Legfontosabb > Tervezés

Keskeny fürdők - a legjobb megoldás egy kis fürdőre

A keskeny fürdőszobához megfelelő bútorok és belső berendezési tárgyak szükségesek. A legtöbb szoba, amely a standard berendezés házaiban található és a WC-től elválasztva, nem haladja meg a 6 m 2 -es területet. Eddig számos Hruscsov ház büszkélkedhet 2,5 és 3 négyzetméteres szobákkal. Ez megfelelő kérdést vet fel, és milyen bútorokat és szanitereket vásárolni ebben az esetben? Általában hogyan alakul a szűk fürdőszoba kialakítása, hogy a szoba ne veszítse el funkcióját és tágasságát? Ehhez általában a keskeny szekrényeket kell elhelyezni a fürdőszobában, a kis mosogatókat és természetesen a megfelelő típusú vízvezetékeket.

Próbáljon részletesebben beszélni a keskeny fürdőről. Valóban, annak ellenére, hogy alacsony a népszerűsége, nagyon sok modell létezik. A szűk fürdőszoba a képen néhány különböző lehetőséget kínál nemcsak a normál négyszögletes termékek számára. Fokozatosan vessen egy pillantást a szűk fürdők minden jellemzőjére, hogy meghatározza, mennyire kényelmes ez a vízvezeték.

anyag

Először is, egy keskeny fürdőben az egészségügyi akril a legmegfelelőbb anyag. Mindezt azért, mert ezt az anyagot speciális formába öntik, és a kikeményedés után a kívánt eredményt kapja. Az acél fürdőknél némileg bonyolultabb, nem minden gyártásnál 45, 50 vagy 60 és 65 cm széles formák. Általában szabványos méret - 70 cm-től.

És mégis ne félj az akrilból. Az anyag teljesen biztonságos és környezetbarát. Valójában ez egy polimer, amely kémiailag inert. Vagyis a vízzel, valamint az esetleges adalékanyagokkal vagy az emberi testtel érintkezve nem jelentkezik.

 • biztonságosnak
 • könnyen kezelhető;
 • kényelmes és könnyen telepíthető.

És minden köszönet az anyagnak. Ma a kis fürdőszobákban két leggyakoribb fürdőkád - 60 és 65 cm.

Formák és típusok

A fürdőszoba formátumok kiválasztása nem könnyű. Itt fontos figyelembe venni a helyiség formáját és tervezett belső térét. Például, ha a szoba mosdóval, szekrénnyel, mosógéppel rendelkezik, és egyidejűleg nincs elegendő hely 1,5 m vagy 1,7 m-re, akkor egy alternatív fürdőt kell választani. Ilyen esetekben a következő modelleket használhatja:

 • csonka;
 • sessilis (1 m hosszúságú);
 • sarokban.

A keskeny téglalap alakú fürdőkádak közül több hosszúságú, rendszerint szabványos: 1,5; 1,7; 1,8 m. Meglepő módon a keskeny 60-65 cm hosszú fürdők is igényesek.

példák

Próbáljuk meg leírni a belső kialakítás optimális konfigurációját egy 1,5 méter széles és csak 2 méter hosszú helyiség méretével. A bejárat a keskeny oldalon helyezkedik el. Sajnos, ez nem olyan ritka a modern apartmanokban.

Így a helyünkön elhelyezésre van szükség:

 • egy keskeny mosógép (45 cm széles és 30 cm mély);
 • szekrény mosdóval (szélessége 50 cm);
 • fal ceruza tok (szélesség: 30 cm);
 • fürdőszoba (szélesség: 60 cm, hosszúság: 1,5 m).

Telepítse a fürdőszobát a legkisebb fal falán. Az összes többi tárgy valamilyen távolságban keveredik a fürdőszobából, ezért kényelmesen használhatunk például 50 cm-es bemélyedéssel, elkezdjük a mosogatómedencét, a mosógépet és a ceruza tokot elhelyezni az egyik oldalon. Ennek eredményeképpen ez a térfogat egy vonal mentén történik: 50 + 45 + 30 + 60 = 185 cm, és 15 cm elegendő ahhoz, hogy minden elem kényelmesen elrendezhető legyen. A második hosszú fal üres marad, pontosabban nem üres, de funkcionális. Lehetőség van arra, hogy felfüggeszti a függönyöket fürdőköpenyekre, felakasszon egy mosodai kosárra vagy beszereljen eredeti polcokat kiegészítőkhöz. Így elegendő hely van a kényelmes elhelyezéshez a fürdőszobában, minden szükséges elem fel van szerelve, és elég levegő van a szobában. És sok szempontból mindez a keskeny fürdő miatt van. Valójában 20-30 cm is szerepet játszik, amikor az egész szoba 3 "négyzetben" van.

