Legfontosabb > Bútor

Mi a jobb - egy fürdő vagy zuhanyzó: a modern vízvezeték összehasonlító áttekintése

Kis helyiségben lévő fürdőszobában gyakran felmerülnek kétségek az egészségügyi felszerelések kiválasztásánál. A tulajdonosnak kényelmesnek, praktikusnak, gyönyörűnek kell lennie, és ugyanakkor kevés helyet kell elfoglalnia. Leggyakrabban a zuhanyzó és a kád között kell választani. Az első esetben a szoba tulajdonosa lehetőséget kap a helytakarékos megtakarításra, a második pedig a szokásos kényelem. Mindkét lehetőségnek előnyei vannak.

Mi álljon meg? Mi a jobb - fürdőkád vagy zuhanyzó? Milyen szempontokat kell figyelembe venni a vízvezeték-választás során? Hogy megtudja, el kell döntenie a prioritásokról és az Ön kívánságainak megfelelőnek kell lennie a kétféle eszköz rendelkezésre álló funkcióival.

Mindkét lehetőség előnyei és hátrányai

A fürdő és a zuhanytálca közötti választás szerint a vásárlók kétharmada az első lehetőséget választja. Ez annak köszönhető, hogy a piacon viszonylag hamar megjelenő zuhanykabinok vannak.

A legtöbb ember még mindig a szokásos vízvezetékeket választja. És mégis a fülkékben vannak tagadhatatlan előnyei:

 • helytakarékos (a vízvezeték kevesebb helyet foglal el a fürdőszobában);
 • racionális és célzott vízfogyasztás (mosáshoz, fürdéshez nem szükséges);
 • további funkciók (hidromasszázzsal zuhanyozhatsz és hallgathatod a rádiót);
 • a feszültsége (a kabinok szorosan lezárva vannak, és nem számít a víz mennyisége, nem esik le a padlón);
 • az üzem kényelme (elegendő hely áll rendelkezésre minden higiéniai eljáráshoz, semmi sem akadályozza a mozgást);
 • takarítson meg időt a higiéniára (nem kell megvárnia, amíg a fürdőkád megtelik a fürdéshez, csak be kell kapcsolnia a zuhanyt).

A zuhanyzók minden előnye nem alkalmas kézmosásra. Nehéz háziállatokat mosni. Abszolút nem alkalmasak a kisgyermekek fürdésére, míg egy ismerős fürdőben speciális eszközök használatával lehetséges. A hátrányok közé tartozik a magas költségek is.

Még a legkevésbé modest zuhanykabinok gyakran többletköltségek nélkül költenek többet, mint a hétköznapi fürdők. Ezen kívül a meleg vízben gyógynövényekkel, infúziókkal és habokkal való pihenés szerelmesei nem fogják tudni a megszokott örömöket.

Milyen funkciókat lehet felszerelni zuhanyzóval, akkor tanulni a videó:

A fürdők is előnyösek. A meleg víz jól ellazítja az izmokat, enyhíti a feszültséget, megnyugszik. A modern hidromasszázs fürdők igazi találatot nyújtanak az ilyen relaxáció szerelmeseinek. Az ismerős egészségügyi berendezések sok ember számára is "fizioterápiás terem" lettek.

A meleg fürdő remek korrekció a stressz, az idegesség és a fáradtság ellen. A zuhanykabinhoz képest a fürdőkád könnyebben karbantartható, ami sok ügyfél számára döntő tényezővé válik a választásban. A tulajdonos mindig megvásárolhatja a műanyag redőnyöket, és ugyanolyan szűkületet nyújt, mint a zuhanykabinok.

Zuhanykabin kiválasztása jobbra

A zuhanykabinokat különleges higiéniai eljárásokra tervezett vízvezeték-szerelvényeknek nevezik. Ezek három falszerkezet, egy ajtó és egy raklap. A modellek nagyon különböznek egymástól - az egyszerű csapatoktól a hátsó falak és a mennyezetig, a többfunkciós monoblokk rendszerekhez, számítógépes vezérléssel. Az elsőeket zuhanytálcáknak is nevezik, és úgy vannak felszerelve, hogy a fal falai falak legyenek.

Az utóbbiak nagyon egyszerűen felszerelhetők és hermetikusan tömítettek, teljesen felszereltek az összes szükséges "helyiséggel". A költség függ az építés típusától és a funkciók számától.

A zuhanykabinok formája és mérete nagymértékben változhat. A telepítés helyétől függően változnak. Tehát négyszögletes szerkezetek szerelhetők a falak közelében, szögletesek - a sarokban és kerek, ovális és sokszögű kabinok általában a fal melletti tágas fürdőszobákban vannak elhelyezve. Az egészségügyi berendezések minimális mérete 800x800x2050 mm. A kompakt kabinok tökéletesen elhelyezhetők bármilyen méretű fürdőszobában.

Vannak modellek sokkal dimenziósabbak. Tágas szobákat választanak. Vásárláskor feltétlenül győződjön meg róla, hogy a jövő tulajdonosának és családtagjainak nem lesz zsúfoltsága, mert a kabinok belső mérete 6-7 cm-rel kisebb, mint a külső.

Fontos funkciók

Egyes zuhanyzók jellemzői nem képesek a legmodernebb fürdőmodelleket is biztosítani. Például:

 • Trópusi zuhanyzó. A technológia lényege abban rejlik, hogy a vízsugarakat kis spray-kbe szétválasztják. Az ilyen zuhany alatt egy személy érzést kap, mint egy meleg nyári eső alatt. A kis cseppek finom érintései jól pihennek. Ez egy kiváló eljárás azok számára, akik pihenni akarnak.
 • Törökfürdő. A funkciót gőzgenerátorokkal felszerelt modellek biztosítják. A rendszer gőzzel szállítja a fülkét 45-60 fokos hőmérsékleten. Ez hozzájárul a pórusok megjelenítéséhez, a toxinok és toxinok eltávolításához a szervezetből. A rendszeres fürdőhöz hasonlóan a gőzfejlesztő pozitív hatással van az immunrendszerre, serkenti a nyirok áramlását és a vérkeringést. Miután izzadt, az ember a testében egész könnyedséget érez.
 • Aromaterápiás. A funkció olyan modellekben működik, amelyek a törökfürdő és a trópusi lélek módjában működhetnek. Ez a zuhanytálca falán található speciális olaj- és balzsamot tartalmazó tárolónak köszönhető. A tartályon áthaladnak vízcseppek vagy gőzök, aromákkal és hasznos anyagokkal telítettek, majd a zuhanytálca belsejébe kerülnek.
 • Szellőztetés. A gőz és a kis vízpermet növeli a nedvességtartalmat a vízvezeték szerelvény belsejében. A nedvesség egyenletes elosztására szellőztető szellőztető rendszert használnak.
 • Függőleges hidromasszázs. Vannak fürdőmodellek, amelyek hidromasszázs funkcióval vannak ellátva, de ez a hatás kissé eltérő. A zuhanyállomásokon forgó fúvókák helyezkednek el, amelyekből a levegővel kevert vizet áramlik. Kívánt esetben nem masszírozza az egész testet, hanem bizonyos területeket. A hidromasszázs tökéletesen ellazítja, enyhíti a fáradtságot és a stresszt.
 • Vízszintes hidromasszázs. Ez a funkció nagyon hasonlít a pezsgőfürdők számára. Kombinált fülkékben áll rendelkezésre, amelyeket a háztartási használatra szánt házi SPA központokként állítanak elő. Az ilyen modellek drágák, de lehetőségeik nagyon kiterjedtek.
 • Megvilágítás (krómterápia). A lámpák a zuhanytálcák felső részébe vannak beépítve, amelyek mind rendes lágy fényt, mind színes fényt képesek előállítani. A háttérvilágításnak köszönhetően a vízsugarak különböző színűek, és egyedi színvilágítást eredményeznek. A krómterápia tökéletesen ellazul, vagy a rendszer beállításától függően.

