Legfontosabb > Dekoráció

Akrilfürdő helyreállítása - "Acryl-MSC"

Még a fürdőkád legmegfelelőbb működése sem tarthatja örökre tökéletes megjelenését. Kis háztartási károk, karcolások, tisztítás nem megfelelő eszközökkel - mindez elhomályosítja a felületet, ami homályos, szürke, és végső soron megromolja az egész fürdőszoba megjelenését.

Nem szabad elhamarkodott döntéseket hoznia, és elkezdheti lebontani a fürdőt. A modern javítási technológiák lehetővé teszik a felület fehérségének és fényes ragyogásának helyreállítását, amely sok időt és jelentős összeget takarít meg a tulajdonos számára.

A fürdő helyreállítása a zománc helyreállítására, a fürdőkád kopott felületére. A fürdő modernizációjának modern módszere az "Ömlesztett fürdő". Ezt a módszert folyékony (tömeges) akril alkalmazásával alkalmazzák. A lefedettség minősége csak az összes elvégzett munkafolyamat szabályainak kötelező betartásával érhető el. A fürdőszobai akril helyreállításának eljárása két fázisban zajlik:

Fürdőfelület előkészítés

 1. Csiszolós sweep;

A fürdő előkészítésének folyamata a rozsda és a mészkő alapos tisztításával, a szilikon és a cement maradványokkal kezdődik, a sarokcsiszolók (bolgár) segítségével, csiszoló fúvókával.

Tisztítás után a felületet kémiai összetétellel kezeljük a szerves anyag eltávolítására (fertőtlenítés).

A bevonás előtt a harmadik lépésben a fürdőterületet oldószerrel és szakemberrel kell zsíroldni.

Akril bevonat

 1. A munkadarab előállítása;

A két komponensből, az akrilből és a keményítőből álló anyagot homogén tömegig gyúrjuk. Nem ajánlott keverőgépet használni. Ehhez illesszen be egy kis feldolgozott fadarabot. Fontos, hogy az akrilát óvatosan az edény sarkában és falában keverje össze. Egy ilyen készítménynek egy ideig (5-10 perc) állni kell a felhordás előtt.

 • Az anyag felhordása a felületen;

  Folyékony akril a fürdő oldalára kis mennyiségű öntéssel töltik fel. Miután az akril bevonásra került a fürdő összes falához, meg kell kezdeni a fürdő oldalainak kiegyenlítését, majd a fel nem töltött részek faláról a spatulákkal alulról felfelé emelve. A végső szakasz a kád aljához igazodik, hogy a kád kívülről leereszkedjen és eltávolítsa a cseppeket.

  Az akril szárítása során egy fedett fürdőben nem ajánlott egy szomszédos mosogatót használni a vízcseppek behatolásának elkerülésére. 24 órán belül célszerű lezárni a fürdőszobát, hogy a por ne essen a felületre.

  Fontos! A fürdő akril helyreállításának minősége elsősorban a mester szakszerűségétől függ. Különböző cégek állítólag "behozott anyagot" kínálnak, de a fürdőhelyreállítási szolgáltatási piacon az összes meglévő akrilgyártmányt Oroszországban gyártják.

  Szagtalan anyag! Nem mérgező! A kikeményedési idő 24-36 óra!

  Garancia a munkában 3 év! Az anyag élettartama 15-20 év!

  Mesterek legalább 5 éves szakmai tapasztalattal! Regisztráció Moszkva!

  Egy szerződést kötünk és egy munkát végezzünk!

  Helyreállító fürdő folyékony akril felhasználásával

  Az akrilalapú fürdő restauráció vezető szerepet tölt be a helyreállítási technológiák jelenlegi piacán, melynek felületét vékony, de tartós, új anyagból álló réteggel fedjük le. A biztonság, a munka gyorsasága, kiváló eredményei, a bevonat tartóssága és a különböző mértékű romlottságú felületeken való felhasználhatósága miatt a helyreállítási módszert a fogyasztók széles körben használják és bízzák.

  Az akril fürdők bevonására alkalmas anyagok már számos cégnél vásárolhatók, amelyek a fürdők javítására szakosodtak. Azonban ennek az anyagnak a megmunkálása szakképzettséget és bizonyos készségeket igényel, ezért tökéletesen sima felületet kapjon csíkok, rétegek és rések nélkül, jobb tapasztalt kézművesek szolgáltatásainak használata.

  A fürdő helyreállításához szükséges eszköz

  A munka megkezdése előtt a kádat leválasztják a szennyvízcsatornáról, a szifont és a csapot eltávolítják, és a tartályba felesleges akril tartály kerül behelyezésre.

  Az előkészítési eljárás a régi bevonat eltávolításával kezdődik. A felületet alaposan meg kell tisztítani, különös figyelmet fordítva a repedésekre és forgácsokra. Különösen mély károsodás van gittal. Ezután a fürdőt kémiai kezelésnek vetjük alá speciális eszközökkel és zsírtalanítjuk, majd megszárítjuk. Csak ezután a felület bevonásra késznek tekinthető.

  A munkadarabot közvetlenül a munka megkezdése előtt készítik el. Az egyik legfontosabb jellemzője a szag és az abszolút biztonság hiánya mind a mester, mind a bérlők számára. Az akrilok elkezdenek kis csepegtetni, az oldalaktól kezdve, a perem körül. A folyamat során a mester leereszkedik alsó és alsó szintre, amíg az anyag a fürdő alját fedezi. Ezután egy spatulával simítsa ki az eljárás során keletkező sagokat, és távolítsa el az akril felesleget a leeresztő nyíláson keresztül. Az akril teljes szárításának időtartama 24-36 óra, amely után egy szifont és egy keverőt szerelhetünk be a fürdőbe, és csatlakoztathatjuk a csatornarendszerhez.

