Legfontosabb > Tervezés

Sarokfüggönyök felszerelése a fürdőszobához rúddal

Az ilyen típusú szerkezeteknél a legelterjedtebb a rúddal ellátott szögletes fürdőszobai redőny. Ez egyszerűségének és sokoldalúságának köszönhető, ugyanakkor számos modern és összetett tervezet veszíti el ezeket a mutatókat. Ezért, ha a fürdőszoba javításával foglalkozik, és a legmagasabb szinten kívánja finomítani, nézze meg ezt a lehetőséget a függönyök rögzítéséhez.

Miért válasszon egy szögletes függönyt?

Az egyedi megrendelés alapján bármilyen forma tervezése lehetséges

A fürdőszobában lévő függönyök lógtak, hogy megóvják a helyiséget a fröccsenőktől és a túlzott nedvességtől. Ugyanakkor a szovjet idők óta széles körben használt puha függöny gyorsan romlik, csúnyabbá válik, és lehetővé teszi a víz bejutását a padlóba. Általában az ilyen függönyök cseréjének gyakorisága évente egyszer van, így érdemes megvásárolni egy merev fürdőszobafüggönyet, például üvegből.

A hagyományos téglalap alakú sarokkialakítás helyet takarít meg egy kis helyiségben.

Ebben az esetben a szögszerkezet kiválóan alkalmas erre a helyiségre abban az esetben, ha egy fürdőt kell a sarokban elhelyezni. Ebben az esetben a tálat általában háromszög vagy hidrobox formájában végzik el, és opcionálisan egy vízesés hatására keverőgépet használnak. A függönyök hasonló szerelési lehetősége szintén alkalmas a zuhanyzós fürdőszobában.

A látványos függöny a kifinomult kényelmet nyújtja a belső térnek.

Mint minden termék, a fürdőszobai függönyeknek is megvannak a maga előnyei és hátrányai. Az ilyen típusú szerkezetek előnyei közé tartoznak a következők:

 • megbízható helyiségek védelmi rendszere a kifröccsenés ellen;
 • mindenféle helyiségekben való használatra való egyetemesség;
 • lehetőség van arra, hogy a függönymechanizmust ne csak az ovális, hanem a kerek és sarokfürdő számára is használják;
 • a csúszós padlóról való védelem megbízható hermetikus illeszkedésnek köszönhetően a fürdő oldalai és falai számára;
 • lehetővé teszi, hogy egy zuhanyzóval és fürdőkádat egyesítsen ugyanabban a szobában.

A Laconic sarok kialakítása egyszerűen telepíthető és működtethető.

Ami a terv hátrányait illeti, ezek a következők:

 • a gombafajta megjelenésének lehetősége a vakok egyes merev szerkezetein;
 • az üveg és műanyag termékek mechanikai károsodásának magas kockázata;
 • magas ár.

Egyidejűleg a szakemberek azt állítják, hogy ezeknek a termékeknek az összes felsorolt ​​hátránya nem haladja meg előnyeiket. Az egyetlen dolog, amit figyelembe kell venni, amikor kiválasztjuk őket - azok kompatibilitását a szoba egy adott elrendezésével. Az a tény, hogy az utóbbi években számos ingatlan szokatlan tervezés jelent meg az ingatlanpiacon. Ez vonatkozik a fürdőszobára is, megvásárolja a függönyöket, először meg kell győződnie arról, hogy felszerelheti őket.

Eredeti kör alakú, "bronz"

Nem szabad diszkontálni, és a szokásos puha függönyeket, amelyeket egy rúddal szereltek fel. Lehetséges, hogy ideiglenes fürdőszobai felszerelést kell végrehajtania. Rendkívül érdemes használni az ilyen függönyöket, ha komolyabb konstrukciókat nem lehet kis méretű fürdőszobában elhelyezni.

Költségvetési lehetőség - műanyag profil

A fürdőszobai függöny típusai

A modern piac tele van különböző típusú és típusú függönyökkel, amelyek különböznek a tervezés, az építőipar és az anyaggyártás terén. Ebben az esetben a szögrendszerek lágy és kemény. A puha függönyök általában olcsóbbak és könnyebben megvásárolhatók, de rövid életűek. Ami a második lehetőséget illeti, sokkal tartósabb, praktikusabb és megbízhatóbb. Ugyanakkor az ilyen szerkezetek nagyon kényelmesek a működésben.

Gyógynövény dísz a függönyön, összhangban más fürdőszobai kiegészítőkkel

Ha a rugalmas függönyök általában polietilénből vagy szövetből készülnek, akkor a merevnek több lehetősége van a gyártásra szánt anyagok számára. Ezek a következők:

 • speciálisan edzett üveg;
 • polikarbonát;
 • fényálló műanyag.

Mind a műanyag függönyök a fürdőszobában, más anyagokból készült függönyök pedig képesek ellenállni a rájuk irányított sugár által létrehozott meglehetősen súlyos víznyomásnak. Ugyanakkor az ilyen szerkezetek könnyen tisztíthatók és gyorsan felvehetik eredeti megjelenésüket. Az anyagokon kívül a kemény függöny a minőség, a költség és a könnyű tisztítás terén is különbözik.

A legdrágábbak a fürdőszoba üvegfüggönyei. Nagyszerűen rajzolnak szinte minden belső térben, és nem rothadnak, de az ilyen függönyök nagyon könnyen törődhetnek, és az üvegcsere elég drága. Ami a műanyag függönyöket illeti, ezek nem is rothadásnak vannak kitéve. Mossanak jól és nagyszerű designt. Melyik választási lehetőség csak az Ön ízlésétől és jólététől függ.

Függőleges fénycsíkok a függönyön vizuálisan meghosszabbítják az alacsony mennyezetű fürdőszobát

Ami a szövet függönyöket illeti, megfizethető költségkeret-megoldás az elrendezéshez. Az ilyen függönyök vonzóak, bármilyen méretűek lehetnek, ellentétben a polietilénből készült függönyökkel, a szövet hosszabb ideig tarthat. Egyébként saját magukat is varrhatod, és a merev struktúrákat, amelyeknek meglehetősen bonyolult eszköze van, nem lehet saját kezével.

Ma megkülönböztethetjük a következő típusú függönyöket:

 • gyöngyház;
 • szatén;
 • fotónyomtatással;
 • fémes csillogással;
 • rajzokkal.

A függöny kiválasztása teljesen attól függ, hogy milyen designt szeretne választani. Ezért előzetesen kiválaszthatja a használatukra vonatkozó lehetőségeket, mert a fürdőszobai függönyöket a fényképen kell ábrázolni, így elképzelheti azokat a fürdőszobai körülményekhez viszonyítva. Próbálj felvenni egy olyan anyagot, amely nem fél a nedvességtől, és nem rothad, különben évente többször meg kell változtatnia a függönyöket.

Melléklet függönyök

Ami a leírt termékek rögzítésének mechanizmusát illeti, a fürdőszobai textil függönyének meglehetõsen egyszerûen függeszthetõ, nevezetesen a falhoz rögzített szögprofillal. Ebben az esetben a profil csőből készülhet, vagy egy karaktersorozattal helyettesíthető. A tartó oszlop teleszkópos lehet. Ebben az esetben a csővezeték végei az ellenkező falakhoz vannak rögzítve.

