Legfontosabb > Tervezés

A tipikus kagyló és moydodyra telepítésének módja

A mosdó beépítése a fürdőszobába nem nehéz, még a vízvezeték is ehhez a munkához egy kicsit - a munka egyszerű. De ugyanakkor ez is felelős - mivel a mosdót a fürdőszobába telepítették, nem csak a szoba megjelenése, a szanitereszköz használatának kényelme, hanem az egész lakásban alkalmazott egészségügyi-higiéniai helyzet is.

Ha emlékeztetsz arra, hogy nemrégiben hazánkban, a lakáshoz való megfelelő mosogató kiválasztásának problémája nem létezett. Az azonos típusú termékek szinte minden fürdőszobában álltak. Napjainkban ezeknek a termékeknek a változata lehetővé teszi, hogy olyan belső teret hozzon létre, amely teljes mértékben megfelel az ízlésének, ugyanakkor a gazdag választék sok kérdést vet fel a lakás tulajdonosa számára.

A telepítés típusai és módszerei

Az egészségügyi berendezés telepítésének módja közvetlenül a típusától függ. A leggyakoribbak a következők:

 • Függesztett vagy konzolos mosdó - a falra szerelve a konzolokon. A készülék formája és méretei nagyban változhatnak, könnyen telepíthető. De jelentős hátrány - a kommunikáció látható marad;
 • Beépített mosogató - telepítve a pulton. A tervezés minden csúnya kommunikációt elrejti, és lehetővé teszi a beépített mosdókagyló használatát kis tárgyak tárolására. Igaz, ez a design sok helyet foglal el;
 • "Tulip" (egy talapzattal) - ez egy különleges állvány, amelyen egy tálca van felszerelve, vonzó a megjelenés és lehetővé teszi a kommunikáció elrejtését, ami a modell népszerűségéhez vezetett;
 • Mosogató a fürdőszobában félig tartó talapzattal - ilyen termékekhez a talapzatot a falhoz rögzítik, ehhez egy bizonyos csatornahálózatra van szükség.

Mit kell fontolóra venni mosogató megvásárlásakor?

A mosogató mögött meg kell tisztázni, hogy milyen típusú mosogatóra van szüksége. Ezenkívül meg kell tudni a készülék megengedett méretét és a mosdó magasságának szükségességét, amelyre a fürdőszobában lévő helység mérése történik. Gyakorlatilag a tál bármilyen alakja fog működni, az optimális hossznak legalább 55 cm-nek kell lennie, különben a használat során a víz szórja a szobát. Ezeket a termékeket lyukakkal gyártják a keverőnek és a süketnek, ezért előre meg kell számolni a keverő beszerelésének módját és a mosdó megfelelő méretét. A mosogatóval egyidőben kell megvásárolni, hogy azonnal ellenőrizhesse kompatibilitását. Ezenkívül ne feledkezzen meg arról, hogy a készülék és a vízellátó rendszer rögzítőelemei megfelelnek-e.

Telepítési munka

Mielőtt a mosdót a falhoz rögzítené, meg kell határozni, hogy képes-e támogatni a kiegészítő súlyt. Ha bármilyen kételye merülne fel, akkor jobb a tartószerkezet használata a készülék szereléséhez, a kényelem érdekében azonnal telepítsük a daru és a keverő telepítési utasításait.

A mosogató telepítésének munkája több szakaszból áll:

mosdókagyló

 1. Válasszon egy helyet, ahol az eszközt telepíti.
 2. A mosogató felső részének megfelelő vízszintes vonalat húzzuk meg, győződjön meg róla, hogy az épület szintjét használja, ellenőrizze a vízszintes helyzetét. A kötőelemek helyét a következő módon rendezzük el: az mosdó a felső élhez igazodik, majd egy jelölővel jelöltük a rögzítési pontokat. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a mosogató beépítési magasságának olyannak kell lennie, hogy kényelmes legyen.
 3. Ismét ellenõrizzük, hogy a mosdó magassága megfelel-e neked, ha valamit meg kell változtatnod, akkor jobb, ha ezt a munka ebben a fázisában megteheted. Azokban a helyeken, ahol lesz beépítési perforátor, készítsen lyukakat. Ezeknek kissé kisebbnek kell lenniük, mint a használt tiplik. Helyezzen be ragasztót a fúrt lyukakba, hogy erősebb kapcsolatot biztosítson, és a tüskék beakadnak beléjük.
 4. Most be kell szerelned a tálat, mert ehhez az egészségügyi csavarok csavarja az előre elkészített lyukakat. Ellenőrizze a tartó megbízhatóságát és telepítse a mosogatót. Ezután az alátéteket a csavarokra helyezzük, és lassan csavarjuk. Ne tegyen jelentős erőfeszítéseket, különben a tál felrobbanhat. A rögzítőelemeket dekoratív dugóval zárják.

Ezt követően feltételezhetjük, hogy a mosogató telepítése vége. Most be kell kapcsolnia a vizet, és ellenőriznie kell, hogy a telepítés helyesen történt-e. Ha valahol víz áramlik, akkor valószínűleg csak meg kell húzni a kapcsolatot, korábban hiányzott a tömítőanyag.

A széna és a mosogató közötti szakadék nem lehet. A rés miatt a víz leeshet a padlón, ami tönkreteheti a felületet. Ha még van egy rés, akkor a kötést szilikon tömítőanyaggal kell lezárni. A mosogató beépítése a legtöbb esetben nem nehéz. Ha minden munkát helyesen és gondosan elvégez, anélkül, hogy elhanyagolná az utasításokban leírtakat, az eredmény biztosan pozitív lesz. Megfelelően és a megfelelő helyre a mosogató rögzítésére azt jelenti, hogy meghosszabbítja az élettartamát.

A mosogató szifonok típusai

S-alakú hullámos tömlő a legegyszerűbb szifon, elvileg elég egy egyszerű mosdó, nem tartalmaz élelmiszer-törmeléket, higiéniai cikkeket vagy WC-papírt. De van egy caveat - a csatornatisztítás során a hullámosság erőteljesen mozog, és rövid idő után megszakad, nem tudod tisztítani egy kábellel. Ezért, ha gyakran kell tisztítani a szennyvizet egy lakásban, olyan kemény szifont kell használnia, amelynek fedele van lyukkal annak ellenõrzéséhez és tisztításához, és a mosogatóhoz vagy a konyhába telepített mosogatóhoz kötelező.

Készítsen kétféle merev szifont:

 • szifon palack;
 • A termékek evolúciójának csúcspontja, valamint a mosogatók-tulipánok krómozott díszítő szifon, amelynek revíziója van. Ezenkívül egy ilyen eszköz nagyon funkcionális és teljesen higiénikus. De egy ilyen szifon sokkal drágább, mint a szokásos.

Mosdókagyló beszerelése

A mosogató beépítése a saját kezű mosdókagylóval a fürdőszobában úgy történik, hogy a fali csatlakozóaljzatokat a falra rögzíti speciális zárójelben.