  Az akril fürdő helyreállításának előnyei

  A fürdő folyadék akril helyreállítása olyan technológia, amely számos előnnyel jár, mint más módszerek:

  • Kevesebb, mint 36 óra alatt minden fürdés megjelenik egy új termék megjelenésén. Sem a teljes csere, sem a zománcfestés nem ad ilyen időmegtakarítást;
  • A folyékony akril bevonat sokkal olcsóbb, mint egy új fürdő. És ha úgy gondolja, hogy nemcsak fürdést, hanem új vízvezetéket kell vásárolnia, valamint javítania kell a falakat és a padlót, akkor a helyreállítás előnyei nyilvánvalóvá válnak.
  • Az ömlesztett akril vékony, de tartós réteget képez a fürdő felületén. Az anyag plaszticitása ellenáll a forgácsolásnak és repedésnek. A takarékosság élettartama legalább 15 év, megfelelő gondossággal.
  • A fényes megjelenésű akril felület teljesen csúszós, még nedvesedés után is. Ezáltal a bevonat biztonságos a gyermekek és az idősek számára.
  • Az akril nem igényel komplex ellátást vagy speciális tisztítószereket. A puha ruhával vagy szivaccsal a szokásos szappan könnyedén megtisztítja a felületet. Nagyon fontos, hogy az akril megakadályozza a mikroorganizmusok kialakulását, ami a fürdőt higiénikusvá teszi.

  Örülünk, hogy meglátogatjuk ügyfeleink között!

  az "Acryl-MSK" vállalat vezetője, Vladynlav Dobrynin

  Fekete fürdőszoba színe - 75 kép a megfelelő tervezés és a kombináció

  A fekete színt a belső térben nagyon óvatosan használják. Támogatói úgy vélik, hogy a sötét színek finomabbá és fényesebbé teszik a designt, míg az ellenfelek félnek attól, hogy a fekete szín sötét és elnyomó légkört teremthet.

  Tetszik, akár nem, akármennyire megfelelő lesz fekete a fürdőszobában - további információ.

  Professzionális tippek

  Ha még mindig úgy dönt, hogy a fürdőszobát fekete színben rendezi, olvassa el a tervezők véleményét ebben a kérdésben:

  A fekete vizuálisan csökkenti a szobát, így biztonságosan használhatja tágas szobákhoz. Minél kisebb a helyiség, annál inkább "hígító" színeknek kell lenni a falakon.

  A helyes magas színvonalú megvilágítás segít elkerülni a szobában a komor hangulatot.

  A fekete csempék különös gondosságot igényelnek, ezért készen álljon a gyakori tisztításra. A szemetet kevésbé lehet észrevenni, ha a márványozott felületeket választja.

  A meleg barna bútorok csökkenti a fekete hatását.

  A fotó fekete-fehér fürdőszobája nagyon előnyösnek tűnik - a kontrasztok játéka a szoba összes elemét hangsúlyozza. A fekete bútor tökéletes a fehér falak hátterén, és fordítva.

  A fürdőszobában egy hangulatos légkör megteremthető, néhány illatos gyertya.

  A fehér csemperagasztó segít frissíteni a szobát.

  Színtartomány

  A modern, fekete színű fürdőszoba kialakítása univerzális, mivel sok más színt behatolhat bele:

  • finomított arany és ezüst;
  • halálos vörös;
  • romantikus rózsaszín;
  • árnyékoló fehér;
  • frissítő zöld;
  • napsütéses sárga

  A kiválasztott színárnyalattól függően megteremtheti a szükséges hangulatot: a nyugalomtól az intimig, a természethez való közelség érzésétől a végzetes gótikus festményekig.

  Néha megváltoztathatja a színsémát, ha egy függönyet vásárol egy fürdőszobához vagy egy új árnyékoló törölközőhöz. Teljesen másnak tűnnek, és új színűvé teszik a szobát.

  Fürdőszobai dekoráció

  A fürdőszobai kiegészítők kiválasztása érdemes megállítani a választást egy színsémán. A sötét árnyalatok díszítése jól néz ki a könnyű falakkal szemben, és a króm felületek szinte bármilyen díszítéssel kombinálódnak a szobában.

  Fürdőszobai tervezés: zuhanyfüggöny, adagoló és szappanos edények, állványok, tükrök, szőnyegek, lámpák, vázák, törölközők és sok más belső elem.

  A fekete fürdő eredeti akcentusa friss vagy mesterséges virág, illatos lámpa és gyertya. Romantikus hangulatot teremtenek minden szobában.

  További információk itt:

  A fotóban és az életben megfelelően kiválasztott fürdőszoba kiegészítők fekete színben, mint a luxus elemei.

  bútor

  Sötét bútorok kiválasztása ilyen fürdőszobához ugyanaz, mintha egy fekete macskát keresne egy sötét szobában. Ha a fali dekoráció sötét árnyalatú, akkor a fülhallgatót fényes zárványokkal kell hígítani.

  A bútorok fényesen fekete elemei a fényfalak hátterében és fordítva fognak megjelenni - egy fehér készletet egyszerűen azért hoztak létre, hogy egy sötét szobában álljon ki.

  A fából készült barna bútorok a fő színt melegebbé teszik, és kis helyiségekben kiküszöbölik a lehangoló hatását.

  A vízvezeték mind fekete, mind fehér színben készülhet. Nehéz lehet sötét fürdőszobát vagy mosogatót találni, de ebben az esetben könnyűeket rendelhet, és csempézheti őket, vagy fekete kiegészítőkkel megverheti őket.

