Legfontosabb > Tervezés

Corner Fürdőszoba mosogatók

A sarokmosók lehetővé teszik a fürdőszoba területének hatékonyabb használatát, ami különösen fontos a kis lakások számára. De a tágas szobákban az ilyen modellek nagyon megfelelőek, mert a kényelem és a funkcionalitás mellett érdekes kialakításúak és harmonikusan kiegészítik a belső teret. A sarokszivattyúk iránti óriási keresletnek köszönhetően az ilyen termékek kínálata folyamatosan növekszik, és egyre nehezebb a választás.

Corner Fürdőszoba mosogatók

Fontolja meg, hogy milyen kritériumokra kell összpontosítania, nehogy tévedjen, ha egy fürdőszobai sarokmosót vásárol.

A sarokmosók típusai

A sarokhéjak modelljei nagyon változatosak: méretük és gyártási anyaguk különbözik, aszimmetrikusak vagy helyes alakúak, különböző stílusokból készülhetnek. De ugyanakkor mindegyik három típusra oszlik, attól függően, hogy a tervezés - a süllyesztett, a medál és a mosdó-tulipán.

Beágyazott modellek

Sarokmosó

Ez a lehetőség a legdimenziósabb, mivel magában foglalja egy éjjeliszekrény jelenlétét a mosogató alatt. Ugyanakkor a legmegfelelőbbnek is nevezhető: a szekrény elrejti a csöveket és a csapot, a belső tér lehetővé teszi a fürdőszoba kiegészítők kényelmét. A legkompaktabb modellek mérete 35x35 cm, nagy - 80 - 110 cm széles. A padlószinttől a mosogató széléig terjedő magasság 75 és 90 cm közötti.

Sarokszekrény mosdóval

Sarok mosogató beágyazva a fürdőszobába

A forma helyes alakú lehet, vagy aszimmetrikus lehet, vagyis egyik oldalán meghosszabbítható. A héj és a kiegészítő felület helyétől függően az ilyen készleteket jobbkezes és balkezes részekre osztják. Egyfajta beágyazott modellek a pultra beágyazott mosogató. Itt is van saját verziója: vannak felfüggesztett munkalapok, lábakon, ugyanazon talapzaton vagy dekoratív támaszokon.

Sarokpult és mosdó

Felfüggesztett modellek

A függő mosdók nagyon kényelmesek a működésben: nagyon kevés helyet foglalnak el, és mosogatógép vagy mosodai kosár segítségével szabad helyet foglalhatnak a mosdó alatt. Vannak különleges modellek is, lapos fenékkel és különleges alakú szifonnal, amelyek ideális esetben a mosógép felületéhez kapcsolódnak, és lehetővé teszik, hogy a falhoz közel helyezkedjenek el.

Fürdőszoba sarok mosogató

Kompaktságának és kis súlyának köszönhetően a felfüggesztett héj telepítése minimális időt vesz igénybe, és a telepítés olyan egyszerű, hogy mindenki képes kezelni. Az ilyen modellek egyetlen hátránya, hogy minden kommunikáció látható. Azonban a gyártók és itt találtak kiváló megoldást: a csatlakozócsövek és a készletben lévő szifonok különleges kialakításúak és dekoratív megjelenésűek.

Corner kis fehér mosogató

Mosogató felfüggesztett Ravak

Tulipán kagyló

Ezek a kagylók támasztékot képeznek egy széles láb vagy talapzat formájában, amelynek magassága 70-80 cm, ahol a szifon és a csövek el vannak rejtve. Ez a design meglehetősen vonzónak tűnik, különösen az elegáns alakformák támaszaihoz, és a rögzítés módja nagyon megbízható. Ez a lehetőség tökéletes a természetes márványból vagy más kőből készült mosogatókhoz, amelyeket nagy súly jellemez.

Ennek a kialakításnak az egyik hátránya, hogy - a talapzat megakadályozza a helyiség teljes kihasználását a mosogató alá. És ha egy kis mosodai kosár vagy szemetes a láb mögött még mindig illik, akkor nem helyezhetsz be mosógépet.

Gyártási anyagok

A vízvezeték kiválasztása során nem csak a megjelenésre és a funkcionalitásra kell összpontosítania, bár ezek nagyon fontos kritériumok. Arra is gondolnia kell, hogy mennyire egyszerű a gondoskodni a modellről, függetlenül attól, hogy tartós-e, akár sérülések esetén is helyreállítható. Mindez közvetlenül függ a gyártás anyagától, amelynek jellemzőit a vásárlás során figyelembe kell venni.

A természetes kőből

gyártók

A belföldi piacon a sarokhéjakat az orosz gyártmányú és külföldi legszélesebb körben képviselik. A választás során olyan figyelemre méltó vállalatokra kell összpontosítani, amelyek termékeit már régóta tesztelték, és csak pozitív visszajelzéssel rendelkeznek. Általában ezek a gyártók különböző árkategóriákban gyártják a vízvezetékeket, így mindig megtalálhatja a legjobb megoldást, még egy kis költségvetéssel is.

Az orosz vállalatok közül a legnépszerűbb márkák az 1MarKa, az Astra-form, a SANTEK, az Akvaton és a Keramin. A legtöbb modell különböző formatervezésű kerámia mosogató, de más anyagokból készült termékek kiválasztása is nagyon széles.

Sarokmosó "Keramin"

A külföldi vízvezetékeket a következő márkák képviselik:

 • Olaszország - CEZARES, Devon Devon, GLOBO;
 • Németország - KERAMAG, KEUCO, KOHLER, Villeroy Boch;

Corner Sink Villeroy Boch

Ravak Boldog mosdó sarok balra

Jacob Delafon sarokmosó

Corner Shell Cersanit

Telepítési módok sarkos mosogató

Nincs különösebb különbség a sarok- és a hagyományos mosogatók beépítéséhez, és a telepítés módja a kiválasztott modell tervezésétől függ. A záróelemek egyszerű és dekoratív rögzítésre is használhatók, de a legnépszerűbb lehetőség a tüskék, horgonyok és csapok használata. Tekintse meg egy lógó modell és egy mosdókagyló felszerelését egy talapzattal.

Lógó mosogató szerelése a falra

A mosogató szerelési sémája. A sarokmosó rögzítése hasonló.

Először helyesen kell előkészíteni egy helyet a mosogató alá. Még a legkompaktabb és legkönnyebb modellek is megbízható alapot igényelnek a kötőelemekhez, különben a mosogató egy nap alatt a padlóra esik. Ezért gondosan meg kell vizsgálnia a falak felületét a sarokban, győződjön meg arról, hogy a csempe jól illeszkedik, nincsenek hiányok és repedések. Ajánlatos az egész területet egy fából készült kalapáccsal kopogtatni - a hangnak ugyanazt a csengetésnek kell lennie mindenütt. Ha egyes területeken a hang süket, akkor azt jelenti, hogy vannak üregek a csempe alatt, és lehetetlen lemenni egy mosdót.

Ezután el kell készíteni mindent, amire a telepítéshez szükség lehet:

 • fúrni egy sor fúrókkal;
 • ütni;
 • állítható csavarkulcs;
 • szintjelző és mérőszalag;
 • FUM szalag;
 • keverő és rugalmas tömlők;
 • stop szelepek;
 • kötőelemek.

A munka megkezdése előtt ne felejtse el kikapcsolni a vizet.

1. lépés: Határozza meg a héj helyét. Helyezze be egy sarokba, és emelje fel olyan magasságra, amelynél a legmegfelelőbb a mosogató használata. A terméket a falhoz közel tartva, markolattal vagy ceruza segítségével a mosogató szerelési nyílásain keresztül jelölik a jeleket.

