Legfontosabb > Fürdő

Corner akril fürdőkádak

Garancia: 10 év

Termék kód: 22901

Méret (mm): 150x75x64

Garancia: 10 év

Termék kód: 14625

Méret (mm): 150x90x67

Garancia: 10 év

Termék kód: 2295

Méret (xl): 140x140

Garancia: 10 év

Méret (xl): 150x80

Garancia: 10 év

Termék kód: 16378

Méret (mm): 140x90x58

Garancia: 10 év

Termék kód: 16380

Méret (mm): 150x95x58

Garancia: 10 év

Termék kód: 126509

Méret (mm): 160x95x58

Garancia: 10 év

Termék kód: 16381

Méret (mm): 153x100x59

Garancia: 10 év

Termék kód: 8606

Méret (mm): 150x105x62

Garancia: 10 év

Termék kód: 126505

Méret (xl): 170x110

Garancia: 10 év

Termék kód: 125677

Méret (mm): 150x90x66

Garancia: 10 év

Termék kód: 125696

Méret (mm): 150x90x65

Garancia: 10 év

Termék kód: 22891

Méret (mm): 160x95x65

Garancia: 10 év

Termék kód: 22892

Méret (lb): 170x100x65

Garancia: 10 év

Termék kód: 125669

Méret (mm): 170x100x72

Garancia: 10 év

Termék kód: 125704

Méret (lb): 170x100x70

Garancia: 10 év

Termék kód: 125707

Méret (mm): 170x90x66,7

Garancia: 10 év

Termék kód: 14612

Méret (lb): 170x100x66

Az a sztereotípia, amelyet a téglalap alakú fürdőkád ideális. A fogyasztók egyre inkább látványosabbak, kényelmesebbek, esztétikailag vonzóak. Az egyik legnépszerűbb egy sarok akril fürdőszoba. Kétségtelen, hogy az akrilból készült termékek bizonyos tulajdonságaiban jobbak a vas- és acélmodellek, csaknem senki sem maradt. Milyen előnyökkel jár az anyag? Miért jobb akril sarokkádat vásárolni?

A helyes választás fontos

Nincs probléma a telepítéssel, az eredeti változatokkal, a harmonikus kombinációval a tervezett belső térrel és a biztonságos üzemeltetéssel - mindezek a sarok akril fürdők előnyei, amelyek ára és mérete a Santehnika-24 áruház katalógusában tekinthető meg. Ahhoz, hogy egy olyan online akvárium akril fürdőszobát vásároljon, amely évekig tart, anélkül, hogy különös gondot kellene fordítania, a következőket kell tennie:

 • válassza ki a lemez vastagságát és a megerősítő rétegek számát - minél vastagabb a lap és annál nagyobb a lapok száma, annál erősebb és megbízhatóbb a fürdő;
 • meghatározza a fürdõ méretét - a szögletes termék belsõ terét nagyobb, mint a négyszögletes fürdõé. Tipikus helyiségeknél a legmegfelelőbbek olyan modellek, amelyek mérete legfeljebb 150 cm.

Racionális ellátás

Miután megtekintette a helyszínen bemutatott akrilfürdők fotóit, kiválasztja a legjobb megoldást, otthon telepítve, emlékeznie kell és követnie kell a termék gondozásához szükséges egyszerű szabályokat. Használat után mossa le a fürdőt szappannal vagy folyékony, nem abrazív anyaggal, majd öblítse le. Ha karcolás vagy forgács van, használjon polírozó pasztát.

Az online áruházban lévő sarok akril kádak árai különböző jövedelemszintű fogyasztók rendelkezésére állnak.

Sarokfürdők

Az online áruház széles skáláját kínálja sarok akril fürdők. Ezek olyan aszimmetrikus termékek, amelyek minden méretű fürdőszobában felszerelhetők.

Az európai és orosz termékgyártók - a Relisan, az Aquatek, a Riho, a Kolpa-san, a Jacob Delafon, a Relisan, a Triton stb.

 • Méretek 120x120 és 150x150 között.
 • Egy mély tálcával.
 • Alacsony és magas fedélzet.
 • Egyedi méretek (egyedi gyártás).
 • Hidromasszázzsal.
 • Kiegészítő tartozékok (fények, rádió stb.).

A termék árát a gyártó határozza meg, a szállítás az Orosz Föderáció minden régiójában naponta történik.

Kis sarokkád

A sarok mini-kád ideális megoldás egy kis fürdőszoba számára, ahol minden centiméter számít. A normál vízvezeték nem mindig kényelmesen helyezhető el egy ilyen helyiségben, és a zuhanyzókar nem tud teljesen helyettesíteni a fürdőt. A kompakt méret ellenére egy kis sarokkád kényelmesen használható, a legfontosabb dolog a megfelelő modell kiválasztása.

Kis sarokkád

Milyen fürdők kicsiek

A sarokfürdők méretei a modell alakjától függenek: szimmetrikusak, a standard paraméterek 140x140 és 150x150 cm, aszimmetrikusak - 75x150 és 80x170 cm, minden kicsinek tekinthető kicsi, mint a megadott méretnél kisebb. Ugyanakkor az aszimmetrikus modelleknél a szélesség nem lehet 70 cm-nél kisebb, különben kényelmetlen lesz használni. A kis sarokfürdők közül a legelterjedtebbek a 120x120 és 130x130 cm méretű termékek, melyek kapacitása 200-300 liter. Ez a kategória magában foglalja a kis helyigényű fürdőket is, amelyek méretei mindössze 70x100 cm.