A függönyön megjelenő fényes nyomatok felbuzdulnak

Tipp Annak érdekében, hogy a cső ne alakuljon ki, a menetes csatlakozás és a speciális rugóeszköz is rendelkezésre áll.

Maguk a csövek műanyagból és fémből készültek. Ha külön figyelembe vesszük, a műanyag rudat sokkal ritkábban használják, mint a fémtermékek. Érdemes szem előtt tartani, amikor kiválasztják a függönyöket a fürdőszobában.

Ha a sarokfüggőket vesszük, akkor tökéletesen megvédik a szobát a fröccsenőktől és a víztől, így különleges kialakításúak. Megkülönböztetni például:

 1. Csúszó függönyök a fürdőszobában, kis méretekben használták a zuhanyzóval és a kis méretű helyiségekben.
 2. Csúszó redőnyök. Tervezés szerint hasonlóak a hasonló szekrényekhez használt rendszerekhez.
 3. Redőny harmonika.
 4. Swing rendszerek, amelyek bármilyen irányba nyílnak. Ennek a minőségnek köszönhetően nagyon népszerűek, jóllehet jobban megfelelnek a közepes méretű szobáknak, mivel a kis fürdőszobákat nem szánták.

Kiválaszthatja a szerkezet anyagát, alakját és átmérõjét a fürdõ méretének megfelelõen.

Ha szokatlan tervekről beszélünk, egy olyan terméket említhetünk, mint egy redőny a fürdőszoba számára, amely a közelmúltban nagyon aktív. Érdemes megjegyezni, hogy csak a kiváló minőségű gumitömítés védi az ilyen függönyök ízületét a szivárgástól. Ráadásul bizonyos függönyök modelljének gondos kiválasztása megvédheti ezt a csapást, mert számos olyan olcsó kínai hamisítvány van jelen a piacon, amelyek nem tudnak jó minőségű csatlakozást biztosítani az ajtók között. Ennek eredményeképpen ezek az eszközök nem nyújtanak megbízható védelmet a padlón lévő fröccsenések ellen.

A görgős gyűrűk kényelmesek és praktikusak.

Ezen kívül vannak kombinált függönyök, amelyekről a belsőépítészeti témájú forrásokról olvashatunk. A nyitó / záró mechanizmusok többféle változatát használják egyszerre. Ez lehetővé teszi például a fürdőkád elülső oldalát csúsztatva, és az oldalsó - a tekercs típusa. Ennek eredményeképpen a kényelem és a kényelem a fürdőszobában drámai mértékben növekedni fog.

Fémcső mint keret - meglehetősen közös tervezési megoldás

A függönyök finomságai

Ami a függönyök telepítését illeti, a típusától függően történik. Például a merev sarokszerkezeteket pontosan az utasításokban feltüntetett módon szerelik fel, habár általában a legtöbb szerkezethez a falhoz való csatlakoztatásra van szükség. Általában ezt az eljárást úgy hajtják végre, hogy a sarokprofilok végeit és a lógó elemeket a sarokban a mennyezethez rögzítik.

Így az üvegfüggöny a fürdőszobában rögzíthető

A lágy függönyök rúdja szintén a falakhoz vagy mennyezethez van kötve, és ez a munka sokkal egyszerűbb és egyszerűbb, hiszen építésüknek sincs bonyolult elemei. Ebben az esetben meg kell választanod a rúd hosszát, különben egyszerűen nem illeszkedik a helyiségbe. Ebből a helyzetből teleszkópos rudakat lehet használni, amelyek tetszőleges hosszúságúak lehetnek.

Maga a művelet a következő szabályok szerint történik:

 1. A sávkészlet és a lámpatest készlet is kicsomagolva van.
 2. A záróelemek jövőbeli nyílásait ki kell jelölni, ellenőrizni kell az elektromos vezetékek hiányát, a vízvezeték csöveket és szerelvényeket.
 3. Fúrótornyokat készítenek furatok fúrásához egy cserépben. Erős fúró vagy kalapácsfúró szükséges.
 4. A rúd a falhoz szokásos tágítócsapokkal és csavarokkal van rögzítve. Ehhez használjon PH Phillips csavarhúzó márkát PH.

A megerősített szerelési kialakítás tanácsos az intenzív használatú területeken.

Ez lényegében minden, hiszen a boom felszerelésének eljárása egyszerű, egyébként a merev függönyök sarokprofilja is. Ha a kialakítás a támasztólábak jelenlétét feltételezi, akkor a szárny fel van szerelve. Ebben az esetben nem kell a falhoz vagy a mennyezethez rögzíteni, ami nagyban megkönnyíti a teljes termék telepítését.

Otthon használhatunk műanyag profilt.

Eredeti megoldások a sarokszárnyra

Vannak eredeti megoldások a sarokszegélyekre is, amelyek nem illeszkednek a szabvány keretekbe. Telepítésük a szokatlan helyeken történik a fürdőszobában. Általában ezek a nem szabványos ábrázolástechnikai termékek, és például egy helyiség közepén telepíthetők abban az esetben, ha elegendő területük van.

A műanyag gyűrűk könnyen tartják a pamut függönyöket

Ha a fürdő nem illeszkedik a szokásos konfigurációba, akkor a sarokkereteket a kívánt formában készítheti el. Szükség van egy speciális eszközre, amely lehetővé teszi a profil hajlítását. Ha nincs meg, akkor jobb, ha szakemberhez fordulna, mivel a profil rögtönzött eszközökkel történő hajlítása csak a megjelenését rontja.

Vakok a profilhoz kampókkal rögzíthetők.

Ha a függöny rögzítésének mechanizmusáról beszélünk, akkor kétféleképpen van: rögzítés és nem eltávolítható. Az első krokodilklipekből áll, a második a gyűrűk használatán alapul, amelyek a függönyön lévő speciális lyukakon keresztül vannak menetelve. Természetesen az első opció lehetővé teszi, hogy gyorsan átváltoztasson egy függönyt egy másikra, de a mellékletek megbízhatósága sok kívánnivalót hagy maga után.

Tipp A gyűrűs változat lehetõvé teszi, hogy megfelelõ függönyöket lógjon, miközben a sávot vagy a pántot ilyen súlyra tervezik.

A szatén függöny teszi a fürdőszobát különösen kifinomult és romantikus

Figyelj! Ha tekercset vagy lengő szerkezetet használsz, akkor már nem kell gondolnod, hogyan kell lefüggeszteni a függönyöket a sávon, mivel ebben az esetben szerepüket a szárnyszerű "függönyök" fogják játszani. A merev szerkezetek tökéletesen tartják a víznyomást, szemben a polietilénnel vagy a szövetekkel.

A fémprofil könnyen szerelhető a csempere

Egyébként érdemes külön beszélgetni arról, hogy a fürdőszobába behelyezett állványok beszereléséhez szakembert állítson be. Az a tény, hogy ha egyszerűen felszerelhető a legegyszerűbb sáv, akkor nem mindenki képes olyan összetett struktúrák összeszerelésére, mint egy "harmonika". A szakember képes arra, hogy a lehető legteljesebb mértékben "bejusson" a helyiség belsejébe.