A fentiek mellett a kontraszt zuhany különösen népszerű. A rendszer automatikusan állítja be, és hideg és forró vízsugarat biztosít.

A kontrasztzuhany az egyik leghasznosabb higiéniai eljárásnak számít, mivel megerõsíti, kíméli, hangosítja az egész testet.

Mit kell keresni a vásárláskor?

Miután eldöntötte a zuhanyfülke kívánt funkcióját, folytathatja a kívánt osztály modelljének kiválasztását. Sok éven át szolgálni kell, különös figyelmet kell fordítani a raklapra. Képesnek kell lennie arra, hogy ellenálljon a közelgő terhelésnek, anélkül, hogy hajlamos lenne a fürdőzés súlya alá.

Ebben az esetben fontos az alak, az anyag és a külső csúszásgátló bevonat. A raklap jobb választani egy kompakt, de tágas. Ami az anyagot illeti, akkor a választás a személyes preferenciáktól függ. Mindannyiuknak megvan a maga előnye és hátránya:

 • Fajansz. Az anyag tartós, higiénikus és könnyen tisztítható, de könnyedén megrepedhet, ha egy nehéz tárgy ráesik rá.
 • Kő - mesterséges és természetes. A kőből készült palackok szinte örökek és státuszúak. Az anyag nagyon drága, az elit tervezői modellekben használatos.
 • Steel. A raklapok csak acél fürdőkben különböznek. Az előnyök és hátrányok megegyeznek. Fényes zománcokkal borított termékek. Gyönyörűek, de rövid életűek, és a felszínre eső cseppek hangos hangot adnak.
 • Akril. Az anyag nagyon praktikus, tartós, könnyen tisztítható. A hátrány az alacsony súly miatt alacsony stabilitás. Az akril raklapokat speciális keretekre szerelik fel, hogy növeljék a szerkezet merevségét.

Ami az ajtók (redőnyök) tervezését illeti, ezek lehetnek egy- és kétszárnyúak és tolóajtók. Az elsőek ugyanúgy nyílnak, mint bármelyik ajtó. Ez kényelmes, ugyanakkor a nyitott ajtó a fürdőszobában helyet foglal. Egy kis terület elhelyezéséhez jobb, ha tíz tolóajtóval rendelkező modellt választasz.

2, 3, 4, 6 szárnyra tervezhetők, amelyek mágneses mechanizmussal záródnak. Amikor vásárol, meg kell győződnie arról, hogy az ajtók simán, csendben nyílnak, és a mechanizmus nem zavar.

A drága modelleknél a gyártók temperált üvegfüggönyeket telepítenek. Az alacsony költségű fülkék polisztirol és plexiüveg ajtókkal vannak felszerelve. Üveg - a választás az emberek, akik szeretnék használni a standot évekig. Nem változtatja meg megjelenését, műszaki és működési tulajdonságait a teljes élettartam alatt.

A műanyag ajtók homályosak, átlátszanak. Az ilyen modellek azonban olcsóbbak, ezért mindig keresettek. Annak érdekében, hogy a változások ne legyenek észrevehetőek, sok vásárló választotta a zavaros, színezett vagy durva függönyöket.

A honfitársaink gyakran vásárolnak ilyen márkákat: az Eurosun, a Pegas, a Hyber, az Ammari, az Attoll, a MidoceanTeuco, a Niagara, az Üveg, a Coliseum, a Tarim, a Movida, az Avanta, az Appollo, a Fituche, az Eago, a Gruppo Treesse, a Jacuzzi. Ezeknek a vállalatoknak a termékei megbízhatóak lehetnek. Az alábbi videó pedig a zuhanyzók típusairól, a tervrajzok jellegzetességeiről, a kiválasztási kritériumokról szól:

A modern fürdő választásának titkai

Ha egy hagyományos fürdõt vásárolunk további funkciók nélkül, a kiválasztási kritériumok egyszerûek és világosak: anyag, gyártó, ár. De ez a vízvezeték nem hasonlítható össze egy többfunkciós zuhanyzóval.

Mit kínál a modern gyártók? Komplex vízvezeték szerelvények hidromasszázzsal. Nem csak a testből, hanem a csúcstechnológiájú elektronikus és mechanikus "töltelékből" is állnak:

 • pumpa;
 • légkompresszor;
 • fúvóka;
 • csövek vízhez és levegőhöz;
 • fertőtlenítő rendszer;
 • krómterápiás eszközök;
 • konténerek és eszközök aromaterápiához.

A funkcionalitás szempontjából az ilyen modellek nem rosszabbak a legjobb zuhanyozóknál. A rendszereket egy érintés vagy pneumatikus panel segítségével szabályozzák, amelynek segítségével meghatározható egy eljárási program. A vezérlőegység minden folyamatot irányít minden emberi beavatkozás nélkül.

A rendszer minden információt közöl a vízhőmérsékletről, a nyomásról, egy adott programról és a végrehajtás időpontjáról. A rendelkezésre álló funkcióktól függően a modellben lévő fúvókák száma változó.

A forró kádakban végzett eljárások nem csak kellemesek, hanem nagyon hasznosak is. A masszázs alatt az izmok és az izületek felmelegednek, a szervezet rugalmasságot nyer. Az anyagcsere gyorsulása hozzájárul a testsúlycsökkentéshez, a bőrfiatalításhoz, a narancsbőr dombjainak feldarabolásához.

A masszázs után a bőr és az izmok tonusban jól néznek ki, a mobilitás visszatér a korábban előfordult végtagokra. A hidromasszázs erősíti a véredényeket és felgyorsítja a vérkeringést. Ugyanakkor ellenjavallt is: urolithiasis, idegrendszeri betegségek, onkológia, néhány fertőző betegség.

Mi a választás?

Mi lenne jobb neked - fürdőkád vagy zuhanyozás? A kérdés megoldása szakemberhez szól:

A végső döntést meg kell győződnie arról, hogy a beszerzett vízvezeték-szerelő kivétel nélkül minden családtagnak megfelel. Ezért érdemes megvitatni velük ezt a kérdést. Azonban előfordul, hogy ellentmondások merülnek fel baráti családokban. Ha alapelvek, kompromisszumot kereshet mindkét típusú vízvezeték szerelvény megvásárlásával - fürdővel és zuhanyfülkével. A legfontosabb dolog, hogy mindenki kényelmes volt!