  További információk itt:

  A fekete fürdőszoba a gazdag emberek luxusmodellek képviselője. Ne féljen a homály atmoszférájától - a megfelelő színválasztékkal, bútorokkal és szaniterárukkal - garantálja a ragyogó és elegáns kialakítás valószínűségét.

  Fekete fürdő: szépség, stílus, elegancia

  A modern fekete fürdő szokatlan, stílusos és ugyanakkor tömören. Bár a fekete már régóta klasszikus, kevésbé találkozhat vele a fürdőszobában. És hiába, mert a fekete felület érdekesnek tűnik, és sok előnye van.

  A fekete fürdőszoba előnyei és hátrányai

  A fekete szín elég nehéz a fürdőszobák és egyéb helyiségek belső kialakításához. De ennek a színnek az illetékes alkalmazása lehetővé teszi a fürdő fekete és fekete színének egyedi és egyedi kialakítását.

  előnyök

  • A fekete fürdőszoba modernnek és kényelmesnek tűnik, hangsúlyozva a ház tulajdonosának finom ízét és stílusérzetét.
  • Ez a szín nyugtató hatású. Ezért a fekete fürdő segít összeolvasztani és koncentrálni a reggelen, majd pihenni egy mozgalmas nap után este.
  • A fekete szín minden színárnyalatban kiváló, fehértől egészen vörösesig terjed. Ez nagyszerű lehetőségeket teremt az eredeti belső kialakításhoz.

  hiányosságokat

  • A kis fekete fürdők még kevésbé néznek ki, mivel a szín teljes mértékben kihasználják a színt. A kis fürdőszoba díszítése érdekében jobb kombinálni a feketét más színekkel.
  • A fekete szín sok fényt elnyel. Annak érdekében, hogy a fürdőszoba ne tűnjön sötétnek, be kell illesztenie a dekoráció belső fényvisszaverő elemeit - a krómozott vízvezetékeket, a tükröket és az üvegből készült lámpákat.

  Az üvegfal nagyon hasznos lesz

  • A fekete csempe a fürdőszobában látható szappanfoltok. De a speciális tisztítószerek, amelyek a tiszta és gyönyörű fekete csempeburkolatot teszik a fürdőszobában, könnyen megbirkózni fognak ezzel a problémával.

  Fekete stílusú fürdő kialakítás

  A belső fürdő fekete fürdője modernnek tűnik, de túl sötét és sötét lehet. Ennek elkerülése érdekében használjon két egyszerű módon:

  • A fekete kombináció más árnyalatokkal

  Az azonos stílusban tervezett belső fekete-fehér fürdő elegáns és elegáns. A fekete fehér fürdőszoba kialakítása leggyakrabban fekete padlóburkolatokkal, padlóval és mennyezetekkel, valamint hófehér vízvezeték szerelésével foglalkozik. Ez a fekete-fehér színek kombinációja a fürdőszobában harmonikusnak tűnik, és lehetővé teszi, hogy elkerülje a belső homályot.

  Megjegyzés: Ugyanabban a célra a fényes árnyalatok elemeit a fő fekete színhez adhatja. Például egy piros-fekete fürdőszoba ideális a szenvedélyes természet számára. A sötét szín használata ellenére egy fekete és sárga fürdő pozitív és vidám lesz.

  • Nagy mennyiségű fény

  A jó világítás megszabadul a sötét hangulattól, még egy teljesen fekete fürdőtől is. Ezzel a feladattal az ablak tökéletesen megbirkózik a természetes napfénnyel, de sajnos nem minden apartman rendelkezik ilyen luxusal.

  Ne felejtsük el, hogy egy sötét fürdőszobában több fényes mesterséges fényforrást kell telepíteni. Az elégtelen megvilágítás problémájának megoldása segít a tükrök és a krómozott vízvezeték alkatrészeinek, amelyek fényt tükröznek.

  A spotlámpa nagyszerű megoldás.

  Fekete fürdőkád

  A fürdőszobában lévő falak leggyakrabban csempézettek. A fürdőben fekete csempe vagy mozaik jól néz ki fehér vízvezetékekkel, fényes dekorációs elemekkel és kiegészítőkkel kombinálva. Például egy fekete-fehér fürdő színes törölközőkkel vagy zöld növényekkel azonnal megszerzi saját hangulatát és eredetiségét.

  Fekete mennyezet a fürdőszobában, csak elegendő magassággal használja a szobát. Kerülje a szűk helyek vizuális hatását. De a fekete padló, éppen ellenkezőleg, egyetemes választás a szinte bármilyen méretű szobákhoz.

  Fotógaléria

  Sokan, akik a fürdőszobában végzett javításra vállalkoznak, attól tartanak, hogy sötét színeket és váratlan döntéseket alkalmaznak, nem akarnak eltérni a megszokott szabványoktól és új ötleteket végrehajtani. Miután elolvasta a fekete fürdőkről szóló véleményeket, látni fogja, milyen érdekes és kényelmes ez a belső tér.

  Galériánkban fekete fürdőszobás fotókat gyűjtöttünk össze, amelyek merész lépésekre inspirálnak. A képen a fekete fürdők stílusosak és eredetiek, és nem komorak és komorok. A kollekcióban fekete-fehér fürdőszobákat is talál, amelyek a kis fürdőszobák tulajdonosainak felelnek meg.

  Fekete fürdő

  Fekete fürdő a fürdőszobának - divatos színű, különleges design!

  Divatos árnyalatok és jó hangulat! Fekete fürdők - Könnyen megvásárolható. Könnyen választható.

