Legfontosabb > Fürdő

Sarokvas fürdőkád

Ma fürdőkád előállításához különféle anyagokat használtunk: öntöttvas, acél, akril, fa, üveg vagy természetes kő. De a legnépszerűbbek az öntöttvas, akril és acél betűk. A tálak formái különböznek: szabványos téglalap alakú, alakos, aszimmetrikus szög. És ha tetszett az acél sarokfürdők, érdemes megfontolni az ilyen típusú vízvezetékek minden előnyét és hátrányát.

Acél, akril vagy öntöttvas?

Miért válasszon acélt? Az ilyen konténerek fő szerepe a gazdasági tényező. A fejlettebb gyártási technológia lehetővé teszi a folyamatos bélyegzés automatizálását. A vas sarokfürdők, mint a hagyományosak, a gyártás három szakaszán haladnak keresztül:

 • egy lap méretre vágása;
 • egy bizonyos alakra;
 • hullámosság vágása.

Ez a megközelítés gyakorlatilag megszünteti a házasság megjelenését. A zománcozó betűkészletek automatikusan átmennek. Vagyis az "emberi tényező" teljesen kizárt, ami biztosítja a technológiai folyamatok magas stabilitását és a késztermék egyedülálló minőségét.

Acél sarokfürdők: a modellek előnyei és hátrányai

Az ár előnye mellett az acél betűkészletek számos más előnye van:

 1. Az árok kisebb tömege. Vékonyabb falak, az erõsítõ bordák hiánya, az acél sûrûsége - mindezen adatok a könnyû súlyú tálakat biztosítják.
 2. Egyszerű telepítés. Az aszimmetrikus acélkádat egy olyan otthoni kézműves keze tudja felszerelni, aki problémát okozhat.
 3. Magas higiéniai bevonat. Ma felszíni elektrosztatikus zománcozás technológiai eljárást alkalmaznak, amelyet sütés / tüzelés követ, ami biztosítja a belső és külső bevonat simaságát a tálakhoz, és nagy tapadást biztosít a fő termelési anyaghoz.
 4. Gyors fűtés. A falak vékonysága miatt a betűtípus lehetővé teszi, hogy időt takarítson meg a vízkezelésre való felkészülés során.
 5. Az anyag nagyfokú plaszticitása lehetővé teszi különböző méretű és formájú fém sarokfúvókat.

Fontos! A meglévő vélemény a tálak falainak zajjáról a vízgyűjtés során már nem releváns. A rezgéscsillapító lemez, amellyel minden vasalót felszereltek ma, jelentősen csökkenti a zajküszöböt.

Annak ellenére, hogy számos előnye van, a fém sarokfülkének vannak hátrányai:

 1. A megnövekedett hővezetés nem csak erény. Az acélfürdő gyorsan felmelegszik és gyorsan elengedi. Ezért a szerelmesek áztatják meleg vízben, panaszkodnak a forró víz további fogyasztásáról.
 2. Aszimmetrikus acél fürdők kiválasztása, nem szabad üldöznie a falak vékonyságát. A zománcréteg ebben az esetben alacsony vastagságú, ami azt jelenti, hogy a bevonat élettartama lerövidül.

Tipp A szakembereknek tanácsos olyan termékeket nézni, amelyeknek bevonórétege nem kisebb 2,5 mm-nél. Ezenkívül az acéltartály felszerelésénél ügyelni kell a földelésre a statikus elektromosság ellen.

Az acél sarokkád előnyei a fürdőszoba belsejében

Az anyag plaszticitásának köszönhetően az acél sarokkád nagyon eltérő alakú és kialakítható megoldást kínálhat. Például az aszimmetrikus modelleket megkülönböztetik egyediségük, valamint más anyagok felhasználásával gyártott kombinált termékek. Az ilyen tálak egyik fontos előnye a tömörség. Különösen a szögletes acél betűk képesek felállni még egy kis méretű fürdőszobában, és ezzel egyidejűleg nem veszítik el a komfortérzetet. A termék kétségtelen előnye - a zuhanyzóval való kombináció lehetősége. Ennek a tálnak a költsége valamivel magasabb a szokásosnál, de a funkciók jelentős bővülése az árkülönbözetért fizet.

Az acél sarokkád további előnye, hogy a tálban további tömések tömegét telepítik. A sarokcsap alatt sokkal több szabad terület van, mint egy téglalap alakú fürdő, a szűrő és a hidromasszázs berendezések teljesen el fognak menni.

És végül, a sarokkád fürdőkád, a hátrányok ellenére, meglehetősen tágas, kellemes és nagyon kényelmes víz és higiéniai eljárások vételére. Ez az oka, hogy a népszerű a sarok fürdő fémből készült.

Tipp Egy acél sarokkád látható, ha szereti a könnyű, kompakt tartozékot, amely megfizethető és önszerelésre is alkalmas.

Acél sarokfürdők

A szög alakja nem hagyományos az acél fürdők számára, de számos előnye van a téglalap alakúaknál. Először is, ez a fürdõ sokkal kényelmesebb és kényelmesebb, és emellett rendkívül szokatlan és modern megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának. Annak érdekében, hogy egy sarokkádat vásárolhasson, tisztán meg kell értenie a fürdőszobájának fogalmát. A katalógus ezen részében kiválaszthatja a legmegfelelőbb német acélsarkú kádakat.

 • Oldalnézet:
 • csempe
 • lista

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 2
További lehetőségek: 8

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 2
További lehetőségek: 8

Telepítési mód: falra szerelhető

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 3
További lehetőségek: 5

Telepítési típus: beépített, fal

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 5
További lehetőségek: 7

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 2
További lehetőségek: 8

Telepítési mód: falra szerelhető

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 4
További lehetőségek: 5

A legjobb sarokfürdők 15 típusának áttekintése

A sarokkád célja, hogy helyet takarítson meg egy kis helyiségben. Az első modellek egy izoelszövős háromszög alakjában készültek. Később különböző formákat kezdtek adni nekik, és kényelemért új anyagokat kezdtek használni.

A szoba méreteinek helyes kiszámításával racionálisan használhatja a fürdőszoba minden centiméterét, berendezéseit és a vízvezetékeket a legnagyobb hatással.

Eszköz és működési elv

A sarokkád a fürdőszoba sarkában lévő két falhoz közel helyezkedik el, melynek köszönhetően a fedélzet és a fal közötti csatlakozás tömített, így a víz nem folyik ki.

A standard fürdőkád a következő elemeket tartalmazza:

 • Cserélje ki a rácsot. A tömítőanyagon van rögzítve, a tömítő- és rögzítőgyűrűk alul vannak felhelyezve, a kialakítás egy kiegészítő csavarral van rögzítve.
 • Tee csatorna rendszerhez. A nyomásgyűrűhöz úgy csatlakozik, hogy az oldalsó vízelvezetés a csatorna felé irányul.
 • Túlfolyó rács. A túlfolyócső egy szifon segítségével van összekötve a téttel, amelynek felső részét a túlfolyócsőre helyezzük, az alsó rész pedig a tetejére van kötve.
 • Prop. Általában ezek a lábak és horgok, amelyek a káddal vannak. A kampók a falra vannak szerelve, és a lábak az ellenkező oldalon helyezkednek el. Ez a rendszer nagyon megbízhatónak tekinthető.

Funkciók és megbízások

A sarokkád funkcionalitása nem rosszabb, mint a klasszikus formájú fürdőkád. Kompakt méretei tökéletesen illeszkednek a korlátozott fürdőszobákba.
funkciók:
Helytakarékos. Ha azt szeretné, hogy a fürdőszobája tágas és kényelmes legyen, de nem veszíti el a funkcionalitását, gondolnia kell egy sarokkád vásárlására.

A sarokfürdők további jellemzőkkel rendelkeznek:

 • hidromasszázs,
 • aero masszázs,
 • színterápiás,
 • háttérvilágítású
 • víztisztító funkció stb.

A vízkezelés során könnyen elhelyezhető.

Hogyan válasszunk

A vásárlás során fontos figyelembe venni a következő lehetőségeket.

A termék mérete. Ha korlátozott a térben, akkor figyeljen a kis modellekre. A hossza általában nem haladja meg a 150-160 cm-t, a metrikus terület a szögletes forma miatt nő.

Anyag. A sarokfürdők a következőkből állnak:

A szerkezet ára, kényelme és tartóssága függ az alkalmazott anyagtól. A legnépszerűbb akrilfürdők, kis súlyuk és tartósak.

Tömeg. A szokásos öntöttvas lehetőségek nehézek, ami hatalmas hátrányt jelent számukra. Az akril vagy a műanyag sokkal könnyebb:

 • Öntöttvas fürdő - 100-160 kg.
 • Akril (műanyag) sarokfürdős modellek - 15-35 kg.
 • Acélból készült sarokfürdők - 30-65 kg.

A sarokfürdők modelljei nem sorolhatók be - rendelésre készülnek, a súly a gyártás során használt faanyagtól, a falvastagságtól és a termék teljes hosszától függ.

Mit ne vegyen figyelembe a sarokkád kiválasztásakor:

 • Színes. Nem érinti a termék jellemzőit és minőségét.
 • Anatómiai eszközök jelenléte. A funkció szükséges azok számára, akik testtartással kapcsolatos problémákat okoznak.

A legtartósabb akril fürdő. A cseh Ravak fürdői Oroszországban a legnépszerűbbek. Ezt azzal magyarázza, hogy a gyártó speciális, magas fűtési technológiát alkalmaz, ami növeli a falak erejét.

A legdrágább fürdő. Az egyik legdrágább fürdők szögletes márványmodellek - Olaszországban készültek.

Legolcsóbb fürdő. A lengyel Cersanit cég akril modellek gyártásával és ajánlataival nagyon kedvező áron vásárolja meg azokat. De van egy jelentős hátrány - vékony réteg akril.

A leginkább környezetbarát fürdő. A Kaldewei egy széles körű német cég. A vállalat biztosítja, hogy minden anyag 100% -ban újrahasznosítható legyen.

A legtartósabb fürdő. A fürdőkészítés a Bette fő foglalkozása.

A legtartósabb fürdő. Öntöttvas, amint már említettük, a legtartósabb anyag. A legismertebb márka Roca (Spanyolország) szögvasöntvényt gyárt.

Hidromasszázzsal

Hidromasszázs - olyan eljárás, amelyben a légbuborékos víz bizonyos nyomást gyakorol az izmokra. A víz az oldalsó oldalfúvókából az alján található.

A hidrogénkezelési eljárások olyan emberek számára ajánlottak, akik állandó idegi feszültségben vannak, és problémái vannak a vázizomrendszerben.

Jellemzők:

 • hossza 120-160 cm;
 • a mélység 60-70 cm;
 • 200-300 liter térfogat;
 • áramfogyasztás - 800 W-tól;
 • a hidraulikus szivattyú teljesítménye - 800-1500 W;
 • teljesítmény-aerokompresszor - 400-800 W;
 • A rendszer teljes teljesítménye 3 kW lehet.

Előnye és hátránya

nyalánkság

Csökkenti a stresszt. A puha, kellemes masszázs enyhíti a stresszt és ellazítja a fürdőzést követően az ember erős erejét és vitalitását.

Gyorsítja a vért. A víz buborékok befolyásolják az izmokat, és a vér aktívan mozog.

Meglazítja az álmatlanságot. Miután fürödtél, kellemes fáradtságot érezhetsz és békésen és gyorsan aludhatsz az ágyban.

A bőr tónusát tartja. A hidromasszázs erősíti az izmokat, tisztítja a pórusokat és hidratálja a bőrt.

Lehetővé teszi, hogy megszabaduljon az ízületi fájdalomtól. A masszázs gyógyító tulajdonságait már régóta ismerik, de néha fájdalmas érzéssel jár az eljárás. A vízmasszázs kellemes időtöltést nyújt, és egy hónap hasonló fürdők után jelentős javulást érezhet.

Enyhíti a krónikus fáradtságot. Kemény nap után nem pihenhet. A kellemes meleg fürdő lágy masszázzsal megkönnyíti a fáradtságot.

ellenérvek
Kötelező takarítás évente többször is az egész mechanizmusról.

A villamos energia és a vízrendszerek telepítésének és csatlakoztatásának összetettsége.

modellek:

 • Aquanet Málta,
 • Massimo Pacific,
 • Appollo AT-0970,
 • GNT Harmony 150x150,
 • Frank F150.

aszimmetrikus

Az aszimmetrikus alakú fürdők általában 180 cm-t nem meghaladó hosszúságúak, de a 200 cm-t meghaladó méretű modellek készülnek. A legtöbb modell kiegészítő funkciókat, eszközöket és helyeket tartalmaz a személyes higiéniai termékek elhelyezésére:

 • Hidromasszázs rendszer - a fúvókák száma és a kinevezés függ a modelltől.
 • Drain készlet
 • Támogató struktúra.
 • Elektronikus vezérlés.
 • Karfák és fejtámlák.
 • hossza 100-200 cm;
 • mélység 54-67 cm;
 • a tálca kapacitása 70-1000 l.

Előnye és hátránya

Az aszimmetrikus sarokfürdő mindig eredetinek és szokatlannak tűnik. A tervezők szeretik ezt az űrlapot. A fürdő kiegészíti a szokatlan geometriailag összetett belső teret.

A szoba kényelmesebbé teszi. A sarokkád a sarokba helyezett helyet takarít meg, és az aszimmetrikus alak lehetővé teszi a piperecikkek különböző polcain történő kiegészítését.

A különböző modellek lehetővé teszik, hogy kiválassza a sarokkád fürdőszobáját, megfelelő zuhanyzót. A boltban kiválaszthat egy olyan modellt, amely tökéletesen illeszkedik a lakásába.
A fürdőszobát különböző kiegészítésekkel lehet felszerelni.

Az ülések és a karfák rendelkezésre állása. A gyártók két helyen gondolkodnak egy személy lehetséges helyére, és kiegészítik az együttest kényelmes karfákkal, így szabadon ülhetnek.
ellenérvek
Nagy méret. Az aszimmetria nagy teret jelent a zuhanyzóban.
Instabilitás rossz minőségű termék vagy hamis vásárlás esetén.

modellek:

 • Ravak Asymmetric 150,
 • Am.Pm Inspire 160x100,
 • Aquanet Jersey
 • Bas Sagra 160x100,
 • Kolpa-San Calando L / R.

Öntöttvas

A sarokvas öntöttvas fürdők meglehetősen ritkák. Ez annak köszönhető, hogy az öntöttvas nehéz feldolgozni, drága technológiákat és mechanizmusokat igényel. Alapvetően a fürdők négyszögletes vagy ovális alakúak, nincsenek kiegészítve kiegészítő funkcióval (víz- és aero masszázs) az anyag jellegéből adódóan.

Jellemzők:

 • hossza 100-180 cm;
 • a mélység 50-70 cm;
 • tömege 70-150 kg;
 • a tálca kapacitása 60-1000 l.

Előnye és hátránya

Tartósság. A sertés-vas lehetőségek továbbra is vezető szerepet töltenek be más termékek között, és mindent azért, mert a kár gyakorlatilag kizárt.

Viseljen ellenállást. A fürdő maga minden külső sérülésért érintetlenül marad. Csak zománc, amely helyettesíthető, megreped.

Hőmérsékletváltozással szembeni ellenállás.

A működés kényelme. Az öntöttvas fürdő nagy teherbírású, a fém nem csúszik, ami kényelmes körülmények között biztosítja a vízkezelést.

Költséghatékony vásárlás. A termék kezdeti költsége magas, de a fürdő cseréje csak néhány évtizedig tart.

Könnyű helyreállítás. A fürdőkád felületét egy évente egyszer különleges fényességgel lefedi.

Hosszú ideig megőrzi a víz melegét.

ellenérvek

Hatalmas tömeg. Az öntöttvas nagyon nehéz fém, az átlagos fürdő súlya körülbelül 100 kg.

A telepítés bonyolultsága. A fürdő súlya miatt nehéz mozgatni és emelni, ami megnehezíti a telepítési folyamatot.

Magas ár A legújabb technológia hatással lesz az ár nem a jobb.

A zománc hajlamos a forgácsolásra és a repedésre. A védőréteg könnyen sérül.

modellek:

 • ROCA Continental 170 × 70 cm
 • Jacob Delafon Párhuzamos 170 × 70 cm,
 • AQUALUX ZYA 8-1 150 × 70 cm,
 • Sanbanho Favorit 170 × 70 cm,
 • Universal Classic 150 × 70 cm.

acél

Az acél könnyebben megmunkálható, mint az öntöttvas, így a méretek és formák széles skálája kerül bemutatásra a piacon. Ezzel ellentétben az öntöttvas fürdők további funkciókkal rendelkeznek: víz- és aero masszázs.

Jellemzők:

 • hossza 70-190 cm;
 • mélység 40-75 cm;
 • a térfogat 50-1200 l;
 • súly 20-40 kg;
 • az ár 8000-50000 rubel.

A sarokvas fürdők ára lényegesen alacsonyabb, mint az öntöttvas. De az ár-fölény mellett az acél betűkészletek számos pozitív tulajdonsággal rendelkeznek.

Előnye és hátránya

 • Egyszerű telepítés. Az alacsony tömeg lehetővé teszi a fürdő szabad mozgását, így könnyen telepíthető.
 • Magas higiéniai bevonat. Az acél nem önmagában szennyezödik, és minden káros baktériumot vízzel mossanak.
 • Gyors fűtés. A fürdő falai elég vékonyak, és nincs szükségük sok időre a felmelegedéshez.

ellenérvek

 • Nagy hőelvezetés. Sajnos a víz gyorsan hűl. A vékony falak hosszú ideig nem képesek tárolni a hőt.
 • Instabilitás. Az acél fürdők könnyűek és képesek felhúzni.
 • Rövid élettartam. Az acél gyorsan elveszti megjelenését és gyorsan elhasználódik.

A gyártók számos érdekes formát, méretet, különböző árnyalatot kínálnak. Az acél lehetőségek olcsóbbak lesznek, de a hasznos élettartam felére csökken.

modellek:

 • VAIO DUO 8 953,
 • Rondo 6 706,
 • Studio 828-1,
 • PLAZA DUO 190,
 • Punta Duo 3 910-1.

akril

Az akril sarokfürdők a legnépszerűbbek. Ebből az anyagból különböző modelleket, kezdve a költségvetési lehetőség, és befejező luxus fürdők további funkciókat.

Jellemzők:

 • a mélység 50-80 cm;
 • hossza 140-185 cm;
 • térfogat 400-1000 liter;
 • súly 10-30 kg;
 • falvastagság 6-12 mm.

nyalánkság

 • Alacsony tömeg. Az akril modellek ritkán súlya meghaladja a 30 kg-ot.
 • A különböző formák, színek és méretek. Az akril könnyen feldolgozható, így bármilyen formát adhat az anyagnak.
 • Sima felület. Az akril felülete nagyon kellemes a tapintható érzékelések számára. Ez a tulajdonság még kellemesebbé teszi a fürdőzést.
 • Zajmentes töltés. Alig hallom, hogy a fürdő vízzel telik.
 • Könnyű gondozás. Az akrilfürdő felszínétől könnyedén el lehet távolítani minden foltot és foltot. Csak ki kell öblíteni és fel kell törölni a felületet.

modellek:

 • BAS 150 × 90,
 • KOLPA-SAN Lulu 170 × 110 cm,
 • AQUATEK Virgo 150 × 100 cm,
 • RAVAK Avokádó 160 × 80 cm,
 • RIHO Delta 160 × 80 cm

Kétért

A sarokmodellek kényelmesek, mivel meglehetősen kényelmesek. Sajnos csak ott ülhet, míg az oldalán kényelmes karosszék és korlátok találhatók.

Jellemzők:

 • a mélység 50-75 cm;
 • hosszúsága 160-185 cm;
 • térfogata 400-1000 liter.

Előnye és hátránya

 • Felhasználási kényelem. A hatalmas tálaknak köszönhetően egy személy más helyzetbe is vehet. Még kettő is kényelmesen érezheti magát.
 • Eredetiség. Készülünk egy olyan fürdőbe, amely egy személy elszállásolására alkalmas. A Corner opció szokatlan és kifinomult. Egy nagy sarokkád lehet egy mini medence az Ön számára.
 • Különféle formátumok. A gyártók különböző formákat és formatervezési mintákat kínálnak ügyfeleinek.
 • További funkciók csatlakoztatása.

ellenérvek

 • Szükség van sok helyre. A sarok fürdő két nagy méretű, így a kis zuhanyzók tulajdonosai nem engedhetik meg maguknak egy ilyen modellt.
 • A tisztítás nehézsége. Ahhoz, hogy törölje le a fürdőt, és védőszerekkel kezelje, szükség lesz rá.

modellek:

 • KOLPA-SAN Csád 170 × 120 cm,
 • AQUATEK Altair 160 × 120 cm,
 • RAVAK LoveStory II 200 × 140 cm,
 • RIHO Doppio 180 × 130 cm,
 • Jacob Delafon Presquile 150 × 150 cm.

Öntött márványból

A márványfürdő keverékből készült márvány lapkákból és akrilgyantákból áll. A technológiában a természetes eredetű márvány és a mesterséges anyagok használhatók.

Standard jellemzők:

 • a mélység 40-60 cm;
 • hossza 120-150 cm;
 • 100-500 liter térfogatú.

Előnye és hátránya

 • Ellenállás. A márványból készült termékek az egyik legtartósabbak, a repedések és a karcolások gyakorlatilag nem maradnak a felületen, ha nem alkalmaznak nehéz, éles tárgyakat.
 • Különböző árnyalatok. A márvány bármilyen színben festett, a kőzetek természetes színei utánzása és más anyagok előállítása az öntés során - a minőség a töltőanyag és az adalékok műszaki tulajdonságaitól függ.
 • Csendes. A vízsugár majdnem ismeretlen.
 • Tartsd melegen.

ellenérvek

 • Az ellátás bonyolultsága. Gondoskodásra, speciális eszközöket kell vásárolnia, mivel a felület érzékeny a háztartási vegyszerekre.
 • Félnek a tartós vízzel való érintkezésben.

modellek:

 • Jacob Delafon Elite 175x70 cm,
 • VilleroyBoch Oberon 180 × 80,
 • FEMA Style Alessandria 170 × 80 cm,
 • FEMA Renata stílus 150 × 150 cm,
 • Alpen 170 × 80 cm

A lábakon

A közelmúltban ritka a kád lába, és csak a gazdag emberek engedhették meg maguknak. Most bemutatják a modellek széles skáláját, és a keresletük jelentősen megnőtt.

A tapasztalt tervezők mindenfajta formát adnak a lábaknak, és minél vonzóbbá teszik őket. Az ilyen termékek iránti nagy igény az emberek azon kívánságával magyarázható, hogy fürdőszobájukban fényűző légkört teremtenek.

Jellemzők:

 • láb hossza 10-50 cm;
 • mennyiség 2-5 darab

Előnye és hátránya

 • Megbízhatóság tervezése. A lábak bizonyítottan támaszkodnak és nagy teherbírásúak.
 • Alacsony költség.

ellenérvek

 • Nem mutatható ki.
 • Ne takarja el a vízvezetékeket és az elektromos csatlakozókat. Szükséges továbbá a képernyő telepítése.

modellek:

 • RIHO Dorado 170 × 90 cm,
 • Actima Aurum 170 × 70 Lux,
 • Bas Alegre 150 cm hosszú,
 • VitrA Comfort (170 × 75 cm),
 • Kiváló Arana.

A dobogóra

A pódiumon főként márvány és fa modellek vannak felszerelve - a dobogó viseli a funkcionális terhelést. A padló behelyezése előtt szintetizálni, cementet önteni, majd folytatni a telepítést. A fürdők számára a fából készült dobogó külön készül.

Jellemzők:

 • a dobogó magassága 10-70 cm;
 • falvastagság 6-12 mm.

Előnye és hátránya

 • Stabilitását. A dobogóra az alapra van szerelve, így ez a design megkülönböztethető a megbízhatósággal.
 • Eredetiség. Ha a helyiség méretei lehetővé teszik, a dobogó segít létrehozni a padlóba épített fürdő utánzását.
 • A szokatlan belső tér. A dobogó még egy lépésben képes radikálisan átalakítani a szobát.
 • Végezzen technikai funkciót.

ellenérvek

 • A telepítés és a telepítés bonyolultsága. A keret létrehozása megköveteli, hogy a padlófelületet egészen a kívánt magasságig emeljük. Ez egy emelt padló vagy padló szerelésekor történik, amelyek a helyiség falainak közelében lévő kiegészítő támasztékokra vannak felszerelve.
 • Szükséges egy elég nagy terület. A vonalak gyönyörű görbületének, számos lépcsőnek, fürdőkádnak és egyéb díszítő elemeknek a létrehozásához hely szükséges.

modellek:

 • BLB Europa 120 × 70 cm,
 • KALDEWEI Eurowa 170 × 70 cm,
 • ROCA Contessa 100 × 70 cm,
 • RIHO Future 170 × 80 cm,
 • FEMA Style Alessandria 170 × 80 cm.

műanyag

Általában azokat olyan vidéki házakba telepítik, amelyeket nem használnak állandó lakóhelyre, mivel életciklusuk nem nagy, amit az alacsony költség indokol.

Jellemzők:

 • hosszúsága 150-160 cm;
 • 150-500 l térfogat;
 • mélység 45-55 cm;
 • súly 10-30 kg;
 • falvastagság 5-8 mm.

nyalánkság

 • Alacsony ár A műanyag fürdők a leginkább költségvetésnek számítanak.
 • Különböző formák és méretek. A műanyag eléggé elegendő a feldolgozáshoz, így a tervezők folyamatosan új formátumokat találnak ki.
 • Kis súly. Az anyag a legkönnyebb azok közül, amelyek megvásárolhatók.

ellenérvek

 • Rövid élettartam. Folyamatos használat és nehéz terhelések esetén a fürdõ gyorsan deformálódik és romlik.
 • Nagy valószínűséggel alacsony minőségű termék vásárlása. A műanyag akril bevonattal van ellátva, és a nem szakember számára nehéz megkülönböztetni a műanyag minőségét.

modellek:

 • AQUATEK Betta 160 × 100 cm,
 • RAVAK BeHappy 170 × 80 cm,
 • RIHO Nora 160 × 100 cm,
 • SANTEK Eder 170 × 110 cm,
 • VITRA Nysa.

félkör alakú

A félköríves sarokkád elegáns és stílusos lesz minden zuhanyzóban. A háromszög megjelenése után jelent meg. Ez a lehetőség gyorsan megszerzett népszerűségét a vásárlók körében.

Jellemzők:

 • hosszúsága 150-180 cm;
 • mélység 48-65 cm;
 • a tál térfogata 300-500 l.

nyalánkság

 • Jól néz ki. A félkör alakú formájú, és minden belső térre illeszkedik.
 • Kényelmét. A félkör alakzat lehetővé teszi a modell méretének növelését, így egyszerre két ember is bele tud férni.
 • További funkciók csatlakoztatása.

ellenérvek

 • Nagy fürdőszoba szükséges. A lekerekített oldal növeli a termék méretét, így egy hasonló modellt telepítenek a tágas szobákba.
 • Ár. A félkör alakú forma jelentősen magasabb, mint a hagyományos háromszög alakúaké.

modellek:

 • AQUATEK Virgo 150 × 100 cm,
 • KOLPA-SAN Csád 170 × 120 cm,
 • Jacob Delafon Presquile 150 × 150 cm,
 • RIHO Lyra 170 × 110 cm,
 • Vidima Showa Mix 140 × 140 cm.

Az ajtókkal

Az ajtók megfelelnek a különböző formáknak és típusoknak, így a design mindig egyedi. Képesek arra, hogy a helyet modern, szép megjelenésűvé tegyék.

Jellemzők:

 • fal magassága 120-200 cm;
 • szélessége 30-70 cm.

nyalánkság

 • Gyakorlatiasság. Az ajtók megvédik a fürdő falát és padlóit az állandó nedvesítés és habozás ellen.
 • Kényelmét. A zuhanyozó személy nem korlátozhatja magát, és nem félek nedvesíteni a falakat és a padlót.
 • Hygiene. Az ajtók általában üvegből és műanyagból készültek, amelyek könnyen tisztíthatók.
 • Tömörség. Az ajtók nem fognak sok helyet foglalni.
 • Tartósság.
 • Egyszerű telepítés.

ellenérvek

Költség. Az ilyen eszközök további költségeket igényelnek.
A fény hiánya. A vízkezelés során az ajtók felborulnak, így a fényt elfojtják, ami nem biztonságos.

modellek:

 • Cristalli di hafro Vasche 3FLA1S6,
 • Era Plus box Csoport Geromin 3ERA4S6,
 • Teuco 385 385,
 • Gruppo Treesse sarokcsövek V8267 B8220,
 • BluBleu Xxline Thea Box.

Zuhanyzóval

A káddal ellátott sarokkád elsősorban kis méretű szobákhoz alkalmas. Ez a fajta berendezés tökéletesen illeszkedik a nem szabványos elrendezésű fürdőszobába.

Az ilyen kombinációnak két előnye van:

 1. kiválaszthatja, hogy mit szeretne fürdeni vagy zuhanyozni;
 2. Ez a megoldás szokatlan lesz.

Jellemzők:

 • méretek 80 * 80-tól 120 * 120-ig;
 • raklapmagasság 40-60 cm;
 • kabinmagasság 210-240 cm;
 • szélesség 70-75 cm;
 • hosszúsága 150-170 cm.

Előnye és hátránya

 • Tömörség. A fülke egy személy függőleges helyzetére van tervezve, ezért az alsó dimenziók jelentősen csökkennek, mivel a padlón nincs sok hely.
 • Víz mentése.
 • Biztonság. A raklap alsó oldala megakadályozza a fülkéből. A sérülés itt minimális.
 • Kád- és érrendszeri megbetegedésekkel rendelkezőknek ajánlott kádfürdő.

ellenérvek

 • Fűrészelt hely. Bár a termék nem veszi fel a teret a tér körül, a magassága eléri a két métert, ami miatt a tér szűkül.
 • Alacsony higiénia. A baktériumok gyorsan megérintették a fülkét, és raklapra rakódtak. A gomba lefedi a kabin magas falát.
 • Nagy költségek

modellek:

 • Cristalli di hafro Vasche 3DUA1S6,
 • Teuco 252m 252M FY 2 C,
 • Angeletti Ruzza Design 546M,
 • BluBleu Xxline Hera Box,
 • Gruppo Treesse nagyméretű kádak V7637T B7620.

Üvegfüggönyökkel

Az üvegfüggönyökkel rendelkező fürdőkád lehetővé teszi, hogy zuhany nélkül permetezze a szobát vízzel, és kiküszöböli annak szükségességét, hogy minden fürdőnek szappannal és szórással fel kell törölnie a falakat és a padlót.

Nem sok helyet foglalnak el, és nem zavarják az eljárást ülő helyzetben sem. Ezenkívül a fürdõ nemesedett és eredetinek néz ki.

Jellemzők:

 • a függöny magassága 150-240 cm;
 • 3-5 mm széles.

nyalánkság

 • Tartósság. A vakok biztosan szolgálnak többet, mint a PVC-ek.
 • Hygiene. A foltok könnyen tisztíthatók.
 • Gyakorlatiasság. Kényelmes használni, és nem zavarja a vízügyi eljárások elfogadását.
  Könnyű használat.

ellenérvek

 • Nagyfokú bomlási valószínűség. Az aktív használat miatt a rossz minőségű kötőelemek hamarosan meghibásodhatnak.
 • Magas ár Könnyebb és tartósabb az üvegezett üvegből készült ajtó, nyomtatott minták vagy akár festés, annak ellenére, hogy a PVC-analógok többszörösen olcsóbbak.

modellek:

 • Mark VITA 150x70,
 • BluBleu Xxline Thea Box,
 • Akrilan Laguna del Medio 160 × 160,
 • Relisan Zoya 150 × 95,
 • Orata B 100x113.

Képernyővel

A képernyők remek módja annak, hogy elrejtse a csúnya segédprogramokat, csöveket és vízvezeték szerelvényeket. Ebben az esetben a tulajdonosoknak lehetőségük nyílik arra, hogy álmodozzanak és szokatlanul világos belső teret hozzanak létre.

Jellemzők:

nyalánkság

 • Egyszerű telepítés.
 • Gyakorlatiasság. A csúszó és a csuklós képernyő lehetővé teszi számukra, hogy szekrényként használják őket.
 • Szokatlan design létrehozása. A képernyőn használt különböző anyagok érdekes díszítést hozhatnak létre.

ellenérvek

Gyorsan törik. Különösen, ha a fürdők törékeny anyagokból, például műanyagból készülnek.

Lehet, hogy szivárog a víz belsejében. Ha lyuk vagy rés keletkezett, a víz bejuthat oda.

modellek:

 • Jika Floreana
 • Orans OLS-BT6012X 150 × 150 cm,
 • Appollo TS-2121,
 • Gemy G9083 K L,
 • Maggie Radomir elment.

Sarokkád: helytakarékos vagy divat

Corner fürdő - csodaszer vagy félreértés?

A normál téglalap alakú betűtípusok egyre inkább a szaniterhelyiségekbe nyúlnak, hogy a modern technikának olyan eredményei legyenek, mint a sarokkád. Azonban ez a konstrukció olyan jó, amint azt a szórólapok és tanácsadók szerzői írják le a boltokban?

Ma szeretném elmondani az ilyen termékek előnyeit és hátrányait, leírom a sarokfürdők típusát, és néhány tippet adok arra, hogy hogyan válasszák ki az Önnek megfelelő modellt.

A sarokszerkezetek előnyei és hátrányai

A szögletes betűkészlet egy olyan betűtípust képvisel, amelynek két egyenlő oldala 90 fokos szögben helyezkedik el egymástól. A harmadik személynek bármilyen alakja lehet a tervező fantáziájától függően.

A szoba sarkában elhelyezett tervek sok előnnyel járnak

Kezdetben ez a kialakítás volt feltalálva, hogy maximalizálja a termőterület kihasználását a városi lakás szoros egészségügyi helyiségében. De a működés során sok felhasználó kiderítette, hogy egy ilyen szokatlan formájú fürdő számos más előnye van, amelyeket a táblázatban ismertetünk.

Azonban nem minden olyan felhőtlen. A sarok típusának számos hátránya van, amelyek korlátozzák az elosztást. A fő hátrányok a következők:

 1. Kis méretek kiválasztása. A sarokkád méretei a négyszögletes modellekkel ellentétben 20 cm-rel a pályán mögött helyezkednek el, 170 cm-es építési hossza pedig a klasszikus 150 cm-es tálhoz hasonló méretű tálat kap..
 2. Képes terület megtakarítás. Bár a kis fürdőszobában lévő sarokkád kényelmesebb, valójában több helyet foglal el. Ezt egyszerűen racionálisan használják. Így a standard téglalap alakú modell kb. 1,05 négyzetméter. méter a padlófelület, és a sarokban - nem kevesebb, mint 1,45 négyzetméter. méter (ha a termékről beszélünk, amelynek méretei legalább némi komfortot sugallnak a mosásnál).

Egyetértek, nem annyira kis tér sarokfürdővel és vesz

 1. Megnövelt vízfogyasztás. Sarokkád vásárlása, sokan inkább nagyméretű tálméretű modelleket szeretnek. Ezért a töltéshez több vizet kell használni, vagyis készen kell állnia a közüzemi költségek növelésére.
 2. Magas ár A betűtípussal azonos méretű (nem külső dimenziók) sarokfürdők drágábbak, mint a klasszikus modellek.

Meg kell jegyezni, és néhány hiányosságot a termékek

Ha ezután a sarokkád vásárlásának elhatározása nem párolog, elmondom neked e termékek meglévő fajtáit, hogy tudd mit válasszon.

A sarokfürdők fajtái

A sarokfürdők sokaságát több csoportba osztottam, és az alábbi ábrán mutattam őket.

A sarokfürdők típusai

Mindegyik fajtaról részletesebben megismerem.

Gyártási anyagok

Először is foglalkozzunk azokkal az anyagokkal, amelyekből szögletes fürdők készíthetők.

Öntöttvas

A sertés-vas betűkészleteket néhány évszázaddal ezelőtt kezdték használni fürdőszobák készítéséhez, de most nem fogják feladni álláspontjukat. Ennek az anyagnak a feldolgozásának bonyolultsága ellenére a korszerű gyártók továbbra is a gyártott termékek körébe tartoznak az öntöttvas fürdők, amelyek a szoba sarkában helyezhetők el. Bár nem különböznek a formák sokféleségétől.

Corner öntöttvas fürdőkád

Az öntöttvas termékek nagyon alacsony hővezető képességgel rendelkeznek. Az a folyadék, amellyel a tálat feltöltik, 5 fok / óra sebességgel veszíti el a hőmérsékletet. Ezért ha a habot felszívja, időről időre nem kell meleg vízzel öntenie.

Ráadásul az öntöttvas modellek megbízhatósága és tartóssága legendás lett. Függetlenül attól, hogy mennyi a tál, a beáramolt víz mennyisége és a mosható ember méretei, a design megőrzi integritását, és évtizedekig tart.

A termék felületét védő zománc borítja. Általában fehér, de más színben is festhető. A díszítő bevonat mechanikus ütésnek köszönhetően jól tolerálható, nem kopik az idő múlásával, de erős hatása miatt megsérülhet.

A színes öntöttvas sarokkád egyik lehetősége

A Plus kiváló hangelnyelő tulajdonságokkal is rendelkezik. A tál oldalán feltűnő vízsugár nem fog sok zajt okozni, tehát a szomszédai nem tudják kitalálni, hogy hányszor szokott higiénikus eljárásokat alkalmazni.

A vas termékek hatalmas hátránya sok a súlya. Különös tekintettel a sarokmodellek méretére. Egy kis termék minimális tömege 150 kg. Vagyis, ha faház tulajdonosa vagy a rönkök átfedése vagy a vékony habszerkezetű falak lakójának tulajdonosa, azt javaslom, hogy megtagadja az ilyen beszerzést.

Másik hátránya a hidromasszázs, a krómterápiás és más rendszerek nélküli modellek hiánya.

Most vannak olyan termékek, amelyekben a védő zománcréteget rugalmas polimer bevonattal helyettesíti. Ez jobb volt, mint a bonyolult formájú tálak védelme, ami a sarokszerkezetekre jellemző. Ezért javaslom, hogy vásároljon ilyen modelleket.

Corner öntöttvas kád az alakos lábakon

Összefoglalva ezt az alfejezetet, azt mondhatom, hogy egy sarokvas fürdő megvásárlása nem sok szempontból a legésszerűbb döntés. Végtére is vannak olyan fajták, amelyek jobb teljesítményt nyújtanak és alacsonyabb áron.

fém

Az acél sarokkád klasszikus változata

Az öntöttvashoz képest kedveltebb a sarokgömb. 3-6 mm vastagságú acéllemezből készül, amely a kívánt formát kapja bélyegzéssel. Az eredmény egy olyan termék, amelynek kicsi súlya (40 kg-tól) és jó élettartam (akár 30 év).

Acél fürdőkád a szoba sarkában való felszereléshez

Hát, nem beszélve a költségről, és nem tudok beszélni. A fémfürdő olcsóbb, mint az ebben a cikkben bemutatott egyéb fajták.

A sarki acélfürdőben számos hátrány van:

 • alacsony hőtakarékossági tulajdonságok - a vasbeton nagy hővezetési együtthatóval rendelkezik, így a tálba öntött víz gyorsan lehűl;
 • zajt - a tartály feltöltésekor a víz áramlása sok zajt okoz, ezért a tál felületének felülete gyakran hangszigetelt vagy melegszik penofol (polietilén hab) vagy poliuretán hab segítségével;
 • alacsony erõsség - ha egy nagy sarokkádban rossz a minõség, a tál nem képes ellenállni az öntözõ víz terhének és egy olyan személynek, aki fekszik és deformálódott.

Ennek ellenére a gyártók gyakran használnak fémet sarokfürdők gyártására, beleértve a hidromasszázs fúvókákkal, világítással, szűrőkkel, korlátokkal ellátott modelleket és így tovább.

Acél szögszerkezet fémes festéssel

Ha határozottan úgy döntött, hogy pontosan a sarokkádat kapja, de nem áll készen arra, hogy elég jó összeget töltsön rá, az acéltermék megfelel Önnek.

akril

Akril sarokfürdő Cheslaw 1200x1200

Attól a pillanattól kezdve, hogy a higiénés akril kádak megjelentek a piacon lévő poliakril-észtereken alapuló műanyag lapon, azonnal vált nagyon népszerűvé. A polimer könnyen feldolgozható, így bármilyen alakból és méretből származó termékeket készíthet. Ezért a szaküzletekben csak hatalmas számú akrilos sarokfürdőt ábrázoltak.

Akril sarok fürdő modell

A polimer fürdők különböznek a már leírt analógoktól a kis tömegig. A teljes kivitel legfeljebb 15-20 kg súlyú. Ugyanakkor, ha egy fürdőkádat töltesz a teljes testű akrilból, és nem az olcsó porózus műanyagból, legalább 10 évig szolgál majd.

Az anyag hőtakarékos tulajdonságai is örülnek. Az akril betű a hőmérsékletet nem tartja rosszabbá, mint az öntöttvasból készült termékek. Igaz, nagyon forró víz öntése bennük - több mint 80 fok, tilos, mivel a polimer megolvadhat.

Ha úgy dönt, hogy akril sarokkádat vásárol, fordítsanak különös figyelmet a perem vastagságára. Az a tény, hogy egy polimer lapot le lehet bélyegezni, hogy vékony foltok jelennek meg a tál kifolyó pontjain, amelyek áramolhatnak. Ellenőrizze a megerősítést is. Kívánatos, hogy a felületet üvegszállal kevert epoxi gyantával megerősítették.

Akrilfürdő beszerelése a szobában.

Az akril sarokkád modell kiváló beszerzés, bár bizonyos fenntartásokkal. De ha nem fogad el kompromisszumokat, akkor azt tanácsolom, hogy fordítsanak figyelmet az alábbiakban leírt kvarnermodellekre.

kVAR

A kvartilis fürdők egyre népszerűbbek.

A "quarian" kifejezés egy új kompozit anyagot jelent, amely akril polimer tömeg és ásványi töltőanyag - kvarc keveréke. Az abból készült fürdők kiváló teljesítményt nyújtanak - a legnagyobb szilárdság és kopásállóság.

A Quarilla fürdők hasonlóak az akril termékekhez, csak többet mérnek (de sokkal kevesebbek, mint az öntöttvasak). Tökéletesen tartják a hőt, nem zavarják a hangot, ha tele vannak és higiénikusak. De ellentétben az utóbbiakkal, nagyon nagy erőt képviselnek.

Corner kvarc fürdő.

A kvári fürdőkád, tekintet nélkül az alakra és a méretre, képes ellenállni egy nagyon nagy terhelésnek az öntözött vízből és a személy belsejéből. Ezért kereskedelmi forgalomban kapható fürdők nagy méretűek, jelentős mélységben.

Az összetett lehet különböző színekben festett, de leggyakrabban pasztell árnyalatú modelleket adnak el. Ami a további berendezéseket illeti, a lehetőségek választása korlátlan. Elég, ha ásni fog a gyártó által megadott katalógusokban.

Színes fürdő

A kvark fürdők hátrányai a magas ár és a polimer abszorpciós képessége. Ezért óvatosan kell mosni egy ilyen fürdetésből, amit el tudnak juttatni.

Ezen a ponton véget ér. Azt is hallottam, hogy van egy sarokkerámia fürdő, de a gyakorlatban nem találkoztam ilyen konstrukcióval, ezért nem mondhatok semmi jelentőset erről.

alak

Az egyik szabványos szállás szögletes fürdő

Telepítésének sajátosságai miatt (a helyiség sarkában történő telepítést kell végezni), ezért a sarokfürdők két oldalának egyenletesnek kell lennie, és derékszöggel (90 fok) kell lennie. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a leírt termékek csak unalmas háromszögek.

Az értékesítés során vannak ilyen lehetőségek.

 1. Háromszögek: ebben az esetben a fürdő két oldalán egyenes, a harmadik pedig bármilyen alakban és bármilyen konfigurációban. Ráadásul az első két oldalnak nem feltétlenül meg kell egyeznie a hosszúsággal. Ez az űrlap nagyméretű betűtípust készíthet, de sok helyet foglal el, így nem megfelelő abban az esetben, ha kis fürdőszobát szeretne készíteni.

Háromszögletes fürdő a szobában

 1. Trapéz (négyszögletes). Egyfajta sarokkád, amelynek három oldala lapos és 90 fokos szögben zárva van. A negyedik oldal bármely szögben szomszédos, és görbe vonalú lehet. A kád előnye, hogy két fal között helyezhető el (ha a hossza lehetővé teszi). Egy ilyen példa egy példa a fényképen.

Quadrangular fürdő a szoba sarkában történő felszereléshez.

 1. Sokszögek, fürdők más geometriai alakok formájában. Ebben a kategóriában nagyszámú modell létezik, de mindegyiknek van egy olyan tulajdonsága - két egyenes oldal, amelyek egyenes szögben csatlakoznak egymáshoz. Anélkül, hogy telepítse a terméket a sarkában a fürdőszoba nem fog működni.

Pentagon alakú fürdő.

A mérnökök és tervezők fantáziája nem hagyta abba a dolgot. A fenti fajtákon kívül a következő modellek állnak rendelkezésre:

 1. Aszimmetrikus és szimmetrikus. Itt minden egyszerű. A szimmetrikus fürdőnek szimmetriatengelye van, és annak két felével szemben az ellentétes oldalai teljesen azonosak. Az aszimmetrikus termékek bonyolultabb alakúak, de általában kisebb vízvezetékberendezésekbe illeszkednek.
 1. Bal és jobb oldali. Ha a terméknek olyan alakja van, amelyet a szoba bal oldalán elhelyezhet - ez a bal sarok. Egyébként - jobb. Általában a vezető gyártók kétféle terméket gyártanak, ezért csak a szoba alakját és a tárgyak elhelyezését kell figyelembe venni.

Jobb oldali szögletes fürdő.

méretek

Vannak még ilyen nagy méretűek.

A sarokfürdők iránti kereslet legmegfelelőbb kielégítésére a gyártók különböző méretű és méretű termékeket gyártanak. A boltokban találkoztam a mini fürdõkkel, ahol alig lehet ülni, és igazi medencék két vagy több ember számára, amelyek több mint ezer liter vizet tudnak tartani.

Hagyományosan minden sarokkád több csoportba osztható:

 1. Kis sarokkád. A sarokkád minimális méretei 90x90 cm-esek, így nem pihentető, hanem egyfajta serpenyő, amelyben zuhanyozni vagy kicsi gyermekeket kenni.

A szögletes akril kád mérete 90-90 cm.

 1. Közepes fürdő. A leggyakrabban használt termékek a fürdőszoba sarkában vannak elhelyezve. Leggyakrabban ilyen fürdőket vásárolnak a városi lakások tulajdonosai a saját egészségügyi berendezéseik felszerelésére. A 70-ről 150-ről 100-ra 170 cm-es falhosszúságú termékekre kellett telepítenie, a közepes méretű betűtípus nem sok helyet foglal el, de biztosítja a szükséges kényelmet minden olyan ember számára, aki bármilyen építményt tartalmaz.

A sarokkád modellje 100 x 170 cm.

 1. Nagy fürdő. Nagyméretű sarokfürdők alkalmasak a magánházakban található egészségügyi helyiségek felszerelésére, ahol a szoba területe nem korlátozódik a szabványra. Ezért kiválaszthatja, hogy a termék melyik mérete illeszkedik, és csak a saját preferenciáira és pénzügyi lehetőségeire koncentrál.

Corner betűtípus a tágas szobában.

A megvásárolt termék telepítéséhez nem okoz nehézségeket, és megadok egy táblázatot a különböző gyártók betűtípusának általános paramétereiről. Egyszerre azt fogom mondani, hogy a megadott méret csak a megfelelő oszlopban feltüntetett cég számára szabvány.

Corner akril fürdőkádak

Garancia: 10 év

Termék kód: 22901

Méret (mm): 150x75x64

Garancia: 10 év

Termék kód: 14625

Méret (mm): 150x90x67

Garancia: 10 év

Termék kód: 2295

Méret (xl): 140x140

Garancia: 10 év

Méret (xl): 150x80

Garancia: 10 év

Termék kód: 16378

Méret (mm): 140x90x58

Garancia: 10 év

Termék kód: 16380

Méret (mm): 150x95x58

Garancia: 10 év

Termék kód: 126509

Méret (mm): 160x95x58

Garancia: 10 év

Termék kód: 16381

Méret (mm): 153x100x59

Garancia: 10 év

Termék kód: 8606

Méret (mm): 150x105x62

Garancia: 10 év

Termék kód: 126505

Méret (xl): 170x110

Garancia: 10 év

Termék kód: 125677

Méret (mm): 150x90x66

Garancia: 10 év

Termék kód: 125696

Méret (mm): 150x90x65

Garancia: 10 év

Termék kód: 22891

Méret (mm): 160x95x65

Garancia: 10 év

Termék kód: 22892

Méret (lb): 170x100x65

Garancia: 10 év

Termék kód: 125669

Méret (mm): 170x100x72

Garancia: 10 év

Termék kód: 125704

Méret (lb): 170x100x70

Garancia: 10 év

Termék kód: 125707

Méret (mm): 170x90x66,7

Garancia: 10 év

Termék kód: 14612

Méret (lb): 170x100x66

Az a sztereotípia, amelyet a téglalap alakú fürdőkád ideális. A fogyasztók egyre inkább látványosabbak, kényelmesebbek, esztétikailag vonzóak. Az egyik legnépszerűbb egy sarok akril fürdőszoba. Kétségtelen, hogy az akrilból készült termékek bizonyos tulajdonságaiban jobbak a vas- és acélmodellek, csaknem senki sem maradt. Milyen előnyökkel jár az anyag? Miért jobb akril sarokkádat vásárolni?

A helyes választás fontos

Nincs probléma a telepítéssel, az eredeti változatokkal, a harmonikus kombinációval a tervezett belső térrel és a biztonságos üzemeltetéssel - mindezek a sarok akril fürdők előnyei, amelyek ára és mérete a Santehnika-24 áruház katalógusában tekinthető meg. Ahhoz, hogy egy olyan online akvárium akril fürdőszobát vásároljon, amely évekig tart, anélkül, hogy különös gondot kellene fordítania, a következőket kell tennie:

 • válassza ki a lemez vastagságát és a megerősítő rétegek számát - minél vastagabb a lap és annál nagyobb a lapok száma, annál erősebb és megbízhatóbb a fürdő;
 • meghatározza a fürdõ méretét - a szögletes termék belsõ terét nagyobb, mint a négyszögletes fürdõé. Tipikus helyiségeknél a legmegfelelőbbek olyan modellek, amelyek mérete legfeljebb 150 cm.

Racionális ellátás

Miután megtekintette a helyszínen bemutatott akrilfürdők fotóit, kiválasztja a legjobb megoldást, otthon telepítve, emlékeznie kell és követnie kell a termék gondozásához szükséges egyszerű szabályokat. Használat után mossa le a fürdőt szappannal vagy folyékony, nem abrazív anyaggal, majd öblítse le. Ha karcolás vagy forgács van, használjon polírozó pasztát.

Az online áruházban lévő sarok akril kádak árai különböző jövedelemszintű fogyasztók rendelkezésére állnak.