Jelölés a falon

2. lépés: A mosogató félretolva, folytassa a lyukakat. A csempékhez használjon fúrógépet gyümölcsös forrasztással és mindig élesen élesen, hogy megakadályozza a repedések kialakulását. A lyukak átmérőjének meg kell felelnie a rögzítők méretének, és a mélység 10-15 mm-rel nagyobb, mint a hardver hossza.

Dugó és fúró

3. lépés: A lyukakat porral, beillesztett tüskékkel megtisztítják, végigütik őket, majd a csapokat egy kulccsal csavarták.

Dowels kalapált

4. lépés. Próbálja ki a csapokon lévő mosogatót, ellenőrizze az oldalak egymáshoz való közelségének sűrűségét a felületre, és maga a tálca helyét a szinten.

Shell pozíció ellenőrzési szintje

5. lépés: Vegye le a mosdót, és rögzítse a keverőt. Ehhez a keverõtestet a tetején levõ lyukba helyezzük, alulról egy tömítést helyezünk, majd egy anyát, és csavartuk. Ezután csatlakoztassa a rugalmas tömlőket, rögzítse az anyákat, és rögzítse a mosdót a falra. A tömítéseket a csavarokra helyezzük, és a csavaranyákat meghúzzuk, de nem túl keményen, hogy ne károsítsuk a burkolat testét.

Az anya, amely a mosdót tartja

6. lépés: A FUM szalagot az elzárószelepek menetére feltekercseljük és a vízkivezetésekbe csavarozzuk úgy, hogy a kimeneti nyílásaik felfelé irányuljanak. A csavarozás az óramutató járásával megegyező irányban történik, az összehangolás után zárt helyzetben marad. Csatlakoztassa a keverőhöz csatlakoztatott rugalmas tömlők szabad végeit.

Meleg és hideg víz csapok

Csatlakoztassa a rugalmas bélést

7. lépés Telepítse a szifont. A mosogató ürítő nyílásába egy rácsot helyeznek be, melyet külső anyával csavaroznak, majd egy tömítést helyeznek a szifon fúvókájára, és gondosan csatlakoztatják a mosogatóhoz, majd a leeresztő cső kimenetéhez.

Szereljen fel gumitömítést

Szifon telepítési folyamat

Ezután csak ellenőrizni kell a keverő működtetését, győződjön meg róla, hogy nincsenek szivárgások és tömítéseket tömítenek a mosogató falai és oldala között.

Mosogató szerelése talapzattal

Shell és talapzat

A héj-tulipán ugyanúgy van rögzítve a falhoz, mint a lógó, de ez is egy talapzaton fekszik. Ez bizonyos telepítési különbségeket okoz.

1. lépés: Készíts előzetesen az összes furatát a kommunikációhoz, csavarja be az elzárószelepeket.

A felső sapka vagy a keverő felszerelése

Vízelvezető szerelése

2. lépés: A sarokban helyezze el a talapzatot, helyezzen rá egy héjat és tegye a falhoz közel. A mosogató oldalán feküdt a szint és állítsa be a vízszinteset. A szerelő lyukakon keresztül jelölje ki a ceruza pontot.

Szerelés és jelölés. A sarokmosó felszerelése hasonló.

3. lépés Helyezze el a mosogatót félre és fúrja a falakon lévő lyukakat a dugó átmérőjében és hosszában.

A dübeleket a lyukakba vezetik, és a csapokat a kulcs segítségével csavarják be.

4. lépés: Vegye le a héjat, tegye rá a szegecsekre, majd csavarja be az anyákat a műanyag tömítéseken keresztül. Ellenőrizze a vízszintes tálca szintjét.

5. lépés: Illessze be egy hullámos tömlő szegmensét a falon lévő lefolyónyílásba, majd egy fémelvezető csövet. Ezután csavarja be maga a szifon, győződjön meg róla, hogy a belső és külső burkolatokat minden csatlakozáson használja.

Lépés 6. Csatlakoztassa a rugalmas tömlőket a keverőbe, és helyezze be a mosogató nyílásába. Csatlakoztassa a szelepeket, a csöveket a kimenetekhez, hideg és meleg vízhez.

7. lépés. Óvatosan emelje fel a tálat és csúsztassa el a talapzat alá. Állítsa be az építést, ellenőrizze újra a vízszintes szintet, húzza meg a csavarokat a héj test alatt.

A mosogató szintje

Miután ellenőrizte a keverő működtetését, tömítőanyagot kell alkalmazni a falak mentén lévő ízületekhez. Hasonlóképpen, a mosogatószerkezet egy szekrénnyel történő felszerelése is elvégezhető, ezért külön nem kell figyelembe venni.

Corner mosogatók

Ön választása

 • Szélesség 40-59 cm | nbsp
 • Szélesség 60-69 cm | nbsp
 • A mosógép fölött | nbsp
 • Shell mosogató | nbsp
 • Szögletes mosdók | nbsp
 • Alsó szelepek | nbsp
 • Talapzattal (tulipán) | nbsp
 • Félpótkával | nbsp
 • Kompakt mosogatók | nbsp
 • Négyszögletű | nbsp
 • Lógó mosogatók | nbsp
 • Félkör alakú | nbsp
 • tartozékok
 • Santeri Gyűjtemény Radian (1)
 • Gyártó Santeri
 • Gyártó Santeri
 • Santek Iris Collection (1)
 • Gyártó Santek
 • Gyártó Santek
 • IFO Frisk Sink Collection (7)
 • Gyártó IFO
 • Gyártó IFO
 • Jika Olymp Sink Collection (8)
 • Gyártó Jika
 • Gyártó Jika
 • Collection Ideal Standard Eurovit (1)
 • Gyártó Ideal Standard
 • Gyártó Ideal Standard
 • Vitra Arkitekt Collection (10)
 • Gyártó VItra
 • Gyártó VItra
 • Jika Olymp Sink Collection (8)
 • Gyártó Jika
 • Gyártó Jika
 • VitrA S50 gyűjtőtálca (8)
 • Gyártó VItra
 • Gyártó VItra
 • Collection Ideal Standard csatlakozó mosogatók (11)
 • Gyártó Ideal Standard
 • Gyártó Ideal Standard
 • IDO Seven D Sink Collection (14)
 • IDO Gyártó
 • IDO Gyártó
 • Ravak Collection 10 ° (23)
 • Gyártó Ravak
 • Gyártó Ravak
 • Ravak Collection 10 ° (23)
 • Gyártó Ravak
 • Gyártó Ravak

Corner mosogatók

Hatékonyan helyet takaríthat meg egy kis fürdőszobában egy szögletes mosdó beépítésével, amely modern szaniteráruk, 35x25 cm-es, 35x35 cm-es vagy 40x40 cm-es, 55x35 cm-es (standard) szaniteráruk. A tálca eredeti elhelyezése - csak a szoba sarkát (nem funkcionális zónát) veszi igénybe - gyakran a tervezők és a nagyméretű fürdőszobák tervezésénél használják. És mivel a piacon sok nagy méretű termék - 70 cm átmérőig - megtalálható. Mindegyik a tál alakja és mélysége, a mosogató kialakítása között különbözik, de a mosdó kiválasztásakor a színe és a megjelenése nem olyan fontos, mint a gyártás típusa és anyaga.

Milyen fürdőszobai mosogatószerek kínálnak a gyártók?

Egy elegáns sarok mini mosdó is készíthető:
• Nyitott fenékkel.
Ezek a termékek ideálisak minimalista stílusokhoz és tágas szobákhoz, ahol egy további tok vagy szekrény is elhelyezhető. A mosogatónál a szifon és a vízelvezető rész "varrott" fémborítással: sárgaréz, rozsdamentes acél és más anyagok. A modellek nem jelentik a hüvelyk beállítását.
• Klasszikus süllyesztett mosogató a fürdőszobában "tulipán".
A termék a lábra van szerelve, amely belsejében rejtett szifon és vízvezetékek vannak. A vízvezeték megjelenése egy tulipánhoz hasonlít. Ez egy univerzális modell. Bármelyik stílust be lehet illeszteni, kombinált fürdőszobába vagy WC-be helyezve. A lábak alakja, színe és mérete teljesen lehet.
• Univerzális sarokmosó a WC-ben, beépítve a szekrénybe.
A legkényelmesebb megoldás kis helyiségek vízvezeték-szerelésére. Egy ugyanabban a szögletes lábbal vagy padlóburkolattal ellátott tálca lehetővé teszi, hogy a lehető leghatékonyabban használja a szobát a lehető leghatékonyabban.

Mindegyik típusú vízvezeték bármilyen stílusban készíthető, és a legösszetettebb kialakítással rendelkezik. Azok a mosdókagylók, amelyeknek a tálak virág vagy geometriai alakúak (szigorú vonalakkal, téglalap alakúak, négyzet alakúak, oválisak) népszerűek. A kis helyiségekben a vízvezetékgyártók kínálnak sarokfogókat egy kis, de mély tálba, amelynek szélei asztal formájában készülnek - szappantartó edényt, kefét, fogkrémet, szivacsot illeszt.

Corner mosogatók

 • Termék kód: 17842
 • Cikk: E4701L-00
 • Gyártó: JACOB DELAFON
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 50x10x22
 • Termék kód: 42998
 • Cikkszám: 1A70033RMB01L
 • Gyártó: AQUATON
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxHxD): 102x20x77
 • Tétel kód: 43000
 • Cikkszám: 1A70043RMB01R
 • Gyártó: AQUATON
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxHxD): 102x20x77
 • Termék kód: 7452
 • Cikk: 752440000
 • Gyártó: DURAVIT
 • Méretek (WxHxD): 43x17,5x38
 • Termék kód: 42733
 • Cikk: 1A700131SR010
 • Gyártó: AQUATON
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxHxD): 62x20x62
 • Termék kód: 10692
 • Cikk: U-UM-E35 / 1-L / 420245
 • Gyártó: CERSANIT
 • Anyag: fajansz
 • Méretek (WxHxD): 35x17x30,5
 • Termék kód: 54034
 • Cikk: 00155696
 • Gyártó: AQUANET
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxD): 90x54
 • Termék kód: 17809
 • Cikk: E4786-00
 • Gyártó: JACOB DELAFON
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 40x8x30
 • Termék kód: 43042
 • Cikkszám: 1A701531MB01L
 • Gyártó: AQUATON
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxHxD): 102x20x77
 • Termék kód: 10636
 • Cikk: 030830
 • Gyártó: SANTERI
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 33,2x15,8x33,2
 • Termék kód: 74693
 • Cikk: RP3110-65110
 • Gyártó: IFO
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 65x18x46
 • Termék kód: 54041
 • Cikk: 00158988
 • Gyártó: AQUANET
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxD): 90x54
 • Termék kód: 17791
 • Cikk: E4500-00
 • Gyártó: JACOB DELAFON
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 60x7x46
 • Termék kód: 17858
 • Cikk: E4733-00
 • Gyártó: JACOB DELAFON
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 34x11x34
 • Termék kód: 151155
 • Cikkszám: 327622000
 • Gyártó: ROCA
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 43x13x35
 • Termék kód: 77933
 • Cikk: K070401
 • Gyártó: IDEAL STANDARD
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 60x15,5x35

Corner mosogatók

A különböző modellek sokasága miatt az elmúlt években a sarokmosó egyik legkeresettebb egészségügyi termékévé vált. A gyártók tervei szerint a legfontosabb feladat a gyakran mentetlen sarokövezet ésszerű elosztása. Ezért ennek az ötletnek a megvalósítása érdekében különböző modelleket mutatnak be a piacon, osztva a tál alakjával és annak felépítésével.

A praktikum esztétikája

A szöghelyzetű mosogató megválasztásakor nem csak annak megjelenését és méreteit kell figyelembe venni, hanem egy adott helyiségbe való beépítés lehetőségét is. A méret és a beépítési módtól függően egy ilyen mosdó lehet a legjobb módja a kis fürdőszobának vagy egy tágas mellékhelyiség eredeti díszítésének gazdaságos elosztására. Így a szerényebb szobákhoz és fürdőszobákhoz tökéletes a beépített sarokmosó vagy egy kis mosdó, melynek képessége, hogy a bútorok vagy asztallapok részévé váljon, lehetővé teszi, hogy hatékonyan használja a felszabadult területet, és megbízhatóan elrejtse a kommunikációt a kíváncsiskodó szemekből.

A nem szabványos aszimmetrikus modellek a legkedvezőbbek a nagyméretű fürdőszobákban, ahol mind önálló mosdóként, mind népszerű ikerágyaként szolgálhatnak. A masszív felfüggesztett és fejtermékek is szervesen illeszkednek a fürdőkádakba.

Sarok mosogató - a helyes vásárlás finomságait

A franciaországi, spanyol és olasz márkákat, amelyek divatos, nem szabványos modelleket és egyedülálló formatervezési termékeket gyártanak, a vízvezeték-szerelés területén újítónak számítanak. Termékeik kiváló minőségűek és nemes megjelenésűek, ezért általában prémium árkategóriára utalnak. Az eredeti tálakat a demokratikusabb lengyel, cseh, török ​​és hazai gyártók közül is választhatják. Az ilyen héjak minősége majdnem ugyanaz, mint a drágább elődök, és az ár sokkal alacsonyabb.

Corner Fürdőszoba mosogatók

Egy kis fürdőszoba sarok mosogató a fürdőszoba lehet egy igazi találni. A bútor kényelmetlen helyét elfoglalva a helyiséget szabadon hagyja, és kényelmesebbé teszi a szobát.

Az ilyen típusú mosogatók a katalógus szomszédos részeiben találhatók. Ott érdekelhet egy kecses ovális mosdó vagy egy szokatlan, de vonzó mosogató kerek a fürdőszobában.

Szauna mosogató kiválasztása és vásárlása a fürdőszobában

Annak érdekében, hogy összehasonlítsák és kiválaszthassák a fürdőszobában lévő saroklefolyókat, könnyebb volt - nemcsak a technikai jellemzőket, hanem a katalógus oldalain található minden termék nagyformátumú fotóit is elhelyeztük. A kép szerint elképzelheti kedvenc mosogatóját a fürdőszobában, és a megadott méretek lehetővé teszik, hogy pontosan felmérje a foglalt helyet. Ennek köszönhetően könnyebben vásárolt egy szögletes mosogatót a fürdőszobában. A fürdőszobában lévő sarok mosogató, melynek fényképét tetszett, országunk bármelyik sarkába szállítható.

Katalógus kabinos mosdókagyló a WC-khez fotókkal és árakkal

Egy kis sarokos mosdó a WC-szobában használható. A sarki mini mosogatók nem terhelik a belső teret, és egyszerre több célt szolgálnak. A WC-vel ellátott sarokba mosogatók gyakran egy kombinált csaptelepet helyeznek el egészségügyi csőcsatlakozással, amely sikeresen elvégzi a bidetcsaptelep funkcióit.

Csak ezen a télen: Csehország teljes értékesítésének nagykereskedelmi áron. Vigyázz a promóciós kódokra, vagy regisztráljon az állandó kedvezményekre!

A költségek akár 10% -át is megtakaríthatja az összes szükséges vízvezeték megvásárlásával egy készletben! Adja meg a részleteket a vezetőknél.

Bútor és lakberendezés

A vízvezetékgyártók és a belsőépítészek folyamatosan új megoldásokat keresnek a fürdőszobai bútorokhoz. Különösen aktívan kidolgozott és megvalósított modellek a kis fürdőszobákban. Ez a cikk a sarokhéjakra fog összpontosítani. Tekintsük a legnépszerűbb típusokat a kiválasztott mosogatók és funkciók, valamint leírja a sorozatot a telepítése sarok modellek mosogatók.

A sarokmosó szerepe a fürdőszobában

Gyakran a kis fürdőszobák sarkai nem használatosak. Ugyanakkor a tér hasznos része üres - a belső tér befejezetlen megjelenése jön létre. A szaniter berendezések tervezői ezt a tényt használják, és kifejlesztették a kompakt sarokkádakat, zuhanyzókat és mosdókat.

A "szögformátum" bevezetését a fogyasztók értékelik. Különösen népszerűek voltak a sarokhéjak. Ha mindig van fürdőkád / zuhanyzó, akkor a mosdó elhelyezése a helyhiány miatt lehet.

Számos tényezõt sorolunk fel a fürdőszobai sarokgarnitúrák használatára vonatkozóan:

 1. A sarokszerkezet jó kiegészítője lehet a minimalista stílusban díszített vagy klasszikus díszítésű fürdőszobának.
 2. Lehetőség van egy mosogató felszedésére, tágas polcokkal vagy padlóval.
 3. Az mosogatók sokféle anyag felhasználásával készülnek - ez lehetővé teszi a legmerészebb tervezési ötletek megvalósítását.
 4. A bútorok racionális elrendezése vizuálisan bővíti a fürdőszobát.
 5. A mosdó mögött elrejtheti a kommunikációs csöveket, a háztartási vegyi anyagokat és a személyi higiéniai termékeket.
 6. A sarokbefúvók széles választéka segít kiválasztani a legjobb megoldást egy kis vagy tágas fürdőszobában.

A fürdőszobában különféle saroklefolyók találhatók

Különböző típusú mosogatók tervezési jellemzői

A tervek sokfélesége néha zavart okoz a fogyasztók körében. Tekintsük a sarokhéjak alapmodelljeit. A szerelési módszer szerint háromféle mosdófajta található:

 1. A felfüggesztett modelleket (konzol) rögzítik a falra, vagy felfelé szerelik fel. Ez a kialakítás nagyon kis fürdőszobákban használható, mivel a mosogató alatt mosodai kosár, urn vagy mosógép is elhelyezhető. Elég boldog döntés - lógó mosogató a fürdő felett. A felfüggesztett modellek megkönnyítik a kompozíciót, de jelentős hátrányuk van - a kommunikáció nyújtásának megjelenése. A csövek krómozott rézből vagy polírozott rozsdamentes acélból készült díszítő szifon mögött lehet elrejteni.
 2. Mosogató "tulipán" - a mosdó legközismertebb változata. A kialakítás 70 cm vagy 80 cm magas támogatási fajansz lábat tartalmaz, a víz / csatorna csövek a láb mögött elrejthetők. A tulipán készült modellek általában tömör, diszkrét stílusban készülnek, és jól mutatják a fürdőszoba különböző belső terét. Mínusz mosdók a lábnál - a helytelen teret a mosogató alatt.
 3. A süllyesztett mosogatók a leginkább praktikusak. A tágas bútorok és a vízvezeték kombinációja lehetővé teszi a leghatékonyabb helyhasználatot. Mosogatók beépíthetők a szekrénybe, a pultra, a falburkolathoz vagy a komódhoz. Összehasonlítva a konzol verzióval vagy a "tulipán" süllyesztett mosdókkal, még egy kis helyet foglal el. Azonban egy ilyen modell telepítésével ki lehet tölteni a helyiséget és elhagyni a terjedelmes polcokat / szekrényeket.

Rengeteg héjas formák és méretek

A leggyakrabban kör alakú szegmensek vagy háromszög alakú modellek szögletes héjait használják. Érdekes lehetőség - aszimmetrikus mosogatók, amelyek balkezesek és jobbkezesek. Az ilyen szerkezetek jellemzői lehetővé teszik a fürdőszoba konfigurációjának legjobb választását.

Ami a méretet illeti, a gyártók széles választékot kínálnak. A mosdókagylók mind szabványos, mind nem szabványos méretben kaphatók. Általában szerelt mosdók vagy "tulipán" modellek szabványok szerint készülnek. A beépített szaniterek fő része nem szabványosított - a sarokmosó oldalai 5 cm-es lépcsőkben változnak, a mosogató alatt lévő szekrény lehet szabványos magasság, de a mosogató méreteit a vásárló kérésére választják ki.

Különböző anyagok mosogatói: előnyei és hátrányai

A legáltalánosabb anyag a mosogatók - kerámiák gyártásához. Kerámia mosdókagylók fajansz és porcelán.

A porcelán vízálló. Az ezen anyagból készült termékek esztétikailag vonzóak és tartósak. A vevők vonzódnak a rengeteg formákhoz és színválasztékhoz. A fajansz elnyeli a vizet, mivel az anyag meglehetősen porózus. A mosogatószer felületének előállítása során vízálló mázzal ellátott, védő funkciókat végezzen.

Fontos! 6-7 év múlva a zománc bevonat elkezd lebomlani, és ha gondtalanul alkalmazzák, akkor a mosogatón apró karcolások és repedések jelennek meg

A kőkemencét azok örömmel fogadják, akik inkább eredeti és exkluzív dolgokat szeretnek. A kőből készült fürdőszobához tartozó sarokmosó központi elemévé válik, és egy kis és egy nagy fürdőszobát is díszít. A modell hátrányai a természetes anyagokból magas költségek és a telepítés bonyolultsága miatt (a kőzetek nagyon nehézek).

Üveg mosogató létrehozza az illúziót a mosás, így vizuálisan növeli a fürdőszoba mennyiségét. A háttérvilágítású átlátszó modellek különösen látványosak.

Az üvegedények szerkezete sima, barázdált, matt vagy teljesen átlátszó. Egyes termékek megkönnyebbüléssel vagy színmintával díszítettek.

Fontos! Üveg mosogatók nem igényelnek különös gondosságot. Az idő múlásával azonban a kemény vízből a mosogató felszínén vízkő alakzatok jelennek meg. Matt felületen az ilyen hibák kevésbé észrevehetők.

Fürdőszobai mosdók különböző fémekből készülhetnek: sárgaréz, rozsdamentes acél, bronz, nikkel vagy réz. A fémlemezek ökológiai szempontból buja belső térben, megfelelő kiegészítőkkel vannak ellátva. A fém teljesítményjellemzői az ilyen mosogatók hosszú élettartamát okozzák. Azonban a fém mosdók nem hiányosak. Ez a víz zajának fokozott szintje és a kalcium sók megjelenése a felszínen.

Polimer anyagú sarokbevonatok. Mesterséges kő és akril - méltó alternatívája a porcelánnak és a cserépnek. Ezek a modellek számos előnnyel rendelkeznek:

 • hosszú üzemidő;
 • a gyártási technológiák lehetővé teszik a mosogatók bármilyen színséma és forma kialakítását;
 • a mosdó ellenáll a mechanikai sérülésnek.

A fürdőszobai polimér saroklefolyók 10.000 r / m² áron megvásárolhatók. (az ár függ az anyag összetételétől, a mosás vastagságától és a konfiguráció összetettségétől).

Szokatlan lehetőség a fürdőszobában vízadagoló és fa. Valószínűleg egy ilyen mosogatónak meg kell tennie a megrendelés alatt. A fából készült mosogatók ökológiai szempontból "illeszkednek" a fürdőszobában, ország, eco, orosz, keleti vagy skandináv stílusban. Nedvesség hatására a fa megváltoztatható, így a fürdőszobai fából készült bútorok szükségszerűen speciális impregnálással kezelendők.

Fontos! A fából készült mosogató kizárólag kiváló szellőztetés mellett használható, különben a termék nagyon gyorsan felhasználhatatlanná válik.

Corner Shell tippek

 1. Jobb, ha olyan modellt vásárolsz, amelyben túlfolyó lyuk van. Ha nem áll rendelkezésre, a mosdó használata kellemetlen.
 2. Kívánatos, hogy az alsó szelepet egy mosogatóval ellátott készletben értékesítsük. Nehéz választani a megfelelő szelepméretet - egy külön megvásárlás gyakran nem alkalmas egy adott leeresztő modellre.
 3. A mosogatónak meg kell egyeznie a fürdőszobában lévő vízvezeték többi részével.
 4. A vásárlás előtt meg kell mérni a fürdőszoba méreteit és meg kell határozni a mosogató méretét.
 5. A mosogató megvásárlásakor meg kell vizsgálni annak teljes készletét, és tisztázni kell további elemek vásárlásának szükségességét, például egy szifont.
 6. Javasoljuk előre tudni, hogy mely tisztítószerek alkalmasak erre a mosási modellre - rendszeres vagy különleges.
 7. A boltba meg kell tudnia válaszolni a következő kérdéseket:
  • Milyen típusú héjra van szükség?
  • Hol van a csaptelep - a falon vagy a mosogatón?
  • Hogyan használható a mosogató alatt lévő tér?
  • Fontos, hogy elrejtse a kommunikációt a mosogató alatt?

Mosogató szerelése talapzattal: lépésről lépésre

A sarokmosó beépítése nem különbözik a hagyományos mosogató beépítésétől. A minőségi telepítés fontos feltétele a fal szilárdsága. Ha az alap nem elég megbízható, akkor a telepítést egy speciális tartó kereten hajtja végre.

Vegye fontolóra lépésről lépésre, hogyan kell a mosdót a fürdőszobába telepíteni egy talapzattal:

 1. Az alap készítése. A padlónak egyenletesnek kell lennie, ha szükséges, a felületet egy habarccsal kell szintetizálnia.
 2. Jelölést. A mosogató pontos felszereléséhez jelölje meg a rögzítés pontját egy ceruzával - rajzolj egy vonalat a felső él szintje mentén. A vonal homályossága ellenőrizze a vízszintet. Helyezze a tálat az állványra és kövesse a falat - a jelölő vonalat és a mosogató szélét össze kell keverni. A mosogató ceruza hátsó falán lévő lyukakon rögzítik a rögzítési pontokat.
 3. Lyukak készítése. Fúrjon vagy lyukasztja, hogy kisebb átmérőjű lyukakat készítsen, mint a tüskék mérete.
 4. A lyukakat fel kell tölteni ragasztóval, és dugja be a tüskéket.
 5. Csavarja be az önbefogó csavarokat a lyukakba, és tegyen rá egy héjat.
 6. Állítsa a mosdót egy talapzaton. Fontos ellenőrizni, hogy a lefolyó lyuk a szerkezet közepén helyezkedik-e el.
 7. Helyezze az alátéteket a csavarokra és rögzítse a készüléket a falra. Nem szükséges az anyákat meghúzni, hogy a burkolat ne törjön ki. A tál nem taszítson.
 8. Fedőanyák dekoratív dugóval.
 9. Szifon telepítés. Csatlakoztassa a kifolyót a mosogatóhoz, szereljen fel egy rácsot egy csavarral és egy tömítéssel a leeresztő nyílásba. Húzza meg a csavart, csatlakoztassa a kifolyót a szifonhoz, és rögzítse a leeresztő csövet a csatorna aljzatába.
 10. Telepítse a keverőt.

Javaslatok egy sarokmosó mosogatóval történő felszerelésére

 1. A sarokszekrények beszerelésekor helyesen kell kiszámítani az ajtók könnyű nyitásához elegendő helyet.
 2. A mosdó beépítésének a fürdőszobába történő beszerelésének egész folyamata a következő lépésekre osztható:
  • az első lépés az állvány összeszerelése és felszerelése;
  • a lábak szabályozottak és a mosást megpróbálták;
  • a jelölés a mosogató rögzítő pontjai alatt történik a szekrényben;
  • lyukak vannak a falban;
  • a járókerék rögzítve van, és a tálca rögzítve van;
  • az utolsó lépés a keverő és a szifon felszerelése.

Tanács. Annak érdekében, hogy a mosogatógép oldalát jól mosogassa a szekrényhez, szilikon tömítőanyagot kell használni. A tömítőanyag felhordása után nyomja le a héjat a végeire, és hagyja teljesen megszáradni 2-3 órán keresztül. Ez lehetővé teszi, hogy biztonságosan rögzítse a mosogatót, hogy megvédje az alváz a víz behatolását.

Tipikus hibák a mosogatók telepítésekor

A telepítés során előforduló hibák hátrányosan befolyásolhatják a mosogató teljesítményének tulajdonságait. A leggyakoribb hibák a következők:

 1. A mosogató és a fal közötti rés. A víz folyamatosan áramlik, és egy idő után a megnövekedett páratartalom okozhat penészt a falon.
 2. Az egyik oldalra billentő berendezés. Ez általában akkor következik be, amikor a kötőelemek helytelen helyen vannak. Kisebb eltérés állítható be, nagy meredekséggel kell felszerelni a kötőelemeket, és újra kell helyezni a mosogatót.
 3. A héj instabilitását alul feszített öncsapos csavarok vagy nem megfelelő szintű padló okozza.
 4. A víz / szennyvíz szivárgása a csatlakozások rossz feszességét jelzi. A csatorna csomópontjait szilikonnal kell kezelni.

Sarki mosdó a fürdőszobához: fényképes ötletek a fürdőszobákhoz

A hófehér mosdóval ellátott sarokállvány vizuálisan bővíti a fürdőszobát. A létrehozott hatást két falra erősített tükrök egészítik ki.

A Mini-mosogató a legjobb lehetőség a racionálisok kedvelőinek és az egyes szabad sarkok gyakorlati használatához.

Elegáns kerek mosdó kiegészíti a fürdőszobai belső tér, romantikus stílusban.

Szögletes tárgyak kompakt elrendezése egy kis fürdő belsejében.

Szokatlan megoldás - dupla sarkos mosogató. Ez a készlet lehetővé teszi higiéniai eljárások elvégzését két ember számára egyidejűleg. A bemutatott lehetőség nélkülözhetetlen egy nagy család számára.

Corner mosogató

Az Santeh-era.ru internetes szaniterek elegáns és praktikus sarokcsapokat vásárolnak vonzó áron. Az ilyen mosdókagylók a fürdőszoba egyik fő elemének számítanak. A külföldi és belföldi vízvezeték-gyártók termékcsaládjában mindig van egy sarokmosó, amely viszonylag kis helyet foglal el, így megtakarítható a hely, és jól néz ki a teljes fürdőszoba belsejében.

Sarokedények választéka

A modell külső alakja általában háromszöghez hasonlít, míg a belső lehet négyszögletes, ovális, trapéz alakú. Sima formák rajongói értékelni fogják az AXA (Olaszország), a JIKA (Cseh Köztársaság) és a JACOB (Franciaország) sarokmosóit. A sarok mosdókagyló felfüggeszthető vagy beépíthető a szekrénybe.

A felfüggesztett mosogatók telepítésének folyamata során speciális mintákat használnak. A talapzat valami teljességet kölcsönöz a kompozíciónak, és elrejti a vízelvezető rendszer elemeit, és az egyszerűség és a könnyedség légkörét hozza a fürdőszobába. Érdemes megjegyezni, hogy a fém "térde", amely közvetlenül a mosdóból indul, minimális helyet foglal el, de jelentősen megnehezíti a szög használata a mosogató alá.

Sarokmodellek készülhetnek ilyen anyagokból:

 • nagy szilárdságú műanyag;
 • kerámia;
 • mesterséges vagy természetes kőből.

Rendszerint az összes behozott kagylónak hosszú garanciális ideje van (legfeljebb 7 év), míg a hazai termelés modellje legfeljebb 5 évig garantált.

A sarokmosó egy nagyszerű lehetőség arra, hogy valósággá tegye az elegáns és kényelmes fürdő álmait. Ezek a mosogatók megfelelőek lesznek a kis fürdőszobákban, ahol fontos, hogy minden tér centrumát ésszerűen használják.

Megvásárolhat egy szögletes mosogatót, és megadhatja a házhoz szállításának árát Moszkvában is: +7 (495) 663-53-39.

Sarok mosogató Moszkvában

 • Prémium (9)
 • Gazdaság (5)
 • hi-tech (14)
 • Kortárs stílus (14)
 • Nagy (2)
 • Kis (12)
 • Keskeny (4)

Megjelenítve 1-12 a 14 eredményből

Soul Top 80

Soul Top 80

jellemzői

 • Gyűjtemény: SOUL
 • Méretek (cm): 80x48
 • Nettó súly: 9 kg
 • Szerelés: a konzolra (35-40 cm)
 • Helyszín: Közép
 • Anyag: öntött márvány
 • Csomag: lyuk
 • Extrák. felszerelés: zárójel
 • Szín: több mint 800
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Bow of Soul 48

Bow of Soul 48

jellemzői

 • Gyűjtemény: SOUL
 • Bowl mérete: 48x48x10,5
 • Nettó súly: 6 kg
 • Telepítés: a pulton
 • Helyszín: Corner
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: ürítés, nyílás a keverő alatt
 • Extrák. teljes készlet: keverő, felszívó szifon + autotalk túlfolyó nyílás nélkül
 • Szín: kivéve az onyx utánzását
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Mosogató Caprice 60 sarok

Mosogató Caprice 60 sarok

jellemzői

 • Gyűjtemény: CAPRICE
 • Méret: 60x60x22
 • Nettó súly: 18 kg
 • Telepítés: bútorra / 2 alumínium sarkára
 • Helyszín: Corner
 • Anyag: öntött márvány
 • Komplett készlet: kisülés / túlcsordulás, nyílás a keverő alatt
 • Kiegészítő / berendezés: felszabadító szifon + avtoprobka, keverő, sarkok
 • Szín: kivéve az onyx utánzását
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Sink Caprice NT + 32

Sink Caprice NT + 32

jellemzői

 • Gyűjtemény: CAPRICE
 • Méret: 31,5x31,5x13
 • Nettó súly: 5 kg
 • Telepítés: bútorra / 2 alumínium sarkára
 • Helyszín: Corner
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: ürítés, nyílás a keverő alatt, alumínium sarkok
 • Dop / komplett készlet: felengedni a szifont + autoprokat túlfolyó nyílás nélkül, a keverőt, a sarkokat
 • Szín: kivéve az onyx utánzását
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Sink Chip 60 szögben jobbra / balra

Sink Chip 60 szögben jobbra / balra

jellemzői

 • Gyűjtemény: CHIP
 • Méretek (cm): 62x50x13,5
 • Nettó súly: 15 kg
 • Szerelés: 1 konzolra (35-40 cm) és 1 alumínium sarokba
 • Hely: balra / jobbra
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: kisülés / túlcsordulás, a keverő alatti nyílás, alumínium sarok
 • Extrák. teljes készlet: felszabadító szifon + öntartó, keverő, zárójel
 • Szín: több mint 800
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Caprice Sink 84 sarok

Caprice Sink 84 sarok

jellemzői

 • Gyűjtemény: CAPRICE
 • Méret: 84x84x20
 • Telepítés: bútorra / 2 alumínium sarkára
 • Helyszín: Corner
 • Anyag: öntött márvány
 • Komplett készlet: kisülés / túlcsordulás, nyílás a keverő alatt
 • Kiegészítő / berendezés: felszabadító szifon + avtoprobka, keverő, sarkok
 • Szín: kivéve az onyx utánzását
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Hilton 100 mosdó bal / jobb + törülközőtartó

Hilton 100 mosdó bal / jobb + törülközőtartó

jellemzői

 • Gyűjtemény: HILTON
 • Méretek (cm): 100x75
 • Nettó súly: 21 kg
 • Telepítés: bútorokra / alumínium sarkokra
 • Hely: balra / jobbra
 • Anyag: öntött márvány
 • Komplett készlet: kisülés / túlcsordulás, törülköző tartály, lyuk a keverőhöz
 • Extrák. teljes készlet: felszabadító szifon + autómosó, keverő, alumínium sarkok
 • Szín: kivéve az onyx utánzását
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Ibis 90 mosdó balra / jobbra

Ibis 90 mosdó balra / jobbra

jellemzői

 • Gyűjtemény: IBIS
 • Méret: 90x54x18
 • Nettó súly: 21 kg
 • Telepítés: bútorra / 2 alumínium sarkára
 • Hely: balra / jobbra
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: feltöltés / túlfolyás, alumínium sarkok, nyílás a keverő alatt
 • Dop / komplett készlet: felszabadító szifon + öntartó, keverő
 • Szín: Onyx csak állvánnyal
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Ibis 90 mosdó bal / jobb + törülköző tartó

Ibis 90 mosdó bal / jobb + törülköző tartó

jellemzői

 • Gyűjtemény: IBIS
 • Méret: 90x54x18
 • Nettó súly: 21 kg
 • Telepítés: bútorra / 2 alumínium sarkára
 • Hely: balra / jobbra
 • Anyag: öntött márvány
 • Komplett készlet: kisülés / túlfolyás, alumínium sarkok, nyílás a keverő alatt, törülközőtartó
 • Dop / komplett készlet: felszabadító szifon + öntartó, keverő
 • Szín: Onyx csak állvánnyal
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Suite 90 Trio Sink balra / jobbra

Suite 90 Trio Sink balra / jobbra

jellemzői

 • Gyűjtemény: TRIO-LUX
 • Méretek (cm): 88,5x54x13,5
 • Nettó súly: 18 kg
 • Beszerelés: bútorra / zárójelben (40-50 cm)
 • Hely: balra / jobbra
 • Anyag: öntött márvány
 • Komplett készlet: kisülés / túlcsordulás, nyílás a keverő alatt
 • Extrák. teljes készlet: felszabadító szifon + öntartó, keverő, zárójel
 • Szín: több mint 800
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Sink Arcade 60 sarok

Sink Arcade 60 sarok

jellemzői

 • Gyűjtemény: ARKADA
 • Méret: 60x60x17
 • Nettó súly: 12 kg
 • Szerelés: 2 alumínium sarkok
 • Helyszín: Corner
 • Anyag: öntött márvány
 • Komplett készlet: kisülés / túlcsordulás, nyílás a keverő alatt
 • Kiegészítő komplett készlet: sarkok, felszabadító szifon + autobeach, keverő
 • Szín: több mint 800
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Mosogató Chester 60 Corner

Mosogató Chester 60 Corner

jellemzői

 • Gyűjtemény: CHESTER
 • Méretek (cm): 59,5x59,5x14,5
 • Nettó súly: 10 kg
 • Szerelés: 2 zárójel (40-50 cm)
 • Helyszín: Corner
 • Anyag: öntött márvány
 • Komplett készlet: kisülés / túlcsordulás, nyílás a keverő alatt
 • Extrák. teljes készlet: felszabadító szifon + öntartó, keverő, zárójel
 • Szín: több mint 800
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Sarok mosogató a fürdőszoba belsejében - az egyik legkedveltebb lehetőség a tér vizuális terjeszkedésére. Ezért a vízvezeték szögletes alakja különösen kedvelt, ha kis fürdőszobát készít.