A keskeny fürdő egy univerzális egészségügyi eszköz, amely segít megtakarítani a helyet anélkül, hogy megfosztaná a helyiség funkcionalitását és kényelmét.

Akril fürdőkádak hosszú (keskeny)

márka

A hosszú, keskeny fürdők lehetővé teszik, hogy kényelmesen és ízlésesen egy hosszúkás fürdőszobát biztosítsanak. Ebben a kategóriában olyan modellek gyűjthetők össze, amelyek új, rendkívüli ötleteket tudnak felmutatni a tervezés során, és gyakorlatiasak és működőképesek lesznek a működés során.

 • Szélesség: 130,0 cm-ig
 • Hossza: 190,0 cm

Keskeny és hosszú fürdőszobák: milyen felszerelés lesz az út

A hosszúkás alakú helyiségek kialakításakor a beépített bútorok és a vízvezeték felszerelésének megfelelő arányának meghatározása nem könnyű feladat, ezért a tapasztalt tervezők ajánlásai nagyon hasznosak lehetnek:

 • a berendezést jobb felszerelni egy fal mentén;
 • kerülje a görbületi formákat és felületeket;
 • próbáljon felfüggesztett típusú vízvezetéket használni;
 • lehetővé teszi az összes saroktartó funkciót.

Kis méretű fürdők típusai, mérete és anyaga

Első pillantásra a fürdő úgy tűnik, hogy egy közönséges egészségügyi berendezés, amely szükséges a tisztaság és a higiéniai eljárások fenntartásához. Valójában a pihenés, a pihenés és a test gyógyulásának is szolgál.

Ezért a lakástulajdonosok annyira vonakodnak attól, hogy megtagadják a szabványos mosóedény felszerelését a zuhanytálca kedvéért, még a szűk helyiségekben is. Szerencsére a modern betűkészletek méretei, anyagai és típusai annyira változatosak, hogy egy kényelmes kis méretű modellt választanak. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a kis fürdőket, amelyek kis méretűek, a lehető legkönnyebb használhatóságot biztosítják.

méretek

A nem szakember számára nehéz megérteni, hogy milyen méretű fürdőt lehet kicsinek tekinteni, és hogy kényelmesen használható-e. A termékkategória meghatározásakor a gyártók általában a 150-175 cm hosszú és 70-75 cm széles mosó tartály szabványos méreteiből állnak. szabvány:

 • A kis betűk hosszúsága általában 120-150 cm, ez a méret nem teszi lehetővé a fürdést fekvő fekvés közben, de használható ülő vagy fekvő helyzetben. Problémák egy kis hosszúságú mosó tartályban előfordulhatnak magas termetű emberekben.

Fontos! Kisebb fürdő vásárlásakor kompromisszumos kompromisszumot kell találni, amely szűk helyeken és kényelmesen használható. A legegyszerűbb formát egy kis betűtípushoz szögletesnek tekintik. Egy aszimmetrikus vagy szimmetrikus saroktál, beépített tárolóterekkel, jelentősen megtakaríthatja a kis helyiségben szabad helyet.

A szabványos méretű betűtípusokat általában fekvő rekeszeknek nevezik, mivel lehetővé teszik a közepes magasságú emberek higiéniai eljárását. Ez az opció a legkényelmesebbnek tekinthető, mivel ilyen fürdőbe merülhet. De egy ilyen modell telepítése elengedhetetlen luxus a tipikus lakások szűk helyére. Szög vagy normál tál kis méretű:

 1. Ülő. A mosogatótartályokat, amelyek hossza nem haladja meg a 120-130 cm-t, üldöztetésnek hívják. Az ilyen modelleket a helyiségben lévő súlyos helyhiányos körülmények között telepítik, mert csak egy gyermek kényelmesen mossa le őket. A modern akrilfülkék beépített üléssel készültek, így sokkal kényelmesebb a használatuk.