  Whirlpool fürdő fekete Gruppo Treesse Simona STD-V5677-SX-CZ

  hozzáadás a kedvencekhez 278 789 Р 371 718 Р Vásárlás

  Aero masszázsmedence fekete Gruppo Treesse Cristina STA-V634C-C

  kedvencekhez 261 564 Р 348 752 Р Vásárlás

  Fürdő aqua és aero masszázs fénnyel Gruppo Treesse Bis ATC-V529Q-C

  hozzáadás a kedvencekhez 599 683 Р 799 577 Р Vásárlás

  Fürdőkád fehér Victoria + Albert Radford RAD-N-AN-OF + FT-RAD-AB

  Fürdőszoba fekete Gruppo Treesse Dream VTL-V8381-C-DX

  add hozzá a kedvencekhez 274 323 Р 365 764 Р Vásárlás

  Whirlpool fürdő Fekete Gruppo Treesse Crystal STX-V123B-DX-CZ

  add hozzá a kedvencekhez 305 583 Р 407 444 Р Vásárlás

  Fürdőkád fekete Gruppo Treesse Új klasszikus VTL-V6741-SX-KBS-C

  add hozzá a kedvencekhez 200 958 Р 267 943 Р Vásárlás

  Fürdő aqua és aero masszázs csillapítóval Gruppo Treesse Quadra AWA-V073N-SX-C

  add hozzá a kedvencekhez 382 776 Р 510 368 Р Vásárlás

  Fürdő aero masszázs fémből Gruppo Treesse Quadra STA-V078C-DX-CZ

  add hozzá a kedvencekhez 308 773 Р 411 697 Р Vásárlás

  Whirlpool Fürdőszoba Csoport Treesse Simona STD-V5677-SX-C

  hozzáadás a kedvencekhez 263 478 Р 351 304 Р Vásárlás

  Fürdőszoba aero masszázs fémből Csoport Treesse Matrix Slim STA-V763C-C

  kedvencekhez 411 485 Р 548 646 Р Vásárlás

  Fürdő aero masszázs fémből Gruppo Treesse Új klasszikus STA-V674C-SX-WV-C

  add hozzá a kedvencekhez 315 790 Р 421 054 Р Vásárlás

  Örvényfürdő Fekete Gruppo Treesse Quadra STD-V0717-SX-CZ

  hozzáadás a kedvencekhez 283 254 Р 377 673 Р Vásárlás

  Pezsgőfürdő Fekete Gruppo Treesse Quadra STD-V0737-DX-C

  mint a kedvencek 264 754 Р 353 005 Р Vásárlás

  Fürdõ aero masszázs fénnyel Gruppo Treesse Asyx STA-V826-C-DX

  hozzáadás a kedvencekhez 306 221 Р 408 295 Р Vásárlás

  Fürdő aero masszázssal, fekete Gruppo Treesse Playa STA-V818C-SX-CZ

  add hozzá a kedvencekhez 311 963 Р 415 950 Р Vásárlás

  Fürdő aqua és aero masszázs csillapítóval Gruppo Treesse Matrix Slim AWA-V763N-C

  hozzáadás a kedvencekhez 488 040 Р 650 720 Р Vásárlás

  Whirlpool Fürdő Fehér Csoport Treesse Haiti STD-V7457-C

  add hozzá a kedvencekhez 312 601 Р 416 801 Р Vásárlás

  Fürdőkád fekete Gruppo Treesse Gen STD-V3317-SX-C

  add hozzá a kedvencekhez 452 952 Р 603 936 Р Vásárlás

  Fürdő fekete Gruppo Treesse Haiti VTL-V7451-C

  Fekete fürdő - 26 kép ötlet

  A fürdő belsejének megjelenése már több évszázados, és annak ellenére, hogy a fürdőszobai kiegészítők, csaptelepek egyre technikailag és progresszívabbá válnak, de a fürdő maga is a legfontosabb összetevője.

  Fürdőszoba fekete - ne féljen eredetinek lenni

  Természetesen a fürdő és a színforma sokszor megváltozott az idő múlásával: a klasszikus fehérektől az extravagánsig és, ahogy mondják, elbűvölő, fényes modellek fekete színben. Napjainkban a modern gyártók óriási, sokszínű színeket és különböző formatervezési stílusokat kínálnak Önnek:

  Fekete fürdő - 26 kép ötlet

  A fürdő belsejének megjelenése már több évszázados, és annak ellenére, hogy a fürdőszobai kiegészítők, csaptelepek egyre technikailag és progresszívabbá válnak, de a fürdő maga is a legfontosabb összetevője.

  Fürdőszoba fekete - ne féljen eredetinek lenni

  Természetesen a fürdő és a színforma sokszor megváltozott az idő múlásával: a klasszikus fehérektől az extravagánsig és, ahogy mondják, elbűvölő, fényes modellek fekete színben.

  Napjainkban a modern gyártók óriási, sokszínű színeket és különböző formatervezési stílusokat kínálnak Önnek:

  valamint választhat a legmegfelelőbb fürdő az Ön számára, különböző anyagokból.

  Ha még mindig fekete fürdőt választasz, akkor a legtöbb esetben három lehetőség közül választhat:

  • fekete a külső és a fehér, vagy valami más belül,
  • a második lehetőség, ahogy már kitaláltad, teljesen ellentétes lesz: fehér vagy más szín kívül és belül fekete,
  • és a harmadik lehetőség teljesen fekete fürdő.

  Azt hiszem, a leginkább kellemes és harmonikus, még mindig a hagyományos kombináció választéka lesz: "fekete teteje fehér alap", de a reflexió végeredménye megmutatja a helyiség méretét és a formatervezését. Már megtörtént, hogy a fürdő hagyományos elhelyezését a fal mentén választják, és ez érthető, a fürdőszobában 4 négyzetméter. Nincs más lehetőség.

