Legfontosabb > Dekoráció

Hogyan szigeteljünk acélfürdőt?

A behozatali termékek bejutása előtt az oroszországi építőanyag-piacon a mosogatógépek csak öntöttvasból készültek. Az ötvözet nehézkes, nehézkes és nehéz típusú típusai elvesztették népszerűségüket a különféle formájú szaniteracélok megjelenésével, nagyobb méretekkel és színekkel.

Azonban a teljesítmény szempontjából az olcsóbb acéltermékek a gyors hűtés és a zaj miatt alacsonyabbak az öntöttvasnál. Sok lakástulajdonosok megtagadják az alku, nem tudván, hogy megszüntetésére ezeket a hibákat egy egyszerű eljárás, a szigetelő acélfürdő. Ebben a cikkben leírjuk, hogyan csökkenthető az ötvözetből készült mosóedény zajszintje minimális költséggel.

Az acél fürdők jellemzői

A kádat higiéniai eljárásnak, mosásnak vagy más háztartási igényeknek megfelelően egészségügyi tartálynak nevezik. A közelmúltban a legnépszerűbb és legkedvezőbb modellek acélnak számítanak. Az acél egy stabil ötvözet, amely legalább 25-30 éves működést garantál. A szín és a simaság érdekében a tál felületének zománcozott vagy ellenálló polimere van a gyártási folyamat során. Az acéltartályok jellemzői:

 • Könnyű. Az acél kád 3-5-szer kevesebb, mint egy öntöttvas, ami megkönnyíti az egészségügyi berendezések szállítását és felszerelését saját kezével.

Fontos! Az acél fürdőknek két jelentős hátrányuk van: gyors hűtés és zaj. Az acél magas hővezető képességgel rendelkezik, amely miatt a tál falai gyorsan felmelegszenek, de gyorsan lehűlnek. A vízfelvétel magas zajszintje abból adódik, hogy ez az ötvözet nagy rezonáló képességgel rendelkezik. A fürdő saját kezével történő felszerelésével átfogóan megoldhatja ezeket a két problémát az alsó hangszigeteléssel.

Hangszigetelési módszerek

Nagy zajszint következik be, amikor a vizet egy acélfürdőbe öntik, miközben a cseppek a bozót felületére esnek, és a falai a felmerülő hangot tükrözik. Az ötvözetből készült termékek optimális falvastagsága 3-4 mm, ha ez a mutató kisebb, akkor a termék rezonáló képessége nő. Szerencsére az acél tartály mosáshoz való használatát gátló zaj csökkentése érdekében Ön ezt megteheti. Ehhez a melegen szigetelő anyagok típusának 1 aljára kell ragasztani:

 1. Lengéscsillapító. A Vibroisol egy bitumen és gumi alapú zajszigetelő és rezgéscsillapító anyag. Lapos öntapadó alapon készül.

Figyelj! Az acélfürdő saját kezével történő felszerelésével a tálca részleges vagy teljes hangszigetelését javíthatja a termék teljesítményének javítása érdekében. A részleges eljárás zajszigetelő anyagok kezelésével vagy beillesztésével áll elő, csak azok a területek, ahol vizet veszünk és érintkeznek az emberi testtel. Ez a módszer olcsóbb, mint a teljes szigetelés.

Zajszigetelés poliuretán hab

A hangszigetelt acélkádak legegyszerűbb és legkedvezőbb módja a tál fenekének habosított kezelése. A tapasztalt kézművesek véleménye szerint ez a technológia segít a falak rezonáló képességének csökkentésében, javítja a hőszigetelési tulajdonságokat és a termék mechanikai szilárdságát. A hab alkalmazása a következő sorrendben történik:

 • Először is, a vízellátás le van kapcsolva a lakásban, majd a fürdőt leszerelték, leválasztották a szifont, és a tálat az oldalára állították.

A tapasztalt mesterek megjegyzik, hogy ésszerűbb a "nyári" rögzítőhab használatát a saját kezeivel a fürdő hangszigetelésének elvégzésére, mivel ellenáll a magas hőmérsékleteknek, és jobban kitágul és gyorsabban polimerizál.

Zajszigetelés habosított polietilén

A habosított polietilén habszivárgásának köszönhetően hatékony módszer a termék falainak rezonálási képességének csökkentésére. A tágas acél használatakor fellépő extra zaj kiküszöbölése érdekében használja a szokásos anyagot, ugyanakkor csökkenti hővezetőképességét - fóliával vagy fémmel. A polietilénhabot öntapadó szőnyegek formájában állítják elő, amelyek alul vannak rögzítve az alábbiak szerint:

 1. A fürdőszobában kapcsolja ki a vízellátást, húzza ki a szifont, majd finoman forgassa el a vízvezetékot az oldalán.

Fontos! A zajszigetelés költségeinek csökkentése érdekében csökkenteni kell az anyagfelhasználást. Ebből a célból csak olyan habosított polietilén szőnyegeket ragasztok fel olyan területeken, ahol víz áramlik, amikor a csaptelep nyitva van. A leginkább "zajos" zóna a lefolyó lyuk körül elhelyezkedő alsó terület és a fürdő szomszédos oldala.

Zajvédő acél fürdőkád a saját kezével - a fürdőzés csendessége

A fürdőszoba egy modern lakás szerves részévé vált. Nem tudjuk elképzelni az életet anélkül, hogy egy kényelmes, eldugott szobát találnánk, ahol pihenhet, feledkezhet, pihenhet. Ezért a szigetelés annyira fontos fürdő. Fürdés a legjobb módja a vitalitás helyreállítása egy fárasztó nap után.

 • Az acéltartályok előnyei és hátrányai
 • A zajszigetelés és a fürdő felmelegedése acélból
 • lengéscsillapító
 • Poliuretán hab
 • Más módon
 • Zajszigetelés és acélfürdő szigetelés videó:
Ha korábban a fürdőszobát csak higiéniai manipulációnak tekintették, most kényelmes hely, ahol a kellemes és a kellemes ötvözetet ötvözheti. A fürdőzés sok ember számára rejtélyes. Ezért fontos a kapacitás kiválasztása is.

Az acéltartályok előnyei és hátrányai

Öntöttvas fürdők: drága és nehéz, acél és acél cseréje. Az ötvözetből készült fürdőkád a legjobb megoldás a régi fürdő cseréjére. Azonban sokkal több ember nem bízik az acélcsövekben. Ez az egészségügyi felszereléshez való hozzáállás azért alakult ki, mert az acélötvözet fémfürdőjének szigetelése alacsony.

De ez a minimális hiánya acélfürdő, amely könnyen és egyszerűen kiküszöbölhető. Az acél fürdõnek számos elõnye van, amelyek súlyos érvek az acélszerkezetek megválasztása mellett.

Az acél fürdők előnyei:

 • Alacsony költség a berendezések az akril és öntöttvas fürdők háttérén,
 • Ellenálló zománcozott bevonat,
 • A fém gyors felmelegedése,
 • Strukturális stabilitás
 • Könnyű szállítás, áthelyezés, telepítés és bontás,
 • A különböző szerelési lehetőség,
 • Modern változatos kialakítás és méret.

Vannak, akik hátrányba hozzák a következőket:

 • Az acél kádak alacsony szigetelése,
 • Gyors hőveszteség.

A képen látható a vasfürdő felmelegedése.

A zajszigetelés és a fürdő felmelegedése acélból

Sokan azonban nem gondolkodnak azon a tényen, hogy sok lehetőség és mód van arra, hogy könnyedén, egyszerűen és gyorsan kiküszöböljék őket saját kezükben a kapacitás telepítésekor. A boom és a hőveszteség kiküszöbölésére számos intézkedést lehet alkalmazni a létesítmény előestéjén. És ez teszi az acél fürdõt teljesen versenyképes, nem pedig gyengébb operatív adataival az akril és öntöttvas szerkezetek többi részéig.

Zajvédő acél fürdő saját kezével - a manipuláció egyszerű, olcsó, megfizethető és nem igényel speciális készségeket.

Amikor ilyen típusú behozott felszereléseket vásárolt, sokan figyeltek a gumi vagy gumírozott speciális anyagok ragasztására a fürdőszoba aljára ragasztott anyagok jelenlétére. Ez az anyag képes megtartani a hőt, és felszívja a zajt és a vizet.

A zajelnyelés ezen elve alapján egy olyan folyamat alapul, amely értékesnek tekinti az acélfürdő szigetelését.

Tehát van néhány egyszerű módja annak, hogy megszüntessék a zümmögést és megtartsák a hőt.

lengéscsillapító

Figyelj!

Ez a készítmény minden levegő hőmérsékletén szorosan illeszkedik bármilyen sima felülethez.

Ha a Vibroizol tökéletesen kiküszöböli a kocsit a zajban, akkor tökéletesen megbirkózik a fürdőszobában végzett feladattal - megszünteti a felesleges hangokat. Ehhez a fürdőszoba külső része be van ragasztva ezzel az egyedülálló anyaggal. A Vibroizol csak olyan területeket kezelhet, ahol a víz a tartályba esik, és a terület, ahol az emberi test érintkezik a fenékkel és a fürdő néhány oldalfalaival. Ez csökkenti a vízsugárzás zümmögését és zajt, segít megőrizni a tartály falát.

A fotó szigetelés acélfürdő saját kezű

Poliuretán hab

Gyakran felmerül a kérdés: hogyan kell alaposan felmelegíteni a vasfürdőt. A válasz nagyon egyszerű - a szokásos építési habot kell alkalmazni. Ez a hab, amelyet ablakok és ajtók zárására használnak.

A tartály kapacitását átfordítjuk, és lassan felhordjuk az építési hab rétegét. A hab előmelegített felületre kerül. Ehhez az alkoholtartalmú készítményt a fürdő külső része kezeli. A kényelem érdekében a fürdőt a lábakról a tartály oldalára fordítják, puha felületre helyezve, hogy megakadályozzák a véletlen karcolások megjelenését. A poliuretán habot egyenletesen, folyamatos rétegben, rések nélkül alkalmazzuk. Annak érdekében, hogy a hab nem folyjon le, a réteget lassan alkalmazzuk, és a fürdőt egyik oldalról a másikra átfordítjuk, mert habosított. De csak habszivárgás után.

A hangelnyelés hatásának növelése érdekében egy polietilén fóliát is használhat. A legjobb, ha polietilént használnak, amelyet üvegházak kialakítására terveztek. Feszes, rugalmas, olcsó. A hab alkalmazása után a felületén előzetesen elkészített filmréteget alkalmaznak. Kézzel nyomja a habot a habbal szemben, amely egy "kéreg" -et alkot a helyszínen, ami úgy néz ki, mint egy héj. Ez további szigetelés lesz.

Zajszigetelés poliuretán hab

Amikor a fürdőszoba külső részét habbal dolgozza fel, bizonyos szabályokat követnie kell:

 • A habot beltéri használatra kell használni.
 • A nyári időszakban használható hab használata sokkal praktikusabb, mivel ellenáll a magas hőmérsékleteknek, jobban duzzad.
 • Ahhoz, hogy a réteg egyenletes legyen, éles dudorok, rések és halmok nélkül, speciális habarcsot kell alkalmazni a hab felhasználására. Általában speciális "fegyvert" használjon.
 • Annak érdekében, hogy a hab a legnagyobb legyen, és ugyanakkor gazdaságos legyen, a habot meleg hab víz alatt fel kell melegíteni, és jól fel kell rázni.
 • A szifon helyét és a hozzá tartozó részt nem szabad egy habréteggel lefedni. Mivel ezt a helyet elérhetővé kell tenni a szifon cseréjekor.
 • Hagyja szabad túlfolyását.
 • Ügyeljen arra, hogy figyeljen a poliuretán hab használatára, mivel ez a termék eltartható az eltarthatósági idő lejárta után.