Érdekes, hogy egy kis sarokmosó tartály sokkal kényelmesebb lehet a használatnál, mint a szabványos, mivel a jobb vagy bal oldalra szerelhető, ami megkönnyíti a tér rendezését a szobában.

alak

Ha csak fürdőkádhoz öntöttvas használták, a modellek alakja és mérete nem volt teljesen más. Most a betűkészletek sokkal kompatibilisek az anyagok feldolgozásában, így a gyártóknak lehetőségük van arra, hogy több levél, ovális, kör alakú, sokszög alakú termékeket készítsenek. A forma a kád méretével együtt meghatározza a használat kényelmét. A kis fürdők legnépszerűbb kialakításai:

 • Direct. A 150 cm hosszú, ovális vagy téglalap alakú betűk tökéletesen illeszkednek a standard fürdőszoba falai közé. Az ilyen modellek telepítése megoldja a szabad helyhiány problémáját, ami a helyiség ésszerű használatát teszi lehetővé. Egyenes kád öntöttvasból, acélból, akrilból és műkőből készül, általában kevesebb mint egy sarokba kerül. A tál kis mérete lehetővé teszi, hogy csak üljön és feküdjön fel, amikor ugyanolyan méretű szögmodell fekszik.

Tapasztalt mesterek nagyon apró egészségügyi létesítmények tulajdonosainak ajánlottak, hogy figyeljenek a tál alakú betűtípusokra. Ezek a modellek kis méretűek, kerek vagy ovális alakúak, és a mélység sokkal nagyobb, mint a szabvány. A tál mélységének növelésével teljesen vízbe merülhet, még ülő helyzetben is.

anyagok

Egy kis fürdő meglehetősen gyakori vízvezeték szerelvény, mivel a lakástulajdonosok alapított tömege nem engedheti meg magának, hogy standard méretű betűtípust telepítsen a standard lakásokban lévő kis méretű fürdő miatt. A kompakt modellek gyártásához mindenféle anyagot használnak:

 1. Öntöttvas Ez hagyományos anyag a mosogatógépek gyártásához, nagy tömeg, alacsony hővezető képesség és nagy mechanikai szilárdság. Nehéz találni kis méretű öntöttvas fürdőket, de a magas költségek ellenére az ügyfelek nagyban értékelik és értékelik őket. Az anyagból származó betűk lassan lehűlnek, nem okoznak zajt a vízgyűjtés során, egyszerűen telepíthetők, több mint 50 éve szolgálnak.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy kis méretű mosóedény vásárlásakor ellenőrizze a termékek megfelelő minőségbiztosítási tanúsítványának rendelkezésre állását, valamint gondosan szemrevételezheti a terméket zsetonokra, repedésekre és rejtett hibákra.

Az akril fürdő kevesebb, mint 150 cm

Termék kód: 101913

Méretek (dshg): 150x70x45

Termék kód: 101977

Méretek (dshg): 150x70x44,5

Termék kód: 199611

Méretek (dshg): 150x70x45

Termék kód: 100394

Méretek (DSHG): 130x70x38

Termék kód: 100767

Méretek (dshg): 150x70x43

Termék kód: 100232

Méretek (DSHG): 120x70x45

Termék kód: 199594

Méretek (dshg): 150x70x45

Termék kód: 199770

Méretek (DSHG): 140x140x45

Termék kód: 102037

Méretek (dshg): 150x150x42

Termék kód: 100205

Méretek (dshg): 150x70x43

Termék kód: 100203

Méretek (dshg): 140x70x43

Termék kód: 101353

Méretek (dshg): 150x70x40

Termék kód: 101854

Méretek (dshg): 140x90x46,5

Termék kód: 101796

Méretek (dshg): 150x80x48

Termék kód: 199658

Méretek (dshg): 150x70x44,5

Termék kód: 199674

Méretek (dshg): 145x145x49

Termék kód: 101996

Méretek (dshg): 150x150x45

Termék kód: 100783

Méretek (DSHG): 130x70x44

Termék kód: 102016

Méretek (DSHG): 125x125x44,5

Termék kód: 101685

Méretek (dshg): 150x150x44

Termék kód: 102506

Méretek (dshg): 140x80x46

Termék kód: 102208

Méretek (dshg): 140x70x51

Termék kód: 101642

Méretek (LB): 120x70

Termék kód: 101745

Méretek (dshg): 150x70x43

A kis méretű akril kádak kiválasztása, amelyeket online áruházunkban vásárolhatunk, nehezen veszíthetünk el a bemutatott modellekben. Történelmileg a hazai szekunder lakásalapok fürdőszobái, melyek egyébként újak, nem nagy méretűek. Ezért van a kis akril fürdõ nagy igénybevétel mellett, és az egyik legnépszerûbb pozíció a beszállítók között. És ennek több oka van:

 • az anyagi jellemzők könnyen megformálják;
 • az akril könnyűsége különösen fontos az idősebb otthonokban, a berendezés nem fog nagy teherbírást biztosítani a csapágyelemeken;
 • A kis méretű fürdőszobák többsége viszonylag alacsony piaci értékű házban helyezkedik el, ami általában nem jelenti a "drága" javításokat, és ehhez hozzáteszik azt a tényt, hogy az akriltermék árának függ az alkalmazott anyagmennyiségtől, akkor a leglogikusabb választás akril fürdők kis méretben. Természetesen egy másik anyagból vásárolhat egy terméket, de a gyakorlatiasság elérése érdekében jobb, ha a szakemberek tanácsát követik.