  De ha van egy nagy szoba, akkor telepítheti azt fokozatosan és modern módon. Mivel a fekete fürdő tartozéka nyilvánvalóan nem rendes, akkor legalább egy központi helyet kell elfoglalnia. Így kanyarban, háromszög alakban vagy egy szokatlan kerékben keleti stílusban kaphat.

  Ahogy mondtam, akarattal és szükség esetén fekete fürdőt csak kívülről lehet választani, és belülről teljesen fehér. Az ilyen kombináció változatát a legelőnyösebbnek tartják, és a keleti tanítások szempontjából a leginkább kiegyensúlyozott. A színséma ez a változata harmonikusnak tűnik, és még a kis fürdőszobák kialakítása során sem lesz túl komor.

  Fekete fürdőszoba - 75 fénykép eredeti tervezési ötletből

  Sokan szkeptikusak a fekete használatáról a fürdőszoba vagy a WC belsejében, ami azt sugallja, hogy még anélkül, hogy ez a kis tér még kisebbnek tűnne, és komor és komor lesz.

  Azonban, a helyes megközelítés a tervezés a szoba fekete színekben, az eredmény lehet elég sikeres. A fekete az egyik egyetemes lehetőség.

  Néhány fontos tipp

  Ne hagyja figyelmen kívül néhány ajánlást, mivel ezek lehetővé teszik, hogy a legfinomabb és stílusosabb belső teret hozzon létre a fekete fürdőszobában.

  Először is, nem használhatja csak a fekete színt - azt valamennyit fel kell hígítani.

  A leggyakoribb lehetőség a fekete-fehér színek kombinációja - az úgynevezett klasszikus, amely soha nem válik elavultvá és soha nem tűnik el a divatból.

  Világos díszítő kellékek, díszítőelemek, szappanos tokok, amelyek vörös vagy narancssárga színben készülhetnek, jól néznek ki.

  De túl sok helyet nem töltenek meg.

  Másodszor, a burkolólapok kitöltése érdekében teljesen tilos a külsõ árnyalatok használata.

  Ha a vízvezeték fehér színű, akkor a varratokat is fehérnek kell lenni.

  Nagyon előnyös a színek kombinációja: fekete padlólapok lefedhetők a fürdőszoba alján, a felső pedig könnyebb színsémát használhat.

  Ez segít a vizuális terjeszkedésben.

  Fürdőszobai tervezési lehetőségek fekete színben

  Tekintsünk egy fekete fürdőszobás fotót, hogy megértsük, hogyan lehet díszíteni egy szobát a domináns fekete színnel.

  Először is figyelmet kell fordítanunk a padló kialakítására: a legjobb, ha sakk mintát használunk, ami vizuálisan növeli a szobát.
  Olvassa el itt! Fürdőszobai bútorok - a modern dizájn tér és kényelem + 95 fotó

  A magas mennyezetű helyiségeknél különös figyelmet kell fordítani a vízvezeték és a könnyű akcentusokra. Tehát a mennyezet alacsonyabb lesz.

  Fontos megemlíteni a fürdőszobában a fény jelentését fekete színekben: erre egy ablakot vagy ólomüveg ablakot használhatunk.

  Ha ilyen megoldás nem lehetséges, akkor érdemes figyelni a mesterséges megvilágításra oly módon, hogy elegendő számú lámpát és fényes lámpát telepít.

  Mindez megakadályozza a vizuális redukciót a fekete foltoktól.

  Tükrök kis fekete fürdőszobákban

  A fürdőszoba, amelyben a fekete szín uralkodik, feltétlenül tükrökkel kell rendelkeznie.

  Először is, szükségük van a szükségleteinkre, de ebben az esetben segítenek a tér látványának kinagyításában.

  Fontos megjegyezni, hogy be kell akasztania a tükröt, hogy ne tükrözze a vízvezetéket vagy a bútorokat.

  Használhat egy vagy két tükröt. De nem ajánlott egymással szemben találni.

  A cserélt tükrök lehetnek tükrözött burkolólapok, amelyek a padló vagy a fal egyes részei között helyezkednek el.

  Fürdőválaszték

  Sokan még mindig inkább egy standard fürdőt szeretnek zuhanyozni. Fürdőanyag jobb választani akril.

  Először is, az ilyen fürdők különböző formákban és különböző mérettartományokban mutathatók be. Másodszor, könnyebben törődnek velük.

  Harmadszor, a benne lévő víz nem hűl le olyan gyorsan, mint az öntöttvas fürdőben. Az ilyen kádat nagyon könnyű helyreállítani. És az anyag nagyon praktikus.

  A fürdő színének nem kell fehérnek lennie. Ma nagyon gazdag színválasztékot kínál a fürdők, amelyek lehetnek fekete, valamint fekete-fehér is.

  Leggyakrabban ezek a fürdők kívülről feketeek, belső felülete fehér.

  Az ilyen vízvezeték tökéletesen hangsúlyozza a finom ízlést és a stílusérzetet, az egyéniséget és a kreativitást.

  Egy ilyen fekete-fehér színű fürdő a fekete fürdő belsejének valódi "kiemelése" lesz.

  Sokan aggódnak, hogy a fekete szín befolyásolja-e az ember pszicho-fiziológiai állapotát. A szakértők azt mondják, hogy a fekete nem káros hatással van egy személyre.

  A fekete-fehér kombináció elvileg úgy tekinthető, mint a harmónia vágya belül és belül.

  Amint látja, nincs akadály a fürdőszobában fekete.

  A kiváló eredmény sikeres eléréséhez csak néhány részletet és árnyalatot kell figyelembe venni, hogy emlékezzenek a világítás fontos szerepére, különösen akkor, ha minden fürdőszobai bútor fekete.

  Fekete fürdő (38 fotó): elegáns és stílusos

  Szóval, fekete fürdő. A fekete szín mindig is az univerzális színek egyikévé vált, sokáig, nem a divattervezésből és a belső térből.

  És hogy meghatározó szerepet játszik a fürdőszoba tervezésében otthon, nem mindenki fog merni. Ennek elég oka van: bátran, nem praktikus, komor és így tovább. De meg kell jegyeznünk, hogy ha követi a "fekete" munkavégzés minden szabályát, akkor ő marad hűséges szolgája ízlésének és stílusának.

  Kétségtelen, hogy a fekete "szemtől-szembe", de kombinálva a fehér, a fekete fürdőszoba válik a leggazdagabb és legnépszerűbb hely az apartmanban vagy házban.

  Ez különösen igaz a kis helyiségekre. A fürdőszoba fekete díszítéséhez nagyon jó tervezőre van szüksége, aki egyszerre képes a vízvezeték méreteivel, a szoba méretével és a fekete árnyalatokkal játszani. Ez a szín a beltéri tárgyak és a világítás gondos megválasztását igényli, mivel a fekete-fekete különbözik.

  Fekete fürdőszoba - mindig nagyon szépnek néz ki! A fehér és a fekete nem csak a lehetséges tartományok közül a két szimbolikusabb szín közül kettő, olyanok, mint az alfa és az omega, kiegészítve egymást, és képviselik az örökkévalóságot létrehozó ellentétek örök és elválaszthatatlan kapcsolatát.

  A fekete-fehér nemcsak egy csodálatos klasszikus, amely mindig a legfontosabb a divatvilágban. Ezeknek a színeknek a kombinációja a lehető legszélesebb lehetőséget kínálja fantasztikus kísérletezésre a dekorációval, amelyek első pillantásra az átlagembertől el vannak rejtve. Természetesen kívánatos, hogy megértsük azt a döntést, hogy egy fekete-fehér fürdőszobában egyforma arányban kell használni ezeket a színeket, anélkül, hogy az egyik vagy a másik fontos lenne.

  A fekete-fehér fantasztikus

  Néha két-három energikusan kiemelt elemet adnak a fekete-fehér fürdőszoba belsejébe, például a vörös vagy gazdagon sárga színű fürdő kiegészítők: mosogatórongyok, szőnyegek, törölközők, fogkefék vagy más kiegészítők.

  De nem szabad túl sokat. Nem helyénvaló a díszítéssel nem rendelkező színes terek kitöltése, ésszerűbb a fehér színnel tölteni őket, ami hangsúlyozza a fekete csempe finomítását és finomítását.

  Még inkább átalakított fekete fürdőszoba, ha a fal alsó része, hogy megszervezze a fekete szempontból, és a felső fehérnemű, míg a szoba mérete változatlan marad, de a tér jelentősen bővülni fog.

  Az egyik érdekes megoldás a fekete csempe kombinációja, amelynek sima szerkezete díszes és művészi csempe az élek mentén. Ezután ebben az esetben a fekete fürdőszobát egy bizonyos tartományban kell tartani, hogy ne zavarja a fekete és a fehér fúzió harmóniáját.

  Hogy a sakk-padozatot a fekete fürdőszobában meg kell tervezni, különösen a padló és a mennyezet, sőt, nem okoz ellentmondást.

  Itt mindent meg kell őrizni a hagyományos stílusban.

  • A fekete-fehér fürdőszoba padlóját leggyakrabban "sakk" -nak nevezik, ez a helyes döntés, mivel a csempézett csempe szögben optikailag kibővíti a szobát. Bár ez az időigényes munka nehézséget okozhat.
  • A magas mennyezet, ami kellemetlen érzést kelt, a vízvezeték világításával, textúrájával és színével kell játszania.
  • Különös figyelmet kell fordítani a kiválasztott színre a világításhoz. Ha a fekete előnye hangsúlyos, akkor a világításnak nemcsak bőségesnek kell lennie, hanem a természetes: ablakok vagy ólomüvegek alapján.
  • Ha a fürdőszoba is kicsi, akkor a világos világítás jelentősen növeli a helyet, ami nagyon fontos a modern lakások számára. Ebben az esetben a kristály lámpák, valamint az arany és ezüst, a csillárok és a lámpák relevánsnak tűnnek.
  • Az egyik legkedvezőbb választás pontosan azok a világítótestek, amelyek feltétlenül egybeesnek a szoba színsémájával, de fontosak az optimális méret megtartása mellett.

  Sakkpadló fekete fürdőszobában

  Sakkpad - nem érdekes?

  tükrök

  A tükrök jelenléte kétségtelenül minden fürdőszobához szükséges tulajdonság, és természetesen javítja a világítás és az optikai térbeli növekedés hatását. De van egy komoly "de".

  A tükrökben a fürdőszobai bútorok és a fürdőkádak elemei nemkívánatos visszaverődése.

  Felmerül a kérdés, hogy milyen színt szeretne választani a vízvezeték kiválasztásakor?

  Tehát a fekete akril fürdő kétségtelenül új, stílusos és merész szellem a vízvezeték világában.

  Akrilkád fekete

  Mielőtt az akrilt választaná, meg kell ismernie az előnyeit és hátrányait, mert az Ön választása a lehető legtovább, és talán az egész életét szolgálja.

  Mindenki számára fürdő

  Először is, a kádak űrlapainak és funkcióinak hatalmas köre előtt áll.

