Legfontosabb > Fürdő

Top 5 akril fürdő gyártó

Akril - a fürdő egyik legfejlettebb anyaga. A jó akril fürdők nem veszítik el szépségüket az idő múlásával, könnyen tisztíthatók és kényelmesen használhatók. Az akril vízvezetékből készült könnyű és tartós. Ezért könnyen felszerelhető hidromasszázs berendezések akril fürdőkbe, és a jó hidromasszázs akril fürdők ára alacsonyabb, mint más anyagokból készült hidromasszázs fürdők esetében.

Nem meglepő, hogy a mi piacunkon óriási választékban állnak az akril fürdők modelljei, hidromasszázzsal vagy anélkül. Hogyan navigálhat a fajta között? Vizsgálatunkban megpróbáljuk megválaszolni azt a kérdést, hogy melyik akril fürdõk melyik cég jobbak, és az akril fürdõk gyártóinak értékelését.

A legjobb európai akril fürdők

A legjobb gyártó akril fürdõk rangsorolásának vezetője a Roca. Az aggodalom pompája A Roca Group a kiváló minőségű akrilból készült különféle fürdők széles választékát kínálja. Nem meglepő, mert a cég 1929 óta gyárt ilyen típusú egészségügyi termékeket. Hatalmas tapasztalatokkal, bevált technológiákkal évtizedekig hatékony megoldások - mindez a Roca, a Jika és a Laufen márkájú szakosodott termékeket eredményezte. Raktáron:

 • Szögletes, szögletes és ovális akril kádak klasszikus és modern formában különböző kiegészítésekkel: görgők, fejtámlák, egy vagy két fogantyú, dekorációs panelek, beépített fiókok tárolására csalók, beépített csaptelepek, termosztátok, kipufogó készlet és még zuhanyzó képernyők szerves üveg, eltávolítja a fröccsenő víz zuhanyzás közben.
 • Téglalap alakú, szögletes és kerek akril kádak különféle hidromasszázs rendszerekkel.

Az akril Roka fürdők beépített kerete 40-65 cm mély és 160 literes vagy annál nagyobb tisztaságú.

A termékeket az EU-ban, az USA-ban és 2006 óta Oroszországban gyártják. 2004-ben az aggodalom döntött a Roca Rus leányvállalatának nyilvántartásba vétele és a Tosno (Leningrad Régió) városban lévő üzemben több vonal elindítása mellett. 2017-ben a cég több mint 30 műhelyben büszkélkedhet, amelyek a legmodernebb technológiával vannak felszerelve és évente legalább 500 ezer darab terméket állítanak elő.

 1. Több mint 200 öntött és extrudált akril modell.
 2. Különböző tervezés.
 3. Nagyfokú kopásállóság. Akrilvastagság - legalább 6 mm. Kiegészítve speciális csúszásgátló és szennyeződésgátló bevonatok, aminek köszönhetően a kád egyszerűen tisztítható koptató háztartási vegyszerek használata nélkül. Ugyanakkor a termék súlya meglehetősen kicsi, és nem jelent különleges terhelést a tartószerkezetekre, ami nagyon kényelmes a régi raktárházak számára.
 4. Megfizethető ár. A fürdők költsége a konfigurációtól függ, és 8 500-120 000 rubel.
 5. Tartósság. Garancia - 8-10 év akril, kiegészítők - 2 év.
 6. Kereskedelmi szolgáltatások és szervizközpontok széles körű hálózata. Úgy véljük, hogy ez a legjobb ajánlás az aggodalomra, mivel annak ellenére, hogy hazánk minden régiójában van egy felhatalmazott szolgáltatás, bármilyen bonyolultság javítása és a hibás fürdőhelyek pótlása gyorsan és problémamentesen történik.
 1. Vannak meghibásodott fürdők vagy termékek, amelyek hibás összetevőket tartalmaznak (orosz üzem termékeiből);
 2. Vannak hamisítványok a piacon, ezért óvatosnak kell lenned a vásárláskor.

Nem akarsz kijutni egy kényelmes fürdőből - ez a szlogen legjobban leírja a cseh RAVAK cég által gyártott akrilfürdők sorozatát. A cég 1991-ben alakult, és zuhanytálcákkal és üveg-, akril- és ABS-műanyag paletták gyártásával foglalkozott.

Az akril konvencionális és hidromasszázs fürdők 1998-ban jelentek meg a vállalat kínálatában, és gyorsan elismerést nyertek az ügyfelek részéről az egyik legjobb, ergonómikus, kényelmes használatra és karbantartásra, tartós és kopásálló. A nemzetközi kiállításokon elnyert számos díj pedig a sikeres, minőségi termékek gyártójává vált, amely a vevő igényeire koncentrál.

A Ravak szinte minden építési kiállításon vesz részt, és folyamatosan díjazást nyer az innovatív megoldásokért. Az utóbbiak közül a Red Dot2015, a Mosbuild-2016-ban való részvétel és még sokan mások.

 1. Több mint 25 gyűjtemény akril fürdők tervezett szerint a "hasznos design" elv. A termékek kielégítik a legigényesebb ízeket. A maximális kényelem érdekében válasszon a You sorozatból. Az evolúciós fürdők széles tábláit az anyák és a magas emberek gondozásával értékelik. Az olvasó szerelmesei érdeklődnek a Vanda praktikusságától és ergonómiájától. De a masszív fizikum vásárlói előnyben részesítik az XXL vonalat - szuper nagy és szuper kényelmes anatómiai kádak.
 2. Ritka az akril fürdők gyártói számára különféle méretekben.
 3. Működési kényelem és sokoldalúság Az akril felület sima, nagyon fényes és nem porózus. Ezért könnyen mosható, kiváló antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. A minőségi akril egyik jellemzője a fehérség. A Ravak összes termékének főzött fehér színe hosszú ideig megőrzi alakját görbület és repedések megjelenése nélkül. Emellett az anyag speciális tulajdonságai miatt minden további eszköz vagy tartozék beépíthető a kádba, a keverőkből a hidromasszázs komplexekbe. További előnye a saját háztartási vegyi anyagok sorozatának a jelenléte, amely ideális a Ravak termékekhez, és gondos gondos ápolást biztosít a szaniterek felületén.
 4. Befejezés a vevő választása szerint
 5. Hidromasszázs berendezések. A RAVAK hidromasszázs kádok a legjobbak és a legmagasabb minőségűek.
 6. Tisztességes élettartam. A fürdési szolgáltatás garanciája 10 év, hidromasszázs rendszereknél, a vízparaméterektől függetlenül, 2 év, kiegészítő felszerelés esetén 2-5 év.
 7. Árkategóriák: a gazdaságtól a prémiumig. Az árkategóriában 10 000-4 400 000 rubel van.
 8. Széles körű, engedélyezett szervizközpontok hálózata. Mivel a gyártó az ügyfél kérésére biztosítja az egyes vásárolt fürdő készítését, ez arra kötelezi a Ravakot, hogy minden nagyobb regionális központban legalább egy képviselőt, kereskedőt vagy szervizt tartson. Emiatt minden egyes fellebbezést haladéktalanul felül kell vizsgálni, és a javításokat a lehető leghamarabb végre kell hajtani.
 1. Egyes termékek magas ára;
 2. Az összes komponenst külön kell megvásárolni, a tartószerkezetig. Ez jelentősen növeli az árat;
 3. Ritkán, de még mindig hamis.

A legjobb akril fürdők rangsorolásának harmadik helyét a Cersanit fürdők foglalják el. A Tsersanit védjegyoltalom a Rovese SA holdingtársaság tulajdonát képezi 1998 óta. A márkanév alatt:

 1. Kerámia, porcelán, akril kádak és raklapok befejeződése 4 lengyel gyárban;
 2. Vízvezeték fajansz a romániai vállalat létesítményeiben;
 3. A német Cersanit West GmbH által gyártott kerámiák;
 4. Vízvezeték és cserép az ukrán üzemben;
 5. Fajansz, porcelán és akril termékek, gyárak termékei. Fryanovo, Kuchino és Syzran, Orosz Föderáció.

A Cersanit márkanév alatt a fürdők, zuhanytálcák és a legkülönfélébb formák speciális termékei fröccsöntéssel és extrudálással készülnek.

 • Téglalap alakú kádak klasszikus és anatómiai formában - a pompás döntés független telepítéshez;
 • Sarok egyenlő és aszimmetrikus tartályok beépített ülésekkel, fogantyúkkal és egyéb lehetőségekkel. Helyet takarít meg a helyiségekben, ugyanakkor sok helyet biztosít egy-két felnőtt vagy több gyermek fürdéséhez;
 • Ovális és nem szabványos modellek komplex alakú helyiségekhez.
 1. Több mint 30 különböző formájú és méretű gyűjtemény.
 2. Az optimális méret. Az akril vastagsága - 3 mm-től, ami nem teszi lehetővé a fürdő hidromasszázs rendszerbe való beépítését, de mérsékelt költségeket garantál. A fürdők szélessége 60-90 cm, a hossza elérheti a 2 métert, a mélység pedig 60 cm, a fürdők térfogata 160-260 liter.
 3. Megbízhatóság és tartósság. A Cersanit akril fürdők garanciális élettartama - 5 éves vagy annál idősebb.
 4. Termékek minden költségvetéshez - gazdaság, közép és luxus. Az akriltermékek költsége a konfigurációtól és a mérettől függ. Az árkorlát 4000 és 60 000 rubel között van.
 5. Egyszerű működés. A finomság ellenére az akril nagyon jó minőségű, különböző hófehér és átlátszatlanság. A felület sűrű, mészkő nem felhalmozódik, és a szennyeződést gyorsan eltávolítják a szokásos tisztítószerekkel (nem abrazív).
 1. Az ukrán és orosz növények gyűjteményében vannak házassági termékek;
 2. A gazdaságos termékek nem túl erősek;
 3. Alja csúszásmentes bevonat nélkül.

A legjobb akril fürdők az Orosz Föderációban

A Triton akril fürdõit az egyik legjobbnak nevezhetjük. A Triton LLC 2000 óta gyárt akril fürdőt és fürdőszobai bútorokat. Kétségtelen, hogy ez az értékesítés az Orosz Föderációban az árdiverzitás, a tisztességes termékcsalád és természetesen az Oroszország, Ukrajna, Örményország és Kakhazstan valamennyi régiójában elterjedt hivatalos kereskedő központok hálózatának vezetője.

2011 óta a vállalat elkezdte termékeit a kézi formázási módszer használatával - kézi öntési módszerrel. Ezek a fürdők nemcsak a tervezésük szempontjából érdekesek, hanem a felhasznált összetevők számára is - komplex poliészter-vegyületek (gelcoat), amelyek a metil-metakrilátnál jóval nagyobbak a tartósság és a tartósság szempontjából.

Az akril termékek közvetlenül az "Senoplast" (Ausztria) akrilát lapokból készülnek, az USA-ban készülő modern berendezések hőformázásának technológiája szerint. A technika meglehetősen bonyolult, de a késztermék jó minőségű és legalább 3 mm vastagsága igazolja. Ezt bizonyítja a fürdők fényes fehér árnyalata, az átláthatóság hiánya és a termék deformációval szembeni ellenállása.

 1. Több mint 60 modell akril fürdő.
 2. Széles mérettartomány.
 3. Különböző lehetőségek rendelkezésre állása. Gyakran a vásárlók figyelik a telepített hidromasszázs rendszert. A Triton Délkelet-Ázsiában vásárol berendezéseket, és a berendezést kizárólag fém (műanyag és szilícium nélküli) fúvókák, kompresszorok, szivattyúk és egyéb elemek szállítják. A tömlők pedig megerősített PVC-ből készülnek. Ez a kombináció hosszú és megszakításmentes élettartamot biztosít. Ezenkívül a fürdőkád beépített vagy külső keverőkkel, elektronikus vezérlőpanellel, poliuretán fejtámlával, túlcsordulással és más "készülékekkel" is felszerelhető. Minden berendezésnek legalább 2 éves jótállási ideje van.
 4. Az akril kád eredetiségének ellenőrzése a weboldalon A gyártó hivatalos honlapján található egy oldal, "A hamisítványoktól való félelem". Az alacsony minőségű termékeket értékesítő internetes áruházak adatait, valamint a Triton márkanév alatt hamisítványokat áruló valódi értékesítési címeket adtak meg.
 5. Jelentős élettartam. A 2013 után kiadott összes termék 10 éves garanciakártyával rendelkezik.
 6. Árfajták. A termelési költség - 6000-ről 95 000 rubelre.
 1. Akril vékony, karcálló;
 2. Idővel az alsó repedések, szivárgások - nem kívánatos használni a nagyobb súlyú embereket;
 3. Alkalmanként olyan termékek vannak, amelyek gyárilag hibásak.

A BAS védjegye vagy a Bath Acrylic System 2000 óta a BASS LLC tulajdonában van. A cég a következő kiadásokra összpontosított:

 • Paletta és fürdő standard és hidromasszázs rendszer öntött és lapos akril, ABS műanyag;
 • Zuhanykabinok és dobozok hidromasszázzsal;
 • Vakok fürdőkádakhoz és zuhanykabinokhoz edzett üveg és polisztirol;
 • Egészségügyi felszerelések;
 • Bútor fürdőszobához.

