Legfontosabb > Bútor

Bútorszerelés
Moszkvában

A moszkvai kapitány szabadon indul

A moszkvai gyűrű mesterének indulása 100 km-re

Bútorszerelés 450 dörzsölés / óra

A konyha összeszerelése 900 rubel / óra

Szolgáltatások "mester egy óra" 500 rubel / óra

Háztartási gépek beszerelése 990 rubelből

Szeretné tudni a pontos árat? Hívjon minket!

Videófigyelések

Összegyűjthetjük az összeset
bútorok és konyhák típusai

Ingyenes
a mesterek távozása

i A jótállás befejeződött
munka

a munkád költségén már keresztül

5 percig

Vélemények

Üdvözlet! A nevem Valery. Szeretném megosztani a szervezetem egy szakértőjének munkájával kapcsolatos benyomásaimat: "Nincsenek problémák a házban".

Hatalmas emberi köszönet Péternek, a bútorgyártó mesterének. Udvarias, fiatalember, aki ismeri az üzletét.

Bútoraink egy igazi profi Vitaly Brazhnikov csodálatos kezébe esettek! A mester dolgozott

Bútorok vásárlása a fürdőszobában, a tulajdonosok a lakás érdekli, hogy a ruhásszekrény, éjjeliszekrények és egyéb termékek szolgálják a lehető leghamarabb. Csak a bútorok megfelelő felszerelése és felszerelése garantálhatja hosszú távú működését. A megvalósítás nem lehetséges a bútorok, a fajták, a célok széles körű ismerete nélkül.

A szabványos fürdőszobai bútorkészlet a következő termékekből áll:

- a mosogató felett lévő tükör;
- éjjeliszekrény törülközők, háztartási vegyi anyagok tárolására;
- fali szekrények;
- oszlop vagy szekrényes tok.

Természetesen a szoba méretének köszönhetően a készlet jelentősen eltérhet. Egy kis fürdőszobában, fürdőszobával kombinálva, lehetetlen telepíteni az összes fenti terméket. De egy nagy fürdőszobában számos további elemet lehet telepíteni. A bútorok behelyezése a fürdőszobába csak szakértőkre bízható, mert a bútorok élettartama a telepítési szabályok betartásától függ.

Hogyan válasszunk bútorokat a fürdőszobában, attól függően, hogy milyen típusú?

A fürdőszobai bútorok mindegyike különféle anyagokból készülhet, de jobb, ha azok előnyben részesítik azokat, akik elviselik a magas páratartalmat.

A fürdőszobai bútorok telepítése az alkalmazott támasz típusától függ. Vannak keretek, lábak, pincék termékek és lógó bútorok. Mindegyik típusnak előnyei és hátrányai vannak, ezért jobb, ha egy szakember szolgáltatásait választja ki a megfelelő tételek kiválasztásához és telepítéséhez.

A kerekeken lévő szekrények és szekrények könnyen mozgathatók, amikor tisztításra van szükség: a bútorokat bárhol a helyiségben lehet elhelyezni. A bútorlábak jelenléte lehetővé teszi, hogy könnyedén tisztíthassa alatta, csővezetékek és vezetékek kivitelezéséhez. A földszinti termékek közvetlenül a padlóra vannak felszerelve. Az ilyen bútorok csodálatosnak tűnnek, de a víz gyakran gyűlik össze, még akkor is, ha nincs köztük rés a padló és az alagsor között. A legjobb megoldás - lógó bútorok. Fali szekrény használata esetén a fürdőszoba padlója szabadon marad.

Bútorok felszerelése a fürdőszobában szakemberek által

Ha kapcsolatba kíván lépni a "házon belüli problémákkal", nemcsak hasznos tippeket kaphat a bútorok kiválasztásánál. A fülhallgató beszerelését a fürdőszobában és bármilyen más bútorokat szakértők végeznek órák alatt. A független munka ebben az esetben elfogadhatatlan. Még egy szerszámmal sem lehet garantálni a bútorok helyes összeszerelését és felszerelését, mivel minden egyes bútornak számos funkciója van a telepítés során. Például elfogadhatatlan a masszív felfüggesztett szerkezetek felhelyezése a gipszkarton falaira - az anyag egyszerűen nem tart ilyen nagy súlyt.

Bútorszerelési szolgáltatások megrendeléséhez csak 8 (499) 322-13-11 telefonszámot kell hívnia. Elég, ha felveszi a telepítő érkezési idejét és fizet a szolgáltatásaiért. A fürdőszoba összeszerelésének és felszerelésének költsége közvetlenül függ a tárgyak számától, a beépítési jellemzőktől és egyéb tényezőktől. A hívás során csak a munkamennyiség jelentésére van szükség, és a vállalat diszpécsere a szolgáltatások költségét hívja. Mindenesetre az ár alacsony lesz, de a bútorokat sokáig ki lehet használni.

A cég dolgozóinak algoritmusa "A ház problémái" NO "

A leginkább időigényes folyamat a falakra szerelt bútorok telepítése és szerelése. A szakember az előzetes jelölést a falon végzi, további technológiai lyukakat készítenek a kötőelemekhez. A munka szükségszerűen használt perforátor. Különösen problémás a gipszkarton falához erős polcok vagy szekrények. Ehhez meg kell tudnia választani a legmegfelelőbb kötőelemeket. A telepítés megkönnyítése érdekében a legtöbb esetben a bútorokból eltávolítják az ajtókat, polcokat és kiegészítőket, amelyeket később telepítenek.

A fürdőszobában lévő tükör a hatalmas tárgyak felszerelése után csatlakozik. A tükröket általában csavarokkal, csavarokkal vagy ragasztóval rögzítik. Bútorok telepítése a lakásban megköveteli az olyan eszközök kezelését, mint a fúró és a lyukasztás.

Azáltal, hogy a munkát szakemberekhez bízza, teljes mértékben támaszkodhat a szakmaiságra. A jól ismert gyártók bútoraival szerzett tapasztalat évekig sikeres és megbízható telepítést biztosít. A bútorok önálló telepítése a lakásban teljesen elfogadhatatlan, mert a nem szakmai munka során könnyen elkápráztathatja a drága tárgyakat.

Bútorok javítása a fürdőszobában

Még a legmagasabb minőségű termékek is gyakran nem ellenállnak a nagy páratartalomnak a fürdőszobában: a felületek megduzzadnak és deformálódnak, az ajtók nyithatók, az anyag rétegez. Az új bútorok vásárlása túl sokat fog kerülni, és a szekrények vagy polcok javítása a fürdőszobában nem lesz sikeres.

Sokkal helyesebb a "Problems-in-the-House.NET" kapcsolatba lépni, akinek szakemberei elvégzik a bútorok javítását. Vízszivárgás esetén néhány hónappal a vásárlás után szükség lehet a bútorok javítására!

A munka elkezdéséhez meg kell szárítani az elemeket, majd csak a helyreállításhoz kell folyamodnia. A magas páratartalom miatt a tartozékok elsősorban romlanak. Ez kinyílik, amikor kinyitja a szekrény ajtaját, a fiókok szorosan mozognak, a rozsda fém elemeken jelenik meg.

Minél előbb fordul a javító szakemberhez, annál kisebb lesz a javítás költsége. De még a leginkább elhanyagolt esetekben is fel kell venni a kapcsolatot a "Nehézségeket NEM" -kal, mivel a javítások kevesebbet fognak vásárolni.

Bútorok telepítéséhez szükséges szolgáltatások a lakásban

A házon belüli bútorok beszereléséhez - a személyzet elvégzi a házban lévő termékek összeszerelését és felszerelését. Hatalmas ruhásszekrény, sarokkanna, konyhai készlet - bútorok beépítése a szobában néhány óra alatt szakértők végeznek.

Ne kockáztasd meg a drága termékeket, és próbáld meg magad telepíteni a bútorokat. Csak a szakemberek, mint gyerek tervezőként. A megfelelő készségek és eszközök nélkül még a részletes utasítások sem segítenek. Emellett az új bútorok gyakran hiányoznak technológiai lyukak vagy kötőelemek.

Csak egy tapasztalt bútorgyártó garantálhatja a gyors és kiváló minőségű összeszerelést. A munka sikeres megvalósításához elegendő tapasztalat és tudás szükséges. A Probléma alkalmazottai - - a-House.NET szolgáltatás minden olyan bútor összeszerelését biztosítja, amely évekig tart.

Bútorok felszerelése a fürdőszobában

Bútorok behelyezése a fürdőszobába meglehetősen bonyolult folyamat. Ehhez nem csak az előzetes gondolkodás és tervezés szükséges, hanem fontos megérteni, hogy milyen típusú bútorokat telepítettek és telepítettek, hogyan építették be a fürdőszobai bútorokat, és milyen összetevőkre van szükség a folyamatban. Próbáljunk együtt kitalálni, hogyan kell helyesen telepíteni a bútorokat a fürdőszobában, és kezdetektől fogva kezdeni - az ilyen típusú helyiségek bútoraival.

Melyek a fürdőszobák fajtái?

Egy tipikus fürdőszobai bútorkészlet a következő elemekből áll:

 • Tükör a mosogató felett egy további polccal vagy anélkül;
 • Éjjeliszekrény mosóeszközök vagy törölközők tárolására;
 • Kabinet típusa;
 • Eset eset vagy oszlop.

Az éjjeliszekrények és a szekrények lábakon, speciális kerekeken, különféle típusú támasztékokkal - csuklósan vagy csavarral lehetnek. A fürdőszobai bútorok helyes beszereléséhez minden árnyalatot figyelembe kell venni, ezért leírjuk az egyes típusokat:

 • A lábakon nagy mennyiségű bútor található, hogy a padló és a szekrény vagy a szekrény alja között szabad hely áll rendelkezésre, melynek köszönhetően a helyiség tisztítását nem akadályozza a tárgyak mozgatása helyről a helyre, valamint a kommunikációs elemek elrejthetők a tér alatt, a belső csövek, huzalok, tömlők benyomásának megrongálódása;
 • Kerekek a lábak helyett a bútorok használatát még kényelmesebbé teszik - a kerekekkel ellátott bútorok szükség esetén könnyedén feltekerhetők;
 • Az alagsorban a bútorok közvetlenül a padlóra kerülnek. Ebben az esetben a légrések hiánya fontos - akkor a kondenzátum nem fog felhalmozódni a szekrény vagy a szekrény alján. Igaz, hogy a felület még mindig nedvessé válik - különösen az árvíz vagy a víz gyakori felhalmozódása esetén;
 • A függőleges bútorszerkezetek maximális kényelmet biztosítanak, és ideális megoldást jelentenek a kis méretű helyiségekben is - a bútorok a falfelülethez vannak rögzítve, így a padló teljesen szabadon marad.

Természetesen az egyes bútorok sajátos jellemzőkkel rendelkeznek a beépítéssel és az elhelyezéssel kapcsolatban, ezért egy adott készlet megvásárlása előtt gondoljon arra, hogy ésszerűen használja a saját fürdőszobájában választott bútor típusát.

A főbb szakaszai a bútorok beépítése a fürdőszobában

 • Kezdje el a fürdőszobai bútorok beszerelését a mosdókagyló alatti szekrények beszerelésével. Győződjön meg róla, hogy előzetesen felírja a rögzítési pontokat. Ez a következőképpen történik: az éjjeliszekrényt a falfelület közelében helyezzük el, és a jelölések a jelölésekkel vagy speciális ceruzával ellátott helyeken készülnek.
 • A következő lépés a kötőelemek munkahelyi lyukaként. Ehhez használjon ütést. Az első mosogató megerősödik, majd rögzítse a szekrényt. A nagyobb stabilitás érdekében az ilyen típusú éjjeliszekrények a falhoz és a padlóhoz vannak rögzítve. Fontos: az ilyen bútorok hátsó falai gyakran gipszkartonból készülnek, és ehhez az anyaghoz speciális kötőelemek szükségesek.
 • Miután az állványt szilárdan rögzítették - rá tudsz nyitni az ajtókat és a szerelvényeket. Az ajtóknak további beállításra van szükségük - csavarokkal lehet elvégezni.
 • Ezután lépéseket tehet a tükrök és a csuklós bútorok telepítéséhez. A bútorok beépítése a fürdőszobába szerelt típusokhoz különös figyelmet igényel a kötőelemek szilárdsága, valamint bizonyos készségek az építőszerszámmal - fúró, lyukasztó, fúró.

Fontos! Ne feledje, hogy semmilyen esetben sem lehetetlen a masszív csuklós bútorszerkezeteket a gipszkarton felületére szerelni - ez az anyag nem képes ellenállni a külső súlynak.

 • Csatlakoztassa a csuklós bútorokat speciális betétekkel az előzetesen elkészített technológiai lyukakba. Először is meg kell erősíteni a fő keretet, és csak ezután kell a polcok, ajtólapok és kiegészítők beszereléséhez.
 • A tükrök felszerelését a szabályoknak megfelelően is meg kell valósítani - a szerelési magasságot, a rögzítés helyét alaposan mérik, a vizsgálati felszerelést elvégzik. A tükröket különböző módon szerelték fel: csemperagasztókra csavaroztak, vízálló építési szalaggal rögzítve. Fontos megjegyezni, hogy a tükrök ragasztásra csak a befejező munkálatok előtt lehetségesek a falfelületeken, ha a falak már kész bevonattal rendelkeznek - a tükröket csavarokkal vagy szalaggal rögzítik.

Beszéltünk részletesen arról, hogyan kell a bútorokat a fürdőszobába felszerelni, de mi van, ha idővel a beépített gyönyörű bútorok javításra szorulnak?

A bútorok javításáról a fürdőszobában

A fürdőszobai bútorok javítása gyakran szükséges, mert a nedvesség állandó hatása alatt a legrezidonebb bevonat is összeomlik, és az alapanyag elkezd deformálódni és duzzadni. A megnövekedett páratartalom miatt az összekötő elemek is károsodhatnak, és a gyönyörű éjjeliszekrényén az ajtók elkezdenek zörögni, kinyitni és bezárni, és a termék sarkai elkezdhetnek delaminálni.

A termékek esztétikai vonzereje - a fém megdöbbenthet, a festék vagy a film hámlik, vagy csúnya repedések borítják. Azonban ne rohanjon, és ne fusson a boltba egy új készlethez - olcsóbb lesz a sérült környezet javítása.

A bútorok felújítása a fürdőszobában, ha arról beszélünk, hogy megerõsödött a meglazult rögzítés, önmagában is lehetséges, de minden más esetben a legjobb, ha szakemberekhez fordulunk - a nedvességgel telített bútorok tõkemaradást igényelnek, ami otthon nehezen kivitelezhetõ.

Néhány napig eltarthat a bútorok száradása, és csak azután, hogy teljesen megszárad - megkezdi a restaurációt és a kozmetikai munkát. A javítás után teljesen hasznos lesz a termékek speciális masztixokkal és készítményekkel történő befejezése, amelyek növelik a nedvességállóságot.

Ezenkívül a javítóműhelyekben a szekrények, szekrények, polcok díszítő bevonásának teljes helyreállításával segíthet.

Vízvezeték-szerelő a házon, a fürdőszoba és a WC bútorainak összeszerelése és felszerelése.

A bútorok behelyezése a fürdőszobába egy teljesen eltérő telepítési módszer, mint a hagyományos bútorok. Miért? Mivel nincsenek csapok, csövek és egyéb speciális eszközök a szobákban.

Ezért szolgáltatásaink a professzionális kézművesek szolgáltatásait kínálják, akik a fürdőszobai bútorok összeszerelését végzik.

Különböző fürdőszobai bútorok

A szabványos elem egy sor ilyen beltéri elem, amelyet általában vásárolnak bútorok beszereléséhez a fürdőszobában:

 • Oszlop vagy szekrényes tok;
 • Hinged típusú szekrények;
 • Egy éjjeliszekrény, ahol törölközőket és takarítóeszközöket tárolnak;
 • Tükör, amely a mosogató felett helyezkedik el (lehet egy további polccal is).

Azt is meg kell jegyezni, hogy a fürdőszobai bútorok helyes összeszerelése attól függ, hogy figyelembe veszik-e az egyes belső tér minden árnyalatát és a fürdőszobai berendezések megfelelő lépéseit.

Mesterek képzése

Mi a legjobb módja a fürdőszobájának felszerelésére?

Ennek a kérdésnek a kezelése segítséget nyújt cégünk mestereinek. A fürdőszobában mindenféle munkát elvégeznek, attól a tanácsoktól kezdve, hogy hogyan tükrözze megfelelően a tükröt az éjjeliszekrény létrehozására irányuló gyakorlati intézkedésekre.

Szolgáltatási központunk munkatársai kiváló minőségű és hatékony munkát mutatnak, mindig a legmagasabb szinten maradnak, annak köszönhetően, hogy széles körű tapasztalattal rendelkeznek e szolgáltatási szektorban.

Szolgáltatásaink listája és minősége

 • Minden mester, aki a legmodernebb eszközöket használja annak biztosítására, hogy bármilyen típusú munkát gondosan és professzionális szinten végezzen;
 • A szerelés során mindig figyelembe veszik a szerelés és a szerelés minden fő szempontját;
 • Telepítsük a fürdőszobához szükséges keverők, mosdók, zuhanykabinok, daruk és egyéb jellemzők felszerelését;
 • Telepítse és rögzítse az otthoni fürdőszobai bútorokat, rögzítse a horgokat, szerelje fel a törülközőt stb.

Így nyugodtan hívhat bennünket a megadott telefonszámon:

 • 8-985-830-72-85,
 • 8-925-936-34-99,
 • 8-905-743-53-44 Vadim tanácsadó vagy e-mail kapcsolat, és a mesterünk utazni fog Önnek, tanácsot ad a szükséges berendezésekről, elvégzi a főbb szakaszokat, és gyorsan, hatékonyan és olcsóbban telepíti a bútorokat a fürdőszobába.

Annak ellenére, hogy a bútorok és a vízvezeték szerelése a fürdőszobában nem tekinthető nehéz feladatnak, a készülék károsodásának veszélye nagyszerű az önszereléssel szemben. Fogadd el, hogy nincs semmi bántóbb, mint a káros bútorok, amelyeket olyan hosszú ideig és gondosan választottál ki. Annak érdekében, hogy a fürdőszoba berendezése kellemes legyen a szem számára, és a lehető legkényelmesebb legyen - vegye fel a kapcsolatot cégünkkel. A szakértők mindent megtesznek a lehető leg gondosan és gondosan. A fürdőszobai bútorok beszerzésének ára kicsi. Sokkal jövedelmezőbb a munkatársainkhoz fordulni, mint maguknak a bútorok rendezésére, a személyes idő eltöltésére.

 • az első lépés az, hogy a szekrényt a mosogató alá helyezzük;
 • a következő lépés a lógó bútorok és tükrök felszerelése;
 • szükség esetén kisebb javításokat és vízvezetékeket cserélnek ki.

A rögzítés leggyakrabban csavarokkal vagy más rögzítőkkel történik. A fali bútorok telepítése különleges ismereteket és rendkívüli óvatosságot igényel. A fürdőszobai elemek helytelen beszerelése anyagi kárhoz és sérüléshez vezethet. A csuklós bútorok telepítésénél először a keretet rögzíteni kell, majd csak helyezze be a szerelvényeket és a polcokat.

A fürdőszobai bútorok megrendelését a cég honlapján megrendelheti. Szükség esetén vezetőnk válaszolni fog minden kérdésére. Megtudhatja, mennyibe kerül a fürdőszoba felszerelése.

Garantáljuk Önnek munkatársaink kiváló munkateljesítményét. A magas színvonalú villamos munka kedvező áron kínálunk Önnek villanyszerelőinket is!

A fürdőszobai bútorok felszerelése és szerelése

Kedvezmény 33% klubtagok számára 24.7

A klub tagjai számára kiterjesztett garancia

100% -os garantált munkaminőség

Érkezés 1 órán belül

A klub tagjai ára 1000 rubel.

Bútorok szerelése és szerelése a fürdőszobában.

Bútortermékek és szaniterek professzionális összeszerelését, valamint a fürdőszobai bútormodulok beszereléséhez nyújtunk szolgáltatásokat.

A fürdőszobai bútorok beszerelésének és összeszerelésének ára Moszkva a 01/09/2018-ban

Fürdőszobabútor javítás

Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül és 40% -ot takarít meg!

 1. Töltse ki az alkalmazást
 2. Vásároljon árajánlatot a mesterektől
 3. Válasszon művészeket ár és vélemény alapján
A fürdőszobai bútorok javítása

Webhelyünk segítségével hamar megtalálható egy magánmester vagy csapat a javítás elvégzéséhez. Csak helyezze el az alkalmazását, és néhány perc múlva ingyenes mesterek árát kapja, akik készen állnak megrendelésének teljesítésére.

Nézd meg a házat - utca Young Lenintsev, Moszkva

Visszajelzés a feladatról

Egy apa regisztrálva van, a fia és partnere csempét hoz. Az ár magasabb volt, mint a válaszban eredetileg. Amikor a helyszínen gondolkodtak, többet kiderült. Megfeleltek a határidőnek, mindent hatékonyan és pontosan elvégeztek. Mivel sok más objektum van, olyan volt, hogy kétszer nem jelentek meg, és nem figyelmeztette rá. Ismét megismétlem, hogy ez nem befolyásolta a határidőt. Rendben, figyelmes.

Nézze meg a házat - Moszkva, Michurinsky Avenue, 13

Visszajelzés a feladatról

Jó és udvarias mester is segített megváltoztatni az aljzatokat

Nézze meg a házat - st. Rokotova, 3k2, Moszkva, Oroszország, 117593

Visszajelzés a feladatról

A javítás a fürdőszobában történt. Csövek, csempe. Minden rendben van, kiváló minőségű. Tetszett mindent.

Indulás a házhoz - Lesnaya Street, 11k1, Reutov, Moszkva régió, Oroszország

Visszajelzés a feladatról

Nikolay nagy szakember, hála neki, hogy a bútorokat a fürdőszobába telepítette, még akkor is, ha problémák merültek fel a bútorokkal és a falakkal kapcsolatban

Nézze meg a házat - Moszkva régió, Korolev, mik-on Yubileiny

Visszajelzés a feladatról

Szeretnék köszönetet mondani Boris számára egy lelkiismeretes munkához, magas színvonalú és kvalifikált munkához. Borisz szintén segített a hiányzó anyagok vásárlásában, ami nagyon fontos! Nagyon köszönöm a reményt a további együttműködésre!

Nézze meg a házat - Bolshaya Cheryomushkinskaya utca - 22, Moszkva

Visszajelzés a feladatról

Javítás befejeződött. Mester - ajánlom.

Nézze meg a házat - Mytishchi, Moszkva régióban

Visszajelzés a feladatról

Borisnak köszönhetően a fürdőszoba minőségének javítására néhány kisebb probléma merült fel, a kiválasztott munkások késleltették a kész tárgy szállítását, de Boris személyesen megérkezett és azonnal javította az összes hiányosságot.

Nézze meg a ház - bejárat 1, Novokurkinskoe autópálya, 43, Moszkva

Visszajelzés a feladatról

Köszönöm szépen! Minőség, gyors, szép! ajánl

Indulás a házhoz - Khalturinskaya utca, Moszkva

Visszajelzés a feladatról

Kiváló minőségű, kényelmes kommunikáció.

Indulás a házhoz - Maria Ulyanova St., Moszkva, Oroszország

Visszajelzés a feladatról

Nézze meg a házat - Balashikha st. Szovjetek 6/17

Visszajelzés a feladatról

Jól van! Érkezett időben! Kifejezetten és kompetensen dolgozott! Tapasztalatot érez a munkában! Mindent tud! Szeretném ajánlani Sergeyt, mint kiváló mestert, aki ismeri az üzletét.

Indulás a házhoz - 2. Avtozavodsky folyosó, Moszkva 2

Visszajelzés a feladatról

Kiváló! Gyorsan és hatékonyan!

Nézze meg a házat - st. Korolev akadémikus, 4k1, 125, Moszkva, Oroszország, 129515

Visszajelzés a feladatról

Minden jó volt. Nagyon gyors és teljes

 1. Hasonlítsa össze a kifejezéseket, és válassza ki a legjobbat.
 2. Visszajelzés csak az érdeklődő szakemberektől
 3. Ne pazarolja el az időt a közvetítőkkel való kommunikációban

Rendelje meg az Uda-ban regisztrált bútorgyártók professzionális, alacsony költségű javítását. A szakértők hatékonyan és gyorsan elvégzik a munkát, bizonyítottan fogyóeszközök és tartozékok segítségével.

A fürdőszobai bútorok helyreállításához a város bármely címére hívhatja a mestert. A helyszíni megrendelések a nap 24 órájában, a hét minden napján, szünetekben és ünnepnapokon kerülnek elfogadásra.

Padló- és falburkolatok és szekrények helyreállítása

A YouDo-nál regisztrált magánszemélyek rövid idő alatt javítják a padlót és a fali szekrényeket, valamint a szekrényeket professzionális eszközök és felszerelés segítségével. A széleskörű szakmai tapasztalat és szakértelem lehetővé teszi az előadóművészek számára a következő minőségi munkát a fürdőszobai bútorok javításában:

 • beépített szekrények lebontása
 • a duzzadt bevonat helyreállítása
 • ajtózárak
 • rögzítő lábak a hüvelykhöz
 • a szekrények és a talapzat megerősítése

A fali szekrények varázslójának felszerelése a fürdőszobában megbízható rögzítők segítségével történik, ami biztosítja a teljes biztonságot. Padlóállványok beszerelésekor a szakemberek pontos számításokat végeznek, és ha szükséges, javítják a terméket.

Beépített és moduláris szekrények helyreállítása

A YouDo-ra regisztrált tapasztalt kézművesek különleges képességekkel rendelkeznek a bútoripar különböző elemeinek helyreállításában, ezért rövid időn belül megjavítják a beépített és moduláris fürdőszoba szekrényeket. Vegye fel a kapcsolatot a YouDo művészekkel, ha szüksége van a következő anyagokból készült moduláris vagy beépített szekrények minőségi és olcsó helyreállítására:

 • márvány (munkalapok, mosogató állványok)
 • Forgácslap (ajtók, polcok higiéniai termékekhez)
 • MDF (szekrények, szekrények, polcok)

A fürdőszoba beltéri, nedvességálló anyagokból készül. De bármennyire is jó minőségű nyersanyagok a szekrények és szekrények előállításához, előbb-utóbb helyreállításra szorulnak. Keressen segítséget az Uda-ban regisztrált tapasztalt bútorgyártóknak. A szakemberek kvalitatív módon képesek lesznek a fürdőkádak, a falra szerelt, a padló, a beépített szekrények, a polcok és a polcok javítására a fürdőkben, így megtakarítva az új termékeket.

Javítások listája

A Yuda-on regisztrált mesterek teljes körű szolgáltatásokat nyújtanak a fürdőszobai bútorok helyreállításához, beépítéséhez és beépítéséhez. Rendelje meg szolgáltatásaikat, ha minimalizálni kell a szekrényeket és a fürdőszoba szekrényeit. A fürdőszoba berendezéseinek javításával kapcsolatos munkák jegyzéke a következő:

 • szárító szekrények és talapzatok
 • javítva a törött kötőelemeket
 • kozmetikai restaurálás (lakkozás, festés, nedvességálló film alkalmazása)
 • zárak, mágnesek, kiegészítők cseréje
 • dekorációs elemek helyreállítása

A saját kézművesek által készített fürdőszobai bútorok javítását a termékek minőségi és teljesítményjellemzőinek figyelembevételével végzik, ami lehetővé teszi a kiváló minőségű eredményeket.

További munka

A Yuda-ban regisztrált szakemberek elvégzik a fürdőszobák bonyolultságának javítását. Rendelkeznie kell a szolgáltatásaikkal, ha sürgősen és hatékonyan végre kell hajtania a következő munkát:

 • szaniterek felszerelése és csatlakoztatása - WC-k, mosdókagylók, fürdőszobák, zuhanykabinok és egyéb szaniterek
 • háztartási készülékek csatlakoztatása - mosás, mosógép mosása
 • elektromos berendezések cseréje és felszerelése - háztartási készülékek, kapcsolók

Ha sürgősen meg kell erősíteni a szétszórt, hajlított, elveszett a folyamat az esztétikai vonzerőt a belső tárgyak a lakásban - megrendelheti a szolgáltatások tapasztalt kézművesek regisztrált Uda. A munkát megfizethető áron, kényelmes időben végezzük. A magántulajdonosok szolgáltatásainak teljes listáját ellenőrizheti az előadók. Megmondják Önnek a szolgáltatásaik optimális idejét és árait.

A magán bútorgyártók árai

A YouDo-nál regisztrált bútorgyártók minimális áron teljesítik a belső tárgyak helyreállítását az indulással minden címre. A szolgáltatások költsége széles tartományban változhat, mivel a következő paraméterektől függ:

 • a belső tárgyak típusa
 • állványok, szekrények, polcok és szaniterek állapota a parancsnok érkezésének időpontjában
 • a munka terjedelme és összetettsége
 • hardverköltség
 • a fogyóeszközök ára
 • szükség van további munkára
 • az indulás sürgőssége

Ha lakásod fürdőszobája mindig megnövekedett páratartalom, a bútorok és egyéb termékek helyreállítását rendszeresen el kell végezni. Feleslegessé válik a felesleges kiadások, és hívja a Yuda-ban regisztrált magánkezelőket, akik megfizethető áron nyújtanak szolgáltatásokat. A mesterek indulási sorrendje ingyenes. A munka ára hozzávetőleges díja az oldalon található árlistában. Töltsön be egy alkalmazást ezen az oldalon, és várja meg az előadók válaszintézkedéseit. Válassza ki a mester, aki javítani fogja a bútorok a fürdőszoba gyorsan és olcsó.

A fürdőszobai bútorok felszerelése 1000 rubelből.

Háztartási készülékek telepítése

Vízelosztó csővezeték

Vízellátó egység

A fűtőcsövek elosztása

Szivattyúk és szivattyútelepek telepítése

A GA tágulási tartály felszerelése

Vízellátó rendszerek tervezése

Fűtési rendszerek tervezése

Szennyvízrendszerek tervezése

A munka algoritmusa

Ön hívja a számot: +7 (499) 397-81-83

A mester megy az objektumhoz

Becsülje meg a munka költségeit

kezdődik
dolgozni

Tetszett mindent. Tényleg semmi, amiért panaszkodnék. A srácok mindent megtettek helyesen és gyorsan. Megsemmisült, megterhelt, hordozva. Egy rendben. Nincsenek aggodalmak és aggodalmak. Örömmel dolgozhattam velük, külön köszönet illeti! Az összes árért, ahogyan az egyezkedik.

Köszönöm a cégét, és különösen a mestereket a kiváló és hatékony munkájukért. Minden gyorsan, nagyon jó minőségű és megfizethető áron készült. Most minden kérdésre csak a cégedre fogok szólni. Örülök, hogy léteznek ilyenek. Köszönjük ismét és a legjobbat neked.

Szeretnék köszönetet mondani minden cégnek az udvariasságért, pontosságért és pontosságért! Mennyi időt töltöttem, hogy legalább valaki segített nekem! A fürdőszoba a fürdőszobában, vagy inkább a csaptelep teljesen függetlenül váltott a nagyon hideg vízről a szörnyű forró vízbe! Csak valami rémálom! Férj mindig elfoglalt a munkahelyén! Én pedig a gyerekekkel vagyok. És négy közülük van! Végül megérkezett a mester-vízvezeték-szerelő, mindent megtett, és most békében mossuk! Köszönöm szépen!

Különös jelentőséggel bír a fürdőszoba belső elrendezése, mivel ez a helyiség kezdődik az új naptól, és benne az a személy, aki egy nehéz munkanap után ellazul. A fürdőszoba kialakításában fontos szerepet játszik mindenféle bútor. A megfelelően kiválasztott bútorkészlet lehetővé teszi, hogy elrejtse a szoba nyilvánvaló hátrányait, és hangsúlyozza a nyilvánvaló előnyöket. Ha bútort szeretne a fürdőszobába felszerelni, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot - tapasztalt szakemberek segítenek kiválasztani a megfelelő készletet és minőségileg elvégezni a fürdőszobai bútorok telepítéséhez szükséges összes munkát.

Bútor a fürdőszobának meg kell különbözo, nem csak az eredeti design, hanem a könnyű használat. A fő cél az, hogy nem csak gyönyörű bútorokat válasszunk, hanem egy olyan készletet, amely harmonikusan illeszkedik a környező belső térbe. Meg kell jegyeznünk, hogy a szoba mérete nem játszik különleges szerepet, mivel tágas és kis fürdőszobán át lehet alakítani a felismerést. A fürdőszobai bútorok telepítése nem sok időt vesz igénybe, és a végeredmény minden elvárásnak megfelel. Rendelkezhet bennünket a fürdőszobai bútorok, keverők, mosdók és egyéb egészségügyi berendezések alacsony áron történő beszerelésével kapcsolatos szolgáltatási munkákról.

Bútorok felszerelése a fürdőszobában

A fürdőszobai bútorok beszerelését rövid időn belül szakembereink végzik. A privát vízvezeték-szerelő mindent gyorsan és hatékonyan telepít. A szolgáltatás ára mindenki számára elérhető.

A munka jellemzői és szakaszai

A telepítés során figyelembe vesz számos tényezőt, elsősorban a bútorok mennyiségét.

A standard fürdőszobai készlet általában:

 • a tükör
 • szekrény,
 • ceruza esetében
 • lógó szekrény
 • szekrény oszlop, féloszlop.

A dolgozó mérni fogja a szobát, és elkészíti a bekötési rajzot. A mester rendelkezésére áll minden szükséges felszerelés: perforátor, állítható csavarkulcs, csavarhúzó, mérőszalag és még sok más, ami segít a felület mérésében és a lyukak beszerelésének helyén.

Bútorszerelés során a fürdőszoba figyelembe veszi a típusát (padló, fal) és annak jellemzőit. A telepített modulok lehetnek standard, szögletes, jobb és balkezesek. Az is fontos, hogy milyen formában szállítják az árukat: összeszerelt vagy szétszerelt.

Figyelmet fordítanak más árnyalatokra. Ezek lehetnek további alkatrészek (beépített polcok, újraküldött ajtók), olyan anyagtípusok, amelyekből a testet és az homlokzatot készítik, valamint az állítható elemek (lábak, előtetők) jelenléte vagy hiánya.

A terület előkészítése után a lyukakat perforátorral fúrják. A bútorok sarkokkal és csavarokkal vannak rögzítve. Ha a falat gipszkarton burkolja, akkor további rögzítő eszközökre van szükség.

A mester állítja be az ajtókat és a csúszó polcokat. Ehhez kissé csavarja le a csavarokat, állítsa be az ajtókat és rögzítse újra a csavarokat. A végső szakaszban ellenőrizze a csatolmányt. Szükség esetén a szakember a termékek sarkait tömítőanyaggal kezeli.

Bútortermékek és egészségügyi berendezések professzionális összeszerelését kínáljuk

Cégünk a fürdőszobai bútormodulok beszerelésével foglalkozik. A szakképzett munkatársak teljes körű munkát végeznek, beleértve a mosogató és egyéb vízvezeték szerelvények beszerelését.

Csináljon egy hívást vízvezeték otthon lehet az oldalon. Ismerje meg a szükséges információkat telefonon.

Mosogató beépítése a fürdőszobába

A Remzak cég vízvezeték-szerelőinek mosogatójának telepítése a megfizethető árak, a szerkezet megbízhatóságának és szorosságának garanciája, a szennyvízcsatorna és a vízvezeték megfelelő összekapcsolása, valamint a mosdó mosogatójának a fürdőszobában való működtetésének kényelme sok éven át.

Belföldi szolgálatunk szakmai segítséget nyújt Moszkva lakosainak!

Rendelje meg a mosdó beépítését a fürdőszobába

Miért érdemes megrendelni egy mosogató beépítését egy fürdőszobába a "Remzak" weboldalon?

 • Minden szükséges eszközzel és jó szakemberrel rendelkezünk, akik gyorsan, pontosan és hatékonyan elvégezhetik a mosogató telepítését.
 • Tájékoztatást adunk a vízvezeték-választásról
 • A megrendelő kérésére minden alkatrész beszerzését végezzük, beleértve a mosogatót (mosogatót), szifont, keverőt
 • Teljes körű szolgáltatást nyújtunk: a bontástól a mosdó beépítéséhez a fürdőszobába
 • Alacsony árak (diszkontrendszer működik)
 • A mosogató vagy a moydodyra telepítésénél garanciát vállalunk. Ha a jótállási időszak alatt hiba lép fel az elvégzett munkában, lépjen velünk kapcsolatba, hogy megszüntesse azt.

Telepítési lépések és módszerek

A mosogató beépítése a fürdőszobába mindig több alapvető lépésből áll:

 • A régi autómosás leszerelése
 • Vízcsatlakozás
 • A megfelelő vízkibocsátás biztosítása
 • Shell mount
 • Mosogató csatlakozás
 • A helyes vízellátás beállítása
 • Teljesítményvizsgálat

Bizonyos esetekben szükség lehet a régi mosogató eltávolítására, és egy újabb cseréjére.

Milyen módokon telepíthető a mosogató? Néhány alapvető telepítési módszer létezik:

 • A tartószerkezet - függő mosogató speciális fémbevonattal rögzítve van a falhoz.
 • A szekrényen (a mosdó a szekrénnyel - ez már moydodyr) - a mosdó biztonságosan rögzítve van a szekrény asztalára és rugalmas tömlőkhöz csatlakoztatva minden kommunikációhoz.
 • A félpótkocsira vagy a talapzatra - a mosogató tálca jól rögzítve van a falhoz, és a talapzat vagy a félpótkocsi közvetlenül mellette van elhelyezve.
 • A lógó polcra - a mosogató egy speciális polcon tárolódik, ahol különféle piperecikkeket is lehajthat.

A fürdőszoba mosogatójának a legmegfelelőbb felszerelése az Ön személyes preferenciáitól, a szoba kialakításától és a helyiség méretétől függ. Szakembereink szükség esetén meg tudják állapítani, melyik telepítés lesz a legjobb az Ön esetében.

A mosdó beépítésének költsége a fürdőszobában

Mi befolyásolja a mosdó beépítésének végső költségét a fürdőszobában? A telepítés és a csatlakozás ára függ a kiválasztott mosogatómodelltől, a munkák listáján: vajon a régi mosogató és a csaptelep leszerelése és újrahasznosítása szükséges-e kiegészítő szolgáltatások: szilikon tömítés, anyagbeszerzés, falkészítés. Az alábbiak a hozzávetőleges árak.

Bútorok felszerelése a fürdőszobában

Áraink

Az árak a bútorok beszereléséhez a fürdőszobában és a fürdőszobában

Miért válasszon minket?

Egy vállalat, amely értékeli az összes vevőt

Miután megérkeztünk az újonnan vásárolt lakásba, egy társaságot kerestünk, hogy átfogóan javítsák a fürdőszobát és a fürdőszobát. Az a tény, hogy ez egy "másodlagos ház" minden következménnyel... rozsdás csövek, kádak a karcolásokban, régi csúnya csempe. Ezért jó szakemberekre volt szükség. A VkladyshVamhoz fordultam, mivel a cég honlapja minden szükséges információt tartalmaz az árakkal, és a vélemények jónak bizonyultak. És nem voltam tévedés a választásban. Mindent kiváló szinten végeztem, ráadásul én is részem volt: a fürdő és a WC átfogó javításának megrendelésekor ajándékba akril betétet adnak. Tehát én is mentettem elég jól, nem kellett fizetnie a helyreállítása a fürdő, bár én akartam megrendelni ezt a szolgáltatást.

Jó fürdőszoba javító cég

A régi vízvezetékek folytak, így a javítás kérdése nagyon komoly volt. Először azt gondolták, hogy maguk helyettesítik őket, de rájöttek, hogy nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszott. Úgy döntöttünk, hogy bízunk a szakértőkkel. Meghívott mesterek a "VkladysVam" cégtől. Nagyra értékelte a munka hatókörét és kiszámolta a költségeket, amelyek elégedettek vagyunk. Szeretném megemlíteni a vízvezeték-szerelő pontosságát és szakszerűségét, azonban egy nappal később átadta az anyagokat, de mindent minőségi szempontból mindent megtett.

ajánl

Nemrég költöztem egy lakóházba egy régi házban, ahol a vízvezeték állapota nagyon sajnálatos volt. Nincsenek nagy pénzügyeim, ezért gazdaságot keresett. Úgy döntöttem, hogy a fürdőszobát és a WC-t műanyag táblákkal cipelik, de aligha csináltam magam. Keresek egy megfizethető árú vállalatot. Sok vállalat azonnal visszautasított engem, mert csak a "drága" vásárlók iránt érdeklődtek. És a "Beillesztett" vállalat beleegyezett abba, hogy vállalja a munkát. Ennek eredményeképpen a javítás meglehetősen olcsó. Győződjön meg róla, hogy ismét kapcsolatba lép velem.

"Beillesztés neked" - valódi szakemberek

Kiváló szakemberek dolgoznak a cég "VkladysVam." Javítás kombinált fürdőszoba történt késedelem nélkül, és véleményem szerint nagyon jó minőségű. A munkálatok során Gennady mester türelmesen teljesítette kívánságaimat és értékes tanácsokat adott. És ez ismét bizonyítja, hogy előttem egy igazi profi. Maga a srác lelkiismeretes és művelt, és a munka költsége egészen ésszerű. Sok sikert a jövőbeni üzletében és csak elégedett ügyfelekkel))

Kiváló minőségű és olcsó

Ma elvégeztem a fürdőszoba javítását, és nagyon elégedett vagyok! Az egész folyamat gyorsan és hatékonyan zajlott. Külön köszönet Sergey mesternek. Valóban egy nagybetűvel rendelkező szakértő és csak egy jó ember. Őszintén szólva, nem számítottam arra, hogy alacsony áron ilyen kiváló minőségű leszek. Sajnos, korábban volt egy szomorú élmény. Örülök, hogy kapcsolatba léptem a céggel. Srácok, tartsd fel!

És újra, "Téged Te" a tetején!

Amikor a férjem és én úgy döntöttünk, hogy javításokat végeznénk a fürdőben, nem volt kétség, hol kell fordulnunk. Természetesen a "Insert your"! Egy kicsivel több mint egy éve már megrendeltük az akrilbélés telepítését, és elégedettek voltak az eredményekkel. És ismét a vállalat nem csalódott.
Érkezett egy szakember, segített megtalálni az anyagokat, a kijelölt napon hoztam mindent, amire szükségem volt. Körülbelül egy hét telt el minden kulcsrakész munkához, a végén nem maradt szemetet, csak egy tökéletesen tiszta és szép fürdőt.

Előnyök

HOSSZÚ TÁVÚ TAPASZTALAT

Cégünk hosszú történelemmel rendelkezik, ami azt bizonyítja, hogy olyan nehéz feladatunkkal bízhatunk, mint a fürdő helyreállítása.

HATÉKONYSÁG

Mindig megpróbáljuk a lehető leggyorsabban elvégezni a munkát, anélkül, hogy megsértenénk a javítási és rehabilitációs munkákat.

ANYAGOK

Munkánk során olyan jól ismert márkákból származó anyagokat használunk, amelyek idővel bizonyították és rendelkeznek az összes szükséges minőségi tanúsítvánnyal

MUNKA AZ EREDMÉNYRE

Nem nyereségre törekszünk, hanem olyan minőségi eredményre törekszünk, amely bárki, még a legigényesebb ügyfelet is kielégít.

EGYÉNI MEGKÖZELÍTÉS

Mindig igyekszünk egyedi megközelítést alkalmazni ügyfeleinkre, és figyelembe vennünk minden kívánságát a munkánkban.

MEGBÍZHATÓSÁG

Cégünk évek során sikerült létrehoznunk egy megbízható céget, amelyre minden helyzetben számíthat.

Fizessen egy mennyiségmérőt ma!

Dokumentumaink és tanúsítványaink

Garanciánk

MUNKAKARASZTÁS

Garanciát adunk minden munkának - 1 év. A garancia meghosszabbításával további fizetés iránti igényt kérhet

HATÉKONYSÁG

Minden munkát a lehető leggyorsabban végezzük, de minden szabványt és technológiát szem előtt tartva.

MINŐSÉGI BIZONYÍTVÁNY

Az alkalmazott anyagok tanúsítvánnyal rendelkeznek és megfelelnek a nemzetközi minőségi előírásoknak.

TAPASZTOTT MESTÁK

Cégünk mesterei tapasztalt szakemberek, akik ismerik üzleti tevékenységüket.

Tehát dolgozunk

Csak bizonyított és jól ismert márkájú eredeti anyagokkal dolgozunk, és hivatalos tanúsítványaink is vannak

Minden munkánkért tisztességes garanciát vállalunk, amely szerint készek vagyunk teljesíteni az ügyfelünknek a kijelölt garanciális időszak alatt fennálló kötelezettségeinket.

Több mint 10 éve a piacon, aminek következtében értékeljük hírnevünket, és igyekszünk teljesíteni az ügyfelekkel szembeni összes kötelezettséget

Lehetőség fizetni a munkákra bármilyen kényelmesen elérhető módon - készpénz, nem készpénz, bankkártyás fizetés

Mester munkatársaink, amelyekkel kapcsolatban a rosszul működő és a pillanatnyi nyereségre törekvő mesterek társaságunkban nem maradnak

Nagy tapasztalatokkal rendelkezünk, amelyeknek köszönhetően szigorúan dolgozunk az összes technológiának megfelelően, és csökkentsük az ügyfél kérését a garanciális esetekre.

Olyan sok munka

A nagyobb előnyök kedvéért olcsóbban vásárolnak olcsóbb, ismeretlen eredetű anyagokat, és olyan bizonytalan minőségűek, amelyeket nem tanúsítottak.

Független garanciát nyújtanak legfeljebb 5-8 évig, de a garancia igénylésével az ügyfelet mindenféle ürügytől megtagadják

A vállalatok egy vagy két évig léteznek, majd új név alatt bezárják és nyitják meg, hogy ne válaszoljanak garanciális kötelezettségeikre.

A bizonytalan eredetű vállalatok gyakran hivatalos dokumentumok nélkül dolgoznak, amelyekhez csak készpénzben lehet fizetni

Állandó személyi forgalom, ezért nem tudjuk, ki pontosan és milyen képesítéssel dolgozik a létesítményben

A nagyobb előnyök kedvéért mindent megmentenek és nem felelnek meg a technológiának, mivel tudják, hogy később nem kell viselniük a garanciális kötelezettségeket.

Fizessen egy mennyiségmérőt ma!

A fürdőszoba és toalett ajtók szerelése

A modern fürdőszoba egy többfunkciós szoba. A használatuk kényelmessége nemcsak a vízvezeték pontos munkájától függ, hanem a bútorok helyes megválasztásától és helyes elhelyezésétől is függ. A "VladyshVam" cég teljes körű szolgáltatásokat kínál a fürdőszoba kialakításában Bútor a fürdőhöz, megrendelhet mindkettőnktől és bármely más helyről, és telepítjük.

A fürdőszobai bútorokra vonatkozó követelmények

Ebben a teremben különleges mikroklíma van, ezért az itt telepített bútoroknak meg kell felelniük a következő követelményeknek:

 • Ellenállni a hőmérséklet csökkenésének;
 • Ellenáll a penészgomba növekedésnek;
 • Ellenáll a magas páratartalom "tolerálására";
 • Hosszú ideig tartani az alakot és a színt.

Ezenkívül a fürdőszobai bútoroknak kompaktnak, praktikusnak és kényelmesnek kell lenniük. A klasszikus lakosztály magában foglalja a belső polcok és fiókok, valamint a tükrös lámpatestet. Ha további hely van, akkor sem sérül a padló tároló dobozában.

A fürdőszobai bútorok típusai

Függetlenül attól, hogy a négyzetméterek mennyisége ebben a szobában nem lehet kényelmes szekrény nélkül mosdóval. Segít elrejteni a nem vonzó csöveket, és elhelyezni a háztartási cikkeket és a higiéniai cikkeket külön rekeszekben. Ezek a szekrények csúszó oldalsó és alsó fiókokkal, állítható polcokkal, elhelyezett mosodai kosarakkal vannak ellátva.

Egy másik kötelező elem egy csuklós szekrény, amelyet általában a mosogató felett helyeznek el. Egy kis fürdőszobában ez az objektum (vagy inkább az előlapja vagy az ajtók) tükörként is szolgál. A csúszó kosarakban, fiókokban, valamint az ilyen szekrény polcain kényelmesen tárolhatunk samponokat, krémeket, szappanokat, apróságot.

Magas tároló szekrények és sarokszekrények vásárolnak törülközőt, fürdőköpenyt, fürdőszobai kiegészítőket, mosószereket. De sajnos, a fürdőszoba egy standard apartman további padló bútorok nem mindig van hely.

Ajánlások a kiválasztáshoz

Az alábbi tippek segítenek elkerülni a hibákat a fürdőszobában:

 • Egy kis helyiségben válasszon függő bútorokat és vízvezetékeket. Ez hozzá fog járulni a belső világossághoz, segít a szabad tér kialakulásában.
 • Helyezze a mosdót a fürdőtől és az oldalfaltól. Ellenkező esetben nehéz lesz a tisztítás.
 • Ha a szoba padlófűtéssel rendelkezik, vásároljon bútorokat a lábakon.
 • Egy kompakt fürdőszobában, amelyet 1-2 ember használ, elegendő két ajtós és egy állítható magasságú polcot elhelyezni.
 • Ha több ember van a családban, akkor szüksége lesz egy mosodai kosárra és néhány extra fiókra.
 • Egy ablak nélküli kis szobában jobb fényes árnyalatú fényes monokróm bútorok telepítése.

A tágas fürdőszobákban szabadon mozoghat fantáziájára, és helyet biztosít a stabil, funkcionális bútorok készítéséhez, ugyanolyan stílusban: szekrények, szekrények, szekrények.

Rendelje meg a bútorok telepítését a cég "VladyshVam"

Ha megfelelően berendezett, még egy kis fürdőszoba is hangulatos és funkcionális. A fürdőszobák javítása mellett cégünk gyönyörű és tartós bútorokat kínál környezetbarát nedvességálló anyagokból, állítható lábakkal, krómozott fémből.

A szolgáltatás igénybevételéhez hívja fel vagy töltse ki az űrlapot, és szakembereink azonnal eljutnak hozzánk. Megmutatja az online katalógusunkat. Megmondja, mely szekrények és szekrények fogják használni a fürdőszobát, útmutatást adnak az árakról, és ajánlásokat adnak az elhelyezésről.

Másnap munkatársaink teljes biztonságban szállítják ki a kiválasztott bútorokat a házba, és gondosan helyreállítják. Hívás és rendelés!

Értékelje a szolgáltatás minőségét: (Még nincs értékelés)

Vízvezeték szerelése és csatlakoztatása

A helyes telepítés a megbízható szolgáltatás garanciája.

A vízvezeték összes bontásának és üzemzavarainak körülbelül egyharmadát nem megfelelő telepítéssel kezdik. Az ilyen statisztikákat a jótállási szolgáltatás szakemberei adják meg, akiknek folyamatosan ki kell küszöbölniük a helytelen telepítés következményeit.

A problémák megoldásának legmegfelelőbb módja nem azok létrehozása. Ezért az Aquanet.ru online áruházunk saját szolgáltatásait kínálja Moszkva és Moszkva területén található egészségügyi berendezések beszereléséhez, nemcsak megbízható szolgáltatást nyújtva, hanem szilárd garanciákat is nyújt az elvégzett munka minőségére, valamint a jótállási szolgáltatás kiterjesztését egy évre.

A szerviz részleggel való kapcsolatfelvétel iránti kérelem

Lehetőség van fürdőszobák, zuhanykabinok, sarokkádak, hidromasszázs berendezések és bútorok költséghatékony és minőségi beszerelésére a fürdőszobában mind a vásárláskor, mind most pedig egy kitöltött formanyomtatvány kitöltésével a Szolgáltatási Osztályhoz

Mielőtt a mestereket telepítésre hívná, kérjük:

 • Készítsen helyet a telepítési terveknek megfelelően.
 • A fürdőkád kádfallal vagy zuhanytálcával történő felszereléséhez két 1,5 méteres tömlőt kell vásárolni 1/2 anyacsavarral, a szakember magyarázza a részleteket.

Az egészségügyi berendezések felszerelésével, bontásával, javításával és előfizetői karbantartásával kapcsolatos szolgáltatások árlistája

(Árak és tarifák érvényesek 2013.12.31-ig)