Zuhanykabinok káddal

A tökéletes módja annak, hogy felizgasson és felébredjen, egy zuhanyzó. A pihenésre, a feszültség enyhítésére, a forró fürdő tökéletes. Tágas fürdőszobával mindkettőt felszerelheted.

Sajnos azonban a terület nem mindig teszi lehetővé. És ebben az esetben, lakásszereléskor vagy javításkor egy dolgot kell választania. A legjobb választás egy zuhanyzó beépített fürdővel, 150x80 méretű, kettő egyben.

A fülke zuhanyzója számos további funkcióval rendelkezik. Ez leggyakrabban hidromasszázs, lábmasszázs. Még dekoratív világítás és rádió. Ez a fülke fürdő gőzkabinként szolgál.

Ez a lehetőség tökéletesen illeszkedik a belső térbe. A fürdőkád mérete 150x80 cm-es zuhanyzóval, kis fürdőszobához.

Hogyan válasszunk egy kabinból

 • Természetesen, mielőtt elkezdesz választani, jól fel kell készülned, értékelned először a képességedet, meg kell határoznod a fürdőszoba méretét, és ki kell választani egy modellt a szükséges funkciókkal.
 • Ha nem tudsz egy kombinált kabinet vásárolni, választhatsz egy olyan opciót, amely mély tálcával van felszerelve, és felváltja a zuhanykádat.
 • Ha önszerelést tervez, akkor meg kell mérnie a szobát. Így később semmi probléma nem volt a telepítéssel. A 150x80-as kabin mérete nem illeszkedik magasságba.
 • Ismerje meg továbbá, hogy az összes alkatrész felszerelése és rögzítése milyen jellemzőkkel bír. A legjobb, ha előzetesen végrehajt egy sematikus rajzot, figyelembe véve az összes paramétert. Ahhoz, hogy a zuhanyfürdő működjön, teljes mértékben be kell tartani a vízellátó rendszer nyomását.
 • A falakat edzett üvegből kell készíteni. A profilokat különösen erősnek kell választani, szükséges, hogy az ajtók csendben nyílnak. A kabin egyes részeit nem szabad vízzel oxidálni. Hogy ne legyenek éles traumás sarkok.

edzés

Először elkészül, miután létrehozta a zuhanyfürdőt. Szükség van egy kivezetésre az utasításokban előírt szintre. Ellenőrizze, hogy működik-e a kapucna, hogyan működik a forró és hideg víz ellátás, és a csatorna kilépőhelye.

Beszerelési eljárás:

Először telepítenie kell a 150x80-as tálcát vagy kádat, javítsd ki. Ezután az oldalfalak tömítőanyaggal vannak felszerelve. Miután befejezték a felső mennyezeti részt és villanyszerelőt végeztek. A beépített ajtók nélküli szerkezet egy napig marad, majd egy forró víz áramlását biztosítja, a szerkezet tömítettségét ellenőrzi. Később telepítse az ajtót, ha nincsenek problémák. Most a zuhanyfürdő készen áll a használatra.

A vízszigetelést nagyon jól ellenőrizni kell, ha a szoba fapadlóból áll. Ebben az esetben a telepítés előkészítésének ideje sokkal többet igényel.

tervezés

A kabin stílusa és formája a helyiség preferenciáinak és méreteinek megfelelően kerül kiválasztásra. Fontos megfontolni a fürdő befejeződését is.

 • A fürdőkád és a zuhanykabin minden bizonnyal díszítik a belső teret, elegánsak, kényelmet és eredetiséget nyújtanak.
 • Abban az esetben, ha a fürdőszoba kis méretű, a sarok lehetőség tökéletes. Ez egy gazdaságos, kompakt kialakítású utastér, és hagyja a helyiséget a többi bútor vagy mosógép számára.
 • Tágas szoba esetén a zuhanyzó kád teljesen felszerelt helyen van elhelyezve, mivel kényelmes lesz.

Ajtók a zuhanyhoz

A kabin ajtók üvegből vagy műanyagból készülhetnek. Az üvegajtók sokkal drágábbak, de sok előnyük van. Az üveg sokkal környezetkímélőbb anyag, és esztétikusnak tűnik. Kiválaszthat egy üveg egy meghatározott mintával, vagy dekorálhatja díszítőelemekkel. Díszíteni őket kővel, hogy homályos üveg vagy festett üveg.

A fülke falai

 • A dobozos falak anyaga kétféle is lehet: ütésálló edzett üveg vagy akril.
 • Az üveg természetesen drágább és számos előnnyel rendelkezik, az akrilfalak azonban nem rosszabbak az üveg minőségében.
 • A gőzt jobban tartják zárt kabinban, ezért szükség van a szellőztetés kötelező jelenlétére. Ha nem lehet jó szellőzést vagy kipufogót készíteni, akkor a zuhanykabin telepítése egyszerűen lehetetlen.

Raklap típusok

Különféle raklapok vannak a kabinokhoz, például leülni vagy fürdőként használni. Két raklap van.

További jellemzők

Tusoló kabinok fürdőszobával, általában többfunkciósak. Ezek a funkciók a hidromasszázs, aromaterápia. Fel lehet szerelni egy gőzfejlesztővel, ami lehetővé teszi számukra, hogy fürdésként használják őket. És ugyanakkor teljesen csendesen dolgoznak.

A hidromasszázs jelenléte speciális eszközök beszerelését igényli. További csövek, szivattyúk, tömlők. Ezekhez a berendezésekhez fokozott gondosság szükséges, minden egyes munkamenet után meg kell tisztítani a fúvókákat. A speciális eszköz azt jelenti, hogy az összes kabin nem csak belül, hanem kívül is tisztítható.

Külön panelet vásárolhat masszázsfúvókákkal, beépítve.

Egyszerű zuhanyzók

A legelterjedtebb zuhanykabinok egyszerű, szögletes fülkék, amelyek négyzet vagy félkör alakúak. További funkciók nélkül, hidromasszázs vagy szauna. Ez a lehetőség a legkényelmesebb és kompakt. Helyhez nem kell sok hely, tökéletes minden fürdőszobában.

A kabin méretei

A fürdőszobákban zuhanykabinok a legkülönfélébb méretűek. A nagyon kompakt 90x90-esről normál méretre 150x80, magasság 220 cm.

Típusú fürdőszoba anyagok

A tálca és a kád különféle anyagokból készül. Vannak öntöttvas, kerámia, acél, akril vagy márvány fürdők.

 • Az öntvény valószínűleg a legtartósabb és legmegbízhatóbb anyag. Tartós, nem hajlik, deformálódik. De vastag falai hosszú ideig melegednek fel, ezért több vizet kell használni.
 • A kerámiából készült paletták gyönyörűek, de nagyon rövid életűek. Túlságosan törékenyek, könnyedén megrepedhetnek.
 • Az acél raklapok elég erősek, de a víz öntése túl nagy zajjal jár. A lefedettség szintén rövid életű, gyorsan romlik.
 • Az utóbbi időben népszerű akril fürdőkádak hátránya, hogy nagy tömeg alá süllyednek, és ez meglehetősen gyorsan letiltja őket.
 • A legerősebb fürdő zuhanyzóval márványból készül. Természetes, tartós anyag. Nem kell különösebb gondot neki. Ez is a leg esztétikusabb. És a legdrágább.

