Legfontosabb > Bútor

A lábak szerelése az acélfürdőben. Telepítési szabályok

Az acélfürdő sokkal könnyebb öntöttvas, ezért a szállítás és a telepítés sokkal könnyebb lesz. Az ilyen berendezések súlya kicsi, mivel a fürdőszoba közepére nem lehet a falakra támaszkodni. Kezdetével acélfürdőt kell telepíteni a lábakra. Megbízható és stabil lábak az acélfürdőhöz - azok, amelyek követik a termék aljának körvonalát, ráadásul kívánatos, hogy öntapadósak legyenek.

A készletben lévő gyártók néhány gyártója magában foglalja az acél fürdőkámaszokat a csavarokon. De ez a kötőelem nem ártalmatlan a termékek felületén, mert károsíthatja a zománcozott réteget. Túlzott terhelés esetén a zománc feltörhet a rögzítési területen. Ráadásul egyes gyártók fürdőinek "szabályos" lábai, sajnos, nem különböznek minőségükben. Ezért előnyös az öntapadós alapon az acél fürdőkádak univerzális lábai megvásárlása.

Általánosságban elmondható, hogy a fém vízvezeték-berendezések telepítése gyakorlatilag nem különbözik az öntöttvas felszerelésétől (ráadásul persze, hogy könnyebb mozgatni őket). De léteznek bizonyos különbségek.

Az acélfürdő felszerelésének jellemzői

A nagy súly és masszív hatás miatt öntöttvas fürdőkádak helyezhetők el a fürdőszoba közepén, de az acéltermékek ugyanilyen módon történő felszerelése lehetetlen: a fürdőnek feltétlenül három falhoz kell csatlakoznia.

Ennek alapján először telepítenie kell a fürdőt, majd helyezze el a falazót. A fürdetés szabad áthaladása a falak között az egyik falról a másikra való távolságnak meg kell egyeznie a termék lineáris méreteivel, plusz 5-6 milliméterrel.

Rögzítse a lábakat

Hogyan szereljük fel az acélfürdő lábát? Tehát már eldöntöttük, mi a legjobb az öntapadó alapon. Az ilyen támaszok "P" betű alakúak, és a talapzat bizonyos eltérései vannak. Rájuk csavarok a műanyag csúszkákkal történő beállításhoz. A legmegbízhatóbb lábak az acélfürdőben kis méretű tartókkal és hosszabb csavarokkal állíthatók be.

Mivel a fémtermékek nem túl súlyosak, és a víz súlya vagy egy személy súlya alatt tudnak csúsztatni, számukra további támogatást nyújtanak falazat vagy tégla formájában. Természetesen ez a támogatás a készülék külsején található.

Miután elvégezte az egészségügyi berendezés telepítéséhez szükséges összes alapmunkát, a téglából csempézett, ezért kezdeti megjelenése nem játszik különleges szerepet. Ha szándékozik ilyen támogatást nyújtani, akkor győződjön meg róla, hogy a helyszín alatt hagyja a szabad hozzáférést a szifonhoz.

A lábak acélkádra történő felszereléséhez a következő műveleteket kell végrehajtania:

edzés

Helyre kell helyezni a berendezés felszerelését. Azonnal meg kell szerveznünk következtetéseket a szennyvíz és a jövőbeli keverők számára. A következő lépés a falak nedvességvédő szerekkel való kezelése. Ha a falak közötti szögek nem egyenesek, ki kell egyenlíteni őket. Ezt követően elkezdheti telepíteni egy egészségügyi berendezést.

Szerelési lábak

 • Először a fürdő alját kell felfelé fordítani. Annak érdekében, hogy ne karcolja meg a zománcréteget, jobb, ha aljzatként kartonpapírt vagy habgumit használnak. Amikor egy terméket vásárol egy dobozban, egyszerűen nem távolíthatja el.
 • A fémfürdő lábai először meg kell próbálni a jövő telepítésének helyén. Az egyik lábpárt körülbelül két centiméter távolságra kell elhelyezni a kifolyónyíláson a termék középpontja felé.
 • A második pár lábak a készülék második szélénél helyezkednek el.

Tipp: Ha a lábak nagyon közel vannak az aljához, manuálisan lecsökkentheti a csatorna eltérítés mélységét. Mindenesetre egy ilyen eljárás kívánatos, hogy ne a fürdő alatt, hanem valahol a szubsztrátumon.

 • A termék ízületében a felületét hígítatlan alkohollal vagy acetonnal kell zsírtalanítani. Ezután eltávolítania kell a védőréteget a betétekről, helyezze a lábakat a megfelelő helyre, és erősen nyomja le a berendezés aljára. Ajánlatos az alkohollal való felszerelés helyét zsírtalanítani, de semmiképpen sem használhat oldószert.
Univerzális készlet ragasztóval

Tipp: A bélésről könnyen leereszkedő védőréteghez fűthető épület vagy rendszeres háztartási hajszárító.

 • A menetes csapokat a beállítástól óvatosan és lassan óvatosan kell a műanyag csúcsokhoz vezetni, miközben biztosítani kell, hogy a szál ne sérüljön meg. Ha nincs gumi kalapáccsal, akkor jobb, ha a kalapácsok előtt meg kell húzni a teljes csavaranyákat. Ezt követően az anyákat be kell csavarni, amíg a csúcsok meg nem halnak, és a csapokat be kell csavarni a rájuk helyezett tartópontokba.
 • Annak elkerülése érdekében, események, azonnal ki kell értékelni a paramétereket a fürdőszoba ajtaját, mert lehet szűk. Ebben az esetben a helyiséggel ellátott lábakkal ellátott berendezés nem fog sikerülni anélkül, hogy károsítaná a tartószerkezetet. Ezután kívánatos, hogy a lábakat már a fürdőszobában is felhelyezzük.

Állítható vízszintes fürdő

 • Miután a terméket megfelelő helyen helyezte el, ne felejtse el, hogy a lábakkal ellátott acélfürdő magassága minden oldalról azonos szinten legyen. Ehhez használhatja a szintet és a magasság különbségét a berendezés egyik és másik oldalán, egyszerűen állítsa be azokat a csavarok segítségével, amelyek maguk a lábak beállítására szolgálnak.
 • Továbbá a fürdőkád oldalai és a falak közötti sarkokban négy keskeny ékanyagot kell kalapálni. Az acélszerkezet éle és a fal közötti hézagokat fel kell tölteni speciális habszivacs habarccsal. Teljes megszilárdulása után ki kell húzni a fa ékeket.
 • Annak érdekében, hogy megakadályozzuk a vizet a fürdő alá öntve, a hab tetején, a termék oldalán lévő szinttel, akkor egy szilikonréteget helyezhetünk.

következtetés

Minden szakasz befejezésekor egy helyet a vízvezeték-felszerelés alatt téglával lehet elhelyezni, vagy egyszerűen csak egy dekoratív csúszdát telepíthet. Ezután a fémtermékek beszerelése teljesnek tekinthető.

