Legfontosabb > Bútor

Világító fürdő: otthoni krómterápia

Színvilágítás a fürdőszobában nemcsak díszítő szerepet játszik, hanem gyógyító hatással is jár. Ezt a hatást krómterápiának nevezik.

Az előnyök

A spektrum minden színének saját hullámhossza van (elektromágneses sugárzás), és különleges terápiás hatással van az idegrendszerre.

Az egyik fénysugár pihentető, nyugtató és fájdalomcsillapító hatást fejt ki, a másik viszont élesen és serkenti.

bizonyság

A krómterápia javallatai:

 • idegrendszeri rendellenességek;
 • anyagcserezavarok;
 • pánikrohamok;
 • álmatlanság;
 • depresszió;
 • poszt-traumás fájdalom;
 • fokozott fáradtság;
 • bioritmus meghibásodása;
 • keringési és cardiovascularis rendellenességek;
 • rehabilitáció utáni műveletek.

Ellenjavallatok

A krómterápia is ellenjavallt. Leggyakrabban az egyénileg általános egészség alapján jelenik meg. Például a vörös árnyékok befolyásolják a szív működését, ami hátrányosan befolyásolhatja a magas vérnyomásban szenvedő betegeket. A hideg árnyalatok nyugtató hatásúak, így a melankolikus nem ajánlott, és a villogó fény szigorúan ellenjavallt epilepsziában.

Chromotherapy technikák

A legjobb hatás a fürdőben végzett vízkezelésekkel együtt valósul meg. A meleg víz enyhíti a stresszt, ellazítja, energikusan tisztítja és lehetővé teszi a kezelést. A krómterápia három fő módja:

A fluoreszcens terápia a fehér fény áthaladása színszűrőn keresztül, amelynek kijáratánál egy bizonyos színű gerenda képződik.

A molekuláris krómterápiában kenőcsök, gélek vagy más speciális szerek szűrőként működnek, beleértve Homeopátiás.

A vizuális terápia a képek és az egyes színű tárgyak környezete. Itt a hatás a vizuális érzékelésen keresztül történik.

A fürdősók, az aromás olajok és más ápolószerek terápiás hatással lehetnek a színezésre is. A zuhanyzók és fürdők színvilágításán túl a gyógyulást a szobák díszítésére és a további világításra is használhatja.

A spektrum színeinek hatása

Minden színnek saját terápiás hatása van.

 • A kék árnyalatok a leghosszabb hullámok, ezért erősebb hatással vannak az idegrendszerre, pihentető hatással. A bíbor az idegekre, a fájdalomra, a szorongásra és a szorongásra van hatással. A kék tökéletesen lazít és lazít. A kék nyugtatja, meggyógyítja az álmatlanságot, enyhíti a túlfeszülést, a menstruációs fájdalmat, nyugalom érzetét kelti.
 • A meleg árnyalatok, éppen ellenkezőleg, energizálják, irritálják az idegrendszert, hangot adnak. A piros ideális a fáradtsághoz, serkenti az idegrendszert, felgyorsítja a szívverést, javítja a vérkeringést, energizálja. Csökkentett nyomáson és túlhűtés mellett látható. Az arany nem annyira agresszív. A stressz enyhíti a pszichológiai kényelmet, miközben enyhíti az apátságot és a melankolást. Narancssárga árnyalatok töltik fel az energiát, stimulálják az étvágyat, segítenek az asztmában és az allergiában. A sárga stimulálja az agyi aktivitást, ösztönzi a kommunikációt, enyhíti a fáradtságot, megerõsíti. Ez a szín magas pszichológiai és mentális stresszre ajánlott, például a szekciók során. A sárga javítja az emésztést és felgyorsítja az anyagcserét, segít a fogyásban.
 • Az arany átlag zöld. A frissesség, a zöldség, az egészség, a harmónia érzetével telik. Segíti a feszültség enyhítését a szem izmokban, fáradtság, fejfájás, javítja az anyagcserét. A zöld szín nyugtató hatást gyakorol az idegrendszerre, de nem szünteti meg, mint a kék árnyalatok.

A limpelésnek jelentős hatása lehet az idegrendszerre, pihentető vagy energizáló hatással. De súlyos betegségek esetén csak kiegészítő gyógyítási eljárásként jár el, és nem önálló terápiaként. Annak tisztázására, hogy melyik árnyalatok lesznek a leghatékonyabbak, a krómterápia szakembere lehet.

Chromotherapy az Aquanet fürdőhöz

Termék kód: 00204919

Kölcsönzés dörzsölés / hó Az áru megrendeléskor történő vásárláskor válassza ki az "Online kölcsön vagy részletfizetési terv" fizetési módot.

Szállítás: 1-3 nap

Fürdő zuhanyzóval

Ajánljon barátainknak és 200 rubel kedvezményt kapjon!

Az alábbi gombok használatával készítsen visszajelzést az oldalán a közösségi hálózatokban. A megrendeléssel kapcsolatos megjegyzésekhez adjon meg egy linket a rekordhoz, vagy tájékoztassa erről a kezelőt. * A kedvezmény a több mint 3 500 rubel értékű megrendelésekor érvényes.

Nyolc ok, hogy vásárolni Aquane.Ru

Mondja meg, mi van benne.
Az oldalon felsorolt ​​összetevők:
"Aquinet chromatherapy kit, 18 színes dióda, 8 simán változó szín."
?!

- Válaszolj az online áruházvezetőre:

Az izzó mellett a fehér bekapcsoló gomb is szerepel a csomagban. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a krómterápia megrendelésekor ügyfélszolgálati kérelmet kell benyújtani, mivel ezt a terméket általában egy fürdőszobából vásárolják meg, ezért "pótalkatrészként" tekintjük.

Üdvözlünk! Milyen ellenjavallatok a krómterápiában? A fürdő költsége és időzítése a Novorossiysk Krasznodar Területre?

- Válaszolj az online áruházvezetőre:

Nincs információnk a krómterápia ellenjavalltával kapcsolatban, ha kétségei vagy aggályai vannak, forduljon orvosához.
Ami a fürdő átadását illeti, az általunk választott szállítmányozó cég moszkvai termináljával, Moszkvában, 500 rubelben szállítható. Ez az összeg egy olyan számlára illeszkedik, amely 100% -ban fizetendő a szállítás előtt, vagyis az árukat a TC-nek szállítjuk, és a szállítást Novorossiysk részére az áru fizetése után következő munkanapon rendezzük. A szállítási feltételek és költségek segítenek kiszámolni a választott TC-t, a rakomány súlyát és méreteit, melyeket tájékoztatni fogunk (ez a fürdő modelljétől függ).

Chromotherapy az Aquanet fürdőkádban - könnyen megvásárolható.
★ Hitel, részlet, szállítás és telepítés! Hívja telefonon
8 (800) 775-12-15

Krómterápia akril fürdőkhöz Triton

Az orosz gyártó akril fürdők, zuhanykabinok, csaptelepek és fürdőszobai bútorok a Triton egyre inkább a vevők iránti kereslet. Ez azért van így, mert termékeinek gyártása során a Triton megfelel a gyártási technológiának, kiváló minőségű anyagokat használ, ugyanakkor nem túltölt. Minden termék megfelel az orosz és a nemzetközi minőségi előírásoknak. A kiváló minõség mellett az összes Triton terméknek érdekes egyedi designja van. A Triton vízvezeték-termékeinek online áruházak megvásárlásával minőségi termékeket kap alacsony ár garanciával.

Az AquaGorod.ru online vízvezeték üzlete bármely termék szállítását a saját kézbesítési szolgáltatásával végzi. A megrendelést követően, a lehető legrövidebb időn belül, menedzserünk felveszi Önnel a kapcsolatot a rendelési folyamat során megadott elérhetőségi adatokkal. A menedzser képes lesz megegyezni az időzítésről és a pontos kiszállítási időről, valamint tisztázni a megrendelés fizetésének részleteit. Megrendeléseket fogadunk az internetes oldalon naponta és éjjel-nappal. A megrendelés feldolgozása hétköznapokon 09.00 és 18.00 között történik. A menedzser konzultációját naponta 09:00 és 21:00 között, valamint írásban kaphatsz egy e-mailt a [email protected] címen. Ha a megrendelést nem tudjuk elfogadni a megadott időpontban, kérjük, értesítsen minket telefonon előre.

Szállítási költség

Túl futárral történő kézbesítés.

 • A Tula-ban történő szállítás INGYENES, függetlenül az áru mennyiségétől (a szállítás a bejárathoz történik, a padlón felmerülő áruk emelése (ha szükséges) is fizetendő).

Szállítási kézbesítés Tula régióban.

 • A szállítási költség a Tula régióban 25 rubel. 1 km-re (a számítás egy irányban történik). Például, Novomoskovsk 50 km-re, a szállítási költség 1250 rubel. (50 km x 25 rubel).

Szállítmányozó vállalatok szállítása Oroszország egyéb régióiba. *

 • A Tula Terminal Transport Company részére történő szállítás ingyenes. Továbbá az ügyfél a megrendelés kézhezvételekor fizeti a Közlekedési Vállalat szolgáltatásait.

* - a szállítmányozón keresztül történő szállítás a megrendelés 100% -os előlegeinek függvénye (a részletekért vegye fel a kapcsolatot vezetőinkkel).

Javasoljuk, hogy használja a közlekedési vállalatok "Business Line" és "Auto Trading" szolgáltatásait. A szállítási költségek ezen közlekedési vállalatokon keresztül itt találhatók:

FIGYELEM! A megrendelés teljesítése a bejárathoz történik. Az áru emelésének költsége külön kerül kiszámításra.

Áruk emelése

Használhatja a szolgáltatás Emelés áruk. Cégünk munkatársai közvetlenül a lakásba szállítják megrendelését, függetlenül attól, hogy van-e lift a házban vagy sem. Ezt a szolgáltatást fizetik. A szolgáltatás költsége minden megrendeléshez külön számítódik.

A teherlift lifttel való jelenlétében a felvonó ára kétszintes.

Pickup

 • Az online áruházunkban megrendelt megrendelést saját Tula-beli futárból vehetjük fel, aki előre felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy koordinálja a pick-up napját, helyét és idejét.

fizetés

Az online áruházban az AquaGorod.ru vízvezeték-szerelvényben kiválasztja a terméket, a következő módon fizethet:

Készpénz a futárhoz A fizetés készpénzben történik a futárhoz szállításkor. Az árut, az árut és a készpénzellenőrzést, valamint a jótállási jegyet is átruházzák.

A szolgáltatások költsége *:

* A munka költsége alap (az alapár az a hely, ahol vízvezeték-felszerelést helyeznek el).

A krómterápia telepítése akril fürdőben

Tartozékok, keverők, kis árucikkek - 300 rubel a moszkvai Ring Roadon belül. Több mint 10 ezer rubel megrendelés esetén - INGYEN!

Fürdők, bútorok - a moszkvai körgyűrűtől 1000 ruból. Komplex megrendelésekkel - INGYENES!

Egészségügyi termékek, fűtött törölközősávok - 600 rubelből a Moszkvai Ring Roadon belül.

KÜLÖNLEGES ÁRAK AZ MKAD SZÁLLÍTÁSÁHOZ!

INGYENES KIFIZETÉS A BRANDS MIGLIORE, AQUANET, AQUATON!

EGYÉNI MEGKÖZELÍTÉS ÉS RUGALMAS KISKERESKEDELMI RENDSZER!

Oroszország régiói - az Ön régiójában lévő raktárban lévő áruk jelenlétében a szállítást Moszkva tarifáinak megfelelően végzik, a Moszkvában lévő szállítmányozóhoz történő szállítás ingyenes

 • A helyszínen a megrendelést követően a vezető igazolja
 • Courier, az áru átvételekor
 • A pickup ponton

Egyének és jogi személyek számára

Igény esetén számlát állítunk ki készpénz nélküli fizetésre, amelyet a bank bármely bankján vagy internetes banki szolgáltatáson keresztül lehet fizetni.

Banki átutalással történő fizetés esetén a szükséges zárszámadatokat - útlevél, számla és cselekedet - biztosítják.

Áfával számolva

GYORS ÉS PROFESSZIONÁLIS

telepítse és csatlakoztassa a vízvezetékeket!

A szolgáltatási árak kellemesen meglepni fognak!

A FÜRDŐ BEÉPÍTÉSE - 4000 dörzsölés után

A FÜRDŐ TELEPÍTÉSE - 2500 dörzsölésből

MIXER INSTALLATION - 1500 dörzsölésből

A TUSCABÁLYA BEÉPÍTÉSE - 5700 dörzsölésből

MINŐSÉG, ÓVINTÉZKEDÉS ÉS MEGBÍZHATÓ!

Tisztelt ügyfelek, szeretnénk figyelni, hogy az online áruházban bemutatott összes termékre a gyártótól függően 1-10 évig garanciális szolgáltatást nyújtunk. A jótállási időszakot, valamint a jótállási munkahelyek telefonszámát és címét a garanciális kártyák jelzik, amelyeket a termékkel együtt szállítanak.

A szolgáltatást az engedélyezett szolgáltató központok végzik. A szervizközpontok címét és telefonszámát a jótállási jegy tartalmazza.

Kromoterápia a kötőfürdõhöz (víz visszajelzés) STOP funkcióval (Franciaország)

Kromoterápia a kötőfürdõhöz (víz visszajelzés) STOP funkcióval (Franciaország)

Kromoterápia a fürdéshez (víz háttérvilágítás) LED multicolor STOP funkcióval (lehetőség a színek rögzítésére). Bármely akril fürdőbe vág.

Helyezzen be bármilyen akril fürdőbe INGYENES (Kalinyingrádon belül)

Gyártó: "SIREM" (Franciaország)

Test: Sárgaréz

Fedéllemez: d = 93 mm., Sárgaréz, króm

RGB LED-ek száma a lámpán: 19

Menedzsment: elektronikus

Glow: 7 színkombináció, amely lehetővé teszi a sima áramlást vagy bármilyen szín rögzítését.

A készlet tartalma:

- lámpa hermetikus sárgaréz testben (króm) - 1 db.

- Vezérlőegység (vezérlő) - 1 db.

- Elektronikus gomb (króm) - 1 db.

Szállítás bármely oroszországi régióba!

Részletes utasítások az önálló telepítéshez

a fürdőben.

A kromoterápia egyik jellemzője a monokromatikus háttérvilágítás a víz, hogy a színterápia nem egy színt, hanem több (általában 7), simán áramlik egymás, a színek. Élvezheti mind az összes szín "áramlását", mind az Ön által kiválasztott és rögzített színeket.

Egy alternatív lehetőség a kromoterápia számára a Star Rain kromoterápia (link).

Az online áruházunkban vásárolhat:

- A Vayer (Svájc) és a Relisan (Lengyelország) (gyártó) akrilfürdők (link)

- Fürdőszobai üvegfüggönyök (link)

- Fedélzeti fürdőkád (kaszkád) csaptelepek (link)

- Zuhanytálcák Roltechnik (Cseh Köztársaság)

- Zuhanykabinok, ajtók és kerítések Roltechnik (Cseh Köztársaság)

- Különböző hidromasszázs rendszerek az akril fürdőkhöz (link)

- Különböző lehetőségek a fürdőben lévő víz megvilágítására (link)

- Professzionális tisztítószerek egészségügyi termékekhez (link)

- Különböző hasznos "kis dolgok" a fürdőszobához és a WC-hez (link)

- Értékesítési áruk (link)

És használja a professzionális plumbers (link)

Krómterápia a kötőfürdőben

(víz háttérvilágítás) STOP funkcióval (Franciaország)

Részletes információ a kromatográfia önellátásáról a fürdőkádban, valamint az Ön számára érdeklő összes információval kapcsolatban, telefonon is elérhető:

+7 (911) 454-84-77

vagy e-mailben:

Online áruház "Hidromasszázs szolgáltatás".

A kromoterápia fő színeinek tulajdonságai:

ZÖLD: Erős frissítő, nyugtató, nyugtató hatása van az idegrendszerre és az izmokra. Csökkenti a vérnyomást, lehetővé teszi az érzések visszatérését a normális helyzetbe. Kedvező hatása van a megnövekedett vérnyomás, álmatlanság, izgatottság, neuralgia, túlzott ingerlés.

KÉK: Csillapító, fertőtlenítő és baktericid hatással bír. Lassítja a szívműködést, a vérkeringetés visszatér normális szintre. Kedvező hatással van a szívverés ritmusa, a torok és a mandulagyulladás, az álmatlanság, a fogfájás és a fejfájás, a menstruációs ciklus fájdalmainak megsértésére.

FEHÉR: Pozitív hatással van az idegrendszerre, segít eltávolítani a szervezetből származó toxinokat, javítja az agyi aktivitást.

RED: serkenti a vérkeringést és jó a szív számára. Elősegíti az emésztést, javítja az izomrendszer és az emésztőrendszer hangját. Kedvezően hat a depresszióra, a légúti problémákra, a stresszre, a hidegre, a reumára és a székrekedésre.

SÁRGA: serkenti a mozgást, a fizikai és szellemi tevékenységet. Új energiát termel, pozitív hatással van a megfázásokra, a cukorbetegségre, a rossz emésztésre, a depresszióra és a gyengeségre, a krónikus fáradtságra, a szív- és idegrendszeri rendellenességekre.

VIOLET: terápiás hatással van a mentális és fizikai stressz megtapasztalására. Stabilizálja a pszichéet, visszaállítja az érzelmi egyensúlyt. Csökkentő hatással bír, növeli az önkontroll általános szintjét. A kreatív természet jó ösztönző.

Hidromasszázs egység

Az akrilfürdő vásárlásakor az online áruház vízvezetékében kivételesen igénybe veheti az exkluzív szolgáltatást - a hidromasszázs berendezések beszerelését az egyes paraméterek szerint.

Sok vízvezeték üzleteknél a forró kádakat szabvány szerint adják el, a gyártó vagy a szállító által. Ugyanakkor az örvényfürdő ára viszonylag magas. Az online vízvezeték-kereskedelemben az összes akril fürdőkészülék standard (keret, szita, csatorna rendszer), míg csak a vízvezeték-kereskedelem kínálja a hidromasszázs oldalt és kiegészítő felszerelést az egyes paraméterekhez és különböző kombinációkhoz.

A fürdő hidromasszázs berendezéssel történő megvásárlásával maga határozza meg a berendezést. Lehet hidromasszázs, amely 6 vagy 8 fúvókából áll, míg kérésére további 6 fúvókát lehet felszerelni a hátmasszázsra.

A következő felszerelés - aero masszázs, amely 8 vagy 12 fúvókából áll (mini fúvókák).

A hidromasszázs berendezések beépítésénél az akril fürdőkben szakembereink mellett kromoterápiát is beépíthetünk - színes LED világítással és csaptelep keverővel.

Minden, Németországban gyártott berendezés 12 hónapos garanciával.

Az akrilfürdőben található hidromasszázs berendezések beszerelésére vonatkozó kérelem bármely kiskereskedelmi üzletünkben tölthető ki. A hidromasszázs berendezés betétlapjának akrilfürdőbe történő betöltését és kitöltését is töltheti le.

Mielőtt fürdőt vásárolna hidromasszázs használatával, felajánljuk, hogy megismerkedjen a különböző típusú hidromasszázs berendezések helymeghatározási rendszerével:

Hydro 6 vagy 8 fúvókák

• gyors módja a testsúlycsökkenésnek és a szervezet testének csökkentésében a testzsír és a cellulitisz csökkentésén keresztül, amely helyreállítja a megfelelő vízegyenlőt a szövetekben;
• javítja a bőr szerkezetét és színét, növeli a tápanyagok áramlását, telít meg a bőrsejteket oxigénnel, eltávolítja a szervezetből származó toxinokat, megnöveli a bőrt és az izomtónust;
• a szervezet védelme aktiválódik;
• felgyorsul a motor funkcióinak helyreállítása, növeli a végtagok és a gerinc ízületeinek mozgását;
• a hegek és a tapadások lágyulnak és mozgékonyabbakká válnak, a gyomor-bél traktus mozgékonysága javul;
• aktiválódik a vénás és nyirok-vérkeringés működése, megerősítve az edények falát, helyreállítva rugalmasságukat, és ösztönözve a felesleges folyadék kiválasztását;
• a stagnálás (stasis) hatékonyan eltávolításra kerül, az anyagcserét növeli;
• javul a test általános állapota, a hangulat emelkedik. Van egy frissességi és éles érzés;
• a hidromasszázs segít leküzdeni az álmatlanságot és elaludni.

Az Aero masszázs egy olyan hardveres eljárás, amely több ezer levegőbuborékot tartalmaz, amelyek a vízbe zuhannak. A buborékoknak köszönhetően testmasszázsra kerül sor, ami tompítja és feltöltődik. Az ember meleg vízbe merül, akkor a pezsgőfürdő működése be van kapcsolva és a fürdő vagy medence padlóján lévő lyukakból, megverte az örvényszerű erőteljes levegő-sugárokat. Az aero masszázs felszerelése teljesen biztonságos, gyakran különféle wellness kezelésekhez. Ez a fajta masszázs stimulálja a mellékvese hormonok, a pajzsmirigy, a verejtékmirigyek kiválasztását. Az ilyen típusú masszázsnak köszönhetően az idegrendszer funkciói aktiválódnak. Mindezek mellett az aero masszázs hatékony megoldás a stressz, izomfájdalom és fáradtság enyhítésére.

A shiatsu masszázs egyfajta japán masszázs, amelyet a Tokujiro Namikoshi alapít. A Shiatsu masszázs viszonylag csak a 20. században jelent meg. A Shiatsu név, a japán nyelvről az orosz nyelvre lefordítva, szó szerint "ujjlenyomatot" jelent.
Shiatsu hidromasszázs. A leghatékonyabb masszázst biztosítja. A "Shiatsu" hátmasszázs vonzó megjelenésű, és könnyen használható, hiszen a fúvókáknak a fürdő felszíne feletti minimális kiemelkedése van, szinte semmilyen nyomás nehezedik rájuk támaszkodva. Vékony, mint egy tizenkét mikrofúvóka, egy hátsó és 6 fúvókák tűi, mint például a japán pontterápia ujjai nyomása befolyásolják az akupunktúra biológiailag aktív pontjait, amelyek az összes háton, az izmok között vannak elhelyezve.

A hidromasszázs letöltés használati utasításai
A hidromasszázs berendezések letöltésére vonatkozó utasítások

Mi a krómterápia?

A krómterápia egyesíti a fény és a szín egy egészséges tulajdonságait. Hogyan befolyásolja az emberi testet?

A fény erős elektromágneses sugárzás, amely behatol az emberi bőrszövetbe, és javítja a hidromasszázs terápiás tulajdonságait. A vízi környezetben a fény ismételten összpontosul, visszaverődik és megtörik, ami nagyon hasznos a gyógyító hatás megteremtéséhez.

A krómterápiának nincs orvosi ellenjavallata, nagyjából pihentető hatása van, és magas eredményeket garantál. A központi helyet itt a fotorecepció elmélete foglalja el, így a szín és a fény egyfajta hiányzó "vitamin" az emberi test számára, ami hozzájárul a jólét javulásához.

A szín mindenfelé körülvesz minket és egyfajta egyensúly a lelkünk állapotai között. Hatékonyan hat az emberi test munkájára és tudatára. A megfelelő szín kiváló szedatív hatású, de más esetekben hatásos lehet.

A krómterápia és specifikus színei a szervezet számára a hosszú biokémiai reakciók láncolatát képviselik. Az emberi szem receptorait fényt érzékelnek, így kémiai reakciót váltanak ki, amely ezt követően mikroimpulzusokat okoz. Az emberi idegrendszer nagyrészt olyan töltetet kap, amely eléri az agyat, és felszabadítja a testünk számára előnyös hormonokat.

A kromoterápiában használt fő (világos és tiszta spektrum) színek nagyobb mértékben pozitív hatással vannak a gyógyításra.

Vörös szín. Serkenti a szívverést, ösztönzi a cselekvést, visszaállítja a pszichológiai és fizikai egyensúlyt, és nagyon jól mutatja a belső energiát.

Vörösesbarna színű. Jelentősen aktiválja testünk funkcióit, mint az étvágyat, a kreativitást és a lelkesedést.

Sárga szín. Kedvezően befolyásolja az egész testet, csökkenti az olyan érzéseket, mint a pesszimizmus, az elégedetlenség és az irritáció.

Kék szín. Segít békében és nyugalomban élni.

Világoskék szín. Megnyugtatja, ellazítja és segít a pihenni a mindennapi gondokból.

Zöld szín. Ez nagyrészt egyfajta pszichológiai egyensúly, és segít gyorsan elérni az egyensúlyt a mentális és fizikai szinten. Segít gyorsan eltávolítani a test idegi feszességét.

Violet szín. Ideális a kreatív emberek számára. Több tucatszor van, segít gondolkodni és kifejezni a gondolatait, mint például a fehér szín.

A krómterápia a hidromasszázs és az aeromasszázs csodálatos harmonikus kiegészítője, és ezzel a szervezet a legnagyobb gyógyító hatással bír.

Szeretné, hogy a fürdőkád teljes jacuzzi fürdővé váljon? Megrendelés az online áruházban VILÁGBAN NÖVÉNYEK - Cseljabinszk telepítése akril fürdőkre megbízható hidro és aero rendszer és víz alatti világítás (fényterápiával) kedvező áron megbízható garanciával és magas színvonalú szolgáltatással.

Minden szakmai tevékenységet az Akvatekhservice szerviz szakemberei végzik. Szállítás, telepítés, csatlakozás és garancia minden típusú munkára.

Meghívjuk Önt a Chelyabinsk Sverdlovsk Prospekt 33-as kiállítótermében (szemben az autóiskolával), ahol megtekintheti a kapcsolódó hidromasszázs fürdőket, többfunkciós zuhanyzókat, keverőket és öntöződobozokat. Tanácsadóink minden kérdésre válaszolnak, és javaslatot tesznek a választott fürdőmodellhez legjobban megfelelő opcióra. Várjuk Önt!

Szeretne többet tudni? További érdekes cikkek és hasznos tippek:

A fürdőnek szüksége van a krómterápiára?

Chromotherapy - a fény és a színek hatása. Minden színtónus specifikus tulajdonságokkal és pozitív hatással van az idegrendszerre. A piros szín stimuláló hatású, narancs színű - revitalizáló hatás, sárga szín - nyugtató hatás, zöld szín - pihentető hatás, igen, és a gyerekek az örömben, plop.

 • Jelentkezzen be vagy regisztráljon a hozzászólások közzétételéhez.

krómterápia - a megvilágítás különböző színei. Van egy olyan elmélet, hogy a különböző színek különböző módon járnak el egy személyen. És általában nagyon szép! miért ne!

 • Jelentkezzen be vagy regisztráljon a hozzászólások közzétételéhez.

személy szerint véleményem pénz pazarlás

 • Jelentkezzen be vagy regisztráljon a hozzászólások közzétételéhez.

Igen, a pénz pazarlása mindig rossz (

 • Jelentkezzen be vagy regisztráljon a hozzászólások közzétételéhez.

Hűvös. Még mindig nem ismerek senkit, aki nem lenne boldog. Ha gondoskodik a "romantikus" a fürdő akkor biztosan nem bánni. A legfontosabb dolog nem elfelejteni kikapcsolni a fényt a fürdőben, mielőtt bekapcsolná a krómterápiát. Itt megtagadhatja az aero masszázst (sok zaj van, de kevés zavar), ha van egy költség és pénzügy. A lámpák majdnem örökek, a diódák ugyanazok. De ha meg kell javítanod, nem hamarosan.

 • Jelentkezzen be vagy regisztráljon a hozzászólások közzétételéhez.

A gyerekek számára ez is nagyon hűvös, úgy vélik, hogy a kromoterápia javítja az immunitást, nagyon hasznos a téli időszakban használni!

Akkori kádak és zuhanykabinok Novoszibirszkben.

Üdvözöljük webáruházunkban „Akvasib - akril fürdőkád, illetve zuhanyzó,” ahol megtalálja a legnagyobb Novoszibirszk körű szaniterek: akril és forró kád, tusoló és burkolatok, zuhanyzó állványok, fürdőszoba bútorok, valamint a furat keverők csapágyak NSK, szaniter, szaniterek, műanyag és üveg csúszó árnyékolók alumínium profilok, díszlécek függöny a fürdőszobában, fej, kagylókilincs azt jelenti, akril ellátást a legalacsonyabb áron a város Novoszibirszk. A magasan képzett értékesítési vezetők válaszolnak az örvényberendezéssel kapcsolatos összes kérdésre, akril kádak és zuhanyzók működési feltételeiről, vízvezetékről.

Nyitvatartási idő 10-00 és 19-00 között, ebéd és hétvégék nélkül.
Készpénz és készpénz nélküli fizetések. Szállítás a régiókba.
Garancia legfeljebb 10 évig.
Szállítás Novoszibirszk városába való bejárathoz történik.
Figyelem! Nincs bemutatóterem.
A tartomány bővült, minden méretben!
Csak hívja kezelőinket telefonon 255-84-64 Novoszibirszkben!

hírek

Kedvezmények február 23

Új! Gyönyörű és olcsó tükör fényes, TKF gyár.

Triton Bath krómterápia

Szállítási határidő: holnap

Termék kód: 100785

 • leírás
 • Vélemények (0)
 • fizetés
 • kézbesítés
 • telepítés

Leírás:

LED kromoterápiás készlet forró káddal. A kromoterápia pihentető hatását 4 primer szín hatásával és azok keverékével érik el.
A színterápia (kromoterápia) olyan orvosi irány, amely a színskála hatását a pszicho-érzelmi állapotra, a jólétre gyakorolja.
A szín képes gyógyítani álmatlanságot, magas vérnyomást, peptikus fekélyt, számos neurológiai betegséget.
A krómterápia kétféle módon befolyásolja a személy által befolyásolt színt: szemmel és a bőrön keresztül.
A szín hatása a szemen keresztül. Ezt az eljárást vázlatosan vázoljuk a következőképpen: a színt a szem receptorai érzékelik, kémiai láncreakciót váltva ki, ami elektromos idegrendszeri impulzusokat vált ki; az idegi stimuláció eléri az agyat, amely felszabadítja a szervezet számára előnyös hormonokat.
A szín hatása a bőrön alapul, hogy a fény, mint elektromágneses sugárzás, behatol az emberi test szöveteibe, és eljut a szükséges energiához a szervekhez, helyreállítja a bioenergia szintjét és aktiválja a fotokémiai folyamatot. A terápiás hatás fokozását a fényáram színével érik el. A rezonancia elvének kromoterápiájában a sejtre egészséges rezgés lép fel. Természetben az idegsejtek képesek felszívni és felhalmozni a hiányzó színeket, és taszítják a felesleges színeket.

Jellemzők:
Kromoterápiás lámpa 68 diódával és 91 mm átmérővel, kiváló minőségű fém esetében.
Tárgy: háztartás
Egyetemesség: nem
Alakzat: lekerekített
Design stílus: modern stílus
Ország: Oroszország

Szállítási terjedelem:
Chromotherapy kit - 1 db.
Utasítás -1 db.

Nincs még értékelés.

Kártya átvételkor és online

Nem készpénzes fizetés a számlán

Fontos! Az előtörlesztés előtt kérjük várjuk a híváskezelőt, hogy erősítse meg a készleten lévő termék elérhetőségét.

- Moszkvai körúton: 400 rubel

- A Moszkvai Ring Road esetében lásd a szállítási feltételeket referenciaként

- Azonnali szállítás holnap

- Naponta, 23:00 óráig szállítjuk, beleértve a hétvégéket és az ünnepeket

- Az Ön kényelme érdekében a kézbesítés napján SMS-üzenetet kap a vezetője telefonszámával, aki a megrendelését elküldi.

Azonnal indul az ügyfélnek

Munka szabadnapok nélkül

Garancia legfeljebb 3 évig

Csak engedéllyel rendelkező mesterek

Tapasztalat 15 év

Több mint 15.000 elégedett ügyfél

- A szervezeti egység vezetője - 8-906-779-71-83