A sarok mosogatója sikeresen bejuthat a fürdőszobába bármilyen méretben. Fel vannak szerelve a pulton és a bútorok, felfüggesztett és padló.

A sarokmosó kiválasztása során figyeljen az anyagára. Most a piacon hatalmas termékválasztékot kínál szaniterekből, akrilból, természetes és műkőből.

A "Color and Style" gyártó cég szanitereket kínál, beleértve a mesterséges márványból készült mosdókat is. Ez a tartós anyag ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek, antibakteriális tulajdonságai vannak, és nagyon egyszerű gondoskodni róla. Ugyanakkor a márványból készült termékek vonzónak, drágának és stílusosnak tűnnek.

Ha kreatív vagy, hogy rendezze a fürdőszobát, javasoljuk, hogy rendeljen színes sarokmosó. Ez a bútor nemcsak gyakorlati felszerelés, hanem a fürdőszoba dekorációja is. Azok számára, akik inkább a standard fehér színt ajánlják, a mosogatót kézzel festett vagy stukkó díszítéssel javasoljuk.

Vásárlás szögletes mosogatók a cég "Color és stílus" Moszkva érdemes több okból.
1. Pénzt takarít meg. Mi közvetlenül a katalógusunk összes egészségügyi felszerelésével foglalkozunk. Ezért rendelhetünk egy sarki mosogatót üzleteinkben, ezért nem kell közvetítőket fizetnie.
2. Széles tartományban. Üzletünkben tucatnyi mosdókagyló modellt találunk szögletes, téglalap alakú, ovális, kerek, négyzet alakú, aszimmetrikus formákban. A menedzser segít kiválasztani Önnek a tökéletes mosogatót, figyelembe véve a szoba minden kívánságát és dimenzióját.
3. Helytakarékosság. Kínálunk a legkeskenyebb sarok mosdókagylókat, amelyekhez a legkisebb helyiségben is van hely. Ebben az esetben a termék funkcionalitása nem szenved.
4. Stílusos megoldás. Most népszerűvé vált a mosdók elhelyezése a fürdőszobában lévő külön éjjeliszekrényeken. A sarokmodellek különösen kompakt és kényelmesek, nem zavarják fel a szobát.
5. Promóciók és kedvezmények. Rendszeresen végezzük a kiállítási minta értékesítéseit kedvező áron. Kövesse a híreket weboldalunkon és a közösségi hálózatokon annak érdekében, hogy időben eljussunk a sarokmosóhoz vonzó költséggel.
6. Eredetiség. Nem büszkélkedhet a fürdőszobában lenyűgöző méretű és hatalmas pezsgőfürdővel? A sarokvízcső kompakt mérete nem észrevehető, ha világos színű. Ne félj a kísérletektől és a merész döntésektől.
7. Kényelmes szolgáltatás. A vízvezeték kiválasztásához többször nem kell szalonokkal menni. Elég, hogy méréseket végezzen a helyiségben, döntsön arról, hogyan kell felszerelni a vízvezetéket és a megfelelő méreteket és ízlések szerint választani a gyártó honlapján. Miután megjegyezte önmagának számos lehetőséget, lehetőség van a weboldalon megadott részletes telefonos konzultációra. Visszahívást is kérhet, és a közeljövőben a kezelő visszahívja Önt, és válaszol a kérdéseire. Mi segítünk gondoskodni a házhoz szállításról egy kényelmes időben az Ön számára és a vízvezeték szerelésére.

Corner fürdőszoba mosogató

Egyes fürdőszobákban kis helyiségek is rendelkezésre állnak, ezért fontos a megfelelő szaniter szerelvények kiválasztása. Ez a megközelítés lehetőséget ad arra, hogy minden szükséges elemet elhelyezzenek. Az egyik összetevő, amely lehetővé teszi ez a sarok mosogató. De nem csak korlátozott térben használják, hanem tervező ötletként is. Melyek a sarokhéjak típusai? Ezt tárgyalja a cikk.

Corner shell árnyalatok

Mielőtt eldönti a szögletes héj telepítését, meg kell határozni az ilyen megoldás racionalitását, és meg kell mérni az előnyöket és hátrányokat. A sarokmosó előnyei közé sorolható:

 • csodálatos a belső tér mellett
 • a kommunikáció kínálatának elrejtésére való képesség;
 • a hely megfelelő használata;
 • lehetőség választani egy űrlapot;
 • széles színválaszték;
 • könnyű telepítés;
 • kompakt méretek;
 • alacsony súly

A sarokelemek sokkal érdekesebbek, mint a hagyományosak. Ha az éjjeliszekrény a mosogatóval van ellátva, lehetővé teszi a mellékelt kommunikáció elrejtését. A szöghely gyakran nem használatos, ezért a mosogató elhelyezése maximalizálja az elrendezést. A felhasználó számos formát és megoldást választhat a sarokmosók számára, amelyeket az alábbiakban ismertetünk. Az űrlapon kívül könnyű választani egy olyan színt, amely megfelel a fürdőszoba általános hangulatának. A sarokmosó felszerelése bizonyos pillanatok alatt a szokásosnál könnyebb. A design méretei kisebbek, mint a klasszikusak, így súlya is kisebb.

Nem minden olyan rózsás a sarokmosóhoz képest. Ennek hátrányai vannak. Ezek a következők:

 • kis méret;
 • fokozott szórás sugár;
 • korlátozott funkcionalitás;
 • a keverő választásának összetettsége.

A sarokmosók általában kicsiek. Ennek következménye a használatának bizonyos kellemetlensége. Ennek eredményeképpen a nagy felületre eső víz kifröccsen. Ha a mosogató túl kicsi, nehéz lesz teljesen mosni. A sarokmosó a megfelelő keverő kiválasztását teszi szükségessé, amelyet fel kell szerelni. A sarokhéjak népszerűsége nem csökken, a hibák ellenére. Ezenkívül ez a megoldás ideális megoldást jelent az egyesített egészségügyi létesítmények számára.

Rendelkezésre álló fajták

A saroklemezek alakja és a falra szerelés módja eltér egymástól. A fő típusok a következők:

 • tulipán;
 • lógó mosdó;
 • beépített

A felsorolt ​​fajok szimmetrikusak, de vannak aszimmetrikus modellek, amelyek lehetnek jobbkezesek vagy balkezesek.

A tulipán

A mosdó neve a félkör alakú, valamint a készletben szállított lábaknak köszönhető. A lábak feladata, hogy lefedje a szifont és a vízellátást. Általában az ilyen termékek magassága 80 cm-es, ami minden felhasználó számára kényelmes. A kiviteli változat a belső tér elképzelésétől függ. Ugyanez a tényező a szín szempontjából meghatározó. Mivel a mosdó alatt állvány található, lehetetlen olyan szekrényeket felszerelni, amelyekben könnyű a tartozékok tárolása.

felfüggesztett

A lógó mosdó kevesebb helyet foglal el, mint egy tulipán. Ennek oka a lábak hiánya, ami vizuálisan növeli a megszokott helyet. A beszereléskor fontos, hogy válasszon egy szifont, amely kicsi és teljesen el van rejtve a mosogató alatt. Felfüggesztett mosdók eladó, ami a mosógép fölé telepíthető. Ebben az esetben a kialakításuk kicsit más, mivel lapos fenekük van.

Beépített

A mosogató ilyen nevet kapott, mivel nem közvetlenül a falhoz van csatlakoztatva. Egy különleges éjjeliszekrényt tart, amely a szoba sarkában található. Ez a lehetőség akkor lenne megfelelő, ha a fürdőszoba kis méretű, de nem túl kicsi, mert a mosdó alá helyezett éjjeliszekrény jelentős helyet foglal el. Egy ilyen mosogatóhoz egy tükör is telepíthető. Ennek a dizájnnak a kényelme nemcsak a fiókok törölközeinek és egyéb elemeinek tárolására, hanem a mosogató körüli nagy területre is kiterjed, ami lehetővé teszi például az éjjeliszekrény fogkefeinek elhagyását.

Gyártási anyagok

A szokásos megoldás a különböző típusú kerámiák vízvezeték-felhasználása, de vannak olyan egyedülálló lehetőségek, amelyek készek eleganciájuk dicsőségére. A sarok mosdókagyló készülhet:

 • természetes vagy mesterséges kő;
 • rozsdamentes acél;
 • színesfémek;
 • üveg;
 • polimerek.

Néhányuknak az anyag természetéből adódóan színkorlátozásuk van. Mások erősebbek. Minden fajot külön kell figyelembe venni.

A természetes és mesterséges kőből a mosdókba való beépítésének a megfelelő helyzetnek kell lennie, mivel a készülék egyszerűen nem illeszkedik. Az ilyen héjakat nagy szilárdsággal és nagy tömeg jellemzi, ezért gondoskodni kell egy jó telepítési alapról. Az ilyen termékek gondozása nagyon egyszerű. Bizonyos esetekben van egy korlátozás, amelyre az anyagok be lehet önteni a mosdóba.

Rozsdamentes acél

Az ilyen típusú fémekből készült mosdók hosszú élettartamúak. Több generációt is használhatnak. Bizonyos esetekben a mosogató csak zavarja, ezért kicserélik. Tömör lapból vagy hegesztésből készült termékek. Az első opció bélyegezve van, és önmagában nincs varrás, de a fém vastagsága kisebb lehet a hegesztett verziónál. Az egészségügyi termékek méretei eltérőek, ezért a helyiség méretétől függően kell kiválasztani.

A sarokhéj felülete matt vagy fényes lehet. Egyes gyártók egyedülálló textúrájukat vetették termékeikre, ezért nem azonnal észrevehetjük, hogy van egy fém mosdó az Ön előtt. Az ilyen eszköz leginkább a hi-tech vagy az ország stílusában tervezhető.

Nemvasfémekből

Az ilyen modellek magas árcédulával rendelkeznek, de ezt ellensúlyozza a nagy megjelenés. Az alkalmazott anyag réz vagy bronz. Az ilyen termékek tökéletesen illeszkednek a belső térbe retro stílusban. Ezek nélkül nem tehetünk, ha a díszítés keleti stílusban történik. A nemvasfémekből készült mosdókagylók hosszú élettartammal büszkélkedhetnek. De van egy komoly hibája. Ez egy oxidfilm képződését jelenti a felszínen. Megsérti a termék megjelenését. Ennek megakadályozása érdekében rendszeres tisztítás szükséges speciális anyagokkal.

Üveg és polimerek

A polimer anyagokból készült sarokmosók egyre népszerűbbek. Megjelenésükben természetes kő, de a tapintási érzések az interakcióban sokkal kellemesebbek. Az ilyen megoldások hosszú élettartammal rendelkeznek, mivel teljesen vízzel szemben semlegesek. Az egyediség a monolitikus struktúrában rejlik. A legtöbb mosdókagyló ellenáll a vegyi anyagoknak és a mechanikai sérüléseknek. Vannak üvegcsövek, amelyek üvegből készülnek. Nagy vastagságú anyagot használ. A látszólagos törékenység ellenére a kagylóknak megvan a szükséges erőssége és ellenállnak egyes tárgyak bukásának.

Mit kell keresni a választás során?

Termékek jobb vásárlása a neves gyártókból. Ez többe kerül, de érdemes fizetni a minőségért. Az ilyen mosogató használata kellemesebb lesz, és nem lesz semmilyen elemi hiba. A vásárlás során érdemes figyelni, hogy a mosdó túlfolyónyílással rendelkezik. Az egyik falon helyezkedik el, és célja, hogy megakadályozza a fürdőszobát és a szomszédokat. Ha a mosogató szerelt változata megvásárolható, akkor egy szifont kell vele együtt szállítani. Általában króm vagy rozsdamentes acél.

Megjelenésében és alakjában a fürdőszobai mosogatót össze kell kötni más felszereléssel. Ezt könnyebb elérni, ha mindent gyűjtesz egy gyűjteményből. Mielőtt elindulna a boltba, meg kell mérnie azt a helyet, amely a mosogatót telepíti. Érdemes tanácsot kérni arról, hogy milyen speciális tisztítószereket lehet és nem használható a mosógép modell megvásárlásához.

Előzetesen meg kell határozni, hogy a mosdó szimmetrikus változata alkalmas-e. Ha nem, akkor melyik oldala legyen nagyobb, és ahol a keverőnek ott kell lennie. Érdemes elgondolkodni arról, hogy a mosogató alatt lévő helyet használni fogják-e, vagy hogy egy rack-et használnak-e. A mosogató telepítéséről szóló videó alább található.

Care Tips

Az első dolog, amelyet el kell dobni a sarok mosdókagylók karbantartása során, olyan készítmények, amelyek tartalmazzák a marószódát és a hasonló anyagokat. Ez károsíthatja a kerámiákat és a fémeket. A természetes kő és a fémek különleges tisztítási módot igényelnek. Számukra jobb, ha krémes készítményeket használnak. A kemény kefék használata nem javasolt, jobb a mosogatórongy használata. Természetes kő is szükség van egy bizonyos karbantartási megközelítés. A legjobb tisztítani szokásos folyékony szappannal vagy hasonló tisztítószerrel. Ammónia-vegyületeket is használnak. A munkát puha ruhával vagy mosogatóruhával végezzük.

Ha kerámia sarokcsapdákról beszélünk, akkor poros mosószereket is használhatnak. De érdemes figyelni a hatásukra. A kompozíció alkalmazása előtt meg kell próbálnia tisztítani valamit egy észrevétlen helyen. Ha minden rendben van, akkor megy a fő felületre. A szokványos fehérség alkalmas kerámiákra. A keverőknek tisztításra is szükségük van. Számukra használhat folyadékot üveg vagy különleges készítmények mosására.

Összefoglaló

Amint látja, a szögletes héj kiválasztásakor számos árnyalatot kell figyelembe venni. De ez nem csak a használhatóság és a tartósság függvénye, hanem a vizuális elégedettségtől is függ, amelyet minőségi elemről kaptok. A megfelelő készséggel a telepítés önállóan elvégezhető, de a legtöbb esetben jobb, ha szakemberekre bízza.