A fürdőkád egy kis akril, méretarány

Az ilyen kompakt vízvezeték nemcsak a helytakarékosság miatt népszerű, de fő előnye is lehet. Az ergonómikus, jól átgondolt alaknak és a szöghelyzetnek köszönhetően olyan kényelmes, mint a teljes méretű modellek, míg a víz sokkal kevesebbet fogyaszt. Az alapon lévő terhelés is kicsi, és még a kőből vagy az öntvényből készült átfedéses megerősítésre szánt exkluzív termékekre nincs szükség. Ami a külső kialakítást illeti, a kis és a nagy fürdők között nincs különbség: minden modellnek vonzó stílusos megjelenése van, különböző díszítőelemekkel, különböző formákkal és színekkel rendelkeznek.

Aszimmetrikus sarokkád

Szimmetrikus sarok akril fürdő Ravak új nap

A kis fürdők jellemzői

A kis méretű sarokfürdők a konfigurációban, méretben, gyártási anyagokban és berendezésekben különböznek egymástól. Attól függően, hogy a termékek ára is változik - vannak olyan kompakt modellek, amelyek többszörösére kerülnek, mint egy standard méretű fürdő.

Bowl alak

A sarokfürdők legnagyobb részét szimmetrikus modellek képviselik negyedkörben. Ez a kialakítás tökéletesen illeszkedik minden szögbe, szorosan a falak mellett, és nagyon vonzónak tűnik. A keverő általában balra vagy jobbra, legalábbis elölről. A sarokban vannak hatszög alakú edények is, amelyek kis helyet foglalnak el, a belső pedig elég tágasak ahhoz, hogy kényelmesen fürödjenek.

Szögletes szimmetrikus kád

Következő aszimmetrikus modellek, amelyek közül leggyakrabban vannak trapéz alakú edények és egy ovális ovális alakú edények. Jobb- és baloldalra osztva, szélessége nagyon kompakt, lehetővé teszi, hogy kényelmesen nyújtsa a lábakat a vízkezelések során. Az ilyen kialakítások ideálisak a zuhanyfüggönyök felszereléséhez, ami lehetővé teszi egy zuhanyzó és kád kombinációjának korlátozását.

Kényelmes sarokkád

Gyártási anyag

Az öntöttvasból készült legkisebb közös mini-fürdők már kaphatók. Ez az anyag nem különbözik a plaszticitástól és a könnyű feldolgozásból, ezért az öntöttvas fürdők mennyisége nagyon korlátozott. Ezek a termékek ideálisak a retro stílusban díszített fürdőszobában.

Öntöttvas sarokfürdõ

A rozsdamentes acél tálak széles körben elérhetők a piacon, és a kis méretű szögletes modell kiválasztása nem nehéz. Az acél fürdők olcsóak, könnyűek, könnyű gondoskodni róluk, de gyorsan és hangosan lehűlnek a vízsugarak alatt, amelyeket sokan nem szeretnek.

Rozsdamentes acél sarokfülke

Az akril fürdők nem rendelkeznek ezekkel a hátrányokkal, és jelenleg a legnépszerűbbek. Az akril lágysága lehetővé teszi bármilyen formájú és méretű tálak készítését, aminek köszönhetően az akril fürdők, beleértve a sarkokat is, rendkívül szélesek. Ezek öntött és extrudált akrilból készülnek, és a késztermékek különböző jellemzőkkel bírnak. Az öntőfürdők megbízhatóbbak és tartósabbak, a gyártási technológia pontos betartása mellett.

Akril sarokfülke

Az akril és kvarc keverékéből készült kvarc fürdők kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek. Tartósabbak, nagyon kopásállóak, kifogástalan megjelenésűek. A gyártási technológia lehetővé teszi, hogy bármilyen konfigurációjú tálat készítsenek, ezért a sarokkvarc-modellek választéka meglehetősen széles. Ez csak a költségek, amelyek magasabbak, mint az akrilé, és ezeket a termékeket nem lehet költségvetésnek nevezni.

Kvarcos sarokkád

A piac nagy szegmense a mesterséges márvány fürdőjét foglalja el. Erős, tartós, a káros hatásokkal szemben ellenálló, ezek a kádak leginkább a megjelenésükhöz vonzanak. Hófehérek, a kő természetes felépítésének követésével, a belső térben pedig nagyon fényűzőek. Az ilyen termékek hátrányai kevések, és a legjelentősebb a magas ár.

Mesterséges sarokkád

felszerelés

Kompakt mérete ellenére a kis fürdők teljesen azonos méretűek, mint a teljes méretűek. A modelltől függően a tál lehet a következő lehetőségek:

 • különböző típusú hidromasszázs;
 • aero masszázs;
 • színterápiás;
 • fertőtlenítő rendszer;
 • túlfolyó védelem;
 • kontúrvilágítás;
 • elektronikus vezérlőpanel;
 • védelem a száraz elindulás ellen.

Jacuzzi

A fürdés kényelmesebbé tétele érdekében a fürdők kényelmes fejtámlákkal és korlátokkal vannak felszerelve, és a beépített ülések mély tálakban vannak elhelyezve. Számos gyártó rendelkezik alapvető modellekkel, amelyek teljes sorát a vevő kérésére, felár ellenében alakítják ki.

Fürdőkád a fejtámlákkal és hidromasszázs

A kompakt vízvezetékgyártók legjobb gyártói

A minőséget és a funkcionalitást tekintve az olasz modellek a legjobb kis fürdők. A vezető pozíciókban a Jacuzzi, a Cezares és az Albatros márkák vannak, amelyek termékei már sok pozitív visszajelzést kaptak a hazai fogyasztóktól. Kényelmes, nagyon kompakt, megbízható működésű fürdők vonzó kialakítással rendelkeznek, és a legegyszerűbb modellek elegánsnak és szilárdnak is tűnnek. Az olasz fürdő egyetlen mínusz az a magas költség.

Jacuzzi Aura Corner

Megfizethetőbb, de ugyanolyan jó minőségű, kis cseh fürdővel. A Riho és a Ravak márkájú, szimmetrikus és aszimmetrikus modellek széles választékát kínálja, modern stílusban. Az árkategória lehetővé teszi, hogy a legjobb megoldás legyen a mobiltárca számára, miközben a költséghatékony fürdőhelyek minősége nem rosszabb, mint a legdrágább modelleknél.

Akrilkád Ravak Rosa

A szlovén Kolpa-San, a lengyel Сersanit, az osztrák-lengyel alpesi és a spanyol Roca fürdők nagy igényeket támasztanak. Ezek főként fröccsöntéssel készült akril modellek. Rendelkezésre állnak a funkcionalitás és a magas megbízhatóság miatt, amit hosszú garancia idő áll fenn.

Akkumulátor akril Cersanit Kaliope

A hazai cégek közül vannak említésre méltó gyártók: Triton, Radomir, 1Marka, Akrilan. A szögletes kis orosz gyártmányú fürdők ergonomikus alakúak, szép megjelenésűek, az optimális arány a minőség és az ár tekintetében. A külföldi modellekhez hasonlóan a berendezés széles funkcionalitással rendelkezik, a vevő kérésére az alapvető lehetőségek teljesíthetők.

Akrilkád Triton Medea

Akrilfülke Triton Pearl Shell

Népszerű modellek kompakt fürdők

Hogyan válasszunk egy kis fürdőt

A kicsi fürdő választásakor a fő kritérium a családtagok összetettsége. Egy nagy fizikummal rendelkező személy nehezen veheti igénybe ezt a fürdőszobát, különösen egy aszimmetrikus keskeny tálban. Ha a lakásban lakók egyike sem épül fel, akkor nem lesz nehéz kiválasztani a legjobb megoldást a kompakt méretben.

A sarokkádnak kényelmesnek kell lennie

Először is el kell döntenie, hogy hol kényelmesebb elhelyezni a fürdőt és mérni a kiválasztott területet. Ügyeljen arra, hogy fontolja meg a folyosó szélességét és a bútorok helyét, így a vásárlás után nem kell mindent átrendezni. Végezze el a méréseket a lehető legpontosabban, néhány centiméternyi margót hagyva a terület peremén.

A legjobb, ha egy fürdőszobai tervet készítenek, minden távolságot megmérve, hogy a lehető legjobb hely legyen a vízvezetékhez

A legjobb választani a vízvezetékeket nagy üzletekben vagy a híres márkák képviselőinek hivatalos honlapján - így elkerülheti a hamis vásárlás kockázatát. Megfelelő modell vizsgálatakor gondosan ellenőrizze a külső és belső felületeket, ellenőrizze a berendezést, győződjön meg arról, hogy nincsenek látható hibák. Mindenképpen hasonlítsa össze a kád méreteit a mérésekkel. A termék megvásárlását csak minőségi tanúsítvány bemutatása után jótállási jegyet kell kiadnia.

Sarokfürdő telepítése

A fürdő mérete nem befolyásolja a beépítési technológiát, és az egyetlen különbség a testmozgás kevésbé, a kompakt modellek súlya miatt. A szögszerkezet legfontosabb feltétele a falak és a sarok egyenletessége. A padlózat hibáit kompenzálhatja a lábak beállításával vagy a doboz alatt álló dobogó felépítésével, de az ívelt sarokban lévő oldalak szoros illesztése nem fog működni. Rendszerint az összehangolást előzetesen végrehajtják, még a falburkolat szakaszában is, és a vízvezeték szerelése nem okoz gondot.

Az acél és az akril modellek kétféleképpen vannak felszerelve: a kereten és a tégla alapján. Az első lehetőség a végrehajtásnál sokkal egyszerűbb, a telepítéshez elég idő és erőfeszítés szükséges. A második módszer megbízhatóbb, ezért alkalmazzák olyan esetekben, amikor a szerkezetben nagyobb terhelés várható. A munkához szükség lesz:

 • építési tér;
 • szinten;
 • fúrni egy sor fúrókkal;
 • tömítőanyag;
 • fürdő lábazattal

1. lépés: A szög kiszabadul minden felesleges és a mérések négyzet alakúak. Ha észrevehető szabálytalanságok vannak, le kell szedni a lapkát, és a falat és a furnérozást a fürdő peremén át kell igazítani. Ha a felület sík, ügyelni kell arra, hogy a csempe jól illeszkedjen mindenütt, nincs repedés és üreg.

A szerelés előtt ajánljuk a csempecsatlakozások tömítését szilikon tömítőanyaggal

2. Lépjen ki a csomagolásból, ellenőrizze az összes kötőelemet. A gyártónak a termékhez mellékelt utasításai szerint egy tartókeretet csavartak a tál aljára. Ehhez először alkalmazza a vezetősíneket, jelölje meg a pontokat a szerelőfuratokon keresztül egy ceruzával, és fúrja át az utasításokban megadott mélységet. A csavarokat a vezetőkön csavarozzák, majd a lábakat behelyezik és rögzítik.

Profilok és lábak

Jelölés fúráshoz

Az orrfuratok felszereléséhez

A csavarok csavarozása

A keretnek szorosan illeszkednie kell a tál testéhez, és ne nyomja meg a millimétert, ha megnyomja. De a lábakon lévő anyákat addig nem lehet meghúzni, amíg a lábak magasságban vannak beállítva.

3. lépés: A fürdőt elfordítják, gondosan behelyezik egy sarokba, és a falhoz közel helyezkednek el. Az oldal tetején feküdt az épület szintje, és elkezdte megcsavarni a lábakhoz való csatolást, a tálat vízszintesen igazítva. A magasság beállításakor az anyákat az ütközőhöz rögzítjük, hogy a lábakat a kívánt helyzetben rögzítsük.

Győződjön meg róla, hogy a fürdő vízszintes.

4. lépés: A kád el van távolítva a falról és a csaptelep, az elvezető rács van felszerelve, a szifon csatlakozik.

A védőfóliának egy részét le kell vágni a szifon behelyezése előtt

Szifon a parsingban

Be kell szerelnie a tömítést a lyukba

Szilikon felhelyezése a szifon elemre, amely az alsó leeresztő nyílás alatt helyezkedik el

A leeresztőrács csavarja

A tömítés felszerelése a szifon részre, amely a fürdő felső lefolyónyílásához van rögzítve

A fürdőkád elvezetésének felső furatát csavarja be

A hullámosság mindkét oldalán kopott anyákat és tömítéseket

A tömítés beépítése a ganderbe

A csatorna és a hullámosság kapcsolata

A parafát csatolni kell a gyűrűhöz.

A fúvókák összekötése a felső leeresztőnyílással

A szifon ezen része összeköti a lefolyót és a csatornát.

Ha a kialakítás további rögzítéseket biztosít a falhoz, ugyanabban a lépcsőben rögzítse a rögzítőelemek pontját, fúrja le a csempe lyukakat a tűk alatt, és rögzítse a bilincseket.

A fürdőt a falhoz rögzítőkkel rögzítik. A kád oldalán kefével vannak felszerelve

5. lépés Ha a korlátok be vannak helyezve, akkor a fürdő oldalára kell helyezni, és egy ceruzával körbevéve egyenletesen körbevéve. Ezután alkalmazzon egy mintát a jelöléshez, és jelölje meg a kötőelemek fúrásának pontját. Óvatosan fúrja át a lyukakat, tisztítsa meg és helyezze be a rögzítőcsavarokat, miután vízálló tömítőanyagot használ az alátétekhez. Csavarja be a csavarokat a perem alsó oldalán, húzza meg az anyákat mindaddig, amíg le nem állnak, hogy a rakodás során a korlát ne mozdulhasson.

6. lépés: A fürdőt szorosan a sarokba helyezzük, ismét ellenőrizzük a vízszintes pozíciót, csatlakoztassuk a vízellátást és a lefolyót. Kapcsolja be a vizet, és ellenőrizze a szivárgásokat a csomópontokon. Ha szivárgást észlel, húzza meg szorosabbra az anyákat és ellenőrizze újra.

Lépés 7. Telepítse a dekoratív képernyőt. A felső szélét a fürdőkád oldalán hozza, szintbe helyezze, majd a képernyő oldalszéleinek helyét a falakon lévő vonalakkal jelölje meg. E sorok mentén lyukakat fúrnak és L-alakú rögzítőlemezlemezekkel csavarozzák. Ezután ismét alkalmazza a képernyőt, rögzítse azt a felső élre, rögzítse az oldalán található csavarokkal és zárja le a rögzítőelemeket dekoratív dugóval.

Továbbá, a képernyő függetlenül lehet profilokból és gipszkartonból, gyönyörű mozaik burkolattal.

A blokkokat a nagyobb stabilitás érdekében a fürdőre telepítik

Poliuretán hab a gázblokk és a fürdő alja között

Akril sarokfürdők (olcsó)

márka

A kis hosszúság és a derékszög lehetővé teszi egy sarokkád felszerelését még egy kis helyiségben is. Ha a 3Dplitka.ru-ban egy hasonló modellt választasz, az internetes áruház szakembereinek szolgáltatásait telepítheti és csatlakoztathatja.

 • Ár: akár 35000
 • Szög tervezése: Igen

Olcsó sarokfürdők: megbízhatsz alacsony áron?

A fürdőkád bármelyik sarkában telepíthető fülke tartályok elegendőek ahhoz, hogy együtt élvezhessék a vízkezeléseket. De az olcsó sarokfürdők megbízhatóak és tartósak? A 3Dplitka.ru tapasztalat azt mutatja, hogy a híres gyártók termékei kiváló minőségűek több okból is:

 • 5 mm-nél nagyobb vastagságú akril használata;
 • üvegszál erősítés;
 • megbízható támogatási struktúrák használata;
 • többfokozatú minőségellenőrzés.

Szeretne egy sarokkádat vásárolni Moszkvában? Nemcsak széles választékot kínálunk, hanem szállítási, több fizetési módot, valamint a vízvezetékgyártók hivatalos garanciáját.

Lásd még a modern fürdőszobát a katalógusunkban

Corner akril fürdőkádak

Garancia: 10 év

Termék kód: 22901

Méret (mm): 150x75x64

Garancia: 10 év

Termék kód: 14625

Méret (mm): 150x90x67

Garancia: 10 év

Termék kód: 2295

Méret (xl): 140x140

Garancia: 10 év

Méret (xl): 150x80

Garancia: 10 év

Termék kód: 16378

Méret (mm): 140x90x58

Garancia: 10 év

Termék kód: 16380

Méret (mm): 150x95x58

Garancia: 10 év

Termék kód: 126509

Méret (mm): 160x95x58

Garancia: 10 év

Termék kód: 16381

Méret (mm): 153x100x59

Garancia: 10 év

Termék kód: 8606

Méret (mm): 150x105x62

Garancia: 10 év

Termék kód: 126505

Méret (xl): 170x110

Garancia: 10 év

Termék kód: 125677

Méret (mm): 150x90x66

Garancia: 10 év

Termék kód: 125696

Méret (mm): 150x90x65

Garancia: 10 év

Termék kód: 22891

Méret (mm): 160x95x65

Garancia: 10 év

Termék kód: 22892

Méret (lb): 170x100x65

Garancia: 10 év

Termék kód: 125669

Méret (mm): 170x100x72

Garancia: 10 év

Termék kód: 125704

Méret (lb): 170x100x70

Garancia: 10 év

Termék kód: 125707

Méret (mm): 170x90x66,7

Garancia: 10 év

Termék kód: 14612

Méret (lb): 170x100x66

Az a sztereotípia, amelyet a téglalap alakú fürdőkád ideális. A fogyasztók egyre inkább látványosabbak, kényelmesebbek, esztétikailag vonzóak. Az egyik legnépszerűbb egy sarok akril fürdőszoba. Kétségtelen, hogy az akrilból készült termékek bizonyos tulajdonságaiban jobbak a vas- és acélmodellek, csaknem senki sem maradt. Milyen előnyökkel jár az anyag? Miért jobb akril sarokkádat vásárolni?

A helyes választás fontos

Nincs probléma a telepítéssel, az eredeti változatokkal, a harmonikus kombinációval a tervezett belső térrel és a biztonságos üzemeltetéssel - mindezek a sarok akril fürdők előnyei, amelyek ára és mérete a Santehnika-24 áruház katalógusában tekinthető meg. Ahhoz, hogy egy olyan online akvárium akril fürdőszobát vásároljon, amely évekig tart, anélkül, hogy különös gondot kellene fordítania, a következőket kell tennie:

 • válassza ki a lemez vastagságát és a megerősítő rétegek számát - minél vastagabb a lap és annál nagyobb a lapok száma, annál erősebb és megbízhatóbb a fürdő;
 • meghatározza a fürdõ méretét - a szögletes termék belsõ terét nagyobb, mint a négyszögletes fürdõé. Tipikus helyiségeknél a legmegfelelőbbek olyan modellek, amelyek mérete legfeljebb 150 cm.

Racionális ellátás

Miután megtekintette a helyszínen bemutatott akrilfürdők fotóit, kiválasztja a legjobb megoldást, otthon telepítve, emlékeznie kell és követnie kell a termék gondozásához szükséges egyszerű szabályokat. Használat után mossa le a fürdőt szappannal vagy folyékony, nem abrazív anyaggal, majd öblítse le. Ha karcolás vagy forgács van, használjon polírozó pasztát.

Az online áruházban lévő sarok akril kádak árai különböző jövedelemszintű fogyasztók rendelkezésére állnak.

Akril sarokfürdők

A sarok akril fürdőkád kiváló választás azoknak a vásárlóknak, akik egyrészt egy szögletes fürdő telepítésével szeretnék helyet takarítani a fürdőszobában, másrészt pedig nem akarják feláldozni a kényelmet. Mivel az akril fürdők közé tartozik, olyan megoldásokat lehet választani, amelyek könnyen kezelhetők és karbantarthatók, hosszú ideig tartanak, és minden szükséges funkcióval rendelkeznek.

Keresünk sarok akril fürdőt

A szögletes akrilfürdők vásárlása segít az online áruház vezetőinek, ahol magas színvonalú termékeket kínálnak az Ön igényeinek és ízlésének. Minden sarokkád a világhírű márkákból.

Összesen katalógusunk több mint 150 különböző modellekből áll több mint 20 világhírű gyártótól. Az ilyen széles termékválaszték lehetővé teszi, hogy ne csak akril sarokkádat vásároljon, hanem csak olyan megoldást válasszon, amely minden irányban megfelel.

A sarok akril fürdők mérete és árai

A szögletes akril fürdők mérete 125 és 182 cm között változhat Népszerű méretű fürdők:

Az árkategóriák akril fürdőket mutattak be, 9000 rubel raktáron. A hidromasszázs sarokfürdő átlagosan 35 000 és 100 000 rubel között kerül.

Csak ezen a télen: Csehország teljes értékesítésének nagykereskedelmi áron. Vigyázz a promóciós kódokra, vagy regisztráljon az állandó kedvezményekre!

A költségek akár 10% -át is megtakaríthatja az összes szükséges vízvezeték megvásárlásával egy készletben! Adja meg a részleteket a vezetőknél.

Sarokfürdők (75 fotó): típusok, méretek és alakzatok

A divatos belső stílusok nem kikerülték a fürdőszobát. Ez a szoba annyira modern, hogy nemcsak a fontos higiéniai eljárások helyszínéül, hanem a test és a lélek pihenésének, tisztításának és pihenésének helyét is érzékeli. Ezért nagyon fontos választani egy fürdőt, amely kiegészíti a komfort kényelmét és stílusát. Az egyik legnépszerűbb modell ma saroktermékeknek nevezhető. Nem szabványos aszimmetrikus megjelenéssel és megbízható összetételükkel vonzzák.

anyagok

Ez az egészségügyi eszköz külön kritériumok szerint osztályozható: forma, méret, anyag. A legkedveltebb sarokfürdők típusát, jellemzőit, előnyeit és hátrányait tekintjük.

Akril sarokfülke

A sarokkád összetételének bizonyított anyaga az egyik legfontosabb. A lojális árpolitika ellenére az akril termék kiváló minőségű és széles körű külső fajtákkal rendelkezik. A választás legfontosabb előnyei közé tartozik a könnyű súly (30 kg-ig), a könnyű szállítás, a beépítési nehézségek hiánya, a mechanikai és kémiai károsodások ellenállása, a fertőtlenítő tulajdonságok, a helyreállítás lehetősége, valamint az exkluzív kialakítás.

Az akril sarokkád kellemetlen hátránya lehet aprólékos gondoskodás róla. Az akrilfalak könnyen megformálódhatnak nehéz tárgyakkal vagy túl magas hőmérsékletekkel. Érdemes megjegyezni, hogy gyengén takarítva ez a kád a hófehérre nézve homályosabb és sárgásabbá változik. De gondosan, ez a vízvezetékszerelő több mint húsz éve szolgálja a mesterét.

Acél sarokkád

Elég demokratikus választás, amelynek számos előnye van. Az acélszög fürdőkódjai magukban különböznek az akril és az öntöttvas termékek jellemzői között. Az előnyök közé tartozik a nagyon nagy szilárdság, könnyű beépítés, kellemes sima felület, higiénikus bevonat, alacsony ár, valamint nagyszámú típus és forma.

Egyfajta mínusz acél sarokkádnak köszönhetően a hővezető képességnek - a gyors melegítő- és hűtővíznek, valamint a kötelező földelésnek tulajdonítható. Az ilyen hiányosságokat nem lehet kategorikusnak nevezni.

Öntöttvas sarokfürdõ

Népszerű modell, amely évek óta elnyerte a világ minden országának figyelmét. Az egységes összetétel ellenére az öntöttvas sarokkád különböző fajtákkal rendelkezik. Például olyan termékek, amelyek rögzített vagy állítható lábai nagyobb vagy kisebb vastagságúak, fényes vagy matt zománcokkal.

A kétségtelen előnyök közé tartozik a maximális tartósság (az anyag nem esik különböző deformációkkal), az egyszerű gondozás (a termék felületén lévő pórusok hiánya miatt), valamint a szokatlan megjelenés, ami a fürdő egyik legfontosabb eleme lehet. A hiányosságok közé tartozik a víz hosszú melegítése, átfogó méretei és standard formái (az akril fürdőkhöz képest).

Kvarcos sarokkád

Érdekes név az akril anyag jobb változata. A kvarcos szögletes fürdő sokkal tartósabb (a kvarc-zsetonok miatt), kevésbé hajlamosak deformálódásra és karcolásokra. Annak a ténynek köszönhetően, hogy javultak a nyersanyagok, ezért az ár az akrilhoz képest is eltérő lehet. A külső különbségek majdnem láthatatlanok.

Corner fürdő formák

A szaniterárat körkörös szektorban végzik el, de a szöghelyzet téglalap, poliéder, ovális vagy négyzet alakú. Nemcsak szépnek és eredetinek tűnik, hanem kis helyiségekben is megtakarít.

Ezen kívül minden modell olyan egyedi, hogy nem létezik ugyanabban a szabványos formában, de különböző geometriai formákkal, oldalakkal, mélységgel és vonalakkal rendelkezik. A tágas szobákhoz megfelelő téglalap alakú sarokkádak, kisebb helyiségek esetén jobb, ha más modelleket is felszerelnek. Például a "kompakt" kategória terméke különbözik a "szabvány" -tól legalább 20 cm-re, ami segít a kívánt kapacitás egyéni kiválasztásában.

Fontos megjegyezni, hogy az ilyen típusú fürdők olyan minimálisak, hogy valóban beférnek a legkisebb sarkába.

Corner fürdő különböző belső terekben

A kiválasztott szaniteráru univerzális megjelenésű. A sarokkád egy nagy adag vagy egy igazi fénypontja a fürdőszobának különböző belső irányokban.

Corner fürdő a modern designban

Az egyszerűség és kényelem tökéletes kombinációja. A modern belső stílusban mind a nagy sarokkád, mind a kompakt egyformán harmonikusnak tűnik. A legjobb, ha megnézzük az akril termékeket. Fényük kiváló háttér a vésett csempe és a természetes elemek, amelyek annyira fontosak egy adott design.

Corner fürdő klasszikus designban

Egy ilyen elegáns és kifinomult stilisztikai irányba megfelelő szögletes akril vagy acél fürdő. A tradicionizmus és a konzervativizmus jegyeit hangsúlyozni fogja, különös bájjal látva a szobát. A szabványos négyszögletes forma jól illeszkedik a vízvezeték többi része tiszta elrendezéséhez.

Sarokkád a tetőtérben

Az öntöttvas sarokkád tökéletesen illeszkedik ebbe a fényes ipari légkörbe. Ez lesz az idősebb dekoráció, az eredeti padló és falburkolat és más kaotikus-kreatív részletek kiegészítése. Ha a tetőtéri stílust világos színekben díszítik, akkor érdemes megnézni az acélból készült sarokkádak modelljeit. Számos formája és árnyalata van.

Sarokkád Provence-ban

A Provence stílusú fürdőszoba hangulatos légkört, lágy fényt és pihentető légkört biztosít. Egy kompakt sarokkád egy monokromatikus mintával vagy festéssel díszítheti egy romantikus szobát. Ne felejtsük el, hogy a sárgaréz termék túlságosan dimenziós lehet a választott belső stílushoz. Jobb, ha megnézzük az akril és a kőfejtő.

Corner fürdő a csúcstechnológiájú kialakításban

Ez a belső irány nem tolerálja a helyiségek titkosságát, fényességét és zűrzavarát. A csúcstechnikai fürdőszobák leginkább kompakt, kényelmes és tömör. Egy sarokkád, amelynek tiszta vonalai és oldalai is tökéletesek. Szükséges a semleges fénnyel szemben előnyben részesíteni.

Corner fürdő - fotó

Összegyűjtöttünk egy fényképgyűjteményt, amely új megoldást mutat a modern vízvezeték megválasztásában. Láthatja, hogy a harmonikus, praktikus és stílusos megjelenésű sarokkád a különféle szobákban és belső terekben néz ki. Boldog megtekintésére!

Corner fürdőszoba kis méretű - Tippek szakemberek 75 fotók!

Van egy kis kis fürdőszobája? Nincs elég helyed a hatalmas fürdőbe?

Remek megoldás erre a kérdésre - kis sarokfürdők. A gyártók minden évben növelik az ilyen megoldások számát egy kis fürdőre. Most minden ízhez és színhez kaphatók.

Ebben a cikkben segítünk Önnek a sarokkád kiválasztásában.

Formák és anyagok

Bármilyen vízvezeték üzletekhez juttat, hatalmas sarokkáddal rendelkezik. De melyiket válasszuk? Nézzük meg az anyagokat, amelyekből készültek.

Steel. Az ilyen sarokfürdők viszonylag olcsóbbak, mint más anyagok. Élettartamuk akár 15 év. Bár most nem nagyon értékesítik, még mindig megtalálhatja és megvásárolhatja őket.

Öntöttvas. Elég jól megalapozottak. Hosszú élettartamuk (akár 20 év) önmagáért beszél. De ezeknek a fürdőknek egy hatalmas hátránya nagy súly. Most lassan, de biztosan elkezdenek eltűnni az értékesítésből.

Ez a vasalás összetett technológiájának köszönhető. Érdemes megjegyezni, hogy még akkor is, ha ilyen fürdőt találsz, mindegy, költsége hihetetlenül magas.

Az új anyagok nagy előnye az öntöttvasnak, ezért jobb kihagyni ezt az opciót.

Akril. Nagy választék, alacsony ár és minőségi anyag - ez az anyag sarokkádjai fő jellemzője. A működés időtartama legfeljebb 15 év. Kiváló választás mindazoknak, akik fürdőszobájukba fürdeni kívánnak ilyen anyagot.

De ne felejtsük el, hogy az akril gondos használatát igényli (rendkívül rosszul reagál a magas hőmérsékletre és a kémiai keverékekre). Szélsőséges esetekben visszaadhatja a helyreállításhoz.

Ha nem akarsz hibázni a választással, akkor pontosan akril fürdőt vásároljon.

Érdemes megjegyezni, hogy a gyártó az ügyféllel szembeni küzdelemben nagymértékben diverzifikálja az alkatrészeket a fürdőbe. Például hozzáadhat néhány elemet a listából:

 • vezérlő panelek;
 • masszírozó eszközök;
 • a vízsugarak erejének megváltoztatására való képesség;
 • puha párnák a fején;
 • vízhőmérséklet mérő érzékelők.

A gyártó óriási számú különböző változtatást tesz lehetővé, így a sarokkád nem csak mosási hely, hanem kiváló pihenési időtöltés is. De meg kell érteni, hogy ezeknél a komponenseknél a gyártó jelentősen növelheti a sarokfürdők mennyiségét.

A kis sarokfürdők előnyei és hátrányai

A sarokfürdők méltán szerepelnek az életünkben. Számos előnyük van:

 • Kiváló választás a belső térben. A sarokkád tökéletesen kiegészíti a fürdőszoba belsejét.
 • Kis helyet foglal el. Ennek az előnynek köszönhetően számos világszerte választotta az ilyen fürdők javát.
 • Hosszú élettartam.

De negatív oldaluk van. Ez általában magas ár, a kémiai tisztítószerek használatának hiánya és a megnövekedett vízfogyasztás.

Sarokfürdő telepítése

Először mérje meg a padló és a fal közötti szöget. Fel kell merőlegesnek lennie, de ha nem, akkor érdemes igazítani a falakat. Következőként:

 • Tudja meg, milyen méretűnek kell lennie egy sarokkáddal. Ehhez egyszerűen mérje meg azt a helyet, amelyre azt szeretné tenni.
 • Szintezze le a padlót (ha szükséges).
 • A fal és a fürdőszoba között külön lábazatot kell elhelyezni.
 • Telepítse a fürdőt

Végezetül azt szeretném mondani, hogy a kis sarokfürdők a legjobb választás egy kis fürdőszobának.

Még egy kis helyre is teljesítheti kívánságait. És ha megvásárolja a megfelelő tartozékokat egy ilyen fürdőszobához, akkor abban, hogy teljesen ellazulhat.

Most pedig mernek javítani, és hagyni, hogy állandó kényelem uralkodjon a házában.

Nagy sarokkád

Az apartmanok különbözőek, ezért különbözőek a fürdőszobák méretei. Sajnálatos módon Oroszország még mindig nincs abban a helyzetben, hogy luxus lakásokkal biztosítsa az összes lakóját, ahol a fürdőszobák lehetővé teszik, hogy a fürdő közepén helyezkedjen el, mint az amerikai arisztokraták otthonaiban. Gyakrabban, a fürdőszoba meglehetősen korlátozott méretű. És ebben az esetben a szögletes akril kádak többek, mint megfelelőek.

Nem fogunk foglalkozni azzal a kérdéssel, hogy miért pontosan szögletes akril fürdők. Ismeretes, hogy az akril meleg és könnyű anyag, amely biztosítja a vízsugár zajmentesítését. Ez a kád könnyen felszerelhető, kellemes csak feküdni benne, élvezni a meleg, pihentető vizet. És ha a sarok akril kádja hidromasszázzsal van felszerelve, akkor szinte valódi SPA-k boldog tulajdonosa vagy, amely teljes mértékben visszaállítja a napi igényes munka erejével elveszített erejét.

A sarok akril kádak tökéletesen illeszkednek a szinte bármilyen méretű fürdőszobába. Ezek kiegészíthetik a fürdőszobát vagy a csúcspontját. A hidromasszázs felszerelés nemcsak a család vezetőjét, hanem a feleségét és a gyermekeket is javítja. Vidám buborékok, amelyek számos fúvókát hoznak létre, egy nagy terület, amely híres a sarok akril fürdőről, sok örömet és élvezetet nyújt a legkisebb családtagjainak. Milyen szép örömteli szórakozásnak örülni a csecsemőknek és a felnőtteknek - pihentető és vitalitási folyamatok helyreállítása.

Egyébként, az öntöttvas és acél fürdők ellenére, az akril fürdők nemcsak szögletesek vagy téglalap alakúak, hanem oválisak vagy cikcakk alakúak is. Minden fantázia megvalósítható a fürdőszobában.