Sarokfüggöny a fürdőszobához - felülnézet

A legjobb megoldás az, ha kapcsolatba lépünk a tervezővel a terem tervezési szakaszában. A tervezési szakaszban módosíthatja a szobatervet, bővítve például a használható területet a fürdőszoba és a WC összekapcsolásával. Mindenesetre a szakember képes lesz arra, hogy jó tanácsokat adjon neked, ezért ne pénzt takarít meg a szolgáltatásaiért.

Sarokfülke függöny

A fürdőszobában mindenkinek sok időt tölt, reggel a vidámság és jó hangulat díját veszi fel, és egy hosszú nap után feszültséget vált ki. Ezért olyan fontos, hogy ez a szoba kényelmes és funkcionális legyen, különösen akkor, ha területe kicsi. Ma a fürdőszoba különböző berendezéseinek választéka szokatlanul széles.

Mikor van beállítva?

A sarokfüggöny a következő esetekben szükséges a fürdőszobai padló védelme érdekében a szappanbevonatokból és a vízből:

 • A klasszikus fürdő a sarokban található;
 • Fürdő ovális vagy kerek;
 • A tál egy kompakt háromszög alakú (hidrobox);
 • A normál fürdőt zuhanyzóval kell összekötni;
 • Telepített keverő vízesés hatásával, trópusi zuhany;
 • A zuhanyfej tartója magas.

A függöny kiválasztásánál elsősorban a gyakorlatiasság, a költségek és a funkcionalitás megfontolását kell vezérelni, nem szabad megfeledkezni az esztétikáról, a fürdőszobai stílus és a lakás egészének való megfelelésről.

A sarokfüggönyök lágy és kemények lehetnek. Lágy zárak horgokkal, hurkok fém vagy műanyag rúdhoz, félkör alakban vagy derékszögben hajlítva.

anyagok

Gyártva:

 • Világos textilszövet (poliészter), jól bevont és további víztaszító réteggel;
 • Vinil - polimer film, amely különböző mintákkal áttetszővé válhat, különböző felületek utánzására: szövetek, kő és mások.

Ha valamilyen oknál fogva a puha függönyök nem alkalmasak, a következőket készítheti:

 • Edzett üveg;
 • polikarbonát;
 • Fényáteresztő műanyag.

Ezeknek az anyagoknak a felülete sima, könnyebben ápolható, barázdált, vonzóbb, de nehezen mosható, látványos átlátszatlan matt, filmre festett, rajzokkal és mintázattal. A jó tervezési döntés különböző típusú felületű anyagok kombinációját jelentheti.

A cselekvés elve szerint a kemény sarokfüggönyök három fő típusra oszthatók:

 • A legnépszerűbb modellek - csúszó, rendezett, mint egy szekrény, ha egy vagy két panel, és néha minden mozog a görgők. A tervezés szinte minden fürdőszobában kompakt és megfelelő, de leginkább sérülékeny pontja a görgők, ezért ügyelni kell a minőségre.
 • A második leggyakoribb - csuklós, amikor a függöny egyszerre nyílik mindkét irányban, vagy egyikükben. Megbízható, könnyen felszerelhető, szűk, ha a fürdő oldalán és az ajtó alján lévő gumitömítés szorosan lezárja a rést. A fürdőszobában további hely szükséges.
 • Függönyök, a harmonika elve szerint hajtogatva, valamint a csúszásmentesek, nem igényelnek helyet, nagyon kis helyet foglalnak el összecsukva, de kiváló minőségű modelleket kell választaniuk, mivel az olcsó analógok gyorsan használhatatlanná válnak.

A modell bármelyik szárnyának száma 2-6 lehet, de az optimum legfeljebb három. A robusztus keret alumíniumból és rozsdamentes acélból készül.

tervezés

A kreatív megközelítés a kemény függönyök, különösen az üveg tervezésénél, lehetővé teszi, hogy egy luxuskivitelű, klasszikus stílustól a lakonikus minimalizmusig egy belső tér alakítható ki. Ez a különböző felületek kombinációja lehet: sima, matt, hornyos. Lehetőség van megismételni a burkolólapok mintázatát és díszeit a falakon, kombinálva az átlátszó és színezett anyagok kialakításában. Különféle textúrákhoz speciális vízálló öntapadó fóliát használnak. Meg kell jegyezni, hogy az áttetsző vakok vizuálisan nem csökkentik a fürdőszobát, és a matt felület diffundálja a fényt, és további megvilágítást igényel.

Tippek a választáshoz

A választás csak a különböző típusú függöny előnyeinek és hátrányainak gondos mérlegelésével végezhető el:

 • A puha anyagok vonzó fényt és sokféle színt kínálnak, megfizethető, különösen vinil. Gyakran cserélhetők és megváltoztathatók, mert életük kicsi, gyorsan elveszítik a színeket, a gombák alján a gomba be van kapcsolva;
 • Az edzett üveg higiénikus, könnyen tisztítható, gyönyörű, tetszőleges formájú függöny rendelhető, de egy gondatlan mozdulattól több ezer apró darabra süllyed, és a beszerelése és cseréje nem olcsó;
 • A modern műanyag redőnyök olcsó alternatíva az üveghez. Vizuálisan hasonlítanak az üvegre, de idővel gyorsan elveszítik megjelenésüket és átláthatóságukat a karcolások miatt. Kevésbé észrevehetőek lesznek, ha világos mintával rendelkező modellt választanak;
 • A polikarbonát könnyű, tartós, tartós, nagy nedvességtartalmú és hőmérsékletváltozást tesz lehetővé, könnyen karbantartható, de nem ellenáll a mechanikai sérülésnek.

A kényelem és a kényelem a fürdőszobában, következésképpen a jó hangulat és harmónia az otthon minden lakójának viszonyában a helyes választáson múlik.

Zuhanytálcák függönyökkel

Fürdőszoba - egy különleges hely a házban, amelyet úgy terveztek, hogy őrködjön a tisztaság és a rend érdekében. Ezeknek a helyiségeknek a helyiségei túlzott követelményeknek vannak kitéve a dekorációhoz használt anyagok, valamint a beépített szerkezetek tekintetében. Kompaktnak, tartósnak kell lenniük, és nem kell félniük a magas páratartalomtól. Az utóbbi időben a zuhanyfüggöny népszerű módja lett a fürdőhely kialakításának, amely egy tálcával kombinálva lehetővé teszi, hogy jelentős helymegtakarítást érjen el egy kis helyiségben.

Jellemzők és fajták

A függönyökkel ellátott zuhanytálcák a kis fürdőszobák és a nagy szobák jellemvonásává váltak, ahol helyet biztosít a helyhez kötött fürdőszoba és a zuhanyzó. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy egy zuhanyzót vagy valami hasonlót telepítsen a helyiség bármely kényelmes helyén. Ugyanakkor egy speciális alapra szerelt zuhanyfüggöny lehet különböző anyagokból, valamint magából az alapból, amely a legkülönbözőbb formákból állhat.

