Legfontosabb > Tervezés

Javítás 170 x 170 fülke és WC. Javítási példák

Az ilyen fürdőszoba és WC kialakítás Moszkva egyik legnépszerűbb javítása. Az alábbiakban megbeszéljük a fürdőszoba és toalett javítását átépítés nélkül. A javítás megtervezése során feltétlenül meg kell becsülni az összes javítási és befejező munkát, és el kell dönteni az anyagról, valamint arról, hogy mennyi pénzt költenek a befejeződésre és a vázlat anyagára.

Tudnia kell, milyen anyagból készült a fürdőszoba és a WC falai. A válaszfalak az acetátból vagy a vakolatból származhatnak. Ha a vakolat azt jelenti, hogy szerencsénk vagyunk, nincs vele gond, a legnagyobb, ami fenyegető gipsz, ha a falak függőleges eltéréseket mutatnak. Ha a partíciókat a fegyverektől elválasztjuk, akkor erősen javasoljuk, hogy megtörjék ezeket a falakat, a vakolatuk pedig haszontalan, és erejük gyakran nem tart vizet.

P-3, P44-T, P-44 Fürdőszoba 170x170 javítás előtt javítani kell a WC-ket, a javítás előtt A padló a fürdőszobában és a WC-ben csempékből készül, vasbeton alapon, a fal oldalát általában úgy vágják le, hogy a sarokban egy téglalap alakú csempe

A javítás megkezdése

Bármely javítás a szétszereléssel, a vízvezeték lecsatlakoztatásával, a csövek levágásával, a burkolólapok lefaragásával és a festett gipsz használatával kezdődik. Szétszereljük a falat is, amely a WC mögött helyezkedik el, és elrejti a felnõtteket. A helyén egy új gipszkartonot építünk, és egy dekoratív nyílást építünk be a csapok és a vízmérőhöz.

Távolítsa el a falazólapokat, szedje szét a dobozt a gipsz falakba a 170x170-es fürdőszobában

Vízvezeték-munka

A fürdőszobában a javítás legfontosabb szakasza a vízvezetékek elosztása. Minden csövet modern anyagokkal (polipropilén, fém-műanyag vagy réz) hígítanak. A fürdőszobában és a WC-ben lévő csövek terjesztése mellett a konyhában lévő csövek is megváltoznak, ha közös a vízen.

Hajlított cső a mosogató alatt - a fürdőszoba átfogó javításával kivágjuk ezt a csövet és átadjuk a szárítást oldalra vagy egy másik falra. Csövek cseréje a WC-ben és a fürdőszobában (170 170), új cső fektetése fűtött törülközőtartón. Polipropilén forrasztása, kollektorok szerelése

Kívánt esetben a fürdőt egy 90 cm-es, 90 cm-es és 90 cm-es, 90 cm-es, 90 cm-es, 90 cm-es, 90 cm-es, 90 cm-es zuhanyzókkal lehet helyettesíteni, és egy mosdókagyló helyett akár 100 cm széles modern gyönyörű moydodyr-et is felszerelhet.

Fürdőszobai csempe

A 170x170-es méretű fürdőszoba tágas, így modern, 60 x 30 cm-es vagy 45 x 25 cm méretű, nagyméretű kerámia csempe is használható, melynek magassága 1,7 m, az oldalsó csempézett, ami a javítás végén nagyon szép. Szintén megfelelő a telepítési lehetőség a kész képernyő képernyőjén.

Modern fürdőszoba csempe 170-170, a képernyő alatt fürdőszoba csempe

Kiemeli, hogy megkülönbözteti az ilyen fürdőszobai felújítást a többi elrendezéstől.

 • A törölköző helyzete a mosdókagyló alatt. A leggyakoribb megoldás az, hogy a csöveket a fűtött törülközőtartó alatt áthelyezzük az ellenkező falra. Csőszerelés fűtött törölközősínen (egy másik falon)
 • A második lehetőség egy fűtött törülközőtartó felszerelésével (megbízhatóbb), ugyanazon a falon, ahol a cikcak volt, ebben az esetben a mosogató felszerelése csak a másik oldalon lehetséges. Csővezeték elhelyezése a törülközőtartón a falon a WC mögött
 • Az ilyen fürdőszobák 50% -ában acetaic falak vannak. Itt van két negatív pont, az első az, hogy fennáll annak a esélye, hogy rezgés közben (például fal fúrásakor) az asétikus partíció "levághatja" a kerámia burkolólapokat. A második az, hogy a fegyelmet káros anyagként ismerik el. A legjobb megoldás az összes hamulemez lebontása és új falak építése (akár gipszkarton vagy habblokkok). Ha a fürdőszoba költségvetés-javításáról beszélünk, akkor egy kevésbé költséges módszerrel juthatunk hozzá - az összes falat nedvességálló gipszkartonhoz kell vezetni, és kerámia burkolatot kell elhelyezni rajta.
 • A fürdőszobában van egy mosógép telepítésének helye. A nagyjavítás során a mosógép (hideg víz és szennyvíz) előtt külön csöveket helyeznek el.
 • Elég magas mennyezet. Egyszerű álmennyezetet beépíthet a beépített lámpákkal.
 • A WC-ben a WC mellett higiénikus zuhanyt is elhelyezhet a szoba kényelmesebb használatához.
 • Van egy csomó hely a WC-ben, és fel lehet használni kazán telepítésére, két lehetőség van, rejtse el mögött a nyílás mögött, ahol a teljes felülvizsgálat található, vagy rögzítse a mennyezet alatt a WC felett.

A fürdőszoba és WC felújítása 2,5-4 hétig tart, a művek kivitelezésének összetettségétől függően.

8 dolog, amit nem szabad a fürdőszobában csinálni

A legfontosabb dolog, amit figyelmet kell fordítanunk a fürdőszoba elrendezése során a vízszigetelés és az anyagok képessége, hogy ellenálljon a magas páratartalomnak. Mindent megfontolhatunk a mennyezet bevonatok és a padlóburkolatoktól a tömítőanyag és a csempefugázásig.

1. Gipszkarton mennyezet

A gipszkarton könnyen elrejti az összes szabálytalanságot, és könnyen felszerelhető. De ez az anyag nem nedvességálló, így nem tart sokáig. A jó analóg egy felfüggesztett mennyezet: nem fél a nedvességtől, és még képes ellenállni a szomszédai túláradásának. Egy kis mennyiségű víz egyszerűen elpárolog, és erős "árvíz" esetén egy buborék merül fel, amit a mester könnyedén lecsökken. A frissítés javítása nem szükséges.

