Legfontosabb > Tartozékok

Sarokmosdó fürdőszoba szekrénnyel

Az egyik lehetőség a bútorok készletének kialakítására a fürdőszobában, lehetőség szerint a szoba sarkában történő felszerelésre. A design használatának előnye, hogy helyet takarít meg a fürdőszobában.

Már megtörtént, hogy a lakások többségében a fürdőszobában nincs elegendő terület, és hogyan szeretné felszerelni a fürdőszobát az összes szükséges felszereléssel. Az ideális megoldás, hogy megoldja ezt a problémát, a sarkok a szobában, részt vesz a haszon. Helyezze vissza a tulipánt vagy a padlót egy sarokmosóba egy éjjeliszekrényen, ahol tárolhatja a háztartási tárgyakat, ami jelentősen megtakarítja a helyet.

Szögletes mosdók, a szekrény a fürdőszoba és a fajták az online áruház "Buy-plumbing.rf"

Ez a kombináció remek funkcionális és ergonómikus duettet kínál, amely képes arra, hogy báj és elegancia adjon a szobába. Közöttük ezek az elemek különböző változatokban kombinálhatók:

 • a mosdó az egész felső területet foglalja el, és ezáltal a pultot helyettesíti;
 • mosogató beépül a pultba;
 • külön helyiséget a szoba sarkában.

A mosdókagyló formája nem csak szögletes. Ez szokatlan megoldás lehet egy héj, egy csepp, egy téglalap alakú, szabálytalan szélekkel, egy vázával, egy virággal.

Általában a tálak négyzetes, félkör alakúak, oválisak. Rengeteg lehetőség van.

A sarok mosdókagylók hátrányai és előnyei

A kis méretű fürdőszobában nehezen helyezhető el a vízvezeték, így kényelmesen használható, és nem igényel sok helyet. A sarokbútor ergonomikus és kompakt. A tükör jelenléte vizuálisan kiterjeszti a teret, valamint biztosítja a mosogató könnyedségét. Azonban még egy ilyen ergonómiai megoldásnak is vannak előnyei és hátrányai:

 1. A különböző színek és modellek lehetővé teszik, hogy kiválasszon egy olyan terméket, amely tökéletesen illeszkedik a belső térbe és hangsúlyozza azt.
 2. Kényelmes a kézmosáshoz.
 3. Beágyazhat egy mosodai kosarat.
 4. Szabad hely kerül mentésre és mentésre a szobában. Telepíthet szárítógépet vagy mosógépet.
 5. Lehetőség van a mosdóba és a vízvezetékekbe vezetett csatorna elrejtésére. Kényelmes tárolni higiéniai termékeket és egyéb szükséges apró dolgokat.

A felfüggesztett modellek egyidejűleg két falra vannak felszerelve, ami a szerkezet megbízhatóságát és merevségét adja, de ez hátrány, mivel a falaknak szilárdnak és nagy teherbírásnak kell lenniük.

Ha egy további tükröt helyez, és további megvilágítási forrást hoz, akkor egy ilyen építmény képes lesz mólóüvegként szolgálni. A szekrény és a mosogató szerelvényének 90 fokos szögben kell lennie.

Sarokszekrények mosdóval

A "Baby 33" süllyesztett mosogató kövekkel

Falköpeny a ventilátor Veer sarkával

Guruló kő a mosdóval a Baba 35 szögletes

A "Bravo 40" sarkot tartalmazó járókerék

Szekrény süllyesztővel Aurora sarok

A "Bis 40" R sarok mosogatós köszörű

A "Bis 40" L sínes mosogatós köszörű

A "Floren 40.10" fehér mosdókagylóval fehér

Éjjeliszekrény Elegy 45-vel

Szekrény süllyesztővel Lotus 40 sarok

Vanity egység mosdóval "ARNO 60.11" sarkú fehér fa

Függönyök "ARNO 60.11" süllyesztett sarkával

Rio 45 mosdó

Vanity egység Delta 45 tükör

Függönyök a mosdóval "Altair 62" sarok

Gravírozó sín "Altair 62" sarok, fehér-szürke

Sarkos mosogató kiválasztása a szekrényben a fürdőszobában

A sarokszekrény egy kiváló multifunkcionális eszköz, amely a legkisebb fürdőszobában is megtakarít. Néha elég nehéz választani az ideális megoldást a gyártók széles választékából. A csomagcsomag a szerelési és rögzítési mód (felfüggesztett és padló modell), alak, anyag és színtartomány szerint változhat.

Különlegességek

A mosogató tömörségének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a legkisebb fürdőszoba sarkába, így felszabadítja a helyet. A szekrény felett lógó tükör tovább bővíti. A sarokállvány többek között számos előnye van, amelyekre érdemes megemlíteni.

Az állványra szerelt sarokperselyes mosdó többfunkciós, mivel a talapzat belsejében elrejtheti a víz kommunikációs rendszert (csövek, keverő). Emellett a polcok jelenléte sok dolgot tárolhat, például higiéniai termékeket vagy tisztítószereket és tisztítószereket. Hasznos lehet a szekrény belsejében lévő helyet kosárként gyűjteni koszos dolgok gyűjtésére.

A sarokágyú lehetővé teszi a tükör funkciójának újrateremtését. Ez tökéletesen szolgálja Önt öltöző asztalként, és lehetővé teszi a testápoláshoz szükséges különböző tételek tárolását. Hasonló hatás elérése érdekében válasszon megfelelő tükröt és telepítsen lámpákat.

A divat, amikor az összes vízvezeték-termékeket ugyanazon a vonalon helyezték el, már régóta elhaladt. A szekrénysarokkal ellátott sarokmosószekrény tökéletesen illeszkedik egy adott helyiséghez. Csak azt a lehetőséget kell találni, amely illeszkedik a fürdőszoba belső és dimenzióihoz. Ebben a tekintetben a sarokszekrények több kategóriába sorolhatók:

 • A szekrények felfüggesztett változatát az jellemzi, hogy nincsenek lábazatok vagy lábtartók jelenléte. Ez a modell megkönnyíti a padló felületének tisztítását. A felfüggesztett mosdótábla rögzítése talapzat segítségével rögzíthető a falfelületre. Ezért telepítés előtt győződjön meg arról, hogy a fal erős. Nagy teherbírással kell szembenéznie.
 • A sarokmodell lábakkal egyszerű felszereléssel jellemezhető - ehhez csak a kívánt szöget kell a termékhez vinni. Sok gyártó állítható lábakkal ellátott modelleket gyárt. Ez lehetővé teszi a szekrény magasságának beállítását mosogatóval.
 • A lábazati mosdó sarokformája, mint az előző modell, rendkívül egyszerűen telepíthető, de jelentős hátránya van. Az alagsor nagyon érzékeny a nedvesség káros hatásaira, amely rövid idő alatt alkalmatlanná válik a további hasznosításra. A szekrény alsó részén nagy a veszélye a gomba és a penész, mivel az alatta lévő helyiség rosszul szellőző.

Szükség van egy tökéletesen emeletes padlóra is, mivel a bázis nem rendelkezik szabályozási rendszerrel.