A vállalat minden termékét "gyakorlati és magas színvonalú" alapmotusz alapján gyártja. A fürdőkészülékek vákuumformázásból készült akril polimer akril / ABS (Ausztria) lemezekből készülnek. Az összetevők olyan jól ismert aggodalmakból származnak, mint Grohe (Németország), Bathstar (Spanyolország), Ravak (Cseh Köztársaság) és mások. A teljes termékcsalád megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik, valamint egészségügyi és higiéniai szakértői véleményekkel szolgál a felhasználók biztonságát illetően.

A sorban basszus több mint 100 modell:

 • Ergonómikus, 120 cm hosszú, 41 cm mélységű és 130 literes térfogatú klasszikus, gazdaságos minőségű termékek. Akrilvastagság - 4-5 mm;
 • A belső tér eredeti megoldásával rendelkező konténerek képesek az aero és a hidromasszázs beágyazására. Méretek: hossza 120-194 cm, mélység 41-65 cm, térfogat - 130-615 l, akril lap vastagsága - 5-6 mm;
 • Térfogatos téglalap alakú és sarokfürdők 6 mm-es akril előretelepített hidromasszázs rendszerrel.

A fürdők mind beépíthetők beépítéskor, mind külön behelyezve. Felszerelt dekoratív panel és keret állítható lábakon.

 1. Aero és hidromasszázs, krómterápiás és színterápiás készletek felszerelésének lehetősége, és egyéb kiegészítő lehetőségek
 2. Biztonságos fürdőfelület.

A középáras és prémium szegmensű akril fürdők csúszásgátló alja és speciális antibakteriális antibakteriális réteggel vannak ellátva. Az ezüstionok megzavarják a kórokozók és a penészgombák reprodukcióját a felületen, és lehetővé teszik a tartály hosszú ideig tartó tisztítását.

10 legjobb akril fürdő

Feature Rating

Természetesen minden fürdőszobának a középpontja a fürdő. A piac nagy része tele van a szokásos anyagokból készült termékekből: vasból és acélból. De van egy harmadik típus - akril, egyre népszerűbb. A szintetikus polimert használó vízvezeték-berendezéseknek mind előnyei, mind hátrányai vannak. Nem született konszenzus a számlájukról. Egyes szakértők azzal érvelnek, hogy az ilyen fürdők a legjobb választás, míg mások biztosak abban, hogy ezeket csak akkor kell felszerelni, ha más nem alkalmas. Mint tudják, az igazság a közepén van.

Ahhoz, hogy a kényelmes, tágas és legfontosabb minőségű akril fürdő tulajdonosává váljon, ismernie kell a finomságokat, amelyek segítenek a megfelelő választásban:

 • Az ár-minőség arányt tekintve az 5 és 6,5 mm közötti vastagságú polimerből készült fürdők. A tál felületét speciális üvegszálas tetején borítják, ami növelheti az erőt és meghosszabbítja az egészségügyi termék élettartamát. A gyártástól függően a megerősítő rétegek száma 1-5 lehet;
 • A jó akril egyik mutatója a szín és a szerkezet. A megfelelően elkészített és a környezetbarát anyagoknak nincsenek foltjai és belseje. A minõségi akril fürdõnek világos fehérnek kell lennie, fényes ragyogásnak és tökéletesen sima felületnek;
 • vizsgálja meg a tartó keret kialakítását. Jobb, ha nem csak egy alsó keret alá, hanem oldalra támaszkodó elem is lenne. Ebben az esetben az állvány képes lesz a fürdőszoba falainak megerősítésére, a terhelés optimális terjesztésére a tálban, és megakadályozza a test elhajlását.

A minősítés előkészítésében a lehető legnagyobb objektivitás biztosítása érdekében nem csak a szakemberek értékelésére támaszkodtak, hanem az ilyen termékek használatával kapcsolatos tapasztalattal rendelkező hétköznapi emberek véleményére is. Az ülések elosztása továbbá olyan fontos szempontokat vett figyelembe, mint:

 • a tartósság és a tartósság;
 • méretek és konfiguráció;
 • további funkciók;
 • a gyártó hírnevét.

A legjobb olcsó akril fürdők

3 Cersanit SANTANA 170

Az utolsó helyen a rangsorban a Cersanit SANTANA - olcsó akrilfürdõ. A modell értékesítésére csak 5 000 r van a piacon, és a kedvezmények napján a minimális költség még alacsonyabb. Ez a kiváló minőségű költségvetés büszkélkedhet egy jó köteggel, amely alacsony ár mellett az egyik legvonzóbbnak tűnik a bemutatott kategóriában.

A fürdőkád négyzet alakú, szabványos méretekkel (170 × 70 × 41 cm), kivehető előlapgal, kényelmes széles karfa és oldallal, valamint fejtámla. A készülék alját olyan különleges összetevő takarja le, amely megakadályozza a nedves test csúszását, ami minimálisra csökkenti a felhasználó sérülésének kockázatát. A készlet állítható lábakkal rendelkezik, amelyek más vállalatoktól külön megvásárolhatóak. A tartós akril tartós és nem fél a karcolásoktól, és még a háziállatok mosására is képes.

2 Roca Hall 170x75

A második sorban a legjobb ár az analógok között - a Roca Hall, egyetlen kádmérettel (170 × 75). A készülék ára 5 500 r-ról indul, ami lehetővé teszi, hogy megvásárolja a különböző jövedelmű embereknek. A külső alak és a tálca téglalap alakú klasszikus formában készülnek. Az építkezés oldalai szélesek és egyenletesek, kiegészítő tárolóként szolgálhatnak különféle kiegészítők tárolására. A fürdő kényelmes kinyúlásokkal rendelkezik a karok számára, amelyek könnyen pihenhetnek. A fejtető fejének fején, ha szükséges, külön beszerelhető a beszerelt fejtámla.

A Roca Hall fehér akrilból készült, a szükséges vastagsággal és merevséggel. Az ideális sima felület kényelmes szenzációt és egyszerű fürdőszobai karbantartást biztosít. Ugyanakkor a kád csúszásgátló bevonattal van ellátva, amely biztosítja a mosás biztonságát. Néhány áttekintésből ismert, hogy az első hetekben az építkezés megrekedhet, "formálódhat", de később már nem zajlik.

Melyik fürdőt választani: öntöttvas, acél vagy akril? A következő táblázatban minden előny és hátrány megtalálható.

Top akril fürdõ gyártók szakértõi tippek

Egy személy ritkán gondol arra, hogy felvesz egy fürdőszobát a felnőtt életéért: a marketing felmérések eredményei szerint körülbelül 1-3 alkalommal, nem több. Ezért kétszeresen sértő lesz az alacsony színvonalú fogyasztási cikkek megvásárlása, amelyek csak néhány éves használat során elveszthetik prezentációikat. Ez különösen igaz az akril fürdőkre, mivel ez a legveszedelmesebb, mint a vas és acél minták e vízvezeték.

Ennek a bosszantó élménynek a elkerülése érdekében javasoljuk, hogy alaposabban tekintse meg az akril fürdők legjobb gyártóinak minősítését, amely magában foglalta a legmegbecsültebb cégeket a szakértők és a vásárlók körében, akik megvásárolták termékeiket.

TOP-10: Az akril fürdők legjobb gyártóinak értékelése a szakértők szerint

A törékenység ellenére az akril fürdők igen népszerűek. Ezek nagyságrendje jobb, mint az acél és az öntöttvas egyszerre többféleképpen:

 • Megőrzi a hőt: az akril fürdők a vízhőmérsékletet kb. Egy óráig tartják;
 • Különböző formák: a gyártók szögletes, ovális vagy téglalap alakú modelleket kínálnak, vagy egyedi designt készítenek;
 • Komfortérzetet adnak: akril - az anyag sima, de nem csúszós, kellemes tapintási érzetet hagy maga után;
 • Különböző színekben festett: megfelelőbb színsémát választhat, ideálisan illeszkedve a fürdőszoba kialakításába;
 • Hangszigetelést nyújtson: a fürdőbe folyó víz alig hallható;
 • Könnyen helyreállítható: a legtöbb esetben a javításokat a helyszínen végzik;
 • Különböző funkcionalitással jellemezhetők: az akrilfürdő hidromasszázzsal történő felszerelése meglehetősen egyszerű.

Amint látja, az akril fürdők előnyei bővelkednek. A fő hátrány - az alacsony szilárdság érdekében - egyszerűen megoldható: egy nagyobb falvastagságú fürdőt kell választania.

10. hely. «Bas»

Orosz gyártó, akiről kb. 100 akril fürdővel. A gyártás során importált berendezéseket használ, ezért magas színvonalú, európai szabványoknak megfelelő termékeket gyárt. Az akrilfürdőket vákuumos bélyegzéssel állítják elő, a végső kezelés során antibakteriális bevonatot viszünk fel a külső felületre. Minden modell önállóan integrálható vagy telepíthető.

 • Hosszú garanciaidő - tíz év;
 • Változatos modellek;
 • Megfizethető ár.
 • Kellemetlen gyári szag;
 • Panaszok vannak a házasságról;
 • Néhány modell "ravasz" designja.

9. hely. «Triton»

Egy másik hazai gyártó széles körben ismert, nem csak hazánkban, hanem külföldön is. Az akrilfürdők modellek sorai szintén meglehetősen kiterjedtek - mintegy 60 elem. A vákuumos bélyegzés bizonyított technológiája mellett (az Egyesült Államokban gyártott készülékek felhasználásával) a kézi felépítés módszerével is termelnek fürdőszobákat - sokkal tartósabbak és megbízhatóbbak.

 • Jó termékpaletta;
 • Különböző méretű modellek elérhetősége;
 • A vállalat árpolitikája: apró áron vannak tisztességes modellek;
 • Nagy sarokkád, valamint hidromasszázs;
 • További konfiguráció lehetősége.
 • A felülvizsgálatok alapján hibás termékeket talál;
 • A termék egy része nem nagyobb súlyú emberek számára készült;
 • Számos modellnek nagyon vékony falai vannak.

8. hely. «Kolo»

Lengyel cég, amely viszonylag nemrég megjelent az orosz piacon. A vásárlók megjegyzik az akril fürdők gyártásának magas színvonalát, ami nem meglepő: a gyártó új, európai, nemrégiben gyártott berendezéseket használ. A modellcsalád kiterjedt, a cég kezdetben fürdőszobákat kínál a legkülönbözőbb színek és konfigurációk terén.

 • kivitelezés;
 • Jótállási idő;
 • A legkülönfélébb formák és virágok modelljeit kínálják.
 • Nagyon kevés modell előre telepített hidromasszázzsal;
 • Ez elég nehéz megtalálni a piacon.

7. hely. «Villeroy & Boch»

A 7 legnagyobb gyártó megnyitja a híres francia márkát "VilleroyBoch". Ez csaknem két évszázados, termékei nagyon népszerűek az EU országaiban: magas minőségű, megbízható és tartós. A szokásos vízvezeték mellett a cég akril fürdőket is gyárt, melyeket elegáns formák és sokoldalúság jellemez.

 • A termékek megfelelnek az európai szabványoknak;
 • Széles választék;
 • Kiváló design.
 • Valóban magas ár: csak azért, mert a cég nem volt a legmagasabb rangsorban;
 • Nehéz megtalálni az orosz piacon;
 • Sok hamisítvány.

6. hely. "Pool SPA"

A spanyol cég érdekes formatervezésű fürdőszobákról híres. Különböző formájú akril fürdők széles választékát kínálja. Minden termék kiváló minőségű és minden szükséges szabványnak megfelel. Az egyes modellek teljes készlete jól átgondolt és változatos.

 • tervezése;
 • Minőség és tartósság;
 • Különböző választék és kiegészítők.
 • Nehéz hamisnak találni;
 • Magas ár az eredeti termékekért.

5. hely. «Aquanet»

A legjobb orosz gyártó akril fürdők, a legtöbb szakértő szerint. A modellek sokasága mellett nagyon jó hírnévre tett szert, még az akril fürdők jó minőségű gyártását is mondhatom. A fürdők mellett a tartozékok széles választékát kínálja minden modellhez: fejtámlák, fejtámlák és korlátok. Egy további plusz az alacsony ár a külföldi modellekhez képest.

 • Széles választék;
 • kivitelezés;
 • Megfelelő ár.
 • Hibás termékek panaszainak jelenléte;
 • Számos modell a falak vastagsága miatt nem nagy emberek számára készült.

4. hely. «Riho»

Egy holland cég fürdőszobai fürdőszobai kiegészítők gyártására specializálódott. Örültünk az akril fürdõk gyártásának magas színvonalával, de ez nem meglepõ az európai cégek számára. Ami igazán számít, a termékek falvastagsága: a legvékonyabb fürdőben 0,6-0,8 cm. A többi európai vállalathoz hasonlóan számos további elem és különféle fürdőkád van, amelyek szinte minden fürdőszobai belsőséget hangsúlyozhatnak és díszítenek.

 • Erős építési modellek;
 • Minőségi anyagok;
 • Különböző berendezések;
 • Érdekes tervezési döntések.
 • Ár: alacsonyabb, mint a többi híres nyugat-európai márkaé, de még mindig elég magas.

3. hely. «Cersanit»

Lengyel-román-orosz közös vállalat, amely jelentős szerepet szán az orosz piacnak az egészségügyi termékek értékesítésében. Annak ellenére, hogy az akril termékek készülnek belőle, a cég kiváló minőségű fürdőszobákat készít. Ezen előny mellett különféle modellek és összetevők széles választékát érdemes megemlíteni. Az utolsó érv a listán, de nem az utolsó, a termék ára: sokkal alacsonyabb, mint az európai értékpapíroké.

 • ár;
 • Tartósság és megbízhatóság;
 • Számos modell.
 • A gazdaságos termékek nem alkalmasak nagy tömegűek - túl vékony falak;
 • A házasság lehetséges.

2. hely. «Ravak»

A cseh Ravak cég, amely az elmúlt évszázad végén mutatta be első akrilkád modelljét, a legjobb akril fürdõk ezüst gyõztesévé vált. Az elmúlt húsz évben a vízvezeték mintegy 25 termelési modelljét kiadta. Napjainkban sok szakértő leírja termékeit a fürdőszobában, kényelmes és kényelmes kivitelben. Tekintettel a legtöbb modell tartósságára, megbízhatóságára és megfelelő árára, a "Ravak" második helyet foglalja el, elég egy kicsit az aranyérmes minősítés mögött.

 • ár;
 • minősége;
 • tartósság;
 • Tartományban.
 • Az alkatrészek költségét külön kell fizetni;
 • Sok hamisítvány, gondosan kell választania.

1. hely. «Roca»

A vevők és a szakértők véleménye szerint a Roca továbbra is az akril fürdők legjobb gyártója, akinek termékei az orosz piacon kaphatók. Azonnal szeretnénk megjegyezni, hogy a márkánkban tárolt fürdőszobák az üzlethelyiségek polcain, az Orosz Föderáció területén, vagyis a vállalat leányvállalatánál vannak. De ez a tény nem befolyásolja a kivitelezés minőségét: az akril fürdők megfelelnek minden minőségi szabványnak, és a többi orosz cégtől eltérően a hibák száma minimális. A vásárlók 200 különböző termékválasztékból választhatnak modellt, az összetevők tartománya is meglehetősen változatos. Gyári garancia fürdők számára - akár 10 évig, további alkatrészekért - 2 évig.

 • Megfizethető ár;
 • Kiváló minőségű kivitelezés;
 • Számos modell és alkatrész.
 • Sok hamisítvány.

Akril fürdők: melyik gyártó még mindig jobb?

A következő kérdésre válaszolhatunk erre a kérdésre: egyszerűen nincs egyértelmű vezető, minden egyes minősítéssel rendelkező vállalatnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, amelyek mindenki számára fontosabbak lesznek. Érdemes megjegyezni, hogy a külföldi gyártók gyártásának minősége, ha nem jobb, mint a hazai, akkor nem sok, de az ár nagyon különböző: egyes esetekben majdnem nagyságrenddel. Túlfizetni az extra pénzt "a névért" alig érdemes megtenni.

Top 10 akril fürdő - a gyártók rangsorolása

Az akril fürdők legjobb gyártóját számos paraméter határozza meg:

 • A cast akril konstrukciók (lengyel, spanyol vagy cseh termelés), a kevésbé tartós extrúziós termékek kiváló minőségűek. A népszerű modellek (Riho, Bass) gyártása a 6-8 mm-es rétegű akril lapok technológiáján alapul. A vastagság kialakításának folyamata 3-4 mm-re csökken. A gyártáskor poliuretán vagy poliészter gyantával megerõsítik a töltõanyagot.
 • A kiváló minőségű anyag hófehér színű, tökéletesen egyenletes, sima bevonattal rendelkezik, fényes ragyogással. Az építkezés két réteg anyagból áll: akril és poliuretán. Fontos figyelni a külső teljesítményre. A hővezető képesség csökkentése érdekében a kiváló minőségű konstrukciókat (pl. Poole Spa, Kolo, Ravak) sima bevonattal és sötét árnyalattal rendelkező poliuretánnal kezeljük. A fürdőkészítés költségeinek megtakarítása érdekében az egyes gyártók étergyanta és üvegszál keverékét állítják elő.

Gyakorlati ajánlások

Hogyan lehet megtudni az alacsony minőségű termékeket?

 • A nyomás következtében a bevonat "játszik", ami az anyag minimális vastagságát jelzi.
 • A "clearance" ellenőrzésénél a kiváló minőségű akrilfalak nem égnek.
 • A hamisítványok kimagasló kémiai szaggal rendelkeznek.
 • Az anyag vágása során ez az akrilfürdő megszünteti a háromrétegű szerkezet jelenlétét.
 • A keret típusa. A minőségi keretek egyenként vannak kialakítva minden fürdőhöz és állítható lábakkal vannak ellátva, és a sarokba helyezzük a támasztékokat. A keretnek a tálca oldalai alá történő beszerelésekor alacsony minőségű termékek állnak rendelkezésre.
 • További jellemzők. Az importált termékek vásárlása hidro- és aero masszázzsal, kromoterápiával és háttérvilágítással 20-30% -kal drágább lesz a hazai modellekhez képest. A megtakarítás érdekében sok fogyasztó választja ki a Kolpa cég termékeit, amely alacsony költségű és jó minőségű hidromasszázs rendszereket állít elő.
 • A termékek formája. Az akril tálak összetettebb és szokatlan konfigurációja minél nagyobb a vékony polimer lemezek gyártásának valószínűsége. Márkás termékek vásárlásakor készen áll arra, hogy magas árat adjon a nem szabványos modellekhez.
 • Leeresztés és túlfolyás. A híres márkák nem mentenek a leeresztő szerkezetekre, félautomata nyitó és záró mechanizmussal felszerelnek sárgaréz szifonokat.

Gyártók értékelése

Ravak (Ravak) Csehország

A márka fejlődésének rövid története van, a cég 1991-ben alakult, de a francia tőke kezdeti infúziója lehetővé tette a high-tech termelés és kifinomult formatervezés elérését.

A Ravak akril kádak négyszögletes, ovális, szögletes vagy aszimmetrikus kialakítással vannak ellátva. A katalógusban hidromasszázs, fejtámlák, csúszó függönyök, stb. Vannak. A termék paraméterei alapján a tálak egy vagy két felhasználót tartalmaznak.

Ravac fürdők előnyei:

 • Erő. Az innovatív gyártási technikák biztosítják a fűtési akril lemezek differenciálását, hogy ugyanazt a falvastagságot (5-6 mm) fenntartsák. A fürdő aljzatához üvegszál van, ami merevséget és szilárdságot biztosít. A szerkezetek képesek ellenállni a megnövekedett terhelésnek. A lapok vastagsága látható a tálca oldalainak élei mentén, valamint a megerősítő rétegeknél - a termékek megvásárlásakor ügyelni kell a falak bejelentett vastagságára.
 • Nagy termékcsalád. A BeHappy és az Avocado az aszimmetrikus modellek kényelmes és kompakt formáinak köszönhetően vezető szerepet tölt be az értékesítésben, ami lehetővé teszi a kis helyiségek helytakarékos megtakarítását.
 • Exkluzív lehetőségek keresése esetén az ideális megoldás az ultramodern New Day modellek vagy a szimmetrikus Gentiana betűkészletek, melyek egy negyed negyedben kerülnek bemutatásra.
 • A fürdőszerkezeteket lágy, homorú panelek jellemzik.

A negatív jellemzők közé tartozik az egyedi modellekhez (pl. A Triangle 150) tartozék hiánya és a magas ár.

Cersanit (Сersanit) Lengyelország

Téglalap alakú vagy aszimmetrikus - a lengyel Cersanit cég akrilfürdõinek megvásárlása azt jelenti, hogy 100% -os bizalmat kap a kiváló minõségû termékek és stílusos design tökéletes kombinációjának kiválasztásáért.

 • A teljes modellcsalád megfelel az európai minőségi előírásoknak, amit nemzetközi tanúsítványok és sikeres minősítések igazolnak.
 • Nagy szilárdságú értékek érhetők el a kettős erősítés miatt, ami megerősíti a szerkezetet, és lehetővé teszi számunkra, hogy 10 év garanciát nyújtsunk.
 • A szerkezetgyártás alapja egy kiváló minőségű akril "Lucite" egészségügyi betét.
 • Sima, a bevonat kiküszöböli a pórusok jelenlétét, könnyen tisztítható és kellemes tapintású, ellenáll a tisztító reagensek hatásának.
 • A Cersanit fürdőkészüléket kiegészítő elemekkel lehet felszerelni: korlátok, dekoratív panelek vagy kényelmes fejtámla.

A negatív jellemzők közé tartozik a 4 mm-es réteggel rendelkező modern antibakteriális akril használata, amely kizárja a hidromasszázs berendezések felszerelésének lehetőségét.

A mérettartomány 40-45 cm mélységű termékeket, szélesség 110 cm-ig terjed (150 - a sarokstruktúrákhoz), hossz - akár 170 cm.

A tál elhelyezésének típusa alapján számos lehetőség van:

 • közvetlen (hagyományos modellek);
 • 45 gramm szögben;
 • 30 fokos szögben. (bal és jobb oldali telepítés);
 • aszimmetrikus (Nano sorozat, Lorena).

A főbb szempontok közé tartozik a bal vagy a jobboldali elrendezés, az oldalsó beépített ülések jelenléte, további hely a fürdőkészülékek elhelyezése tekintetében. A katalógusban háromdimenziós modellek vannak.

Kolo (Kolo) Lengyelország

A teljes modellcsalád 5 mm vastagságú akrilból készült. A szerkezeteket sima antibakteriális bevonattal, magas hőszigetelő tulajdonságokkal különbözteti meg. A lengyel termékek a könnyűség és a formák sokféleségére figyelhetők meg. A modellcsalád téglalap alakú, szögletes, aszimmetrikus és ovális kivitelű termékeket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a tervezési döntések megvalósítását. Például egy konzervatív modell kiválasztásakor az ideális lehetőség lenne az Aqualino sorozat vagy a Primo. A tavaszi termékek jól illeszkednek a futurisztikus stílushoz.

A sorozat magába foglalja a tömörített Avkalino (Aqualino) vagy Primo (Primo) modelleket, a Relax sorozat és a Laguna Laguna elegáns terveit. A termékek magas megbízhatóságát a holland minőségi szabványok (KIWA) és a német (DIN) alapján ítélik meg, a modelleket az ISO 9002 szabványnak megfelelően állítják elő.

A negatív pontok közé tartozik a hidromasszázs felszerelésének elégtelen kegyetlensége.

Poole Spa (Medencefürdő) Spanyolország

A Roca gazdaság (Spanyolország) része a Pool Spa cég, amely a korszerű és kifinomult vízhasználati módokon alapuló hidromasszázs tálak fejlesztésével foglalkozik. A fejlesztési folyamat figyelembe veszi a terápiás és kozmetikai jellemzők pontos tudományos ismeretét, amely lehetővé teszi számukra, hogy egészségügyi berendezésként jellemezzék, elegáns tervezőhéjba zárva.

Mi az aggodalom az egészségért, milyen célra használják a PoolSpa hidromasszázs készüléket?

Az akadémia vagy a hidroterápia a fizioterápia és a stimuláció osztódása a víz külső felhasználásán alapul, különféle formákban: folyékony, szilárd és gáznemű. A hidroterápia elve a megfelelő vízhőmérséklet-szabályozás és a hidrosztatikus nyomás megválasztásában rejlik.

Ideiglenes hidromasszázs hatás:

 • 5 perc elteltével biztosította a pulzusszám és a vérnyomás normalizálódását.
 • 10 perc elteltével a perifériás vérkeringés stabilizálódott.
 • 15 perc múlva az izmok relaxációját, az anyagcserét növeli.
 • 20 perc múlva - a fájdalom átmeneti csökkenése, az Aquatec akril kádak hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek.

Akril medence A fürdőszobák krómterápiával vannak osztva:

Geleoterápia - természetes fény és ultraibolya kezelés.

Aktynoterapię - radiális, infravörös vagy UV sugarak mesterséges forrása. A színes megoldások létrehozásának alapja a különféle rezgési frekvenciájú (400-700 nanométeres) fénysugarak ellátása. A színek terápiás hatása lehetővé teszi, hogy az alábbi hatásokat hozzárendeljük:

 • A kék háttér enyhíti a fájdalmat.
 • A sárga szín javítja az egészséget.
 • A piros stimuláló hatású.
 • A zöld visszaállítja a belső egyensúlyt.

A pozitív tulajdonságok magukban foglalják a Lucit akril felületi szilárdságának magas jellemzőit, ami garantálja a biztonságot és a tartósságot. A fogyasztók számos kiegészítő felszerelést kínáltak: krómozott fogantyúkat, fejtámlákat, zuhanyfüggönyöket stb. Ezek harmonikusan működnek együtt a fő kialakítással, díszítik és vonzzák a figyelmet. A mínuszok között megemlítjük a magas költségeket.

Riho (Hollandia)

A gyűjtemény több, mint 100 termékből áll, bordás fenékkel, csúszásgátlással. A design-fejlesztés alapja a LUCITE-tól 6-8 mm vastagságú öntött akril. A 6 mm-es réteggel ellátott lapok 300 l, 8 mm-es fürdőkád kialakításához használhatók 300 l-es edényekhez. Minden termék poliészter üvegszálas, erősített alsó szerkezettel van megerősítve. A hidromasszázs rendszerek SIREM berendezéssel vannak felszerelve (Franciaország), eszközöket használnak a teljes vízelvezetésre. Termékgarancia - 10 év.

A legjobb gyártók Oroszországban

Akvanet

A vállalat már 1997 óta gyárt vízvezetékeket. Ez idő alatt megalapozottnak bizonyult, mint az egyik legjobb termék, amelynek modern kialakítású, változatos formája és mérete. A modellek az alacsony áron különböznek a külföldi analógoktól.

A minták kiválasztását szimmetrikus és aszimmetrikus alak képviseli. A falra szerelhető standard téglalap alakú termékek mellett a katalógus nagy sarokkáddal rendelkezik. Rendkívül korlátozott helyiségű fürdőszobákba illeszkednek.

A teljes modellcsalád kiváló minőségű akril alapú, amely hosszabb ideig megőrzi a hófehér árnyalatot és ellenáll a károsodásoknak. A termékek magas hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek.

2007 óta az Aquanet közös fürdőfejlesztési vonalat indított a híres Kolpa gyártóval. A Kolpa San fürdők magas színvonalú és széles körű árkategóriájúak széles körben népszerűek a piacon.

Hidromasszázs modellek

A katalógus tartalmaz aero-masszázzsal és hidromasszázzsal felszerelt modelleket. Ezeket a fogyasztói preferenciák szerint választják ki. A krómterápiához, a víz alatti megvilágításhoz, a fejtámlákhoz, a fogantyúkhoz és egyéb könnyű kezelhetőségű tartozékokhoz felszerelhetők.

1MARKA

Az # 1-es oroszországi márka, amely gyorsan felértékelődött a hazai vásárlók körében, köszönhetően a német 100% -os öntött akrilból kifejlesztett termékek 10 éves garanciájához. Az 1Mark cég az akril fürdők széles választékát mutatja be a különböző beltéri és igényes vásárlók számára:

 • téglalap alakú fogantyúk;
 • saroktermékek;
 • eredeti aszimmetrikus modellek;
 • dupla pezsgőfürdő;
 • kompakt mély tálak.

A rengeteg ajánlat közül a felhasználók választhatnak bal és jobb típusú telepítésű termékeket, kis méretű modelleket és üléses tálakat. A fürdők mérete 120 és 190 cm között változik.

A hidromasszázs fürdők gyűjteményét számos lehetőség kínálja:

 • Szögletes.
 • Corner.
 • Aszimmetrikus.
 • Round.

A kifinomult formák és a fényes ragyogás hófehér színű mintákból elegáns bútorokká válik, a következő pozitív tulajdonságokkal:

 • Nagy hő kapacitás 100% öntött akril, amely lassú vízhűtés és a meleg érzés az érintés.
 • Nagy ellenállóképesség a korrozív alakzatoknak és a kémiai reagensek hatásának.
 • A szerkezet sértetlenségét a fürdő fényes bevonata feloldja folyékony akril és őrlés segítségével.
 • A sima bevonat meggátolja a baktériumok felszínét a felületen, így a szennyeződést könnyen vízzel le lehet mosni.
 • A tálca megerősített élei kiküszöbölik a deformálódás lehetőségét saját súlya alatt, és adják a szerkezeteknek egy adott erősséget.

Mennyibe kerül a fürdő? Az akril árai valamivel magasabbak, mint az öntöttvas vagy acél analógok árai, azonban költségüket teljesen kompenzálja a 100% -os öntött akril kiváló minőségű.

Egy adott modell kiválasztásakor a gyártó további felszerelést rendel:

 • hidromasszázs eszköz;
 • aero masszázs rendszer;
 • hátmasszázs ("Shiatsu");
 • lábmasszázs;
 • színterápiás;
 • RGB háttérvilágítás.

A cég német öntött akril plexiüveget használ a gyártás alapjaként. Ez jelzi a termék magas minőségét: a fürdő nem sárgul és nem karcolja meg. Az egyéb pozitív tulajdonságok mellett a szerkezetek megkülönböztetett, megerősített oldalai is vannak: a robusztus keretek akár 1 tonna össztömegig is elviselhetőek.A eltávolítható panelek rugókkal vannak ellátva az egyszerű telepítéshez. A gyártó garanciája - 10 év. Az egyetlen baj, a tulajdonosok szerint, egy vegyi illat jelenléte.

H2O fürdő

A hazai H2O modellek vezető helyet foglalnak el a forró kádak között, szögletes, téglalap alakú vagy nem szabványos kivitelben. A szerkezetek gyártása olasz berendezéseken történik. A teljes modellcsalád megfelel az egészségügyi és higiéniai előírásoknak. A katalógus egyszemélyes és kétszemélyes termékeket tartalmaz, amelyek fejtámlával vannak felszerelve.

A hidromasszázs márkájú H2O kádak környezetbarát anyagokból készülnek, az összetevők megfelelnek az európai előírásoknak, és az akrilt az osztrák Senoplast gyártja. A stílusos és modern teljesítmény sikeresen kombinálható a funkcionalitással. Minden modell "túlcsordulás-túlfolyó" rendszerrel és előlapgal van felszerelve.

tarajos gőte

A Triton fürdőket 12 évig fejlesztették ki. Az építmények minőségi bizonyítványokkal értékesítésre kerülnek, és szigorú tesztelésen esnek át, többfokozatú minőségellenőrzésen. A TM "Triton" az osztrák "SENOPLAST" minőségi "SENOSAN-3000" akril lapok tervezésénél használható. A SENOPLAST alapítója Wilhelm Klepsh, aki 1958-ban gyártotta az első extrudált lapot (magasfényű polisztirol termék), és már 1972-ben elindította a koextrúziós polimer ipari fejlesztését egészségügyi felhasználásra. A "SENOPLAST" egészségügyi akril panelek nagy ellenállóknak bizonyultak a maró és kémiai hatásokkal szemben, antibakteriális tulajdonságaik, fokozott ellenállása van az infravörös és UV sugaraknak.

A fürdők merev keretekre vannak szerelve, amelyeket acélprofilos panelekből fejlesztettek ki, amelyek nagy erőt és könnyedséget biztosítanak a termékeknek. A termékkeret nedves környezetben történő felhasználásra készült, minden fémtermék horganyzott vagy alumíniumból és rozsdamentes acélból készült. A sarokban kialakított forma alakja, aszimmetrikus és téglalap alakú. A Triton fürdők mellett a vezető európai márkákból származó hidromasszázs és aero masszőrök is felajánlódnak - a Sirem (francia termelés), az Espa (spanyol cég), Koller (osztrák fejlesztő). A "Triton" akril fürdők széles választékát tartalmazza a legkisebbek közül: a Lou-lou vagy Iris fürdő, a Lisa, a legnagyobb - Atlant, Respect, Oscar és Sonata.

A Bas 15 éves tapasztalattal rendelkező gyártó. A termékcsalád több mint 30 fajta akril fürdőt tartalmaz. A termékfejlesztés folyamatában infravörös fűtési zónák alkalmazásával. A megerősítési folyamatot két módszerrel végezzük:

 • A standard változatot poliésztergyanta és üvegfonal alapján fejlesztették ki.
 • Az olasz technológia nagy sűrűségű poliuretán hab felhasználásával jár.

A technológiák ilyen kombinációja lehetővé teszi a nagy szilárdságú fürdők megszerzését. Amit az idő és a fogyasztók megerősítenek.

Az akril fürdők kiválasztásánál ne rohanjon, és ne előnyben részesítse az alacsony árkategóriájú mintákat. A bevált gyártók termékeinek megválasztása során az ügyfelek minőségi modelleket kapnak, amelyek évekig tartanak.

Akril fürdők, amelyek közül az egyik jobb: a gyártók felülvizsgálják

Az akril egyike a modern és funkcionális anyagoknak. A fogyasztók egyre inkább választják az akril fürdőt. Hogyan válasszunk egy minőségi terméket, és ne veszítsünk el a kínált lehetőségek és márkák között. Az akril fürdők gyártója jobb, ez a cikk segít megérteni.

Az akril fürdők előnyei

Milyen vonzó akril? Miért sokan szívesen telepítenek egy akrilfürdőt, nem pedig vasat vagy acélt?

 1. Az alacsony tömeg jelentősen leegyszerűsíti a termék szállítását és felszerelését, csökkenti a padlón lévő terhelést.
 2. Jó hő kapacitás. A víz nagyon lassan lehűl: kb. 10 fok fél óra alatt.
 3. Hangszigetelés. A fürdõanyag csillapítja a zajt, ellentétben a vas- vagy acélfürdővel.

Fontos. Az akril biológiailag semleges a penészgomba számára.

Fürdő konfigurációk

Az akril lehetővé teszi különböző fürdők kialakítását, még átlátszó betétekkel is.

 1. Aszimmetrikus fürdők szabad helyet. Illessze a fürdőszoba sarkába. Az ilyen modellek elég szélesek és nehezen törődnek velük. Ha nem veszel fel egy panelt, kérjük, vegye figyelembe, hogy ilyen konfiguráció csempeit nehezen lehet csempézni.

Ajánlások a kiválasztáshoz

A fürdő kiválasztásánál nem csak a megjelenését, felszerelését, márkanevét és gyártóját, valamint az árat érdemes figyelembe venni. A piacon sok kicsi a kevésbé ismert cég, vagy a kézműves módszer által termelt termék, amely egy év alatt használhatatlanná válik. Előfordul, hogy néha túl kell fizetnie egy márka számára, és nem további fejlesztésekre. Nézzük meg, milyen pontokat kell figyelni a kiválasztás során.

 1. Válasszon öntött akrilból készült fürdőket - ez egy nagyon tartós monolit anyag. Az extrúziós akril-repedés termékei idővel.
 2. Egy minőségi terméket nehéz megkülönböztetni egy hamis "szemtől", ezért kérje az eladótól a dokumentumokat és a megfelelő minőségű tanúsítványt.

Vezető európai gyártók

A külföldi gyártók termékei nagy népszerűségnek örvendenek hazánkban, a viszonylag magas költségek ellenére. Jelölje meg a legnépszerűbb gyártókat.

A Vagnerplasztot helyesen lehet zászlóshajónak nevezni. Ez a cseh vállalat volt az első akrobikus fürdők gyártása, és azonnal magas színvonalú termékminőséget állított fel, és kétségtelenül útmutatást adott a többi márka számára. A gyártás csak kiváló minőségű angol akril. A megvásárolt termékek jótállási ideje 10 év.

A Ravak az egész kontinens legkedveltebb akril fürdő gyártója. A márka 1991-ben alakult. Az akril fürdőket tizenhat évig gyártják, mielőtt zuhanytálcák gyártásával foglalkoztak. A márka által gyártott termékek Dubai legnagyobb szállodáin vannak telepítve, ami kétségtelenül megerősíti a kiváló minőségű termékek tényét. A meglévő 70-es modell több mint 35 modellje nem szabványos.

A Riho egy holland cég, több mint 100 bordás fenekű káddal, amelyek megakadályozzák a csúszást.

A Cersanit lengyel gyártó. Ésszerű ár a minõséggel együtt - ez a vállalat elnyerte a fogyasztói együttérzést. A különböző modellek lehetővé teszik, hogy pontosan kiválassza, amire szüksége van.

A PoolSpa spanyol gyártó. Használja a tartós akril gyártását. Az egyetlen hátránya a magas ár.

Vezető orosz gyártók akril fürdők

Az ausztrál fürdők, amelyeket egy orosz gyártó készít, idegen analógokra adhatnak esélyt. A piaci elemzés szerint a legnépszerűbb orosz márkák: Triton, Bas, 1Marka, Aquanet, H2O. Nézzünk közelebb.

A Triton vezető pozíciót tölt be a piacon. A termelés a moszkvai régióban található. Ma a vállalat több mint 70 különböző modellt kínál.

A Triton 2011 eleje óta elindította a kézi formázási módszer egyedi termékeinek kínálatát - a fürdők kézzel készítettek (ez a sorozat vezetője a Victoria fürdő). Ezeket a termékeket nem lehet karcolódni, és erejük jóval magasabb, mint a hagyományos akril fürdőké.

A gyártó tíz év garanciát vállal a termékeire. Minden kádnak egyedi számmal kell rendelkeznie, amelyet a jótállási jegy tartalmazza. A Triton fürdõk árkategóriája lényegesen alacsonyabb, mint az azonos funkciók és méretekkel rendelkezõ idegen analógok.

Bas egy tizenöt éves tapasztalattal rendelkező vállalat. Jelenleg több mint 30 akril termék létezik a gyártó választékában. A gyártás során az infravörös melegítés módja zónák szerint történik. A termékeket két módon megerősítik:

 • szabványos módszer: poliésztergyanta és üvegszál használata;
 • az olasz technológia szerint: nagy sűrűségű poliuretán habot használnak.

A technológiák ilyen kombinációja lehetővé teszi a nagy szilárdságú fürdők megszerzését. Amit az idő és a fogyasztók megerősítenek.

Az 1MarKa 2001-ben érte el a piacot, és gyorsan megszerezte az ügyfelek elismerését. Az üzem tervező irodája van, amely készen áll a termék vázlata szerinti fejlesztésére.

A Marka a német öntött akril plexiüveg gyártásánál használható. Ez garantálja a kiváló minõséget: a fürdõ nem sárgul, és nem lesz karcolással borítva. Az előnyök közül érdemes megemlíteni a termék megerősített oldalát: egy megbízható keret, amely akár 1 tonna súlyt is képes ellenállni. A levehető panel rugókkal van ellátva, így nagyon könnyű összeszerelni. Jótállási idő - 10 év.

Az egyetlen baj, a tulajdonosok szerint, kémiai illat jelenléte.

Az Aquanet az európai fejlett technológia és az öko-barát 5 mm-es akril gyártásában van jelen. A termékek kiváló minőségű és megfizethető árat kombinálnak. A cég különböző formájú és méretű termékeket kínál.

A fürdő kiválasztásakor vegye figyelembe az idejét, és emlékezzen arra, hogy a szegény kétszer fizet. A megbízható gyártótól származó modell kiválasztása garantált, hogy minőségi terméket kap, amely több mint egy évig tart.