 • Másodszor, az akril fürdő gondozása egyszerűbb, mint a hagyományos öntöttvas.
 • Harmadszor, a fekete akril fürdõ csak egy fokot fél órában veszít el, szemben az öntöttvas fürdővel, ahol a hőátadás 7-8 perc alatt egy fok.
 • De hátránya van abban, hogy az akril tisztításakor nem kívánatos az erős oldószerekkel ellátott tisztítószerek használata. Elég, ha folyóvizet használ fel tisztító krémszerkezettel.
 • És mégis, bármikor, az akrilfürdő gyorsan és egyszerűen helyreállítható folyékony (tömeges) akrilnal, és elkerülhető a kis repedések és karcolások.

  A technológianak nincsenek határai

  De az egyik legfontosabb előny az, hogy a fürdőszoba nemcsak szép és fényűző, hanem praktikus is.
  Mivel a fürdőkészülékeket gyártó vállalatok speciális megoldással dolgoznak fel. Mert a felületen gyakorlatilag nincs lerakódás, rozsda, és a szárítás nem képez foltokat.

 • Színtartomány

  Most, hogy megválasztja a fürdő színét. Most már elegendő figyelmet szentelnek a vízvezeték színének, úgy gondolják, hogy mindegyikük saját energiát hordoz. Mi adományozhatunk művésztervezőt? A fekete (külső) és a fehér (belső) színek összevonása, vagy fordítva, magában foglalja a yin és a yang két örökös áramlásának harmóniáját, és jótékony hatást gyakorol a vízfolyamatok elfogadásának folyamatában rejlő békére, valamint hihetetlen védő tulajdonságokra.

  Mindezek mellett világos tanúi az Ön ízlésének és egyéniségének. És ha ezt a színválasztást választjuk, akkor a fürdő "belső" hangjának továbbra is a falak domináns színe maradjon. Kívánatos exkluzív - egyedülállóan akril fekete fürdő.

  És egy kicsit a méretéről.

  A legkényelmesebb magasság a kádak és a fürdőszobák méretének és alakjának 60-65 cm marad.

  Ha a fürdőszoba területe kicsi, akkor az akrilfehér fürdők előnyösek ilyen méretek megszerzéséhez.

  • Magasság - legfeljebb 150-170 cm.
  • A szélesség 70-80 cm.
  • Ha a szóban forgó terület lehetővé teszi, akkor nagy és térfogatú fürdőkkel kell játszani.
  • A fürdők kiválasztásánál figyelembe kell venni az ilyen finomságot: a belső paraméterek nem felelnek meg a külsőeknek, és minden a falak áramlásától, a táblák szélességétől és vastagságától függ.
  • Tekintettel arra, hogy a fekete szín szimbolizálja a szigorúságot, a fekete fürdő optimális alakja és konfigurációja elegánsabb, sima és lekerekített formában lesz, ami a fürdőkádat egy divatos design.
  • És ne felejtsük el, hogy a fürdő kiválasztása során figyelembe kell venni minden családtagja kényelmét és kényelmét.

  A tervező művészete korlátlan

  Tudd, hogy a választás a tiéd. És ez a választás tükrözi személyiségét, az ízlés és az eredetiség kifogástalanságát.

  Fekete-fehér fürdőszoba - 105 modern design kép

  Évtizedek óta az emberek kontrasztos színeket használnak a lakberendezésben. Gyakran fekete-fehér kombináció található a fürdőszobában.

  Az ilyen szobák elegánsak és elegánsak. A bennük való tartózkodás lehetővé teszi, hogy belevágj magadba, megértsd a belső "én" -t és érezzd a teljes békét.

  Egy férfi reggel megy a fürdőszobába, és csak lefekvés előtt. Végül is csak a csendes légkörben lehet élénk színek nélkül rendezni a dolgokat a fejében.

  Milyen fürdőszobahelyet készíthet fekete-fehérben?

  A teljes helyiségben egy noir design stílus alkalmazható, ahol a fekete-fehér túlsúlyt egy élénk színű helyszín zavarja, például egy piros szappancsésze és egy fogkefe csésze formájában.

  Egy kis helyiségben a fekete-fehér kombinációja a helyzethez túlzott súlyt és merevséget eredményez.

  De a belső kialakítás megfelelő megközelítésével és egy kis szobával a magány és nyugalom királyságává válhat. A lényeg az, hogy vizuálisan bővítsük a teret.

  A fő háttér fehér, fekete szegélye. Minél több fehér van, a szoba tágabbnak tűnik.

  A fürdőszoba szűkös, a belső tér színsémájában a fehér árnyalatok dominanciája? A végfalat egy vagy több vízszintes vonallal díszítse, hogy vizuálisan bővítse a helyet.

  Alacsony mennyezet esetén a vonalak függőlegesen alakulnak ki, és a padlót fekete-fehér csíkkal ellátott szőnyeg viszi el. E vonalak megszerzéséhez egyszerűen fekete-fehér csempét kell elhelyezni.

  Fekete-fehér fürdő dekoráció

  A munka megkezdése előtt meg kell oldani a paletta eloszlásának problémáját és a fehér és a fekete kombinációját. Például a klasszikus verzióban a fekete-fehér csempe úgy van elrendezve, mint egy sakktáblán.

  Ez a belsőséget tömörödik. A fehér és a fekete csíkokkal a megjelenés szigorúbb lesz. Mindkét esetben a munkát monoton lapok: fehér és fekete.

  Használhatja a csempe egyfajta minta. Velük együtt a belső tér élni fog és megszerezni az egyéniséget.

