Legfontosabb > Dekoráció

Bútor és lakberendezés

A vízvezetékgyártók és a belsőépítészek folyamatosan új megoldásokat keresnek a fürdőszobai bútorokhoz. Különösen aktívan kidolgozott és megvalósított modellek a kis fürdőszobákban. Ez a cikk a sarokhéjakra fog összpontosítani. Tekintsük a legnépszerűbb típusokat a kiválasztott mosogatók és funkciók, valamint leírja a sorozatot a telepítése sarok modellek mosogatók.

A sarokmosó szerepe a fürdőszobában

Gyakran a kis fürdőszobák sarkai nem használatosak. Ugyanakkor a tér hasznos része üres - a belső tér befejezetlen megjelenése jön létre. A szaniter berendezések tervezői ezt a tényt használják, és kifejlesztették a kompakt sarokkádakat, zuhanyzókat és mosdókat.

A "szögformátum" bevezetését a fogyasztók értékelik. Különösen népszerűek voltak a sarokhéjak. Ha mindig van fürdőkád / zuhanyzó, akkor a mosdó elhelyezése a helyhiány miatt lehet.

Számos tényezõt sorolunk fel a fürdőszobai sarokgarnitúrák használatára vonatkozóan:

 1. A sarokszerkezet jó kiegészítője lehet a minimalista stílusban díszített vagy klasszikus díszítésű fürdőszobának.
 2. Lehetőség van egy mosogató felszedésére, tágas polcokkal vagy padlóval.
 3. Az mosogatók sokféle anyag felhasználásával készülnek - ez lehetővé teszi a legmerészebb tervezési ötletek megvalósítását.
 4. A bútorok racionális elrendezése vizuálisan bővíti a fürdőszobát.
 5. A mosdó mögött elrejtheti a kommunikációs csöveket, a háztartási vegyi anyagokat és a személyi higiéniai termékeket.
 6. A sarokbefúvók széles választéka segít kiválasztani a legjobb megoldást egy kis vagy tágas fürdőszobában.

A fürdőszobában különféle saroklefolyók találhatók

Különböző típusú mosogatók tervezési jellemzői

A tervek sokfélesége néha zavart okoz a fogyasztók körében. Tekintsük a sarokhéjak alapmodelljeit. A szerelési módszer szerint háromféle mosdófajta található:

 1. A felfüggesztett modelleket (konzol) rögzítik a falra, vagy felfelé szerelik fel. Ez a kialakítás nagyon kis fürdőszobákban használható, mivel a mosogató alatt mosodai kosár, urn vagy mosógép is elhelyezhető. Elég boldog döntés - lógó mosogató a fürdő felett. A felfüggesztett modellek megkönnyítik a kompozíciót, de jelentős hátrányuk van - a kommunikáció nyújtásának megjelenése. A csövek krómozott rézből vagy polírozott rozsdamentes acélból készült díszítő szifon mögött lehet elrejteni.
 2. Mosogató "tulipán" - a mosdó legközismertebb változata. A kialakítás 70 cm vagy 80 cm magas támogatási fajansz lábat tartalmaz, a víz / csatorna csövek a láb mögött elrejthetők. A tulipán készült modellek általában tömör, diszkrét stílusban készülnek, és jól mutatják a fürdőszoba különböző belső terét. Mínusz mosdók a lábnál - a helytelen teret a mosogató alatt.
 3. A süllyesztett mosogatók a leginkább praktikusak. A tágas bútorok és a vízvezeték kombinációja lehetővé teszi a leghatékonyabb helyhasználatot. Mosogatók beépíthetők a szekrénybe, a pultra, a falburkolathoz vagy a komódhoz. Összehasonlítva a konzol verzióval vagy a "tulipán" süllyesztett mosdókkal, még egy kis helyet foglal el. Azonban egy ilyen modell telepítésével ki lehet tölteni a helyiséget és elhagyni a terjedelmes polcokat / szekrényeket.

Rengeteg héjas formák és méretek

A leggyakrabban kör alakú szegmensek vagy háromszög alakú modellek szögletes héjait használják. Érdekes lehetőség - aszimmetrikus mosogatók, amelyek balkezesek és jobbkezesek. Az ilyen szerkezetek jellemzői lehetővé teszik a fürdőszoba konfigurációjának legjobb választását.

Ami a méretet illeti, a gyártók széles választékot kínálnak. A mosdókagylók mind szabványos, mind nem szabványos méretben kaphatók. Általában szerelt mosdók vagy "tulipán" modellek szabványok szerint készülnek. A beépített szaniterek fő része nem szabványosított - a sarokmosó oldalai 5 cm-es lépcsőkben változnak, a mosogató alatt lévő szekrény lehet szabványos magasság, de a mosogató méreteit a vásárló kérésére választják ki.

Különböző anyagok mosogatói: előnyei és hátrányai

A legáltalánosabb anyag a mosogatók - kerámiák gyártásához. Kerámia mosdókagylók fajansz és porcelán.

A porcelán vízálló. Az ezen anyagból készült termékek esztétikailag vonzóak és tartósak. A vevők vonzódnak a rengeteg formákhoz és színválasztékhoz. A fajansz elnyeli a vizet, mivel az anyag meglehetősen porózus. A mosogatószer felületének előállítása során vízálló mázzal ellátott, védő funkciókat végezzen.

Fontos! 6-7 év múlva a zománc bevonat elkezd lebomlani, és ha gondtalanul alkalmazzák, akkor a mosogatón apró karcolások és repedések jelennek meg

A kőkemencét azok örömmel fogadják, akik inkább eredeti és exkluzív dolgokat szeretnek. A kőből készült fürdőszobához tartozó sarokmosó központi elemévé válik, és egy kis és egy nagy fürdőszobát is díszít. A modell hátrányai a természetes anyagokból magas költségek és a telepítés bonyolultsága miatt (a kőzetek nagyon nehézek).

Üveg mosogató létrehozza az illúziót a mosás, így vizuálisan növeli a fürdőszoba mennyiségét. A háttérvilágítású átlátszó modellek különösen látványosak.

Az üvegedények szerkezete sima, barázdált, matt vagy teljesen átlátszó. Egyes termékek megkönnyebbüléssel vagy színmintával díszítettek.

Fontos! Üveg mosogatók nem igényelnek különös gondosságot. Az idő múlásával azonban a kemény vízből a mosogató felszínén vízkő alakzatok jelennek meg. Matt felületen az ilyen hibák kevésbé észrevehetők.

