Legfontosabb > Fürdő

A mosdó kiválasztása a fürdőszobában

Tartalom:

Mosdókagyló a fürdőszobában. Kiválasztási szabályok

A fürdőszoba dekorációja sok szempontból napi hangulatot teremt. Reggel energiával számolunk fel, megtisztítjuk és felkészülünk az erőteljes tevékenységre, esténként pihenünk, "mosogassuk le" a problémákat és aggodalmakat, felkészülve az ágyra. E kis szoba minden eleme esztétikai és funkcionális szempontból is fontos. Például, mi legyen a mosdó a fürdőszobában, hogy a vízkezelések még kényelmesebbé váljanak?

 1. Az arányosság. A szekrénybe épített, nagyméretű mosdó "enni" a kis fürdőszoba használatos területét, és a kompakt modell elveszik a tágas teremben, megzavarva a teljes együttest.

Tipp: Ha a fürdőszobai méretek megengedik, ajánlott két mosogatószert elhelyezni. Ezután a családnak nem lesz problémája a munka, a tanulmányok stb. Gyűjtése során.

 1. Stílus egysége. A mosdó kialakítása nem szabad ellentmondani a belső térnek.
 2. Ergonómia. Kényelmes lenne a mosogatóhoz menni? Mennyire könnyű gondoskodni róla? A csövek javíthatók-e? Lehetséges-e a padló alatti és körüli tisztítása problémamentesen? Hol tárolják a személyi higiéniai termékeket és háztartási vegyi anyagokat? Mindegyik kérdésre választ kell adni a megfelelő modell kiválasztásakor.
 3. Kényelem és biztonság. Ha a családban kisgyermekek vannak, az üveghámok potenciális veszélyt jelentenek. A felfüggesztett változatok szintén nem a legjobb megoldás, mivel a konzolos tartó nem a legmegbízhatóbb. Optimálisan alkalmas "tulipán" vagy modellek, amelyek beépítették a pultba, és anyagok - fajansz vagy mesterséges kő. Az alak jobb választani ovális vagy kerek csökkentése sérülések.

A mosdók típusai a fürdőszobában

A mosogatók kiválasztásakor fókuszáljon a telepítés módjára. Az a tény, hogy a vízvezeték egyszerűen csatolva van, elsősorban az ára és az önállóan teljesítő munka elvégzésének képessége.

Lógó mosogató

Az ilyen modelleket közvetlenül a falra szerelik, akár tüskével, akár záróelemekkel, ha a termék elég masszív. Egy másik lehetőség az, hogy a mosogatót lógó állvánnyal szereljük fel, amely nemcsak a nem vonzó kommunikáció elrejtését teszi lehetővé, hanem megbízható tárolást is biztosít további tárolóhelyekkel.

Figyelem: Mosdó megvásárlásakor ügyelni kell a keverő alatt lévő lyukra. Ha nincs, akkor egy rést kell csinálnia, hogy elrejtse a vízvezetékeket, és szereljen fel egy csapot a falra.

Felfüggesztett szerkezetek ideálisak a kis fürdőszobák számára, mivel az alatta lévő helyiség szabadon marad. Itt egy mosodai kosár, polcok vagy állvány felszerelhetők fürdő tartozékokkal.

A mosdókagylatok modern vagy retro belső térben jól néznek ki, de a klasszikusok vagy a country zene esetében kevésbé választják őket.

Minus modell - problémás installáció, amely nem képes mindenkire nézni. A fal csak tőke lehet, a válaszfalak valószínűleg nem képesek ellenállni a termék súlyának.

A mosdóban lévő mosdókban:

Mosogató "tulipán"

Az ilyen típusú mosdókagyló nagyon pontosan tükrözi tervezési jellemzőit. A tál egy külön állványra van felszerelve, amely maszkolja a szifont és a kommunikációs vezetékeket. Kívülről a héj valóban úgy néz ki, mint egy vékony lábú virág.

A "tulipán", amely az egészségügyi eszközök között klasszikus lett, számos előnnyel rendelkezik egyszerre:

 • a rögzítés egyszerűsége és megbízhatósága
 • látványos megjelenés
 • kompakt méret
 • megfizethető ár, összehasonlítva például számlákkal vagy beépített analógokkal

Tipp: a mosdó és a talapzat a legalkalmasabb egy klasszikus stílusú fürdőszoba. Ez harmonikusan illeszkedik a belső térbe. Ezen túlmenően, egy tágas szobában (és a klasszikusok csak a nagy területű szobákat használják) nincsenek problémák a dolgok tárolásával. Ami fontos, mert ilyen mosdóban nincs helye számukra.

A fürdőszobában a "tulipán" mosogató megjelenése a következő képeken látható:

Shell mosogató

Az egyik legnépszerűbb modell. Ez egy edény bármilyen alapon. Leggyakrabban egy gardrób, ritkábban - asztali lábbal vagy konzol.

A bowl-mosogató nagyon stílusosnak tűnik, ami megszerzi a fogyasztók iránti szeretetet. De a kereslet modell nem csak az eredeti design miatt van. Előnyei közül:

 • a sebesség és a könnyű telepítés
 • mindenféle méretű munkalapra
 • számos anyagot és dekorációs technikát használnak
 • különféle formák
 • kényelmes tömítés az ízületek, garantált védelmet szivárgás ellen

Fontos: az asztalra és az összekötő összeköttetésekkel ellátott kötéseket gondosan szigetelni kell, hogy elkerüljék a nedvességet és a vele járó gondokat.

Az egyetlen dolog, amely megfélemlítheti a fogyasztókat, a tál ára. Ez a legdrágább modell a modern piac vízvezetékében.

Tovább a fotó - példák a felső asztalra a mosdókagylókon:

Beágyazott modellek

A gyakorlatiasság és az ergonómia szempontjából első helyen állnak. Alkalmas bármilyen méretű helyiségekhez, és kényelmesen használhatja felnőttek és gyermekek számára is.

Háromféle mosogató található a pulton a fürdőszobában:

 1. A tálca oldalai az alap felszíne felett helyezkednek el, és lehajolnak rajta. Ez a típus a legáltalánosabb és kényelmesebb telepíteni.
 2. A tál az asztallap alatt van. A telepítés itt bizonyos szakmai készségeket igényel: meg kell győződnie arról, hogy a mosogató alatt lévő lyuk valamivel kisebb volt, mint annak mérete.
 3. Félépítésű modell, amikor a héj részlegesen kitüremkedik a tartó sík szélén. Ez a lehetőség a kis fürdőszobák számára optimális.

A mosdó alatti fürdőszoba tányérja számos funkciót lát el. Ez egy öltözőasztal és egy hely a személyes higiéniai termékek tárolására, valamint az alsó polcokra vagy éjjeliszekrényekre fröccsenő védelemre. És egy elegáns bútor, ami egyedülállóvá teszi fürdőszobánkat.

Meg kell jegyezni, hogy a beépített mosdókagylók kevésbé hajlamosak a repedésekre és a forgácsokra, ráadásul könnyen moshatók, mivel a külső felület zárt és szinte nem szennyezett.

Képek a mosdókról, a pultra a fürdőszobába:

Mosogató szekrénnyel a fürdőszobában

A modern értelmezésben ezek a modellek a híres "Moidodyr" legközelebbi hozzátartozói, a szemnek tetszenek, és lehetővé teszik a tér hatékony szervezését. A szegélykövek egyfelől maszkolják a backstage vízvezetékeket, másrészt - tágas raktárként szolgálnak, amely lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a rendetlenségtől.

A nagyméretű helyiségekben a szekrény mérete lehetővé teszi a mosógép beépítését. Javasoljuk, hogy a kabinet a mosdókagyló alatt használják kis fürdőszobákban, különösen akkor, ha a fürdőkádat egy zuhanykabin helyettesíti.

Tipp: Kis helyek esetén jobb, ha egy medálot választasz, nem padlót. Az ilyen modell vizuálisan megnöveli a helyet, alkalmas a tisztításra, és kevésbé szenved a nedvességtől, mivel a levegőztetés nemcsak az oldalakon, hanem az alján is megtörténik.

A szögletes fajták előnyben részesítik a közvetleneket - kisebb területet foglalnak el.

Mik a szekrények a mosdó alatt a fürdőszobában. Kiválasztott fotók:

"Vízililiom"

A sima alj és a vízszintes lefolyó mosogatója kifejezetten a mosógép fölé telepíthető. Ez kiváló megoldás a kis fürdőszobák számára, bár a modellnek hátrányai vannak:

 • A szerkezet szifonja rendszeresen eldugul és tisztítandó.
 • Fennáll annak a veszélye, hogy a "mosó" elektronikus modulra öntik a vizet.
 • A háztartási készülékek "láthatóak", ami befolyásolja a szoba megjelenését.

És mégis a mosogató mosogatója elengedhetetlen, például a "Hruscsov" és más hasonló méretű fürdőszobákban.