A "kicsi" szó azt jelenti, hogy a nagyobb oldalakon legfeljebb 150 cm-es méretekkel találkozhatunk. Nehéz elérni a felhasználóbarátságot, ha lehetséges, hogy ilyen kis helyet eldobjunk. Az akril, plaszticitása miatt, segít a gyártóknak a helyzet megfelelő leküzdésében. Sok modell rendelkezik beépített ergonómikus kanyarokkal, amelyek utánozzák a karfákat, egy különleges területet a hátsó kényelmes elhelyezéshez, az oldalak csomópontjait, amelyek egy további helyet jelentenek a kozmetikumok számára.

Különböző megoldások - találja meg álmát

Ha nincs több kétsége, hogy az akrilfürdő alkalmas Önnek, próbáljon meg olyan modellt vásárolni, amely jól illeszkedik a formatervhez, és javítja az egész terem ergonómiáját. Ezekben a fürdőszobákban ezeket a paramétereket kell előtérbe helyezni. A katalógus a szögletes, aszimmetrikus, ovális, négyszögletes modelleket kínálja. Ebben a sorozatban olyan fogyatékos emberek számára is hasznos üldözési lehetőségeket kínál, amelyek hasznosak lehetnek a fogyatékkal élők számára.

A származási országtól függetlenül a fürdõcsere nem fogja a zsebét, és nem növeli meg a javításra szánt költségvetést. Az akril fürdőkád kicsi, megvásárolható a szállítás és a beszerelés a mi boltunkban, ez lesz a megbízható társa a módja annak, hogy növelje a fürdőszoba kényelmét!

Akril szűk fürdők

Méretek (L × W): (1497/1700) × (700)

Méretek (L × W): (1500) × (700)

Méretek (L × W): (1700) × (700)

Méretek (L × H × W): (1500/1600/1700) × (435) × (700/700/750)

Méretek (L × H × W): (1200/1500/1600/1700) × (610) × (700)

Méretek (L × H × W): (1500) × (610) × (700)

Méretek (L × H × W): (1500) × (610) × (700)

Méretek (L × H × W): (1500/1600/1700) × (565) × (700)

Méretek (L × W): (1400) × (700)

Méretek (L × W): (1600) × (700)

Méretek (L × W): (1600) × (700)

Méretek (L × W): (1600) × (700)

Méretek (L × W): (1700) × (700)

Méretek (L × W): (1700) × (700)

Méretek (L × W): (1200) × (700)

Méretek (L × W): (1500) × (700)

Az akril higiéniai termékek nagy keresletet mutatnak a vásárlók körében. Sokan úgy vélik, hogy ez a legjobb lehetőség mindenkinek. Az akril speciális anyag, amelyből egészségügyi felszerelés készül, nagyon műanyag. Ezért teljesen különböző formák, méretek, modellek, például akril fürdők készítése szűk lehet.

Válassza ki és vásárolja meg a legjobb modern vízvezetékeket

Külső felületén epoxi bevonattal és fém keretre van szerelve. Ez lehetővé teszi számukra az erősség jelentős növelését. Működés közben az akril nagyon kellemes az érintőképernyőhöz. Egy ilyen fürdőben fekvő személy nagyon kényelmesnek érzi magát. Ezt fontos figyelembe venni a fürdő kiválasztásakor. A keskeny akril fürdők számos előnnyel rendelkeznek, mint például:

 • változatos kialakítás, melynek köszönhetően minden ügyfél képes választani magának az optimális terméket;
 • egyszerű gondozás Az akril nem fél a speciális tisztítószerek hatásától, amelyek miatt a felület károsítása kizárt;
 • Különböző típusú akril kádak állnak rendelkezésre, mivel a fürdőszobák eltérő területtel rendelkeznek, így az optimális méret a legkompaktabb helyiségekhez is választható;
 • könnyű telepíthető kis súly miatt
 • hosszú élettartam.

Tehát, ha úgy dönt, vízvezeték, akkor figyelni az akril termékek, hogy értékelje érdemeit. Vásároljon egy keskeny akril fürdőt Moszkvában egy online áruházban - egy nagyon ésszerű megoldás. Nagyon sokféle egészségügyi termékünk van. Meg kell jegyezni az ügyfélszolgálat magas szintjét is. Számos termék megfelel a követelményeknek. Különös figyelmet kell fordítani társaságunk árazási politikájára. Ár-érték arány kellemes meglepetés. Nagyon örülünk, hogy meglátogatjuk a boltban! Kiskereskedelmi és nagykereskedelmi ügyfeleinkkel együtt dolgozunk.

Különböző alakú akrilfürdők méretei

A fürdő minden modern fürdőszobának elengedhetetlen tulajdonsága. Az egyik legkedveltebb típusú vízvezeték a polimer anyagokból készült betűk. De mielőtt megvásárolná a terméket, érdemes megfontolni egy akril fürdő méretét.

Gyakran a fogyasztók szembesülnek egy dilemmával, milyen lehet az akril fürdők mérete. Ennek a kérdésnek a megértéséhez figyelembe kell venni a vízvezeték-konfigurációk és alapvető paramétereit.

Termékek fajtái

A modern piacon a potenciális vásárlók a polimer anyagok széles skáláját kínálják. Napjainkban kompakt és nagyméretű akril fürdők, alacsony oldalú termékek, mély, szögletes és aszimmetrikus modellek állnak. A műanyag betűkészletek a következő formákban érkeznek:

 • téglalap alakú;
 • lekerekített;
 • négyzet alakú;
 • hexagonális;
 • aszimmetrikus;
 • nyolcszögletű;
 • háromszög;
 • és mások.

Az akril fürdők és azok méretei nagyon változatosak, így mindenki megtalálhatja magának a vízvezetéknek megfelelő modellt. A standard méretű akril fürdő:

 • szélességben - 0,7-0,85 m;
 • mélységben - 0,65 m;
 • hosszában - 1,4-1,8 m.

Milyen méretűek a betűtípusok?

Nem is olyan régen csak acél és öntöttvas termékek találhatók a vízvezeték üzletekben, de néhány év alatt a polimer anyagokból készült modellek elnyerték a legtöbb fogyasztó együttérzését, és értékesítési vezetőkké váltak. Minden termék hagyományos módon négy kategóriába sorolható:

 • Kis akril fürdők (120 × 70). A kis méretű vízvezeték befér a fürdőszobába. De a szerkezetek jelentős hátránya az akrilfürdő elégtelen hossza. A kis méretű akrilfürdő lehetővé teszi az átlagember számára, hogy csak ülő helyzetben végezhesse a vízkezelést. Ezért, ha a víz kényelmével kívánja elvégezni a vízkezelést, aligha szereted a kis akril fürdőket;
 • Közepes méretű betűk (140 × 70-150 × 70). Kis akril fürdők, de bennük egy személy már elviselhet pozíciót. Ezek a típusú vízvezetékek ideálisak nem szabványos elrendezésű szobákhoz. A tartály mélysége eltérő lehet. Mindez a berendezés és a konfiguráció modelljétől függ. Az akril téglalap alakú fürdők magassága általában nem haladja meg a 0,56-0,64 m-t;
 • Nagyméretű műanyag kádak (160 × 80-180 × 80). A nagyméretű műanyag fürdőkád a kényelmetlenséget felülmúlja az előző modelleket, de ez a betű is saját árnyalatokkal rendelkezik. A nagyméretű akril fürdők csak nagy fürdőszobákban helyezhetők el. Ezenkívül a vízvezetékben lévő víz nagyon hosszú ideig felhalmozódik, mivel a tartály nagy térfogatú;
 • Hatalmas méretű betűtípus (200 × 120). A struktúrák mérete nem meglepő. Az ilyen paraméterekkel rendelkező eszközök könnyen használhatók mini-medencékként. Az ilyen termékeket azonban széles körben nehéz megtalálni, általában egyedi méretű akrilkádat készítenek az ügyfél igényeinek megfelelően. Ugyanakkor a berendezés paraméterei gyakorlatilag bármi lehetnek. Csak az akril fürdő szélessége eléri a 2 métert, és a magasság - 1 méter.

Korábban a hazai gyártók csak téglalap alakú acél és öntöttvas modelleket készítettek szigorúan meghatározott paraméterekkel: 150 × 70 cm, 170 × 70 cm, 180 × 90 cm, de a műanyag szaniterek megjelenésével minden hirtelen megváltozott.

Most megfelel az akril téglalap alakú fürdők különböző méretének, míg a készülék konfigurációja sokkal változatosabbá vált. A modern fogyasztó nemcsak a négyszögletes szanitereket preferálja, hanem négyszögletes, ovális, sokszögű és aszimmetrikus is.

Aszimmetrikus modellek

A nem szabványos konfigurációjú modellek gyakran megtalálhatók magánházakban, kis méretű, közepes és nagy méretű akril fürdők találhatók. Ebben a formában a fürdő lehet bármi. A gyártók modelleket gyártanak héjak, virágok, csillaghalak, szívek stb. Formájában.

 • Compact. A hossz (a termék leghosszabb oldalán mérve) 1,3-1,4 m, szélessége pedig 0,5-1 m. Az akrilfürdő magassága 0,55-0,67 m. A tál térfogata a tervek eléri a 200 literet;
 • Átlagos. A termék hossza 1,5-1,6 m, szélessége 0,7-1,5 m. A tartály akár 350 liter vizet is képes tárolni. Ezek nagyon mély akril fürdők, amelyekben a tálca magassága 0,7 m lehet;
 • Nagy. A lenyűgöző paraméterekkel rendelkező modellek nem tömegtermékek, leggyakrabban megrendelésre készülnek. A szerkezet hossza meghaladja az 1, 7 méteres szélességet - 1,5 m-nél nagyobb. A betűtípus ezen modelljét nem egy személynek tervezték, egyidejűleg akár 3-4 személy is lehet egy eszközben.

A kép egy kis méretű, aszimmetrikus alakú és nagy műanyag betűtípussal rendelkező eszközt mutat.

Szögletes szimmetrikus opciók

A háromszög alakú legkisebb szögletes betűméret 110 × 110 cm méretű, így tökéletesen illeszkedik a kis területű helyiségekbe. Alacsonyak és magasak is lehetnek. Nyilvánvaló, hogy ilyen paraméterekkel nem lehet a betűtípusba merülni, de ülő helyzetben is lehet.

Hivatkozás: A nagyméretű műanyag fürdők méretei 185 × 185 cm-es értéket érhetnek el. Ezek a szerkezetek leggyakrabban nagyon tágas lakásokban és magánházakban vannak elhelyezve.

Milyen méretű?

Fontos! A termékek kiválasztása során figyelembe kell venni, hogy az akrilfürdő mennyire súlyos. A polimer anyagkészletek általában kis súlyt képviselnek. A szabványos méretű vízvezeték súlya nem haladja meg a 40 kg-ot, ami lényegesen kisebb az acél és az öntöttvas típusokhoz képest.

találatok

Az egészségügyi berendezések beszerzése során a szerkezet megfelelő ellenőrzését kell végezni, figyelembe véve a kívánt méret méretét, kapacitását és súlyát. Csak akkor biztos lehet benne, hogy minőségi és gyakorlati terméket szerzett.

Alacsony fürdő - akár 40 cm magas

Kattintson a paraméter melletti négyzetre, és válassza ki az árkategóriát

/ Kattintson a "Recruitment"

Itt van egy videó utasítás

Ügyfeleinket kínáljuk

 • Gyors szállítás - 24 órán belül.
 • Kedvezmények, promóciók és mentési lehetőség.
 • Kiváló minőségű termékek garanciával.

Termék kód: 41630

Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

Magasság magassággal (cm): 63

Termék formája:

Telepítés típusa: beépített, fal

Termék anyaga: Akril

Termék kód: 41629

Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

Magasság magassággal (cm): 63

Termék formája:

Telepítés típusa: beépített, fal

Termék anyaga: Akril

Termék kód: 41452

Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

Aszimmetrikus akril fürdők

Akril kád Aquanet Maldiva 00204001 150x90 L

Akril kád Aquanet Maldiva 00204002 150x90 R

Akril kád Aquanet Atlanta 00203902 150x90 L

Akril kád Aquanet Atlanta 00203903 150x90 R

Akril kád Aquanet Graciosa 00203940 150x90 L

Akril kád Aquanet Graciosa 00203941 150x90 R

Akril kád Aquanet Jersey 00203988 170x100 L

Akril kád Aquanet Jersey 00203989 170x100 R

Akril kád Aquanet Sofia 00204041 170x100 R

Akril kád Aquanet Sofia 00204039 170x100 L

Akril kád Aquanet Palma 00204023 170x90 R

Akril kád Aquanet Palma 00204022 170x90 L

Akril kád Aquanet Mayorca 00204008 150x100 L

Akril kád Aquanet Mayorca 00204009 150x100 R

Akril kád Aquanet Jamaica 00203986 160x100 L

Akril kád Aquanet Jamaica 00203987 160x100 R

Akril kád Aquanet Capri 00203911 160x100 L

Akril kád Aquanet Capri 00203915 160x100 R

Akril kád Aquanet Sarezo 00204035 160x100 L

Akril kád Aquanet Sarezo 00204037 160x100 R

Akril kád Aquanet Borneo 00203909 170x75 / 90 L

Akril kád Aquanet Borneo 00203910 170x75 / 90 R

Akril kád Aquanet Capri 00203914 170x110 L

Akril kád Aquanet Capri 00203922 170x110 R

Hibaüzenet

Kérjük, írja le az aktuális oldal hibáját, és javítani fogjuk!

Különböző alakú akrilfürdők méretei

A fürdő minden modern fürdőszobának elengedhetetlen tulajdonsága. Az egyik legkedveltebb típusú vízvezeték a polimer anyagokból készült betűk. De mielőtt megvásárolná a terméket, érdemes megfontolni egy akril fürdő méretét.

Gyakran a fogyasztók szembesülnek egy dilemmával, milyen lehet az akril fürdők mérete. Ennek a kérdésnek a megértéséhez figyelembe kell venni a vízvezeték-konfigurációk és alapvető paramétereit.

Termékek fajtái

A modern piacon a potenciális vásárlók a polimer anyagok széles skáláját kínálják. Napjainkban kompakt és nagyméretű akril fürdők, alacsony oldalú termékek, mély, szögletes és aszimmetrikus modellek állnak. A műanyag betűkészletek a következő formákban érkeznek:

 • téglalap alakú;
 • lekerekített;
 • négyzet alakú;
 • hexagonális;
 • aszimmetrikus;
 • nyolcszögletű;
 • háromszög;
 • és mások.

Az akril fürdők és azok méretei nagyon változatosak, így mindenki megtalálhatja magának a vízvezetéknek megfelelő modellt. A standard méretű akril fürdő:

 • szélességben - 0,7-0,85 m;
 • mélységben - 0,65 m;
 • hosszában - 1,4-1,8 m.

Milyen méretűek a betűtípusok?

Nem is olyan régen csak acél és öntöttvas termékek találhatók a vízvezeték üzletekben, de néhány év alatt a polimer anyagokból készült modellek elnyerték a legtöbb fogyasztó együttérzését, és értékesítési vezetőkké váltak. Minden termék hagyományos módon négy kategóriába sorolható:

 • Kis akril fürdők (120 × 70). A kis méretű vízvezeték befér a fürdőszobába. De a szerkezetek jelentős hátránya az akrilfürdő elégtelen hossza. A kis méretű akrilfürdő lehetővé teszi az átlagember számára, hogy csak ülő helyzetben végezhesse a vízkezelést. Ezért, ha a víz kényelmével kívánja elvégezni a vízkezelést, aligha szereted a kis akril fürdőket;
 • Közepes méretű betűk (140 × 70-150 × 70). Kis akril fürdők, de bennük egy személy már elviselhet pozíciót. Ezek a típusú vízvezetékek ideálisak nem szabványos elrendezésű szobákhoz. A tartály mélysége eltérő lehet. Mindez a berendezés és a konfiguráció modelljétől függ. Az akril téglalap alakú fürdők magassága általában nem haladja meg a 0,56-0,64 m-t;
 • Nagyméretű műanyag kádak (160 × 80-180 × 80). A nagyméretű műanyag fürdőkád a kényelmetlenséget felülmúlja az előző modelleket, de ez a betű is saját árnyalatokkal rendelkezik. A nagyméretű akril fürdők csak nagy fürdőszobákban helyezhetők el. Ezenkívül a vízvezetékben lévő víz nagyon hosszú ideig felhalmozódik, mivel a tartály nagy térfogatú;
 • Hatalmas méretű betűtípus (200 × 120). A struktúrák mérete nem meglepő. Az ilyen paraméterekkel rendelkező eszközök könnyen használhatók mini-medencékként. Az ilyen termékeket azonban széles körben nehéz megtalálni, általában egyedi méretű akrilkádat készítenek az ügyfél igényeinek megfelelően. Ugyanakkor a berendezés paraméterei gyakorlatilag bármi lehetnek. Csak az akril fürdő szélessége eléri a 2 métert, és a magasság - 1 méter.

Korábban a hazai gyártók csak téglalap alakú acél és öntöttvas modelleket készítettek szigorúan meghatározott paraméterekkel: 150 × 70 cm, 170 × 70 cm, 180 × 90 cm, de a műanyag szaniterek megjelenésével minden hirtelen megváltozott.

Most megfelel az akril téglalap alakú fürdők különböző méretének, míg a készülék konfigurációja sokkal változatosabbá vált. A modern fogyasztó nemcsak a négyszögletes szanitereket preferálja, hanem négyszögletes, ovális, sokszögű és aszimmetrikus is.

Aszimmetrikus modellek

A nem szabványos konfigurációjú modellek gyakran megtalálhatók magánházakban, kis méretű, közepes és nagy méretű akril fürdők találhatók. Ebben a formában a fürdő lehet bármi. A gyártók modelleket gyártanak héjak, virágok, csillaghalak, szívek stb. Formájában.

 • Compact. A hossz (a termék leghosszabb oldalán mérve) 1,3-1,4 m, szélessége pedig 0,5-1 m. Az akrilfürdő magassága 0,55-0,67 m. A tál térfogata a tervek eléri a 200 literet;
 • Átlagos. A termék hossza 1,5-1,6 m, szélessége 0,7-1,5 m. A tartály akár 350 liter vizet is képes tárolni. Ezek nagyon mély akril fürdők, amelyekben a tálca magassága 0,7 m lehet;
 • Nagy. A lenyűgöző paraméterekkel rendelkező modellek nem tömegtermékek, leggyakrabban megrendelésre készülnek. A szerkezet hossza meghaladja az 1, 7 méteres szélességet - 1,5 m-nél nagyobb. A betűtípus ezen modelljét nem egy személynek tervezték, egyidejűleg akár 3-4 személy is lehet egy eszközben.

A kép egy kis méretű, aszimmetrikus alakú és nagy műanyag betűtípussal rendelkező eszközt mutat.

Szögletes szimmetrikus opciók

A háromszög alakú legkisebb szögletes betűméret 110 × 110 cm méretű, így tökéletesen illeszkedik a kis területű helyiségekbe. Alacsonyak és magasak is lehetnek. Nyilvánvaló, hogy ilyen paraméterekkel nem lehet a betűtípusba merülni, de ülő helyzetben is lehet.

Hivatkozás: A nagyméretű műanyag fürdők méretei 185 × 185 cm-es értéket érhetnek el. Ezek a szerkezetek leggyakrabban nagyon tágas lakásokban és magánházakban vannak elhelyezve.

Milyen méretű?

Fontos! A termékek kiválasztása során figyelembe kell venni, hogy az akrilfürdő mennyire súlyos. A polimer anyagkészletek általában kis súlyt képviselnek. A szabványos méretű vízvezeték súlya nem haladja meg a 40 kg-ot, ami lényegesen kisebb az acél és az öntöttvas típusokhoz képest.

találatok

Az egészségügyi berendezések beszerzése során a szerkezet megfelelő ellenőrzését kell végezni, figyelembe véve a kívánt méret méretét, kapacitását és súlyát. Csak akkor biztos lehet benne, hogy minőségi és gyakorlati terméket szerzett.

Akril kis fürdőkádak (kis fürdők)

népszerű

26492.00 dörzsölje. 21194.00 dörzsölje.

17580.00 dörzsölje. 14285.00 dörzsölje.

22940.00 dörzsölje. 18352.00 dörzsölje.

Termékek oldalanként:

Termékek: 47

kád akril Ravak Vanda 2 150 * 70

19240.00 dörzsölje. 15392.00 dörzsölje.

akril fürdő Ravak Classic 150 * 70

29970.00 dörzsölje. 23976.00 dörzsölje.

kád akril Ravak Avocado 150 * 75

34410.00 dörzsölje. 27528.00 dörzsölje.

kád akril Ravak Avocado 160 * 75

36260.00 dörzsölje. 29008.00 dörzsölje.

Akril kád Ravak BEHAPPY 150 * 75

27824.00 dörzsölje. 22259.00 dörzsölje.

akril fürdő Vagnerplast Cavallo 150 * 70
akril fürdő Vagnerplast Kasandra 150 * 70
akril kád Vagnerplast Nike 120 * 70

Méret: 120x70 cm

akril fürdő Vagnerplast Nymfa 150 * 70
kád akril Ravak Chrome 150 * 70

31450.00 dörzsölje. 25160.00 dörzsölje.

akril fürdő Kolpa san Tamia 150 * 70
akril kád Riho Columbia 140 * 70
Akkumulátoros fürdő Kolpa san String 150 * 70 alapon
ALPEN Alaska 150x70 akril fürdő
ALPEN Diana 120x70 akril fürdő

Méret: 120x70 cm

Termékek: 47

Megrendelést rendelhet honlapunkra vagy Moszkvában: