Legfontosabb > Bútor

Kis sarokfürdők (47 fotó): azok előnyei

Jelenleg a fogyasztói javak gyártói mindent megtesznek, hogy a leghatalmasabb vevőt is megkönnyítsék.

Minden évben új modellek vannak, kényelmesebbek a használatra. Így például a legkisebb fürdők nem is rosszabbak a méreteikhez képest.

A sarokfürdők előnyei

A modern sarokfürdők, beleértve a fürdőt is kis méretűek, köszönhetően a tál új formájának köszönhetően számos előnye van a korábbi modellekhez képest. Új lehetőségek nyílnak meg a fogyasztók számára az ilyen típusú vízvezeték kényelmesebb üzemeltetése érdekében.

A sarokfürdők előnyeit részletesebben:

 • Egy kis fürdőszoba nem ellenjavallt a fürdő telepítéséhez. A piacon nem csak téglalap alakú sarokfürdők találhatók egyenlő oldallal, hanem kis jobb-szögű és bal oldali fürdők is.
 • A szögletes kis fürdők jelentősen megtakaríthatják a helyet, és ez azt jelenti, hogy a helyiség többi része berendezhető bármilyen korlátozás nélkül.
  Így a fürdőszoba fel van szerelve, mosógép, és egy kényelmes mosdó, és még egy szekrény mindenféle kis dolgokat.
 • Minden lehetséges fogyasztó megtalálja az ideális vízvezeték-modellt neki. Ezt megkönnyíti a formák és színváltozatok széles választéka.
  Mint korábban említettük, a kis helyiségekben aszimmetrikus fürdők, az eredeti megoldások rajongói számára színes fürdők, például a balti országokból származnak. A tulajdonosok szerint a legkisebb sarokkád is könnyen használható.

A sarokfürdők típusai

A gyártás anyaga szerint a sarokfürdők a következők szerint oszlanak meg:

Öntöttvas sarokfürdõ

Az öntöttvas sarokfürdők sokak számára ismerősek a gyermekkorból. Még mindig sok ember fürdőszobájában állnak és továbbra is megfelelően működnek. Természetesen egy kis öntöttvas kád kevésbé gyakori volt a szovjet időkben.
Az eddigi termeléssel ellentétben a modern öntöttvas fürdők alakja és színe is változatos. Előnyei: könnyen felszerelhető, tökéletesen megtartja a hőt. Hátrányok: sok a súly, az ár magasabb, mint a társaiké.

 • Az acél sarokfürdőket gondosan feldolgozzák a termelésben. Felületükre zománcburkolatot alkalmaznak, ami esztétikusabbá teszi a termékeket.
  Ebből még egy kis sarokfürdő is tiszteletre méltó. Előnyei: praktikusan használható (az acél súlya háromszor kisebb az öntöttvas súlyánál), tartós, a legalacsonyabb költség. Hátrányok: magas hővezető képesség (a meleg víz hőmérséklete 20 perc után szobahőmérsékletet ér el).
 • Akril fürdők. A vezető a népszerűség a fogyasztók körében. Kedvenc anyag tervezők vízvezeték, amely hatással van mindenféle változatos termékek, mint akril kicsi fürdők, vagy nagy színes fürdő, amely emlékeztet a jakuzzi.
  Ezért a vízvezeték üzletben még apró akril fürdők is megvásárolhatók, amelyek az egész terem hangulatát meghatározó tér központi fogalmát alkotják. Előnyök: tartós, kopásálló, könnyű, megtartja a hőt a vasaló szintjén. Hátrányok: magasabb ár, mint az acélfürdő, törékeny.
 • Fürdők akril és polimer beton keverékéből. Minden méretük van, mind a legkisebb fürdők, mind az óriások a környéken.
  Az ilyen termékek vonzóak a vásárlók számára, mivel természetes kőből faragottak, de ugyanakkor költségesek is.

  Kis akril sarokfülke

  Próbáld meg elkerülni az erős fújásokat az akrilfürdő oldalaira, ennek eredményeként megrepedhet vagy megrepedhet.

  Kis méretű lakások számára egy kis sarokkád szükséges, de vannak olyan vásárlók is, akiknek nagyméretű tágas vízvezeték-szerelőre van szükségük.

  Ha a szoba területe lehetővé teszi, két embert is fel lehet szerelni. A leggyakoribb méretek 115 x 72 cm és 180 x 130 cm között mozognak.

  A sarokfürdők alakja szintén besorolható:

  • mint egy szirom;
  • csiszolt csepp formájában;
  • 90 ° -os ventilátor formájában.

  A sarokkádok különböző kialakításúak lehetnek: jacuzzi, kompakt, hidromasszázs vagy üvegfüggönyök, amennyiben a fogyasztó zuhanyozni akar.

  Hogyan válasszunk ki egy sarokkádat

  A vásárlás előtt célszerű megismerkedni a sarokfürdők méretével és jellemzőivel. Ehhez például látogasson el több internetes vízvezeték üzletekbe, amelyek bőven vannak a világhálón.

  A sarokfürdők különféle formái és nem csak

  Fontos szempont, hogy figyeljen:

  1. Méretek sarokfürdők. A legtöbb esetben a sarokkád mérete legfeljebb 180 cm, a tipikus kis lakások esetében a legalkalmasabb a sarokkád, melynek mérete 150-160 cm.
   A helyiség bárhol elhelyezhető, például egy bejárati ajtó falán, míg a hely nem lesz zsúfolt, és további bútorok lesznek.
   A sarokfürdők belső térfogata nagyobb, mint a hagyományos versenytársaiké, így együtt élvezheti a meleg vizet.
   Természetesen a vízfogyasztás mennyisége a szögletes termékekben több. Annak érdekében, hogy a fürdő feltöltése nem volt hosszú és fárasztó, használjon kaszkád csapokat, beépített vízvezetékeket.
  2. Anyaggyártó sarokfürdők.
  • A legelterjedtebb vevők iránti kereslet - akril. A vízvezeték méretei nem befolyásolják a minőséget, az akril kicsi kád, mint a nagy, pontosan ugyanolyan jellemzőkkel bír. Ennek az anyagnak az előnyei az egyszerűség és rugalmasság a tervezők kezében, akik alapjain a legeredetibb modellek és az egyszerűség a fürdőhelyek helyreállításában.
   Az ilyen fürdő költségei eltérőek lehetnek. Azonban ez az anyag meglehetősen törékeny, ezért ne vásároljon túl olcsó vízvezetéket, mert rövid életű lehet. Az akrillák élettartama 10-15 év.
   A legtöbb akril akvárium fürdők hidromasszázs, beleértve az akril fürdők kicsi. A hidromasszázs egyszerűen a víz és a levegő keveréke.
   Ennek a rendszernek a működéséhez szivattyú szükséges, amely szivattyúzza a vizet, egy olyan kompresszort, amely a levegőt vízzel, fúvókákkal, a keverék szórásával, a keverék mozgását biztosító fúvóka rendszerrel, az áramlás szabályozására szolgáló távvezérlővel látja el.
   A modern kis akrilfürdő még hátmasszázs funkciót is biztosít. Ebben az esetben a szivattyúnak nagy teljesítményre van szüksége. A forró kádak kényelmesebb használatához figyelembe kell vennie a fúvókák számát és helyét.
   A fúvókák optimális száma 12 és 30 között van, ha 10-nél kevesebbet választ, akkor a hidromasszázs hatástalan lesz. A központ lehet elektronikus és pneumatikus.

   A hidromasszázs sarokfürdő kicsi

   Ha szüksége van egy kis sarokkádra, akkor nem lesz gond.

   Ha nagy hidromasszázsfürdőre van szüksége, akkor figyelembe kell vennie a szivattyú teljesítményét, és ez befolyásolja a kábelezés további terhelését.

   • Acél - kevésbé gyakori anyagfajta ilyen vízvezeték gyártásához. Az acél sarokfürdők telepítésekor ügyelni kell a gondos tömítésre, különben a működés során hangos zaj keletkezik.
    Összehasonlításképpen, az akril fürdők kicsiek, és nem reprodukálják még az átlagos hangerőt is. Az acélkádak a vízvezeték-piacon olcsóak. Élettartamuk a zománcozott bevonat minőségétől függ, átlagosan 10-15 évig.
   • A legmagasabb minőségű, tartós és tartós - öntöttvas fürdő. Viszont hátrányaik vannak: súlyos és ritkán találhatók a boltokban.
    Mindazonáltal a kis öntöttvas kádok elnyerték fogyasztóikat. Az ilyen termékek élettartama legfeljebb 25 év.

   Sarokfülke beépítési utasításai

   Függetlenül attól, hogy melyik opciót vásárolta meg - egy kis akrilfürdõt vagy egy másik anyagból készült, nagy és masszív - egy sarokkádat helyezhet el szakemberek felkérésével, például egy áruház szolgáltatásból, vagy saját magának.

   A telepítéshez önnek szüksége lesz a következő eszközökre:

   • ütni;
   • spatula és gitt;
   • mérőszalag;
   • négyzet alakú;
   • cserép;
   • cement;
   • tömítőanyag;
   • téglák;
   • rugalmas lábazat;
   • cementhabarcs és gitt tartályok.

   A sarokfürdő telepítése: példa

   1. Először el kell döntenie a jövő sarokkádjának méretét. Ehhez mérni kell a vízvezeték méreteit mérőszalag segítségével.
    Rögtön megjegyezzük, hogy egy kis akrilfürdőt könnyebb telepíteni, mint a társaik.
   2. A falak, amelyekkel a kád dock, először fel kell készülnie. Nevezetesen - eltávolítani a régi bevonatot és alaposan tisztítani a falakat, majd rácsodni.
    Mivel a standard fürdők szöge 90 °, a szomszédos falak közötti szöget ellenállniuk kell. Hogy könnyebbé tegyük ezt a munkát, miután egy építési tér állt.
   3. Már az előkészített falakon új csempe. A következő lépés a fürdő telepítése lesz.
    Kétféleképpen lehet:
   • készítsen további alapot és telepítse a lábakat (megbízhatóbb);
   • állítsa be a zárójeleket, majd helyezze a lábakat.

   A sarokkád lábak felszerelése

   1. Épület szintjén igazítsa be a fürdőt, és mérje meg a legkisebb ponttól a padlóig terjedő távolságot a fürdőszobában.
   2. Tegye félre a vízvezetéket, és helyezze el az alapot a telepítési helyszínen. Itt téglára és cementhabarcsra lesz szükséged, de fontos, hogy a falazat magassága kissé alacsonyabb legyen, mint a méréseknél.
    A megoldást legfeljebb 12 órán keresztül megnehezíti, így türelmesnek kell lennie. Ekkor ellenőrizheti a csatornarendszer és a túlfolyó rendszer szivárgását.
    Ha valami jelenség fordul elő, zárja le az üregeket tömítőanyaggal. A lejárt időszak után telepítse a kádat, csatlakoztassa a csatornahálózatba, és ellenőrizze működés közben.
   3. Lehet, hogy a fürdőnek a falakhoz való rögzítése is van. Ahhoz, hogy lyukakat nyerjen, használjon perforátort.
   4. A falak és a vízvezeték között helyezzen el egy rugalmas lábazatot, és védi a csatlakozást a vízszivárgástól.
   5. A falazatot csempével kell díszíteni.

   A berendezés minden fázisában vigyázzon a fürdőre, nehogy károsítsa a bevonatot.


   További konfigurációként egy keretet csatlakoztathatunk a fürdőhöz. A fürdőszobai dekorációként szolgál, és ha lyukat készít, a tároló funkciót is ellátja.

   Még a fürdőkád is a legkisebb méretű, harmonikusan néz ki a szobában, ha a fürdőszoba méretének megfelelő arányban illeszkedik, valamint a fürdőszoba teljes belső részét alkotó egyéb elemekhez. Ne feledje!

   Corner fürdőszoba kis méretű - Tippek szakemberek 75 fotók!

   Van egy kis kis fürdőszobája? Nincs elég helyed a hatalmas fürdőbe?

   Remek megoldás erre a kérdésre - kis sarokfürdők. A gyártók minden évben növelik az ilyen megoldások számát egy kis fürdőre. Most minden ízhez és színhez kaphatók.

   Ebben a cikkben segítünk Önnek a sarokkád kiválasztásában.

   Formák és anyagok

   Bármilyen vízvezeték üzletekhez juttat, hatalmas sarokkáddal rendelkezik. De melyiket válasszuk? Nézzük meg az anyagokat, amelyekből készültek.

   Steel. Az ilyen sarokfürdők viszonylag olcsóbbak, mint más anyagok. Élettartamuk akár 15 év. Bár most nem nagyon értékesítik, még mindig megtalálhatja és megvásárolhatja őket.

   Öntöttvas. Elég jól megalapozottak. Hosszú élettartamuk (akár 20 év) önmagáért beszél. De ezeknek a fürdőknek egy hatalmas hátránya nagy súly. Most lassan, de biztosan elkezdenek eltűnni az értékesítésből.

   Ez a vasalás összetett technológiájának köszönhető. Érdemes megjegyezni, hogy még akkor is, ha ilyen fürdőt találsz, mindegy, költsége hihetetlenül magas.

   Az új anyagok nagy előnye az öntöttvasnak, ezért jobb kihagyni ezt az opciót.

   Akril. Nagy választék, alacsony ár és minőségi anyag - ez az anyag sarokkádjai fő jellemzője. A működés időtartama legfeljebb 15 év. Kiváló választás mindazoknak, akik fürdőszobájukba fürdeni kívánnak ilyen anyagot.

   De ne felejtsük el, hogy az akril gondos használatát igényli (rendkívül rosszul reagál a magas hőmérsékletre és a kémiai keverékekre). Szélsőséges esetekben visszaadhatja a helyreállításhoz.

   Ha nem akarsz hibázni a választással, akkor pontosan akril fürdőt vásároljon.

   Érdemes megjegyezni, hogy a gyártó az ügyféllel szembeni küzdelemben nagymértékben diverzifikálja az alkatrészeket a fürdőbe. Például hozzáadhat néhány elemet a listából:

   • vezérlő panelek;
   • masszírozó eszközök;
   • a vízsugarak erejének megváltoztatására való képesség;
   • puha párnák a fején;
   • vízhőmérséklet mérő érzékelők.

   A gyártó óriási számú különböző változtatást tesz lehetővé, így a sarokkád nem csak mosási hely, hanem kiváló pihenési időtöltés is. De meg kell érteni, hogy ezeknél a komponenseknél a gyártó jelentősen növelheti a sarokfürdők mennyiségét.

   A kis sarokfürdők előnyei és hátrányai

   A sarokfürdők méltán szerepelnek az életünkben. Számos előnyük van:

   • Kiváló választás a belső térben. A sarokkád tökéletesen kiegészíti a fürdőszoba belsejét.
   • Kis helyet foglal el. Ennek az előnynek köszönhetően számos világszerte választotta az ilyen fürdők javát.
   • Hosszú élettartam.

   De negatív oldaluk van. Ez általában magas ár, a kémiai tisztítószerek használatának hiánya és a megnövekedett vízfogyasztás.

   Sarokfürdő telepítése

   Először mérje meg a padló és a fal közötti szöget. Fel kell merőlegesnek lennie, de ha nem, akkor érdemes igazítani a falakat. Következőként:

   • Tudja meg, milyen méretűnek kell lennie egy sarokkáddal. Ehhez egyszerűen mérje meg azt a helyet, amelyre azt szeretné tenni.
   • Szintezze le a padlót (ha szükséges).
   • A fal és a fürdőszoba között külön lábazatot kell elhelyezni.
   • Telepítse a fürdőt

   Végezetül azt szeretném mondani, hogy a kis sarokfürdők a legjobb választás egy kis fürdőszobának.

   Még egy kis helyre is teljesítheti kívánságait. És ha megvásárolja a megfelelő tartozékokat egy ilyen fürdőszobához, akkor abban, hogy teljesen ellazulhat.

   Most pedig mernek javítani, és hagyni, hogy állandó kényelem uralkodjon a házában.

   Kis sarokkád

   A sarok mini-kád ideális megoldás egy kis fürdőszoba számára, ahol minden centiméter számít. A normál vízvezeték nem mindig kényelmesen helyezhető el egy ilyen helyiségben, és a zuhanyzókar nem tud teljesen helyettesíteni a fürdőt. A kompakt méret ellenére egy kis sarokkád kényelmesen használható, a legfontosabb dolog a megfelelő modell kiválasztása.

   Kis sarokkád

   Milyen fürdők kicsiek

   A sarokfürdők méretei a modell alakjától függenek: szimmetrikusak, a standard paraméterek 140x140 és 150x150 cm, aszimmetrikusak - 75x150 és 80x170 cm, minden kicsinek tekinthető kicsi, mint a megadott méretnél kisebb. Ugyanakkor az aszimmetrikus modelleknél a szélesség nem lehet 70 cm-nél kisebb, különben kényelmetlen lesz használni. A kis sarokfürdők közül a legelterjedtebbek a 120x120 és 130x130 cm méretű termékek, melyek kapacitása 200-300 liter. Ez a kategória magában foglalja a kis helyigényű fürdőket is, amelyek méretei mindössze 70x100 cm.

   A fürdőkád egy kis akril, méretarány

   Az ilyen kompakt vízvezeték nemcsak a helytakarékosság miatt népszerű, de fő előnye is lehet. Az ergonómikus, jól átgondolt alaknak és a szöghelyzetnek köszönhetően olyan kényelmes, mint a teljes méretű modellek, míg a víz sokkal kevesebbet fogyaszt. Az alapon lévő terhelés is kicsi, és még a kőből vagy az öntvényből készült átfedéses megerősítésre szánt exkluzív termékekre nincs szükség. Ami a külső kialakítást illeti, a kis és a nagy fürdők között nincs különbség: minden modellnek vonzó stílusos megjelenése van, különböző díszítőelemekkel, különböző formákkal és színekkel rendelkeznek.

   Aszimmetrikus sarokkád

   Szimmetrikus sarok akril fürdő Ravak új nap

   A kis fürdők jellemzői

   A kis méretű sarokfürdők a konfigurációban, méretben, gyártási anyagokban és berendezésekben különböznek egymástól. Attól függően, hogy a termékek ára is változik - vannak olyan kompakt modellek, amelyek többszörösére kerülnek, mint egy standard méretű fürdő.

   Bowl alak

   A sarokfürdők legnagyobb részét szimmetrikus modellek képviselik negyedkörben. Ez a kialakítás tökéletesen illeszkedik minden szögbe, szorosan a falak mellett, és nagyon vonzónak tűnik. A keverő általában balra vagy jobbra, legalábbis elölről. A sarokban vannak hatszög alakú edények is, amelyek kis helyet foglalnak el, a belső pedig elég tágasak ahhoz, hogy kényelmesen fürödjenek.

   Szögletes szimmetrikus kád

   Következő aszimmetrikus modellek, amelyek közül leggyakrabban vannak trapéz alakú edények és egy ovális ovális alakú edények. Jobb- és baloldalra osztva, szélessége nagyon kompakt, lehetővé teszi, hogy kényelmesen nyújtsa a lábakat a vízkezelések során. Az ilyen kialakítások ideálisak a zuhanyfüggönyök felszereléséhez, ami lehetővé teszi egy zuhanyzó és kád kombinációjának korlátozását.

   Kényelmes sarokkád

   Gyártási anyag

   Az öntöttvasból készült legkisebb közös mini-fürdők már kaphatók. Ez az anyag nem különbözik a plaszticitástól és a könnyű feldolgozásból, ezért az öntöttvas fürdők mennyisége nagyon korlátozott. Ezek a termékek ideálisak a retro stílusban díszített fürdőszobában.

   Öntöttvas sarokfürdõ

   A rozsdamentes acél tálak széles körben elérhetők a piacon, és a kis méretű szögletes modell kiválasztása nem nehéz. Az acél fürdők olcsóak, könnyűek, könnyű gondoskodni róluk, de gyorsan és hangosan lehűlnek a vízsugarak alatt, amelyeket sokan nem szeretnek.

   Rozsdamentes acél sarokfülke

   Az akril fürdők nem rendelkeznek ezekkel a hátrányokkal, és jelenleg a legnépszerűbbek. Az akril lágysága lehetővé teszi bármilyen formájú és méretű tálak készítését, aminek köszönhetően az akril fürdők, beleértve a sarkokat is, rendkívül szélesek. Ezek öntött és extrudált akrilból készülnek, és a késztermékek különböző jellemzőkkel bírnak. Az öntőfürdők megbízhatóbbak és tartósabbak, a gyártási technológia pontos betartása mellett.

   Akril sarokfülke

   Az akril és kvarc keverékéből készült kvarc fürdők kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek. Tartósabbak, nagyon kopásállóak, kifogástalan megjelenésűek. A gyártási technológia lehetővé teszi, hogy bármilyen konfigurációjú tálat készítsenek, ezért a sarokkvarc-modellek választéka meglehetősen széles. Ez csak a költségek, amelyek magasabbak, mint az akrilé, és ezeket a termékeket nem lehet költségvetésnek nevezni.

   Kvarcos sarokkád

   A piac nagy szegmense a mesterséges márvány fürdőjét foglalja el. Erős, tartós, a káros hatásokkal szemben ellenálló, ezek a kádak leginkább a megjelenésükhöz vonzanak. Hófehérek, a kő természetes felépítésének követésével, a belső térben pedig nagyon fényűzőek. Az ilyen termékek hátrányai kevések, és a legjelentősebb a magas ár.

   Mesterséges sarokkád

   felszerelés

   Kompakt mérete ellenére a kis fürdők teljesen azonos méretűek, mint a teljes méretűek. A modelltől függően a tál lehet a következő lehetőségek:

   • különböző típusú hidromasszázs;
   • aero masszázs;
   • színterápiás;
   • fertőtlenítő rendszer;
   • túlfolyó védelem;
   • kontúrvilágítás;
   • elektronikus vezérlőpanel;
   • védelem a száraz elindulás ellen.

   Jacuzzi

   A fürdés kényelmesebbé tétele érdekében a fürdők kényelmes fejtámlákkal és korlátokkal vannak felszerelve, és a beépített ülések mély tálakban vannak elhelyezve. Számos gyártó rendelkezik alapvető modellekkel, amelyek teljes sorát a vevő kérésére, felár ellenében alakítják ki.

   Fürdőkád a fejtámlákkal és hidromasszázs

   A kompakt vízvezetékgyártók legjobb gyártói

   A minőséget és a funkcionalitást tekintve az olasz modellek a legjobb kis fürdők. A vezető pozíciókban a Jacuzzi, a Cezares és az Albatros márkák vannak, amelyek termékei már sok pozitív visszajelzést kaptak a hazai fogyasztóktól. Kényelmes, nagyon kompakt, megbízható működésű fürdők vonzó kialakítással rendelkeznek, és a legegyszerűbb modellek elegánsnak és szilárdnak is tűnnek. Az olasz fürdő egyetlen mínusz az a magas költség.

   Jacuzzi Aura Corner

   Megfizethetőbb, de ugyanolyan jó minőségű, kis cseh fürdővel. A Riho és a Ravak márkájú, szimmetrikus és aszimmetrikus modellek széles választékát kínálja, modern stílusban. Az árkategória lehetővé teszi, hogy a legjobb megoldás legyen a mobiltárca számára, miközben a költséghatékony fürdőhelyek minősége nem rosszabb, mint a legdrágább modelleknél.

   Akrilkád Ravak Rosa

   A szlovén Kolpa-San, a lengyel Сersanit, az osztrák-lengyel alpesi és a spanyol Roca fürdők nagy igényeket támasztanak. Ezek főként fröccsöntéssel készült akril modellek. Rendelkezésre állnak a funkcionalitás és a magas megbízhatóság miatt, amit hosszú garancia idő áll fenn.

   Akkumulátor akril Cersanit Kaliope

   A hazai cégek közül vannak említésre méltó gyártók: Triton, Radomir, 1Marka, Akrilan. A szögletes kis orosz gyártmányú fürdők ergonomikus alakúak, szép megjelenésűek, az optimális arány a minőség és az ár tekintetében. A külföldi modellekhez hasonlóan a berendezés széles funkcionalitással rendelkezik, a vevő kérésére az alapvető lehetőségek teljesíthetők.

   Akrilkád Triton Medea

   Akrilfülke Triton Pearl Shell

   Népszerű modellek kompakt fürdők

   Hogyan válasszunk egy kis fürdőt

   A kicsi fürdő választásakor a fő kritérium a családtagok összetettsége. Egy nagy fizikummal rendelkező személy nehezen veheti igénybe ezt a fürdőszobát, különösen egy aszimmetrikus keskeny tálban. Ha a lakásban lakók egyike sem épül fel, akkor nem lesz nehéz kiválasztani a legjobb megoldást a kompakt méretben.

   A sarokkádnak kényelmesnek kell lennie

   Először is el kell döntenie, hogy hol kényelmesebb elhelyezni a fürdőt és mérni a kiválasztott területet. Ügyeljen arra, hogy fontolja meg a folyosó szélességét és a bútorok helyét, így a vásárlás után nem kell mindent átrendezni. Végezze el a méréseket a lehető legpontosabban, néhány centiméternyi margót hagyva a terület peremén.

   A legjobb, ha egy fürdőszobai tervet készítenek, minden távolságot megmérve, hogy a lehető legjobb hely legyen a vízvezetékhez

   A legjobb választani a vízvezetékeket nagy üzletekben vagy a híres márkák képviselőinek hivatalos honlapján - így elkerülheti a hamis vásárlás kockázatát. Megfelelő modell vizsgálatakor gondosan ellenőrizze a külső és belső felületeket, ellenőrizze a berendezést, győződjön meg arról, hogy nincsenek látható hibák. Mindenképpen hasonlítsa össze a kád méreteit a mérésekkel. A termék megvásárlását csak minőségi tanúsítvány bemutatása után jótállási jegyet kell kiadnia.

   Sarokfürdő telepítése

   A fürdő mérete nem befolyásolja a beépítési technológiát, és az egyetlen különbség a testmozgás kevésbé, a kompakt modellek súlya miatt. A szögszerkezet legfontosabb feltétele a falak és a sarok egyenletessége. A padlózat hibáit kompenzálhatja a lábak beállításával vagy a doboz alatt álló dobogó felépítésével, de az ívelt sarokban lévő oldalak szoros illesztése nem fog működni. Rendszerint az összehangolást előzetesen végrehajtják, még a falburkolat szakaszában is, és a vízvezeték szerelése nem okoz gondot.

   Az acél és az akril modellek kétféleképpen vannak felszerelve: a kereten és a tégla alapján. Az első lehetőség a végrehajtásnál sokkal egyszerűbb, a telepítéshez elég idő és erőfeszítés szükséges. A második módszer megbízhatóbb, ezért alkalmazzák olyan esetekben, amikor a szerkezetben nagyobb terhelés várható. A munkához szükség lesz:

   • építési tér;
   • szinten;
   • fúrni egy sor fúrókkal;
   • tömítőanyag;
   • fürdő lábazattal

   1. lépés: A szög kiszabadul minden felesleges és a mérések négyzet alakúak. Ha észrevehető szabálytalanságok vannak, le kell szedni a lapkát, és a falat és a furnérozást a fürdő peremén át kell igazítani. Ha a felület sík, ügyelni kell arra, hogy a csempe jól illeszkedjen mindenütt, nincs repedés és üreg.

   A szerelés előtt ajánljuk a csempecsatlakozások tömítését szilikon tömítőanyaggal

   2. Lépjen ki a csomagolásból, ellenőrizze az összes kötőelemet. A gyártónak a termékhez mellékelt utasításai szerint egy tartókeretet csavartak a tál aljára. Ehhez először alkalmazza a vezetősíneket, jelölje meg a pontokat a szerelőfuratokon keresztül egy ceruzával, és fúrja át az utasításokban megadott mélységet. A csavarokat a vezetőkön csavarozzák, majd a lábakat behelyezik és rögzítik.

   Profilok és lábak

   Jelölés fúráshoz

   Az orrfuratok felszereléséhez

   A csavarok csavarozása

   A keretnek szorosan illeszkednie kell a tál testéhez, és ne nyomja meg a millimétert, ha megnyomja. De a lábakon lévő anyákat addig nem lehet meghúzni, amíg a lábak magasságban vannak beállítva.

   3. lépés: A fürdőt elfordítják, gondosan behelyezik egy sarokba, és a falhoz közel helyezkednek el. Az oldal tetején feküdt az épület szintje, és elkezdte megcsavarni a lábakhoz való csatolást, a tálat vízszintesen igazítva. A magasság beállításakor az anyákat az ütközőhöz rögzítjük, hogy a lábakat a kívánt helyzetben rögzítsük.

   Győződjön meg róla, hogy a fürdő vízszintes.

   4. lépés: A kád el van távolítva a falról és a csaptelep, az elvezető rács van felszerelve, a szifon csatlakozik.

   A védőfóliának egy részét le kell vágni a szifon behelyezése előtt

   Szifon a parsingban

   Be kell szerelnie a tömítést a lyukba

   Szilikon felhelyezése a szifon elemre, amely az alsó leeresztő nyílás alatt helyezkedik el

   A leeresztőrács csavarja

   A tömítés felszerelése a szifon részre, amely a fürdő felső lefolyónyílásához van rögzítve

   A fürdőkád elvezetésének felső furatát csavarja be

   A hullámosság mindkét oldalán kopott anyákat és tömítéseket

   A tömítés beépítése a ganderbe

   A csatorna és a hullámosság kapcsolata

   A parafát csatolni kell a gyűrűhöz.

   A fúvókák összekötése a felső leeresztőnyílással

   A szifon ezen része összeköti a lefolyót és a csatornát.

   Ha a kialakítás további rögzítéseket biztosít a falhoz, ugyanabban a lépcsőben rögzítse a rögzítőelemek pontját, fúrja le a csempe lyukakat a tűk alatt, és rögzítse a bilincseket.

   A fürdőt a falhoz rögzítőkkel rögzítik. A kád oldalán kefével vannak felszerelve

   5. lépés Ha a korlátok be vannak helyezve, akkor a fürdő oldalára kell helyezni, és egy ceruzával körbevéve egyenletesen körbevéve. Ezután alkalmazzon egy mintát a jelöléshez, és jelölje meg a kötőelemek fúrásának pontját. Óvatosan fúrja át a lyukakat, tisztítsa meg és helyezze be a rögzítőcsavarokat, miután vízálló tömítőanyagot használ az alátétekhez. Csavarja be a csavarokat a perem alsó oldalán, húzza meg az anyákat mindaddig, amíg le nem állnak, hogy a rakodás során a korlát ne mozdulhasson.

   6. lépés: A fürdőt szorosan a sarokba helyezzük, ismét ellenőrizzük a vízszintes pozíciót, csatlakoztassuk a vízellátást és a lefolyót. Kapcsolja be a vizet, és ellenőrizze a szivárgásokat a csomópontokon. Ha szivárgást észlel, húzza meg szorosabbra az anyákat és ellenőrizze újra.

   Lépés 7. Telepítse a dekoratív képernyőt. A felső szélét a fürdőkád oldalán hozza, szintbe helyezze, majd a képernyő oldalszéleinek helyét a falakon lévő vonalakkal jelölje meg. E sorok mentén lyukakat fúrnak és L-alakú rögzítőlemezlemezekkel csavarozzák. Ezután ismét alkalmazza a képernyőt, rögzítse azt a felső élre, rögzítse az oldalán található csavarokkal és zárja le a rögzítőelemeket dekoratív dugóval.

   Továbbá, a képernyő függetlenül lehet profilokból és gipszkartonból, gyönyörű mozaik burkolattal.

   A blokkokat a nagyobb stabilitás érdekében a fürdőre telepítik

   Poliuretán hab a gázblokk és a fürdő alja között

   Akril sarokfürdők

   A sarok akril fürdőkád kiváló választás azoknak a vásárlóknak, akik egyrészt egy szögletes fürdő telepítésével szeretnék helyet takarítani a fürdőszobában, másrészt pedig nem akarják feláldozni a kényelmet. Mivel az akril fürdők közé tartozik, olyan megoldásokat lehet választani, amelyek könnyen kezelhetők és karbantarthatók, hosszú ideig tartanak, és minden szükséges funkcióval rendelkeznek.

   Keresünk sarok akril fürdőt

   A szögletes akrilfürdők vásárlása segít az online áruház vezetőinek, ahol magas színvonalú termékeket kínálnak az Ön igényeinek és ízlésének. Minden sarokkád a világhírű márkákból.

   Összesen katalógusunk több mint 150 különböző modellekből áll több mint 20 világhírű gyártótól. Az ilyen széles termékválaszték lehetővé teszi, hogy ne csak akril sarokkádat vásároljon, hanem csak olyan megoldást válasszon, amely minden irányban megfelel.

   A sarok akril fürdők mérete és árai

   A szögletes akril fürdők mérete 125 és 182 cm között változhat Népszerű méretű fürdők:

   Az árkategóriák akril fürdőket mutattak be, 9000 rubel raktáron. A hidromasszázs sarokfürdő átlagosan 35 000 és 100 000 rubel között kerül.

   Csak ezen a télen: Csehország teljes értékesítésének nagykereskedelmi áron. Vigyázz a promóciós kódokra, vagy regisztráljon az állandó kedvezményekre!

   A költségek akár 10% -át is megtakaríthatja az összes szükséges vízvezeték megvásárlásával egy készletben! Adja meg a részleteket a vezetőknél.

   Sarokfürdők: méretek, árak, fotók

   Kattintson a paraméter melletti négyzetre, és válassza ki az árkategóriát

   / Kattintson a "Recruitment"

   Itt van egy videó utasítás

   Katalógusunkban 190-300 liter mélységű sarokfülkék széles választékát kínáljuk.

   Hívjon bennünket, és ingyenes tanácsot adunk Önnek, melyik fürdő modell alkalmas otthonára!

   Ügyfeleinket:

   • Gyors szállítás - 24 órán belül.
   • Kedvezmények, promóciók és mentési lehetőség.
   • Kiváló minőségű termékek garanciával.

   Corner Shell katalógus

   Termékkód: 1853

   Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

   Magasság magassággal (cm): 70.2

   Termékforma: aszimmetrikus

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Termék kód: 2805

   Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

   Magasság magassággal (cm): 69.6

   Termékforma: aszimmetrikus

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Termék kód: 29198

   Termékkód: 1855

   Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

   Magasság magassággal (cm): 70.9

   Termékforma: aszimmetrikus

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Termék kód: 29200

   Termék kód: 2868

   Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

   Magasság magassággal (cm): 68

   Termékforma: aszimmetrikus

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Termékkód: 1851

   Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

   Magasság magassággal (cm): 71.5

   Termékforma: aszimmetrikus

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Termék kód: 2835

   Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

   Magasság magassággal (cm): 71.6

   Termékforma: negyedkör

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Termékkód: 9275

   Magasság magassággal (cm): 65

   Termékforma: aszimmetrikus

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Termékkód: 9274

   Magasság magassággal (cm): 65

   Termékforma: aszimmetrikus

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Termék kód: 9279

   Magasság magassággal (cm): 74

   Termékforma: aszimmetrikus

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Termék kód: 9278

   Magasság magassággal (cm): 74

   Termékforma: aszimmetrikus

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Termékkód: 1846

   Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

   Keret: nem, külön kapható

   Túlfolyó vízelvezetés: nem, megvásárolható külön

   Termék kód: 29199

   Termék kód: 9276

   Magasság magassággal (cm): 67

   Termékforma: negyedkör

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Termék kód: 9267

   Magasság magassággal (cm): 70

   Termékforma: negyedkör

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Termék kód: 2813

   Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

   Magasság magassággal (cm): 76.2

   Termékforma: aszimmetrikus

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Termék kód: 2823

   Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

   Magasság magassággal (cm): 69.2

   Termékforma: negyedkör

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Termék kód: 2838

   Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

   Magasság magassággal (cm): 72

   Termékforma: negyedkör

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Termék kód: 2808

   Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

   Magasság magassággal (cm): 73.3

   Termékforma: aszimmetrikus

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Termék kód: 2832

   Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

   Magasság magassággal (cm): 66.3

   Termékforma: negyedkör

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Termék kód: 2817

   Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

   Magasság magassággal (cm): 74.5

   Termékforma: negyedkör

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Termék kód: 2827

   Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

   Magasság magassággal (cm): 69.4

   Termékforma: negyedkör

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Termék kód: 2843

   Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

   Magasság magassággal (cm): 71

   Termékforma: negyedkör

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Termékkód: 9089

   Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

   Magasság magassággal (cm): 67.5

   Termékforma: aszimmetrikus

   Telepítés típusa: beépített, fal

   Termék anyaga: Akril

   Termékkód: 9088

   Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

   Magasság magassággal (cm): 67.5

   Termékforma: aszimmetrikus

   Telepítés típusa: beépített, fal

   Termék anyaga: Akril

   Termékkód: 2845

   Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

   Magasság magassággal (cm): 69.8

   Termékforma: negyedkör

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Termék kód: 4203

   Magasság magassággal (cm): 58

   Termékforma: negyedkör

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Belső stílus: modern stílus

   Termékkód: 9106

   Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

   Termékforma: aszimmetrikus

   Telepítés típusa: beépített, fal

   Termék anyaga: Akril

   Termék kód: 9101

   Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

   Termékforma: aszimmetrikus

   Telepítés típusa: beépített, fal

   Termék anyaga: Akril

   Termék kód: 9133

   Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

   Magasság magassággal (cm): 61

   Termékforma: aszimmetrikus

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Termékkód: 9121

   Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

   Magasság magassággal (cm): 62

   Termékforma: aszimmetrikus

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Termékkód: 9115

   Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

   Magasság magassággal (cm): 62

   Termékforma: aszimmetrikus

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Termékkód: 9105

   Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

   Termékforma: aszimmetrikus

   Telepítés típusa: beépített, fal

   Termék anyaga: Akril

   Termék kód: 9102

   Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

   Keret: nem, külön kapható

   Lábak: nem, a lábakon történő felszerelés nincs megadva

   Termék kód: 4196

   Magasság magassággal (cm): 69

   Termékforma: negyedkör

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Belső stílus: modern stílus

   Termékkód: 9124

   Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

   Magasság magassággal (cm): 62

   Termékforma: aszimmetrikus

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Termék kód: 9116

   Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

   Magasság magassággal (cm): 62

   Termékforma: aszimmetrikus

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Termékkód: 9104

   Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

   Termékforma: aszimmetrikus

   Telepítés típusa: beépített, fal

   Termék anyaga: Akril

   Termék kód: 9103

   Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

   Termékforma: aszimmetrikus

   Telepítés típusa: beépített, fal

   Termék anyaga: Akril

   Termékkód: 9125

   Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

   Magasság magassággal (cm): 62

   Termékforma: aszimmetrikus

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Termékkód: 9114

   Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

   Magasság magassággal (cm): 62

   Termékforma: aszimmetrikus

   Telepítés típusa: fal

   Termék anyaga: Akril

   Milyen szögletes fürdőt mutatnak be a katalógusban?

   A katalógusunkban bemutatott minták közül a szögletes fürdők különböznek:

   • jobbra és balra;
   • szimmetrikus és aszimmetrikus alakú;
   • csúszásgátló bevonattal, jelentősen csökkentve a sérülés kockázatát;
   • olyan hidro- és aero masszőrökkel, amelyek erős gyógyító hatással bírnak, ami különösen fontos az egészségügyi problémákkal küzdő emberek számára;
   • egyszemélyes és kettős;
   • kényelmes ülésekkel, fejtámlákkal és karfákkal;
   • pneumatikus gombbal a masszírozó rendszerek aktiválásához.
   A legmegfelelőbb választási lehetőségek közül választhat a fürdők a kvarnából - egy új generációs anyag, amely a legnagyobb erősséget és tartósságot biztosítja a termékek számára.

   Milyen előnyei vannak a Kabini.ru-nak?

   A mi boltunkban Ön:

   • minden bemutatott termékkategóriában ésszerű áron;
   • az áruk gyártói által nyújtott garanciák;
   • gyorsított szállítás (24 órán belül).

   Javasoljuk, hogy fordítson figyelmet ezekre a termékekre.

   • Fürdő 120x70 cm

  • Akrilfürdő hidromasszázs

   Kis méretű fürdők típusai, mérete és anyaga

   Első pillantásra a fürdő úgy tűnik, hogy egy közönséges egészségügyi berendezés, amely szükséges a tisztaság és a higiéniai eljárások fenntartásához. Valójában a pihenés, a pihenés és a test gyógyulásának is szolgál.

   Ezért a lakástulajdonosok annyira vonakodnak attól, hogy megtagadják a szabványos mosóedény felszerelését a zuhanytálca kedvéért, még a szűk helyiségekben is. Szerencsére a modern betűkészletek méretei, anyagai és típusai annyira változatosak, hogy egy kényelmes kis méretű modellt választanak. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a kis fürdőket, amelyek kis méretűek, a lehető legkönnyebb használhatóságot biztosítják.

   méretek

   A nem szakember számára nehéz megérteni, hogy milyen méretű fürdőt lehet kicsinek tekinteni, és hogy kényelmesen használható-e. A termékkategória meghatározásakor a gyártók általában a 150-175 cm hosszú és 70-75 cm széles mosó tartály szabványos méreteiből állnak. szabvány:

   • A kis betűk hosszúsága általában 120-150 cm, ez a méret nem teszi lehetővé a fürdést fekvő fekvés közben, de használható ülő vagy fekvő helyzetben. Problémák egy kis hosszúságú mosó tartályban előfordulhatnak magas termetű emberekben.

   Fontos! Kisebb fürdő vásárlásakor kompromisszumos kompromisszumot kell találni, amely szűk helyeken és kényelmesen használható. A legegyszerűbb formát egy kis betűtípushoz szögletesnek tekintik. Egy aszimmetrikus vagy szimmetrikus saroktál, beépített tárolóterekkel, jelentősen megtakaríthatja a kis helyiségben szabad helyet.

   A szabványos méretű betűtípusokat általában fekvő rekeszeknek nevezik, mivel lehetővé teszik a közepes magasságú emberek higiéniai eljárását. Ez az opció a legkényelmesebbnek tekinthető, mivel ilyen fürdőbe merülhet. De egy ilyen modell telepítése elengedhetetlen luxus a tipikus lakások szűk helyére. Szög vagy normál tál kis méretű:

   1. Ülő. A mosogatótartályokat, amelyek hossza nem haladja meg a 120-130 cm-t, üldöztetésnek hívják. Az ilyen modelleket a helyiségben lévő súlyos helyhiányos körülmények között telepítik, mert csak egy gyermek kényelmesen mossa le őket. A modern akrilfülkék beépített üléssel készültek, így sokkal kényelmesebb a használatuk.

   Érdekes, hogy egy kis sarokmosó tartály sokkal kényelmesebb lehet a használatnál, mint a szabványos, mivel a jobb vagy bal oldalra szerelhető, ami megkönnyíti a tér rendezését a szobában.

   alak

   Ha csak fürdőkádhoz öntöttvas használták, a modellek alakja és mérete nem volt teljesen más. Most a betűkészletek sokkal kompatibilisek az anyagok feldolgozásában, így a gyártóknak lehetőségük van arra, hogy több levél, ovális, kör alakú, sokszög alakú termékeket készítsenek. A forma a kád méretével együtt meghatározza a használat kényelmét. A kis fürdők legnépszerűbb kialakításai:

   • Direct. A 150 cm hosszú, ovális vagy téglalap alakú betűk tökéletesen illeszkednek a standard fürdőszoba falai közé. Az ilyen modellek telepítése megoldja a szabad helyhiány problémáját, ami a helyiség ésszerű használatát teszi lehetővé. Egyenes kád öntöttvasból, acélból, akrilból és műkőből készül, általában kevesebb mint egy sarokba kerül. A tál kis mérete lehetővé teszi, hogy csak üljön és feküdjön fel, amikor ugyanolyan méretű szögmodell fekszik.

   Tapasztalt mesterek nagyon apró egészségügyi létesítmények tulajdonosainak ajánlottak, hogy figyeljenek a tál alakú betűtípusokra. Ezek a modellek kis méretűek, kerek vagy ovális alakúak, és a mélység sokkal nagyobb, mint a szabvány. A tál mélységének növelésével teljesen vízbe merülhet, még ülő helyzetben is.

   anyagok

   Egy kis fürdő meglehetősen gyakori vízvezeték szerelvény, mivel a lakástulajdonosok alapított tömege nem engedheti meg magának, hogy standard méretű betűtípust telepítsen a standard lakásokban lévő kis méretű fürdő miatt. A kompakt modellek gyártásához mindenféle anyagot használnak:

   1. Öntöttvas Ez hagyományos anyag a mosogatógépek gyártásához, nagy tömeg, alacsony hővezető képesség és nagy mechanikai szilárdság. Nehéz találni kis méretű öntöttvas fürdőket, de a magas költségek ellenére az ügyfelek nagyban értékelik és értékelik őket. Az anyagból származó betűk lassan lehűlnek, nem okoznak zajt a vízgyűjtés során, egyszerűen telepíthetők, több mint 50 éve szolgálnak.

   Kérjük, vegye figyelembe, hogy kis méretű mosóedény vásárlásakor ellenőrizze a termékek megfelelő minőségbiztosítási tanúsítványának rendelkezésre állását, valamint gondosan szemrevételezheti a terméket zsetonokra, repedésekre és rejtett hibákra.

   Kis sarokfürdők: típusok, méretek, jellemzők

   A gyártók évente több modellt gyártanak a különböző fürdők számára. Ez lehetővé teszi a vevő minden kérésének kielégítését.

   Jól bevált kis sarokfürdők.

   Mi a jobb kis sarokfürdő?

   Ennek a modellnek a fő előnye a kis méretű helyiségekben való valós használat. Formájuk lehet négyzet és ferde. Az ilyen termékek jelentősen megtakaríthatják a helyet, és a tulajdonosoknak lehetőségük van arra, hogy ebben a teremben újabb bútorokat helyezzenek el.

   faj

   A kisméretű sarokfürdők 4 fajtája létezik. Ezek a termékek:

   akril és polimer beton.

   A leggyakoribb öntöttvas típus a képen látható. Fő előnye másokkal szemben az egyszerű szerelés és a jó hőszigetelés. A negatív oldal csak két komponensből áll: nagy tömeg és magas költség.

   A gyártási folyamatban lévő acélmodelleket különleges kezelésnek vetik alá. Az ilyen típusú bevonat felső rétege zománc, amely gyönyörű megjelenést kölcsönöz a terméknek, amint azt a fénykép mutatja. Az ilyen fürdők nagyon praktikusak és tartósak a használatban, ami kétségtelenül az előnye. Meg kell jegyezni, hogy hátrányuk a gyenge hővisszatartás.

   A legnépszerűbb modell az akril sarokfürdők, amelyek a képen szerepelnek. Nagy szilárdsággal, kopásállósággal, hő megőrzéssel jellemezhetők. Számos előnye ellenére hátrányai vannak az akril típusoknak: a magas ár és az anyag törékenysége. Az akril sarokfürdők kis méretének köszönhetően a legközelebbi apartmanokban is telepítheti őket, ami még inkább népszerűvé teszi ezt a mintát.

   Az akril anyag kombinációja a polimer betonból kifinomult megjelenést kölcsönöz a terméknek, ami vonzza a figyelmet. Ez a fajta fürdő bármely beltér számára alkalmas. Az egyetlen hátránya, hogy magas költségük van.

   Méretek és alakzatok

   A kis sarokfürdők méretei általában ilyenek:

   A méret mellett fel kell tüntetni az értékesítési formákat is. A termékek a következők formájában készülhetnek:

   A sarokkádak csomagja jacuzzi, hidromasszázs és csúszó polimer függöny.

   Kiválasztási szabályok

   Mielőtt fürödni vásárolna egy üzletet, előzetesen megismerkedhet azok jellemzőivel és lehetséges méreteivel. Összehasonlíthatja a megfelelő irányú online áruházakban bemutatott modelleket. Vannak olyan általános kérdések, amelyekre a következőket kell összpontosítani:

   Tipikusan a kis sarokfürdők mérete 180 cm-nél nagyobb, a 150-160 cm méretű modellek mérete nagyobb, mint a hagyományos modelleknél, ami azt jelenti, hogy a vízfogyasztás nagy lesz. Az ilyen fürdő feltöltésének felgyorsítása érdekében a leggyakrabban használt kaszkád-keverőket használják, amelyeket előre beépítettek a vízvezetékbe.

   Mint már említettük, az akril fürdők a legnépszerűbbek. Ez az anyag tartós, megbízható, és ezért minőségi. Meg kell jegyeznünk, hogy egy ilyen fürdő körülbelül tizenöt évig tart.

   Telepítési technológia

   A legmegfelelőbb telepítési megoldás egy szakképzett munkavállaló meghívása. De te magad is megteheted:

   Az első lépés az leszerelés a fürdőszoba minden méretének építési vonalával. Ezek a lépések szükségesek a sarokkád méretének meghatározásához.

   Ezután ki kell emelni a padlót.

   Vannak olyan gyártók, amelyek magukban foglalják további termékek beszereléséhez szükséges rögzítőelemeket. Ebben az esetben lyukakat kell fúrni egy lyukasztóval.

   Ezután meg kell tenni a fal és a fürdőszoba között a speciális szegélylécet, amelyet rugalmassága jellemez. Szükséges, hogy a víz ne szivárogjon a csomóponton.

   Ezután a fürdőszoba lábai és a fürdő maga kerül felszerelésre.

   Mint látszik, a sarokkiképzők sokasága meglehetősen nagy. Mindegyik bemutatott modellnek mind előnyei, mind hátrányai vannak. A különféle sarokfürdők árának is megvannak a saját árai, és nagyon különbözhetnek egymástól. Ezt azzal magyarázza, hogy mindegyik változatnak más minősége, megbízhatósága, gyártási anyaga van. Mindenesetre, mielőtt egy adott fürdőszobát vásárolna, meg kell értenie annak jellemzőit, amennyire csak lehetséges, és konzultáljon egy szakemberrel.