2. Padló vízszigetelés nélkül

Ha alapos javítást végez, ne felejtse el a padló vízszigetelését. Ez nemcsak megóvja Önt a szomszédok elárasztásától, és kiterjeszti a javítás élettartamát, hanem csökkenti a gomba és a penész kockázatát is. Azok számára, akik a földszinten élnek, különösen fontos a vízszigetelés - ez segít megóvni a helyiséget az utcai nedvességtől való penetrációtól és túlhűtéstől, különösen ha a kültéri fürdő egyik fala is egyben.

3. Csúszó padló

A fürdőszoba nedves terület, így a víz folyamatosan a padlóra esik. Emiatt néhány sima felület - például porcelán csempe vagy fényes csempék - csúszósabbá válhat. Az esések és sérülések elkerülése érdekében jobb félig csiszolt vagy lappatirovannym csempe és porcelán előnyben részesíteni.

4. A fűtött törülközőtartó leszerelése

Az idősebb törölköző melegítők általában nem tűnnek nagyon jónak, mert néha megszabadulnak a javítások idején. De anélkül, hogy hidegebb lesz a fürdőszobában, a nedvesség felhalmozódhat a sarokban, a penész fog megjelenni. Ezért jobb, ha egyszerűen cserélni a fűtött törölközőtartót egy modern rozsdamentes acélból vagy bronz utánzatról, kiválaszthat egy másik alakot és stílust.

5. Műanyag sarkok és alaplapok

Nem számít, milyen sima lehet a fal, még mindig van egy kis rés a csempék és a fürdőszoba között. Igen, és a csempe ízületének sarkainál valami zárásra van szükség. E célból néha műanyag sarkokat és alaplapokat használnak. Nem tökéletesnek tűnnek, ráadásul gyorsan meghibásodnak és áthatnak a vízen. A Ceresit CS 25 szilikon tömítőanyag sokkal hatékonyabban kezeli ezt a feladatot, és nem veszíti el a megjelenést.

6. Zárt csövekhez való hozzáférés

Az esztétikát követve a kommunikáció csúnya csövei néha elmerülnek. Ugyanakkor minden törés vagy szivárgás óriási költségeket ígér. A fal részeit le kell bontani, és a kommunikáció javítása után vissza kell állítani a fürdőszobai dekorációt A megoldás külön dobozok, amelyekhez a szelepekhez és számlálókhoz való hozzáférést kell biztosítani. Kívülről csempék borítják, hogy láthatatlanok legyenek a fürdőszoba belsejében.

7. Törékeny fürdő

Amikor kiválasztja az anyagot, ahonnan a fürdő elkészül, ne feledje, hogy az akril törékeny és könnyen károsodik. Ennek megakadályozása érdekében a vásárlás előtt ellenőrizze az eladóval, hogy szükség van-e speciális keretre a kiválasztott fürdőmodell felszereléséhez.

8. Szellőztető cső szétszerelése

A szellőztetés nemcsak a túlzott nedvesség eltávolítására van szükség a fürdőszobában, hanem a lakásban történő levegőcseréhez is. Ezért a szellőző doboz bontása komoly bajokat okoz. A másik szélsőség - kényszerített szellőztetés létrehozására, amely a fürdőben lévő fény mellett egyidejűleg történik. A legjobb megoldás egy olyan páratartalom-érzékelő, amely csak a levegő nedvességtartalmának emelkedését eredményezi.

A borítón: design projekt Daria Elnikova.

70 ötlet egy kis fürdőszoba tervezéséhez

A lakóházakban egy kis fürdőszoba közös probléma. De még ezek a 3-4 négyzet. teljesen lehetséges a kényelem és a pihenés oázisa, ha tervezési technikákat használ. Kiválasztva a megfelelő felületet, a vízvezetékeket és a bútorokat, látni fogod, hogy nem szűk terület volt az oka a zsúfoltságnak, de csak az írástudatlan elhelyezése a dolgoknak. Javaslatok segítenek a hibák kijavításában és a fürdőszoba kényelmében és rendben tartásában!

Egy kis fürdőszoba felújítása. Hol kezdjem?

Az első dolog, amit el kell döntenie ebben a szakaszban, hogy a fürdőszobát kombinálja vagy külön.

A wc és a fürdőszoba közötti partíció eltávolításával kissé kiterjesztheti a területet, és megtakaríthatja a befejező anyagokat. De először is ez szükségessé teszi a különleges esetek engedélyezését; másodsorban fontos közlemények (víz vagy szennyvízcsatornák, szellőzővezetékek, elektromos vezetékek) helyezhetők el az átviteli létesítményben; Harmadszor, egy nagycsalád számára a közös fürdőszoba praktikus szempontból nagyon kellemetlen lesz.

Ami a különálló fürdőszobát illeti, ebben a kiviteli alakban az egyetlen hátrány, hogy mindkét szoba gyakran nagyon apró, és egyszerűen nincs külön hely a külön WC-k mosdójában. Ebben az esetben kompakt mosogatót használhat, például a sarkon, közvetlenül a tartály felett.

A folyosó vagy folyosó csökkentésével a kis fürdőszobához is hozzáadhat egy kis extra "négyzetet".

Finishing és anyagok a fürdőszobában

Káddal vagy zuhanyzóval mindenki megfigyelheti, mennyi gőz és kondenzátum keletkezik a levegőben. Ez azt jelenti, hogy a kis fürdőszoba befejezéséhez minden anyagnak vízállónak kell lennie, és ellenáll a hőmérséklet változásának.

Első pillantásra úgy tűnhet, hogy a fürdőszobában lévő betonalap megfelelően csempézett, és javításra kerül. De ez messze van a helyzeten - a legfelső díszítőréteg alatt nem sántítaná meg, hogy végezzen több munkát. Így a "meleg padló" rendszer kényelmes hőmérsékletet nyújt, és a sűrű vízszigetelés rétegek megóvják a felháborodott szomszédokat egy árvíz esetén.

Az ideális szerkezet nézne: betonlemez bitumennel bevont primer hozzá feltapadt polimer vízzáró membrán (a szélei emeljük át a falak magassága nem kevesebb, mint 15 cm, és a hegesztési varratok kell végezni átfedi és szorosan biztosíték együtt), öntött finom kvarchomok, halmozott fűtés elemeket, majd kerámia csempe ragasztott a csempézett beton ragasztóhoz. Kívánatos, hogy legyen nagy és könnyű, de ugyanakkor - kissé durva, mert a nedves fényes mázakon könnyű elcsúszni és megsérülni.

falak

Kerámia burkolólapok, műanyag panelek, festés, mesterséges kő vagy nedvességálló tapéta használhatók a falak falának egy kis fürdőszobába történő befejezéséhez.

Először is fontos, hogy megfelelően vakolja a felületet és alkalmazzon minőségi alapozót. A felületet vízszintes vízszintekkel is ki lehet egyenlíteni.

A festékekből kívánatos nem mérgező vizes emulziók (akril, szilikon) és víz-diszperziós készítmények alkalmazása. Jobb a hagyományos olajolajok visszautasítása - mivel hosszú ideig szárazak, acetont szagolnak és gyorsan megtörik a hőmérséklet hatása alatt.

mennyezet

Az optimális választás a mennyezet díszítésére egy kis fürdőszobában egy tépőzáras stretch film. Abszolút ellenáll a vízgőznek (csak szivacsot kell szivacsodni), és legalább tíz évig szolgálni anélkül, hogy elveszítené az eredeti esztétikai megjelenést. Ezenkívül egy ilyen mennyezet segít az infláció kellemetlen következményeinek minimalizálásában.

Ha költségvetési korrekcióra van szüksége, megállíthatja a festést, de évente frissíteni kell.

Egy másik jó módja annak, hogy befejezze a mennyezet a fürdőszobában - műanyag burkolatok (deszkaburkolás). Az alatta lévő vázra csak rozsdamentes acélprofilt kell használni.

Fürdő vagy zuhanyzó - mit válasszon?

Egy kis fürdőszobában, ahol nehéz elosztani a helyet egy tágas fürdő számára, kétségtelenül előnyösebb a zuhanyozás kedvéért. Továbbá vannak olyan modellek, amelyekben mélytálakkal felszereltek jakuzzival, így a gyertyák és a rózsaszirmok romantikus fürdőzésének szerelmeseit nem szabad megsérteni.

A jelentős helytakarékosság mellett a stand csökkenti a vízfogyasztást. Tekintettel a növekvő közüzemi számlákra, ez nagy előny.

A szellőzés jelenléte a zuhany felett lehetővé teszi a nedvesség gyors eltávolítását és a kondenzátum behatolásának minimalizálását a külső felületen.

És ha még mindig teljes vízben akarsz feküdni a vízben, akkor a kis fürdőszobák tulajdonosai jobban odafigyelnek a szögletes és ívelt fürdőre.

Bútorok, készülékek és kiegészítők elhelyezkedése

A vízvezeték és bútorok kifinomult elhelyezésével a legkisebb fürdőszoba is kényelmes és praktikus.

Mosogató és WC

A helytakarékosság érdekében tanácsos mosogatót választani, nem félkör alakú, hanem kicsi, téglalap alakú vagy négyzet alakú, de magas oldalakkal. Egy ilyen héj beépíthető a szekrénybe.

A WC-tálat, ha lehetséges, el kell rejteni a falba, és csak az ürítő gombot hagyja kívül. Ha ez a lehetőség nem lehetséges, akkor vásárolhat egy sarok vagy egy magas, keskeny tartályt.

Mosógép

Egy kompakt oldalsó rakható mosógépet lehet beépíteni az üres résszel: a mosogató alatt, a kazánban, a fürdőszoba és a fal között, vagy a WC felett. Csak a szigetelt aljzatot kell biztosítani a közelben, és észrevétlenül el kell rejteni a csöveket.

Annak érdekében, hogy ne rontsák el a drága vízvezetéket, jobb, ha a szennyezett vizet közvetlenül a csatorna vízébe szívja.

Szekrények és polcok

A dolgok kis fürdőszobába történő tárolásához a függőleges helyet a legmagasabb dobozokra, lógó polcokra, törölközőszárítókra kell helyezni.

Samponok, gélek, habok és egyéb higiéniai termékek a fürdő oldalsó részeiben felszerelhetők a zárórekeszek 45-60 fokos szögben történő nyílásaival, vagy keskeny vízszintes polcokkal, csúszdákkal ellátva.

Egy másik érdekes ötlet egy visszahúzható rack. Tiszta törölközőt helyezhet el, és jól védi őket a nedvességtől.

Világítás egy kis fürdőszobában

Egy kis fürdőszobában egy vagy több fényforrással juthat el, de ez semmiképpen sem lehet lógó csillár.

Szintén el kell hagyni a hagyományos izzólámpákat - üzem közben nagyon forróak és felrobbanhatnak, ha vízzel érintkeznek. E kritériumok alapján a LED lámpák a legalkalmasabbak.

Egy romantikus hangulat kialakításához egy kis fürdőszobában használhatunk neon szalagokat, polcokat és fülkéket kiemelő spotlámpákat, valamint a padlón lévő fluoreszkáló elemeket.

Belső stílus kiválasztása

Annak érdekében, hogy a belső megjelenés harmonikus legyen, mielőtt megkezdené a javításokat a fürdőszobában, ki kell választania azt a stílust, amelyet a tulajdonosok szeretnek. Pihenést és kedélyállapotot javít minden alkalommal a vízkezelések során.

Kis fürdőszoba modern stílusban

A tiszta szimmetrikus alakzatok, a felesleges részletek hiánya, a monokróm hangok, a króm vagy a fényes bevonatok a rövidség és teljesség benyomását keltik.

Klasszikus kis fürdőszoba

Az elefántcsont, a csillogó porcelán és a virágcsillogó arany árnyalatai az igazi arisztokraták királyi fürdőszobája. A rengeteg fény és ragyogás tökéletesen megbirkózik a tér növelésével.

Provence stílusú kis fürdőszoba

Ebben a dekorációban a francia romantika összefonódik a falusi szabadsággal és egyszerűséggel. Pasztell árnyalatokat használnak - levendula, zöldes, kék, halvány rózsaszín. Az engedélyezett képek közül - kis unalmas virágok. A bútoroknak kissé szüreti megjelenésűeknek kell lenniük, például a fényes festékkel szemben.

Kis galéria stílusú fürdőszoba

A tetőtérben csupasz falak, kő vagy tégla utánzata (lehetőleg szürkésfehér), magas fehérre festett mennyezet, díszítés nem jellemző. Alkalmas ingyenes művészek, cseh képviselők, valamint azok számára, akik megvetik az ordinaritást és az érték szabadságot.

Kis fürdőszoba minimalista stílusban

Helytakarékos és kompakt formák - a tökéletes megoldás kis fürdőszobának. Minden, amire szüksége van, rejtve van a szekrényekben, ami a könnyedség és a tágasság légkörét teremt.

