Legfontosabb > Fürdő

Fürdőkád kis fürdőszobákhoz

Több mint kis méretű apartmanok, amelyek megjelentek a Hruscsov-korszakban, némi nevetés. De sok család számára ez volt az egyetlen igazi lehetőség, hogy a kívánt lakások tulajdonosává váljanak. És ugyanabban a fürdőszobában a méret nem számított számukra.

Őszintén szólva, még ma sem játszanak döntő szerepet, ha sikeresen kezeli ezt a szobát. Például zuhanyozhat egy kis fürdőszobában. A sitz fürdő is nagyszerű megoldás. Azonnal engedje el a helyet egy mosógépnek. Vegye figyelembe ezt a lehetőséget részletesebben.

Sit-Bath lehetőségek

Ez a termék vízvezetékeket számos paraméter alapján osztályozhatjuk. Az ültetőfürdők különböző méretűek és alakúak. Különböző anyagokból készültek. Még a funkciók is változhatnak.

Ne gondold, hogy a lefoglalt fürdőt pénz vagy sürgős szükséglet miatt vásárolják meg. Nézze meg ezt a luxus modellt, és értékelje eleganciáját és képességeit.

Úgy gondolják, hogy az ülőfürdőt elsősorban időseknek és fogyatékosoknak tervezték. De ez a termék jól illeszkedik a modern belső térbe. Minden családtag kényelmesen érezheti magát.

Szabványos betűkészletek méretei

A szélessége 70 centiméter - ez a minimális, ami jellemzi a szabványos és kis modelleket. A legkompaktabb másolatok hossza csak egy méter.

De a standard modell 1,2 méter hosszú és 1,5 méteres.

Nem annyira nehéz választani egy megfelelő fürdőt: fontos, hogy méretei megfeleljenek a saját paramétereinek, és elég mély volt.

A boltokban többféle pihenőhely található. Ezek különböznek az anyag gyártásában és méretében. A leggyakoribb méret opciók:

 • 100 x 70 cm;
 • 120 x 70 cm;
 • 150 x 70 cm;
 • 120 x 110 cm

Ha a Hruscsov fürdő néhány tulajdonosának saját paraméterei lehetővé teszik számukra a mini- vagy szabványos modellek használatát, akkor mindenki számára egy harmadik lehetőség is van, tágabbak. Ez a termék a legkényelmesebb vízvezeték, és paraméterei 120 x 110 cm.

Különböző tálak

Még a kis fürdőszobák is saját stílusukkal rendelkeznek. Attól függően, hogy a szobában található bútorok közül melyik van, a kád külön felszerelhető vagy beágyazható.

Az ügyfelek által igényelt tálak fő típusai:

Ha a kád megfelel annak a helyiségnek a paramétereibe, amelyben fel van szerelve és olyan ideális formában van, akkor a legjobb választás.

Vannak olyan tervezési modellek is, amelyek alakja háromszög alakú és általában aszimmetrikus lehet. Külön is szeretnék megemlíteni olyan termékeket, amelyeknek külön ajtója van az oldalán, vagy olyan mozgatható oldalfalon, amely leeshet és eshet.

Ez megkönnyíti az életet azok számára, akiknek fizikai képessége korlátozott. Az ilyen fürdők nem annyira vonzzák a kompakt méretüket, mint a funkcionalitást, ami néha a legfontosabb dolog.

Ha szeretné értékelni az ülőfogak előnyeit, itt megtekintheti ezt a videót:

További fürdőzési lehetőség

A kis fürdőszobákhoz ajánlott ülőfülkék számos extrában használhatók. Az ilyen modellek működését még kényelmesebbé teszik.

Az ajtó és a mozgó fal mellett ezeken a modelleken a következőket teheti:

 • telepítse a hidromasszázs rendszert;
 • csatolható repülõmértékegység;
 • nem csak dekoratív, hanem különleges lámpák létrehozására is, amelyek lehetővé teszik a hagyományos fototerápiás és fényterápiás módszerek kezelését;
 • használja a modern vevőt vagy lejátszót, hogy meghallgassa kedvenc zenéit vízkezelések során.

Még a legkompaktabb fürdőben sem lehet jó mosás, de jó pihenés is van.

A sitz fürdő extra felszerelése csodálatos. Ezenkívül van egy oldalsó ajtó is, amely akkor szükséges, ha egy idős személy vagy egy fogyatékkal élő személy veszi a vízzel kapcsolatos eljárásokat.

Ezenkívül ez a fürdő egyszerűen kombinálható zuhanyzóval. Ha védőfüggönyeket vagy speciális betéteket használ, akkor a szobában egyfajta helyiség alakul ki, amely megóvja a többiet a felesleges nedvességtől.

Az ülőfogak előnyei és hátrányai

Természetesen a lecsúszás fő előnye a tömörség. Még egy kis helyiségben is, ahol megfelelő helyet találnak, ahol senki se zavarja.

Nem minden hip fürdő van felszerelve, mint egy űrhajó. Néha ez egy meglehetősen egyszerű, de elegáns szerkezet, amely egyszerűen kellemes és kényelmes használni.

A modell további előnyeit felsoroljuk.

 • Azok, akiknek a szervezetnek további védelemre és támogatásra van szüksége, jól érzik magukat: az idősek és a fogyatékkal élők. Különleges korlátok, amelyek segítenek abban, hogy valaki belépjen és kilépjen a fürdőszobából, valódi találatot talál, ami nagyban megkönnyíti a mosási folyamatot.
 • Úgy tűnt, hogy kifejezetten az anyáknak készülő nők számára készült. A terhesség utolsó szakaszaiban a nők kínosnak érzik magukat. Nem tudják felemelni a lábukat, vagy hajlítani, ha szükséges, hogy rendszeresen fürödjenek. Az ülő helyzet segít nekik, hogy ne húzzák meg a lekerekített hasizmokat.
 • Nem minden, a rendszeres fürdőkádban bevett vízkezelési eljárást engedélyez az orvos. Például egy beteg szívű személynek nem szabad feküdnie.

Ez a modell szintén jelentős hiányosságokkal jár, amelyeket szintén ismerni kell.

 • Néhány külföldön készült modell nagyon drága.
 • Mindannyian különbözünk, és néhány ember számára az ilyen tálak paraméterei túl kicsiek. Ezt figyelembe kell venni, ha kényelmesen fürdeni szeretne.
 • Egyszerűen lehetetlen ilyen fekvőhelyen fekvő pozíciót lebonyolítani, ezért a modell kiválasztásakor minden családtag szükségleteire összpontosítania kell.

Az ilyen csípőfürdő oldalajtóval nem lehet olcsó. Az ilyen kiadásokat ugyanakkor az a lehetőség teszi lehetővé, hogy a létesítmény tulajdonosának rendelkezésére álljon.

