Legfontosabb > Tervezés

Kétszemélyes fürdőszobai mosdók

Termék kód: 214424

Méretek (shgv): 120x48x19

Típus: felfüggesztett / félig süllyesztett

Termék kód: 213782

Méretek (shgv): 150x49x21

Típus: felfüggesztett / felszíni / pultos / többszöri

Termék kód: 123732

Méretek (shgv): 130x49x14,5

Típus: felfüggesztett / talapzattal / félig tartó / asztali / félig beépített / többszöri

Termék kód: 123900

Méretek (shgv): 152x52x16

Típus: lefektetett / asztalos / többszöri

Termék kód: 124393

Méretek (shgv): 130x49x20,3

Típus: felfüggesztett / félig beágyazott / többszöri

Anyag: igény. márvány

Termék kód: 124892

Méretek (shgv): 130x52x28,5

Típus: felfüggesztett / beépített / többszöri

Termék kód: 123740

Méretek (shgv): 130x51x16

Típus: felfüggesztett / félig tartó / félig beágyazott / többcsatlakozóval

Termék kód: 124234

Méretek (shgv): 130x48x17

Típus: félig beépített / többszelvényes

Termék kód: 124766

Méretek (shgv): 120x54x13

Típus: felfüggesztett / félig beágyazott / többszöri

Termék kód: 124129

Méretek (shgv): 150x55x20,5

Típus: felfüggesztett / félig beágyazott / többszöri

Termék kód: 123899

Méretek (shgv): 122x52x16

Típus: lefektetett / asztalos / többszöri

Termék kód: 122993

Méretek (shgv): 120x47x16

Típus: felfüggesztett / beépített / többszöri

Termék kód: 122994

Méretek (shgv): 150x50x16

Típus: felfüggesztett / beépített / többszöri

Termék kód: 123178

Méretek (shgv): 120,6x52x17

Típus: felfüggesztett / többszöri

Termék kód: 124202

Méretek (shgv): 150x51x16,5

Típus: felfüggesztett / asztallap / félig beépített / többszelvényes

Termék kód: 122987

Méretek (shgv): 120,5x48,5x18

Típus: felfüggesztett / beépített / többszöri

Termék kód: 122974

Méretek (shgv): 125x54x20

Típus: felfüggesztett / beépített / többszöri

Termék kód: 123029

Méretek (shgv): 125x50x19

Típus: felfüggesztett / beépített / többszöri

Termék kód: 225177

Méretek (shgv): 200x43x29

Anyag: rozsdamentes. acél

Termék kód: 225186

Méretek (shgv): 300x43x29

Anyag: rozsdamentes. acél

Termék kód: 225179

Méretek (shgv): 240x43x29

Anyag: rozsdamentes. acél

Termékkód: 225185

Méretek (shgv): 180x43x29

Anyag: rozsdamentes. acél

Termék kód: 225174

Méretek (shgv): 160x43x29

Anyag: rozsdamentes. acél

Termék kód: 225192

Méretek (shgv): 120x45x29

Anyag: rozsdamentes. acél

A dupla mosdók a fürdőszoba és a konyha számára racionális egészségügyi szerelvények, amelyek a megnövekedett kényelmet és a drága időt takarítják meg egy modern ember életében. A két tálcával ellátott konyhaszekrényeket úgy tervezték, hogy piszkos és tiszta ételeket, előmosó és öblítő eszközöket különítsen el, és elválasztja a mosdók és evőeszközök mosogató rekeszeit. és az esti órákban. Az ilyen vízvezetékhez nem egy keverő, hanem csak egy pár.

A kettős mosogatók és mosdók választékának jellemzői

A fürdőszoba és a konyhakészülékek felszereléssel és bútorokkal történő felszerelésével meg kell határozni a dupla mosogató helyét, a telepítés típusát és a megfelelő konstrukció és anyagminta kiválasztását. A kettős mosdók különbözőek:

 • Az anyag rozsdamentes acélból, kőből, polimer kompozitból, fajanszból, porcelánból, nemvasfémekből, üvegből és porcelánból készült kőből készült;
 • A telepítés típusa - kettős, beépített padlóburkolatok, talapzatokon, a padlón vagy a szekrényen.
 • Form - kétszögben szögben és párhuzamosan egymással.

A kettős konyhai mosogatók előállításához gyakran használt rozsdamentes acél. A korrózióálló acél jó mechanikai szilárdsággal rendelkezik, ellenáll az oxidációnak, a tartósságnak, a könnyű karbantartásnak és a megfizethető árnak. Az összetett anyagokból készült drágább mosdókat a kopásállóság, a higiénia, a tartósság és a kémiai semlegesség jellemzi.

A fürdőszobákban dupla mosogató 120 cm kerámia, üveg, természetes kőből készült. Ezek az anyagok nem szívják el a szagokat, ellenállnak a szennyeződéseknek és a háztartási vegyi anyagoknak, aminek köszönhetően tökéletesen tisztítják a tisztaságot és hosszú ideig tartják a kifinomult megjelenést.

A bútorokkal berendezett mosdókagyló kiválasztásával a vásárlók értékelik a modell előnyeit:

 • a tálak alatt lévő szekrények jelenléte növeli a termék funkcionalitását;
 • a bútorok támogatják a dupla mosdót, és ezzel egyidejűleg megoldják a kommunikáció lefedésének feladatát - a szifon és a mosogató az asztal tetejénél vagy a szekrényajtó mögött helyezkedik el;
 • A szekrény asztallapját vagy tetejét a keverő felszerelésére és a kozmetikumok tárolására használják.

A kettős mosdókagylók sok helyet foglalnak el, mivel a helytakarékoskodás vagy a kis fürdőszoba felszerelése érdekében megvásárolható egy szögletes dupla mosdó.

Termékek online áruház Satra.ru

Az online áruház, a Satra.ru kínál egy dupla mosdót, egy szekrényt a fürdőszobába, és sikeresen megoldja a reggeli "várakozások" problémáját a mosdóba. A vízvezeték-kereskedelemből katalógusban megtalálhatók a legkeresettebb termékek: az ikerpályák könnyen felszerelhetők, és megfelelnek a minőségi, praktikus és esztétikai követelményeknek. Az oldalon felfedezheti a dupla mosdók árát, az árufotókat, az ügyfelek véleményét.

Az ügyfelek kényelmét tekintve a bolt rendelési kézbesítési szolgáltatásokat kínál, különböző fizetési módokat és kedvező árakat kínál.

Kétszemélyes fürdőszobai mosdók

A nagyméretű fürdőszobában nem csak a tér és a szabadság, hanem a nem triviális megoldások keresése is a berendezések számára. Ha a standard apartmanok tulajdonosainak szigorúan számolniuk kell a szabad tér minden négyzetét - a tágas fürdőszobák tulajdonosai kényelmes és eredeti megoldást kínálhatnak. A dupla mosogató nagyon hasznos lehet, ha sok gyermek vagy más családtag van. A forgalmas reggeli órákban, amikor minden perc drága, egy ilyen "dupla" fürdőszoba mosogató úgy tűnik, mint egy igazi találatot. Találhat egy helyet egy közös lakásban, egy kollégiumban, és közös fürdőszobákban, valamint bármely más olyan helyen, ahol egyszerre több ember mosására van szüksége.

Vegyen dupla mosdót nagy fürdőszobában

Ha úgy dönt, hogy egy dupla mosogatót vásárol a fürdőszobába - ne felejtsd el vásárolni két azonos csaptelepet is. A kialakítástól függően egy dupla mosdókagyló egy fürdőszobához két vagy egy falra szerelhető tükör szükséges. Ezeknek a termékeknek a fejlesztői igyekeztek kielégíteni minden felhasználó igényeit. Cégünk a legnépszerűbb modelleket kínálja:

De ha aszimmetrikus dupla mosdókra, kerek dupla mosdókra vagy dupla dupla mosdókra van szükséged - tájékoztasd a vezetőinket, és mi biztosítjuk Önnek a szükséges termékeket.

Csak ezen a télen: Csehország teljes értékesítésének nagykereskedelmi áron. Vigyázz a promóciós kódokra, vagy regisztráljon az állandó kedvezményekre!

A költségek akár 10% -át is megtakaríthatja az összes szükséges vízvezeték megvásárlásával egy készletben! Adja meg a részleteket a vezetőknél.

Kétágyas fürdőszoba mosogató

A Moszkvában és Jekatyerinburgban található Dushevoi.Ru online áruház könnyű lesz. Bútor alkatrészek könnyen felveheti a méret a kamat. Dupla mosdókagylókkal ellátott szekrény - ez egy újdonság, amely tetszeni fog

Kényelmes és eredményes együttműködést kínálunk:

 • Fizetés kényelmes eszközökkel: hitelkártyák, internetes fizetés, banki átutalás, készpénz
 • mindig jótállási kártyával
 • Kétszemélyes mosdók, a fürdőszoba egy szekrényében, kedvező áron 22190 rubeltól 232500 rubelig
 • A termékek széles skálája a kategóriában: 55 különböző modell

Az árak és megrendelések kiderítése A Yekaterinburgban, Tyumenben, Permben, Chelyabinskben, Szentpéterváron lévő fürdőszobai kádakhoz választhatja ki a kívánt helyet a jobb oldalon, és lépjen kapcsolatba velünk telefonon.

Fürdőszoba mosogató szekrény dupla mosdóval

A nagyobb értékesítés érdekében a tervezők egyre inkább eredetiek. Most nem fogsz meglepni bárkinek, aki normál mosogatóval rendelkezik. A luxus magánlakások különleges megközelítést igényelnek. Tehát az ötlet született, hogy kettős héjat készítsen.

Két mosogató tulajdonságai és előnyei a fürdőszobában - megvalósítási módok

Elvileg az ötlet nemcsak eredeti. Ez is számos előnnyel jár:

 • Már nem kell összeütközned a háztartásban reggel. A kötelező higiéniai eljárásokat sokkal könnyebb elvégezni a mosogatás nélkül. Elvégre nincs elég idő a reggeli díjakhoz;
 • Teljesen nincs probléma a szükséges csövek, palackok és kefék elhelyezésével;
 • Nagyon kényelmes gyermekek jelenlétében. Az egyik mosogató különösen gyermekes lehet;
 • Nincs szükség időre a tisztításhoz és a fertőtlenítéshez. Kezelje a mosogatót egymás után. Az egyik mindig rendelkezésre áll;
 • Nagyszerű választás, ha a házban olyan baba van, aki különleges higiéniai megközelítést igényel.

A szabvány néhány hátrányt észlel. A dupla mosdó, a szekrény a fürdőszoba meglehetősen lenyűgöző méretek. Egy ritka háztulajdonos büszkélkedhet egy tágas szobában ezen a területen. Egy klasszikus miniatűr fürdőszobában meg kell áldoznia a fennmaradó elemek elrendezésének hatékonyságát. Az árcédula szintén nem boldog. Több tisztítási időt kell töltenie a takarítással.

2 változat létezik:

 • 2 külön szekrény mosogatóval. Ezek egymás mellé helyezve vagy egymáshoz rögzíthetők. Mindkét mosogató külön berendezést igényel;
 • Dupla mosdó közös kabinettel. Csak egy vásznat kell a tálakkal felszerelni. De a folyamatot bonyolítja a megnövekedett méret. Az asszisztensek nélkül nem tud. A teljes tömeg növelése különösen megbízható kötőelemek használatát igényli.

Bármelyik opciót is választja, készüljön fel arra a tényre, hogy a vízellátó rendszerhez és a szennyvízcsatornához való csatlakozáshoz minden egyes edényt külön kell elvégezni. A kombinált modell nem biztosít általános kommunikációs szolgáltatást.

A dupla mosogatók típusai a fürdőszobában

Formák és méretek

Számos fő lehetőség van egy dupla mosdóforma kialakítására:

 • Az egyesítő felület teljes síkját két tálca foglalja el. Ebben az esetben a méretek megegyeznek a szabványos mosás méreteinek kétszeresével. Ugyanakkor a kagylók maguk is lehetnek egyenlők vagy egy lényegesen nagyobbak, mint a második. A nyolc formájú változat nagyon eredetinek tűnik;
 • A kapacitás-mosogatók a szélekre kerülnek. Közöttük van egy szabad sík. Ez a lehetőség a legnagyobb szélességet jelenti - átlagosan 120 cm. A telepítés megjelölésekor vegye figyelembe, hogy ennek az értéknek a fele vagy több az egyik tál középpontjába kerül a terület közepére. A felvétel többi részét szélekre osztják. A leggyakoribb lehetőség a középen 60 cm, a széleken pedig 30 cm. Ha a tálakat a nagyon élekhez rendelik, akkor a teljes szélességet a központi szárny "megemészti". Az átlagos mélység 50 cm;
 • A csésze mindkét oldalán van szabad hely. Az elv csak abban a tényben különbözik, hogy a "szárnyak" a központokban összefogott tálak oldalán helyezkednek el;
 • Egy közös mosdókagyló, de kettős méretekkel. A mixer még mindig 2.

A típusok típusai

A telepítés során különböznek egymástól:

 • Bevésőzár. Helyezzen el egy speciális asztalra. Jó módja annak, hogy két külön mosogatót rendezzenek a közelben. A pultnál meg kell vágni a héjméreteknek megfelelő lyukakat. Továbbá felülről lefelé lehet csökkenteni. A fő sík fölé emelkednek. Lehetőség van arra, hogy a mosogatót alulról szerelje fel. Így elérheti a tál éleinek helyét a táblaszint szintjével. Minden más folyamat mindkét helyzetben azonos lesz;
 • Bútor. Ebben az esetben a dupla mosogató úgy néz ki, mint egy monolitikus vászon, amely felváltja a talapzat felső horizontját. Az élek hajlítva vannak. Ez megkönnyíti a telepítési folyamatot, növelve annak erejét. Ennek következtében egy pár centiméter széles lehet a tetején és alján. Például a felső 85, és 83 alá.

Shell gyártási anyagok

A kettős mosogatóval felszerelt fürdőszoba szekrényeinek megvásárlásakor válassza ki az anyagot, amelyből a tálat készítik:

 • Vízalatti fajansz. A leggyakoribb lehetőség. Jó teljesítmény. Megfizethető árcédula. Nagyon súlyos;
 • Porcelán. Sokkal könnyebb, de sokkal drágább. Félsz a sztrájktól. Ne tisztítsa meg csiszolóanyagokkal;
 • Glass. Kiváló lehetőség egy eredeti kialakításhoz. De lényeges súlyban különbözik. Válasszon vastag üvegből ütésvédelemmel;
 • Az üveg szintetikus analógjai. Egy elfogadható árcédulát jelentős súlycsökkenés kísér. Ebben az esetben minden más tulajdonság magasabb lesz, mint a természetes. De könnyen karcolódik;
 • Természetes kő. Nehéz és szeszélyes anyag. Ne használjon durva, agresszív tisztítószereket;
 • Mesterséges kő. Súlycsökkenés. De a csiszolóanyagokra való érzékenység továbbra is magas.

Hogyan válasszuk ki a fürdőszoba szekrény alatt dupla mosogató - a fő kritériumok

Bollard anyagok és tervek

Függetlenül attól, hogy egy közös éjjeliszekrény vagy két mosdó van a mosdóban, meg kell választanod a megfelelő keret anyagot. Meg kell ellenállni a víznek, nem fél a hőtől:

 • Wood. Csak olyan tömör fajták, mint a tölgy, bükk. Megkülönböztethetőek a megnövekedett szilárdsággal, tartóssággal és károsodással szemben. De még ebben az esetben is az antiszeptikával és a lakkozással való impregnálás kötelező feltételek;
 • MDF. A legtartósabb fa alapú panelek. Ez hozzájárul egy kis belső struktúrához. A nedvesség ellen jobban ellenáll. A hosszabb élettartam meghosszabbítása szintén jobb védelmet nyújt;
 • Forgácslap, farostlemez. Ezek a lemezek nagyon nem kívánatosak a felhasználáshoz. Sokan azonban elcsábítják a csökkentett ár. Porózus, gyorsan felszívja a nedvességet, és elkezd összeomlani. A védőbevonás kötelező követelmény;
 • Műanyag. Ne vásároljon olcsó vékony. A dupla mosás nagy tömege nagyon gyorsan meggyullad. Vastagabbnak kell lennie a megnövelt erősséggel. Ellenálló mindenféle káros környezetre. A jól ismert gyártók kedvelői;
 • Metal. Jobban néz ki az üveggel együtt. Nem szabad korróziónak alávetni. A köd hatású csiszolt fém "tükör" különleges eredetiséget kölcsönöz a belső térnek.

Ezek azonban lehetnek:

 • Függeszteni. A falhoz rögzítve. Válasszon szigorúan támogató struktúrát;
 • Emeleten. A szerelés után a padlóra szerelhető. Megbízhatóbb és könnyebb út.

munkalapok

A fürdőszoba felső részén két fő típus létezik:

 • Szilárd öntött. Ebben az esetben a mosogató alatti mélyedés a tabletta ruhájának szerves része. Gyakran nevezik integráltnak. Egyidejűleg ugyanabból a fajta anyagból készültek;
 • A fészek mosogatására. Ebben az esetben az asztallap egyfajta anyagból és egy másik mosogatóból állhat. Eladva futó méter. Csak arra van szüksége, hogy megtudja, milyen hosszú ideig kell.

Az összes felhasznált anyag előállításához ugyanazok az anyagok, mint a keretek esetében:

 • Mindenféle szintetikus vagy természetes kő;
 • Vastag vagy hullámosított üveg védő ütésálló filmmel;
 • Sűrű tömörfa;
 • MDF;
 • Ötvözött acél.

Ha az eredetiséget szeretné, akkor sok kézműves készíthet egy egyedi padlót üvegmozaikkal vagy kerámia lapokkal. Az alapot gipszkarton fokozott szilárdságú és profilú horganyzott fém.

Mint dísz, a formázott élmetszet speciális vágását használják. A fő típusok a következők:

 • Evrofaska;
 • Negyedik kör;
 • roller;
 • Félgörgő;
 • Kettős él;
 • A konkáv.

Ezek egymással kombinálva több tucat komplex domborművet hozhat létre. A csiszolás jelenléte a táblagép további dekorációját biztosítja, anélkül, hogy nehézséget okozna.

Homlokzati nyílások

A hüvelykujj minden modellje magában foglalja a következő nyitórendszerek használatát:

 • Swing. Az ajtók kinyílnak magukon. Rögzített bútorszárnyakkal. Nyomás hiányában a rándulások hosszú ideig szolgálnak. Szükség lesz szabad helyre a bútorok előtt;
 • Fiókot. Ezt a módszert használjuk dobozok elhelyezésekor. Nyílt formában is elegendő terület van a talapzat előtt.

Üzemeltetési és gondozási szabályok - hogyan növelheti a fürdőszoba szekrény élettartamát

A működési szabályok összetettségében nem különböznek egymástól:

 • Szellőztesse rendszeresen a szekrényt. Megszabadulni a nedves illatától. A penész nem indul el;
 • Azonnal törölje le az összes csepegést és permetet. Nagyobb esély van a védőbevonat megőrzésére;
 • A lehető legegyszerűbben használjon savas tisztítószert, kemény, durva csiszolóanyagot. Még azok ellenálló anyagok is reagálnak ilyen durva hatásokra. A puha készítményeket gyakrabban használják.

Ha engedélyezi a fürdőszoba helyiségét, akkor ne lusta telepíteni egy dupla mosogatót. Ez nagymértékben megkönnyíti az életét nagy család vagy gyermek jelenlétében. Ha összeszereli a telepítést és a járókerék telepítését, akkor teljes, tágas tárolási rendszert kap.

Hello from the USA: a dupla mosogatók hátrányai és előnyei

Valószínűleg sokan látták egy fotó az amerikai otthonok, és észre őket az egyik jellemzője - szinte mindig dupla mosdó, és két fürdő az USA-ban a fürdőszobában - a norma. Az otthonainkban és az apartmanainkban ez a tendencia csak kezd el népszerűsödni. Ebben a cikkben megpróbáljuk megérteni a kettős mosogatók hátrányait és előnyeit.

Dupla mosogató: mi ez és miért?

Reggelente sok család szembesül az idő hiányával annak érdekében, hogy mindenki képes legyen teljes mértékben és gyorsan vigyázni a fogmosásra és fogmosásra. Néha erre korán kelsz fel. Ez a probléma részben megoldható úgy, hogy egy dupla mosdót telepít a fürdőszobában. Ez lehetővé teszi, hogy a fürdőszobát dupla hatékonysággal használhassa.

Leggyakrabban a két mosdó két mosogató, egymáshoz rögzítve vagy ugyanazon talapzaton állva. Néha ez egy kétpólusú raklap egy forgó keverővel vagy két különálló, a raklap másik oldalán.

A mosogató típusának megválasztása a szifonok számától függ. Ha úgy döntesz, hogy az első típusú mosogatót helyezi el, akkor egy szifonra van szüksége, de ha a mosogatót a második verzióban írják le, akkor kettős szifonra van szükség.

Kétágyas Fürdőszoba Mosogató: Anyagok

A fürdőszoba mosogatójának kiválasztásakor ügyelni kell arra, hogy milyen anyagból készült.

 1. Fazekas. A porcelán vagy a fajansz mosogató már most ismerős. Kiváló megjelenésűek, minden belső kialakításra, higiéniára és környezetbarát viseletre. Az ilyen kagylók nem félnek a karcolásoktól és a hőmérséklet-csökkenéstől, de meglehetősen törékenyek. Ha egy nehéz tárgy egy ilyen mosogatóba esik, valószínű, hogy a mosogató feltörni fog, és a további felhasználásra alkalmatlanná válik.

A kettős mosogatók előnyei és hátrányai

A kettős mosogató kétségtelen előnyei a következők:

 1. Bõvítési terület a mosáshoz. Sok szempontból ez a készülék megoldja a konfliktusokat, amelyek előfordulnak a család annak a ténynek köszönhető, hogy valaki preens tükör előtt túl hosszú, míg a másik nem volt ideje dolgozni, mert az képtelen menni a mosogató.
 2. A fertőzés izolálása. A kevesebb ember, aki egy közös tételt használ, beleértve a kagylót is, annál kisebb a különböző fertőzések által okozott fertőzés kockázata. A nyugati országokban szokásos gyakorlat a gyermekek és a felnőttek mosogatói telepítése. Ennek eredményeképpen a gyermekek iskolákból és más intézményekből származó betegségeit ritkán adják át a szülőknek és fordítva.
 3. Személyes hely. A kettős mosogatók növelik a személyes tér területét, ezért sok ember számára szükséges. Ideális esetben minden családtagnak nemcsak külön mosogatónak, hanem személyi higiéniai tárgyaknak is rendelkeznie kell.
 1. Nagy igények a szabad térre. A fürdőszoba kis méretével kapcsolatban nem feltétlenül szükséges az egészségügyi csoda telepítése.
 2. Költség. Az ilyen termékek árai általában magasak, ami arra késztetheti Önt, hogy gondoljon a megszerzése megvalósíthatóságára. Ha azonban ez a kívánt békét hozza a házba, akkor nagyon kevesen fognak figyelni erre a tényezőre.
 3. Tisztítás. A tisztaság helyreállítására tett erőfeszítések megduplázódtak, mert most nem kell egy mosdót, hanem kettőt ragyogni.

Tanács. A szabad hely jelenléte a fürdőszobában nagyon fontos tényező. Ha egy dupla mosdót szeretne elhelyezni egy kis fürdőszobában, akkor célszerű előre tervet készíteni, ami egyértelműen megmutatja, hogy mennyi szabad hely van hátra. Ne telepítsen két mosogatót, ha minden más költségére történik.

Dupla shell telepítési lehetőségek

A dupla mosogatók felszerelése nem különbözik a hagyományos mosdó beépítésétől. Típus szerint, ezek is fel vannak szerelve szerelt, süllyesztett és feletti.

A legegyszerűbb telepíteni egy kinyitható mosdókagyló és egy szekrény a készletben. Mindössze annyit kell tenni, hogy munkáját a keverők csatlakoztatása a vízellátáshoz és a szifonok felszerelése.

A falra szerelt mosdók egy kicsit nehezebben telepíthetők, de a szegmensben a legolcsóbbak. A vízellátás és a szifon felszerelése mellett a mosogatót speciális falra kell helyezni a falra.

A beépített mosdótálca a munkafelületre csapol. Minden más ugyanaz, mint más mosogató esetén.

A kettős mosogató kiválasztásakor megfelelően fel kell mérnie a fürdőszoba lehetőségeit. Minden más szempontból érezni fogja a kényelmet és annak kétségtelen előnyeit az első használat napjain. A különböző formák és típusok széles választéka lehetővé teszi, hogy még a legmerészebb formatervezést testesítse meg a fürdőszobában, jobb, mint bármelyik fényes magazinban.

Dupla mosogató a konyha számára

A konyhai mosogató az, amit a szerető mindennap végez, mondhatni, a "rituális tánc" - néha az ételekkel, majd az ételekkel. Ma egy ilyen asszisztens nélkül nehéz elképzelni a házimunkát - főzni és tisztán tartani.

Néhány évtizede már a legnépszerűbb konyhai mosogató dupla, de lehetőség van három mosdó és másfél. Számos tálban a konyhai mosogató működik, mert több dolgot egyszerre lehet megtenni, bár az agglegények másképp értik előnyüket - több szennyezett étel két edénybe illeszkedik.

Valójában, ha van egy dupla mosogató a konyhában, akkor rá és a házigazda kétszeresen kényelmes. Különböző folyamatokat lehet egyszerre végrehajtani egy ilyen funkcionális héjban, például:

 • áztató edények;
 • zöldségek mosása;
 • szappanozás és öblítés;
 • forrásban lévő víz;
 • vízbevitel a serpenyőben.

A konyhai mosogató színét, méretét, helyét és kialakítását a konyhák konfigurációjának és a hostess preferenciáinak megfelelően kell megválasztani. Ha megismerkedsz a különböző lehetőségek legfontosabb jellemzőivel, határozottan válaszd ki, hogy mit kell.

Mikor van szükség?

A két részből álló szerkezet minden bizonnyal nagyon jó, de szükséges minden konyhában? Ha a lakás egy stúdió, a konyha területe 5 négyzetméter. m. és a két ember családjában ez az új termék minden bizonnyal a helyén marad. Ne vásárolja meg, és a mosogatógépek tulajdonosai.

De vannak olyan lehetőségek, amikor a divatos mosogató valóban szükségszerű, sőt szükségszerű dologgá válik:

 • ha állandóan nagy családnak kell főznie;
 • a kulináris kísérletek kedvelői, akik az idejük nagy részét a konyhában töltik;
 • aktív emberek, akik egyszerre több dolgot csinálnak;
 • ha nincs mosogatógép vagy ritkán használják;
 • ha két hostess egyidejűleg főz.

Hogyan használják a gyakorlatban a dupla mosást:

 • egyidejűleg az edények mosását, valamint a zöldségek, gombák vagy hús feldolgozását is használhatják, különféle tartályokat használva;
 • a második tálban lévő termékek kiolvaszthatók;
 • mossa az edényeket egy speciális eszközzel egy mosogatóban, és azonnal öblítse le egy másikban;
 • a mosott edényeket hagyja üveg vízzel;
 • egy mosogató szabadon használható, a másik pedig egy serpenyőt vagy serpenyőt;
 • csak piszkos munkát végezzen az egyik edényben, például tisztítsa meg a halat;
 • tanítani egy gyermeket az ételek mosásához vagy például a burgonya hámozásához - mindenki a mosogató mögött áll.

Ennek a kialakításnak a hátrányai csak azt a tényt foglalják magukban, hogy sok konyhai helyet foglalnak el, de ez csak egy kis konyharészben észrevehető.

A különböző típusok besorolásáról és jellemzőiről

A konyhai szaniterek nagy választéka lehetőséget ad arra, hogy különböző méretű és stílusos mosdókat válasszon, amelyek bármilyen belső térbe illeszkednek.

alak

négyszögletes

Ez a forma megfelel a konyhabútor bármilyen konfigurációjának, helytakarékosságot és egyszerű telepítést tesz lehetővé.

Ovális és kerek

Ez a dupla mosdó nagyon eredeti, de csak egy tágas konyha számára alkalmas.

Háromszög és pentagonális

Kiváló megoldás a sarokbeállításhoz - így mind a sarok, mind a sarok is be lehet vonni.

konfiguráció

Mosogató szárnyal - ez a design egyrészt a raktár szárítására szánt sík platformot tartalmazza.

Mosogató szárny nélkül

A szárnyak szimmetrikusak, aszimmetrikusak, simaak vagy hullámosak lehetnek.

A kettős mosogatók is különböznek a telepítés módjától:

Szállítmánytípus

Csatlakoztassa a tömítőanyagot bármely konyhabútorhoz. Maga az asztal lyuk és felülete, amelyhez bármilyen olcsó anyag alkalmas, zárva van. Az ilyen mosogatók általában rozsdamentes acélból készülnek.

Az asztal felszínén fektessen

A táblagép lyukába szerelik, de nyitva marad. Nagyon népszerű választás, ezért számos különböző modellben kapható, különböző árnyalatú és formájú.

anyagok

Nagyon függ a kettős mosogató készítéséhez használt anyagtól - mennyibe fog kerülni, hogyan fog kinézni, hogyan lehet kiaknázni és hogyan kell törődni.

Ha a dupla mosdó rozsdamentes acélból készül, akkor a munkája szigorú és szerény. Remekül néz ki a modern belső terekkel, kombinálható a csaptelep és a krómtechnika kialakításával. A rozsdamentes mosogató lehet matt, tükör csiszolt vagy strukturált.

A rozsdamentes acélnak vitathatatlan előnyei vannak:

 • nem fél a korróziótól;
 • ellenáll a háztartási vegyi anyagoknak, savaknak és lúgoknak, például citromsavnak vagy ecetnek;
 • könnyen mosható;
 • nem változik szín az élelmiszer-színezéstől;
 • nem ég ki közvetlen napfényben;
 • nem fog feltörni, ha lyukat fúrsz benne;
 • nem veszi fel a zsírt vagy a szennyeződéseket;
 • hosszú ideig tart;
 • nem félnek forró víz vagy forró edények expozíciójától;
 • viszonylag alacsony költséggel.

A hátrányokról:

 • nem változatos színek - acél és minden;
 • a legolcsóbb modellek villát, kést vagy csiszolást okozhatnak;
 • az alacsony minőségű tálak hangos hangot adnak, amikor a víz a csapból áramlik;
 • ha nem számolja ki a keverő súlyát, a vékony acél tál kanyarulhat alatta;
 • ha a felület tükrözi, időről időre elhalványulhat.

Mesterséges eredetű kő

Az ilyen termékek a nemesek és a rangosak közé tartoznak. A kettős héj márványfából készül, gránitot, gránitot és kvarcot tartalmaz, amely akril anyagot tartalmaz, mint anyagot.

Ezek a mosogatók megjelenése különböző lehet, de tulajdonságaik megegyeznek:

 • több mint egy évtizede;
 • nem félnek a hirtelen hőmérsékletváltozástól;
 • nem forognak a forró edényekkel való érintkezéstől;
 • abszolút nem zajos;
 • nem fél a karcolásoktól és a dudoroktól;
 • visszaszorítja a szennyezést víz, szennyeződés és zsír formájában;
 • nem lesz festve;
 • Minden modellnek csodálatos megjelenése van, színe és formája különbözik;
 • konyha mosogatóval nagyon tiszteletre méltó.

Ha költségről beszélünk, akkor a mesterséges kőből készült dupla mosdó többé-kevésbé elfogadható, de a természetes márvány vagy gránit természetesen nagyon drága, továbbá a kő jellegének vizuális meghatározása nem egyszerű.

Az akril törékenységéről és törékenységéről

Mivel akril fürdők jelentek meg, az akril mosóknak joguk van létezni. Ez egy nagyon műanyag polimer, amelyből a mosogatók nagyon eredetiek és különböző színű és méretű mosogatók. Az "akril kő", ahogyan azt egyesek is nevezik, olyan pozitív tulajdonságokkal rendelkezik, mint:

 • vonzó megjelenés;
 • csend a működés közben;
 • alacsony árak.

De vannak hátrányai is:

 • gyenge erő;
 • ne öntsön forrásban lévő vizet, vagy meleg ételeket;
 • a mosogatót minden természetes színben meg kell festeni, kávéval kezdve, cukorrépa-gyümölcslével végződnek;
 • a mosogató felületét az evõeszköztõl megkarcolják és a nehéz edényekkel érintkeznek, ezért mindig legyen egy speciális háló a mosogató alján.

A klasszikus konyhai kerámiákról

A konyha kerámia szaniterek mindig néz ki nagyon otthonos, hangulatos és a benyomást kelti az ókorban. Fajansz vagy porcelán. Ez nagy ritkaság, de előnyei vannak:

 • ellenáll bármilyen hőmérsékletnek;
 • a felszínen sohasem marad zsíros;
 • könnyen tisztítható;
 • Karcolásálló.

hátrányai:

 • nagy súly. Meg kell telepíteni egy jó palánkra;
 • féltek a forgácsolástól, és véletlen ütésektől teljesen feloszthatók;
 • magas költségek.

A tervezésről és a stílus megoldásokról

Egyes tervezők szerint hangsúlyozni kell a dupla konyhaszekrényt. Ehhez a modell alkalmas, melynek színe kiemelkedik a konyha helyiségének általános hangjából.

Melyik modell illeszkedik egy adott stílushoz:

Klasszikus konyha

Kerámiatermékekkel és kőtermékekkel (természetes vagy mesterséges eredetű) kombinálva.

A "minimalizmus", a "skandináv", a "hi-tech" és a "futurizmus"

A design tökéletes egy rozsdamentes mosogatóval.

Országos stílusú konyha

Előnyben kell részesíteni a bronz és a réz utánzatokat.

tartozékok

A konyhában lévő szerkentyűk jelenléte mindig kellemes, és ezenkívül a házigazda munkájának megkönnyítése. Például:

 • Annak érdekében, hogy ne vesztegesse a vizet a mosott gyümölcsökből vagy zöldségekből, és ne törölje őket papírtörölközővel, célszerű egy speciális hálót elhelyezni a második mosogatóra. Gyakran rozsdamentes acélból készült, pontosan a mosogató mérete. A rudak olyan kényelmesen vannak elrendezve, hogy elrendezhetők szárítás és lemezek számára;
 • Egy ilyen tartozék, mint például a Collander, olyan szemcsék, amely nem igényel retenciót, szintén előnyös lesz: önhordó lesz a mosogatóban;
 • még egy kellemes pillanat a háziasszony számára egy vágódeszkát, amely a mosogatóhoz alkalmazható, és így még egy munkafelületet kap;
 • olyan hasznos dolgot használva, mint egy alsó szelep a vezérlő karon a táblagépen, a mosogatóból származó víz automatikusan lefolyik;
 • a szükséges dolgot és a mosószerbe mosó mosogatóba beépített adagolót. A mosogató felületén csak egy szelep van a préselésre;
 • a házigazda elégedett lesz a kiszorítóval - az asszisztens, aki összezúzza mindazt, ami a mosogatóban történik.

Főbb műszaki előírások

Mielőtt kiválasztaná egy adott mosási opciót, tisztán meg kell értenie, hogy a mélység megfelel-e Önnek, milyen széles és milyen magas a termék. Ez meghatározza a mosogató telepítésének típusát és annak alakját.

méretek

A dupla mosogató hosszának és szélességének meg kell felelnie a szekrény méretének. Átlagosan 80-90 cm hosszú és 50-60 széles. Ezenkívül a mosogató magassága kényelmesebb lehet a házigazda számára, és ezt a következőképpen ellenőrizni kell: a mosogatófelületen levő karnak a könyökre történő lehajtása 10 cm marad.

A mélység 16-19 cm - a konyhai mosogató optimális. Egy ilyen nagy mosogató és sütő tálcán kényelmesen mosható, és egy nagy tartályban a víz gyűjtésére. Egy mélyebb mosogatóval elkerülve a mosogató feletti állandó billentést, és kisebb lesz - biztosan befújódik a konyhában.

Telepítés

Bármi legyen is a mosás, az összes telepítés három fontos lépésből áll:

 • szerelje szifont;
 • telepítse a keverőt;
 • szerelje fel a mosdót.

A szakértők általában nem kettős szifont használnak, hanem két különálló, magyarázatot adva, hogy ez kevésbé valószínű, hogy elzáródni fog.

Lépésről lépésre:

 • Óvatosan tanulmányozza az utasításokat (minden modellnek megvannak a saját váratlan árnyalatai).
 • Rögzítés a keverőprés anyacsavarjának lyukába. A legmegbízhatóbb mechanizmus - esztergálás, a daru gyakori fordulataival összefüggésben történik. By the way, azt kell mondanom, hogy ma már csak egy ilyen újdonság eladó, mint egy dupla kavics csap, de ő már sok szeretője, gyorsan vált nagy segítséget, és bevezetett egy nagyon fontos elem a konyhában design.

A vélemények csak pozitívak - funkcionalitása valóban nagyságrenddel magasabb, mint minden korábbi analóg.

Az egyik csaptelep tisztított vízre, a másik pedig technikai jellegű. Olyan kényelmes és világos vízelválasztás.

 • Működik a szifon felszereléséről és tömítéséről.
 • Jelölés és fúrás az asztal lyukak felszínén a mosogató alá.
 • Rajzolva az asztal felületére a hermetikus összetételt (patch modellek esetén). Minden széle gondosan megnyomott.
 • Távolítsa el a felesleges ragasztót.
 • Hideg és melegvíz csövek és keverőcsövek csatlakoztatása.
 • A szifonzáró a kibocsátó helyre.

A dupla konyhai mosogató kellemes lesz minden szakács számára, segít a konyhahelyiség megszervezésében, és időt takarít meg a főzésre.

Kétszemélyes fürdőszobai mosdók

A nagyméretű fürdőszobában nem csak a tér és a szabadság, hanem a nem triviális megoldások keresése is a berendezések számára. Ha a standard apartmanok tulajdonosainak szigorúan számolniuk kell a szabad tér minden négyzetét - a tágas fürdőszobák tulajdonosai kényelmes és eredeti megoldást kínálhatnak. A dupla mosogató nagyon hasznos lehet, ha sok gyermek vagy más családtag van. A forgalmas reggeli órákban, amikor minden perc drága, egy ilyen "dupla" fürdőszoba mosogató úgy tűnik, mint egy igazi találatot. Találhat egy helyet egy közös lakásban, egy kollégiumban, és közös fürdőszobákban, valamint bármely más olyan helyen, ahol egyszerre több ember mosására van szüksége.

Vegyen dupla mosdót nagy fürdőszobában

Ha úgy dönt, hogy egy dupla mosogatót vásárol a fürdőszobába - ne felejtsd el vásárolni két azonos csaptelepet is. A kialakítástól függően egy dupla mosdókagyló egy fürdőszobához két vagy egy falra szerelhető tükör szükséges. Ezeknek a termékeknek a fejlesztői igyekeztek kielégíteni minden felhasználó igényeit. Cégünk a legnépszerűbb modelleket kínálja:

De ha aszimmetrikus dupla mosdókra, kerek dupla mosdókra vagy dupla dupla mosdókra van szükséged - tájékoztasd a vezetőinket, és mi biztosítjuk Önnek a szükséges termékeket.

Csak ezen a télen: Csehország teljes értékesítésének nagykereskedelmi áron. Vigyázz a promóciós kódokra, vagy regisztráljon az állandó kedvezményekre!

A költségek akár 10% -át is megtakaríthatja az összes szükséges vízvezeték megvásárlásával egy készletben! Adja meg a részleteket a vezetőknél.

Polcok két mosogatóval

Ön választása

 • Szélesség 40-59 cm | nbsp
 • Szélesség 60-69 cm | nbsp
 • Szélesség 70-79 cm | nbsp
 • Szélesség 80-89 cm | nbsp
 • Szélesség 90-99 cm | nbsp
 • Szélesség 100 cm és több | nbsp
 • Növelt nedvességállóság | nbsp
 • Átalakítás kedvezményes alapon | nbsp
 • Szöglenyomatok | nbsp
 • Lógó talapzatok | nbsp
 • Klasszikus stílus | nbsp
 • Elit osztály | nbsp
 • Gazdasági osztály | nbsp
 • Mosodai kosárral
 • Sanflor Largo Gyűjtemény (29)
 • Gyártó Sanflor
 • Gyártó Sanflor
 • Astrid Vod-ok kollekció (6)
 • Gyártó Vod-ok
 • Gyártó Vod-ok
 • BelBagno Ancona Gyűjtemény (15)
 • Gyártó BelBagno
 • Gyártó BelBagno
 • Astrid Vod-ok kollekció (6)
 • Gyártó Vod-ok
 • Gyártó Vod-ok
 • Dreja Aston Collection (16)
 • Gyártó Dreja
 • Gyártó Dreja
 • Dreja Aston Collection (16)
 • Gyártó Dreja
 • Gyártó Dreja
 • Dreja Képgyűjtemény (32)
 • Gyártó Dreja
 • Gyártó Dreja
 • Dreja Képgyűjtemény (32)
 • Gyártó Dreja
 • Gyártó Dreja
 • Dreja Képgyűjtemény (32)
 • Gyártó Dreja
 • Gyártó Dreja
 • Dreja Képgyűjtemény (32)
 • Gyártó Dreja
 • Gyártó Dreja
 • Dreja színes kollekció (12)
 • Gyártó Dreja
 • Gyártó Dreja
 • Dreja színes kollekció (12)
 • Gyártó Dreja
 • Gyártó Dreja
 • Dreja Inn Collection (9)
 • Gyártó Dreja
 • Gyártó Dreja
 • Dreja Vitta Collection (5)
 • Gyártó Dreja
 • Gyártó Dreja
 • Dreja Big Inn Collection (8)
 • Gyártó Dreja
 • Gyártó Dreja
 • Opadiris Lucia Collection (8)
 • Gyártó Opadiris
 • Gyártó Opadiris

Polcok két mosogatóval

Az online vízvezeték üzleteinkben két mosdóval rendelkező szekrényeket vásárolhat házhoz szállítással Moszkvában és Oroszországban. Katalógusunkban minden szekrény két mosdóval rendelkezik. Kedvezményes áron kínálunk nagykereskedőket és rendszeres ügyfeleket, valamint a kétoldalas szekrények számára a legkedvezőbb ár garanciáját

Online bolt "Fürdőszoba bútorok"
Pickup cím:
Moszkva, Építési átjáró d.7Ak28

Hívást kapunk éjjel-nappal, hetente hét nap alatt!
8 (800) 555-86-21, 7 (495) 540-48-65

Minden védjegy a megfelelő tulajdonosok közé tartozik. Tilos a weboldal egyes részeinek másolása a szerzői jog tulajdonosának engedélye nélkül.

A weboldalon bemutatott információ nem ajánlat.
A gyártónak joga van megváltoztatni a termék jellemzőit.

Funkcionális tulajdonságok, előnyök és méretek kettős mosogatók a konyhában

A modern mosogatók a konyhában meglepőek és kérhetnek minden hostesset nem csak színpalettával és új modellekkel, hanem funkcionalitással is. Ma egy dupla mosogató a főbb sorozatban egyfajta újdonság. De nem mindenki tudja, mi az, mert mindenki régóta szokott szokásos mosogatókhoz. Mennyire kényelmesek az új modellek? Hogyan lehet megfelelően kiválasztani a bemutatott termékválasztékot a boltban a legmegfelelőbb opció és helyesen telepíteni? Mi a méret mellett a dupla mosogató különbözik a standardtól?

Kettős mosogatók kinevezése a konyhában

Az élelmiszeriparban dupla mosásokat alkalmaznak a főzés különböző fázisaiban, például hús, hal és zöldség elkülönítésére. A közétkeztetésben ezek az eszközök két fokozatú edények mosására szolgálnak.

A modern háziasszonyok dupla mosdókat használnak, hogy a szennyezett edényeket elválasszák tiszta részektől - a mosogató egyik részében az áztatás és mosás folyamata, a másikban pedig öblítés történik.

Az egyik szekció alkalmas zöldségek és halak tisztítására és mosására, mivel ezek az eszközök általában rozsdamentes acélból készülnek. Ha a lakás nem rendelkezik mosogatógéppel, akkor a mosogató egyik feléből piszkos edényeket lehet tenni, a másikban - mosni, anélkül, hogy kockáztatná a lefolyót. Konyha dupla mosogató - kényelmes és praktikus dolog minden háziasszony számára.

Tipp Amikor két részre mosogat a mosogatóhoz, győződjön meg róla, hogy a vízleereszt mindkét oldalon szervezett. Ez lehetővé teszi a jövőben a problémák megoldását a készülék működése során.

Milyen anyagok készülnek a mosásból?

Ma eladó többféle konyhai dupla mosogató. Készítsd őket ugyanabból az anyagból, mint egy. Ez a rozsdamentes acél, szinter, akril, porcelán.

A legáltalánosabb anyag, amelyből kettős mosogató készül, rozsdamentes acél. Az ilyen anyagokat nem háztartási vegyi anyagok fenyegeti. Ezen kívül egy dupla rozsdamentes acél mosdó ellenáll bármilyen károsodásnak, nem ég, nem fest, és nyugodtan átadja a hőmérsékleti cseppeket. A rozsdamentes acél nem változtatja meg az alakját, még akkor sem, ha forró vagy nehéz edényeket rak fel. Ráadásul ma ez a leginkább megfizethető.

Egy másik anyag, amelyből dupla mosogató állítható elő, agglomerátum. Különben más néven gránit, márvány vagy kvarc - a termelési kő chipek használták. A termékek összetételében különböznek, de tulajdonságaik nagyjából azonosak. Dupla mosdók agglomerátumból, tartós, tartós és megbízható. Az ilyen anyagokból származó termékek nem szívják fel a vizet, az olajos lerakódásokat, a szennyeződéseket és a lerakódásokat. Ezért ezek a kagylók hosszú ideig gyönyörűek maradnak és megjelenésük látható, továbbá nem igényelnek komplex ellátást. Az agglomerátumból készült dupla mosogatók kétségkívül kiváló választás.

Ma a boltokban akril kőből készült dupla mosdók is találhatók. Gyönyörű megjelenésű és praktikus mindennapi használatra. De ennek ellenére egyáltalán nem tolerálják a forrásban lévő vizet, akkor teával, lekvárral vagy borral foltolhatnak, amelyek nyomai nem moshatók. Továbbá ezek a konyhai készülékek könnyen károsodhatnak. Ha a családtagok nem különösebb rajongói a főzésnek, és gyorsétteremben étkeznek, akkor biztonságosan díszítheti a konyhát egy akril dupla mosdóval.

Legkevésbé látható az értékesítés kerámia mosdó két tál a konyha. Ez az anyag tartós, ellenáll a különböző típusú szennyezéseknek, nem higroszkópos, megbízható, de van egy nagy hátránya. A kerámia termékek nehézek, ezért kevésbé valószínű, hogy két tálból ilyen mosást végeznek.

Funkcionális jellemzők és méretek

A modern gyártók kettős mosogatókat kínálnak a különböző formák és színek konyhájához, valamint telepítésük különböző módjaihoz.

A konyhában egy dupla mosdó, négyszög alakú, a legfunkcionálisabb. A legkönnyebb telepíteni egy kis helyiségbe. Ezzel a racionálisabb térhasználatot lehet felhasználni. A kerek vagy ovális mosogató két részre történő felszereléséhez több hely szükséges. Nagyon kényelmes alakjuk és stílusos megjelenésük van. Az ilyen kettős mosdók teljesen biztonságosak a gyermekek és az idősek számára.

Kiválaszthat egy sarokmosót két tálcával, amelyek tökéletesen illeszkednek a kis méretű konyha belsejébe. Ez a termék elősegíti a falak csatlakozásának megfelelő elrendezését a konyha egyik sarkában, ezzel növelve a munkaterület méretét.

A kettős mosogatószerkezet rögzítésének módja osztható hüvelybe és fejre. A két részből álló felületi mosogató leggyakrabban rozsdamentes acélból készül. Ez az opció tökéletes a kész konyhakészletekhez, amelyek külön modulokból állnak össze. A barkácsmodell korszerű megoldásnak számít, amelyet konyhabútorokba szerelnek, egyedi kivitelben. Az asztal tetején már kialakított lyukak vannak felszerelve. A két szegmensből álló alátétlemezeket számos lehetőség, szín és méret jellemzi. Az ilyen típusú termékeket leggyakrabban a modern gyártók gyártják.

A dupla mosogatók mérete változó, és függ a fülhallgató méretétől és a mosdó formájától, de vannak bizonyos szabványok is. Mindkét tálatérfogat azonos, vagy egyikük kisebb. Az ajánlott mélység 16-20 cm, a sarokmosó mindkét oldalának hossza 80-90 cm, szélessége 50-60 cm, a teljes négyzet 83 × 83 cm, a téglalap alakú mosdók szabványos mérete (hossz, szélesség, magasság) cm-ben:

Hogyan kell helyesen telepíteni egy dupla mosogatót a konyhában?

A telepítési folyamat két szakaszból áll, amelyek egymással összefüggnek, és befolyásolják a működést és a megjelenést. A dupla mosogató telepítése a típusától függ. De mindenképpen a beszerelés előtt furatokat kell fúrni a munkaasztalon, kivéve az egyedi konyhabútorokat, ahol mindez már rendelkezésre áll. Részletesen tanulmányozza a szabványos telepítési folyamatot.

 • Először meg kell fúrni a lyukakat egy fúróval a táblaterület peremén, majd összekötni őket egy fűrészporral vagy egy kirakós játékkal.
 • Ezután telepítse a konyhai mosogatógépet ezen lyukakra, és rögzítse a mellékelt utasításoknak megfelelően.
 • Ezután zárja le a mosogató és a tabletta közötti tömítéseket egy tömítőanyaggal.

Kövesse az utasításokat a mosogató meghatározott modelljének telepítésekor, még akkor is, ha első pillantásra nem különbözik a másik mosogatóval végzett munka során. Végtére is, az utasítás mindig a mosás egy adott típusára van tervezve, és gyakorlati okokból.

Ha kettős konyhai mosogató kézzel van felszerelve, akkor a szifon és a keverő csatlakoztatásakor a legmegfelelőbb a hozzájuk rendelt használati utasítás használata. Ezeknek az eszközöknek a telepítési folyamata is számos különbséghez kapcsolódik egy adott modellhez, azonban vannak általánosan elfogadott szabályok, amelyeket szigorúan követni kell.

 • Először telepítenie kell a keverőt, mivel nem igényel nagyméretű szerszámokat, és ez előzetesen beépített szifonnal megakadályozható.
 • A vízelvezető felszereléséhez speciális rögzítőkre van szükség, amelyek olcsóbban megvásárolhatók bármely vízvezeték-üzletben. Ezek segítenek elkerülni számos problémát, amikor további eszközöket csatlakoztatnak.
 • A szelep és a szifon felszerelése után ellenőrizni kell a teljes rendszer szivárgását, és ha van ilyen, távolítsa el úgy, hogy a szerelt részeket szorosabbra húzza.

Mosogatók két edényrel a konyha belsejében

A mosogatás fontos jellemzője a modern konyha belsejében. Ez az egyik eleme az arany háromszög a konyhai funkcionális - hűtő-mosogató-kályha. Ezenkívül a belső tér teljes terhelését hordozza. Éppen ezért a konyhában lévő dupla mosogatót úgy kell megválasztani, hogy azt a szoba általános kialakításával kombinálják.

Egy egyszerű konyha számára, amely hi-tech, tökéletes mosdó, rozsdamentes acélból készült két részből áll. A kőből vagy kerámiából készült dupla mosdó sikeresen illeszkedik a városi stílusba. A klasszikus belső tér segít a díszítésnek, a régi fém vagy kerámia alatt.

Ami a két szakaszos autómosás színes megoldását illeti, két ellentétes tervezési irány érvényesül itt, amelyek közül az egyik megköveteli, hogy a munkaterület és az autómosó azonos színnel és textúrájú legyen. A második terület a kontrasztos bútorok felszerelése a konyhában. A stílus megválasztása mindenképpen a konyha szeretője marad.

Miután áttekintettük a kettős mosogatók funkcionális jellemzőit és a telepítésre vonatkozó szabályokat, arra a következtetésre juthatunk, hogy ezek az eszközök nem luxuscikkek, hanem elsődleges fontosságú tárgyak, amelyek lehetővé teszik a modern hostess számára, hogy megkönnyítse a konyhában való munkát. A két részből álló mosogatótartályok széles választéka, így a választás könnyű, függetlenül a konyha és a bútor méretétől.