  A csempe olyan minta alapján, amely kiemeli néhány fontos területet vagy elemet a fürdőszobában, előnyösnek tűnik. A tér monokrómját apró, csempefoltos foltokkal lehet megtörni.

  A kontrasztanyag használatával nagyon könnyű azonosítani a funkcionális területeket. Például egy fehér felületen egy fürdőkád, egy mosdó és egy lógó tükör fekete szegélye jól néz ki.

  A fehér mosdókagyló tökéletes kombinációja fekete csempe falával. Végső akkordként egy fekete-fehér éjjeliszekrényt, egy szekrényt, egy akasztót használhat.

  A csempe nem csak a szaniterhelyiségek díszítésére szolgál. Fekete-fehér mozaik mintázat előnyösnek tűnik a fürdő és egyéb vízvezetékek közelében. A kerámia mozaik remek módja a zónák differenciálódásának és a fürdőhely díszítésének. Annak ellenére, hogy ez a belső tér sajátossága, sokan inkább ezt a stílust kívánják befejezni.

  Válasszon egy fürdőszobai szerelvényt a fürdőszobában nem nehéz. Például ma nem probléma, hogy egy fürdőszobát vegyen egy WC-vel. A kétszínű vízvezeték szerelvény beszerelése (például egy fehér mosdó, fehér tálca belsejében) lehetővé teszi, hogy ne fújjon túl fekete feketével.

  Fekete-fehér paletta a fürdőszobában

  A belső és belső színekben fekete-fehér szín használata mellett kövesse szakemberek ajánlásait. Ez magának a tartálynak fekete-fehér színsémája, amely vízkezelést, zuhanykabinokat, függönyöket, törölközőket és kiegészítőket tartalmaz bútorokkal, lámpákkal, tükörkerettel, szappanos ételekkel és test- és hajápoló termékek csomagolásával.

  Ellenkező esetben a fényes foltok foltjai az általános stílus teljes megsemmisülését eredményezik.

  A kicsi, de égő piros vagy sárga tárgy vagy a fürdő sajátossága belsejében használható. Ennek a színes foltnak olyan kis méretűnek kell lennie, hogy ne vonja azonnal be a beérkező személy figyelmét. Ezt a technikát leginkább egyszer használják.

  A modern tervezés irányai sokak. Gyakran számos stílus megvalósításában használják a régi formákat és színeket.

  Mert a fekete-fehér fürdőszoba jelzi az ízlés és a stílusérzet jelenlétét. Megdíszíti otthonát, barátai és ismerősei megcsodálhatják a családias "gyöngyszemeket" és csendesen irigykednek.

  És az utolsó. Általában fekete fehér és a minimalizmus stílusában használják, szigorú vonalakkal jellemezve, hiányzik a dekoráció. Monokróm fürdőszoba kialakítása sokféle stílusban lehetséges.

  Meg kell jegyezni, hogy a fekete keverékek alig látszólagos megkönnyebbüléssel és kerek formák rajta, ezért célszerű díszíteni a belső térben a lakonikus szög alakú bútorok fekete fülkék.

  Fekete fürdők

  Termék kód: 100897

  Méretek (dshg): 181x81x43

  Termék kód: 100891

  Méretek (dshg): 178x84x42,5

  Termék kód: 100895

  Méretek (dshg): 180x90x44

  Termék kód: 230542

  Méretek (dshg): 175x82x43

  Nem, a telepítés nem biztosított.

  Termék kód: 101514

  Méretek (dshg): 178x75x45

  Termék kód: 101518

  Méretek (DS): 170x78

  Termék kód: 101530

  Méretek (dshg): 175x82,5x44

  Termék kód: 101522

  Méretek (dshg): 170x76x45

  Termék kód: 101510

  Méretek (dshg): 160,5x77x43

  Termék kód: 101534

  Méretek (DSHG): 168x80x42

  Termék kód: 101506

  Méretek (dshg): 170x75x43,5

  Termék kód: 101538

  Méretek (dshg): 174x84x45

  Termék kód: 101526

  Méretek (dshg): 172,5x79,5x50

  Termék kód: 101502

  Méretek (dshg): 170x74,5x50

  Termék kód: 195658

  Méretek (dshg): 180x86x44

  Termék kód: 106387

  Méretek (dshg): 151,1x80,2x50,2

  Termék kód: 106396

  Méretek (dshg): 174,3x75,3x47,3

  Termék kód: 106392

  Méretek (dshg): 190,9x85,5x47,5

  Termék kód: 106376

  Méretek (dshg): 163,2x79,4x50,5

  Fekete fürdők - különleges stílus. A hagyományosan világos árnyalatok dominanciájának megtörése, a fekete vízvezeték, amely fényes és matt lehet, új életre kel. Ez a szín gyakran eleganciával társul, és a katalógusban bemutatott modellek finomított formákkal és érdekes megoldásokkal fogják elragadni az ínyenceket.

  A választék egyszerű és elegáns termékek, luxus - arany, ezüst, Swarovski kristályok hozzáadásával, szigorú high-tech krómozott elemekkel. Nem olyan nehéz kiválasztani az optimális modellt, amely tökéletesen illeszkedik a meglévő követelményekhez. A tanácsadók segítenek meghatározni és válaszolni minden kérdésére.

  Döntsenek el egy fekete fürdőre, eldöntheted, hogy szükséged van-e egy beépített vagy önálló kialakításra, mely a méretek legjobban illeszkedik a fürdőszobába, és melyik formát fogja hangsúlyozni a belső megoldás. Nem kell aggódnia a minőség miatt - minden terméket ellenőrizünk, és garantáljuk annak erősségét, tartósságát és megbízhatóságát. Ha itt vagy, akkor gyorsan megkapod pontosan azt, amit álmodtál.