Méretek

A fürdőszobától függően a jövőbeli mosdó mérete meghatározásra kerül. A nagy választék számos lehetőséget kínál a sarokkabin és a mosdó különböző méreteivel. Mindazonáltal a gyártók egyre több fogyasztó számára kínálnak három standard mosdóméretet: kicsi, közepes és nagyméretű.

A kis méret azt jelenti, hogy kis helyiségben kell felszerelni. Az ilyen szekrények magassága négyszáz milliméter, a mélység nyolcszáz milliméter, a szélessége mindössze háromszáz milliméter. A talapzat átlagos mérete hatszáz milliméter magas, nyolcszáz milliméter mélység és hatszáz milliméter szélesség jellemzi. Egy nagy modell esetében: a magasság kilencszáznyolcvan milliméter, a mélység négyszázötven milliméter, a szélessége pedig hétszázötven milliméter.

A szerkezet méretei nagyon különbözőek lehetnek, például 40, 50, 60 és 80 cm, a standard mini méret 70x70 cm.

anyagok

Figyelembe véve azt a tényt, hogy a fürdőszobában rendszeresen előfordul a nedvességnek a szaniter bútorok felületére gyakorolt ​​kedvezőtlen hatása, sok fogyasztó hajlamos ilyen anyagból egy szögletes szekrényt választani, amely nem fél a nagy páratartalmú szobától. Az a tény, hogy a vízből és az éles hőmérsékleti ugrásokból képződő kondenzátum gőzzel párosulhat bizonyos anyagokon. Ezért javasoljuk, hogy felelősségteljes megközelítést vegyen igénybe a fürdőszoba alapanyagú bútorok alapanyagainak kiválasztásához.

A sarokszekrény kiválasztásakor gyakran látni fogják a chipboardból vagy forgácslapból vagy a környezetbarát farostlemezből készült termékeket a boltokban. A választott anyagtól függetlenül a gyártó mindig előzetesen lefedi azt egy speciális eszközzel, primer vagy fényes zománc formájában. Ez az eljárás szükséges ahhoz, hogy védő réteget hozzunk létre, amely védi a termék felületét a nedvességtől.

A talapzat vége PVC burkolattal van védve. A lyukakat szinte mindig dugóval fedjük le. Vannak kevert modellek talapzatok, ahol a hajótest szerkezete forgácslap, és az ajtók MDF, amely híres a hosszú élettartam.

A fürdőszoba első osztályú szaniter bútorai tömörfa fából készülnek. A fa anyagot szükségszerűen víztaszító feldolgozásnak vetik alá. Az eredeti textúrájú fából készült tömbök ma a fogyasztók legnépszerűbb anyagai.

A gyártó gyakran létrehoz egy higroszkópos faanyagot a sarokállványok létrehozásához. Más szóval, a fajta, amely képes felszívni a vízgőz. A tölgy, a bambusz és a kempák higroszkópos fák.

Érdemes megemlíteni a rétegelt rétegelt rétegelt lemezeket, melyeket speciális lakkokkal is kezelnek. A hasonló anyag sarokállványa jól néz ki. Rétegelt lemezből készült termékek gyakran találkoznak az olasz bútorgyártókkal. Költségük magas, de a kizsákmányolás időtartama sokkal hosszabb, mint a megfizethető.

De a legmagasabb költség jellemző az ütésálló üvegből, fémből, műanyagból és természetes kövekből készült talpazat. Az üvegpalack széles színekkel, vizuális könnyedséggel és súlytalansággal rendelkezik. A gondoskodás egy ilyen termék nem szeszélyes. De a táblagépre gyakorolt ​​mechanikai hatás esetén zsetonok és repedések jelennek meg. És mivel a mosogató és az üvegszekrény gyakran egyetlen szerkezetet képvisel, a teljes terméket ki kell cserélni.

Ami a műanyagot illeti, univerzális anyag, sok pozitívummal rendelkezik, nem csak népszerű a fogyasztók számára. A műanyag nem függ a vízgőz és a nedvesség negatív hatásaitól. Az áttetsző műanyag szekrény nagyon népszerű modell, mivel alacsony költséggel és kevés gondozási igényrel rendelkezik.

A gyártók áttekintése

Az egészségügyi termékek és bútorok piaca vezető szerepet tölt be, a fogyasztók közül a leginkább keresett. És egy olyan termék, mint egy szekrényes sarokmosó, szintén képviselhető számos népszerű gyártó gyűjteményében. Ügyeljen a következő gyártókra, akik sikeresen megalapozták a jó oldalt, és minőségi termékeket bocsátottak ki:

 • A Misty egy márka, amely szaniter termékekre és fürdőszobai bútorokra szakosodott. A cég egy nagyon népszerű hazai vállalat Plumbing - Wholesale segítségével működik. A kínálat kis és nagy sarokszekrényeket kínál. Az árak a megvásárolt termék konfigurációjától és méretétől függően változnak. A legkisebb építkezés négy és fél ezer rubel, és a legnagyobb - kilenc ezer rubel.

Corner fürdőszoba bútorok

Modell kiválasztása paraméterek szerint

 • Típus: mosdószekrény
 • Szín: fehér fényű
 • Szélesség (cm): 70
 • Magasság (cm): 84
 • Mélység (cm): 70
 • Típus: bútorkészlet
 • Szín: fehér fényű
 • Szélesség (cm): 39
 • Magasság (cm): 85
 • Mélység (cm): 39
 • Típus: mosdószekrény
 • Szín: fehér fényű
 • Szélesség (cm): 89
 • Magasság (cm): 84
 • Mélység (cm): 54
 • Típus: bútorkészlet
 • Szín: fehér fényű
 • Szélesség (cm): 98,5
 • Magasság (cm): 74,8
 • Mélység (cm): 45
 • Típus: mosdószekrény
 • Szín: fehér fényű
 • Szélesség (cm): 89
 • Magasság (cm): 54
 • Mélység (cm): 35
 • Típus: mosdószekrény
 • Szín: fehér fényű
 • Szélesség (cm): 89
 • Magasság (cm): 84
 • Mélység (cm): 54
 • Típus: mosdószekrény
 • Szín: fehér fényű
 • Szélesség (cm): 48
 • Magasság (cm): 48
 • Mélység (cm): 50,7
 • Típus: mosdószekrény
 • Szín: fehér fényű
 • Szélesség (cm): 115
 • Magasság (cm): 56
 • Mélység (cm): 54
 • Típus: mosdószekrény
 • Szín: fehér fényű
 • Szélesség (cm): 115
 • Magasság (cm): 56
 • Mélység (cm): 54
 • Típus: mosdószekrény
 • Szín: fekete
 • Szélesség (cm): 115
 • Magasság (cm): 56
 • Mélység (cm): 54
 • Típus: mosdószekrény
 • Szín: fekete
 • Szélesség (cm): 115
 • Magasság (cm): 56
 • Mélység (cm): 54
 • Típus: mosdószekrény
 • Szín: fekete
 • Szélesség (cm): 115
 • Magasság (cm): 56
 • Mélység (cm): 54
 • Típus: mosdószekrény
 • Szín: fekete
 • Szélesség (cm): 115
 • Magasság (cm): 56
 • Mélység (cm): 54
 • Típus: mosdószekrény
 • Szín: fehér fényű
 • Szélesség (cm): 95
 • Magasság (cm): 56
 • Mélység (cm): 54
 • Típus: mosdószekrény
 • Szín: fehér fényű
 • Szélesség (cm): 95
 • Magasság (cm): 56
 • Mélység (cm): 54
 • Típus: mosdószekrény
 • Szín: fekete
 • Szélesség (cm): 95
 • Magasság (cm): 56
 • Mélység (cm): 54
 • Típus: mosdószekrény
 • Szín: fehér
 • Szélesség (cm): 50
 • Magasság (cm): 60,4
 • Mélység (cm): 61,5
 • Típus: bútorkészlet
 • Szín: fehér fényű
 • Szélesség (cm): 89
 • Magasság (cm): 54
 • Mélység (cm): 40
 • Típus: mosdószekrény
 • Szín: fehér fényű
 • Szélesség (cm): 89
 • Magasság (cm): 54
 • Mélység (cm): 35
 • Típus: bútorkészlet
 • Szín: sötét fa
 • Szélesség (cm): 196
 • Magasság (cm): 215
 • Mélység (cm): 60
 • Típus: bútorkészlet
 • Szín: könnyű fa
 • Szélesség (cm): 76
 • Magasság (cm): 215
 • Mélység (cm): 70

