Legfontosabb > Fürdő

Sarokmosdó fürdőszoba szekrénnyel

Az egyik lehetőség a bútorok készletének kialakítására a fürdőszobában, lehetőség szerint a szoba sarkában történő felszerelésre. A design használatának előnye, hogy helyet takarít meg a fürdőszobában.

Már megtörtént, hogy a lakások többségében a fürdőszobában nincs elegendő terület, és hogyan szeretné felszerelni a fürdőszobát az összes szükséges felszereléssel. Az ideális megoldás, hogy megoldja ezt a problémát, a sarkok a szobában, részt vesz a haszon. Helyezze vissza a tulipánt vagy a padlót egy sarokmosóba egy éjjeliszekrényen, ahol tárolhatja a háztartási tárgyakat, ami jelentősen megtakarítja a helyet.

Szögletes mosdók, a szekrény a fürdőszoba és a fajták az online áruház "Buy-plumbing.rf"

Ez a kombináció remek funkcionális és ergonómikus duettet kínál, amely képes arra, hogy báj és elegancia adjon a szobába. Közöttük ezek az elemek különböző változatokban kombinálhatók:

 • a mosdó az egész felső területet foglalja el, és ezáltal a pultot helyettesíti;
 • mosogató beépül a pultba;
 • külön helyiséget a szoba sarkában.

A mosdókagyló formája nem csak szögletes. Ez szokatlan megoldás lehet egy héj, egy csepp, egy téglalap alakú, szabálytalan szélekkel, egy vázával, egy virággal.

Általában a tálak négyzetes, félkör alakúak, oválisak. Rengeteg lehetőség van.

A sarok mosdókagylók hátrányai és előnyei

A kis méretű fürdőszobában nehezen helyezhető el a vízvezeték, így kényelmesen használható, és nem igényel sok helyet. A sarokbútor ergonomikus és kompakt. A tükör jelenléte vizuálisan kiterjeszti a teret, valamint biztosítja a mosogató könnyedségét. Azonban még egy ilyen ergonómiai megoldásnak is vannak előnyei és hátrányai:

 1. A különböző színek és modellek lehetővé teszik, hogy kiválasszon egy olyan terméket, amely tökéletesen illeszkedik a belső térbe és hangsúlyozza azt.
 2. Kényelmes a kézmosáshoz.
 3. Beágyazhat egy mosodai kosarat.
 4. Szabad hely kerül mentésre és mentésre a szobában. Telepíthet szárítógépet vagy mosógépet.
 5. Lehetőség van a mosdóba és a vízvezetékekbe vezetett csatorna elrejtésére. Kényelmes tárolni higiéniai termékeket és egyéb szükséges apró dolgokat.

A felfüggesztett modellek egyidejűleg két falra vannak felszerelve, ami a szerkezet megbízhatóságát és merevségét adja, de ez hátrány, mivel a falaknak szilárdnak és nagy teherbírásnak kell lenniük.

Ha egy további tükröt helyez, és további megvilágítási forrást hoz, akkor egy ilyen építmény képes lesz mólóüvegként szolgálni. A szekrény és a mosogató szerelvényének 90 fokos szögben kell lennie.

Sarokszekrények mosdóval

A "Baby 33" süllyesztett mosogató kövekkel

Falköpeny a ventilátor Veer sarkával

Guruló kő a mosdóval a Baba 35 szögletes

A "Bravo 40" sarkot tartalmazó járókerék

Szekrény süllyesztővel Aurora sarok

A "Bis 40" R sarok mosogatós köszörű

A "Bis 40" L sínes mosogatós köszörű

A "Floren 40.10" fehér mosdókagylóval fehér

Éjjeliszekrény Elegy 45-vel

Szekrény süllyesztővel Lotus 40 sarok

Vanity egység mosdóval "ARNO 60.11" sarkú fehér fa

Függönyök "ARNO 60.11" süllyesztett sarkával

Rio 45 mosdó

Vanity egység Delta 45 tükör

Függönyök a mosdóval "Altair 62" sarok

Gravírozó sín "Altair 62" sarok, fehér-szürke

Corner mosdó, fürdőszoba

Az emberi egészség fontos az emberi egészségben, ezért a fürdőszoba szerepe nehezen túlbecsülhető. Hosszú ideig a lakásépítés figyelembe veszi ezt a szükségletet, és minden lakásban van egy fürdőszoba.

Azonban a méretei messze nem tágasak, ezért mindkét fürdőt és mosógépet kell elhelyezni, és a mosogatónak helyet kell kapnia. Ezért meg kell menteni minden térfogatát ebben a teremben.

A tökéletes megoldás az ilyen esetekben a sarokdobozok és a fürdőszoba szekrénye. Meg kell jegyezni, hogy egy ilyen mosogatós szekrény ökológiai szempontból illeszkedik egy nagy fürdőszobába.

előnyök

A sarokban található mosogató előnye a szokásos helyszínnél. Íme néhány tény, amely megerősíti ezt:

 • a mosdókagyló alatti szekrény szekrény segít elrejteni néhány olyan dolgot, amelyek nem szántak szemet (piszkos ruhát), de a szög miatt a kapacitása jóval több, mint a megszokott.
 • a helytakarékos hely kisebb, ha a fürdőszoba kicsi;
 • a fal felszabadul olyan elemek számára, amelyek nehezen illeszkednek a sarokba, például mosógép, szárítógép;
 • a szoba sarkának optimális használata;
 • a sötétben általában egy közös mosogató található, azonban a legmegfelelőbb mosogatóval ellátott sarokszekrény;
 • egy szögletes éjjeliszekrény, gyönyörű mosdókagylóval kiegészítve, tükörrel kiegészítve, nem csak a fő funkcióját képes elvégezni, hanem a szoba teljes belső terének fényes dizájnja is;

A sarokcsapágyak változatossága

A közelmúltban a fürdőszobában elhelyezett sarokszivattyúk olyan népszerűek lettek, hogy a gyártók sokféle típusát fejlesztették ki. Most a vevőnek lehetősége van olyan modellek kiválasztására, amelyek a leginkább alkalmasak a méretre, a formatervezésre vagy más preferenciákra.

 1. A lábakon - a legegyszerűbb telepíteni, mint általában, egy ilyen mosdó és a talapzat csak akkor szállítható és telepítve a megfelelő helyen. A lábak állíthatóak, ami lehetővé teszi, hogy a szekrényt a padlóról a kívánt magasságban állítsa be.
 2. Felfüggesztett - ez a kialakítás nem rendelkezik padlón, a tartóelemekre van szerelve, így csak nagyon megbízható falakon szerelhető fel. Ez a mosogató nem elég ismerős, az egész szerkezet könnyedségét biztosítja, és nagyban megkönnyíti a fürdőszoba tisztítását.
 3. Az alagsorban lévő padlóra szerelt fürdőszoba mosdója olyan telepítés, amely könnyen felszerelhető, azonban szem előtt kell tartani, hogy a szerkezet alatti padlószintnek tökéletesen meg kell felelnie. Ebben az esetben gyakran szellőztetni kell a szaniterberendezés alsó részét, különben a penész előfordulhat, és maga az alap gyorsan felhasználhatatlanná válik.
 4. Saroklemezek a talapzatokon - ilyen szerkezeteknél a csúnya csövek és csatlakozások tökéletesen zárva vannak, és az összes vízvezeték szerelvényt egyetlen egészbe építik.

Ezen alapvető fajok mellett vannak más lehetőségek is. Jobb és bal oldali mosdókagylók, aszimmetrikus, mosdókagylók és különféle formájú és konfigurációs szekrények.

Anyag kiválasztása

Először a vízvezeték szerelvények fajanszból készültek, de a gyártók szabadon választhatnak anyagot. A porcelán fajansz azonban nem veszítette el jelentőségét.

A földműves és porcelán mosdók továbbra is keresettek hosszú élettartamuk, szilárdságuk és egyéb teljesítményük miatt. A legszilárdabb felületük, ezért higiénikus jellemzőikben vezető szerepet töltenek be.

Üvegből vagy kőből készült sarokmosó (természetes vagy mesterséges) - új megoldás. Általában azt gondolják, hogy az üveg törékeny és rövid élettartamú anyag, azonban a modern technológiák lehetővé teszik olyan üveg előállítását, amely nem más, mint az egyéb anyagoknál. Azonban ez az anyag nagyon könnyű, szellős és esztétikus.

Fémek és fémötvözetek mosogatói - egy másik megoldás a hosszú szolgáltatási vízvezetékhez. Korábban már volt tapasztalata a zománcozott héjak használatában, azonban a zománc olyan rövid életű volt, így gyorsan elvesztette az eredeti megjelenését, és most már nem használják. A rozsdamentes acél nagyon népszerűvé vált a mosogatók gyártásában.

Ez az anyag könnyű, tartós, hosszú ideig tartja meg a megjelenés újdonságát. Ha vannak apró karcolások vagy csiszolók, amelyek megrongálják a fényes megjelenést, használhatják a modern kémiai vegyületeket, amelyek kiküszöbölik ezeket a hibákat (akril fürdők tisztítására szolgáló speciális készítmények).

Polimer mosogató - új szó a vízvezetékgyártás területén. Jellemezve a magas higiéniás tulajdonságok, a hosszú élettartam, a magas hőmérséklet-ellenállóképesség és a kiváló esztétikai adatok. Az ilyen anyagokból készült burkolatokat a színek széles választéka és a különböző konfigurációk különböztetik meg.

Kompetens választás

Annak érdekében, hogy a megfelelő választás, akkor meg kell tennie a választást vásárlás előtt. Ha kiválasztják a mosogató és a talapzat hozzávetőleges alakját, valamint a mosogató anyagát, akkor a méretet ki kell számolni. A mosdókalapos szekrények külön méréseket igényelnek, figyelembe véve a csövek elhelyezkedését. A javasolt modellek sokak, így a legjobb megoldást kell választania a saját fürdőszobájához.

A mérések után megfontolhatja, hogy milyen mosdó mosható a fürdőszobában. Például egy mosogatóval ellátott felfüggesztett talapzaton a falak nagyon erősek. Ez a tényező kiválasztása nem hagyható figyelmen kívül. Annak érdekében, hogy a szerkezetet az alapra telepítse, egy tökéletesen emeletes padlóra van szükség, ellenkező esetben a választást el kell dobni.

A házi feladat elvégzése után készen áll az üzletbe. A kiválasztott modellt gondosan meg kell vizsgálni. Még a kisebb hibák sem lehetnek - ezek az egész szerkezet zavart okozhatnak.

Alapos vizsgálatot kell elvégezni nem csak kívülről, hanem belülről is. Különös figyelmet kell fordítani a mosogatóra és a csapokra.

Fontos tényező az ár. Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy az áruk ára közvetlenül függ a gyártó népszerűségétől. Azonban a jól ismert vállalatoknak nem csak a magas árcédulák vannak, hanem a jobb minőségűek is. Emellett hosszabb garanciális időt és szolgáltatást nyújtanak.

Telepítési tippek

A fürdőszobában lévő sarokmosó a szokásos módon kerül beépítésre. Vannak azonban olyan jellemzők is, amelyeket figyelembe kell venni.

A szögmérettel és a szögméréssel kapcsolatos bizonyos munkák mellett figyelembe kell vennie az adott típus felszerelésének sajátosságait is.

Ha felfüggesztett sarokszekrényt kell mosogatóval felszerelned, akkor megismerkedhetsz a videofelvétel részletesen ismertetett utasításával.

Ha nincs elég tapasztalat és tudás, akkor jobb, ha szakemberhez fordul.

Sarkos mosogató kiválasztása a szekrényben a fürdőszobában

A sarokszekrény egy kiváló multifunkcionális eszköz, amely a legkisebb fürdőszobában is megtakarít. Néha elég nehéz választani az ideális megoldást a gyártók széles választékából. A csomagcsomag a szerelési és rögzítési mód (felfüggesztett és padló modell), alak, anyag és színtartomány szerint változhat.

Különlegességek

A mosogató tömörségének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a legkisebb fürdőszoba sarkába, így felszabadítja a helyet. A szekrény felett lógó tükör tovább bővíti. A sarokállvány többek között számos előnye van, amelyekre érdemes megemlíteni.

Az állványra szerelt sarokperselyes mosdó többfunkciós, mivel a talapzat belsejében elrejtheti a víz kommunikációs rendszert (csövek, keverő). Emellett a polcok jelenléte sok dolgot tárolhat, például higiéniai termékeket vagy tisztítószereket és tisztítószereket. Hasznos lehet a szekrény belsejében lévő helyet kosárként gyűjteni koszos dolgok gyűjtésére.

A sarokágyú lehetővé teszi a tükör funkciójának újrateremtését. Ez tökéletesen szolgálja Önt öltöző asztalként, és lehetővé teszi a testápoláshoz szükséges különböző tételek tárolását. Hasonló hatás elérése érdekében válasszon megfelelő tükröt és telepítsen lámpákat.

A divat, amikor az összes vízvezeték-termékeket ugyanazon a vonalon helyezték el, már régóta elhaladt. A szekrénysarokkal ellátott sarokmosószekrény tökéletesen illeszkedik egy adott helyiséghez. Csak azt a lehetőséget kell találni, amely illeszkedik a fürdőszoba belső és dimenzióihoz. Ebben a tekintetben a sarokszekrények több kategóriába sorolhatók:

 • A szekrények felfüggesztett változatát az jellemzi, hogy nincsenek lábazatok vagy lábtartók jelenléte. Ez a modell megkönnyíti a padló felületének tisztítását. A felfüggesztett mosdótábla rögzítése talapzat segítségével rögzíthető a falfelületre. Ezért telepítés előtt győződjön meg arról, hogy a fal erős. Nagy teherbírással kell szembenéznie.
 • A sarokmodell lábakkal egyszerű felszereléssel jellemezhető - ehhez csak a kívánt szöget kell a termékhez vinni. Sok gyártó állítható lábakkal ellátott modelleket gyárt. Ez lehetővé teszi a szekrény magasságának beállítását mosogatóval.
 • A lábazati mosdó sarokformája, mint az előző modell, rendkívül egyszerűen telepíthető, de jelentős hátránya van. Az alagsor nagyon érzékeny a nedvesség káros hatásaira, amely rövid idő alatt alkalmatlanná válik a további hasznosításra. A szekrény alsó részén nagy a veszélye a gomba és a penész, mivel az alatta lévő helyiség rosszul szellőző.

Szükség van egy tökéletesen emeletes padlóra is, mivel a bázis nem rendelkezik szabályozási rendszerrel.

Méretek

A fürdőszobától függően a jövőbeli mosdó mérete meghatározásra kerül. A nagy választék számos lehetőséget kínál a sarokkabin és a mosdó különböző méreteivel. Mindazonáltal a gyártók egyre több fogyasztó számára kínálnak három standard mosdóméretet: kicsi, közepes és nagyméretű.

A kis méret azt jelenti, hogy kis helyiségben kell felszerelni. Az ilyen szekrények magassága négyszáz milliméter, a mélység nyolcszáz milliméter, a szélessége mindössze háromszáz milliméter. A talapzat átlagos mérete hatszáz milliméter magas, nyolcszáz milliméter mélység és hatszáz milliméter szélesség jellemzi. Egy nagy modell esetében: a magasság kilencszáznyolcvan milliméter, a mélység négyszázötven milliméter, a szélessége pedig hétszázötven milliméter.

A szerkezet méretei nagyon különbözőek lehetnek, például 40, 50, 60 és 80 cm, a standard mini méret 70x70 cm.

anyagok

Figyelembe véve azt a tényt, hogy a fürdőszobában rendszeresen előfordul a nedvességnek a szaniter bútorok felületére gyakorolt ​​kedvezőtlen hatása, sok fogyasztó hajlamos ilyen anyagból egy szögletes szekrényt választani, amely nem fél a nagy páratartalmú szobától. Az a tény, hogy a vízből és az éles hőmérsékleti ugrásokból képződő kondenzátum gőzzel párosulhat bizonyos anyagokon. Ezért javasoljuk, hogy felelősségteljes megközelítést vegyen igénybe a fürdőszoba alapanyagú bútorok alapanyagainak kiválasztásához.

A sarokszekrény kiválasztásakor gyakran látni fogják a chipboardból vagy forgácslapból vagy a környezetbarát farostlemezből készült termékeket a boltokban. A választott anyagtól függetlenül a gyártó mindig előzetesen lefedi azt egy speciális eszközzel, primer vagy fényes zománc formájában. Ez az eljárás szükséges ahhoz, hogy védő réteget hozzunk létre, amely védi a termék felületét a nedvességtől.

A talapzat vége PVC burkolattal van védve. A lyukakat szinte mindig dugóval fedjük le. Vannak kevert modellek talapzatok, ahol a hajótest szerkezete forgácslap, és az ajtók MDF, amely híres a hosszú élettartam.

A fürdőszoba első osztályú szaniter bútorai tömörfa fából készülnek. A fa anyagot szükségszerűen víztaszító feldolgozásnak vetik alá. Az eredeti textúrájú fából készült tömbök ma a fogyasztók legnépszerűbb anyagai.

A gyártó gyakran létrehoz egy higroszkópos faanyagot a sarokállványok létrehozásához. Más szóval, a fajta, amely képes felszívni a vízgőz. A tölgy, a bambusz és a kempák higroszkópos fák.

Érdemes megemlíteni a rétegelt rétegelt rétegelt lemezeket, melyeket speciális lakkokkal is kezelnek. A hasonló anyag sarokállványa jól néz ki. Rétegelt lemezből készült termékek gyakran találkoznak az olasz bútorgyártókkal. Költségük magas, de a kizsákmányolás időtartama sokkal hosszabb, mint a megfizethető.

De a legmagasabb költség jellemző az ütésálló üvegből, fémből, műanyagból és természetes kövekből készült talpazat. Az üvegpalack széles színekkel, vizuális könnyedséggel és súlytalansággal rendelkezik. A gondoskodás egy ilyen termék nem szeszélyes. De a táblagépre gyakorolt ​​mechanikai hatás esetén zsetonok és repedések jelennek meg. És mivel a mosogató és az üvegszekrény gyakran egyetlen szerkezetet képvisel, a teljes terméket ki kell cserélni.

Ami a műanyagot illeti, univerzális anyag, sok pozitívummal rendelkezik, nem csak népszerű a fogyasztók számára. A műanyag nem függ a vízgőz és a nedvesség negatív hatásaitól. Az áttetsző műanyag szekrény nagyon népszerű modell, mivel alacsony költséggel és kevés gondozási igényrel rendelkezik.

A gyártók áttekintése

Az egészségügyi termékek és bútorok piaca vezető szerepet tölt be, a fogyasztók közül a leginkább keresett. És egy olyan termék, mint egy szekrényes sarokmosó, szintén képviselhető számos népszerű gyártó gyűjteményében. Ügyeljen a következő gyártókra, akik sikeresen megalapozták a jó oldalt, és minőségi termékeket bocsátottak ki:

 • A Misty egy márka, amely szaniter termékekre és fürdőszobai bútorokra szakosodott. A cég egy nagyon népszerű hazai vállalat Plumbing - Wholesale segítségével működik. A kínálat kis és nagy sarokszekrényeket kínál. Az árak a megvásárolt termék konfigurációjától és méretétől függően változnak. A legkisebb építkezés négy és fél ezer rubel, és a legnagyobb - kilenc ezer rubel.

Sarokmosó: helytakarékos a fürdőszobában

Így történt, hogy a lakások többsége nagyon kis méretű, és hogyan szeretnék felszerelni a fürdőszobát minden szükséges felszereléssel. Ideálisan megoldani ezt a problémát, a sarkok a szobában érintett előny. Cserélje ki a mosdót vagy a tulipánt egy sarokmosószekrénnyel, ahol egy szekrényben tárolhatja a háztartási tárgyakat.

A sarokágyak mosdókagylók fajtái

A mosdó és a sarokállvány gyönyörű ergonomikus és funkcionális duettet alkot, eleganciát és varázst a fürdőszobában. Maguk között e két elem többféle módon kombinálható:

 • a mosdó beépíthető az asztallapba;
 • mosogató található a pulton;
 • a süllyesztett mosogató és a talpfészek a sarokban külön vannak felszerelve;
 • a mosdó a szekrény tetejének teljes területét elfoglalja, mintha a padlót cserélné.

A mosogató táljának alakja nemcsak szögletes lehet. Ez lehet egy tervező szokatlan megoldás csepp, virág, váza, szabálytalan élek és kagylók formájában.

A hagyományos tálak ovális, félkör alakú négyzet alakúak. Rengeteg lehetőség van.

Tanács. Válassza ki a túlfolyó tálcákat. Egy ilyen apró részlet szolgálhat a jövőben egy nagyszerű szolgáltatásnak, amely védi a szobát az elárasztástól.

Szögletes oszlopok

Elmúltak azok a napok, amikor a vízvezeték egyenes vonalban volt. A szekrény sarokmosója különböző méretű helyiségekhez alkalmazkodik: kis és nagy. Csak a megfelelő modell kiválasztása szükséges a fürdőszoba stílusának és skálájának megfelelően. Az asztalok magasságban állítható fiókokkal, polcokkal vannak ellátva, ami nagyon kényelmes a működés során. A modell kiválasztásakor vegye fontolóra, hogy mikor és hideg vízben kerüljön sor a keverőbe és a csatornahálózatba. A fiókok telepítési mód szerint osztályozhatók.

 1. A felfüggesztett modellnek nincs alapja vagy lába. Ez egyszerűsíti a padló tisztítását, és fenntartja a padlóburkolat mintázatának egységességét. A falra rögzítve, zárójelekkel. Természetesen a falnak elég erősnek kell lennie ahhoz, hogy ellenálljon a vízvezeték súlyának.

A sarokszekrények előnyei és hátrányai

Egy miniatűr fürdőszobában nehéz gondoskodni a vízvezetékről, így nem igényel sok helyet, és kényelmesen használható. A mosogatóval ellátott sarokszekrény kompakt és ergonomikus. A mosogató felett és a szekrény ajtajában lévő tükrök vizuálisan megnövelik a helyet, és könnyedséget biztosítanak a mosogatóhoz. A szekrény sarokmosója előnye és hátránya.

 1. Mosogató, amelyben kényelmes kézmosáshoz szükséges.
 2. A járókerék lehetővé teszi, hogy elrejtse a mosdóba helyezett vízvezetékeket és csatornákat. Kényelmes tárolni a higiéniai termékeket és a szükséges apróbb dolgokat. Amint a képen látható.
 3. A hely szabad helyet ment és szabadít fel. Lehetőség van nagyobb kád vagy szárító telepítésére.
 4. A szekrénybe egy kosárba ágyazható a szennyezett ruhák összegyűjtése.
 5. A standok és a mosdókagyarmatípusok és színek széles választéka lehetővé teszi, hogy kiválasszon egy olyan modellt, amely tökéletesen illeszkedik a fürdőszoba belsejébe és válik annak dekorációjává.

A felfüggesztett sarokelemek egyszerre két falra vannak szerelve, ami növeli a merevséget és a megbízhatóságot, de hátránya is, mivel a falaknak nagy teherbírású és keménységűnek kell lenniük.

Ha egy vagy több tükröt helyeznek el a mosogató felett, és egy további fényforrást vezetnek be, akkor egy ilyen építmény mólóüvegként működik. A szekrényt különféle méretű fiókokból álló tárolórendszerrel kell kiválasztani. A sarok és a mosogató felszerelése 90 fokos lehet.

Egyszerű telepítés

Ha a szerszámmal dolgozik, akkor a sarokmosó mosogatóval való felszerelése nem lesz nehéz feladat. A szegélyköves össze van szerelve, és egy mosdó található hozzá. Az összeszerelt szerkezet a sarokba lép, majd csatlakoztassa a csatorna és a vízellátás a keverőhöz.

A kivétel a csuklós talapzat, itt minden valamivel bonyolultabb: először összeállítunk egy állványt és egy mosdót összekötő keverővel. Jelölve a falon a jövőbeni mérkőzéseken. A szerelő készlet általában mosogatóval van felszerelve. Furatokat fúrnak, ahol a címkéket elhelyezik. A könyökök lógtak és a csavarokat meghúzzák. Ezen munkák befejezésekor a kommunikáció csatlakoztatva van, és ellenőrizni kell a feszességet.

Anyagok szekrények gyártásához

A fürdőszoba folyamatosan nedvesség hatására van, amely a kondenzátum felületén esik, amikor a hőmérséklet csökken. A vízgőz negatív hatást gyakorol a bútorokra, ezért a sarokállványt nedvességálló anyagokból kell készíteni. Leggyakrabban a hüvelyk forgácslap vagy MDF. Ezeket az anyagokat speciális összetevõkkel (alapozó, fényes zománc) impregnáltuk, amelyek jól védik az anyagot a nedvességtől, és fényt adnak a felületnek. A végeit PVC profil védi, és a lyukakat dugókkal lezárják. Néha a test farostlemezből készül, és a tartósabb MDF ajtókabinjai.

A kiváló minőségű bútorok tömörfa és furnérozott, impregnálással kezelve a nedvesség és a lehetséges deformáció ellen. A bútorok kívánt anyaga az egyedülálló textúrájú tömörfa. A gyártók higroszkópos fát használnak. A termék költségének csökkentése érdekében leggyakrabban csak a homlokzati és asztallapok a tömbökből készülnek.

Népszerű, többrétegű rétegelt lemez, speciális lakkokkal és gyantával impregnálva, amely a rétegelt lemez vízállóságát biztosítja. Az ilyen anyag nagyon hatásosnak tűnik. Olaszországban ilyen rétegelt lemezből készült szekrényeket, munkalapokat és mosdókat gyárt. Ezek a szekrények tartósak, de többszörösen drágábbak.

Még drágábbak az ütésálló üvegből, fémből, műanyagból és természetes kőből készült formatervezett szekrények, valamint azok kombinációi.

A szekrényű üveges mosdók széles színekkel, vizuális könnyedséggel és átlátszósággal rendelkeznek. Könnyű gondoskodni az üvegről, de meghibásodhat, és ha az asztallap és a szekrények egyetlen egészet alkotnak, akkor ki kell cserélni az egész szerkezetet.

A műanyag a legrugalmasabb anyag, magyarázza népszerűségét. A műanyag nem fél a gőzből és a vízből, könnyen tisztítható. A modern műanyag nem rosszabb az esztétikumban más anyagoknál, és helyettesítheti az üvegt. Az áttetsző műanyag szekrények Németországban készülnek, és az olasz gyártók széles körben alkalmazott technológiát alkalmaznak a homlokzatokra történő felvételekhez.

Sarokmosó minden, még a legkisebb fürdőszobában

Tágas fürdőszoba apartmanaink számára a kivétel, nem pedig a szabály. Egy szűk helyiségben, ahol a bútorok racionális elhelyezésére van szükség, egy szekrényes sarkos mosdó megfelelő. Az előnyök nyilvánvalóak - a "halott" sarokövezet használatával kis helyet foglal el, és a háztartási tárgyak a szekrényben tárolhatók.

Válassza ki a megfelelő opciót nem könnyű. A készletek különböznek az alaplap (lógó, padló) és a mosdókagyló, az alak, az anyag, a színek rögzítésének módjától.

A szekrénybe épített mosdó ergonómiai készletet alkot, gyönyörű és funkcionális. Vannak különböző modellek, amelyek különbözőek: a rögzítés módjai, a mosogató típusa, a tervezési elemek.

Corner Bowls - Mount, alak, szín, anyagok

A mosdó rögzítésének alapvető módja a szekrényen, amikor:

 • az asztallapba épített;
 • fekszik vagy emelkedik az asztallap felett;
 • a szekrényen helyezkedik el asztal helyett;
 • külön a sarokban.

Sok szempontból a sarokhéj alakja diktálja az elhelyezése jellemzőit - a sarokban. Ez azt jelenti, hogy a héj két oldala egyenes lesz, és egymáshoz képest derékszögben (a képen látható), de nem azt mondja, hogy a választása háromszög alakú. Csak néhány van a piacon. A legtöbb sarokhéjnak ismerős ovális arca lesz.

A saroktálak formái egyáltalán nem triviálisak. A szögletes talapzat tervezői és tervezői meglehetősen bonyolult feladat megoldására kényszerültek: az egész konstrukciót egy sarokba kell helyezni, meglehetősen korlátozott térben; működnie kell - mosogató + tárolóhely; gyönyörűnek kell lennie.

Véleményünk szerint sikeresen megbirkóztak a feladattal, és döntését úgy dönthetjük meg, ha megnézzük a fotót, vagy megismerhetjük az élő modelleket.

A mosogatót az általános színsémával összhangban választják ki. Népszerűség nyerte a tálat a bézs, kék, krémszínű színekben. Azonban a hófehér csésze továbbra is a legnagyobb kereslet.

A szekrénybe való beépítésre szánt mosdók ugyanolyan anyagokból készülnek, mint a klasszikus lógók: fajansz, egészségügyi porcelán, műkő, üveg.

Az ismerős porcelán mosdó tartós és higiénikus. A legtöbb modell egyszerűsége több mint működési jellemzőkkel teli.

A polimerek versenyt tudnak venni a porcelánnal, de a magas ár miatt kevésbé népszerűek. A gyönyörű kő- és üveghéjak a hagyományos modelleknél nem rosszabbak. Mosogatómedencék mesterséges kőből és a vastag, edzett üveg ellenállnak a fújásoknak, ne harcoljanak.

Készítettünk neked egy olyan cikket, amely sok képet és ötletet gyűjtött össze egy fürdőszobai tervezéssel a pulton lévő mosogatószámmal.

Üveg mosogatók is gyönyörű megoldás. Lásd az üvegtálat.

Sarokszekrények a mosogató alá

A fürdőszobai szekrények fő különbségei a beépítésük szerint vannak:

A sarok áll a lábakon, amelynek magassága állítható. Jól van a "meleg padló", ő nem fél a kiömlött víz. Minőségi termékek fém lábak; a műanyag és a fa gyorsabban működik.

Az alapszekrény könnyen összeszerelhető, gyönyörű, nincs rajta porgyűjtés. A hátrány az, hogy a szivárgott vizet nehéz eltávolítani.

A felfüggesztett modell a falakhoz csatlakozik. Csekély helyet foglal el, nem sérti a padló minta integritását. Alatta használhatja a használati tárgyat, ezért kényelmesen tisztítható. Az ilyen szekrényt nem lehet megterhelni.

Az aszimmetrikus megoldások érdekesek. Hosszúkás aszimmetrikus szögletes mosdó talapzaton illeszkedik a szög, amelynek szabad hely különböző oldalán egyenlőtlenül. Ezek a szekrények jó kezűek (és a mosogató és az oszlop "jobbra" bővítve) és balkezes (balra). Ezek a mosogatók lehetővé teszik, hogy nyereséges, maximális szabad helyet, a bútorok konfigurációját hozzon létre.

A besorolás nem lesz teljes, anélkül, hogy áttekintenék azokat az anyagokat, amelyekből a fürdőszoba szekrényeket készítették. A választás olyan széles, hogy egy külön cikket lehet leírni.

A magas nedvességtartalmú helyiségek köveként nedvességálló anyagokat kell készíteni. Az alacsony költségű modelleket leggyakrabban forgácslemezből vagy MDF-ből készítik, vízzel szemben ellenálló vegyületekkel impregnálva.

Gyönyörűen néz ki hüvelykujját egy természetes fáról nedvességálló impregnálással.

A drága tervező szekrények ütésálló üvegből, fémből, akár természetes kőből készülhetnek.

Előnyei és hátrányai az ilyen mosogatók

Egy kis fürdőszoba sarkában egy kompakt mosdó szabadít fel helyet. Ergonómikus, és a tükör jelenléte a mosogató felett kiterjeszti a teret. A bútorok ezen konfigurációja más előnyökkel jár:

A kövek a többfunkciósak. Elrejti a kommunikációt. Kényelmes tárolni különböző apróságokat, háztartási vegyszereket, ezért jobb, ha fiókokkal és polcokkal van felszerelve. A szekrény egy mosodai kosarat tarthat.

A fürdőszobában elhelyezett szekrényes mosdók szolgálhatnak öltözőasztalként. Ehhez csak helyezze a tükör tetejére, és gondoskodjon a helyi megvilágításról.

A mosogató és a gardrób egy egységes stílust alkot.

A piac számos modellt kínál. Számos lehetőség van a kivitelezésre, a színekre.

A sarokmoszók egyes modelljeinek hátrányai:

A pincében lévő alsó rész rosszul szellőződik, ezért a penészesedés veszélye áll fenn. A sapka alapja nem állítható magasságban, ezért az alatta lévő padlónak síknak kell lennie.

A felfüggesztett termék nehezen telepíthető. A modell telepítéséhez szükséges falaknak nagy hordképességű és erővel kell rendelkezniük.

Hogyan válasszunk

A szögletes talapzatok kiválasztásának két fő szempontja van:

Méretek. A mosdó méretei "illeszkedjenek" a szabad sarokban.

Mit jelentenek a méretek - az ábrán látható a magasság, a mélység és a szélesség egy szögletes tárcsához.

Tervezés, funkcionalitás, teljesítmény:

 • Kívánatos, hogy a modell a stílus és a színséma összhangban harmóniában a fürdőszoba.
 • A készlet funkcionalitása a felhasználók számának megfelelően történik.
 • Tartósságuk és megjelenésük a mosogató és a szekrény anyagától függ. Ez vonatkozik a szerelvényekre is - előnyben részesítik a krómot.
 • A felfüggesztett opcióhoz egy fővárosi falra van szükség.
 • Mosogatók túlfolyással biztonságosabbak.

Népszerű modellek keresése

Feltételesen "megosztjuk" a sarokcsapdák áttekintését egy kővelő kővel kis és nagy méretűre. Ha ezt a designt választja, a fürdőszoba méretéhez kötve lesz, ezért ez a felülvizsgálat kényelmesebb lesz. A cikkben szereplő összes ár az írás időpontjában van (2016 július).

Kicsiek

ködös

Ebben a márkájú vízvezeték- és fürdőszobai bútorokat a jól ismert orosz Plumbing Wholesale cég gyártja. A piacon több kis Misty sarokborda van.

Misty Lotus 40 sarok

 • mosogató anyag - fajansz
 • Szélesség - 58 cm
 • Magasság - 84 cm
 • Mélység - 40 cm
 • Szekrényanyag - MDF
 • Állvány típusa - lábakkal
 • Ár - 9060 p
 • Lotus - a cég egyik gyűjteményének neve Misty. Ha interneten keresztül vásárolja, ne felejtse el jelezni, hogy a modell szögletes. 40 a modell nevében a hüvelykujj mélységét jelzi.

Misty Baby

 • mosogató anyag - fajansz
 • Szélesség - 35 cm
 • Magasság - 83 cm
 • Mélység - 44 cm
 • Szekrényanyag - MDF
 • Állvány típusa - lábakkal
 • Ár - 4745 p

Onika

Majdnem ugyanazt a "babát" kínálja az orosz Onika cég. Ez a modell egy kicsit olcsóbb.

Onika Baby

 • mosogató anyag - fajansz
 • Szélesség - 41 cm
 • Magasság - 83 cm
 • Mélység - 40 cm
 • Szekrényanyag - MDF
 • Állvány típusa - lábakkal
 • Ár - 3420 p

Onika Florena 40

 • mosogató anyag - fajansz
 • Szélesség - 46,5 cm
 • Magasság - 83 cm
 • Mélység - 37,5 cm
 • Szekrényanyag - MDF
 • Állvány típusa - lábakkal
 • Ár - 7400 r
 • Kicsi, de stílusos szekrény. Magában foglalja Floren fürdőszoba fürdőszobájának gyűjteményét, amelyben minden tétel "királyi" monogrammal van díszítve.

Aqwella

Aqwella Delta 45

 • mosogató anyag - kerámia
 • Szélesség - 45 cm
 • Magasság - 85 cm
 • Mélység - 45 cm
 • Szekrényanyag - MDF
 • Állvány típusa - lábakkal
 • Ár - 9950 p

A kis sarokfogók között a külföldi gyártók kevésbé és sokkal drágábbak, mint a hazai modellek.

Ravak

A szaniterek leghíresebb cseh gyártója hazánkban különböző emelvénymintákat kínál a mosdókkal, köztük a sarkokkal. Kétre nézünk.

Ravak Rosa R

 • mosogató anyag - mesterséges márvány
 • Szélesség - 56,5 cm
 • Magasság - 49 cm
 • Mélység - 46,5 cm
 • Szekrényanyag - forgácslemez, MDF
 • A járókerék típusát felfüggesztették
 • Ár - 51000 p
 • A mosogató és a szekrény szabálytalan alakú. Adjuk ki az opció 2 variánsait: jobbra R és bal L.

Ravak SD 10 ° 55 ° C

 • mosogató anyag - mesterséges márvány
 • Szélesség - 55 cm
 • Magasság - 48,5 cm
 • Mélység - 55 cm
 • Szekrényanyag - forgácslemez, MDF
 • A járókerék típusát felfüggesztették
 • Az ár - 41500 r
 • A mosogató és a szekrény szabálytalan alakú. Adjuk ki az opció 2 variánsait: jobbra R és bal L.

nagy

Ravak

Korábbi modellek a szögletes emelvények egy mosogatóval - Ravak SD 10 ° és Ravak Rosa is kapható más nagy méretben. Három tervezési lehetőség van: fehér, nyír, onyx.

Ravak rosa l

 • mosogató anyag - mesterséges márvány
 • Szélesség - 78 cm
 • Magasság - 73 cm
 • Mélység - 55 cm
 • Szekrényanyag - forgácslemez, MDF
 • A járókerék típusát felfüggesztették
 • Ár - 67000 p
 • A mosogató és a szekrény szabálytalan alakú. Adjuk ki az opció 2 variánsait: jobbra R és bal L.

Ravak SD 10 ° 65 ° C

 • mosogató anyag - mesterséges márvány
 • Szélesség - 65 cm
 • Magasság - 50 cm
 • Mélység - 53,5 cm
 • Szekrényanyag - forgácslemez, MDF
 • A járókerék típusát felfüggesztették
 • Az ár - 41500 r
 • A mosogató és a szekrény szabálytalan alakú. Adjuk ki az opció 2 variánsait: jobbra R és bal L.

De aqua

De Aqua Trio Suite R

 • mosogató anyag - mesterséges márvány
 • Szélesség - 78 cm
 • Magasság - 73 cm
 • Mélység - 55 cm
 • Szekrényanyag - MDF
 • A járókerék típusát felfüggesztették
 • Ár - 47000 p
 • A Trio Lux modell mind a jobb oldali, mind a bal oldali L változatban kapható. Két fényes kivitelű szín - fehér és fekete.

De Aqua Escalade 100 R

 • mosogató anyag - mesterséges márvány
 • Szélesség - 105 cm
 • Magasság - 65 cm
 • Mélység - 53 cm
 • Szekrényanyag - MDF
 • A járókerék típusát felfüggesztették
 • Ár - 80000 r
 • Az Escalade modell jobbkezes R és balkezes L kivitelben is kapható. Sok fényes színű felület - fehér, bézs, bordó, piros, pisztácia, szürke, csokoládé, fekete. Igaz, hogy csak fehérben és fekete színben lehet megtalálni az értékesítést - másoknak kell megrendelni. Kívánságra megrendelést és matt végrehajtást rendelhet.

Aquanet

Aquanet Corner Open L

 • mosogató anyag - mesterséges márvány
 • Szélesség - 89 cm
 • Magasság - 35 cm
 • Mélység - 54 cm
 • Szekrényanyag - LDSP, MDF
 • A járókerék típusát felfüggesztették
 • Ár - 44000 r
 • A modell mind a jobb oldali, mind a bal oldali L változatban elérhető. A fiók 2 résszel és 2 fiókkal rendelkezik.

Aquanet Corner Close L

 • mosogató anyag - mesterséges márvány
 • Szélesség - 89 cm
 • Magasság - 84 cm
 • Mélység - 54 cm
 • Szekrényanyag - LDSP, MDF
 • Falkötő típus - kültéri
 • Ár - 37000 p

Aquanet Luis 70 sarok

 • héj anyaga - természetes márvány
 • Szélesség - 73 cm
 • Magasság - 84 cm
 • Mélység - 73 cm
 • Szekrényanyag - LDSP, MDF
 • Falkötő típus - kültéri
 • Ár - 55000 p

ködös

A Misty által készített másik modellt zárjuk le.

Misty Olimpia Lux 60

 • mosogató anyag - fajansz
 • Szélesség - 62 cm
 • Magasság - 90 cm
 • Mélység - 62 cm
 • Szekrényanyag - MDF
 • Falkötő típus - kültéri
 • Ár - 54000 p
 • A gipszkövek görög stílusban készülnek, és alkalmasak klasszikus design fürdőszobákra. 2 kivitelben kapható - fekete és bézs patina.

Telepítési jellemzők

A vásárlás előtt pontosan meg kell mérni a hüvelykujj javasolt telepítésének helyén lévő szabad helyet. Ellenőrizze a sarok pontosságát, amelyben a sarkos mosogatót egy szekrénnyel kívánja felszerelni (szigorúan 90 fokosnak kell lennie, különben meg kell szintelni a falakat).

A lábak és a bázisú modellek minden nehézség nélkül telepíthetők. A futókövek össze vannak építve, a mosogató rá van rögzítve. Ezután a szerkezet a sarokban van elhelyezve. A lábakkal ellátott termék a magassághoz igazodik. A mosogató és a talapzat csavarokkal vagy falra ragasztva szilikon tömítőanyaggal rögzíthető a falra.

A lógó szekrények nehezebb felszerelése. cAz elővigyázatossági jelek a falon vannak a rögzítéshez, a lyukak rögzítése, a záróelemek beszerelése. Ezután a függőkövön fel van függesztve, a lámpatest megbízhatóan meghúz. A szerelő készlet általában mosogatóval van felszerelve.

A végső szakaszban a meleg és hideg vízellátó tömlők (általában fémbevonatúak) csatlakoztatva vannak a keverőhöz, egy szifont csatlakoztatunk a lefolyó lyukhoz.

Kicsi sarokcsapágyak keresése, mert egy nagyon kis fürdőszobát kell találnod - belső fényképeink segítenek megoldani a problémát.

Melyek a fürdőszobák, amelyekben elhagyták a klasszikus kádat, és eltakarították a zuhanyt? Példák a cikkünkben.

A káddal ellátott sarokgarnitúrával ellátott kis fürdőszobák helyet foglalnak a fürdőszobában. Egyszerűen pótolhatatlanok a kis fürdőszobákban, a Hruscsov házak és nappali közös fürdőszobáiban.

Sarok mosdó szekrénnyel, teljes tükrös szekrénnyel, világítással, látványos a tágas fürdőszobákban.

Sarokmosó minden, még a legkisebb fürdőszobában

Tágas fürdőszoba apartmanaink számára a kivétel, nem pedig a szabály. Egy szűk helyiségben, ahol a bútorok racionális elhelyezésére van szükség, egy szekrényes sarkos mosdó megfelelő. Az előnyök nyilvánvalóak - a "halott" sarokövezet használatával kis helyet foglal el, és a háztartási tárgyak a szekrényben tárolhatók.

Válassza ki a megfelelő opciót nem könnyű. A készletek különböznek az alaplap (lógó, padló) és a mosdókagyló, az alak, az anyag, a színek rögzítésének módjától.

A szekrénybe épített mosdó ergonómiai készletet alkot, gyönyörű és funkcionális. Vannak különböző modellek, amelyek különbözőek: a rögzítés módjai, a mosogató típusa, a tervezési elemek.

Corner Bowls - Mount, alak, szín, anyagok

A mosdó rögzítésének alapvető módja a szekrényen, amikor:

 • az asztallapba épített;
 • fekszik vagy emelkedik az asztallap felett;
 • a szekrényen helyezkedik el asztal helyett;
 • külön a sarokban.

Sok szempontból a sarokhéj alakja diktálja az elhelyezése jellemzőit - a sarokban. Ez azt jelenti, hogy a héj két oldala egyenes lesz, és egymáshoz képest derékszögben (a képen látható), de nem azt mondja, hogy a választása háromszög alakú. Csak néhány van a piacon. A legtöbb sarokhéjnak ismerős ovális arca lesz.

A saroktálak formái egyáltalán nem triviálisak. A szögletes talapzat tervezői és tervezői meglehetősen bonyolult feladat megoldására kényszerültek: az egész konstrukciót egy sarokba kell helyezni, meglehetősen korlátozott térben; működnie kell - mosogató + tárolóhely; gyönyörűnek kell lennie.

Véleményünk szerint sikeresen megbirkóztak a feladattal, és döntését úgy dönthetjük meg, ha megnézzük a fotót, vagy megismerhetjük az élő modelleket.

A mosogatót az általános színsémával összhangban választják ki. Népszerűség nyerte a tálat a bézs, kék, krémszínű színekben. Azonban a hófehér csésze továbbra is a legnagyobb kereslet.

A szekrénybe való beépítésre szánt mosdók ugyanolyan anyagokból készülnek, mint a klasszikus lógók: fajansz, egészségügyi porcelán, műkő, üveg.

Az ismerős porcelán mosdó tartós és higiénikus. A legtöbb modell egyszerűsége több mint működési jellemzőkkel teli.

A polimerek versenyt tudnak venni a porcelánnal, de a magas ár miatt kevésbé népszerűek. A gyönyörű kő- és üveghéjak a hagyományos modelleknél nem rosszabbak. Mosogatómedencék mesterséges kőből és a vastag, edzett üveg ellenállnak a fújásoknak, ne harcoljanak.

Készítettünk neked egy olyan cikket, amely sok képet és ötletet gyűjtött össze egy fürdőszobai tervezéssel a pulton lévő mosogatószámmal.

Üveg mosogatók is gyönyörű megoldás. Lásd az üvegtálat.

Sarokszekrények a mosogató alá

A fürdőszobai szekrények fő különbségei a beépítésük szerint vannak:

A sarok áll a lábakon, amelynek magassága állítható. Jól van a "meleg padló", ő nem fél a kiömlött víz. Minőségi termékek fém lábak; a műanyag és a fa gyorsabban működik.

Az alapszekrény könnyen összeszerelhető, gyönyörű, nincs rajta porgyűjtés. A hátrány az, hogy a szivárgott vizet nehéz eltávolítani.

A felfüggesztett modell a falakhoz csatlakozik. Csekély helyet foglal el, nem sérti a padló minta integritását. Alatta használhatja a használati tárgyat, ezért kényelmesen tisztítható. Az ilyen szekrényt nem lehet megterhelni.

Az aszimmetrikus megoldások érdekesek. Hosszúkás aszimmetrikus szögletes mosdó talapzaton illeszkedik a szög, amelynek szabad hely különböző oldalán egyenlőtlenül. Ezek a szekrények jó kezűek (és a mosogató és az oszlop "jobbra" bővítve) és balkezes (balra). Ezek a mosogatók lehetővé teszik, hogy nyereséges, maximális szabad helyet, a bútorok konfigurációját hozzon létre.

A besorolás nem lesz teljes, anélkül, hogy áttekintenék azokat az anyagokat, amelyekből a fürdőszoba szekrényeket készítették. A választás olyan széles, hogy egy külön cikket lehet leírni.

A magas nedvességtartalmú helyiségek köveként nedvességálló anyagokat kell készíteni. Az alacsony költségű modelleket leggyakrabban forgácslemezből vagy MDF-ből készítik, vízzel szemben ellenálló vegyületekkel impregnálva.

Gyönyörűen néz ki hüvelykujját egy természetes fáról nedvességálló impregnálással.

A drága tervező szekrények ütésálló üvegből, fémből, akár természetes kőből készülhetnek.

Előnyei és hátrányai az ilyen mosogatók

Egy kis fürdőszoba sarkában egy kompakt mosdó szabadít fel helyet. Ergonómikus, és a tükör jelenléte a mosogató felett kiterjeszti a teret. A bútorok ezen konfigurációja más előnyökkel jár:

A kövek a többfunkciósak. Elrejti a kommunikációt. Kényelmes tárolni különböző apróságokat, háztartási vegyszereket, ezért jobb, ha fiókokkal és polcokkal van felszerelve. A szekrény egy mosodai kosarat tarthat.

A fürdőszobában elhelyezett szekrényes mosdók szolgálhatnak öltözőasztalként. Ehhez csak helyezze a tükör tetejére, és gondoskodjon a helyi megvilágításról.

A mosogató és a gardrób egy egységes stílust alkot.

A piac számos modellt kínál. Számos lehetőség van a kivitelezésre, a színekre.

A sarokmoszók egyes modelljeinek hátrányai:

A pincében lévő alsó rész rosszul szellőződik, ezért a penészesedés veszélye áll fenn. A sapka alapja nem állítható magasságban, ezért az alatta lévő padlónak síknak kell lennie.

A felfüggesztett termék nehezen telepíthető. A modell telepítéséhez szükséges falaknak nagy hordképességű és erővel kell rendelkezniük.

Hogyan válasszunk

A szögletes talapzatok kiválasztásának két fő szempontja van:

Méretek. A mosdó méretei "illeszkedjenek" a szabad sarokban.

Mit jelentenek a méretek - az ábrán látható a magasság, a mélység és a szélesség egy szögletes tárcsához.

Tervezés, funkcionalitás, teljesítmény:

 • Kívánatos, hogy a modell a stílus és a színséma összhangban harmóniában a fürdőszoba.
 • A készlet funkcionalitása a felhasználók számának megfelelően történik.
 • Tartósságuk és megjelenésük a mosogató és a szekrény anyagától függ. Ez vonatkozik a szerelvényekre is - előnyben részesítik a krómot.
 • A felfüggesztett opcióhoz egy fővárosi falra van szükség.
 • Mosogatók túlfolyással biztonságosabbak.

Népszerű modellek keresése

Feltételesen "megosztjuk" a sarokcsapdák áttekintését egy kővelő kővel kis és nagy méretűre. Ha ezt a designt választja, a fürdőszoba méretéhez kötve lesz, ezért ez a felülvizsgálat kényelmesebb lesz. A cikkben szereplő összes ár az írás időpontjában van (2016 július).

Kicsiek

ködös

Ebben a márkájú vízvezeték- és fürdőszobai bútorokat a jól ismert orosz Plumbing Wholesale cég gyártja. A piacon több kis Misty sarokborda van.

Misty Lotus 40 sarok

 • mosogató anyag - fajansz
 • Szélesség - 58 cm
 • Magasság - 84 cm
 • Mélység - 40 cm
 • Szekrényanyag - MDF
 • Állvány típusa - lábakkal
 • Ár - 9060 p
 • Lotus - a cég egyik gyűjteményének neve Misty. Ha interneten keresztül vásárolja, ne felejtse el jelezni, hogy a modell szögletes. 40 a modell nevében a hüvelykujj mélységét jelzi.

Misty Baby

 • mosogató anyag - fajansz
 • Szélesség - 35 cm
 • Magasság - 83 cm
 • Mélység - 44 cm
 • Szekrényanyag - MDF
 • Állvány típusa - lábakkal
 • Ár - 4745 p

Onika

Majdnem ugyanazt a "babát" kínálja az orosz Onika cég. Ez a modell egy kicsit olcsóbb.

Onika Baby

 • mosogató anyag - fajansz
 • Szélesség - 41 cm
 • Magasság - 83 cm
 • Mélység - 40 cm
 • Szekrényanyag - MDF
 • Állvány típusa - lábakkal
 • Ár - 3420 p

Onika Florena 40

 • mosogató anyag - fajansz
 • Szélesség - 46,5 cm
 • Magasság - 83 cm
 • Mélység - 37,5 cm
 • Szekrényanyag - MDF
 • Állvány típusa - lábakkal
 • Ár - 7400 r
 • Kicsi, de stílusos szekrény. Magában foglalja Floren fürdőszoba fürdőszobájának gyűjteményét, amelyben minden tétel "királyi" monogrammal van díszítve.

Aqwella

Aqwella Delta 45

 • mosogató anyag - kerámia
 • Szélesség - 45 cm
 • Magasság - 85 cm
 • Mélység - 45 cm
 • Szekrényanyag - MDF
 • Állvány típusa - lábakkal
 • Ár - 9950 p

A kis sarokfogók között a külföldi gyártók kevésbé és sokkal drágábbak, mint a hazai modellek.

Ravak

A szaniterek leghíresebb cseh gyártója hazánkban különböző emelvénymintákat kínál a mosdókkal, köztük a sarkokkal. Kétre nézünk.

Ravak Rosa R

 • mosogató anyag - mesterséges márvány
 • Szélesség - 56,5 cm
 • Magasság - 49 cm
 • Mélység - 46,5 cm
 • Szekrényanyag - forgácslemez, MDF
 • A járókerék típusát felfüggesztették
 • Ár - 51000 p
 • A mosogató és a szekrény szabálytalan alakú. Adjuk ki az opció 2 variánsait: jobbra R és bal L.

Ravak SD 10 ° 55 ° C

 • mosogató anyag - mesterséges márvány
 • Szélesség - 55 cm
 • Magasság - 48,5 cm
 • Mélység - 55 cm
 • Szekrényanyag - forgácslemez, MDF
 • A járókerék típusát felfüggesztették
 • Az ár - 41500 r
 • A mosogató és a szekrény szabálytalan alakú. Adjuk ki az opció 2 variánsait: jobbra R és bal L.

nagy

Ravak

Korábbi modellek a szögletes emelvények egy mosogatóval - Ravak SD 10 ° és Ravak Rosa is kapható más nagy méretben. Három tervezési lehetőség van: fehér, nyír, onyx.

Ravak rosa l

 • mosogató anyag - mesterséges márvány
 • Szélesség - 78 cm
 • Magasság - 73 cm
 • Mélység - 55 cm
 • Szekrényanyag - forgácslemez, MDF
 • A járókerék típusát felfüggesztették
 • Ár - 67000 p
 • A mosogató és a szekrény szabálytalan alakú. Adjuk ki az opció 2 variánsait: jobbra R és bal L.

Ravak SD 10 ° 65 ° C

 • mosogató anyag - mesterséges márvány
 • Szélesség - 65 cm
 • Magasság - 50 cm
 • Mélység - 53,5 cm
 • Szekrényanyag - forgácslemez, MDF
 • A járókerék típusát felfüggesztették
 • Az ár - 41500 r
 • A mosogató és a szekrény szabálytalan alakú. Adjuk ki az opció 2 variánsait: jobbra R és bal L.

De aqua

De Aqua Trio Suite R

 • mosogató anyag - mesterséges márvány
 • Szélesség - 78 cm
 • Magasság - 73 cm
 • Mélység - 55 cm
 • Szekrényanyag - MDF
 • A járókerék típusát felfüggesztették
 • Ár - 47000 p
 • A Trio Lux modell mind a jobb oldali, mind a bal oldali L változatban kapható. Két fényes kivitelű szín - fehér és fekete.

De Aqua Escalade 100 R

 • mosogató anyag - mesterséges márvány
 • Szélesség - 105 cm
 • Magasság - 65 cm
 • Mélység - 53 cm
 • Szekrényanyag - MDF
 • A járókerék típusát felfüggesztették
 • Ár - 80000 r
 • Az Escalade modell jobbkezes R és balkezes L kivitelben is kapható. Sok fényes színű felület - fehér, bézs, bordó, piros, pisztácia, szürke, csokoládé, fekete. Igaz, hogy csak fehérben és fekete színben lehet megtalálni az értékesítést - másoknak kell megrendelni. Kívánságra megrendelést és matt végrehajtást rendelhet.

Aquanet

Aquanet Corner Open L

 • mosogató anyag - mesterséges márvány
 • Szélesség - 89 cm
 • Magasság - 35 cm
 • Mélység - 54 cm
 • Szekrényanyag - LDSP, MDF
 • A járókerék típusát felfüggesztették
 • Ár - 44000 r
 • A modell mind a jobb oldali, mind a bal oldali L változatban elérhető. A fiók 2 résszel és 2 fiókkal rendelkezik.

Aquanet Corner Close L

 • mosogató anyag - mesterséges márvány
 • Szélesség - 89 cm
 • Magasság - 84 cm
 • Mélység - 54 cm
 • Szekrényanyag - LDSP, MDF
 • Falkötő típus - kültéri
 • Ár - 37000 p

Aquanet Luis 70 sarok

 • héj anyaga - természetes márvány
 • Szélesség - 73 cm
 • Magasság - 84 cm
 • Mélység - 73 cm
 • Szekrényanyag - LDSP, MDF
 • Falkötő típus - kültéri
 • Ár - 55000 p

ködös

A Misty által készített másik modellt zárjuk le.

Misty Olimpia Lux 60

 • mosogató anyag - fajansz
 • Szélesség - 62 cm
 • Magasság - 90 cm
 • Mélység - 62 cm
 • Szekrényanyag - MDF
 • Falkötő típus - kültéri
 • Ár - 54000 p
 • A gipszkövek görög stílusban készülnek, és alkalmasak klasszikus design fürdőszobákra. 2 kivitelben kapható - fekete és bézs patina.

Telepítési jellemzők

A vásárlás előtt pontosan meg kell mérni a hüvelykujj javasolt telepítésének helyén lévő szabad helyet. Ellenőrizze a sarok pontosságát, amelyben a sarkos mosogatót egy szekrénnyel kívánja felszerelni (szigorúan 90 fokosnak kell lennie, különben meg kell szintelni a falakat).

A lábak és a bázisú modellek minden nehézség nélkül telepíthetők. A futókövek össze vannak építve, a mosogató rá van rögzítve. Ezután a szerkezet a sarokban van elhelyezve. A lábakkal ellátott termék a magassághoz igazodik. A mosogató és a talapzat csavarokkal vagy falra ragasztva szilikon tömítőanyaggal rögzíthető a falra.

A lógó szekrények nehezebb felszerelése. cAz elővigyázatossági jelek a falon vannak a rögzítéshez, a lyukak rögzítése, a záróelemek beszerelése. Ezután a függőkövön fel van függesztve, a lámpatest megbízhatóan meghúz. A szerelő készlet általában mosogatóval van felszerelve.

A végső szakaszban a meleg és hideg vízellátó tömlők (általában fémbevonatúak) csatlakoztatva vannak a keverőhöz, egy szifont csatlakoztatunk a lefolyó lyukhoz.

Kicsi sarokcsapágyak keresése, mert egy nagyon kis fürdőszobát kell találnod - belső fényképeink segítenek megoldani a problémát.

Melyek a fürdőszobák, amelyekben elhagyták a klasszikus kádat, és eltakarították a zuhanyt? Példák a cikkünkben.

A káddal ellátott sarokgarnitúrával ellátott kis fürdőszobák helyet foglalnak a fürdőszobában. Egyszerűen pótolhatatlanok a kis fürdőszobákban, a Hruscsov házak és nappali közös fürdőszobáiban.

Sarok mosdó szekrénnyel, teljes tükrös szekrénnyel, világítással, látványos a tágas fürdőszobákban.