A kombinált zuhanykabinok előnyei

 1. Először is - ez kompakt, a hely és a pénz megtakarításának lehetősége. A vízfogyasztás jelentős csökkenése.
 2. Nagyon kényelmes, ha vízálló ajtókkal ellátott zuhanytálca van. Amikor fürödni vagy zuhanyozni, a víz nem forog az egész fürdőszobában. Egy működő ventilátor frissíti a szobát, és kényelmes lesz, és egyáltalán nem fülled.
 3. Könnyen használható, egyszerű telepítés, elegendő egyszerű gondozás.
 4. Különösen népszerű a káddal ellátott zuhanykabin, kettő egyben, edzett üvegből készült. Ez az opció megfelel minden belső térnek, ötvözi a kifinomultságot és a tömörséget. Nagyszerű dekoráció lesz a fürdőszobában.

A kád és zuhany kombinált változata számos előnnyel jár. Ez a kabin nem lesz több, mint egy rendszeres fürdő. A hidromasszázs behelyezhető a kabinba és a fürdőbe is.

A kabin ebben az esetben középen vagy oldalán helyezkedik el. A fürdőt a teljes hossz mentén blokkolja. Nagyon gyakran ezek a modellek fürdőfunkcióval vannak felszerelve.

Kombinált fürdő lehetőség, jó megoldás a helytakarékosság érdekében. Ez a kényelem és a kényelem, az a képesség, hogy egyesítse a két típust egyben. A viszonylag magas költségek ellenére a fürdőszobában lévő zuhanykabin folyamatosan keresett.

Zuhanykabinok káddal

Gondolkodtok egy fürdőkád zuhanyozásával? Nem biztos benne, hogy megéri? Mérlegelni az előnyöket és hátrányokat?

Ez a fajta zárt udvar népszerűvé vált az oroszok körében, mert a fürdő praktikusságát nehéz kicserélni. De a zuhanyzó és a fürdőszoba összekapcsolása - amire szükséged van!

Zuhanyzó Timo TE-0770

Költség: 53 000-ről 60 000 rubelre.

Szabványos méretek: 80x215x168 cm.

A jellemzők közül: akril tálca, hidromasszázs jelenléte, rádió funkció, tolóajtók.

Ez egy kabin az "arany átlag" sorozatból. Viszonylag olcsó ár, bevált márka, rendelkezésre álló alkatrészek. A fülke mindent megtesz a kényelmes zuhanyozáshoz.

Vélemények:

Kevés kényelmi és lehetőség a pénzért. Lehetőség lenne az ülések, korlátok és egyéb dolgok felvételére.

Jó kabin, használja az évet. Nincs panasz, a pénzemért - egy tisztességes gép.

A folyékony keverő rendszeresen. Szeretném megváltoztatni valahogy egy másikra. De általában - jó.

A kádak jellemzői

Zuhanyzós fürdőszobák - a legtöbb esetben a tulajdonosok kis fürdőszobát választanak. Az a tény, hogy ha a tér korlátlan, akkor kényelmesebb egy zuhanyzóval és egy teljes fürdővel felszerelni a fürdőszobában. De a korlátozott helyiségekben kell választani.

A zuhanykabin kényelmessége vitathatatlan a mindennapi életben. Sokkal kényelmesebb a reggeli és esti vízkezelést egy speciálisan kijelölt helyen. ha van egy fürdő a fürdőszobában, akkor nem annyira kényelmes zuhanyozni.

Azonban a fürdő számos előnnyel jár, ami miatt a legtöbbünk nem hajlandó részt venni vele. Itt forró pezsgőfürdőt tehetsz, fekszelhetsz és pihenhetsz. Gyermekes családok számára a fürdésre azért van szükség, mert A napi fürdés itt történik.

A fürdőkád zuhanykabinok vagy zuhanykabinok a legjobb megoldás minden család számára. Nagy változatosságuk: a méret, a szín, a design, a tervezési funkciók és a további lehetőségek.

Zuhanykabin vásárlása egy fürdőszobával - a napi vízkezelés teljesen más szintjét biztosítja, ugyanakkor nem veszíti el a klasszikus fürdőkád minden előnyét.

Ezek a kabinok nagyon kényelmesek a használatra, és remekül néz ki a modern belső térben. Korábban már beszéltünk arról, hogy a zuhanyzók kényelmesek-e, és általában a felülvizsgálatok alapján azt a következtetést vonták le, hogy "a dolog érdemes, de fenntartásokkal". E fenntartások egyikét megvitatják ebben a felülvizsgálati cikkben.

A különbség a zuhanyzó és a kombinált kád között egy szabályos kabinból az, hogy az alacsony zuhanytálca helyett egy teljes fürdő jelenik meg a fürdőszobában. Egy példa látható a képen.

A fürdő zuhanyzók árai

A zuhanyzás kiválasztásakor a legtöbb vevő számára az első az ár.

A zacskók dobozának katalógusát tanulmányoztuk az egyik üzlethelyiség weboldalán, és megállapítottuk, hogy egy fürdőszobához tartozó zuhanykabin minimális ára körülbelül 30.000 rubel. Ezek a legolcsóbb kínai modellek Niagara, Serena, Massimo, Aqua Joy stb. A szakértők véleménye és véleménye szerint a legolcsóbb modellek gyenge minőségűek, ezért javasoljuk, hogy válasszon egy modellt 35-50 ezer rubel árkategóriából.

Az ilyen kabinokban általában mindenre szükség van: vonzó design, hidromasszázs, trópusi eső rendszer, rádió, világítás, és bizonyos esetekben akár szauna is.

Ha még mindig nem érti a tétet, akkor nézze meg a fotót. Amint látja, ezek ugyanazok a zuhanyzókák, de néhány jelentős különbséggel - nagyobbak (általában 150 × 80), és alacsony bázis helyett teljes akril fürdővel rendelkeznek.

ERLIT ER 4320T

Költség: 51 000-ről 55 000 rubelre.

Szabványos méretek: szögletes kivitel, 120x218x120 cm.

A funkciók: sarokkád zuhanyzóval, elektronikus vezérlés, telefon, hidromasszázs, tolóajtó, rádió.

Továbbá népszerű modell az árkategóriában. Minden szükséges funkció van. A sarok kialakítása nagyszerű a kis területű fürdőszobák számára, mert teljesen kihasználhatja a fürdőszobának egyik sarkát, ugyanakkor helyet hagy a másik oldalon.

Vélemények:

Nagyon erős kabinnal. Nagyon meglepődtek, amikor meglátták őt, mert a kabinok túlnyomó részét a test súlya alatt csikorgatták és nyelték, és ez nagyon jól megmutatkozik. Naponta használunk, nincs panasz.

Ajánlom ezt a kabinet mindenkinek! Minden jól működik, nem szakad meg. Nagyon kényelmes, hogy van egy kád is, a fürdőben fürödünk! A hiányosságok közül csak a magas ár, de megéri!