A hangszigetelésnek különböző módjai vannak

Más módon

Van még néhány módja az acélfürdő szigetelésére. Gyakran acélkádat építenek egy talapzaton, majd köveket vagy téglákat követtek. Ezután helyezze a csempe tetejére. Ez a fürdőszobai tartály telepítésének módja javítja a zajszigetelést, de teljes hővisszatartást biztosít. Ha azonban a fal belsejében újabb réteg habot ad meg, akkor korrigálhatja a helyzetet.

Van egy módszer a hőszigetelés javítására technikai parafával. Ez a módszer drágább, de a leginkább környezetbarát.

Figyelj!

Ezzel a módszerrel a szerkezet magas tűzbiztonsági és nedvességállóságát biztosítja.

A műszaki parafaszt az utasításoknak megfelelően alkalmazzák.

Az acél fürdők szigetelésére és szigetelésére különféle egyéb szigetelőanyagokat használhatunk fólia bevonatú, fémezett bevonattal polietilén vagy polipropilén bázissal.

A fürdőszoba falhoz való rögzítése és rögzítése érdekében a "folyékony köröm" vagy speciális szilikon anyagot használják.

A habszerkezet és más szigetelőanyagok feldolgozása során a fürdőnek szüksége van dekorációra, hogy elrejtse az esztétikai megjelenését. A divatirányzatok a fürdőszoba belső kialakításában ilyen telepítést sugallnak.

Hangszigetelő acélkád

A feladat az, hogy eltávolítson néhány acélfürdőt a felszerelés előtt. Úgy tűnik, hogy minden világos, kétféle módon lehet: ragasztósítani a kocsit zuhanásgátlóval vagy habszivacsokkal tölteni. De ezek közül melyik a legjobb eredményt adja. És milyen vastagságú a zajszigetelés, és mi a jobb, vannak típusok és típusok, ha ragasztja át. És hány buborékos habot kell felvenni a fürdőszobába, ha be van töltve. Továbbá kívánatos lenne, ha a megbízhatóság a pódiumon fürdõ fürdőt hozna létre, amint azt azt tanácsoljuk. Tehát, ragaszkodni kell az alsó részhez, amelyet a dobogón támogatnak. Köszönjük előre, hogy tisztázza a folyamat bonyolultságait.

Ugyanez a kérdés, csak az acél zuhanytálca tekintetében. Gondoltam, hogy valamit alulról ragasztok. Kérdés: mi?

A repülőgép, a léggömb szokásos egykomponensű habja nem lehet a rezgés leghatékonyabb módja, de olcsó és megfizethető. A fürdõnél kevesebb, mint 2 hengeres fogyasztás 170 cm. Húzza ki a henger többi részét a kád alja és az alatta elhelyezkedõ téglák közötti résbe. Általában ez egy 3-5 cm-es rés A fürdő maga, a habszivárgás megszilárdulásának folyamatában vízzel vagy valami mással kell töltve. Néha nem dömpingelt építési törmelék zsákokat. A kád falán lévő hab héját is meg kell tölteni habjal. Annak érdekében, hogy a fürdő és a fal közötti habbá ne essen, a csőszigetelést néhány cm-rel a kád oldalánál kell rögzíteni, mielőtt a fürdőt a falra telepítenék.

Repülőgép, adja meg, milyen zajt fogsz izolálni. Különböző zajok - különböző módok az oltáshoz.
Általánosságban elmondható, hogy a hab nem sokat segít senkinek. Az "autóipari zajcsillapító zacskót" vékony és könnyű acéllemezeken használják, acélkád esetében ennek vastagsága többször is megfelelőnek kell lennie - ennek megfelelően a termék ára egy új, vastag falú akril fürdő ára felett emelkedik.

IvTo írta:
Repülőgép, adja meg, milyen zajt fogsz izolálni. Különböző zajok - különböző módok az oltáshoz.

Ezt tudom. Nem ismeri a hatását, ha egy acélkád kavarog? Ez az.. Általánosságban elmondható, úgy tűnik, hogy néhány fürdőszobában van egy zajcsillapító.. Igen, és van egy alja ragasztott a mosogató rozsdamentes acél, úgy tűnik, hogy segítsen. Általában véve az ötlet szerint a zaj leginkább a különböző sűrűségű anyagokból készült szendvicstelenné válik, azt hiszem, talán először is meg lehet ragasztani a fonalat egy nehéz zajcsillapító zsákkal, és töltsd fel vele, bár nem nagyon tetszik a külső hab.