Moszkva, a kereszteződés a Yaroslavl autópálya és a Moszkva Ring Road 95 km (külső oldalon), üzlet "Kerámia csempe, vízvezeték".
Helyszín térkép

Sarokmosdó fürdőszoba szekrénnyel

Kattintson a paraméter melletti négyzetre, és válassza ki az árkategóriát

/ Kattintson a "Recruitment"

Itt van egy videó utasítás

Vásárolhat egy szekrényes mosdót Moszkvában lévő fürdőszoba szekrénnyel kedvező áron, és csak a Kabini.ru online áruházunkban. Online katalógusunk az Aquaton, a Style Line, a Misty, az Aquanet, a Aquella, a Bellezza, a Jacob gyártmányú termékeit tartalmazza. Megrendeléshez kérjük, hagyja el honlapunkat.

Termék kód: 96471

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: MDF

A test anyaga: forgácslap

Belső stílus: modern stílus

Bútor alak: téglalap alakú

Termék kód: 7465

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: MDF

A test anyaga: MDF

Felszerelés: felfüggesztett, padló

Termék kód: 2730

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: MDF

A test anyaga: forgácslap

Termék kód: 2731

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: MDF

A test anyaga: forgácslap

Szín: sötét fa

Termék kód: 1600

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: MDF

A test anyaga: forgácslap

Termék kód: 9540

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Belső stílus: modern stílus

Bútor alak: téglalap alakú

Termék kód: 50360

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: nedvességálló MDF

Anyaga: nedvességálló forgácslap

Termék kód: 49862

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: nedvességálló MDF

Anyaga: nedvességálló forgácslap

Szín: fehér, rajz

Termék kód: 50746

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: nedvességálló MDF

Anyaga: nedvességálló forgácslap

Szín: fehér, rajz

Termék kód: 3185

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: MDF

A test anyaga: forgácslap

Belső stílus: modern stílus

Bútor alakja: lekerekített

Termékkód: 9462

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: MDF

A test anyaga: MDF

Felszerelés: felfüggesztett, padló

Szín: bézs, arany, rajz

Termékkód: 9461

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: MDF

A test anyaga: MDF

Felszerelés: felfüggesztett, padló

Szín: fekete, arany, rajz

Termék kód: 52071

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: matt üveg, MDF

A test anyaga: MDF

Felszerelés: felfüggesztett, padló

Termék kód: 45572

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: nedvességálló MDF

Anyaga: nedvességálló forgácslap

Termék kód: 4652

Terméktípus: Kabinet + mosdó

Homlokzati anyag: nedvességálló MDF

Anyaga: nedvességálló forgácslap

Szín: fehér, szürke

Főbb jellemzők

A fülkagyló kiváló megoldás, így maximalizálhatja a rendelkezésre álló helyek használatát, és nem korlátozhatja magát a funkcionalitásra. Kompakt, megbízható és szerényen működik. A nedvességálló anyagok használatával a bútorok fokozzák a magas páratartalmú környezeteket.

A sarokstruktúrák műszaki jellemzői a következők:

 • méretek: szélesség 36-73 cm, mélység 36-73 cm, magasság 83-90 cm;
 • alak - négyszögletes vagy ovális;
 • mosogató anyaga: fajansz, márvány;
 • bútoranyag: MDF, laminált forgácslap, forgácslap;
 • szín: fehér, arany, bézs, sötét fa, minta;
 • a telepítési mód padlója vagy felfüggesztve.

A mosogatók oldaltáblákkal történő felszerelésének előnyei

A mosogató szögletes készletének megvásárlása előnyös a következő okok miatt:

 • minden alkatrész tökéletesen illeszkedik egymáshoz, így a telepítési folyamat a lehető legegyszerűbb;
 • a rendelkezésre álló hely megtakarítása a funkciók elvesztése nélkül;
 • a kommunikáció teljes elrejtése, melynek következtében javul a helyiség általános kialakítása;
 • a kommunikáció fenntartásának megkönnyítése;
 • a szerkezetek kiváló esztétikai tulajdonságai;
 • a design fő elemei ugyanabban a stílusban készülnek, és a készlet ára alacsonyabb, mint amikor különálló pozíciókban vásárolták.

TOP 3 modellek a márkakereskedők részéről

Az online áruházunkban a TOP 3 modellek a sarokágyak mosdókagylóval vásárolhatók meg:

 • Aquella Delta - négyszögletes kialakítás, lábakon szerelt, kompakt méretű és klasszikus stílusban készült;
 • Bellezza Venice - egy téglalap alakú design, modern, eredeti kivitelben, minta formájában, kompakt, de kényelmes és praktikus használatban;
 • A Misty Olimpia Lux egy téglalap alakú, lábszerkezetes kivitel, antik stílusban.

Az online áruházunkban olcsóbban vásárolhatunk más mosogatós modelleket. Folyamatosan a márkás gyártók minőségi termékeinek széles választékával és garantált jellemzőkkel.

Sarokszekrények mosdóval

Termék kód: 156571

Méretek (shgv): 41x40,3x83

Típus: mosdó

Termék kód: 205209

Méretek (shgv): 36x36x85

Típus: mosdó

Termék kód: 206252

Méretek (shgv): 34x40,3x84

Típus: mosdó

Termék kód: 156311

Méretek (shgv): 46,5x37,6x83

Típus: mosdó

Mosogató anyag: fajansz

Termék kód: 156503

Méretek (shgv): 60x60x78,5

Típus: mosdó

Mosogató: pert. márvány

Termék kód: 157331

Méretek (shgv): 56,6x46,6x49

Típus: mosdó

Mosogató: pert. márvány

Termék kód: 204910

Méretek (shgv): 55x48,5x50

Típus: mosdó

Mosogató: pert. márvány

Termék kód: 206035

Méretek (shgv): 56,6x46,6x49

Típus: mosdó

Mosogató: pert. márvány

Termék kód: 155484

Méretek (shgv): 38,5x37,3x77

Típus: mosdó

Mosogató: pert. márvány

Termék kód: 159512

Méretek (shgv): 45x45x85

Típus: mosdó

Felszerelés: felfüggesztett / padló

Mosogató anyag: fajansz

Termék kód: 153044

Méretek (shgv): 88,5x55x65

Típus: mosdó

Mosogató: pert. márvány

Termék kód: 153041

Méretek (shgv): 88,5x55x65

Típus: mosdó

Mosogató: pert. márvány

Termék kód: 163406

Méretek (shgv): 90x54x40

Típus: mosdó

Mosogató: pert. márvány

Termék kód: 153025

Méretek (shgv): 90x54x40

Típus: mosdó

Mosogató: pert. márvány

Termék kód: 163405

Méretek (shgv): 90x54x40

Típus: mosdó

Mosogató: pert. márvány

Termék kód: 163407

Méretek (shgv): 90x54x40

Típus: mosdó

Mosogató: pert. márvány

Termék kód: 157332

Méretek (shgv): 56,6x46,6x49

Típus: mosdó

Mosogató: pert. márvány

Termék kód: 156938

Méretek (shgv): 55x48,5x50

Típus: mosdó

Mosogató: pert. márvány

Termék kód: 156968

Méretek (shgv): 55x48,5x50

Típus: mosdó

Mosogató: pert. márvány

Termék kód: 156969

Méretek (shgv): 55x48,5x50

Típus: mosdó

Mosogató: pert. márvány

Termék kód: 158165

Méretek (shgv): 62x62x90

Típus: mosdó

Mosogató: pert. kő

Termék kód: 159039

Méretek (shgv): 62x62x90

Típus: mosdó

Mosogató: pert. kő

Termék kód: 156939

Méretek (shgv): 65x53,5x50

Típus: mosdó

Mosogató: pert. márvány

Termék kód: 156940

Méretek (shgv): 55x48,5x50

Típus: mosdó

Mosogató: pert. márvány

Az online áruházak széles választékából álló mosdókagyló szekrények széttagolják a zsúfolt fürdőszobák sztereotípiáit. A termék egyforma élei könnyedén elférnek a kompakt zuhany sarkaihoz. A nem szabványos méretű fürdőszoba egy hosszúkás, lekerekített sarkokkal ellátott mintát díszít (161823 termékkód). A szerelés padló lehetséges, a lábakon szilikonlemezekkel. Számos kompozíciónak van lógó fali tartója. Homlokzatok nedvesen ellenálló anyagokból. Rendszerint ilyen modelleket vásárolnak kis fürdőszobákhoz, de nagyszerűen nagyméretű kombinált fürdőszobákban nézik ki. A test MDF, forgácslap készült. Az homlokzatok díszes, matt formájú üveggel díszítve. A Satra-ban sarkos szekrényeket vásárolhat egy mosdóval és egy alakos és méretű tükörrel alacsony költséggel.

Sarokmosó minden, még a legkisebb fürdőszobában

Tágas fürdőszoba apartmanaink számára a kivétel, nem pedig a szabály. Egy szűk helyiségben, ahol a bútorok racionális elhelyezésére van szükség, egy szekrényes sarkos mosdó megfelelő. Az előnyök nyilvánvalóak - a "halott" sarokövezet használatával kis helyet foglal el, és a háztartási tárgyak a szekrényben tárolhatók.

Válassza ki a megfelelő opciót nem könnyű. A készletek különböznek az alaplap (lógó, padló) és a mosdókagyló, az alak, az anyag, a színek rögzítésének módjától.

A szekrénybe épített mosdó ergonómiai készletet alkot, gyönyörű és funkcionális. Vannak különböző modellek, amelyek különbözőek: a rögzítés módjai, a mosogató típusa, a tervezési elemek.

Corner Bowls - Mount, alak, szín, anyagok

A mosdó rögzítésének alapvető módja a szekrényen, amikor:

 • az asztallapba épített;
 • fekszik vagy emelkedik az asztallap felett;
 • a szekrényen helyezkedik el asztal helyett;
 • külön a sarokban.

Sok szempontból a sarokhéj alakja diktálja az elhelyezése jellemzőit - a sarokban. Ez azt jelenti, hogy a héj két oldala egyenes lesz, és egymáshoz képest derékszögben (a képen látható), de nem azt mondja, hogy a választása háromszög alakú. Csak néhány van a piacon. A legtöbb sarokhéjnak ismerős ovális arca lesz.

A saroktálak formái egyáltalán nem triviálisak. A szögletes talapzat tervezői és tervezői meglehetősen bonyolult feladat megoldására kényszerültek: az egész konstrukciót egy sarokba kell helyezni, meglehetősen korlátozott térben; működnie kell - mosogató + tárolóhely; gyönyörűnek kell lennie.

Véleményünk szerint sikeresen megbirkóztak a feladattal, és döntését úgy dönthetjük meg, ha megnézzük a fotót, vagy megismerhetjük az élő modelleket.

A mosogatót az általános színsémával összhangban választják ki. Népszerűség nyerte a tálat a bézs, kék, krémszínű színekben. Azonban a hófehér csésze továbbra is a legnagyobb kereslet.

A szekrénybe való beépítésre szánt mosdók ugyanolyan anyagokból készülnek, mint a klasszikus lógók: fajansz, egészségügyi porcelán, műkő, üveg.

Az ismerős porcelán mosdó tartós és higiénikus. A legtöbb modell egyszerűsége több mint működési jellemzőkkel teli.

A polimerek versenyt tudnak venni a porcelánnal, de a magas ár miatt kevésbé népszerűek. A gyönyörű kő- és üveghéjak a hagyományos modelleknél nem rosszabbak. Mosogatómedencék mesterséges kőből és a vastag, edzett üveg ellenállnak a fújásoknak, ne harcoljanak.

Készítettünk neked egy olyan cikket, amely sok képet és ötletet gyűjtött össze egy fürdőszobai tervezéssel a pulton lévő mosogatószámmal.

Üveg mosogatók is gyönyörű megoldás. Lásd az üvegtálat.

Sarokszekrények a mosogató alá

A fürdőszobai szekrények fő különbségei a beépítésük szerint vannak:

A sarok áll a lábakon, amelynek magassága állítható. Jól van a "meleg padló", ő nem fél a kiömlött víz. Minőségi termékek fém lábak; a műanyag és a fa gyorsabban működik.

Az alapszekrény könnyen összeszerelhető, gyönyörű, nincs rajta porgyűjtés. A hátrány az, hogy a szivárgott vizet nehéz eltávolítani.

A felfüggesztett modell a falakhoz csatlakozik. Csekély helyet foglal el, nem sérti a padló minta integritását. Alatta használhatja a használati tárgyat, ezért kényelmesen tisztítható. Az ilyen szekrényt nem lehet megterhelni.

Az aszimmetrikus megoldások érdekesek. Hosszúkás aszimmetrikus szögletes mosdó talapzaton illeszkedik a szög, amelynek szabad hely különböző oldalán egyenlőtlenül. Ezek a szekrények jó kezűek (és a mosogató és az oszlop "jobbra" bővítve) és balkezes (balra). Ezek a mosogatók lehetővé teszik, hogy nyereséges, maximális szabad helyet, a bútorok konfigurációját hozzon létre.

A besorolás nem lesz teljes, anélkül, hogy áttekintenék azokat az anyagokat, amelyekből a fürdőszoba szekrényeket készítették. A választás olyan széles, hogy egy külön cikket lehet leírni.

A magas nedvességtartalmú helyiségek köveként nedvességálló anyagokat kell készíteni. Az alacsony költségű modelleket leggyakrabban forgácslemezből vagy MDF-ből készítik, vízzel szemben ellenálló vegyületekkel impregnálva.

Gyönyörűen néz ki hüvelykujját egy természetes fáról nedvességálló impregnálással.

A drága tervező szekrények ütésálló üvegből, fémből, akár természetes kőből készülhetnek.

Előnyei és hátrányai az ilyen mosogatók

Egy kis fürdőszoba sarkában egy kompakt mosdó szabadít fel helyet. Ergonómikus, és a tükör jelenléte a mosogató felett kiterjeszti a teret. A bútorok ezen konfigurációja más előnyökkel jár:

A kövek a többfunkciósak. Elrejti a kommunikációt. Kényelmes tárolni különböző apróságokat, háztartási vegyszereket, ezért jobb, ha fiókokkal és polcokkal van felszerelve. A szekrény egy mosodai kosarat tarthat.

A fürdőszobában elhelyezett szekrényes mosdók szolgálhatnak öltözőasztalként. Ehhez csak helyezze a tükör tetejére, és gondoskodjon a helyi megvilágításról.

A mosogató és a gardrób egy egységes stílust alkot.

A piac számos modellt kínál. Számos lehetőség van a kivitelezésre, a színekre.

A sarokmoszók egyes modelljeinek hátrányai:

A pincében lévő alsó rész rosszul szellőződik, ezért a penészesedés veszélye áll fenn. A sapka alapja nem állítható magasságban, ezért az alatta lévő padlónak síknak kell lennie.

A felfüggesztett termék nehezen telepíthető. A modell telepítéséhez szükséges falaknak nagy hordképességű és erővel kell rendelkezniük.

Hogyan válasszunk

A szögletes talapzatok kiválasztásának két fő szempontja van:

Méretek. A mosdó méretei "illeszkedjenek" a szabad sarokban.

Mit jelentenek a méretek - az ábrán látható a magasság, a mélység és a szélesség egy szögletes tárcsához.

Tervezés, funkcionalitás, teljesítmény:

 • Kívánatos, hogy a modell a stílus és a színséma összhangban harmóniában a fürdőszoba.
 • A készlet funkcionalitása a felhasználók számának megfelelően történik.
 • Tartósságuk és megjelenésük a mosogató és a szekrény anyagától függ. Ez vonatkozik a szerelvényekre is - előnyben részesítik a krómot.
 • A felfüggesztett opcióhoz egy fővárosi falra van szükség.
 • Mosogatók túlfolyással biztonságosabbak.

Népszerű modellek keresése

Feltételesen "megosztjuk" a sarokcsapdák áttekintését egy kővelő kővel kis és nagy méretűre. Ha ezt a designt választja, a fürdőszoba méretéhez kötve lesz, ezért ez a felülvizsgálat kényelmesebb lesz. A cikkben szereplő összes ár az írás időpontjában van (2016 július).

Kicsiek

ködös

Ebben a márkájú vízvezeték- és fürdőszobai bútorokat a jól ismert orosz Plumbing Wholesale cég gyártja. A piacon több kis Misty sarokborda van.

Misty Lotus 40 sarok

 • mosogató anyag - fajansz
 • Szélesség - 58 cm
 • Magasság - 84 cm
 • Mélység - 40 cm
 • Szekrényanyag - MDF
 • Állvány típusa - lábakkal
 • Ár - 9060 p
 • Lotus - a cég egyik gyűjteményének neve Misty. Ha interneten keresztül vásárolja, ne felejtse el jelezni, hogy a modell szögletes. 40 a modell nevében a hüvelykujj mélységét jelzi.

Misty Baby

 • mosogató anyag - fajansz
 • Szélesség - 35 cm
 • Magasság - 83 cm
 • Mélység - 44 cm
 • Szekrényanyag - MDF
 • Állvány típusa - lábakkal
 • Ár - 4745 p

Onika

Majdnem ugyanazt a "babát" kínálja az orosz Onika cég. Ez a modell egy kicsit olcsóbb.

Onika Baby

 • mosogató anyag - fajansz
 • Szélesség - 41 cm
 • Magasság - 83 cm
 • Mélység - 40 cm
 • Szekrényanyag - MDF
 • Állvány típusa - lábakkal
 • Ár - 3420 p

Onika Florena 40

 • mosogató anyag - fajansz
 • Szélesség - 46,5 cm
 • Magasság - 83 cm
 • Mélység - 37,5 cm
 • Szekrényanyag - MDF
 • Állvány típusa - lábakkal
 • Ár - 7400 r
 • Kicsi, de stílusos szekrény. Magában foglalja Floren fürdőszoba fürdőszobájának gyűjteményét, amelyben minden tétel "királyi" monogrammal van díszítve.

Aqwella

Aqwella Delta 45

 • mosogató anyag - kerámia
 • Szélesség - 45 cm
 • Magasság - 85 cm
 • Mélység - 45 cm
 • Szekrényanyag - MDF
 • Állvány típusa - lábakkal
 • Ár - 9950 p

A kis sarokfogók között a külföldi gyártók kevésbé és sokkal drágábbak, mint a hazai modellek.

Ravak

A szaniterek leghíresebb cseh gyártója hazánkban különböző emelvénymintákat kínál a mosdókkal, köztük a sarkokkal. Kétre nézünk.

Ravak Rosa R

 • mosogató anyag - mesterséges márvány
 • Szélesség - 56,5 cm
 • Magasság - 49 cm
 • Mélység - 46,5 cm
 • Szekrényanyag - forgácslemez, MDF
 • A járókerék típusát felfüggesztették
 • Ár - 51000 p
 • A mosogató és a szekrény szabálytalan alakú. Adjuk ki az opció 2 variánsait: jobbra R és bal L.

Ravak SD 10 ° 55 ° C

 • mosogató anyag - mesterséges márvány
 • Szélesség - 55 cm
 • Magasság - 48,5 cm
 • Mélység - 55 cm
 • Szekrényanyag - forgácslemez, MDF
 • A járókerék típusát felfüggesztették
 • Az ár - 41500 r
 • A mosogató és a szekrény szabálytalan alakú. Adjuk ki az opció 2 variánsait: jobbra R és bal L.

nagy

Ravak

Korábbi modellek a szögletes emelvények egy mosogatóval - Ravak SD 10 ° és Ravak Rosa is kapható más nagy méretben. Három tervezési lehetőség van: fehér, nyír, onyx.

