Legfontosabb > Fürdő

Hogyan válasszuk ki a pezsgőfürdőt: mit kell keresnünk, mielőtt megvásárolnánk a + gyártók véleményét

Egy fitneszközpontban vagy kínzóan hosszú munkanapon való izgalom után pihenni akarok. De mindig nincs ideje menni egy masszázsterápiához. Egy csodálatos megoldás egy pezsgőfürdő. Bár sokan, miután eldöntötték a vásárlást, nem tudják, hogyan válasszanak fürdőt hidromasszázsból, nehogy később csalódjanak.

Végül is sok gyártó és modellek vannak a készülékeken - mind a költségvetésben, mind az elit szegmensben.

Jacuzzi: hogyan válasszunk

A hidromasszázsfürdő képes mind a fizikai, mind az érzelmi feszültség enyhítésére.

Sok felhasználó megjegyzi, hogy a masszázs gyógyító tulajdonságai mellett az aroma és a krómterápia funkciói enyhítik az irritációt, és csodálatosan felemelik a hangulatot.

Méret, forma, anyag: hogyan válasszunk

A gyártók által kínált hidromasszázs fürdők minden modellje különbözik egymástól vizuálisan és funkcionalitásukban. Nagyon könnyű összezavarni az ajánlatok bőségével, anélkül, hogy hasonló eszközök beszerzésével és használatával kapcsolatos tapasztalatokat szerezne.

Az első dolog, ami elindul, a méret. Itt fontos, hogy a jövőbeli vásárlás az összes ajtó felé haladjon. A fürdőszobának is elegendő helyet kell biztosítania a telepítéshez. Érdemes megfontolni, hogy a forró kád összeszerelt állapotban van - a fúvókák és csövek minden fajtáját be kell csavarni.

A második paraméter az űrlap. Ez az, ahol a gyártók képzeletének nincsenek korlátai - ez nem olyan, amit nem találsz az egészségügyi berendezések piacán. Leggyakoribb:

 • ovális;
 • kerek;
 • téglalap alakú;
 • szög;
 • szabálytalan alakú.

A standard apartmanok tulajdonosai a kis fürdőszobás, magas épületek épületében téglalap alakú modellek. A geometria harmonikusan illeszkedik a belső térbe, így hasznos hely marad a többi vízvezeték bútor számára.

A nagyon kicsi szobákban, ahol a lakók álmodnak a hidromasszázs medencében, ott maradhat az üléstípuson. Az ilyen fajok legalábbis kevésbé gyakoriak. A gyártók úgy vélik, hogy egy kis terület nem zavarja a hidromasszázs eljárások élvezetét.

Ha a hely lehetővé teszi, nem korlátozhatja magát a választásra - hatalmas kerek modell vagy szabálytalan alakú edény 5-7 fő számára. Választhatsz bármit is szíved. A lényeg az, hogy ellenálljon az átfedésnek.

Ami az anyagot illeti, itt kell választani:

Az utolsó lehetőség - tartós és kiváló minőségű. Kiváló öntöttvas modell hidromasszázsral, melyet spanyol és francia vállalatok gyártanak, évek tapasztalatával és kifogástalan hírnevével. Igaz, ezeknek a fürdőknek az ára átlag felett van.

Szintén figyelembe kell vennie a termék súlyát, mert nem minden padló képes megbirkózni egy ilyen terheléssel. Maga a öntöttvas termék súlya 100 kg + vízsúly + fürdősúly + a hidromasszázs berendezés által létrehozott terhelés (körülbelül 230 kg / 1 m 2).

A második opciót akkor kell kiválasztani, ha az acéltermék vastag falú. Az eljárás során további hõtakarékosság és kevesebb zajcsökkentés a szerelés során használjon habarcsot.

Ha egy acél fürdõt erõs hidromasszázs rendszerrel, akkor egy panellakabin lakása esetén jobb, ha nem vásárolja meg. A munkaeszközök sok zajt hoznak létre, ami elégedetlenséghez és a szomszédok panaszaihoz vezet.

Akrilverzió - a leggyakoribb. Ezek a termékek könnyűek, praktikusak és a legbizarrabb formák. Bár egy kis fürdőszobában leggyakrabban négyszögletes. Az akril bevonat kisebb károsodása esetén mindig használhat speciális javító készletet a félreértések kiküszöbölésére.

További jellemzők és lehetőségek

A megfelelő méret, alak és anyag mellett fontos a berendezés további jellemzői és képességei is. Mindez persze közvetlenül befolyásolja az árat. A legolcsóbb fürdők csak a hidromasszázst tudják felajánlani - ha a víz a nyomás alatt lévő oldalsó falakon lévő különleges nyílásokon halad át, amely a testfelületeken masszírozó hatással bír.

Ezeket a lyukakat szintén fúvókáknak vagy fúvókáknak nevezik. Különböző méretben készülnek - mindkettő nagyon kicsi a finom masszázsért és így tovább. Csoportokba épülnek be, amelyek lehetővé teszik a test egy adott részének legaktívabb masszázsteráit - a nyak területét, derekát, lábát, a csípő és oldalak zsírlerakódásának problémáját.

A hagyományos "hidro" fúvókákon kívül a jakuzzi is felszerelhető "aero" és kombinált termékek. A levegő-aero masszázs áramlását biztosítják. Ezen eljárás során, nagy mennyiségű fúvókákkal ellátott fürdőben, körülbelül 48 ezer légbuborék percenként masszírozza a test egyes részeit. Megérintve a bőrt, felrobbantak, kellemes, összehasonlíthatatlan érzést okozva.

A kombinált fúvókák összekeverhetik a levegő és a víz áramlását, lehetővé téve a hihetetlen masszázs élvezetét. Az áram erőssége és mérete a fúvóka méretétől függ. Vannak forgó modellek is. Tudják, hogyan kell centrifugálni a jet-ot, és kis kavarogást hoznak létre.

A forró kád működését egy szivattyú biztosítja, amely speciális csövekbe szállítja a vizet a fúvókákba. A nyomás alatt lévő vízsugár kis lyukain keresztül jön ki, a test egy bizonyos részét masszírozza.

Az aero masszázs eljárásnál a kompresszor levegőt kever a rendszerbe. A masszázs típusát, intenzitását, a nyílások számát és egyéb funkciókat a távirányító vagy az érintőképernyő vezérli.

A masszázs mellett vannak olyan fénysugarak is, amelyek színe a különböző színű víz. Ez a krómterápia, amely segít a pihenésnek, vagy éppen ellenkezőleg, a felvillanásnak a megvilágított színtől függően.

A whirlpoolban lévő lyukak közötti választásnál nagyobb preferenciát kell biztosítani. Ez minőségi eljárásokat biztosít a test minden részére. Ha a költségvetés nem teszi lehetővé, kiválaszthat egy szerényebb lehetőséget.

Sok jacuzzik fel vannak szerelve további funkciókkal és hasznos eszközökkel. Közülük:

 • fejtámla;
 • oldalsó sínek;
 • zuhanykabin;
 • átlátszó fal;
 • vízmelegítés;
 • ionizációs;
 • fertőtlenítést;
 • automatikus tisztítás;
 • világítás;
 • hangrendszer;
 • TV;
 • hangvezérlés;
 • egyéb funkciók.

A további funkciók és berendezések közvetlenül befolyásolják a költségeket. A leghasznosabb - fejtámla, oldalfogantyúk, fűtött víz, fertőtlenítés, automatikus tisztítás. Ha az első 3 kényelmesebbé teszi a forró kád használatát, akkor az utolsó kettő megkönnyíti a gondozást.

Egy másik praktikus tulajdonság a képernyő felszerelése, amely eltávolítható. Ez megkönnyíti a berendezés karbantartását.

Gyártók: ki jobb választani

A méret, alak, anyag és funkciók többé-kevésbé úgy döntöttek, hogy továbbra is választani kell a gyártót. Minőségi terméket akarok megfizethető áron. Nem kellemetlen túlfizetni, de alacsony színvonalú felszerelést kapni, ami nem segít megszabadulni a penésztől és a kellemetlen szagok is.

Az ár tekintetében mindez a vásárláshoz rendelt költségvetés függvénye. Ha az összeg lehetővé teszi - jobb az olasz vagy a francia jacuzzi bevétele. Ellenkező esetben jó minőségű kínai gyártó modellen maradhat.

A hidromasszázs kád vásárlásakor figyelmeztetni kell, ha:

 • túl alacsony költség egy ilyen teljes készlethez;
 • ismeretlen gyártó;
 • nincs utasítás és garancia;
 • nincs felszerelési szolgáltatás;
 • túl magas ár.

Alacsony és túlbecsült riasztó. Az első esetben a házasság vagy a fürdő nagyon alacsony minősége és az összetevők valószínűleg elrejtve, másodszor hamis.

A vásárlás megtagadásának oka az utasítások, a minőségi tanúsítványok és a jótállás hiánya. Végtére is, minden jóhiszemű gyártó szükségszerűen megerősíti a termékek minőségét dokumentumokkal és ajánlásokat ad a használatra.

Jobb, ha egyáltalán nem zavarja az ismeretlen gyártókat - a túlzott lecsapolás valószínűsége túl magas. Egy ilyen forró kád gyorsan megtörhet, és a szervizközpontok és pótalkatrészek nem találhatók. Ez további problémákat okoz.

A legjobb minőségű, pezsgőfürdőt gyártó vállalatok közül kiemelheti az olasz pezsgőfürdőt. Ez a termék nem vonatkozik a nyilvánosságra. De mindkettő luxusmodellek és fürdők vannak a középár-tartományban. Emellett kiváló minőségű termékeket kínálnak az olasz vállalatok Teuko, Albatros és Ilma.

Francia gyártók garantálják a kiváló minőségű forró kádak - Jacob Delafon, Neomediam, Tes és Porcher. A finn Ido, a Scanpool és a Novitec már évek óta jó minőségű vízvezeték-termékeket fogyasztóknak tart. Továbbá a Novitec pezsgőfürdője azonnal megy hidromasszázzsal, és csak a legpozitívabb vevői véleményeket.

A jó hírnévre számot tartó európai vállalatok közé tartozik a spanyol Pool-Spa és a Roca, az osztrák Pamos és a svéd Cadazzo cég.

A kínai gyártók megbízható Apollo. Itt és a kiváló minőségű akril és alkatrészek is kiválóak. És az ár megfizethető.

Nem lemaradva, és a hazai vállalatok forró kádak gyártására. Ezek az Aquatica, Acrylan, Triton, Bas, Radomir. Kiválasztásakor különös figyelmet kell fordítani az akril megerősítésének módjára - jobb, ha poliuretánra épül.

A régi fürdőt forró kádba forgatva

A lakásban forró kád létrehozása számos házi kézműves számára fontos. Végül is mi lehet egyszerűbb, mint megvásárolni a szükséges alkatrészeket, és létrehozni egy hidromasszázs csoda, amely megfelel az Ön kívánságainak.

Először is, a régi fürdőt még mindig le kell bontani - különben semmi sem tehet vele. Másodszor, meg kell vásárolni az alkatrészeket - fúvókákat, kompresszorokat, csöveket, szivattyút és egyéb alkatrészeket, amelyek a forró kád létrehozásához szükségesek. Minden elemet körültekintően kell választani, előnyben részesítve a francia vagy olasz modelleket.

Ennek eredményeként a kezdeti költség jelentősen magasabb lesz, mint egy kész, olcsó öltözőfürdő vásárlása. Igen, vitathatatlan előny - kiváló minőségű alkotóelemeket vásárolnak. De mindent még meg kell teremteni a lyukak fúrásával a fürdő megfelelő helyeiben. Ez egy eléggé igényes munka, amely megköveteli a készségeket.

Ezután be kell szerelni a fúvókákat, és rögzíteni kell azokat, tömíteni és szigetelni a vegyületeket speciális vegyülettel. Csatlakoztassa továbbá a szivattyút, a kompresszort és a csövet. Szükséges továbbá a szűrők ellátása is, mivel a vízellátó rendszerből származó víz - legfeljebb egy évvel később - letiltja az egész rendszert.

Az önszerelés fő problémája - magas minőségű összegyűjtése, az összes ízület elszigetelése és helyes csatlakoztatása. Ezek a munkák olyan otthoni mesteremberek számára, akik nem rendelkeznek megfelelő tapasztalattal, nagyon összetettek. Leggyakrabban a tömörített szivárgás problémájával szembesülhet az összeszerelt rendszer tesztelésével.

Általában lehetőség van a forró kád összeszerelésére a szükséges alkatrészek megvásárlásával. De nem érdemes, mert sokkal többet fog fizetni, mint a késztermék vásárlása a középáras tartományban.

Jacuzzi: gyors és olcsó

Gyakran a forró kád vágya nem egyezik meg a családi költségvetés méretével vagy a javítási munkával. Végül is nem elegendő a kívánt modell megvásárlását, még telepíteni és csatlakoztatni. Igen, és a régi szükség, hogy valahogy megszabaduljon.

Ebben az esetben 2 alacsony költségű és könnyű választási lehetőség közül választhat:

 • lábfürdő hidromasszázzsal;
 • hidromasszázs szőnyeg.

Ha a jövőbeni vásárló egész nap mozog, a város egyik végéből a másikba, vagy a gyógyszertár / boltban lévő pult mögé állva, akkor jó lenne egy lábfürdő megvásárlása. Ez a megoldás olcsó lesz - a költségek a gyártó további funkcióitól és népszerűségétől függenek.

A készülék jelentős előnye, hogy nem igényel sok helyet, ami különösen fontos a lakások számára. Tehát nem kell változtatnia semmit a fürdőszobában. És a kérdés ára meglehetősen elfogadható - egy tapasztalt szakember rendszeres lábmasszázs sokkal többet fog fizetni.

A hidromasszázs berendezés problémamentes beszerelésének második lehetősége speciális szőnyeg megvásárlása. A csomag tartalmaz kompresszort és távirányítót is. Vannak szopók a szőnyeg hátán, és kicsi lyukak a külső oldalon.

Az ilyen pezsgőfürdő működési elve egyszerű - a kompresszor a szőnyeghez egy hullámos tömlővel van összekötve, és befecskendezi a levegőt, amely kis lyukakat hagy a nyílásokon keresztül. Vannak olyan eszközök, amelyek többféle masszázzsal és az ozonizációval és a levegő melegítésével járnak, és utánozzák a pezsgőfürdő hatását.

Ez a lehetőség tökéletesen alkalmas minden fürdésre, és nem okoz problémát a telepítés során. Ráadásul a tartály mérete és alakja nem számít - a szőnyeg nyugodtan hajlik, ami nem befolyásolja a teljesítményét.

A gondoskodás sokéves örömet garantál.

Minden vásárlónak van egy vágya -, hogy a megszerzett hidromasszázsfürdő hosszú ideig tart. Jó, hogy legalább 10 évig problémamentesen végezte tevékenységét. Ez azért lehetséges, mert sok európai gyártó 10 éves garanciát vállal a felszerelésükre.

A hidromasszázs ülésén eltöltött évek öröme a berendezés helyes használata és karbantartása. Először gondosan olvassa el az utasításokat. Használja a fürdőt az itt feltüntetett helyen - ne öntsön habot, sót, festéket vagy más kozmetikumot, amelynek használatát a gyártó tiltja.

Másodszor, a fürdőszobát rendszeresen mosni és fertőtleníteni kell az összes berendezéssel. A kézikönyv ajánlásokat tartalmaz arra vonatkozóan, hogy milyen gyakran kell ezt a munkát elvégezni. Általában a hidromasszázs minden egyes szakaszát követően alaposan meg kell mosni a tartály edényét, eltávolítva a szennyeződéseket a falakról és az aljáról. Ami a fertőtlenítést illeti, kívánatos ezt 5-7 eljárásban elvégezni.

Harmadszor, mosáshoz és fertőtlenítéshez a gyártó által ajánlott vagy engedélyezett speciális termékeket kell használni. Ellenkező esetben helyrehozhatatlan kárt okozhat az Ön személyes mini-fürdőjében.

Negyedszer, ne felejtsd el a jacuzzit. A hidromasszázs rendszert legalább hetente egyszer kell bekapcsolni. Hosszabb leállás esetén a berendezés nagyon gyorsan leállhat.

A megfelelő gondozás, fertőtlenítés, csak a forró kádak speciális eszközeinek használata nemcsak a baj megszabadulását eredményezi, hanem legalább 10 évig is élvezheti a masszázst.

Hasznos videó a témában

A forró kád kiválasztására vonatkozó utasítások:

Az öntöttvas fürdő jacuzzi szolgáltatása:

Videóklip, hogyan készítsen hidromasszázzást minden fürdőről:

Vizuális segítség a vízmasszírozó berendezés felszereléséhez akril fürdőben:

A lakóhely sajátosságainak és a lakók igényeinek felmérésével választhat egy megfelelő hidromasszázs kádat, amely mindenki számára örömet okoz. Nem szabad elfelejteni, hogy a jó minőségű berendezések legalább 10 évig tarthatnak, ha megfelelően karbantartják. A masszázskészülékek végrehajtása során a gyártók ajánlásait is követni kell, és nem kell önteni a tejet, a különféle olajokat, habokat és egyéb adalékanyagokat a vízbe.

Jacuzzi pezsgőfürdő

Lásd még

Szeretne díszíteni a fürdőszobát és fürödni? A Dushevoi.Ru üzlet Moszkvában és Jekatyerinburgban segít. Jacuzzi whirlpools - a mi specialitásunk

Kényelmes és jövedelmező együttműködést kínálunk:

 • Whirlpool Jacuzzi megfizethető áron 19640 rubeltól 713020 rubelig
 • Nagy kedvezmények a rendszeres ügyfelek számára
 • Szállítás Oroszország bármely régiójába, valamint Moszkvába és Jekatyerinburgba
 • mindig megfelel a minőségi előírásoknak

Ha meg szeretné tudni az árakat és megrendelheti Jacuzzi pezsgőfürdőt St. Petersburg, Tyumen, Perm, Chelyabinsk, Yekaterinburg, akkor válassza ki a kívánt város a jobb felső sarkában a helyszínen.

Minden a jacuzzi! Beszéljünk a paradicsom pihenéséről?

Jacuzzi - kád hidromasszázs funkcióval. Más módon úgy is nevezik, hogy "Pool Spa".

Ma az emberek abszolút többsége ezt a szót a "pihenés", "kikapcsolódás", "kényelem" szavakkal társítja. És ez nem véletlen! Valójában a jacuzzi meghatározásakor azt mondják, hogy ezt a fürdőt számos betegség és pihenés megelőzésére tervezték.

A teremtés története

Az egész világnak köszönhetően az olaszok családjának hidromasszázsfürdőjéhez kellett jönnie, aki a 20. század elején emigrált az Egyesült Államokba. Az 1917-ben alapított céget családi neve - a pezsgőfürdő, de az amerikai kiejtéseknek köszönhetően - jacuzzivá alakították át. A vállalat tevékenységi területei a légi járművek és a mezőgazdasági szivattyúk gyártása voltak. Csak a Yakuzzi család Amerikában történt megérkezése után több mint fél évszázadon keresztül az egyik testvér, Candido létrehozott egy jacuzzit. Így 1956-ban született meg az első fürdõmasszázs, és hamarosan tömegtermelés indult.

A testvérek közül a legfiatalabb fiú beteg volt a reumás ízületi gyulladással, és állandó masszázskezelésre volt szüksége. Aztán Candido Yakuzzi úgy döntött, hogy a fürdőt levegőztető szivattyúval látja el, ami lehetővé teszi a test vízzel és levegővel történő masszírozását. Ezt követően a jakuzzi ismételt javulást és javulást eredményezett. A Yakuzzi család körülbelül 250 szabadalmat jelentett be a jakuzzival kapcsolatban. Leleményességüknek köszönhetően a világ az egyik legkedveltebb fürdõtípust kapta, amely egyformán kellemes és hasznos lehet.

Miután azt hitték, hogy csak nagyon gazdag emberek engedhetik meg maguknak egy jacuzzi felszerelését, de a modern termelési technológiák és anyagok a jakuzzit mindenki számára hozzáférhetővé tették.

Hogyan változik a pezsgőfürdő a pezsgőfürdőtől?

Ez a kérdés sokak számára érdekes. Gyakran úgy gondolják, hogy a pezsgőfürdőt "padlódni" kell a padlón, és a forró kád nem.

Valójában a kérdésre adott válasz meglehetősen egyszerű: a jakuzzi nem különbözik a forró kádtól, beleértve a telepítés módját.

Jacuzzi - ez a fürdő, melynek funkciója a hidromasszázs.

A hidromasszázs fürdőről szóló cikkünkben többet olvashat a pezsgőfürdő kiválasztásáról.

Funkcionális célok és előnyök

A Candido Yakuzzi létrehozott egy jacuzzit, hogy segítse a fiát a rheumatoid arthritis kezelésében. Napjainkban nehéz túlbecsülni a hidromasszázs fürdők előnyeit a vázizomrendszeri betegségek elleni küzdelemben. Ezen túlmenően a pihentető pihentető hatása nagyban hozzájárul a stressz enyhítéséhez, a pihenéshez és az érzelmi állapot normalizálódásához.

Gyakran előfordul, hogy a pezsgőfürdőt együtt veszi, ami lehetővé teszi, hogy erősítse a kapcsolatot a szeretett személyével, lazítson és lazítson ki érzelmileg.

A vízzel való kölcsönhatás önmagában pozitív érzelmeket hordoz. A levegő-vízáramlás masszázs hatása jó eredménnyel jár a test és a lélek betegségeinek kezelésében.

Szivattyú és kompresszor

A pezsgőfürdő "szívét" minden bizonnyal szivattyúnak és kompresszornak nevezhetjük. Ezek nélkül a hidromasszázs megvalósítása egyszerűen lehetetlen.

Kis modellek esetén a jakuzzi gyakran csak a szivattyút használja. Szivattyúzza a vizet a fúvóka rendszerébe. A levegőszabályozók és a nyomáskülönbség miatt a víz áramlását a légkörből szabadul fel (kilövellési elv). A vízsugarak nyomása megnő. Meg kell jegyeznünk, hogy az ilyen fürdõk alacsonyabb költséggel rendelkezhetnek, mint a kompresszorral felszerelt modellek, azonban az áramláskorrekciók száma korlátozott. A szivattyúval ellátott pezsgőfürdő alkalmasabb pihenésre, és valószínűtlen, hogy hatékony segítséget nyújt a súlyos betegségek kezelésében.

A legjobb masszázs eredmény lehetővé teszi a kompresszor elérését, ami kényszeríti a levegőt a fúvókákba. Ez növeli a levegő-vízáramlás nyomását, amely akár 70 cm-rel is áthaladhat, anélkül, hogy elveszítené a masszázst.

A pezsgőfürdő kiválasztásánál különös figyelmet kell fordítani a kompresszor és a szivattyú állapotára és minőségére. A burkolat bármilyen sérülése vagy a szerelés során fellépő hiba áramütést (!) Okozhat.

A fúvókák típusai

Az áramlás típusának megfelelően a jacuzzi fúvókák 3 típusra oszthatók:

 1. Whirlpool. A víz kis lyukakon keresztül folyik.
 2. Aero masszázs. Az elv ugyanaz, csak a kompresszor befecskendezi a levegőt, amely a fúvóka lyukakon áthaladva belép a fürdőbe kis buborékok áramlásaként
 3. Kombinált. Ha mind a vízáram, mind a levegőáramlás egy fúvókán keresztül történik.

A fúvóka kialakításától függ, milyen irányú vízáramlás lesz, milyen nyomással folyik és milyen szögben. A Jacuzzi fürdők mindegyik gyártója több tucat különböző fúvóka-kialakítással rendelkezik. Például a fúvóka rendszerhez és a szivattyúhoz csatlakoztatott szabványos fúvókák mellett vannak olyan modellek is, amelyek önállóan vizet hoznak közvetlenül a fürdőből, és azonnal dinamikus áramlás formájában dobják ki.

Attól függően, hogy milyen zónában hat a hidromasszázs, a fúvókák különböző méretűek. Nagyobb fúvókák vannak felszerelve a hát és a combok számára, és kisebb fúvókák vannak felszerelve a nyak és láb területeken.

A legegyszerűbb fúvókák közvetlenül biztosítják az áramlást. Vannak olyan modern modellek is, amelyek megfordulnak és lehetővé teszik a levegő-vízsugarak irányának megváltoztatását. Egyes vállalatok kifejlesztettek olyan fúvókákat, amelyek a víz és a levegő keverékét alkotják, ami javítja a jacuzzi masszázs jellegzetességeit.

A jacuzzi fúvókák műanyagból vagy fémből készülhetnek. Az anyagválasztás sokkal inkább az Ön preferenciáitól, mint az erő tulajdonságaitól függ. A műanyag fúvókáknak azonban számos előnyük van:

 • Nem korróziónak vannak kitéve. Ha azonban fémfúvókákat választasz, hagyd, hogy réz legyen
 • A műanyag nem vezet áramot. Ez a minőség különösen fontos az akril fürdők számára, ahol a műanyag fúvókák használata teljesen megszünteti a véletlenszerű áramütést a szivattyú vagy kompresszor működésében bekövetkező zavarok miatt.

Azok számára, akiknek esztétikai ízük nem tolerálja a műanyag megjelenését, a műanyag fúvókák alkalmazása fémes színnel is megfelelő lehet.

Akrilfürdő hidromasszázs

 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Maldiva
 • Méretek (Vshg): 650 x 1487 x 892
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Capri
 • Méretek (Vshg): 750 x 1585 x 989
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Graciosa
 • Méretek (Vshg): 673 x 1486 x 888
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Izabella
 • Méretek (vshg): 638 x 1590 x 745
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Cariba
 • Méretek (vshg): 660 x 1699 x 744
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Flores
 • Méretek (Vshg): 755 x 1500 x 1500
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Manila
 • Méretek (vshg): 665 x 1495 x 1495
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Santiago
 • Méretek (Vshg): 670 x 1587 x 1587
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Capri
 • Méretek (Vshg): 750 x 1700 x 1094
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Augusta
 • Méretek (Vshg): 667 x 1685 x 895

Kosárba helyezett cikk

A kosárba szedett kiválasztott elemek

Az összehasonlításhoz hozzáadott elem

Segítünk Önnek felvenni a terméket

Fel fogunk válaszolni a kérdésekre, tanácsot adunk, rendeljük telefonon: 8 (800) 775-12-15. Vagy visszahívhatunk: visszahívást kérhet.

Jacuzzi: változatok és kiválasztási kritériumok

A jakuzzit gyakran luxusjellegűnek nevezik egészségügyi előnyökkel. A nyilatkozat mindkét jellemzője igaz. Ez a készülék valóban többet költ, mint egy rendszeres fürdő, és pozitív hatással van az összes családtag egészségére.

Az új típusú jacuzzi fél évszázadon át jelenik meg, és a kiválasztási kritériumok ugyanazok maradnak: hatékonyság, minőség, esztétikai megjelenés, biztonságos használat.

Mi ez?

A pezsgőfürdő egy hidromasszázs-kádfürdő. Ez a név nemcsak oroszul, hanem más nyelveken is gyökerezik, annak ellenére, hogy az első gyártó cég helyes neve és az eszköz feltalálójának neve Yakuzzi.

Érdemes megemlíteni, hogy manapság a hidromasszázs fürdőket inkább a relaxáció eszközeként tartják számon, és a Candido Yakuzzi találmányát gyógykezelésre szánják. A leginkább primitív típusú hidromasszázsfürdő segített a Brother Yakuzzi súlyos sérülésekor. A rendszeres eljárások a fiatalembert a lábára állították, bizonyítva hatékonyságukat, és a Yakuzzi szabadalmazta a technológiát.

A jövőben a hidromasszázs hatású fürdőkád termelését követően a technológia tovább javult. A Yakutstsi testvérek 250 szabadalmat kaptak minden tervezési fejlesztésért. A Jacuzzi hatékonysága ma sem csodálkozik, így a gyártók a készülék tervezésére és méretére összpontosítanak.

A működés elve

Ahhoz, hogy megértsük, mi a hidromasszázs, meg kell nézni a "töltés" a jakuzzi.

Az első lehetőség egy fürdő volt, amelyhez egy tömlő volt csatlakoztatva. Létrehozta a víz és a levegő irányított áramlását, amely a víz mozgását állította és masszírozó hatással járt.

Ezt követően a kialakítás javult és beépült a fürdő szerkezetébe. Ebben a formában az első jacuzzi értékesítésre került a gyógyszertárakban és a szaküzletekben.

A modern pezsgőfürdő számos fontos elemből áll.

 • Bowl. Ez a fürdő nagyobb mélységben és méretben van, mint a hagyományos nem masszázsfürdő. De a szélesebb és mélyebb tál a legjobb, és nem az egyetlen lehetséges lehetőség. A gyártók különböző méretű és konfigurációs modelleket gyártanak. Van egy jakuzzi a test egyes részeihez: lábak, kezek, fejek, valamint tálak, zuhanyzóval kombinálva. Méreteik kompakt méretűek, kis területű fürdőszobákhoz tervezve.
 • Vízbevitel. A tálból származó vizet összegyűjtik a vízbevezetésből, és onnan belép a tömlők és csövek rendszerébe, hogy befejezze a ciklust és visszatérjen a tartályba a fúvókákon keresztül. Ennek köszönhetően létrejön a szükséges fúvókák és masszázs hatás.
 • Szivattyúrendszer. Segítségével a víz keringetik a tömlő rendszeren keresztül, oxigénnel telítik, és megkapja a szükséges teljesítményt.
 • Injektorok. Ezek lyukak találhatók a falak és alján a bozót, amelyen keresztül a víz visszatér hozzá. A fúvókák általában olyan módon helyezkednek el, hogy a víz vagy a levegő áramlása a test bizonyos részeire irányuljon, amelyek a leginkább masszázst igénylik.
 • Lefolyó és túlfolyó rendszer. Segít szabályozni a vízmennyiséget a tálban, hogy mindig legyen elegendő. Automatikusan és manuálisan történik.
 • Vezérlőrendszer. A masszírozó rendszer működésének engedélyezéséhez és letiltásához szükséges. Mivel a pezsgőfürdő rendszeres fürdőként működik, ha a rendszer nem működik, kézi vezérlés szükséges. És ez a masszázsáramlás nyomásának növelésére és a test különböző részeire való átkapcsolására szolgál.
 • További funkciók elemei. Az alapkonfigurációjú hidromasszázs masszázs nem jelenti a fejlett funkciókat, de fejlettebb modellek is vannak. Rendelkeznek az aromaterápiával és az ózonterápiával, a színvilágítással és multimédiás modellekkel kapcsolatos beépített rendszerekkel.
 • Vízvezeték elemek. Ezek csapok, csaptelepek, vízelvezető vízelvezető rendszer, szűrők, amelyek megakadályozzák a törmelék belépését a lefolyóba és egy szifont.

Ezen elemek kombinációja biztosítja a forró kád munkafolyamatát.

Előnye és hátránya

A jakuzzi fokozatosan a hasznos és szükséges dolgok kategóriájába kerül a házban. A készülék népszerűsége pozitív tulajdonságainak és minimális hibáinak köszönhető.

Számos jelentős előnye van a jakuzzinak.

 • Jacuzzi - gazdaságos vízfogyasztás. A folyadék egyszerűen kering a tálba, az üregbe és a tömlőbe, anélkül, hogy belépne a lefolyóba.
 • A tálat rendes fürdőként lehet használni. A masszázsrendszer használata előtt ajánlatos lemosni, akkor a víz kivételesen tiszta lesz, és az eljárás hatékonysága megnő.
 • A hidromasszázs ugyanolyan hatásos, ha az izmok egy kemény munkanap után pihenni, és amikor a munkanapon fel kell kelnünk és felnevelnünk.
 • Az első esetben forró fürdőt, aromás olajokat és intenzív masszázst kell használni, míg a második esetben meglehetősen kicsi a hűvös vízben. A forró vízzel kapcsolatos eljárások hosszútávúak, hidegek - legfeljebb 10 percig ajánlottak.
 • A jakuzziban hasznos a víz hőmérsékletének megváltoztatása. Ez izomtónushoz vezet, a rugalmasságot és a bőr szilárdságát biztosítja.
 • A hidromasszázs rendszerek eldugulják a duzzanatot és az összes stagnálást a szervezetben. Nehéz összehasonlítani a jakuzzit a Charcot zuhanyával, de ez is hozzájárul a fogyáshoz. A helyes táplálkozás és a sport jacuzzi cseréje nem, hanem a folyamat felgyorsítása - teljesen. A kozmetikai hatás az első néhány hétben észrevehető.
 • A jakuzzi gyógyító hatást fejt ki érrendszeri és idegbetegségekben. Javítja az állapotot osteochondrosis és fájdalom, harcok ellen az izmok hipertóniáját.
 • Az otthoni gyógykezelések használata hasonló a fürdőkád látogatásának hatásához.
 • Mint a gyermekek, és jótékony hatást gyakorol a növekvő szervezet minden rendszerének fejlődésére.
 • Megfelelő gondossággal a rendszer több, mint egy évtizedig tart.
 • A rendszer biztonságos. Fel van szerelve ellenárammal, így még nedves környezetben sem fennáll annak a veszélye, hogy valaki áramütést szenved.

Mint sok más vízvezeték-felszerelés, a masszázs kádaknak számos hátrányuk van.

 • A lakásban lévő jacuzzi kellemetlen hátrányai közé tartozik még a rendszeres káddal vagy zuhanyzóval szembeni magas beszerzési költség. De a kis fürdőszobák korlátozott lehetőségei, a forró kád megfelelő ellátásának szükségessége, az ellenjavallatok jelenléte.
 • A kontraindikációk közé tartozik a magas vérnyomás, szívbetegségek, bőrbetegségek, fertőzések, rosszindulatú daganatok és terhesség.
 • A terhesség és az ilyen típusú pezsgőfürdő betegségeinek jelenléte nem hasznos, és ártalmas lehet a testre is.
 • Egy másik fontos szempont az is, hogy egy jacuzzi egy rendes fürdőként használható, de az összes hab és nem speciális olajok lerövidítik az eszköz élettartamát.

Típusok és jellemzők

A pezsgőfürdő fajtái sokat. Főbb különbségük van a fúvókák kialakításában, a fúvókák helyzetében és típusában, a masszázsmechanizmusban. Az építés típusa szerint feltételesen kétféle jacuzzi létezik: különálló és kombinált.

A különálló modellek háromféleképpen szerepelnek:

 • teljes méretű tálakkal az egész test számára;
 • ülőhely;
 • a test bizonyos részeire.

Ugyanakkor a test különböző részeire különálló mini-jacuzzi nem minden zónára vonatkozik. Például a hátra vagy a combokra nincs jacuzzi, csak a karok és a lábak modelljei vannak.

A teljes méretű és az ülő modelleket gyakran kombinálják. A tálat a zuhanyzóval kombinálják, vagy beépítették. Ezek a típusú Jacuzzik alkalmasak kis helyiségekbe és tulajdonosokba, akik inkább mosogatót szeretnek mosni.

Minden típusú jacuzzi fúvókák használják a masszázs elemet, és vannak különbségek is.

A méretük nagy és kicsi. Nagy területeken, mint a csípő és a hátsó, nagyobbak, a lábak és nyakak pedig kicsiek.

Ezenkívül a sugárzás jellege más.

Külön fúvókák:

 • mikro sugár;
 • forgása
 • örvény;
 • Twist.

Különböző hatással vannak a testre.

Egy másik fontos kritérium a jacuzzi megkülönböztetésére a masszázs típusa. Attól függ, hogy a rendszer kompresszorral van-e ellátva vagy sem.

Összesen három típus létezik.

 • A hidromasszázs - nagynyomású vízsugarak segítségével történik.
 • Aero masszázs - az ütközés nagy nyomású levegőt eredményezett.
 • A turbó masszázs az első és a második típus kombinált hatása. A szépségipar és az egészségügyi dolgozók sok alkalmazottja ezt az opciót optimálisnak ismeri. Itt egyfajta masszázs kiegészíti és fokozza a másik akcióját. Minden lehetséges problématerület kidolgozás alatt áll.

Ossza meg a pezsgőfürdőt további rehabilitációs és szépségápolási lehetőségekkel. Ez számos fontos funkció jelenléte.

 • Aromateriapii. Az, hogy különböző esszenciális olajokat adnak a vízhez. Egyesek hozzájárulnak a bőr tökéletlenségei elleni küzdelemhez, javítják a hangzást és pozitív hatással vannak a szépségre. Néhány szükséges a légzőrendszer és az idegrendszer kezelésére. Az olajok növelhetik a test tónusát, megnyújtják vagy megnyugtatják az idegrendszert, és segítenek az álmatlanság és a szorongás elleni küzdelemben. Nagy szaga van, és az illat egy nedves környezetben felszívódik a bőrbe és a hajba.
 • Színterápiás. Ez egy innováció a gyógyszeriparban és a szépségiparban - színes és könnyű kezelés. Egy bizonyos színspektrumú háttérvilágítással ellátott jacuzzit használ. A tudósok régóta bebizonyították a színek hatását. Tehát a narancssárga háttérvilágítás megereszkedik, a zöld nyugtatja, egyes színek felemelik a hangulatot, mások nyugodt, nyugodt hangulatba keverednek. Igen, és a háttérvilágítás szépnek tűnik. A szín hatása mellett a fényhullámok eltérő hatásúak. Ezek tökéletesen kiegészítik a hidromasszázs folyamatokat.
 • Ózonterápia. Ez a kezelés aktív oxigén. Vízmolekulákkal telítettek, ami csökkenti a gyulladás szintjét, az ízületi megbetegedéseket és javítja a bőr állapotát.

A vezérlőrendszer is különbözik. Kombinált modellekben rendszerint egy zuhanyzópanel gombokkal van ellátva, és külön tálaknál érintésmentes vagy távoli rendszer. Ezt a távirányító szabályozza. A távvezérlő segítségével szabályozhatja a vízhőmérsékletet, ha a rendszer fűtött, a masszázs intenzitása és iránya, a fények, a rádió és a televízió, ha van fürdőszobája. A konzol a jakuzziban található.

Méretek és formák

A pezsgőfürdő funkciói nem korlátozódnak a terápiás és a kozmetikai hatásokra. A praktikus funkció mellett a fürdőszoba belseje is része, ezért fontos figyelembe venni a termék kialakítását. A fürdő megjelenése meghatározza annak méretét, alakját és színét.

Az űrlap nagyon változó kritérium. Több mint egy tucat lehetőség van.

 • Szögletes. A téglalap alakú pezsgőfürdő nagyon kényelmes, mert a klasszikus ovális tálatól eltérően a fal alakja miatt nagyobb mélyedés érhető el. A tál tágasabb és alkalmas nagy testtömegű vagy egyidejű együttes használatra. Gyakran zuhanyzóval ellátott téglalap alakú jacuzzi, köztük érdekes tervezési lehetőségek. Például egy pohár jacuzzi, egy kályha pad az alján.
 • Ovális. Ez a forma a lehető legközelebb áll a hagyományos akril fürdőhöz. A belső tér kisebb, mint egy téglalap alakú, de az egyszerűsített kontúrok esztétikailag kellemesek és puhaak. A falak sima vonala miatt az ovális edényben kényelmes lefeküdni és ülni. A klasszikus fehér fényben ez a lehetőség optimális a klasszikus stílusú fürdőszobában, vagy akár egy adott stilisztikai irány nélkül.
 • Round. Az eredeti verzió bizonyos korlátozásokkal a választásban. A kerek jacuzzi nem alkalmas kis fürdőszobákra. Nehéz helyezni a falhoz, és az oldal magassága egy kis talapzatot és lépcsőket sugároz, így kényelmesen felmászhat a fürdőbe. A pezsgőfürdő kör alakúnak nagy átmérőjűnek kell lennie. A kicsi nem fogja megbirkózni a funkcióival. A test bizonyos részei nem érhetők el a masszírozó fúvókák számára. A kerek jacuzzi jól integrálható a klasszikus belső térbe, a görög környezetbe, az otthoni gyógyfürdőbe és a tengerészgyalogos fürdőkbe.
 • Corner. A kompakt fali opciók leggyakrabban ülnek. Magasságuk a szélesség fölé esik. A szögletes forró kádak általában félkör alakúak.
 • Tértől. A négyzet alakú pezsgőfürdő széles választékkal rendelkezik. Az ilyen eszköz mini és kettős, magas oldalú, de a falhoz közeli sarokban helyezhető el, ami helyet takarít meg.
 • Gondoltam. Jacuzzi komplex alakja kevésbé gyakori az értékesítésben. A szobák közepes és nagy méretű helyiségekben vannak elhelyezve, speciális kialakítású fürdőszobákban, és ezek az eszközök kicsit drágábbak, mint a szokásosak. A hidromasszázs fürdők közé tartozik az aszimmetrikus, hatszögletű, oktaéderes, háromszög alakú, csepp és más egyszerű tárgyak formájában.
 • Tervező. Ez a kategória magában foglalja a legszokatlanabb formák masszázs kádjait, nem triviális kivitelben. Ez lehet jacuzzis hordó faburkolattal, szív alakú fürdővel, többlépcsős dizájnnal, mozaikszerű mintával, jacuzzi héjjal, minden megrendelhető termékkel.

Ami a méretét illeti, feltételesen hidromasszázs fürdőket osztanak mini, közepes és maxi.

Miniatűr Jacuzzi kis apartmanok számára. Rendszerint ezek az üldöztetésű fürdők, ezért viszonylag kis hossza - 130-150 cm és átlagos szélessége - 50-70 cm, de a betű vagy tál magassága a kis Jacuzzik jellemzője. 100 cm-re és még tovább. Ez lehetővé teszi, hogy a szerkezet ellensúlyozza azt a tényt, hogy ilyen fürdőben nem lehet teljes magasságig nyúlni. A fúvókák elrendezése egy ülőgépes fürdőben kicsit más, mint egy teljes méretű.

A közepes méretű pezsgőfürdőt az átlagos személy magasságának és súlyának mérésére tervezték - hossza 170-180 cm, szélessége 70-80 cm, az oldalak magassága általában 100 cm-nél kisebb, ilyen fürdőszobában már lehajolva és teljes magasságig nyitható. Kényelmesebb és hatékonyabb, ha teljes relaxációra van szükség.

Az átlagos méret gyakran szögletes modellek. Az alakjuk eltér a hosszúkás klasszikus fürdőtől, és azonos szélességgel és hosszúsággal rendelkezik. 1 méter mélységgel a sarokkád 140x140 cm-től 180x180 cm-ig terjedhet.

A nagyméretű betűkészleteket olyan személyek számára tervezték, akiknek súlya és magassága meghaladta a normát, vagy páros fürdőzést. A kettős Jacuzzi nagy szélességű. Téglalap alakú és ovális modellek méretei közelebb 180-190 cm hosszú és 150 cm szélesek. Négyzetes modellek esetén a legkisebb méretek 150x150 cm-esek, a mélység változó.

Gyártási anyagok

A pezsgőfürdő vagy a jakuzzi tál ugyanazon anyagokból készül, mint a szokásos fürdők. Az anyag kiválasztása határozza meg a termék esztétikai jellemzőit és teljesítményét. Milyen gyakran kell mosni a plakettet a fürdő felületén, mennyi ideig tart, hogy a fürdő könnyű és törékeny, vagy ütésálló és nehéz - ez minden az anyagválasztástól függ.

Népszerűek a különböző nyersanyagok. Ha nem egy lakásról van szó, hanem egy magánházról, egy szaunából, egy jacuzziról az utcán, a fürdőben vagy a törökfürdőben, akkor fontos, hogy konkrét betonszerkezetet használjunk.

A beton jacuzzi tartós, szilárd, a csövek és kompresszorok teljes rendszerét biztonságosan rögzítik. Ez az egyik legolcsóbb lehetőség, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen formájú és konfigurált jacuzziot töltsön. A működési idő 20 év.

A beton modellek hátrányai is vannak. Nem biztos, hogy ilyen fürdőt öntöttek a lakásba, a vízbevitel és -ellátás belsõ rendszerének javítása nehézkes, mivel a szerkezet eltemethetõ a talajba vagy a fürdõk alapjaira, maga a beton hideg anyagokra utal. További dekoratív díszítést igényel a tetején és jó gondossággal.

Pezsgőfürdő (jacuzzi)

A hidromasszázsfürdő választása a legjobb megoldás otthoni terápiás és megelőző eljárások elvégzésére. A bolt a forró kádakat gyártóktól:

A termék mérete minden típusú fürdőszobához javasolt, a felhasznált anyag: olcsó akril, műkőből, acélból, öntöttvasból készült fröccsformák. Kiegészítő funkciókat (háttámla, karfák, fogantyúk stb.) Biztosítanak. Választhat egy sarokkádat, kerek, alacsony és magas fedélzeten, a sarokba és a szoba közepére történő felszereléshez.

A hidromasszázs kádak árait a gyártó határozza meg, a rendelést, az értékesítést és a kézbesítést naponta az Orosz Föderáció területén végzik.

C hidromasszázs

Ön választása

 • Legfeljebb 150 cm | nbsp
 • 160 cm | nbsp
 • 170 cm | nbsp
 • 180 cm és több | nbsp
 • Hidromasszázs | nbsp
 • Hidromasszázs nélkül | nbsp
 • Kis | nbsp
 • Orosz | nbsp
 • Aszimmetrikus | nbsp
 • Szög | nbsp
 • Négyszögletű | nbsp
 • Hidromasszázs rendszerek | nbsp
 • Fürdőszobai kiegészítők | nbsp
 • Controls | nbsp
 • Fürdőszobai képernyők | nbsp
 • más
 • Triton gyűjtemény Emma (4)
 • Gyártó Triton
 • Gyártó Triton
 • Triton gyűjtemény Emma (4)
 • Gyártó Triton
 • Gyártó Triton
 • Cat's Triton Collection (3)
 • Gyártó Triton
 • Gyártó Triton
 • Triton Julia Collection (3)
 • Gyártó Triton
 • Gyártó Triton
 • Triton Catherine Collection (3)
 • Gyártó Triton
 • Gyártó Triton
 • Triton Kylie Gyűjtemény (2)
 • Gyártó Triton
 • Gyártó Triton
 • Bella Triton Collection (2)
 • Gyártó Triton
 • Gyártó Triton
 • Wiki Triton Gyűjtemény (2)
 • Gyártó Triton
 • Gyártó Triton
 • Triton Collection Valencia (3)
 • Gyártó Triton
 • Gyártó Triton
 • Triton Pearl Shell Gyűjtemény (2)
 • Gyártó Triton
 • Gyártó Triton
 • Gyűjtemény Triton Diana (3)
 • Gyártó Triton
 • Gyártó Triton
 • Scarlet's Triton Collection (3)
 • Gyártó Triton
 • Gyártó Triton
 • Triton Breeze Collection (3)
 • Gyártó Triton
 • Gyártó Triton
 • Triton Collection Michelle (5)
 • Gyártó Triton
 • Gyártó Triton
 • Triton Valerie Gyűjtemény (3)
 • Gyártó Triton
 • Gyártó Triton
 • Charlie Triton Gyűjtemény (3)
 • Gyártó Triton
 • Gyártó Triton
 • Lime Triton Gyűjtemény (3)
 • Gyártó Triton
 • Gyártó Triton
 • Bert's Triton Collection (2)
 • Gyártó Triton
 • Gyártó Triton
 • Triton Caesar Gyűjtemény (3)
 • Gyártó Triton
 • Gyártó Triton
 • Cindy's Triton Collection (2)
 • Gyártó Triton
 • Gyártó Triton
 • Eric's Triton Collection (2)
 • Gyártó Triton
 • Gyártó Triton
 • Nicole's Triton Collection (2)
 • Gyártó Triton
 • Gyártó Triton
 • Triton Medea Gyűjtemény (2)
 • Gyártó Triton
 • Gyártó Triton
 • Triton Troy Collection (2)
 • Gyártó Triton
 • Gyártó Triton
 • Ravak Vanda Collection (4)
 • Gyártó Ravak
 • Gyártó Ravak
 • Ravak Vanda Collection (4)
 • Gyártó Ravak
 • Gyártó Ravak
 • Triton Perseus Gyűjtemény (3)
 • Gyártó Triton
 • Gyártó Triton
 • Triton Lagoon Collection (3)
 • Gyártó Triton
 • Gyártó Triton
 • Triton Collection Michelle (5)
 • Gyártó Triton
 • Gyártó Triton
 • Triton Lily Collection (2)
 • Gyártó Triton
 • Gyártó Triton

Akrilfürdő hidromasszázs

Forró kád - egy tehetséges olasz család leghíresebb találmánya, akitől szonzó nevet kapott. Ma a jakuzzi fokozatosan megváltoztatja a luxus elemek státuszát a fürdőszobák kötelező részletességére, bár a fejlesztés eredeti célja pusztán szabadidős eljárások voltak. A feltaláló olyan módot keresett, amellyel otthoni kezelést folytatott a saját gyermeke számára, és sikeresen megbirkózott a feladattal.

A pezsgőfürdők jellemzői

A modern világban a pezsgőfürdőt nem csak teljes pihenésre, hanem a jólét javítására is használják. A hidromasszázs növeli a vérkeringést, javítja az ízületi mobilitást, csökkenti az izomfeszültséget, tonizálja a bőrt és enyhíti a fáradtságot. Különleges fürdőkészülék vásárlásakor hasznos és kellemes higiéniai eljárások során számos paraméterre kell figyelni:

 • tál anyag;
 • méretei és alakja;
 • teljesítmény-aerokompresszor;
 • a hidromasszázs fúvókák száma;
 • fúvókák kialakításában a vízellátás típusa;
 • további lehetőségek rendelkezésre állása.

Akrilfürdő hidromasszázzsal - a legjobb megoldás a városlakás telepítéséhez. A rezisztens polimerek könnyű jacuzzija egy olyan választékban áll rendelkezésre, amely megfelel az egyre növekvő igényeknek. A katalógus minden méretű és alakú terméket tartalmaz. Az akril pezsgőfürdő funkcionalitását hasznos lehetőségek egészítik ki. A teljes készlet minden egyes modell esetében egyedi. Az online áruházban könnyen megtalálható egy pezsgőfürdő automata vezérléssel, díszvilágítással vagy hangszóró rendszerrel. Válassz!

Jacuzzi hidromasszázs káddal

Bizonyos, hogy egy akrilfürdő hidromasszázsral nem egy lakástulajdonos vágya, aki úgy döntött, felújítja a fürdőszobát, és abbahagyja azt a kérdést, hogy mely fürdőt vásároljon. Az akril fürdők viszonylag közelmúltban megjelentek üzleteinkben, de már határozottan elfoglalták helyüket, a nehéz öntöttvas és a hideg acél társaik helyettesítésére. Az akril melegsége, a vízsugár zajkibocsátása, a magas esztétikai tulajdonságok és a tartósság teszi a fürdőt a kívánt kikapcsolódásra és pihenésre.

A hagyományos fürdőkkel ellentétben a hidromasszázs akril kádak kissé eltérő életszínvonalat biztosítanak. Ez ugyanaz a melege az anyagnak, ugyanaz a sugárzás csöndje, ugyanolyan esztétika, de hidromasszázs gyógyítással.

Emlékszel, hogy hányszor egy fárasztó nap után álmodtad, hogy valaki egyszerűen "összezúzza" a nyakpáncélzónát, és jobb, ha lefekszel a kanapéra, becsukja a szemét és átadja magát egy profi masszőr kezébe. Most minden elérhetővé válik. Elég, ha egy akril fürdőt hidromasszázzsal veszel fel, és pihentető eljárást végez a munkaidő után a saját fürdőszobájában.

Ez újabb előnyt jelent. Ha egy masszázs után indulsz ki, akkor nem kell feszes kabátot felvennem, lábaidat be kell cipelnem, és menni kell, hogy valahogy otthonodhoz jussak, még ha a saját kocsival is. A masszázs otthonában van. Ezért a relaxáló eljárások és a kedvenc öltözködés viselése után folytathatja a családtagokkal folytatott kommunikációt csodálatos hangulatban.

Érezd a különbséget. A hidromasszázs akril fürdők lehetővé teszik az agresszió elhagyását (biztos, hogy a főnök elnyomja) és a fáradtságot (többet dolgozol, mint mások) a ház küszöbén túl.

Ez a fürdő értékelni fogja mind a nőket, mind a férfiakat és a gyermekeket. Vannak dolgok, amelyeknél jobb, ha nem szabad megmenteni. Ez elsősorban az egészség, és a mi hidromasszázs akril fürdők azok, amelyek csak az egészség, hanem az öröm is!

Akrilfürdő hidromasszázs

Termék kód: 101862

Méretek (dshg): 170x110x46,5

Termék kód: 101860

Méretek (dshg): 170x110x46,5

Termék kód: 199659

Méretek (dshg): 170x70x44,5

Termék kód: 101990

Méretek (dshg): 170x70x40

Termék kód: 100394

Méretek (DSHG): 130x70x38

Termék kód: 100094

Méretek (dshg): 180x80x45

Termék kód: 100402

Méretek (dshg): 170x75x42

Termék kód: 102037

Méretek (dshg): 150x150x42

Termék kód: 100111

Méretek (DSHG): 170x75x44

Termék kód: 102296

Méretek (DSHG): 180x125x47

Termék kód: 101973

Méretek (DSHG): 160x75x51

Termék kód: 100205

Méretek (dshg): 150x70x43

Termék kód: 199764

Méretek (dshg): 160x100x41

Termék kód: 102011

Méretek (DSHG): 190x90x46

Termék kód: 101854

Méretek (dshg): 140x90x46,5

Termék kód: 101796

Méretek (dshg): 150x80x48

Termék kód: 101775

Méretek (DSHG): 170x80x53

Termék kód: 101802

Méretek (dshg): 160x80x48

Termék kód: 199762

Méretek (dshg): 175x160x44

Termék kód: 199667

Méretek (dshg): 170x70x44,5

Termék kód: 199658

Méretek (dshg): 150x70x44,5

Termék kód: 101996

Méretek (dshg): 150x150x45

Termék kód: 100211

Méretek (dshg): 170x70x43

Termék kód: 102297

Méretek (DSHG): 180x125x47

Minden higiéniai eljárás valóban élvezetes lehet. Elég egy 150x150 cm-es (vagy bármilyen más méretű) akril forró kád megvásárlása.

A hidromasszázs nemcsak kellemes. A hatás a rugalmas vízáram a bőr és az izmok relaxáló - vagy fordítva, élénkítő - akció Uluchay forgalomba, az általános fizikai hangot, az egészségügy, a jólét és a hangulat. Ezért az örvényfürdő sokkal több, mint a vízvezeték. Lesz kellemesen meglepett a méltóság birtokában akril kád forró vásárolni, mivel ez egy logikus választás, mert az ár a legtöbb esetben csatlakozik a listáját vonzó jellegét.

Az akril terméket viszonylag rövid ideig használják a vízvezeték gyártásánál, de már sikerült nagyon praktikus és megbízható anyagként felépíteni. Különösen forró kádaknál. Ez tökéletesen megtartja a hőt, a víz nem hűlni hosszú ideig, így a higiéniai eljárás élvezetes lesz sokáig. És nem csak a megjegyzések megerősítik ezt. A hidromasszázs rendszerek elterjedtek az akril fürdők népszerűsítésével. A hagyományos - acél és öntöttvas - teljesen felszerelhető. A hidromasszázsos akrilfürdő, amelynek fúvókáit olcsó akril kompenzálja, racionális befektetés lehet a hangulatban, az egészségben és a higiéniában.

Az installált hidromasszázs rendszerek beágyazhatók vagy konfigurálhatók. Az első esetben a fúvókákat és egyéb berendezéseket a gyártó közvetlenül elhelyezi. A második esetben önállóan konfigurálhatja a rendszer konfigurációját, és eldöntheti, hogy melyik fúvókákat kell az akusztikus fürdővel hidromasszázzsal ellátni, megvásárolni a szükségeseket és egyedi megoldást találni.

Ugyanakkor a hidromasszázs fürdők nagyon változatosak. Ezek alakja, mérete, jellemzői, formatervezése, telepítési konfigurációja stb. Az összes rendelkezésre álló modell megismerése segít katalógusba hozni, beleértve a fotókat és más paramétereket. A hidromasszázzsal foglalkozó cégek közül különösen kiemeljük a márkák 1Marka, Cersanit és Ravak.

Ha akril pezsgőfürdőt vásárol egy online áruházban, pénzt takaríthat meg. És nem csak a pénz, bár az árak a vízvezeték nagyon vonzó. Idővel és erőfeszítéssel időt és erőfeszítést takaríthat meg szállítással és professzionális telepítéssel.

Érték törlése Hidromasszázs rendszer: igen, már telepítve, telepítés opcionális