Fürdőszobai mosdók különböző fémekből készülhetnek: sárgaréz, rozsdamentes acél, bronz, nikkel vagy réz. A fémlemezek ökológiai szempontból buja belső térben, megfelelő kiegészítőkkel vannak ellátva. A fém teljesítményjellemzői az ilyen mosogatók hosszú élettartamát okozzák. Azonban a fém mosdók nem hiányosak. Ez a víz zajának fokozott szintje és a kalcium sók megjelenése a felszínen.

Polimer anyagú sarokbevonatok. Mesterséges kő és akril - méltó alternatívája a porcelánnak és a cserépnek. Ezek a modellek számos előnnyel rendelkeznek:

 • hosszú üzemidő;
 • a gyártási technológiák lehetővé teszik a mosogatók bármilyen színséma és forma kialakítását;
 • a mosdó ellenáll a mechanikai sérülésnek.

A fürdőszobai polimér saroklefolyók 10.000 r / m² áron megvásárolhatók. (az ár függ az anyag összetételétől, a mosás vastagságától és a konfiguráció összetettségétől).

Szokatlan lehetőség a fürdőszobában vízadagoló és fa. Valószínűleg egy ilyen mosogatónak meg kell tennie a megrendelés alatt. A fából készült mosogatók ökológiai szempontból "illeszkednek" a fürdőszobában, ország, eco, orosz, keleti vagy skandináv stílusban. Nedvesség hatására a fa megváltoztatható, így a fürdőszobai fából készült bútorok szükségszerűen speciális impregnálással kezelendők.

Fontos! A fából készült mosogató kizárólag kiváló szellőztetés mellett használható, különben a termék nagyon gyorsan felhasználhatatlanná válik.

Corner Shell tippek

 1. Jobb, ha olyan modellt vásárolsz, amelyben túlfolyó lyuk van. Ha nem áll rendelkezésre, a mosdó használata kellemetlen.
 2. Kívánatos, hogy az alsó szelepet egy mosogatóval ellátott készletben értékesítsük. Nehéz választani a megfelelő szelepméretet - egy külön megvásárlás gyakran nem alkalmas egy adott leeresztő modellre.
 3. A mosogatónak meg kell egyeznie a fürdőszobában lévő vízvezeték többi részével.
 4. A vásárlás előtt meg kell mérni a fürdőszoba méreteit és meg kell határozni a mosogató méretét.
 5. A mosogató megvásárlásakor meg kell vizsgálni annak teljes készletét, és tisztázni kell további elemek vásárlásának szükségességét, például egy szifont.
 6. Javasoljuk előre tudni, hogy mely tisztítószerek alkalmasak erre a mosási modellre - rendszeres vagy különleges.
 7. A boltba meg kell tudnia válaszolni a következő kérdéseket:
  • Milyen típusú héjra van szükség?
  • Hol van a csaptelep - a falon vagy a mosogatón?
  • Hogyan használható a mosogató alatt lévő tér?
  • Fontos, hogy elrejtse a kommunikációt a mosogató alatt?

Mosogató szerelése talapzattal: lépésről lépésre

A sarokmosó beépítése nem különbözik a hagyományos mosogató beépítésétől. A minőségi telepítés fontos feltétele a fal szilárdsága. Ha az alap nem elég megbízható, akkor a telepítést egy speciális tartó kereten hajtja végre.

Vegye fontolóra lépésről lépésre, hogyan kell a mosdót a fürdőszobába telepíteni egy talapzattal:

 1. Az alap készítése. A padlónak egyenletesnek kell lennie, ha szükséges, a felületet egy habarccsal kell szintetizálnia.
 2. Jelölést. A mosogató pontos felszereléséhez jelölje meg a rögzítés pontját egy ceruzával - rajzolj egy vonalat a felső él szintje mentén. A vonal homályossága ellenőrizze a vízszintet. Helyezze a tálat az állványra és kövesse a falat - a jelölő vonalat és a mosogató szélét össze kell keverni. A mosogató ceruza hátsó falán lévő lyukakon rögzítik a rögzítési pontokat.
 3. Lyukak készítése. Fúrjon vagy lyukasztja, hogy kisebb átmérőjű lyukakat készítsen, mint a tüskék mérete.
 4. A lyukakat fel kell tölteni ragasztóval, és dugja be a tüskéket.
 5. Csavarja be az önbefogó csavarokat a lyukakba, és tegyen rá egy héjat.
 6. Állítsa a mosdót egy talapzaton. Fontos ellenőrizni, hogy a lefolyó lyuk a szerkezet közepén helyezkedik-e el.
 7. Helyezze az alátéteket a csavarokra és rögzítse a készüléket a falra. Nem szükséges az anyákat meghúzni, hogy a burkolat ne törjön ki. A tál nem taszítson.
 8. Fedőanyák dekoratív dugóval.
 9. Szifon telepítés. Csatlakoztassa a kifolyót a mosogatóhoz, szereljen fel egy rácsot egy csavarral és egy tömítéssel a leeresztő nyílásba. Húzza meg a csavart, csatlakoztassa a kifolyót a szifonhoz, és rögzítse a leeresztő csövet a csatorna aljzatába.
 10. Telepítse a keverőt.

Javaslatok egy sarokmosó mosogatóval történő felszerelésére

 1. A sarokszekrények beszerelésekor helyesen kell kiszámítani az ajtók könnyű nyitásához elegendő helyet.
 2. A mosdó beépítésének a fürdőszobába történő beszerelésének egész folyamata a következő lépésekre osztható:
  • az első lépés az állvány összeszerelése és felszerelése;
  • a lábak szabályozottak és a mosást megpróbálták;
  • a jelölés a mosogató rögzítő pontjai alatt történik a szekrényben;
  • lyukak vannak a falban;
  • a járókerék rögzítve van, és a tálca rögzítve van;
  • az utolsó lépés a keverő és a szifon felszerelése.

Tanács. Annak érdekében, hogy a mosogatógép oldalát jól mosogassa a szekrényhez, szilikon tömítőanyagot kell használni. A tömítőanyag felhordása után nyomja le a héjat a végeire, és hagyja teljesen megszáradni 2-3 órán keresztül. Ez lehetővé teszi, hogy biztonságosan rögzítse a mosogatót, hogy megvédje az alváz a víz behatolását.

Tipikus hibák a mosogatók telepítésekor

A telepítés során előforduló hibák hátrányosan befolyásolhatják a mosogató teljesítményének tulajdonságait. A leggyakoribb hibák a következők:

 1. A mosogató és a fal közötti rés. A víz folyamatosan áramlik, és egy idő után a megnövekedett páratartalom okozhat penészt a falon.
 2. Az egyik oldalra billentő berendezés. Ez általában akkor következik be, amikor a kötőelemek helytelen helyen vannak. Kisebb eltérés állítható be, nagy meredekséggel kell felszerelni a kötőelemeket, és újra kell helyezni a mosogatót.
 3. A héj instabilitását alul feszített öncsapos csavarok vagy nem megfelelő szintű padló okozza.
 4. A víz / szennyvíz szivárgása a csatlakozások rossz feszességét jelzi. A csatorna csomópontjait szilikonnal kell kezelni.

Sarki mosdó a fürdőszobához: fényképes ötletek a fürdőszobákhoz

A hófehér mosdóval ellátott sarokállvány vizuálisan bővíti a fürdőszobát. A létrehozott hatást két falra erősített tükrök egészítik ki.

A Mini-mosogató a legjobb lehetőség a racionálisok kedvelőinek és az egyes szabad sarkok gyakorlati használatához.

Elegáns kerek mosdó kiegészíti a fürdőszobai belső tér, romantikus stílusban.

Szögletes tárgyak kompakt elrendezése egy kis fürdő belsejében.

Szokatlan megoldás - dupla sarkos mosogató. Ez a készlet lehetővé teszi higiéniai eljárások elvégzését két ember számára egyidejűleg. A bemutatott lehetőség nélkülözhetetlen egy nagy család számára.

Corner mosogatók

Ön választása

 • Szélesség 40-59 cm | nbsp
 • Szélesség 60-69 cm | nbsp
 • A mosógép fölött | nbsp
 • Shell mosogató | nbsp
 • Szögletes mosdók | nbsp
 • Alsó szelepek | nbsp
 • Talapzattal (tulipán) | nbsp
 • Félpótkával | nbsp
 • Kompakt mosogatók | nbsp
 • Négyszögletű | nbsp
 • Lógó mosogatók | nbsp
 • Félkör alakú | nbsp
 • tartozékok
 • Santeri Gyűjtemény Radian (1)
 • Gyártó Santeri
 • Gyártó Santeri
 • Santek Iris Collection (1)
 • Gyártó Santek
 • Gyártó Santek
 • IFO Frisk Sink Collection (7)
 • Gyártó IFO
 • Gyártó IFO
 • Jika Olymp Sink Collection (8)
 • Gyártó Jika
 • Gyártó Jika
 • Collection Ideal Standard Eurovit (1)
 • Gyártó Ideal Standard
 • Gyártó Ideal Standard
 • Vitra Arkitekt Collection (10)
 • Gyártó VItra
 • Gyártó VItra
 • Jika Olymp Sink Collection (8)
 • Gyártó Jika
 • Gyártó Jika
 • VitrA S50 gyűjtőtálca (8)
 • Gyártó VItra
 • Gyártó VItra
 • Collection Ideal Standard csatlakozó mosogatók (11)
 • Gyártó Ideal Standard
 • Gyártó Ideal Standard
 • IDO Seven D Sink Collection (14)
 • IDO Gyártó
 • IDO Gyártó
 • Ravak Collection 10 ° (23)
 • Gyártó Ravak
 • Gyártó Ravak
 • Ravak Collection 10 ° (23)
 • Gyártó Ravak
 • Gyártó Ravak

Corner mosogatók

Hatékonyan helyet takaríthat meg egy kis fürdőszobában egy szögletes mosdó beépítésével, amely modern szaniteráruk, 35x25 cm-es, 35x35 cm-es vagy 40x40 cm-es, 55x35 cm-es (standard) szaniteráruk. A tálca eredeti elhelyezése - csak a szoba sarkát (nem funkcionális zónát) veszi igénybe - gyakran a tervezők és a nagyméretű fürdőszobák tervezésénél használják. És mivel a piacon sok nagy méretű termék - 70 cm átmérőig - megtalálható. Mindegyik a tál alakja és mélysége, a mosogató kialakítása között különbözik, de a mosdó kiválasztásakor a színe és a megjelenése nem olyan fontos, mint a gyártás típusa és anyaga.

Milyen fürdőszobai mosogatószerek kínálnak a gyártók?

Egy elegáns sarok mini mosdó is készíthető:
• Nyitott fenékkel.
Ezek a termékek ideálisak minimalista stílusokhoz és tágas szobákhoz, ahol egy további tok vagy szekrény is elhelyezhető. A mosogatónál a szifon és a vízelvezető rész "varrott" fémborítással: sárgaréz, rozsdamentes acél és más anyagok. A modellek nem jelentik a hüvelyk beállítását.
• Klasszikus süllyesztett mosogató a fürdőszobában "tulipán".
A termék a lábra van szerelve, amely belsejében rejtett szifon és vízvezetékek vannak. A vízvezeték megjelenése egy tulipánhoz hasonlít. Ez egy univerzális modell. Bármelyik stílust be lehet illeszteni, kombinált fürdőszobába vagy WC-be helyezve. A lábak alakja, színe és mérete teljesen lehet.
• Univerzális sarokmosó a WC-ben, beépítve a szekrénybe.
A legkényelmesebb megoldás kis helyiségek vízvezeték-szerelésére. Egy ugyanabban a szögletes lábbal vagy padlóburkolattal ellátott tálca lehetővé teszi, hogy a lehető leghatékonyabban használja a szobát a lehető leghatékonyabban.

Mindegyik típusú vízvezeték bármilyen stílusban készíthető, és a legösszetettebb kialakítással rendelkezik. Azok a mosdókagylók, amelyeknek a tálak virág vagy geometriai alakúak (szigorú vonalakkal, téglalap alakúak, négyzet alakúak, oválisak) népszerűek. A kis helyiségekben a vízvezetékgyártók kínálnak sarokfogókat egy kis, de mély tálba, amelynek szélei asztal formájában készülnek - szappantartó edényt, kefét, fogkrémet, szivacsot illeszt.

Corner mosogatók

 • Termék kód: 17842
 • Cikk: E4701L-00
 • Gyártó: JACOB DELAFON
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 50x10x22
 • Termék kód: 42998
 • Cikkszám: 1A70033RMB01L
 • Gyártó: AQUATON
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxHxD): 102x20x77
 • Tétel kód: 43000
 • Cikkszám: 1A70043RMB01R
 • Gyártó: AQUATON
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxHxD): 102x20x77
 • Termék kód: 7452
 • Cikk: 752440000
 • Gyártó: DURAVIT
 • Méretek (WxHxD): 43x17,5x38
 • Termék kód: 42733
 • Cikk: 1A700131SR010
 • Gyártó: AQUATON
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxHxD): 62x20x62
 • Termék kód: 10692
 • Cikk: U-UM-E35 / 1-L / 420245
 • Gyártó: CERSANIT
 • Anyag: fajansz
 • Méretek (WxHxD): 35x17x30,5
 • Termék kód: 54040
 • Cikk: 00158830
 • Gyártó: AQUANET
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxD): 90x54
 • Termék kód: 54034
 • Cikk: 00155696
 • Gyártó: AQUANET
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxD): 90x54
 • Termék kód: 43042
 • Cikkszám: 1A701531MB01L
 • Gyártó: AQUATON
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxHxD): 102x20x77
 • Termék kód: 10636
 • Cikk: 030830
 • Gyártó: SANTERI
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 33,2x15,8x33,2
 • Termék kód: 74693
 • Cikk: RP3110-65110
 • Gyártó: IFO
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 65x18x46
 • Termék kód: 54041
 • Cikk: 00158988
 • Gyártó: AQUANET
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxD): 90x54
 • Termék kód: 17791
 • Cikk: E4500-00
 • Gyártó: JACOB DELAFON
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 60x7x46
 • Termék kód: 17858
 • Cikk: E4733-00
 • Gyártó: JACOB DELAFON
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 34x11x34
 • Termék kód: 151155
 • Cikkszám: 327622000
 • Gyártó: ROCA
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 43x13x35
 • Termék kód: 77933
 • Cikk: K070401
 • Gyártó: IDEAL STANDARD
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 60x15,5x35

Corner mosogatók

A különböző modellek sokasága miatt az elmúlt években a sarokmosó egyik legkeresettebb egészségügyi termékévé vált. A gyártók tervei szerint a legfontosabb feladat a gyakran mentetlen sarokövezet ésszerű elosztása. Ezért ennek az ötletnek a megvalósítása érdekében különböző modelleket mutatnak be a piacon, osztva a tál alakjával és annak felépítésével.

A praktikum esztétikája

A szöghelyzetű mosogató megválasztásakor nem csak annak megjelenését és méreteit kell figyelembe venni, hanem egy adott helyiségbe való beépítés lehetőségét is. A méret és a beépítési módtól függően egy ilyen mosdó lehet a legjobb módja a kis fürdőszobának vagy egy tágas mellékhelyiség eredeti díszítésének gazdaságos elosztására. Így a szerényebb szobákhoz és fürdőszobákhoz tökéletes a beépített sarokmosó vagy egy kis mosdó, melynek képessége, hogy a bútorok vagy asztallapok részévé váljon, lehetővé teszi, hogy hatékonyan használja a felszabadult területet, és megbízhatóan elrejtse a kommunikációt a kíváncsiskodó szemekből.

A nem szabványos aszimmetrikus modellek a legkedvezőbbek a nagyméretű fürdőszobákban, ahol mind önálló mosdóként, mind népszerű ikerágyaként szolgálhatnak. A masszív felfüggesztett és fejtermékek is szervesen illeszkednek a fürdőkádakba.

Sarok mosogató - a helyes vásárlás finomságait

A franciaországi, spanyol és olasz márkákat, amelyek divatos, nem szabványos modelleket és egyedülálló formatervezési termékeket gyártanak, a vízvezeték-szerelés területén újítónak számítanak. Termékeik kiváló minőségűek és nemes megjelenésűek, ezért általában prémium árkategóriára utalnak. Az eredeti tálakat a demokratikusabb lengyel, cseh, török ​​és hazai gyártók közül is választhatják. Az ilyen héjak minősége majdnem ugyanaz, mint a drágább elődök, és az ár sokkal alacsonyabb.

Corner Fürdőszoba mosogatók

Egy kis fürdőszoba sarok mosogató a fürdőszoba lehet egy igazi találni. A bútor kényelmetlen helyét elfoglalva a helyiséget szabadon hagyja, és kényelmesebbé teszi a szobát.

Az ilyen típusú mosogatók a katalógus szomszédos részeiben találhatók. Ott érdekelhet egy kecses ovális mosdó vagy egy szokatlan, de vonzó mosogató kerek a fürdőszobában.

Szauna mosogató kiválasztása és vásárlása a fürdőszobában

Annak érdekében, hogy összehasonlítsák és kiválaszthassák a fürdőszobában lévő saroklefolyókat, könnyebb volt - nemcsak a technikai jellemzőket, hanem a katalógus oldalain található minden termék nagyformátumú fotóit is elhelyeztük. A kép szerint elképzelheti kedvenc mosogatóját a fürdőszobában, és a megadott méretek lehetővé teszik, hogy pontosan felmérje a foglalt helyet. Ennek köszönhetően könnyebben vásárolt egy szögletes mosogatót a fürdőszobában. A fürdőszobában lévő sarok mosogató, melynek fényképét tetszett, országunk bármelyik sarkába szállítható.

Katalógus kabinos mosdókagyló a WC-khez fotókkal és árakkal

Egy kis sarokos mosdó a WC-szobában használható. A sarki mini mosogatók nem terhelik a belső teret, és egyszerre több célt szolgálnak. A WC-vel ellátott sarokba mosogatók gyakran egy kombinált csaptelepet helyeznek el egészségügyi csőcsatlakozással, amely sikeresen elvégzi a bidetcsaptelep funkcióit.

Csak ezen a télen: Csehország teljes értékesítésének nagykereskedelmi áron. Vigyázz a promóciós kódokra, vagy regisztráljon az állandó kedvezményekre!

A költségek akár 10% -át is megtakaríthatja az összes szükséges vízvezeték megvásárlásával egy készletben! Adja meg a részleteket a vezetőknél.