Ravak rosa l

 • mosogató anyag - mesterséges márvány
 • Szélesség - 78 cm
 • Magasság - 73 cm
 • Mélység - 55 cm
 • Szekrényanyag - forgácslemez, MDF
 • A járókerék típusát felfüggesztették
 • Ár - 67000 p
 • A mosogató és a szekrény szabálytalan alakú. Adjuk ki az opció 2 variánsait: jobbra R és bal L.

Ravak SD 10 ° 65 ° C

 • mosogató anyag - mesterséges márvány
 • Szélesség - 65 cm
 • Magasság - 50 cm
 • Mélység - 53,5 cm
 • Szekrényanyag - forgácslemez, MDF
 • A járókerék típusát felfüggesztették
 • Az ár - 41500 r
 • A mosogató és a szekrény szabálytalan alakú. Adjuk ki az opció 2 variánsait: jobbra R és bal L.

De aqua

De Aqua Trio Suite R

 • mosogató anyag - mesterséges márvány
 • Szélesség - 78 cm
 • Magasság - 73 cm
 • Mélység - 55 cm
 • Szekrényanyag - MDF
 • A járókerék típusát felfüggesztették
 • Ár - 47000 p
 • A Trio Lux modell mind a jobb oldali, mind a bal oldali L változatban kapható. Két fényes kivitelű szín - fehér és fekete.

De Aqua Escalade 100 R

 • mosogató anyag - mesterséges márvány
 • Szélesség - 105 cm
 • Magasság - 65 cm
 • Mélység - 53 cm
 • Szekrényanyag - MDF
 • A járókerék típusát felfüggesztették
 • Ár - 80000 r
 • Az Escalade modell jobbkezes R és balkezes L kivitelben is kapható. Sok fényes színű felület - fehér, bézs, bordó, piros, pisztácia, szürke, csokoládé, fekete. Igaz, hogy csak fehérben és fekete színben lehet megtalálni az értékesítést - másoknak kell megrendelni. Kívánságra megrendelést és matt végrehajtást rendelhet.

Aquanet

Aquanet Corner Open L

 • mosogató anyag - mesterséges márvány
 • Szélesség - 89 cm
 • Magasság - 35 cm
 • Mélység - 54 cm
 • Szekrényanyag - LDSP, MDF
 • A járókerék típusát felfüggesztették
 • Ár - 44000 r
 • A modell mind a jobb oldali, mind a bal oldali L változatban elérhető. A fiók 2 résszel és 2 fiókkal rendelkezik.

Aquanet Corner Close L

 • mosogató anyag - mesterséges márvány
 • Szélesség - 89 cm
 • Magasság - 84 cm
 • Mélység - 54 cm
 • Szekrényanyag - LDSP, MDF
 • Falkötő típus - kültéri
 • Ár - 37000 p

Aquanet Luis 70 sarok

 • héj anyaga - természetes márvány
 • Szélesség - 73 cm
 • Magasság - 84 cm
 • Mélység - 73 cm
 • Szekrényanyag - LDSP, MDF
 • Falkötő típus - kültéri
 • Ár - 55000 p

ködös

A Misty által készített másik modellt zárjuk le.

Misty Olimpia Lux 60

 • mosogató anyag - fajansz
 • Szélesség - 62 cm
 • Magasság - 90 cm
 • Mélység - 62 cm
 • Szekrényanyag - MDF
 • Falkötő típus - kültéri
 • Ár - 54000 p
 • A gipszkövek görög stílusban készülnek, és alkalmasak klasszikus design fürdőszobákra. 2 kivitelben kapható - fekete és bézs patina.

Telepítési jellemzők

A vásárlás előtt pontosan meg kell mérni a hüvelykujj javasolt telepítésének helyén lévő szabad helyet. Ellenőrizze a sarok pontosságát, amelyben a sarkos mosogatót egy szekrénnyel kívánja felszerelni (szigorúan 90 fokosnak kell lennie, különben meg kell szintelni a falakat).

A lábak és a bázisú modellek minden nehézség nélkül telepíthetők. A futókövek össze vannak építve, a mosogató rá van rögzítve. Ezután a szerkezet a sarokban van elhelyezve. A lábakkal ellátott termék a magassághoz igazodik. A mosogató és a talapzat csavarokkal vagy falra ragasztva szilikon tömítőanyaggal rögzíthető a falra.

A lógó szekrények nehezebb felszerelése. cAz elővigyázatossági jelek a falon vannak a rögzítéshez, a lyukak rögzítése, a záróelemek beszerelése. Ezután a függőkövön fel van függesztve, a lámpatest megbízhatóan meghúz. A szerelő készlet általában mosogatóval van felszerelve.

A végső szakaszban a meleg és hideg vízellátó tömlők (általában fémbevonatúak) csatlakoztatva vannak a keverőhöz, egy szifont csatlakoztatunk a lefolyó lyukhoz.

Kicsi sarokcsapágyak keresése, mert egy nagyon kis fürdőszobát kell találnod - belső fényképeink segítenek megoldani a problémát.

Melyek a fürdőszobák, amelyekben elhagyták a klasszikus kádat, és eltakarították a zuhanyt? Példák a cikkünkben.

A káddal ellátott sarokgarnitúrával ellátott kis fürdőszobák helyet foglalnak a fürdőszobában. Egyszerűen pótolhatatlanok a kis fürdőszobákban, a Hruscsov házak és nappali közös fürdőszobáiban.

Sarok mosdó szekrénnyel, teljes tükrös szekrénnyel, világítással, látványos a tágas fürdőszobákban.

Sarokmosó: helytakarékos a fürdőszobában

Így történt, hogy a lakások többsége nagyon kis méretű, és hogyan szeretnék felszerelni a fürdőszobát minden szükséges felszereléssel. Ideálisan megoldani ezt a problémát, a sarkok a szobában érintett előny. Cserélje ki a mosdót vagy a tulipánt egy sarokmosószekrénnyel, ahol egy szekrényben tárolhatja a háztartási tárgyakat.

A sarokágyak mosdókagylók fajtái

A mosdó és a sarokállvány gyönyörű ergonomikus és funkcionális duettet alkot, eleganciát és varázst a fürdőszobában. Maguk között e két elem többféle módon kombinálható:

 • a mosdó beépíthető az asztallapba;
 • mosogató található a pulton;
 • a süllyesztett mosogató és a talpfészek a sarokban külön vannak felszerelve;
 • a mosdó a szekrény tetejének teljes területét elfoglalja, mintha a padlót cserélné.

A mosogató táljának alakja nemcsak szögletes lehet. Ez lehet egy tervező szokatlan megoldás csepp, virág, váza, szabálytalan élek és kagylók formájában.

A hagyományos tálak ovális, félkör alakú négyzet alakúak. Rengeteg lehetőség van.

Tanács. Válassza ki a túlfolyó tálcákat. Egy ilyen apró részlet szolgálhat a jövőben egy nagyszerű szolgáltatásnak, amely védi a szobát az elárasztástól.