IvTo írta:
ennek megfelelően ez a termék ára egy új, vastag falú akril fürdő ára fölé emelkedik.

Nos. Általában egy ellenosumka különböző áron megy végbe, elvileg úgy tűnik, hogy olcsó lehet, körülbelül egy jó habarcs négy hengere. A fürdőt már megvásárolták, az akril megtagadást otthonukon visszautasították, az ötödik emeleten egy szórakoztató történet örömteli történet lett volna, és még a legviccesebb Novokuznetsket sem találtam meg. Függetlenül attól, hogy nem tisztázott-e Kína minőségi tulajdonsága, hogy van-e lehetőség a költségvetésre.

cineman, nagyon köszönöm, ezek a finomságok csak az, amire szükséged van. Van-e elég két henger? És akkor négyet írnak. Már megvettem kettőt, főszabály szerint egy Titán pisztoly alatt, csak miután megnéztem a fényképet az alternatív hálózaton a hab és a zajcsillapítás miatt, valahogy jobban tetszett a zajcsillapítás.

IvTo írta:
Az "autóipari zajcsillapító zacskót" vékony és könnyű acéllemezeken használják, acélkád esetében ennek vastagsága többször is megfelelőnek kell lennie - ennek megfelelően a termék ára egy új, vastag falú akril fürdő ára felett emelkedik.

Meg lehet csalni - beillesztett fürdő nem minden egy réteg, és egy harmadik réteg a három felszíni csíkok egymás tetejére a keresztet (börtön bárok, általában). Ezután a csillapítási hatás majdnem megduplázódik, mert a rezgések hajlításához, arányos a csillapító anyag réteg vastagságának négyzetével (általános fizikai megfontolásokból).

Flier írta:
Nem ismeri a hatását, ha egy acélkád kavarog?

Nem, ezért kérdeztem. Beszéd arról a tényről, hogy az acél csörömpölni kezd a vízéből? Ez olyan hangos, mi a probléma? Vagy a probléma az, hogy a vibráció a padlóra megy, és örömet okoz az alatta levő szomszédoknak?
Mindenesetre a hab felismerése kétségesnek tűnik - a habnak nincs viszkozitása sem tömege. Az egyetlen dolog, amit tehetünk, közel a fürdőhöz a fal tömegéhez, de a páratartalom és a hőmérséklet különbség esetén a ritka hab hosszú ideig tart.

IvTo írta:
Mindenesetre a hab felismerése kétségesnek tűnik - a habnak nincs viszkozitása sem tömege. Az egyetlen dolog, amit tehetünk, közel a fürdőhöz a fal tömegéhez, de a páratartalom és a hőmérséklet különbség esetén a ritka hab hosszú ideig tart.

Ami a zajszigetelést illeti, valójában a hab nem a legjobb hangszigetelő. De ha a fürdő alja egy folyamatos habréteggel lefedi, akkor jelentősen lassítja a hűtővíz folyamatát. Ha szeretők vesznek részt, akkor ez egy nagyon fontos pont, az IMHO, sokkal fontosabb, mint a zaj.
A fürdő alatt a hab marad, amíg a fürdőt el nem dobják. mert víz, és fagyassza le vízzel, valamint tegye ki az ultraibolya sugárzás, mint, senki sem megy. És ezek gyakorlatilag az egyetlen olyan tényezők, amelyeket a fagyasztott poliuretán hab keményít.

Van egy szigetelés az autók számára. A vastagsághoz hasonló valamit a kagyló aljára kell ragasztani.
Ez alumínium alapú 2-5 mm-es bitumennyiség. A negyed negyed négyzetét eladják. Úgy tervezték, hogy az autóalkatrész rezonáns komponensét leállítja. Nagyon nehéz cucc. Melegítse fel a hajszárítót, és ragaszkodjon a részlethez.

A gépekben gyakran 2 rétegben van formázva. Ha a fürdőhöz ragaszkodnak - akkor nehezebb lesz 20 kilogramm, és a hangzás hamarosan sokkal tompább lesz.
A levél költsége 300 rubel, Összesen 2-4 ezer fürdővel + hajszárítóval néhány órára dolgozik.

bozzz írta:
2-5 mm-es alumíniumból készült bitumen

Gerlen és hasonlók. Rezgéselkülönítés.
Különböző módon csináltam - és habszivacs, gerlen, gumigyűrűkkel - IMHO-val töltöttem, az eredmény ugyanaz. És nagyon elfogadható. Ha nem habzani a fürdőszoba és a dobogóra, és a hab csak a fürdőkádban, akkor azt kell 1.7m vályú 1 pisztoly hab henger levelek (használat titán általában).
Véleményem szerint a hab a leggyorsabb és legkevésbé költséges megoldás.

Flier írta:
A feladat az, hogy eltávolítson néhány acélfürdőt a felszerelés előtt. Úgy tűnik, hogy minden világos, kétféle módon lehet: ragasztósítani a kocsit zuhanásgátlóval vagy habszivacsokkal tölteni. De ezek közül melyik a legjobb eredményt adja.

Megoldott egy hasonló problémát, hogy csökkentse a zajcsúcsokat és a víztartókat (az ablakokon). Eredmény: a hab (alacsony dagályú) esetében sokkal rosszabb eredményt ért el, mint az alacsony dagályúaknál tapasztalható gépjármű-zaj (vibráció) szigetelés. Annak ellenére, hogy a habot beton alapon fújták ki, és a Shumkov visorsok a levegőben lógnak. Véleményem szerint - Shumka. Ezenkívül a hab olcsóbb lehet, de a zűrzavar sokkal több (idő, szennyeződés és összetettség).

Flier írta:
És milyen vastagságú a zajszigetelés, és mi a jobb, vannak típusok és típusok, ha ragasztja át.

Az SGM-vibro BM (kombinált bitumenes-masztix) 4 mm vastagságú volt. Bármely hasonló (elérhető Ukrajnában).

Flier írta:
Nagyon szeretem a zajcsökkentést.

40-45 fokos, nemkívánatos, bitument és butilt tartalmazó vegyületek fürdéséhez. Mind a kettő, mind a másik könnyű frakcióban lesz szétszedve, és idővel felrobban, hámlik. Megértem a hab alacsony hatékonyságát a bitumenhez vagy a gerlenhez képest, de az egyetlen tapasztalat egy acélfürdővel kimutatta, hogy elegendő a hab, mint a vibroisol.

cineman írta:
40-45 fokos, nemkívánatos, bitument és butilt tartalmazó vegyületek fürdéséhez. Mind a kettő, mind a másik könnyű frakcióban lesz szétszedve, és idővel felrobban, hámlik. Megértem a hab alacsony hatékonyságát a bitumenhez vagy a gerlenhez képest, de az egyetlen tapasztalat egy acélfürdővel kimutatta, hogy elegendő a hab, mint a vibroisol.

Az ajtók javítási az autóban, ahol Shumka készült 5 év (vagy hat) ezelőtt, miközben a gép rendszeresen állt a nap megmutatta, hogy a bitumenes masztix massza száraz (még a széleken), nem repedt, és nem vált unglued. Még Guerlain (ami a lakásban volt Dr. TSAT évvel ezelőtt találkozásánál padló és külső falak (déli oldalon) műanyag volt, ragadós és láthatóan nem változott. Bitumenes anyagok tetők nem „szárított”, bitumen, hogy több millió évvel ezelőtt a tar bemélyedések bitumen. Igen, és hol száraz, ha a hátoldal alumíniumfóliával borított az egész területre?

AKI írta:
ha az egész terület hátoldalát alumínium fóliával borítják?

OK, alumínium réteggel fog menni. De a meztelen bitumen tökéletesen hámlik a szervezetből az évek során. De ismét a hab elég szubjektív erre a célra. Ellenőrizte magát.

AKI írta:
A tetőn lévő bitumenes anyagok egyáltalán nem "kiszáradnak"

A gyermekkorban nem emelkedett fel a tető.

AKI írta:
Még a gerlen (amely a lakásban d-ts évvel ezelőtt az átfedés csomópontja és a külső falak (a déli oldal) műanyag maradt, ragacsos és nem változott kifelé.

A lakáson belüli csomópont 40 -45 fokos fűtést jelent?

cineman írta:
OK, alumínium réteggel fog menni.

Csak ez és a beszéd.

cineman írta:
A gyermekkorban nem emelkedett fel a tető.

Lehet, hogy nem hiszed, de még a 13 éves koromban is telepítettem önálló meteorológiai állomásokat a bitumenes tetőkön. Csak ne keverd össze a repedt bitumust és szárítsd meg. És a napsütés nyáron a tetőn lévő hőmérséklet 40-45 fokos.

cineman írta:
A lakáson belüli csomópont 40 -45 fokos fűtést jelent?

Nem belső, hanem külső (loggia és külső fal). Van egy piros-meleg padló. Nem mérlegeltem, de a kezem nem kényelmes

AKI írta:
Csak ne keverd össze a repedt bitumust és szárítsd meg.

Magyarázd el a különbséget, kérem.

cineman írta:
Magyarázd el a különbséget, kérem.

Szárított, megváltoztatta az eredeti sv-va-t: puha volt, kemény lett (vagy ropogós). A bitumen különféle okokból repedéseket okoz, például a hőmérsékleti különbség és a téli Lisa kéreg miatt, amikor kemény és törékeny. De ha egy csepp bitumen tetőfedő, meleg időjárás, akkor olyan puha, mint amikor casting hosszú ideje, és nem esik szét porrá gyúrás során.

Nem tudom, hogy mit hívjak a bitumennek, hogy nyáron a horganyzott tetőn visszahúzódik, amikor közeli vagy, és töredék formájában lebeg.

cineman írta:
Nem tudom, hogy mit hívjak a bitumennek, hogy nyáron a horganyzott tetőn visszahúzódik, amikor közeli vagy, és töredék formájában lebeg.

Talán ruberoid? Általában a horganyzott tetők nem öntenek bitumennel. Inkább, horganyzott szoros abutment ruberoid, bitumen hegesztett a parapet (sok aljzat). Korábban oblezshuyu horganyzott festett. Leggyakrabban a technológia: "kenet a vékonyabb és ahol rozsda". Itt az ilyen festék egy idő után egy crunch lepattant a galvanizálás.

AKI írta:
Talán ruberoid?

Nem így Ez egy fekete folyadékkompozíció volt, amely megpróbálta lezárni a csatornákat a ventilátor felhúzók galvanizálásán és a szellőzőnyílások csomópontján.
Maga a bitumen, mint megértem, a szárított olaj, amelynek könnyű frakciói a sekély betétek kinyitása következtében elpárologtak.

bozzz írta:
Ez alumínium alapú 2-5 mm-es bitumennyiség. A negyed negyed négyzetét eladják. Úgy tervezték, hogy az autóalkatrész rezonáns komponensét leállítja. Nagyon nehéz cucc. Melegítse fel a hajszárítót, és ragaszkodjon a részlethez.

Tudomásul veszem, hogy a durva tömegnövelés segítségével egyszerűen csökkenti a fürdő csörömpölésének gyakoriságát. És ha másképp megy? Ragasztja a habszilárdságot? Érezni fog? Általában a boltban speciálisan csörgők oldalán drágább fürdő KALDEWEI és a saját költségvetési variantaEurowa..Zvenel költségvetés lehetőséget csak kismértékben, fül, nagyobb chastotoy.So le, talán ez más, de az alján a csörgő nem volt lehetséges.

Flier írta:
Tudomásul veszem, hogy a durva tömegnövelés segítségével egyszerűen csökkenti a fürdő csörömpölésének gyakoriságát.

A folyamat némileg bonyolultabb. Itt van a hangzás emberi érzékelésének jellemzője. Egyetlen fúvóka (impulzus) 10 msecnál rövidebb ideig egyszerűen figyelmen kívül marad. De most az impulzus hosszabb ideig tartó megnyúlását az agy már érzékelte, és a folyamat hangosságát integrálva becsülik. A nagyobb fal tömege jobbra változtathatja a képet. De a fő hatás a fal oszcillációjának energiából hővé alakul. Ez a fordítás hatékonyabb a nagy belső súrlódású anyagokban. A hab nem a legjobb rezgéscsillapítók közé tartozik, de elegendő elfogadható eredmény eléréséhez.

cineman írta:
Nem így Ez egy fekete folyadékkompozíció volt, amely megpróbálta lezárni a csatornákat a ventilátor felhúzók galvanizálásán és a szellőzőnyílások csomópontján.

Ha a hideg évszak alatt, a bitumen egy repedéssel repülhetett.

Flier írta:
És ha másképp megy? Ragasztja a habszilárdságot? Érezni fog?

A habszigetelés csökkenti a külső (kicsi) zajszintet (a fürdőszoba alatt). Szinte nincs hatása. A rezgéselkülönítés jobban megfelel Önnek, hiszen a fürdő fő zajai a falak rezgései a leeső víz áramlásától. Ez teszi a zajt. A rezgés csökken, a zaj csökken.

Flier írta:
Köszönjük előre, hogy tisztázza a folyamat bonyolultságait.

Már látta a témákat?
Hirtelen valamit rajzol

Általában foglalkozom weboldalak és online áruházak építésével

AKI írta:
Ha a hideg évszak alatt, a bitumen egy repedéssel repülhetett.

Az a tény, hogy a tetőn nyáron felmásztam.

Az acél fürdőszoba alatt, a lábak között néha a dobogót alkotják, tehát senki nem fogja megmondani, mi van a dobogó és a fürdőszoba alja között? Öntsük a vizet, és helyezzük vissza vagy helyezzük be a megoldást, és állítsuk be a fürdőszobát úgy, hogy az alsó természetes módon a megfelelő geometriát támogassa.

Flier írta:
Öntsön vizet, helyettesítse vagy helyezze el a megoldást

Véleményem szerint nem túl ésszerű. A habarcs és a hab nagyon sokat hagy, és a fürdőhely cseréje esetén üregesnek és fűrészesnek kell lennie. Mi a cél, amit a végén akarsz elérni?

AKI írta:
Véleményem szerint nem túl ésszerű. A habarcs és a hab nagyon sokat hagy, és a fürdőhely cseréje esetén üregesnek és fűrészesnek kell lennie. Mi a cél, amit a végén akarsz elérni?

Valószínűleg tisztázni kell, hogy mit értek a dobogón. A hálózat leírja azt a technológiát, amelyben a kád helyett a lábak tégla állványra kerülnek. Szeretném kipróbálni, hogy hagyja el a natív lábamat, és köztük egy szilárd állványt építsenek, ez jobb, ha a fürdő és a fürdő alja, és a kérdés: csempe ragasztó vagy habarcs vagy hab. Abban a pillanatban, átmenetileg telepített natív lábak. Nem csak ez, csörömpöl, és egyszerűen megfordul, ha a fürdőkádban állva valami után húzódik a fedélzetre támaszkodva, ami majdnem megtörtént. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy a rezgéses helyeken néhány réteg rezgésszigetelést ragasztanak, és a fürdőre habot adok. Végül telepítse a fürdőt az állványra, és pihentesse a falakra szegezett acél vagy alumínium sarkoknál. Valószínűleg ugyanolyan alumínium, lágyabbak, mint egy olyan intuitív érzés, hogy a kemény acélra hajló vékony lapok nem jóak. Az acél sarkok vastag gumi matricájával készült opció szintén nem tűnt nekem nagyon jónak, akkor éppen ellenkezőleg, nem lenne túl kemény, és még mindig szükség van a gumi lapra. Van egy másik ötlet, hogy behelyezzük a fából készült alapozott rudakat a kád körvonala mentén úgy, hogy azok az acél sarokba essenek, és ne a vékony oldalakra.