Lábfürdő: az acélfürdő lábai univerzálisak, dekoratívak, hogyan kell csinálni magad / Zonavannoi.Ru

A fürdő lábak nem csak esztétikai funkciót szolgálnak: gyakran kiegészítő eszközként szolgálnak, amely lehetővé teszi az egyenletes pozíció elérését. Ugyanakkor a lábak díszítő funkciói is nagyon fontosak, így sok modern modelleket kínálnak a modern értékesítési pontok között, amelyek között nem könnyű választani a megfelelő lábakat fürdésre a megfelelő élmény nélkül.

A választás helyes meghatározása érdekében nagyon fontos, hogy világosan megértsük, milyen típusú lábak vannak a fürdő alatt.

 • A támogatási struktúrák típusai és azok különbségei
 • Acél fürdő lábak
  • Támogatási struktúrák típusai
  • A dekoratív lábak megvásárlására vonatkozó szabályok
  • Fürdő telepítése

A támogatási struktúrák típusai és azok különbségei

A fürdők felszerelésére szolgáló megállók különböző típusai, a céljuknak megfelelően, a mesterek általában három típusra oszthatók:

 • támogatja (a tőkeszerkezetek felépítésénél fogva képes ellenállni a fürdő, a folyadék és a személy súlyának);
 • kiegészítő (szükséges a szint beállításához, miközben a fürdő súlyát egy téglaállványra osztják);
 • dekoratív (hamis) lemezek (kizárólag esztétikai funkciót végezzenek).

Az ilyen típusú ellenálló termékek könnyen kombinálhatók: az építőipari tárolókban gyakran láthatók a fürdőszoba dekoratív támaszai vagy állítható tartószerkezetei. Ez utóbbi a többi modellektől a formatervezés merevsége és megbízhatósága miatt különbözik, mivel általában egy nagyon erős fémből készülnek.

Eredeti lábak acélfürdőhöz

Az ilyen vagy más lábak típusának pontos meghatározásához gondosan mérlegelni kell a tartók kialakítását. Nyilvánvaló, hogy ha a lábakat kétoldalas építőszalaggal kívánja a fürdő aljához rögzíteni, akkor ez a konstrukció csak kiegészítő lehet, mivel hosszú ideig nem képes ellenállni a terhelésnek, de segíthet a mesternek a fürdőt vízszintes helyzetű téglából készült párnán elhelyezni.

A tartószerkezetek rögzítőszerkezetének merevsége és megbízhatósága javítható olyan szerkezetek alkalmazásával, amelyek alaphoz "szorosan" vannak rögzítve. Ez általában egy további rögzítővel érhető el. A nehéz öntöttvas tartókon fel vannak szerelve a lyukak, amelyek kissé kitüremkednek a felület mögé, és az acéltermékekre gyakrabban vannak speciális szerelőlapok. Az akrilfürdők kicsit másképp rögzítenek: lábukat csavarják az aljára, és az oldalakat speciális vállpántok segítségével biztosítják a véletlen nyírással szemben.

Acél fürdő lábak

A honfitársaink számára a lábakkal ellátott acélfürdő nem egy szokatlan látvány: az acéltermékek átlagos súlya, ráadásul praktikus, kényelmes és viszonylag olcsó. A Mesterek azt ajánlják, akik szeretnék fürdőszobát vásárolni, lábakon állva, először is, hogy figyeljenek erre a lehetőségre.

A modern építőipari piacokon szabványos tartószerkezeteket kínálnak értékesítésre, és ezen kívül univerzális acél lábak találhatók fürdőkhöz, vagyis azok, amelyek a szaniteráruk magasságának függvényében szabályozottak. Az acél fürdőkád felszerelésére szolgáló ütközők tervezése általában nem különösebben figyelemre méltó, hiszen teljesen különbözik az akril fürdőszerkezetektől eltérően, amelyek leggyakrabban teljesen felszereltek vagy olyan masszív öntöttvas fürdőhöz, amely nem igényel elegáns kialakítást. és a tervezés megbízhatóságában, valamint a lakberendezéshez illeszkedő dekorációval. A klasszikus lábfürdő, amelynek fényképét láthatod ezen az oldalon, elég tisztességesnek tűnik, és sikeresen illeszkedik majdnem minden belső térbe.

Lábak az acélfürdőhöz

A legmegbízhatóbb tapasztalt kézművesek azok a tartószerkezeteket nevezik, amelyek a bélésen öntapadó réteggel vannak felszerelve. Fontos megjegyezni, hogy azoknál a szerkezeteknél, ahol a támaszték mereven merevítve van csavarokkal vagy csapokkal együtt, a zománc gyakran lehúzható a működés során (és néha a meghúzás során) a fürdőben a rögzítési pontokon.

Támogatási struktúrák típusai

A fő jellemző, amely megkülönbözteti a lábakat az acélfürdőben, hogy nem igényel túlzott merevséget. A saját kézükkel ellátott fürdőkád dekoratív lábai még vasalóból is készülnek: ha profilt alakítanak ki, akkor az egész szerkezet elegendő megbízhatóságot és merevséget biztosít. Leggyakrabban az ilyen fürdők lábai profilos lemezek formájában készülnek, amelyek mindkét oldalán beállítható támaszok állíthatók be.

Az ilyen lábak gyártásához azonban sok más módszer létezik. Azok, akik érdeklődnek a lábuk készítéséhez egy acél fürdőhöz saját kezükben, tudniuk kell, hogy a fülhöz rögzített négy fülből készült szerkezetet leggyakrabban használják. Annak érdekében, hogy optimális merevséget érjünk el ebben a szerkezetben, a megállók egymáshoz szorulnak. Az ilyen design még kezdõs otthoni mester is lehet.

Az acél és az öntöttvas fürdő lábai

Néha az acél fürdők számára is teljes vázszerkezeteket készítenek, amelyek lehetővé teszik továbbá, hogy ne csak a szomszédos falakon, hanem az erre a célra kialakított kiegészítő tartókkal is támogassák őket. A fürdőszobában ilyen makacs struktúrák segítségével látványos és stílusos belső teret hozhat létre, amelyet a "high-tech" stílusban terveztek. Az ilyen keretek gyakran univerzálisak: külön helyet biztosítanak a szappanos edényekhez és állványokhoz, csapokhoz, zuhanyrúdhoz és függönyrúdhoz. Ezek a designok a modern üzletekben meglehetősen drágák, de az ár meglehetősen indokoltnak tűnik, mivel nem kell fizetni a rendes lábakért, hanem a teljes fürdőszoba komplexumért.

