatlan "kilátást nyújt a jövőből".

Meg kell beszélnünk a zuhany felszereléséről is. Az ilyen típusú egészségügyi berendezések számos modellje számos fiókkal és szekrénnyel rendelkezik. Ennek eredményeképpen a bútorok elhelyezésének más bútorok egyszerűen nem megfelelőek. Így a zuhany alatt csak néhány polcra van szükség különféle higiéniai cikkek és ruhaszárnyak számára, a bútorok többi része kizárható.

A high-tech stílus a minimalizmusig és a utilitarizmusig, ezért minden objektumot a lehető legteljesebb mértékben kell használni a funkcionális céljainak megfelelően.

Ugyanez érvényes a dekor és a tartozékok különféle elemeire. Abban az esetben, ha nem végeznek semmilyen funkcionális célt, nincs helye a fürdőszobában. Hi-tech stílus minimalizmusra és utilitarizmusra, így minden objektumot a lehető legteljesebb mértékben kell felhasználni funkcionális céljának megfelelően. Ezért a dekor minden elemének szorosan kapcsolódnia kell azokhoz vagy más igényekhez, amelyek a fürdéskor felmerülnek.

Fürdőszobai design high-tech stílusban: tervezési ötletek

A technológia hatással van életünk minden területére. Belsőépítészet nem kivétel, különösen - a fürdőszoba elrendezése. Egyre több ember választja a legkényelmesebb minimális dolgokat, és használja a high-tech stílust a fürdőszoba belsejében.

A huszadik század végén nagyszerű technológiai ugrást követel a megjelenése és az aktív fejlesztése. Míg a lelkes konzervatívok újabb büfét állítottak fel, az emberek, akik folyamatosan betartják az időket, technológiai újításokkal ellátták otthonaikat, és elutasították a klasszikus megoldásokat. Az utóbbi években a fürdőszobában a csúcstechnika továbbra is vitathatatlan vezető.


A 2017-es tendenciák azt mutatják, hogy a gyönyörű fürdőszobai formatervezésnek a csúcstechnológiás stílusban a minimalizmus, a vonalak, fémek és üvegfelületek tisztaságát kell ötvöznie. Ugyanakkor a divatos fürdőszobának nemcsak szépnek kell lennie, hanem kényelmesen használható is. A modern tervezési ötletek lehetővé teszik ezt a high-tech anyagok és formatervezés kombinálásával. Ezért a csúcstechnikai fürdőszoba nagyon praktikus, a bútorok minimális értéke ellenére. Nincs hely a rengeteg igényes díszítésre, hatalmas lehetőségekkel a fém és tükör fantáziákra.


Hi-tech a fürdőszoba belsejében olyan öröm, hogy nem mindenki engedheti meg magának, de ez a design mindig a presztízs jele. A Hi-tech fürdőszobában a bizalom, a tömörség és a modernitás ötvözi egymást. A javítások során fontos megemlíteni a stílus alapvető szabályait, amelyeket most tárgyalunk.

Fotók a modern fürdőszobában a high-tech stílusban: designinternicasa.net


High-tech fürdőszobai belső tér


A fürdőszobában a hi-tech stílus stílusa szigorú és tömör. Itt nem fogsz látni rengeteg csecsebecséket, szőnyeget és egyéb nem funkcionális tartozékokat, amelyek így állnak, és nem hasznosak. Ez a stílus definíció szerint önellátó.


Rendkívül praktikus dolgok megengedettek: törülközőtartó, szappanadagoló, fogkefe pohár. A design lehetőségek ebben az esetben elegánsak és elegánsak. A vonalak egyszerűsége és súlyossága a szabadsággal és a könnyedséggel párosul. Érdekes ékezeteket hoznak létre a szokatlan formájú bútorszerelvények, színes lámpák vagy csillárok segítségével, futurisztikus stílusban.

A fürdőszobában a hi-tech stílusban kialakított belső kialakítása betartja a korlátozás törvényeit. A funkcionális területeket fény és szín különbözteti meg.

Például a mosási zónát meg lehet különböztetni a lámpák és a kontrasztos csempe további csoportjával.
A belső tereket gyakran monokróm tartományban állítják elő, bár a high-tech lehetővé teszi több árnyalat kombinációját. A stílus megkülönböztető jellemzői: fényes felületek, szigor, puha vonalak hiánya és sima átmenetek, a tükrökre és a króm felületekre helyezett hangsúly.