Ha a modell minden előnye és hátránya ismeretében a ház tulajdonosa még mindig úgy dönt, hogy eldönti, milyen anyagból készül a leültetett fürdő.

Gyártási anyag kiválasztása

A piac nemcsak különböző méretű és alakú modelleket kínál, hanem különböző anyagokból is. És ez nagyszerű, mert felvehet egy olyan terméket, amely tökéletesen megfelel Önnek és tökéletesen beleillik a javasolt belső térbe.

Fa: nemzetközösség természetes anyagokkal

Mi lehet természetesbb, mint a minőségi fa? Végtére is mindannyian tudjuk, hogy a híres orosz fürdőt teljesen felállították egy faágazatból. Éppen ezért a fakeretes fürdő, amely egyre népszerűbb és igényesebb.

A kompakt betű vörösfenyő, bükk, tölgy vagy cédrus. Ezek a fafajták hosszú évekig nem veszítik el vonzerejét, és egy ilyen fürdõben nincs olyan gomba vagy penész, amely ártalmas lehet az emberi egészségre.

A fából készült modell ideálisan alkalmas vízkezelésre. Ha ilyen betűtípust csinálsz, kellemes és segítőkész.

Fa tálat készítésekor speciális nedvességálló anyagokkal kezelik, amelyek megfelelő gondossággal jelentősen megnövelik hasznos élettartamukat. A fa nemcsak a fürdő, hanem a tartozék, amely körülveszi, és segít szervesen illeszkedni a belső térbe.

A lakkozott, fából készült modell nagyon kedvező benyomást kelt. Meg akarod érni, vasalja fel a felületét, és természetesen használja a rendeltetésszerű célját. A fa a természet része: az általa választott anyagok nem képesek allergiás reakciót okozni. De nem mindenkinek van pénzügyileg elérhető a hasonló modellhez.

A választás egyetlen hátránya, amelyet feltétlenül tudnia kell, hogy ez a pohár csak úszásra használható.

A mosás, az állatok mosása és alapos mossuk magukat egy ilyen fürdőben általában nem lehet ezeknek a termékeknek a rövid idejű használatára.

Akril - a modern vízvezeték vezetője

A fa jó, de drága lehetőség. Ráadásul van elég költségvetési akril, ami valóban vezető szerepet tölt be a modern vízvezeték-piacnak.

A világ legfontosabb tételei a világ gyártói. Különböző színű tálak és a legbizarrabb formák készítésére használják. Ha a fürdőszobában nincs fényerő és vonzódás, akkor az akril betűtípussal kell rendelkeznie. Végső megérintésként célszerű olyan gyengéd világítást alkalmazni, amely megőrzi az intrikát és a rejtélyt.

Ami a külső hatásokat illeti, akkor egyetlen más modell sem hasonlítható össze egy akril fürdővel. Ugyanakkor kényelmesen használhatja is.

Egy szerény akril tál segítségével a szó szoros értelmében átalakíthatja a legáltalánosabb szobát. Az a tény, hogy az akril nagyon költséges anyagokat képes utánozni. Ez létrehozza az onyx vagy a márvány illúzióját. A természetes selymet ábrázoló tapéta hátterében ez a fürdő egyszerre csodálhatja és elcsodálhat.

Ha a szoba világításának designja és a magas minőségű vízvezeték kiegészíti a belső teret, akkor a fürdőszobája nemcsak szép, hanem fényűző lehet.

Az akril üledékeket mind külföldi, mind hazai vállalatok gyártják. Az Oroszországban gyártott akrilból készült vízvezeték előnye a víz minőségének legjobb alkalmazhatóságának tekinthető

A mi akril fürdőinket a súlyosabb működési körülményekre terveztük, így megbízhatóbb és tartósabbá tehetjük őket.

Viszonylag olcsó acél

Az acélmodellek nem olyan súlyosak, mint az öntöttvas termékek. Azonban vonzóvá teszik ügyfeleiket nem súly szerint, hanem viszonylag alacsony költséggel. De az acél betűkészletek működtetése során bizonyos hiányosságok merülnek fel, amelyekről előzetesen figyelmeztetni szeretnénk.

 • Az acélnak magas a hővezetése. Gyorsan melegíti a környezetet. Ebben a fürdőben nem kell áztatni: a benne lévő víz nagyon gyorsan lehűl. Bizonyos orvosi eljárások esetén ez a körülmény túlfutó akadály lehet.
 • Egy ilyen termék kihasználásával gondosan ellenőrizni kell a külső bevonat integritását. Ezekben a fürdőkben a réteg általában vékony. Ha a bevonat nem helyreáll, akkor a tál elakadhat, mert rozsdás.

Az acélcső is nagyon vonzónak tűnik. Ha megoldja a problémát a hővezető képességével, akkor a fürdőszobája dekorációvá válhat

Tudva az acéltermékek hiányosságairól, a gyártók keresik a kiutat a helyzetből, és megpróbálják javítani a betűtípust. Az acél műanyag tokkal van ellátva, és a tok és az alap alatti üreg speciális töltőanyaggal van feltöltve, amelynek hővezetési képessége kicsi.

Ebben az esetben a víz hője mentésre kerül, és a vízsugár nem éles hangot ad, és a fürdő védett alját üti.

Masszív öntöttvas termékek

A nehéz öntöttvas fürdőket még mindig régi házakban tárolják. Tulajdonosai nem nagyon sietnek velük egy nagyon egyszerű okból: nagyon sok a súlya az egyetlen hátránya ennek a modellnek.

És csak akkor jelenik meg, ha a fürdőt szállítani kell.

Ha Ön öntöttvas leágazó fürdővel rendelkezik, és orvosi okok miatt nem igényel különféle vízkezelési eljárásokat, akkor miért nem tartja meg azt, amit már rendelkezel?

De az öntöttvas kétségtelen előnyei:

 • a tálat kitöltő meleg víz megtartására való képesség;
 • hosszú élettartam;
 • nagy mechanikai sérülés ellen.

A kár nem képes maga a betűtípushoz és zománcozásához. De ez a probléma sikeresen megoldható oly módon, hogy akril betétet helyez el a régi fürdőbe, vagy új akril vagy zománcburkolatot visz fel a felületére.

Helyszíni fürdő kiválasztása

Bath - a vásárlás nem olcsó, ezért gondosan választania kell. Az első dolog, amit meg kell találni a fürdőszobában, az a hely, ahol telepíteni szeretné.

Ezután meg kell győződnie arról, hogy a megvásárolni kívánt modell megfelel a test paramétereinek és a családtagok életkorának.

Ha egy kis fürdőszoba tulajdonosa, ahol gyakorlatilag nincs szabad hely, ne felejtsd el: vessen egy pillantást a sarokba, talán megoldás a problémáidra

Mérje meg és jegyezze fel a mérnöki kommunikáció paramétereit, amelyek a fürdőhöz kapcsolódnak. Ellenőrizze, hogy a sarokkád a fürdőszobában a legjobb megoldás?

Döntse el, hogy a tálca milyen színét keresse, hogy a modell tökéletesen illeszkedjen a létrehozott belső térbe.

A tervezett vásárlást gondosan meg kell vizsgálni. Nem szabad semmilyen sérülést okoznia: repedések, zsetonok vagy daganatok. A termék felületének zökkenőmentesnek kell lennie elegendő réteg zománcgal. Győződjön meg róla, hogy a kiválasztott fürdő elég mélyen ült.

Ellenőrizze a tál külső falát: tartalmaznia kell korrózióálló bevonatot. Ellenőrizze, hogy a fürdőben lévő lyukak megfelelnek-e a műszaki kommunikáció paramétereinek.

Általános telepítési szabályok

Az egyes modellek telepítésekor saját árnyalatai vannak, amelyeket figyelembe kell venni. De vannak olyan általános szabályok, amelyek univerzálisak mindenfajta ülőfürdő számára. Fontos megfigyelni a telepítés sorrendjét. És minden rendben lesz.

Felkészülés a telepítésre, ügyeljen arra, hogy a fürdőszoba átalakulásának egészét szem előtt tartsa. Ez segít abban, hogy ne térjen el a tervtől.

Lépésről lépésre a telepítési folyamat így néz ki:

 • szoba előkészítés;
 • adagoló tál és annak rögzítése;
 • csatorna csatlakozás;
 • földelés;
 • megmunkálási felületi csatlakozások és rések az egyes elemek között;
 • képernyőn történő felszerelés és dekoráció.

Eszközök és anyagok

A telepítés elvégzéséhez különféle eszközökre és anyagokra van szükség. Felkészülésüknek az alábbi listára kell összpontosítania.

Szükségünk lesz tehát:

 • szinten;
 • véső;
 • ceruza és mérőszalag;
 • poliuretánhab és szilikon tömítőanyag;
 • csavarhúzó, kés és kalapács;
 • látott, bolgár;
 • szigetelőszalag;
 • állítható gombok;
 • csatorna szerelvények és hullámcsövek.

Ha öntöttvas kádat szerelnek be, akkor a leeresztő csövek átmérőjének 40 mm-nek kell lennie. Az acél vagy akril tömböt 50 mm keresztmetszetű csövek segítségével kell felszerelni.

Felkészülés a helyszínre

A helyiségnek szabadnak kell lennie. Vizsgálja meg, hogy gondolja át, hogyan kell megfelelően fürdeni, hogy ne károsítsa a falakat. A szoba padlójának síknak kell lennie.

Ügyeljen arra, hogy egy szinttel ellenőrizze. Ha az eltérések meghaladják a 4 mm-t, cementcementet kell készíteni, ellenkező esetben a fürdő nem stabil.

Természetesen sok telepítési munkát kell elvégezni, és talán jobb, ha nem csinálod magadat, hanem utasítod a szakembereket, de milyen szép az ilyen csodálatos eredmény elérése.

Most meg kell vizsgálni a csővezetékek átjárhatóságát, a szennyvízelvezetés és a vízvezeték szerelését. Ami a szoba falainak és padlójának későbbi dekorációját illeti, akkor azt a fürdő telepítése után lehet elvégezni.

Fürdőkád 110 cm-ig

Europa mini 105x70sm fürdő, ül, acél
Bath Contesa 100x70cm, acél, négyszögletes, g / m nélkül
Rio fürdő 105x70cm, akril, téglalap alakú
Fürdőkád Continental 100x70cm, öntöttvas, téglalap alakú, g / m nélkül, zománcozott bevonat, csúszásmentes bevonat nélkül
Fürdőkád Continental 100x70cm, öntöttvas, téglalap alakú, kemény, g / m nélkül, csúszásmentes bevonat nélkül

Szállítás Moszkvában

Szállítási költség a moszkvai Ring Roadon belül + 30 rubel minden kilométerre a Moszkva körgyűrűtől

Szállítás az Orosz Föderáció más régióiba

Az oroszországi más régiókba történő szállításokat főként az ilyen közlekedési vállalatok végzik:

Acél kád 100 cm

Kategória: Acél Fürdőkád 100 cm

 • Termék kód: 343026
 • Méretek (dshg): 105x70x38
 • Fogantyúk: nem, nincs telepítés
 • Lefolyó-túlfolyó: külön megvásárolható
 • Hangerő, l: 80
 • Termék kód: 343007
 • Méretek (dshg): 105x70x38
 • Fogantyúk: nem, nincs telepítés
 • Lefolyó-túlfolyó: külön megvásárolható
 • Hangerő, l: 80
 • Termék kód: 115208
 • Méretek (dshg): 105x70x37
 • Fogantyúk: nem, nincs telepítés
 • Lefolyó-túlfolyó: külön megvásárolható
 • Hangerő, l: 100

Acél fürdőkád miniatűrben

A legkisebb acélcsövek csak egy méter hosszúak. Kevesebbet csinálunk értelmetlen. Végtére is, akkor a vízkezelés komfortja egy felnőtt számára nagyon kétséges. A "szerény" méretek az acél fürdők 100 cm-t teszik ki - valóságos kis helyiségek keresése. Lehetővé teszik még egy nagyon kis helyiség ergonómiai és funkcionális kialakítását.

Könnyű kompakt acél fürdő 100 cm - könnyen szerelhető. Telepítésnél és nagyobb acél fürdőknél - általában nehézségek merülnek fel. És egy ilyen miniatűr modell önmagában is telepíthető. Will örömmel és a "morzsa" ára. Az acél fürdők alacsony költsége jelentős előnyök közé tartozik.

Az ilyen méretű acél fürdők különböző vállalatok termékeinek sorában vannak. A 100 cm-es kategóriában bemutatott modellek kiváló minőségűek. A méretek mérete ellenére zománc bevonattal rendelkezik, amely megkülönböztethetetlen a teljes méretű fürdők bevonásától és megbízhatóságától.

Számos fürdõmodell 100 cm-es méretben. Bizonyos betegségek esetén gyógyászati ​​okokból tilos a fürdőzés. A modern ülésfürdők kialakítása néha egy ülést foglal magában. Az ilyen pozíciókat például a jól ismert portugál BLB cég gyártja.

Fürdők - kompakt (hosszúságú) - árak

válogatás. alapértelmezés szerint

3 online áruházban:

Acél fürdő VIZ Donna Vanna DV-13001 Fehér orchidea

Térfogat 57 liter. Az anyag acél. Az alak négyszögletes. Típusú. Az emberek száma - 1. Súly: 23 kg. A méretek 65,0x36,0x105,0 cm.

vásárolni online

Akrilkád Triton (Triton) Argo 120x70x61 téglalap alakú, ülés

100 literes térfogattal. Anyag - akril. Az emberek számával 1. Típusú. Az alak négyszögletes. Magasság: 61.0 cm Hosszúság: 120.0 cm Szélesség: 70.0 cm.

vásárolni az online store shower5.ru

Akkumulátoros fürdőkád Bach Laura 120 (Array)

Az alak négyszögletes. Az emberek száma - 1. Típus - leválasztva. Lefolyó / túlfolyó - félautomata. Állítható magasságú lábakkal. Térfogat: 155 liter. Csúszásgátló alján. Anyag - akril. Súly: 33 kg. Méretek 70,0x68,0x120,0 cm.

vásárolni az online áruházban santehnika-online

Acél fürdőkád BLB Europa Mini 105x70 B05E Fehér

Típusú. Az anyag acél. Az emberek számával 1. Forma - téglalap alakú. 100 literes térfogattal. Szélesség: 70,0 cm, magasság: 37,5 cm, hossz: 105,0 cm, súlya: 14 kg.

VAGNERPLAST akril fürdőkád Vagnerplast (Vagnerplast) Nike 120 cm

120 literes térfogat. Az alak négyszögletes. Típusú. Az emberek száma - 1. Anyag - akril. Magasság: 35,0 cm Hosszúság: 120,0 cm Szélesség: 70,0 cm Súly: 14 kg.

az online store shower5.ru

Akril fürdőkád 1MarKa Viola 120x70 (Array)

Az emberek számával 1. Anyaga - akril. Fejtámasz. 155 literes térfogattal. Fogantyúk. Az alak négyszögletes. Típusú. Szélesség: 70.0 cm Hosszúság: 120.0 cm Magasság: 46.0 cm.

az online áruházban santehnika-online

Acél fürdőkád BLB Europa 120x70 B20ESLS Fehér

Az anyag acél. Az alak négyszögletes. 140 literes térfogat. Fogantyúkkal. Az emberek száma - 1. csúszásgátló alján. Típusú. Szélesség: 70,0 cm Hosszúság: 120,0 cm Magasság: 38,5 cm Súly: 40 kg.

Öntöttvas kád Roca Continental 7211507001 100х70 cm

Az emberek számával 1. Forma - téglalap alakú. Típusú. 95 literes térfogattal. Anyagvas öntöttvas. Magasság: 39,0 cm Szélesség: 70,0 cm Hosszúság: 100,0 cm.

az online store shower5.ru

Akril kád Riho Petit 120 (Array)

Az emberek száma - 1. Anyag - akril. Típusú. Az alak négyszögletes. 120 literes térfogat. Súly: 15 kg. Méretek 70,0x43,0x120,0 cm.

az online áruházban santehnika-online

Acélkád Roca Contesa 100x70 csúszásmentes bevonat nélkül 212107001

Az anyag acél. Az alak négyszögletes. Az emberek számával 1. Típusú. 90 literes térfogattal. Szélesség: 70,0 cm, hossza: 100,0 cm, magasság: 37,2 cm, súlya: 30 kg.

Akril kád 100 cm

márka

A 100 cm-es fürdő kétségtelenül megfelel a családjának legdrágább tagjainak is. Mindazonáltal ne aggódj, hogy a telepítés felejtheti el a helyiség értékes helyét - az online áruházban könnyű kiválasztani az optimális alak és hosszúság modelljét.

 • Szélesség: 100,0 cm

Fürdő 100 cm: elrendezési jellemzők

Az 1 méteres akril fürdők előnyei jól ismertek, és köszönhetően ezeknek a hasonló vízvezetékeknek a mai népszerűség csúcspontja. A megfelelő teljes szélesség nagyszerű kilátást biztosít a tervezők számára, ezért a modern gyártók gyűjteményében mindig megtalálható a megfelelő méretű és alakú berendezés:

 • kis fürdő 100 cm hosszú;
 • modellek 100x100 cm;
 • 1 méter szélességű és 100-200 cm hosszú kádak;
 • aszimmetrikus vagy rendszeres geometriai konfigurációjú termékek.

A 3Dplitka.ru értékeli a minőséget és a stabilitást, ezért a raktárainkban csak a híres gyártók legjobb vízvezeték-berendezései találhatók.

Lásd még 160 cm x 70 cm a katalógusunkban

Fürdőkádak 1,3m hosszú (130cm)

A fürdők 130 (1,3 m) - a legnépszerűbb nem szabványos méretek. Gyakran a vásárlóknak kell fürödniük, vagyis a szoba rövid falán (pl. Egy mosógép fürdőszobájában), és a legtöbb szabványos fürdőszobában 1,3 m-es fürdő ideális. Ezért üzleteinkben mindig van egy nagy választéka fürdők 1,3 m (130cm)
Mindkettőnket felajánlhatjuk akril fürdő 1,3 m (130 cm), öntöttvas kád 1,3 m (130 cm) és acél fürdőkád 1,3 m (130 cm). Vásárolhat olcsó fürdő 1,3 (130) értékesítési területünkön, vagy megrendelhet online áruházunkban.

Haladó keresési lehetőségek

Lépjen velünk kapcsolatba

Utochkina, 4
8 (812) 348-11-11

Bogatyrsky pr. 25 épület 1
8 (812) 335-28-98

Dosztojevszkij, 22
8 (812) 314-92-43

Hétfő-péntek 10: 00-19: 00
Szombat 10: 00-18: 00 között
Vasárnap 11: 00-18: 00 között

1 méter hosszú fürdő - az előnyök és hátrányok

Írta: Nataly_ru, szeptember 12, 2012 a fürdőszobában

Kiemelt állások

Legutóbb megtekintett 0 felhasználó

Nem regisztrált felhasználó látja ezt az oldalt.

A legjobb cikkek az IAB honlapján

 • Minden tevékenység
 • legfontosabb
 • Ötletek otthona számára
 • Belsőépítészet
 • fürdőszoba
 • 1 méter hosszú fürdő - az előnyök és hátrányok

Maga hivatásos
építész vagy
egy tervező?

BII. Javítás és dekoráció

Maga hivatásos
építész vagy
egy tervező?

Az IVD.ru honlap egy vezető internetes projekt, amely a lakóépületek rekonstrukciójának és belső kialakításának kérdéseivel foglalkozik. A honlap legfontosabb tartalma az "Ideas of Your House" magazin archívuma - exkluzív szerzői cikkek, minőségi illusztrációk, gyakorlati tanácsok és leckék. Szakembercsapat dolgozik a projekten, neves tervezők, építészek és vezető kiadói szakemberek közreműködésével.

Honlapunkon átfogó tervezési megoldások találhatók; az építési és befejező anyagok, bútorok, gépek és berendezések részletes piaci áttekintése; hasonlítsa össze saját ötleteit a vezető építészek tervezési projektjeivel; Közvetlen beszélgetés a többi olvasóval és szerkesztővel a fórumon.

Ön egy professzionális építész vagy tervező?

Fürdőkád 1 méter hosszú

Medence - egy nagy mélyfürdő, 2 vagy több ember számára. A medencék főként akrilból készülnek, és adott esetben hidromasszázs rendszerekkel is felszerelhetõk. A felszerelés típusa szerint a medencék lehetnek beépítettek, vagy szabadon állóak.

A fürdőkád egy olyan típusú zárószerkezet, amely közvetlenül a fürdőkádra helyezkedik el, és megakadályozza a víz és a fröccsenő víz belépését a padlóba. Rendkívül funkcionálisak, és a dekoráció elemeként is szolgálnak, ami a fürdőszobát modern stílusnak adja. Különböző redőny-modelleket rendszerint szerelő állványok vagy állítható csuklópántok segítségével szerelnek fel. A kialakítás rögzíthető, összecsukható, lengő, csúsztatható.

Fejtámasz - állvány, amely közvetlenül a fürdő oldalán van elhelyezve, és segít a kényelmes elhelyezésben, amikor a vízkezelést fekvő vagy ülő helyzetben veszi. A fejtámlák felszerelhetők és felettiek. Rendszerint poliuretánból készülnek, amely lehetővé teszi számunkra, hogy beszéljünk gyakorlatiasságáról és hosszú élettartamáról.

A gyártott fürdők széles köre magában foglalja mind a fogantyúk, mind pedig a fogantyú nélküli fürdőt. A fürdőfogantyúk poliuretán, valamint különböző típusú bevonatokból (króm, arany, bronz, réz, stb.) Készült fémből készült kádak csomagolhatók, gyárilag beszerelhetők és külön megvásárolhatók.

Tartozékok - alkatrészek és kiegészítők a fürdőszobához (hidraulikus zár, szivárgás, horgony, gömbcsap, láb, vég és elülső panel stb.).

Az önálló kádak főbb különbsége a beágyazott / külső vizuális teljesítményben. A szabadonálló kádak vonzó, gyönyörű, gyakran csiszolt külső felülettel rendelkeznek. Nem kell bezárni. Az ilyen fürdőket úgy tervezték, hogy megmutassák.

Beépített / csatlakoztatott - úgy van kialakítva, hogy a fürdő oldalsó külső felületét egy fal vagy egy szitán kívül le kell zárni.

Ez a fajta telepítés sarokba történő beépítésre szolgál. A sarok kialakítása lehetővé teszi, hogy értékes helyet takarítson meg a fürdőszobában, általában használaton kívüli helyet használva.

Fogantyúkkal - feltételezzük, hogy ez a fürdő fogantyúval vagy lyukakkal van felszerelve.

Fogantyú nélkül - ezek a fürdők nem vállalják a fogantyúk felszerelését.

Hidromasszázs - a vízsugarakat vagy a buborékok oldalán és alján található fúvókákból érkező vízsugarakat vagy légbuborékokat. Ha úgy dönt, hogy egy hidromasszázs kádat választ, akkor a következő alapvető lehetőségek közül választhat: oldalsó hidromasszázs, hátsó lábak, fúvókák, aero masszázs, alsó hydroaero masszázs, valamint kényelmes tartózkodási rendszerek: víz alatti világítás, aromaterápia, krómterápia, ultrahangos hidromasszázs, mágneses terápia és vibráló hidromasszázs. További lehetőségek is rendelkezésre állnak, mint például a fertőtlenítés és a melegvíz üzemmód.

Elfogadjuk a fizetést:

115487, Moszkva, 2. Nagatinsky Ave, 6a, 1. o

Online áruházunk magas színvonalú termékek vásárlását kínálja alacsony áron. Szállítás Moszkvában és Oroszországban.

Sanicom Vállalat © 2010-2017 Minden jog fenntartva.
Minden védjegy a megfelelő tulajdonosok közé tartozik. A webhely egyes részeinek másolása, amelyhez
függetlenül attól, hogy az űrlap a szerzői jog tulajdonosának engedélye nélkül tilos.

Ez a weboldal csak tájékoztató jellegű, és semmilyen körülmények között sem lehet az interneten közzétett tájékoztató anyagok és árak az Orosz Föderáció Polgári Törvénykönyve 437. cikkének rendelkezései által meghatározott nyilvános ajánlattételnek.

Szállítási költség Moszkvában és Moszkvában:
Az áru ára a weboldalon a szállítási költségeket nem tartalmazza. A Moszkvai Ring Roadon belüli szállítás költsége a megrendelés összegétől függ:

 • Akár 5000 dörzsölje. - 750 rubel.
 • 5000 dörzsölje. akár 65 000 - 550 rubel.
 • 65 000 rubelből. - ingyen.

A moszkvai körgyűrűn kívül a megfizetett költség 40 rubel / 1 km-re a moszkvai körgyűrűtől fizetendő.

A szállítás az áruknak az ügyfél bejáratába történő szállítását jelenti. Lehetséges emelkedkedés közvetlenül a lakáshoz. Az emelés költsége a menedzsernél.

Bizonyos termékek esetében a Moszkvai körgyűrűben a szállítási költség csökkentett / megnövekedett, a termék kártyája az ár alatti.

Az Orosz Föderáció régiói részére történő szállítás költségei a következőkből állnak:

 • a szállítási társaság szolgáltatásainak költsége, amelyet az egyes szállítmányozó vállalatok külön számolnak ki a szállítmány mennyiségének, tömegének és szállítási feltételeinek megfelelően;
 • Szállítási költség Santehnica.ru a szállítási terminál és a rakomány clearance - 750 rubel.
 • További információ a régiókba történő szállításról itt olvasható.

A kézbesítés általában az alkalmazás kézhezvételét követő napon történik. A szállítási szolgáltatás hétfőtől szombatig működik 09: 30-18: 30 között.

Az ügyfél igénylésének kérésére este 18: 30-22: 00 között lehet.
A szolgáltatás költsége "Szállítás este" - 350 rubel. + 10 rubel. 1 km-re a Moszkva körgyűrűtől (hozzáadva az alapárhoz).

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megrendelés utáni napon történő szállítás nem mindig lehetséges, mert a szállítási szolgáltatás terhelésétől függ. A korábban kapott megrendeléseknek elsőbbségi szállítási határidejük van. Az áru átvételére a következő napon ajánlatos megrendelni az aktuális nap 14-00-ig. A rendelés napján történő szállítás a Santehnica.ru vezetőjével egyetértésben lehetséges.

A raktárból történő árufelvétel a diszpécser előzetes egyeztetésével lehetséges.
Raktár cím Moszkvában: Nagatinskaya metró, Kolomenskaya metró, 2. Nagatinsky Ave., 6a, 2. o.
A raktár működik: Hétfőtől péntekig - 09: 30-tól 17: 00-ig, szombaton - 09-30-tól 15-00-ig, vasárnap.

Fizetési módok: itt láthatja

Használhatja a "Felkelni a padlóra" szolgáltatást. Ezt a szolgáltatást fizetik. Az online áruház munkatársai közvetlenül a lakásba szállítják megrendelését, függetlenül attól, hogy van-e lift a házban.

Az alábbiakban a termékcsoporttól függően a költség standard számítása található. Az emelkedés végső költsége a padlóra, mindig ellenőrizheti a menedzserünket. Jó vásárlást kívánunk Önnek.

Fürdőkád kis fürdőszobákhoz

Több mint kis méretű apartmanok, amelyek megjelentek a Hruscsov-korszakban, némi nevetés. De sok család számára ez volt az egyetlen igazi lehetőség, hogy a kívánt lakások tulajdonosává váljanak. És ugyanabban a fürdőszobában a méret nem számított számukra.

Őszintén szólva, még ma sem játszanak döntő szerepet, ha sikeresen kezeli ezt a szobát. Például zuhanyozhat egy kis fürdőszobában. A sitz fürdő is nagyszerű megoldás. Azonnal engedje el a helyet egy mosógépnek. Vegye figyelembe ezt a lehetőséget részletesebben.

Sit-Bath lehetőségek

Ez a termék vízvezetékeket számos paraméter alapján osztályozhatjuk. Az ültetőfürdők különböző méretűek és alakúak. Különböző anyagokból készültek. Még a funkciók is változhatnak.

Ne gondold, hogy a lefoglalt fürdőt pénz vagy sürgős szükséglet miatt vásárolják meg. Nézze meg ezt a luxus modellt, és értékelje eleganciáját és képességeit.

Úgy gondolják, hogy az ülőfürdőt elsősorban időseknek és fogyatékosoknak tervezték. De ez a termék jól illeszkedik a modern belső térbe. Minden családtag kényelmesen érezheti magát.

Szabványos betűkészletek méretei

A szélessége 70 centiméter - ez a minimális, ami jellemzi a szabványos és kis modelleket. A legkompaktabb másolatok hossza csak egy méter.

De a standard modell 1,2 méter hosszú és 1,5 méteres.

Nem annyira nehéz választani egy megfelelő fürdőt: fontos, hogy méretei megfeleljenek a saját paramétereinek, és elég mély volt.

A boltokban többféle pihenőhely található. Ezek különböznek az anyag gyártásában és méretében. A leggyakoribb méret opciók:

 • 100 x 70 cm;
 • 120 x 70 cm;
 • 150 x 70 cm;
 • 120 x 110 cm

Ha a Hruscsov fürdő néhány tulajdonosának saját paraméterei lehetővé teszik számukra a mini- vagy szabványos modellek használatát, akkor mindenki számára egy harmadik lehetőség is van, tágabbak. Ez a termék a legkényelmesebb vízvezeték, és paraméterei 120 x 110 cm.

Különböző tálak

Még a kis fürdőszobák is saját stílusukkal rendelkeznek. Attól függően, hogy a szobában található bútorok közül melyik van, a kád külön felszerelhető vagy beágyazható.

Az ügyfelek által igényelt tálak fő típusai:

Ha a kád megfelel annak a helyiségnek a paramétereibe, amelyben fel van szerelve és olyan ideális formában van, akkor a legjobb választás.

Vannak olyan tervezési modellek is, amelyek alakja háromszög alakú és általában aszimmetrikus lehet. Külön is szeretnék megemlíteni olyan termékeket, amelyeknek külön ajtója van az oldalán, vagy olyan mozgatható oldalfalon, amely leeshet és eshet.

Ez megkönnyíti az életet azok számára, akiknek fizikai képessége korlátozott. Az ilyen fürdők nem annyira vonzzák a kompakt méretüket, mint a funkcionalitást, ami néha a legfontosabb dolog.

Ha szeretné értékelni az ülőfogak előnyeit, itt megtekintheti ezt a videót:

További fürdőzési lehetőség

A kis fürdőszobákhoz ajánlott ülőfülkék számos extrában használhatók. Az ilyen modellek működését még kényelmesebbé teszik.

Az ajtó és a mozgó fal mellett ezeken a modelleken a következőket teheti:

 • telepítse a hidromasszázs rendszert;
 • csatolható repülõmértékegység;
 • nem csak dekoratív, hanem különleges lámpák létrehozására is, amelyek lehetővé teszik a hagyományos fototerápiás és fényterápiás módszerek kezelését;
 • használja a modern vevőt vagy lejátszót, hogy meghallgassa kedvenc zenéit vízkezelések során.

Még a legkompaktabb fürdőben sem lehet jó mosás, de jó pihenés is van.

A sitz fürdő extra felszerelése csodálatos. Ezenkívül van egy oldalsó ajtó is, amely akkor szükséges, ha egy idős személy vagy egy fogyatékkal élő személy veszi a vízzel kapcsolatos eljárásokat.

Ezenkívül ez a fürdő egyszerűen kombinálható zuhanyzóval. Ha védőfüggönyeket vagy speciális betéteket használ, akkor a szobában egyfajta helyiség alakul ki, amely megóvja a többiet a felesleges nedvességtől.

Az ülőfogak előnyei és hátrányai

Természetesen a lecsúszás fő előnye a tömörség. Még egy kis helyiségben is, ahol megfelelő helyet találnak, ahol senki se zavarja.

Nem minden hip fürdő van felszerelve, mint egy űrhajó. Néha ez egy meglehetősen egyszerű, de elegáns szerkezet, amely egyszerűen kellemes és kényelmes használni.

A modell további előnyeit felsoroljuk.

 • Azok, akiknek a szervezetnek további védelemre és támogatásra van szüksége, jól érzik magukat: az idősek és a fogyatékkal élők. Különleges korlátok, amelyek segítenek abban, hogy valaki belépjen és kilépjen a fürdőszobából, valódi találatot talál, ami nagyban megkönnyíti a mosási folyamatot.
 • Úgy tűnt, hogy kifejezetten az anyáknak készülő nők számára készült. A terhesség utolsó szakaszaiban a nők kínosnak érzik magukat. Nem tudják felemelni a lábukat, vagy hajlítani, ha szükséges, hogy rendszeresen fürödjenek. Az ülő helyzet segít nekik, hogy ne húzzák meg a lekerekített hasizmokat.
 • Nem minden, a rendszeres fürdőkádban bevett vízkezelési eljárást engedélyez az orvos. Például egy beteg szívű személynek nem szabad feküdnie.

Ez a modell szintén jelentős hiányosságokkal jár, amelyeket szintén ismerni kell.

 • Néhány külföldön készült modell nagyon drága.
 • Mindannyian különbözünk, és néhány ember számára az ilyen tálak paraméterei túl kicsiek. Ezt figyelembe kell venni, ha kényelmesen fürdeni szeretne.
 • Egyszerűen lehetetlen ilyen fekvőhelyen fekvő pozíciót lebonyolítani, ezért a modell kiválasztásakor minden családtag szükségleteire összpontosítania kell.

