Legfontosabb > Tervezés

Moszkvai fürdők eltávolítása és ártalmatlanítása

Információt találtunk 97 szemétgyűjtő cégről. Fürdőkád eltávolítás - árak és vélemények. Összehasonlító táblázat a cseppfolyós hulladék ártalmatlanítására Moszkvában, ahol megrendelheti a fürdők exportját, beleértve az ingyenes.

 • Oszlopkészlet:
 • Címek és telefonszámok
 • info
 • árak
 • Önkényes beállítás

A portál hulladékártalmatlanító cégeket tartalmaz, amelyeket a szakemberek kivesznek. Néhány vállalat ingyen kínálja ezt a szolgáltatást, mások pedig rendszeres szemétlábon járnak.

Hol menjen el a fürdő kivenni és eldobni?

Idővel a háztartási cikkek elhasználódnak, unatkozni és cserére szorulnak. De nem mindig a helyzet az új dolog megvásárlására korlátozódik, még meg kell szabadulnia a régitől. Ez nem jelent problémát, ha egy pár szemeteszsák elegendő, de mi a teendő, ha a termék nehéz és terjedelmes, például fürdőkád? A régi fürdők exportjának megszervezése segíteni fog ebben a társaságban.

A fürdő eltávolítása egy moszkvai lakásból

A régi fürdő tulajdonosának nagyon nehéz lesz megszabadulni tőle, ezért segítséget kell keresnie ebben a kérdésben. Az öntöttvas fürdő kivitele megszervezéséhez egy pár átrakó és speciális szállítás szükséges. Mindez költségekkel jár.

Annak érdekében, hogy ne költsünk erőfeszítéseket és pénzt, elegendő egy ingyenes fürdőexportot megrendelni egy olyan cégnél, amely ezt teszi. Egyetlen hívással csak olyan szakembergárdát rendelhet meg, aki nem csak szétszerelheti és eltávolítja a régi dolgot a lakásból, hanem további ártalmatlanításra is.

Miért akarnak olyan vállalatok, akik hajlandóak időt és energiát költeni a fürdők szabad exportjára? Az a tény, hogy az öntöttvas termékek újrahasznosításából származó erőfeszítéseikért díjazásban részesülnek. Az öntöttvas fekete fém, amely újrahasznosítható. Ez az anyag értékes fizikai tulajdonságokkal rendelkezik, például jól megőrzi a hőt. Emiatt szaniteráruk gyártásához használják.

Miért nem járulhat hozzá az öntöttvas vasalók önálló exportja?

Természetesen a régi öntöttvas termék tulajdonosa megpróbálhatja saját fürdőszobájába bekerülni és fizetni. De ne feledkezzünk meg arról a sok nehézségről, amelyek ezt a folyamatot kísérik:

 • A termék súlya kb. 100 kg, ami megnehezíti a leszerelést és a mozgatást.
 • Az öntöttvas egy nagyon törékeny anyag, amely könnyen megsérülhet, ha leesik vagy megüt.
 • Az exporthoz speciális nehézgép szükséges.

A régi öntöttvas kád is helyreállítható, ezért teljesen eladható. A fém, amelyből készült, tartós, így a termék újraéleszthető. Ha nem rendelkezik forgácsokkal és repedésekkel, akkor speciális felszereléssel tisztít és zománcozott. Azonban annak ellenére, hogy a termék újszerűnek tűnik, a fürdőkád továbbra is nagyon nehéz, és nehézséget okoz a szállítás és a telepítés során.

Mindezen tényezők figyelembevételével nyilvánvalóvá válik, hogy a fürdőkád önálló üzembe helyezésének hasznosítása az újrafeldolgozáshoz vagy helyreállításhoz nem valószínű, hogy visszafizeti az átszállítókra és a szállításra fordított pénzt, valamint a bontási és szállítási időt és erőfeszítést.

Ki veszi részt a fürdők exportjában?

Azok, akik úgy döntöttek, hogy végre megszabadulnak a régi fürdőtől, nem kell sok időt tölteniük segítők keresésére. Miután az internetet az összes szolgáltatást nyújtó cégekkel átvizsgálta, továbbra is csak a legértékesebbeket választja ki.

Az öntöttvas kádak exportáló szállítmányozó vállalatok rendelkezésére áll egy mozgó és speciális szállítással foglalkozó csapat. Olyan szakembercsapat, aki nem ez az első alkalom, segít gyorsan megszabadulni a régi terméktől.

Az ügyfélnek csak a szállítmányozó céget kell hívnia, és meg kell állapodnia egy megfelelő időre exportra. Ebben a helyzetben a két fél érdekei egymáshoz közelednek: az előadó megkapja az általa kezelt tárgyat, és a vásárló gyorsan és teljesen ingyen oldja meg a régi fürdőt.

Hogyan válhatnak a moszkoviták egy régi öntöttvas fürdőbe?

A szinte minden ember életében előbb vagy utóbb különleges idő jut javításra. Ezt általában a régi, elavult dolgok eltávolítása kísérte.

Sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy hogyan lehet megszabadulni a régi öntöttvas fürdőtől.

A probléma önmagában való megoldása gyakran nagyon nehéz.

Négy ok arra, hogy a fürdõt szakemberre bízzák

 1. Először is, a termék súlya általában több mint 140 kg, és egyszerűen irreális, hogy megbirkózzanak egy ilyen nagydarabgal. Legalább egy pár erős férfi keze lesz.
 2. Másodszor, az öntöttvas fürdő méretei lenyűgözőek, és nem mindig fognak áthaladni az ajtón.
 3. Harmadszor, ha maga elbontja a fürdőt, az egészségügyi ismeretek és készségek nélkül, akkor károsíthatja a csatornarendszert.
 4. Nos, az utolsó kérdés: hol mondjuk? Hagyja el a szemetes dobozok mellett, nem, finomra bünteti, mivel a fürdõk nagyméretű hulladékhoz tartoznak. Megpróbálhatja az öntöttvas fürdőt a fémhulladék elfogadásának helyére vagy a háztartási hulladék lerakására használni. De ehhez legalább egy autóra van szüksége, amelyhez pótkocsi és asszisztens tartozik.

A

A legegyszerűbb módja annak, hogy vegye fel a kapcsolatot egy cég szakosodott kivitelének terjedelmes háztartási hulladék. Az ilyen cégek szolgáltatásainak felsorolása általában a tapasztalt munkavállalók és a közlekedés biztosítása.

Az ilyen cégek munkatere alapvetően ugyanaz, és a következőkből áll: az ügyféllel egyeztetett időpontban egy szakértői csapat érkezik a szükséges eszközökkel, értékeli a munkaterületet, és elkezdi szétszerelni.

Ezután a fürdőt a fémhulladék szállításának helyére vagy bármely helyre, ahol szüksége van (például a dachára).

A moszkvai régi öntöttvas fürdõk bontásának és eltávolításának költségei különböznek. Átlagosan az ár 2500 rubelből indul. A végső tényezőket a következő tényezők befolyásolják:

 • a bontás munkájának bonyolultsága (néha nincs mód a fürdő egészének kivonására, aztán először darabokra vágják, majd csak elszenvedik);
 • a teherfelvonó jelenléte a házban;
 • a távolság, ahová a fürdőt el kell szállítania.

Ingyen öntöttvas fürdő Moszkvában lehet

Gyakorlatilag minden Moszkvában működő vállalkozás, amely a nagyméretű háztartási hulladék exportjával foglalkozott, nem volt hajlandó ingyenes szolgáltatásokat nyújtani a régi öntöttvas fürdők eltávolítására. A fémhulladékok gyűjtőhelyein az öntöttvas alacsony ára nem fizet a vállalatoknak a rakomány leszereléséért és szállításáért járó költségeiért.

Valóban nincs kiút, ha tényleg nem akar fizetni? Megpróbálhatja megoldani a problémát két módon.

Hirdessen a sajtóban vagy az interneten, és próbálja meg találni az Ön öntöttvas fürdőjének új tulajdonosát, ebben az esetben a bontás és szállítás költségeit általában a fürdő új tulajdonosa viseli.

Ennek a módszernek jelentős hátránya az alacsony kereslet az áruknak, és néha sok időbe telik, hogy megtalálja azokat, akik a régi öntöttvas fürdő tulajdonosává akarnak válni.
Sok vízvezeték üzletek rendszeresen tartanak promóciókat - ha új fürdőt vásárolnak tőlük, akkor cserébe ingyenes szolgáltatásokat nyújtanak a régi bontás és eltávolítás céljából. Az egyetlen probléma az, hogy az állományok általában évente egyszer vagy kétszer kerülnek végrehajtásra, és nem tudják hozzájutni.

Ki veszi ki a fürdőt

Moszkvában a következő vállalatok szolgáltatásokat nyújtanak a régi öntöttvas fürdőkádak bontásáról és eltávolításáról:

 • LLC "Cascade". Cím: 127055, Moszkva, transz. Perunovsky, 4/10, apt. 59, telefon: +7 (495) 968-31-71, +7 (903) 968-31-71, e-mail: [email protected];
 • Eco-Grad Service LLC. Cím: 107140, Moszkva, Komsomolskaya tér 6, 532 iroda (Moszkva Áruház), telefon / fax: (985) 643-77-56, 916-56-32, 8 (915) 189-73- 60, e-mail: [email protected];
 • a párhuzamos vállalat, tel. + 7 (925) 453-83-03, e-mail: [email protected];
 • LLC MegaTrans. Cím: Moszkva, st. Derbenevskaya, d.20s3, iroda 11 tel. + 7 (499) 391-06-15, e-mail: inf[email protected];
 • cég "VMM". Cím: Moszkva, Polyarnaya Street, 27, tel. + 8 (905) 5805408.

A régi öntöttvas fürdő szétszerelését és eltávolítását szakemberektől rendelheti, nem csak az erőt, időt és idegeket takarít meg, hanem a környezetet is biztonságban tartja.

Kádak bontására, eltávolítására és ártalmatlanítására szolgáló szolgáltatások 1500 rubelből!

A "Warehouse Plus" cég professzionális mesterei moszkvai és a moszkvai lakásból származó, régi öntöttvasból, acélból és akril fürdőkből történő leszereléshez, telepítéshez, eltávolításhoz, ártalmatlanításhoz nyújtanak szolgáltatásokat.

Úgy döntöttek, hogy megváltoztatják az öntöttvas fürdőt, és modern, látványos felújítást hajtanak végre a fürdőszobában. De hogyan kell szétszerelni a régi vízvezetéket, és hol helyezzük el a régi fürdőt? Nem lehet szakemberek nélkül megtenni, mert a vas 100 kilogramm súlyú, és egyedül nem lehet megbirkózni ezzel a problémával.

Költség és árak

Miért nem szükséges a fürdő szétszerelését és eltávolítását elvégezni?

Az első ok.

Korábban a vízvezeték szerelését évszázadok óta végezték el, ezért a leeresztő könyök és a kötőelemek összes öntöttvas csomóját megfelelően kell szétszerelni, speciális építési eszközre van szüksége - a bolgár fémhez, a rozsda eltávolításához. A kötőelemek elérése nehéz, fontos, hogy ne károsítsa a felszálló és a hideg és forró víz ellátásához szükséges csöveket.

Idővel a kötőelemek rozsdásodnak, és egyszerűen lehetetlen a régi "ragadt" anyákat lecsavarni saját, speciális rozsdaoldószerekre van szükség, amelyek nem olcsóak.

Néha szét kell szedni a padlóba ágyazott lábakat és az oldalakat szilárdan rögzíteni a falba. Fontos, hogy ne szüntesse meg a csempét és a padlót a szétszerelés során.

A leszerelés több szakaszból áll:

 • először el kell távolítani a szifont és a vízellátó vezetékeket;
 • az elvezető rács leválasztása után;
 • szüntesse meg a kisülő csövet;
 • csavarja le a lábakat vagy távolítsa el az állványt;
 • vegye ki a fürdőt a fürdőszobából, ami különösen nehéz Hruscsov kis fürdőszobájában, ahol szinte teljesen merőlegesen kell felemelni egy nehéz fürdőt, hogy keskeny ajtónyira menjen.

Az öntöttvas fürdő szakszerű szétszerelése az ártalmatlanítással történő eltávolítás érdekében teljesen megszünteti a sok problémát. Nincs szükség arra, hogy jó vízvezetéket és a szükséges eszközöket keressenek, garantálják, hogy a teljes szennyvízcsatorna- és vízellátó rendszer biztonságos és megbízható legyen.

A második ok - elvihetőség, rakodás és kirakodás.

Az öntöttvas fürdők szállítása és kivitelezése nehéz feladat, legalább négy embernek szüksége van arra, hogy egy 100 kilogrammos edényt óvatosan eltávolítson egy kis fürdőszobából és le a lépcsőn. Nem minden lakásban van teherlift, és a lépcsőszakasz túl szűk.

Különleges felszerelésre van szükség, hogy óvatosan szállítsunk nehéz terheket, és ne károsítsuk a folyosót, az ajtórekereket és az ajtókat. A raktáraink képesek szállítani az ilyen túlméretezett rakományt, ezért nincs szükség nagy fürdőre.

A harmadik ok a túlméretezett rakomány szállítása.

Egy másik probléma a túlméretezett rakomány kivétele Moszkvában. Nem minden szállító vállalat nyújt ilyen szolgáltatásokat, egyes fuvarozók minden szinten fizetnek fizetést, valamint a szállítási költségeket.

Mindig lehetséges, hogy a Sklad Plus-t hívja a régi öntöttvas fürdőre. Szolgáltatásaink időt és pénzt takarítanak meg, nem kell keresni egy fuvarozó társaságot túlméretezett rakomány szállítására.

A negyedik ok az újrahasznosítás.

Nos, ha egy ritka öntöttvas fürdőt szeretne vásárolni, és mi köze ennek a fémhulladéknak? Az ilyen tárgyak elhelyezését a szemeteskosarak közelében tilos megtiltani, jelentős pénzbírságot fenyeget az alapkezelő társaság. Az objektumot az ártalmatlanító helyre viszik.

Az ötödik ok időt és pénzt takarít meg

Az egész napot a hívásokra és a jóváhagyásokra költheti, hogy egyszerre összegyűjtse az összes szükséges szakembert. Mindegyiknek meg kell fizetnie. Ennek eredményeképpen jelentős összeg halmozódik fel.

Sokkal könnyebb, kényelmesebb és jövedelmezőbb az összetett szolgáltatások megrendelése:

 1. szakszerűen távolítsa el a régi fürdőt anélkül, hogy károsítaná a víz- és szennyvízrendszert;
 2. gyorsan távolítsa el az objektumot a lakásból;
 3. azonnal feltöltik és újrahasznosítják.

Lépjen kapcsolatba velünk telefonon +79264316514, úgy dönt, hogy a régi öntöttvas fürdő sorsát olcsó, gyors és professzionális módon határozza meg. Felhívod, megbeszéljük az összes részletet, a kényelmes időt és a szétszerelést. Vezetőink mindig kapcsolatban állnak és készek teljes körű tanácsadásra.

Hogyan kell megrendelni a fürdőeltávolítást ingyen vagy átadni a fémeket, az ártalmatlanítási árat St. Petersburgban, Moszkvában és az Orosz Föderációban

A fürdő ereje ellenére, előbb-utóbb a tulajdonosok úgy döntenek, hogy a régi öntöttvas fürdőt modern modellre cserélik.

De csak egy kis számú lakó a bontás és ártalmatlanítása a fürdő nem okoz problémákat.

Ez annak köszönhető, hogy az elavult minták súlya legalább 100 kg.

Ezért egy ember nem képes megbirkózni ezzel a feladattal.

Szerencsére sok vállalat segít a hazai kérdés megoldásában. A vállalatok érdeklődnek másodlagos nyersanyagok beszerzéséért, mivel a vasfémek már évek óta különleges igényeket élveznek.

Ezek a vállalatok St. Petersburgban, Moszkvában és Oroszország egész területén öntöttvas vasat exportálnak ingyen, készek minőségi bontásra és néha új fürdőre.

Hogyan kell szétszerelni

Az öntöttvas fürdő exporttal történő lebontása érdekében a kézműveseknek nehézségekbe kell ütközniük. A legtöbb erőfeszítést az összekötő és rögzítő egységek eltávolítására fordítják, mivel idővel rozsdásodnak és szilárdulnak.

Lépésről lépésre szétszerelési utasítások

 • Eltávolított alsó szifon és kisülő cső;
 • Ha a leeresztőrács kis méretű, akkor vésővel vagy kalapáccsal lesz elválasztva;
 • A kisülő rész belső síkján függőleges vágások készülnek az oldalról;
 • Az előkészített szerszámot kalapáccsal távolítjuk el, ami kis leeresztő lyukat eredményez;
 • A kisülő cső lebontása után;
 • A kalapács segítségével a fülhöz rögzített földelés kiüresedik;
 • A fürdőt vasbeton támasztékból vették ki, és kihúzták a lábfejekből, amelyek szintén előre vannak ékelve.

A munkát szakmai segítség nélkül nagyon nehéz.

A vállalatok emelőeszközöket, elektronikus mérlegeket és dozimetriai berendezéseket használnak.

Egy 5-7 fizikailag erős emberből álló csapat képes lesz helyettesíteni.

De ha a fürdőszobában lévő szoba kicsi dimenzióban van, de alapvetően, egymásba ütköznek, ami jelentősen megnehezíti a feladatot.

A szolgáltatás nyújtásával a vállalkozások előmozdítják üzleti tevékenységüket a kormányunk törvényes döntése alapján az erőforrások másodlagos felhasználásával kapcsolatban. A legtöbb esetben a megbízók idején a diszpécserek tisztázzák az információkat:

 • cím
 • lift (beleértve a teherszállítást is),
 • emeleti,
 • a mesterek érkezésének időpontja.

A fürdőszoba eltávolítása után a fennmaradó szerkezeti elemeket speciális felszereléssel leszerelik.

A folyamat során nagy mennyiségű por keletkezik, így a kézművesek megbízhatóan védik a szemüket a fémmorzsák és a porrészecskék behatolásától. Ezért a szétszerelést csak légzőkészüléken és speciális védőszemüvegeken kell végrehajtani.

A fürdőkádat akár a legszűkebb ajtóktól is függőlegesen lehet elhelyezni. A legtöbb vállalat ezt a szolgáltatást teljesen ingyenes. Más szavakkal, a szolgáltatás megrendelésekor a mesterek:

 • szétszedni,
 • elviselni,
 • szállított fürdő

nem igényelnek pénzt munkájukért.

És talán jobb helyreállítani

Először is fel kell mérnie a fürdőkád minőségét és az ötleteit további lépésekre. Ha például a fürdőkád elvesztette a fellebbezést, a tulajdonosok visszaállíthatják a felső réteget, és tovább használhatják.

A régi öntöttvas kád általában több éve szolgálhat, mivel az öntöttvas gyakorlatilag nem befolyásolja a fürdőben való kopás. Általában csak a megjelenése merül fel, és ez a kérdés megoldásra kerül.

Ha figyelembe vesszük a legolcsóbb fürdő költségeit, ez körülbelül 15 ezer rubelt fog igénybe venni:

Ez csak abban az esetben lehetséges, ha a padló és a burkolat nem sérül meg az építés során. Ellenkező esetben a szoba további részleges javítását kell fizetnie. A jobb termékek még drágábbak.

Ha maga a fürdő állapota nem rossz, a visszaállításhoz háromféleképpen használható:

 • Akril bélés;
 • Új zománcréteg;
 • Tömeges fürdő.

A hiányosságok egy hosszú szárítási időnek tulajdoníthatóak (kb. 7 nap), de a helyreállítás után ez a fürdő nem alacsonyabb az újnál.

Ez különösen igaz a tervezett lakásokra:

Hol lehet

Talán ön készen áll arra, hogy egy óriási objektumot egy lenyűgöző tömeggel szállítson a fém fogadásának pontjára. De a gyakorlatban a lehető leghamarabb meg kell szabadulniuk a régi fürdőtől, és anélkül, hogy sok erőfeszítést megtennének.

A tulajdonosok általában úgy döntenek, hogy a rakodógépek szolgáltatásait használják. De a nehézségek miatt a legtöbb mozgó elkerüli az ilyen típusú parancsokat. Ezért megfontoljuk az összes lehetőséget, majd alaposabban meghozhatod a döntését.

Vigye a konténert vagy ürítse ki

Ha a szokásos háztartási hulladékot a szemétkikötőbe küldik, akkor különös figyelmet kell fordítani a nagyméretű szemét elhelyezésére. Végül is, mielőtt a tulajdonosnak magának kellett fürödnie, és eldöntötte, hol helyezze el a régi fürdőt, és ki fogja elvégezni a munkát, ha a fizikai erők nem engedték meg.

A törvény szerint egy ilyen termék rendes hulladéklerakóba történő kivitele bírsággal sújtható, mivel ez a személy károsítja a környezetet. A nagy háztartási hulladék felszabadításáért kiszabható bírság összege egy személy számára legfeljebb 5 ezer rubel lehet.

A törmelék átvétele és átadása

Hihetetlenül nehéz kivinni és átadni egy 150 kg-nál nagyobb tömegű terméket, de ha valamilyen okból nem lehet eltávolítani az öntöttvas fürdőt a fent felsorolt ​​módszerekkel, akkor a tulajdonosoknak maguknak kell majd megbirkózniuk a feladattal.

Azok, akik már tapasztalták ezt a problémát, biztosítják, hogy ilyen helyzetben az egyetlen helyes döntés, hogy a fürdőszobát külön részekre osztják.

Nem szabad elfelejteni, hogy ez sem könnyű, ezért csak fizikailag erős és tartós személyre bízhatja ezt az eljárást.

Algoritmus a fürdéshez

 • A mesternek megfelelően kell viselnie: a munkahüvelyeket, kötényt egy ponyva alapján, erősen zárt cipőt, védő arcmasszát és kalapot. Ezt a tételt nem lehet figyelmen kívül hagyni, mivel a munkafolyamat során apró töredékek lesznek, amelyek kárt okozhatnak a mestereknek.
 • A fürdőszoba tér teljesen mentes a dolgoktól.
 • A leszerelt termék eltolódik, hogy a mester bárhonnan elérhesse.
 • A fúvókákat a kifolyónyílás melletti belsejéből kell alkalmazni, mivel ez a leginkább sérülékeny terület. Meg kell verni, amíg egy rés kialakul a fürdőben.
 • A terméket tartós anyaggal borítják, majd a sztrájk kívülről folytatódik. A mester megpróbálja megosztani a termék alját.
 • Az alsó rész áttörése után az alsó rész felfelé fordul, majd a mester továbbra is fúj, de már a szerkezet oldalán. Szükség van arra, hogy sztrájkokat addig addig, amíg darabokat nem alakítanak ki, amelyeket a mester felemelhet és kiválaszthat.
 • Működés közben különös gonddal kell eljárni, mivel a pontatlan kezelés károsíthatja a szifont és a szerkezet egyéb elemeit. A fürdőt csak vastag ruhával kell lefedni, amely úgy érzi, mintha burkolat lenne. Ellenkező esetben a töredékek károsíthatják a burkolatot, majd a tulajdonosok kénytelenek lesznek befektetni a helyiségek helyreállítására.

Ha lehetőség nyílik arra, hogy az árukat a fémhulladék fogadására átvigyék, a tulajdonos képes lesz jó üzletet menteni a szállításra. Ha nincs ilyen lehetőség, használhatja a rakományszállító vállalatok szolgáltatásait. Ebben az esetben a felek egymás között szerződést kötnek, amely után a parancsnok bármely megfelelő időpontban szállítja az árut.

Nem kevésbé népszerű az a kérdés, hogy mennyibe kerül az öntöttvas fürdő fémhulladékává történő átadása, a kérdés ára?

Ha összehasonlítja az árakat a különböző városokban, világossá válik, hogy sok harmadik féltől származó szervezet nem nyújt ingyen exportszolgáltatásokat.

Végtére is, 1 tonna nyersvas vételi pontjai készen állnak arra, hogy maximum 7 ezer rubel költséget kínáljanak.

Más szavakkal, ha a kád súlya 150 kg, akkor a fogadó pont csak 1 ezerrel becsüli meg. rubel, és talán még kevésbé.

Ezért viszonylag kevés szervezet végez az öntöttvas fürdő kivitelt a lakásból ingyen.

Moszkvai régi fürdő eltávolítása

Nehéz elképzelni, hogy csak vegye le és vegye ki a fürdőt a fürdőszobából, különösen, ha a szoba kicsi, és a kád nehéz és nagy. De szeretném megváltoztatni a csempe, tedd a zuhanycsarnokot, ami sok helyet takarít meg, vagy éppen ellenkezőleg, egy tágas pezsgőfürdő, ahol hosszú ideig pihenhet a habban... Nem szabad elhalasztani a javításokat minden alkalommal, mert a megoldás sokkal könnyebb, mint amilyennek látszik - GruzovichkoF csak pár órát vesz igénybe!

Védőprofil

A cserép, a vízvezeték és az ajtók védelme érdekében a régi fürdőkád eltávolításakor sérülést okozhat, ezért különleges védőanyagokat rendelhet a sérült felületekhez. A fürdő távozni hagyja a házat.

Bármilyen súly és méret

A GruzovikOF bármilyen típusú, méretű és tömegű - újrahasznosított vas-, acél-, akril-, fából készült vagy akár kerámiatermék fürdőből készül. Azonban a régi öntöttvas fürdők exportja, mint a leginkább igényelt szolgáltatás, továbbra is elsőbbséget élvez.

Szakszerű szétszerelés

Tehát a ház javításának köszönhetően nem volt komplett rendetlenség, és az ok nem volt a régi öntöttvas fürdő, a nagyméretű vízvezetékek eltávolítását és eltávolítását csak szakembereknek lehet megbízni. GruzichkoF szakemberei szétszedik a szifont, kikapcsolják a kádat a vízellátásból, eltávolítják a csempe szomszédságában, és szükség esetén a szoba ajtaját is.

Ingyenes mozgó szolgáltatások

Pontosan - ingyen! Ha egy régi fürdő kivonását öntöttvasból a GruzichkoF-be rendelte, akkor csak azt a gépkocsit fizetheti, amelyikbe egy speciális újrahasznosító állomás indul. A kabin felemelése, a lakásban történő mozgatása, a lépcsőn lefelé történő lerakása és az autóba történő betöltése semmit sem fog kerülni.

Szemét újrahasznosítása

A természetes érc tartalékok nem végtelenek, és minden nap leesnek. A fémfürdő elhelyezése a nyersanyagok feldolgozásából áll, amelyekből a gyártás során másodlagos felhasználásra kerül sor. Az újrahasznosítás a világ egyik legfontosabb erőforrását takarítja meg, és csökkenti egyes áruk teljes költségét. A szemétgyűjtéssel foglalkozó nagyvállalattal való kapcsolatfelvétel szakszerűen biztosítja az üveg, a fém, a műanyag és egyéb hulladéktermékek környezeti ésszerű újrahasznosítását, miközben a magánhordozó semmilyen felelősséget nem vállal.

A régi fém és öntöttvas fürdők eltávolítása: okok és fontos árnyalatok

Az elmúlt néhány évtizedben az emberek sokkal kényelmesebbé és érdekesebbé tették életüket. A változások a lakosság szinte minden ágát és tevékenységét érintették, és a lakóépületek elrendezésével kapcsolatos kérdések nem voltak kivételek.

Az épületek és a befejező anyagok modern piaca az ügyfelek számára különféle fürdőszobai befejező lehetőségeket kínál, beleértve a fürdőszobai modelleket is, amelyekre szükség lehet a helyiségek javításakor. Most az emberek nemcsak a modern anyagokat, hanem az eredeti, kissé fantáziadús formaterveket is kedvelik, ahol nincs helye a régi öntöttvas vagy fém fürdőnek.

Ennek a változásnak az oka az államnak a piacgazdaságra való áttérése volt, következésképpen a lakosság életszínvonala. Minden állampolgár képes volt függetlenül felemelni jövedelmét, és ezáltal javítani az életminőségét. Az állandó foglalkoztatás azt eredményezi, hogy a lakástulajdonosok megpróbálják elkerülni bizonyos munkaterületek önmegvalósítását. A legjobb megoldás ebben az esetben az, ha szakosodott cégeket keres. Előfordul, hogy a lakás megvásárlása után a tulajdonosok megkezdik a javításokat, és tervezik, hogy megváltoztatják a fáradt fürdőt egy kényelmes zuhanycsarnokba. Ennek eredményeként teljesen természetes kérdés merül fel - hol kell a régi fürdőt elhelyezni?

A régi fém és öntöttvas fürdők elhelyezésével kapcsolatos probléma megoldása nagyon gyorsan és egyszerűen megoldható. Ehhez egyszerűen lépjen kapcsolatba cégünkkel és rendelje meg a fürdők exportját.

A régi fürdő eltávolítása ártalmatlanításra

Cégünk a régi fürdők exportját, a fürdők elhelyezését, a vasfürdők kivitelt, a fürdők bontását végzi. A régi, öntöttvas kádak, amelyek életüket szolgálják, a fürdő eltávolítását ajánlják az elhelyezésre.

Az öntöttvas fürdők különböző hosszúságúak és különböző súlyúak, moszkvai fürdőket vesznek fel 2,500,000 rubel áron fémekhez és 3,000 rubelhez. öntöttvas számára. A fürdőkád exportját sürgősen megrendelheti, a szakértők 1-3 órán belül vezetni fognak Önhöz, és elhozzák a régi öntöttvas fürdőt. A fürdő eltávolítása szigorúan az ártalmatlanítás helyén történik. Ha meg kell szüntetni a fürdő szolgáltatást, akkor a fürdő költségeit 500 rubelből kell megszüntetni, ha nincs lift a házban, vagy a felvonó kicsi, akkor a fürdő exportjának kifizetése forgatható.

Idővel a bontás és a fürdő eltávolítása a lakásból nem több mint 30 percet vesz igénybe!

Szétszedő fürdő

Vállalati szolgáltatások

A vállalat csak tapasztalt, megbízható embereket foglalkoztat. Munkatársaink bonyolultabb szintű munkák elvégzésével megbízhatók, és minden rendelésre egyéni megközelítést keresnek.

  A "100 mozgó" vállalat szolgáltatásainak listája az alábbi típusú munkákat foglalhatja magában:
 • a csatorna leeresztése a fürdőből;
 • az öntöttvas termékek kivitele;
 • a moszkvai fürdők elhelyezése és a főváros szomszédságában lévő területeken.

Minden szolgáltatást magas színvonalon nyújtanak, és egy potenciális ügyfél megbízhat munkatársainknál minden munkát.

Miért fizet a szolgáltatás?

Minden munkát meg kell fizetni, így minden általunk kínált szolgáltatásnak bizonyos költségei vannak. Természetesen minden vásárló megkérdezi, mennyit költ a fürdőzés, és kellemesen meglepődni fog, hogy megtudja, hogy a szolgáltatásokat megfizethető és kényelmes áron kínálják.

Az újrafeldolgozás díjának további oka, hogy az esemény legalább két mozgó és egy jármű szolgáltatásait igényli. Emellett a kiváló minőségű öntöttvas fürdők nagy tömege 100-160 kg. Ami az újrahasznosítást illeti, a fém ára nagyon alacsony, csak 3-5 rubel kilogrammonként. Ez a lehetőség egyáltalán nem nyereséges.

Hol helyezze el a régi öntöttvas (fém) fürdőt?

Nem nehéz megszabadulni a régi fürdőtől, ha kapcsolatba lépett a "100 mozgó" társasággal. Nem csak akkor segítünk Önnek, hogy rövid időn belül megbirkózzon a problémával, hanem megoldja a termék kivitele során felmerülő összes kérdést is. Ha kapcsolatba lép velünk telefonon, akkor az első lépést tettük az új fürdőszobának és a megtakarítás lehetőségének. Hívja fel, örömmel segítünk minden ügyfélnek!

Hogyan történik az ártalmatlanítási eljárás?

Moszkvában a jól ismert "100 mozgó" vállalat segít megoldani a problémát. Az ügynökség kiváló hírnevet élvez, számos pozitív visszajelzést kap az ügyfelektől és saját flottájától. A régi fém és öntöttvas fürdők eltávolítása és ártalmatlanítása - ez a cég egyik szolgáltatása. Ha a vásárló végleges döntést hozott a régi fürdő bontásáról és exportjáról, akkor gondoskodnia kell arról, hogy hol helyezze el a régi terméket, és aki segítséget kérjen.

A fürdők eltávolítása meglehetősen fáradságos és költséges vállalkozás, amely nemcsak fizikai erőfeszítést igényelhet, hanem bizonyos gyakorlati készségeket is igényelhet a termék szennyvízelvezető rendszerből történő leválasztásakor. Természetesen felkérheti a vízvezeték-szerelőt, és rövid idő alatt megtesz minden szükséges munkát, de utána van egy másik, összetettebb kérdés, hogyan kell eltávolítani a termékeket a lakásból és hogyan kell a fürdőt eldobni. Ne felejtsük el, hogy a fürdő jelentős súlyú lehet, és nem valószínű, hogy képes egyedül állni.

Hívja, várjuk megrendelését a fürdő exportjára, eldobására. Moszkvában 8 (495) 972-60-40.

Szétszedő fürdő, öreg fürdők bontása, kihúzni a fürdőt

Fürdők, radiátorok, háztartási készülékek, építkezési hulladék eltávolítása Moszkvában

Megrendelésünket éjjel-nappal telefonon +7 (495) 177-63-95 és 8 800 707-99-42 (díjmentesen bármely számról) fogadjuk el. Kérheti a webhelyet is, és 5 percen belül visszahívjuk.

Moszkvában az öntöttvas fürdő kiviteli költsége 2500 rubel a TTC határán belül. Az ár tartalmazza a bontást, a fürdőszobából történő eltávolítást és a gépkocsi leereszkedését. Ennek megfelelően a gépkocsiba történő berakodás és az újrahasznosító állomás elé állítása.

Felár és hiányzó lift az 5. emeleten hiányzik. Vagyis, ha van egy 5. emeleti lift nélkül, akkor nem kell fizetnie extra!

 • A rakodók érkezési ideje - 30 percről 3 órára
 • A lift padlójától és jelenlététől függetlenül dolgozunk

Moszkvában mindenütt dolgozunk

Export ingyenes *

A munkások munkája - ingyenes. Csak az autószállításért fizetsz - 2500 rubelt.

leszerelés

Szükség esetén munkatársaink lebontják a fürdőkádat, mosogatógépet vagy mosógépet. A munka költsége - akár 500 rubel.

Régi bútorok, zongora, építési hulladék eltávolítása

Ha meg kell szabadulnod a régi bútoroktól, zongora, építési törmelék, hívjon minket! A város bármely területén kényelmesen eljuthatunk. Ugyanakkor csak a munkások munkáját fizeti meg! A szállítás ingyenes.

A kikötők széles körű tapasztalattal rendelkeznek a nagyméretű, nagy belső tárgyak lakóinak eltávolításában. Minden rendben fognak csinálni, anélkül, hogy károsítanák a padlót és a kavicsokat.

Hogyan és hol rendelheti el az öntöttvas fürdőt Moszkvában (2018)

A fürdő eltávolítása: hogyan kell a vasfürdőt fémhulladékban elhelyezni, az árat Moszkvában és a régióban

A fürdők eltávolítása meglehetősen bonyolult feladat. Gyakran elég nehéz termékek, amelyeket nehéz leszerelni és szállítani.

Az egyik kijárat az, hogy megrendeljük cégünk fürdőexportját. Készen állunk arra, hogy a mosógépet eltávolítsuk megfizethető áron bontással, hogy újrahasznosítsuk vagy újrahasznosítsuk a terméket.

Számos különböző fürdőkád van, amelyeket különböző módon kell ártalmatlanítani:

A legnagyobb nehézség az öntöttvas fürdő szétszerelése és eltávolítása. Ez egy meglehetősen nehéz termék, és sok erőfeszítésre lesz szükség.

Gyakran maguk a tulajdonosok nem képesek megbirkózni ezzel a feladattal, és itt a munkatársaink megmentik őket.

Cégünk egyik fő tevékenysége az öntöttvas fürdők exportja.

Mi a különleges az öntöttvas fürdőknél?

Az öntöttvas nagyon értékes anyag. Lehet törmelék és nyereséget termel.

Figyelembe vettük ezt a tényt, több gyűjtőhelyen dolgoztunk és kiszámítottuk a Moszkva és a moszkvai régió különböző pontjairól az optimális útvonalat.

Ennek eredményeként a végső költség alacsonyabb lett a fogyasztók számára.

Lehetőséged van arra, hogy az öntöttvas fürdőt fémhulladékkal exportáljuk, olyan áron, amely nagyon megfizethető lesz. Így a régi fürdő exportját olyan szolgáltatásként fordítottuk, amely gyakorlatilag semmit sem költ.

Miért kellene cégünk szolgáltatásait használni?

Sok éves munka során hatalmas tapasztalatot szereztünk. És most a szervezetünk büszke lehet érdemeire.

 1. Az öntöttvas fürdő szétszerelését az exportálással megfizethető áron kínáljuk. Szintén rendelkezésre áll egy régi fürdő eltávolítása más anyagokból.
 2. Szinte azonnali fizetés. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy időt takaríthatsz meg.
 3. Ha rendszeres szemétgyűjtés iránt érdeklődik az otthoni vagy üzleti területekről, készen állunk arra, hogy egy kényelmes menetrendet bemutassunk Önnek. Cégünk hétköznaponként éjjel-nappal dolgozik, és van időnk, amikor a szemétgyűjtés nem befolyásolja a vállalkozás életét és működését.
 4. A szolgáltatások széles köre. Ez nem csak a régi fürdők exportja. Készek vagyunk szilárd és folyékony háztartási hulladék felvételére, hulladékgyűjtésre, biológiai hulladékra, építési hulladékra, fák exportálására, hulladékpapírra, hóra és még sok másra.
 5. Többféle flotta, amely lehetővé teszi a nagy mennyiségű megrendelések kezelését.
 6. Mindenféle szállításban a legfontosabb a logisztika. Az újrahasznosításhoz, hulladéklerakókhoz és egyéb hulladéklerakókhoz használt hulladékgyűjtő pontok legrövidebb útjait számoltuk ki. Ez lehetővé teszi, hogy pénzt takarítson meg a szállításra, csökkenti a megrendelés költségeit.
 7. A munkavállalók széles körű tapasztalattal rendelkeznek. Gyorsan megbirkóznak a megrendelésekkel.

Ezért ügyfeleink folyamatosan bővülnek, és az ügyfelek mindig minőségi szolgáltatásokat kapnak.

Checkout eljárás

Cégünk szolgáltatásainak igénybevételéhez elegendő a megadott telefonszámra való jelentkezés vagy a kérelem elhagyása a webhelyen.

A vezetõink megbeszélik Önnel az együttmûködési feltételeket, rendelési részleteket és munkához juthatnak.

A lehető legrövidebb időn belül megbirkózunk a feladattal, és készen állunk arra, hogy újra elkezdjük a munkát.

Az öntöttvas fürdő eltávolítása Moszkvában - a minőségi szolgáltatások költsége a régi öntöttvas fürdők kivitele számára

Webhelyünk lehetővé teszi, hogy megbízható szállítást találjunk néhány perc alatt bármilyen célra a legjobb áron. Csak kérelmet tegyen, a szabad fuvarozók szolgáltatásaikat és áraikat kínálják, és kiválaszthatja a legjobb előadót!

Ha öntöttvas-fürdőt szeretne exportálni Moszkvában, a Yuda szolgáltatás az Ön rendelkezésére áll, ahol megtalálhatja a szakembert, aki segítséget nyújt az öntöttvas fürdő kényelmes használatához.

A fürdő eltávolítása lakóházakból, magánházakból és intézményekből lehetséges.

A Yuda online szolgáltatás regisztrált szakemberekkel, akik készen állnak arra, hogy különböző szolgáltatásokat nyújtsanak, beleértve a moszkvai öntöttvas fürdő exportját is.

Hogyan kell megrendelni a szolgáltatást, hogy exportálják a régi fürdőt Yudára?

Fizikai erőfeszítést igényel a fürdő lebontása, különösen akkor, ha az öntöttvas fürdő régi. Ne pazarolja el a személyes idejét, hívja a Yuda szakembereket, akik hamar érkeznek, és segítenek bármikor készíteni az öntöttvas fürdőt.

Kérjen a kivitel a régi öntöttvas fürdő lehet a helyszínen Uda. Az alkalmazásban kérjük részletezze:

 • a szakember érkezésének várható időpontja
 • sürgős bontás
 • címét és telefonszámát
 • további kívánságok, például szétszerelés

Kedvező feltételeket kínál az együttműködéshez.

Mi akadályozza meg az önbontást?

Ez a folyamat úgy tűnik, hogy sokan nem olyan fáradságosak, mint valójában, ezért a fürdőszoba javításakor úgy döntenek, hogy a fürdőt függetlenül szétszerelik.

Először is, hogy szétszereljük a fürdőt, meg kell vásárolnunk egy szerszámot - egy nagy kalapácsot, amely segít megtörni a kádat darabokra a kényelem érdekében. Ezt a módszert óvatosan kell használni, mivel megsérülhet a keze.

A fürdőkádakat egy különleges zsákba lehet hajtani, és fokozatosan a szemétkikötőbe kerülni. Ezenkívül használhatja a darálót vagy a lemezt, amely gyorsan levágja a fürdőt.

Az öntöttvas fürdőknek számos olyan tulajdonságuk van, amelyek megnehezítik önmaguk szétbontását:

 • sok a súly - nagyon nehéz felvenni egy ilyen terméket
 • az öntöttvas fürdõképessége - az öntöttvas súlyossága továbbra is törékeny anyag, és a bontás során sérülést okozhat
 • hogy ilyen termékeket szakosodott helyre dobjon, fel kell bérelnie a szállítást

A yudu szakemberek nem ajánlják maguknak a fürdőzést, jobb segítséget kérni. Az Uda kiválasztásával biztos lehet abban, hogy a fürdõ bontása és szállítása gyorsan és elfogadható áron történik.

Az Udu szolgáltatás használatának előnyei

Számos vásárló már felismerte a fürdőkád kényelmét a yudu szakemberek segítségével, az alábbi előnyökkel:

 • sürgősségi érdekében
 • széles szolgáltatási körzet - Moszkva és a régió
 • ésszerű áron
 • biztonságos fürdő ártalmatlanítása
 • az ügyfél-vélemények segítenek a művész megfelelő megválasztásában

Biztos lehet benne az előadók minősége.

A régi öntöttvas fürdő eltávolítása - egyszerű, egyszerű, kényelmes

Az öntöttvas fürdők nagyon erősek és akár egy tucat évig is szolgálhatnak. De leggyakrabban a tulajdonosok inkább a modern kényelmes modelleket preferálják.

Tervezted a vízcserét is, és átalakítod a fürdőszobát? Akkor készek vagyunk segíteni! Még akkor is, ha Ön a 100 kilogramm súlyú régi modell tulajdonosa, ez nem túl nehéz feladat a csapatunk számára.

Tisztelt vásárlók! Nem nyújtunk szolgáltatásokat fürdők bontására.

Köszönjük megértését.

Az autó megrendelése mindössze 10 percet vesz igénybe!

15 éves sikeres munka. Több mint 7000 elégedett ügyfél

Garbage removal saját flotta. Konténerek 0,8 m3-től 36 m3-ig

Az ügyfelek rugalmas rendszere minden egyes ügyfél számára, az exportált szemét mennyiségétől függően.

Szakosodott cég LLC Greta kínál szemétgyűjtés, beleértve a fürdők fémhulladék Moszkva és Moszkva régióban. Tárcsázza telefonszámunkat, és nem kell további segítséget kérnie barátainktól és rokonainktól.

És nem kell bérelni egy teherautót, amely elvégzi a fürdő eltávolítását. Minden munkát tapasztalt kézművesek végzik, akik magas színvonalon és rendkívül gyorsan elvégzik munkájukat.

Végtére is, a második évtizedben ezt szinte naponta csináltuk.

Az apartman árajánlatot tesz a fürdőkádból

Hogyan kell szétszerelni a régi fürdőt?

Az öntöttvas fürdőkád közvetlen exportjának kivitelezése előtt számos nehézséggel kell szembenéznie a mestereknek.

A legtöbb erőfeszítést a kötőelemek és az összekötő csomópontok eltávolítására fordítják a fürdő működése közben rozsdásodtak.

A lépésenkénti bontási eljárás a következő:

 • a csővezeték szifont eltávolítják;
 • a leeresztőrács le van választva;
 • a kisülő cső megszűnik;
 • a fürdőt eltávolítják a tengeralattjárókról vagy lábakról;
 • a szétszerelt fürdőt kivették a fürdőszobából, majd a lakást.

Amint látja, hogy ha az összes munkát szakemberek bevonása nélkül végzik, károsíthatja a fürdőszobát vagy megsérülhet.

A szakemberek speciális eszközöket használnak, amelyek egyszerűsítik a munkafolyamatot és viszonylag biztonságosak.

Ennek a felszerelésnek köszönhetően mindössze 2 szakembereink 5-7 embert cserélhetnek barátaikkal és rokonainkkal, még akkor is, ha a legerősebbek közülük választottak.

Csapatunk egy öntöttvas fürdőt fog készíteni anélkül, hogy előkészítené több részre. Annak ellenére, hogy sokakat állítottak fel, teljesen mosogatógépet még a keskeny ajtókhoz is függőleges helyzetben végezni.

Nem hivatásos megközelítéssel a régi fürdő exportját több órára, vagy egész napra késik. Ezt az időt több produktív módon töltheti.

A céggel való együttműködés előnyei

 • Örömmel fogadjuk el a megrendelést, még akkor is, ha nincs lifted a házadban, akkor a legfelső emeleten élsz, és az ajtók szűkebbek, mint a többi lakásban;
 • előzetes munkára nincs szükség, kivéve, ha az extra elemeket eltávolítják a fürdőszobából: vízvezeték szerelés nélkül eltávolítjuk a régi fürdőket;
 • a régi fürdő szétszerelése nélkül vágják, ami azt jelenti, hogy nincs rendetlenség a fürdőszobában;
 • Moszkva metropolisz, de elkezdhetünk dolgozni az alkalmazásának napján, még akkor is, ha a város határán kívül élünk. Vagy adja meg a legmegfelelőbb dátumot, mert nincs hétvége és ünnepnapjaink;
 • Sertés vasaló masszív berendezés, amelyet a szerződés alapján exportálunk - a szolgáltatás magas színvonalú kivitelezésének minden garanciája.

Amint láthatjuk, most már a moszkvai régi fürdők exportálása nem jelent problémát, elegendő a 7 (495) 978-77-27 vagy a +7 (495) 978-77-22 számon felhívni a céget, és megrendelni a szolgáltatást. Győződjön meg róla, hogy a cím és az érkezési idő, valamint a kód az ajtóhoz tartozik. Miután elfogadta az összes árnyalatot, várjon a brigád érkezésére, amely gyorsan és pontosan elvégzi az összes szükséges munkát.

Hívjon bennünket, és a régi fürdõ eltûnik a szemedbõl egy órányi munka után, és nem marad semmi mögötted, csak emlékek!

Hol kell exportálni - konténer vagy dump

Gyakran, amikor a tulajdonosok megpróbálják kivitelezni az öntöttvas fürdők exportját, azokat a tartályba szállítják. De szem előtt kell tartani, hogy ha a háztartási hulladékot ártalmatlanítani kell, akkor a nagyméretű szemetet külön figyelmet kell fordítani.

Az Orosz Föderáció hatályos jogszabályainak megfelelően pénzbírságot szabnak ki az ilyen termékek rendes házi lerakására. Végül is bonyolítja a közművek munkáját.

A nagyméretű háztartási hulladék Moszkva területén történő kivonására kiszabható bírság nagysága elérheti az 5000 rubelt. És ne gondold, hogy nehéz megtalálni a bűnösséget.

Az ilyen "környezetvédelmi jogsértések" kivizsgálására gyakran használnak modern videó megfigyelő rendszert.

És nem az a tény, hogy az éber szomszédok "nem adják át" a jogsértőt.

Emiatt a "Greta" cég LLC törmelékkel való kivitele racionálisabb megoldás. Ez megóvja attól, hogy kemény munkát végezzen, ugyanakkor elkerülje a joggal kapcsolatos problémákat.

Moszkva öntöttvas kádak kivitele és hasznosítása, öntöttvas kádak szétszerelése exporttal, ár

A "Warehouse Plus" cég professzionális mesterei moszkvai és a moszkvai lakásból származó, régi öntöttvasból, acélból és akril fürdőkből történő leszereléshez, telepítéshez, eltávolításhoz, ártalmatlanításhoz nyújtanak szolgáltatásokat.

Úgy döntöttek, hogy megváltoztatják az öntöttvas fürdőt, és modern, látványos felújítást hajtanak végre a fürdőszobában. De hogyan kell szétszerelni a régi vízvezetéket, és hol helyezzük el a régi fürdőt? Nem lehet szakemberek nélkül megtenni, mert a vas 100 kilogramm súlyú, és egyedül nem lehet megbirkózni ezzel a problémával.

Miért nem szükséges a fürdő szétszerelését és eltávolítását elvégezni?

Az első ok

Korábban a vízvezeték szerelését évszázadok óta végezték el, ezért a leeresztő könyök és a kötőelemek összes öntöttvas csomóját megfelelően kell szétszerelni, speciális építési eszközre van szüksége - a bolgár fémhez, a rozsda eltávolításához. A kötőelemek elérése nehéz, fontos, hogy ne károsítsa a felszálló és a hideg és forró víz ellátásához szükséges csöveket.

Idővel a kötőelemek rozsdásodnak, és egyszerűen lehetetlen a régi "ragadt" anyákat lecsavarni saját, speciális rozsdaoldószerekre van szükség, amelyek nem olcsóak.

Néha szét kell szedni a padlóba ágyazott lábakat és az oldalakat szilárdan rögzíteni a falba. Fontos, hogy ne szüntesse meg a csempét és a padlót a szétszerelés során.

A leszerelés több szakaszból áll:

 • először el kell távolítani a szifont és a vízellátó vezetékeket;
 • az elvezető rács leválasztása után;
 • szüntesse meg a kisülő csövet;
 • csavarja le a lábakat vagy távolítsa el az állványt;
 • vegye ki a fürdőt a fürdőszobából, ami különösen nehéz Hruscsov kis fürdőszobájában, ahol szinte teljesen merőlegesen kell felemelni egy nehéz fürdőt, hogy keskeny ajtónyira menjen.

Az öntöttvas fürdő szakszerű szétszerelése az ártalmatlanítással történő eltávolítás érdekében teljesen megszünteti a sok problémát. Nincs szükség arra, hogy jó vízvezetéket és a szükséges eszközöket keressenek, garantálják, hogy a teljes szennyvízcsatorna- és vízellátó rendszer biztonságos és megbízható legyen.

Az öntöttvas fürdők szállítása és kivitelezése nehéz feladat, legalább négy embernek szüksége van arra, hogy egy 100 kilogrammos edényt óvatosan eltávolítson egy kis fürdőszobából és le a lépcsőn. Nem minden lakásban van teherlift, és a lépcsőszakasz túl szűk.

Különleges felszerelésre van szükség, hogy óvatosan szállítsunk nehéz terheket, és ne károsítsuk a folyosót, az ajtórekereket és az ajtókat. A raktáraink képesek szállítani az ilyen túlméretezett rakományt, ezért nincs szükség nagy fürdőre.

Egy másik probléma a túlméretezett rakomány kivétele Moszkvában. Nem minden szállító vállalat nyújt ilyen szolgáltatásokat, egyes fuvarozók minden szinten fizetnek fizetést, valamint a szállítási költségeket.

Mindig lehetséges, hogy a Sklad Plus-t hívja a régi öntöttvas fürdőre. Szolgáltatásaink időt és pénzt takarítanak meg, nem kell keresni egy fuvarozó társaságot túlméretezett rakomány szállítására.

A negyedik ok az újrahasznosítás.

Nos, ha egy ritka öntöttvas fürdőt szeretne vásárolni, és mi köze ennek a fémhulladéknak? Az ilyen tárgyak elhelyezését a szemeteskosarak közelében tilos megtiltani, jelentős pénzbírságot fenyeget az alapkezelő társaság. Az objektumot az ártalmatlanító helyre viszik.

Az ötödik ok időt és pénzt takarít meg

Az egész napot a hívásokra és a jóváhagyásokra költheti, hogy egyszerre összegyűjtse az összes szükséges szakembert. Mindegyiknek meg kell fizetnie. Ennek eredményeképpen jelentős összeg halmozódik fel.

Sokkal könnyebb, kényelmesebb és jövedelmezőbb az összetett szolgáltatások megrendelése:

 1. szakszerűen távolítsa el a régi fürdőt anélkül, hogy károsítaná a víz- és szennyvízrendszert;
 2. gyorsan távolítsa el az objektumot a lakásból;
 3. azonnal feltöltik és újrahasznosítják.

A régi fürdők eltávolítása

A fürdőkád eltávolítása a házból azonban, mint a többi nagyméretű hulladék, még egy kevés fizikailag erős ember számára sem könnyű feladat.

Igen, és egy kicsit vegye ki az utcán a fürdőt, mégis el kell távolítani és el kell távolítani. A feladat nem könnyű, még azok számára is, akik saját áruszállítással rendelkeznek.

Valójában ez a probléma nagyon egyszerű megoldás. Csak hívjon minket: (499) 600-99-99, és mindent megteszünk az Ön számára.

Kínálunk egy szolgáltatást, hogy eltávolítsuk a régi fürdőt és más felesleges vízvezetékeket. Szintén kivesszük a nagyméretű és az építési törmeléket.

Miért jobb ezt a szolgáltatást megrendelni?

 • Mindent megteszünk, tisztán és rendben. Teljesen kiveszük a fürdődet. Nem láttunk semmit, ami azt jelenti, hogy munkánk után nem lesz semmilyen szemetet.
 • Gyorsan veszünk ki. Cégünk fizikailag kiképzett és speciálisan kiképzett rakodókat alkalmaz, akik számára a régi öntöttvas fürdők eltávolítása és eltávolítása nem nehéz.
 • Az autó bármikor megérkezhet Önnek. A járművezetők éjjel-nappal dolgoznak. Termékeinket éjszaka is megrendelhetjük.

Lehetőség van a régi fürdőt ingyen szabadítani?

Természetesen megpróbálhatja önállóan elviselni a régi fürdőt. Igaz, hogy ebben az esetben meg kell találni azokat a rakodókat, akiknek még fizetniük kell. Igen, és hagyja el a régi fürdőt a büntetésekkel teli hulladékcsarnok közelében.

* Melyik útközben többszörösen magasabb, mint szolgáltatásaink költsége

A régi fürdők exportja mellett a használt mosógépek, hűtőszekrények, elemek, elektromos kályhák és régi bútorok eltávolítására is szolgálunk.

Rendelhető:

 • A "Gazelle" autó, 1,5 tonna rakodási kapacitással;
 • Konténer "Bunker", térfogata 27 m3. (Abban az esetben, ha a régi fürdő mellett építési törmeléket, régi bútorokat és nagyméretű hulladékot is szed.)

Hívjon bennünket telefonon (499) 600-99-99, és menedzserünk válaszol minden kérdésére, és vállalja a megrendelést.

Az üzemeltetőnek az egész órája!

Ön is elhagyhatja online kérését fürdésre vagy hívást kérhet, és visszahívjuk.

Tehát úgy dönt. Mi az Ön számára kényelmesebb? Vegye ki a fürdőt, miközben aláássa az egészségét, véletlenszerű mozgatók felvételét és nagy pénzbírságot kockáztat.

Öntöttvas fürdők eltávolítása és hasznosítása

Cégünk évek óta foglalkozik régi lakások szétszerelésével, a lakások eltávolításával, majd ezt követően Moszkvában. Cserélje ki a kádat egy újat, a régi eltávolításával!

Ugyanakkor ez a szolgáltatás az egyik legkeresettebb, különösen gyakran Hruscsov lakosok. Ezért fogjuk megoldani a kérdést: "Hol helyezi el a régi öntöttvas fürdőt?"

Költség és árak

Emlékeztetjük Önöket, hogy az eljárás nem ingyenes. Van kérdés, hogy mennyi a szolgáltatás költsége? Hívja fel és rendelje meg a számítást! Az árak nagyon alacsonyak!

Fotók munkánkról

Jellemzői az öntöttvas fürdő szétszerelése

Azonnal meg kell jegyezni, hogy az öreg fürdő eltávolítása és eltávolítása a lakásból meglehetősen bonyolult és zavaró folyamat, mivel ez a háztartási cikk átlagban 140 kg. Szükséges figyelembe venni a meglehetősen nagy méreteit is, amelyek méretük gyakran meghaladja a bejárati ajtó méretét.

A gyakorlatban a szétszerelés megköveteli, hogy valaki elvégezze ezt a műveletet, egy bizonyos professzionalitást és a szükséges berendezések rendelkezésre állását.

Mivel a fürdő a csatornahálózathoz van csatlakoztatva, az eltávolítás során elkövetett hibák szomorú következményekhez vezethetnek: kellemetlen lenne a szomszédok alulról történő öntése, és nagy pénzügyi költségekkel jár. Minél hosszabb volt a fürdő, és a leeresztő rendszer elhasználódott részei, az összetettebb és legigényesebb munka az, aki elkezdi szétszerelni az egészet.

Az ártalmatlanításhoz legalább két emberre lesz szükség: egyedül ez még akkor is problémamentes, ha a bürokráciát is meg kell változtatni.

A feladat bonyolult, ha a fürdőszoba burkolólapokkal van burkolva (sokan vannak). Ebben az esetben le kell szedni és eltávolítani a burkolólapot és az alapot, amelyre rá van helyezve.

A fürdőt le kell választani minden kommunikációról, csukja be a csöveket úgy, hogy ne jusson semmi.

Tény, hogy egy objektumot öt-tízévente meg kell változtatni. Ennek több nyilvánvaló oka is van.

 • Először is egy raid alakul ki rájuk, ami gyakorlatilag elmosódik semmivel.
 • Másodszor, vannak olyan vis maior helyzetek, például amikor nehéz tárgyak esnek, repedések keletkeznek, amelyeken keresztül a víz kiárad.

A párhuzamos alkalmazottak gyorsan és pontosan elvégzik a munkát.

Hogyan működnek a szakembereink?

 • hívja cégünket, és hívja a munkavállalókat az Ön számára megfelelő időben.
 • a szakemberek szigorúan tárgyaltak,
 • válasszon ki egy használt fürdőt
 • helyezze félre az összes zavaró tárgyat,
 • vegye be és vegye ki
 • az ártalmatlanítási helyre szállítják
 • Az ügyfél kérésére új fürdőt hozhatunk és szállíthatunk a boltból, és telepíthetjük.

Ha határozottan úgy döntött, hogy eldobja a fürdőt, akkor győződjön meg arról, hogy szakképzett segítséget kér a "Parallel" cégtől. Szakembercsapat gyorsan és hatékonyan kezeli az összes munkát. Még a leginkább válogató ügyfél is elégedett lesz a szolgáltatásunkkal!

Hívja fel a "Parallel" +7 (925) 453-83-03 céget, és rendelje meg a szolgáltatást most!

A régi öntöttvas fürdő fogadása / ár 9500 rub / t

Néhányan megszabadulnak az öntöttvas fürdőtől, mivel nagy kiterjedésűek, amelyek egy nagy fürdőszobában nagy területet foglalnak el, a második pedig - egy másik ok miatt - az esztétikus megjelenés miatt, a harmadik. Mindenesetre mindegyiknek sok kérdése van: hogyan kell szétszerelni, kivonni a házból és szükségtelen bajba venni a fürdőzést.

Az MDM-Vtormetall cég öntöttvas fürdők vételét Moszkva és a Moszkva régió bármely állapotában végzi. Különböző méretű, súlyú és formájú öntöttvas fürdő designokat fogadunk el.

Mind a magánszemélyek, mind a jogi személyek öntöttvas fürdőt tudnak szállítani fémhulladék gyűjtőhelyeinkhez.

A szakképzett személyzet, a korszerű berendezések és a technológia, a gyakorlati tapasztalat lehetővé teszi számunkra, hogy hatékonyan és hatékonyan fogadjuk az öntöttvasból készült vízvezeték-termékeket.

Szabályok az öntöttvas fürdők fürdésére

Napjainkban számos öntöttvas fürdő fogadására, feldolgozására és ártalmatlanítására szakosodott szakosodott cég van.

Senkinek nem titka, hogy az egészségügyi ólom öntvény feldolgozása és felhasználása nagy jelentőséggel bír az ország ökológiájának, gazdaságának és iparának.

Ezért nagyon fontos átadni a fürdőt fémhulladéknak, és nem csak a szemétlerakóba vinni.

Hulladékokat vásárolunk, amelyek megfelelnek bizonyos követelményeknek:

 • a vízvezetékszerkezetnek nem szabad rozsdásodnia (enyhe rozsda-felhalmozódás megengedett, amely nem robban, ha erősen csapódott);
 • öntöttvas fürdő zománcozott vagy horganyzott bevonattal nem fogadható el;
 • az elhúzódó hőmérséklet vagy a sav expozíció következtében kialakult védjegyek felszínén való jelenléte nem megengedett;
 • a fürdőnek tisztának kell lennie minden nyilvánvaló szennyeződés nélkül;
 • az egészségügyi termék sugárzási háttere nem haladhatja meg a 0,02 μR / h értéket.

Ha néhány évtizeddel ezelőtt a nagyméretű és nehéz klasszikus fürdők nagyon népszerűek voltak, ma sok vidéki polgár és lakó több okból próbál változtatni a modern fürdőszobákban.

Az öntöttvas vízvezeték fogadásának tényét dokumentálták, ezért az egyéneknek magukkal kell az Orosz Föderáció állampolgárának útlevelével rendelkezniük, és a jogi személyeknek további iratokra van szükségük, amelyek listáját szakembereink telefonon szerezhetik meg.

Az öntöttvas fürdő üzembe helyezésének előnyei a "Mosvtormetall"

 • Versenyképes árak. Kínáljuk a legkedvezőbb együttműködési feltételeket az egyének számára, beleértve a Moszkvában és a régióban a vasalódeszkák legjobb árait. Ha még mindig öntöttvas öntöttvas termékeket tárol, javasoljuk, hogy átadja az öntöttvas fürdőt - az ár lehetővé teszi a nagyméretű vízvezetéktermékek bontásának és exportálásának költségeit.
 • Az öntöttvas törmelék minőségének szakmai értékelése. Cégünk speciálisan képzett szakembereket foglalkoztat, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a fémhulladék pontos elemzésével és értékelésével. Ezért biztosítani tudjuk az öntöttvas fürdők fürdésének gyors és megfelelő értékelését. A vasalat mérését modern elektronikus mérlegeken végzik, amelyek pontosan meghatározzák a fürdő vagy annak alkatrészeinek súlyát.
 • Pick öntöttvas vízvezeték. Nem csak nyereséges fürdeni a cégünknek, hanem kényelmesebb is, hiszen az ügyfél első kérésére a hangerõszenzorokat 1 tonna speciális eszközökön exportáljuk.
 • A vasaló fizetése a különböző helyeken történik. Az öntöttvas fürdőket a helyszínen fizetjük készpénzben vagy banki átutalással. Minden dokumentumot a helyszínen is feldolgoznak - az ügyfélnek nem kell a fogadó pontra mennie. Így ügyfeleink megtakarítják az értékes időt.

Ügyfeleink kényelmét szolgálja továbbá a bontás szolgáltatását is. Egy tapasztalt kézműves csapat óvatosan eltávolítja a fürdőt a csatornarendszer károsítása nélkül. A bontás eredményeként keletkező összes építési hulladékot eltávolítjuk és eltávolítjuk.

Szolgáltatások a régi öntöttvas fürdő elhelyezésére

A vízvezeték üzletben, a modern otthoni szaunákon, fürdőkön, zuhanyzókon át meglátogatva, bárki megpróbálja ezeket a berendezéseket a fürdőszobájukba.

De amikor megvásárol egy standard kérdés merül fel, "Hol kell venni a régi fürdő Moszkvában, hol menjen a lakásból?". Először is szükséges az ártalmatlanítása. Itt van, hogyan lehet megszabadulni a terjedelmes, nehéz építési saját? Nem könnyű. Különösen a tulajdonosok "Hruscsov".

Sokkal helytállóbb és hatékonyabb támaszkodni a Moszkva Moszkva szolgálatának munkatársainak tapasztalataira és szakértelmére.

Fontos! A szolgáltatás nem ingyenes! Még mindig kérdései vannak azzal kapcsolatban, hogy mennyi a munka költsége? Hívjon bennünket - ne légy félénk!

Hogyan lehet megszabadulni egy felesleges fürdőtől?

A sárgaréz, a fém vagy a kerámia tál lehet a dacha, mint a tárolási kapacitás a víz vagy a mesterséges medence. De ez a lehetőség nem mindenki számára alkalmas. Ezért olyan szolgáltatás, amely magában foglalja az eltávolítását, szállítását és közvetlenül az újrahasznosítást.

Megpróbálhatja magát a fürdőt eldobni. Ie átadni a fémhulladék fogadásának pontjára. De a bevételből származó bevételek valószínűleg nem fedezik a hajózás költségeit erre a pontra.

A szállítási szolgáltatásokat és a szállítóknak fizetniük kell. Az elhasználódott termék súlyát és méreteit figyelembe véve az ártalmatlanítás fizikai sérülést okozhat. Például, amikor saját maguk eltávolítják.

Mivel a család hímivarú népessége alig foglalkozik ilyen munkákkal, elkerülhetetlen a folyosó belsejében lévő karcolások és csípések.

A károsodás veszélye a bejárati ajtó, a bejárat falai, a szomszéd lakásának ajtaja, a lift.

Ráadásul a folyamat pénzt, erőfeszítést és idegeket fog költeni, ez jelentős időt vesz igénybe.

Van egy kiutat - vegye fel a kapcsolatot a Moszkvával!

Spóroljon! Segítünk Önnek, hogy minimális időt és pénzt takarítson meg egészségét. Nincs idegterhelés!

 • Csak hívjon minket és telefonon egyetértünk a mozdulók érkezési idejével.
 • A munkavállalói tanácsadó megvitatja önnel az elkövetkező munkák minden részletét.
 • Azok a szakemberek, akik szinte napi tapasztalattal rendelkeznek ilyen munkában, elvégzik a szükséges bontást, és néhány perc alatt elvégzik az összes munkát "zaj és por nélkül".
 • A hajó szállítása és a fürdés a különleges hulladéklerakóban történő ártalmatlanításhoz.

Ez az! Ebben az esetben a fizikai megterhelés a bejárati ajtó nyitására / zárására korlátozódik.

A munkát óvatosan végezzük, ami különösen fontos, ha a lakás felújítása a fürdőszoba szobájára korlátozódik. Ajtószerkezetek, padló- és falburkolatok nem lesznek sérültek.

A régi fürdő további ártalmatlanítása nem érinti Önt. Ön egy régi terméket átadott munkatársainak, megkapott egy dokumentumot, amely megerősítette a szolgáltatást, zárt az ajtó mögött a dolgozók mögött, és megy keresztül a te dolgod. Engedélyünk van a munkák egész komplexumának elvégzésére.

Kádak, mosdókagylók, WC-kagylók használata

Számos oka van annak, hogy megszabaduljon az öreg, élettartamú fürdőtől.

De bármi is legyen, a rakodógépek képesek lesznek gyorsan és hatékonyan végezni a szolgáltatást, anélkül, hogy károsítanák a környező beltéri tárgyakat és a vízvezeték-felszerelést.

A fürdõ ártalmatlanítása (eltávolítása) nem könnyû folyamat, ezért megfelelõ tapasztalattal és készséggel rendelkezõ szakembereknek kell bízni.

Minden szükséges tulajdonságot a "Rezd-pro" cég alkalmazottai birtokolnak, amelyek olyan szolgáltatásokkal foglalkoznak, mint az öntöttvas fürdők, mosdókagylók, bajok és mosogatók Moszkva és Moszkva területén történő kivitele és hasznosítása. A munka minden szakaszát, beleértve a vízvezeték-rendszerből és a szennyvízelvezetésből való leválasztást, egymást követő szakaszokban végzik el.

Szétszedő fürdő

Több lépcsőfok tartalmazza a fürdőkád szétszerelését:

 • leválasztás a csatornarendszerből;
 • a leeresztő szifon eltávolítása;
 • elválasztás a falról;
 • kivették a fürdőszobát a szobából.

A fürdőkád szétszerelésének költségeit számos tényező befolyásolja - tömeg, méret, a tartály falával való összekötés változata.

Ezenkívül az árazás az egyes esetekben meglévő egyedi jellemzőktől függ.

Létezik-e jelentős helyreállítás a helyiségekben, vagy csak a vízvezeték-csere, amelyhez megfelelő hozzáállás szükséges a fürdőszoba befejeződéséhez és felszereléséhez?

Fürdő eltávolítás

A szétszerelt vízvezeték-rakodók mozgatásához speciálisan erre a célra kialakított öveket használjon.

Segítségükkel gyengéden letakarják a fürdőszobát, WC-t, mosdót vagy bajot az ajtón keresztül, anélkül, hogy megérintené a dobozt és a berendezést.

A helyiségből való eltávolítás után a liftbe történő berakodás ugyanolyan körültekintően történik, mint a lakáson belül, majd a gépjárműbe történő berakodás után.

A fürdő eltávolításának költségeit a méretei, súlya és a lift hiánya vagy jelenléte befolyásolja. A nagyméretű öntöttvas fürdő mozgatásának költsége drágább lesz, hiszen átruházása négy mozgató bevonását igényli.

A fürdő eltávolítása ártalmatlanításra

A szétszerelt vízvezetékeket - fürdõszobát, mosdót vagy mosdót - olyan speciális helyre küldik, ahol újrahasznosítják a háztartási szilárd hulladékok összegyûjtésére és eltávolítására vonatkozó szabályozási követelményeknek megfelelõen. Ez a szakasz befejezi a moszkvai és a moszkvai régióban található öntöttvas fürdők mosogatásának, eltávolításának és ártalmatlanításának szolgáltatásait.

A hatékonyság és a minőség a munka minden egyes szakaszában kitűnő eredmény garanciája. Ez biztosította mindazokat, akik a szolgáltatásainkat használták. Lépjen kapcsolatba velünk és mi elvégezzük a vízvezeték szétszerelésének összetettségét az egyedi igényeknek megfelelően.

A fürdő szállítása a boltból

Ha új vízvezeték beszerzését tervezi, cégünk szolgáltatásokat kínál a fürdők szállításához.

Az ára nem haladja meg a háztartási tárgyak és tárgyak szállításának költségeit.

A verandára történő szállítás mellett a mozgatók új fürdőt is szállítanak a lakáshoz, függetlenül attól, hogy van-e lift.

Fürdő újrahasznosítási szakaszai

A megrendelés megrendelésekor az ügyfél számára kényelmes rakodógépek érkezésének napját választják.

A kijelölt időpontban szétszerelik a kádat és áthelyezik a gépkocsiba, majd a furgonba rakodják és újrahasznosítják.

Lépjen kapcsolatba velünk, és megtaláljuk Önnek a leginkább jövedelmező lehetőséget a szaniterek kivitelére.

Kád fürdetése és exportálása: vasöntés vagy fém

Az emberek életszínvonalának megváltoztatása országunkban megváltoztatja igényeiket. Sokan próbálják kicserélni a régi bútorokat és berendezéseket egy új készülékkel.

Az emberek szeretnék felújítani és kicserélni a régi öntöttvas kádakat a modernekkel, vagy telepíteni a sokkal könnyebb használatú zuhanykabinokat, és segítenek megtakarítani a helyet egy már szűk fürdőszobában.

A régi fürdő lebontása

Ha úgy dönt, hogy javításokat végez, és megváltoztatja a fürdőszoba belsejét, szükség van a régi fürdőkád szétszerelésére és újrahasznosítására. A fürdőkád elválasztása nem olyan egyszerű, mint a háztartási készülékek. És akkor mindig vannak kérdések.

Csináld magad? Ha igen, hogyan?

Kérjen segítséget a házban?

Lehet-e szabad Moszkvában a régi fürdőt venni?

Hogyan kell eldobni? Hol csinálják?

Kérdéseinkre válaszolunk. A tanácsadótól kérheti őket, hívja a Khlamovozov céget telefonon.

A fürdõ eltávolítása nehéz vagy inkább nehéz. El kell kezdeni azzal, hogy leválasztja a csatornából.

Tegyük fel, hogy az Ön által meghívott vízvezeték-szerelő megtette, és ez jó, ha jó minőségű. Az öntöttvas fürdő újrahasznosítása szükséges, a lakásban nem fog működni. Áthelyezéskor károsíthatja a padlót, az ajtót és megsemmisítheti az új bútorokat.

Segítségre lesz szükséged, mivel a fürdő formája lehetetlenné teszi, hogy egyedül vegye. Ha bizonyos erõkkel lehet kivonni egy fürdõt egy lakástól, felmerül a kérdés, ki veszi ki a fürdõt. Felveheti az embereket a rakodásra és egy teherautóra. És kapcsolatba léphet velünk

Mindig készen állunk arra, hogy segítséget nyújtsunk azáltal, hogy számos szolgáltatásunkat kínáljuk az öreg fürdő lecsatlakoztatásával, eltávolításával és eltávolításával kapcsolatban. A munkánk során felmerülő összes szemetet is el fogjuk végezni. Hatalmunkban:

 1. A kád kiveszítése a csatornahálózatból.
 2. Az öntöttvas fürdők eltávolítása

Az öntöttvas fürdőket nem szabad ártalmatlanítani. De csapatunk kihívása olcsóbb lesz. Nem kell bérelni az embereket külön-külön az egyes munkákhoz.

Tehát egy helyen megtalálja a megfelelő szakembereket és könnyen megszabadul a régi és csúnya fürdőszobai komponensektől.

Könnyen kiveszed a fürdőt, ha tudod.

A kádat a csatornahálózatról le kell választani, az eltávolítás és az ártalmatlanítás a mi kompetenciánk szerint történik, a mosogatógépet is le lehet választani.

Örömmel válaszolhatunk a weboldalunkon vagy telefonon elhelyezett alkalmazásainkról.

Megrendeléseit azonnal felülvizsgálja és végrehajtja a kötelezően meghatározott időpontban.

Hívjon minket! Határozottan segítünk!

Az öntöttvas fürdő eltávolítása az egyik legnehezebb szakasz.

A lakásjavítás egyik nehéz szakasza az öntöttvas fürdő eltávolítása. Különösen nehéz ezt a feladatot elvégezni egy kis lakásban.

Ha óriási vízvezetéket távolít el a szűk helyiségekből, súlyos sérüléseket okozhat a falaknál, ajtóknál és lejtőknél. Az analfabéták eltávolításának negatív következményei lehetnek sérülések: zúzódások, hasadékok.

Ezért tanácsos ezt a feladatot nagy gyakorlati tapasztalattal és megfelelő felszereléssel rendelkező szakembereknek átadni. Cégünk alacsonyabb árakon kínál szolgáltatásokat a fürdők bontására és eltávolítására.

Képesek vagyunk különböző helyiségekben és területeken dolgozni. Sikeresen megvalósíthatjuk azt a komplex feladatot, amelyet a felkészületlen munkások nem tudnak megoldani.

 • A régi fürdők szétszerelése, ha szükséges.
 • A fürdők lemerülése lift nélkül
 • Szállítás egy speciális hulladéklerakóhoz
 • Bármely bútor és berendezés ártalmatlanítása
 • A fürdők be- és kirakodása
 • Új fürdők szállítása a boltokban

Rendeljen egy lépést és kap egy 40% -os kedvezményt a csomagolóanyagokra

Garantáljuk az alacsony árakat

Az öntöttvas fürdők exportálása a "Mozgás a szóváltás nélkül" cégnél a moszkvai legalacsonyabb áron történik.

Hívjon bennünket és nézze meg! A szolgáltatás költségeinek megismeréséhez e-mailben is küldhetsz, vagy küldhetsz kérést egy speciális funkción keresztül honlapunkon.

Az előzetesen megállapított összeg nem változik a rendelési folyamat során.

A fürdőkád eltávolítása és eltávolítása áruszállítással 2 500 dörzsölés

 • Gazelle van 10 m3
 • 2 rakodógép

Az öntöttvas fürdő önmagában történő alkalmazása rendkívül nehéz.

Az írástudatlan munkát gyakran a személyi vagyon és a közintézmények károsodása okozza: ajtók, liftek, falak bejárata.

A konfliktushelyzetek elkerülése érdekében indokolt a régi öntöttvas fürdők exportját cégünk specialistáira bízni. A fürdő szétszerelését és eltávolítását gyorsan és pontosan végezzük, speciális felszereléssel.

 • Raisa Shubina Meghatározta, hogy megszabaduljon a régi vízvezetékektől. Felhívtam a cégedet - kiderült, hogy a régi öntöttvas fürdők kivitele meglehetősen olcsó. És a várakozásokkal ellentétben a rakodók nem kértek további kifizetéseket, de tökéletesen működtek, gyorsan elkészítették. Köszönöm!
 • Alina Mikheev A "Bele bánásmód nélkül" vállalat munkatársai tökéletesen teljesítették megrendelésemet. A régi kádat szétszerelték, nagyon óvatosan végezték el, és elvitték az újrahasznosításhoz. Semmi baj, nem sok szemetet. És a szolgáltatás költsége elégséges volt. Köszönöm!
 • Potap Orlov nem feltételezte, hogy az export és ártalmatlanítása öntöttvas fürdő - megfizethető alacsony költségű szolgáltatást. Hosszú időt vett igénybe, amíg meg nem találtam a céget: "Move without nosle", ami mindent megfizetett, és akár szétszereléssel is. Korábban csak drága hirdetésekre bukkantam. Köszönöm!
 • Leonid SorokinWhen szükség volt a vízvezeték cseréjére, elkezdtem keresni a legolcsóbb szolgáltatásokat a régi fürdők eltávolítására. A minimális árak a cégnél "mozognak gond nélkül". Felhívtam, elmondták nekem az árat, nagyon elégedett volt. Tetszett a mozgók gondos munkája, udvariassága és pontossága.

Fürdő ártalmatlanítása

A hasznosítási technológiák ma lehetővé teszik, hogy a régi, nem kívánt termékeket azonnal feldolgozzák a szükséges iparági nyersanyagokhoz.

A fürdőeltávolítási szolgáltatás sok magánlakás, kereskedelmi és ipari ingatlan tulajdonosának szükséges.

Javítások, belsőépítészeti felújítás vagy helyiségek átalakítása során ezek a termékek megnehezítik az összes tervezett tevékenység elvégzését. Az öntöttvas fürdők eltávolítása olyan szakemberek feladata, akik eldobhatják ezeket a termékeket.

Miért van szükség a fürdésre?

A régi öntöttvas összeomlik, és apró részekre bomlik, a fehér bevonat számos toxikus elemet tartalmaz.

Ha egy ilyen termék a hulladéklerakóba kerül, évtizedekig fáradhatatlanul szennyezi a talajt és a felszín alatti vizeket.

A területen nagy mennyiségű fémfelhalmozásról beszélhetünk egy helyi katasztrófáról. Másrészt számos önálló vasalódeszka kapható:

 • a felesleges tulajdon tulajdonosa a súlyos és kellemetlen elemektől mentes, gondok és problémák nélkül;
 • az ökológia meg lesz mentve a toxikus elemek és szennyeződések következő belépése alól a talajba és a vízbe;
 • a vállalat modern módszereket alkalmaz és újrahasznosítja az összes fő és másodlagos tervezési részletet;
 • az iparág ilyen széles körben használt öntöttvasot kap, miután újra megmunkálta a megfelelő billeteket.

Napjainkban ez a felhasználási szféra egyik fontos iránya, amely segít kiváló környezetbarát, újrahasznosítható anyagforrás létrehozásában.

A természeti erőforrások kevésbé érintettek, az ipari vállalatok magas színvonalú készterméket vásárolnak a további termeléshez.

Az ilyen alkatrészek növekvő felhasználásával még értékesebb másodlagos termékeket kaphat és csökkentheti a végtermékek költségét.

A régi öntöttvas fürdők eltávolítása - mindenki számára nyújtott szolgáltatás

Ha valaha is elvégezte a javítást, akkor tudja, milyen nehéz a lakások régi, nehéz tulajdonságait kivonni egy lakásból, sőt magánházból.

A vas termékek, amelyek már nem használatosak ezeknek a termékeknek a gyártására, rendkívül súlyosak. Korábban évszázadokon át szerelték fel őket, így a bontás is problémákat okoz.

Exportáláskor a vállalat a következő szolgáltatásokat kínálja:

 • a termék teljes és pontos leszerelése a telephelyről minimális károsodással;
 • az apartmanból vagy a házból történő eltávolítás speciális eszközök használatával és a szükséges számú alkalmazottal;
 • a teherautókra történő feltöltés és a műhelybe történő szállítás, ahol kiváló minőségű újrahasznosításra kerül sor;
 • olyan okiratok kiadása, amelyek azt jelzik, hogy az ingatlanát megfelelő módon ártalmatlanították.

Azoknál a vállalatoknál, amelyeknek az egyensúlya a vízvezeték-termék, ilyen folyamat szükséges. Magánvásárlók számára a régi fürdők későbbi feldolgozásával történő kivitele kötelessége a természetnek.

Ne engedje, hogy a termékek lerakásra kerüljenek és környezetszennyezéssé váljanak.

Jobb egy speciális cég szolgáltatásainak igénybevétele, megszabadulni a régi vízvezeték-modulokkal kapcsolatos problémáktól.

Hol kell rendelni az öntöttvas termékek minőségi felhasználását?

Az ECOUMWELT az öntöttvas fürdők moszkvai kivitelét kínálja bármilyen méretben és méretben. Vállalatokkal és privát ügyfelekkel együttműködünk, minden intézkedést gyorsan és hatékonyan végezzünk.

Munkatársaink környezetvédelmi szempontból biztonságos vasfeldolgozó komplexumot fejlesztettek ki, amelyben semmiféle mérgező anyag nem szennyezi a levegőt, a talajt és a vizet.

A szolgáltatással kapcsolatos további információkért hívjon minket és ellenőrizze az adatokat.

A fürdőkád, mind a fém, mind a vasaló kivétele és exportálása. A "Nincs szemetet"

A régi fürdõk leszerelése és egy lakástól való eltávolítása összetett és nehéz folyamat, amely szakmai hozzáértést és szakképzettséget igényel.

Cégünk "No trash" xlamanet.

ru segíteni fog a régi, vas- vagy öntöttvas fürdőkád gyorsan és hatékonyan rövid időn belül Moszkvában és a moszkvai régióban.

Egyszerű képlet a költség kiszámításához.

PÉLDA: Hűtőszekrény, dupla szekrény és kanapé (könyv) eldobására van szükség.

SZÁMÍTÁS: 1500 rubel (gazella kölcsönzés és 2 rakodó) +400 rubel (hűtő) +500 rubel (szekrény) + 600 rubel (kanapé).

A teljes összeg 3000 rubel lesz, LEHETŐSÉG, LEHETŐSÉG ÉS SZÁLLÍTÁS MINDEN BÚTOR KÉSZÍTETT.

A kulcsrakész lakás kiszállítása a test munkateremből számítható ki: magában foglalja a kis szemeteszsákok csomagolását a zsákokban, a nagy méretű bútorok bontását (selejtezését) a nagyobb kapacitás érdekében a 10m3-es eltávolítás és terhelésnél.