Kis hi-tech fürdőszoba


Ez a stílus kis helyiségekben ideális, hiszen minimális alkatrészeket igényel, és nem zavarja meg a már kis helyet. A hi-tech stílusban kialakított kis fürdőszobai formatervezés megakadályozza, hogy funkcionális és praktikus legyen.


A tér látszólagos kiterjesztése segít elsősorban a könnyű csempeburkolatokon a falakon. A padlókhoz ellenkezőleg, válasszon egy párta sötétebb árnyalatot. Ez kontrasztot eredményez, és tágasabbá teszi a fürdőszobát. És ha fényes vagy átlátszó felületeket és tükröket ad hozzá - a hatás kettős lesz.

Megszabadulni a terjedelmes ajtóktól és a zárt szekrényektől - válasszon modern, nyitott polcokat krómozott elemekkel. Javítások elvégzéséhez használja a maximális helyet - cserélje ki a fürdőt egy divatos zuhanyzóval átlátszó vagy matt üveggel. Ebben a stílusban, ha más dolog egyenlő, a zuhanyzó mindig harmonikusabbnak tűnik.


Hi-tech egy kis fürdőszoba belsejében, egyszerűsége és rövidsége miatt nyer. Ötletek egy kis fürdőszobának a fotón:

Fürdőszobai tervezési projekt hi-tech stílusban


Bármilyen fürdőszobai tervezésnek meg kell kezdenie a szoba tervezését. Az illetékes vizuális elrendezés segít meghatározni a helyiség előnyeit és hátrányait, valamint időt takarít meg egy tervezési projekt kidolgozása során. Annak ellenére, hogy a szakemberek általában részt vesznek ebben, ha szeretné, a divatos Hitech fürdőszobát mindenki elvégezheti.


Ha nem tudja megtervezni a saját hi-tech fürdőszoba tervezését, használja ezeket a tippeket:

 1. Mérje meg a falak és az összes nyílás magasságát és szélességét;
 2. Ne felejtse el a foglalatok, kapcsolók, csövek és lámpák helyét;
 3. Gyűjtse össze az összegyűjtött adatokat egy speciális programban, vagy rajzoljon rajzot magáról;
 4. A projektet különös figyelmet fordítsuk a méretre, és ne lusta, hogy ismét ellenőrizzük vagy ellenőrizzük a számokat.


Fürdőszobai felújítás high-tech stílusban


Stílusunk krómozott és fényes. A fürdőszobai dekorációnak ki kell fejeznie a stílus alapvető szabályait: kevésbé részletesebb, ragyogóabb és modern technológiát. Megfelelő alapanyagok: műanyag, üveg, fém. Ha a szoba túl hidegnek és kényelmetlennek tűnik, adj hozzá egy kis kőből vagy téglából a fürdőszobai tervezést. A legfontosabb dolog - ne vigyük túlzásba. A hi-tech az új idők stílusa, modern anyagokat igényel.


A falakat csempével, kővel vagy akár beton díszítheti. Helyénvaló fényes fémrészeket látni. A padlónak szigorúnak kell lennie, ezért válasszon diszkrét monokromatikus csempe vagy csempe diszkrét geometrikus mintázattal. Ha kívánja, akkor lépéseket vagy küszöbértéket is hozzáadhat a csúcstechnológiához soha nem tiszta vonalak és sima felületek ellen. A mennyezetet ugyanolyan szabályok szerint kell megtervezni: egy nyújtószövet vagy egy olyan fémszerkezet, amely megfelel a világításnak, tökéletes.


A DIY javítás lehetővé teszi, hogy olyan divatos ötleteket fejezzen ki, amelyek minimális költségvetéssel rendelkeznek: pl. Egy szokatlan alakú munkalapot készítsenek vagy drága kiegészítőket cserélhessenek durva fémelemekkel.

Magas technikai fürdőszoba csempe


Magas páratartalmú és hőmérsékletes cseppek esetén a legjobb megoldás a falak díszítése csempével. Mivel a csúcstechnika elsősorban a kényelem és a praktikum, a csempe ideális megoldás. A falak ebben a stílusban többnyire monokrómak, bár elfogadható két vagy három közeli szín kombinációja. A legfontosabb dolog - tiszta formák és fényes felület.

Falcserép

A 2017-es divat-ötletek azt mutatják, hogy a kerámia mozaikok mennyire fontosak és szépek a falakhoz és a fémes fényhez. Az anyagokról szólva fontos megjegyezni, hogy a high-tech stílusú falburkolatok természetes kövek utánozhatják, de monokróm kivitelben, mert ez a stílus sima felületeket szeret. És még mindig az ilyen burkolat jól kombinálható más krómozott elemekkel.

Padlólapok

A padlólapok zónázó elemként használhatók. Például, a kontrasztos színnel a zuhanykabin vagy a mosdóterület elosztásához. A padlólapok érdekes kialakítása - önterülő padlók, amelyek tökéletesen sima fényes vagy matt felületet eredményeznek.

Színpaletta a regisztráció során


A fő szín a fürdőszobában a high-tech stílusban mindig szigorú és hideg. A vezetők közül - fehér, ezüst, szürke, fekete, barna. Az acél durvaságának kiegyenlítésére felvehet bármilyen fényes, telített akcentust - sárga, kék, lila, zöld, piros, narancssárga. Ugyanakkor nem szabad csak sötét színeket élni, mert a hi-tech szereti a világos árnyalatokat. Az ilyen tervezési lehetőségek vizuálisan kibővítik a fürdőszobát és fényt adnak hozzá.

A legfontosabb dolog - ne felejtsük el a színpaletta tömörségét és az objektumok harmonikus kombinációját egymással. A simított vonalak, virágnyomatok, fürtök és rajzok nyilvánvalóan irrelevánsak itt. Ugyanakkor világos vonalak, érdekes geometriai minták és absztrakciók fognak kinézni.


Fürdőszoba bútorok


Mivel a high-tech, definíció szerint, amennyire csak lehetséges, hogy elhagyja a klasszikusokat, érdemes megtagadni a fából készült bútorokat. Tehát felejtsd el a klasszikus éjjeliszekrényeket, és figyelj az egyszerű dizájnokra - zárt, fényes szekrények és nyitott üvegpolcok.

Bútor a fürdőszoba belsejében, a stílus a high-tech kell funkcionális és tágas. Ugyanakkor az áttetsző ajtók segítenek elkerülni a zűrzavart és a könnyedség érzetét. Ez is segít nagy tükörben, amely fényesebbé teszi a szobát, miközben szükséges gyakorlati elem marad. A high-tech bútorok szimmetrikus alakúak, szigorú vonalak és egyszerű anyagok: üveg, fém, műanyag. Ugyanakkor engedélyezett absztrakt motívumok és változatok elhelyezése polcok.


A modern stílusú fürdőszobát a high-tech stílusban a bútorok szinte teljes hiánya jellemzi a bútorokon, és minimális részleteket tartalmaz. Ha az elemek egyikét szeretné kiemelni, hozzáadhat fémszegélyt vagy üvegbetétet. Divatos design opciók - krómozott lábakkal és tükrös szekrénnyel.


High-tech mosdó


A mosási területnek a korszerű technológia korában is fenn kell maradnia. Ezért a csúcstechnológiájú mosdót üvegből, akrilból, természetes kőből vagy fémből kell készíteni. A mosdó elhelyezhető, beágyazható vagy asztallap formájában. A rozsdamentes mosogató és a járókerék stílusosnak és praktikusnak tűnnek, de a kerámia mosdókészleteket el kell hagyni. A modern technológiák lehetővé teszik, hogy matt, átlátszó vagy színes héjakat hozzon létre, így itt nem korlátozhatja magát.


épületgépészeti


A fürdőszobában a csúcstechnika stílusában alkalmazott szivattyúnak összhangban kell lennie más belső elemekkel: elegáns és visszafogott. Előnyösen egy modern zuhanyzó helyett egy klasszikus fürdő és egy képernyő. A neon-világítású zuhanyzó nagyon elegánsnak tűnik.

Válasszon derékszöget és tiszta vagy színezett üvegt. A zuhanykabinok ellenfelei választhatnak aszimmetrikus, kőből vagy akrilből készült kádat, krómozott színnel. A gyönyörű high-tech fürdőszobák nagyon igényesek a részletekről, ezért a javítások során válasszon csaptelepet ezüstfémekből krómozott bevonattal. És hagyjon aranyat és bronzt más design megoldásokhoz.