Skandináv stílusú kis fürdőszoba

A hófehér színű, kicsi, szürke és fekete foltok a hegyes északi folyókra vagy a jéggel borított csúcsokra emlékeztetnek. Az ilyen környezet nagyon frissítő és energizáló. A kifogástalan színekben és bármilyen fényes részletek nélkül vizuálisan növeli a helyiség területét.

Színes megoldások egy kis fürdőszobában

A belső tér sértetlenségének biztosítása érdekében egy kis fürdőszobát nem kell több, mint három színt használni, amelyek intenzitása közel van. Sötét, kontrasztos, terjedelmes dolgokat és képeket kell hagyni néhány tágas szobához vagy szabadtéri medencéhez.

Fehér fürdőszoba

Ez a hagyományos vízvezeték szín - tiszta, tiszta, a legfényesebb fény. Ilyen környezetben könnyű pihenni, ráadásul könnyen kombinálható más árnyalatokkal is.

Szürke fürdőszoba

A villogó túlcsordulások egy tiszta folyónak felelnek meg, amely a kövek közötti csúcsokból indul ki. Tükrökkel és krómozott fémekkel körülvéve, a világosszürke színek segítenek enyhíteni a feszültséget egy kemény napi munka után, és reggel visszaadni az élelmet.

Kék fürdőszoba

Az ég és a víz színe a leginkább nyugtató. Ez mélyebb lélegzést ad, és mintha teljesen friss levegővel töltené az egész teret. Ez a tökéletes beállítás egy fehér fürdő és mosdó számára. Az ilyen mágikus duett megtörése más színű "foltokkal" valódi bűncselekmény, szélsőséges esetekben hozzáadhat egy kis ezüstöt.

Zöld fürdőszoba

Amikor a lombozat tükröződik a folyóban, a víz zöldessé válik. Ugyanabban a palettában a tenger hullámai árnyalatai láthatók, a kékeszöld türkiz árnyalatai a mélységből aranyszínűek. Egy hasonló kialakítás egy kis fürdőszobában pihenteti a szemét és lazítaná a testedet.

Tervezzen egy kis fürdőszobát Hruscsovban

A szovjet apartmanokban gyakran látni lehet egy méteres WC-t és egy szűk fürdőt, amelynek területe nem haladja meg a 4 négyzetmétert. De még ilyen körülmények között is okos vagy.

Például a mosdó elhelyezhető a fürdő feletti sarokba - így senki se zavarja. És miután tágas fülkét építettek fel a WC-tál ciszternáján, könnyen elhelyezhető vízmelegítő.

Kis fürdőszobák - fotó

Vizuálisan látni a valódi példákat a kis fürdőszoba tervezés segít a galériában. A fotót nézve szokatlan ötleteket talál a helytakarékosság érdekében a fürdőszobákban, amelyek területe egybeesik a sajátjával.

Mi a teendő a régi fürdőszobával: 5 praktikus tipp

Modern bútorok modernizálása
Az egyik dolog, amit meg kell tennie, javítani kell a bútorokat. Jelenleg funkcionális és praktikus modern fürdőszoba bútorok tervezik, amelyek ideálisak a méret és a méret a szobában.

Fontos, hogy a bútorok korszerűsítésénél az ömlesztett raktározásra gondoljon. Győződjön meg róla, hogy az új bútorok elegendő fiókkal és rekeszekkel rendelkeznek az összes tárgy tárolásához.

Ellenőrizze a fürdőszobai berendezéseket
Egy másik probléma, amelyet meg kell oldania, mielőtt megkezdené munkáját a fürdőszobájának korszerűsítésével, ellenőrizze a szaniterek és bútorok helyes elosztását.

A fürdőszobája kényelmes és funkcionális? Van egy másik elosztás, amely javíthatja ezt a funkciót?

Rajzolj a fürdőszobai tervet a bélelt papírra, és változtassa meg az elrendezés elemeit, amíg meg nem győződöd arról, hogy a vízvezeték és a bútorok elhelyezése a legjobb.

Mosdókagyló és WC
Ha azt szeretné, hogy a fürdőszobája modern megjelenésű legyen, válasszon a mosdók és a mosdók modelljeiből. A tisztább vizuális hatás elérése mellett a felfüggesztési rendszerek segítenek a tér bővítésében a vízvezeték alatt lévő hely megnyitásával.

Ha a fürdőszoba kicsi, azt is ajánlott mosogató egy éjjeliszekrény felfüggesztett formában. A tér vizuálisan szélesebb és tágabb lesz.

Cserélje ki a régi fürdőszobában lévő csempéket
A régi fürdőszobában nincs semmi rosszabb, mint a régi technológia által elavult, elavult csempe. Ha valóban frissíteni szeretné a fürdőszobát, meg kell javítania, vagy cserélnie kell a csempéket újakkal.

A festék segít elrejteni a burkolólapok határait és mintáit, amelyek úgy tűnik, hogy a "Mondja meg, hogy történt" című sorozatból származik. A színezés a legolcsóbb, ha nem akar sok pénzt költeni a javításokra és a frissítésekre. Még akkor is, ha úgy dönt, hogy a fürdőszobát vintage stílusban díszíti, fontos, hogy örömmel tegye meg.

Cserélje ki a zuhanyzót
A legtöbb fürdőszobában van zuhanyzó vagy kádas kádas zuhanyzó. Jelenleg a régi lakások egyik legelterjedtebb reformja a fürdőszoba cseréje.

A zuhanyzó kényelmesebb, praktikusabb, praktikusabb és gazdaságosabb, mint a kád.

Kis fürdőszoba - 50 ötlet

Van egy kis fürdőszobája? Ne aggódj! Tervezzük bölcsen.

Kis fürdőszoba: hogyan érhető el az ideális?

Ebben az évben nagyon divatos a tervezés a fürdőszoba alatt fa vagy kő, jelenléte fém betétek. Leggyakrabban a fürdőszoba egy kis helyiség. Hogyan kényelmes, praktikus és gyönyörű?

Kis fürdőszoba - tippek

A szakértők egyetértenek abban, hogy a fürdőszoba elrendezése a padló- és falazólapok kiválasztásával kezdődik. És csak akkor vegye fel a vízvezetékeket, piperecikkeket, kiegészítőket.

Kis fürdőszobához ajánlott egy kis csempe méret, és nem világos színű. Ezután hozzon létre vizuális növekedést a szobában. Az üvegmozaik nagyon jól néz ki.