A dekoratív lábak megvásárlására vonatkozó szabályok

A fürdőszobai tartóelemek kiválasztása érdekében fontos, hogy ne csak a tervezés, hanem a minőség is vezérelhesse őket. A lábak külső ellenőrzését a vásárlás helyén kell elvégezni, így később nincsenek előre nem látható nehézségek. A klasszikus fürdő nagyon szép lesz a dekoratív bronzlábaknál, és az alapkonfigurációból egy akril sarok is beilleszthető a lábakra. Ha azonban a köteg nemcsak nem dekoratív, hanem nem minőségi lábakat is tartalmaz, akkor a legjobb, ha azonnal kérdezheti az eladótól, hogy milyen egyéb jelenléte van a tartományban, különösen akkor, ha a dekorációs lehetőség előnyösebb.

Az acél és az öntöttvas fürdő lábai

Sokkal célszerűbb olyan univerzális lábak kiválasztása, amelyek a fürdőkbe történő mindenféle rögzítésre alkalmazkodnak, és lehetővé teszik a magasság beállítását.

Ne felejtse el a speciális puha párnák előzetes megvásárlását, amelyek célja, hogy megakadályozzák a zsetonok és karcolások előfordulását a padlón.

Fürdő telepítése

Egyáltalán nem nehéz telepíteni a fürdőt a tartókon, mivel minden szükséges rögzítőelemet és rögzítőelemet általában a készletben értékesítenek. Az alátétek felszereléséhez a fürdőt fejjel lefelé vagy oldalra kell helyezni, és a tartószerkezeteket be kell illeszteni a hozzájuk tartozó lyukakba, és le kell állítani.

Annak érdekében, hogy ne zavarja a zománcot a kád elülső oldalán, ajánlatos habszivacs vagy legalább karton alá helyezni. Ha a fürdőt csak azért vásárolták meg, és még mindig a dobozban maradtak, akkor jobb, ha a kartonot eltávolítjuk anélkül, hogy eltávolítanánk a szerkezetet.

Univerzális fürdő lábak

Mielőtt eltávolítaná a védőfóliát az öntapadó felületről, a helyeket, ahol a lábakat be kell szerelni, törölje le zsíroldó folyadékkal (például acetonnal vagy alkohollal). Mielőtt a lábakat a fürdőszobába ragasztanák, ajánlott fűtött egy hajszárítóval.

A lábak a lehető legmagasabb távolságban helyezkednek el egymástól, vagyis a fürdőkád legszélei közelében rögzítik őket. Ugyanakkor figyelembe kell venni a lefolyó lyuk helyét is: a lábat a fürdőszoba középpontjától 30 mm-nél közelebb kell elhelyezni. A lábak helyének megválasztásánál nagyon fontos előrejelezni azt is, hogy később szükség lesz a szifon felszerelésére, és gondoskodik arról, hogy ne zavarja ezt a folyamatot.

Néha a lábak nem egészen illenek a fürdőszoba ovális alakjához. Ebben az esetben ezek egy hagyományos kalapács segítségével gyengéden rögzíthetők egy fa felületre.

Acél fürdő lábak

A rögzítéshez speciális csavarokkal ellátott tartószerkezeteket szerelés előtt össze kell szerelni. A csapokat műanyag vagy gumi csúcsokba helyezzük, amelyekhez csavarozzák az anyát az egyik végénél, és a másik végét a csúcsra kalapják. Ezután az összeszerelt csapot behelyezzük a lábba, az előanya csavarja ki.

Sokan ma díszes bélést vagy szilárd dekoratív lábakat szereznek. A szigorúan az utasításokban megadott módszer szerint kell felszerelni, és a fürdőt a súlyeloszlást figyelembe véve be kell állítani. A terhelést semmilyen körülmények között nem szabad felosztani a bélésen. A helyileg felszerelt díszítő lábak díszítik a belső teret, és egyedi fürdőszobát adnak.

A legfontosabb elv, amely mind a lábak megválasztását és felszerelését irányítja a fürdőszobában, az, hogy a lábaknak elég erőseknek kell lenniük, és elég erősek ahhoz, hogy hosszú ideig ellenálljanak a súlyának.

Acél fürdő lábak

A fürdés normál működése csak akkor lehetséges, ha megfelelően és biztonságosan be van építve. Ehhez olyan minőségi lábakat kell használni, amelyek nem mindig szerepelnek a kád szállítása során.

Ezenkívül gyakran a rendszeres lábak nem felelnek meg a minőségi és funkcionalitási követelményeknek. Ebben az esetben használhat univerzális lábakat az acél fürdők számára, amelyeket kínálunk az internetes áruházunk nyereségében.

Egyszerű és megbízható telepítés gond nélkül

Az alacsony tömeg az acélfürdő jelentős előnye. Ez nemcsak egyszerűsíti a telepítési munkát, hanem szinte minden korlátozást eltávolít a telepítéshez. Beleértve azt sem, hogy falra kell helyezni egy fürdőszobai támaszt. Ennek köszönhetően könnyen felszerelhető bárhol a helyiségben. Fontos azonban, hogy kiváló minőségű acélkád-tartókat használjunk.

Ez a funkció tökéletesen kezelhető speciális lábakkal, amelyeket a vezető speciális vízvezetékgyártók kínálnak. Nagy szilárdságú acélból készülnek, és könnyen ellenállnak a töltött kád súlyának. Ebben az esetben a kialakítás a legegyszerűbb és legmegbízhatóbb rögzítést biztosítja.

A modern fürdő lábak előnyei:

nagy megbízhatóság a működésben;

egyszerű és gyors telepítés;

egyszerű szintbeállítási lehetőség.

A lábak különböző méretben kerülnek forgalomba, amely lehetővé teszi szinte minden fürdéshez, beleértve a nem szabványos paraméterekkel rendelkező termékeket is.

Ajánlatunk

A "Santekhkomplekt" cég a lábak nagykereskedelmi értékesítését végzi Moszkvában. A legjobb márkák elérhető termékei:

A katalógusunkban kínált minden kád láb megfelel a magas minőségi és megbízhatósági követelményeknek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy maximális hatékonysággal használják őket.

A gyártók közvetlen szállításai révén ügyfeleinknek lehetősége nyílik arra, hogy a kiváló minőségű támogatást olcsóbban és gyakorlatilag a kötegeltség korlátozása nélkül vásárolhassák meg.

A lábak a saját kezű acélkádhoz, univerzális lábakhoz (fotók és videók)

Oroszországban a fürdőkben lakástulajdonosok hagyományosan népszerűbbek, mint a zuhanyzók, mert sokkal kényelmesebbek a mosáshoz, mosáshoz vagy más háztartási munkákhoz. Az acélmodellek a leginkább praktikusak és megfizethetőek, ezért gyakrabban vásárolhatók meg.

A mosógép kapacitásának a saját kezeire történő felszereléséhez a lábakra egy acélkádra van szükség, amely különös támaszként szolgál, amely elfogadja és terjeszti a terhelést. A gyártók termékeiket különféle típusú állványokkal töltik, különböző rögzítési módokkal. Megmondjuk mindenféle lábakról és technológiáról az acélból készült mosdó önszerelését ebben a cikkben.

Az acél fürdők jellemzői

Az acélból készült fürdők olyan nehéz öntöttvas termékeket cseréltek, amelyeket nehezen lehetett szállítani, behelyezni egy lakásba és telepíteni. Annak a ténynek köszönhetően, hogy az acél hajlékonyabb fém, az anyag mosására szolgáló tartályok modellje és mérettartománya igen változatos.

Az acél fürdők jellemzői:

 • Könnyű. Az acélmosás kapacitása 4-szer kevesebb, mint az ugyanolyan méretű mintából készült öntöttvas. A termék könnyedsége csökkenti a lábak és a padló terhelését, ennek következtében könnyebbé válik egy ilyen fürdő felszerelése saját kezűleg.
 • Nagy rezonáló képesség. Az acélnak nagy rezonancia-kapacitása van, ami sok vizet okoz a vízbe való belépéskor. A zaj csökkentése érdekében a tál alját műanyaghabgal vagy más szigetelőanyaggal kezeljük.
 • Hűtsük le gyorsan. Az acélnak nagyobb a hőátadási tényezője, ami miatt a víz sokkal gyorsabban hűl le, mint az öntöttvasban. A hiba kiküszöbölése érdekében a fürdő alját hőszigetelő anyaggal vagy habmal kezeljük.

Figyelj! Egyrészt az acélkád könnyű súlya előnyös, amely lehetővé teszi a tálca felszerelését univerzális tartókra. Másrészről, mivel a gyenge szerelés miatt alacsony tömeg következik be, a mosogatótartály tágulhat, csúsztathatja vagy más instabilitás jeleit mutathatja.

Láb típusok

A saját kezű acélkád használatához speciális lábakat kell használni. A beszereléshez használt támaszokat általában a gyártó biztosítja. A "natív" lábak optimálisan alkalmasak a tál aljának hajlítására, és a termék tömegének megfelelően készülnek. Az alábbi típusú fürdőtámaszok megkülönböztethetők:

 1. Reference. Az ilyen típusú fürdők felszerelésére szolgáló kések támogatási funkciót nyújtanak. Lehet, hogy szerény, kiszámíthatatlan megjelenésű, de a design lehetővé teszi számukra, hogy ellenálljon a súlya a tálat, a folyadék gyűjtött és a személy hosszú ideig. A támasztólábakat általában merev rögzítéssel szállítják a csavarokra vagy ékekre.

Támasztó lábak

 • Dekoratív. A díszítő lábakat olyan béléseknek nevezik, amelyek nem végzik el a támogatási funkciót, nem hordják a tál túlsúlyát. A fürdő megjelenésének javítása érdekében dekoratív típusú támasztékokat építenek. Ezek a lábak nem feltétlenül fémből készültek, műanyagból, gipszből, kerámiából vagy cserépből készültek. Az állati mancsok, növények vagy oszlopok formájában lévő modellek klasszikus stílusban és luxusban járnak a szobába.

  Dekoratív lábak

 • Ideiglenes. Az ideiglenes lábakat csak a fürdő telepítése során szabad használni. Ezeket a téglák pódiumán elhelyezett edény magasságának emelésére vagy emelésére használják. Egyes modellek lehetővé teszik az egyes támogatások magasságának beállítását.

  Fontos! Úgy gondolják, hogy az acél fürdők túl könnyűek ahhoz, hogy a keretet rögzítsék. De a tapasztalt kézművesek azzal érvelnek, hogy célszerűbb egy komplex alakú vagy nagy méretű modellek telepítése a keretszerkezetre, mint az univerzális lábak használatára.

  A tartók típusai

  Az acél fürdők gyártói azt állítják, hogy az ilyen modellek beszereléséhez felhasznált lábak merevsége nem túl magas követelmények, mivel az öntöttvasnál kisebb súlyúak. Azonban ezeknek az elemeknek a helyes megválasztása hatással van a telepítés minőségére és a használat kényelmére. Az acéltartály alátámasztása nemcsak megjelenésében, hanem az alkalmazott rögzítőelem típusában is különbözik:

  • A csavarokra. A fürdőkád lábak, amelyek csavarokkal alul vannak rögzítve, fém állványok, a termék felületén speciális, "fül" elnevezésű kiemelkedésekkel csavarták őket. Az ilyen rögzítési rendszert meglehetősen merevnek tekintik. Ha a tartószerkezeteknél túl nagy erőt alkalmaz, véletlenül károsíthatja a fürdő zománcát. A csavarokra szerelt lábak csak akkor használhatók, ha különleges "füle" van a fürdőszoba alján.

  Csavaros rögzítés

 • Öntapadó lemezeken. Az univerzális lábak egy acéltartályhoz vannak rögzítve, egy fémlemezre tapadó ragasztóréteggel. Egyfajta padot képviselnek, megismételve a fürdő alja hajlítását. Ez a szerelési módszer kiküszöböli annak lehetőségét, hogy a tégely zománca rétegét károsítsa a telepítés során a saját kezével.

  Öntapadó lemezek

 • A szemekre. A lábakkal rögzített lábak 4 különálló konzolból állnak, amelyek az acéltartály fenekén lévő vetületek ellen helyezkednek el, majd hosszú csavarral összeragasztják őket. Ha a fürdőt a szemüveg segítségével helyezi el, akkor biztonságosan rögzítheti a betűtípust, de óvatosan kell eljárnia, nehogy a szaniterek alját deformálja.

  Rögzítés a szemmel

 • A tapasztalt kézművesek azzal érvelnek, hogy egy acéltartály felszerelése egy nem tervezett padlón történő mosáshoz a legmegfelelőbb a láncszemek segítségével, mivel lehetővé teszik, hogy pontosan beállítsák a tálat. Ha a felület, amelyen a tálat kívánja felszerelni, lapos, könnyebb az univerzális támasztékokat használni öntapadó lemezeken.

  Az acélkád alátámasztásának kiválasztása

  Ahhoz, hogy a saját kezével egy acéltartót telepítsen, előzetesen gondoskodnia kell a megbízható tartókról. Új fürdő vásárlásakor jobb, ha azonnal kérdezed az eladót a vele járó lábak rögzítésének típusától és módjától, és ha szükséges, válasszon több alkalmas és bemutatható elemet. Az acéltartályok felszerelésére szolgáló támaszok kiválasztása a következő kritériumok szerint:

  • A modell súlya. Minél nehezebb a fürdő, annál erősebbnek kell lennie a lába számára a beszereléshez. A támogatások általában a maximális terhelést jelzik, amelyre tervezték.
  • A modell mennyisége. Minél nagyobb a tálca mennyisége, annál több vizet helyeznek el. A nagy térfogatú fürdők esetében erősebb lábakat kell használni merev tartókkal.
  • A szilva helye. A szerelési ütközők nem akadályozhatják a szifoncsatlakozást.
  • Alsó alak. Támogatja az alakját a tál alján. Minél szűkebbek a lábak a fürdőfelülethez közelebb, annál jobb.

  Érdekes, hogy az acéltartály mosáshoz való felszereléséhez és rögzítéséhez nem kell figyelembe venni a súlyt. Az a tény, hogy ez a mutató olyan kicsi, mint a víz súlya és maga a tál, ami elhanyagolható.

  Videó utasítás

  Lásd még: Keret acélfürdőhöz - tervezési jellemzők és beépítés

  A fürdő lábszárai és egyéb tartozékok a beépítéshez

  Melyek a vasöntvény fürdő lábai? És acélhoz? Hogyan szereljünk fel akril fürdőt, kivéve a deformációját és elmozdulását? Milyen magasnak kell lennie az oldalaknak és a fenéknek? Megpróbálom válaszolni ezekre és néhány más kérdésre a cikkemben.

  Acélkád rendszeres lábakon.

  Magasság és lejtés

  A vas és acél fürdők szabványos beépítési magasságát a GOST 18297-96 és a GOST 23695-94 szabvány írja elő:

  Ezenkívül a GOST 18297 azt javasolja, hogy a kifolyó és a padló közötti távolság legalább 145 mm legyen. Szükséges a kényelmes karbantartáshoz és (ha szükséges) a pántok cseréjéhez.

  A kád fenekének meredekségének kell lennie a körülbelül 2 cm-es lineáris mérő felszabadulás irányában. A lejtő jelenlétét könnyű ellenőrizni, ha egy vödör vizet öntünk a vízvezeték-szerelvénybe: teljesen le kell üríteni a csatornába, és nem szabad tócsát hagyni. A lejtõt általában a készülék táljának alakja biztosítja, vízszintes felszereléssel az azonos magasságú lábakra.

  A fürdő úgy van beállítva, hogy az oldalak vízszintesek.

  Milyen legyen az akrilfürdő magassága?

  Az ilyen típusú készülékekre vonatkozóan nincsenek egységes szabályozási dokumentumok: különböző előírásokat (műszaki feltételek) gyártanak. Ugyanakkor az akril, öntöttvas és acél fürdők használatát végző személyek anatómiája ugyanolyan volt, így logikus lenne ugyanazon 600 - 630 milliméteres magasság korlátozása.

  Bizonyos esetekben a csatornarendszer kialakítása miatt néhány centiméterre fel kell emelni a készüléket, hogy biztosítsa a víz áramlását. Hogyan lehet ezt tenni?

  • Acél- és akrilfürdőkben, valamint modern öntöttvas készülékeknél az állítható fürdő lábak szolgálják ezt a célt. A csavaros lábat a kívánt hosszúságúra kell csavarni és anyával rögzíteni. Ebben az esetben természetesen a fürdõnek stabilnak kell lennie, és a felszabadulással kell rendelkeznie;

  Állítható lábak modern öntöttvas fürdővel.

  • Retro öntöttvas fürdő lábakkal díszítő képernyő jelenlétében egyszerűen csak négy vörös tömör téglára van kitéve. Pontosan vörös és testes: a porózus téglának nincs elegendő ereje, és a szilikát fél a víztől. Nyitott fürdő az oroszlán lábán vagy más díszítő állványokon egy alacsony téglagyárra vagy más vízálló anyagokra szerelhető.

  A dobozon álló, lánctűlyével stilizált lábakkal ellátott önálló kád található.

  Ha a fürdőt 10 vagy több centiméterrel emeli fel, jó ötlet lenne hozzá egy csempézett lépcső közelébe. A gyermekek, az idősek és a mozgáskorlátozott családtagok kényelmetlenül lépnek fel a készülékbe, ha a táblák magassága meghaladja a 70 cm-t.

  Súlyproblémák

  Öntöttvas

  A szovjet minta öntöttvas fürdőjének telepítése? Igen, nagyon egyszerű:

  1. A fedélzetre vagy függőlegesen helyezkedik el;
  2. A lábakat a tálca alján lévő öntöttvas fülekhez nyomják;
  3. Az egyes fülek és a lábszárak között egy acél ék van. Miután mind a négy ék eldugult, a fürdő vízszintes helyzetbe kerülhet. Egyenletesen stabil lesz: a készülék szilárd tömege kiküszöböli a spontán elmozdulást.

  A soviet minta egészségügyi eszközén lévő sertésvas lábak.

  A klasszikus lábak az öntöttvas fürdőhöz masszív öntöttvas tartók, amelyek magasság-beállítást nem tartalmaznak. Az új készülékek azonban állítható lábakkal vannak felszerelve. A beállítás nagyon hasznos lesz, ha a fürdőkád egyenetlen padlón mozog: ilyen szabályozatlan támaszok alatt ilyen esetekben szükség van a lenolajjal impregnált fából készült ékkel, vagy cementelni őket.

  Akril, acél

  A téglalap alakú fürdőkád klasszikus méretei, melyek kis lakások fürdőszobákba és fürdőszobákba történő beépítéséhez alkalmasak, a következők:

  • Hossz - 150 - 170 cm;
  • Magasság - 60 - 63 cm;
  • Szélesség - 70 - 75 cm.

  Ezekkel a méretekkel az öntöttvas fürdő súlya 96-120 kg, az akril és acél pedig legfeljebb 35-et tesznek ki. Áruk akril és öntöttvas javára szól: ezek a fürdők 3-4-szer olcsóbbak, mint az öntöttvas analógok.

  Acélkád 170 cm hosszú Súly 28 kg.

  Az alacsony súly természetes következménye az a tény, hogy az acélkád vagy az akril vízvezeték szerelvények számára kialakított lábak nem teszik lehetővé az abszolút rögzítésüket. Az asztalra ültetve vagy ülve elkerülhetetlenül a fürdetés eltolódását vagy döntését okozza.

  Gyakorlati következmény: az acél vagy akril fürdők felszerelése biztonságos rögzítést igényel a falhoz. Alternatív megoldásként a készülék merev vázra szerelhető - hegesztett, víztaszító impregnáló vagy horganyzott profilból álló rúdból.

  Személyzeti felszerelés

  A hagyományos lábak az acél fürdőkhöz kettővel vannak összekötve és a csuklóval rögzítve vannak a fülekhez az elején és a sima alsó rész végén. Rendszerint a szerelési készletek univerzálisak és alkalmasak ennek a gyártónak a teljes skálájára.

  Az acélszerkezet lábai.

  Az akrilfürdő beszerelési készlete általában:

  • Könnyű keret vagy két iker láb, amelyek az egészségügyi berendezés vastagított aljához vannak rögzítve horganyzott öncsavarral;
  • Műanyag vagy horganyzott sarkok - bélés, amelyek a fő falhoz vannak rögzítve és a fürdő oldalán vannak elhelyezve. A gyöngynek ezekkel a sarkokkal való rögzítésének megbízhatósága, őszintén szólva, komoly kétségek merülnek fel. Ezenkívül gyakran a fürdőt nem a fő falra telepítik, hanem egy könnyű válaszfalra, amelyre a szabványos kötőelemek elvileg nem telepíthetők.

  A rendszeres rögzítés eleme.

  Az értékesítés során megtalálhatja azt a keretet, amelyen a fürdőt nem csak az alsó, hanem az oldalak is támogatják. Az ilyen szerelési készletek a legjobb megoldás: elég, ha a kádat egy szilárd keretre fektetik a falhoz, és biztosítják az illesztés tömítettségét.

  Az ilyen akrilfürdőkeret minden dicséretet érdemel.

  Gyakorlati telepítési ajánlások

  Hogyan rögzítsd a vasfürdőt a saját kezedben, kiküszöbölve a hajlamokat és elmozdulást?

  Amikor először találkoztam ezzel a problémával a saját lakásomban, megoldtam ezt a problémát:

  1. A fürdőt a szabályos lábakon a fal közelében helyezték el;
  2. Egy csempézett kötényt a falon közvetlenül a fedélzet mentén helyeztek el, minimális résszel. A csempe matricánál kőből készült lisztet használtam, ami rendkívül erős varrást eredményezett. A kötény oldalára felakasztva kiküszöböli a kád dőlését, amikor a fedélzeten lévő terhelés távol van a falról;

  A csempe alsó sora a fürdő polcán lóg.

  1. A fürdő csatlakozását a kötény alá a falhoz szilikon tömítőanyaggal lezártuk. Nem csak a varrás tömítettségét biztosította, hanem a ragasztó funkcióját is teljesítette, megbízhatóan összekötötte a falat a táblával.

  És itt van néhány évvel később, hogy egy gipszkartonfalon lévő fürdőszobában egy akrilfürdőt telepítettek:

  1. A táblák alatt 15 mm-es vastag rétegelt lemez készült és szerelt fel.
  2. Az ugyanolyan magasságú rétegelt lemezcsíkokat a gipszkarton falának keretébe rögzítették;
  3. Ezután a rétegelt lemezeket közvetlenül a gipszkarton keresztül csavarokkal húzták meg. Így határozottan megnyomtam a fürdő oldalát a válaszfalhoz, és magasságba rögzítettem. A fürdõt csaknem három éven keresztül állították rétegelt lemez tartókon; deformációk, szivárgási csomópontok és egyéb problémák nem jelennek meg.

  A fotó - az egyik a rétegelt állványok, általában rejtett dekoratív képernyőn.

  Természetesen ez nem az egyetlen módja annak, hogy biztonságosan rögzítsük az akril fürdőt. Íme néhány ötlet:

  • Telepítés téglaállványra;
  • A keretet egy horganyzott profilból, amelyet már említettem.

  Hogyan telepítsem a fürdőt egy téglára? Az utasítás több, mint egyszerű:

  1. Az alsó fenek alatti alacsony pódiumot vörös téglából szerelik fel cementhabarcsokkal;
  2. Fürdő a habszerelvényre ül, és több vödör vízzel vagy más rakománnyal van betöltve. A hab megbízható hordozót hoz létre, megszünteti a zaj megjelenését a víz beírásakor és a ragasztó szerepének betöltésében, kiküszöböli a készülék mozgását.

  Akril fürdő telepítése tégla és poliuretán habra.

  Hogyan készítsd el saját kezedet a profilból?

  Szintén nagyon egyszerű:

  1. A keret egy CW rack profilból és egy 50 mm átmérőjű UW-vezetőből áll össze 9 mm hosszú, fém horganyzott öncsavarral. A felső vezetőprofil a gyöngy teljes peremén helyezkedik el. Az állványok közötti lépés nem több mint fél méter;
  2. Az elülső oldalról a keretet nedvességálló gipszkarton burkolja a csempe alatt. A burkolat további merevséget kölcsönöz a keretnek, így ellenáll a teljes fürdő tömegének.

  A csempeburkolatú képernyő sokkal vonzóbbá teszi a fürdőszoba belsejét, és lehetővé teszi, hogy a mosdók, mosóporok és más háztartási cikkek tárolására szolgáló helyiséget a fürdőszobában használhassa.

  A vázszerkezet profiljának helyett a lenszéllel impregnálható.

  A kádkeret feloldása ellenére nem védi meg. Itt érdemes egy legalább 60 cm szélességű, illetve a padlóról a fürdő oldalán levő csúszó vagy csuklós ajtót felszerelni. A heveder és a szifon hamarabb vagy később kell hozzáférni; Higgye el, hogy a kis csatorna és a zseblámpa fényében való átváltás vagy tisztítás öröm az átlag alatt.

  A falra támaszkodás

  Hogy fürödjünk - kitaláltuk. Azonban csak véletlenül említettem, milyen módon pecsételjem a falhoz. Gyorsan fogom kijavítani ezt a hibát.

  A varrás kicsi vastagsága egyszerűen szilikon töltött. Ez az egyszerű munka azonban számos finomsággal rendelkezik:

  • Nem univerzális, de az egészségügyi tömítőanyag előnyös. A gombaellenes adalékanyagok megkülönböztetik azokat, amelyek nem engedik meg, hogy a varrat nedves helyiségben sötétedjen;

  Az egészségügyi tömítőanyag nagyon ellenáll a penésznek.

  Az átlátszó tömítőanyag jóval hosszabb ideig megőrzi eredeti megjelenését, mint a fehér.

  • A varratot teljes mélységig kell betölteni. Ez biztosítja, hogy a falon ne legyen szivárgás, még akkor sem, ha a tömítések részben sérültek. Ezenkívül a szilikon szilárdan ragasztja a fürdő oldalát a falhoz, megint megakadályozza annak elmozdulását;
  • Mielőtt a tömítőanyagot lezárná, a polcot és a falat maszkoló szalaggal lezárják. Ez megvédi Önt attól, hogy tisztítsa meg a szorító szilikont. A maszkolószalag közvetlenül a varrás kitöltése és a felesleges tömítőanyag eltávolítása után jön ki.

  Tömítse össze a csomópontot szilikon tömítőanyaggal. A fürdőfelületek és a falak maszkoló szalaggal vannak védve.

  Mi lehet a falhoz csatolni, ha a varrás jelentős falvastagságú falvastagságokat okoz? A probléma megoldásához dekoratív műanyag sarkokat adnak el a befejező anyagok tárolóhelyeiben. A sarok ragasztva van a csomópont tetején ugyanazon szilikon tömítőanyagon.

  Amikor a sarok matricát alkalmazzák, a szilikont nem rá, hanem a fürdő polcára és a falra helyezzük. Ebben az esetben kevésbé valószínű, hogy megfestik a fürdőt.

  A csomópontot dekoratív sarok zárja le.

  következtetés

  Remélem, hogy ajánlásaim hasznosak lesznek a megkülönböztetett olvasó számára. Tudjon meg többet arról, hogy mi a lábak a fürdőhöz és hogyan vannak felszerelve, segít a videó ebben a cikkben. Várja a kiegészítéseit és megjegyzéseit. Sikerek, elvtársak!

  A lábak és fogantyúk az acél kádakhoz

  Base - sport és utazási cikkek

  A megrendelés alatt álló áruk, becsült ár

  A megrendelés alatt álló áruk, becsült ár

  A megrendelés alatt álló áruk, becsült ár

  A megrendelés alatt álló áruk, becsült ár

  A megrendelés alatt álló áruk, becsült ár

  A megrendelés alatt álló áruk, becsült ár

  A megrendelés alatt álló áruk, becsült ár

  A megrendelés alatt álló áruk, becsült ár

  A megrendelés alatt álló áruk, becsült ár

  A megrendelés alatt álló áruk, becsült ár

  A megrendelés alatt álló áruk, becsült ár

  Kosárba helyezett cikk

  Hiba az űrlap kitöltésével

  • Nem jelezte, hogyan kell kapcsolatba lépni veled.
  • Adja meg a kapcsolatba lépni kívánt telefonszámot

  Az adatok sikeresen feldolgozottak

  • Az adatok sikeresen feldolgozottak

  Visszahívási megbízás

  A kérését sikeresen elküldtük.

  Kérése sikeresen elküldve. A közeljövőben vezetőnk felveszi Önnel a kapcsolatot.

  Köszönjük, hogy felvette a kapcsolatot az online Russian Russian Nails tárggyal.

  Fej a Kaldewei 5030 fürdő univerzális

  Ezt a terméket csak egy készlet részeként adják el.

  Készletek, amelyek tartalmazzák a "Kaldewei 5030 Universal Bath Feet"

  Termék kód: 00170815 Gyártó: Kaldewei Sorozat: Saniform Plus

  Termék kód: 00155380 Gyártó: Kaldewei Sorozat: Cayono

  Az online áruházban a Plumbing Shopban "Kaldewei 5030 univerzális fürdő láb" vásárolható meg Moszkva és Oroszország legjobb árán. Az áruk minőségét igazolja a minőség tanúsítása és a gyártó garanciája. A "Kaldewei 5030 univerzális fürdőkád" szállítása a megrendelés napjától számított 2 munkanapon belül történik. Minden kérdést, amit telefonon kérhet 8 (800) 500-89-61.

  Lábak az acél fürdőkádhoz ESTAP Classic (E L 93)

  Senki sem hagyott még véleményt, a tiéd lehet az első.

  • A futár vagy a pickup pont
  • A weboldalon megrendelés visszaigazolása után

  Az általunk vásárolt termékre (árura) vonatkozó garanciát a jótállási jegy tartalmazza. A jótállási jegyet a vásárlónak történő átadáskor a termékhez csatoljuk. A jótállás javítását egy hivatalos szervizközpont végzi. Az összes szolgáltató központ elérhetőségi adatait a jótállási jegy tartalmazza.

  Ha a terméknek hibái vannak (hibák)

  A vevő a termék cseréjét kérheti. Ha az eladó az igénylés idején nem rendelkezik ezzel a termékkel, akkor az Orosz Föderáció törvénye szerint a csere 30 napon belül megtörténik. Az árucserék során a vevő panaszt tesz a termékért és a szervizközpont tevékenységéért, amely jelzi a termék hibájának (hiányosságainak) meglétét.

  A hiba mentes áruk cseréjének feltétele

  Nem hibás áruk (áruk), a Vevő cserélhet velünk, vagy visszatérítést kaphat a megvásárolt áru (áru) a boltban. A termék cseréje vagy visszaszállítása (pénz átvétele) az áru átvitelének napjától számított 7 napon belül történik.

  A fürdőkád optimális lábai: 3 szempont

  A stílusos lábakra felszerelt fürdőszoba méltóságteljes, drága és vonzónak tűnik, a fürdőkád fontos részlet a víztisztításhoz. Első pillantásra a betűtípus lehet a legelterjedtebb szabványos típus és méret, azonban annak érdekében, hogy a szobát a lehető legkényelmesebbnek és kellemesebbnek lehessen tartani, a belső dekorációt a lehető legaktuálisabban kell megközelíteni. Az eredeti tervezési megoldás megteremtésénél figyelmet kell fordítani minden részletre, még a legkisebbekre is, például a fürdő lábaira.

  Erős lábak öntöttvas fürdőhöz

  Számos gyönyörű filmben, különböző kúriákban, sőt házak-múzeumokon olyan elegáns lábbal találhat olyan fényűző tárgyakat, mint az öntöttvas fürdők. Mindig olyan tárgyak voltak, amelyek elegáns és elegáns szállást biztosítanak, és napjainkig a kereslet nem csökkent 1% -kal.

  Az öntöttvas fürdő alacsony hővezető képességgel, szilárdsággal és jó hangszigeteléssel rendelkezik

  Ma nincs szükség a szobának természetes kővel történő vágására, így az oroszlánfákon lévő öntöttvas fürdőkészüléknek csodálatosnak tűnik, hiszen csak eredeti díszítő lábak vannak, amelyek egyébként magasságban állíthatók.

  Ezenkívül a betűtípusokat rendszeresen támogatja, amelyek nélkül a művelet lehetetlen.

  Amire figyelmet kell fordítanunk az öntöttvas fürdő támogatására:

  1. Mivel az öntöttvas az egyik legnehezebb anyag, a támogatásnak olyan erősnek, stabilnak és megbízhatónak kell lennie, amennyire csak lehetséges.
  2. Ha díszítő tartókat szeretne vásárolni, akkor szigorúan tilos a főtámaszok eltávolítása, mivel a kreatív overlay csak egyfajta fedél, és semmi több.
  3. Az öntöttvas fürdőkád lábainak megválasztása nem előnyösebb, ha a ragasztószalaghoz vagy a ragasztószalaghoz rögzített tartószerkezetet választja.

  Ha a gyártó lábai a káddal vannak felszerelve, akkor nem helyettesítheti azokat a választottakkal, mivel a legkönnyebb a bélés megvásárlása vagy további bázisok beszerelése.

  A lábakat acélfürdőbe állítottuk

  Az acélkád lábainak megválasztása egy kicsit könnyebb, mivel az acél könnyebb mint az öntöttvas.

  A legmegbízhatóbb lábak az acélfürdőben kis méretű tartókkal és hosszabb csavarokkal állíthatók be

  A fürdőkádak ilyen fajtájú lábai lehetnek vaslapok.

  Maga a tartó hasonlít egy hajlított lemezre, amelyre állítható lábak vannak felszerelve.

  Az acél fürdőkereteknek lehetnek:

  • Oldalsó szerelvény;
  • Független telepítés;
  • Többfunkciós kialakítás, amely egy keverőre, egy zuhanyrúdhoz, egy szappantartóra és még egy fürdőkádra is szerelhető.

  Van még egyfajta tartószerkezet az acélfürdőhöz, és ez egy komplett rendszer, amelyben 4 lába van. Annak érdekében, hogy a szerkezet minél merevebb és stabilabb legyen, a megerősítést speciális csapok segítségével végezzük.

  Tegye a lábakat fürdésre saját kezével

  Melyek a legszebb fürdő lábak? Kovácsolt vagy műanyag? Érdemes megjegyezni, hogy mielőtt vásárolna támogatást a fürdőszobában, el kell döntenie, hogy mi szükséges a megjelenéshez, és aztán megy a boltba.

  A gyártók termékeiket különféle típusú állványokkal egészítik ki, és különböző módon tehetik meg magukat.

  A fürdő alatt több fajta láb is létezik:

  1. Reference. A fürdőszobának a fő támogatási pontjaként használják őket, a lehető legtisztább felszerelésre kerülnek, és különösen tartós vászonból, lehetőleg vasból kell készülniük.
  2. További tálcák használhatók a tál mérésére a telepítéskor. Nem használhatók fő lábakként.
  3. Dekor-bélés. Csak a csúnya főtámaszok elrejtésére, vagy a fürdő eredetiségének elrejtésére használható. Alapvetően a tervezők használják az átfedéseket, hogy harmóniát érjenek el a szobának egy bizonyos stílusában.
  4. Univerzális lábak használhatók bármilyen fürdőszobához, függetlenül attól, hogy milyen anyagból készültek. Ezenkívül vonzó megjelenésűek, alapvetően nincs szükségük dekorációra.

  Az állítható lábak egy különálló alapfajta, amelyet a padlón lévő kád felszínre emelésére használnak.

  Alapvetően az ilyen mintákat akril és acél fürdőkhöz használják.

  Az öntöttvas súlya, a csapok és a rúd, amelyek miatt a beállítás elvégezhető, megszakadhatnak.

  Dekoratív fürdő lábak

  Az anyag mindenfajta fürdőszobája sajátos támaszokkal rendelkezik.

  A készletben lévő dekoratív lábak állíthatóak. Ez lehetővé teszi az egész szerkezet legmegfelelőbb magasságra történő felszerelését.

  De mindegyiknek megvannak a maga előnyei:

  1. Az öntöttvas tartók tartós és megbízható vasból készülnek, és ugyanolyan stílusban készülnek, mint a betű. Más szavakkal hangsúlyozzák kegyelmét, eleganciáját és szépségét. A támaszok lehetnek állati mancs alakja vagy díszített díszítéssel díszítve. Az öntöttvas fürdő hátránya sok a súly, és ezt kell figyelembe vennie a lábak kiválasztásakor. Fontos, hogy az öntöttvas fürdő önmagában nem vásároljon állítható lábat. Kivételt képezhetnek azok, amelyek közvetlenül a gyártótól érkeznek a termékhez.
  2. Az akril fürdők nagyon könnyűek, és értékesítésre mindig sokféle különböző típusú lábakat találnak, felszerelési módot és alakot. Nagyon érdekes lógó lábak csúcstechnológiás stílusban, akril fürdőre szerelve.

  Alapvetően az acél fürdőket már teljes lábakkal értékesítik. Ha kívánja, megvásárolhatja az eredeti modell bélését az Ön kívánsága szerint. Az acél fürdők lábai megfizethetőek, és meglehetősen vonzó áron.

  Csak acél- és akrilfürdőkön állítható magasságú lábak állíthatók be.

  Ez lehetővé teszi a szerkezet elhelyezési szintjének beállítását úgy, hogy a művelet a lehető legkényelmesebb legyen.

  Miért kell a fürdő lábánál dekoratív borítások?

  Szükségem van a fürdő lábszáraira dekoratív borítások beszerelésére?

  A fürdők a lábakra vannak szerelve, amelyek nem csak hordozót, hanem dekoratív funkciókat is ellátnak.

  Ezekre a következőkre van szükség:

  • A fő támaszok elrejtése;
  • A fürdő díszítése a szoba stílusa alatt;
  • Eredetiséget ad az egészségügyi berendezéseknek.

  Ha a fürdőszoba hozzá van adva, és egyik oldala a falhoz támaszkodik, akkor csak 2 darab díszítő lábakat kell megvásárolnia.

  A díszítő lábak telepítési folyamata bármilyen lehet, és attól függ, hogy melyik támasztóelemek vannak a bázisban.

  nevezetesen:

  • A díszítő lábak lehetnek olyan lemezek, amelyek egyszerűen ragasztva vagy becsapták a fő támaszokat;
  • A díszítő lábak, mint kisebb támaszok, a fő állványoktól távol helyezhetők el, és ezek a minták a tálca magasságának beállításával lehetnek;
  • Vannak olyan díszítő lábak, amelyeket speciális fürészekbe csavartak a fürdő alján, vagy más szavakkal a fülön.

  Bármelyik díszítő állványt csak a tartó és a keret telepítésének fő munkája után szerelik fel. Ebben az esetben elkerülheti szándékolt deformációját.

  A lábak jellemzői a fürdőhöz (videó)

  Annak érdekében, hogy a díszítőlemezek pontosan megfeleljenek a fő támasznak, akkor a fürdőkád egyik lábát is megteheti, vagy legegyszerűbben együtt vásárolhatja őket. Ebben az esetben a paraméterek eltéréseinek valószínűsége minimális, és lehetővé teszi a betűtípus problémamentes telepítését és további pénzügyi költségeket.

  Fej a Kaldewei 5030 fürdő univerzális

  Ezt a terméket csak egy készlet részeként adják el.

  Készletek, amelyek tartalmazzák a "Kaldewei 5030 Universal Bath Feet"

  Termék kód: 00170815 Gyártó: Kaldewei Sorozat: Saniform Plus

  Termék kód: 00155380 Gyártó: Kaldewei Sorozat: Cayono

  Az online áruházban a Plumbing Shopban "Kaldewei 5030 univerzális fürdő láb" vásárolható meg Moszkva és Oroszország legjobb árán. Az áruk minőségét igazolja a minőség tanúsítása és a gyártó garanciája. A "Kaldewei 5030 univerzális fürdőkád" szállítása a megrendelés napjától számított 2 munkanapon belül történik. Minden kérdést, amit telefonon kérhet 8 (800) 500-89-61.