Legfontosabb > Bútor

Mosogató mosogató (41 fotó): a választás és a beépítés jellemzői

Hogyan helyezhetek mosógépet a mosogató alá? Milyen méretű mosáshoz, mosáshoz és mosógéphez szükséges? Milyen ajánlásokat kell követni a telepítés során és hogyan kell a mosogatógépet rögzíteni? Kitaláljuk.

Érdekes és racionális megoldás kis helyiségméretekhez.

Miért van rá szüksége?

Miért van szüksége mosógépre a mosdó alá? Nincs más hely rá?

A hely ebben az esetben egy kulcsszó. A kis lakásokban gyakran hiányzik.

Ne feledje: Hruscsovban és kis családokban a konyha gyakran nem haladja meg az 5 négyzetmétert. Az egyik olyan kevés hely, ahol még mindig megpróbálhat egy mosógépet - egy fürdőszobát elhelyezni. De itt van a probléma: a medencében egy keskeny átjáró fekszik a mosogatón, ahonnan nem akarsz megszabadulni.

A megoldás nyilvánvaló: használja a helyet alatta.

Lehetséges problémák

Miért nem ilyen népszerű megoldás, még a szűk lakáskörülmények között is?

 • A mosógép magassága - akaratlanul - korlátozott lesz. Ha a mosogatót egy teljes méretű (85 centiméteres) egységet felemeli, akkor a teteje a padlóról 105-110 cm távolságra lesz. Nem okoz kellemetlenséget egy magas embernek, de a gyerekek biztosan kellemetlenek lesznek.
  A kompakt automata gépek korlátozottak (legfeljebb 3,5 kg száraz vászon), és az ár 10-30% -kal magasabb, mint a teljes méretű.

A mosogató kényelmes magassága megvizsgálja a kompakt készülékeket.

 • Minden gépet elektronikusan vezérelnek. Ami természetesen nem szereti a vízzel való érintkezést. Elkerülve azt, amikor a készülék közvetlenül a mosogató alatt van, nem triviális feladat.
 • Végül, a vászon egyenetlen eloszlása ​​a tartályban a centrifugálás során... jól érted. Az egység egy kis hippóvá változik, akinek mániákus vágya van a táncra. Minden, ami közel van, nem illuzórikus veszélynek van kitéve; mindenekelőtt a mosogató mosogató a kockázati zónában van.

Annak tisztázása érdekében, hogy a mosogató és a mosógép egy ellentétes pulton belül helyezkedik el, az elmúlt két probléma mentett.
Továbbá: a padló alatti 90 cm magasságú asztallap alatt egy teljes méretű autót helyezhet el; természetesen, az extra tér költsége miatt.

A képen látható kialakítás egy mosógép szabványos formájú tényezőt is tartalmazhat.

bevásárlás

Tehát mi kínálhat a modern piac?

Mosógépek

Valójában a követelmény egy tömörség. A fő kritérium alacsony magasság; emellett kívánatos, hogy a gép minimális mélységben legyen (távolság az elülső falról a hátulra).

Nézzünk néhány javaslatot a vezető gyártókról.

 • Electrolux EWC 1150 - 3 kg-os terhelésű és 67x50x55 cm méretű termék. Kiskereskedelmi ára körülbelül 16 ezer rubel. Nincs szárítás és gőzfunkciók; de a kitermelés nagyon tisztességes sebességgel zajlik - akár 1100-ig.
 • A Candy Aqua 100 F3 kissé nagyobb terhelést (3,5 kg-ig). Méretek - 70x51x44 cm; a minimális mélység lehetővé teszi a készülék nagyon szűk helyeken történő használatát.
 • A Zanussi FCS 1020 C egy termék, amelynek mérete 67x49x51,5 cm, három kilogramm terhelés és 1000 fordulatú spin.

Ahogy könnyen látható, a jellemzők meglehetősen szabványosak, és a méretek ugyanazon értékek köré változhatnak.

"Baby"? Nem, nem rokonok.

mosogatók

Nos, mi legyen a mosogató a mosógép alatt?

Rögzítés - általában fal. A talapzat eltűnik: a mosogató alatt lévő tér foglalt. A némileg ritkább telepítési mód a mosogatógép mosogatójának szekrénye; Rendszerint házi készítésű laminált faforgácslapból vagy rétegelt lemezből és felületi rétegből készült szerkezetek használatosak.

A szélesség megegyezik vagy meghaladja a mosógép szélességét. A fő feladat az, hogy megvédje a fedelet fröccsenéstől és vízcseppektől.

A mosogató mélysége legalább 7-8 centiméterrel meghaladja a mosógép mélységét.

Mi az oka ennek az utasításnak?

 1. Rendszerint a fal melletti helyet forró és hideg víz és a szennyvízcsatorna szállítja. Még az ideális esetben is - ha 50 mm átmérőjű csatornacsövet használnak, és a falhoz közel van felszerelve - a gép előre mozog. Végül is apró résre van szükség a berendezés és a szennyvízrendszer között, ami nem teszi lehetővé a fonás során keletkező rezgések megtörését a csőszerelvények és csatlakozások között
 2. Ezenkívül, ha a készülék elülső felülete a mosdókagyló elülső élével van felszerelve, akkor a felhasználónak tisztán anatómiai jellegű problémái vannak: a térdeinek ütköznek. Ideális esetben a mosogatónak kb. 5 centiméterrel előre kell lennie.

A magasság minimális. Minél kisebb az alulról a mosogató tetejére eső távolság, annál valószínűbb, hogy a padlóhoz képest kényelmesen állítja be.

A felszabadulást a nagyon hátsó falra visszük vissza. A lefolyószerkezet ilyen elrendezése a szifont a kockázati övezetből hozza ki: közvetlenül a csatorna felett van, garantáltan nem sérül meg, ha túlzott rezgés van a centrifugálás során.

Jobb és rossz mosdókagyló.

Tisztázzuk még egyszer: az összes fenti követelmény releváns abban az esetben, amikor a mosdó közvetlenül az automatikus gép fölött helyezkedik el.
A mosógép mosogatófelületén található mosdófelület felszerelhető szabványos lefolyóval.
Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, amikor a mosogató és a mosógép alatti szekrény szélessége legalább egy méter: a mosdó vagy a mosdó a rezgésforrástól távol van.

felszerelés

Hogyan rögzítsük a mosogatót vagy a mosogatót a mi esetünkben? Nehéz megtenni ezt a munkát a saját kezével? Nézzünk néhányat a legnépszerűbb módokon.

Horgony csavarok

Valójában ugyanezt a módszert használják a mosdókagylók talpra való rögzítésénél: lyukak vannak fúrva a falon, amelybe a sapka helyére hosszú csavarral ellátott csavarokat csavarják. Aztán egy mosogató van lógva a szálak kiálló a falból; rögzítse két anyáját műanyag béléssel.

A mosdót csak horgony csavarokkal lehet megtartani.

Ezt a csatolási módot a mi esetünkben használjuk, de számos fenntartással.

