Legfontosabb > Tartozékok

Megrendezzük a 7 négyzetméteres fürdőszoba belsejét. m.

A 7 "-os négyzetek" szabványos méretekkel ellátott fürdőszobája egy tisztességes terület, amely lehetővé teszi a vízvezeték- és bútorkiépítésre vonatkozó különleges korlátozások nélküli felszerelést. Vessünk egy pillantást a kényelmes és praktikus fürdőszoba tervezés 7 négyzetméteres M. Megyük el, hogyan lehet érdekes, kellemes és kényelmes. Végtére is, a döntéseket, hogy a fürdőszoba tervezési biztosítja 7 négyzetméter. nagyon sokat.

A modern technológia

Az innovációnak köszönhetően a fürdőszoba 7 nm. lehet teljesen kényelmes és szép, és nem külön korlátozások. Ma van egy nagy választéka fürdőszobai berendezések.

Ergonómikus bútorok, különböző méretű és formatervezett tartályok, zuhanyzók, mosdókagylók, világítási tervezés és még sok más.

dekoráció

A fürdőszoba javítása, ha elegendő hely van, használhat különféle anyagokat. Kezdésként nézzük meg, hogyan használhatunk egy 7 négyzetméteres fürdőszobát. m. ízlés szerint díszített:

 1. Csempe. A klasszikus megoldás - a falak burkolólapja, a padlóhoz tartozó porcelán csempe - a tökéletes megoldás. És ilyen kvadratúra esetén, a fürdőszobában megengedheti az oszlopokat és a különböző dísztárgyakat.
 2. A panelek. Gazdaságos lehetőség, amely lehetővé teszi, hogy fürödjön egy kis ideig, szépen és elvben a különböző panelek széles választékával. A szoba elegendő helyet biztosít a kerethez és a panelekhez. Mind a PVC-ből, mind az MDF-ből lehet, de ugyanakkor az MDF-et laminálni kell. Vagyis egy különleges bevonat, amely lehetővé teszi a panelek telepítését magas páratartalmú helyeken. Ugyanakkor a burkolatok sokkal olcsóbbak a kerámia burkolatokhoz képest.
 3. Lambéria. Például, ha a fürdőszobát "orosz fürdőként" szeretné bekapcsolni, keményfa és gyümölcsfa fadarabot használhat. Az ilyen fürdőszoba nagyon kényelmes lehet, és a természetes anyag kellemes lesz.
a tartalomhoz ↑

alkotó

A szabványos módszerek mindenki számára ismertek, a leggyakrabban használták őket. Végül is egy 7 méteres fürdőszobát lehet igazi pihenőhely! Például hammammá alakítható. Pontosabban, nem a török ​​fürdőben, hanem érdekes döntést hozni az úszásról.

Fontos azonban szem előtt tartani, hogy ez nem gazdaságos lehetőség, nemcsak jó befektetésekre, hanem ésszerűségre is szükség lesz.

Először is, egy ilyen kreatív mérnöki megoldást igényel, nevezetesen: fontos a kiváló minőségű vízszigetelés. Ráadásul nem minden otthonnak van technikai lehetősége erre. De ha a lakás a földszinten van, vagy egy magánház, a megfelelő megközelítés nem lesz különösebb akadály.

Ebben az esetben normál fürdőkáddal vagy zuhanyzóval egy szó nélkül teheti meg, ne korlátozza a helyet még a vízkezelés során is. Az oldalakon és a középpontban döfés lehet ülésre. Ugyanakkor át kell gondolkodniuk is. És természetesen a háztartási készülékek, mint a mosógép, nem helyezhetők el ilyen helyiségben.

Kiderül, hogy egy csempe, a megfelelő vízszigetelés után az egész tér van elhelyezve, a padlóban egy lefolyó van, amelyen keresztül a víz belép a csatornába. Ha mindent meggondol, mielőtt elkezdené, akkor egy nagy fürdőszobát kaphat. Szükség esetén külön is készítsen helyet a tartálynak.

Így egy fürdőszobában különböző szalonokat készíthet a szépség fenntartásában.

Üveg oldatok

A tágas fürdőszobában egy másik kreatív egy üvegtartály. Eredeti, elegáns és szép. A hely lehetővé teszi, hogy középre állítsa, ami egyedi benyomást kelt. A szoba kialakítása nagyon különböző lehet: a minimalizmusról a csúcstechnológiára. Ebben az esetben a falakat díszítheti üvegmozaikkal, ami szintén szokatlan és érdekes.

fülkék

A zuhanyzás természetesen nem lehet nagyon tágas. De a 7 négyzetméteres fürdőszobában elegendő összeszerelést lehet telepíteni, és magának is megteheti a zuhanykabinot. Ehhez ismét kiváló minőségű vízszigetelés jelenlétében akár padló is használható a raklap felszerelése nélkül. Az üvegajtók eredetiek lehetnek. By the way, ebben az esetben, akkor telepíteni egy trópusi zuhanyzó, amely a közelmúltban egyre népszerűbb.

bútor

A helyiségben lévő fürdőszoba kényelmes funkcionális bútorokat kínál, amelyek lehetővé teszik a dolgok kényelmesebb tárolását, miközben mindig rendelkeznek a szükséges tartozékokkal. Egy ilyen szobában egy egész kis fejhallgató is telepíthető, amely elég szerves.

A helyiségnek kádat és mosdót, zuhanyzóval, háztartási készülékkel, például mosógéppel kell felszerelnie, amelyet a legtöbb fürdőszoba gyakran gyakorol. Szintén egy 7 m 2 -es szoba több zónára osztható. Ehhez sok kényelmes anyag van.

Összefoglalva

Tehát, hogyan tervezhet egy fürdőszobát 7 "négyzetben"? Először is, jónak kell lennie, nevezetesen egy minőségi javításnak.

Másodszor, léteznie kell a kreativitás eszközeinek, mert ha őrült ötleteket akarsz végrehajtani, akkor még ki kell gondolni őket. Harmadszor, fontolóra kell venni a tárgyak elhelyezését, ami lehetővé teszi a tér funkcionális használatát, és így több örömet szerez rajta.

Kreatív ötletek a 7 négyzetméteres fürdőterület díszítésére. m

A teret kibővítő vizuális megoldások lehetővé teszik, hogy kellemes hangulatot és kényelmet élvezhessenek. A formatervezési stílus sokat mondhat a ház tulajdonosairól. Bármely elrendezés nagyon eredeti lehet.

Fürdőszoba mérete 7 négyzetméter. méter - minden ember álma. Elég helyet biztosít az összes szükséges bútor és vízvezeték felszereléséhez. Ezenkívül ez a fürdő bármely stílusban díszíthető. A szoba elrendezése eltérő lehet, de ebből a megjelenés tetszés szerint megverhető.

A modern újítások szépen és kényelmesen teszik a fürdőszobát. Ma már számos különböző berendezést kínálunk, aminek köszönhetően a fürdőszobában új, eredeti megjelenés lesz.

Ergonómikus bútorokat, valamint különféle méretű és különböző méretű tartályokat használhat. Ez lehet egy nagy zuhanyzó, mosdó vagy mosdó. Ami a fénytervet illeti, itt is felül kell lennie.