Az építészet alapvető szabályához ragaszkodva az ajtónak be kell nyúlnia, és a tükörrel ellátott mosdó azonnal láthatónak kell lennie. Mivel ez a követelmény egy kis fürdőszobában nehéz ellenállni, az ajtó kívülről kinyílik, és a fürdőszoba elemeinek elemeit figyelembe kell venni a funkcionalitás figyelembe vételével. Például egy mosdó közelebb a fürdőszobához, egy WC-hez egy csatornacsőhöz.

A tükörnek nagynak kell lennie. Ezután tükrözi a fényt és vizuálisan növeli a szobát. Általában a mosogató felett helyezkedik el.

A kisebb fürdők számára az amerikai luxusszállodákban használt formatervezés alkalmas. Az ajtó kinyílik a helyiségben. A fürdő maga a jobb oldalon van, míg a bal oldalon két mosdó és egy tükör van a közepén. A WC a bejárattal szemben van. Nem túl esztétikus, de funkcionális. Ez a megközelítés szabad helyet hagyva helyet takarít meg.

A vízvezeték és a tartozékok a legegyszerűbbek. Valami terjedelmes és eredeti a kis szobákban nevetségesnek tűnik. Bútor és csempe, válasszon könnyű vagy pasztell színeket. A szekrényeket könnyebb használni a világítással és a polcokkal. A fürdőszoba stílusának harmóniában kell lennie a hálószobával, mivel ezek egy funkcionális egységet alkotnak.

Kis fürdőszoba - elrendezés

Eredeti ötletek a kis fürdőszobájáról

Az alábbiakban találod a kis fürdőszobád eredeti ötleteit. Talán segítenek neked a tervezésben.

 1. Használja a gyöngyházfehérséget alap hangként. Nem nehéz fehér színt adni a tartozékokkal, különösen mivel szinte minden szín kivétel nélkül jól néz ki fehér háttérrel szemben.
 2. A szokásos ajtó helyett egy csúszó. Ez sok helyet takarít meg.
 3. A kis fürdőszobában sok fény megteremti a hangulatot, valamint vizuálisan növeli a területet. A mennyezetvilágításon kívül használhatja az oldalfalat vagy a tükör felett. Ha van otthonod, ablakot készíthetsz a fürdőszobában. És a lakásban is utánozhatod az ablakot fényben.
 4. Üveg mennyezet teszi a fürdőszobájába lélegezni. Egy átlátszó üvegmélység biztosítja a belső világosságot.
 5. A helytakarékosság lehetséges, ha a mosogató a falban rejtve van. Szükség szerint tolja be.
 6. Használja a WC-cikkeket ugyanazon a színtartományban a falakkal. Aztán összeolvadnak, mintha feloldódtak volna a belső térben, és nem zavarják meg.
 7. A szoba magassága növeli a csempe függőleges mintázattal. A friz, amely általában elválasztja a csempe a központban, vizuálisan is nyújtja a szobát, ha a szokásosnál magasabbra van beállítva. A csempe mintája legyen kicsi, nem súlyozott.
 8. A zuhanykabinnak átlátszó, nem matt üveggel kell rendelkeznie.
 9. Ne dobja a fürdőt üvegekkel és injekciós üvegekkel. Vegyünk egy különleges helyet, amely első pillantásra észrevehetetlen. Megtalálhatja őket egy helyet a szekrényben a mosogató alatt.
 10. Használja a minimalizmus filozófiáját: egy kis szobát - apró dolgokat.

Együtt fürödni: romantika, vagy nem a legjobb ötlet

Ha te és a szeretteid együtt vesznek közös fürdőzést, ez nem feltétlenül olyan romantikus, amilyennek az elejétől kezdve tűnik. Olvassa el, mit várhat az úszás megosztásától.

Együtt fürödni - romantikusnak tűnik csak a filmekben. Valójában ez az esemény "buktatókat" tartalmaz, amelyekkel megbotlik, ha közös fürdőben fekszel.

Olvassa el a kilenc elkerülhetetlenségét, amely egy fürdőben fürödni fog:

1. Kicsi

Nagyon, nagyon kicsi. A fürdőt egy átlagember számára tervezték, és két ember beilleszkedik benne, nagyon nehéz. Az úszás csak akkor jó megoldás, ha van egy jó méretű pezsgőfürdője, amelybe illeszkedsz, anélkül, hogy egymás mellett ülnél.

2. Hová helyezze a lábad

És tényleg, hol raksz négy nagy lábat? Igen, sehol. Megpróbálhatsz egymással szemben ülni arcokkal, de egyiküknek meg kell fogadnia a tintahal jelentését. Vagy fordítsa hátat, és üljön a lábai közé. Csak legyen óvatos, ott vannak "törékeny tárgyak".

3. A szex olyan, mint a kínzás

Természetesen a kiáradott és felmelegedett testetek szexuális szerencsét kívánnak, és biztosan megpróbálok valami szerelmi cselekedetet tenni. De légy óvatos: a fürdő csúszós, a csempe a padlón is. Minden gondatlan mozdulat vége a sérülésnek.

4. A bor nem a legjobb megoldás.

Ha úgy dönt, hogy a fürdőszobában romantikus esti vacsorát szervez a borral és a gyümölcsökkel, készüljön fel arra a tényre, hogy az első 100 gramm borkészítés lehet.

5. fokozott izzadás

A forró vízben testetek állandóan csepp izzadságot okoznak. A homlokon, az ajak felett, más helyeken. A nyak és a mellkas lefolyik. És ha elfelejtetted a sminket, akkor ő is vékony, sötét patakban folyik közvetlenül a vízbe, és nem lesz nagyon szexi.

6. Meg lehet unatkozni

Igen, elővigyázatosnak kell lennie. Ha nem félsz hordozni egy laptopot vagy táblagépet a fürdőszobába, akkor letöltheted a kedvenc sorozatod sorozatát. Vagy beszélni kell.

7. Veszélje meg a vízhőmérsékletet

Ha mindketten kényelmesek ugyanabban a vízhőmérsékletben - ez egy gyönyörű, de ritka jelenség. Meg akarja öntözni a forró vizet, és felönteni fogja az izzadságot, és könyörög, hogy ne tegye meg. Vagy fordítva. Nézd, mintha a konfliktus nem jutott volna el.

8. Kenés

És újra a szexről. Ha nem zavarja meg a veszély, vagy a fürdő mérete, és mégis úgy döntött, hogy szeretetet végez, akkor még két további pontot kell figyelembe venni: először a természetes kenőanyagot vízben mossák le, ami fájdalmasabbá teszi a cselekvést, mint kellemes. ; Másodszor - ha a hab a nemi szervek finom bőrére esik, akkor a fürdetésen átkozódni fogsz.

9. Mosás vagy mosás.

Csak azért, hogy feküdjenek a fürdőben persze, de miért olyan könyörtelenül töltenek vizet? Még mindig meg kell mosni, különben az eseménynek nincs semmilyen jelentése. És akkor egy kínos pillanat: meg kell mosni minden nehezen elérhető helyen, mind őt, mind neked. Nos, srácok, sok szerencsét neked ebben a nehéz ügyben.

Nyomja meg a "Like" gombot, és csak a legjobb hozzászólásokat kapja a Facebookon ↓

Fektetés csempe a fürdőszobában

Fektetés csempék a fürdőszobában - az egyik legkeresettebb szolgáltatások a cég "Case Masters Fél." És ez nem meglepő! Végül is a csempe ideális és sokoldalú anyag a fürdőszoba befejezéséhez. A minőségi eredményeket illetően javasoljuk, hogy csak a szakembereket hívják fel a fürdőszobai csempékbe. Szakembereink széleskörű tapasztalattal rendelkeznek, valamint az összes szükséges eszközzel, hogy élvezhesse az eredményt! Szeretné megrendelni a csempe lefektetését a fürdőszobában? Hívjon most!

Indulás ingyenes!

Az árak a csempe burkolására a fürdőszobában

Ön kiszámíthatja a munka költségeit a számológépünk segítségével a weboldalon, vagy forduljon a "Case of the Master Afraid" cég minősített vezetőitől a számításhoz.

Fektetés csempe a fürdőszobában - fotó

Mi határozza meg a fürdőszoba kerámia burkolólapok befejezésének költségeit?

Az árlistánk egy fix szolgáltatási díjat tartalmaz egy adott szolgáltatásért. A javítás végső költségeit számos tényező befolyásolhatja:

a bontás nagysága (a fürdőszoba és a WC közötti elválasztás, a szemét eltávolítása, a régi vízvezeték elhelyezés);

a felület előkészítésének mértéke;

csempe méret és minta;

az igényt 45 fok alatt le kell mosni;

csempék nem szabványos módon (átlósan).

A kivitelezés a kivitelezés a csempék a fürdőszoba

A csempe kiváló minőségű telepítése megköveteli a folyamat technológiai jellemzőinek való megfelelést. Elsőként számos előkészítő munkát kell elvégezni, amelyek magukban foglalják:

 • a régi csempék bontása (önmagad is megteheti, de jobban bízhatja ezt szakemberekkel);
 • felületszintezés;
 • a falon levő hornyok a falhoz való jobb rögzítéséhez.

Az előkészítés után a csempe a falon és a padlón fekszik, majd egy nappal a csempe ízületek csempézéséhez.

A doboz dátumát a csempe a fürdőszobában

Minden esetben a javítások ütemezése a fürdőszobában változó lesz. Ezt befolyásolja a felület előkészítése, a burkolat mérete és díszítése.

Annak érdekében, hogy jobban meg tudja tervezni az egész javítási folyamatot, javasoljuk szakemberekkel való konzultációt. Átlagosan a bontási és előkészítő munkákkal ellátott fürdőszobai csempék 1-2 hetet vesz igénybe.

Garancia - 1 naptári év minden típusú munkához!

Előnyök

csontozat elhelyezése megfizethető áron;

csak tapasztalt, képzett kézművesek;

Garancia nyújtásával egy megállapodást kötünk;

tisztítás után végezhet munkát;

ingyenes mérés és költségvetés;

a hitel vagy részletben történő javítás lehetőségét.

Együttműködési rendszer

Szeretne gyorsan, hatékonyan és időben csempézni?

Hagyja az alkalmazást a weboldalon vagy hívja a (495) 769-5321 számot.

Előzetes számítást fogunk készíteni, és teljesen ingyenes lesz az Ön számára egy becslés a pontosabb mérésekhez.

Ön elfogadja a becslést, készíteni fogunk egy szerződést.

Segítünk anyagbeszerzésben és dolgozni.

Elfogadod az eredményt, és fizetsz.

Mi szavazunk - két mosdó a fürdőszobában, vagy mindegyikben?

Mit gondolsz, sokkal kényelmesebb - egy vagy két mosdó, hogy ne várjunk, amíg a férj meg nem fogja a fogait, és egyszerre csinálja?))

Olyan nehéz választani! A szív azt mondja kettőnek, és az elme - egy!

két biztosan! Mindig nagyon szerettem itt a szállodákban, bankjait önállóan rendezheti)

Sosem gondoltam volna, nyilvánvalóan ez kizárólag női gondozás =)

kétszáz százalék! sokkal élvezetesebb a fogak összevonása))

az egyik jobb, de nagyobb és téglalap alakú, és célszerű tisztítani egyet, és ha valami lehetséges, felállhatsz, és összeszedheted a fogakat. Soha nem tisztítottam feleségemmel vagy lányommal (egy kis személyes eljárás), várjon 5 percet nem probléma, vagy miért vár, csak más dolgokat csinálsz. De az én kis fiammal gyakran tisztítom magam, és megtisztítom magamat, és gondoskodom róla, hogy megfelelően tisztítsa.

Persze, az egyik, de egy nagy asztallap, ez a medence nagyon kényelmetlen a gyakorlatban. Nem minden, a stílusban bevezetett kényelmes. A fürdőszoba intim zóna egy. A családnak legalább 2 sous legyen, még akkor is, ha kicsi.

2 a legjobb dolog, ami lehet, és ha nem, akkor egy nagy mosogató kettőre))

Ha nincs két fürdőszoba, akkor legalább két mosogató.

Ha nincs hely 2 sous, akkor forduljon. Ismétlem, Su egy intim hely. Vagy jó, ha valaki nézni szeretne egy partnert / shi-t, aki habzik a szájából? Vagy azt kell tenned, hogy még nem fújod az orrodat? )))

Igen, két WC-vel fogunk ellátni, az egyikben, hogy a WC-ülést felemeltük, a másikban leeresztettük.

Milyen bigotzia? Gondolod, hogy valami nem természetes a mosás rituáléjában? Különösen azért, mert szexelsz ezekkel az emberekkel, ha igen. :) A felmérés és megbeszélés lényege, ahogy én megértem, tévedhetek, melyik lehetőség a mindennapi életben kényelmesebb és praktikusabb, nem pedig a fóbiák a partnerekkel való kapcsolatokban!

És akkor a szex, és itt fóbiák - két ellen vagyok! Egy nagy ember vagyok! Az egy helyiségben lévő ugyanazon tárgyak minden növekedése konfliktushelyzet váratlan előfordulásához vezet. A dolgok nagyon gyorsan személyre szabottak. Például: - ki fogta a fogaimat a mosogatómba? vagy miért olyan rossz a mosómednél? Mindig itt mosom, vagy kényelmesebb itt, ez lesz az enyém. És itt vagytok - a szex, a fóbiák, a bigotitás! Reagál hab nélkül.

Vladislav, nem értek egyet veled. A gyakorlatban a két mosogató sokkal kényelmesebb. Ha két reggel egyszerre gyűlnek össze, akkor akkor hol van nagyobb a valószínűsége, hogy konfliktusba ütközik, amikor bármikor felmerülhet a szükség. És a gyermekek jelenlétében százszor kritikusabb lesz. És a probléma a "hozzárendelése" a héj kissé kitalált. Nos, nem ugyanazon a konfliktuson keresztül aludsz. Az ágy egyik oldalán helyet lehet rögzíteni, és ez nem jelent problémát. De a reggeli rohanás nem a mosogatóhoz - ez egy probléma.

vitaliy_f))) Minden egy tálban: mind a szex és a
mosni Személy szerint a reflex émelygése a "természetes"
Fújja az orrát és az expectorációt, függetlenül az arcától.

De ha valaki élvezi a természetes igények kezelését egy társaságban, menjen előre, és kettős szanatóriumok a kezedben! )))

Anton! Katonai stílus (minden héj egy sorban van), nem művelik és támogatják az új tervezési megoldást. Egyetértek Olgával, hogy fújja az orrát, és befedje, hogy ne okozzon kellemetlenséget elsősorban magamnak, majd másoknak. Állandó elrettentés - sértés!

Vladislav, ne tévessze meg a szavakat, és ne keverje össze mindent - ez egy méltatlan megfelelő személy. "Katonai stílus", "propaganda". Ezután beszámol a további kagyló előnyeiről / ártalmáról, majd beszélsz valami konkrét érzékelésről a két kagylóról a környéken - a kérdések nemcsak nem kapcsolódnak egymáshoz, az objektív értékelések közé tartozik, a másik csak a szubjektív élettapasztalat területén van.
Ha gyakorlati előnyökről beszélünk, két héja kétségtelenül praktikusabb. Minden más túlmutat ezen a vitán.

Anton, ahogy a mondás megmondja - mindenkinek megvan a saját ízlése - mondta Barbosa, miközben egy szék lábát harapta. Két mosdó ellenfele vagyok a fürdőszobában, és mi meg tudjuk vitatni ezt a témát mindaddig, amíg tetszik és maradunk a véleményeinkkel. Ami a megfelelőséget illeti, mindannyian egy kicsit különc és látomásosak vagyunk, mind saját maga. Szóval, érdemben beszélj.

Ezért a DESIGN SITE típusú érvek: Nem szeretem a sznot és a grubs, említés a saját "domostroy" (remélem, csak szidja a feleségét, de ne legyőzze őt, hogy nem veszi a kanál), És a fotók a nyilvános WC-k nem relevánsak.

a kérdés tisztán haszonelvű - ha nem akarod megvárni, és van egy ilyen probléma, akkor kettő. és ha két fürdőszobája van, akkor az egyik jobb, majd mint egy nyilvános öltözőben.

Például két kagyló a normáknak, egyáltalán nem az eljárások egyszerűsítésének kényelméért. És a terület elhatárolására. Mindegyik rendelkezik saját mosdóval, saját szekrénye saját kozmetikumokkal, és mindenki felelős a tisztaságért. Ha a hely lehetővé teszi, nagyon esztétikus és pszichológiai szempontból is kényelmes. Senki sem bosszantja a fennmaradó "nyomok", miután egy partner. Spontán fogkrém, zárt cső, haj stb. Formájában. Mint már említettük, ez pozitív hatással van a kapcsolatra. Még jobb, ha mindenki saját fürdőszobával rendelkezik. De ez a területtől függ. Ha a fürdőszoba egy, akkor telepítenie kell a legnagyobb mosogatót, a legnagyobb asztallappal és a maximális szekrények számával (mindegyikhez saját). Az intim higiéniát azonban elhatárolni kell. ha a kommunális sartir öröksége még mindig a tudatalattiban ül, akkor semmi sem vitatkozik, mindenkire, ahogy mondják, és ha csak kényelmes volt :) :))

Egyért vagyok. Kevesebb tisztítás. )

Ha csak választás, nem gazdaságosság, kettő. De ha egy WC van ugyanabban a szobában és nincs más fürdőszoba, még mindig nem hagyja a második személyt be!

Szerelje fel a csapot a fürdőszobában.

Telepítése a csaptelep a fürdőszobában - az egyik fő munkák elvégzésére a javítás a fürdőszoba.

A csaptelep behelyezése a fürdőszobába

A csaptelep behelyezése a fürdőszobába


A vízelvezetők beszerelésekor vízvezeték szerelősíneket használok

A keverő beszerelésekor nagyon fontos, hogy hideg és meleg vizet hozzanak, balra forró víz és megfelelő hideg víz legyen.

A csaptelep behelyezése a fürdőszobába

Mielőtt elengedi a vizet a keverőn keresztül, ki kell húzni a szellőztetőt a keverőből, nyissa ki a csapokat a felszállókban, és hagyja, hogy a víz áramlása levegőztető nélkül kb. 3 percig.


Ellenőrizze, zárja le a megoldást a heveder rögzítéséhez!
Sok szerencsét kívánok a javításban!
A keverő telepítéséhez szakképzettségre és szakszerűségre van szükség.

388 teljes nézet, 1 megtekintés ma

Kapcsolódó hírek

csempét a fürdőszobában. Fektetés csempék a fürdőszobában, a megfelelő technológiával. Minden ügyfél...

A javítások sorozata a fürdőszobában és a WC-ben... Ebben a blogban szeretnék beszélni a fürdőszobai javítás sorrendjéről...

A fürdőszobában lévő falak összehangolása fontos része a helyiség kiváló minőségű befejeződésének. A kanyarokban és a dombos...

Hagy egy megjegyzést Válasz visszavonása

Ez az oldal Akismetet használ a spam elleni küzdelemben. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzéseket tartalmazó adatok.

Fürdőszoba egy magánházban - hogyan kell felszerelni a semmiből, projektek közül választhat

A külvárosi építkezések egyre népszerűbbek. A privát ház hatalmas előnye - annak lehetősége, hogy felkészítse az Ön kedvére. Tervezze meg magának a helyiség méretét és számát, készítsen szobákat és fürdőszobákat. Amikor egy fürdőszobát rendeznek a kezdethez, meghatározzák, hogy mi fog benne; zuhanyzóval vagy káddal, mosdókagylóval, kompakt készülékkel és bútorokkal. Ezenkívül telepítse a készüléket a víz melegítésére és így tovább.

A fürdőszobának nemcsak többfunkciósnak, hanem kényelmesnek, kényelmesnek és szépnek kell lennie. Nagyon nehéz egyetemes tervezési projekt kiválasztása, de még mindig vannak általános szabályok és jellemzők. A szennyvízcsatornák, a villanyszerelők és a vízvezeték elrendezésére is kiterjednek.

Az építés általános szabályai szerint a fürdőszobát egy magánházban tervezték, nem a vízvezeték-rendszerből, a tervezésből és a helyszínről a házban, hanem egy szennyvízcsatorna építéséből. Ha már jelen van, akkor a meglévő projektnek megfelelően le kell üríteni és csatlakozni.

A szennyvíz elvezetéséről a karcolásról a saját magadra:

 1. 1. Függetlenül attól, hogy hány szaniter berendezés és berendezés csatlakozik a csatornahálózathoz, az utcára kerül, ahol tárolótartályt vagy szeptikus tartályt szerelnek fel.
 2. 2. A csövet helyezze el, ügyeljen arra, hogy elkerülje a derékszögeket - ha elakad, akkor szét kell szerelni a csatorna. Ha a terep tervének megfelelően ilyen szögek szükségesek, használjon 45 ° -os illesztést vagy 3 szerelvényt 30 ° -on.
 3. 3. Ha a csővezeték hosszának mértéke meghaladja a 6 métert, felülvizsgálatot kell végezni. A házba ágyazott szerelvény található, az utcán egy aknás nyílás van.
 4. 4. Az egyenetlen terepen figyeljen egy bizonyos torzításra. Ha nem észlelik, a szilárd üledéket nem szabad lemosni a cső faláról, mind a csöveket eltömve, mind a víz áthaladva.
 5. 5. Mosogatógép és mosógép felszerelésének telepítésekor az erőltetett leeresztést végezzük, és az építés során további ellentétes lejtőt helyezünk.
 6. 6. A szeptikus tartály felszerelése vízszigetelést biztosít. Tar - a legalkalmasabb és legolcsóbb anyag erre.
 7. 7. Éljen az északi régiókban, ezért ajánlatos a csöveket felmelegíteni. Használja ezt az ásványi (bazalt) gyapotot hengerekben és habban. Drágább anyag - extrudált polisztirol hab.

A szeptikus tartály potenciálisan veszélyes tárgy a környezet számára. A lakóépületek és melléképületek (beleértve a szomszédos épületeket is) távoli távolságra vannak telepítve.

Az árokban lévő csöveket az utasításoknak megfelelően helyezzük el:

 • az alját homokkal borítják;
 • vízszigetelő és szigetelő anyagok;
 • veremcsövek;
 • homokkal borított 1 m-es;
 • vizet öntünk a homok fölé zsugorodás céljából;
 • 30 perc alatt feltöltik a primert.

A vízbevitel beállításakor fontos, hogy a megfelelő kútra a megfelelő búvárszivattyút válasszák. Az egység teljesítménye a család vízfogyasztásától függ. Ezenkívül egy szivattyúállomás van felszerelve tartalék tartállyal, automatizálással és adagolókészülékkel. Egy ilyen szoba felszereltsége a ház melléképületében vagy mosókonyhájában.

A szivattyú beszereléséhez elektromos kábelkiterjesztés szükséges. Csatlakozó elemekhez használt csatlakozódoboz 4 bemenettel / kimenettel. Ha a csatlakozást egy utcai árokban végezzük, akkor hőszigeteléssel is elkülönítve. A szivattyúnak az elosztóegységhez való csatlakoztatása esetén a legjobb, ha 32 mm átmérőjű tömlőt használ.

Külön figyelmet igényel tartalék tartály. Ha nagy kapacitással rendelkezik, a motor be- és kikapcsolása kevesebb lesz, növelve annak élettartamát. Háztartási vízhez 4-es család esetén 100 liter térfogat elegendő.

A csövek kiválasztásakor fontos megjegyezni, hogy rendes (hideg vízzel), megerősített és univerzális (a PN - 20 jelzéssel megerősítve). Az utóbbi félelem nélkül a gipszkarton és a vakolat alatt van.

Javíthatja a fürdőszoba kialakítását, elrejtve a kommunikációt a hornyokban. A csövek biztonságának megőrzése érdekében perforált ragasztószalaggal erősítik őket.

A magánházban lévő fürdőszoba jó, hiszen csak a tulajdonos határozza meg méreteit, és ennek megfelelően az elektromos készülékek számát (felső, mennyezet, falra szerelt, süllyesztett). Néhány villanyszerelő számára további feltételeknek kell teljesülniük:

 1. 1. Elektromos kazán beépítéséhez a fürdőszobában a csatlakozás egy külön rézhuzalból készül, amelynek keresztmetszete 2-2,5 négyzet. Ugyanazt az elemet használják automata mosógéphez.
 2. 2. A beépített mennyezeti lámpákhoz extra fürdőszobai magasságra van szükség - a felfüggesztett mennyezet kb. 10 cm mélyével lehetővé teszi a patron illeszkedését.
 3. 3. Minden nagy teljesítményű készüléket automatikus kapcsolók védenek, védik a villanyszerelőt a túlterheléstől és a rövidzárlattól.
 4. 4. A fürdőszobában lévő aljzatokat védőburkolattal kell felszerelni.

A modern anyagok és a felhasznált technológiák lehetővé teszik a teljes fürdőszoba felszerelését egy közönséges faházban. Fontos megfontolni bizonyos árnyalatokat:

 • magas páratartalom;
 • hőmérséklet-különbség;
 • a víz lecsapolásának lehetősége a padlón;
 • a vízvezeték és a tartozékok súlyossága.

A teljes fürdőszoba zuhanyzóval, káddal, mosdókagylóval, WC-vel, készülékekkel és bútorokkal van felszerelve az első emeleten. A legfelső emeleten lévő helyiségben külön zuhanyzó, külön WC található.

Minden építési munka, a vízvezeték-szerelés és a bútorok szakaszokra vannak osztva és következetesen teljesítik azokat.