A raklap típusa változó lehet a formában és a méretben, az anyag típusa és a telepítési helyén, valamint a függönyök típusától függően.

A raklap alakjának és méretének megválasztása

Ezek a paraméterek eltérőek lehetnek a szerkezet magasságában, hosszában és szélességében. A perem magassága olyan sekély raklap, amelynek magassága nem haladja meg a 4 cm-t, valamint közepes és mély típusok, amelyek magassága legfeljebb 10-18 cm. Az oldalak hossza akár 90x90 cm-es vagy annál nagyobb is lehet (130x130 cm), valamint a legkisebb (70x70 cm).

Az alábbi képen láthatja, hogy milyen felszerelési opciókat a zuhanyfüggöny az alap méretétől függ.

A helyiség preferenciáitól és alakjától, valamint a tárgyak helyétől függően ki kell választani azt a formát, amelyet a raklapnak meg kell adnia.

Ezen paraméterek mellett figyelmet kell szentelni azoknak az anyagoknak, amelyekből a zuhanytálca és a zuhanytálca készülnek. Meg kell felelniük az egészségügyi előírásoknak és biztonságosan kell használni, és nem félnek a nedvességtől és nedvességtől.

akril

Gyakorlati és bármilyen formájú alak lehet. Egy ilyen anyagban egyszerűen beágyazza a szükséges kiegészítő elemeket, könnyű és tartós. Könnyen mosható, és egy ilyen termék élettartama legfeljebb 15 év.

Öntöttvas

Erős és tartós, de nehéz, de megőrzi a hőt és könnyen tisztítható. A modern öntöttvas raklapok különböző formájúak és méretűek lehetnek (a legkedveltebb méretek a 90x90 cm-es paraméterek).

acél

Ez a design kivitelezhetetlen és nem nagy kereslet a vásárlók körében. Nagyon lassan felmelegszik, és nagy zajszint jellemzi, rendszerint felülete zománc borítja, amely idővel repedésekké válik, és az egész szerkezet csúnya megjelenést kölcsönöz. A raklapra csúsztatható függönyök, vagy az üveg védelme a fröcskölés ellen elég problémát jelent.

kerámiai

Ez drágább lehetőség, mint a fent leírtak, de több csúcstechnikai működési jellemzőkkel is rendelkezik. Különlegessége az elegancia és a stílusos megjelenés, tartós és tartós. A könnyű karbantartás és a jó hővezető tulajdonságok megkülönböztetik az ilyen anyagokat, így előnyösebbek.

A raklapra szerelt zuhanyfüggönyök különböző típusú anyagokból is készülhetnek:

 • Ez lehet üveg, amelyet nagy szilárdság és tartósság különböztet meg, mivel elsősorban ilyen szerkezetekhez speciális, edzett üvegt használnak, amely nem sérül meg apró darabokban, és különböző típusú anyagokkal kombinálható.

A videóban bemutatják a zuhanytálcák fajtáit:

Kiválasztási szabályok

Ha függönyökkel kell választani egy zuhanytálcát, akkor figyeljen ezekre a kritériumokra és fontos tényezőkre:

 • A szerkezet telepítési helye. Ha a helyiség sarkában van felszerelve, akkor nem lesz probléma a kommunikáció ellátásával, míg a központba történő beszereléskor a vízellátás és a szennyvíz leküzdhetetlen akadálygá válhat. A szoba közepén, hogy helyezze a serpenyőt függönyöket csak akkor kell, ha a nagy négyzet a fürdőszobában, kis méretű szükséges, hogy előnyben részesítse a szögletes elemek, amelyek segítenek a helytakarékos;
 • A költségvetés vágyától és méretétől függően kiválaszthat egy előre gyártott szerkezetet, különféle elemeket vásárolhat, vagy kész megoldást vásárolhat. Az első esetben a vásárlás olcsóbb lesz, de nehéz lehet telepíteni, ha az összetevők nem egyeznek egymással a rögzítés vagy méret típusa szerint;
 • Biztonság. Ez fontos paraméter a választásnál, ami a raklap fedelének típusától függ. Hullámosított alj, csúszásgátló réteggel borítva, ami segít elkerülni az esést, miközben a sima padozatot választja, gumitömlőt kell lefednie;
 • Az oldalak magassága. Ha a választás egy fiatal család által történik, célszerűbb a nagyszerkezeteket előnyben részesíteni, de az idősebbek számára sokkal kényelmesebb az alacsony oldalú raklap használata, vagy a padlóhoz közel. A képen ez a design egy változata látható;

Tusoló tálca függönyökkel - modern és eredeti megoldás, amely minden fürdőszobában megtalálja a helyét. Kényelmes zuhanyzást biztosítanak, megakadályozzák a víz bejutását a padlóra és a falakra, és segítsen megőrizni a belsőépítészet minőségét. A minimalizmus, a kényelem és az elegancia ötvözete a világ minden táján több millió embert választ a fürdőszobában. A különféle formatervezési minták és anyagok, amelyekből elkészíthetők, lehetővé teszik, hogy minden tárhelyhez és minden ízléshez megtalálja a lehetőséget.

Online áruház vízvezeték KRANIK.ru - Szaniterek és bútorok, tükrök és fürdőszoba kiegészítők
vezető európai gyártók raktáron és rendelésre

Keressen egy terméket ebben a kategóriában.

Minőségi függönyöket és függönyöket kínálunk a zuhany és a fürdők számára, valamint a

függönyök, karnisok, bárok, függönyök, gyűrűk a zuhanyzóhoz és fürdőkhöz.

Az ereszek rozsdamentes acélból való saját gyártása. ELEKTRÁLT.

A textil zuhanyfüggönyök mosógépben moshatók 30-40 foknál nem magasabb hőmérsékleten.

Rendezés: név (növekvő | csökkenő), ár (emelkedő, csökkenő), értékelés (növekvő csökkenő)

Zuhanyzárók

Lásd még

Arra törekszik, hogy díszítse a fürdőszobát és válasszon egy zuhanyzót? Ön lesz hasznos üzlet Dushevo.Ru Moszkvában és Jekatyerinburgban. A zuhanyfüggönyök a mi specialitásunk

Kényelmes és jövedelmező együttműködést kínálunk:

 • Vakok zuhanyzó számára vonzó áron, 5000 rubel-től 229890 rubelig
 • Különböző fizetési módok: bankkártyák, internetes fizetés, számla alapján, az üzlet pénztárában
 • Nagy választék a termékek kategóriában: 4348 különböző modellek
 • Szállítás Oroszország minden régiójára, beleértve Moszkvát és Jekatyerinburgot is

Az árak és a rendelések megtekintéséhez A zuhanyzók függönyei, Perm, Jekatyerinburg, Szentpétervár, Tyumen, Cseljabinszk, válassza ki a kívánt helyet a város jobb oldalán, és küldje el az árut a kosárba.

Melyik sarokfüggöny - puha vagy kemény?

Zuhanyzással nem lehet száraz és tiszta padlóburkolatot hagyni, hacsak a higiéniai hely nem függönyökkel van felszerelve. Lágy és kemény anyagokból készülnek, mindegyik tulajdonos szabadon választhat saját belátása szerint. A puha függönyöket nem mindig tervezték a területet a fröccsenő vízcseppek megóvására, a higiénia követelményeinek kielégítésére, majd a merev kerítések megszerzésével kapcsolatos kérdés merül fel.

Vízvezeték szerelvények beszerelésekor olyan helyzet merül fel, amikor a sarokfülke függöny mellett a többi nem fog működni. Továbbá, a modern fürdők alakjukban nemcsak téglalap alakúak. A fürdõk egyre népszerûbbekké válnak, és kisebb helyiségekben helyezkednek el, mivel a fürdő sarokövezetébe illeszkednek. Ebben a cikkben megtudhatod, hogy mi a függönyök a sarokfürdőkhöz, milyen elemekből állnak, és hogyan kell kiválasztani a legmegfelelőbb sarokfüggöny működését.

Csúszó függöny a sarokkádhoz

Kemény függönyök a sarokkádhoz

A fürdőszoba kemény függöny felszerelése után megszűnik a zuhany felszerelése. A műanyag jól illeszkedik a helyiség belsejébe, olcsó, és ami a legfontosabb, megbízhatóan megvédi a környező tárgyakat a vízből. A fürdőkád panelek és ajtók felszerelésének lehetősége jó alternatíva a zuhanykabinhoz. A kialakítás különböző kialakítású lehet, amelyet a fürdő alakja alapján választanak ki.

Modell kiválasztása, mielőtt elindulna a boltba

Különféle függönyök találhatók a kereskedelmi hálózatban, néha zavaróak. Mielőtt bevásárolna, pontos méréseket kell végezni. A redőnynek meg kell felelnie a ház tulajdonosai igényeinek, tartósnak és hosszú ideig kell szolgálnia.

Kemény és lágy redőnyök beszerelésekor figyelembe veszi a keverő helyét is.
A nagy fekvésű zuhanyzó nagyobb helyet tölt be, ebben az esetben egy magasan elhelyezkedő rugalmas pvc függöny segít. Ha a fürdőszobának van egy különösen erős hidrodush charcot, amely vízszintesen elterjeszti a vizet, akkor sem puha függöny sem tud ellenállni a fúvókák nyomásának.

Függönyrúd puha PVC sarokfüggönyhez

A zuhanyfej rögzítő zónájának figyelmen kívül hagyásával a jövőben nehézségekbe ütközhet. Hasznos lehet egy kísérlet elvégzése és a zuhanyzó rögzített helyzetbe kapcsolása annak érdekében, hogy megértsük, hol irányul a vízáram. Ha meghatároznod a szórást leginkább érintett területet, megakadályozhatod ezt a problémát. Eaves sarok a fürdőszoba, telepítve sarkában egy nagy szoba

A sarokfüggöny beépítése gyakorlati megoldás.

A lágy sarokfüggöny akkor alkalmazható, ha a zuhanyfej tartója túl magas, különösen akkor, ha ez a hely a fürdő hosszanti oldalán helyezkedik el. Ha a keverő a kaszkádcső vagy a hidrobox speciális helyével rendelkezik, akkor rendkívül kemény vakokra van szükség a fröccsenés ellen. A telepítéshez további rögzítőket kell feltölteni, amelyek rögzítik az ereszkedést.

Sarokfüggöny üvegből a fürdőszobába

A kemény redőnyök előállításához használt anyagok

Az egyik legmegfelelőbb anyag a sima edzett üveg. A hosszú élettartamú esztétikai tulajdonságai mellett megbízhatóan megvédi a víz fröcskölését. Az ilyen függönyöket nagyon óvatosan kell kezelni, mert mechanikai sokknak vannak kitéve. Az edzett üveg cseréje drága szolgáltatás, ezért gondoskodjon a biztonságukról.

A merev vakok előállításához a fenti anyagon túl:

Vannak különféle felületű függönyök, mind simaak, mind hullámosak lehetnek. Mindenféle mintát, homályt vagy simaságot adnak.

Eszközfüggöny

A függönyökkel ellátott fürdő további elemekkel van ellátva:

 • A szögletes fürdőhöz egy kanyargós szél mentén helyezkednek el.
 • Téglalap alakú fürdéshez - a hosszanti vagy a végélnél.

A rejtett ajtókkal ellátott tervek bármilyen típusú kádra terveznek.

A függöny elválasztása a munka elvére

 • Vásárlásakor csúszó redőnyök - "coupe", figyeljen az ajtó henger. Ez a rész a vakok működésében a legkiszolgáltatottabb, ezért kiváló minőségű anyagból kell készülnie. A kialakítás mindenféle konfigurációjú fürdőre alkalmas.
 • Swing függönyök a sarokkádhoz. Jól nézzen ki egy tágas szobában, amely kívülről és belülről is kinyitható. Fel kell szerelni egy kúpos pecsétet, amely a fürdő felső széle és az ajtó alja közötti rést zárja le.
 • „Harmonika”. A összecsukható állapotú összecsukható redőnyök kis helyet foglalnak el, és ha szükséges, kinyitják a fürdő teljes szélét. Telepítésük azonban nem lehetséges, ha a keverőt a falba szerelik. Ebben az esetben a "harmonika" nem fog fejlődni, és nem érdemes megvenni.

Ha a függönyt egy téglalap alakú kádra szerelik fel, akkor a hosszanti széltől rögzítik őket. A rögzített paneleket a végéről telepítik, és számuk különbözőképpen változik. Annak érdekében, hogy elkerülhető legyen a fali rögzítőelem terhelésének növelése, a három mozgatható elem közül többet ne válasszon a tolóajtóknak.

Egyes függönymodellek szabálytalan geometriai kialakítású fürdőkádra szerelhetők. Az oldalak egyenlőtlen hossza nem teszi lehetővé a szokásos típusú konstrukciók használatát, ebben az esetben figyelni kell a függönyökre, amelyeken a rögzített paneleket az ajtókkal kombinálják.

A sarokfülkék zuhanyzófüggönyökkel történő ellátása során vegye figyelembe alakját és méretét. A helyes megközelítéssel átalakíthatod a teret a felismerésen túl, és a banális higiéniai eljárások valós esztétikai és fizikai élménygé válhatnak.

Zuhanyfüggönyök - milyen anyagok vannak a népszerűség csúcsán?

Minden otthoni szobának szüksége van egy gyönyörű, praktikus kialakításra, és a fürdőszoba sem kivétel. A zuhanyfüggönyök átalakíthatják a szobát, hangulatosak és kényelmesek lehetnek. A modern tervezők sok érdekes tervezési lehetőséget kínálnak, amelyek között mindig választhat magának valamit.

Tusoló anyagú függönyök

A választott fürdőszobai stílustól függően határozza meg, hogy milyen függönyöket válasszon a zuhanyozáshoz. Érdemes megfontolni a legérdekesebb és legkedveltebb ajánlatokat annak érdekében, hogy megismerhessük az e termékek modern piacának kínálatát. A fürdőkád zuhanyfüggönye nemcsak anyagból, hanem műanyagból vagy például üvegből készülhet. Bármi legyen is a tervezés a befejeződéshez, mindig választhat függönyt, amely harmonikusan illeszkedik a térbe.

Üveg zuhanyfüggöny

Ez a típus speciális, edzett üvegből készül, amelynek vastagsága általában nyolc milliméterrel kezdődik. A fürdőkád zuhanyfüggönye, amelynek üvege több részből állhat, a modern belső térben nagyon jól néz ki. Az ilyen függönyök teljes ábrázolásához tanácsos megismerkedni az üvegfüggöny minden előnyével és hátrányával.

 1. Vonzó megjelenés. A modern modellek további mintázata lehet átlátszó vagy matt üvegen. Az egyik népszerű típus a tükörmodellek.
 2. Könnyen törődhet. Az üveg zuhanyfüggönyök tisztítása nagyon egyszerű, és a legtöbb gyártó speciális antimikrobiális bevonattal kezeli őket.
 3. Variety. Még a legkisebb fürdőszobában is felveheti azokat a termékeket, amelyek nem csak funkcionálisak, hanem a tervek miatt helyet takarítanak meg. Ez lehet az inga, a csúszó vagy a swing.
 4. Eredetiség. Az ilyen függönyök mindig nagyon eredetiek, és a szoba azonnal kényelmes és kellemes nézni.
 5. Az üvegfüggöny nem "ellopja" a helyet, hanem vizuálisan nagyobb mennyiségű.
 1. Ár. Az ilyen függönyök sokkal többet költenek, mint a szokásos szövet vagy műanyag modellek.
 2. A telepítés bonyolultsága. Az ilyen függönyök telepítése nem ajánlott, és a mesterek szolgáltatásai rendes összeget fognak fizetni.

Fabric zuhanyfüggöny

A klasszikus függöny a táskából készült ruhával a leginkább költséghatékony és megfizethető lehetőség, amely semmiképpen sem rosszabb a szépség és a funkcionalitás más ötleteket. Az ilyen termékek széles választékának köszönhetően kiválaszthatja a különböző mintákkal és textúrákkal ellátott függönyt, amely összhangban áll a fürdőszobai belső térrel. Mint minden termékhez, a szövet függönynek is vannak előnyei és hátrányai. Kevés hátrányuk van: gyakori mosás szükségessége, hogy elkerülje a penészképződést és viszonylag kis erőt.

 1. Ár. Az ilyen függönyök egyáltalán nem költségesek, ezért az első helyen állnak rendelkezésre.
 2. Tartományban. A modern gyártók hihetetlenül gazdag választékot kínálnak különböző színek és textúrák minden ízléséhez.
 3. Környezetbarát. A szövet termékek teljesen ártalmatlanok.
 4. Kényelmét. Csak gondoskodnak, mert a telepítés nem okoz sok nehézséget.

Zuhanyfüggöny - Poliészter

Mindenki azt akarja, hogy a függönyök a zuhany alatt szépek és praktikusak legyenek. A poliészterből készült függöny ugyanolyan előnyökkel jár, mint a többi szövet opció, de számos jelentős előnyhöz juttatják őket: az erő, a nagyobb sűrűség és a víz visszaszorításának képessége. Ezeknek az előnyöknek köszönhetően ezek a termékek nagyon népszerűek, mivel a mínuszoknak csak a szárítás lehetősége van a mosógépben és a vasalásban. A többi poliészter függöny tökéletesnek tekinthető.

Műanyag zuhanyfüggönyök

Zuhany, műanyag függönyökkel, ma már nagyon népszerű a praktikusság és a vonzó megjelenés miatt. Egy másik lehetőség az üveghez képest látványosnak is tűnik, de sokkal kevesebb költséggel jár. A műanyag zuhanytálcák eltérő textúrájú és színűek lehetnek, ha kívánja, akkor ragaszthatja át őket PVC-filmekkel, és bármilyen ötlet nélkül stilizálhatja őket, nagy pénzügyi költségek nélkül.

A műanyag redőnyök hátrányai a következők:

 1. A műanyag törékenysége gondos kezelést igényel.
 2. Az ilyen függönyöket rendszeresen kell törölni, minden alkalommal, amikor törölni kell őket zuhanyozás után. A csiszolóanyagok és a kemény kefék használata tilos.
 3. Idővel a műanyag elveszítheti a vonzó megjelenést (homályos vagy színtelen).

Zuhanyfüggöny a fürdőszobához - design

A modern zuhanyfüggönyök nem csak különböző anyagokból készültek, hanem különböző formatervezési mintákkal is a nagyobb kényelem érdekében, de a funkciók elvesztése nélkül. A szoba általános kialakítású függönyzel ellátott zuhanyzó fontos szerepet játszik, ezért fontos, hogy alaposan átgondolja az összes részletet, amelyet meg kell adnia. Ehhez tudnia kell a legnépszerűbb és érdekesebb modellekről.

Csúsztatható zuhanyfüggönyök a fürdőszobában

Sokan vonzzák ezt az opciót, mint egy csúszó zuhanyfüggöny, és ez a érdek teljesen indokolt. A függönyöket általában üvegből vagy műanyagból készítsük. Ha már megvizsgáltuk az ilyen anyagok pólusát és mínuszát, akkor érdemes többet tudni a csúszó szerkezetről, amely szintén saját mutatóival rendelkezik mínusz és plusz jelekkel.

 1. Vonzó és stílusos megjelenés.
 2. Könnyű kezelhetőség és kényelem.
 3. Jó és megbízható védelem a fröccsenések ellen, mivel a szelepek szorosan illeszkednek a szerkezethez.
 4. Az anyag szilárdsága, de mindenképpen jobb kezelni az üvegt és a műanyagot is.
 5. Az a képesség, hogy egy zuhanyfülke egy rendes fürdőszoba.
 1. A szerkezet ízületére való öntés hajlamos.
 2. Ha a telepítést alacsony minőségű görgős mechanizmussal végezték, az ilyen zuhanyfüggönyök élettartama jóval kisebb lesz, mint egy jó minőségű mechanizmussal.
 3. Ha az anyag átlátszó, további fényforrásokat kell szervezni.

Zsalugáterek vakolókanál nélkül

A raklap nélküli zuhanyzó tálcák nagyon népszerűek és újdonságot jelentenek a piacon. A modern zuhanyzók megérkezésével felmerül a kérdés: melyik szövet, műanyag vagy üveg függöny jobb zuhanyzótálca nélkül? Kiválasztáskor a személyes preferenciák, a tervezési követelmények, az anyagminőség és a pénzügyi lehetőségek torzítják. Az anyagok jellemzői már ismertek, de a struktúrák tekintetében a népszerűségi minősítés így néz ki:

 1. Csúszott. A legnépszerűbb a helytakarékosság és vonzó megjelenés miatt.
 2. Összecsukható. Ez a verzió kevésbé népszerű, mert bonyolultabb és kevésbé kényelmes kialakítású.
 3. Swing. Ez az opció az utolsó sorba került, mert a kis terekben a képtelenség vagy az alkalmazási kényelmetlenségek miatt volt kényelmetlenség.

Corner zuhanyfüggöny

Az ilyen zuhanyozási lehetőség magában foglalja a függönyök egyedi kialakítását. A sarokrendszerek lehetnek puhaak és kemények. A választás nagy része nem csak a személyes tervezési beállításoktól függ, hanem a fürdőszobában felszerelt berendezéseken is. Ha a zuhanyzó magasra van állítva, és a kifröccsenés mértéke nem nagy, akkor korlátozhatja magát egy puha opcióra, különben jobb, ha inkább a keményebbeket választja. Sarokfüggönyök a zuhanyüvegben vagy a műanyagban - ideális ebben az esetben.

Szögletes árnyékolók:

 1. A sokoldalúság lehetővé teszi a fürdőszobai vagy zuhanytálca minden formájának védelmét.
 2. Jó víz elleni védelem.
 3. A kemény kivitel pecsétes, és jól illeszkedik a szerkezet alapjához.
 4. A soft termékek az árban kaphatók és egyszerűen telepíthetők.
 5. Nagyon könnyű gondoskodni a keményebbekről, de a műanyag verziónak saját árnyalata van (nem használhat durva csiszolóanyagokat).
 1. A szőnyegek gyorsan elhasználódnak, ha olcsó anyagokból készülnek.
 2. A puha verzió hajlamos a penészre és a penészre.
 3. A kemény függönyök könnyű törni.
 4. A kemény lehetőség drága, és nem mindenki engedheti meg magának.

Zuhanyfüggöny függöny

Egy jó lehetőség egy függöny a zuhanyzóban átalakuló harmonika formájában. Az ilyen opciókat általában műanyagból vagy üvegből készítik. A kiválasztásnál fontos figyelembe venni, hogy nemcsak a zárat kell bekapcsolni, hanem a mechanikát is, amely összehajtja és kinyitja a zárat. Az egész szerkezet tartóssága a minőségétől függ. A harmonika függöny jellegzetességei hasonlóak a csúszáshoz, kivéve a mechanizmust, ami nem mindig megfelelő.

A sarokkád függönyének megválasztása: 4 fontos árnyalat

Annak érdekében, hogy megakadályozza a víz bejutását a fürdő körül, használjon üvegből, műanyagból, műanyagból és még függönyfüggönyökből is. Sokan ma már nem gondolnak arra, hogy vásároljanak függönyt a fürdőszobában. Ez az adaptáció olyan praktikus, hogy az akvizíció szükségessége kétségtelen. A sarokfülke függönye - az egyik függönyfajta, amely kifejezetten annak biztosítására szolgál, hogy a fürdőszobát teljesen lezárják, és a vizet nem permetezik. Sokféle függöny készült különböző anyagokból. A függönynek köszönhetően a sarokkád könnyen átalakítható zuhanyzóvá, ami a termék sokoldalúságát jelzi.

Corner zuhanyfüggöny: szerelési lehetőségek

Sokan, akik kipróbálták a fürdők szokásos puha függönyeit, nem elégednek meg az eredményekkel. A puha függönyök nem mindig teljesen zárják le a fürdőszobát, megakadályozzák a víz fröccsenését és biztosítják a száz százalékos szárazságot. Ezért a házak és apartmanok tulajdonosai inkább sűrű anyagokból készült fürdőköntvényt választanak.

A függönyök változatos kialakításának köszönhetően a termékek bármelyik stílusos irányba választhatók

Néhány vízvezeték szerelvényhez csak egy sarokzuhanyfüggöny lehet alkalmas - ez függ a fürdőszoba alakjától, méretétől és a vízvezeték felszerelésének helyétől.

Szögletes függöny segítségével egy zuhanykabinot készíthet egy rendes fürdőszobából, amely lehetővé teszi a fürdőszobának különböző célokra történő használatát. Az ilyen függönyök kiegészíthetők kényelmes ajtókkal vagy győződjenek meg arról, hogy az egyik vége nem csatlakozik a falhoz. A függönyök különböző méretűek és konfigurálhatók.

A sarokfüggönyök felszerelésének lehetőségei:

 • Ha a zuhanykeret nagyon magas, akkor különösen akkor van, ha a fürdőszoba hosszanti oldalán található.
 • Amikor a keverőt a "vízesés" hatására telepítjük, a sarokfüggöny felszerelése lesz a legjobb megoldás, mivel csak akkor képes ellenállni egy nagy fejnek.
 • Kiváló megoldás lenne egy függöny beépítése egy hidrobox készülékre.

Kényelmi függönyök, melyeket mindenki saját magának választ. Fontos megjegyezni, hogy a függönyöknek teljesen meg kell akadályozniuk a nedvesség bejutását a fürdő felületébe, csak akkor, ha megvásárlása és felszerelése indokolt. A sarokfüggöny egy megbízható, tartós anyagból készült eszköz, amely nemcsak a fröccsenéstől, hanem a nagy víznyomástól is védelmet nyújt.

Anyagok a sarokkáddal ellátott függönyhöz

A fürdőszobában lévő sarokkád jelenléte komoly gondot jelent a megfelelő függöny kiválasztásához. A vásárlás előtt fontos meghatározni a függöny méretét, az anyagot, amelyből készült és optimális helyét. A termék kiválasztásánál fontos tudni, hogy hol található a csaptelep és a zuhany a fürdőszobában, hogy meghatározza, hogy a kifröccsenő víz különböző víznyomáson menjen le.

Az ilyen modell kiválasztásakor különös figyelmet kell fordítani a csúszó mechanizmus típusára.

A sarokfülkék függönyének alapja lehet edzett üveg, műanyag, polikarbonát.

A függöny felülete sima vagy dombornyomásos, átlátszó, matt vagy speciális filmmel borítható. A sima, edzett üvegből készült függöny a leginkább funkcionális és kényelmesen használható. De azt is meg kell jegyeznünk, hogy egy ilyen függöny könnyedén megszakadhat a hirtelen és gondatlan döntésekkel.

anyagok:

Az anyagválasztás a vevő személyes preferenciáitól függ. Figyeljen a termékek költségeire. Természetesen különböznek az árnyalat függönyektől, de sokszor jobban védik a vizet.

Gyakorlati függönyök a sarok akril fürdőhöz

A függöny megvásárlása előtt fontos, hogy alaposan megvizsgálja annak tervét és hogyan rögzítse azt. A lélek használatának jövője a megfelelő választás és helyszín függvénye. Különösen a sarokfürdőkbe történő beépítéshez használjon függönyöket mozgó alkatrészekkel egy hajlított táblán.

A függönyök konfigurációjában változatos a formájuk és formájuk, így minden lakástulajdonos kiválaszthatja a megfelelő opciót, amely megfelel neki

A függöny kiválasztásakor fontos, hogy figyeljen a keverő helyére és annak használatára.

Ha a keverőt a mosogató felett is használják, a függöny felszerelése lehetetlen és nem kivitelezhető. Fontos, hogy válasszon megfelelő függöny tervezést. A modern gyártó széles választékot kínál, amely lehetővé teszi a függöny kiválasztását bármilyen típusú és formájú fürdőszobában.

A függöny típusai:

 • Csúszó vagy Coupe. Alkalmas nem csak a sarkokra, hanem más formájú fürdőkre is. Vásárláskor figyelni kell az ajtókon való gördülési görbék kiszolgálhatóságára és minőségére, mivel elegendő gyakorisággal törnek. Sok csúszó elem lehet, és talán egy-két.
 • Swing. Lehet nyitott állapotban belső, külső és univerzális. Az ajtók a fix panelek között helyezkednek el. A fürdő oldala és az ajtó alja között huroktömítést kell elhelyezni.
 • Összecsukható. Ne hajtson fel sok helyet a behajtott állapotban. Ha a csaptelep a falba van szerelve, zavarja a függöny összecsukását.

Kiválasztásánál a függönyök kialakítását fontos figyelembe venni. Különös figyelmet kell fordítani a keverő helyére és használatának gyakoriságára a mosogató felett. A függöny megválasztásakor nagy jelentőségű a zuhanyzási frekvencia, valamint a funkcionális funkciók.

Üvegfüggöny a sarokkádhoz

Ma a textilfüggöny a funkcionalitás és a praktikum szempontjából második helyre süllyedt. Az üvegből készült függönyök, amelyek a sarokkádat egy teljes körű zuhanykabinba alakítják át, nagyon népszerűvé váltak. Az üvegből készült függöny számos előnnyel jár az anyag, a műanyag és a polietilén felett.

Az üvegfüggönyök olyan képernyők, amelyek a szoba falaihoz és a fürdő oldalához kapcsolódnak. Az ilyen függönyök különböző magasságúak lehetnek, és elérhetik a mennyezet magasságát.

Ne kerülje el az üvegfüggöny megvásárlását attól a félelemtől, hogy véletlenül megtörje - általában az üvegtermékeket speciális anyaggal borítják, amely védi a függönyt a hatásoktól.

Az üvegfüggönyök évekig tarthatnak. Az egyetlen hátrányuk lehet az, hogy a kezeletlen vízzel való kölcsönhatás során az üveg borítással borítható. Az ilyen függönyt időről időre meg kell tisztítani speciális vegyszerek segítségével.

Az üvegfüggöny előnyei:

 • Hosszú élettartam. A függöny óvatos használata sok évig érintetlen lehet.
 • Könnyen használható és karbantartható. A kényelmes kialakítás a függönyök használatát teszi lehetővé. Az üveg könnyen tisztítható, szinte nem karcos és nem sérült meg.
 • Nagy választék és változatos tervek. A függöny csúsztatható, összecsukható vagy összecsukható. A design kiválasztása gyakran a fürdő típusától és alakjától függ.
 • Nedvesítés elleni védelem. Az ilyen függönyök átalakítják a fürdőszobát egy funkcionális és praktikus zuhanykabinba.
 • Egyszerű telepítés. A fürdőszoba felszerelését és a csaptelep helyét megértve saját maga is felszerelheti a függönyöket. A függöny tervezésénél fontos figyelembe venni a keverőt és a zuhanyzást.

Minden tulajdonos önállóan felszerelheti az üvegfüggönyöket. A szerelés során fontos megjegyezni, hogy üvegből készült. És bár meglehetősen stabil szerkezet, óvatos kezelést igényel. Az üvegfüggönyök kiválasztásánál biztos lehet benne, hogy a fürdőszobát megbízhatóan megvédik a fröccsenőktől, erős víznyomással és folyamatos nedvesítéssel.

Hogyan válasszunk függönyöt a sarokkádnak (videó)

Fürdőszoba - magas páratartalmú szoba. Annak érdekében, hogy megakadályozzák a felületek és tárgyak nedvesítését a fürdőszobában, sokan ma installálják a függönyt. Különösen fontos, hogy a sarokkádban megtalálja a megfelelő kialakítást. A textilfüggönyök használata ma elhalványul a háttérbe. A helyüket műanyagból vagy üvegből készült sarokfüggöny váltotta fel. Az üvegfüggönyök nagyon népszerűek - tartósak, funkcionálisak, praktikusak és minden stílus belsejében gyönyörűek. Az üvegfüggönyök nagyon tartósak, különleges védőanyaggal vannak bevonva, amely megakadályozza a függönyök törését az ütés miatt.

Redőnyök a sarokkádhoz

Mindig a fürdő designja különös figyelmet fordított. Annak ellenére, hogy Nyugaton a formatervezés jelentős előrehaladást ért el a döntései során, hazánkban már széles körben alkalmazzák a külföldről érkező ötleteket, és az értékesítés terén már nem a külföldieké. Reggel érzelmek pozitív töltését kell adnia magának. Néhány kávét készítenek erre, valaki felemelkedik a jobb lábáról, de mindenesetre először egy személy megy zuhanyozni. Ezért nagyon fontos, hogy nagyon komolyan vegye a fürdőszobai tervezést.

Hol vásárolhat sarokfüggönyöket az akril fürdőben?

Az online boltban santehnika-msk.ru lehet kapni minden függöny. Ugyanakkor a látogatók kényelméért egy kényelmes szűrőt fejlesztettek ki, ahol minden terméktípust maximálisan azonosítottak. Tehát a sarokkád függönyét, amelyet üvegből vagy műanyagból lehet megvásárolni, a következő mutatók szerint választható:

A kényelmes szűrőkatalógus lehetővé teszi, hogy megismerkedjen az egész családdal:

 • műanyag függönyök a sarok akril fürdőkhöz;
 • üveg függönyök.

A fürdőszobában lévő műanyag válaszfalak kiválasztása, ahol az ár alapvető, a kényelmes keresőmenüt is használhatja, amely eljuttatja a megfelelő szakaszt. Minden típusú függöny megfelelő kialakítású és típusú raklapokkal van felszerelve.

A sarokfülkék katalógusfüggönye 40 modell, 3 márka. Az árkategóriában 2036-19114 rubel.

Ablakos válaszfalak kiválasztása akril fürdőszobához. Fotók és árak.

Először is, a fürdőszoba függönyének megválasztásakor figyelmet kell fordítania a tervezésre, ezek a következők:

 • panel, a legolcsóbb és praktikus
 • összecsukható, négyszögletes fürdőkhöz és zuhanykabinokhoz
 • rekesz, vagy csúszó, összecsukható harmonika formájában készíthető
 • Dupla,
 • forgó, minden belső térre alkalmas

A költségek szintén befolyásolhatják a tervezést, minden a gyártótól függ.

A műanyag válaszfalak általában gazdaságosabb választásnak számítanak - hotelek, rekreációs központok, szanatóriumok számára. Az ilyen függöny elfogadható minőségű, megfizethető áron.

 1. termelési anyag:
  • üveg;
  • műanyag függönyök a fürdőszobában.
 2. design:
  • keret.
  • keret nélküli
 3. nyitó módszer:
  • kombinálva
  • csúszás
  • összecsukható

A bemutatott lehetőségek mindegyike megvásárolható a santehnika-msk.ru online áruházban.

Csak ezen a télen: Csehország teljes értékesítésének nagykereskedelmi áron. Vigyázz a promóciós kódokra, vagy regisztráljon az állandó kedvezményekre!

A költségek akár 10% -át is megtakaríthatja az összes szükséges vízvezeték megvásárlásával egy készletben! Adja meg a részleteket a vezetőknél.