Sarok mosogató Moszkvában

 • Prémium (9)
 • Gazdaság (5)
 • hi-tech (14)
 • Kortárs stílus (14)
 • Nagy (2)
 • Kis (12)
 • Keskeny (4)

Megjelenítve 1-12 a 14 eredményből

Soul Top 80

Soul Top 80

jellemzői

 • Gyűjtemény: SOUL
 • Méretek (cm): 80x48
 • Nettó súly: 9 kg
 • Szerelés: a konzolra (35-40 cm)
 • Helyszín: Közép
 • Anyag: öntött márvány
 • Csomag: lyuk
 • Extrák. felszerelés: zárójel
 • Szín: több mint 800
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Bow of Soul 48

Bow of Soul 48

jellemzői

 • Gyűjtemény: SOUL
 • Bowl mérete: 48x48x10,5
 • Nettó súly: 6 kg
 • Telepítés: a pulton
 • Helyszín: Corner
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: ürítés, nyílás a keverő alatt
 • Extrák. teljes készlet: keverő, felszívó szifon + autotalk túlfolyó nyílás nélkül
 • Szín: kivéve az onyx utánzását
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Mosogató Caprice 60 sarok

Mosogató Caprice 60 sarok

jellemzői

 • Gyűjtemény: CAPRICE
 • Méret: 60x60x22
 • Nettó súly: 18 kg
 • Telepítés: bútorra / 2 alumínium sarkára
 • Helyszín: Corner
 • Anyag: öntött márvány
 • Komplett készlet: kisülés / túlcsordulás, nyílás a keverő alatt
 • Kiegészítő / berendezés: felszabadító szifon + avtoprobka, keverő, sarkok
 • Szín: kivéve az onyx utánzását
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Sink Caprice NT + 32

Sink Caprice NT + 32

jellemzői

 • Gyűjtemény: CAPRICE
 • Méret: 31,5x31,5x13
 • Nettó súly: 5 kg
 • Telepítés: bútorra / 2 alumínium sarkára
 • Helyszín: Corner
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: ürítés, nyílás a keverő alatt, alumínium sarkok
 • Dop / komplett készlet: felengedni a szifont + autoprokat túlfolyó nyílás nélkül, a keverőt, a sarkokat
 • Szín: kivéve az onyx utánzását
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Sink Chip 60 szögben jobbra / balra

Sink Chip 60 szögben jobbra / balra

jellemzői

 • Gyűjtemény: CHIP
 • Méretek (cm): 62x50x13,5
 • Nettó súly: 15 kg
 • Szerelés: 1 konzolra (35-40 cm) és 1 alumínium sarokba
 • Hely: balra / jobbra
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: kisülés / túlcsordulás, a keverő alatti nyílás, alumínium sarok
 • Extrák. teljes készlet: felszabadító szifon + öntartó, keverő, zárójel
 • Szín: több mint 800
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Caprice Sink 84 sarok

Caprice Sink 84 sarok

jellemzői

 • Gyűjtemény: CAPRICE
 • Méret: 84x84x20
 • Telepítés: bútorra / 2 alumínium sarkára
 • Helyszín: Corner
 • Anyag: öntött márvány
 • Komplett készlet: kisülés / túlcsordulás, nyílás a keverő alatt
 • Kiegészítő / berendezés: felszabadító szifon + avtoprobka, keverő, sarkok
 • Szín: kivéve az onyx utánzását
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Hilton 100 mosdó bal / jobb + törülközőtartó

Hilton 100 mosdó bal / jobb + törülközőtartó

jellemzői

 • Gyűjtemény: HILTON
 • Méretek (cm): 100x75
 • Nettó súly: 21 kg
 • Telepítés: bútorokra / alumínium sarkokra
 • Hely: balra / jobbra
 • Anyag: öntött márvány
 • Komplett készlet: kisülés / túlcsordulás, törülköző tartály, lyuk a keverőhöz
 • Extrák. teljes készlet: felszabadító szifon + autómosó, keverő, alumínium sarkok
 • Szín: kivéve az onyx utánzását
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Ibis 90 mosdó balra / jobbra

Ibis 90 mosdó balra / jobbra

jellemzői

 • Gyűjtemény: IBIS
 • Méret: 90x54x18
 • Nettó súly: 21 kg
 • Telepítés: bútorra / 2 alumínium sarkára
 • Hely: balra / jobbra
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: feltöltés / túlfolyás, alumínium sarkok, nyílás a keverő alatt
 • Dop / komplett készlet: felszabadító szifon + öntartó, keverő
 • Szín: Onyx csak állvánnyal
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Ibis 90 mosdó bal / jobb + törülköző tartó

Ibis 90 mosdó bal / jobb + törülköző tartó

jellemzői

 • Gyűjtemény: IBIS
 • Méret: 90x54x18
 • Nettó súly: 21 kg
 • Telepítés: bútorra / 2 alumínium sarkára
 • Hely: balra / jobbra
 • Anyag: öntött márvány
 • Komplett készlet: kisülés / túlfolyás, alumínium sarkok, nyílás a keverő alatt, törülközőtartó
 • Dop / komplett készlet: felszabadító szifon + öntartó, keverő
 • Szín: Onyx csak állvánnyal
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Suite 90 Trio Sink balra / jobbra

Suite 90 Trio Sink balra / jobbra

jellemzői

 • Gyűjtemény: TRIO-LUX
 • Méretek (cm): 88,5x54x13,5
 • Nettó súly: 18 kg
 • Beszerelés: bútorra / zárójelben (40-50 cm)
 • Hely: balra / jobbra
 • Anyag: öntött márvány
 • Komplett készlet: kisülés / túlcsordulás, nyílás a keverő alatt
 • Extrák. teljes készlet: felszabadító szifon + öntartó, keverő, zárójel
 • Szín: több mint 800
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Sink Arcade 60 sarok

Sink Arcade 60 sarok

jellemzői

 • Gyűjtemény: ARKADA
 • Méret: 60x60x17
 • Nettó súly: 12 kg
 • Szerelés: 2 alumínium sarkok
 • Helyszín: Corner
 • Anyag: öntött márvány
 • Komplett készlet: kisülés / túlcsordulás, nyílás a keverő alatt
 • Kiegészítő komplett készlet: sarkok, felszabadító szifon + autobeach, keverő
 • Szín: több mint 800
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Mosogató Chester 60 Corner

Mosogató Chester 60 Corner

jellemzői

 • Gyűjtemény: CHESTER
 • Méretek (cm): 59,5x59,5x14,5
 • Nettó súly: 10 kg
 • Szerelés: 2 zárójel (40-50 cm)
 • Helyszín: Corner
 • Anyag: öntött márvány
 • Komplett készlet: kisülés / túlcsordulás, nyílás a keverő alatt
 • Extrák. teljes készlet: felszabadító szifon + öntartó, keverő, zárójel
 • Szín: több mint 800
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Sarok mosogató a fürdőszoba belsejében - az egyik legkedveltebb lehetőség a tér vizuális terjeszkedésére. Ezért a vízvezeték szögletes alakja különösen kedvelt, ha kis fürdőszobát készít.

A sarok mosogatója sikeresen bejuthat a fürdőszobába bármilyen méretben. Fel vannak szerelve a pulton és a bútorok, felfüggesztett és padló.

A sarokmosó kiválasztása során figyeljen az anyagára. Most a piacon hatalmas termékválasztékot kínál szaniterekből, akrilból, természetes és műkőből.

A "Color and Style" gyártó cég szanitereket kínál, beleértve a mesterséges márványból készült mosdókat is. Ez a tartós anyag ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek, antibakteriális tulajdonságai vannak, és nagyon egyszerű gondoskodni róla. Ugyanakkor a márványból készült termékek vonzónak, drágának és stílusosnak tűnnek.

Ha kreatív vagy, hogy rendezze a fürdőszobát, javasoljuk, hogy rendeljen színes sarokmosó. Ez a bútor nemcsak gyakorlati felszerelés, hanem a fürdőszoba dekorációja is. Azok számára, akik inkább a standard fehér színt ajánlják, a mosogatót kézzel festett vagy stukkó díszítéssel javasoljuk.

Vásárlás szögletes mosogatók a cég "Color és stílus" Moszkva érdemes több okból.
1. Pénzt takarít meg. Mi közvetlenül a katalógusunk összes egészségügyi felszerelésével foglalkozunk. Ezért rendelhetünk egy sarki mosogatót üzleteinkben, ezért nem kell közvetítőket fizetnie.
2. Széles tartományban. Üzletünkben tucatnyi mosdókagyló modellt találunk szögletes, téglalap alakú, ovális, kerek, négyzet alakú, aszimmetrikus formákban. A menedzser segít kiválasztani Önnek a tökéletes mosogatót, figyelembe véve a szoba minden kívánságát és dimenzióját.
3. Helytakarékosság. Kínálunk a legkeskenyebb sarok mosdókagylókat, amelyekhez a legkisebb helyiségben is van hely. Ebben az esetben a termék funkcionalitása nem szenved.
4. Stílusos megoldás. Most népszerűvé vált a mosdók elhelyezése a fürdőszobában lévő külön éjjeliszekrényeken. A sarokmodellek különösen kompakt és kényelmesek, nem zavarják fel a szobát.
5. Promóciók és kedvezmények. Rendszeresen végezzük a kiállítási minta értékesítéseit kedvező áron. Kövesse a híreket weboldalunkon és a közösségi hálózatokon annak érdekében, hogy időben eljussunk a sarokmosóhoz vonzó költséggel.
6. Eredetiség. Nem büszkélkedhet a fürdőszobában lenyűgöző méretű és hatalmas pezsgőfürdővel? A sarokvízcső kompakt mérete nem észrevehető, ha világos színű. Ne félj a kísérletektől és a merész döntésektől.
7. Kényelmes szolgáltatás. A vízvezeték kiválasztásához többször nem kell szalonokkal menni. Elég, hogy méréseket végezzen a helyiségben, döntsön arról, hogyan kell felszerelni a vízvezetéket és a megfelelő méreteket és ízlések szerint választani a gyártó honlapján. Miután megjegyezte önmagának számos lehetőséget, lehetőség van a weboldalon megadott részletes telefonos konzultációra. Visszahívást is kérhet, és a közeljövőben a kezelő visszahívja Önt, és válaszol a kérdéseire. Mi segítünk gondoskodni a házhoz szállításról egy kényelmes időben az Ön számára és a vízvezeték szerelésére.

Sarokmosók: modellek és specifikációk

Az életminőség attól függ, hogy mi körülvesz minket. Valószínűleg mindenki gyönyörű funkcionális dolgokkal szeretné kitölteni otthonát. Ugyanakkor a sarokmosók kiváló megoldást jelentenek egy kompakt fürdőszoba vagy konyha számára.

Az ilyen modellek viszonylag nemrég jelentek meg a piacon, de ma a legnépszerűbb eladók közé tartoznak. Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a modern gyártók széles választékot kínálnak a sarokdobozok modelljeinek, amelyek lehetővé teszik minden fogyasztó számára, hogy tökéletes megoldást találjon magára.

Jellemzők és előnyök

A kis fürdőszobában hasznos terület létrehozása meglehetősen nehéz feladat, mert itt van egy mosógép, egészségügyi berendezés, polcok és szekrények különböző dolgokra. A kis méretű mosogatómodulok helyet takarítanak meg, és ugyanakkor sikeresen illeszkednek a belső térbe.

Ezeknek a termékeknek a népszerűsége a következő előnyökkel jár:

 • kompakt méret;
 • gyakorlatiasság,
 • a rejtett kommunikáció telepítési lehetősége;
 • ergonomikus térhasználat;
 • széles termékválaszték;
 • egyszerű telepítés és üzemeltetés.

A szögletes mosogatók használatának előnyei mellett érdemes megemlíteni az ilyen szerkezetek számos hátrányát:

 • a mosogatók kis mérete kisebb kellemetlenséget okozhat a higiéniai eljárások során;
 • erős nyomás alatt a víz a mosogató köré csoboghat;
 • a sarokmosók kevés funkcióval rendelkeznek;
 • a fal felülete, amelyhez a mosdót csavarják, erősnek kell lennie.

Érdemes megjegyezni, hogy még a mínuszok jelenlétében a sarokhéjak nagyon népszerűek.

Bár gyakran vásárolnak a telepítéshez kombinált fürdőszobában.

Ma, meg lehet vásárolni ezt a dolgot anélkül, hogy elhagyná otthonát. A sarokbefúvók kiválasztásánál fontos figyelembe venni, hogy többféle termék van, amelyek mindegyikének saját tulajdonságai vannak.

A beépítési módszereknek megfelelően a sarokszintek három típusra oszthatók.

hamis

Mosogató praktikus és kényelmes kialakítás, elegendő hely mellett. Egyes modellekben is van egy mosodai kosár vagy egy kompakt mosógép. Az utóbbi speciális szifonnal van ellátva, és az analóg termékekhez lapos fenékkel különbözik. A felfüggesztett mosdókesztyű rögzítése speciális tartókonzollal történik.

A lógó termékek hátulja az, hogy a vízvezeték-szerelőknek egyszerűen nincs hova rejteni.

Bizonyos modelleket speciális sárgaréz vagy más fémből lehet kötegelni. Ha a kialakítás nem biztosít védelmet az aljzat számára, ügyeljen a szifon és a csövek esztétikai megjelenésére.

„Tulipán”

Az ilyen kagylók ezzel ellentétben segítenek elrejteni a csövek csúnya ízületét. A "tulipán" elnevezést kapták a hasonló virághoz hasonló hasonlóságuk miatt. Úgy tűnik, hogy a formatervezés a "láb", amelyen belül a csövek fel vannak szerelve.

Az ilyen típusú mosdók jól illeszkednek a belső térbe, függetlenül a fürdőszoba stílusától. A modern gyártók igazán fényűző modelleket kínálnak elegáns formákkal és göndör talapzatokkal. Különösen szép kőből és márványból készült külsejű modell.

A telepítési technológia meglehetősen egyszerű. Két vagy három szegecs - és a mosogató szilárdan fogja az egész szerkezetet. Problémák merülhetnek fel szifon vagy keverő telepítésekor. De ez minden típusú mosogatóra jellemző, és egy igazi szakember mindig megtalálja a módját, hogy egy mosdót is felszereljen még a leginkább kényelmetlen körülmények között.

Az ilyen struktúráknak van egy nagy hátrányuk. A láb körüli terület nem használható fel teljesen. Itt nem lehet mosogatógépet elhelyezni, és a mosodai kosár nem lesz itt helyben.

süllyesztett

A szekrénybe ágyazott szögletes mosdókat nevezhetjük a legjobb megoldásnak azok számára, akik racionális döntéseket kívánnak maguk körül. Ezek a modellek a leginkább igényesek a vízvezeték-piacon. Számos tervező preferálja a beépített mosdóállványokat az analóg dizájnhoz.

Az ilyen mosogatószerkezeteknek szekrénye van, amely nemcsak segít a csúnya vízvezeték-kommunikáció elrejtésében, hanem kiváló háztartási vegyi anyagok tárolására is.

A modellt számos egyszerű és bonyolult formájú kagyló képviseli. Vannak egyedi, aszimmetrikus termékek is, amelyek nem szabványos terekhez alkalmazhatók.

A süllyesztett mosogatók lehetnek izzók vagy többoldalú háromszög formájában. Az első a hagyományos sarokcsapágyak közé sorolható. Számos fogyasztó számára ígéretet tettek a racionális helyhasználat érdekében.

Ez utóbbi háromszög, amelynek egyik oldala nagyobb, mint a másik. A mosdó helyétől függően a szerkezet fő része oldalra tolódik, a második pedig szabad.

A modellek széles választékának köszönhetően különös figyelmet érdemelnek a dupla sarokcsapdák. Ezek két tálból álló termékek, amelyek egy túlcsordulással és két lyukkal vannak összekötve a keverő és a lefolyó számára. Az ilyen termékek elegáns megjelenése népszerűvé teszi a tervezők és a díszítők körében. Egy nagyméretű tükörrel ellátott dupla mosogató segítségével frissítheti a belső teret, sőt drasztikusan megváltoztathatja stílusát.

A modern gyártók gondoskodtak róla, hogy minden fogyasztó megtalálja a kényelmes és kényelmes mosogatót.

Az akadálymentesített saroklefolyók integrált védősínnel kifejezetten azok számára készültek, akiknek napi segítséget igényelnek.

Az ilyen típusú termékek ergonomikus kialakítása lehetővé teszi, hogy további felszereléseket helyezzen a mosogatóhoz. Konvex alakjuk lehetővé teszi a mosogatóhoz való hozzáférést a kerekes székekben és azok számára, akik önállóan mozoghatnak. Egyes modellek magasságállító rendszerrel vannak ellátva, és akár 160 kg-os terhelést is képesek ellenállni.

anyagok

Mivel a fürdőszobában a páratartalom sokkal magasabb, mint másoknál, a mosogatószerek anyagát ezt a mutatót figyelembe véve kell kiválasztani.

A mai napig a következő anyagok modellek értékesítése:

 • fából;
 • nedvességálló panelek (MDF, forgácslap);
 • cserép;
 • üveg;
 • fémből;
 • polimer.

Tekintsük a legkedveltebb sarokcsapdák típusát.

kerámia

Kétségtelen, hogy a kerámiákat hagyományosan a mosogatók gyártásához használják. A fajansz nagy megbízhatósággal, kiváló szilárdsági tulajdonságokkal és higiéniával különböztethető meg. Ráadásul az ilyen termékek fényűzőek és kellemesek.

A kerámia termékek hagyományos színe fehér. De ma a piac tele van színes modellekkel és nyomtatott termékekkel. A porcelán- és fajansztermékek jelentős előnnyel rendelkeznek az analóg termékeknél - ellenállhatatlan festékkel lehet festeni, így egyedülálló stílust hoznak létre a szobában.

A működés időtartama ellenére, a megfelelő gondossággal a fajansz mindig olyan jó, mint az új.

Ezenkívül mindaz, ami a termékek eredeti formában történő fenntartásához szükséges, rendszeres tisztítás és gondos kezelés.

Valójában a minőségi fajanszgyártmány meglehetősen tartós anyag, és elég nehéz megosztani. De a legkisebb karcolások és sérülések jól láthatóak lesznek a tiszta, fehér héjhéjakon.

Az egyszerű, de elegáns design miatt a kerámia modellek nagyon gyengék. A florista modellekkel rendelkező termékek tökéletesen illeszkednek az ország vagy Provence stílusába.

fém

A fémdobozok azonnal felidéznek az alumíniumból készült, fehér zománc borított mosdókat. Azonban a fém termékek ma teljesen másnak tűnnek. A héjak széles választéka rázza meg csodálatos designját, és az erő tulajdonságait az egyik legjobbnak nevezheti.

Ezek a modellek évtizedekig tarthatnak. Annak érdekében, hogy a fém egyenlően ragyogó és vonzó maradjon, rendszeresen gondoskodnia kell a kagyló tisztaságáról.

Érdemes megemlíteni egy kis mínusz fémhéjat: minden szennyezés jól látható lesz a fényes felületen.

Ezért az analóg termékekhez képest a fémmodellek sokkal nagyobb figyelmet igényelnek.

üveg

Az ilyen mosdókesztyűk gyártásához használjon speciális, nagy szilárdságú üvegeket, amelyek ellenállnak a nehéz terheknek.

Az üvegből mosogatók sokféle színezést igényelnek. Vannak olyan vállalatok is, amelyek e termékek gyártását rendelésre gyártják, figyelembe véve az egyes paramétereket és kívánságokat.

Az üveg mosdók könnyen lemoshatók és lúgos és savas szerekkel tisztíthatók. Könnyű lemosni a szennyeződéseket a sima felületről.

faipari

A fából készült sarokhéjak kevésbé gyakoriak, de a népszerűségük nem kevesebb, mint az analóg termékeké. Az ilyen modellek fényes megjelenése és kifogástalan fafoltja van.

A fa héjak nagy szilárdságú fából készülnek, mint például bükk, vörösfenyő, cédrus, wenge, teak, tölgy, gyertyán. A modern technológiák lehetővé teszik, hogy valóban egyedi termékeket hozzon létre, amelyek idővel nem sötétednek, ne rothadjanak, ne romoljanak. A napi terhelésekkel szembeni ellenállók különleges védelmet nyújtanak nedvesség elleni védelemmel.

Az ilyen tálat gondoskodni kell. A felületnek mindig tisztának, sima és jól ápoltnak kell lennie.

Ezért a rendszeres tisztítószereket speciális mosószerek használatával kell végrehajtani.

polimerek

A sarokhéjak gyártásánál a polimer anyagok nagyon népszerűek. Vannak olyan anyagok, amelyek több generáció számára szolgálnak. És vannak újak is, amelyek csak most kezdik el a piacot. Ezek közé tartoznak az akril, műkő, márvány, kvarc modellek.

A polimer héjak fő előnye a magas karbantartási erőforrások. A polimer kompozit meleg massza bármilyen formában könnyen megvalósítható.

Az előnyök közé tartozik a különböző színoldatok, a hőmérséklet és a mechanikai igénybevétel, a magas higiénia és a környezettudatosság.

A polimer anyagok azért is jóak, mert szerkezetük visszaszorítja a zsírokat, ami lehetővé teszi, hogy a héj sokáig fényes és sugárzó maradjon.

A mesterséges anyagokból készült mosdókábelek hatása abszorbeálja a leeső víz hangját, ami nélkülözhetetlenek a működésben.

Gyakran előfordul, ha a sarokhéjak különböző anyagokból készülnek. Például a mosogató maga lehet kerámia, de az alatta lévő szekrény gipszkartonból vagy MDF-ből készül.

Méretek

A legkisebb mosogatómodellek 25x25 cm-esek, így a kis mosdókészletek kis WC-k számára is kiválóak, ahol a termékek funkcionalitása nem annyira fontos. A 30x30 és 40x40 cm méretű, lekerekített élekkel rendelkező modellek tökéletesek a kis konyhák számára. Az ilyen mosogatók alatt egy kis mosógép vagy hulladéktároló könnyen illeszkedik.

Nagyobb mosogatók, pl. 45x45, 60x60 cm, alkalmasak a fürdőszobában történő használatra. Ha egy szekrényes modellt választ, tökéletesen illeszkedik a mosáshoz, a tisztítószerekhez és egyéb fürdőszobai kiegészítőkhöz. Ráadásul kiválóan alkalmasak kényelmes működésre.

Színes megoldások

Azok az idők, amikor a fehér fürdőszobai mosogató volt kötelező tulajdonság volt hosszú idő a múltban. Ma már bármilyen szín és árnyalat felvehető.

Mivel nem sok időt töltünk ebben a teremben, a legbelsőbb mosogatóval hígíthatjuk a belső teret - mégsem fog unatkozni. Nem szükséges kombinálni a túl erős árnyalatokat. A fürdőszobában minden színnek összhangban kell lennie egymással.

Aktív, energikus emberek biztosan szeretik a nem szabványos színeket, például narancssárga, vörös, rózsaszínű. Ezek a színek remekül néz ki a modern fürdőszobákban. De ne essen el túlságosan elviselni, a felesleges fényes szín irritációt és agressziót okozhat.

Egy nagyszerű lehetőség egy fürdőszoba olíva vagy világos zöld mosogató.

Minden kék vagy zöld árnyalat a fürdőszoba díszítésének előnye.

Fekete héjak - valódi divatcsokor. De ennek a színnek a terméke megfelelő keretet igényel bútorok és dekorációk formájában. A fekete-fehér fürdőszobai formatervezés már a modern belső tér klasszikusának tekinthető. A tágas szobákban további sötét színeket lehet hozzáadni, a kis helyiségekben pedig több fény és meleg is lehet.

A gyártók áttekintése

Napjainkban sok vízvezetékgyártó van, amely nagyon jó minőségű és tartós termékeket kínál.

Az egyik ilyen gyártó a Cersanit cég, amely a piacon ismert az egészségügyi termékek egyik legjobb gyártója. A márkanevek kiváló ergonomikus kialakításával, a vonalak és formák tisztaságával megkülönböztethetők. A termelésben a fejlett technológiák használatának köszönhetően a cég sikerült elképesztő eredményeket elérni. A modern mosogatómodelleket foltálló zománc réteggel borítják, ami miatt a termékek évekig eredeti formájukban maradnak.

A legnépszerűbb hazai márka az Aquaton cégnek számít. Termékeinek előnyei a környezet tisztaságában és biztonságában az emberi egészség, a termék megbízhatósága és a hosszú élettartam szempontjából. Az Aquaton modern megközelítése a termékeinek gyártásához minden fogyasztó számára megtalálja az "ő" modelljét.

A Keramag cég kiváló minőségű mosogatói - európai minőségi minta. A termékek világos és eredeti dizájnjával a globális piacon versenyhelyzetbe kerülnek. A hófehér mázzal borított környezetbarát anyagok finom porózus szerkezete csodálatosnak tűnik. Az antibakteriális tulajdonságok lehetővé teszik a termék tökéletes tisztaságának megőrzését, anélkül, hogy nagy kiadásokra lenne szükség.

A spanyol márka Roca népszerűvé vált számos fogyasztó számára a funkcionális és praktikus fürdőszobai termékek számára. A Roca mosogatók könnyen felszerelhetők és működtethetők. A fürdőszoba belsejétől függően különböző módokat választhat az egyes modellek telepítéséhez. A márka termékei évtizedek óta gyönyörködnek a szépségével, ugyanazok a hófehérek és tartósak maradnak.

Hogyan lehet felvenni?

A jövőbeli mosdó kiválasztásánál fontos figyelembe venni azokat a tényezőket, amelyek közvetlenül befolyásolják a szerkezet tartósságát és megbízhatóságát.

 • Válasszon modellt a szoba paraméterei alapján. A szerkezet magasságát és szélességét előre kiszámítják. A mosdónak biológiailag illeszkednie kell a helyiségbe: ne vegyen fel sok helyet, de ne legyen túl kicsi. A kerek héjak a legösszetettebbek, de nem mindig kényelmesen használhatók. Egy túl mély mosogató kellemetlen lesz egy magas személy számára, és egy sekély mosogatóban a mosogatás során a víz megpuhul.
 • Kiválasztásakor egy adott modell fontos szerepet játszik. Erősnek, megbízhatónak, tartósnak és tartósnak kell lennie.