Fürdőszobai dekoráció

Ha elkezdte javítani egy fürdőszobát, amelynek nagysága eléri a hét négyzetmétert, sok lehetőséged van arra, hogy valósággá válj a leginkább kedvelt vágyakkal. Ahhoz, hogy a fürdőszobát szép és stílusos legyen, díszítéssel a következő anyagokat kell használni:

 • Csempe. A klasszikus megoldás az lenne, ha a falakat lefedő csempe és porcelán csempe lenne a padló befejezéséhez. Ha elegendő hely van a fürdőszobában, használhat díszítő elemeket. Ez lehet oszlop és egyéb díszítés.
 • A panelek. Ez a megoldás gazdaságosabb. Fontos megjegyezni, hogy a panelek köre nagyon eltérő lehet. Különböző anyagokból készülhetnek, és eltérő kialakításúak. Az ilyen panelekre alkalmazott bevonat védi az anyagot a nedvességtől.
 • Lécek. Ha a fürdőszobát olyan "orosz fürdőként" szeretné kialakítani, akkor használjon fapadlólapot és gyümölcsfákat. Ilyen fürdőszobában hangulatos hangulatot lehet elérni, ráadásul a természetes anyagok használata megvédi önt a penészképződéstől.

Kreatív megközelítés a fürdőszoba létrehozásához

A fürdőszoba létrehozásának szokásos módszerei sok ember számára ismertek. Ha azonban kísérleteket szeretne végrehajtani, és szeretné, hogy a fürdőszobája eredeti és egyedi legyen, kreatív megközelítést kell alkalmaznia a javításhoz.

A Hammam stílusú fürdőszoba érdekes és eredeti megoldás. De egy ilyen belső kialakításhoz nagy mennyiségű pénzre van szüksége. Mielőtt végleges döntést hozna, fontolja meg, hogy a pénzbefektetés jó döntés.

A kreatív ötletek használata a fürdőszobában mérnöki megoldást igényel, hiszen a javítás fontos szakasza a jó minőségű vízszigetelés. Nem minden otthonnak van lehetősége arra, hogy ezeket vagy más ötleteket valósággá alakítsa. Azt mondhatjuk, hogy a magánházban vagy a földszinten élők nagyon szerencsések.

Ebben az esetben nincs szükség szabványos fürdőkád vagy zuhanyozás felszerelésére, mivel nem korlátozhatja magát, hogy létrehozzon egy szakaszt vízkezelésre. A középpontban és az oldalakon helyezkednek el a dőlések az ülésre. De gondosan át kell gondolni őket, mert gyakran ilyen tervezési megoldásokat alkalmaznak háztartási készülékek beszerelésére.

Miután a vízszigetelést megfelelően végeztük, elhelyezhetünk csempe vagy más befejező anyagokat. Ha a javítás megkezdése előtt gondolkodik ezeken a pontokon, kellemesen meglepte az eredmény.

A fürdőszoba mérete 7 négyzetméter. méterben van egy kis szalon kialakításának feltétele, amelyben különböző eljárásokat hajthat végre.

Az egyik legelterjedtebb módszer a fürdőszoba befejezésére - az üveg megoldások használatára. Úgy néz ki, elegáns, szép és eredeti. Kívánt esetben felszerelhet egy pohártartályt, amely kiegészíti az üvegpolcokat és egyéb kiegészítõ ötleteket használ.

A fürdőszoba kialakítása a minimalizmus vagy a csúcstechnika stílusában történhet. Ebben az esetben a falakat üvegmozaik segítségével lehet díszíteni - ez a döntés nagyon szokatlan lesz.

Zuhany és bútor telepítése

A 7 méteres fürdőszobában lévő zuhanykabin nagyon tágas lehet. Azonban el lehet távolodni a szokásos normáktól, és saját kezével zuhanyfülkét készíthetsz, saját projektedre támaszkodva. Ne feledkezzen meg a kiváló minőségű vízszigetelésről. Nemrégiben sok ember igyekezett trópusi zuhanyt telepíteni otthonukban.

A funkcionális bútorok szintén fontos részét képezik a fürdőszobának, mivel lehetővé teszi, hogy a kívánt dolgokat tárolja.

Ebben az esetben az összes szükséges tartozék a keze ügyében lesz. Az egész fürdőszobában nagy kis, de tágas fülhallgató lesz.

A hét méteres fürdőszoba ideális háztartási készülékekhez is. Bármilyen méretű mosógép tökéletesen illeszkedik a szobába. Ezenkívül a bútorok és a berendezések segítségével a nagy fürdőszobát több zónára oszthatja. A megállapodás egy példája nagyon eltérő lehet.

Kiváló minőségű javítás a fürdőszobában mérete 7 négyzetméter. m - nem probléma. Fontos, hogy azt a szabályoknak megfelelően hajtsák végre. Különféle eszközöket kell használnia a kreatív és a valóságban a leginkább váratlan ötletek megvalósításának. Ezenkívül nagyon fontos, hogy elgondolkodzunk arról, hogy az összes tétel hol helyezkedik el. A teret kibővítő vizuális megoldások még a nagy szobákban is fontosak, mivel lehetővé teszik, hogy a fürdőszobában a hangulatot teljes mértékben élvezhesse.

Design stílus

A nagy fürdőszoba teljes körű cselekvési szabadságot biztosít a stílus kiválasztásában. Ez lehet egy klasszikus belső tér, amelyben a színek és anyagok használatának sorrendje jól látható.

A minimalizmus vagy a hajózás stílusában kialakított fürdőszoba jól fog kinézni, mivel ez a helyzet szokatlanabb és eredetibb lesz. Ha közelebb akarsz lenni az ünnepekhez és a tengerparthoz, a tengeri motívumok használata lehetővé teszi, hogy pihenjen és erősödjön.

A fürdőszobának megfelelő színt választhat a preferenciák alapján. A 7 méteres fürdőszobában a legsikeresebb megoldás a wenge szín használata. Ez a szín jól megy az élénk színekkel, így a fürdőszoba belseje különösen vonzónak tűnik.

Ha világosabb és nyugodtabb hangulatot szeretne létrehozni, használhatja a zöld színt, amely a természet hangulatát teremtve lehetővé teszi a tökéletes kikapcsolódást. A tudósok bebizonyították, hogy a zöld árnyalatok hatalmas hatást gyakorolnak egy személyre, ráébresztik az érzékeit, és beilleszkednek a pozitív gondolatokba.

A regisztrációs költség attól függ, hogy milyen stílusban kívánja rendezni a fürdőszobát. Fontos a vízvezeték megválasztása is, hiszen most már különböző árkategóriákban jelenik meg. A lakások javítására szakosodott ügynökség 300-700 ezer rubel áron nyújtja szolgáltatásait.

Fürdőszoba kialakítása 7 négyzetméter, példák elhelyezése és tervezése a fürdőszoba.

A 7 négyzetméteres fürdő egyfajta luxus, mert nemcsak a szükséges egészségügyi elemeket tartalmazza, hanem jelentős szabad mozgást is biztosít. Alapvetően az ilyen fürdőszobákban több mint 100 négyzetméteres magánházak és apartmanok találhatók. m.