Szögletes oszlopok

Elmúltak azok a napok, amikor a vízvezeték egyenes vonalban volt. A szekrény sarokmosója különböző méretű helyiségekhez alkalmazkodik: kis és nagy. Csak a megfelelő modell kiválasztása szükséges a fürdőszoba stílusának és skálájának megfelelően. Az asztalok magasságban állítható fiókokkal, polcokkal vannak ellátva, ami nagyon kényelmes a működés során. A modell kiválasztásakor vegye fontolóra, hogy mikor és hideg vízben kerüljön sor a keverőbe és a csatornahálózatba. A fiókok telepítési mód szerint osztályozhatók.

 1. A felfüggesztett modellnek nincs alapja vagy lába. Ez egyszerűsíti a padló tisztítását, és fenntartja a padlóburkolat mintázatának egységességét. A falra rögzítve, zárójelekkel. Természetesen a falnak elég erősnek kell lennie ahhoz, hogy ellenálljon a vízvezeték súlyának.

A sarokszekrények előnyei és hátrányai

Egy miniatűr fürdőszobában nehéz gondoskodni a vízvezetékről, így nem igényel sok helyet, és kényelmesen használható. A mosogatóval ellátott sarokszekrény kompakt és ergonomikus. A mosogató felett és a szekrény ajtajában lévő tükrök vizuálisan megnövelik a helyet, és könnyedséget biztosítanak a mosogatóhoz. A szekrény sarokmosója előnye és hátránya.

 1. Mosogató, amelyben kényelmes kézmosáshoz szükséges.
 2. A járókerék lehetővé teszi, hogy elrejtse a mosdóba helyezett vízvezetékeket és csatornákat. Kényelmes tárolni a higiéniai termékeket és a szükséges apróbb dolgokat. Amint a képen látható.
 3. A hely szabad helyet ment és szabadít fel. Lehetőség van nagyobb kád vagy szárító telepítésére.
 4. A szekrénybe egy kosárba ágyazható a szennyezett ruhák összegyűjtése.
 5. A standok és a mosdókagyarmatípusok és színek széles választéka lehetővé teszi, hogy kiválasszon egy olyan modellt, amely tökéletesen illeszkedik a fürdőszoba belsejébe és válik annak dekorációjává.

A felfüggesztett sarokelemek egyszerre két falra vannak szerelve, ami növeli a merevséget és a megbízhatóságot, de hátránya is, mivel a falaknak nagy teherbírású és keménységűnek kell lenniük.

Ha egy vagy több tükröt helyeznek el a mosogató felett, és egy további fényforrást vezetnek be, akkor egy ilyen építmény mólóüvegként működik. A szekrényt különféle méretű fiókokból álló tárolórendszerrel kell kiválasztani. A sarok és a mosogató felszerelése 90 fokos lehet.

Egyszerű telepítés

Ha a szerszámmal dolgozik, akkor a sarokmosó mosogatóval való felszerelése nem lesz nehéz feladat. A szegélyköves össze van szerelve, és egy mosdó található hozzá. Az összeszerelt szerkezet a sarokba lép, majd csatlakoztassa a csatorna és a vízellátás a keverőhöz.

A kivétel a csuklós talapzat, itt minden valamivel bonyolultabb: először összeállítunk egy állványt és egy mosdót összekötő keverővel. Jelölve a falon a jövőbeni mérkőzéseken. A szerelő készlet általában mosogatóval van felszerelve. Furatokat fúrnak, ahol a címkéket elhelyezik. A könyökök lógtak és a csavarokat meghúzzák. Ezen munkák befejezésekor a kommunikáció csatlakoztatva van, és ellenőrizni kell a feszességet.

Anyagok szekrények gyártásához

A fürdőszoba folyamatosan nedvesség hatására van, amely a kondenzátum felületén esik, amikor a hőmérséklet csökken. A vízgőz negatív hatást gyakorol a bútorokra, ezért a sarokállványt nedvességálló anyagokból kell készíteni. Leggyakrabban a hüvelyk forgácslap vagy MDF. Ezeket az anyagokat speciális összetevõkkel (alapozó, fényes zománc) impregnáltuk, amelyek jól védik az anyagot a nedvességtől, és fényt adnak a felületnek. A végeit PVC profil védi, és a lyukakat dugókkal lezárják. Néha a test farostlemezből készül, és a tartósabb MDF ajtókabinjai.

A kiváló minőségű bútorok tömörfa és furnérozott, impregnálással kezelve a nedvesség és a lehetséges deformáció ellen. A bútorok kívánt anyaga az egyedülálló textúrájú tömörfa. A gyártók higroszkópos fát használnak. A termék költségének csökkentése érdekében leggyakrabban csak a homlokzati és asztallapok a tömbökből készülnek.

Népszerű, többrétegű rétegelt lemez, speciális lakkokkal és gyantával impregnálva, amely a rétegelt lemez vízállóságát biztosítja. Az ilyen anyag nagyon hatásosnak tűnik. Olaszországban ilyen rétegelt lemezből készült szekrényeket, munkalapokat és mosdókat gyárt. Ezek a szekrények tartósak, de többszörösen drágábbak.

Még drágábbak az ütésálló üvegből, fémből, műanyagból és természetes kőből készült formatervezett szekrények, valamint azok kombinációi.

A szekrényű üveges mosdók széles színekkel, vizuális könnyedséggel és átlátszósággal rendelkeznek. Könnyű gondoskodni az üvegről, de meghibásodhat, és ha az asztallap és a szekrények egyetlen egészet alkotnak, akkor ki kell cserélni az egész szerkezetet.

A műanyag a legrugalmasabb anyag, magyarázza népszerűségét. A műanyag nem fél a gőzből és a vízből, könnyen tisztítható. A modern műanyag nem rosszabb az esztétikumban más anyagoknál, és helyettesítheti az üvegt. Az áttetsző műanyag szekrények Németországban készülnek, és az olasz gyártók széles körben alkalmazott technológiát alkalmaznak a homlokzatokra történő felvételekhez.

Corner fürdőszoba szekrény - helytakarékos bútor

Jelenleg az életünk valóságai olyanok, hogy a lakás valóságos csatát jelent minden négyzetméter szabad térért. A fürdőszoba sem kivétel. Néha azért, hogy kiaknázhassanak egy többletmentes műszert, a belsőépítészetben különböző trükkökre van szükség.

Így jelentek meg a sarokmosó szekrények. Végül is ez a design általában nem használja a helyet, és lehetővé teszi, hogy hatékonyabban használja a fürdőszoba területét. Ebben a cikkben a bútorok minden tulajdonságáról és árnyalatáról beszélünk.

A fürdőszobában sarkos szekrények találhatóak

A kádban lévő mosogató sarokelemek egyik fő jellemzője kétségtelenül a helytakarékosság, ugyanakkor egy tágas doboz a különféle tárgyak és kiegészítők befogadására. Emellett a mosdókagyló díszítő szerepet is játszik, elrejti a mosogató összes egészségügyi beltartását.

 • Sok nő szeret nagyméretű tálat a mosáshoz. Így a szögszerkezetben rendkívül könnyű a nagy méretű mosogatószerbe illeszteni. És az extra helyet a szobában egyszerre nem kell kiosztani.
 • Ha asztalhoz egy sarokszekrényt vásárol, akkor a mosdóban egy további polc jelenik meg különböző mosóeszközökhöz és személyes higiéniai cikkekhez.
 • Azt is megjegyezzük, hogy a süllyesztett szekrények a mosdó alá tartozó fürdőszobában kétféle. Ez felfüggesztett szerkezet és padló. Vannak hibrid verziók is. Egy és ugyanazt a szekrényt fel lehet függeszteni a falra, vagy a lábak csavarásával fel lehet tenni a padlóra.

Nos, az egyetlen hátránya ennek a szekrénynek a magas költsége.

Milyen népszerűek a fürdőszoba mosdókagylóval ellátott sarokszintű lakosztályai, és milyen árakat állítottak be nekik, olvass tovább.

Fotók stílusos sarokszekrény szekrények

Népszerű modellek

Bár a sarok szekrény a fürdőszobában - és nem ilyen közös bútor, de ezek közül a modelleknek vannak saját vezetői. Nemrégiben számos hazai gyártó vette át a hasonló termékek gyártását, és népszerűsége azonnal növekedett. Ez annak köszönhető, hogy az importált bútorok sokkal drágábbak, és nem minden család engedheti meg magának. Bár, ha nem furcsa, néhány nagy gyártó, például a Stolplit, nem lesz képes egy sarokmosó fürdőszobába venni.

Ne feledje, hogy sok sarokkád szekrény egyéni, de az eredmény megéri. Itt például egy mosogatóval és helyiséggel rendelkező termék egy mosógéphez a következő videóban:

Gyakran sokan összetévesztik a szekrények, a ceruzatárcsa vagy a fürdőkád koncepcióját.

 • Ez a termékkategória, és a félig futó "Runo 30" -ra utal. A bútorok kerete laminált forgácslapból készül, a homlokzat pedig MDF festett. Fehér színű, krómozott kilincset és két acél lábat. Az orosz bútorgyár által gyártott "Runo". A termék mérete 302x866x302 milliméter. Tökéletes illeszkedés egy kis fürdőszobába. A penpenal belül két tágas polc található, amely a mosáshoz és a tisztításhoz szükséges összes felszerelést tartalmazza. Lehetőség van vásárolni egy szögletes rubepen penopen "Runo 30" egy fürdőszobában 3860 rubel.
 • A Runo szögletes függőköves modelljét Bravo 40-nek hívják. A csomag tartalmaz egy sarokszekrényt és egy polcot, foglalatot és fényt tartalmazó tükör. A készlet ára 9630 rubel. Vásárlásakor csak szekrények és mosogatók - 5470 rubel.

A Bravo 40 Fleece cég szögletes szegélyköveinek modellje

Onika

Az "Onika" bútorgyártó cég, amely fürdőszobai termékek gyártására specializálódott, "miniatűr" modellt készített

A gömbölyű tálca háromszög alakú mély mosogatója állványt tartalmaz. A mosdó szaniterekből készült, speciális égetési technológiával. A termék belsejében, a csuklós ajtók mögött két tágas polc található. A kényelmes és stílusos szerelvények elegánsan néznek ki a homlokzaton. A bútorok teste nedvességálló forgácslapból készül, az ajtók MDF-ből készülnek. A termékre vonatkozó garanciát a gyártó telepíti, és két év. Az Arno 60.11 ára 10,010 rubel.

Sarokágyú fürdő "Arno 60.11"

Akvaton

Az egyik leghíresebb fürdőszobai bútorgyártó. Őt a "No.1 márka Oroszországban" díjjal díjazták. Minden termék "Aquaton" kiváló minőségű nedvességálló forgácslapból készül. A cég szakemberei az egyetlen telepítést indították hazánkban, hogy semlegesítsék a káros szerves vegyületeket, amelyek a bútorok festésénél jelentkeznek.

A "Altair 62" mosdóval ellátott sarokállvány modern kialakítással és magas színvonalú kivitelezéssel rendelkezik. A termék teste laminált forgácslapból készül, a homlokzat pedig minőségi MDF fóliával van bevonva. A szekrényhez tartozik egy mosogató "Sergey 62", amelynek tál mélysége 135 milliméter. Méretek szekrények 598x840x598 mm. A gyár összes termékére vonatkozó garancia három év. A bútorok szürke és fehér színben kaphatók. Megvásárolhatja ezt a modellt 14866 rubelre.

Saroktartó mosdóval "Altair 62"

Bellezza

Egy másik ismert orosz bútorgyár, amely a fürdőszobai bútorok gyártására specializálódott. A "Venice Corner Suite" modell nagyon megérte a nevét. A köpeny teljes mértékben nedvességálló MDF-ből készül, és négy réteggel festett az olasz Sirca cég anyagával.

A mesterséges kőből készült mosdó, amely különösen tartós, a szekrényben található szettben, szinte lehetetlen megosztani. Minden homlokzatra záróelemek vannak telepítve, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy simán és csendesen kinyissa és bezárja. A pilasztákon és ajtókon gyönyörű monogramok velencei stílusban faragtak. Az ajtókilincsek ugyanabban a tárgyban készültek. Az acél króm lábak csak a bútorok nemességét hangsúlyozzák.

A termék mérete 600x850x480 milliméter. A házban két kényelmes és tágas polc található. A szekrény és a mosdó garanciáját három évig a gyártó adja. A "Venice Suite" fürdőszobához 32760 rubel sarokszekrényt kaphat.

A fürdőköpeny köveként "Velence szögletes luxus

aligátor

A "Classic Alligator 125A" fürdőszoba szekrénye kézzel készült természetes tölgyből. Ez egy háromrétegű, nedvességálló, színtelen lakk és patinált felület. A termék szabványméretei 1000x850x1000 mm, de méretük szerint is gyártható.

A készlet tartalmazza a svéd Gustavsberg szaniterek mosogatóját. A járókerék három csuklós és három fiókkal van ellátva, fonallal és rézfogantyúkkal. Gyakorlatilag a szekrény összes rekeszében van mosdófolyadékok, törölközők és különféle kiegészítők tárolására szolgáló rekeszek. Az egyik homlokzat mögött egy mosodai kosár volt. Minden ajtónak van zárt, sima és néma nyitás és záródása. Minden, a német kézműves által gyártott szekrények gyártásához használt tartozék. Az "Alligator" pult természetes márványból készül, és hangsúlyozza a fürdőszoba kialakításának nemességét. Egy exkluzív modell ára 134900 rubel.

Sarokszekrény a fürdőszobához "Classic Alligator 125A"

Szeretném felhívni olvasóink figyelmét arra, hogy a fürdőszobában lévő sarokállvány sokoldalú és funkcionális bútor. Ideális mind egy kis szobában, mind egy hatalmas szobában. Ezenkívül a bútorüzletekben és az online áruházakban bármilyen "tárcsa vastagsága" van.

Nem kevésbé elegáns és exkluzív megjelenésű sarokszekrény a mosdó tömör tölgy számára, amelyet az alábbi videó bemutat: