Legfontosabb > Dekoráció

Csempézés a WC-ben - 35 fotó

A legtöbb orosz lakberendezést alig lehet tökéletesnek nevezni. A tulajdonosok azonban egyre inkább olyan szakemberek szolgáltatásai felé fordulnak, akik szép és releváns projekteket fejlesztenek ki. Úgy tűnik, hogy olyan kicsi és tisztán funkcionális szobát hozhat létre, mint egy mosdó? A WC-k kialakításának alábbi példái meggyőzhetik az ellenkezőjét, és az egyik legfontosabb eszköz a helyi kényelem megteremtéséhez a csempe a WC-ben.

Élénk példa arra, hogyan tudsz kompetens módon használni a minimális szabad helyet. A körkörös klasszikus virágdíszítéssel ellátott alacsony kulcs díszítő betétek vizuálisan növelik a helyiség magasságát. A mosdó mögött egy kis dobogó található.

Egy másik eset, amikor a WC-ben lévő csempe segít a tér nagyobb méretének megteremtésében. A fotó - az egyik legnépszerűbb gyűjteménye az ukrán gyártó a csempe Inter Cerama - Fantasy.

Valódi kinyilatkoztatás a modern WC kialakítás minimalista kialakítása. Csempe - termelés Kerama Marazzi, a Plener gyűjteménye. A meglehetősen nagy formátumú és meleg otthoni hangok is függőlegesen vannak elhelyezve, ami lehetővé teszi, hogy vizuálisan kicsit többet hozzon létre.

És itt a legnépszerűbb bézs színű kerámia lapok bemutatásra kerülnek minden dicsőségében. Sötét fürtök az oldalfalakon, a wc mögött - tiszta függöny. A WC kialakítása nem úgy tűnik, mintha az eredetiség skáláján nagy pontok lennének, de a kiválasztott színtartomány ellazul.

És még egyszer örömmel üdvözöljük az Inter Keram "Fantasia" gyűjteményéből a szeretett pillangókat. Igaz, egy másik színsémában. A háttérvilágítás hátterében a díszek úgy tűnik, hogy életre kelnek és gyorsan felfelé repülnek. A WC-telepítés telepítve van - lehetővé tette a szoba tágasabbá tételét. Kényelmes polc mögött - ahogy láthatja, rengeteg hasznos dolgot tárolhat rajta.

Csempe mozaikszerkezete - nagyon jövedelmező megoldás, és sokkal gazdagabb, mint a tapéta a WC-ben. A padló logikailag kiegészíti a választott stílust. Ügyeljen arra, hogy harmonikusan illeszkedjen a lógó WC- és dísznövények belsejébe. Abban az esetben, ha minden részlet a helyén van.

Valódi színpadi zűrzavar, Kerama Marazzi kerámia csempe "Valkyrie" segítségével. A sikoltozó hangok mögött időközben egy tapasztalt tervező kényes munkáját elrejti.

Figyeld meg, milyen okos módon itt vannak a túlnyúlások. A csempe téglája helyet ad a részletekkel, és segít megszabadulni az unalomtól.

Talán a leginkább triviális változata minden bemutatott. Design, ami bármiért hibás lehet, de nem a másodlagos.

Nagyon családias design, ahonnan lazít. A szoba rendkívül részletes. A kerámiaméretek mint lábazatok nagyon megfelelőek.

Első pillantásra egy nagyon unalmas projekt egy WC-vel, csempével márvány foltok. Azonban nincs semmi fölösleges. A csövek biztonságosan el vannak rejtve a dobozban. Az elfogadott hagyományokkal ellentétben a padló itt könnyű. Ez segít elkerülni a kis helyiség túlzott sötétedésének hatását.

Hatékony kerámia burkolólapok térfogat-szerkezettel. A felfüggesztett WC miatt a szoba nagyobb szabad helyet kapott. Ügyeljen arra, hogy milyen okosan megverte a padlót - és itt is figyeljük a vonakodást, hogy sötét hangon festessük.

Mozaik a WC-ben - mindig szép. A projekt igazi fénypontja egy miniatűr téglalap alakú tükör.

Ha a hangulat nem nagyon világos zöld szín nagyon hasznos lehet. Klasszikus WC-design.

Úgy tűnik, ennek a tervezési projektnek a szerzői elfogadták a mottót: "A díszek nem sokat történnek". A végeredmény azonban örömet okoz a szemnek: egy kompakt WC, elegáns vázák egy fülkében. A stílus 100% -ban teljes.

Sok tulajdonos valamilyen oknál fogva kerülje el a WC hátsó falát. Nézd meg ezt a csodálatos cserépedényt a fürdőszobában: a hátsó fal nélkül sokkal szigorúbb és szárazabb lenne.

Az eredeti wc tökéletesen illeszkedik a kerámiák békés világoszöld hangzásához. A falakon lévő márványfoltok növelik a helyiség mélységét.

A WC-csempék luxus felújítása kifejező oszlopokkal és nagy peremű szegélyekkel. A padló diagonálisan van elhelyezve, a kis betétek díszítik a már teljesen telített részleteket és színeket.

Aranyos WC-szoba design. A falakon feltűnően érzéketlen díszek, csillogó kerámiák. Ebben a mosdóban pihenhet.

A WC belseje, amely kerámia mozaikot tartalmaz. Kommunikáció a gipszkarton mögött.

Úgy gondolják, hogy a WC-ben lévő csempe először is nem hangulatos. A Ceramica Paradyz vezető lengyel gyártó "Zephyr Carioca" csempegyűjtemény teljes mértékben megfelel a megadott kritériumoknak.

A terjedelmes agyag határok vonzódnak az antik motívumokhoz. Meglepő módon a korszerű, lecsupaszított csatornacsövek tökéletesen illeszkednek az épített térbe.

Azok számára, akik a tégla burkolattal díszített WC-k falát szeretnék koptatni, figyelmet kell fordítaniuk erre a rendkívüli lehetőségre. Talán nehéz megszabadulni egy ilyen tökéletességtől.

Megijeszteni a magas mennyezeteket? Használja őket előnyként a WC kialakításának egyedi kialakításában. A csempe eredeti szerkezete lehetővé teszi, hogy minimális számú dekoratív betétet készítsen.

Világos, hangulatos, vidám - talán így jellemezheti ezt a projektet. Ebben a WC-ben sikeresen kiválasztott csempe játszott döntő szerepet.

Fekete és fehér színek egy pecsétes mintában. Az eredetiség ebben a döntésben nem elég, de az eredmény szép.

A piros és fehér csempe is tökéletesen kombinálható. Ebben az esetben hígított virágos határ. A puha padlószőnyeg jól illeszkedik ehhez az elképesztő koncepcióhoz.

Számos kézműves azt állítja, hogy a WC-ben lévő fényes csempe előnyösebb. Ennek a nyilatkozatnak a támogatása a képen látható helyiség kialakítása.

Modern WC kialakítás. Csempe apró négyzetek formájában vizuálisan telíti a szobát. A hangját felvette és a padlót.