Tudnia kell, hogy a tulipánhüvelyet egy talapzatra állítja, akár a padlótól a mosogató aljától - nem tekintheti úgy, mint a készülék hordozóelemét! A fal felületén legalább 70 mm-es csavarokat kell elhelyezni, ezért 100 mm hosszúságú csavarokat kell használni, ha a falat gipszréteggel burkolják, és a hosszabb rögzítőelemeket a vastagabb bevonatokhoz. A tüskéknek propilént kell használni, jól illeszkedő fém horgonycsavarokat. A repedések, a páratartalom és a hőmérséklet, a fém rozsda és a polietilén PVC-kötőelemek alacsony szilárdságúak.

A tágas fürdőszobák mosdóval és talapzattal rendelkeznek. Rengeteg hely szükséges egy ilyen építéshez, mert az oszlop belsejében és alatta gyűjtik a szennyeződéseket. És a nagy WC-asztal megjelenése nem túl nagy - a tér fő részét csövek és szifon foglalja el

nyomás

Napjainkban minden szaniter készüléket kész tömítő tömítésekkel látnak el. A telepítéshez néhány egyszerű szabályt kell követnie:

 1. A tömítést csak száraz ízületeken szabad lezárni. Lehet, hogy a háztartási hajszárító előtt meg kell szárítani.
 2. Nem ajánlatos kezelni azokat a területeket, ahol a tömítés állni fog. Rögzített helyek - zsírtalanítás vízzel történő mosással, mosogatószeres kompozícióval.
 3. Paronit tömítések - kemény, sárga vagy piros színűek a fémcső és a műanyag elemek között.
 4. A műanyag csövek szélességgel vannak vágva, a pontos méretre kell vágni, ilyen munkák hiányában - csak egy speciális csővágó segítségével. Még a minimális torzítás is okozza a kötés szivárgását.
 5. A szerelés előtt a gumitömlőket szilikon tömítőanyaggal kezeljük. Az utóbbi tisztázást igényel. A szilikon és a gumi tömítés külön 3-5 évig képes lesz kiszolgálni, és ha együtt vannak felszerelve, akkor szokatlanul sok időt töltenek. Ennek az az oka, hogy ezek az anyagok hőmérséklet-ingadozása különbözik.

Ha helyesen telepíti a mosogatót, figyelembe véve ezeket a pontokat, a csatlakozások megbízhatósága garantált

Mosogató szerelési magasság

A mosdókagyló magasságának függvényében, melyet semmilyen dokumentum nem szabályoz, a padlóról 80-85 cm-re telepíthető. Tegye meg, amint kényelmesebb lesz az Ön számára - egy kis családban el lehet helyezni egy kicsit az általánosan elfogadott normák alatt, és a magas emberek számára akár fel is emelheti. Ha azonban mosogatót kell beépíteni egy talapzattal, akkor a telepítés során a magasságra kell összpontosítania.

A videó telepítése segít megérteni ezt a problémát.

Moydodyr a fürdőszobában

Napjainkban a fürdőszoba nélkülözhetetlen eleme minden otthonnak. Anélkül, hogy alapvető higiéniai eljárásokat lehet végrehajtani, csak pihentesse meleg vízben egy kemény munka után, vagy frissítő zuhanyozni. De a piperecikkeket valahová kell elhelyezni. Ezért általában van egy éjjeliszekrény a fürdőszoba közelében.

De miért nem kombinálja az éjjeliszekrényt, a mosdót és a tükröt? Így sok helyet takaríthat meg. Egy eszköz, amely ezeket a három dolgot önmagában egyesíti, fürdőszobai mosogatónak nevezzük. Meg fogjuk érteni, hogy mi ez és "azzal, amit evett".

Jellemzők moydodyra

Amint már fentebb említettük, a moydodyr fő jellemzője, hogy három dolog kombinálódik: a mosdó, az éjjeliszekrény és a tükör. De számos más megkülönböztető vonás is van, amelyek megérdemlik a figyelmet:

 1. A méret bármelyik lehet, az adott ügyfél igényeitől függően;
 2. Háromféle rögzítés létezik (később);
 3. Számos tervezési lehetőség létezik, az ügyfelek akár a moydodyr gyártását is rendelhetik tervükben;
 4. Nagyon egyszerű telepítés (bővebben bővebben később).

Most elemezzük az ilyen eszközök előnyeit és hátrányait, mert ez nélkül nem lehet megérteni, hogy szükség van-e ilyen boldogságra.

A mosdó-moidodyra előnyei és hátrányai

A moydodyr előnyeinek bemutatása nélkül:

 • Könnyű használat.

Természetesen egy tükör, egy éjjeliszekrény és egy mosdó egy helyen sokkal kényelmesebb, mintha külön lennének. Minden közel van, nincs hova menni, semmit sem keresni.

 • Méretek.

Mint fent említettük, a méretek bármelyik lehet. Ha a hely a helyiségben lehetővé teszi, akkor telepíthet olyan modelleket, amelyek nagy területet foglalnak el, és ha nincs annyi szabad hely, mint amennyire szeretnénk, akkor vannak szerényebb lehetőségek. Bármi is legyen, ez a design nagy kapacitással rendelkezik, még akkor is, ha ez egy miniatűr változat, például a szögletes moydodyr.

 • Legtöbbször a tükörben van egy további fény.

Az ilyen, látszólag egyszerű árnyalat stílus és modernitás egészítheti ki az egész szobát. Ezenkívül nagyon hasznos lesz bizonyos higiéniai és kozmetikai műveletek végrehajtása során - a könnyebb világosság egyre láthatóbbá válik.

 • Megjelenés.
  Annak ellenére, hogy a design egyszerűnek tűnik, a fürdőszoba moderboard egy exkluzív szobát is hozzáadhat. És mindegyik köszönhetően számos lehetőségnek a színek és formák számára.
 • Tartósság.

Köszönhetően a jó minőségű anyagok (és mindazok számára, amelyek a fürdőszobában állnak, általában csak ezeket használják, mert a páratartalom nagyon magas, és a terméknek legalább öt évig fenn kell tartania) lehetséges a legtartósabb felhasználás.

Mi lehetne jobb egy nő számára, mint egy tükör előtt állni, megcsodálni a haját, haját viselni, maszkot felhelyezni az arcába, talán belefulladni kedves férje karjaiba, és így tovább? És ha minden közel van, akkor még jobb - ne hagyd, hogy bármi zavart.

A kis elemek és a csővezetékek kényelmesen el vannak rejtve a fiók közepén - semmi sem lesz látható.

Most, a hiányosságokról. Ez nehezebb lesz. Őszintén szólva nehéz megtalálni őket. Ez egy nagy költség, de ha önálló standot veszel, egy mosogatót neki, és ragaszkodik a fal tükörhöz, drágább lesz. Lehet, hogy hátrányai vannak egy másik modellben, például két polcon a szekrényben, amikor a méret lehetővé teszi, hogy három vagy ilyesmi. De itt van választás. Ez alapvetően minden. Most lássuk, mi a moydodyrs.

Moydodyrov fajok

A fürdőszobában a Moydodyry típusok típus szerint vannak felosztva. Három típus létezik:

 1. A falhoz csatolva (más néven felfüggesztve);
 2. Padló (lábakra szerelve);
 3. Az alagsor (amely közvetlenül a padlóra van rögzítve cementtel vagy különleges ragasztóval).

Rögtön azt mondjuk, hogy minden lehetőségnek megvannak a saját előnyei és hátrányai. Ezért minden egyes modellt külön kell szétszerelni. De az utolsó lehetőség gyakorlatilag nem használatos a kellemetlensége miatt - aki lyukat akar a padlózatban (valószínűleg lebontani a cserépet), csak azért, hogy egy éjjeliszekrényt tükörrel telepítsen, ha felakasztható a falra, vagy csak fel lehet tenni a lábakat?

Felfüggesztett moydodyr

Tehát, a felfüggesztett verzióhoz hasonló megkülönböztető tulajdonságokkal rendelkezik (sok közülük előnyösnek tekinthető más modellekkel szemben):

 • A méretek lehetnek lenyűgözőek és apróak.
 • Egyszerű tisztítás.

Tekintettel arra, hogy az éjjeliszekrénynek nincsenek érintkezési pontjai a padlóval, nagyon könnyű megtisztítani az alatta lévő helyet - egy seprűvel borították fel, összegyűjtötték a szemétládába, és semmi gond.

A második bekezdésben ismertetett okok miatt az ilyen bútorok élettartama meghosszabbodik. És mindez azért, mert az éjjeliszekrény nem érintkezik vízzel, és a padlón lévő fürdőszobában általában sok. By the way, van előnye a pincében modell, amely kiderül, hogy az éjjeliszekrényt folyamatosan elárasztják vízzel, ami azt jelenti, hogy nem tart sokáig. Nem meglepő, hogy a beágyazott modellek gyorsan elvesztették népszerűségüket az építőipari szolgáltatások piacán.

Ebben az esetben a vásárlás során csak a megjelenést kell fizetni. Valójában a felfüggesztési modell minden tekintetben a legjobb megoldás. Ezért vásárolja meg, amit a legtöbbet szeret, ami - ahogy mondják - vonzza. Mindenesetre semmi esetre sem vásárolnak forgácslemezt vagy MDF-et, nagyon nedvességre érzékenyek. És ezeknek az anyagoknak a vízállóságáról szóló mesék üres értelmetlenek, sikertelen marketingesemények. Egy ilyen feszültség legfeljebb 5 évig tart. És akkor is, egészen addig, egy hajlított doboz lenne, amely alig áll a mosogatóhoz.

Moidodyr a lábakon

Ez a modellnek olyan megkülönböztető jellemzői vannak:

 • Nagyon könnyű előre elhelyezni.

Igaz, úgy tűnik, hogy nincs szükség rá telepíteni - beállítom és elfelejtem, de nem minden olyan egyszerű, ilyen moodydir-t még mindig hozzá kell erősíteni a falhoz. De még egy kicsit tovább.

 • Mint a felfüggesztett modellhez hasonlóan, a lábszáron lévő moydodyr nem okoz nehézséget a tisztításhoz.

Tekintettel arra, hogy az éjjeliszekrény bizonyos távolságra van a padlótól, alatta könnyű lesz tisztítani, és magának a modernek nedves lesz.

Itt már rámutatunk egy egyértelműen hátrányos helyzetre - gyakran a gyártók rossz bajokkal szenvednek ilyen modellekért. Gyakran megtalálja a fa minden lábát, amely egyszerűen megdermed az állandó páratartalomtól. Előfordul, hogy a lábak műanyagból készülnek, amely nem tud terhelni a terhelést, és három vagy négy évnyi felhasználás után (bár még kevésbé lehet, ha a műanyag rossz minőségű), egyszerűen megtörik. De az ilyen elemek helyettesítésére könnyű és olcsó lesz.

Ha úgy dönt, hogy vásárol egy moydodyr lábán, már a boltban, figyeljen a következő pontokra:

 1. A lábakat teljesen fémből kell készíteni.
 2. A modell nem lehet túlságosan masszív, mivel a csőrendszer, vagy akár a nehéz terhelésnek nem ellenálló melegítés az éjjeliszekrényben rejlik.
 3. A lábakat szilikonnal kell ellátni, amelyek védik a padlót a sérülésektől.
 4. Nincs DSP és MDF.

Ground Moidodyr

Mindezekből teljesen világossá válik, hogy az alagsoda moydodyr teljes társa a társai között. Jellemzői:

 • Megfizethető költségek (gyakran olcsóbbak, de más szempontokból kevésbé kényelmesek);
 • Nehéz telepítés;
 • A tisztítás lehetetlensége alatt;
 • Az alagsori modell hajlamosabb a vízre. Ez rövidebb élettartamot eredményez.

Ha még mindig úgy döntesz, figyelj az ilyen pillanatokra:

 1. A bútorokat nem forgácslemezből vagy MDF-ből kell gyártani.
 2. A modell nem lehet túlságosan masszív.

Ennek okait már megvizsgáltuk.

Általánosságban elmondható, hogy a modellek nagyon kényelmesen telepíthetők, a moydodyr típusától függően bizonyos speciális eljárásokat kell végrehajtani az éjjeliszekrény rögzítéséhez. Gyakran a készletben van egy utasítás, amely alapján megértheted, hogyan lehet a moydodyr telepíteni. De mindenesetre ez nagyon egyszerűen történik.

Tegyük fel, hogy már eldöntötte a moydodyr megjelenését, de még mindig sok a modell, és valahogy a legjobbat kell választania. Két további pontot kell figyelembe venni, amikor kiválasztunk - tükör és mosogató. Attól függően, hogy vásárolhat egy vagy másik modellt.

Válasszon egy tükröt

A tükör kiválasztásakor vannak olyan árnyalatok:

 1. Mérete legyen elég nagy ahhoz, hogy megfeleljen az éjjeliszekrényhez képest;
 2. A tükör keretét rozsdamentes acélból kell készíteni, pl. Műanyagból.
 3. A tükörfelületet speciális ködösítéssel kell lefedni.

Mosogató kiválasztása

A moydodyr mosogatója több változatban is elkészíthető:

 1. A pultonba illesztett modell;
 2. A modell, amelyet a tetején a fentről fel van szerelve;
 3. Olyan modell, amelynek szélei a munkafelület felett helyezkednek el.

Ebben az esetben csak a mosogató méretére kell figyelmet fordítani, mert ha túl nagy, nevetséges lesz. Vegye figyelembe magának a fürdőszoba méretét is - kis helyiségekben a tetején lévő pultra szerelt mosdó túl nagy lehet.

Mennyibe kerül a moidodyr?

Valószínűleg a legfontosabb kérdés a választás során. Tehát a legolcsóbb mintegy 2500 rubel, és a legdrágább 150 ezer rubel. Ezek funkcionalitása elvben ugyanaz. A különbségek csak a tervezésben (a drága modellekben ez a leggyakoribb szerző) és a gyártás anyaga.

Moydodyr egy fürdőszobához: változatok és független telepítés

A mai napig a fürdőszoba leggyakoribb bútorai a moydodyr. Szinte teljesen eloltotta elődje - a mosdót egy tulipán -, és határozottan elfoglalta helyét a fürdőszobában, vigaszt nyújtva, és elegáns terembe fordította. Ez arról szól, amit ebben a cikkben tárgyalunk, amelyben a vannaja.net oldalával együtt a bútorok fajtáival foglalkozunk, és megtanuljuk, hogyan kell a saját kezűkkel felszerelni egy moydodyret a fürdőszobába.

Bútor fürdőszobához: moydodyr

Moydodyr a fürdőszobában: változatok és azok jellemzői

Moydodyr kapcsolatos bútorok a fürdőszobában, egy különleges fajta nem különbözik. Ha globálisan ezt a kérdést vesszük alapul, akkor csak két fő fajtáját különböztethetjük meg: ez egy padlóalapú mosdó, amely talapzattal és falra szerelhető mosdóval rendelkezik. Ezek közötti különbség nem csak a telepítés módjában és helyén, hanem az általuk szerzett előnyökben rejlik.

 1. A padló mosdókagyló a legáltalánosabb termék ilyen típusú. Az egész a maga költségén van - egy ilyen mosogató nagyon közel áll mindenkihez. Ha beszélünk a maga előnyei, számos előnye van: Először is, a kültéri Moidodyr könnyen telepíthető (hogy ez hogyan történik, akkor beszélünk később), másrészt, lehet gyártani olyan méreteket, hogy gyakorlatilag történik. A legkisebb ilyen mosdókád szélessége mindössze 400 mm, és előre 300 mm-re nyúlik. Ha még egy kisebb modellt keres, akkor figyelmet kell fordítania a sarokba épített fürdőszobai tükörre.

Padlóra szerelt fürdőszoba modell fotó

Lógó moydodyr a fürdőszobába fotó

Közeledik a kérdés a választás a medence talapzaton, meg kell figyelni, hogy az a tény, hogy vannak olyan modellek ezek a termékek is felszerelhető egy szabadon álló vagy beépített tükör - Moidodyr a fürdőszoba tükör is egy meglehetősen nagy méretű. Rendszerint nem kis helyiségekben használják. Ne felejtsük el a tumb mosdó méreteit is - a tartományuk elég nagy. Ha szüksége van egy kis mosdókagylóra, akkor figyeljen a kerti bútorokra - maximális szélessége 900 mm. Ha többre van szüksége, akkor semmi más nem marad, hogyan kell használni a fali opciót - ez egy teljes értékű bútor, amelynek szélessége akár 1,5 métert is elérhet.

Most néhány szó az anyagokra, amelyekből a moydodyr lehet a fürdőszoba. Rendszerint laminált forgácslapot használnak, de lehetnek más lehetőségek is. A legtöbb esetben ezek kombinált megoldások - például az ilyen bútorok teste forgácslapból készülhet, és a homlokzat (ajtók) MDF-ből készülhetnek. Az utóbbi lehetőség sokkal vonzóbbnak tűnik, az ilyen fürdőszobai bútorok sokkal hosszabb ideig tartanak.

Mosdókagyló fürdőszoba fürdőszoba fénykép

Mosdó moydodyr: do-it-yourself telepítés

Tehát már megtudtuk, hogy kétféle tumba mosogató van - padló és fal (lóg). Ezek a különbségek határozzák meg a telepítési elvüket. Mindkét lehetőséget vegye figyelembe. De mielőtt megnézheted a moidydra saját kezének telepítéséről szóló videót.

1. Mint fentebb említettük, egy kültéri változatban lévő mosdókagyló felszerelése kissé könnyebb, mint a falra szerelhető. Az egész folyamat a következő.

 • Az első szakaszban szükség lesz a mosdókagyló és szükség esetén a szekrény összeállítására - az utóbbi ritka, mivel szinte minden esetben a mosdókagyló összeszerelt. Ami a mosogat, akkor meg kell telepíteni egy keverő és leeresztő szifon.
 • A telepítés második szakaszában a moydodyr a falhoz van erősítve - ha egyszerűen csak a lábakra van szerelve, akkor a megdöntés mellett fennáll a zuhanás veszélye is. Kétféle módon rögzítheti - az első esetben horgonycsavarokat lehet használni, a második esetben egyszerűen szilikonnal ragasztani a falra. Mindkét esetben a tartó megbízható. A mosdókagylónak a szekrényhez történő rögzítése sokkal könnyebb és gyorsabb, mint egy horgonyról történő felszerelés. Fehér szilikon szivattyúzódik a fal és a mosogató közötti résbe, majd egyszerűen megnyomja a falat, és 5-6 órán át változatlan helyzetben marad. Ennek az előnynek az az előnye, hogy a mosás folyamatában a víz nem áramlik a moydodyr felett.
 • A munka utolsó szakasza a moydodyr telepítése, vagy inkább a vízellátáshoz és a szennyvízrendszerhez való csatlakoztatása. A keverő a gáztömítésekkel ellátott kupakanyákkal és a leeresztő szifonnal egy speciális mandzsettával csatlakozik a vízellátó vezetékekhez.

Telepítés moydodyra csináld magad fotó

2. A moydodyr telepítése a falra valójában hasonló módon történik - az egyetlen kivétel a rögzítési módszer. Mint fentebb említettük, 800-900 mm-es magasságban akasztunk fel a padlóról. Ha következetesnek és a teljes moydodyr rögzítésének folyamatát az elejétől a végéig írja le, akkor így néz ki.

 • Először meg kell jelölni a csatolási pontokat. Ez egy szintet vesz igénybe - meg kell érteni, hogy a falra szerelt mosdókagyló a lábak segítségével nem működik. A kívánt magasságon vízszintes vonal látható, amelyen a talapzaton rögzített lámpatestekkel összhangban két pont van jelölve.
 • Az így kapott helyeken lyukak fúródnak, amelyekbe horgonyhorgokat helyeznek be.
 • A horgokon lógott talapzaton.
 • További telepítési Moidodir a kezét az pontosan ugyanúgy, mint a külső megfelelője - fog süllyedni, ami után a keverő és a szifon kapcsolódik a vízellátás és csatornázás. Meg kell jegyezni, hogy ebben az esetben is szükséges a fal és a talapzat közötti kötés tömítése.

Hogyan telepítsem a moydodyr a fürdőszobában

És végeredményben azt akarom mondani, csak egy dolog - nem számít, mit választott, mint moydodyr a fürdőszoba, figyeljen az összeszerelő szekrények. Rendszerint az ilyen termékeket az eladók és a raktárak erőfeszítései közvetlenül a raktárba összeszerelik, ezért a valószínűsége, hogy bizonyos megerősítő elemeket és csavarokat nem csavarják fel, meglehetősen magas. A telepítés előtt alaposan ellenőrizni kell a szerkezet épségét, mint szétszerelni és újra fel kell venni.

A moydodyra telepítése

Moydodyr - kényelmes kialakítása a fürdőszoba, amely egy mosogató szerelt a szekrénybe. A moydodyr telepítése csak első pillantásra egyszerű feladatnak tűnik. Azonban sokszor a tapasztalatok és a professzionális felszerelések nélkül a fogyasztók nehézséget okoznak a telepítésben. Javasoljuk, hogy ne vesztegesse az idõt és az idegeket, hanem használja a cég szakembereinek segítségét: "A mester ügye fél." Rendelje meg a moydodyr összeszerelését és felszerelését most, és szerezzen hűséges vevői kedvezménykártyát!

Az árakat a moydodyra csatlakoztatására

Mit tartalmaz a moydodyra telepítésének költsége a fürdőszobában?

 • a mester távozása a Moszkvai körúton;
 • szerelési és szerelési szekrények;
 • a mosogató felszerelése a szekrény lyukába;
 • szifon telepítés;
 • a keverő felszerelése;
 • csatlakozás a csatornahoz;
 • csuklós tükör (ha van).

Felhívjuk figyelmét, hogy számos szolgáltatás nem kötelező, külön fizetendő az árlista szerint:

 • csőszerelés (ha a telepítést új helyen végzik);
 • a régi mosogató vagy moydodyra bontása;
 • a világítóberendezés kimenetének felszerelése;
 • lezárva a mosogatót.

A moydodyrov típusai:

Cégünkben a varázslóval számos moydodrovot telepíthet - a padlóról a szereltre. Mi a különbség?

Előnyök

tiszta és udvarias mester szlávok;

saját szakmai eszközt használunk;

Moszkvában és Moszkva környékén dolgozunk;

kedvezmény a szokásos ügyfelek számára.

Együttműködési rendszer

az alkalmazást a weboldalon vagy telefonon hagyja;

válasszunk egy ingyenes szakembert;

a mester elvégzi a munkát a kijelölt napon;

Ön elfogadja a munkát és fizet.

Még mindig kapcsolódnia kell a moydodyrhez? Várja a hívását!

A moydodyra telepítése

Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül és 40% -ot takarít meg!

 1. Töltse ki az alkalmazást
 2. Vásároljon árajánlatot a mesterektől
 3. Válasszon művészeket ár és vélemény alapján
Rendelés beszerelése moydodyra

Nézze meg a házat - Moszkva Prospekt Mira 184-1

Visszajelzés a feladatról

Indulás a házhoz - 5. Parkovaya Street, 52, Moszkva, Oroszország

Visszajelzés a feladatról

A munkát hatékonyan és gyorsan végezték!

Nézze meg a házat - LCD "Butovo Park", d. 20/2

Visszajelzés a feladatról

A munkát és a mesterek elégedettek! Mindenkinek tanácsot adok!

Indulás a házhoz - Fonvizina utca, 2/14, Moszkva, Oroszország

Visszajelzés a feladatról

Minden jó! Minőség és gyors!

Nézze meg a házat - st. Tsiolkovsky, 7, Moszkva, Oroszország, 125362

Visszajelzés a feladatról

Roman, nagy mester, ismeri a cuccát! Jól működik és nagyon tisztességes. Ajánlom!))

 1. Hasonlítsa össze a kifejezéseket, és válassza ki a legjobbat.
 2. Visszajelzés csak az érdeklődő szakemberektől
 3. Ne pazarolja el az időt a közvetítőkkel való kommunikációban

Ha telepítenie kell a "Moidodyr" programot, forduljon a tapasztalt mesterekhez a YouDo-ra regisztrált segítségért. Mindazok az előadók, akik szolgáltatásaikat a webhelyen kínálják, széles körű tapasztalattal rendelkeznek. A szolgáltatás éjjel-nappal elérhető, így a varázsló bármikor hívható.

A szakértők Moszkvában és határain túl is dolgoznak. Ezért képes lesz arra, hogy kiválasszon egy közeli mestert, és a meghatározott időpontban érkezzen meg a meghatározott címen.

A mosogató és a szekrény felszerelése

A YouDo-ra regisztrált vízvezeték-szerelők használják a modern felszereléseket és eszközöket. Ez lehetővé teszi a mosogató beépítését a fürdőszobába és a vízellátáshoz való kapcsolódás lehető leggyorsabban és hatékonyabban.

A "Moidodyra" beépítése a fürdőszobába több lépésből áll. Számuk és végrehajtási sorrendjük függ a mosdó típusától, amely padlóra szerelhető vagy szerelhető.

A "Moidodyr" telepítése a vízellátó rendszerhez való csatlakozással a következő munkákkal jár:

 • szerelési és összeszerelési szekrények
 • mosdókagyló
 • a felszerelt berendezések csatlakoztatása a vízellátó és szennyvízrendszerhez
 • a varratok és kötések kezelése tömítőanyaggal
 • tükörrel ellátott szekrények rögzítése, egyéb kiegészítő szolgáltatások végzése

A padlóra szerelt "Moidodyrov" felépítése némileg egyszerűbb, mint egy mosdókagyló falon való rögzítése a fürdőszobában. Ugyanakkor mindkét típusú Moidodyr mosogató beépítése azonos módon történik, és a különbség csak a rögzítés módjában áll.

Azok a mesterek, akik a "Moidodyr" -et szerelték fel, 10-20 cm magasságban telepítsék őket a padlóról. Mielőtt ilyen "Moidodyrov" -ot telepít a fürdőszobában, a szakemberek megjelölést és jelöléseket helyeznek a falra a kötőelemek rögzítéséhez. A "Moidodyr" telepítésének végső lépcsője a keverők összeszerelése, a szifon és az összekötő szivattyú a közművekhez.

Mindezeket a munkákat gyorsan és hatékonyan végzi egy tapasztalt vízvezeték-szerelő, akinek a szolgáltatásait a YouDo-ra megrendelheti. A helyszínen regisztrált előadók leszerelik a meghibásodott vízvezetékberendezéseket, felszerelnek egy csapot, WC-t, és gyorsan behozzák a fürdőszobát a megfelelő formába.

Miért érdemes segítséget kérni a tapasztalt YouDo előadókhoz?

Ha nincs elég tapasztalata, ne próbálja meg magának a mosogatógépet felszerelni, és ezt szakembereknek bízza. Rendelkeznek:

 • a szükséges felszerelést és fogyóeszközöket, amelyekre a telepítés során szükség lesz
 • sokéves tapasztalattal rendelkezik a szaniter felszerelések telepítésében a házban és a lakásban
 • olyan szakmai ismeretekkel rendelkezik, amelyek nemcsak a tükörrel ellátott mosdókagyártól, hanem a vízellátó és szennyvízrendszerhez való megfelelő csatlakoztatását is lehetővé teszik

A vízvezeték-szerelő hívása kiadható a mosogató javításához és csatlakoztatásához, miután elhagyta az online jelentkezési lapot a weboldalon. A közzététel után a lehető legrövidebb idő alatt visszajelzést kap az előadók. Csak válassza ki a legjobbat, pénzt keres, és megérkezik egy megfelelő időre.

A YouDo szolgáltatásainak megrendelésekor az alábbi előnyöket kapja:

 • átlátható közvetett feltételek mellett
 • Kedvező tarifák a "Moidodyra" összekapcsolására a szakemberek árlistáiban
 • az a képesség, hogy megrendeljék a mester távozását éjjel-nappal

Minden regisztrált Yudu nevű művész átvizsgálási eljárást kapott. Az erőforrás adminisztrációja megerősítette az összes elérhetőséget. Ezért biztos lehet benne, hogy a berendezés csatlakoztatását, javítását, karbantartását egy tapasztalt mester végzi.

Ezenkívül a Yuda megrendelésénél a "Moidodyra" telepítése kedvezően megegyezik egy ilyen előnnyel - a munka ára egyedileg számolva, ráadásul körülbelül harmadával alacsonyabb, mint az ilyen szolgáltatások átlagos piaci értéke.

Mennyibe kerülnek a moszkvai magánmesterek szolgáltatásai?

A mosdó beépítésének költsége a fürdőszobában a szükséges munka mennyiségétől és összetettségétől függ. A házban vagy a lakásban, ahol egy mosdókagyló felszerelését tervezik, műszaki kommunikációt kell készíteni. Ha nincsenek ott, a mester új csöveket telepít, ami növeli a szolgáltatás teljes költségét.

Továbbá az árat a következő tényezők befolyásolják:

 • a megbízás sürgőssége
 • távolság varázsló
 • szakmai előadó

A YouDo előadóművészeinek árlistái a fürdőszobában végzett javítások indikatív árai, összekötő mosogatók, WC-k és egyéb vízvezeték-berendezések. Megismerkedhet velük, és részletesebb tájékoztatást kaphat a szolgáltatások költségéről, forduljon szakemberhez személyesen. Beszéljen a mesterrel minden kényes időben, és minden kérdésére kimerítő választ ad.

Kérjen segítséget a YouDo előadóknak, akik Moszkvában nyújtják szolgáltatásaikat, és a "Moidodyr" telepítését magas színvonalon, rövid idő alatt és megfizethető áron elvégzik.

Moydodyr tükörrel a fürdőszobában - Kényelmes elrendezés 78 fotó

Tükrözve a fürdőszoba javításában, a bútorok kiválasztásában gondolkodunk a funkcionalitásáról, az egyszerűségről és a modern megjelenésről.

A jó mosogató és a fürdőszoba szekrényének fő jele az egyszerű használat.

A fürdőszobai bútorok piacán számos moydodyrov van képviselve, ez az, hogy a legtöbb ember megállítja a választását.

Mi az a Moidodyr?

Ez egy fürdőszobai bútor, amely egy mosdóval, egy tükörrel ellátott szekrényből és egy csuklós szekrényből áll.

Menni a fürdőszobába, azt akarom, hogy a bútorok funkcionálisak és jó minőségűek legyenek.

Az ilyen bútorok kezdetét a FÁK országaiba helyezték, a név Chukovsky - Moidodyr karakteréből származott.

Az ilyen bútorok nem feltétlenül tartalmaznak klasszikus mosdót, szekrényeket és tükröket.

Minden egyes elem lehet teljesen nem szabványos forma, így például a mosogató a falhoz rögzíthető, úgy, mintha a padlóba lenne ágyazva.

Ahhoz, hogy a mosogató közvetlenül a falhoz rögzüljön, győződjön meg róla, hogy a rögzítőelemek jól vannak megválasztva, és a fal sűrű, üregek nélkül.

Ha az oszlop a szokásos módon van, akkor a lábakon, ebben az esetben nem lesz könnyű törölni a por belsejébe, és a padlót a padlón nem lehet ilyen probléma.

Milyen anyagok a Moidodyr?

Mindenki megengedheti magának ilyen bútorokat. Az ilyen bútorok sokféle változata létezik, a legkülönfélébb anyagokból áll, innen az akvizíció során rendelkezésre áll.

Gazdasági lehetőség áll:

 • Forgácslap.
 • Műanyag.
 • MDF a zománc alatt.

A legnépszerűbb megoldás a lakkozott MDF és műanyag. Moydodyr a műanyag tartósnak tartott más gazdasági anyagok.

A legdrágább anyag a fa, ez egy fából készült bútorkészlet, amely többet fog kerülni. Ne gondold, hogy ilyen Moidodyr lesz nehéz és csúnya a szobában.

A tervezők szépen elkezdték kombinálni a vékony rétegeket fából üveggel, kővel, aminek eredményeként az ilyen bútorok nagyon szépek, modernek, esztétikusak. A gyakorlatiasság szempontjából minden rendben van, a bútorokat több réteg védő lakk borítja.

A modern, drága, szokatlan, fából készült Moidodyr kő mosogatóval néz ki. Az ilyen bútorokkal berendezett belső tér különleges státuszt szerez.

Melyik Moidodyr választani?

Nem mindig, a legszebb ilyen bútorok drágák. Nézd meg a választékot a boltokban, valószínűleg a műanyagból vagy MDF-ből készült Moidodyr szépnek, modernnek és érdekesnek tűnik.

Az ilyen bútorok kiválasztása meglehetősen érdekes, a fürdőszoba nagyon eltérő kialakításával jöhet létre. Sokan, mielőtt a fürdőszobában végzett javításokat elkezdenék, először vásároljon bútorokat, majd válassza a cserépet. Mint kiderül, egyáltalán nem hiába.

A befejező anyagok piaca sokkal gazdagabb, könnyebb a bútorok cseréjét választani, gyakran a Moydodyr az egyedi helyiségméretek szerint készül, és a választott anyagot a választott anyagokkal másképpen kombinálhatja.

Éjjeliszekrény a mosdó alá Moidodyr.

Fürdőszobai szekrények játszanak a legfontosabb szerepet - ez szolgál a tárolóhely. Lehetőség van arra, hogy minden szükséges apróságot, háztartási vegyi anyagot stb.

Nem szabad felesleges, ha a polcokat törülközők számára tervezik. Néha egy hasonló bútorok egy beépített mosodai kosárral rendelkeznek, a Moidodyrben lévő tükör pedig olyan, mint egy különálló vászon.

Így kell csatlakoztatni a fali szekrénybe, ez az opció jobban megfelel egy kis helyiségnek. Az önálló tükröket más anyagokkal, műanyaggal, fával lehet feldolgozni, festékkel festhetjük, és mozaikokkal is díszíthetjük.

Kiváló megoldás a fürdőszobában lesz a bútorok Moidodyr. Nagyszerű lehetőséged van arra, hogy a bútorokat kedvenc színeidbe illesszük, szép, érdekes belsővé tegyük a szobádat, különleges státuszt adva a szobának.

Moydodyr a fürdőszobában

Napjainkban a fürdőszoba nélkülözhetetlen eleme minden otthonnak. Anélkül, hogy alapvető higiéniai eljárásokat lehet végrehajtani, csak pihentesse meleg vízben egy kemény munka után, vagy frissítő zuhanyozni. De a piperecikkeket valahová kell elhelyezni. Ezért általában van egy éjjeliszekrény a fürdőszoba közelében.

De miért nem kombinálja az éjjeliszekrényt, a mosdót és a tükröt? Így sok helyet takaríthat meg. Egy eszköz, amely ezeket a három dolgot önmagában egyesíti, fürdőszobai mosogatónak nevezzük. Meg fogjuk érteni, hogy mi ez és "azzal, amit evett".

Jellemzők moydodyra

Amint már fentebb említettük, a moydodyr fő jellemzője, hogy három dolog kombinálódik: a mosdó, az éjjeliszekrény és a tükör. De számos más megkülönböztető vonás is van, amelyek megérdemlik a figyelmet:

 1. A méret bármelyik lehet, az adott ügyfél igényeitől függően;
 2. Háromféle rögzítés létezik (később);
 3. Számos tervezési lehetőség létezik, az ügyfelek akár a moydodyr gyártását is rendelhetik tervükben;
 4. Nagyon egyszerű telepítés (bővebben bővebben később).

Most elemezzük az ilyen eszközök előnyeit és hátrányait, mert ez nélkül nem lehet megérteni, hogy szükség van-e ilyen boldogságra.

A mosdó-moidodyra előnyei és hátrányai

A moydodyr előnyeinek bemutatása nélkül:

 • Könnyű használat.

Természetesen egy tükör, egy éjjeliszekrény és egy mosdó egy helyen sokkal kényelmesebb, mintha külön lennének. Minden közel van, nincs hova menni, semmit sem keresni.

Mint fent említettük, a méretek bármelyik lehet. Ha a hely a helyiségben lehetővé teszi, akkor telepíthet olyan modelleket, amelyek nagy területet foglalnak el, és ha nincs annyi szabad hely, mint amennyire szeretnénk, akkor vannak szerényebb lehetőségek. Bármi is legyen, ez a design nagy kapacitással rendelkezik, még akkor is, ha ez egy miniatűr változat, például a szögletes moydodyr.

 • Legtöbbször a tükörben van egy további fény.

Az ilyen, látszólag egyszerű árnyalat stílus és modernitás egészítheti ki az egész szobát. Ezenkívül nagyon hasznos lesz bizonyos higiéniai és kozmetikai műveletek végrehajtása során - a könnyebb világosság egyre láthatóbbá válik.

 • Megjelenés.
  Annak ellenére, hogy a design egyszerűnek tűnik, a fürdőszoba moderboard egy exkluzív szobát is hozzáadhat. És mindegyik köszönhetően számos lehetőségnek a színek és formák számára.
 • Tartósság.

Köszönhetően a jó minőségű anyagok (és mindazok számára, amelyek a fürdőszobában állnak, általában csak ezeket használják, mert a páratartalom nagyon magas, és a terméknek legalább öt évig fenn kell tartania) lehetséges a legtartósabb felhasználás.

Mi lehetne jobb egy nő számára, mint egy tükör előtt állni, megcsodálni a haját, haját viselni, maszkot felhelyezni az arcába, talán belefulladni kedves férje karjaiba, és így tovább? És ha minden közel van, akkor még jobb - ne hagyd, hogy bármi zavart.

A kis elemek és a csővezetékek kényelmesen el vannak rejtve a fiók közepén - semmi sem lesz látható.

Most, a hiányosságokról. Ez nehezebb lesz. Őszintén szólva nehéz megtalálni őket. Ez egy nagy költség, de ha önálló standot veszel, egy mosogatót neki, és ragaszkodik a fal tükörhöz, drágább lesz. Lehet, hogy hátrányai vannak egy másik modellben, például két polcon a szekrényben, amikor a méret lehetővé teszi, hogy három vagy ilyesmi. De itt van választás. Ez alapvetően minden. Most lássuk, mi a moydodyrs.

Moydodyrov fajok

A fürdőszobában a Moydodyry típusok típus szerint vannak felosztva. Három típus létezik:

 1. A falhoz csatolva (más néven felfüggesztve);
 2. Padló (lábakra szerelve);
 3. Az alagsor (amely közvetlenül a padlóra van rögzítve cementtel vagy különleges ragasztóval).

Rögtön azt mondjuk, hogy minden lehetőségnek megvannak a saját előnyei és hátrányai. Ezért minden egyes modellt külön kell szétszerelni. De az utolsó lehetőség gyakorlatilag nem használatos a kellemetlensége miatt - aki lyukat akar a padlózatban (valószínűleg lebontani a cserépet), csak azért, hogy egy éjjeliszekrényt tükörrel telepítsen, ha felakasztható a falra, vagy csak fel lehet tenni a lábakat?

Felfüggesztett moydodyr

Tehát, a felfüggesztett verzióhoz hasonló megkülönböztető tulajdonságokkal rendelkezik (sok közülük előnyösnek tekinthető más modellekkel szemben):

 • A méretek lehetnek lenyűgözőek és apróak.
 • Egyszerű tisztítás.

Tekintettel arra, hogy az éjjeliszekrénynek nincsenek érintkezési pontjai a padlóval, nagyon könnyű megtisztítani az alatta lévő helyet - egy seprűvel borították fel, összegyűjtötték a szemétládába, és semmi gond.

 • Hosszú élettartam.

A második bekezdésben ismertetett okok miatt az ilyen bútorok élettartama meghosszabbodik. És mindez azért, mert az éjjeliszekrény nem érintkezik vízzel, és a padlón lévő fürdőszobában általában sok. By the way, van előnye a pincében modell, amely kiderül, hogy az éjjeliszekrényt folyamatosan elárasztják vízzel, ami azt jelenti, hogy nem tart sokáig. Nem meglepő, hogy a beágyazott modellek gyorsan elvesztették népszerűségüket az építőipari szolgáltatások piacán.

Ebben az esetben a vásárlás során csak a megjelenést kell fizetni. Valójában a felfüggesztési modell minden tekintetben a legjobb megoldás. Ezért vásárolja meg, amit a legtöbbet szeret, ami - ahogy mondják - vonzza. Mindenesetre semmi esetre sem vásárolnak forgácslemezt vagy MDF-et, nagyon nedvességre érzékenyek. És ezeknek az anyagoknak a vízállóságáról szóló mesék üres értelmetlenek, sikertelen marketingesemények. Egy ilyen feszültség legfeljebb 5 évig tart. És akkor is, egészen addig, egy hajlított doboz lenne, amely alig áll a mosogatóhoz.

Moidodyr a lábakon

Ez a modellnek olyan megkülönböztető jellemzői vannak:

 • Nagyon könnyű előre elhelyezni.

Igaz, úgy tűnik, hogy nincs szükség rá telepíteni - beállítom és elfelejtem, de nem minden olyan egyszerű, ilyen moodydir-t még mindig hozzá kell erősíteni a falhoz. De még egy kicsit tovább.

 • Mint a felfüggesztett modellhez hasonlóan, a lábszáron lévő moydodyr nem okoz nehézséget a tisztításhoz.

Tekintettel arra, hogy az éjjeliszekrény bizonyos távolságra van a padlótól, alatta könnyű lesz tisztítani, és magának a modernek nedves lesz.

Itt már rámutatunk egy egyértelműen hátrányos helyzetre - gyakran a gyártók rossz bajokkal szenvednek ilyen modellekért. Gyakran megtalálja a fa minden lábát, amely egyszerűen megdermed az állandó páratartalomtól. Előfordul, hogy a lábak műanyagból készülnek, amely nem tud terhelni a terhelést, és három vagy négy évnyi felhasználás után (bár még kevésbé lehet, ha a műanyag rossz minőségű), egyszerűen megtörik. De az ilyen elemek helyettesítésére könnyű és olcsó lesz.

Ha úgy dönt, hogy vásárol egy moydodyr lábán, már a boltban, figyeljen a következő pontokra:

 1. A lábakat teljesen fémből kell készíteni.
 2. A modell nem lehet túlságosan masszív, mivel a csőrendszer, vagy akár a nehéz terhelésnek nem ellenálló melegítés az éjjeliszekrényben rejlik.
 3. A lábakat szilikonnal kell ellátni, amelyek védik a padlót a sérülésektől.
 4. Nincs DSP és MDF.

Ground Moidodyr

Mindezekből teljesen világossá válik, hogy az alagsoda moydodyr teljes társa a társai között. Jellemzői:

 • Megfizethető költségek (gyakran olcsóbbak, de más szempontokból kevésbé kényelmesek);
 • Nehéz telepítés;
 • A tisztítás lehetetlensége alatt;
 • Az alagsori modell hajlamosabb a vízre. Ez rövidebb élettartamot eredményez.

Ha még mindig úgy döntesz, figyelj az ilyen pillanatokra:

 1. A bútorokat nem forgácslemezből vagy MDF-ből kell gyártani.
 2. A modell nem lehet túlságosan masszív.

Ennek okait már megvizsgáltuk.

Általánosságban elmondható, hogy a modellek nagyon kényelmesen telepíthetők, a moydodyr típusától függően bizonyos speciális eljárásokat kell végrehajtani az éjjeliszekrény rögzítéséhez. Gyakran a készletben van egy utasítás, amely alapján megértheted, hogyan lehet a moydodyr telepíteni. De mindenesetre ez nagyon egyszerűen történik.

Tegyük fel, hogy már eldöntötte a moydodyr megjelenését, de még mindig sok a modell, és valahogy a legjobbat kell választania. Két további pontot kell figyelembe venni, amikor kiválasztunk - tükör és mosogató. Attól függően, hogy vásárolhat egy vagy másik modellt.

Válasszon egy tükröt

A tükör kiválasztásakor vannak olyan árnyalatok:

 1. Mérete legyen elég nagy ahhoz, hogy megfeleljen az éjjeliszekrényhez képest;
 2. A tükör keretét rozsdamentes acélból kell készíteni, pl. Műanyagból.
 3. A tükörfelületet speciális ködösítéssel kell lefedni.

Mosogató kiválasztása

A moydodyr mosogatója több változatban is elkészíthető:

 1. A pultonba illesztett modell;
 2. A modell, amelyet a tetején a fentről fel van szerelve;
 3. Olyan modell, amelynek szélei a munkafelület felett helyezkednek el.

Ebben az esetben csak a mosogató méretére kell figyelmet fordítani, mert ha túl nagy, nevetséges lesz. Vegye figyelembe magának a fürdőszoba méretét is - kis helyiségekben a tetején lévő pultra szerelt mosdó túl nagy lehet.

Mennyibe kerül a moidodyr?

Valószínűleg a legfontosabb kérdés a választás során. Tehát a legolcsóbb mintegy 2500 rubel, és a legdrágább 150 ezer rubel. Ezek funkcionalitása elvben ugyanaz. A különbségek csak a tervezésben (a drága modellekben ez a leggyakoribb szerző) és a gyártás anyaga.

Mosogató beépítése a fürdőszobába

A Remzak cég vízvezeték-szerelőinek mosogatójának telepítése a megfizethető árak, a szerkezet megbízhatóságának és szorosságának garanciája, a szennyvízcsatorna és a vízvezeték megfelelő összekapcsolása, valamint a mosdó mosogatójának a fürdőszobában való működtetésének kényelme sok éven át.

Belföldi szolgálatunk szakmai segítséget nyújt Moszkva lakosainak!

Rendelje meg a mosdó beépítését a fürdőszobába

Miért érdemes megrendelni egy mosogató beépítését egy fürdőszobába a "Remzak" weboldalon?

 • Minden szükséges eszközzel és jó szakemberrel rendelkezünk, akik gyorsan, pontosan és hatékonyan elvégezhetik a mosogató telepítését.
 • Tájékoztatást adunk a vízvezeték-választásról
 • A megrendelő kérésére minden alkatrész beszerzését végezzük, beleértve a mosogatót (mosogatót), szifont, keverőt
 • Teljes körű szolgáltatást nyújtunk: a bontástól a mosdó beépítéséhez a fürdőszobába
 • Alacsony árak (diszkontrendszer működik)
 • A mosogató vagy a moydodyra telepítésénél garanciát vállalunk. Ha a jótállási időszak alatt hiba lép fel az elvégzett munkában, lépjen velünk kapcsolatba, hogy megszüntesse azt.

Telepítési lépések és módszerek

A mosogató beépítése a fürdőszobába mindig több alapvető lépésből áll:

 • A régi autómosás leszerelése
 • Vízcsatlakozás
 • A megfelelő vízkibocsátás biztosítása
 • Shell mount
 • Mosogató csatlakozás
 • A helyes vízellátás beállítása
 • Teljesítményvizsgálat

Bizonyos esetekben szükség lehet a régi mosogató eltávolítására, és egy újabb cseréjére.

Milyen módokon telepíthető a mosogató? Néhány alapvető telepítési módszer létezik:

 • A tartószerkezet - függő mosogató speciális fémbevonattal rögzítve van a falhoz.
 • A szekrényen (a mosdó a szekrénnyel - ez már moydodyr) - a mosdó biztonságosan rögzítve van a szekrény asztalára és rugalmas tömlőkhöz csatlakoztatva minden kommunikációhoz.
 • A félpótkocsira vagy a talapzatra - a mosogató tálca jól rögzítve van a falhoz, és a talapzat vagy a félpótkocsi közvetlenül mellette van elhelyezve.
 • A lógó polcra - a mosogató egy speciális polcon tárolódik, ahol különféle piperecikkeket is lehajthat.

A fürdőszoba mosogatójának a legmegfelelőbb felszerelése az Ön személyes preferenciáitól, a szoba kialakításától és a helyiség méretétől függ. Szakembereink szükség esetén meg tudják állapítani, melyik telepítés lesz a legjobb az Ön esetében.

A mosdó beépítésének költsége a fürdőszobában

Mi befolyásolja a mosdó beépítésének végső költségét a fürdőszobában? A telepítés és a csatlakozás ára függ a kiválasztott mosogatómodelltől, a munkák listáján: vajon a régi mosogató és a csaptelep leszerelése és újrahasznosítása szükséges-e kiegészítő szolgáltatások: szilikon tömítés, anyagbeszerzés, falkészítés. Az alábbiak a hozzávetőleges árak.