Fürdőszoba elrendezése 7 négyzetméter

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a fürdőszoba ténylegesen egyéni tervre épül, dimenziói nagyon eltérőek lehetnek. A leggyakoribb méretek az alábbiak:

A formák túlsúlya nem figyelhető meg. Vannak lehetőségek négyzet vagy közelség formájában, valamint négyszög formájában. Sokan aggódnak az átépítés kérdésében.

Kombinált fürdőszobák egyidejűleg létezhetnek különálló, ugyanabban a házban. A WC és a fürdőhely összekapcsolása egyre nagyobb lesz, és lehetővé válik bármilyen kialakítás.

A leginkább funkcionális és kényelmes projektek.

Opció tervezés fürdőszoba №1

A fotóban bemutatott projektben minden harmonikus. A kerületet egyenletesen tölti meg a szükséges elemekkel, és még van szabad mozgás. Az egyik sarok egy zuhanyzóval van ellátva, a másikban pedig egy kád van, amely mellett egy mosdó található széles és masszív asztallappal. Van még egy szekrény, ahol mosogatószert és törölközőt helyezhet el. Nem csak mosógépek.

Opció design fürdőszoba száma 2

Ebben a kialakításban egy hosszanti területű fénykép jelenik meg, de a fürdőkád és a WC megtalálta helyüket. Ha külön fürdőszobát készítesz, akkor a fürdőszobának meg kell szabadulnia a ceruzatartótól. De két külön szobát kapsz.

Opcionális design fürdőszoba száma 3

A képen egy téglalap alakú fürdőszoba található, amelyben egy zuhanykabin, egy fürdőkád és két mosdókagyló található egy fél méteres asztallappal. Az ilyen elrendezés alkalmas arra, hogy szabad belépést biztosítson a belső tér bármely eleméhez. Ennek a kialakításnak az előnye a zónák - higiénia, munka és WC kialakítása.

Opcionális design fürdőszoba száma 4

Ez a tervezési projekt közel van a négyzethez, és az ajtó jobb oldalán egy higiéniai zóna található, balra pedig egy működő. Közvetlenül a fürdőszoba mellett egy törülközőszárító, de sajnos nem a zuhanyzóház közelében van.

Tervező trükkök

A 7 négyzetméteres fürdőszoba nem igényel trükköket a tér bővítésére. A fürdőszobai belső kialakítás részletes tervezésében figyelembe kell venni a vízvezeték helyét a meglévő csatornarendszerhez viszonyítva. De ha valami nem felel meg, és van vágy a projekt megváltoztatására, a csővezetéket a javítás kezdeti szakaszában meg kell változtatni.

A legkedveltebb a díszítés a csempe, amely minden szükséges tulajdonsága a hosszú távú szolgáltatás és a belsőépítészet.

A kontrasztok és a különböző színkombinációk használatával lehetőség van a területek területrendezésére, amely előnyös a szoba méretének hangsúlyozására.

A vízvezeték megválasztása és elhelyezése

Amint a javasolt projektek, a terület 7 négyzetméteres illeszkedik az összes szükséges vízvezeték. A Bath választhat a legnagyobb, amely lehetővé teszi, hogy teljes növekedésbe kerüljön, és még egy magas ember is. A zuhanykabin jelenléte a kialakításban a kombinált fürdőszobát még funkcionálisabbá teszi. És az üveg válaszfal használata megakadályozza a tér vizuális szűkülését.

A tervek nem rendelkeznek mosógéppel, de kívánság szerint a fürdőszobába is beépíthetők. Rendszerint azonban van egy külön helyiség a mosógép számára. A kazán tökéletesen illeszkedik egy külön fürdőszoba kialakításához, vagy kombinált fürdőszobához, majd a dobozba varrható, technikai lyukakat hagyva a javításhoz. Ez vonatkozik a WC-re is.

A modern kivitelezés lehetővé teszi a felesleges tankok teljes elrejtését.

A legjobb, ha a törülközőtartót a kád vagy a zuhany közelében úgy rögzítik, hogy könnyebb legyen elérni a törölközőt. Kiváló lehetőség lenne a szárítógépet a fürdő fölé telepíteni, de nem zuhanyozni, mert a repülő spray megnedvesíti a törölközőt.

Bútor és kiegészítők a fürdőszoba tárolására

Annak érdekében, hogy teljesen kihasználhassák a helyet, és elrejtsék a háztartási vegyi anyagokat, tisztítószereket és személyi higiéniai termékeket, egy szekrényt, egy ceruzat vagy egy tárcsát helyeznek el. Ha előre tervez egy tervezési projektet, használhat hamis falat, ahol elrejti a dobozokat.

Fürdőszoba tervezés

Szeretné még egy kis fürdőszobát nézni tágas - könnyű. Figyelembe véve a tervező egyszerű ötleteit, még a Hruscsovban lévő fürdőszoba is elegáns lesz.

8 szabály a fürdőszoba tervezésében

1. szabály: Dobja el az összes felesleges szemetet. A fürdőszoba a tisztaság és a rend egyik modellje, nem pedig egy szekrény, ahol mindent fel lehet használni. Helyezze a fürdőszobai tartozékokat, ahol azok tartoznak. A fürdőszobát tilos raktárba helyezni. További palackok gél, sampon, jobb, hogy azonnal küldje el a szekrényben. Ne tároljon piszkos ruhát a fürdőszobában. Magas páratartalmú helyiségben a dolgok rothadhatnak, és kellemetlen szagot kaphatnak. Igen, és egy vászonkosár ismét megtörténik, ami annyira kevés.

A megfelelő tervezéssel a fürdőszoba kialakítása egyszerűen elvégezhető, függetlenül attól, hogy igénybe veszi a drága szakemberek szolgáltatásait.

2. szabály. Ne használjon apró részleteket, feltétlenül nem illeszkedik a belső térbe, és még kisebb helyre teszi a szobát. Bármi legyen is a választott fürdőszoba kialakítása, a tükör a megbízható barátod lesz. Ez a kiegészítő, hiszen senki sem tudja, hogyan növelheti a helyet.

3. szabály. Tisztítsa meg. Ez nem csak az egészség megőrzése, hanem a legfontosabb kritérium is. A fürdőszobában mindent csillogni kell.

4. szabály: Színek. A kis helyiségekben a tervezők mindig javasolják a könnyű, nyugodt színek kiválasztását. Segítségükkel vizuálisan bővítheti a teret, és könnyűvé és tágasabbá teheti fürdőszobájának designját. Azonban érdemes óvatosnak lenni a fehér színnel.

5. szabály: Használja a beépített bútorokat, sokkal hatékonyabb és kevesebb helyet foglal el.

6. szabály. Világítás. Nagyszerű lesz, ha a világítást a teremben terjesztheti, hiszen a mennyezetről érkező központi világítás olyan sötét sarkokat hoz létre, amelyek eltakarja a helyet, és a szobát szomorúvá teszi.

7. szabály. Készíts egy kombinált fürdőszobát. A fürdő és a WC kombinációjából előnyös a térben. Ha az otthoni házban lévő két szoba kombinációja összezavar, gondolkozz el, hogyan léphet ki a helyzetből. Javasoljuk egy képernyő vagy függöny használatát.

8. számú szabály. Ha nem vagy nagy rajongója a fürdőszobában való áztatásnak, tegyen zuhanyzót. Így felszabadítasz néhány négyzetmétert a szobában, és menteni a helyiség funkcionális célját. Szerencsére most a gyártók széles körű vízvezetékeket kínálnak. Ha a költségvetés lehetővé teszi, akkor is telepíthet egy masszázsterápiát.

A legfontosabb szabály. Hruscsov - ez nem egy mondat. Még egy kis szobából is készíthetsz egy elegáns kis dolgot. A legfontosabb az, hogy alaposan gondolkodjunk. Szükség esetén használja a szakértők segítségét. Ne feledje, a design "antik", a bőség a dekoráció - ez nem a kis szobák. Ragaszkodjon az összes minimalizmushoz. Mindig is volt, van és lesz győzelem. Ügyeljen arra, hogy az átépítés megkezdése előtt konzultáljon a vízvezeték-szerelőkkel, látogasson el a szalonokba, olvassa el a weboldalakon található cikkeket a tervezésről

Nagyon hasznos lesz, ha rajzol egy papírlapot a kívánt fürdőszobában, így egyértelműen tudni fogja, hogy mit is keres.

Fürdőszoba kialakítása 7 m². - négy elrendezés

Folytatjuk a fürdőszobai tervezés lehetőségeiről szóló cikkeket, és ma bemutatunk egy 7 négyzetméteres fürdőszobai megoldást. Ezután megismerheti sikeres terveit egy tágas fürdőszobában, alapvető vízvezeték szerelvényekkel és bútorokkal.

A nagy fürdőszoba privát házak vagy lakások kiváltsága, melynek területe több mint 100 négyzetméter. Ilyen fürdőszobában egy meglehetősen széles munkafelületet állíthat össze - két külön mosdótálat és egy nagyméretű tükröt, amely világít a kerületen, és a szabványos helyett egy nagyobb tusolófülke is felszerelhető.

Meg kell mondani, hogy a tágas fürdőszobákban a nagyobb tágas falusi házakban, különösebben, külön mosoda van, így nincs szükség mosógép befogadására a fürdőszobában.

Elrendezési szám 1

előnyei:

A terv azt mutatja, hogy a helyiség olyan módon van felszerelve, hogy elegendő szabad hely áll rendelkezésre. A teljes fürdőkád mellett egy zuhanyzó található, amelyhez egy törülköző tartja kényelmesen. A WC a sarokban van, külön WC-helyiséget képez, és a mosdó széles pulttal van felszerelve. A szobában volt egy hely a szekrénybe.

hátrányai:

A szekrény tartozékokkal a munkaterülettől távol helyezkedik el.

Kérjük, vegye figyelembe:

Ha a fürdőt a bejárattal szemben lévő fal mellé telepíti, és a pultot a mosdóval helyezi el, akkor kényelmesebb lesz a szekrény használata.

Elrendezés száma 2

előnyei:

A szoba összetett alakja nem jelent problémát, ha a szoba elég tágas, de ebben az esetben a lakberendezés a legjobb megoldást találta meg. A fürdőszobában három fő zóna van: munka, WC, higiénikus (fürdőkád és zuhanyzó).

hátrányai:

Az ügy eset távol van egy működő és higiénikus zónától.

Kérjük, vegye figyelembe:

 • A törülköző tartók két, a legkényelmesebb helyen helyezhetők el: a mosdó közelében lévő falhoz és merőlegesen a zuhany és a kád között.
 • A WC-t pontosan a tervben feltüntetett módon kell felszerelni - ez jobb, mint a fotó verziója (a fürdőszoba és a zuhany között).

Elrendezési szám 3

előnyei:

Teljes fürdőszoba és tágas zuhanyzó, nagy munkaterület és egy szekrény közel. A bejárati ajtó a fürdőszoba belsejébe nyitható. A törülköző tartó kényelmesen elhelyezhető a zuhanyzó és a fürdő közelében.

hátrányai:

A WC a mosogató felé irányul.

Kérjük, vegye figyelembe:

 • Jobb lenne, ha a WC-t a fürdő felé irányítja, hogy a tartály az ajtó közelében lévő fal mellett legyen.

Elrendezési szám 4

előnyei:

A tágas zuhanytálca egyetlen higiénikus zónát képez egy teljes fürdővel. A mosdó vizuálisan elválasztva van a munkaterülettől, és a széles asztallap szorosan csatlakozik a beépített szekrényhez.

hátrányai:

A zuhany közelében nincs törülközőtartó.

Kérjük, vegye figyelembe:

 • A fürdőszoba és a WC között nagy távolságban kényelmes pouf vagy egy további könyvespolc (polcok) található a fal mellett.

Biztosak vagyunk benne: mindenki álmodik egy tágas fürdőszobáról, és azokról, akik ilyen fürdőszobának boldog tulajdonosává váltak, helyesen szeretnénk eldobni a rendelkezésre álló helyet. Sikeres tervezés az Ön számára!

Fürdőszoba kialakítása 7 m².

Mindannyian álmodunk egy nagy és tágas fürdőszobáról, de sajnos ez az öröm nem mindenki számára elérhető, és a legtöbb polgártársunknak egy fürdőszobája van, melynek területe mindössze 3-5 négyzetméter. első pillantásra egy ilyen helyiségben nagyon kényelmetlen és szűkös, de az új építési technológiák és anyagok köszönhetően bármely, még a legkisebb fürdőszoba is képes átalakítani a felismerés és a "maximális" lehetőségek kiaknázását a rendelkezésre álló négyzetméterből az illetékes tervezés és átalakítás révén. Kínálunk egy kis fotókiválasztást, amelyben számos ötletet talál a kis fürdőszoba díszítésére és tervezésére. Boldog megtekintésére! fürdőszoba dekoráció. fürdőszoba tervezés. fürdőszoba belső. fürdőszoba tervezési projekt. fürdőszobai felújítás modern stílusban.

A 6. és 7. képen nagyon tetszik a képen a csempe. ahol megtalálható. de igazán szerettem a fürdőszoba 7-es számát, de a 6. számot is, mindig a 8-as csempe volt))) hűvös. szép fürdőszoba és cserép nem rossz. Hát, a13 és 14 szavak nélkül, a hetvenes évek hetvenes éveiben. Lehetőség van minden ízlésre, akár impresszionizmus-stílusú festményekre is, például kirajzolhatod, végtelenül fantáziálhatsz, különösen kedveled a 4-es és 14-es képeken a fürdőszoba dekorációját. A fürdőszoba szép, maga a kád csak kicsi, vagy csak a fotó nem teljesen sikeres. csempe csempe, a lehetőségek más, néhány nagyon érdekes. Elképzelem - mennyi időt vett igénybe a fürdőszobák összes elemének finomítása és illesztése, minden fürdőszoba megérdemli a figyelmet, de nagyon szerettem az elsőt. egy rémület! Nincsenek normál lehetőségek.

A fürdőszoba tervezése. nagy nappali. nagy fürdőszoba. modern fürdőszoba. nagy fürdőszoba design. tömör és stílusos, semmi sem felesleges. de a fürdőszobát egyáltalán nem gondolják: sem a fürdőszobát, sem a folyosót, sem a kényelmet, sem a magánéletet. mert nagyon szokatlan, az a benyomásom, hogy ez nem egy nappali, hanem egy szoba tévénézésre, csak semmi mást. a hálószoba túlságosan aszketikusnak tűnik, a fürdőszoba nagy, de elhagyatott. a lakás hatalmas.

Hruscsov egyik legnehezebb szobája a belsőépítészet és a felújítás szempontjából a fürdőszoba. A fő "betegség" Hruscsov - alacsony mennyezet és egy kis terület a helyiségek nem megkerülni a fürdőszobát. fürdőkád vagy zuhanyzó, WC (ha a fürdőszobát WC-vel kombinálják), mosogató, mosógép és a többi szükséges a szobához. Mindazonáltal a legvesztettebb helyzetben is mindig van megoldás. Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a Hruscsov fürdőszobájában, zuhanyzókabáiban vagy sarokfürdõiben gyakrabban használják a szokásos hagyományos helyett a helytakarékosság és anélkül, hogy hiányoznak a négyzetméterek. Reméljük, hogy ezek a fotók hasznosak lehetnek a fürdőszobájának egyedi és legfontosabb, kényelmes belső kialakításában. fürdőszoba tervezés. Nem cserélném ki a fürdőt egy zuhanyfülkével - mint általában 6 fotón - egy kis helyiségben, csak a háttérrel lehet játszani, így 8 és 9 fürdőszobát talál a szobában

Egy óvoda tervezési projektje. gyermek hálószoba design. fürdőszoba tervezés. a fürdőszoba felújítása. fürdőszoba tervezés. fürdőszoba tervezés. WC belső kialakítás.

Nappali szobák. nappali dekoráció. nagy konyha design. konyha belső tér fehér színben. fekete folyosók kialakítása. egy kis folyosó díszítése. előcsarnok fekete színben. javítson egy kis folyosón. Én személy szerint kedveltem a konyha és a nappali konstrukció harmóniáját a lakásban, de kényelmetlen lenne, ha elaludnék egy ilyen árnyalatú hálószobában. bájos eklektika! a fény teljessége lenyűgöző, még vakító is.

Nagy háromszobás lakás (177 nm Nappali szoba, nappali tervezés, konyha kivitelezés, gyönyörű hálószoba, hálószoba belső kialakítás, WC kárpitozás, fehér fürdőszoba tervezés, nagy WC.

Első pillantásra úgy tűnik, hogy egy ilyen fürdőszobában elegendő hely van ahhoz, hogy modern fürdőszobát vagy zuhanyzóval, mosdókagylóval, WC-vel felszerelt mosógépet helyezzenek el. Minden fürdőszoba kialakítása nagyon jó, minimális terület, maximális kialakítás. Nem tetszett az 5. fotó, vagy inkább a tervezés, de a világítás, ez nem fürdőszoba, hanem sír, sötétség. kicsit összezavarodott az üvegmosóval a sarkokkal, ha ezt hívhatja. Nagyon tetszett a japán stílusú fürdőszoba, a sárga szín tágasnak bizonyult, a kék árnyalatú fürdőszobában pedig jól néz ki. a mosdó az első fotón gyönyörű, de egy kicsit nem illik a teljes design, és a cél az én véleményem szerint a legszebb - a tizedik fürdőszobában. Leginkább 4 fürdőszobát szerettem, a fürdőszoba szigorú körvonalai és a mosogatók nagyon szépnek tűntek benne, és a sárga színű világítás pihentető légkört teremt. az első fotón tetszett a mosogató, szép és tiszta formája

Design szobák egy kis lakásban. szürke hálószoba design. téglafal nem illik a teljes belső "nappali + konyha", úgy néz ki, elég durva. Véleményem szerint ez a nappali csak egy paradicsom a férfiaknak, nézd, mert ez az asztal és a csillár pókerhez készült, és a bárpult a közelben van. stílusos és eredeti. A munkaterületen lévő szék egy fürdõ alakú. Szerintem kényelmes pihenni benne. Igen, ez nem a hálószoba bejárata - ez egy másik dimenzió bejárata.

Tervező projekt a nappaliban. gyönyörű konyhák.

Ha modernizálni szeretné a lakását, de nem tudja, hogyan kell a zuhanyzóval a fürdőszobában gyönyörű belsőépítészeti megoldást kitalálni, akkor nézze meg ezt a fotógyűjteményt. gyönyörű fürdőszobák. fürdőszoba tervezési projekt. fürdőszoba tervezés. Valójában a fürdő kényelmesebbnek tűnik számomra, de a fürdőkádban lévő zuhanyfülke nagyon hűvösnek tűnik. a fürdőszoba minden bizonnyal előnyös. nagyon szép fürdőszoba a képen 7. tágas, gyönyörű! és a 2. képen - elég kényelmesnek tűnik. terület 1,5,51,7. mondd meg, hogyan.

A skandináv stílusban tervezett 7 szobás apartman Stockholmban. teljes területe: 340 négyzetméter. fürdőszoba. nagy nappali felújítás után. fürdőszoba fehér. Skandináv stílusú fürdőszoba. nagy fürdőszoba design. fürdőszoba fehér színben.

Fényképek a tervezési projekt egy egyszobás apartman 47 nm M. fürdőszoba belső kialakítás. modern konyha belső. modern fürdőszoba. kis fürdőszoba belső. fürdőszoba design klasszikus stílusban. Nagyon tetszett a konyha színe, nagyon vidám :) és a legfontosabb dolog funkcionális, mindent, amire szükséged van, nagyon közel van egymáshoz, és azt hiszem, a konyhában való főzés nagyon kényelmes és kényelmes.

A fürdőszoba tervezése. fürdőszoba javítás. WC-javítás. modern fürdőszobai belső kialakítás. design kis méretű fürdőszoba. fürdőszoba design modern stílusban. kis fürdőszoba belső. kisméretű toalett javítás.

Az alba-67 fürdőszobai bútorok magukban foglalják: párnahüvely, tükör. A modell modern stílusban készült, gyönyörű rajzokkal. price headset alba-67: kérésre.

Lakásjavítás

Online magazin a javításról és a tervezésről

Kompetens fürdőszoba kialakítása 7 négyzetméteren. m. gyönyörűvé teszi! (Fotó)

 • fényképeket
- 2014. június 27. 2014. június 27. 0

A fürdőszoba egy kis területe nem ok arra, hogy megtagadja a kényelmet! A fénykép világosan mutatja, hogy a tömörség a fürdőszoba belső 7 négyzetméter. m. egyszerűen kompenzálja az ügyes formatervezést. Néhány fényes elem a tervezésben, jól felszerelt tartozékokban és aranyos csecsebecsékben elegáns megjelenést kölcsönöz a szobának.

Fürdőszoba tervezés 7 négyzet

Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül és 40% -ot takarít meg!

 1. Töltse ki az alkalmazást
 2. Vásároljon árajánlatot a mesterektől
 3. Válasszon művészeket ár és vélemény alapján
Rendelje meg a fürdőszoba tervét 7 négyzet

Webhelyünk segítségével hamar megtalálható egy magánmester vagy csapat a javítás elvégzéséhez. Csak helyezze el az alkalmazását, és néhány perc múlva ingyenes mesterek árát kapja, akik készen állnak megrendelésének teljesítésére.

Visszajelzés a feladatról

A munka reményei nagyon örültek. Tényleg profi a terepen, nagyon jól tud választani, gyorsan, sok hasznos kapcsolattal rendelkezik, azt hiszem, szinte bármilyen projektet hajthat végre. Nagyszerű íze van, és itt egybeesett vele - számomra személyesen nagyon fontos volt! Némi nehézséget okozott a csempe kiválasztása, de találtak egy utat, és rendeltem, amit akartam. Remélem, hogy további kreatív jólétet és nagy ügyfeleket kívánok!

