Legfontosabb > Csapok

Corner zuhany káddal. Válogatjuk a korlátozott helyiségekben

A káddal ellátott sarokkád elsősorban kis méretű szobákhoz alkalmas. Ez a fajta berendezés tökéletesen illeszkedik a nem szabványos elrendezésű fürdőszobába. A zuhanyzó és a kád kombinációja előnyei: először is, ha kívánja, akár kádat, akár zuhanyozhat, másrészt a választott megoldás a fürdőszobában nem szabványos és érdekes lehet.

A sarokkádak kabinokkal felszereltek

A kombinált vízvezetékeket a következő fő paraméterek szerint osztályozzák:

 • a kombináció típusa;
 • telepítési módszer;
 • mérete;
 • design.

A tervezés során a sarokkádak kétféle módon telepíthetők:

 • zuhany kiegészítő fürdő;
 • az utastér beépítése a padlóhoz a fürdő közelében.

Kombinált egészségügyi eszközök összessége

A kombinált sarokdobozok és fürdőszoba egyaránt jó kompromisszumos megoldás lehet. Ezenkívül a helyiség ilyen helyisége is előnyös:

 • Magas szintű ergonómia és a modern formatervezés. A kompakt sarokmodellek mérete 70-70 centiméter. Ez lehetővé teszi a könnyű felszerelés telepítését még kis fürdőszobákban is;
 • Kétféle vízkezelési eljárás lehetősége;
 • Sokoldalúságát. A kombinált berendezés felszereléséhez zuhanyzó és fürdőszoba tartozik.
 • A legtöbb modell további jellemzőkkel rendelkezik (trópusi eső, finn szauna, hidromasszázs stb.);
 • A fürdőszobának racionális használata;
 • Gyakorlatiasság. Kombinált vízvezeték telepíthető magánházakban vagy apartmanokban;
 • Megtakarítást. A sarokkombinációs eszköz jelentősen csökkenti a vízfogyasztást;
 • Megbízhatóságát. A kiváló minőségű készülékek tömítettek és tartósak.

Az Ön információiért: A zuhanyzóval ellátott sarokkádnak hátrányai vannak. Például egy viszonylag kis fürdető nem igazán alkalmas nagy emberek számára.

Egy másik hátránya a magas költségek. Másrészt, az ilyen berendezések évekig szolgálnak Önnek. És ha figyelembe vesszük, hogy a modern zuhanyozók különböző módokon vannak jelen, akkor a fürdőszobája könnyen gyógyfürdővé válhat.

A design sarokkádakkal rendelkezik

A fürdőszobában található sarokkád tervezés szerint háromféle lehet:

 • Nyílt típus modellek. Az ilyen berendezésekben a zuhanyzók nem rendelkeznek hátsó falakkal és tetővel. Ezt a funkciót a falak, amelyekhez a kombinált termék kapcsolódik;
 • A zárt típusú modellek. Ez a termék típusa hermetikus, és további berendezésekkel, például szaunával is felszerelhető;
 • Kombinált minták. Ebben a kiviteli alakban a zuhanyzó két fele osztja a betűtípust. Ezek a modellek lehetővé teszik a fürdőkád és a zuhanykabin előnyeinek teljes körű ötvözését, azonban már nem a helytakarékosság kérdése.

Hogyan válasszunk egy vízvezeték szerelvényt

Először is figyeljen az alkalmazott anyagokra.

Fontos! Az egyik legtartósabb termék edzett üvegből készül. Ha olcsó áron szeretne vásárolni, álljon meg műanyagból készült készülékeken.

A nem szabványos megoldások rajongói olyanok, mint a texturált falakkal ellátott vízvezeték-szerelő eszköz.

Ezen kívül a zuhanyzók hasznos kiegészítő funkciókkal is rendelkezhetnek: testhidro masszázs, gőzfejlesztő szaunák létrehozásához, kivonatokhoz, aromaterápiás berendezésekhez.

Természetesen a "töltött" berendezések sokkal többet fognak fizetni. De ha az ár nem jelent jelentős szerepet, akkor jobb, ha egy "fejlett" modellt választasz a fürdőszobához.

találatok

Ha nem vagy hajlandó kompromisszumra választani, és kádat vagy zuhanyozást választani, egy káddal ellátott sarokkabin képes lesz megoldani ezt a problémát komoly következmények nélkül. A kombinált berendezés alkalmas mind a tágas fürdőszobákra, mind a kompakt szobákra. Ezenkívül az ilyen típusú vízvezetéknek jó esztétikai és technikai jellemzői vannak, amelyek nem rosszabbak a hagyományos berendezéseknél.

Design és felszerelt sarokkád zuhanyzóval (28 fotó)

Egészen a közelmúltig nem igazán számít a fürdőszoba kialakítása, a belső tér pedig a hagyományos könnyű és sötét kerámia burkolatokat. A jelenlegi életkörülmények között egyre nagyobb népszerűségnek örvend egy nagy fürdőszoba vagy WC. Természetesen elsősorban magánházakról beszélünk, ahol az ingatlantulajdonos jövőbeli tulajdonosa maga választja ki az általa igényelt helyiségek méretének megfelelő házprojektet.

Most nagyon fontos a fürdőszoba kialakítása. Előfeltétele az, hogy a szoba kialakítása nem haladja meg az egész ház tervét, hanem azzal együtt. A modern építési piac nemcsak a fürdőszobai tervezés különféle elemeit kínálja, hanem a szaniterek széles választékát is, minden ízhez és színhez.

A teljes körű lélek megragadása öröm. Nagyon jó, ha egy forró nyári melegben egy kemény napot dolgozni és hűvös "trópusi" zuhanyozni fog. Vagy télen, hogy felmelegedjen a nyári viharos eső meleg patakjaiban, majd élvezze az emberiség csodálatos találmányának hidromasszázs funkciójának minden élvezetét.

Vannak kabinok beépített gőzfejlesztővel. Ha megvásárolja, kap egy teljes körű török ​​fürdőt, amely nagyon hasznos a különböző megfázás és a szív-és érrendszeri betegségek. A gőzfejlesztő speciális fito-kozmetikumokkal tölthető be, és élvezheti az illóolajok és gyógynövények illatát.

Mit válasszon: zuhanyzó vagy kád?

Javítások a fürdőszobában, sok embernek van egy kérdése: milyen vízvezeték telepíteni, mit válasszon, egy zuhanyzó kabin, vagy inkább egy hagyományos fürdőszoba. Mindenkinek eltérő a preferenciája, valaki szereti a fürdőszobában áztatni az illatos habot, valaki inkább a zuhanysugár alatt áll. Természetesen mindez a fürdőszoba méretétől függ, hiszen ha a terület lehetővé teszi, mindkét zuhanykabin és fürdőszoba felszerelhető. Ha a terület nem nagy, de a vágy, hogy létrehozza és zuhanyzós fürdőszoba nagy gyártó kínál egy kombinált megoldás: egy fürdőszoba zuhanyzóval, ez tartalmazza az összes alapvető funkciót. Még ha a szoba területe is elég nagy, és lehetővé teszi, hogy mind a zuhanykabin, mind a fürdőkádat telepítse, akkor egy ilyen kombinált rendszer telepítésével sok helyet takaríthat meg. Bármely épület hipermarketbe vagy egy nagy vízvezetékbe vásárolható.

Corner kombinált zuhanyzó

A sarokkád zuhanyzóval különbözik a kötelező jelenléttől:

 • mély, akril, fém vagy műanyag raklap (egyes esetekben a raklap lehet kerámia vagy gránit);
 • függőleges keret ajtókkal és függönyökkel;
 • zuhany tartó;
 • mixer;
 • zuhanyoszlop és öntöződoboz;
 • további eszközök (hidromasszázs), fények.

A modern építési piac a kombinált zuhanyozók széles választékát kínálja, amelyek szinte bármilyen formatervezést és belső térbe illeszkednek.

Az ilyen kabin ajtóinak mindegyik oldalán és egyik oldalán helyezkednek el, fő feladata pedig mindig megakadályozni a víz fröccsenését.

A kombinált rendszerek kiegészíthetők:

 • díszvilágítás:
 • rádióvevő;
 • gőzfejlesztő;
 • hidromasszázs és jakuzzi.

Ezeknek a funkcióknak a jelenléte lehetővé teszi a gyakorlatban, hogy a kombinált rendszer fő megkülönböztető tulajdonságait a függöny mögött egy közönséges fürdőszobában zuhanyozzon.

Nem rossz, ha a szoba területe és a családi költségvetés lehetővé teszi egy zuhanyzó és egy nagy fürdő egyidejű felszerelését. De mi van, ha a fürdőszoba területe nem nagy? A gyártók erre a választ adják: egy sarok zuhanyzó, amelynek kerek alapja a bázisán található, a fürdőszoba egyik sarkában. A Szovjetunió legkisebb lakásában is illeszkedik, jelentősen megtakarítja a helyiséget, és helyet hagy a mosógép felszereléséhez. Bármi legyen is a fürdőszoba kialakítása, a zuhany minden tekintetben jól néz ki.

Az egyesített modellek tálca hossza lehet 1,2-2,0 m, magassága 0,46-0,60 m. Ezért, a szögletes kabin képes fogadni a víz kezelések hajlamos, fekvő, és a ül. Ennek megfelelően az egyesített modellek rekonstruált (0,6 x 1,2 m), félig fekvő (0,5 x 1,5 m) és üllő (0,6 x 1,2 m).

Az ajtó helyétől függően a kombinált modellek a következők lehetnek:

 • monoblokk, amikor az ajtó elöl helyezkedik el;
 • hátfalfedél nélkül, amikor a fal maga a fürdőszoba fal;
 • egy fal által elválasztva, amely elválasztja a helyet a fürdés és zuhanyozás helyére.

A főbb értékelési kritériumok, amelyek között a zuhanykabin kiválasztása a méretek és a funkcionalitás. Egy kis szobában legmegfelelőbb ülő sarok fürdő zuhanyzóval, amely lehetővé teszi a leghatékonyabb elosztását a fürdőszobában, és teret hagy az egyéb kívánt santehniki.Esli azonos méretű a fürdőszoba nagy, a választott egészségügyi berendezés korlátozott lesz, csak a képzelet.

Bővebben a zuhanykabinok kiválasztásáról: monoblokk, csapat, kombinált fürdőszoba, kabin, szauna, lásd itt.

Kombinált zuhanykabin fürdőszoba - jellemzők, előnyök és hátrányok, tulajdonos véleménye

Fürdőszoba, amely minden olyan egészségügyi berendezéssel rendelkezik, amely a legmodernebb divatot és technológiát tartalmazza - minden ember álma az utcán. De nem mindenki büszkélkedhet elegendő négyzetméterrel. Ebben az esetben ügyelni kell a "két egyben" vízvezetékre. A fürdőszobával ellátott zuhanykabin kombinációja kiváló megoldást jelent a két legdimenziósabb fürdőszobafelszerelés kombinációjára.

A fürdő zuhanyzójának jellemzői és típusai

A zuhanykabinok nagyon népszerűek a lakosság körében. Ez a divatirányzatok, az élet gyorsuló ütemének és a vízforrások megtakarításának a lehetősége miatt következett be. De néha habszivacsot, aromaanyagokat és pihentető adalékanyagokat akarsz feltölteni a fürdőbe. Igen, és a zuhanyzó működése nem mindenkinek. Például nem tudsz megváltani egy kisgyermeket, nem mossa meg a ruhát.

A zuhanykabin és a fürdőszobák kombinációja nem csak divatos, hanem ergonomikus kialakítás is. Fő célja a kényelem és a funkcionalitás. Az ilyen kombinált vízvezetékhez tartozik egy teljes zuhanyzó és kád, és képes megfelelni minden családtag igényeinek, figyelembe véve a preferenciáikat.

A kombinált zuhanyzók többféle változatban készülhetnek:

 • nyitottan - konstruktív módon a legegyszerűbb modelleket. Gyakran kívülről kárpitos redőnyök vannak (belülről a fürdő falai cserélik). A zuhany elhelyezhető ilyen szerkezetekben mind az oldalán, mind a középen.
 • fél üveg vagy műanyag ajtók bezárják a fürdőnek csak egy részét, és elkülönítik a zuhanyt. A zuhany ebben az esetben oldalsó.
 • zárt - szerkezetileg komplex rendszerek tetővel. Ezeket a kerület mentén lezárják, és gyakran további jellemzőkkel vannak felszerelve.

A káddal felszerelt zuhanykabinok alakja is változhat:

 • sarok - egy istenszobás kis fürdőszoba;
 • négyszögletes - klasszikus, minden belső térben;
 • Az ovális vagy "negyedkör" modern design megoldás.

A kombi rendszerek szabványos méretűek vagy exkluzívak lehetnek.

További jellemzők

A káddal felszerelt zuhanykabinok kiegészítő felszereléssel és felszereltséggel is felszerelhetők. Kombinált zuhanykabinok kiegészítő berendezései:

 • egy tükör;
 • polcok a személyes higiéniához és a ruházathoz;
 • korlátok, kampók, törülközőtartók;
 • férőhely;
 • adagolók különböző tisztítószerekhez.

A többfunkciós kombi rendszerek a következőkkel vannak felszerelve:

 • rádió;
 • telefon;
 • LED háttérvilágítás;
 • ventilátor a gyors levegőztetéshez.

A kombinált zuhanyfülkék fürdőszobával további funkciókat is végezhetnek:

 • "Trópusi" zuhany - az eső hatása a trópusokon;
 • hidromasszázs - a beépített fúvókákon keresztül nyomás alatti vizet szállítanak a hátsó, derék, lábak területére;
 • aromaterápia - gőz-telítettség aromaolajjal;
 • zuhany - váltakozó meleg és hideg víz;
 • fürdő - ez a funkció csak zárt, kombinált rendszerekben lehetséges. A gőzfejlesztő növeli a páratartalmat és a hőmérsékletet a doboz belsejében, ami egy igazi török ​​vagy finn szauna hatását eredményezi.

A zuhanyzóval ellátott fürdő egyszerű vagy hidromasszázs.

előnyök

A kombinált zuhanykabin fő előnye természetesen a fürdő jelenléte. Ez nem csak kellemes kikapcsolódást nyújt a gyógykezelések során, hanem sok háztartási problémát is megold. Ráadásul a gyerekek, akik habzó vízben fröccsenek, sok élvezetet kapnak, ami páratlan a zuhanyzáshoz. A zuhanykabin, a fürdőszobával együtt, számos más előnye van:

 • az egész szerkezet sértetlensége megbízható szűkületet biztosít;
 • a multifunkcionalitás a vízvezeték használatát teszi lehetővé a tulajdonos (zuhanyzó vagy kád) belátása szerint. További jellemzők a víztisztítás kényelmesebbé és pihentetőbbé, vagy élénkítővé teszik;
 • Helytakarékoskodás és kis helyiségekben való telepíthetőség - a legtöbb fogyasztó elengedhetetlen minősége;
 • a bemutatott modellek sokfélesége lehetővé teszi, hogy bármilyen stílusban válassza ki a belső berendezéseket;
 • a megbízhatóságot a használatban és a praktikumban.

hiányosságokat

A kombinált zuhanykabin főbb hátrányait meg lehet különböztetni:

 • gondozás - a fülkefüggönyöket minden használat után szárazon ki kell törölni, hogy a mész és a só lerakódása ne kerülhessen rá;
 • költség - ez mindig magasabb, mint a vízvezeték külön. Továbbá, az ár a beépített kiegészítő szolgáltatások számának és a design kizárólagosságának arányában növekedni fog;
 • mind a keverő, mind a nyitó mechanizmus lehetséges működési zavarait. A kombinált rendszer javítása drágább.

Tanács. A kombinált zuhanykabin felszerelését egy fürdőszobával a szabályoknak megfelelően kell elvégezni, ezért jobb szakembereknek bízni. Tehát a rendszer idő előtti meghibásodásának veszélye minimálisra csökken.

Mit kell keresni a választás során?

 1. Méretét. A fürdőkáddal kombinált zuhanyzók mérete meglehetősen nagy. A modell kiválasztása az első helyen a rendelkezésre álló terület nagyságától függ. Zárt zuhanytálcák nehezebbek, mint nyitottak.
 2. Options. Modellenként változik, és befolyásolja a költségeket.
 3. Funkcionalitás. Először is, el kell távolodnod a pénzügyi lehetőségektől.
 4. Gyártó. Kiválasztásakor ajánlatos a megbízható gyártóktól előnyben részesíteni. Gyakran garanciát nyújtanak termékeikre, ami növeli a bizalmat a minőségben.

Tulajdonos véleménye

A legjobb segítők a megbízható gyártó és a fürdőszobában lévő zuhanykabin modelljéhez természetesen a tulajdonosok véleménye és ajánlása. A belső tér képeinek megtekintése kombinált rendszerrel sem lesz felesleges.

Pozitív visszajelzés:

 1. "Családunkban mindenkinek más a preferenciája a vízkezelés során. A férj mindent megtesz "sietve", és szeretem feküdni és pihenni. A szilikonfüggöny nem mentette meg a fröccsenő vizet, és a férje kezdett ragaszkodni a zuhanyhoz. Meg kellett állnom "egy pózban". Ennek eredményeképpen a kombinált zuhanyzóhoz közeledtek. Mindenki boldog, bár van egy nagy hátrány - alaposan és sokat kell mosnom, és mindegyik nekem egy.
 2. "Telepített egy multifunkcionális zuhanyfürdőt. Mit mondjak? Az első néhány hónapban a trópusi és a kontrasztos zuhanyzók, a hidromasszázs, a fürdőkád minden jellemzőjét megtapasztalták. Már elég játszott. Általában a minőség elégedett. "
 3. "Öröm mindent! Pihenjen a fürdőben, és frissítő zuhanyzást biztosít. De leginkább a pozitív érzelmek, amikor megnézzük a gyerekeket, és ugyanakkor - a padló száraz! "

Mindig lesújtó tulajdonosok lesznek. Íme, amit a negatívból írnak:

 1. "A design funkcionális, itt nem vitathatod. De mindez remeg, rugalmas, valami "játék". A hidromasszázs csak az első hónapban érdekes, és egy gyenge fejnél egyáltalán nem működik. A függönyök mosása csak szörnyű, kemény munka. Ne mossa - nem egy lehetőség, még akkor is, ha az ember rendetlenül viselkedik.
 2. "Minden nagyon gyorsan lebomlik, és a javítás drága és időigényes. Igen, és próbálj meg pótalkatrészeket találni. Elnézést az elköltött pénzért.

Tanács. Javaslatok elemzése során ne feledje, hogy a negatív visszajelzések gyakran nem megfelelő telepítéssel és működéssel kapcsolatosak.

A kombinált vízvezeték kompromisszum lesz a fürdőszoba és a zuhany közötti választásban. A fürdőszobával ellátott zuhanykabin minden családtag igényeit kielégíti, helyet takarít meg és díszíti a fürdőszobai belső teret.

Fürdőkád és zuhanykabin 2 egyben - egy fotó, a modellek áttekintése

Minden tulajdonos akarja lenyűgözni a ház vendégeit. Ez segíthet neki zuhanyozni.

A 2 egyben kombinált fürdő nagyon költséges, de szép és funkcionális megoldás minden fürdőszobához (a "méretek és alak" metszetben egy kis méretű fürdőszobában van egy kép).

Mi ez a fürdő?

A zuhanyzós fürdőkád egy egyszerű, első pillantásra egy fürdő, amely részben vagy teljesen üvegfüggönyökkel van burkolva. A függönyök által körülhatárolt tér majdnem teljes zuhany.

Nehéz megmondani, hogy az ilyen fürdőként 2-et neveznek 1-ben. Különböző gyártóknak különböző nevük van - egy zuhanyzóval, egy kombinált fürdővel és egy hidromasszázs káddal, egy zuhanyzósarokkal és egy káddal kombinált zuhanyzóval. Ezeknek a neveknek a mögött ugyanaz a konstrukció áll. Az első címre összpontosítunk.

A fürdőkád vagy a zuhanytálca (egy vagy több függöny, néha rögzített, néha nyitott ajtóként) jelenléte az ilyen kád elengedhetetlen jellemzője.

Az üvegfüggöny mögött (mind áttetszőek, mind átlátszatlanok lehetnek) rendszerint zuhanyzópult található. Egyszerűbb modellek esetén ez egy egyszerű állvány, melyhez egy zuhanyfej található. A csúcsmodellekben a zuhanyállvány számos funkcióval rendelkezik - egy Charcot zuhanyzóval, egy esőzuhannyal, egy esõsugárral, egy vezérlõ rendszerrel (gyakran érzékelõ), nyomásszabályozással.

Az ilyen hidroboxok általában nem olcsóak, ezért a gyártók gyakran számos további opcióval csomagolják őket. Ez magában foglalja a levehető fejtámlákat és üléseket (több modellre hajtogatható), légbuborékos hidromasszázs rendszereket, fúvókákkal és állítható fejjel, rádióval, kiegészítő megvilágítással és tükörrel ellátott hidromasszázs-rendszereket.

Vannak olyan modellek (például Artweger Twinline), amelyekben az üvegajtók messze a fürdő felsõ oldala alá esnek. Ez csökkenti a sérülésveszélyt, és egyes esetekben (ha fogyatékkal élő személy van a családban) ez az egyetlen módja annak, hogy megszervezze a normális életkörülményeket.

A pulton vagy a talapzaton elhelyezni a pult mosogatót a fürdőszobában? A válasz itt http://flaterra.ru/vannaya/rakoviny/nakladnye-na-stoleshnicu-i-tumbu.html

Méretek és alak

A zuhanyfülke a fürdőkádra van felszerelve - nagy méretű formatervezést eredményez, ezért ha úgy dönt, hogy egy kis fürdőkádba helyezi, előre kell döntenie a gyártóval és a modellel. Pontosan tudja, hogy a tervezett zuhanytálca belép-e az erre felkészített helyre.

A Flaterra egy pontos fürdőszobai tervet és vizualizációt javasol egy beépített kombinált fürdővel. Ehhez kapcsolatba léphet a tervezőkkel, és használhat olyan programokat, mint például a SweetHome3D egy ingyenes, gyakran frissített program intuitív, egyszerű kezelőfelülettel. A 3D-s alaprajzon felül virtuális séta a frissített fürdőszobában.

A kombinált fürdők legtöbb modellében a klasszikus formák négyszögletes kádak, téglalap alakú hidroboxok, de ha úgy kívánja, aszimmetrikus sarokdobozok és lekerekített formák is találhatók.

A legtöbb gyártó a leginkább "népszerű" fürdők méretének felel meg - 170x80, 170x100, 180x80, 180x100, de nagyobb fürdők és kisebbek is megtalálhatók.

Kisebb méretre van szükség ahhoz, hogy nagyon összetett feladatokat lehessen megoldani, amikor a fürdőkádat "szűkíteni" kell egy szigorúan korlátozott méretű zuhanyzóval. A zuhanyzóval ellátott fürdő minimális "futó" mérete 160x70-esnek tekinthető. A kisebb méretű hidroboxizálás nehézségekbe ütközik.

Javasoljuk, hogy fordítson figyelmet a német és az osztrák márkákra, mint például az Artweger. Az egész modell méretét egyetlen modell alapján határozzák meg. Ez lehetővé teszi, hogy egy adott méretű zuhanyzóval válasszon ki egy speciális problémát, ami nagyon kényelmes. Ezenkívül a német vízvezeték minősége a dicséreten túl.

Ami a zuhanykabin magasságát illeti - a legtöbb vállalat kerítésnek felel meg, a padlószinttől alig 2 méteres magasságban. A felülvizsgálat 211, 208, 206 cm magasságú modelleket jelenít meg, talán szükség esetén kisebb hidroboxokat is találhat, de valószínűleg nem lesz kényelmes. Ez a méret az emberi növekedés magasságának köszönhető.

Mi a jó és mi a rossz ilyen választás?

A zuhanyzóval kombinált zuhanyzó meglehetősen eredeti választás. De minden döntésnek van egy jó oldala és egy rossz is. Mindkettőt vegye figyelembe:

Előnyök:

Helytakarékosítás:
amikor a fürdőkád és a zuhanyzó különböző helyeken tartózkodik, akkor 1,5-2-ször több helyet foglalnak el, mint amikor egy helyen egyesítik őket. Ez az egyik legjelentősebb előnye - a modern apartmanokban helytakarékosságra van szükség.

Vendég benyomás:
az emberek, akik látják a fürdőkádat a lakásában, meglepődnek, mert az ilyen vízvezeték még nem vált széles körben. Mindenki megvitatja a részleteket, és megtudja, hol vásároltak, mennyiért. Általában az izgalom biztosított.

További funkciók:
hidromasszázs, állvány különböző típusú zuhanyzókkal: trópusi, Charcot, masszázs stb.

Minőségi készlet:
a jó hírnevüket jól ismert márkák hasonló termeléssel foglalkoznak. A jól ismert márka önmagában is ajánlást jelent, bár drágább, kevéssé ismert, mint általában.

hátránya:

Magas ár:
Ez a tényező gyakran meghatározó a szaniter készlet kiválasztásában. A fürdőkád zuhanykabin költsége nem kicsi, hiszen a készlet sok komponenst tartalmaz drága anyagokból.

Nehézség vásárolni és szállítani:
Ha nem él Moszkvában, akkor nem mindig könnyű megkapni a kívánt modellt, de a szállításhoz, ha úgy dönt, hogy megvásárolja azt az online áruházban, akkor sokat kell fizetnie.

A telepítés összetettsége:
hogy ilyen fürdőszobát telepítsen, különösen, ha üvegfüggönyökkel rendelkezik, a szokásosnál nehezebb lesz, ezért drágább.

Ön zavarba ejtette a zuhanyzóval kombinált magas ár? Nézd csak a zuhanyzó belső fürdőszobáját - az egyéni zuhanyzók ára demokratikusabb.

Modell áttekintése

Modell - Twinline 1

Gyártó - Artweger (Ausztria)

 • Építőanyagok - üveg, fém, akril
 • Magasság (ajtóval) - 211 cm
 • A gyártó 4 különböző modellt állít elő a fürdő hosszában és szélességében:
  • hossz - 160 cm, szélesség - 95 cm;
  • hossza - 170 cm, szélesség - 95 cm;
  • hossza - 170 cm, szélesség - 100 cm;
  • hossz - 180 cm, szélesség - 100 cm;
 • A 2016. novemberi ár körülbelül 251 000 r

  A modell 2007-ben készült, és mégsem veszíti el népszerűségét. Gyönyörű, tartós és kényelmes fürdő. Engedje el a bal és a jobb modelleket (az ajtót balra - az ajtót jobbra). A Twinline 1 nyitott ajtóval rendelkezik, ami nagyon népszerűvé teszi az időseket vagy a fogyatékkal élőket. Amikor az ajtó nyitva van, a fürdő oldalának magassága 7 cm, a modell automatikus zárral rendelkezik az ajtó kinyitása közben, miközben víz van a fürdőben. Ezenkívül csúszásgátló bevonatot is készíthet a fürdő alján.

  Modell - Twinline 2

  Gyártó - Artweger (Ausztria)

  • Építőanyagok - üveg, fém, akril
  • Magasság (ajtóval) - 211 cm
  • A gyártó 4 különböző modellt állít elő a fürdő hosszában és szélességében:
   • hossz - 160 cm, szélesség - 75 cm;
   • hossza - 170 cm, szélesség - 75 cm;
   • hossza - 170 cm, szélesség - 80 cm;
   • hossz - 180 cm, szélesség - 80 cm;
  • A 2016. novemberi ár körülbelül 252 000 r

   A Twinline 1 modell szinte teljesen megismétli a funkcionalitást. A megjelenés különbségei - a négyszögletes kialakítás jellemző a Twinline 2-re. A változások a teljes méretek (szélesség) csökkenéséhez vezettek, miközben megtartotta a betűtípus hangerejét. Is kiadott bal és jobb fürdő. Belül vannak olyan ülések (mint például a Twinline 1 esetében), amelyek felbecsülhetetlenek a fogyatékkal élők számára, és hasznosak, ha csak nagyon fáradt és ülni akarsz zuhanyozni.

   Modell - 383

   Gyártó - Teuco (Olaszország)

   • Építőanyagok - üveg, fém, akril
   • Szélesség - 116 cm
   • Hosszúság - 173 cm
   • Hosszúság - 2060 cm
   • Ár 2016 novemberéig mintegy 318 000 f

   Gyönyörű olasz sarokkád 2 az 1-ben, szinte a padlóig. Tartalmaz egy ülést, többfunkciós zuhanyzóval. A modell rendelkezik elektronikus vezérlőrendszerrel zuhanyzóval és fürdővel (az elektronika szabályozza a vízszintet - az ajtó nem nyílik meg, amikor a fürdő be van állítva). Opcionálisan kiegészíthető a Hydrosilence hidromasszázs rendszerrel (6 fúvókával), amely képes kézzel beállítani a teljesítményt. A modell nagyon sok funkcióval és gyönyörű kialakítással rendelkezik.

   Modell - 382

   Gyártó - Teuco (Olaszország)

   • Építőanyagok - üveg, fém, akril
   • Szélesség - 70, 80 cm
   • Magasság - 2060 cm
   • Hossz - 160 cm
   • Ár 2016 novemberéig, mintegy 252 000 f

   Négyszögletes kombinált fürdő. Az előző modellhez képest sokkal kevésbé lenyűgöző funkcióval rendelkezik - van egy ülés, egy funkcionális panel, víztaszító bevonat van a falra.

   Modell - Amea Twin Premium

   Gyártó - Jacuzzi (Olaszország)

   • Építőanyagok - üveg, fém, akril
   • Szélesség - 86 cm
   • Magasság - 239 cm
   • Hossz - 180 cm
   • Ár 2016 novemberében mintegy 393 000 f

   A híres olasz gyártó csúcsmodellje. Nagy mennyiségű funkció: függőleges hidromasszázs a zuhany (8 fúvókák) és a vízszintes egy a fürdőben (5 fúvókák), egy kézi zuhanyzó, egy tükör, egy felső zuhanytálca. Kedves és gyönyörű modell.

   Modell - J Twin Premium

   Gyártó - Jacuzzi (Olaszország)

   • Építőanyagok - üveg, fém, akril
   • Szélesség - 70 cm
   • Magasság - 236 cm
   • Hossz - 170 cm
   • Ár 2016 novemberében mintegy 250 000 f

   "Az öreg testvér" az előző modellben. Néhány lehetőség hiányzik, például nincs vízfürdő a fürdőben. A Twin Premium Base-ban az olasz gyártó nagyobb figyelmet fordított a tervezésre.

   Modell - Box Prima - B

   Gyártó - Doctor Jet (Oroszország)

   • Építőanyagok - üveg, fém, akril
   • Szélesség - 84 cm
   • Magasság (ajtóval) - 221 cm
   • Hossz - 170 cm
   • Ár 2016 novemberében mintegy 41 000 f

   Az orosz gyártó olcsó modellje alacsony áron. Nem kell zavarba vonni egy ilyen költséget - a teljes készlet tartalmaz egy hidromasszázs zuhanyállványt, egy többfunkciós zuhanyt egy tömlőn, egy aerátoron, egy lábmasszírozóval. Az ár tükröződik a tervezésben - megjelenésében ez a modell alacsonyabb az import versenytársainál.

   A zuhanyzóval kombinált fürdő szép és kényelmes megoldás. Számos előnye van a klasszikus fürdőszobában, és az egyik fő hátránya az ár. Nagyon erősen ingadozik a hasonló modelleknél még egy gyártó esetében is.

   Számos feladat létezik, ahol az itt bemutatott modellek közül az egyetlen megoldás. Döntsd el, hogy egy kombinált fürdő 2 vagy 1-et választasz - te.

   Corner zuhany 90x90-es, magas bázisú: a legjobb megoldás a fürdőszobában

   A kis apartmanok tulajdonosai helyet akartak megtakarítani, és a ház minden négyzetméterét funkcionálni. A fürdőszoba sem kivétel. Ez egy 90x90-es szögletes zuhanyzó, amely magas tálcával segít megbirkózni vele. Nagyon kényelmes, modern, és sokkal kevesebb helyet foglal el, mint a rendszeres fürdő. Ez a termék olyan gyakorlati emberek választéka, akik otthonukat kényelmessé és kényelmesebbé kívánják tenni.

   A 90x90-es mélytálcával rendelkező modern zuhanykabinok sok funkcióval rendelkezhetnek - szauna, hidromasszázs vagy gőzfürdő lehet

   Magas zuhanyzók: a használat előnyei

   A modern vízvezeték-piac új és új lehetőségekkel bővül. Ezért szaküzletekben könnyű megtalálni az olcsó sarok zuhanyokat minden ízlésért. Az ilyen termékek nagyon népszerűek, mivel számos előnyük van. A legkisebb fürdőszobai sarok 70x70-es zuhanyzása is könnyedén befogadható. Használata felszabadítja a helyet más dolgokra, például mosógépre.

   A mély raklapok fontos előnye, hogy megkönnyítik az alatta rejlő kommunikáció kiszolgálását.

   Ez a fő előnye az ilyen fülke, mert 1 négyzet. A m kényelmes eszközt tartalmaz higiéniai eljárások készítésére. Az optimális és a legnépszerűbb a 90x90 cm méretű, ilyen zuhanykabinban mindenki kényelmesen érezheti magát, nem lesz kényelmetlen a falakra, és maga a design könnyen befér a fürdőszobába.

   Leggyakrabban a 100x100 vagy 90x90 magas tálcával ellátott zuhanytálca kabinet fiatal családok választják. Végtére is, köszönhetően a mély tálca, akkor felszívja magad, mosd le a gyermeket, vagy mosson kicsi ruhát. Az ilyen fülkék jelentős előnyei a következő jellemzők:

   1. A zuhany belsejének felmelegedése. A levegő gyorsan felmelegszik, és a hőmérséklet hosszú ideig tart.
   2. A raklap kapacitása. Emiatt nem csak zuhanyozni, hanem fürdők is lehetnek. A termék méretei lehetővé teszik mind a felnőttek, mind a gyermekek mosását.
   3. A kommunikáció elrejtése. A speciális fém keret könnyen elrejti az összes csövet.
   4. Minimális sérülésveszély és a valószínűsége, hogy elárassza a szomszédokat. A kabinból a víz nem esik a fürdő padlóján, ami azt jelenti, hogy lehetetlen csúszni vagy elrontani a javítást magad és a szomszédok alulról.
   5. A magas oldal lehetővé teszi, hogy pihentető lábfürdőt készítsen.
   6. Ezenkívül számos zuhanyzó különféle kiegészítésekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a zuhany kényelmesebbé tételét. Például a hidromasszázs funkció segít a munkanap után enyhíteni a fáradtságot, és a rádió növeli a szellemét.

   A mélysugárzó zuhanyzó lehetőséget kínál arra, hogy két összetevőt harmonikusan ötvözzen: zuhanyzó és kád

   Jó tanács! A 90x90-es zuhanykabin magas tálcával nem eléggé kényelmes az idősek számára, mivel nem nagyon kényelmes, hogy átmegy a termék magas oldalán. Ebben az esetben jobb egy 100x100-as sarokkádat venni egy alacsony tálcával.

   Néhány modern modell külön helyszínnel van felszerelve, ahol leülhet, hogy lélegzetvétel alatt zuhanyozni vagy kényelmesen üljön be egy toborzott fürdőbe.

   A zuhanyzó sarok kabinjai méretei: a termékek paraméterei

   Lehetőség van a szögletes zuhanykabin megvásárlására, mint a magas és alacsony raklapon. A gyártók termékeiket a geometriai elv szerint is megosztják:

   • félkör alakú - alkalmas közepes méretű fürdőszoba apartmanházakban;
   • négyzet - kis fürdőszobákhoz;
   • szögletes - a nem szabványos elrendezésekhez;
   • négyszögletes - közepes és nagy szobákhoz.

   Rendszer 90x90-es szögletes zuhanyzó nagy rakodóval

   A kis kabinok tökéletesek az apartmanok, kis vidéki házak és villák, fürdők és szaunák számára. A nagy kabinok exkluzív csomaggal is kaphatók. Ezek a méretek a szögletes zuhanykabinok standard modelljei: 80x80, 70x90; 90x90; 100x80. Ezek a termékek a szokásos jellemzőkkel vannak felszerelve.

   A zuhanycsészének átlagos mérete megfelel a standard átlagcsaládnak. Mivel a falak nem korlátozzák a magas ember mozgását, és kényelmesek egy kis gyermek fürdésére, a magas tálca lehetővé teszi úszni ülése közben. Az ilyen modern termékeket kiegészítő funkciók egészítik ki, például hidromasszázs. Az ilyen zuhanyok méretei: 100x100; 110h80; 120x80; 120x120.

   15 négyzetméteres fürdőszobák tulajdonosai. Nagy tágas kabinok engedhetők meg. m és magasabb. Nagy zuhanyzók méretei: 130x130; 140x140; 150x90; 170h90.

   A termék kiválasztásánál jobb, ha a sarokkádat választja. Tágasabb, mint egy hasonló méretű téglalap alakú vagy négyzet alakú. A sarokkádban lévő személy a saroktól a sarokig helyezkedik el, és nem a központban.

   Fontos, hogy ne csak a zuhanykabin méreteit vegyék figyelembe, hanem a helyiség méretét is, ahol azt tervezik.

   A zuhanykabinok modern piaca óriási mennyiségű termék választékát kínálja, amelyek között könnyű elveszíteni. A termék kiválasztása során a következő jellemzőkre kell támaszkodnia:

   • zuhanyzáró boríték;
   • raklapmagasság;
   • fülke márka;
   • termékmodell;
   • a design.

   Különös figyelmet kell fordítani a zuhanyzás minőségére. Végül is ez a dolog nem olcsó, ami azt jelenti, hogy gyakran nem lehet megváltoztatni.

   Jó tanács! Előnyben kell részesíteni a szögletes zuhanyozást a jól ismert márkájú fürdőszobával, a jó hírnevű modellekkel. Végtére is jobb, ha egyösszegű összeget kell megállapítania, mint hogy folyamatosan pénzt költsön a strukturális javításokra.

   A zuhanykabin felszerelése előtt meg kell mérni a mennyezet magasságát, mert egyes típusoknál a tálca meghaladja a 40 cm-t, és a design egyszerűen nem illik

   Most a legnépszerűbb márkák: Polar, Niagara, Timo, Erlit, Roca. Vegye figyelembe a leggyakoribb modelleket részletesebben.

   Olcsó Szögletes Polar Zuhany 80x80

   Ez a sarok 80x80-as tálca egy magas tálcával - sokoldalú lehetőség minden szobában. Egy ilyen modell kompakt, de egy nagy személy számára nem lesz elég kényelmes zuhanyozni.

   A modell fel van szerelve keverővel, kis polccal, alumínium profilokkal és ívekkel. Az ajtók matt, homályos üvegből készültek. Biztonsági üveg 4 mm vastagságú, festett fehér a zuhany alatt. A zuhanyfej rugalmas tömlőhöz van csatlakoztatva. A raklap magassága 40 cm, fémkerettel rendelkezik. A gyártás során megerősítést használnak, ami a raklap további szilárdságát biztosítja.

   A 80x80-as sarokcsukó magassága 200 cm, ami lehetővé teszi, hogy a termék tökéletesen illeszkedjen egy alacsony mennyezetű helyiségbe.

   A szaniterek hongkongi gyártója, a Polar bizonyult a globális piacon, a zuhanyzók kiváló minőségűek ésszerű áron.

   Népszerű modell: sarok zuhany 90x90 Niagara

   A tágas tálca gyártója, Niagara zuhanyzót kínál.

   A vázszerkezet nagy szilárdságú alumíniumötvözetből készül. A paletta lábai állíthatóak. A kabin hátsó ablaka fehér forró üvegből készült. Üveg függöny átlátszatlan, hullámos, 5 mm vastag. A termék tetejét víztaszító anyag borítja. Az ajtók úgy vannak kialakítva, hogy ha megszakadnak, akkor nem darabokra, hanem granulákra repülnek, ami csökkenti a sérülés kockázatát.

   A zuhanytálca profilja krómozott. A zuhany csaptelep sárgaréz ötvözetből készül. Lehetőség van módok váltására. Van egy polc a higiéniai termékek számára. A termék gyártója garanciát vállal a termékre - 1 év.

   Sikeres modell 90x90 sarokpárna a Niagara vízvezetékgyártó gyártójától, amelynek fala és tálca kiváló minőségű európai akrilfehér színű

   Timo Finn szögletes zuhanykabinok

   A modell gyártója a finn Timo cég. Corner zuhanytálcák akrilból készült termékekből. Ezt az anyagot hosszú élettartam jellemzi. Az ajtók csúsznak, önbeállító görgőkön helyezkednek el. A zuhanykabin megbízható és kiváló minőségű hidromasszázs rendszerrel van felszerelve.

   A T-merevség technológiának köszönhetően a kialakítás profilja ellenáll a deformációnak. Felületét védő kristályos oxidfilmvel kezelik. A feldolgozási eljárás - elektrokémiai eloxálás - biztosítja az anyag mechanikai sérülésének ellenállását.

   A zuhanyzó kiterjedt funkcionalitással rendelkezik: esőzuhannyal, keverővel, többféle működési móddal, belső szellőzéssel, díszítő fényekkel. A termékszabályozó készlethez távirányító tartozik. A modell üvegje edzett, a biztonság - granulátumra tört.

   Paletta forma - félköríves. A telepítés egyszerű, de előírja az utasítások betartását. A modell ára átlagon felüli.

   A híres finn gyártó Timo kiváló minőségű zuhanykabinja, ahol minden a legapróbb részletre gondolt

   Zuhany 120х80 a mély raklap Erlit

   A modell gyártója egy kínai Erlit cég. A zuhany fő jellemzője az aszimmetrikus forma. A raklapnak erősített keret van. Első üveg modell matt, hátsó falak - fehér. Tolóajtó 4 mm vastag edzett üvegből. Felszerelt fülke minden alapvető funkció. További lehetőségek: szellőzés, hidromasszázs, trópusi zuhany. A vezérlést a távirányító hajtja végre. Az öntözés a zuhanyzón keresztül rögzíthet a korláton, emellett több polc is rendelkezésre áll.

   Leggyakrabban ezek a fülkék lakóházakba és lakásokba történő beépítésre kerülnek. Annak ellenére, hogy jó minőségű és széleskörű szolgáltatásokat tartalmaz, a modell olcsó. Emellett ezek a fülkék kizárólag környezetbarát anyagokból készülnek. És mivel a raklap szifonnal van felszerelve, a fülke tulajdonosa védett a kellemetlen szagoktól a csatornából. A zuhanycsatorna becsukódik és megnyitja a lábat.

   Térfogatú szekrényes zuhanyzó 120х120 cégek Roca

   A 120x120-as méretű zuhanykabin nagyméretű fürdőszobákba történő beépítésre alkalmas. A fedélzeti ajtók csúszó, fémprofilra szerelve, két változatban készülnek: fehér és ezüst. Az elülső rész 2 részből áll: 2 ajtó és 2 rögzített üveg az ajtók oldalán. Az üveg vastagsága 4 mm. A felhasználói visszajelzések ezen a modellen rendkívül pozitívak.

   Az európai gyártótól származó, kifejezetten nagy fürdőszobákhoz tervezett Roco zuhanykabinok gyűjteménye a tökéletesség és kifinomult stílus magassága.

   Alternatíva: saroklakás, alacsony pincében

   Ez a modell kiválóan helyettesíti a fent leírt termékeket egy mély tálcával. Az ilyen zuhanyzók különleges tulajdonsága egy adott csatornarendszerben, amely nem veszi fel a készülék belsejében lévő vizet. Emiatt nem félek a legerősebb víznyomástól. Ez különösen akkor igaz, ha olyan funkciókat használ, mint például a trópusi zuhanyzó és a hidromasszázs. Egy másik előny az alacsony küszöbérték, amely nem okoz nehézséget a zuhany be- és kilépéséhez.

   Kapcsolódó cikk:

   A gyártók véleménye. Tervezzen egy kis fürdőszobát. Zuhanykabin csináld magad a csempe.

   A 90 órás sarokkád alacsony alvázzal fogja a fogyasztókat különlegessé. A termék könnyűnek tűnik üveg és tükörfelületek használata miatt. Az alacsony bázisú, 80x80-os sarokkád nagyszerűen díszíti a kis fürdőt. Ezenkívül ez a modell nagyon könnyen használható. Ebben az esetben az összes szükséges funkció jelen van ebben a kompakt termékben. A 100x100-as sarokkád alacsony bázissal drágább, de ez a modell sokkal kényelmesebb.

   Ha a családban időskorúak vagy fogyatékossággal élők vannak, célszerű egy alacsony bázissal rendelkező zuhanykabin választása, amelynél könnyebb belépni és kilépni

   Hogyan válasszunk ki egy szifont egy tálca számára egy zuhanyhoz

   A szifon a zuhanyok legfontosabb része. Megakadályozza, hogy a kellemetlen szagok belépjenek a fürdőszobába a csatornába. Önmagában a szifon egy hajlított cső, amelyen keresztül a felhasznált vizet öntik egy zuhanytálcából. A leggyakrabban használt hagyományos szifon vízcsapdával. De most már több modern lehetőség van - automatikus szifonok kattanáscsökkentő szeleppel.

   A kattanás-záró rendszer lehetővé teszi, hogy a lámpa egyetlen érintésével lenyomva tartsa a speciális nyomógombot, hogy vizet gyűjtsön a vízbe. Hasonló mozgásban a víz lecsapódik. Ez kényelmes, de egy ilyen szifon a szokásosnál drágább.

   A szifonok eltérőek. Trombita, palackos és hullámos. Az utóbbi típus minden zuhanyozáshoz alkalmas, mivel a legkönnyebben megközelíthető helyeken is könnyen telepíthető.

   A zuhanykabin megvásárlásakor nem kell aggódnia a szifon miatt. De a zuhanytálca ezen része gyorsan elhasználódik és cserére szorul. Ehhez ismernie kell a leeresztő lyuk átmérőjét. A szabvány szerint 45-60 cm.

   A szifon méretei a zuhanytálcához

   Jó tanács! Ha új szifont akarsz vásárolni, hogy ne tévedj, jobb, ha viselni fogsz egy kopott részt.

   90x90-es saroktálca magas bázisú: beépítési funkciók

   A telepítés során a legfontosabb a hibák elkerülése. A leggyakoribb hibák és megoldások:

   1. A termék gyenge lezárása. Ez a zuhany nedvességének megjelenését idézi elő. A hátrány kiküszöbölése érdekében szükséges, hogy az alkatrészek ízületét szilikon tömítőanyaggal lefedjék.
   2. A csatorna szintje és a kabin alja nem megfelelő. Ebben az esetben a víz lassan kifolyik és stagnál. Az eltérés helyesbítése egyszerű: a paletták lábát be kell állítani.
   3. Helytelenül beszerelt vezetékek az ajtók kinyitásához. Ennek kijavításához célszerű az alsó és a felső profil átrendezése.
   4. A zuhanyzó tálca szintje nincs megfelelően beállítva. Ebben az esetben a víz egy része nem ürül. Könnyű megoldani a problémát: meg kell szintelni a fülke lábát.

   Lehetséges, hogy egy személy még egy kis tapasztalattal is rendelkezik egy szögletes kabin kialakításában.

   Hogyan készítsünk egy sarokkádat

   Kívánságra bármelyik standot kézzel össze lehet állítani. Először elő kell készíteni az összes eszközt, és tisztán követni kell a zuhany utasításait. Akkor biztos lehet benne, hogy a fülke helyesen van felszerelve.

   A telepítési folyamat általában a következő szakaszokra oszlik:

   1. A zuhany a fém sarkában van a fürdőszoba sarkában.
   2. A fülke belső alja csővezeték. Formájától függően keresztben vagy párhuzamosan vannak szerelve.
   3. Hogy a gépelt vízből származó rakéta nem barlangozódott be, a keretes téglák alatt belül maradtak.
   4. További vízvezetékeket hajtanak végre: vezetik a lefolyót, további felszerelést telepítenek. Mindezt részletesen ismertetjük az utasításokban.
   5. Az utolsó szakaszban az ajtók és a kabin teteje fel van szerelve.

   Jó tanács! A zuhanykabin felületét speciálisan kijelölt eszközökkel kell kezelni. Szigorúan tilos magas abrazív tartalmú termékek használata.

   Az összes működési szabálynak való megfelelés biztosítja a zuhanykabin sarok hosszú és biztonságos használatát. Ha nem vagy magabiztos a képességeidben, akkor jobb tanácsadást kérni egy szakembertől, hogy telepítse a standot.

   A zuhanykabin összeszerelése előtt gondosan tanulmányozza az utasításokat

   A zuhanykabin szétszerelése egyszerűbb, mint összeszerelés. Ehhez tegye a következőket:

   1. Húzza ki a fülkét a hálózati és a hálózati csatlakozóból.
   2. Vegye ki a régi tömítőanyagot.
   3. Távolítsa el a keverőt és a polcokat.
   4. Távolítsa el az ajtókat és az üvegt.
   5. Vegye le a keretet és a tálat.

   A zuhanyzat helyes leszerelése segítséget nyújt a szerkezetek összeállításához. A rendszer lehetőséget nyújt a tevékenységeik helyességének ellenőrzésére.

   Sarok zuhanyzók: méretek, árak és fotók

   A magas tálcával rendelkező zuhanyozók ára meglehetősen széles és számos tényezőtől függ. A költségek közvetlenül kapcsolódnak az ilyen jellegzetességekhez:

   • a gyártás során felhasznált anyagok minősége;
   • gyártási ország;
   • a modell funkcionális teljessége;
   • a kabin méretei;

   A sarokkádzárók árai nagyban változhatnak, nem csak a konfigurációbeli különbségek miatt, hanem a gyártási országtól függően is.

   • raklap mélység.

   Ugyanez a modell ára is változhat a vásárlás helyétől függően. Minden eladó eltérő jelölést készíthet. A márka kabinjai mindig drágábbak. Ezenkívül a gyártó cégek díszítik a termékeket drága kövekkel, arany és ezüst részekkel, elefántcsont elemekkel vagy márványokkal. Néhány modell szórakoztató és pihentető funkcióval rendelkezik: rádió, világítás, telefon, hidromasszázs, ülőkészség. Az ilyen funkcionalitás jelenléte növeli a termék költségét.

   A vízvezeték-piac vezetői olasz zuhanyzók. Ezek a legmegbízhatóbbak, stílusosabbak, ezért drágábbak, mint mások. További árúak az amerikai gyártók, majd a német és a finn márkák.

   A legolcsóbb zuhanyok 70x70 a Don folyón. Az ilyen dobozok különböző kialakítási lehetőségekkel rendelkeznek. A szokásos méretű modellek esetében az ár körülbelül 11 ezer rubel. A kis kabinok különböző konfigurációjúak, ezért minden modellnek eltérő árai vannak. A 90x90 méretű, rendkívüli formatervezésű termékek költsége 21 ezer rubel. Exkluzív modellek további jellemzőkkel 40 ezer rubel árat tartalmaznak.

   Gyakran a 90x90-es mély raklapot tartalmazó sarokkabin olyan drága és híres márkák terméke, amely jelentősen befolyásolja az értékét.

   Az optimálisan kiválasztott zuhanyzó lehetővé teszi, hogy a fürdőszobában lévő helyiség olyan funkcionális és tágas legyen, amennyire csak lehetséges. A legegyszerűbb egy nagy tálcával ellátott sarokkád kiválasztása, amely lehetővé teszi a fürdő funkcióinak ellátását. Egy szabványos kis szoba esetében a 90x90-es méretű sarokkád a legjobb. A modern formatervezési ötleteknek köszönhetően egy egyszerű szabványos csarnok rendkívüli kiemeléssé vált.

   Sarokkád zuhanyzóval

   Káddal ellátott zuhanykabinok - azok számára, akik mindent egyszerre akarnak kapni! És miért ne? Épp most vettük át, ami jobb - csak egy fürdő, egy kényelmes zuhany vagy egy divatos zuhanytálca, elemezve az egyes pozíciók előnyeit, anélkül, hogy gondolnánk arra, hogy ma már az első, a második és a harmadik kombinációt ötvözheti!

   Emlékezzünk arra, hogy mit beszéltünk a fürdő előnyeiről. Tehát a fürdő nem annyira a test mosásához, hanem a pihenéshez is, így lehetőséget ad arra, hogy csendesen feküdjön meleg vízben illatos olajok hozzáadásával. A fürdő olyan családok számára alkalmas, ahol a gyermekek felnőnek, és ahol a víz alacsony nyomású csapból áramlik. Ebben az esetben a klasszikus zuhany nem lesz a legjobb megoldás. Most vegye figyelembe az opciót, ha a zuhanyzás jobban megfelel. Először is, a kis fürdőszobákban, másodsorban a zuhanykabinban és a jobbban - a zuhanykabinban azok fogják értékelni azokat, akik a kényelmet és a funkcionalitást értékelik.

   Kombinált kádak zuhanyzóval - ez a matematikusok azt mondják, hogy a fürdő és a zuhany közötti számtani átlag. A mély tálca lehetővé teszi, hogy ezt a funkcionális eszközt fürdőként használhassa, és a különféle lehetőségek jelenléte a rajongóknak zenét hallgatni, a hidromasszázs és a gőzkezelések után csalódni, a telefonon csevegni.

   Azonban egy zuhanyzós fürdőszoba felszerelhető egy kis terület fürdőszobájában. De készülj fel, hogy ez inkább egy kis zuhanytálcához hasonlít. Hová menjen? A teljes fürdőszoba zuhanyzóval több helyet foglal el, mint egy kád. Végül is a csomag magában foglalja a helyet elfoglaló elektromos berendezéseket is, amelyek miatt Ön úgy döntött, hogy ezt a vásárlást elvégzi.

   Zuhanyzó káddal - funkcionálisan

   Vásárolhat egy zuhanyzót egy olcsó fürdőszobával. Ebben az esetben legalább egy funkcióval rendelkeznek. Például a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás egy mély zuhanytálca egy masszázszuhannyal. Abszolút fényűző és ennek megfelelően drágább lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyekben például olyan funkciók, mint például a "Charcot-zuhany" vagy a kontrasztos zuhany. Ha vannak olyanok, ahol élvezheti az aromaterápiás foglalkozást vagy a mai népszerű gőzfürdőt. Sőt, néhány zuhanyzóval ellátott fürdőszobával kiegészített automatikus tisztítás és fertőtlenítés is van.

   Mit kell keresnem a zuhanyzóval kombinált fürdő választása során?

   Először is az alakján. Ma van szögletes, kerek, négyszögletes formájú és az úgynevezett negyedkör. A kisméretű kombinációs rendszerek egy sitz fürdőt biztosítanak, és még a Hruscsov lakásának fürdőszobájában is jól illeszkedhetnek. A tágas fürdőszobákhoz választhat a sarok, vagy kerek vagy téglalap alakú opció, attól függően, hogy hova kívánja telepíteni. Vezetés a boltba kiválasztása érdekében egy ilyen rendszer, hozza egy tervet a fürdőszoba megjelölésével a víz és a szennyvízcsatornák. Ez segít a jobb navigálásban a választásban. De vegye figyelembe, hogy a kombinált rendszerek ritkán kevesebbek, mint 150-nél 90-nél.

   Zuhany lehetőségek a fürdőszobával

   A legkeresettebb opciók listája lehet:

   • hidromasszázs (amikor a fúvókák a fürdők falába vannak beépítve);
   • aero masszázs (masszázs légfúvókákkal);
   • gőzfejlesztő (a török ​​fürdő hatásának megteremtése érdekében);
   • aromaterápiás;
   • LED háttérvilágítás;
   • FM rádió;
   • A lélek változatossága, beleértve a trópusi esőt is (amikor a széles öntözésből származó víz keveredik a levegővel, a cseppecskék hatása).

   Ne forduljon költségkímélő igazi SPA szalonnak otthon! Sokszor fizet a maga jó hangulatával és jó egészségével!