Az ilyen csípőfürdő oldalajtóval nem lehet olcsó. Az ilyen kiadásokat ugyanakkor az a lehetőség teszi lehetővé, hogy a létesítmény tulajdonosának rendelkezésére álljon.

Ha a modell minden előnye és hátránya ismeretében a ház tulajdonosa még mindig úgy dönt, hogy eldönti, milyen anyagból készül a leültetett fürdő.

Gyártási anyag kiválasztása

A piac nemcsak különböző méretű és alakú modelleket kínál, hanem különböző anyagokból is. És ez nagyszerű, mert felvehet egy olyan terméket, amely tökéletesen megfelel Önnek és tökéletesen beleillik a javasolt belső térbe.

Fa: nemzetközösség természetes anyagokkal

Mi lehet természetesbb, mint a minőségi fa? Végtére is mindannyian tudjuk, hogy a híres orosz fürdőt teljesen felállították egy faágazatból. Éppen ezért a fakeretes fürdő, amely egyre népszerűbb és igényesebb.

A kompakt betű vörösfenyő, bükk, tölgy vagy cédrus. Ezek a fafajták hosszú évekig nem veszítik el vonzerejét, és egy ilyen fürdõben nincs olyan gomba vagy penész, amely ártalmas lehet az emberi egészségre.

A fából készült modell ideálisan alkalmas vízkezelésre. Ha ilyen betűtípust csinálsz, kellemes és segítőkész.

Fa tálat készítésekor speciális nedvességálló anyagokkal kezelik, amelyek megfelelő gondossággal jelentősen megnövelik hasznos élettartamukat. A fa nemcsak a fürdő, hanem a tartozék, amely körülveszi, és segít szervesen illeszkedni a belső térbe.

A lakkozott, fából készült modell nagyon kedvező benyomást kelt. Meg akarod érni, vasalja fel a felületét, és természetesen használja a rendeltetésszerű célját. A fa a természet része: az általa választott anyagok nem képesek allergiás reakciót okozni. De nem mindenkinek van pénzügyileg elérhető a hasonló modellhez.

A választás egyetlen hátránya, amelyet feltétlenül tudnia kell, hogy ez a pohár csak úszásra használható.

A mosás, az állatok mosása és alapos mossuk magukat egy ilyen fürdőben általában nem lehet ezeknek a termékeknek a rövid idejű használatára.

Akril - a modern vízvezeték vezetője

A fa jó, de drága lehetőség. Ráadásul van elég költségvetési akril, ami valóban vezető szerepet tölt be a modern vízvezeték-piacnak.

A világ legfontosabb tételei a világ gyártói. Különböző színű tálak és a legbizarrabb formák készítésére használják. Ha a fürdőszobában nincs fényerő és vonzódás, akkor az akril betűtípussal kell rendelkeznie. Végső megérintésként célszerű olyan gyengéd világítást alkalmazni, amely megőrzi az intrikát és a rejtélyt.

Ami a külső hatásokat illeti, akkor egyetlen más modell sem hasonlítható össze egy akril fürdővel. Ugyanakkor kényelmesen használhatja is.

Egy szerény akril tál segítségével a szó szoros értelmében átalakíthatja a legáltalánosabb szobát. Az a tény, hogy az akril nagyon költséges anyagokat képes utánozni. Ez létrehozza az onyx vagy a márvány illúzióját. A természetes selymet ábrázoló tapéta hátterében ez a fürdő egyszerre csodálhatja és elcsodálhat.

Ha a szoba világításának designja és a magas minőségű vízvezeték kiegészíti a belső teret, akkor a fürdőszobája nemcsak szép, hanem fényűző lehet.

Az akril üledékeket mind külföldi, mind hazai vállalatok gyártják. Az Oroszországban gyártott akrilból készült vízvezeték előnye a víz minőségének legjobb alkalmazhatóságának tekinthető

A mi akril fürdőinket a súlyosabb működési körülményekre terveztük, így megbízhatóbb és tartósabbá tehetjük őket.

Viszonylag olcsó acél

Az acélmodellek nem olyan súlyosak, mint az öntöttvas termékek. Azonban vonzóvá teszik ügyfeleiket nem súly szerint, hanem viszonylag alacsony költséggel. De az acél betűkészletek működtetése során bizonyos hiányosságok merülnek fel, amelyekről előzetesen figyelmeztetni szeretnénk.

 • Az acélnak magas a hővezetése. Gyorsan melegíti a környezetet. Ebben a fürdőben nem kell áztatni: a benne lévő víz nagyon gyorsan lehűl. Bizonyos orvosi eljárások esetén ez a körülmény túlfutó akadály lehet.
 • Egy ilyen termék kihasználásával gondosan ellenőrizni kell a külső bevonat integritását. Ezekben a fürdőkben a réteg általában vékony. Ha a bevonat nem helyreáll, akkor a tál elakadhat, mert rozsdás.

Az acélcső is nagyon vonzónak tűnik. Ha megoldja a problémát a hővezető képességével, akkor a fürdőszobája dekorációvá válhat

Tudva az acéltermékek hiányosságairól, a gyártók keresik a kiutat a helyzetből, és megpróbálják javítani a betűtípust. Az acél műanyag tokkal van ellátva, és a tok és az alap alatti üreg speciális töltőanyaggal van feltöltve, amelynek hővezetési képessége kicsi.

Ebben az esetben a víz hője mentésre kerül, és a vízsugár nem éles hangot ad, és a fürdő védett alját üti.

Masszív öntöttvas termékek

A nehéz öntöttvas fürdőket még mindig régi házakban tárolják. Tulajdonosai nem nagyon sietnek velük egy nagyon egyszerű okból: nagyon sok a súlya az egyetlen hátránya ennek a modellnek.

És csak akkor jelenik meg, ha a fürdőt szállítani kell.

Ha Ön öntöttvas leágazó fürdővel rendelkezik, és orvosi okok miatt nem igényel különféle vízkezelési eljárásokat, akkor miért nem tartja meg azt, amit már rendelkezel?

De az öntöttvas kétségtelen előnyei:

 • a tálat kitöltő meleg víz megtartására való képesség;
 • hosszú élettartam;
 • nagy mechanikai sérülés ellen.

A kár nem képes maga a betűtípushoz és zománcozásához. De ez a probléma sikeresen megoldható oly módon, hogy akril betétet helyez el a régi fürdőbe, vagy új akril vagy zománcburkolatot visz fel a felületére.

Helyszíni fürdő kiválasztása

Bath - a vásárlás nem olcsó, ezért gondosan választania kell. Az első dolog, amit meg kell találni a fürdőszobában, az a hely, ahol telepíteni szeretné.

Ezután meg kell győződnie arról, hogy a megvásárolni kívánt modell megfelel a test paramétereinek és a családtagok életkorának.

Ha egy kis fürdőszoba tulajdonosa, ahol gyakorlatilag nincs szabad hely, ne felejtsd el: vessen egy pillantást a sarokba, talán megoldás a problémáidra

Mérje meg és jegyezze fel a mérnöki kommunikáció paramétereit, amelyek a fürdőhöz kapcsolódnak. Ellenőrizze, hogy a sarokkád a fürdőszobában a legjobb megoldás?

Döntse el, hogy a tálca milyen színét keresse, hogy a modell tökéletesen illeszkedjen a létrehozott belső térbe.

A tervezett vásárlást gondosan meg kell vizsgálni. Nem szabad semmilyen sérülést okoznia: repedések, zsetonok vagy daganatok. A termék felületének zökkenőmentesnek kell lennie elegendő réteg zománcgal. Győződjön meg róla, hogy a kiválasztott fürdő elég mélyen ült.

Ellenőrizze a tál külső falát: tartalmaznia kell korrózióálló bevonatot. Ellenőrizze, hogy a fürdőben lévő lyukak megfelelnek-e a műszaki kommunikáció paramétereinek.

Általános telepítési szabályok

Az egyes modellek telepítésekor saját árnyalatai vannak, amelyeket figyelembe kell venni. De vannak olyan általános szabályok, amelyek univerzálisak mindenfajta ülőfürdő számára. Fontos megfigyelni a telepítés sorrendjét. És minden rendben lesz.

Felkészülés a telepítésre, ügyeljen arra, hogy a fürdőszoba átalakulásának egészét szem előtt tartsa. Ez segít abban, hogy ne térjen el a tervtől.

Lépésről lépésre a telepítési folyamat így néz ki:

 • szoba előkészítés;
 • adagoló tál és annak rögzítése;
 • csatorna csatlakozás;
 • földelés;
 • megmunkálási felületi csatlakozások és rések az egyes elemek között;
 • képernyőn történő felszerelés és dekoráció.

Eszközök és anyagok

A telepítés elvégzéséhez különféle eszközökre és anyagokra van szükség. Felkészülésüknek az alábbi listára kell összpontosítania.

Szükségünk lesz tehát:

 • szinten;
 • véső;
 • ceruza és mérőszalag;
 • poliuretánhab és szilikon tömítőanyag;
 • csavarhúzó, kés és kalapács;
 • látott, bolgár;
 • szigetelőszalag;
 • állítható gombok;
 • csatorna szerelvények és hullámcsövek.

Ha öntöttvas kádat szerelnek be, akkor a leeresztő csövek átmérőjének 40 mm-nek kell lennie. Az acél vagy akril tömböt 50 mm keresztmetszetű csövek segítségével kell felszerelni.

Felkészülés a helyszínre

A helyiségnek szabadnak kell lennie. Vizsgálja meg, hogy gondolja át, hogyan kell megfelelően fürdeni, hogy ne károsítsa a falakat. A szoba padlójának síknak kell lennie.

Ügyeljen arra, hogy egy szinttel ellenőrizze. Ha az eltérések meghaladják a 4 mm-t, cementcementet kell készíteni, ellenkező esetben a fürdő nem stabil.

Természetesen sok telepítési munkát kell elvégezni, és talán jobb, ha nem csinálod magadat, hanem utasítod a szakembereket, de milyen szép az ilyen csodálatos eredmény elérése.

Most meg kell vizsgálni a csővezetékek átjárhatóságát, a szennyvízelvezetés és a vízvezeték szerelését. Ami a szoba falainak és padlójának későbbi dekorációját illeti, akkor azt a fürdő telepítése után lehet elvégezni.

Fürdő 150 cm

Modell kiválasztása paraméterek szerint

 • Anyag: acél
 • Hangerő (l): 190
 • Hossz (cm): 150
 • Szélesség (cm): 75
 • Tájolás: standard
 • Anyag: akril
 • Hangerő (l): 161
 • Hossz (cm): 150
 • Szélesség (cm): 70
 • Tájolás: standard
 • Anyag: akril
 • Hangerő (l): 160
 • Hossz (cm): 150
 • Szélesség (cm): 75
 • Anyag: acél
 • Hangerő (l): 152
 • Hossz (cm): 150
 • Szélesség (cm): 70
 • Anyag: acél
 • Térfogata (l): 82
 • Hossz (cm): 150
 • Szélesség (cm): 70
 • Anyag: öntöttvas
 • Térfogata (l): 96
 • Hossz (cm): 150
 • Szélesség (cm): 70
 • Tájolás: standard
 • Anyag: akril
 • Hangerő (l): 330
 • Hossz (cm): 150
 • Szélesség (cm): 150
 • Tájolás: balra
 • Anyag: akril
 • Hangerő (l): 290
 • Hossz (cm): 150
 • Szélesség (cm): 100
 • Tájolás: Jobb
 • Anyag: akril
 • Hangerő (l): 290
 • Hossz (cm): 150
 • Szélesség (cm): 100
 • Anyag: akril
 • Hangerő (l): 250
 • Hossz (cm): 150
 • Szélesség (cm): 70
 • Tájolás: standard
 • Anyag: akril
 • Hangerő (l): 170
 • Hossz (cm): 150
 • Szélesség (cm): 70
 • Tájolás: standard
 • Anyag: akril
 • Hangerő (l): 310
 • Hossz (cm): 150
 • Szélesség (cm): 150
 • Tájolás: standard
 • Anyag: akril
 • Térfogata (l): 440
 • Hossz (cm): 150
 • Szélesség (cm): 150
 • Anyag: akril
 • Hangerő (l): 320
 • Hossz (cm): 150
 • Szélesség (cm): 150
 • Anyag: akril
 • Térfogata (l): 185
 • Hossz (cm): 150
 • Szélesség (cm): 95
 • Anyag: akril
 • Hangerő (l): 120
 • Hossz (cm): 150
 • Szélesség (cm): 70
 • Tájolás: balra
 • Anyag: akril
 • Hangerő (l): 220
 • Hossz (cm): 150
 • Szélesség (cm): 90
 • Tájolás: Jobb
 • Anyag: akril
 • Hangerő (l): 220
 • Hossz (cm): 150
 • Szélesség (cm): 90
 • Tájolás: Jobb
 • Anyag: akril
 • Térfogata (l): 280
 • Hossz (cm): 150
 • Szélesség (cm): 90
 • Tájolás: balra
 • Anyag: akril
 • Térfogata (l): 280
 • Hossz (cm): 150
 • Szélesség (cm): 90
 • Tájolás: standard
 • Anyag: akril
 • Hangerő (l): 330
 • Hossz (cm): 150
 • Szélesség (cm): 150

Moszkva, a kereszteződés a Yaroslavl autópálya és a Moszkva Ring Road 95 km (külső oldalon), üzlet "Kerámia csempe, vízvezeték".
Helyszín térkép