Legfontosabb > Bútor

Színfürdők (38 fotó) - válasszon hangulatot

Sokan odafigyeltek a fém vagy akril színes kádakra, amelyeket a vízvezetékházak csarnokaiban mutattak be.

És minden alkalommal, amikor a látogatók többsége úgy gondolt, hogy egy ilyen terméket vásárol a saját lakásukhoz, tudat alatt ébredve felismeri, hogy ez egy jó hangulat, amely különös bájjal járhat az egész teremnek.

Tehát miért vonzódunk egy ilyen ismerős tartozék élénk színeihez, mint egy fürdőszoba? Végül is, sok évig egy hófehér fürdőszoba csésze képét egy mosdókagylóval és egy WC-vel együtt tenyésztették, mint például a tisztaság és a rend. Miért egyre népszerűbbek a színfürdők egyre több vízvezeték vásárlóval?

Ha befagyasztja a boltban, miután látta a színes akril fürdőket, azt jelenti, hogy tudatában készen áll egy ilyen fényes és rendkívüli kiegészítőre otthonában.

Ha bízol az érzéseidben, és készek merész kísérletekre, akkor egy új fürdőszobát vásárolni nem messze van.

Őseink óta az őseink észrevették, hogy a víz, amikor érintkezésbe kerül egy könnyű léptékkel, gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik, hozzájárulva az emberi test lelki és érzelmi javulásához. Valójában maga a víz is jó stimulátor a létfontosságú energiákban, és színnel kombinálva csak javítja a jótékony tulajdonságait.

Mind az őseink, mind a mai leszármazottaik többféleképpen ismerik a víz különböző színezetet:

 • a napfényt a fürdőszobában fényes és telített színekké alakítva színes üveg (színes üvegfestő) segítségével;
 • színes sót vagy gyógyteák hozzáadásával a vízhez, különböző színekben festve a vizet;
 • a helyiségek átalakítása mesterséges világítással (színes lámpák);
 • különböző színű fürdők használatával

Egy ablak a fürdőszobában nincs minden lakásban vagy házban

Természetesen a háztartások ritkán büszkélkednek a fürdőszobában, így a napfény, mint a vízi pszicho-érzelmi terápia, néhány ember számára elérhető. Bár modern házak épülnek már figyelembe véve a divatos trend - a legtöbbjük egy elrendezés ablakkal a fürdőszobában.

Aromaterápia színezett sóval jó megoldás, azonban a fürdőszobában csiszoló hatású, ami hatással van a bevonat tartósságára.

A mesterséges világítás is jó ötlet, de nem mindenki szeretne diszkókat szervezni zárt fürdőszobában. Ez az oka annak, hogy az akril színfürdők ideális megoldást jelentenek a legtöbb fürdőszobában a pozitív érzelmi légkör megteremtésére.

Színes fürdőszoba lámpák

Mi a színek az ősök nyelvén?

Ráadásul a színek nem csak az érzelmi nyugalmat hordozzák, hanem az energiaátvitel is.

Akrilszínű fürdő

Őseink úgy vélték, hogy minden színnek saját energiája van, ezért válasszon egy színes tartozékot az apartman vagy a ház tulajdonosainak pszichológiai jellemzői alapján.

 • Red. Egy ilyen színű fürdő az anya méhével jár, ezért biztonságot és biztonságot nyújt az ember számára.
  Ezenkívül a vörös szín stimulálja az emésztőrendszert.
 • Orange. Ez a szín az energiához köthető, amely képes gyógyítani a fóbiákat és a neurózist. Ezért egy narancssárga fürdőszoba jól alkalmazható az erős érzelmi zavarban szenvedőknek.
  Ez a szín segít nyugodni és koncentrálni.
 • Sárga. A nap színe és energiája lehetővé teszi az ember számára, hogy megszabaduljon a negativitástól és helyreállítsa a jó hangulatot.
 • Green. Ez a szín hordozza a növényvilág energiáját, ezért az álmatlanságban szenvedőknek és különböző betegségekre hajlamosak - antiszeptikus hatással van a szervezetre.
 • Blue. Az ég színe lehetővé teszi a meditálást, a gondolatok rendjét és nyugtatja az idegrendszert.

Akril fürdőkád kék

Az egészségügyi berendezések modern piaca

De nem csak a színes öntöttvas fürdőkád lehet logikus következtetés a javításra, vagy szolgálhat alapja egy stílusos fürdőszoba belső.

Ma a piacon vannak színes termékek:

 • acélból;
 • akril;
 • quary (kvarc és akril vegyületek);
 • természetes kő;
 • üveg;
 • fa.

Természetesen az üveg, a fa és a kő exkluzív dolgok a gazdag vásárlók számára, akik több tízezer dollár vagy euróban kifejezett összeget fizethetik meg nekik. Értékesítésük olyan kicsi, hogy részletesebben nem fogjuk figyelembe venni fogyasztói minőségüket.

Exkluzív fa kád

A legtöbb vásárló nem igényel ilyen anyagokat exkluzív anyagokból, először a magas költségek miatt, másrészt az állandó gondozás miatt.

Ne feledje, hogy a tömeges vízvezeték-termékek piacán a demokratikus árak miatt ez még mindig a legáltalánosabb, mint a rendelkezésre álló anyagok:

Ezek a hazai vízvezeték-piac értékesítésének 99% -át teszik ki.

Akril fürdők

A modern boltokban bemutatott akril színfürdők képesek bármilyen formát venni, amely sem a hagyományos öntöttvas, sem az acél nem büszkélkedhet. Ezért az akril fürdők egyre népszerűbbek a fogyasztók körében.

Akrilszínű fürdő egy kis helyiségben

Ellentétben az acél és az öntöttvas, akril színes fürdő képes formát nyerni a hagyományos négyszögletes futurisztikus, könnyen beilleszthető bármely helyiségbe.

Még akkor is, ha kis fürdőszobákról beszélünk, például Hruscsovban vagy egy kis vidéki házban, könnyű választani egy olyan modellt, amely könnyen illeszkedik a szobába.

Referenciaként: A hazai eladók észrevételei szerint a leggyakrabban nem szabványos akril vagy kvári fürdőket vásárolnak vidéki házak, nyaralók és nyári házak számára.

Ezenkívül az országban telepített akril színfürdő, amely képes biztosítani a gyógyító pszicho-érzelmi magatartás teljes teljességét. És miután értékelte a színes tartozék minden előnyét, sokan megvásárolják a saját lakásukra világító vízvezetékeket.

Acél fürdők

Ha a 70-80-as évek magas épületének standard jellegzetes lakásáról beszélünk, akkor a színes acélkádak jó gazdasági alternatíva.

Színes acél kádak

Gyártása során a gyártók különféle színezékeket adnak a zománcnak, amelyek alkalmazása és szárítása után nyugodt hangot adnak a fürdőnek.

Az acél színe gyakran megvásárolható:

 • hozzon létre egy közös stílust;
 • csempe-kombinációk;
 • kombinációk mosdóval és WC-vel.

Öntöttvas fürdők

Jelenleg továbbra is igény van az öntöttvas fürdőkre, nagyrészt annak köszönhetően, hogy az elmúlt években ez volt a legszigorúbb egészségügyi felszerelés. És bár manapság sokkal kedvezőbb ajánlatok vannak a fürdőszoba áraira, anyagaira és formájára, az öntöttvasak a tiszteletre és a luxusra vonatkoztak.

Kézzel festett színes öntöttvas fürdő

A öntöttvasnak előnyei és hátrányai vannak, amelyeket nem fogunk élni. Fontos, hogy a hagyományos fehér szín ma már nem tudja hangsúlyozni ezt a tiszteletet. Ezért a mai vásárlók már nem akarnak fehér színű öntöttvas fürdőt vásárolni - színes öntöttvas fürdővel helyettesítik őket.

Ezt a jelenséget úgy magyarázza meg, hogy ha új fürdőt fizetnek, legyen egyéni és kifinomult. Ezért a színes öntöttvas fürdőket, vagyis a legdrágább elemeket gyakran a gyártók kézi festékkel festik, hogy hangsúlyozzák egy ilyen hasznos fürdőelem egyéniségét.

Ma a fogyasztói piac különböző színű öntöttvas fürdőket kínál különböző gyártókból és különböző áron.

A választás elég nagy:

 • exkluzív tételek híres francia és olasz mesterek;
 • a délkelet-ázsiai országokból származó termékek, amelyek alacsonyabb áron vannak.

Színes öntöttvas kínai készítésű fürdő

Ez lehetővé teszi, hogy ilyen világos és stílusos terméket vegyen egy meglehetősen nagyszámú, különböző jövedelemszintű vásárlókhoz. Ha készen áll egy exkluzív lehetőség megvásárlására, akkor fordítson figyelmet az európai gyártókra, és ha meg akarja menteni a költségeket - akkor válassza a kínai áruk között.

Beige öntöttvas fürdő a francia Jacob Delafon cégtől

Ma az öntöttvas színű fürdők nem csak a modern magánházak stílusának elemévé váltak, ahol a lakások lehetővé teszik, hogy kényelmesen elférjenek az összes szaniterek, hanem a standard lakások is.

Természetesen az ilyen vásárlást feltétlenül megelőzi a helyiségek nagy átalakítása, ahol különös figyelmet fordítanak a vízszigetelésre, hiszen a modern termékek nyílt telepítést igényelnek.

De különböző színű vasfürdőket is felvehetsz és beágyazhatsz. Kedvezőbbek, mivel nem rendelkeznek öntött faragott lábakkal, és alakjuk inkább lekerekített, ami megkönnyíti a vízvezeték szerelését a fürdőszobában.

Következtetések: a színes fürdő termékek egyedülállóak minden házban. Ezen kívül gyógyító tulajdonságaik vannak, amelyek lehetővé teszik a tulajdonos számára, hogy visszaállítsa az energia egyensúlyát és összehangolja a pszicho-érzelmi állapotot.

Nem nevezhetők exkluzívnak, mert az akril színfürdők nem túl drágák, és sok fogyasztó számára elérhetők, de az általuk létrehozott stílus kedvezően hangsúlyozza az egész szoba egyéniségét és tiszteletét.

Fürdőkád bézs Akcjum Oda ODA150-68-RH-B

Márka: Akcjum Cikkszám: ODA150-68-RH-B

Akna kád akku ODA ODA150-68-RH-B KÉSZÍTETT:

Fürdőkád négyszögletes padló Oda ODA150-68-RH-B

A fürdő bézs, akril, sarok, üljön jobbra. A fürdő mérete 150x68x103 cm, térfogata 240 liter.
A fürdő előlapgal, oldallappal, gyors lefolyóval és csúszásgátló bevonattal van felszerelve.
A teljes készlet változékonysága: az akril kád bármilyen színben festhető a nemzetközi színskála palettájából. Az ügyfél kérésére a kád fel van szerelve egy kiegészítő oldallappal. Az integrált ülés könnyű felállni. Az Akcjum Oda kádak kényelmes ajtónyílással vannak felszerelve, ami megkönnyíti a belépést és kilépést.

Javasoljuk, hogy fürödjön egy keverővel és egy korláttal.

Vízüzlet Habitat - a kényelem területén.

Színes fürdő a belső térben (20 fotó): fényes akcentus a mindennapi életben

Bárki, aki valaha is volt a javításra szolgáló áruházban, természetesen figyelmet fordított a színes fürdőkre, a WC-tálakra és egyéb vízvezeték-szerelvényekre, amelyek számtalan fehér soros szabványos modell hátterében állnak. Valaki valószínűleg azon töprengett, vajon az az ötlet volt-e, hogy egy színes fürdőt kapjak, és sokan már sikeresen megvalósították ezt az ötletet. A modern festékeknek és a fürdõanyagok feldolgozásának technológiáinak köszönhetõen - akár a mosogatóhoz, a WC-hez és a vízvezeték többi részéhez hasonlóan - bármi- lyen anyagból és színbõl is készíthetõk, még a legváratlanabb és egzotikusabb is. Ebben a cikkben megnézzük, hogy milyen színfoltok vannak a színes kádakban, és hogy hogyan válasszuk ki ezt a fürdőszobai szaniteráru érdekes és szokatlan modelljét.

előnyök

Gondold meg, milyen előnyökkel jár a színes fürdőszobai szerelvények, különösen - fürdők, a fehér "testvéreikhez" képest.

A színes fürdők - és az öntöttvas és öntött márvány - képesek beállítani a helyiség hangulatát. Ha a fehér gamma hideg és semleges, akkor a színskála a szoba meleg, barátságos, divatos és bájos lehet. Tervezési lehetőségek súlya. Ezért a színmodellek fő előnye - a külső tervezés korlátlan lehetőségei. A WC-ülések, a teljes toalett és a teljes higiénikus helyiség is színezhető.

A színes kádak öntött öntöttvasból és öntöttvasból a ház tulajdonosa, extravagáns és rendkívüli személyiségnek fogják mondani a vendégeket. Egy ilyen eredeti választás közvetlenül azt jelzi, hogy a bérbeadó megszokta a dobozon kívüli gondolkodást, és a sablonok idegen neki. Ezen kívül a színes fürdő, a lógó mosogatók, a WC-ülések, a tartályok fedelei, a WC különösen alkalmas kreatív gondolkodású emberek számára, akik vágyakoznak a művészet, a festészet számára.

A szín képes befolyásolni bizonyos szerveket. Ezért például, ha egy személy passzív és lusta, akkor egy élénkpiros fürdő és WC-ülések jönnek a mentésre, aktiválva életerejét. És ha éppen ellenkezőleg, az embernek stresszes munkája van, akkor a kíméletes pasztell színek fürdõje és mosogatója a munkanap után megnyugszik, és lazító légkört teremt. A narancsszínű árnyalat a fürdőszobát egy kompakt, hangulatos kisvilágba fordítja, és egy színes, formázott márványból készült mosdó teszi fényessé és megjeleníthetővé a szobát.

A különféle árnyalatok lehetővé teszik a lakástulajdonos számára, hogy a fürdőkádra, a fürdőkádra és a mosdókra, a WC-fedelekre stb.

Ha öntöttvas vagy akril fürdő, WC és egyéb vízvezeték készültek ugyanabban a színben - ez a kombináció egyedülálló bája a szobának, elegáns és divatos. A szoba kompakt mérete akár vizuálisan is nagyobb lehet.

anyag

akril

Ez a praktikus és kompakt anyag a tartósságot és a szép megjelenést biztosítja. Az ilyen vízvezeték csodálatosan megőrzi a melegséget - a fürdőben lévő víz nem hűlni hosszú ideig. Emellett az akril fényből készült fürdők, ülések és mosdók bármilyen méretűek és alakosak lehetnek. A színezett akril fürdők ellenállnak a mechanikai sérülésnek, és könnyen tisztíthatók.

Az a tény, hogy az akril lehetővé teszi, hogy fürdőszobákat és színes WC-ket készítsenek, bármilyen méretűek és alakosak, ezt a tech anyagot messze megelőzte a többi. Leggyakrabban az ügyfelek választják a szabványos ovális modelleket, mivel a legtöbb fürdőszoba normál. Azonban néha kerek, sőt hatszögletű modellek is megvásárolhatók, ha a WC nem annyira kompakt.

Öntöttvas

Ez az anyag nagyon nehéz, és a fürdők masszívnak bizonyulnak - szilárdak és megbízhatóak. Az öntöttvas fürdők bármilyen színben is festhetők - a modern technológiák lehetővé teszik. Az anyag nem túl kompakt - az abból készült termékek meglehetősen nagy méretűek, ezért a fürdőszoba helyisége tisztességes legyen. Egy ilyen fürdő kellemes érintést kölcsönöz a szobának, szilárdnak tűnik. Gyakran előfordul a meglehetősen masszív lábakon, ami tovább fokozza az ilyen termékek elmaradhatatlanságát és erejét.

Figyelem: ha csak óriási nagyjavítást végez a fürdőszobában, érdemes öntöttvas fürdőt installálni. Végül is telepítése és telepítése további vízszigetelést igényel.

A belsőépítészek erősen ajánlottak egy öntöttvas masszív fürdő választása során, különös tekintettel a színre - különös figyelmet fordítanak a helyiség világítására. Biztosítani kell a megfelelő fényáramot, hogy a fürdőszoba és a WC ne nézzen komor és komor.

acél

Az acélfürdő praktikus és olcsó választás. Azonban vannak hátrányai - acél másolatok, ellentétben például az akril termékekkel vagy a márványozott formával, rozsdával, és a megjelenésüket gyorsabban elvesztik, mint mások. De ez elég kompakt anyag - a fürdők kicsiek lehetnek.

Az acélkád és a mosogató a gyártási folyamat során festettek - a tetején zománcozott bevonattal látták el, amely egy különleges por segítségével egy vagy másik árnyalatot kapott.

Az acélfürdő és az ülőhelyek szüreti stílusban adják a fürdőszobát, ezzel kényelmet és harmóniát kölcsönöznek. Jól néz ki a csempe - a leggyakoribb design fürdőszoba falak.

A márványból

A fürdők úgynevezett "öntött" márványból készülnek. Ez az anyag lehetővé teszi, hogy olyan fürdőt hozzon létre, amely - még a legösszetettebb - forma is. Ez a legdrágább termék, de ugyanakkor a legdrágább. Az ilyen fürdő és mosdó megfelelő belső tereket igényel - rendszeres fürdőszobában nem telepítheti őket. A márványfürdőben egy luxus és meglehetősen tágas szoba szükséges - csak ebben az esetben a márvány WC jól néz ki.

A felsorolt ​​anyagokon kívül színes fürdők, ülések és mosdók is színes üvegből, kőből vagy akár faból készülhetnek. De érdemes megjegyezni, hogy egy ilyen WC meglehetősen drága öröm, amely eddig nagyon kevesen engedheti meg magának.

Valódi színek

Plumbing milyen színű most tekintik a legsikeresebb és releváns megoldás.

 • Black. Ez a lehetőség teszi a fürdőszobát és a WC-t nagyon stílusosvá. Különösen, ha a mosdó és a mosdó azonos színű lesz. Mivel ez a szín rendkívül sötét, gondoskodjon a hely jó megvilágításáról, nehogy sötét homályos helyiséggé váljon.
 • A vörös fürdők - öntöttvas vagy öntött márvány - a tulajdonosukat szenvedélyes és szenvedélyes természet jellemzi. Az ilyen fürdő és a WC egész nap reggel hangulatosan töltődnek fel, erőt adnak, élénkítik és aktiválják.
 • A fürdő zöld árnyéka, az ülés, a mosogató hozzájárul a kikapcsolódáshoz és a kikapcsolódáshoz. Most népszerű a lombozat árnyéka - fényes és inkább könnyű, nem sötét. Egy ilyen fürdőszobában úgy érezheti magát, mint egy kertben vagy egy erdőben, a testben és a lélekben.
 • A sárga fürdõ - acél vagy öntött márvány - a legvadultabb embert is gúnyolhatja. Mivel a szélességi körzetben az éghajlat nem a legmelegebb, gyakrabban - felhős, a sárga fürdő jelenléte folyamatosan felemeli a szellemeket. Ezenkívül a fürdőszobában a sárga szín egy kényelmes, kompakt, kis méretű világot teremt, amely kényelmes a szem számára.
 • A kék szín nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik. Most népszerű mély sötétkék. Jól néz ki és nemes.
 • A nyugodt, kompakt és puha bézs színárnyalatok alkalmasak a tiszteletre méltó tiszteletre méltó emberek számára, akik már mindent elértek. A nemesi és arisztokratikus bézs elegánsan és gyengéden tölt be a szobát, nyugtatja az idegeket, és jó a látáshoz. A monoblokkok, vagy egyszerűen ezen árnyalatok ülései elősegítik az érzelmi egyensúly helyreállítását.

Akril fürdők

márka

Az akrilfürdők a múlt század végén jelentek meg, de az utóbbi években szó szerint felrobbantották a vízvezeték-piacot, a hagyományos acél- és öntöttvas termékeket. A kínálatunkban bármilyen formában és funkcionalitásban bemutatásra kerülnek modellek.

Valószínűleg nincs olyan személy, aki egy intenzív munkanap után nem álmodott volna olyan meleg betűtípusról, amely pihentette a fáradt szervezet minden sejtjét. A stílusos akril kád, amely központi elemévé válik a modern belső térben, segít nemcsak fizikai, hanem szellemi erőnk visszaállításában is. Cégünk a világ legmegbízhatóbb árajánál világszerte ismert vízvezetékeket kínál.

Az akril fürdők előnyei

Nehéz megkérdőjelezni az újonnan kialakított akril fürdők formáinak külső vonzerejét és eleganciáját, de tényleg nagyon jó munkát végeznek? Ezeknek a technológiai termékeknek az összes erőssége és gyengesége, valamint az összes ismert acél- és öntöttvas modell összehasonlítása segít megérteni ezt a problémát.

Az akril fürdők fémes előnyei nyilvánvalóak:

 • A korszerű hőre lágyuló műanyagok erőssége és megbízhatósága, amelyek közé tartozik az akril, hasonlóak az acél és az öntöttvas fizikai paramétereihez, míg a műanyag termékek tömege 4-5-ször alacsonyabb, mint a fém társaiké.
 • A termostabilizált műanyagok gyártási technikái lehetővé teszik, hogy bármilyen méretű és konfigurációs terméket kapjanak. Ezért az akril fürdők kialakításában nem csak a szokásos négyszög alakúak, hanem aszimmetrikusak, oválisak, kerekek is, vagy ágazati modell formájában készülnek.
 • A könnyű súly, még az elégséges összkomponensek miatt az akrilfürdő telepítése önmagában is könnyen kezelhető, ami nem az öntöttvas tartállyal történik.
 • A karcolások, repedések és forgácsok, amelyek valamilyen módon fényes felületen jelenhetnek meg, egyszerűen eltávolíthatók őrléssel vagy helyreállítással speciális folyékony akril kompozíciók segítségével.
 • A fürdők falának hőszigetelése meghaladja bármely más egészségügyi termék paramétereit. Az alacsony hővezető képesség előnye nem csak a víz lassú hűtése. A fürdő akrilfala soha nem ég el hidegen, ha érinti a meztelen testet, a sima felület mellett nagyon kellemes az érintés.
 • A hőre lágyuló műanyag termékek nem reagálnak a rossz minőségű vízre, idővel nem barna rozsdafoltok borítják, és nem homályosodnak meg.
 • Az akril vízvezetékkel már nem hallja a felhangzó vízcseppeket - az anyag hangszigetelése méltó minden dicséretért.
 • A műanyag könnyen megmunkálható, így az ilyen fürdők különféle berendezésekkel felszerelhetők, jelentősen növelve funkcionalitását.

A masszában a hőre lágyuló műanyaggal kombinált vákuumformálás lehetővé teszi a tervezők számára, hogy megvalósítsák legmerészebb projektjeiket, és igazi remekműveket kapjanak különböző formák és színek formájában.

Vannak vélemények az akril fürdők hátrányairól, amelyek viszonylag magas költségekkel járnak, a mechanikai terhelés alatt lévő apróság vagy a kémiai oldószerek hatásának ellenállása. Tény, hogy olcsó modellek vannak katalógusunkban, és a megfelelő kezelés és gondozás lehetővé teszi, hogy semmisítse meg az összes többi hátrányt.

Mit kell keresni az akril fürdők kiválasztásakor?

A szaniterek modern piacán kétfajta akril kád van:

 • Olyan termékek, amelyeket homogén masszából öntünk, amely hűtés után üvegszálas vagy fém hálóval van megerősítve.
 • A hőre lágyuló lap vákuum formázásával kapott kádak, amelyeket megerősítés követ.

Az első típusú modelleknek azonban meglehetősen magas ára van, mind pedig az élettartamuk, azonban a munkaerő intenzitása és a termelési szintre vonatkozó követelmények gyakorlatilag kizárják az alacsony minőségű termékek vásárlásának lehetőségét. A második típusú fürdők kiválasztásakor vegye figyelembe a következő tényezőket:

 • Falvastagság Mivel a kiváló minőségű termékek legalább 5 mm vastagságú akril lapból készülnek, amikor egy terméket a fénybe néznek, nem szabad áttetszni.
 • Tiszta felületet. A termék aljának és falainak teljesen simanak kell lenniük, a színtónus pedig egyenletes.
 • Túlzott rugalmasság. Nyomja meg az ujját a gyöngy közepén. A fal lehajlása, még egy gyenge ütközés esetén is, a gyártási technológia megsértését vagy elégtelen erős keretet jelzi.
 • A rétegek száma. Ha alaposan megvizsgálja a gyöngy oldalvágását, akkor tisztán láthatja, hogy hány réteg van a fürdőben. Ebből a tényező közvetlenül befolyásolja a tartósságát és erejét a termék, így a vastagabb a "pite", annál jobb.
 • A tervezés megerősítése. A súlyos gyártók feltétlenül erősítik a fürdő alját forgácslemezzel és fémkerettel.

Ha úgy döntesz, hogy egy minőségi akrilfürdő a priori nem lehet olcsó. A gyanúsan alacsony ár azt jelzi, hogy a termék olcsó műanyagból készült, akril bevonattal. Természetesen egy ilyen úszómedence is képes lesz ellátni a funkcióit, azonban gondosabb hozzáállást igényel, mivel lehetetlen helyreállítani, ha a felület sérült.

A modern vízvezetékek szilárdsága és tartóssága kétségtelenül nagyon fontos. Azonban igazi örömöt és örömet hoz majd, ha a gyakorlati és esztétikai elemek teljes mértékben megfelelnek a tulajdonos igényeinek és ízlésének.

Tervezés és funkcionalitás

A fürdő alakja és mérete az összes családtag összetételétől és kedvtelésétől függ. Az optimális magasság a padlótól körülbelül 70 cm-re található, így egyszerűen nem csak a felnőttek számára, hanem a gyermekek számára is könnyebben juthat be a betűtípusba. Az 50-60 cm-es tartály mélysége lehetővé teszi, hogy könnyen fel tudja tartani a fejet a víz felett. A legjobb választani a hosszúságot úgy, hogy a család legmagasabb tagja teljes magasságba nyúljon, és oldalra támaszkodva. A szélesség, az alak és a tervezés pusztán egyéni kérdés, és attól függ, hogy a szoba stilisztikai orientációja és elrendezése, valamint a tulajdonosok személyes preferenciái. Weboldalunkon fürdők minden ízlés szerint:

A modern akril betűkészletek nemcsak kényelmes fogantyúval és polcokkal vannak felszerelve, hanem jacuzzival, hidromasszázs vagy aero masszőrökkel is. Gyakran ezek a lehetőségek kiegészülnek a krómterápia funkciójával, amely együttesen javítja a vérkeringést és hozzájárul a test és a bőr általános hangnövekedéséhez. A legdrágább modellek elektronikus vezérlőegységgel, monitorral és a világhálóval való kapcsolattal rendelkeznek. Amikor egy modellt választott integrált rendszerekkel, ne feledje, hogy csak a jól ismert gyártók termékei teljesítik a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeket.

Népszerű akril fürdő gyártók

 • Jacob Delafon
 • Banos 10
 • Jacuzzi
 • Jika
 • Ravak
 • Riho
 • triton
 • Vangerplast
 • Vitra
 • Aquatech
 • Eurolux

Csak megbízható gyártókkal dolgozunk, ami garantálja a minőséget és a hosszú élettartamot. Rendelést a weboldalon vagy telefonon keresztül, és mi azonnal elküldjük a vásárlást Moszkvában lévő saját szállítmányunkkal vagy harmadik fél légitársaságunkkal az ország régióiba vagy Ukrajnába.

Akril fürdők

Olcsó fehér és színes akril fürdők különböző formákból, szögtől a standardig: széles választék és egyszerű vásárlás az online SAN-DESIGN áruházban.

Az akril fürdőket már régóta felismerték az ár-teljesítmény arányban. A tartósság és a megbízhatóság kedvelői számára az akril fürdő a legjobb megoldás, és jól illeszkedik a szoba általános kialakításába. A fürdő különböző színei, méretei és formái lehetővé teszik, hogy bárki, még a legigényesebb vásárló is, válassza ki a megfelelő lehetőséget.

Az akril fürdők előnyei

Az akrilból készült termékek számos vonzó tulajdonsággal rendelkeznek, ami különösen népszerűvé teszi őket a modern fogyasztók számára. Ezek:

 • Gyorsan felmelegedni, lassan hűlni és hosszú ideig tartani a hőt;
 • Káros, tartós és kopásálló;
 • Könnyedén megtisztítva;
 • Különböző tervezési döntések és széles színpaletták különböznek egymástól.

Természetesen az ilyen típusú termékek hátrányai is vannak. De elhanyagolhatóak, és észrevehetetlenek az érdemi háttér miatt. Általában azonban ennek a terméknek a költsége több, mint a minőségi és hosszú élettartam. Boltunkban bizonyítottan jól ismert gyártók termékei teszik a vásárlást, amilyen kellemes és biztonságos.

Milyen fürdőt választani

Annak érdekében, hogy ne vesszen el a termékkínálatból, előre kell döntenie, hogy milyen véget szeretnél látni a fürdőszobában. Ha a hely lehetővé teszi, életre keltheti az eredeti megoldást és díszítheti a szoba sarokkádát. Higgye el, hogy a belső térben csak egy ilyen lehetőség fog részesülni, és biztosan szeretne egy unalmas, régi modell új és szokatlan cseréjét.

A standard fehér fürdő klasszikus, de mi van, ha valami extravagánsabbat szeretne? Figyelheti a fürdő színét és vegye fel a terméket a bútorok vagy cserép színétől függően.

Között a népszerű színeket lehet azonosítani:

 • Piros - megnyugtatja és pozitív hatással van az emésztőszervekre;
 • Kék - elősegíti a pihenést és a meditációt;
 • Sárga - pozitív érzelmeket okoz;
 • Bézs - nyugtatja, erőt ad;
 • Zöld - segít leküzdeni az álmatlanságot.

fürdő

Az internetes bolt "Plumbing-Tut.ru" felhívja a figyelmet az Oroszország, Európa és Ázsia vezető egészségügyi berendezések gyártóinak fürdőiről. Költségkímélő minőségű termékekkel állunk rendelkezésére a kényelmes mosáshoz, amely megfelel az esztétika és a praktikum modern koncepcióinak.

 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 003433
 • Méret: (L x Sz x M x M)
  1800 x 800 x 480 x 410 mm
 • Garancia: 10 év bevonat / 2 év hidromasszázs berendezéshez
 • Hollandia
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 102213
 • Méret: (L x Sz x Ma)
  1500 x 700 x 430 mm
 • Garancia: 15 év
 • Németország
 • 3 konfigurációt
 • adatbázis kód. berendezés: 110417
 • Méret: (L x Sz x M x M)
  1700 x 800 x 740 x 450 mm
 • Garancia: 5 év
 • Oroszország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 056961
 • Méret: (L x Sz x M x M)
  1800 x 800 x 440 x 405 mm
 • Garancia: 10 év
 • Hollandia
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 065450
 • Méret: (L x Sz x M x M)
  1500 x 700 x 620 x 420 mm
 • Garancia: 2 év
 • Lengyelország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 065451
 • Méret: (L x Sz x M x M)
  1700 x 700 x 620 x 420 mm
 • Garancia: 2 év
 • Lengyelország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 003432
 • Méret: (L x Sz x M x M)
  1700 x 750 x 445 x 410 mm
 • Garancia: 10 év
 • Hollandia
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 058576
 • Méret: (L x Sz x M x M)
  1400 x 900 x 620 x 420 mm
 • Garancia: 2 év
 • Lengyelország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 003463
 • Méret: (L x Sz x M x M)
  1500 x 700 x 430 x 395 mm
 • Garancia: 10 év
 • Hollandia
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 058578
 • Méret: (L x Sz x M x M)
  1400 x 900 x 620 x 420 mm
 • Garancia: 2 év
 • Lengyelország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. berendezés: 016173
 • Méret: (L x Sz x M x M)
  1500 x 950 x 620 x 420 mm
 • Garancia: 2 év
 • Lengyelország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 016174
 • Méret: (L x Sz x M x M)
  1500 x 950 x 620 x 420 mm
 • Garancia: 2 év
 • Lengyelország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. konfiguráció: 016175
 • Méret: (L x Sz x M x M)
  1530 x 1000 x 650 x 450 mm
 • Garancia: 2 év
 • Lengyelország
 • 2 konfiguráció
 • adatbázis kód. felszerelés: 003893
 • Méret: (L x Sz x M x M)
  1900 x 860 x 740 x 450 mm
 • Oroszország
 • 2 konfiguráció
 • adatbázis kód. felszerelés: 003899
 • Méret: (L x Sz x M x M)
  1695 x 800 x 690 x 450 mm
 • Garancia: 2 év
 • Oroszország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. berendezés: 016176
 • Méret: (L x Sz x M x M)
  1530 x 1000 x 650 x 450 mm
 • Garancia: 2 év
 • Lengyelország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 003461
 • Méret: (L x Sz x M x M)
  2000 x 900 x 475 x 440 mm
 • Garancia: 10 év
 • Hollandia
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 003462
 • Méret: (L x Sz x M x M)
  1700 x 800 x 475 x 440 mm
 • Garancia: 10 év
 • Hollandia
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 003459
 • Méret: (L x Sz x M x M)
  1900 x 800 x 475 x 440 mm
 • Garancia: 10 év
 • Hollandia
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 065439
 • Méret: (L x Sz x M x M)
  1500 x 700 x 620 x 410 mm
 • Garancia: 2 év
 • Lengyelország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 003500
 • Méret: (L x Sz x M x M)
  1500 x 1500 x 490 x 455 mm
 • Garancia: 10 év
 • Hollandia
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 065440
 • Méret: (L x Sz x M x M)
  1700 x 700 x 620 x 410 mm
 • Garancia: 2 év
 • Lengyelország
 • 2 konfiguráció
 • adatbázis kód. szedés: 072729
 • Méret: (L x Sz x M x M)
  1700 x 1100 x 465 x 430 mm
 • Garancia: 10 év
 • Hollandia
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 003437
 • Méret: (L x Sz x M x M)
  1800 x 800 x 520 x 470 mm
 • Garancia: 10 év bevonat / 2 év hidromasszázs berendezéshez
 • Hollandia
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 016178
 • Méret: (L x Sz x M x M)
  1500 x 700 x 620 x 420 mm
 • Garancia: 2 év
 • Lengyelország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 003460
 • Méret: (L x Sz x M x M)
  1900 x 900 x 475 x 440 mm
 • Garancia: 10 év
 • Hollandia
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 065444
 • Méret: (L x Sz x M x M)
  1600 x 700 x 620 x 420 mm
 • Garancia: 10 év
 • Lengyelország

A választás problémája

A fürdő kulcseleme a fürdőszobának, amely körül a teljes elrendezés épül. Ennek a berendezésnek a helyes megválasztása meghatározza, hogy milyen kényelmesen használhatja önmagát és a terem egészét. Ahhoz, hogy megfelelő fürdőt vásároljon, vegye figyelembe az alábbiakat.

Location. A fürdőszobák eltérő méretűek, elrendezésűek, a közművek elhelyezkedése, és a fürdőt ezen jellemzőkkel összhangban kell kiválasztani. A kis helyiségekben ajánlott szimmetrikus vagy aszimmetrikus sarokmodelleket választani, amelyek a sarkok ésszerű használatának köszönhetően helyet takarítanak meg. Tágas fürdőszobákban is ajánlott fal és szabadon álló fürdők telepítése.

Alak és méret. Ezek a paraméterek határozzák meg a személy kényelmét a fürdőkádban és annak mozgását a helyiségben. Például a szabványos méretű modellek nem feltétlenül alkalmasak a magas termetű vagy nehézépítésű embereknek, az aszimmetrikus termékek nem mindig illeszkednek az elrendezéshez. A kiválasztás fő szempontja a szubjektív érzelmek és az ötlet a kényelemről. Jelentősen növeli a kézmosók, a beépített támasztó fogantyúk, ülések kényelmét.

Anyag. Attól függenek a fürdő sajátosságai, mint például a hő hosszú ideig tartó megőrzése, karbantarthatóságuk, tartósságuk és karbantarthatóságuk. A következő típusú modelleket kínáljuk:

 • acél - tartós, könnyen karbantartható és higiénikus, de nagyon zajos víz beírásakor;
 • öntöttvas - magas hővezető képességgel, kopásállósággal, alacsony zajjal, de a nagy tömeg miatt a szállítás és a telepítés bonyolultsága jellemzi;
 • akril - különböző formákkal, könnyedséggel és kitűnő hővezető képességgel, karbantarthatósággal jellemezve, de kisebb a versenytársaival szemben;
 • öntött öntött márványból - hosszú élettartamú hő, változatos konfigurációban és kivitelben, könnyen karbantartható, de nehéz és nehéz szállítani.

A fürdő költsége az anyagtól is függ. A leginkább hozzáférhetőek ebben a tekintetben, minden más dolog egyenlő, akril modellek, a legdrágább - márvány, acél és öntöttvas az átlagos árkategóriához tartoznak.

Funkcionalitás. A fürdők további opciókkal is felszerelhetők, amelyek növelik a vízkezelés kényelmét. Különösen hidro- vagy aero-masszázzsal, fertőtlenítő rendszerrel, világítással, fűtéssel stb. Vannak felszerelve. Ne feledje, hogy a kibővített funkcionalitású modellek bonyolultabbak a telepítéshez, de általában professzionális vízvezeték-szerelő szolgáltatásokat igényelnek.

A tervezés. A fürdő a belső tér kialakításának legfontosabb dekoratív eleme. Katalógusunk számos olyan gyűjteményt tartalmaz, amelyek eltérőek a tervezés során. Az akril vagy öntött kő mini- mális modellek modern belső kialakításra alkalmasak, a klasszikus fürdőszobák szabadon álló kádakkal díszített lábakkal díszített kivitelben is felszerelhetők.

A fürdők előnyei

Moszkvában sok lehetőség van hasonló szerelvények megrendelésére, de számos okunk van arra, hogy fürdőt vásároljunk az üzletünkben:

 • Ár-érték arány. Függetlenül attól, hogy az Ön által választott modell kategóriájába tartozik-e, költségét magas funkcionális és esztétikai tulajdonságok indokolják. A "gazdaság" kategória olcsó termékei biztosítják a szükséges minimális kényelmet, a drága luxus kádak növelik a mosás kényelmét egy új szintre.
 • Variety. A tervezés, a funkciókészlet, a telepítési módszer és egyéb paraméterek nagy választéka lehetővé teszi, hogy kiválassza a szobát jellemző legjobban illő modellt, valamint az ötleteket a kényelem és a praktikusság tekintetében. Ha nehézségekbe ütközik a választás, mindig konzultálhat szakértőinkkel - segít neked egy tisztességes megoldást találni.
 • Megbízhatóság és biztonság. A katalógusban szereplő összes kádat úgy alakították ki, hogy megfeleljen a tartósság és a szilárdság modern követelményeinek. Korróziónak, kopásnak, magas hőmérsékletnek és nedvességnek, mechanikai károsodásnak ellenálló anyagból készülnek. A mérgező összetevők összetételben való hiánya miatt ez a berendezés teljesen biztonságos az emberek és háziállatok számára.

Megfizethető árakat, minőségi műszaki támogatást és garanciát nyújtunk az itt bemutatott berendezések számára. Vásárolja meg boltunkban, adja hozzá a választott fürdőt a "kosárba", adja meg a szállítási szolgáltatásra vonatkozó kapcsolattartási adatait, és küldjön egy alkalmazást menedzsereinknek a megrendelés végrehajtásához.

Bézs fürdőszoba - otthona melegsége és kényelme

Ha hangulatos és otthonos légkört szeretne létrehozni a fürdőszobában, figyelmet kell fordítania a klasszikus, klasszikus opciónak nevezett bézs színre.

A bézs pszichológiai hatása

A bézs árnyalatok segítenek megbirkózni az agresszióval, idegességgel és pihentető légkört teremtve a fürdőszobában. Ez a szín pozitív hatást gyakorol az ember hangulatára, mivel ez nyugalomhoz és nyugalomhoz kapcsolódik.

A bézs árnyalatokat a klasszikus ízlésű emberek választják ki, akiknek először a családi komfort érkezik. Ez a szín árnyalatai jó hangulatot hoznak, örömet szereznek, és emlékeztetnek a nyári pihenésre.

nyalánkság

A fürdőszobában a belső szín fő színének kiválasztásakor az egyik legjobb megoldás bézs, mivel semleges, és mindkettőnek használható, és kiegészíti a többi színt.

Sokan úgy vélik, hogy a bézs nem túl fényes és ezért nem kifejezett, de ez az ítélet nem nevezhető tisztességesnek, mivel a bézs színárnyalat palettája sokszínűségét feltűnővé teszi, és mindegyik tökéletesen összeillik egymással és más színekkel.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a bézs meleg árnyéknak számít, még egy kis szoba tágasnak és fényteljesnek tűnik. Általában ez a szín nagyon kellemes a szem számára, és a bézs árnyalatai a legalkalmasabbak a kényelmes és kényelmes fürdő kialakításához.

Olvasson többet a kis fürdőszoba tervezéséről szóló cikkünkben.

ellenérvek

A bézs színek hátrányai közé tartozik az a tény, hogy bélyegek. Ezért a fürdőszoba tisztítása gyakran lesz.

Sokan úgy vélik, hogy a bézs színek belsõ díszítéséhez használják a legelterjedtebb verziót, ám ez a hátrány könnyen orvosolható, ha más színes árnyalatokkal verte meg a bézs színt.

Színkombinációk

A bézs szinte bármilyen színnel megy, a legvilágosabbtól a legsötétebbig. Például egy fürdőszobához választhatod a fehér és a bézs egyik legszebb kombinációját. Ez a lehetőség kibővíti a helyet, és fényt tölt.

Bővebben a fehér fürdőszobánkról szóló cikkünkben.

Ha bézs színt választott, csak a bézs árnyalatai díszíthetik a belső teret, így klasszikus belső térként vagy más színekkel kombinálva világos és szokatlan megjelenést hozhatnak létre.

A világos árnyalatú bézs színekkel friss és romantikus belső teret hozhat létre, amely felkeltheti a fiatal lányokat és a romantikus gondolkodású nőket. És ha a sötét színű bézs árnyalatokat hígítja, például bézsbarna vagy homokos, akkor a fürdőszoba teljesen más lesz - klasszikusan és szigorúan.

Olvassa el a barna fürdőszobában található cikket.

Ezen kívül, az érdekes kombinációja bézs kék. A két szín kombinációja a fürdőszobában áteresztő és könnyű. A kék szín a szoba klasszikus designját hangsúlyozza.

Kék biztosítja a fürdőszobai vitalitást, a szoba unalmas.

Olvassa el ezt a kombinációt cikkünkben a kék fürdőszobában.

A szürke-bézs színek belseje is jól néz ki, gazdag szürke árnyalat segítségével további hangsúlyt hozhat a fürdőszobában. A hűvös szürke a bézs meleg tónusát hangsúlyozza.

Szintén jól illik a színek, mint a rózsaszín, az őszibarack, az ezüst és még a skarlát.

Úgy gondolják, hogy elkerüljék a világos zöld és kék árnyalatok kombinációját, amely a pasztell árnyalatok hátterében túlságosan pretenciálisnak és durvanak tűnik.

Kombináljon fekete színnel

Ha szeretné használni a feketét a belső térben, attól tart, hogy ez az árnyék túl vaskos és nehéz, akkor próbálja meg kombinálni a bézs színnel, ami segít enyhíteni a fekete színt.

A fürdőszoba jelenléte a fürdőszobában kiváló megoldás lehet, ha ezt a színt a domináns bézs árnyalatok kiegészítéseként adja. Az általános bézs háttérben fekete részletek nagyon hatásosnak tűnnek.

Kombinálás barnával

Két természetes árnyalatú, bézs és barna színű kombináció használata a fürdőszobában lehetővé teszi, hogy meleg és hangulatos légkört teremtsen. Lényegében ez a két szín hasonlónak tűnik, és ezek kombinációja segít a fürdőszobának új fényben való megjelenítésében.

A szoba, ahol a bézs és a barna kombinációját használják, stílusosnak és nemesnek tűnik, ez egy univerzális kombináció, gyakorlatilag olyan, mint egy fehér-bézs belső. Általában a barna a bizalom és a stabilitás szimbóluma, és a bézs árnyalatokkal kombinálva a legjobb a klasszikus stílusú fürdőszoba kialakításához.

Olvassa el a barna-bézs fürdővel kapcsolatos cikkünket is.

csempe

A boltba való bejutás során megbizonyosodhat arról, hogy a boltokban bemutatott csempe nagyobbik fele bézs vagy barna árnyalatú. A bézs ugyanolyan színű, mint mindig nemes. A preferenciáktól függően kiválaszthatja a fényes vagy matt lapokat, valamint kombinálhatja más anyagokkal, például dekoratív kővel vagy tapétával.

Amikor kiválasztunk egy bézs csempe díszítésére a padló vagy falak a fürdőszobában, meg kell figyelni néhány fontos pontot, amely segít a belső jobb:

 • ne használjon fehér ragasztót az ízületekhez, jobb krémszín vagy elefántcsont kiválasztása;
 • A bézs kerámiák tökéletesek a padló számára, mivel vízzel nem lehet észrevenni a vízcseppeket, ami különösen fontos a fürdőszobában;
 • Mozgás létrehozásához próbálja meg használni a különböző bézs árnyalatokat. A kaotikus módon történő elrendezés csak különleges stílust ad a szobának.

Érdemes megjegyezni, hogy minél kisebb a fürdőszobai hely, annál nagyobb helyet kell bézs burkolattal lefedni, ami vizuálisan megnöveli a helyiség méretét.

Mozaik használat

A bézs színt és a mozaikdíszeket nagyon jól kombinálja. Például díszítheti a falakat fényes bézs csempe és hígítani őket mozaik elemek halvány zöld színű. Ez a lehetőség a fürdőszobát a természetes természetesség és a melegség aurájává teszi.

Ha a fürdőszobát a keleti szellemben kívánja díszíteni, akkor egy általános bézs tónusú világos bézs színű mozaik keletkezik keleti stílusban a fürdőszobában.

A fürdőszobát napfény és nyári melegséggel töltheti meg, próbáljon meg egy mozaikos aranyszínű homokot a padlón. Ez hígítja a monotonságot, és megadja a belső szerkezetet és a mélységet.

Szoba dekoráció

A falak, a padló és a mennyezet tervezésénél figyelembe kell venni azt a tényt, hogy a fürdőszobában lévő bézs színt dekoratív elemekkel és színekkel kell támogatni, amelyek harmonikusan kiegészítik a bézs árnyalatokat.

Például krémszínű műanyag panelek tökéletesek a mennyezethez. Ez a lehetőség kiváló minőségű és praktikus, valamint költséghatékony. Ezen lehetőség mellett lehetőség van feszített mennyezetek, pl. Az elefántcsont árnyalata aranysűrűséggel, amelyek a háttérvilágítás bekapcsolásakor mágikus ragyogást hoznak létre.

Egy kis fürdőszobához érdemes tükrözött mennyezetet használni, amely nem csak vizuálisan növeli a helyet, hanem frissíti és díszíti a belső teret. Erről többet olvashat a tükrözött mennyezetről szóló cikkünkben.

A faldíszítés klasszikus változata egy ilyen technika - a falak alsó részét sötét árnyalatú bézs árnyalattal díszítik, és a világos bézs a mennyezet többi része. Nagyon gyakori, hogy a padlóhoz sötét bézs színt használnak, és világos bézs színű, sötét beige betétekkel a falakhoz.

A betétek függőleges csíkok formájában vagy egy kis panelben készülhetnek a fürdőszoba egyik falán.

világítás

Próbáld meggyőződni arról, hogy a fürdőszobában elhelyezett világítás elég világos, ez a szoba hangerejét adja. Jobb választani fénycsöveket matt diffúzorral, ami nem vakítja a szemét.

A süllyesztett mennyezeti lámpák segítségével könnyedén és egyszerűen egyszerűen és világosabbá teheti a fürdőszobát, és hangsúlyt fektethet például a fürdőszobába vagy mosogatóba, kis reflektorral.

De ne felejtsük el, hogy magas páratartalom esetén a világítóberendezések használata biztonságos legyen, ezért a legjobb választani a csökkentett feszültségű lámpák és a lehetséges vízbefolyásolás elleni védelmet.

bútor

A bézs színben készült fürdőszobában a legorganikusabb bútorok természetes fából vagy furnérból készülnek, mind sötét, mind világos árnyalatokkal. Az ajtók, ebben az esetben, lehet krém vagy fehér.

A fából készült bútorok mellett a fehér bútorok szépen kombinálhatók a bézs színnel, így a belső tér a tulajdonos jó ízléséről beszél. Ha azt tervezi, hogy díszíti a falak vagy a padlólapok a kő alatt, akkor üveg vagy fém bútorok, ebben az esetben a szoba készül a high-tech stílusban.

Tartozékok és vízvezeték

Hozzáadhat egy bézs stílusú fürdőszobát tartozékokkal, amelyeket fehér vagy bézs színben kell választani. Annak érdekében, hogy néhány színes ékezetet adjon a bézs méretarányhoz, kiválaszthatja a törülközőt, a fürdőszobai függönyöket és a harmonikus hangok kiegészítőit, amelyek hígítják a monotonságot.

Fából készült kiegészítők, amelyek tökéletesen illenek a bézs méretarányhoz. A szokatlan lámpához vagy nagy tükörhöz egy gyönyörű keretben hozzáadhat egy végső hangsúlyt a belső térbe. Bármilyen színt csinál, de célszerű elkerülni a fényes sárga tartozékokat.

A higiéniai eljárásokhoz való választás tekintetében előnyös egy fehér fürdő, zuhanyzó és WC kiválasztása, mivel a bézs színű fürdőszobák nem a legjobb megoldás a vízvezetékek színével kapcsolatos kísérletekhez. Opcionálisan a mesterséges vagy valódi márványból készült vízvezeték könnyen helyettesítheti a fehéret, és ugyanakkor tökéletesen illeszkedik a bézs belső térbe.

tippek

A fa padlót jól kombinálják a bézs falakkal, de lehetőleg azokkal a faanyagokkal, amelyek ellenállnak a nedvességnek. A kivitelezéshez több fából készült polc vagy fából készült tartozék is használható.

Színes akril fürdők: Tervezési lehetőségek és tanácsok a választáshoz

Azok, akik szembesülnek az új fürdő választásának problémájával, nem fogják elcsodálni az akril modellek. De kevesen gondolják, hogy többszínűek. Hogy hogyan válasszuk ki a megfelelő színű akril fürdőket a belső térben, hogyan különböznek egymástól, beszéljünk ebben a cikkben.

Különlegességek

A többszínű vízvezeték a modern design megoldások terméke. A gyártók elmagyarázzák az ilyen modellek megjelenését a hazai piacon egy új szakaszban a vízvezeték-tervezés kialakításában és a szovjet életmód elől. Az új technológiák fejlesztésével a hazai piac új termékekkel teli. Ezek egyike akril fürdők. Általában a fogyasztók attól tartanak, hogy megvásárolják a vízvezeték világos színét, amely elárasztja, ezért inkább a klasszikus fehér színt.

Az akril fürdők a gyártás típusának megfelelően kétféleképpen oszthatók meg: öntött akril és bevont változatok. Ezek teljesen akrilból és modellekből készült termékek, amelyek csak egy folyékony akril réteggel vannak bevonva. Az első fajták drágábbak, mint a második, mivel az akril meglehetősen drága anyag.

A fő előnye az akril lehetőségek - az alacsony súlyuk. Ezek a modellek bármilyen formát és színt kaphatnak, ami eléggé fáradságos a gyártási folyamatban. A különböző színű színek mellett a fürdők borításával vagy különböző csillogással borítják. Kívánt esetben az akril kád díszítéssel rendelhető.

De vannak jelentős hátrányai. Az ilyen termékeket a gondatlan tisztítás károsíthatja. Nem mindig ellenállnak a hirtelen hőmérsékletváltozásoknak. Mindez az öntött akril modellekre vonatkozik. Ha a fürdőt csak egy akril réteg borítja, gyakran nem felel meg a megadott tulajdonságoknak.

Mi más hamis?

Az öntött akril fürdőkádat meglehetősen magas áron (100 ezer rubel) adják el. Érdemes ezt az árkategóriát kis különbséggel irányítani. Bármi, ami lényegesen olcsóbb, mint ez a sáv nem tekinthető teljesen akril fürdőnek. A kiváló minőségű akril modell ára ugyanolyan, mint a márvány vagy öntöttvas. Ami az akril bevonattal ellátott lehetőségeket illeti, a rétegnek nem szabad vékonyabbnak lennie, mint 30 mm.

Általában túl vastag vagy vékony réteg látható azonnal. A meggátolatlan gyártók az akril kompozit műanyag üvegszálat cserélik, a tetején túl vékony réteg akril, vagy akár a forgácslap alján is megerősítik.

Hogyan illeszkedni a belső térbe?

A színes akril kádak népszerűségét nyilvános helyeken nyerik. A fürdő vagy a szauna belseje különleges. Ezek nagyméretű szobák, amelyek a kerület, a csempézett vagy a fa padló körül világítanak. A színes, világos jacuzzi tál vagy csak egy kis termék az eljárások számára jól illeszkedik egy ilyen belső térbe.

Ami a közönséges lakóhelyeket illeti, egy akril modell lehet a kiút, ha a fürdőszoba területe kicsi, és nem akarsz zuhanyozni. Jó példa erre a kis lehetőségek, amelyeket koreai vagy japán apartmanokban telepítenek. Területenként egyenlő a zuhanyzóval. Az ilyen modellek nem sok helyet foglalnak el, könnyebben törődnek velük.

Az ilyen termékek beszerelése a hazai belső térbe, a tervezők sajátos sarokkádakat fejlesztettek ki. Az ilyen fürdõk látványosak lesznek a kis fürdõkben. Egy másik lehetőség egy kis kád a fal mentén. Az alakban, úgy néz ki, mint egy baba fürdő, de nagyobb mélységben. Az ilyen modellek a közelmúltban népszerűvé váltak. Az ilyen fürdőkád egyik előnye, hogy színét nem lehet kombinálni, és nem lehet átfedni más fürdőszobai elemekkel.

A színes vízvezeték jelenléte fanyar tartozékok, szerelvények, fal- és padlóburkolat. Ellenkező esetben a fürdőszoba kockázata világos, de íze és kényelmetlen.

Mágikus szín

Mindenki tudja, hogy a különböző színek milyen hatással vannak egy ember hangulatára és légkörére egy szobában. Ha színes fürdőt szeretne vásárolni, érdemes figyelembe venni a színérzékelés bizonyos finomságait.

 • Red. Biztosítja a biztonságot. Alkalmas olyan emberek számára, akik csendben gondolkodnak, miközben kemény munkát végeznek melegfürdővel.
 • Orange. Segít nyugodni, összpontosítani. Alkalmas azoknak, akik gyakran hangulati hangulatot tapasztalnak.
 • Sárga. Eltávolítja a negatív, segít a jó hangulat helyreállítása után egy kemény napi munkát.