Tanács: jobb egy kész készlet megvásárlása: egy mini-automata, amely mosdó és tál alatti felszerelésre lett tervezve - ma már számos vezető gyártó kínál ilyen "duettet".

Példák a "liliom párnákra" az alábbi fotón:

Sarok mosogató a fürdőszobában

Ez a modell még egy apró fürdőszobát is kényelmessé teszi, általában egy üres területet használva a két fal találkozásánál.

A sarok mosogatók:

Az első lehetőség a hosszú távú vízkezelések és a kikapcsolódás szerelmeseinek, nem pedig a zuhanyzók felismerésének. Ebben az esetben egy kompakt aszimmetrikus kád kerül mentésre, amelynek keskeny része a lógó sarokmosó. Ez a technika lehetővé teszi, hogy helyet takarítson meg, és növelje a helyiség ergonómiáját.

A beépített sarokmosó kiválasztása kis fürdőszobában további tárolást biztosítunk. Minél kevesebb helyet foglal el, a mosdó alatt lévő kabinet nagyon nagy méretűvé válik.

Érdekes példák a fotón:

Az anyagok összehasonlító elemzése

Mosdóink nagy terhelést szenvednek, mert a higiéniai eljárások mellett gyakran mosnak vagy játszanak (kisgyermekek esetében). A tálban véletlenül egy súlyos palackot dobhat kozmetikussal, vagy megüthet rajta, és kellemetlenül megfordul a fürdő szűk helyén.

Ezenkívül a mosogatót a víz befolyásolja, amelynek összetétele távol áll az ideális és agresszív háztartási vegyi anyagoktól, amelyek megsértik a felső bevonatot.

Ezért a termék anyagának:

 • tartós
 • tartós
 • ellenáll a mechanikai és kémiai hatásoknak
 • jó dekoratív jellemzőkkel

Tekintsük a legnépszerűbb lehetőségeket.

Egészségügyi fajansz

Kerámia - a legjobb választás a mosogatóhoz a fürdőszobában. A tervezési megoldások széles választéka, a nedvességgel és a mosószerekkel szembeni ellenállás, beleértve a csiszolóanyagokat, az egyszerű gondozást, itt csak egy kis lista az anyag előnyeiről.

A modern technológiának köszönhetően a földfestékek már nem tartják a hófehéritet, és a szivárvány minden színével játszanak. A fürdőszoba színes mosogatói különböznek a nagy expressivitásban és a különböző formatervezésben. A klasszikus és modern belső térben tökéletesen illeszkednek.

Kerámia termékek hátrányai:

 • nagy súly
 • a felső üvegezett réteg idővel repedve
 • alacsony ütésállóság, ami repedésekhez és forgácsokhoz vezet, amelyeket szinte lehetetlen megszüntetni.

A fotó - cserép mosogatók:

üveg

Üveg mosogató a fürdőszobában ma a népszerűség csúcsán. A megfelelő keményítéssel ez a látszólag törékeny anyag tartós és ellenáll a fürdőszobák különleges mikroklímájának.

A látványos dizájn az üveg további előnye. Átlátszó tálak a belső világosságot és a levegőt.

Ugyanakkor jelentősen hátrányt jelent az üvegedények - az ellátás bonyolultsága. A mészkő, a szivárgás és a folt azonnal elkapja a szemet, és eltávolítása nem könnyű, mivel a csiszolószemcsékkel és ecsetekkel rendelkező készítmények látható karcolásokat hagyhatnak a felületen.

A viszontbiztosítás üveg, még edzett, jobb, hogy megtagadja a kisgyermekes családok.

Fotók üveg tálak a belső tér:

fém

Kis esztétikus, zománcozott mosdókagylók elhalványultak a múltban, helyükre jó minőségű, rézből vagy rozsdamentes acélból készült termékek kerültek (lásd a fotót).

Fémhéjak - inkább ritkaság, mint közös jelenség, jóllehet tartósak, szépek és szerények a gondozásban.

A hátrányok közül: a tálban halk foltok vannak, és a víz hangos hangot ad, amikor érintkezésbe kerül a mosogatófelület felszínével.

Márvány a mesterséges kő ellen

Vannak olyan stílusok, amelyek luxus vagy egzotikus designt igényelnek. Ez egy klasszikus, Art Deco és Ethno. Ebben az esetben egy kerámia vagy üveg mosogató nem valószínű, hogy méltó választás.

De a mosdó természetes kő a fürdőszobában fog kinézni. Erős, enyhén porózus kőzeteket használnak rájuk általában: gránit, onyx vagy márvány. Az ilyen termékek magas költséggel rendelkeznek, amelyet teljes mértékben igazol a feldolgozás összetettsége és az anyag kizárólagossága.

A márvány a felsorolt ​​ásványok leginkább sérülékeny. Rendszeres tisztítást igényel, különben kellemetlen, nehéz eltávolítani plakk formákat a mosogatón. Zsetonok és repedések is állandó fenyegetést jelentenek a márvány fürdőszobai felszerelésre.

A mesterséges kő nem kevésbé gyönyörű, mint a természetes társaik, de megfizethető és a legjobb teljesítmény jellemzőkkel rendelkezik. A polimerek és a kőpor alapanyaga bármilyen stílusi trendhez alkalmazható, amit az általunk bemutatott fotók összehasonlításával könnyen meg lehet tekinteni:

faipari

Ezt az anyagot ritkán használják a mosogatók gyártásában. Az abból készült termékek az elithez tartoznak, és kézzel készültek speciális kezeléssel és impregnálva vízzel szemben repedező készítményekkel.

A fa különös gondot igényel - csak semleges tisztítószerekkel és puha szivaccsal kell tisztítani. A védő felső réteg sérülése esetén a mosdókagyló gyorsan feleslegessé válik a víz hatása alatt.

Figyelem: négy évenként helyre kell állítani a fa mosogatót, hogy meghosszabbítsa az életét.

Shell alakú

A modern mosdók lehetnek:

 • négyszögletes
 • ovális
 • kerek
 • szögletes
 • aszimmetrikus

A legrugalmasabb egy négyszögletes mosogató. Minden méretű és stílusos fürdőszobához alkalmas:

A fürdőszoba kerek mosogatója szokatlannak tűnik, emlékezetes képet hoz:

De talán a legtapasztaltabb mosdókagylók oválisak:

Shell szín

A héjnak nem kell fehérnek lennie. A színe bármilyen lehet, mindaddig, amíg összhangban van a fürdő teljes színes megoldásával. Nagyon szép majolika vagy kézzel festett üveg:

Fürdőszoba mosogató méretek

A mosdó méretei a helyiségtől és a különleges igényektől függően változnak. Nem feltétlenül egy tágas fürdőszobában van szüksége nagyméretű mosogatóra, két kisebb tálat is behelyezhet, ha például több ember is használhatja a fürdőszobát egy időben reggel.

A standard héj optimális szélessége 50-65 cm, a mélységnek közel azonosnak kell lennie. A készülék magassága általában 80-85 cm.

A héj maximális szélessége 90 cm. Dimenziójának növelése érdekében ajánlatos kettős modelleket használni.

Kreatív fürdőszoba mosogató. Fényképkiválasztás

Összefoglalva, a mosogatók érdekes tervezési lehetőségeit kínáljuk. Talán inspirálnak valakit, hogy valami hasonlóat hozzanak létre otthonukban.

Fürdőszoba mosogató szekrénnyel

Kattintson a paraméter melletti négyzetre, és válassza ki az árkategóriát

/ Kattintson a "Recruitment"

Itt van egy videó utasítás

A szekrényes fürdőszobához tartozó mosogató az esztétika és az elérhető hely racionális használata. A különféle ajánlatok miatt minden rendelkezésre álló helyre választható.

Termék kód: 5073

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Elem Típus: Mirror Cabinet

Homlokzati anyag: MDF

A test anyaga: forgácslap

Szín: fehér, sötét fa

Belső stílus: modern stílus

Bútor alak: téglalap alakú

Termék kód: 5114

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: MDF

A test anyaga: forgácslap

Felszerelés: felfüggesztett, padló

Bútor alak: téglalap alakú

Tároló rendszer: ajtókkal

Mosogató anyag: fajansz

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: MDF

A test anyaga: forgácslap

Felszerelés: padló felfüggesztve

Termék kód: 2669

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: Laminált forgácslap

A test anyaga: forgácslap

Szín: könnyű fa

Termék kód: 5107

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Termék kód: 5110

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Termék kód: 4714

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: MDF

Felszerelés: padló felfüggesztve

Szín: fehér, sötét fa

Belső stílus: modern stílus

Termék kód: 5122

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Termékkód: 2182

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: MDF

Szín: fehér, sötét fa

Belső stílus: modern stílus

Termék kód: 5124

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Termék kód: 4716

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: MDF

Felszerelés: padló felfüggesztve

Szín: fehér, sötét fa

Belső stílus: modern stílus

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: MDF

A test anyaga: forgácslap

Felszerelés: padló felfüggesztve

Termék kód: 5117

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Termék kód: 4715

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: MDF

Felszerelés: padló felfüggesztve

Szín: fehér, sötét fa

Belső stílus: modern stílus

Termék kód: 2671

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: Laminált forgácslap

A test anyaga: forgácslap

Szín: könnyű fa

Termék kód: 2670

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: Laminált forgácslap

A test anyaga: forgácslap

Szín: sötét fa

Termék kód: 2672

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: Laminált forgácslap

A test anyaga: forgácslap

Szín: könnyű fa

Termékkód: 1820

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: Laminált forgácslap

A test anyaga: forgácslap

Szín: sötét fa

Termék kód: 5119

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Termék kód: 2321

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: MDF

A test anyaga: MDF

Felszerelés: felfüggesztett, padló

Termék kód: 1823

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: Laminált forgácslap

A test anyaga: forgácslap

Szín: sötét fa

Termék kód: 5093

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Termékkód: 1821

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: MDF

A test anyaga: forgácslap

Termék kód: 2675

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: Laminált forgácslap

A test anyaga: forgácslap

Szín: sötét fa

Termék kód: 1824

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: MDF

A test anyaga: forgácslap

Termék kód: 2676

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: Laminált forgácslap

A test anyaga: forgácslap

Szín: sötét fa

Termék kód: 1723

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: MDF

A test anyaga: forgácslap

Szín: fehér, könnyű fa

Termék kód: 1799

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: akril, forgácslap

A test anyaga: forgácslap

Termék kód: 2443

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: MDF

A test anyaga: forgácslap

Szín: fehér, fekete

Mindenki reggel meglátogatja a fürdőszobát. És az egész nap hangulata függ attól, hogy a tér funkcionálisan fel van-e szerelve. A racionálisan használatos helyet, a felszerelést a lehető legjobban kielégítheti, mindig rendelkezzen mindennel, amire szüksége van, hogy segítsen a fürdőszoba mosogatójának egy szekrénnyel.

A mosogatók mérete és típusa szekrénnyel

A szekrényekkel ellátott mosdók széles választékát kínálják: a 255x435x700 mm méretű modellektől a nagyméretű modellekig - 1000x520x864. A következő méretek láthatók: 40 cm, 50 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm.

Különbözőek a mosogatóanyagban: fajansz, porcelán vagy öntött márvány. Padlózatban vagy felfüggesztett kivitelben készülnek. Ez utóbbi kényelmesebb a tisztításnál, és tágasabbnak tűnik.

Az ilyen mosó készletek különböző stílusokban készülhetnek. Retorált klasszikus, retro vagy modern minimalizmus - a választás kielégíti a legigényesebb vásárlókat.

Mi üti a házhoz egy dobozt?

Az ügyfelek méretétől és kívánságaitól függően a mosdószekrénynek lehetnek:

 • egy vagy több fiók;
 • ezredek a pántos ajtók mögött;
 • mosodai kosár.

A kényelem érdekében a Kabini.ru online áruház a mosdó kabinet felszerelését kínálja:

Különböző típusú keverők széles választékát kínálja a vezető gyártók közül.

gyártók

A katalógus számos jól ismert belföldi (TRITON, AQUATON, AQUANET, MISTY) és külföldi (MERKANA, Aqua Rhodes) márkájú termékeket tartalmaz. Különböző árkategóriákban szerepelnek: 3300-ról 12 600 rubelre.

Az összes terméket a gyártó garantálja. Ha szeretné, akkor kényelmesen elintézheti a házhozszállítást.

Különlegességek

Az ilyen egészségügyi berendezések nedvességálló anyagokból (MDF és forgácslap) készültek, speciális bevonattal. Ez megbízható védelmet biztosít a magas páratartalomnak és hőmérséklet-ingadozásoknak való kitettségnek. Mivel a mosogatók szekrényei hosszúak, miközben mindig vonzóak maradnak. Néha furnérral van furnérozva nagyobb esztétika érdekében.

A fontos elem a tartozékok. Megbízhatónak, tartósnak és kevésbé hajlamosnak kell lennie a korróziós folyamatokra. A jó modellek záróelemekkel vannak felszerelve, amelyek zökkenőmentes lezárást biztosítanak.

Vanity egységek

Függönyök a mosogató alá Runo Cozy 60 fehér 60 cm

Az ASB bútorok mosogatója alatt Messina-60 fehér 60 cm

Függönyök a mosogató alatt Akvaton Ronda 60 tölgyfa nyár 56 cm

Függönyök a mosogató alá Cersanit Smart Como 40 fehér 40 cm

Függönyök a mosdó alá RUNO Eco 50 fehér 48 cm

Függönyök a mosogató alá Runo "Cypress 45" fehér 50 cm

Függönyök a mosogató alatt Cersanit Basic 50 fehér 51 cm

Curbstone Starks Mini fehér 48 cm

Függönyök AM.PM alatt Mint mosogató fehér 65 cm

Az ASB-Mebel Astra mosogató alá süllyesztett köves kavics 40 cm fehér

Függönyök a mosogató alatt Akvaton Dior fehér 80 cm

Függönyök a mosogató padló alatt Laguna65 Sanita fehér 60 cm

Függönyök a mosogató alá Aquaton Verdi fehér / hamu gyárak 60 cm

Az ASB bútorok medencéje alatt a Messina-50 fehér 50 cm-es kerítés

A CERSANIT szegélykövek CITY 60x40 cm-es függesztettek

Rönkkő a mosogató alá Runo Parma 60 fehér 59 cm

Az ASB-Mebel Astra - 105 könyöközötte

Szekrény a mosogató alá AM PM GEM fehér 60 cm

Függönyök a mosogató alá Ringo Sanita Luxe fehér, orinoco 80 cm

Szekrény a mosogató alá RUNO Barcelona 75 fehér 72 cm

Függönyök a mosdó alá Infinity76 Sanita Luxe wenge 74 cm

Merkana a mosogató alatt a Coral 82 cm magas

Függönyök a mosdókagyló alá Quadro Sanita Luxe fehér 79 cm

Vanity egység AM.PM Bourgeois fehér 85 cm

Legutóbb megtekintett

Kapcsolódó kategóriák

Vásároljon fürdőszobai bútorokat az OBI online áruházban

Az OBI online áruház bútorokat vásárol a fürdőszobába: szekrények a mosdó, a padló és a fali szekrények alatt. Annak érdekében, hogy időt takaríthasson meg az egyes tételek kiválasztására, javasoljuk, hogy készen álljon a fejhallgató. A méretek széles választéka és a formatervezési minták széles választéka lehetővé teszi, hogy kiválassza a megfelelő méretű, bármilyen méretű fürdőszobai belső kialakítás lehetőségét. Az értékesített fürdőszobai bútorok megfelelnek a legmagasabb minőségi és funkcionalitási követelményeknek. A tárolórendszerek közé tartozik a kényelmes polcok, rekeszek és fiókok. Könnyedén elhelyezheti a fürdőszobai kiegészítőket, a higiéniai termékeket és a textileket. A fejhallgatók racionálisan segítik a helyiség korlátozott helyiségét, és helyet biztosítanak minden tárgyhoz vagy tárgyhoz. Bővebben

Az OBI online fürdőszobai bútorok előnyei:

 • • a szekrények és szekrények nedvességálló forgácslapból készültek, agresszív környezetben. Az alkatrészek felülete többrétegű bevonattal rendelkezik, amely a homlokzat vonzó megjelenését biztosítja egész életen át;
 • • a rögzítőelemek biztosítják a csúszó és lendítő mechanizmusok megbízhatóságát, a krómozott bevonatú díszítőelemek hangsúlyozzák a fejhallgatók kifinomultságát sima vagy matt fényűre;
 • • az ezüst amalgám alapú tükrök nagyfelbontású objektumok megjelenítését teszik lehetővé, a beépített világítással ellátott fürdőszoba tükörszekrény pedig könnyebbé és vizuálisan növeli a helyiséget;
 • • A készletben szereplő hófehér mosdók öntött márványból készültek. A felületen a termékek nem képeznek repedéseket és karcolásokat.

Rendeljen bútorokat a fürdőszobában házhozszállításra

Vásárolni olcsó fürdőszobát a fürdőszobában, elég ahhoz, hogy rendelést tegyen a helyszínre. Az online katalógusban szereplő fejhallgatók ára nem különbözik a moszkvai és más városokban lévő OBI-hipermarketek költségétől. Ha a "Rendelés és elvétel" fogadásának feltételeit jelzi, néhány órán belül a megrendelést szakértőink készítik kiadásra. Felveheti azt a legközelebbi OBI boltban.
A szállítási szolgáltatást is felajánljuk. A futár az árut a fürdőszobába kényelmessé teszi, és elfogadja a fizetést (készpénz). A szolgáltatás Moszkvában, St. Petersburg (St. Petersburg), Volgograd, Saratov, Nizhny Novgorod, Kazan, Jekatyerinburg, Omsk, Krasnodar, Surgut, Tula, Ryazan és Bryansk áll rendelkezésre.

Polcok mosogatóval

Vanity egység - ideális fürdőszobai bútorok

A mosogatóval ellátott szekrény egy nagyon praktikus és praktikus együttes, amely lehetővé teszi két ilyen fontos elem kombinálását egy fürdőszobához egy házzal. Viszonylag kevés pénzért kapsz egy szekrényt a fürdőszobai kiegészítők, zuhany kiegészítők, háztartási vegyszerek és egyéb szükséges elemek és mosdó tárolására. Nem kell többé zavarban lennie azzal kapcsolatban, hogyan kell megfelelően megszervezni a teret a fürdőszobában. Ehhez van egy mosdókagyló - sokoldalú, praktikus, praktikus és szép bútorok. A modern piacokon a legkülönbözőbb modelleknél az alábbi konfigurációkkal rendelkező állványos mosogató áll rendelkezésre:

 • Egy vagy két mosdókagyló.
 • Felfüggesztett és padló (lábakkal).
 • Kerámia mosogatóval, márvány, fém vagy üveg.
 • Fehér, fekete vagy színezett.
 • Monofonikus vagy többszínű.
 • Négyzet, négyszögletes, ovális vagy aszimmetrikus.
 • Balra és jobbra.
 • Standard, klasszikus vagy eredeti formatervezés.

A lehetséges módosítások teljes számát nehéz elképzelni. A mosogatóval ellátott járókerék a legkülönbözőbb méretekből, formákból, tervezésből, teljes készletből, tervezésből és különböző mosdókból állhat. Az ilyen bútorok belső kialakítása is különbözik a modelltől függően. Tartalmazhat fiókokból, polcokból, szekrényekből, mosodai kosarakból és egyéb rekeszekből.

A hüvelykujj leghíresebb katalógusa kagylóval

Az orosz és az európai gyártók széles választékát mutatjuk be a hiúság egységeinek. Itt kényelmesen kiválaszthatja a kívánt terméket, és több kattintással is elhelyezheti a vásárlást. A megrendelés kézhezvétele körülbelül 2-3 napig tart. Az "All Finishing" online bolt az a webes erőforrás, amelyben minden látogató bármilyen konfigurációval rendelkező mosdókészletet vásárolhat: nagy, közepes és kicsi, kettős és egyszínű, egyszínű vagy többszínű, stb. Ügyfeleink számára:

 • Stílusos design termékek eredeti elemekkel.
 • Nagy választék.
 • A felhasznált anyagok legmagasabb minősége, környezetbarát.
 • Hosszú használat.
 • Kitűnő építési minőség.
 • Erős és megbízható kialakítás.
 • Kellemes árképzés.
 • Kedvező kiszállítás Oroszországban.

Az online bolt "Minden dekoráció" széles választékban kínálja a mosdókagylót a fürdőszobában, a költségvetéstől a luxusig. Itt különböző méretű és kialakítású modellek láthatók, így könnyű választani a tökéletes választás kedvenc fürdőszobájáért.

Hogyan válasszunk ki egy mosdókagylót

Ha először bekapcsoltál azzal a feladattal, hogy a mosdóban egy mosodát válasszon, a tanácsunk hasznos lesz számodra. Tehát először értékelje a fürdőszobában használt színsémát, és mérje meg a szabad helyet, ahová a szekrényt helyezte el. Döntse el, mely állványra van szüksége - jobbra vagy balra. Amikor a szín, a méret és az oldal meg van határozva, itt az idő a legnehezebbre lépni. Ezen a ponton úgy döntesz:

 • Milyen formában kell az éjjeliszekrény és a mosogató.
 • Milyen típusú kapcsolódás a legjobb az Ön számára?
 • Mely mosogatónak állnia kell - üveg, kerámia vagy más.
 • Van rajta egy rajz erre a bútorra, vagy sem.
 • Milyen tárolási részlegeket szeretsz?

Ha minden kérdésre megválaszol, használja a szűrőt a katalógusban. A többi modell közül könnyebb választani. Még rendelni kell.

Fürdőszobai mosdók

Vanszet egység Bellezza Classic 55 cm alsó fiókkal.

Falköpeny mosdóval Vod-ok Adam 65 (üveg homlokzat)

Vanity egység Akvaton Onda 60

Vanity egység Francesca Paris 50

6 840 dörzsölje. 13 680 dörzsölje.

Vanity egység Akvaton Roco 50

Dumbo 50 szekrény 1 fiókkal

6 910 dörzsölje. 13 820 dörzsölje.

Szekrény sínnel Francesca Kubo 60

6 950 dörzsölje. 13 900 dörzsölje.

Vanity egység Francesca Kubo 60 wenge

6 950 dörzsölje. 13 900 dörzsölje.

Az ágy melletti szekrény Francesca Empire 65

6 960 dörzsölje. 13 920 dörzsölje.

Vanity egység Francesca Empire 65 Wenge

6 960 dörzsölje. 13 920 dörzsölje.

Vanity egység Francesca Eco 90 fehér

6 970 dörzsölje. 13 940 dörzsölje.

Vanity egység Francesca Eco 90 fehér-wenge

6 970 dörzsölje. 13 940 dörzsölje.

Vanity egység Francesca Eco 90 tölgy wenge

6 970 dörzsölje. 13 940 dörzsölje.

Éjjeliszekrény Bellezza Rocco 50

Mosdó mosdóval Francesca Domingo 75

7 010 dörzsölje. 14.020 rubel

Bellezza Elegance 65 Vanity egység

Vanity egység Francesca Versailles 50 1 fiókkal

7 090 dörzsölje. 14 180 dörzsölje.

Tumba mosdóval Brükler Palermo 55 fehér fényű

7 100 dörzsölje. 14 200 dörzsölje.

Vanity egység Bellezza Cosiness 60 3 fiók

Mosdóegység Akvaton Eclipse 46 N

Gravírozó süllyesztővel Bellezza Classic 60 cm egyenes

Vanity egység Aquaton Alpina 60

Függönyök mosogatóval Brjklaer Argentina 65 könnyű vörösfenyő

7 160 dörzsölje. 14.320 rubel

Vanity egység Francesca Empire 75-2

7 230 dörzsölje. 14 460 dörzsölje.

Vanity egység Francesca Empire 75-2 wenge

7 230 dörzsölje. 14 460 dörzsölje.

Vanity egység Bellezza Siena 50

Szekrény sínnel ASB-Mebel Ancona 60

Szegélyvágó sínnel Bellezza Stella 65

Vanity egység Francesca Eco 100 fehér

7 370 dörzs. 14 740 dörzsölje.

Vanity egység Francesca Eco 100 fehér-wenge

7 370 dörzs. 14 740 dörzsölje.

Vanity egység Francesca Eco 100 tölgy wenge

7 370 dörzs. 14 740 dörzsölje.

Curbstone a Bellezza klasszikus Classic 60 cm alján. fiókok.

Vanity egység Aquaton Crete 60 H

Mosdószekrény Bellezza Classic 60 cm 1 fiókkal

Az ASB-Mebel Terni 75 mosdóval ellátott éjjeliszekrény

Vanity egység Francesca Empire 70 wenge fiókok

7 520 dörzsölje. 15 040 dörzsölje.

Vanity egység Francesca Empire 70 fiókkal

7 520 dörzsölje. 15 040 dörzsölje.

Az ASB-Mebel Vita 60 mosdóval ellátott éjjeliszekrény

Szekrény süllyesztve Lucius Briclaur 70

7 610 dörzsölje. 15 220 dörzsölje.

Függővasak süllyesztővel Bellezza Agata 65

Szekrény ASB-Mebel Greta 60 ajtóval

Függönyök mosdóval Brjklaer Argentina 65 világos vörösfenyőfehér / fehér fényű

7 660 dörzsölje. 15 320 dörzsölje.

Dumbo 60 Dresser 1 fiókkal

7 760 dörzsölje. 15 520 dörzsölje.

Függönyök süllyesztett vízzel Bellezza Verona 65

Vanity egység Francesca Versailles 60 1 fiókkal

7 810 dörzsölje. 15 620 dörzsölje.

Vanity egység Francesca Helen 60

7 850 dörzsölje. 15 700 dörzsölje.

Az ASB-Mebel Sanremo 65 mosogatós könyöklő

Bellezza Cristi 60

Nappali szekrény Opadiris Carla 55-el

8 067 dörzsölje. 16 135 dörzsölje.

Függönyök és mosdókagyló Akvaton Liana 60 M

Ágytakaró Bellezza Mia 60

Vanity Unit Bellezza Alpha 55

Curbstone a Bellezza Stella 65 mosogatóval ellátott mosogatóval

Vasúti sínes akna Akvaton Jimmy 57, 57M, 57U

Függővasak mosdóval Akvaton York 60

Szekrény medencével Baliklaer Bali 60

Vanity egység Vicenza Astro 50

Szekrény mosdóval ASB-Mebel Alex 60

Vanity egység Bellezza Stella 65 1 fiók

Vanity egység Francesca Cubo 70

8 340 dörzsölje. 16 680 dörzsölje.

Szekrény sínnel Francesca Kubo 70 wenge

8 340 dörzsölje. 16 680 dörzsölje.

Vanity egység Francesca Versailles 75

8 360 dörzsölje. 16 720 dörzsölje.

Vanity egység Francesca Eco 105 fehér

8 470 dörzsölje. 16 940 dörzsölje.

Vanity egység Francesca Eco 105 fehér-wenge

8 470 dörzsölje. 16 940 dörzsölje.

Vanity egység Francesca Eco 105 tölgy wenge

8 470 dörzsölje. 16 940 dörzsölje.

Vanity egység Aquaton Norma 65

Szekrény mosdóval Venice Diana 75

Szekrény a Bellezza Mia 60 mosogatóval alsó fiókkal

Nappali szekrény Bellezza Mia 65

Vanity egység Francesca Empire 80 3 ajtóval

8 560 dörzsölje. 17 120 dörzsölje.

Vanity egység Francesca Empire 80 3 ajtós wenge

8 560 dörzsölje. 17 120 dörzsölje.

A Bellezza Alpha 55 alátétlemez alsó fiókkal

Vanity egység Akvaton Liana 65 M

Süllyesztett szegélykő Bellezza Classic 65

Falkövek mosogatóval Akvaton Domus 65

A Curbstone a Milan Alligator 9-vel 55

8 662 dörzsölje. 11 930 dörzsölje.

Bellezza Laguna 65

Vanity egység Akvaton Aria 50

Függönyök mosdóval Brjklaer Argentina 75 világos vörösfenyő

8 690 dörzsölje. 17 380 dörzsölje.

Éjjeliszekrény Brjklaer Palermo 60 fehér fényű

8 730 dörzsölje. 17 460 dörzsölje.

Szekrény Francesca Cleo 76 mosdóval

8 740 dörzsölje. 17 480 dörzsölje.

Az ágy melletti szekrény Francesca Empire 75

8 760 dörzsölje. 17 520 dörzsölje.

Vanity egység Francesca Empire 75 wenge

8 760 dörzsölje. 17 520 dörzsölje.

Függönyömlő a mosogatóval Briklaer Anna 60

Szekrény mosdóval Chick 60 Brückler

8 780 dörzsölje. 12 320 dörzsölje.

Vanity egység Francesca Infiniti 80

8 830 dörzsölje. 17 660 dörzsölje.

Van szépségszekrény Bellezza Mia 65 fiókkal

Függönyök és mosdókagyló Akvaton Pinta M 60

Szekrény süllyesztővel Francesca Kubo 80

8 940 dörzsölje. 17 880 dörzsölje.

Szekrény sínnel Francesca Kubo 80 wenge

8 940 dörzsölje. 17 880 dörzsölje.

Függönyök mosdóval Brjklaer Argentina 75 világos vörösfenyőfehér / fehér fényű

8 990 dörzsölje. 17 980 dörzsölje.

Tükörkötő mosogatóval Briclaire Caribbean 75 Tölgy ország / Wenge

8 990 dörzsölje. 17 980 dörzsölje.

Gravírozó süllyesztővel Bellezza Rocco 50 emelet

A Bellezza Laguna 65 szekrény fiókkal

Vanity egység Bellezza Stella 65 3 fiók

Vanity egység Francesca Empire 85 3 ajtóval

9 120 dörzsölje. 18 240 dörzsölje.

A Francesca Empire 85 fedélzeti egység 3 ajtós wenge-szel

9 120 dörzsölje. 18 240 dörzsölje.

Vanity egység Velence Aurora 80

Függönyök a mosdóval Francesca Empire P 60

9 240 dörzsölje. 18 480 dörzsölje.

A mosdókagylóval ellátott szekrény (vagy ahogy gyakran nevezik, egy moydodyr) minden fürdőszobának lényeges tulajdonsága. Vanna-ya online áruházunkban különféle állványok széles választéka van, 30 cm-es és 130 cm-es szélességű mosdókagylóval, mosodai kosárral és anélkül, padló- és falra szerelhető szerelési lehetőségekkel. Minden mosogató szekrény bizonyított orosz és külföldi gyártókból származik. A választékunkban különféle színek és formatervezési minták 3480r-ról 195120r-ra kerülnek, tehát a pénzügyi lehetőségektől függetlenül felszerelheti a fürdőszobát, és szépséget és kényelmet nyújthat benne.

Címünk
1. Penyagensky folyosó,
3, iroda, 143400, Moszkva.

telefon
+7 (495) 374-91-52
9.00-tól 21.00-ig - Hét-Szo

Kabinet a mosdó alatt a fürdőszobában. Mit kínálnak a gyártók?

A fürdőszoba javításán és korszerűsítésénél fontos a belső tér helyes elrendezése és kiválasztása, és sok időt vesz igénybe. A belső térnek nemcsak a fürdőszobai stílushoz kell igazodnia, hanem hatékonyan kell használni a szabad helyet is. Ezek közül az egyik elem a mosdókagyló alatt található fürdőszobai szekrény, amely lehetővé teszi a mosdó alatt lévő helyiség használatát az alapvető szükségletek és háztartási tisztítószerek tárolásához.

Fából készült polc a mosogató alatt a tárgyak könnyű eléréséhez a mosás alatt

A kihasználatlan helymegtakarítás egyaránt fontos eleme a fürdőszoba szekrény. Sok ember, valamilyen okból, nem veszi figyelembe ezt a helyet, és csak falat, bár a kis szobákban ez egy megfizethetetlen luxus. De ez a hely lehet és kell felszerelni a háztartási vegyi anyagok tárolására, speciális, dekoratív, ajtókkal ellátott képernyőkön keresztül, amelyeket alább tárgyalunk.

A modern bútoripar hatalmas számú szekrényt kínál a mosogató alá, amely nemcsak megjelenésében és méretében, hanem funkcionalitásában is különbözik. Néha nagyon nehéz kiválasztani a megfelelő modellt, és ebben a cikkben néhány tippet adunk, amelyeket a belső elem megvásárlásakor követni kell.

Szabályok a szekrény kiválasztására a mosogató alatt

A fürdőszoba mosogatójának szekrényének megválasztásakor néhány alapvető szabályt kell figyelembe venni:

 • Design. Önnek vásárolt bútornak harmonikusan kell illeszkednie a szoba általános kialakításába, és megfelelő színekkel kell rendelkeznie. Napjainkban sok üzlet a termelő üzemek képviselői, ahol lehetőség van a kívánt modell kiválasztására és a homlokzatdekorációhoz szükséges anyag megrendelésére, ha a megfelelő termék nem áll rendelkezésre a kész verzióban;
 • Kiegészítők. Az Ön által választott szekrény a mosogató alatt a fürdőszobában kell felszerelni a kiváló minőségű szerelvények. Például olyan elemeket, mint a fogantyúk, a lábak, a mozgó mechanizmusok vagy az ajtókeretek, rozsdamentes acélból, krómozott fémből vagy műanyagból kell készülniük.

Fontos! Nagyon sok gyártó tette ki a tollakat vagy a lábakat a hagyományos műanyagból, krómozott vagy aranyszínű festékkel. Magas páratartalmú helyiségben az ilyen festék gyorsan reped, és eltűnik, aminek következtében a termék elveszíti eredeti megjelenését.

Szekrények fajtái a szabad terület racionális használatához

 • Kényelmét. Nagyon kívánatos, hogy a szekrény a mosdókagyló alatt a fürdőszobában legyen a lábakon, és ne az alapon. A lábak lehetővé teszik a termék alatti nedves tisztítását, megfelelő szellőzést biztosítanak, ami jelentősen megnöveli a bútorok élettartamát. A közvetlenül a padlóra telepített alagsori szekrény por és nedvesség felhalmozódását idézi elő, ami a higiénia romlásához és a penész megjelenéséhez vezet.
 • A funkcionalitás az egyik legfontosabb mutató, amelyet akkor kell irányítani, amikor egy szekrényt vásárol a mosdó alá a fürdőszobában. Azonnal határozza meg, hogy a termék melyik célra kerül felhasználásra, és hogy mi fog benne tárolni. Az ideális megoldás egy kétrészes szekrény, amelynek egyik szekciójában kosár van a piszkos ruhák számára, a másikban több polc található a törülközők tárolásához. Továbbá, a termékek felszerelhetők fiókokkal, amelyek különböző kis dolgok tárolására szolgálnak, ami állandó és gyors hozzáférést igényel.

Fontos megjegyezni, hogy a mosdókagyló alatt lévő szekrények nem csak díszes jelentéssel bírnak, és helyet biztosítanak a fürdő kiegészítők tárolásához, hanem a mosogató működtetését biztosító higiéniai vezetékek elemeit is. Ezért a modellnek lehetővé kell tennie a szifonhoz való gyors hozzáférést a karbantartáshoz vagy cseréhez.

Fürdőszoba szekrény felszerelés

Egy másik hatékony módja annak, hogy a helyet egy kis fürdőszobában használják, egy szekrény a fürdőszoba alatt. Az akril vagy öntöttvas fürdők külső részében gyönyörű megjelenésűek, de a belső részük általában nem alakul ki, és a megjelenés elromlik az egész belső térben. A kád alatt lévő szekrény nemcsak a szeme elől rejtheti el ezt a csúnya kilátást, hanem racionálisan használja a fürdőkád alatt lévő helyet. Ennek a területnek a növeléséhez kétféle módszert használhat:

 • A fürdőszoba képernyõjének telepítése. Ez a módszer viszonylag olcsó, és lehetővé teszi a már elkészült szerkezet gyors fel- és leszerelését. Az ilyen képernyők olyan szerkezetekkel rendelkeznek, amelyek csúszó vagy csuklós ajtókkal vannak ellátva, amely a padló és a fürdőszoba fedele között van elhelyezve. A képernyők speciális rögzítéssel rendelkeznek a megbízható és gyors telepítéshez, valamint a gyors leszereléshez, ha szükséges.
 • Tőkeszerkezet létrehozása. Ez a fürdőszoba szekrény bonyolultabb struktúrával rendelkezik, egy külön helyiségben készül, és nem összecsukható. Általában ez a szerkezet ugyanolyan anyaggal van burkolva, mint az egész szoba, és egy vele együtt.

Fontos megjegyezni, hogy a szekrény vagy monolit típusú fürdőszoba szekrényét úgy kell megtervezni, hogy gyors és szabad hozzáférést biztosítson a szennyvízcsatorna elemeihez és a szaniter vezetékekhez javítás vagy csere esetén.

Szekrények a mosdó alá a pult nélkül

Gyakran vannak olyan helyzetek, amikor egyetlen előre elkészített szekrény nem illeszkedik a tervezett kialakításba a tervezés vagy a méret tekintetében, hiszen már van egy beépített mosdóasztal asztal nélkül vagy a tabletta formája nem illeszkedik a tervezett belső térbe. Ilyen esetekben használt szekrények a pulton a fürdőszoba. Ezeknek a termékeknek a kialakítása nem tartalmaz beépített mosdót, és egy másik pultra moduláris elemként szolgál. Ez azt jelenti, hogy kiválaszthatja az Önnek megfelelő pulttal kialakított alakját és színét, helyezze a mosdót a megfelelő helyre az Ön számára, és csak akkor vegyen egy külön szekrényt a pulton alatt a fürdőszobába, és helyezze el a megfelelő helyre.

Egy vagy több ilyen szekrényt használhat, amely független lesz, és saját belátása szerint mozoghat. A legfontosabb dolog, hogy egy ilyen szekrény magasra illeszkedik.

A fenti anyag felhasználásával már hatékonyabban használhatja a fürdőszobában lévő helyet, és minden centiméternyi helyet használhat.

Mosogató a fürdőszobában - 105 kép gyakorlati ötletekből és új termékekből

Mosogató a fürdőszobában - alapvető jellemző. Szinte lehetetlen elképzelni ezt a szobát mosdó nélkül.

Nézzük meg, mit kell figyelni, amikor kiválasztja ezt az elemet vízvezeték és fontolja meg a népszerű lehetőségeket.

Melyik méret közül választhat?

A megoldás a felületen van. Egy kis fürdőszobához egy kis mosogatót kell elhelyezni. Kényelmes lesz ilyen mosdó, mert nem sok helyet foglal el.

Egy nagyméretű yardáért egy kis mosogató nem lenne helyénvaló. Nem illeszkedik sem stílushoz, sem mérethez.

A mosdót a helyiségnek megfelelően kell felszerelni. Néhány tervezési megoldás kettős mosogató telepítésére szolgál. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a távolságnak legalább egy méteresnek kell lennie.

Ajánlások a mosogatók kiválasztásakor:

 • Ragaszkodjon ugyanolyan stílushoz minden vízvezetékhez;
 • Válasszon olyan modelleket, amelyek a víz túlcsordulásából egy lyukkal rendelkeznek;
 • Ügyeljen arra, hogy a mosogatóban lévő lyukak száma a keverő telepítésétől függ;
 • Ellenőrizze az elemet zsetonokra, repedésekre és egyéb károkra;
 • Mérje meg előre a méreteket;

A konzol mosogatói

A mosdók a fürdőszobában nem ritkák. A konzolos modellek a legegyszerűbb, ugyanakkor népszerű modellek.

előnyei:

 • A mosdókagyló telepítése nem sok időt vesz igénybe.
 • Gyakorlati és egyszerű használat;
 • Alkalmas kisebb helyiségekhez;
 • Helytakarékos. A konzolokkal való rögzítés lehetővé teszi a helytakarékos és elhelyezést: egy kosár ruhával, további polcok beszerelése.

hátrányai:

 • Látható kommunikációs csövek, amelyek megzavarják az esztétikai megjelenést.

Bútor mosdókagylók

Függönyök a mosdó alatt a fürdőszobában - egy klasszikus változat, amely megtalálható minden 3 apartmanban. Ez egy darabból álló kialakítású, és további polcokra és fiókokra is lehet szüksége.

A telepítés percek alatt történik, csak csatlakoztatni kell a mosogatót a kommunikációhoz.

Fej és beágyazott opciók

Stílusos és elegáns opció - szállítmány mosdó, minden formatervhez alkalmas.

Jellemzők:

 • Formák sokfélesége;
 • Nincs lyuk a keverőhöz;
 • Felszerelt felső szekrények vagy munkalapok.

Figyelmeztetés. A felső szintek csak nedvességtől védett tárgyakra telepíthetők a termék gyors károsodásának elkerülése érdekében.

A beépített mosdó a fürdőszobában kis helyiségekben használható.

előnyei:

 • Nem sok helyet foglal el;
 • Illeszkedik a munkalapba;
 • Stílusos és modern design;
 • Egyszerűség és megbízhatóság. Könnyű szerelés és merev rögzítés zárójelekkel.
 • A süllyesztett kialakításnak köszönhetően védve van.
 • Tartósság és tartósság.

Anyagkiválasztás

Sokféle munkalap van a mosdó alatt a fürdőszobában. A vízvezeték tulajdonságai a kiválasztott anyagtól függenek:

Üveg mosogatók alkalmasak a high-tech stílusban. Készítsük el őket az edzett üvegből, ezért különböznek a tartósságtól. És a stílusuk egyedi stílusos megjelenést kölcsönöz a belső térnek.

Az acél mosdókagylók tartós megoldást jelentenek. Nagyszerű kiegészítés lesz minden fürdőszobában. Jelentős hátrány: nem tisztítható a csiszolópor - tönkreteszi a felületet.

Porcelán mosogatók - népszerű választás, mert olcsó ár és kiváló formatervezés.

Corner mosogató a fürdőszoba fajansz nagyon ergonómikus. Lehetővé teszik, hogy ne csak helytakarékosak, hanem funkcionálisan is.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő keverőt?

A mosdócsapot a fürdőszobában megfelelően ki kell választani, különben a víz egyszerűen lecsaphat különböző irányokba és kényelmetlenséget okozhat a tulajdonosok számára.

Ajánlások a kiválasztáshoz:

 • Döntse el a mosogató pontos célját: mossa meg kezét, macskát stb. A keverő magassága attól függ;
 • Válasszon egy keverőt a mosogató alakjának és méretének megfelelően (széles, keskeny, mély, lapos).

A keverő magassága és hossza e paraméterektől függ.

Vezérelve tanácsunkat, biztonságosan elmehet a boltba.

Az alábbiakban egy galéria a fénykép mosdók a fürdőszoba, ahol előre kiválasztani a megfelelő design.

Mosdókagylókkal ellátott mosdókagyló: típusok, anyagok és formák

A jó minőségű vízvezeték mindig csodálattal és örömökkel jár. De ahhoz, hogy pozitív érzelmeket érjenek el, szükséges, hogy ne csak a legjobb lehetőségek közül választhassanak, hanem tökéletesen illeszkedjenek a felhasználók igényeihez is, illeszkedjenek a helyiségek tervezésébe. Ez teljesen vonatkozik a fürdőszobákra tervezett hiúságokra.

előnyök

A mosdó megjelenése, amely éjjeliszekrénnyel van felszerelve, sokkal vonzóbb, mint "pontosan ugyanaz, de csodálatos elszigeteltségben". A dizájn belsejében könnyedén álcázhatja a különböző kommunikációkat. Az elérhető rögzítések széles választéka lehetővé teszi, hogy radikálisan helyet takarítson meg a szobában.

A kövek gyakran helyet biztosítanak tisztítószerek és tisztítószerek tárolására, ami lehetővé teszi, hogy elhagyja a segédpolcokat vagy egyéb bútorok tulajdonságait.

Ezen kívül ezek a tervek:

 • stabil;
 • gond nélkül telepítve;
 • szinte mindig felszerelve a falak lyukainak fúrás nélkül;
 • szögletes formában tartalmaznak korábban fel nem használt területeket, kiadják a teret a helyiségben.

faj

Dupla mosdó

Lehetővé teszi a valóban lenyűgöző, felejthetetlen megjelenést. De van egy másik előnye is, amely tisztán praktikus - a két mosdókagyló építésének köszönhetően a reggeli higiéniai eljárások kevesebb időt vesz igénybe. Végül is a családtagoknak nem kell várniuk és rohanniuk kell egymással, megpróbálva felgyorsítani a folyamatot, ami azt jelenti, hogy az élet sokkal nyugodtabb lesz. A mosdók elválasztása lehetővé teszi az emberek számára, hogy megakadályozzák a mosószerek és kozmetikumok esetleges allergiáját az egymás ellen.

Ceruza tokban

A készlet célja a modern élet egy másik jellegzetes problémájának megoldása - a tér hiánya. Az ilyen mosogató örömmel fogja érezni mind a régi "Hruscsov" lakóit, mind pedig azokat, akik kis méretű modern házban telepedtek le.

A jellegzetes forma szűk szakaszai leggyakrabban a központi oszlop oldalain helyezkednek el. És a képzett tervezők erőfeszítéseinek köszönhetően még egy ilyen haszonelvű megoldás is meg lehet verni. Gyakran vannak olyan termékek, amelyek az európai klasszikusok szellemében készülnek, és tiszteletet tesznek a legelegánsabb belső térben.

A tulipán

A fürdőszobában gyakran használnak ilyen mosdót, tálban. Összekötő a kompakt tartállyal, mert az alapötlet ugyanaz - a megszállt terület megmentése a lehető legnagyobb mértékben. A terv életre keltése érdekében a tervezők egyszerűen megszabadultak minden további elemtől. Kiderült, hogy a termék egyszerű és elegáns megjelenésű, a tervezés szempontjából jól kirajzolódott. Egy ilyen koncepcióban lévő mosdót mindig az állvány tetejére helyezzük; A mixerhez lyuk nélküli termékeket használhat.

fuvarlevél

Ha a mosdó beépítéséhez szükséges szekrény fel van szerelve egy felső mosogatóval, akkor nincs szükség további vízelvezetésre. De a tálat az alaphoz ragasztva a lehető legmegbízhatóbbnak kell lennie. A szilikon alapú készítmények leginkább praktikusak kötőanyagként. Az éjjeliszekrények a mosdó alatt található WC és fürdőszoba számára gyakran sok fiókkal és rekeszekkel vannak ellátva.

Az ilyen tartályok lehetővé teszik, hogy különböző dolgokat gondoskodjunk, amelyek nélkül nehéz a higiéniai eljárások során:

 • fogkrémek, szálak és kefék;
 • lotionok, krémek;
 • szappan, Köln;
 • hajszárító, lakkok, hajfestékek;
 • a személyi gondozás egyéb jellemzői.

Mivel a vízadagoló viszonylag kevés helyet foglal el, nagyobb helyet adhat az éjjeliszekrénynek; de ha lehetőség van rá, jobb választani a széles bútorokat, amelyek mellett egy nagy mosogató állni fog. A padló WC-kialakítása sokkal gyakoribb, mint a lógó vagy egyéb lehetőségek. A telepítés mind a lábakon, mind a szilárd kereteken elvégezhető. A választás két ilyen fajta között nagyrészt személyes ízlés. Mindenesetre, ha a fürdőszoba belsejét klasszikus stílusban tervezték, akkor semmi sem jobb, mint a padlószerkezetek.

További előnyök tekinthetők az egyszerű szerelésnek és a különleges működési követelmények hiányának. Még akkor is, ha egy cső áthalad, a kisebb árvíz nem károsítja az ilyen vízvezetéket. A lábakon lévő faj jobb monolitikus abban az értelemben, hogy könnyebben eltávolítható a szennyeződés és a folyadék áramlik.

A legtöbb esetben a szekrények három fiókkal készülnek - alul, középen és a mosogató alatt helyezkednek el. Ez a megoldás lehetővé teszi az egyes szintek optimális méretének elérését, és mindazt, ami a legtöbb ember számára szükséges.

Pult mosogató

A hossz, a szélesség, a geometria és az anyag változhat. Gyakran helyezkedik el egy rést, vagy elhelyezni a rés a falak között. De vannak más lehetőségek - telepítés a szoba közepén, közel egy falhoz. Ami a belső "tölteléket" illeti, az is változatos - vannak termékek szekrénnyel vagy mosógéppel. A szerkezetek egy része ugyanakkor mindkét komponens elhelyezésének minden lehetőségét biztosítja, majd a mosási funkciót biztosítja.

De a piszkos ruhákat, miközben nem állnak készen az autóba való berakodásra, valahová kell elhelyezni, ezért a lehetőségeket egy mosodai kosárral egészítheti ki. A szorosan záródó ajtóknak köszönhetően a fürdőszoba megjelenése nem romlik, és a szagok nem érvényesek. Fontos: a beépített mosodai kosár alacsonyabb, mint egy autonóm termék. De az a tény, hogy be tudod tenni, biztosan elegendő a legtöbb mosógép betöltéséhez.

Vízmelegítővel

Néhány ember örömmel vásárol egy ilyen modellt, amely mellett van egy kényelmes stand. Ez a megoldás nagyon jó az országban lévő nyári házak és magánházak számára, ahol a központi melegvízellátás teljesen hiányzik vagy nagyon instabil. A fűtőkészülék normál működésének egyetlen előfeltétele egy bizonyos keresztmetszetű vezetékek bekötése, amely a víz elleni védelmet biztosító módszer szerint készül.

Ajánlott megvásárolni magnézium anóddal ellátott fűtőtesteket, és kb. 6 havonta egyszer cserélni, akkor nem lesz probléma a méretarányokkal. Szükséges a vizet vízzel önteni egy speciálisan tervezett tartályba.

A pultos mosogatóhoz viszonyítva nemcsak számla, hanem beépített is lehet (mortise). Ezután egy speciális lyuk van felszerelve, és az éjjeliszekrény felülete 100% -ban elfoglalt; ez általában kiküszöböli a különféle varratok lezárásának szükségességét.

De ha a mosdót a pultra szerelik fel, akkor az ízületeket tömítőanyaggal le kell zárni. A mosogatót tartalmazó szegélykövek mind a munkaterülethez igazodva, mind valamivel magasabb magasságban állhatnak.

Amikor a mosógép a földszinten található, gyakran ajánlott olyan mosogatót használni, amely egy eltolódott lefolyót tartalmaz. Konstruktív okokból az oldalról, általában a jobb falról készül. Ez a megoldás csak speciális szifonokkal van felszerelve, amelyek néha jelen vannak a készletben, de többnyire külön vásárolhatók meg.

WC-vel

A kézmosáshoz nem csak mosógépekkel kombinálható. Esetenként egy mosdókagyló és egy WC-vel ellátott mosdó található a fürdőszobában. Ilyen lépés a kis méretű lakások, ahol szó szerint minden négyzetcentimétert nagy erőfeszítéssel kell nyerni.

A képen látható, hogy a kombináció egyik változata néz ki. A szemceruza a lehető legközelebb van, a mosdó az egyik hüvelykujj ajtóba van beépítve. A mosogató a másik levél felett helyezkedik el, 90 fokkal elforgatva a WC-hez képest.

Túlcsordulással

Majdnem minden modern konstrukció már rendelkezik ilyen eszközökkel. Céljuk, hogy hidraulikus kaput biztosítsanak, azaz blokkoló szagokat a csatornarendszerben. Ha a túlfolyó és a beépített szifon normálisan működik, a tulajdonosok nem fognak szembesülni a fürdőben lévő rossz szagokkal. A palack szifont kell kiválasztani, ha egyszerre két vagy több fogyasztót kell csatlakoztatni (pl. Egy mosógép a mosogató mellett).

Ennek a megoldásnak az alapvető hátránya jelentős számú vegyület, ezért a vízszivárgás valószínűsége nő. A hullámos szifon könnyedén csatlakozik, még akkor is, ha saját kezűleg dolgozik. Problémák kapcsolódhatnak az áramlás gyorsított eltömődéséhez. A tartósabb csöves szifon sokkal nehezebb felszerelni, és megköveteli a tapasztalt vízvezetők bevonását. Következtetés: arra kell összpontosítania, hogy ezek közül mely összetevők kompatibilisek egy adott mosogatóval vagy tartalmazzák.

Falra szerelhető

De van egy másik finomság, amely megkülönbözteti egymástól a poharakat az állványoktól egymástól - ez a falhoz rögzít. A falra szerelt mosdó kizárólag tartós, tőkeszerelésre történő felszereléshez használható. A gipszkarton és más belső válaszfalak teljesen alkalmatlanok erre a célra. A legjobb kapcsolat biztosítja a zárójeleket, különösen azért, mert a legújabb verzióik maszkolják nagyon jól, és nem rontják a szoba megjelenését. Szekrényes mosogató esetén először egy szekrényt szerelnek be, majd rögzítő csavarokkal egy mosdót szerelnek rá vagy falra.

anyagok

A vízvezetékszerkezetek és szekrények különböző anyagokból készülhetnek. De nem szabad elfelejtenünk, hogy megbízhatónak és praktikusnak kell lenniük, mert a fürdőszobában lehetetlen megállítani a vízgőzképződést. Ezért a kulcsfontosságú követelmények szükségszerűen a következők: nedvességgel szembeni ellenálló képesség és patológiás mikroorganizmusok mentessége.

A hüvelykre

A fából készült éjjeliszekrényben lévő mosdó mindig hangulatot és jó hangulatot kölcsönöz a szobának. Javasoljuk olyan szerkezetek kiválasztását, amelyekben a tömbet nedvességgátló oldattal impregnálják, vagy külső filmmel borítanak.

A tölgy, vörösfenyő és más fajok esetében ez a követelmény nem annyira releváns, de az ilyen fa költsége nem teszi lehetővé a legtöbb fogyasztó számára történő ajánlását. Viszonylag olcsó dió, és az esztétikai tulajdonságai nagyon tisztességesek, de a termék élettartama korlátozott lesz.

A tölgyfa, a szilfa, a lapocka és más erős fajták főként keretekhez használatosak, és fenyő-, cédrus-, cseresznye- és egyéb puha fát terveznek a szerkezet homlokzatának díszítésére.

Mosáshoz

A szekrények anyagai mellett nagy jelentőségű a mosogató számára is. A mesterséges kőből készült építmények, a népszerű elképzelés ellenére, nem szakadnak meg a nehéz tárgyak esésétől, ne essenek össze a forró vízből.

Természetesen, ha egy mesterséges kőről beszélünk, nem pedig az akril kagylókról, amelyek külsőleg hasonlítanak. Ez a gránit egy kicsit piszkos és könnyen tisztítható, nem sérült, ha forró tárgyakkal érintkezik. Következtetés: meg kell menteni vagy minőségi és megbízható terméket kell kapnia. A kőből készült mosogató általában mélyebb, mint egy tipikus bélyegzett fém. És még akkor is, ha megérinti, az emberek számára kellemesebb lesz, mint a szokásos megoldások.

A kiváló minőségű márványos mosogató a luxushoz és ünnepélyes érzéshez vezet a fürdőszobában. De egy ilyen vízvezeték-termék nagyon drága, és nem minden fogyasztó engedheti meg magának. A megfelelő alternatíva lehet öntött márványból készült mosogató. Kémiai úton ezek a termékek polimer betonból készülnek, természetes márvány lapkákkal. Szinte lehetetlen megkülönböztetni őket a bányában bányászott rendes márványból és feldolgozni az összes szabály szerint.

A polimer beton különféle pigmentekkel egészül ki, ami növeli dekoratív tulajdonságait. Továbbá, ha a természetes kő általában durva kontúrokkal rendelkezik, akkor mesterséges fajtái bonyolult formát kapnak. A modern technológiák lehetővé teszik, hogy a legmesszebb esztétikai követelményeket kielégítő geometriai konfigurációból származó mosogató legyen.

A gyakorlat azt mutatja, hogy a polimer beton erősebb, mint az egészségügyi porcelán és szaniterek, ellenáll a kopásnak. És még a mosó- és tisztítószerekkel szembeni ellenállás is sokkal nagyobb.

A mesterséges és természetes márvány minden előnyével sok fogyasztó választja meg a fémlemezeket.

Kétségtelen előnyei:

 • vonzó megjelenés;
 • ellenáll a hirtelen hőmérsékletváltozásoknak;
 • a szennyeződés és a zsírlerakódások egyszerű tisztítása;
 • A karcolás minimális kockázata.

A legtöbb esetben a mosdó acélból készül, kiegészítve króm vagy nikkel. Ezáltal a mosogató tartósabbá válik, csökkenti a savasságra való hajlamot és segít a korrózió elkerülésében. Az acéltermékek a leggyengébbek, harmonikusan illeszkednek a modern belső térbe. Ugyanakkor a termék ára meglehetősen elfogadható, az egészségügyi biztonságot biztosítják, és a mindennapi gondozás a legegyszerűbb. Ha nemcsak a mosdót kívánja belépni egy modern fürdőszobába, hanem elegáns kiegészítővé is, akkor nézze meg az üvegből készült termékeket.

Csak a közelmúltban, hasonló méretű héjakat kezdtek ipari méretben előállítani, ám már jelentős népszerűségnek örvendtek az ügyfelek körében. Még a kommunikációs mérnökök átláthatósága is megtanulta, hogy a krómozott csomópontokat használva a fürdőszoba igazi dekorációjává váljon.

Ha a mosdó beépül a pultba, akkor ezt a hiányt nem kell gondolni. A gyártók szinte mindig nem egyszerű üvegt, hanem edzett üvegből készülnek, ami nagyon nehéz karcolni vagy másképp deformálódni.

Az üvegtálnak kiváló esztétikai paraméterei vannak, a design csak a tervezők képzelőereje által korlátozott. Még egy egyedi mosdót is rendelhet, és a lehető leghatékonyabban készítheti el a saját designját. A zománc kizárásának köszönhetően a hőmérsékletcsökkenések nem szörnyűek, és ha kisebb hibák jelennek meg, akkor javításra kerülnek, ha a felületet polírozzák.

Az üveg kémiai közömbössége lehetővé teszi, hogy ne vesztegesse az időt a tisztítószerek gondos kiválasztásánál a fürdőszoba rendszeres tisztításához. A tetején lévő üveghüvelyek többnyire egy szabványos hüvelykészletet tartalmaznak.

Az acél és az üveg, a mesterséges és természetes márvány nem kíméli a rendelkezésre álló megoldások teljes skáláját. A legtöbb fogyasztó nem akar más megoldásra gondolni, mint egy kerámia mosogató. És általában igaza van. Minden kerámia törékeny, de a mérnökök régóta megtanulják leküzdeni ezt a hátrányt speciális összetevők hozzáadásával. Ha nyersanyagként adja be őket, és magas hőmérsékleten feldolgozza azokat, a termék véletlenszerű expozíciója nem jelent problémát.

A porcelánot elit mosogatóban használják, de a kompozíció és a befejező módszer változtatásával a gyártók különböző árkategóriákban kapnak árukat. Faience - kevésbé minőségi anyag, de költsége kevesebb. Ez igazolja a tisztítás lehetetlenségét és a mosás repedésének valószínőségét, minden fogyasztó saját magának dönt.

Majolica a legtöbb esetben egyedi megrendelésekhez készült. Ezt a megoldást kiváló megbízhatóság jellemzi, és a legmodernebb tervezési irányokban alkalmazzák. A fogyasztók gyakoribbak, erősek, ellenállnak a hőmérsékletváltozásnak, porcelán.

méretek

A mosogatót egy szekrénnyel kell kiválasztani, nem csak az alkalmazott anyagot figyelembe véve. Nagy jelentőséggel bírnak a tervezés méretei, amelyeket gondosan kiválasztanak a helyiség méretének megfelelően. A szabványos paraméterek 500-600 mm, de a piacon kis méretű mini termékek találhatók. Szélessége nem haladja meg a 350 mm-t. A nagyméretű fürdőszobákban és mosdókban nagy formátumú - 0,8 és még 0,9 m-es.

Amint a gyakorlat azt mutatja, célszerűbb a mosogatót használni, ha a rés az elülső éltől a fal síkjáig 400 mm. Ugyanakkor az egyéb falakkal való rés legalább 0,2 m, a mosogató előtt pedig körülbelül 0,7 m, majd könnyű és kényelmes a mosdó használata. A tál lehet elég kicsi, de ne tegye nagyobbra, mint a szekrény.

A készlet összeszerelésekor először mérje meg a keret szélességét, és egy szárnyas mosogató megvásárlásakor meg kell mérnie a mosogatóasztal azon részének hosszát és szélességét, amelyen a mosogató állni fog. A legtöbb fürdőszoba jobbítóval ellátott mosogatóval van felszerelve, kivételt csak a balkezesek számára szabad elvégezni.

A keskeny fürdőszoba mosogató valóban díszíti a fürdőszobát. A legnépszerűbb formátum szélessége 400-450 mm, és a fogyasztó választhat szögletes és téglalap alakú design. A hosszú fürdőszobai mosogatók a rövidek közül előnyösebbek, mivel lehetővé teszik, hogy bármilyen kozmetikai termék megjelenjen. Fontos: a kifolyócső hosszának kiválasztása a mosó test paraméterei szerint történik. De van egy másik tulajdonság - magasság, érdemes külön beszélni róla.