 • A terhelés, amelyet a talapzat általában magára emel, itt lesz a mosdó hátsó falán (pontosabban a szerelési lyukak fajanszján). Ezért a hátsó falnak olyan vastagnak kell lennie, amennyire csak lehetséges - ellenkező esetben nem ellenáll a tehernek.
 • Az a platform, ahol a mosdó a falhoz illeszkedik, a lehető legnagyobb területre van szüksége; annál közelebb vannak a szerelőfuratok felső széléhez, annál erősebb a tartó.
 • Az ilyen rögzítéssel ellátott mosdókagyló tömegének mérsékeltnek kell lennie; nincs további terhelés. Például a mosógép horgonycsavarokkal ellátott asztallapját tartalmazó notorikus mosogató nem elvileg rögzített.
 • A mosogató és a fal között szükség van egy csillapító szalag gumi vagy szilikon. A szélsőséges esetekben az egyik felületen alkalmazott szilikon tömítőanyag kialszik.

zárójelben

Egy sokkal robusztusabb megoldás, amely maximális szerkezeti erőt biztosít. A mosdó teljes súlya egy acélpárra vagy egy öntöttvas vasalóra merül fel, amely mereven fel van szerelve a fő falra; A mosogatógépen lévő masszív mosdókagyló általában asztalra van rögzítve.

Nuance: a konzolok falra történő rögzítéséhez jobb, ha nem műanyag dübelekkel horgonyt használnak, hanem egy horgonyt.
Először is egy mészkőből, mészkőből és habszivacsból származó falakra vonatkozik.

Tartók és horgonyok - a legjobb kombináció a megbízhatóság szempontjából.

konzol

A mosogató és a mosógép padlódeszka nemcsak a szekrény függőleges falaira, hanem fémkonzolokra is képes. Ebben az esetben a falra szerelhető horgonyok előnyben részesíthetők; emellett a konzolnak legalább a képrész szélességének kétharmada legyen.

Számos konzolfajta alkalmas a mi céljainkra.

következtetés

A mosogatógépek mosogatószerkezetének telepítésével világosabbá válik a bemutatóban bemutatott videó. Sok szerencsét!

Mosogatóval mosogatóasztalok: hogyan válasszuk ki?

A mosógép a legismertebb háztartási készülékek, amelyek szinte minden otthonban megtalálhatók. A tényleges probléma az elhelyezése. Ez különösen fontos, amikor egy kis helyet szervezünk. Azok, akik szokásos lakásokban élnek, eljutnak a mosógép különböző trükkjeihez, amilyen ergonómiai szempontból lehetséges.

Típusok és tervek: jellemzők

Az Ön által választott modell és telepítési mód elsősorban a fürdőszoba méretétől függ. A kiválasztott mosdókagyló asztallal határozza meg a szoba szépségét és kényelmét.

A táblaszerkezeteket általában két nagy csoportra oszthatjuk.

 • Szilárd, ahol a mosdó és a padló egy. A bemutatott modellek általában üvegből vagy természetes kőből készülnek. Előnye az, hogy nincs olyan hely, ahol a káros baktériumok felhalmozódhatnak és gomba alakulhatnak ki. Hátrányként érdemes kiemelni azt a tényt, hogy a bemutatott attribútum drága, különösen más típusokhoz képest.
 • Munkaasztal, amelyen egy héjhéj található. A bemutatott típus sokkal olcsóbb, mint az előző, míg a telepítés nagyon egyszerű. Ez a kialakítás nemcsak mosógépet, hanem mindenféle fiókot, polcot stb. Ennek a moduláris asztalnak a negatív oldalán érdemes kiemelni azt a tényt, hogy a mosogató közelében lévő varrások nem védettek. Ebben a szakadékban valószínűleg felhalmozódik a nedvesség, ami a káros baktériumok szaporodásához vezet.

Fontos megjegyezni, hogy a munkaterület a fürdőszobában különböző verziókban kivitelezhető.

Különböző anyagokból készülhet. A választás megállítása erre a változatra, úgy véli, hogy nedvességálló, különben a tabletta hamarosan alkalmatlanná válik.

Tekintsük a legáltalánosabb anyagokat a termék gyártásához.

 • Természetes vagy műkő. Az ilyen asztallap fényűző és drága lesz. Nagyon tartós, különböző vegyszerekkel tisztítható, melynek jellemzője a tartósság és az ellenállóképesség a különböző típusú külső agresszorokkal szemben.
 • Fa, amellyel kényelmesen és kényelmesen kialakíthatja a fürdőszobát. Ez drága fát használ, melyet viszonylag rövid élettartam jellemez, ezért nem praktikus a fadoboz használata a fürdőszobában.
 • Üveg, amely Oroszországban nem különösen népszerű. Ahhoz, hogy ilyen asztalt használjon, olyan tökéletes csövekkel kell rendelkeznie, amelyek vonzónak tűnnek. Ezenkívül az üveg különös gondot fordít.
 • Forgácslap és MDF, melyet csak különleges bevonattal lehet használni a fürdőszobában. Meg kell azonban jegyezni, hogy ha egy ilyen asztallap megsérül, akkor a felesleges nedvesség miatt tovább megduzzad. Emiatt a termék hamarosan használhatatlanná válik.

Előnye és hátránya

Azok, akiknek asztal alatt van mosogatógépük, vegye figyelembe az ilyen elrendezés sok előnyét.

 • A mosogató, amelyet a munkaasztal egészíti ki, a leginkább ergonómikusan szervezi meg a háztartási eszközök fölötti helyet. A kapott felületen kozmetikumokat, törölközőket, higiéniai termékeket és különböző apró tárgyakat helyezhet el.
 • A tabletta jelenléte lehetővé teszi a mosógép megóvását a károktól és a különböző negatív hatásoktól. Ne felejtse el, hogy a nehéz tárgyakat közvetlenül a háztartási készülékekre helyezi, és károsítja a felületét. Az alaplap képes teljes mértékben megbirkózni a terheléssel. Ezenkívül a mosógépet nedvességtől és mosószerektől védik.
 • A tervezett megoldás lehetővé teszi, hogy a fürdőszobát ugyanabban a stílusban rendezzék. A tábla teteje más belső részletekhez kapcsolódó tárgyaként működhet.

Ennek a kialakításnak két fő hátránya van.

 1. Amikor kiválasztják az asztallapot, kiválasztják egy adott háztartási készülék modelljére. A mosógép mérete és műszaki jellemzői alapján. A legjobb megoldás egy olyan beépített írógép kiválasztása, amely harmóniában áll a bútorok színével és stílusával.
 2. Ha az Ön választása megállt egy mesterséges vagy természetes kőből készült asztallapon, akkor készen kell állnia a nagy pénzkiadásokra. Az egyéb anyagok sokkal kevesebbet költenek, de a kőpadok látványosabbnak tűnnek.

Hogyan válasszunk?

Ha úgy döntenek, hogy a mosdó egy asztali tetején a fürdőszoba, akkor figyelembe kell vennie a sokféle meglévő struktúrák. A megfelelő választáshoz fontos szempontokat és bizonyos ajánlásokat kell figyelembe venni.

Figyelembe kell venni a gyártás anyagát. Az ilyen munkalapok gyártói különböző nyersanyagokat használnak a szóban forgó termék előállításához. El kell ismerni az alapanyagok előnyeit és hátrányait.

 • Az MDF viszonylag alacsony költséggel rendelkezik, de számos hátránnyal rendelkezik. Ez az anyag alacsony nedvességállósággal rendelkezik, különösen, ha a laminált bevonat sérült. Érdemes megemlíteni az alacsony erőt, ezért gyakran fordul elő ilyen károsodás. Előnyt érdemes kiemelni a legigényesebb projektek megvalósításának lehetőségét és a nagyszámú tárolódoboz létrehozásának képességét.
 • Az akril kiváló nedvességállósággal jellemezhető. A piac a különböző színű termékekre összpontosít, amelyek fontosak az eredeti belső kialakítás szempontjából. Ez az egyik leginkább elfogadható lehetőség, ahol kiváló ár-érték arány áll rendelkezésre. Ezeknek a munkalapoknak a megjelenése nagyon vonzó, míg az anyag nem fél a nedvességtől és nedvességtől. Határozott előnyt jelent az a lehetőség, hogy az egyéni vázlatok szerint munkalapokat készítsenek.
 • Az egyik leggyakoribb anyag a munkalapok gyártásához mosogató alatt műkő. Fő előnye a különböző textúrák és árnyékok jelenléte, kiváló mechanikai károsodással szembeni ellenállás és különböző külső agresszorok hatása, amelyek lehetnek tisztítószerek és tisztítószerek. Ebben az esetben rendkívül fontos választani azt az opciót, amely tökéletesen harmonizál a fürdőszoba más elemeiben.
 • Természetes kő, melyet a gyönyörű textúra és a kiváló megbízhatóság jellemez. Ez a tabletta több évtizedig tart, mert a kő kitűnő kopásállósággal rendelkezik, és az évek során nem változtatja meg eredeti tulajdonságait. A penész és a penész ellenáll, mely rendkívül fontos a fürdőszobában. Hátrányként csak az anyag magas költségeit és elég nagy építési súlyát lehet kimutatni.

A rendelkezésre álló helytől függően kiválaszthatja az egyik tervet.

 • A mosdót speciálisan kialakított mélyedésbe helyezzük. A héj ebben az esetben nagy, ezért érdemes megfontolni egy ilyen hely rendelkezésre állását. Ilyen szögletes modell kombinálható, és teljesen megteremthető.
 • A padlóburkolat beépített mosdóval rendelkezik, amely egy bizonyos alakú oldalsó tálca résszel van felszerelve. Hasonló lehetőség van arra, hogy tömített ízületek jelenjenek meg, hogy megakadályozzák a nedvesség bejutását.
 • Felfogó mosdók, amelyek a tervezők között keresletet igényelnek. Ebben az esetben lehetséges megvásárolni egy eszközt egy szív, egy ovális vagy egy virág alakjában. Ez a design nagyon eredetinek tűnik, és finomabbá teszi a belső teret.
 • Az értékesítés során vannak olyan modellek, amelyek a falhoz történő beszerelést biztosítják. Ez a lehetőség helyet takarít meg.
 • A tartószerkezetből álló konzolok. A falhoz és a padlóhoz vannak rögzítve. A hasonló megoldás bármely helyiségben alkalmazható, a tartósság és a biztonság szempontjából eltérő. Lehetőség van egy hasonló konstrukció elkészítésére önállóan, gipszkarton vagy tégla bevonásával.
 • Kültéri munkalapok, a szekrényhez hasonlóan. Különféle szekrényekkel vannak ellátva, ahol mosogatószerek, higiénia és kozmetikumok tárolhatók.

Gépi követelmények

Figyelembe kell venni, hogy a mosogató alatt lévő berendezésnek kompakt méretűnek kell lennie. A gyártók olyan kisméretű eszközöket kínálnak, amelyek legfeljebb 3 kg maximális terheléssel jellemezhetők. Ezek a modellek rendszerint nem többek mint 70 cm-es magasságban. Az ilyen eszköz egy mosogatóval történő összekapcsolása esetén a padlószint a padlóról 90 cm-re lesz. Ebben az esetben lehetetlen megállítani a választást egy függőleges fedélen lévő mosógépen, mivel ezek a termékek nem kompatibilisek az asztallappal.

A felszerelés helyét fel kell szerelni a szükséges kommunikációval.

Le kell fednie egy vízelvezetőt, áramot és vizet. Megállíthatja a választását egy olyan mosógéppel, amely maximálisan 5 kg-ig terjed, de szűk modelleket kell választania.

Gyakorlatilag a mai napon értékesített mosógépek fehérben készülnek, de manapság olyan háztartási készülékek találhatók, amelyek színe hasonló lesz a kályhához és a mosdóhoz. Nem kell ugyanazt az árnyékot választania, de összhangban kell lennie a fürdő teljes belsejével. Egy mosógépet egyszerre kell kiválasztani az asztallap és a mosogató között, vagy a kiválasztás után.

telepítés

Ebben az esetben szükség van egy asztali, mosogató és mosógép telepítéséről. Ebben a helyzetben egymással kapcsolatban állnak egymással. Mind a 3 elem telepítésénél kell gondolkodnod. Ha valahol hibát követ el, akkor az arra vezethet, hogy például a mosógép egyszerűen nem tud belépni az elkészített nyílásba.

Gyakran előfordul, hogy az emberek hibát követnek el a pulton kiválasztásában, és megszerzik azt a modellt, amely nem illik a háztartási készülékekhez. A felszerelés előtt figyelembe kell venni a különböző pontokat.

Fontos, hogy figyeljünk néhány árnyalatra:

 • Mielőtt megvásárolná és felszerelné a pultot, a mosót és a mosógépet, meg kell korrelálni a felsorolt ​​elemek méreteit. Felhívjuk figyelmét, hogy a szükséges kommunikációhoz elengedhetetlen bizonyos mozgástér.
 • Különös figyelmet kell fordítani a mosógép magasságára. Számos szabványos modellt viszonylag nagy magasság jellemez, mivel fontos a táblagép jelentős növelése. Jobb, ha leállítja a választást az alacsony mosógépeken, mivel a magas asztallap bizonyos kényelmetlenséget okoz a használat során.

A mosogató és a mosógép munkapultja kiválasztása a fürdőszobában

Nem mindenki rendelkezik tágas fürdőszobával. Egyre nagyobb méretű, kis méretű fürdőszobák, amelyek túl sok különböző nem megfelelő alkatrésszel, polcokkal és szekrényekkel vannak tele. Ebben a fürdőszobában nincs elegendő hely a mosógép befogadására, amely a modern élet szerves részét képezi. Azonban egy kis fürdőszoba is esztétikusabbá, gyönyörűvé, praktikusabbá és nem rosszabbá tehető a nagy fürdőszoba funkcionalitásában. A mosogató és a mosógép megfelelő kiválasz- tott munkalapja segít megtakarítani a helyet, és tágabbá és kényelmesebbé teheti fürdőszobáját.

A modellek típusai és jellemzői

A típus típusa és beépítési módja teljesen függ a fürdőszoba méretétől, és hatással van a szépségre és a könnyű használatra. Az összes munkalapot két csoportra lehet felosztani a telepítés és elhelyezés módja szerint:

 1. Szilárd öntött tömbök. Ebben az esetben a munkalap és a mosdó egyetlen egység. Szabályszerűen szilárd modellek üvegből vagy természetes kőből készülnek (gazdaságos változatként, műkőből). A szilárd tabletta jó, mert nincs helye a patogén baktériumok felhalmozódásának. Van hátránya is - jelentős készpénzt igényel.

A munkaasztal beállításai

Tehát az optimális konstrukciót választottad, most itt az ideje, hogy eldöntsd, milyen anyagból készül a munkalap.

Fontos! A táblagép kiválasztásakor ne feledje, hogy a nedvességtől nem ellenálló anyag hamar elveszítheti eredeti megjelenését, és az egész szerkezetet újra kell cserélni.

Az ilyen anyagokat használó, a fürdőszobában használt munkalapok gyártásához:

 1. Kő (természetes vagy mesterséges). Az asztallap felülete különösen tiszteletre méltó, drága és gyönyörű. Nagyon tartós, nem tisztítható mosószerekkel, nagy kopásállósággal, nem fél a hirtelen hőmérsékletváltozásoktól és a túlzott nedvességtől.

Mit kell keresni, amikor egy pultot választanak a fürdőszobába

A mosogató és mosógéppel ellátott egy munkalap kiválasztásánál előnyben részesítsük a csuklós szerkezeteket. Bár a padló lehetőségei olcsóbbak és ergonómikusabbak, a felszín alatti autó felépítése meglehetősen nehéz feladat. Semmi esetre sem szabad az anyagokat megtakarítani, mert egyszer minőségi munkafelületet készített, sok éven át szolgál.

Egyetlen munkalap előnyei és hátrányai

Egy fürdőszoba a fürdőszobában megoldja a háztartások számát, amelyek számos apró szórakoztató területre vonatkoznak:

 • a mosógép fölött további munkafelület, amelyre higiéniai termékeket helyezhet el anélkül, hogy több helyet lenne a polcokon vagy a szekrényben. Azonban nem hoz létre további polcokat és rekeszeket, mivel a szabad helyet a gép fogja elfoglalni.
 • a kommunikáció kiváló maszkolása, ha nem lehetséges, és ideje a csőnek az esztrich vagy a falak alatt történő tisztítására. Az asztallap munkafelülete elrejti az összes hibát.
 • harmonikusabbá teszi a dizájnot, segít enyhíteni a készülékek, szekrények, szappanok és egyéb apróságok fürdőszobájának telítettségét, amelyek szükségesek a háztartások számára a napi higiénia érdekében.

Az ilyen struktúrák fő hátránya a pénzügyi költségek, amelyek néha igen jelentősek. Azonban, miután egyszer kiváló minőségű, egységes munkalapot készített, sok éven át komfortot kölcsönöz a fürdőszobában.

Táblázatfőzési tanácsok

A kőpadló felülete egy speciális impregnálással nedvesített ruhával tisztítható. Ez az eszköz olyan átlátszó filmet alkot, amely nem látható a szemnek, és képes védeni a természetes anyagot a túlzott nedvességtől.

Az üveg és a fényes asztallapok tisztításához ne használjon súroló súrolószivacsokat és porszerű anyagokat, könnyen karcolhatja a felületet, aminek következtében a felület dekoratív hatása csökken. Ha gondoskodik róla, használjon üvegtisztítót és puha ruhát vagy papírtörölközőt.

A fafelületeket időről időre olajozni kell. A jobb abszorpcióhoz speciális olajat alkalmaznak egy meleg asztallapra.

A keményfából és a forgácslapból készült munkalapokat száraz, puha ruhával vagy papírtörölközővel minden használat után szárazra kell törölni. Még vízcseppeket sem szabad a felületükre hagyni, különben rövid idő alatt egy ilyen asztallapot használhatatlanná válik.

Fürdőszobai komfort Comfort-105, mosdóval, 1085 rubel árengedménnyel.

Ár a teljes készlet megrendelésénél: 21 385 rubel. 20 300 dörzsölje.

 1. Comfort-105M szett padlóval és mosdóval - 21 385 rubel.

Ár külön-külön: 21,385 rubel.

A készlet a bal és a jobb oldali változatban elérhető, attól függően, hogy a mosogató tálca helyén van-e.
A készlet tartalma:
Ellenálló mosogató standard öntött öntött csonkkal;
Rozsdamentes köralakú mosdópadló két szekrényes fiókkal;
Rögzítőelemek a mosogatóhoz.

Fürdőszobai komfort Comfort-110D mosógéppel 2 280 dízel árengedménnyel.

A teljes készlet megrendelésének ára: 21 980 rubel. 19 700 dörzsölje.

 1. Comfort-110D állvánnyal és mosdóval - 21 980 rubel.

Ár külön: 21 980 rubel.

A készlet a bal és a jobb oldali változatban elérhető, attól függően, hogy a mosogató tálca helyén van-e.
Az öntött márványból készült beépített mosdó.
A szekrényház nedvességálló LCB-ből, a nedvességálló MDF homlokzatából készül.
A hajótest és a homlokzat PVH filmmel van bevonva membrán-vákuumos préseléssel. A doboz puha zárószerkezettel van felszerelve.
Színes végrehajtás:
- mosdó fehér vagy színes RAL (+ 2700 rubel) szerint
- test fehér.

Mosdókagyló LOTOS 120 mosogatógéphez függő szekrénnyel 2 665 dl.

A teljes készlet megrendelésének ára: 24.490 rubel. 21 825 dörzsölje.

 1. Countertop mosogató LOTOS-120 szabványos leeresztő - 14 000 rubel.
 2. Mosdókagyló mosdókagylóhoz LOTOS-120 függesztett, rozsdamentes acél betét - 10 100 rubel.
 3. Túlfolyó egy mosdó számára - 390 rubel.

Ár külön: 24 490 dörzsölje.

A készletet bal és jobb oldali mosogatófelületekkel állítják elő, a tál helyétől függően.
Ezenkívül elvégezheti a következőket:
- konzol (650rub);
- szifon felszabadítással (350rub)
- kihúzható talppal, összecsukható tetővel (7100rub), amely a rejtett keréktartókon mozog;
- nagy tükörméret 120x70 (12900rub), LED-es lámpákkal, aljzatokkal és kapcsolókkal ellátva.
A készlet funkcionalitásának bővítéséhez használhat oszloprekeszet (13300 rubel), két oszlopra osztva. A tetején - az üvegpolcokkal ellátott ruhásszekrény, alul - egy üveg polc vagy egy kényelmes mosodai kosár.

Fürdőszobasarok Comfort-120D, mosógéppel 2 475 rubel árengedménnyel.

A teljes készlet rendelésekor: 22 975 rubel. 20 500 dörzsölje.

 1. Comfort-120D álló talapzattal és mosdóval - 22 975 rubel.

Ár külön: 22 975 dörzsölje.

A készlet a bal és a jobb oldali változatban elérhető, attól függően, hogy a mosogató tálca helyén van-e.
Az öntött márványból készült beépített mosdó.
A szekrényház nedvességálló LCB-ből, a nedvességálló MDF homlokzatából készül.
A hajótest és a homlokzat PVH filmmel van bevonva membrán-vákuumos préseléssel. A fiókok puha zárómechanizmussal vannak felszerelve.
Színes végrehajtás:
- mosdó fehér vagy színes RAL (+ 2700 rubel) szerint
- ház és homlokzat fehér, krém, wenge.

A bútorok a LOTOS 120 fürdőszobában, padlóállvánnyal, 2 930 rubel árengedménnyel.

A teljes készlet rendelésekor: 26 690 rubel. 23 760 dörzsölje.

 1. Countertop mosogató LOTOS-120 szabványos leeresztő - 14 000 rubel.
 2. Mosdó mosdó LOTOS-120 padló, rozsdamentes acél betét - 12 300 rubel.
 3. Túlfolyó egy mosdó számára - 390 rubel.

Ár külön: 26 690 dörzsölje.

A készletet bal és jobb oldali mosogatófelületekkel állítják elő, a tál helyétől függően.
Ezenkívül elvégezheti a következőket:
- konzol (650rub);
- szifon felszabadítással (350rub)
- nagy tükörméret 120x90 (13300rub), LED-es lámpákkal, aljzatokkal és kapcsolókkal ellátva.
A készlet funkcionalitásának bővítéséhez használhat oszloprekeszet (13300 rubel), két oszlopra osztva. A tetején - az üvegpolcokkal ellátott ruhásszekrény, alul - egy üveg polc vagy egy kényelmes mosodai kosár.

ALISIA-120 szett: mosogatóasztal asztalhoz mosógéphez, szekrénnyel, 2,640 rubel engedménnyel.

Ár a teljes készlet megrendelésénél: 26 390 rubel. 23 750 dörzsölje.

 1. Mosdó LOTOS Alicia-120 mosógépekhez - 12,600 rubel.
 2. Faliszekrény mosdókagylóhoz LOTOS Alicia-120 két fiókkal - 13 400 dörzsölje.
 3. Túlfolyó egy mosdó számára - 390 rubel.

Az ár külön-külön: 26 390 drab.

A téglalap alakú mosogató-asztallap öntött kőből, offset tálcával, jobb és bal kivitelben kapható.
Az ALICIA bútorok homlokzatai és szekrénye a jól ismert és jól bevált anyagokból készült bútorok - MDF gyártása. Ez az anyag a későbbi alapozással és festéssel jelentősen megnöveli az élettartamot.
A szekrény burkolatát fehérre festették, a fiókok homlokzatát festették, kivéve a standard színű Lotos színeket, vagy a wenge (+ 4000r)
A bútorok ellenállnak a nedvességnek. Ezenkívül az ellátás megkönnyíti a fogantyúk hiányát. Az ajtók közvetlenül a fiókok eleje mögött nyílnak.

Fürdőszobai készlet LOTOS 130 medál állvánnyal, 2 955 rubel árengedménnyel.

A mosogatógép mosdója és mosogatója mosogatója

A tetején lévő mosdókagyló egy modern fürdőszoba kényelmes dekorációja. Nem könnyű megtalálni a mosogatógéphez alkalmas asztalfelületet, és mindezt egy gyönyörű és funkcionális mosogatóval kombinálhatja. De ha sikerül mindezt megtenni, akkor nem lesz semmi baj, hogy sajnálja. Annak érdekében, hogy könnyebb legyen kiválasztani és telepíteni ezt a bútorokat, úgy döntöttünk, hogy kiadunk egy kiadványt ebben a témában, ahol a lakosság sok árnyalatát lefedtük.

A megállapodás előnyei

A mosógép nagyon szükséges, ugyanakkor nagyon nagy bútor. Nemcsak, hogy meg kellett találnia a helyet a szűk "Hruscsov-apartmanban", hanem szervesen be kellett illeszkednie a belső térbe, és ha nem lép be, akkor legalább bújjon el egy rést vagy egy bútorban. Willy-nilly, meg kell fontolnunk az emberekben népszerű belső megoldásokat, amelyek lehetővé teszik a mosógép "csatlakoztatását", hogy az ne zavarja és a lehető legkevesebb hasznos helyet foglalja el.

A "Hruscsov" lakásokban a fürdőszobák olyan kicsiek, hogy nehezen lehet megfordulni benne, ami nem elég jó ahhoz, hogy mosógép legyen, ennek ellenére megtörtént.

Az egyik legkedvezőbb választási lehetőség az, hogy egy mosógépet a mosdó és a padló alatt mosogasson a fürdőszobába. Ebben az esetben szinte semmit sem veszünk. Bíró maga.

 1. A táblagép lehetővé teszi, hogy gondoskodjon róla a háztartásban szükséges dolgok sokaságáról, amely mindig elérhető.
 2. A mosogató lehetővé teszi, hogy mosson kezet és mosson apró dolgokat.
 3. A mosógépet a padlódeszka alá kell rejteni, és nem lesz nyilvánvaló, ami nem zavarja a használatát, mint korábban.
 4. A mosogató és a mosógép teste fölött lógó asztallap nem csak magának a mosónak, hanem különböző egészségügyi kommunikációnak, például csöveknek, tömlőknek és szifonoknak is.
 5. A mosdó, a padló és a mosógép szokatlan kombinációja érdekes lehet a fürdőszoba belsejében, ami végül szokatlan designt eredményez.

Vízvezeték és bútor kiválasztása

Jobb gondoskodni a mosogatógép mosogatóval való felszereléséről a mosdókagyló alatt a helyiség javítása előtt. Sokkal nehezebb belépni az új belső elemekbe egy már felújított helyiségbe, különösen ha nem tervezte előre. Mielőtt kiválasztaná asztalát vagy mosogatóját, minden lehetséges lehetőséget megfontolnia kell. Csináljuk ezt és csináljuk.

 • Egy darab design. Ebben az esetben a pultról beszélünk, amely a mosdóval kombinálva, ami egy egészet képvisel. Ezeket a munkalapokat azonnal kagylóval öntik. Kicsit nehézkes és nehéz, de meglehetősen vonzó design. Legyen egy pult a fürdőszobában lehet természetes és mesterséges kő is, bár a modern anyagok sokasága miatt a lehetőségek sokkal többek lehetnek.

Egy egyszemélyes mosdóasztal asztallappal egy nagyon erős szerkezet, amely nem rendelkezik résekkel vagy ízületekkel, amelyek végül eldugulnak a szennyeződéssel, ami azt jelenti, hogy könnyebb lesz mosni és tisztábbnak tűnni.

 • Pulttal a mosogatók megérintésével. Ebben az esetben a munkalap és a mosogató külön mennek, bár gyakran ugyanabba a készletbe kerülnek. Az asztalos anyagból készült anyagok nagyon eltérhetnek a legolcsóbb forgácslaptól a természetes kőig. A mosogatót az asztallap anyagának és megjelenésének megfelelően választják ki, és az előre elkészített nyílásba kerülnek. A mosogatóhoz nincs rögzítés.
 • Munkaasztal mosdóval (éjjeliszekrények, fiókok) és mosogató. Ez valójában ugyanaz az asztallap, amely lehetővé teszi egy mosogató szerelését, de még mindig van egy mosogató, amelyben egyébként nagyon kényelmes mosogatógépet is elhelyezni. Bizonyos esetekben, a mosogató mellett, apró éjjeliszekrények, fiókos fiókokkal és polcokkal vannak felszerelve.

Külön megemlítjük, hogy jobb gyakorlati és szép bútorok kiválasztása. Az olcsóság elérése azt a tényt eredményezheti, hogy a fürdőszobában egy laminált faforgácslapból készült asztallapot vásárol, és ez 1,5-2 év alatt felborul, és elveszíti a megjelenés maradványait. Jobb, ha egy laminált MDF asztallapot vásárolnak, bár ez az anyag is nagyon feltételes a fürdőszobában, de természetes vagy mesterséges kő ideális, de az ilyen anyagok nem lesznek olcsóak.

Szintén jegyezze fel, hogy a hozzá csatlakoztatott munkalapot szereljük fel. Vannak bútorok padló és fel van szerelve. Mind az első, mind a második nagyon sok előnnyel és hátránnyal jár, ezért nézd meg magad, hogy jobb vagy.

A mosógép felszerelésének jellemzői

A mi esetünkben helyesebb többet beszélni nem egy mosógép telepítéséről, hanem egy asztali, mosogató és mosógép telepítéséről. Meg kell gondolnod, hogy egyszerre három elemet telepítesz, például egy hiba és egy mosógép, például nem esik egy olyan mosogató alá, amely túl alacsony vagy valami más történik.

Nagyon gyakran a lakók, akik saját mosogató alá akarják mosogatógépet telepíteni, egy nem megfelelő szifont vásárolnak, ami nem teszi lehetővé, hogy az "otthoni segítséget" a helyére tegye. Általánosságban elmondható, hogy a táblázatok, mosdók és mosógépek beszerelését olvassa el a kiadványban található utasításokat Mosógép a konyhában a pulton alatt. Esetünkben egy fürdőszobáról beszélünk, de a kiadványban szereplő rendelkezések meglehetősen alkalmazhatóak a bútorok fürdőszobába történő beszerelésekor.

Nem szándékosan fókuszáltunk ezen belső elemek telepítésének általános sorrendjére, hogy a cikket ne összezsugorítsuk nagy mennyiségű adattal. Mindazonáltal néhány árnyalatnál fogunk élni.

 1. Mielőtt a mosogatót, a pultot és a mosógépet vásárolná és telepítené, gondosan igazítsa be az elemek méreteit az állomány tekintetében a kommunikációhoz.
 2. Ügyeljen arra, hogy fontolja meg a mosógép magasságát. Ne feledje, hogy a magassági mosógépes szabvány arra kényszeríti Önt, hogy emelje fel a mosogatót az asztallapra egy tisztességes magasságra, ami problémákat okoz azok használata során.
 3. Kap egy speciális mosogató szifon egy mosógép. Különleges kialakítású, és nem árt, hogy helyezze el az "otthoni asszisztenset".
 4. Vigyázzon az automatikus mosógép kommunikációjára: egy nedvességálló kifolyócsatornát, egy csatornát a csatornahálózatra, egy cső hideg vízzel történő leeresztését.
 5. A mosogató és a mosógép asztalát jól rögzíteni kell, különösen akkor, ha a rögzítőelem csak a falhoz van kötve. Elővigyázatosan vegyen be speciális rögzítőket.

A csövek és a tömlők összes csatlakozását gondosan szigetelni kell, majd többször ellenőrizni kell, hogy van-e szivárgás.

Bútorok és szerelvények gondozása

A fürdőszoba padlója megfelelő gondosságot igényel, különben a bútorok és a vízvezeték nagyon gyorsan elveszítik megjelenésüket. Kétszeresen szomorú lesz, ha pénzt költenek drága anyagokból készült belső tárgyakra. Különösen a kőfelületet rendszeresen speciális impregnálással kell kezelni, amely a hardverraktárakban megvásárolható. Az impregnálás védő réteget hoz létre, amely nem teszi lehetővé a szennyeződés megszilárdulását a bútor felületén.

Üveg- vagy kerámia munkalapok ápolásához használjon üvegtisztítót. Bármelyik eszköz meg fog tenni, segít a felület kristálytiszta tisztításában. Egy kis permetet a felületre, majd száraz, puha ruhával törölje le a terméket. Ismételje meg az eljárást egy tiszta ruhával - ez eltávolítja a foltokat.

Ha Ön egy laminált faforgácslapból vagy MDF-ből készült olcsó munkafelület tulajdonosa, gondosan kezelje az ellátást. Vegyünk egy fürdőszobát, vagy csak véletlenül nedvesítsük meg a pultot, győződjön meg arról, hogy rongyot törölje le. Tisztítsa meg a szellőztetést, helyezze el a szellőztetést, nem engedheti meg, hogy a fürdőszobában állandóan magas páratartalmat tartsanak. A pulton kívül törölje le a mosdót, a fürdőszobai széleket és a mosogatót. Ne feledje, nedvesség - az első ellensége a bútorok készült forgácslap és MDF, különösen bútorok forgácslap. A laminált felület rosszul takarít meg.

Sok az interneten olyan házi készítésű termékek, amelyek megkérdezik, hogyan kell a pultot a mosogató és a mosógép alá önteni. A kezdeményezés természetesen érdekes, talán ezt a kérdést egy későbbi kiadványban fogjuk megválaszolni, ezért maradjunk hangosan.

Végül meg kell jegyeznünk, hogy még egy kis, még egy nagy fürdőszobában is a belső elem központi eleme, a fürdőszobán kívül, mosogató és mosógép mosogatója lehet. Ez a kombinált tervezési elem nem csak díszíti a szobát, hanem az integrált funkcionális komponensét is. Csak helyesen kell kiválasztania és telepítenie, de itt problémák merülhetnek fel!

A fürdőszoba felsõ lépcsõje: TOP 100 gyönyörû fotó a tökéletes tervezéssel

A fürdőszoba olyan hely, ahol bizonyos tulajdonságai megkülönböztetik a többi helyiségtől.

Ha nem minden részletre mélyül, akkor érdemes kiemelni két legfontosabb pontot - a hely kis méretét, valamint a csövekhez való folyamatos hozzáférést.

A mosogató alatti miniatűrök minimálisra csökkentik a nagyon kicsi méretű kellemetlenségeket. Meg kell jegyezni, hogy a pultnak a fürdőszobában történő felszerelése, megfelelő teljesítményével, számos problémát megold.

Ellenőrző szerelés

Ebből a pillanattól a drága beszerzés megvalósíthatósága várható. A padlólap behelyezése a fürdőszobába kétféleképpen.

A felfüggesztés típusának kialakítása a következő előnyökkel jár:

Kényeztető ellátás. A rögzítés a közvetlenül a falra szerelt záróelemek használatával történik. Nincsenek függőleges támaszok.

Mivel a padló és az asztal között nincs semmi, érdemes racionálisan kitölteni a teret. Használt pult a fürdőszobában a mosógép vízszintes terhelésű vászon.

Van mínusz - a telepítés korlátozott. Annak ellenére, hogy vonzó a pult, nem lehet telepíteni minden fürdőszobában.

Tabletop lábak

A falakat függőleges támogatással csökkentik. Vannak olyan típusú munkalapok, amelyek nem kapcsolódnak a tartóhoz.

A lábak enyhén megnehezítik a tisztítási folyamatot, ráadásul a hely "rejtett". A fürdőszobában a kövekből készült falburkolat egy érdekes, elegáns és szép lehetőség, de nem mindig kényelmesen használható.

Tabletop típus

A szilárd csempe előnyei:

 • A termék "higiénikus". Monolitikus konstrukció, azaz mosogató. Nincsenek hiányosságok, nincsenek kötések, ezért nincs semmiféle szennyeződés felhalmozódása.
 • Könnyű telepítés, mivel nincs szükség behelyezni a mosogatót a telepítés végrehajtásához.

hátránya:

 • Az ár nagyon magas.
 • Alacsony fenntarthatóság - a mosogató nem változtatható meg.

A felület típusának mosogatója alatt a padlólapnak az alábbi előnyei vannak:

 • A polcon tegye a vízvezetékeket.
 • Nem kell mosogatni.

Hátrányok, ahogyan a vélemények azt mutatják, egyáltalán nem.

A süllyesztett mosogatófelületnek a következő hátrányai vannak:

A rend helyreállításához időre van szükség, mivel a szennyeződés olyan helyeken halmozódik fel, ahol a polc érintkezésbe kerül a vízvezetékkel.

További információk itt:

Nem könnyű telepítés. Ahhoz, hogy tökéletes legyen az eredmény, a készségeket és a drága eszközt kell használnod. Ha van egy nagy behúzás, akkor lehetséges, hogy hiányos lesz, és nem lesz könnyű elvégezni a tömítést.

Pult anyaga

Természetes kő - gránit, márvány, drága, és a padló vastagsága megfelelő. És minden előnye, hogy a kőpadok a fürdőszobában vannak a tervezéssel kapcsolatban.

A fő hátrányok a termék és a súlyának ésszerűtlenül magas költségei. Ezenkívül a telepítés csak szakembercsapatot végezhet.

Mesterséges munkalapok a fürdőszobában elfogadhatóbb és megfizethetőbb lehetőség. Előnyei:

 • Karbantarthatóság. Van néhány olyan eszköz, amellyel a karcolások "maszkolását" végezzük.
 • A színek kiválasztása.
 • Könnyű gondozás.

A fő hátránya még mindig magasabb, mint az építési piac átlaga, valamint a hőmérséklet csökkenése miatt bekövetkező deformáció.

További információk itt:

Laminált forgácslap

Előnyök:

 • Könnyű kezelni az anyagot, ezért nincs nehézség a telepítéshez.
 • Alacsony ár
 • A színek és a textúrák kiválasztása.

Mínusz fő - fokozott nedvesség felszívódás.

Forgácslap munkalapok kiválasztása

Figyelembe kell venni a laminált széleket. Jobb választani az opciót, ha az inverzió az alsó oldalon történik.

Ha a mosdó alá a mosdóban lévő padló nem szabványos forma, akkor a végeknél fogak vannak.

Fa tető

Napjainkban a fürdőszobában a divatos fából készült padlódeszka a környezettudatosságnak köszönhetően. Számos előnye van ennek a lehetőségnek, de vannak hátrányai is. Mit kell keresni a kiválasztási folyamatban?

További információk itt:

A fürdőszoba sajátosságaiban kissé olyan, mint egy kád - hőmérséklet csökkenés, magas páratartalom. Óvatosan kell eljárni - a fedélzetet rendszeresen áztatják fertőtlenítőszerrel.

Jobb, ha asztalt szeretne megrendelni az ilyen fáról, mint a vörösfenyőt.

Az üveg munkalapnak ilyen hátrányai vannak:

 • Csak vastag edzett üvegt használnak, ezért a szerkezet jelentős súlya.
 • Mosogató a pulton a fürdőszobában jön a készlet, és ezért válasszon egy másik lehetőség nem.
 • Nagyon óvatosan kell használni, mert az üveg törékenysége ismert.
 • A felszínen a válások.

Fürdőszobai építészet

Ha a fürdőszobában van egy rés, akkor a legjobb, ha egy beépített pultot épít fel a fürdőszobában, és bezárja a nyílásokat szekrényekkel.

Talán van saját kiválasztási kritériumai? Vagy ismered a pultok egyéb jellemzőit?

Mindig van lehetősége arra, hogy az interneten megtekintse a fürdőszobában lévő munkaterületek sok fotóját, hogy lássa, hogyan néz ki ez a lehetőség, és miután mérlegelte az előnyöket és hátrányokat, biztonságosan teheti meg a választását.

Tabletop a mosógép fölött - a tökéletes megoldás

A mosógéppel ellátott mosdókagyló a térgazdaság, ami különösen fontos a sokemeletes épületekben. A lakástulajdonosoknak alaposan át kell gondolniuk minden centiméteren a funkcionalitás és a vonzó design fenntartása érdekében.

A mosogatógép mosogató alá helyezése az egyik legjobb megoldás. A gyártók külön erre a célra kifejlesztett modelleket fejlesztettek ki.

Shell design funkciók

A mosogatógép felett elhelyezett mosdópálcákkal ellátott mosdókagyló a megnövekedett méretekkel rendelkezik, hogy megvédje a gépet a fröccsenő víztől. Kis magasságuk van, a csatorna kommunikáció kialakításának és helyének sajátossága. Hagyományosan az ilyen mosogatókat vízi liliomoknak nevezik.

A mosogatók magassága 60-70 cm, a mélység 35-45 cm, ez egy lapos, általában négyzet alakú, de a pult típusától függően a mosdó geometriai paraméterei változhatnak. A rendelés érdekében ovális, kerek és nem szabványos tál alakokat készít.

Az ilyen szerkezetekhez egy lapos szifont választanak, amely segít elkerülni a gyakori eltömődést. A keverő lyuk lehet a mosogatóban. De gyakrabban ez egy lemez vagy fal.

A helytől függően kiválaszthatja a megfelelő típusú struktúrát:

 1. A mosdó be van ágyazva a mélyedésbe, amelyet kifejezetten a munkalap monolit felületén hoztak létre. A mosogatók nagy méretűek, így a telepítés és a hely kiválasztása során figyelembe kell venni.
 2. A beépített mosogatóval ellátott lemez résszel rendelkezik egy bizonyos formájú tálhoz. Ebben a kiviteli alakban figyelembe kell venni az ízületek tömítését úgy, hogy a nedvesség ne essen a mosógép paneljére.
 3. A mosogatóra helyezett - a legérdekesebb a tervezés szempontjából. Az eszközt liliomok, oválisok, szívek formájában lehet megvásárolni. Eredetileg eredetiek és eleganciát kölcsönöznek a belső térnek.
 4. Vannak olyan modellek, amelyek erős falra vannak erősítve a falhoz. Ez a lehetőség helyet takarít meg.
 5. Konzolok - a falra és a padlóra rögzített csapágykeretből készült szerkezetek. Alkalmas minden helyiségre, tartósnak és biztonságosnak. Az ilyen modellt gipszkartonról vagy tégláról függetlenül lehet készíteni.
 6. A kültéri munkalapok egy szekrény. Nem kell a felületre felhelyezni. Az előny a mosószerekhez szükséges szekrények kiegészítő felszerelése. Az ilyen bútorokba egy mosógépet helyeznek el mosdóval.

Ilyen választékkal választhatja ki a megfelelő kialakítást, figyelembe véve a helyiség méretét és az egyéni tervezést.

Munkaasztalok

A munkalapok a gyártási anyagtól eltérőek. Leggyakrabban akrilból készülnek. Ellenállnak a nedvesség hatásainak, nagyon tartósak. A gyártók különböző formájú termékeket kínálnak világos színpalettán.

Különös gondot fordít az ilyen berendezésekre. Mivel idővel karcolások jelennek meg a felületen, nem ajánlott tisztítani őket csiszolószemcsékkel.

Az MDF és a forgácslap munkalapja ésszerű áron és vonzó megjelenésű. A laminált bevonatot gondosan kell kezelni, mert károsodás esetén a nedvesség bejut a laminált lemezbe, és megjelenik a nedvesség és a penész.

A mesterséges kőzetet a tartósság és a különböző szerkezetek utánzatának képessége jellemzi: fából márványra. Az anyag nem fél az agresszív anyagoktól, könnyen kezelhető, tökéletesen kombinálva a fürdőszobában lévő összes elemével.

Gránit, márvány és más természetes kő - a luxus és a jólét jele. A táblagép nem változtatja meg a paramétereit, nem nyújtható géneknek és pusztításnak. Ugyanannak az anyagnak vagy üvegnek a mosogatója alkalmas rá. De ne feledje, hogy a lemeznek sok a súlya, gondosan kell gondoskodni.

Az edzett üvegeket viszonylag nemrégiben állványgyártáshoz használják. Az átlátszó felület nem túl jó lehetőség, hiszen minden kommunikáció látható lesz. Érdemes figyelni a matt és színezett modellekre. A speciális peremfeldolgozás révén a perem biztonságos és egyenletes.

A fából készült lemezek kényelmet és színt biztosítanak a fürdőszobában. Tölgy, tölgy, tűlevelű fajtákból készülnek. A fő feltétel - a terméket különleges védőszerekkel kell bepermetezni, mivel az anyag nedvszívó anyagot tartalmaz, és a hatása alatt elpusztul.

A mosóeszközökre vonatkozó követelmények

A mosogató alá tartozó készüléknek kompaktnak kell lennie. A gyártók a legfeljebb 3 kg maximális terhelésű kisegységeket kínálnak. A modellek magassága eléri a 70 cm-t, nem többet.

A mosogatóval együtt ez a paraméter legfeljebb 90 cm lehet. Nem szabad függőleges burkolattal ellátott mosógépet választania, ez nem kompatibilis az asztallappal.

Minden szükséges kommunikációt a telepítési helyszínre kell kötni: víz, lefolyó, elektromos áram. A könnyebb telepítés érdekében a talapzat magassága néhány centiméterrel magasabb. Olyan módon kell elhelyezni, hogy ne terhelést okozzon a készülék felső részén.

Kiválaszthatja az 5 kg-os normál terhelésű gépet, de keskenynek kell lennie, és a padlódeszka alatt nem szabad felnyúlnia.

Gyakorlatilag minden mosógép modell fehérben kapható, de megtalálható egy olyan technika, amelynek színe összhangban van a tűzhellyel és a mosdóval.

Nem szükséges mindent egy hangot szerezni, a fürdőszobai belső háttérrel kombinálva a kívánt hatás érhető el. Válasszon írógépet a pult és a mosás után.

Shell telepítési szabályok

Amikor a szennyvizet a fal oldalára helyezi, fontos, hogy a mosogató elég széles legyen, legalább 60 cm, egyéb esetekben elegendő 50 cm-es lemezméret van.

Minden vezetéket és csövet el kell különíteni a fröccsenéstől. Ez a megfelelő vízililiom, amelynek kialakítása lehetővé teszi kábelek és tömlők elrejtését.

A mosogató telepítéséhez szerszámokra van szükség:

 • zárójelben, ha nincsenek benne, a számítások alapján kell vásárolni (legfeljebb 40 cm hosszú);
 • drill;
 • kötőelemek;
 • tömlőbilincsek;
 • szilikon alapú tömítőanyag;
 • rulett és marker jelöléshez.

A telepítési eljárás a mosógép helyének meghatározásával kezdődik. A rezgések elkerülése érdekében a padlónak szintnek kell lennie, szintet kell használnia. Ezután folytassa a zárójelek telepítését. A berendezés, lemez és mosdó magasságának és szélességének megfelelően jelölje meg a tartók rögzítési helyét.

Fúrjon lyukat, rögzítse az alkatrészeket csavarokkal. Nem lehet teljesen meghúzni a rögzítőket, jobb, ha 5 mm-es rést hagy.

A tálat a konzolra helyezzük, az előkészített fém horog a mosogató hátlapján lévő horonyba kerül.

A falra szerelt csavarok segítségével. A héj felületét 2 mm-es réteggel tömítjük.

A kompozíció száraz megszilárdulása után a csavarokat meg kell húzni, amíg meg nem áll.

Ezután helyezzük el a szifont, le a leeresztő csövet a csőre és rögzítjük. A csövet behelyezzük a csatorna bejáratába.

Minden csatlakozást szilikon bevonattal kell lezárni.

A következő lépés a keverő és a tesztelés. Ha a víz elindításakor minden csomó szivárog, akkor újra meg kell vizsgálni a rögzítés minőségét. Ehhez az elemeket meg kell feszíteni vagy gondosan lezárni.

Ellenőrző telepítés

A lemez felerősítésének árnyalata a beépítési módtól függ. A monolitikus termékekkel való munka legegyszerűbb módja, valamint a talapzat és a mosás egyidejű elhelyezése.

Más esetekben erősen rögzíteni kell a keretet. A falon való jelölés után a fő keret a profilból összeszerelve, és önbefogó csavarokkal rögzítve a felületre, mielőtt korábban elvégezte a szintellenőrzést.

A kész lemezt a kapott formára helyezzük. Biztosítani kell megbízhatóságát és mozdulatlanságát a rögzítés után. Javasoljuk, hogy a tabletta és a fal hátulját tömítőanyaggal lezárjuk. A mosogató tetején helyezkedik el, vagy egy rést helyez.

Ha a talapzatot önmagában állítják fel, a legjobb anyag nedvességálló gipszkartonnak minősül.

A lapok lapokból készülnek, a jelölés szerint. A mosogató mérete szerint lyukat vágtak a szekrény felső részében.

Használat előtt hozzon létre egy stabil rétegelt lemezréteget, rögzítse a felületre. Ezután folytassa a gipszkarton telepítését.

Ahhoz, hogy a végeket sima szélekkel lehessen vágni, 10 cm-es vágásokat kell végrehajtani, az egész szerkezetet alapozó, spatula és víztaszító szerrel kell kezelni a nedvességtől való védelem érdekében.

Díszítsük a mesterséges kőből, mozaikból, cserépből, bambuszból. Az elemek közötti varrásokat úgy kell törölni, hogy ne essenek a vízbe.

A legjobb modellek áttekintése

A kis méretű fürdőszobák tulajdonosai, akiknek meg kell tervezniük az objektumok elhelyezését, figyelembe véve a térbeli megtakarításokat, nehézséget okoznak a berendezések kiválasztása.

A feladat egyszerűsítéséhez használhatják azokat a véleményeket, akik mosogatógépet telepítettek a mosdó alá.

A fürdőszobában végzett javítás során minden centimétert kiszámítottak, mivel a terület kicsi, nehéz benne bútorokat és berendezéseket elhelyezni benne. Úgy tűnt, hogy kiváló módja annak, hogy beültesse a mosdót, amelyre a mosdó található. Először is, eredetinek tűnik, és másodszor meghatározta a mosógép szabad helyének kialakítását. A talapzat hosszának köszönhetően még néhány zónát mutatott polcokkal a kozmetikumok és mosószerek számára.

Úgy gondolják, hogy a mosdó alatti mosogatóegység helyet takarít meg. A házunkban van elég nagy terület, de ez a megoldás zónát biztosított egy zuhanyzópultnak, egy öltözőasztalnak. Az asztallap és mosogató márványból készült, zöld és kék színekben. A kék színű berendezés tökéletesen kombinálható. Az eredmény egy kompakt kialakítás volt, amely díszíti a belső térséget.

Az autó elrejtése a mosogató alá a legjobb megoldás, amelyet a mesterek ajánlottak nekünk. Megmentettek egy helyet, és érdekes kivitelezéssel jöttek létre. A lemezt fagyos fekete üvegből fröccsöntötték. Teljes összhangban áll a fehér készülékekkel és a krómozott keverőedénymel. A telepítés nagyon egyszerű. Nincs szükség túl kicsi autó megvásárlására, szűkre válthatsz, figyelembe véve a talapzat méretét.

Egy kis fürdőszobában a mosogató alatt lévő mosógép nagyszerű módja a maximális tömörség elérésének. Ennek a megközelítésnek köszönhetően kiderült, hogy a gyönyörű bútorokat ugyanabba a hangszínbe építik be, mint az akril munkalap. A rendszer két éve fut. Aggódtunk, hogy a lapos szifon és a vonalhajózási jellemzői gyakori elzáródásokat okoznak. Eddig azonban ilyen problémákat nem figyeltek meg.

Ha követni fogja az összes olyan szabályt, amely a mosogatógépet a tálca alá szereli, akkor nem aggódhat a teljes szerkezet teljesítményjellemzőit illetően. Ez a legjobb megoldás egy kis helyiségnek.

Ennek a megközelítésnek köszönhetően a szoba nem csak vízvezetékeket, hanem egyéb berendezéseket és bútorokat is befogadhat.

Pontos számítások, megfelelő rögzítőelemek és tömítettség biztosítja a stabilitást és tartósságot, védi a termékeket nedves levegőtől.