Visszajelzés a feladatról

Olga készítette nekünk a design két fürdőszoba, csempe elrendezés, 3D-s vizualizáció, segítve a tanácsot. Olga nagyon szorgalmas és törődik az eredménnyel.

Visszajelzés a feladatról

A javítások még nem fejeződtek be, a fő ügyfél elégedett :)

Visszajelzés a feladatról

Nagyon ajánlom Svetlana! Volt egy kis fürdőszoba designom, de mindent az időben egyértelműen végeztünk, figyelembe véve az ügyfél kívánságait, az összes rajzot az eredetileg elfogadott feltételeknek megfelelően készítettük el.

Visszajelzés a feladatról

Kiváló szakember, gyorsan felvette a tökéletes lehetőséget, figyelembe véve az összes nehéz kívánságait, azt javaslom!

Nézze meg a házat - Moszkva

Visszajelzés a feladatról

 1. Hasonlítsa össze a kifejezéseket, és válassza ki a legjobbat.
 2. Visszajelzés csak az érdeklődő szakemberektől
 3. Ne pazarolja el az időt a közvetítőkkel való kommunikációban

A tökéletesen kiválasztott 7 méteres fürdőszobai design lehetővé teszi számodra, hogy megtalálja az egyensúlyt a kényelem, a funkcionalitás és a szépség között, ami remek hely a kikapcsolódásra. A fürdőszobában kipróbálhatja az anyagot, a tartozékokat és az űrlapokat. Belsőépítészet kialakítása, javítások elvégzése és a fürdőszobának elkészítése 7 nm. Segítesz a tervezőnek a YouDo-nál regisztrálva.

Keressen szakképzett szakembert

A YouDo olyan szolgáltatás, amely öt perc alatt felelős és végrehajtó szakembert talál, miközben biztos abban, hogy a fürdőszobai belső kialakítás a legmagasabb szinten lesz kialakítva.

Az illetékes művészek dolgoznak a fürdőszobai design 7 négyzetméteres. méter a gyengén:

 • Kiválasztja a legjobb stilisztikai megoldást az ügyfél kívánságainak megfelelően.
 • Válasszon anyagokat falakhoz, padlókhoz és mennyezetekhez, új vízvezetékberendezéshez, bútorokhoz és kiegészítőkhöz
 • Kidolgozni egy projekttervet, megjeleníteni háromdimenziós modelljét, egyetérteni az ügyféllel
 • Tervezzen becsléseket
 • Kerámia burkolólapokat tervez
 • Ellenőrizze a fürdőszoba befejezését és javítását

Lehetőség van egy igazán kényelmes és stílusos, 7 négyzet alakú fürdőszobai tervezésre, amikor tapasztalt és felelős szakemberek, akik ismerik a befejező anyagok iparágának legújabb trendjeit és újdonságait, a projekten dolgoztak.

A fürdőszobai belsőépítészet költsége 7 négyzetméter

A vízvezeték normális, és nem akar pénzt költeni a csereire? Ezután az előadó kínálja a turistaosztály szabványos befejező munkáját, ahol csak a szoba előtti helyzete változik meg.

Ha úgy dönt, hogy teljes körűen átdolgozza a fürdőszobát, pénzmegtakarítás nélkül a költségbecslés magában foglalhatja a legmodernebb vízvezeték szerelvények beszerelését, kifinomult mennyezeti struktúrákat és mozaiklapok beszerelését.

Mindkét esetben számíthat:

 • Kiváló minőségű munka
 • A javítás hatékonysága
 • A modern technológia és a magas színvonalú anyagok használata

Rendelje meg a 7 m²-es fürdőszoba kiváló minőségű tervezését és javítását. A YouDo szolgáltatást használhatja. Két lehetőség van egy előadó keresésére:

 • Alkalmazás kitöltése a webhely kezdőoldalán (az időtartam legfeljebb két percet vesz igénybe)
 • A YouDo művészlista figyelése

Minden mesternek van egy saját oldala egy kitöltött portfólióval, ahol megismerheti a művész tapasztalatait, tanulmányozhatja a platform többi felhasználójának visszajelzését.

Fürdőszoba 7 nm-es kivitelben

Sok követelmény van a modern fürdőszobákban. Mindenki nagy fürdőt, sok polcot és szekrényt szeretne, a falon egy nyomógombot, és mindig egy teljes méretű mosógépet. Helyezze mindent 5 négyzetméterre. m nem könnyű feladat. Figyelembe kell venni nemcsak az ergonómia egyszerű szabályait, hanem azokat a körülményeket is, amelyek a vízvezeték helyét a mérnöki kommunikáció tekintetében diktálják.

1. opció

Stúdió "hangulatos lakás"

A fürdőszoba eredeti kialakítása hasonló a tipikus házak kombinált fürdőszobájához, ha nem a mosógép rekeszéhez. A meglehetősen nagy területű (7 m²) helyiség hosszúkás alakú, és rendszerint vízkezelő zónára, WC-re és mosókonyhára oszlik. A 170 cm hosszú téglalap alakú fürdőkád jól illeszkedik a rácsok és az oldalsó falak burkolatában kialakított résbe.

Javasolt egy széles (1,45 m) asztallapot készíteni a gipszrost-nedvességálló lemezek mortális héja alatt egy fémkeret alapján. Ha ez a technológia nem inspirálja a bizalmat, akkor az U alakú szerkezetet betonból lehet betonozni, erősítéssel megerősítve. Aztán fel fog állni minden felnőttnek. Vegye figyelembe, hogy a fiók alatti fiókot megrendelni kell. Jelenleg nem állnak rendelkezésre ilyen típusú modellek.

Monokróm bézs színű, "törött" mozaik, melyet a fürdőszoba alsó szegélyében és a rejtett szerelési rendszer dobozában leeresztettek egy felfüggesztett WC-hez. Egy ilyen döntés végrehajtása során fontos, hogy pontosan megfigyeljük a derékszögek geometriáját és kiszámoljuk az összes dimenziót úgy, hogy a mozaik kis lépcsőjének többszörösei legyenek. Ellenkező esetben a hiányosságok azonnal nyilvánvalóvá válnak.

lehetőségek:

 • Zuhany rendszer Grohe Rainshower Icon System 190 - 43 000 dörzsölje.
 • Fali WC Jacob Delafon Presquile art. E4440 - 24 000 dörzsölje.
 • Higiénikus zuhanyzó öntözéssel Cristina Tricolore AC67651 - 14 300 dörzsölje.
 • Medence mixer Grohe Eurostyle Cosmopolitan art. 33552002 - 6000 dörzsölje.
 • Sárgaréz kád Jacob Delafon Diapason (170х75 cm), art. E2926 - 33.000 rubel.
 • Beépített mosogató Laufen Pro 1395.1.000.104.1 - 5500 rubel.

Összesen: 125 ezer rubel.

Egy szabadon álló fürdő művészeti tárgyként működik mind a megjelenés, mind a költség mellett. Ebben az esetben a tálat átlósan állították be, enyhén korrigálva a szűk helyiség arányait. A tervezők szerencsések a fülkékkel. Egyrészt polcokat és mosógépet helyeztek benne, másrészt - a fal síkjának bizonyos ritmusát állították. És újra mozaik és nagy formátumú csempe. Mintha minden összeesküdött volna.

 • Mosogató VilleroyBoch Aveo - 20 000 dörzsölje.
 • Jacuzzi Infinito fürdő - 280.000 rubel.
 • WC VilleroyBoch Aveo - 30 000 rubel.
 • Kád csaptelep Jessi Ovale 21 525 - 45 500 dörzsölje.
 • A keverő a Guilini 6596 / U - 14 000 dörzsölő mosogatóhoz.

Összesen: 389 ezer rubel.

3. opció

Stúdió "hangulatos lakás"

A hagyományos téglalap alakú fürdőszoba kialakítása 5 négyzetméter. m. Meg kell jegyezni egy jó tervezési megoldást. A bejárattal szemben egy asztallap, egy hamis héj és egy tükör központi összetétele található. Annak érdekében, hogy a fürdőszoba ne legyen egyszínű kocka, a falak kontrasztos vízszintes csempét és mozaikokat kaptak, ami vizuálisan növeli a szoba szélességét. A szürke síkok világosabbá teszik a szobát.

A mesterséges kőből készült asztali konzol felépítése riasztó. Meg kell felelnie egy tisztességes terhelésnek. A felfüggesztett WC kialakítása egyfelől a tervezés és a tisztaság fenntartásának szempontjából indokolt, de a doboz, amelyben a tartály és a szerelési rendszer kerete rejtett, helyet foglal el. A tervezők a díszvilágítással próbálták megoldani ezt a kérdést, de nehéz lenne egy fűtött törölközőt használni. Ezenkívül nem teljesen világos, hogyan kell megszervezni a lefolyót a fürdőből, mivel az a felemelőtől jó távolságra van, és tilos távoli fő falat kialakítani.

lehetőségek:

 • Fűtött törölközőtartó "Sunerzha" High-Tech modell "G" 320x650 mm - 6300 dörzsölje.
 • Függesztett WC Duravit Starck 3 - 14 000 rubel.
 • Raindance S Showerpipe EcoSmart 180 mm-es zuhanyrendszer - 60 000 dörzsölés.
 • A Hatria Happy Hour 17:00 órás mosogatóra helyezett (Y0QQ01 cikk) - 15 000 dörzsölés.
 • Akril pezsgőfürdő BAC Jamaica (180x80 cm) - 24 000 dörzsölje.
 • Magas csaptelep Hansgrohe Metris S 31022000 - 13 000 rubel.

Összesen: 132 ezer rubel.

Opció 4

Stúdió "hangulatos lakás"

Ez a fürdőszoba első pillantásra nem különbözik a többiektől. Közelebbről megvizsgálva világossá válik, hogy itt sikeresen megoldódott a nagy csatornák problémája, amelyek eltakarják a szellőzést és a kommunikációt. A móló, mögöttük rejtőzködik, kiterjedt a fürdőszobába, és kényelmes fülkéket készített a samponok és egyéb kiegészítők számára.

A móló elülső oldaláról javasoljuk, hogy egy hosszú asztallapot készítsen, amely alatt a mosógép elrejti. Ennek eredményeképpen csak WC-vel és egy kis szabad folt van, amely egy méterrel egy métert tesz ki. A fehér trón és a mosógép közötti távolság elég ahhoz, hogy betöltse és kirakja a ruhaneműt, de a háztartási készülékek telepítéséhez vagy cseréjéhez egy ideig el kell távolítani a WC-t.

A kisgyermekes családok számára a tervezők csaptelepet biztosítottak a fürdő közepén. Nem nehéz elképzelni, hogy milyen nehéz elérni a keverőt a résszel minden egyes alkalommal annak érdekében, hogy ellenőrizze a vizet, miközben a gyermek fürdik. Most még egy zuhanyzót biztosít a kényelem érdekében.

lehetőségek:

 • WC-függesztett VitrA Form 500 4305B003-6067 - 8000 rubel.
 • Öntöttvas fürdő Roca Malibu 2333G0000 (170x70) - 25 300 rubel.
 • Mosogató Roca Foro 327872000 (40 cm) - 4500 rubel.
 • A keverő a Roca Victoria NEW 5A3025C00 - 2500 dörzsölő mosogatóhoz.
 • Zuhanykészlet Hansgrohe Croma 100 27154000 - 30 000 rubel.
 • Hansgrohe Focus E2 31940000 kádcsaptelep zuhanyzóval - 7200 dörzsölje.

Összesen: 77,5 ezer rubel.

Opciószám 5

A tipikus panelházak közül az egyik megengedett eljárás egyike a fürdőszoba és a WC kombinációja. Ez az eljárás nem hoz külön osztalékot, kivéve a kis helyigényt. És a tér a dekoratív megoldások magasabb státuszát és változatosságát jelenti.

A tervezők két népszerű anyag felhasználását javasolják - nagy formátumú csempék "a kő alatt" és a kis mozaikok. Az elegáns hangulat egy kis fürdőszoba, melynek területe mindössze 3 négyzetméter. m drága vízvezetékeket, barokk tükörkeretet és LED-es lámpákat biztosít a mennyezeten és a mosdó alá. Ennek megfelelően az újratöltés költségei megnőttek.

lehetőségek:

 • További WC Laufen Alessi egy - 45 000 rubel.
 • Laufen Alessi mosogatóra helyezett - 43 000 dörzsölés.
 • Öntöttvas fürdő Roca Continental 140x70 cm - 20 000 rubel.
 • Hansgroe talis S2 mosdó csaptelep - 11 500 dörzsölje
 • A keverő kád Focus S 317 58000 - 21 000 dörzsöléséhez.

Összesen: 140,5 ezer rubel.

Opciószám 6. Zuhany

A keskeny, hosszúkás területeken nincs ok a kád felhelyezésére. És a gyakorlat azt mutatja, hogy a zuhany sokkal kényelmesebb a mindennapi életben. Kívánt esetben a fülke közvetlenül a résszel felszerelhető, és ehhez a falak és a raklap megfelelő vízszigetelése szükséges.

Különös figyelmet kell fordítani a szennyvízelvezetés megszervezésére. Bizonyos esetekben a lefolyó és a szennyvízcsatorna magas fekvése miatt a zuhanyozófülke padlószintje 30 cm-rel emelkedhet, ami kényelmetlen, és lépésről lépésre szükséges.

A zuhanyzó látható tömörségével 5 négyzetméter. Tágas zuhanyzó, mosógép és beépített szekrény elegendő helyet biztosít a törülközők, samponok és egyéb kiegészítők tárolásához. A kontrasztos színsémát sötét barna kő utánzatot kőből és fekete rózsákból álló fehér díszítéssel fejezzük ki. A grafikus virágcsík lágyítja a zuhanyzó kemény stílusát.

lehetőségek:

 • A Roca Gap művészete mosdócsésze. 346477000 - 9500 rubel.
 • Mosdókagyló VilleroyBoch LoopFriends art. 614151 - 13 000 dörzsölje.
 • Elektromos Artinox Florina fűtött törölközőtartó - 40 000 dörzsölés.
 • Üveg zuhanyajtók rendelésre - 20 000 rubel.
 • Tusoló állvány Hansgrohe Croma 220 Showerpipe 27185000 - 34 000 dörzsölje.
 • A Hansgrohe Focus E 31700000 - 5700 dörzsmosó keverője.

Hat fürdőszoba elrendezés (fotó)

Tipikus lakóépületekben és még monolitikus új épületekben átlagosan 5-7 négyzetméter van a fürdőszobák számára. Számos tervezési megoldást kínálunk a realty.rbc.ru által gyártott kis fürdőszobákhoz.

Sok követelmény van a modern fürdőszobákban. Mindenki nagy fürdőt, sok polcot és szekrényt szeretne, a falon egy nyomógombot, és mindig egy teljes méretű mosógépet. Helyezze mindent 5 négyzetméterre. m nem könnyű feladat. Figyelembe kell venni nemcsak az ergonómia egyszerű szabályait, hanem azokat a körülményeket is, amelyek a vízvezeték helyét a mérnöki kommunikáció tekintetében diktálják.

1. opció

Stúdió "hangulatos lakás"

A fürdőszoba eredeti kialakítása hasonló a tipikus házak kombinált fürdőszobájához, ha nem a mosógép rekeszéhez. A meglehetősen nagy területű (7 m²) helyiség hosszúkás alakú, és rendszerint vízkezelő zónára, WC-re és mosókonyhára oszlik. A 170 cm hosszú téglalap alakú fürdőkád jól illeszkedik a rácsok és az oldalsó falak burkolatában kialakított résbe.

Javasolt egy széles (1,45 m) asztallapot készíteni a gipszrost-nedvességálló lemezek mortális héja alatt egy fémkeret alapján. Ha ez a technológia nem inspirálja a bizalmat, akkor az U alakú szerkezetet betonból lehet betonozni, erősítéssel megerősítve. Aztán fel fog állni minden felnőttnek. Vegye figyelembe, hogy a fiók alatti fiókot megrendelni kell. Jelenleg nem állnak rendelkezésre ilyen típusú modellek.

Monokróm bézs színű, "törött" mozaik, melyet a fürdő alsó sávjában eltakarnak, és egy rejtett telepítési rendszer rejtett WC-re. Egy ilyen döntés végrehajtása során fontos, hogy pontosan megfigyeljük a derékszögek geometriáját és kiszámoljuk az összes dimenziót úgy, hogy a mozaik kis lépcsőjének többszörösei legyenek. Ellenkező esetben a hiányosságok azonnal nyilvánvalóvá válnak.

2. opció

Egy szabadon álló fürdő művészeti tárgyként működik mind a megjelenés, mind a költség mellett. Ebben az esetben a tálat átlósan állították be, enyhén korrigálva a szűk helyiség arányait. A tervezők szerencsések a fülkékkel. Egyrészt polcokat és mosógépet helyeztek benne, másrészt - a fal síkjának bizonyos ritmusát állították. És újra mozaik és nagy formátumú csempe. Mintha minden összeesküdött volna.

3. opció

Stúdió "hangulatos lakás"

A hagyományos téglalap alakú fürdőszoba kialakítása 5 négyzetméter. m. Meg kell jegyezni egy jó tervezési megoldást. A bejárattal szemben egy asztallap, egy hamis héj és egy tükör központi összetétele található. Annak érdekében, hogy a fürdőszoba ne legyen egyszínű kocka, a falak kontrasztos vízszintes csempét és mozaikokat kaptak, ami vizuálisan növeli a szoba szélességét. A szürke síkok világosabbá teszik a szobát.

A mesterséges kőből készült asztali konzol felépítése riasztó. Meg kell felelnie egy tisztességes terhelésnek. A felfüggesztett WC kialakítása egyfelől a tervezés és a tisztaság fenntartásának szempontjából indokolt, de a doboz, amelyben a tartály és a szerelési rendszer kerete rejtett, helyet foglal el. A tervezők a díszvilágítással próbálták megoldani ezt a kérdést, de nehéz lenne egy fűtött törölközőt használni. Ezenkívül nem teljesen világos, hogyan kell megszervezni a lefolyót a fürdőből, mivel az a felemelőtől jó távolságra van, és tilos távoli fő falat kialakítani.

Opció 4

Stúdió "hangulatos lakás"

Ez a fürdőszoba első pillantásra nem különbözik a többiektől. Közelebbről megvizsgálva világossá válik, hogy itt sikeresen megoldódott a nagy csatornák problémája, amelyek eltakarják a szellőzést és a kommunikációt. A móló, mögöttük rejtőzködik, kiterjedt a fürdőszobába, és kényelmes fülkéket készített a samponok és egyéb kiegészítők számára.

A móló elülső oldaláról javasoljuk, hogy egy hosszú asztallapot készítsen, amely alatt a mosógép elrejti. Ennek eredményeképpen csak WC-vel és egy kis szabad folt van, amely egy méterrel egy métert tesz ki. A "fehér trón" és a mosógép közötti távolság elegendő a ruhanemű betöltéséhez és kirakásához, de a háztartási készülékek telepítéséhez vagy cseréjéhez egy ideig el kell távolítani a WC-t.

A kisgyermekes családok számára a tervezők csaptelepet biztosítottak a fürdő közepén. Nem nehéz elképzelni, hogy milyen nehéz elérni a keverőt a résszel minden egyes alkalommal annak érdekében, hogy ellenőrizze a vizet, miközben a gyermek fürdik. Most még egy zuhanyzót biztosít a kényelem érdekében.

Opciószám 5

A tipikus panelházak közül az egyik megengedett eljárás egyike a fürdőszoba és a WC kombinációja. Ez az eljárás nem hoz külön osztalékot, kivéve a kis helyigényt. És a tér a dekoratív megoldások magasabb státuszát és változatosságát jelenti.

A tervezők két népszerű anyag felhasználását javasolják - nagy formátumú csempék "a kő alatt" és a kis mozaikok. Az elegáns hangulat egy kis fürdőszoba, melynek területe mindössze 3 négyzetméter. m drága vízvezetékeket, barokk tükörkeretet és LED-es lámpákat biztosít a mennyezeten és a mosdó alá.

Opciószám 6. Zuhany

A keskeny, hosszúkás területeken nincs ok a kád felhelyezésére. És a gyakorlat azt mutatja, hogy a zuhany sokkal kényelmesebb a mindennapi életben. Kívánt esetben a fülke közvetlenül a résszel felszerelhető, és ehhez a falak és a raklap megfelelő vízszigetelése szükséges.

Különös figyelmet kell fordítani a szennyvízelvezetés megszervezésére. Bizonyos esetekben a lefolyó és a szennyvízcsatorna magas fekvése miatt a zuhanyozófülke padlószintje 30 cm-rel emelkedhet, ami kényelmetlen, és lépésről lépésre szükséges.

A zuhanyzó látható tömörségével 5 négyzetméter. Tágas zuhanyzó, mosógép és beépített szekrény elegendő helyet biztosít a törülközők, samponok és egyéb kiegészítők tárolásához. A kontrasztos színsémát sötét barna kő utánzatot kőből és fekete rózsákból álló fehér díszítéssel fejezzük ki. A grafikus virágcsík lágyítja a zuhanyzó kemény stílusát.