Maga a kabin is jó, de vannak mínuszok is - szinte azonnal szivárogtunk, meg kellett változtatnunk, a rádió a legcsendesebb környezetben még hangos, a hidromasszázs nem volt lenyűgözve. Minőségi a kínai és nem számított, de általában használhatja.

Előnyök és hátrányok

Az ilyen fürdők magassága általában 40 cm, ami egy személy kényelmes helyzetét biztosítja. A fürdőszoba méretétől vagy a fürdőszobával való kombinációjától függően hosszirányú vagy szögletes opciót választhat. Az utóbbi a funkcionalitásával helyet és helyet takarít meg, lehetővé téve egy kis fürdőszobában a mosógép vagy a bútorok további felszerelését.

A káddal felszerelt zuhanyzó egy kis külön helyiség, ahol egy bizonyos hőmérséklet és páratartalom, színvilágítás és gőzfürdő hatása, hidromasszázs, aromaterápia, pihenés, rádióadás, zene vagy beszéd a telefonon. Műanyag vagy akril a fürdőkád és a kabinfalak számára, a speciális üveg (átlátszó vagy színezett) gyakran antibakteriális bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza a gombás növényzet növekedését. A belső és külső felületeket tökéletesen mosják és szennyezik a szennyeződéstől. Minden modell belső polcokkal rendelkezik samponok, gélek és mosogatórongyok, kényelmes korlátok és a beépített szellőzés kényelmes légkört biztosít.

Minden családtag, mint mindenféle zuhanykabin. Kis gyerekek örömmel mossa le és játsszon ilyen fülkében, vegyen függőleges, vízszintes vagy mobil zuhanyt. A fürdés lehetővé teszi a háziállatok kimosódását, mosakodásra alkalmatlan nagy mennyiségű tárgyakat mosogat, a beltéri növényeket feldolgozhat és sok más dolgot tehet.

A zuhanyzók és a fürdőszobák hátrányai nagy költségnek tulajdoníthatók. A gazdaságossági osztályok üvegajtókon az idő mögé rendezi a vízkőképződést, lazulhatnak. A kis méretű fürdőszobák esetében a méretezési konstrukciók elfogadhatatlanok, ilyen esetekben csak egy szögletes modellt lehet választani. Ugyanez mondható el a sarokfürdőkről.

A fürdőszobás zuhanykabinok tulajdonosai szerint az ilyen modellek előnyei meghaladják a hátrányokat. A kényelem nő, az élet könnyebbé válik, a gazdasági problémák gyorsabban megoldódnak. Miután kiválasztotta a hazai vagy külföldi gyártmányú zuhanykabin modelljét, a család egyértelműen jövedelmező és nyertes vásárlást tesz lehetővé.

Általában ez a zuhany használata kényelmes, mert nagy méretű (a szögbeállításokhoz képest). Van hely a "lengő karok", lejtők stb. A kis kabinokkal ellentétben.

Azóta a fürdés már több család számára is fontos plusz ilyen fülkében fürödhet, fürödhet a gyermekbe, kis ruhába zárhatja, vagy véletlenszerűen összegyűlhet egy vödör vizet "incidens nélkül" stb.

APPOLLO GUCI-856

Költség: 180 000-ről 230 000 rubelre.

Szabványos méretek: szögletes kivitel, 148x220x148 cm.

A jellemzők: akril mélytálca, sarokkabin, elektronikus kijelző, távirányító, telefon, rádió, hidromasszázs, aromaterápia, fürdő utánzása.

Ez egy kiváló minőségű zuhanyzó, további lehetőségek is vannak, amelyek a rajongóknak hosszú ideig zuhanyozni fognak - aromaterápia, jó hidromasszázs, törökfürdő.

Vélemények:

Nagyon szép kabin! Minőségi rendezvények, kellemes lehetőségek fürdő formájában, aromás zuhany, kényelmes ülések, korlátok.

Néhány hónap múlva a vízmódváltás kulcsa laza lett. És a többiek - gyönyörűek!

Több mint egy éve minden nap használjuk az egész családot. Minden megfelel. Mint például, van zuhanyzó és kád. A feleség gyakran fürdik az aromaolajokkal.

hiányosságokat

Méretek (150x70, 170x80, 170x90). Ez a zuhany opció nem kompakt (lásd a fotót), így ha kis helyiségben helyet akart megtakarítani, akkor ilyen kabin esetén ez valószínűleg nem működik. Igen, és a zuhany felszerelésével szakembereknek kell tanítani.

Általában a zuhanykabinok ebben a konstrukcióban drágábbak, mint a "sarokbeli testvéreik", de az árkülönbség gyakran nem haladja meg a 20 százalékot. A kivétel az SSL eszközök: sok modell ára 150 ezer rubelről indul.

A javítások általában drágábbak, mint a klasszikus zuhanykabinok.

Abban az esetben, ha egy lakásban lakik, előfordulhat, hogy beleegyezik abba, hogy egy kádat egy kabinba telepítsen.

Ha a fő cél nem érdemes megtakarítani a helyet, akkor egy zuhanyfülkével kombinálható a fürdőszobával, amire szüksége van. A 150 × 70 - 170 × 70 méretű (szabványos fürdő mérete) különböző méretűek, összességében.

Ha ügyes kezed van, és a lelkedben van vágy, hogy létrehozz, akkor saját kézzel készíthetsz egy zuhanykabinot, pl. hogy a paletta és a zuhanyfüggöny egymástól függetlenül összegyűjti. Az utasításainknak köszönhetően egyáltalán nem nehéz.

Hasznos cikk? Értékelje és adja hozzá könyvjelzőit!

Kombinált zuhanykabin fürdőszoba - jellemzők, előnyök és hátrányok, tulajdonos véleménye

Fürdőszoba, amely minden olyan egészségügyi berendezéssel rendelkezik, amely a legmodernebb divatot és technológiát tartalmazza - minden ember álma az utcán. De nem mindenki büszkélkedhet elegendő négyzetméterrel. Ebben az esetben ügyelni kell a "két egyben" vízvezetékre. A fürdőszobával ellátott zuhanykabin kombinációja kiváló megoldást jelent a két legdimenziósabb fürdőszobafelszerelés kombinációjára.

A fürdő zuhanyzójának jellemzői és típusai

A zuhanykabinok nagyon népszerűek a lakosság körében. Ez a divatirányzatok, az élet gyorsuló ütemének és a vízforrások megtakarításának a lehetősége miatt következett be. De néha habszivacsot, aromaanyagokat és pihentető adalékanyagokat akarsz feltölteni a fürdőbe. Igen, és a zuhanyzó működése nem mindenkinek. Például nem tudsz megváltani egy kisgyermeket, nem mossa meg a ruhát.

A zuhanykabin és a fürdőszobák kombinációja nem csak divatos, hanem ergonomikus kialakítás is. Fő célja a kényelem és a funkcionalitás. Az ilyen kombinált vízvezetékhez tartozik egy teljes zuhanyzó és kád, és képes megfelelni minden családtag igényeinek, figyelembe véve a preferenciáikat.

A kombinált zuhanyzók többféle változatban készülhetnek:

 • nyitottan - konstruktív módon a legegyszerűbb modelleket. Gyakran kívülről kárpitos redőnyök vannak (belülről a fürdő falai cserélik). A zuhany elhelyezhető ilyen szerkezetekben mind az oldalán, mind a középen.
 • fél üveg vagy műanyag ajtók bezárják a fürdőnek csak egy részét, és elkülönítik a zuhanyt. A zuhany ebben az esetben oldalsó.
 • zárt - szerkezetileg komplex rendszerek tetővel. Ezeket a kerület mentén lezárják, és gyakran további jellemzőkkel vannak felszerelve.

A káddal felszerelt zuhanykabinok alakja is változhat:

 • sarok - egy istenszobás kis fürdőszoba;
 • négyszögletes - klasszikus, minden belső térben;
 • Az ovális vagy "negyedkör" modern design megoldás.

A kombi rendszerek szabványos méretűek vagy exkluzívak lehetnek.

További jellemzők

A káddal felszerelt zuhanykabinok kiegészítő felszereléssel és felszereltséggel is felszerelhetők. Kombinált zuhanykabinok kiegészítő berendezései:

 • egy tükör;
 • polcok a személyes higiéniához és a ruházathoz;
 • korlátok, kampók, törülközőtartók;
 • férőhely;
 • adagolók különböző tisztítószerekhez.

A többfunkciós kombi rendszerek a következőkkel vannak felszerelve:

 • rádió;
 • telefon;
 • LED háttérvilágítás;
 • ventilátor a gyors levegőztetéshez.

A kombinált zuhanyfülkék fürdőszobával további funkciókat is végezhetnek:

 • "Trópusi" zuhany - az eső hatása a trópusokon;
 • hidromasszázs - a beépített fúvókákon keresztül nyomás alatti vizet szállítanak a hátsó, derék, lábak területére;
 • aromaterápia - gőz-telítettség aromaolajjal;
 • zuhany - váltakozó meleg és hideg víz;
 • fürdő - ez a funkció csak zárt, kombinált rendszerekben lehetséges. A gőzfejlesztő növeli a páratartalmat és a hőmérsékletet a doboz belsejében, ami egy igazi török ​​vagy finn szauna hatását eredményezi.

A zuhanyzóval ellátott fürdő egyszerű vagy hidromasszázs.

előnyök

A kombinált zuhanykabin fő előnye természetesen a fürdő jelenléte. Ez nem csak kellemes kikapcsolódást nyújt a gyógykezelések során, hanem sok háztartási problémát is megold. Ráadásul a gyerekek, akik habzó vízben fröccsenek, sok élvezetet kapnak, ami páratlan a zuhanyzáshoz. A zuhanykabin, a fürdőszobával együtt, számos más előnye van:

 • az egész szerkezet sértetlensége megbízható szűkületet biztosít;
 • a multifunkcionalitás a vízvezeték használatát teszi lehetővé a tulajdonos (zuhanyzó vagy kád) belátása szerint. További jellemzők a víztisztítás kényelmesebbé és pihentetőbbé, vagy élénkítővé teszik;
 • Helytakarékoskodás és kis helyiségekben való telepíthetőség - a legtöbb fogyasztó elengedhetetlen minősége;
 • a bemutatott modellek sokfélesége lehetővé teszi, hogy bármilyen stílusban válassza ki a belső berendezéseket;
 • a megbízhatóságot a használatban és a praktikumban.

hiányosságokat

A kombinált zuhanykabin főbb hátrányait meg lehet különböztetni:

 • gondozás - a fülkefüggönyöket minden használat után szárazon ki kell törölni, hogy a mész és a só lerakódása ne kerülhessen rá;
 • költség - ez mindig magasabb, mint a vízvezeték külön. Továbbá, az ár a beépített kiegészítő szolgáltatások számának és a design kizárólagosságának arányában növekedni fog;
 • mind a keverő, mind a nyitó mechanizmus lehetséges működési zavarait. A kombinált rendszer javítása drágább.

Tanács. A kombinált zuhanykabin felszerelését egy fürdőszobával a szabályoknak megfelelően kell elvégezni, ezért jobb szakembereknek bízni. Tehát a rendszer idő előtti meghibásodásának veszélye minimálisra csökken.

Mit kell keresni a választás során?

 1. Méretét. A fürdőkáddal kombinált zuhanyzók mérete meglehetősen nagy. A modell kiválasztása az első helyen a rendelkezésre álló terület nagyságától függ. Zárt zuhanytálcák nehezebbek, mint nyitottak.
 2. Options. Modellenként változik, és befolyásolja a költségeket.
 3. Funkcionalitás. Először is, el kell távolodnod a pénzügyi lehetőségektől.
 4. Gyártó. Kiválasztásakor ajánlatos a megbízható gyártóktól előnyben részesíteni. Gyakran garanciát nyújtanak termékeikre, ami növeli a bizalmat a minőségben.

Tulajdonos véleménye

A legjobb segítők a megbízható gyártó és a fürdőszobában lévő zuhanykabin modelljéhez természetesen a tulajdonosok véleménye és ajánlása. A belső tér képeinek megtekintése kombinált rendszerrel sem lesz felesleges.

Pozitív visszajelzés:

 1. "Családunkban mindenkinek más a preferenciája a vízkezelés során. A férj mindent megtesz "sietve", és szeretem feküdni és pihenni. A szilikonfüggöny nem mentette meg a fröccsenő vizet, és a férje kezdett ragaszkodni a zuhanyhoz. Meg kellett állnom "egy pózban". Ennek eredményeképpen a kombinált zuhanyzóhoz közeledtek. Mindenki boldog, bár van egy nagy hátrány - alaposan és sokat kell mosnom, és mindegyik nekem egy.
 2. "Telepített egy multifunkcionális zuhanyfürdőt. Mit mondjak? Az első néhány hónapban a trópusi és a kontrasztos zuhanyzók, a hidromasszázs, a fürdőkád minden jellemzőjét megtapasztalták. Már elég játszott. Általában a minőség elégedett. "
 3. "Öröm mindent! Pihenjen a fürdőben, és frissítő zuhanyzást biztosít. De leginkább a pozitív érzelmek, amikor megnézzük a gyerekeket, és ugyanakkor - a padló száraz! "

Mindig lesújtó tulajdonosok lesznek. Íme, amit a negatívból írnak:

 1. "A design funkcionális, itt nem vitathatod. De mindez remeg, rugalmas, valami "játék". A hidromasszázs csak az első hónapban érdekes, és egy gyenge fejnél egyáltalán nem működik. A függönyök mosása csak szörnyű, kemény munka. Ne mossa - nem egy lehetőség, még akkor is, ha az ember rendetlenül viselkedik.
 2. "Minden nagyon gyorsan lebomlik, és a javítás drága és időigényes. Igen, és próbálj meg pótalkatrészeket találni. Elnézést az elköltött pénzért.

Tanács. Javaslatok elemzése során ne feledje, hogy a negatív visszajelzések gyakran nem megfelelő telepítéssel és működéssel kapcsolatosak.

A kombinált vízvezeték kompromisszum lesz a fürdőszoba és a zuhany közötti választásban. A fürdőszobával ellátott zuhanykabin minden családtag igényeit kielégíti, helyet takarít meg és díszíti a fürdőszobai belső teret.

Zuhanykabinok káddal

Lásd még

A Moszkvai és Jekatyerinburgi zuhanytárban minden vásárlás nyereséges lesz. Könnyen kiválaszthatja a zuhanykabin megfelelő jellemzőit. Tusoló kabinok egy fürdőszobával - ez egy értékesítési vezető, amely tetszeni fog

Kényelmes és eredményes együttműködést kínálunk:

 • Szállítás Oroszország egész területén, beleértve Moszkvát és Jekatyerinburgot is
 • Kifizetés kényelmesen: bankkártyák, internetes fizetés, számla alapján, az üzlet pénztárában
 • Nagy kedvezmények tervezők számára
 • mindig jótállási kártyával

Ha meg szeretné tudni az árakat és megrendelheti a Tyumen, Perm, Yekaterinburg, Chelyabinsk, Szentpétervár fürdőszobás fürdőszobáját, akkor válassza ki a kívánt városot a hely jobb felső sarkában.

Fürdőkád és zuhanykabin 2 egyben - egy fotó, a modellek áttekintése

Minden tulajdonos akarja lenyűgözni a ház vendégeit. Ez segíthet neki zuhanyozni.

A 2 egyben kombinált fürdő nagyon költséges, de szép és funkcionális megoldás minden fürdőszobához (a "méretek és alak" metszetben egy kis méretű fürdőszobában van egy kép).

Mi ez a fürdő?

A zuhanyzós fürdőkád egy egyszerű, első pillantásra egy fürdő, amely részben vagy teljesen üvegfüggönyökkel van burkolva. A függönyök által körülhatárolt tér majdnem teljes zuhany.

Nehéz megmondani, hogy az ilyen fürdőként 2-et neveznek 1-ben. Különböző gyártóknak különböző nevük van - egy zuhanyzóval, egy kombinált fürdővel és egy hidromasszázs káddal, egy zuhanyzósarokkal és egy káddal kombinált zuhanyzóval. Ezeknek a neveknek a mögött ugyanaz a konstrukció áll. Az első címre összpontosítunk.

A fürdőkád vagy a zuhanytálca (egy vagy több függöny, néha rögzített, néha nyitott ajtóként) jelenléte az ilyen kád elengedhetetlen jellemzője.

Az üvegfüggöny mögött (mind áttetszőek, mind átlátszatlanok lehetnek) rendszerint zuhanyzópult található. Egyszerűbb modellek esetén ez egy egyszerű állvány, melyhez egy zuhanyfej található. A csúcsmodellekben a zuhanyállvány számos funkcióval rendelkezik - egy Charcot zuhanyzóval, egy esőzuhannyal, egy esõsugárral, egy vezérlõ rendszerrel (gyakran érzékelõ), nyomásszabályozással.

Az ilyen hidroboxok általában nem olcsóak, ezért a gyártók gyakran számos további opcióval csomagolják őket. Ez magában foglalja a levehető fejtámlákat és üléseket (több modellre hajtogatható), légbuborékos hidromasszázs rendszereket, fúvókákkal és állítható fejjel, rádióval, kiegészítő megvilágítással és tükörrel ellátott hidromasszázs-rendszereket.

Vannak olyan modellek (például Artweger Twinline), amelyekben az üvegajtók messze a fürdő felsõ oldala alá esnek. Ez csökkenti a sérülésveszélyt, és egyes esetekben (ha fogyatékkal élő személy van a családban) ez az egyetlen módja annak, hogy megszervezze a normális életkörülményeket.

A pulton vagy a talapzaton elhelyezni a pult mosogatót a fürdőszobában? A válasz itt http://flaterra.ru/vannaya/rakoviny/nakladnye-na-stoleshnicu-i-tumbu.html

Méretek és alak

A zuhanyfülke a fürdőkádra van felszerelve - nagy méretű formatervezést eredményez, ezért ha úgy dönt, hogy egy kis fürdőkádba helyezi, előre kell döntenie a gyártóval és a modellel. Pontosan tudja, hogy a tervezett zuhanytálca belép-e az erre felkészített helyre.

A Flaterra egy pontos fürdőszobai tervet és vizualizációt javasol egy beépített kombinált fürdővel. Ehhez kapcsolatba léphet a tervezőkkel, és használhat olyan programokat, mint például a SweetHome3D egy ingyenes, gyakran frissített program intuitív, egyszerű kezelőfelülettel. A 3D-s alaprajzon felül virtuális séta a frissített fürdőszobában.

A kombinált fürdők legtöbb modellében a klasszikus formák négyszögletes kádak, téglalap alakú hidroboxok, de ha úgy kívánja, aszimmetrikus sarokdobozok és lekerekített formák is találhatók.

A legtöbb gyártó a leginkább "népszerű" fürdők méretének felel meg - 170x80, 170x100, 180x80, 180x100, de nagyobb fürdők és kisebbek is megtalálhatók.

Kisebb méretre van szükség ahhoz, hogy nagyon összetett feladatokat lehessen megoldani, amikor a fürdőkádat "szűkíteni" kell egy szigorúan korlátozott méretű zuhanyzóval. A zuhanyzóval ellátott fürdő minimális "futó" mérete 160x70-esnek tekinthető. A kisebb méretű hidroboxizálás nehézségekbe ütközik.

Javasoljuk, hogy fordítson figyelmet a német és az osztrák márkákra, mint például az Artweger. Az egész modell méretét egyetlen modell alapján határozzák meg. Ez lehetővé teszi, hogy egy adott méretű zuhanyzóval válasszon ki egy speciális problémát, ami nagyon kényelmes. Ezenkívül a német vízvezeték minősége a dicséreten túl.

Ami a zuhanykabin magasságát illeti - a legtöbb vállalat kerítésnek felel meg, a padlószinttől alig 2 méteres magasságban. A felülvizsgálat 211, 208, 206 cm magasságú modelleket jelenít meg, talán szükség esetén kisebb hidroboxokat is találhat, de valószínűleg nem lesz kényelmes. Ez a méret az emberi növekedés magasságának köszönhető.

Mi a jó és mi a rossz ilyen választás?

A zuhanyzóval kombinált zuhanyzó meglehetősen eredeti választás. De minden döntésnek van egy jó oldala és egy rossz is. Mindkettőt vegye figyelembe:

Előnyök:

Helytakarékosítás:
amikor a fürdőkád és a zuhanyzó különböző helyeken tartózkodik, akkor 1,5-2-ször több helyet foglalnak el, mint amikor egy helyen egyesítik őket. Ez az egyik legjelentősebb előnye - a modern apartmanokban helytakarékosságra van szükség.

Vendég benyomás:
az emberek, akik látják a fürdőkádat a lakásában, meglepődnek, mert az ilyen vízvezeték még nem vált széles körben. Mindenki megvitatja a részleteket, és megtudja, hol vásároltak, mennyiért. Általában az izgalom biztosított.

További funkciók:
hidromasszázs, állvány különböző típusú zuhanyzókkal: trópusi, Charcot, masszázs stb.

Minőségi készlet:
a jó hírnevüket jól ismert márkák hasonló termeléssel foglalkoznak. A jól ismert márka önmagában is ajánlást jelent, bár drágább, kevéssé ismert, mint általában.

hátránya:

Magas ár:
Ez a tényező gyakran meghatározó a szaniter készlet kiválasztásában. A fürdőkád zuhanykabin költsége nem kicsi, hiszen a készlet sok komponenst tartalmaz drága anyagokból.

Nehézség vásárolni és szállítani:
Ha nem él Moszkvában, akkor nem mindig könnyű megkapni a kívánt modellt, de a szállításhoz, ha úgy dönt, hogy megvásárolja azt az online áruházban, akkor sokat kell fizetnie.

A telepítés összetettsége:
hogy ilyen fürdőszobát telepítsen, különösen, ha üvegfüggönyökkel rendelkezik, a szokásosnál nehezebb lesz, ezért drágább.

Ön zavarba ejtette a zuhanyzóval kombinált magas ár? Nézd csak a zuhanyzó belső fürdőszobáját - az egyéni zuhanyzók ára demokratikusabb.

Modell áttekintése

Modell - Twinline 1

Gyártó - Artweger (Ausztria)

 • Építőanyagok - üveg, fém, akril
 • Magasság (ajtóval) - 211 cm
 • A gyártó 4 különböző modellt állít elő a fürdő hosszában és szélességében:
  • hossz - 160 cm, szélesség - 95 cm;
  • hossza - 170 cm, szélesség - 95 cm;
  • hossza - 170 cm, szélesség - 100 cm;
  • hossz - 180 cm, szélesség - 100 cm;
 • A 2016. novemberi ár körülbelül 251 000 r

  A modell 2007-ben készült, és mégsem veszíti el népszerűségét. Gyönyörű, tartós és kényelmes fürdő. Engedje el a bal és a jobb modelleket (az ajtót balra - az ajtót jobbra). A Twinline 1 nyitott ajtóval rendelkezik, ami nagyon népszerűvé teszi az időseket vagy a fogyatékkal élőket. Amikor az ajtó nyitva van, a fürdő oldalának magassága 7 cm, a modell automatikus zárral rendelkezik az ajtó kinyitása közben, miközben víz van a fürdőben. Ezenkívül csúszásgátló bevonatot is készíthet a fürdő alján.

  Modell - Twinline 2

  Gyártó - Artweger (Ausztria)

  • Építőanyagok - üveg, fém, akril
  • Magasság (ajtóval) - 211 cm
  • A gyártó 4 különböző modellt állít elő a fürdő hosszában és szélességében:
   • hossz - 160 cm, szélesség - 75 cm;
   • hossza - 170 cm, szélesség - 75 cm;
   • hossza - 170 cm, szélesség - 80 cm;
   • hossz - 180 cm, szélesség - 80 cm;
  • A 2016. novemberi ár körülbelül 252 000 r

   A Twinline 1 modell szinte teljesen megismétli a funkcionalitást. A megjelenés különbségei - a négyszögletes kialakítás jellemző a Twinline 2-re. A változások a teljes méretek (szélesség) csökkenéséhez vezettek, miközben megtartotta a betűtípus hangerejét. Is kiadott bal és jobb fürdő. Belül vannak olyan ülések (mint például a Twinline 1 esetében), amelyek felbecsülhetetlenek a fogyatékkal élők számára, és hasznosak, ha csak nagyon fáradt és ülni akarsz zuhanyozni.

   Modell - 383

   Gyártó - Teuco (Olaszország)

   • Építőanyagok - üveg, fém, akril
   • Szélesség - 116 cm
   • Hosszúság - 173 cm
   • Hosszúság - 2060 cm
   • Ár 2016 novemberéig mintegy 318 000 f

   Gyönyörű olasz sarokkád 2 az 1-ben, szinte a padlóig. Tartalmaz egy ülést, többfunkciós zuhanyzóval. A modell rendelkezik elektronikus vezérlőrendszerrel zuhanyzóval és fürdővel (az elektronika szabályozza a vízszintet - az ajtó nem nyílik meg, amikor a fürdő be van állítva). Opcionálisan kiegészíthető a Hydrosilence hidromasszázs rendszerrel (6 fúvókával), amely képes kézzel beállítani a teljesítményt. A modell nagyon sok funkcióval és gyönyörű kialakítással rendelkezik.

   Modell - 382

   Gyártó - Teuco (Olaszország)

   • Építőanyagok - üveg, fém, akril
   • Szélesség - 70, 80 cm
   • Magasság - 2060 cm
   • Hossz - 160 cm
   • Ár 2016 novemberéig, mintegy 252 000 f

   Négyszögletes kombinált fürdő. Az előző modellhez képest sokkal kevésbé lenyűgöző funkcióval rendelkezik - van egy ülés, egy funkcionális panel, víztaszító bevonat van a falra.

   Modell - Amea Twin Premium

   Gyártó - Jacuzzi (Olaszország)

   • Építőanyagok - üveg, fém, akril
   • Szélesség - 86 cm
   • Magasság - 239 cm
   • Hossz - 180 cm
   • Ár 2016 novemberében mintegy 393 000 f

   A híres olasz gyártó csúcsmodellje. Nagy mennyiségű funkció: függőleges hidromasszázs a zuhany (8 fúvókák) és a vízszintes egy a fürdőben (5 fúvókák), egy kézi zuhanyzó, egy tükör, egy felső zuhanytálca. Kedves és gyönyörű modell.

   Modell - J Twin Premium

   Gyártó - Jacuzzi (Olaszország)

   • Építőanyagok - üveg, fém, akril
   • Szélesség - 70 cm
   • Magasság - 236 cm
   • Hossz - 170 cm
   • Ár 2016 novemberében mintegy 250 000 f

   "Az öreg testvér" az előző modellben. Néhány lehetőség hiányzik, például nincs vízfürdő a fürdőben. A Twin Premium Base-ban az olasz gyártó nagyobb figyelmet fordított a tervezésre.

   Modell - Box Prima - B

   Gyártó - Doctor Jet (Oroszország)

   • Építőanyagok - üveg, fém, akril
   • Szélesség - 84 cm
   • Magasság (ajtóval) - 221 cm
   • Hossz - 170 cm
   • Ár 2016 novemberében mintegy 41 000 f

   Az orosz gyártó olcsó modellje alacsony áron. Nem kell zavarba vonni egy ilyen költséget - a teljes készlet tartalmaz egy hidromasszázs zuhanyállványt, egy többfunkciós zuhanyt egy tömlőn, egy aerátoron, egy lábmasszírozóval. Az ár tükröződik a tervezésben - megjelenésében ez a modell alacsonyabb az import versenytársainál.

   A zuhanyzóval kombinált fürdő szép és kényelmes megoldás. Számos előnye van a klasszikus fürdőszobában, és az egyik fő hátránya az ár. Nagyon erősen ingadozik a hasonló modelleknél még egy gyártó esetében is.

   Számos feladat létezik, ahol az itt bemutatott modellek közül az egyetlen megoldás. Döntsd el, hogy egy kombinált fürdő 2 vagy 1-et választasz - te.