Ne gondold, hogy ez az öröm nem engedheti meg magának! Az online áruházunk kiváló minőségű akril fürdőket kínál, amelyek hűségesen szolgálnak sok éven át, nagyon kedvező áron. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon a rendszeres ügyfeleink társaságához!

Sarokfürdők

Bath Mallorca 150x90cm, szögletes aszimmetrikus, jobb, g / m nélkül
Bath Mallorca 150x90cm, szögletes aszimmetrikus, bal, g / m nélkül
Goa fürdő 150x100cm, szögletes aszimmetrikus, jobb, g / m nélkül
Goa fürdő 150x100cm, szögletes aszimmetrikus, balra, g / m nélkül
Ibiza fürdő 150x100cm, szögletes aszimmetrikus, jobb, g / m nélkül
Joanna fürdő 150x95cm, szögletes aszimmetrikus, bal, akril
Bath Ibiza XL 160x100cm, akril, szögletes aszimmetrikus, jobb, g / m nélkül
Bath Ibiza XL 160x100cm, akril, szögletes aszimmetrikus, bal, g / m nélkül
Bath Mallorca XL 160x95cm, aszimmetrikus, bal, g / m nélkül
Bath Mallorca XL 160x95cm, aszimmetrikus, jobb, g / m nélkül
Joanna 160x95cm kád, akril, szögletes aszimmetrikus, jobb
Bath Diva 170kh90sm, akril, szögletes aszimmetrikus, jobb

Szállítás Moszkvában

Szállítási költség a moszkvai Ring Roadon belül + 30 rubel minden kilométerre a Moszkva körgyűrűtől

Szállítás az Orosz Föderáció más régióiba

Az oroszországi más régiókba történő szállításokat főként az ilyen közlekedési vállalatok végzik:

Sarokfürdők - remek módja annak, hogy helyet takarítsanak meg, és remek alkalom arra, hogy radikálisan átalakítsák a fürdőszoba belsejét. A stílusos szaniter felszerelések hatékonyan használják a padlót, vizuálisan vonzóak és funkcionálisak.

Milyen sarokkád vásárolni Moszkvában

A sarokfürdők mérete a kisméretű aszimmetrikus modellektől függően 135 cm hosszú, a 175x175 cm-es szimmetrikus fontosságú kúttól függően változik. Az átlagot vagy az átlag feletti magasságot használók azonban használják őket zuhanytálcának. A nagyméretű modellek elegáns benyomást keltenek, tökéletes kényelmet biztosítanak, de elegendő helyet biztosítanak a telepítéshez. Szóval, mi a sarokkád.

Aszimmetrikus. A felek különböző hosszúságú termékei bőséges lehetőséget kínálnak a komplex tervezési ötletek megvalósításához. Az aszimmetrikus sarokfürdők segítségével egyszerűen megvalósítható egyedi kreatív projektek, figyelembe véve a gyakorlatiasságot és az esztétikát.

Szimmetrikus. Az első kiadás idején az egyenlítő modellek az egyetlen helyes döntés, hogy kis méretű fürdőszobát készítsenek. Fokozatosan bővült a sarokfürdők modellcsaládja, a vízvezetékpiacot a tulajdonosok finom ízlésének tükrében tervezték. A tágas kétágyas szobák, a mini-medencék, az elegáns ötszögű betűk tökéletes kikapcsolódást nyújtanak, és a belső teret a valódi luxus.

Hidromasszázzsal. Kezdetben egy hidro / aero masszázsrendszer felszerelését oly fényesnek tartották, hogy az ilyen termékek csak a legszebb hotelekben találhatók meg. De az elmúlt években az árpolitika sokat változott, és a lakossági fogyasztók megengedhetik maguknak, hogy sarokkádokat vásároljanak egy online áruházban. Az apartmanok és házak sok tulajdonosai az otthoni gyógyfürdők boldog tulajdonosai, a hidroterápia előnyeit kihasználva minden kényelmes időben. Az izomfájdalomra, fáradtságra és stresszre ható teljes masszázs esetén figyelj az injektorok helyére. Világításhoz hozzon létre egy romantikus és pihentető légkört.

Hybrid. A klasszikus négyszögletes formák hívei valószínűleg egy nem szabványos megjelenésű sarokkádat szeretnének vásárolni. A hagyományos geometriai alak helyett a terméknek van egy vágott sarka, amely lehetővé teszi, hogy helyesen bejusson a tárgyba a sarokba. Ez a megoldás kedvezően hasonlítható össze a téglalap alakúakkal: nincs szükség fürdőre telepítésre, de a külső hasonlóság a szokásos termékekkel továbbra is fennáll. Mint más aszimmetrikus modellek, a hibrid sarokfürdők két változatban kaphatók: balkezes és jobbkezes.

3 ok arra, hogy egy sarokkádat vásárolj

Könnyű használat. A tartály belső térfogata néha eléri a 650 litert, így kényelmesen élvezheti magát és merülhet el az egész testben, még akkor is, ha egy nagy építkezésű személy.

Mérettartomány. A kis helyiségű vagy tágas medence harmonikusan díszíti a sarokkádat. A legfontosabb dolog a megfelelő méret kiválasztása!

Stílusos design. Fényes fehérség, sima vonalak, dekoratív részletek vonzzák a figyelmet, beállítva a hangot a belső.

Úgy döntött, hogy egy sarokkádot vásárol Moszkvában a legjobb áron? Gratulálok, jó úton jársz! A Vanna24.com online áruház katalógusában található sarokkádok kínálata aszimmetrikus, szimmetrikus, hidromasszázs, hibrid és egyéb opciókat kínál 9,999 rubel áron! Kínálunk akril vagy mesterséges márványból készült termékek orosz, európai, kínai gyártmányait. Rendelje meg a minőségi termékeket ingyenes házhozszállítással bárhol a fővárosban!