És itt egy példa arra a tényre, hogy a mosdó matt lapja legalább olyan fényes, mint a szórakozás. Mindazonáltal mindent relatív, de lehetetlen nem jegyezni a bemutatott tér meglepő harmóniáját.

A képre gyakorolt ​​gyenge figyelem nem teszi lehetővé, hogy teljes mértékben értékeljük a kényelmet ebben a kis szobában.

A hátsó falon lévő virágos panelek és szokatlanul színes határok lenyűgöző kényelmet nyújtanak.

Ebben a mosdófotóban nem találsz csillogó hangokat és eredeti terveket. Szilárd geometriai harmónia. A LED-es világítás meleget és harmóniát tölt be.

A kisméretű WC-t sikeresen le lehet keríteni kerámia burkolattal. By the way, a fekete fedél a fehér tál a WC-tál meglehetősen életképes megoldás ez a tervezési változat, nem?

És a desszert, a legédesebb macskák. Inkább az aranyos képüket a miniatűr WC-szoba hátsó falán. A fekete-fehér klasszikus kombinációja. A WC-ben a képen látható kialakítás figyelemre méltó a feltűnő tekercs felé a modern minimalista irányba.

Csempék a WC-hez: Kiválasztás a tervezés és a technika a tojás

A leggyakrabban használt, megbízható és tartós anyag a fürdőszoba befejezéséhez - a csempe a WC-hez. A WC-szoba javítása saját jellegzetességekkel és árnyalatokkal rendelkezik, de miután elolvasta a tippjeinket, még egy kezdő is megbirkózhat ezzel a munkával.

Hogyan válasszunk egy csempe a WC

Megfelelően kiválasztott WC csempe lehetővé teszi, hogy díszítse a belső tér a fürdőszoba és vizuálisan bővíteni még egy kis helyet. De a tervezés nem az egyetlen dolog, amit figyelembe kell venni, amikor befejezi a WC a csempe.

Cserép vásárlása

Ha azt szeretné, hogy a cserép sok éven át szolgáljon, akkor helyesen kell megközelítenie a befejező anyagok kiválasztását. Nehéz és vastagabb csempék alkalmasak a padlón való elhelyezésre a WC-ben. Vékony és törékeny burkolólapok a wc falai felé nézve.

A cserép sokszínűsége

A WC csempe javításakor ügyeljen az anyag felületének minőségére. Az ilyen típusú csempe mázzal van bevonva, ami kis repedések lehet. De csak a csempe jó fényében figyelheti meg őket.

Amikor egy vécé kerámia lapkát választ, győződjön meg arról, hogy a csempe pontosan egyezik egymással pontosan.

Megjegyzés: A WC-k javítására szolgáló csempe vásárlásakor 10-15% -kal több anyagot kell szednie, mint amennyi szükséges. A tartalékot a vécélap burkolatának lefektetése során közvetlenül észlelt vagy előforduló hibák esetén kell elvégezni.

A csempe burkolásának folyamata a WC-ben

Csempézés a WC-ben

A csempe színei és kialakítása rendkívül fontos. Gyönyörű csempe a WC-ben általános légkört teremt, elrejtheti azokat a hiányosságokat, amelyeket egy nem-professzionális önmegmunkálás tesz.

Sötét vagy fekete csempe a WC-ben úgy néz ki, drága és stílusos, de csak akkor használják, ha elég nagy terület a fürdőszoba. Ráadásul az ilyen színek jó megvilágítást igényelnek.

Ha még mindig tetszik a sötét árnyalat, de a fürdőszobában nincs nagy terület, akkor kompromisszumként fekete csempe van elhelyezve egy falat vagy csak a WC-t.

A kis vécék burkolatának ideális esetben világos árnyalatoknak kell lenniük. A WC-ben lévő fehér csempe vizuálisan nagyobb és melegebbé teszi a helyet.

Fényes belső a tengerészeti stílusban

A fali díszítés geometriai mintázata jobb, ha a padlón lévő ilyen anyag erősen hangsúlyozza a felület egyenetlenségét.

Sok lehetőség van a színes csempe lefektetésére a WC-ben. Lehetővé teszik a javítás során felmerülő feladatok megoldását. Például a függőleges dekoratív burkolat vizuálisan felemeli a mennyezetet, és vízszintesen - kiterjeszti a helyiséget. A burkolólapok egyik árnyékból történő helyezése jelentősen növelheti a fürdőszobát.

Eredeti design a WC-ben

Hogyan tegyük a csempe a WC-ben

A burkolólapok elrendezése összetett és időigényes folyamat. Mielőtt elkezdi lefordítani ötleteit valósággá, érdemes részletesen megismerni a kerámia burkolólapok és csempe burkolásának technológiáját a padlón és a falakon. De ne habozzon - miután megismertette magát a munka minden szakaszában és kihasználta a tanácsunkat, a saját kezével a csempeit a WC-ben teheti.

Szakaszok doboza csempe

 • Helyiségmérések
 • Az előírt mennyiségű anyag számítása
 • Eszközök előkészítése (építési szint, sín, vödör, mérőszalag, csemperavágó, simító, fúró fúvókával habarcs keveréséhez, kalapács, véső, rongy)
 • A régi bevonat tisztítása és a felület tisztítása
 • A padló simítása habarccsal
 • A padló és a falak alapozó felülete
 • Ragasztás a csempe a ragasztó
 • Az ízületek tisztítása habarccsal
 • Dörzsölő csempe egy száraz ruhával

A burkolólapok több alapvető szakaszból állnak, amelyekkel Ön megbirkózhat. Ha alaposan átgondolja a megfelelő csempe kiválasztásának folyamatát, akkor tisztességes eredményre fogsz kerülni.

Fotógaléria

A galériában sok képet mutatunk be a WC-k burkolólapjairól. A fotót nézve a megfelelő csempe modern stílusban is választható, még egy kis WC-vel is. Reméljük, hogy a különböző minták és színek fotólapjai arra inspirálhatják Önt, hogy javítsák meg a WC-t és segítsék a legmerészebb és érdekesebb ötleteket.

Csempe design a WC-ben - 45 fotó gyönyörű design

A fürdőszoba egy kis szobája, mivel senki sem igényel steril és ugyanakkor esztétikai környezetet. Annak érdekében, hogy a szoba minél gyönyörűbb legyen, és minden alkalommal, hogy kedves legyen a tulajdonosa szemében, a WC-ben kell a megfelelő csempe-designot választani. A csempe az optimális anyag ebben a teremben, mert ez egy meglehetősen tartós anyag, amely könnyen kezelhető. Dekorin az alábbi fotókat nézze meg, milyen gyönyörű és eredeti módon tervezik a WC-t.

A csempe kialakítása a WC-ben: a kép a tervezési lehetőségekkel

Mielőtt kiválasztaná a csempe a WC, meg kell ismerni az alapvető típusok. Tehát a csempe alakja, összetétele és mérete eltér, ami azt jelenti, hogy a következő csoportokra osztható:

 • Mosaic. Ez a csempe a lehető legkisebb, és ez a megkülönböztető jegye. A mozaik a legalkalmasabb a különböző dísztárgyak, dekorációs panelek és egyéb képek készítéséhez. Ez lehet mind a fém, mind az üveg, valamint a tükör és kerámia: mindez az anyagtól függ, amelyből készült. A mozaik tökéletesen ötvözi a bevonatok minden típusát, ami jó hír.
 • Porcelán csempe. A legtartósabb anyag, így gyakran használják padló különböző helyiségekben. Most azonban gyakran használják a falakat. Méretei meglehetősen nagyok, így egy ilyen cserép nem sok időt vesz igénybe. Ez az opció széles választékot kínál a tervezés szempontjából: a különböző rajzok és színek lehetővé teszik, hogy kiválassza az ideális lehetőséget az Ön számára.
 • Texturált csempe. Ez az anyag viszonylag nemrég jelent meg a piacon, de már elismerést nyert. Ez a fajta kivitel nagyon eredeti, mert nagyon széles tartományban van. Ezzel a burkolattal szemben a falak olyan domború és megkönnyebbülő felületűekké válnak, amelyek bármilyen anyagot (fa, kő, tégla stb.) Utánozhatnak.
 • Színes csempe. Egyszerű és egyszerű megoldás. Könnyű bármilyen mintát vagy díszet készíteni. Ilyen csempe segítségével ékezeteket lehet elhelyezni a szobában: például úgy, hogy csak egy falat díszítenek, egy színes anyag hátterében.
 • Tégla "metró". Ez a csempe téglalap alakú, és különböző anyagokból készült (márvány, kő, gránit stb.). Erőssége magas szinten marad, és az esztétika kellemes a szem számára.

Mindenesetre csak a csempék kialakítását választja a WC-ben. És Dekorin azt reméli, hogy a különböző lehetőségekről készült fotók ösztönözni fogják Önt arra, hogy a megfelelő választás legyen.

Csempe egy kis WC-ben: design és fotó példák

Amikor egy kis méretű WC-ben választja a csempeburkolat kialakítását, fontolja meg az alábbiakban ismertetett árnyalatokat. Ha a szoba kicsi, akkor nem jelenti azt, hogy nem igényel eredeti tervezői leleteket. Éppen ellenkezőleg, a kis méret miatt a WC-t a legeredetibb és szokatlanul kell díszíteni. Továbbá, ha kiválasztja a szoba megfelelő kialakítását, vizuálisan növelheti a helyet.

Sok ember megértésénél a fürdőszoba és a WC egy és ugyanaz a szoba, még akkor is, ha falra vannak osztva. Ezért a WC-szoba kialakítását össze kell kötni a fürdőszobával.

A kerámia burkolólapok alakjának és méretének megválasztása érdemes megállni a kis méret téglalap alakú kialakításánál. Alternatívaként a kis négyzetlapokkal és mozaikpadlóval borított falak kombinálhatók.

Legyen óvatos a szokatlan sokszög alakú csempékkel, mert vizuálisan lecsökkentheti a helyiséget, és ellophat egy már kis területet a WC-ben.

Jó ötlet lenne az akcentus tervek létrehozása. Tehát az egyik fal megkülönböztethető fényes és szokatlan csempékkel, amelyek valamiféle mintával rendelkeznek. A falak teljes felületét egy pasztell csempével is beboríthatja, és a vécé mögött lévő területet kontrasztos színnel kiemelheti. Mindezek a technikák díszítik egy kis WC-szobát és vizuálisan növelik a helyet. Lásd az alábbi fotót példákért, hogy hogyan tervezzen egy csempe egy kis méretű WC-ben.

Csempe a WC-hez: tippek a saját kezük megválasztására és megfogására

A WC-hez tartozó burkolólap egy közös alapanyag, amely praktikus, tartós és tartós. A magas páratartalmú helyiségek higiénikus tisztaságot igényelnek, ezért nehéz választani egy megfelelőbb megoldást, mint a cserép. Ez a cikk megvitatja az anyag fõbb fajtáit és tippjeit annak kiválasztásáról és stílusáról.

A magas páratartalmú burkolólapokkal rendelkező szobák a legpraktikusabb anyag.

A kerámia burkolólapok előnyei és hátrányai a fürdőszobában

A cserép mint facsart anyag számos előnnyel jár. Népessége elsősorban műszaki jellemzőinek köszönhető. Érdemes megjegyezni, hogy nem igényel különös gondosságot, mivel a por és a piszok nem maradnak rajta. A felület tisztításához, kerámia burkolattal bélelve elegendő egy közönséges nedves ruhát vagy szivacsot és minden mosószert használni.

A csempe praktikus, környezetbarát és könnyen karbantartható.

Egy másik előnye a csempe a WC - magas környezeti barátság. Nem bocsát ki káros vegyi anyagokat, és nem okoz allergiás reakciókat még az érzékeny emberekben sem. A kerámiák szintén tűzálló furnérozott anyagok, amelyek penész és penész ellenállnak.

Hasznos információk! A csempe működési ideje nem tíz év. Az anyag ereje lehetővé teszi, hogy a készülékeket, valamint a bútorokat tegye rá.

A csempe ereje lehetővé teszi, hogy helyeket és nehéz bútorokat helyezzen rá

A kerámia burkolatok használatának bizonyos hátrányai vannak, amelyeket a vásárlás előtt figyelembe kell venni. Az egyik legfontosabb negatív oldal a hideg felület. Ez a hátrány azonban kiküszöbölhető úgy, hogy a csempe egy meleg padló fölé kerül.

A csempe érdemein túlmenően vannak olyan hátrányai is, amelyekre érdemes figyelni.

A csempe nincs jó hangszigeteléssel. Azonban ha kívánja, akkor a padlót és a falakat is elhelyezheti, amelyek elnyelik a hangot. Magának a csempenek a telepítéséhez kívánatos, hogy építési ismeretekkel és ismeretekkel rendelkezzenek. A fektetés csak tökéletesen sík felületen történik.

A csempe helyes felszereléséhez tökéletesen sík felületre kell helyezni.

A csempék számának és a tervezésének megválasztását javasoljuk, hogy a telepítés előtt előre lehessen végezni. Ezzel a telepítés során elkerülhető a baj. A szakértők azt is javasolják, hogy tanulmányozzák a csempe fotóját a fürdőszoba felé nézve. Ez lehetővé teszi a különböző tervezési döntések relevanciájának vizuális megítélését.

A kerámia burkolólapok típusai a WC-hez

Ezt az anyagot elsősorban falakon és padlóburkolatokon használják a fürdőszobákban és a WC-kben. Az ilyen típusú termékek nem csak összetételben, hanem méretben, alakban és minőségi jellemzőkben vannak osztályozva. Tekintsük a legelterjedtebb burkolólapokat.

A telepítés előtt meg kell határoznia a tervezést és pontos számítást kell készíteni a csempék számáról

Csempe egy minta. Ez az egyik legnépszerűbb megoldás a fürdőszoba díszítésére. Egy gyakoribb lehetőség a szokásos színes furnér. A teljes körű formatervezéshez, valamint az egyes belső elemek díszítéséhez használják.

A kombinált fürdőszoba segítségével ilyen csempe lehet megkülönböztetni tükör vagy vízvezeték. Gyakran a szokásos többszínű kerámiával kombinálva használt minta. Ez a megoldás meglehetősen népszerű csempe kialakítás kis WC-kben. A színekben és mintákban eltérő színű fotók megtekinthetők online.

A kerámia burkolólapok nagyon változatosak, nemcsak méretükben és formájukban különböznek, hanem jellemzőik is

Texturált csempe. Az ilyen jellegű szemléletet az eredetiség különbözteti meg. Az építőipari piacon sokféle textúrát, valamint az ilyen kerámiák színeit megtalálja. A természetes kő, a fa stb. Utánzat csempe nagyon népszerű.

A texturált bélés ára magasabb, mint a hagyományos termékeknél, de az eredmény igazolja az árat. Az ilyen burkolólapok elhelyezése ugyanazon az elven történik, mint a hagyományos kerámiák esetében.

A texturált csempe fém, fa vagy kő utánzata nagyon népszerű.

Mosaic. Az ilyen típusú kerámia burkolat kis méretű. Ez a tényező lehetővé teszi, hogy mozaiklapokat rakjon le olyan felületekre, amelyek nem tökéletesen laposak. A boltívek, íves, aszimmetrikus és konvex elemek bélésére használják.

A mozaik csempe blokk és darab, ideális szokatlan design kialakítására.

Figyelj! A mozaik burkolatnak köszönhetően komplex dísztárgyakat lehet készíteni, amelyek bármilyen belső térre díszíthetnek. A tervezés szempontjából a legérdekesebb ez az anyag.

Az eladási helyen található darabos és blokk mozaik. A második terméket teljes körű vécépcsőként értékesítik, és csak tökéletesen lapos felületeken való alkalmazásra alkalmas.

A csempe falra és padlóra történik. A fal könnyebb és kevésbé tartós, mint a padló

Porcelán csempe. Ez az anyag rendkívül tartós és gyakran használják a nyilvános mosdókban. A porcelán cserép kopásállósága határozza meg célját. Rendszerint a padlóra van helyezve. Az anyagból készült csempe méretei valamivel nagyobbak a hagyományos termékekhez képest. Ez egyszerűsíti a telepítést.

Kapcsolódó cikk:

Az anyagok előnyei és hátrányai, katalógusokból és fényképekből álló termékek kialakítása a szoba belsejében, a termékek árai.

Fal és padlólapok WC-hez

A WC vagy fürdőszoba felé néző kerámia csempék kétféleképpen oszlanak meg: fal és padló. Az első közülük nem olyan erős, és kisebb súlyú is. Egy másik tulajdonság, hogy az ilyen bélésnek rendelkeznie kell a csúszásgátló bevonat felszerelésével. A padlóburkolatot nem ajánlott a falra helyezni, mivel egyszerűen nem lehet függőleges felületen tartani.

A padlólapok három típusba sorolhatók: extrudált, extrudált és porcelán kő

Ma a falburkolatok széles választéka hihetetlenül széles. A méret, a szín és a textúra különbözik. Az építőiparban megvásárolható termékek fényes vagy matt felületűek, minta, texturált, valamint tükörlapok. A csempézett elemek képei lehetővé teszik, hogy vizuálisan megvizsgálják, hogyan fog kinézni egy kis WC-vel vagy kombinált fürdőszobával.

Ezzel szemben a padlólapok a gyártási módszerektől függően különböző típusúak. Tekintsük részletesebben:

Lehetőség van csempék megvásárlására nem csak a profi boltban, hanem megrendelésre az interneten keresztül is

 • lenyomva
 • extrudált;
 • porcelán kőagyag.

Az otthoni stílushoz az első két legalkalmasabb. Azonban ha kívánja, használhatja porcelán kőburkolatát is, amelyet nagy szilárdság jellemez. Lehetőség van csempe megvásárlására egy profi üzletben vagy egy hipermarketben, és lehetőség van a megrendelés regisztrációra az interneten keresztül is.

Mit jelent a kerámia burkolatok jelölése?

Az európai márkák által gyártott cserép háromféle, a teljesítmény minőségétől függően. A csempe típusát a szín megjelölésével határozhatja meg. A pirossal jelzett termékek a legmagasabb minőségűek. Sok szakértő azt ajánlja, hogy megvásárolja őket, mivel azok a fürdőszobák és a WC-k leginkább alkalmasak. Az átlagos minőségű termékek hagyományosan kék és alacsony zöld színűek.

Figyelnie kell egy másik mutatólap burkolólapra a fürdőszobában és a WC-ben - a kémiai vegyületekkel szembeni ellenállás. A jelölésnél latin betűkkel jelöljük, mint például:

 • AA (nagy stabilitás);
 • B (közepes stabilitás);
 • C (alacsony stabilitás).

A cserép minősége három típusra oszlik: a legjobb minőség piros, közepes minőségű kék, és gyenge minőségű zöld

Figyelj! A cserépen található római számok jelzik a kopásállóságát. Az otthoni fekvésnél a legalkalmasabb olyan csempe használata, amely Ι-ΙΙΙ osztályú kopásállósággal rendelkezik.

Hogyan lehet meghatározni a csempe célját? Annak érdekében, hogy megértsük, milyen célokra használják a csempe, figyelmet kell szentelnünk a feltüntetett ikonra. Ez lehet láb (padlólap) vagy ecset (falazólap).

Hogyan válasszuk ki a csempe a fürdőszoba és WC: tippek

A kis szobák esetében jobb, ha egy csempe világos színeket választanak, így a szoba látványosabbnak tűnik.

Annak érdekében, hogy megválaszolhassuk a fürdőszoba és toalett csempe kiválasztásának kérdését, figyelmet kell fordítanunk néhány fontos tényezőre. Először is figyelembe kell venni egy adott helyiség méretét. Például kis helyiségek esetén kívánatos egy csempe világos színek kiválasztása, mivel vizuálisan kiterjeszti a helyet. A sötét kialakítás a falak és a padló a fürdőszoba vagy WC, éppen ellenkezőleg, vizuálisan szűkíti a padlót.

Mielőtt a csempeit a toaletté rakja, ajánlott a tojás mintázatának elkészítése. Ehhez nagyon fontos, hogy előzetesen meghatározzuk a helyiségben lévő összes egészségügyi berendezés helyét, valamint további belső elemeket.

Az a felület, amelyen a burkolólapot lefektetik, szintén meghatározó tényező a vásárláskor. Tehát, a padló a legjobb matt vagy dombornyomott csempe, jó ellenállás a mechanikai stressz. Az ilyen csempe azonban nagyobb gondot igényel. Ez annak köszönhető, hogy jobban érzékeny a szennyezésre. A falaknál a fényes, könnyű csempe a legalkalmasabb.

Mielőtt cserépet vásárolna, részletesen meg kell gondolnia az egész tervet.

Az olasz márkák cseréje a legjobb minőségben különbözik. Az ilyen termékek hosszú működési élettartammal rendelkeznek, de ez is több, mint a hazai társaik számára.

Ezenkívül a burkolóanyag kiválasztása a szoba kialakításától és a tulajdonosok személyes preferenciáitól függ. Mielőtt cserépet vásárolna, előre kell döntenie a mennyiségeiről és tanulmányoznia kell a kerámia burkolólapok méretét. Ezeknek a termékeknek a képei a telepítés előtt és után is lehetővé teszik számunkra, hogy értékeljük egy adott stílus megvalósíthatóságát.

WC kialakítás: a csempe kiválasztása a színtől függően

Amint már említettük, a könnyű csempe a legkisebb helyiségekben alkalmazható. A tervezők azt javasolják, hogy válasszon egy könnyű csempe, amely néma hangot ad a vizuális terjeszkedéshez. Kívánt esetben a különböző színű WC-lapokat is le lehet fejezni. Ebben az esetben a szabály az, hogy a könnyű felületek növelik a területet. A különböző világos árnyalatok kombinációja nem károsítja a WC-t vagy a fürdőszobát.

A sötét csempe, éppen ellenkezőleg, szűkítő, csillapító hatása van. Ha úgy dönt, hogy a sötét színű lapokat használja, javasoljuk, hogy helyezze a mennyezetre. Így megvalósul a szoba meghosszabbításának hatása. Ez a csempe is alkalmas a padlóra való felhelyezésre, de a falak díszítésére jobb választani egy másik lehetőséget.

A világos kialakítás érdekében jobb, ha legfeljebb négy színt használunk, amelyeket egymással kombinálunk.

Hasznos információk! Ha több szín kombinációját szeretné létrehozni, akkor emlékezni kell arra, hogy ne válasszon túl sok árnyalatot. Kombináció esetén 2-4 szín elegendő.

A csempe lehet egy dísz és egy kép. A WC-k ilyen cserép nem a legjobb megoldás. Azonban ha a sarkokat a szobában kívánja simítani, akkor a díszítéssel ellátott csempe lehetővé teszi.

A különféle csempeburkolat kialakításának köszönhetően helyesen elhelyezheti az ékezeteket mind a kicsi, mind a dimenziós helyiségekben. És az is lehetséges, hogy összeállítsák az egyedi csempézett elemek egyedi mintáját.

WC kialakítás 2 négyzet. m (fürdőszoba nélkül): fotó és ajánlások

A kisméretű WC-k a panelházakban kis területen különböznek (csak 2 m2). Egy ilyen kis szoba egy egyedi stílusban nem egyszerű feladat. A korlátozott hely nem teszi lehetővé egyedi, stílusos vízvezeték szerelését. Ezekben a WC-kben is nehéz lehet további belső tárgyakat (pl. Polcokat) elhelyezni.

Nem ajánlatos sötét csempe a kis helyiségek fali díszítésére, ezért jobb, ha csak a padlóra vagy mennyezetre helyezi

A lakóházban lévő WC-k díszítésére használhatja a két vagy több színű lapkát. A szoba kialakításának alapja - a hátsó fal. Számára a legjobb választani ugyanolyan méretű csempe. Javasoljuk előre meghatározni a fő és a kiegészítő színeket. Az elsőnek meg kell foglalnia a fal fő területét, a második pedig akcentussal, és általában egy szalagban van elhelyezve. A csempe javítás után a WC-k fotói segítenek meghatározni a stílus irányának megválasztását.

A kis fürdőkádban a csempe díszvel jól néz ki

A kisméretű WC vizuális terjeszkedéséhez sötét színnel teljesen kitöltheti a hátsó falat. Ebben az esetben az oldalsó falaknak világosnak kell lenniük, és a legjobbak közül - fehér. Így van egy vizuális hosszabbítás a szoba.

Használhatja a csempe a WC, amely egy dísz. Ez kényelmet teremt a kis szobában. A minták a csempe lehet egyszínű és többszínű, valamint a tükör. Javasoljuk, hogy a hátsó falra is helyezze őket. Bármelyik lehetőség közül választhat egy panelházban lévő mosdóhoz.

A csempe méretei és alakjai a WC-ben: a szabványos és szokatlan termékek képei

A modern építési piacot számos, egymással szemben lévő anyag különbözteti meg. A kerámia burkolatok széles köre hihetetlenül széles. Először is ajánlott figyelni a termékek alakjára, amelyek lehetnek:

A csempe kiválasztása nagyon széles, nemcsak különböző méretű, hanem különböző formájú is lehet

 • négyzet alakú;
 • téglalap alakú;
 • háromszög;
 • gyémánt alakú.

A négyzet alakú csempe klasszikus megoldás a padlón való elhelyezésre. Az ilyen csempe standard méretei 30x30 és 50x50 cm. A négyszögletes termékeket leggyakrabban faldíszítésre használják. Méreteiknél általában 25x20 cm.

A nagy csempe jobban megfelel a tágas szobáknak.

A bonyolult alakú csempék kiválasztása teljesen függ a WC különlegességeitől. A fotólap (a telepítés előtt és után) segít meghatározni a szükséges burkolat megválasztását.

Figyelj! A tervezőknek tanácsos egy kis csempe használatát abban az esetben, ha a helyiségnek nincs elegendő mérete. Nagyméretű csempe alkalmas egy tágas szobának, és csökkenti a varratok számát.

Csempe élénk színek nagyszerűen néz ki a kis szobákban.

Kiváló és modern megoldás - többfunkciós csempegyűjtemény. Az ilyen burkolóanyagnak egyetlen színe vagy mintája van, és más szerkezetű. Ezeket a készleteket a padlón történő elhelyezésre használják egy lakás vagy ház minden szobájában, figyelembe véve egy koncepció megőrzését. A különféle textúrák segítségével kiválaszthatja a szükséges csempéket a WC, konyha, nappali és egyéb helyiségekhez.

Ajánlatos megtekinteni a releváns fényképeket. A modern stílusú WC-ben megkülönböztethető megjelenés és hatékonyan kezeli a funkcióit.

A csempe behelyezése a WC-ben történik: a fürdőszoba előkészítése

A csempe felhelyezése előtt el kell készíteni az előkészítő munkát. Először fel kell készíteni a padlót. Ezt egyszerűen megmagyarázzuk: áthaladva a fő csöveket, amelyek vízhez jutnak a lakásba. A WC-vel való vízvezeték jelenléte a fő oka a magas páratartalomnak. Ezért a felületi felületeket vízszigetelő anyaggal kell ellátni.

Ha a falakat korábban olajfestékkel vagy meszeléssel festették, akkor mielőtt a csempeburkolatot a WC-ben elhelyeznék, teljesen fel kell számolni ezeket az anyagokat. Ezt a szabályt minden esetben figyelembe kell venni, ellenkező esetben a burkolóanyag nem lesz a falhoz szükséges tapadás.

A WC-ben meg tudod csinálni, de bizonyos készségekre van szükséged.

Ahhoz, hogy megszüntesse a festék és a mázolás a munkafelületen, akkor elő kell készíteni egy spatula és egy tartály vízzel előre. A következő lépés az aljzat alkalmazása a falakon és a padlón. A kompozíció jó tapadást biztosít a csempe számára a felületi felületekhez.

Hogyan tegyen csempe a WC-ben a padlón: utasítások

Nagyon fontos megjegyezni, hogy az önbeálló csempe bizonyos képességeket igényel, vagy nagyon pontosan ragaszkodik az algoritmus működéséhez. Az utasításoktól való bármilyen eltérés problémákat okozhat a kerámia burkolólapok telepítése során. Némelyiküket nagyon nehéz megoldani, és alig van bárki, aki újra akarja újratárgyalni a munkát.

A csempe sikeres telepítéséhez kövesse a munka algoritmusait.

Először meg kell vásárolnia a szükséges eszközöket és anyagokat, amelyek szükségesek ehhez a folyamathoz. Tekintsük részletesebben:

 • csempe;
 • spatula (fogazott);
 • ragasztó vagy cementhabarcs;
 • tic;
 • építési szint.

Figyelj! Ha minden termék azonos színű, akkor folytathatja a telepítést. A váltakozó, többszínű csempe behelyezésekor a legjobb megoldás lenne egy előzetes rajz készítése. A papírra helyezett fektetési mintázat segít elkerülni a munka során elkövetett hibákat.

Annak érdekében, hogy a varratok is legyenek, mindig különleges keresztezőket kell elhelyezni a csempe között.

Tehát, hogyan kell a csempe a WC-vel saját kezűleg? A legjobb a kerámiaburkolat felszerelésének elindítása a helyiség messziről (a bejáratnál). A megoldás, amelyen a csempe "leül", az utasításoknak megfelelően történik. A gyártás után egy fogazott simítót kell bevinnie, és a készítményt a padló felületére kell felhordani. Megfelelőnek kell lennie 2-3 oldalas termékek befogadásához.

Ezután az első csempe van elhelyezve. Fontos megjegyezni, hogy néhány milliméternyi résnek kell lennie a fal és a termék széléig. A szükséges távolságot a műanyagból készült keresztezések okozzák. Minden terméket feltétlenül ellenőrizni kell az épület szintjén. Az igazítás mind vízszintes, mind függőleges síkban történik.

Az első burkolólap behelyezése után olyan kereszteket kell elhelyezni, amelyek hozzájárulnak a lapos varratok betartásához, és folytatják a telepítést. Ezt a technológiát a padlózat burkolólapjainak egész folyamatában figyelik. A fotók segítenek megérteni a folyamat bonyolultságait. És azt is javasoljuk, hogy nézzen meg több olyan képzési videót, amelyet könnyű megtalálni a neten.

Miután a cserép le van fektetve, egy napra el kell hagynia, hogy a cementhabarcsot szárazon hagyja

Rendszerint a sarkokban és a falnál, az ajtó közelében található, meg kell vágni a homlokzati anyagot. Ehhez használjon speciális eszközt - plitkorez. Ez helyettesítheti egy közönséges bolgár, de nem garantálja a szükséges pontosságot. Így a javítási csempe a WC-ben. A fotózás, amely a lefektetés szakaszát és a végeredményt ábrázolja, hozzájárul a technológia önálló megértéséhez.

Miután lefektetett a csempe, várnia kell egy napig. Ez idő alatt a cement habarcsnak ideje lesz, hogy megszáradjon. A végső szakaszban, spatulával és száraz ruhával, fugázzák az ízületeket.

Hogyan lehet egy csempe a WC-ben a falon: az algoritmus működik

A toalett falához való fektetésnél egy hagyományos, négyszögletes alakú csempe közül választhat. A magas keresletet olyan képek is használják, amelyek a szobát személyiséget adják. A kis mosdókban lévő mozaik nagyon hatásosnak tűnik, de a telepítés több időt vesz igénybe.

Mielőtt a csempeburkolatot a falra helyezi, ajánlott jelölést készíteni.

Folyamatosan vegye fontolóra, hogyan kell csempét elhelyezni a WC-ben a falakon. A falburkolat felállítása előtt javasoljuk a falak jelölését. Ehhez egy normál markert vagy ceruzát használhat. A jelölés lehetővé teszi a sorok egyenletes elrendezését. A második szintjén meg kell telepíteni a támasztót.

Ezután cementhabarcsot vagy ragasztóanyag-összetételt kell alkalmazni a falon. Fontos megjegyezni, hogy ha a fal nem tökéletesen lapos vagy még jelentős nyúlványokkal rendelkezik, akkor ez a probléma megoldást jelent. Csak több habarcsot kell alkalmazni, amely kitölti a fal hibáit és összehangolja a lapkát. Szakemberek javasolják a telepítés előtt, hogy tanulmányozza a fényképet a WC-burkolólapok.

Csempék szerelése a falakon alulról felfelé, de a második sorból történik

Figyelj! Amikor a csempéket a falra rakod, használd az épület szintjét és a műanyag kereszteződést is. Az alapanyag felépítése alulról indul, de az első sort az utolsó helyre helyezzük.

Az első burkolólapot az ajtó legtávolabbi falához közeli sarokban kell elhelyezni. Ezután a sor következő elemei vannak felszerelve és igazítva, valamint menetes töredékek hozzáadásával. A doboz, amelyet a WC-kbe építenek, hogy eltakarja a szennyvízcsatornát, szintén csempeburkolattal van ellátva.

A csempéknek a WC-ben történő elhelyezése önmagában pénzt takarít meg, a legfontosabb dolog az, hogy mindent megteszünk, és ne rohanunk

Ha tudni szeretné a kérdést, hogy miként lehet csempéket tenni a WC-ben, akkor teljes egészében befejezheti az egész folyamatot, és megmentheti pénzügyeit. A mesterek nem ajánlanak rohanást a csempe telepítése során. A legjobb megoldás az, ha rövid megközelítésekkel dolgozunk.

Így a csempe a WC-vel kiváló megoldás, amely megvédi a falakat egy nedves helyiségben a gomba megjelenésétől. A csempe kiválasztása a mosdó méretétől, valamint a tulajdonosok egyedi preferenciáitól függ. Saját stylingja gondosságot és pontosságot igényel.

Csempék a WC-hez (fotó), WC-k befejeződése csempe szerint: hogyan kell egy csempe a WC-ben?

A vécépítő anyagnak tartósnak, praktikusnak, gyönyörűnek és jó vízállóságnak kell lennie. Ez utóbbi követelmény különösen fontos, mivel a WC-en belüli megnövekedett páratartalom mellett gyakran végeznek nedves tisztítást, amelyek szükségesek a szükséges tisztasági szint fenntartásához.

A WC-s csempe teljes mértékben megfelel ezeknek a követelményeknek, és leggyakrabban a padló és a falak befejezéséhez használják. Ezenkívül a megfelelő kiválasztás és csempék elhelyezése esetén a helyiség néhány hátrányát kijavíthatja, például egy kis területet vagy alacsony mennyezeteket. A fektetés és a burkolat munkája bizonyos nehézségeket okoz, de ha úgy kívánja, türelemmel és pontossággal maga is megbirkózik vele.

WC-burkolat: csempe rakodási opciók egy kis WC-ben

Hagyományosan a WC-burkolólapokat a padló és a falak befejezésére használják. A padlóburkolat padlólapra való cseréje különbözik a falburkolathoz. Nagy szilárdsággal és vastagsággal rendelkezik. Különbségek vannak a lefedettségükben, a textúrájukban, a mintázatukban és a színekben, de ugyanakkor a telepítésük technikája nagyon hasonló.

A WC-ben levő burkolólapok elkezdése a régi bevonat és a felület-előkészítés szétszerelésével kezdődik. Az előkészítést a felszíni hibák (zsetonok, repedések, rendellenességek stb.) Megszüntetésére, valamint az összehangolásra korlátozzák. A burkolat alapozására vonatkozó kötelező követelmény - sima és tartós legyen. A kerámia nagy szilárdságú, de ugyanakkor törékeny, és egy kis egyenlőtlenség vagy egyenetlen terhelés elég ahhoz, hogy megtörje.

A padló kiegyenlítéséhez esztrich, falra - gipsz. Ezt a cement-homokhabot leggyakrabban használják. A kiegyenlített felület megrepedezése után folytassa a telepítést. A fektetés csempe ragasztót hoz létre. A csempék egységes kialakításánál történő varrásnál kereszteződéseket kell alkalmazni.

Működés közben folyamatosan ellenőrizni kell a sor telepítésének, síkságának és párhuzamosságának helyességét. Szükség esetén azonnal megszünteti a hiányosságokat. A padlóra fektetés a bejárat legtávolabbi sarkából indul, az alatta lévő fal felé, a padlóról a csempe magasságáig. Először is az egész csempe be van fektetve, és a csiszolás, beleértve a csomagtartót (a falazat falának alsó sorát) a végén végezzük. Miután a csemperagasztó megkövesedett, de nem teljesen kiszárad, a fugázást végzi. Alkalmazzon különféle rajzokat a WC-csempe befejezéséhez, ezeknek a tervezési lehetőségeknek a képei elérhetők honlapunkon.

Csempézés a WC-ben: gyönyörű mozaik és csempe a WC-hez

A különböző elhelyezési minták mellett a kerámia burkolólapok, alakzatok, textúrák és színek széles választéka áll rendelkezésre. Ma a kerámia csempe a WC-hez már nem csupán olyan anyag, amely megfelel a nehéz üzemi feltételeknek, hanem egy kis műalkotás, amely átalakíthatja és díszítheti a fürdőszobát.

Nagy méretű csempe egy kis WC-hez

Ha a fürdőszoba javítását vagy felújítását tervezi, és a kerámia burkolólapok kiválasztásának szakaszában van, akkor ez a kiadvány az Ön számára! Egy kis szoba, amelyhez hasonlóan másnak sem kell tiszta, még steril környezetben is, ideális a csempeburkoló felületek díszítésére. Kerámia, kő, mozaik csempe - elegendően erős és tartós anyag, amely könnyen kezelhető és könnyen felszerelhető. A kerámia burkolólapokat színpaletták széles választékában mutatják be, minta, texturált dudorok, tükör, üvegfelületek kaphatók. De a nagyobb választék modellek és színek kínálunk gyártók, annál nehezebb, hogy a helyes döntés, és válasszon egy lehetőséget, amely örömmel fog megjelenni évekig.

Reméljük, hogy a kisméretű toalettek belseje, melynek díszítésében, egy vagy másik, csempeburkolattal találkozik, a tervezett felújítás részeként inspirálja önt a saját hasznára. A színkombinációk konkrét példái, a burkolólapok elhelyezése és konfigurációja lehetővé teszi, hogy egy sajátos modellt képviseljen saját fürdőszobája keretében.

Tekintsük a valódi tervezési projektek példáit, milyen típusú csempék használhatók a felületek befejezésére egy kis WC-ben, hogyan lehet a legkisebb helyszíneken kombinálni a színes és texturális megoldásokat.

Mozaik csempe a fürdőszoba felé néz

A mozaiklapok számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos kerámia burkolatokkal szemben - alkalmasak nemcsak sík felületek, hanem homorú, ívelt, domború, aszimmetrikus síkok elhelyezésére is. A mozaik burkolólapokból díszítmények, geometriai minták és kész panelek készíthetők képekkel. A kis mozaik csempe kerámiából, üvegből, tükörből, acél felületekből, egyedi vagy kész blokkokból készül.

A kisebb helyiségekben a fényes színpaletta minden bizonnyal előnyös, lehetővé teszi a tér vizuális kiterjesztését, és pszichológiailag könnyebb átadni a korlátozott kis területeken. A világos bézs színű mozaiklapok jó választásnak bizonyultak egy kis fürdőszoba befejezéséhez.

A márványpadlóval és rengeteg tükörfelületekkel rendelkező társaságban a semleges hűvös mozaikok csempei rendkívül modern fürdőszobai belső teret hoztak létre. A mosogató, a tükrözött mennyezet, a beépített világítási rendszer nem triviális kivitelezése - mindent egy kis szobának futurisztikus légkörének megteremtésén dolgoznak.

A hófehér színű, szaniterek és dísztárgyak háttérképétől a mozaikból származó kiemelő fal sötét, gazdag színe fényes, lenyűgöző, aktív.

A mozaik másik akcentusa, de nyugodtabb, bár sokszínű változata. A mozaik nagyon előnyös a tükörfelületekkel és a szomszédos falon lévő monokromatikus csempe fényével szemben.

Porcelán csempe a padlóra, és nem csak

A porcelán csempe fokozott szilárdságú kerámia csempe, rendszerint padlóburkolatokhoz használják, de a közelmúltban a falaknak ez a rezisztens felületkezelő anyag használata népszerűvé vált.

A porcelán csempe nagyon kényelmes a szemben. A tartós anyagból készült lapok általában nagyobb méretűek, mint a szokásos kerámiák, és a faldíszítést többször is végrehajtják. A különböző színek és színek lehetővé teszik, hogy megtalálja a megfelelő választás bármilyen belső stílus.

A porcelán meleg árnyalatai, amelyek simán mozognak a padlóról a falakra, mozaikkerettel díszítették a perem körül. A természetes árnyékban festett falak felső része harmónikusan minden tekintetben kellemes látványt nyújtott a fürdőszobai belső térben.

Az a ritka eset, amikor a tervező úgy dönt, hogy fa padlóburkolatot használ a padló felé, és az egyik WC-fal egyik oldalán kerámia burkolatot helyez. Az eredmény szigorú, nem szokatlan tervezésű haszonelvű helyiség volt.

Minden olyan lakástulajdonos számára, aki minimalista semleges felületeket szeretne használni a lakóhelyiségek befejezésénél, lehetőség van minden közepes méretű fényes porcelán kőzet felületének furnérozására.

Hasonló változat minden felületen egyfajta cserép, de már sötétebb, természetes színekkel szemben. Ilyen helyiségben különös figyelmet kell fordítani a világításra, különben egy eléggé sötét palettával rendelkező kis hely pszichológiailag "lök" a háztartásban.

A fából készült felületek utánzatával díszített porceláncsempék meglehetősen népszerűek a fürdőszobák és a WC-szobák modern belső kialakításában.

Hasonló csempe, de a fehérített fa színe. Ha egy zuhanykabin tetejével, akkor nyilvánvaló, hogy minden felületet be kell furnatni, majd a toalett területén megtakaríthatja a cserépet az egyik fal vízzel festett festésével vagy tapétázással.

Impresszív csempe - az eredeti megközelítés a WC-felületek díszítéséhez

A különböző színű és formájú, domború, szobrászati ​​burkolólapokat a gyártók széles választékában mutatják be. Segítségével nem csak színt, hanem texturált változatot is készíthet a WC-szoba kialakításában. A texturált csempe költsége általában csak valamivel magasabb, mint a kerámiák szokásos sima modelljei, de a bélés hatása megéri.

A sokszínű textúrázott csempe segítségével egy, az akcentussal borított bélést készíthet, festheti a többi felületet vagy beillesztheti őket sima háttérképen. A szoba képe csak ennek hasznára válik, és a pénzügyi költségvetésed mentésre kerül.

Az akcentusfal másik változata texturált fényes csempe. A sokszínű színes kerámiák nem csak fényt hoztak a WC belsejébe, hanem a szoba általános fokát is emelték.

Eredeti gyöngyház csempe díszíti a fürdőszoba egy klasszikus stílusú vagy barokk stílusban. A kontrasztos, sötét fából készült bútorok és ajtók csak a texturált lapok színének nemességét hangsúlyozták.

Több színű csempe - adjon fényerőt a mosdószobába

A díszítéssel vagy díszítéssel ellátott csempe olyan hosszú ideig használható a falburkolathoz, hogy máris nehéz megtalálni ennek a fényes és nem triviális dekorációs anyagnak az eredetét. A színes csempe segítségével bármilyen mosdótermosó hangulatot hozhat létre, kiemelheti az akcentusségi zónákat, hangsúlyozhatja a kerületet vagy az egyes belső tárgyakat, a vízvezetékeket.

Nem csak drága a patchwork csempék alkalmazása a kis helyiség teljes terének bevonására, hanem túlságosan sokszínűségére. De az egyedi síkok, különösen a nedvesség és szennyezés legnagyobb hatásának kitett területek díszítésére a kerámia csempe minta tökéletesen illeszkedik. A burkolólapok sokszínűsége sokféle színt kölcsönöz a fürdőszobának, kedvező hangulatot és könnyedséget biztosít a szobában.

Az egyik lehetőség a díszítéssel ellátott csempék használatához az akcentus falának kialakítása. Világos és megkülönböztető belső tér ebben az esetben a WC-vel rendelkezik.

Számos fényes telített hang az egyik felületen biztosítja a belseje magas fokát. Az akcentusfal előnyös a szomszédságban, könnyű díszítéssel, semleges színekkel.

Tile "metró" a fürdőszobában - a műfaj klasszikusa

Hazánkban gyakran hallani egy másik nevet az ilyen típusú négyszögletes csempe - "hog". A kerámia, a kő, a márvány, a gránit, az üveg és a tükörlapok segítségével a téglafal utánozható felületeket bevonhatja. Ez egy hagyományos lehetőség a fürdőszobák és toalettek, konyhai kötények felületének befejezésére, soha nem megy ki a divatból. Biztos lehet benne, hogy a fürdőszobában végzett javítás több évig is fontos lesz.

Sötét szürke, csillámos "metró" csempe, barna fugázóval, amely megfelel a fa elemeknek, praktikus és eredeti megjelenés a WC felszínén. A sötét csempe háttérénél a fehér vízvezeték még inkább fehér.

Márvány csempe "metró" szemben a kötény fürdőszobával és hasonló színű mozaik opció padló - jó választás egy szobát szerény méretű. A luxus klasszikusok mindig trendek.

A tükör változata a "sertés" csempe nem csak díszítik a belső tér a fürdőszoba, hanem vizuálisan bővíteni a teret. Az igazi gondozási erőfeszítések a tükörfelületeknél többet igényelnek, mint matt és fényes társaik.

A fürdőszoba puha pasztell színű munkaterületét felölelő falra fektetve még kifinomultabbá és tökéletesebbé tette a szoba színterét.

A függőleges helyén a csempék "Metro" diverzifikált hófehér környezetben egy kis fürdőszobában. A fapadló színes sötét fugázása hozzájárult a függőleges téglák kiválasztásához.

Ne számolja meg a tervezési projektek száma haszonelvű helyiségek, amelyen részt vett a fehér csempe "Metro" egy hasonló habarcs. Mozaik csempe felhasználásával, a padlóval való használathoz, és az animalisztikus képpel hígított könnyű paletta fürdőszobákhoz.

A fürdő falainak egy másik hagyományos díszítése fehér "metró" csempe felé fordul, sötét fugával a felületek közepéig, és a festék semleges színű, ami megismételhető kiegészítőkben vagy díszítőelemekben.

És ismét a "csempe" ismerős mindenkinek néz ki tisztességes egy kampányt egy hófehér habarcs, bemutatva a bíróságon a tökéletes kép egy kis szoba, praktikus és szép.

A meleg bézs színű WC-k díszítésére szolgáló márvány csempe "metró" kitűnő kiegészítést jelent majd, amely a haszonelvű helyiségben egyfajta luxusanyagot és természetes anyagi nemességet eredményez.

A színes szalag különböző árnyalatainak fényes csempe "sertés" - egy nagyszerű lehetőség egy kis helyiségben. Egy ilyen befejezése hosszú ideig tart, és az ápolás szerényebb lesz.

Mintha a szarufák szándékosan öregedő megjelenése szándékosan tökéletes választás volt a tetőtéri stílusú akusztikus WC-fal díszítésére.

A kék-kék színű csempe a hófehér belső tér díszévé vált, amely steril kamrához vezethetett. Még egy kis hely, csempével bélelve megváltoztathatja a WC-szoba teljes képét.

Kombinált csempeburkolat

A különböző színű és textúrájú lapok használata ugyanazon a felületen egy jó lehetőség a különféle fürdőszobai belső kialakításokhoz.

A fényes csempe "Metro" és a texturált, többszínű csempe jó szomszédsága harmóniát teremtett egy kis WC kialakításában. A semleges árnyalatok ellenére a szoba világos és vonzó.

A kombinált dekorációhoz használt porcelán kavics és kavics kavicsos árnyalatai érdekes képeket készítettek a szobából. A héj eredeti teljesítménye nem triviális képet készített.

A kerámia és a mozaik csempe tökéletesen kiegészítik egymást, egy alacsony kulcs, de emlékezetes egység harmonikusan illeszkedik az eredeti formájú, hófehérre szerelt kis WC-k belsejébe.