Legfontosabb > Csapok

Fürdőköpeny

Vásárolhatunk egy függönyrudat egy fürdõszobába, melyet többféle típus közül választhatunk: zuhanyfülkékhez, fürdõkhöz - egyenes, L alakú, szögletes, U alakú.

Az ereszek jellemzői a boltban.

1. Az összes termék különlegessége az egyszerű telepítés. 2. Gyártás Oroszországban. 3. 100% rozsdamentes acél. 4. Műanyag alkatrészek hiánya. 5. Egyszerűség, megbízhatóság, tartósság és szépség. 6. Egyszeres kivitel bármilyen kapcsolat nélkül. 7. 25 mm átmérőjű cső, 1,0 mm-es falvastagságú AISI 304 márka. 8. Az egyik tartó terhelhetősége 5 kgf.m. 9. Univerzális - könnyű vágni (rövidíteni) a kívánt méretre. 10. Jótállás.

Rozsdamentes acél fürdőszoba

Hogyan lehet megszabadulni a fröccsenőktől a zuhany után, védeni a készülékeket, közvetlen érintkezésben a vízcseppekkel? A válasz egyszerű: a rozsdamentes acélból készült fürdőszobában meg kell vásárolnia egy párkányt, amelyhez olajszövet vagy ruhadarab tartozik. A kialakítás nem csak a falak nedvességtől való védelmét szolgálja, hanem egy csodálatos díszítőelem is, aminek köszönhetően a szoba tökéletes. Az orosz Tugatti cég által gyártott, rozsdamentes acélból készült fürdőszobai függönykamrák tetszetős megjelenésűek, fényes csillogással, mechanikai szilárdsággal és vízálló bevonattal.

A sarokfüggöny sín felszerelése a fürdőszobában

A fürdőszobai függönyök sarokpántja lehetővé teszi a helyiség felszerelését egy különleges függöny segítségével, ami megakadályozza a víz vizesblokkolását.

Ez az építkezés még mindig nagyon gyakori, mivel lakásaink elrendezése változatlan maradt, és más formatervezés gyakran nem megfelelő. Ugyanakkor a modern iparág sok fajta ilyen eresz, így lehetővé teszi, hogy illeszkedjen szinte minden modern változata fürdő design.

A fürdőszobában lévő függönyök saroknyílása lehetővé teszi a felszerelés után, hogy egy külön függönyökkel ellátott szobát állítson elő, amely megakadályozza a vizek fröccsenését a vízkezelési eljárások során

A függönyrúd típusai

A fürdőkád sarokkarnitúrái különböző formákra oszlanak, attól függően, hogy milyen alakúak, azok az anyagok, amelyekből hasonló szerkezetek készülnek, és a párkány típusát. Például, attól függően, hogy ezek a termékek formája szabványos és nem szabványos. Ugyanakkor a második típusú minták általában különböző kanyargós alakú modellek, amelyek szokatlan konfigurációjú helyiségekbe vannak beépítve.

A fürdőkád sarokkarnitúrái különböző formákra oszlanak, attól függően, hogy milyen alakúak, azok az anyagok, amelyekből hasonló szerkezetek készülnek, és a keretszerkezet típusát

Ami a hagyományos függönyrudakat illeti, azok:

 1. Közvetlen, amelyek a leggyakrabban értékesítettek és egyszerűek. Sok felszerelési lehetőséggel rendelkeznek, így tökéletesek a téglalap alakú helyiségek belső kialakításához.
 2. Olyan ívek, amelyek mind a sarok-, mind a kerek fürdők számára nagyszerűek. Ugyanakkor időnként szükség van egy további rögzítő elem beszerelésére, amelyet érdemes megjegyezni a vásárlás során.

Ha nem szabványos termék beszerelésére van szükség, akkor a legjobb, ha a gyártótól egyedileg megrendelheti, aki a lehető legnagyobb mértékben figyelembe veszi az ügyfél minden igényét és kívánságát.

 1. Corner. A sarokba épített erkélyen további középső rögzítés szükséges a falhoz. A formák a legalkalmasabbak a nem szabványos méretű és elrendezésű szobák tervezéséhez. A mennyezethez való további rögzítéshez fémszálak is használhatók.

A mai designtól függően a szakemberek kétféle terméket különböztetnek meg:

 • húr vagy feszítő rudak;
 • teleszkópos vagy csúszó.

A fürdőszoba csúszkálásának ereszkedése kényelmes kialakítású, a működés kényelmesebb és kényelmesebb, mint a feszítőelemek függönyrudak. Ez annak köszönhető, hogy a lakástulajdonos kérésére hosszúsága jelentős tartományban változhat. A telepítés helyén azonban nem jelent különösebb nehézséget. A feszítőrendszerek már régóta elavult formatervezésnek tekinthetők. Az ilyen eszközök hátránya az idő múlásával csökken, és a függöny cseréje esetén szükséges lehet a hordozó fémhuzal meghosszabbítása vagy lerövidítése. Valójában a függöny cseréje a fürdőszobában szükségessé teheti a ponyvának a teljes szerkezetét.

A függönyrúd megvásárlásakor nem csak formájukra és formatervezésükre, hanem a termék elkészítéséhez szükséges anyagokra is figyelniük kell. A fürdőszobához függönyrudakat lehet készíteni és olyan anyagokat, mint pl. Polietilén, acél, bronz vagy sárgaréz. A könnyű függönyök esetében a legjobb a polietilénből készült rudak megvásárlása, valamint a nagy tömegű anyagból készült függönyök használata esetén jobb a fém rudak felszerelése, továbbá a könnyű és nehéz függönyök felszereléséhez a fürdőszobai stretch függönyrúd is használható.

A függönyrúd megvásárlásakor nem csak formájukra és formatervezésükre, hanem a termék elkészítéséhez szükséges anyagokra is figyelniük kell.

Ha nem szabványos termék beszerelésére van szükség, akkor a legjobb, ha a gyártótól egyedileg megrendelheti, aki a lehető legnagyobb mértékben figyelembe veszi az ügyfél minden igényét és kívánságát. Ha a tulajdonos nehezen dönthet a fürdőszobasík kívánt típusának megválasztásáról, jobb tanácsot kérni egy szakembertől ebben a kérdésben.

Tipp Ezenkívül egy meghívott szakértő elvégezheti a szerelési munkák teljes mennyiségét, amely lehetővé teszi, hogy elkerüljék a hibákat, amikor függönyöket építenek be a fürdőszobában.

A műanyag, a fém és a kombinált rúd fő jellemzői

A függönyrudak a gyártásuk során használt anyagoktól függően jelentősen eltérhetnek jellemzőikben:

 1. Műanyag rúd. Kiváló megjelenés, alacsony súly, valamint meglehetősen kedvező ár. A folyamat során gyakorlatilag nem hallatszanak hangokat. Ez egy nagy plusz, bár komoly hátrányok vannak. Például, az idő múlásával az ilyen termékek gyorsan elveszítik színüket és alakjukat. Ráadásul a műanyagból készült tárgyak nem nagy terhelésnek vannak kitéve, ezért ha nem vásároltál egy különleges, nagy szilárdságú műanyagból készült rudat, ne próbálj meg nagy függönyöket felakasztani rájuk.
 2. Metal. Ezek a legelterjedtebb modellek rozsdamentes acélból, szálcsiszolt alumíniumból és más fémekből készülnek. A költségek mértéke nagyobb, mint a műanyag, de sokkal tartósabbak, ezért nagy függönyöket ragasztanak rájuk. Amikor ilyen függönyrudakat vásárol, ügyeljen arra, hogy a készletben szállított gyűrűket vegye figyelembe. A fémgyűrűk rendkívül zajosak a mozgás során, és a műanyag gyűrűk túl törékenyek, így a legjobb megoldás ebben az esetben a fém-műanyagból készült kombinált termékek használata lenne.

A műanyag rudak kiváló megjelenésűek, alacsony tömegűek és nagyon kedvező árúak.

 1. Az ereszek a kombinált anyagokból. Ezek a termékek jellemzően fém és műanyag formájúak. Ennek eredményeképpen nagy erõsségi jellemzõket kapnak az alacsony zajszinttel együtt.

Ha külön figyeljük a függönyök fémrúdjait, akkor kiválasztásukkor figyelembe kell venni azoknak a fémeknek a tulajdonságait és tulajdonságait, amelyekből készültek. Például az alumínium tökéletesen ellenáll a nedvességnek és vegyi anyagoknak való expozíciónak, valamint a hőmérséklet csökkenésének. Ugyanakkor az ilyen típusú termékek egy kicsit súlyosak, de nagyon tartósak, de a kellemetlenek azok a matt felület, amely nem tűnik túlságosan jónak a modern alapanyagok hátterében.

Az alumínium tökéletesen ellenáll a nedvességnek és vegyi anyagoknak való kitettségnek, valamint a hőmérséklet csökkenésének.

A krómozott acéltermékek minden belső térben jól néz ki, miközben nagyon tartósak. A gyermekeid is tudnak lógni rajta, ilyen ereszek nem szakadnak meg és nem fognak kanyarodni. Ezenkívül a fémrudak szinte bármilyen alakból készülhetnek, és akár egy aszimmetrikus fürdőhöz is illeszthetők, bár az ilyen termékek költsége meglehetősen magas.

A krómozott acéltermékek minden belső térben jól néz ki, miközben nagyon tartósak

Ezt a körülményt szem előtt kell tartani a megfelelő fürdőkád kiválasztásakor.

Az ereszelő ereszkedőkkel rendelkezik

Minden függönyrúd modellek ugyanazon elven alapulnak. A félköríves erdei ereszeket a falhoz rögzített szokásos karimák segítségével helyezzük el. Természetesen vannak némi árnyalatok, például az e-alakú fürdőszobai párkány a falon több mint két ponton kerül telepítésre.

Az ereszek mérési sémája aszimmetrikus fürdőben

Mindenesetre ezen munkák elvégzéséhez speciális eszközre van szükség. Ez a bélyegzés egy öt milliméteres átmérőjű csempével vagy betonral, egy építő késsel, valamint egy csavarhúzóval és egy kalapáccsal. Szükséged lesz egy négyzet, egy ceruza, egy mérőszalag a jelölésre. Ezenkívül győződjön meg róla, hogy előkészíti a kötőelemeket, például csavarokat vagy tüskéket. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy az ilyen kötőelemek magukkal együtt szállíthatók.

Az ereszek mérési sémája egy szimmetrikus fürdőben

Meg kell jegyeznünk, hogy a modern korlátot három helyen helyezzük el:

 • a falnak;
 • a szoba mennyezetére;
 • univerzális módon.

Fontolja meg, hogy az ilyen típusú rudak felszerelését a fürdőszobában teleszkópos keretként kezdjük. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a teleszkópos modellek nagyon megbízhatatlanok, kategorikusan nem ajánlottak azoknak az otthonoknak a telepítéséhez, ahol vannak gyermekek, bár ez a típusú függönyrúd nagyon gyakori a modern fürdőterekben. Az a tény, hogy a "teleszkópok" modernnek és elegánsnak tűnnek, ami a modern nőket a szilárdabb monolit fémtermékek helyére helyezi.

Ha vásárolt egy teleszkópos sávot, akkor tudd, hogy csak be kell jelölni a helyet a telepítéshez, nem kell fúrni a falakat és a mennyezetet. Ebben az esetben a műveletek sorrendje a következő:

 1. Mérje meg a mennyezet távolságát - 15 centiméter. Ebben az esetben a függöny szélének szabadnak kell lennie a fürdő belsejében, és nem lehet a szélénél.
 2. A szint használatával állítsa be az ereszek csatolásának helyét, és jelölje meg a jelölőt.
 3. Nézze meg, hogyan működik a teleszkópos mechanizmus.
 4. Olvassa el a behúzható rúddal ellátott utasításokat.
 5. Húzza a függönyrudat a kívánt hosszúságra, és adj hozzá még egy kicsit (0,5-1 cm).
 6. Tegye a horgokat vagy a gyűrűket a rúdra, ha azok nem kivehetők.
 7. Telepítse újra a terméket, és ellenőrizze a teljes szerkezet megbízhatóságát.

Természetesen a rögzítés nélkül történő beszerelés korlátozza az ilyen kialakítás használatát, ezért gondoskodnia kell arról, hogy a gyermekek ne ragaszkodjanak hozzá.

A rögzítés nélkül történő szerelés korlátozza az ilyen kialakítás használatát, ezért gondoskodnia kell arról, hogy a gyermekek ne ragaszkodjanak hozzá

Ezenkívül ne függessze fel a függönyöket ilyen sávon. Ha szükséges, válassza ki az elhelyezés egyéb lehetőségeit, erősebb rögzítéssel.

Az ereszek felszerelése karimákkal

Ebben az esetben, ha a g-alakú karimával ellátott fürdőszobai ponyvát fel kívánja szerelni, akkor még fúrtatni kell a fürdőszobai falakat és esetleg a mennyezetet. Először meg kell jelölni a jövőbeli telepítés helyét. Ehhez meg kell jelölni két lyukat a karimák rögzítéséhez. A köztük lévő távolság határozza meg az erdő hosszát.

Az eljárás megkönnyítése érdekében csatlakoztassa a függönyrudat a falhoz, és használja a jelölőt, hogy megjelölje azokat a pontokat, ahol a karimák illeszkednek hozzá.

Az eljárás megkönnyítése érdekében csatlakoztassa a függönyrudat a falhoz, és használja a markert, hogy megjelölje azokat a helyeket, ahol a karimák illeszkednek hozzá. Ugyanakkor nem szabad megfeledkezni arról, hogy a pántok rögzítésének optimális magassága 1,6 méterre van a fürdőtől. Ez lehetővé teszi, hogy a bárfüggönyön kb. Húsz centiméterrel a fürdőszint alatt lógjon. Ennek eredményeképpen, zuhanyozás közben nem leszel a padlón.

A mennyezet mennyezetét rögzíti függönyökhöz

Általában a karimák kerekek, és három lyuk van a csavarokhoz, így három pontot kell megnevezni a fúráshoz. Maga a perforátor segítségével eltávolítja a peremet a falról. Ezt követően a karimát a beszerelés helyére helyezzük és csavarokkal csavarozzuk a falra.

Hasonló rendszerrel további tartót szerelnek fel - szükség esetén egy tartóelemet. A rögzítés nemcsak önfúró csavarokkal, hanem a tartozékokkal ellátott csavarokkal vagy csavarokkal is elvégezhető, amelyeket egy speciális hexagonákkal meghúztak. A közvetlen alakú fürdőszobához tartozó ereszek erõsödnek egy karima és egy kar speciális klipjéhez.

Fontos! Érdemes felidézni, hogy jelenleg az ágazat számos rudat gyárt különböző formatervezésű függönyökhöz.

E tekintetben érdemes nagyon alaposan megvizsgálni a telepítés megkezdése előtt. Például bizonyos kialakításokban nagy jelentőséggel bír, hogy a rögzítő csavar a fej felfelé nézzen-e vagy sem. Ugyanakkor csak az ilyen csavar helyes elhelyezése segít elkerülni a függönyök megcsúszását, melyeket egy vagy másik ereszkedőre akaszthat.

Érdemes megjegyezni, hogy a sarokszerkezeteknek további rögzítésre van szükségük, mivel hosszúak. Általában a hajtások helyei szintén rögzítésre kerülnek - a sarkok, mivel itt van a legvalószínűbb a megdöntés fenyegetése. Ehhez általában felfüggesztést alkalmaznak. Az ilyen rögzítőelemek beszerelése nem különbözik a karimák beépítésétől.

Fürdőkeretes ereszelés

Néha előfordul, hogy ezek a lehetőségek az ereszkedő fürdők számára, amelyek kereskedelmet kínálnak, akkor nem elégedettek meg. Ez általában annak köszönhető, hogy a fürdőszoba elrendezése nem szabványos és tipikus megoldások alkalmasak erre. Ebben az esetben érdemes gondolkodni, hogyan készítsd el önnek a bárcát az Ön számára érdekes méretekben és formákban. Így kielégítheti a legszokatlanabb igényeket.

Egyenes konstrukció akkor használható, ha a fürdõed nagy, és a szokványos függönyrudak egyszerűen kicsiek.

A legegyszerűbb megoldás egyenes szerkezet lenne. Használható, ha a fürdőkád nagy, és a szabványos függönyrudak egyszerűen kicsiek. Annak érdekében, hogy a szükséges hosszúságú súlyzó jelenjen meg, ebben az esetben elegendő lesz egy alumínium profil vagy rozsdamentes cső megvásárlása. Ezután a kívánt hosszúságra vágják és helyükre állítják. A végein használjunk dekoratív sapkákat és ponyvákat.

Annak érdekében, hogy a szükséges hosszúságú súlyzó jelenjen meg, ebben az esetben elegendő lesz egy alumínium profil vagy rozsdamentes cső megvásárlása.

Abban az esetben, ha szükség van egy göndör design, például egy félköríves fürdő, akkor gondoljon arra, hogyan kell rendelni. Az ilyen szolgáltatásokat a tervezőirodák biztosítják, amelyek a fürdőszobai belső kialakítással foglalkoznak. Ugyanakkor befejezhetik a befejező és a fürdőszoba "kulcsrakész" felszerelésének befejezését.

Eresz egy fürdőszoba sarokhoz

Kategória: Corner Cornices

 • Termék kód: 293021
 • Méretek (shgv): 125x2,5x2,5
 • Típus: fürdőkád
 • Anyag: alumínium / műanyag
 • Termék kód: 293031
 • Méretek (shgv): 170x80x2,5
 • Típus: fürdőkád
 • Anyag: alumínium / műanyag
 • Termék kód: 237387
 • Méretek (shgv): 170x110x2,5
 • Erdei fürdőkád
 • Anyag: rozsdamentes. acél
 • Termék kód: 237385
 • Méretek (shgv): 150x100x2,5
 • Erdei fürdőkád
 • Anyag: rozsdamentes. acél
 • Termék kód: 302226
 • Méretek (shgv): 170x90x2,5
 • Erdei fürdőkád
 • Anyag: rozsdamentes. acél
 • Termék kód: 237382
 • Méretek (shgv): 160x100x2,5
 • Erdei fürdőkád
 • Anyag: rozsdamentes. acél
 • Termék kód: 322221
 • Méretek (shgv): 165x70x2
 • Típus: fürdőkád
 • Anyag: alumínium
 • Termék kód: 237312
 • Méretek (shgv): 170x105x3
 • Típus: fürdőkád
 • Anyag: rozsdamentes. acél
 • Termék kód: 358400
 • Méretek (shgv): 180x90x58
 • Típus: fürdőkád
 • Anyag: alumínium
 • Termék kód: 356846
 • Méretek (shgv): 170x80x2,5
 • Típus: fürdőkád
 • Anyag: alumínium
 • Termék kód: 238041
 • Méretek (shgv): 180x80x2,5
 • Erdei fürdőkád
 • Anyag: rozsdamentes. acél
 • Termék kód: 322070
 • Méretek (shgv): 170x90x2,5
 • Típus: fürdőkád
 • Anyag: alumínium
 • Termék kód: 322229
 • Méretek (shgv): 160x70x2,5
 • Típus: fürdőkád
 • Anyag: alumínium
 • Termék kód: 293030
 • Méretek (shgv): 170x80x2,5
 • Típus: fürdőkád
 • Anyag: alumínium / műanyag
 • Termék kód: 243075
 • Méretek (shgv): 130x130x2,5
 • Erdei fürdőkád
 • Anyag: rozsdamentes. acél
 • Termék kód: 237381
 • Méretek (shgv): 150x150x2,5
 • Erdei fürdőkád
 • Anyag: rozsdamentes. acél
 • Termék kód: 322226
 • Méretek (shgv): 160x70x2,5
 • Típus: fürdőkád
 • Anyag: alumínium
 • Termék kód: 237458
 • Méretek (shgv): 170x90x2,5
 • Erdei fürdőkád
 • Anyag: rozsdamentes. acél

Eresz egy fürdőszoba sarokhoz

Sokan kedvelik a hagyományos fürdőt a fürdőkádban. Ez a megközelítés számos előnnyel jár, például gyakorlásával, időt takarít meg és kevés vizet fogyaszt. Ha kontraszt zuhanyozni szeretne, akkor a mai vízvezeték-piac a következő lehetőségeket kínálja:

1. Zuhanykabin - Jelenleg számos ilyen termék jelenik meg az alappiacon, például a hagyományos sarkok és a többfunkciós hidromasszázs dobozok. Annak érdekében, hogy eldönthesse, melyik modell felel meg Önnek, meg kell határoznia olyan paramétereket, mint az alak, a méret, a beépített funkciók (hidromasszázs, gőzszerelés, világítás, ozonálás stb.), Raklap stb.

2. Ha van egy fülke a fürdőszobában, elegendő lesz ahhoz, hogy elszigetelje egy szárnyat, szervezzen rá egy leeresztő rendszert, és lazítsa meg a panelt egy öntöződobozzal. Ez az opció sokkal olcsóbb, mint az első;

3. Ha pénzt spórolsz, és végül nem búcsúzhatsz a fürdőszobába, akkor a legjobb megoldás lesz a sarok sarka a fürdőszobában. Rájuk függesztheti a függönyöket, amelyek elválasztják a zuhanyzó helyét a szobából. A fürdőszobai sarokszekrényeket elegáns választékban mutatják be a boltokban, hogy kiválaszthassanak valamit az Ön belső részéhez. Különböző színűek és alakúak lehetnek, a metszet és a felület geometriája, valamint különböző anyagokból (fém, műanyag) készülhetnek.

Hogyan válasszuk ki és telepítsük a függönyrudat a fürdőszobai függönyökhöz: lépésről lépésre

A kényelem sok összetevőből áll, köztük a megfelelően megválasztott berendezések hibátlan működése minden szobában, beleértve a fürdőszobát is. Modern vízvezeték, kényelmes fürdő, gyönyörű fal- és padlóburkolat, világos világítás - ez nem minden. A kisebb apróságok közül vannak olyanok, amelyek nélkül nem tudsz. Például a fürdőszoba függönyrúdja a függöny, amely védi a padlót és a környezetet a fröcsköléstől.

Beszéljünk arról, hogy hogyan válasszuk ki és telepítsük a ponyva felett a fürdőszobát.

Az eresz tervezése

Nem szabad vásárolni az üzletben az első szemet gyönyörködtető terméket, mert fő jellemzői a fürdő formájától és méretétől, valamint a falak vagy mennyezetek burkolatától függenek - a hely, ahová csatlakozni fog. Ezért először meg kell mérni egy mérőszalaggal a faltól a falig tartó távolságot (ha a rúd a falra rögzítve van) vagy a mennyezet szélességét (ha a mennyezetrácsot).

A legegyszerűbb egy átlagos, 1,5 m vagy 1,7 m hosszúságú téglalap alakú fürdőkád, amelyhez háromféle függönyrúd található: egyenes és hajlított (ívként) vagy sarok, ha a fürdőt egy nagy szoba sarkában helyezték el. Nehéz a nem szabványos berendezés konfigurációjával - kifelé, dübörgős élekkel, hosszúkás vagy lekerekített alakkal.

A készterméket nehéz felvenni, de megrendelheti vagy megpróbálhatja megvenni magának, a megfelelő anyag felhasználásával.

A fantázia akkor hasznos, ha a fürdőt a szoba közepén helyezik el. Vannak olyan eredeti eszközök, amelyek rögzítettek a mennyezeten, és eltérő megjelenésűek - kerek vagy téglalap alakú keret.

Így minden eresz az alábbi típusokra osztható:

 • egyenes a kötőelemekkel - a szemben lévő falakkal rögzített karimákkal;
 • szögletes - csőszerű kivitel a G betű alakjában, a középső rész 90 ° szögben meghajlítva; bonyolultabb konfiguráció a P betű alakja;
 • teleszkópos, amelynek hossza, ha szükséges, könnyen cserélhető 1,3 m-ről 2 m-re egy "csőcső" típusú eszköz segítségével;
 • tavasszal, amelynek mechanizmusa a rúd és a függöny súlyát egy erőteljes rugónak köszönheti;
 • rugalmas, amely lehetővé teszi, hogy megfelelő függönyt hozzon létre a fürdő minden konfigurációját;
 • egyéni, egyedi.

Minden kategóriának egyedi telepítési lehetőségei vannak. Például a fürdőszobában lévő függönyhez tartozó sarokelemek megbízható rögzítéséhez további mennyezeti rögzítés szükséges a kanyarokban, hogy ne essenek el.

A készülék minősége függ az anyagtól?

Mi befolyásolja az anyagot, amelyből készült a pánt? Először is, a működési jellemzőiről és a használati időről. A fémcső sokkal hosszabb "élni", mint a műanyag, mivel a fém tartós és mechanikai sérülésnek ellenáll. Ez azért fontos, mert a horgok, amelyeken a függöny felfüggesztve folyamatosan mozog a sávon és karcolja meg.

A műanyag terméknek az egyetlen előnye - olcsó, így könnyen helyettesíthető egy másik hasonló anyagból.

A fémmodellek különbözőek, de legtöbbjük polírozott rozsdamentes acélból, festett vékonyfalú acélból vagy alumíniumból készült. Az utóbbiak jóak, ha könnyen meg kell változtatni a rúd - alumínium kanyarok alakját.

A kezelt anyag nem rozsdásodik meg, nem alakul ki öntettel és hosszú ideig szolgál. Néha a tervezési projekt minden tartozék egységét megköveteli, majd az ereszeket rendelik (nikkelezett, sárgaréz vagy rézcsövekből), hogy illeszkedjenek a vízvezeték alkatrészeihez és egyéb berendezéseihez.

Különböző konfigurációjú ereszek felszerelése

Majdnem minden modell ugyanúgy van felszerelve - a falakhoz rögzített karimák segítségével. Vannak azonban olyan árnyalatok, amelyek megkülönböztetik a közvetlen és szögletes, rugalmas és merev, teleszkópos és szilárd termékek beszerelését. Ha van vágy - akkor kényelmes eszközt készíthet a selejtanyagokból.

Fontolja meg a különböző típusú telepítések jellemzőit, de először néhány szót szól az eszközről.

Szükséged lesz egy jelölőanyag (ceruza, mérőszalag, szint, négyzet), egy építő kés, egy 5 mm-es lyukasztó (betonon vagy csempe), csavarhúzó, kötőelemek (tüskék, csavarok vagy csavarok kötegelhetők az ereszlővel). A rögzítők kiválasztásakor ügyeljen a falak és a mennyezet anyagára.

Teleszkópos telepítés

Az olcsóság nem ok arra, hogy megvásárolja ezt a megbízhatatlan fürdőszobai modellt, ha gyermekei vannak a családjában. A teleszkópos eszköz beépítési mechanizmusa olyan, hogy könnyen elviselhet egy nedves függönyt is, de nem valószínű, hogy képes lenne egy kisgyermek súlyát tartani, ha becsúzza és megragadja a függönyt.

A teleszkópos rúd olyan felszerelésre hasonlít, amely hasonlít egy állvánnyal vagy egy kis polccal, amely nem ellenáll a további nyomásnak.

Ha nem kell félni, és még mindig teleszkópos eszközt vásárolt, akkor előzetes felkészülés nélkül azonnal telepítheti. Az eszköz csak hasznos jelölőanyag, a fal fúrására nincs szükség. A műveletek sorrendje a következő:

 • Határozza meg a rögzítés helyét. Ügyeljen arra, hogy ne legyen túl alacsony, de vegye figyelembe a mennyezet távolságát (15-20 cm). Ellenőrizheti a függönyt - a széle szabadon beleeshet a fürdőbe, és nem a szélén.
 • Jelölje meg a rögzítési pontot ceruzával vagy mosható jelölővel. Jobb használni a szintet, és óvatosan gondoskodni arról, hogy az ereszek párhuzamosak legyenek a fürdő szélével.
 • Bontsa ki a csomagolást, ellenőrizze a mechanizmus működését.
 • Olvassa el a termékhez mellékelt rövid utasításokat.
 • Húzzuk fel az ereszet a kívánt hosszúságra, és adjunk hozzá még egy kicsit (0,5-1 cm).
 • Helyezzen fel karikákat vagy horogokat, ha nem cserélhetők.
 • Telepítés előre jelzett helyen, ellenőrizze a telepítés megbízhatóságát.

Mint látható, a telepítésnek nincsenek nehézségei, és csak néhány percet vesz igénybe.

A rudak karimával történő felszerelése

Készítsen egy ceruzát egy mérőszalaggal, hogy pontosan meg tudja jelölni a rögzítés helyét, a lyukasztót és a csavarhúzót. A készletben szállított öncsapos csavarokat és tüskéket használunk (ha nem állnak rendelkezésre, előzetesen gondoskodni kell a vásárlásról). Néha a csavarok megfogják a speciális hatszögletet, amelyikhez hozzá van kötve. A falon két karimacsúcsot jelölünk. A köztük lévő távolság a rúd hossza.

A fürdő szélének feletti magasságot a következőképpen kell kiszámítani: a függöny hossza közül 20 cm-t vonunk le (a függönyt egy ilyen szegmensbe a fürdőbe kell csökkenteni).

Pencil helyezett pontok a lyukak - jelöli a helyét a fúrás. A karimát eltávolítjuk, a lyukasztók három lyukat helyeznek el a megjelölt pontokon. Helyezzen be tüskéket, szerelje vissza a karimát és rögzítse csavarokkal. Ugyanezt ismétlik a másik oldalról.

A reflektorokat szorosan a falhoz mozgatjuk - a munka befejeződött. Általában az utasításban a munkák sorrendje mellett van néhány magyarázat a különböző típusú termékek beszerelésére. Olvassa el alaposan a telepítés megkezdése előtt. Gyakran előfordul, hogy a gyártó gyakran figyelmet fordít egy ilyen kisebb árnyalatra, mint a rögzítő csavar helyzete a rúdon (általában a kupakkal).

Első pillantásra egy kicsit, de valójában csak ez a rendelkezés biztosítja a stabilitást és megakadályozza a megereszkedést.

Hogyan lehet rögzíteni a sarokkereteket?

A szöget egy vagy több szögből álló formatervezésnek nevezik, mivel a függöny általában bezárja a fürdő sarkában lévő fürdőt. Ezek csak abban különböznek egymástól, hogy nagyobb hosszúságúak, és biztonságosabb rögzítőket igényelnek.

Ha a rúd acélból készül és elég súlyos, akkor a hajlítási pontok - a sarkok - megrekedhetnek, ezért rögzíteni kell őket. Ehhez használja a felfüggesztési módszert - még mindig a rúd szerelő gyűrűre van szerelve, és neki "lefagy" a szöget a mennyezetre.

Egyes sarokszárnyak ív alakúak, vagyis a sarkok teljesen hiányoznak, de a tartócső gördülékenyen görbül. Ezek az eszközök a legszélesebbek az aszimmetrikus fürdők számára, amelyek sarokban vagy rést jelentenek.

A sarokfüggöny sín felszerelése a fürdőszobában található függönyök számára nem különbözik az egyenes rúd felszerelésétől. Hasonlóképpen megjelölnek helyeket, rögzítik a zárójeleket, és behelyezik őket egy csőbe.

A keret kialakítása a fürdőszobában

Miután eldöntötte, hogy a fürdőszobában egy védőfüggönyet akaszt, miért nem használja azt, és az ereszkedést, amelyen tartja, hogy adott szobát adott stílusban? De vegye figyelembe, hogy néha azért, mert a tervezési jellemzők általában, a telepítés, amely eltér a szokásos is szükséges.

Néha a függöny színe és textúrája nagyon fényesnek tűnik, és a tartóktól való figyelmét figyelmen kívül hagyja, de ez nem jelenti azt, hogy az ereszeknek olcsónak vagy alacsony kulcsnak kell lennie.

A fényűző art deco fürdőszobában mindenben nagyszerűnek kell lennie, még egy függönypálca is: ne lepődj meg, ha kristály vagy féldrágakövekkel készült exkluzív tervezői verziókkal találkozol.

Mindenki eredeti megoldást találhat, például mint a csodálatos fehér fürdőszoba szerzője.

A klasszikus belső tér egy váratlan előadásban - és nem az utolsó szerepben játszik a párosítás.

Végső stroke videóként a bárnak a saját kezével történő felszereléséhez:

L-alakú sarokpánt a mosdai Classic fürdőszobában

Leírás:

 • Csőátmérő 16 mm
 • Biztonsági tényező 3 kg-ig
 • Egyedi méretek
 • Rozsdamentes acél
 • Tükör csiszolt
 • 5 év garancia

Szállítás Moszkvában és Szentpéterváron - INGYENES!
Fizetés átvételkor!
2900 r ingyenes szállítás a Volgograd, Voronezh, Jekatyerinburg, Kazan, Krasnodar, Nizhny Novgorod, Novoszibirszk, Perm, Rostov-on-Don, Samara, Ufa, Chelyabinsk kiállítási pontig.
Szállítás Oroszországban 200-ról!

Minden méret 170x70 cm-ig (175x70 cm - megerősített kötőelemekkel).
Szabványos konzolok megerősítése - 500 rubel.
A cső hajlítási sugara 6,5 ​​cm.

Ha hozzá szeretné adni az L-alakú pántot a kosárba, kattintson a "Dimenziók megadása" gombra.
Csatlakoztassa a fájlt a rendszerhez a megrendeléshez (ha szükséges).

Leírás:

A L-alakú sarokkeret a fürdőszobában Klasszikus, 16 mm-es könnyű vékonyfalú csőből készül. Alkalmas kis téglalap alakú kádakhoz és raklapokhoz.

Szabványos ereszeket tartunk raktáron.
Gyártási idő az ügyfél mérete szerint (pl. 151x65.5 cm) - 1 munkanapon belül.

A G-alakú fürdőfüllők gyártásához tükrös felületű, rozsdamentes acélt használunk.
A standard szín a rozsdamentes acél természetes színe, bevonatok és színezékek nélkül (króm, ezüst). Ezért a megjelenés nem változik használat közben.
A szín rendelése színekben lehetséges: arany (világos és sötét), bronz (világos és sötét), sárgaréz, fehér, fekete és egyéb színek.
A festmény időtartama 5 nap, a részleteket az üzemeltetővel lehet ellenőrizni.

Két típusú rögzítőelemmel van ellátva:
1) Szabványos (könnyű vékonyfalú) - 170x70 cm-es méretig;
2) Erősített / hosszúkás (öntött, vastag falú) - méret 175x70 cm-ig, a biztonsági tényező 30-50% -kal nő.

A költség a T-alakú ereszkedőre szabványos rögzítéssel történik. A hosszúkás zárójelek ára 500 rubel (a megjegyzésben meg kell adni a megrendelést).

A párkány a csavarok falához csatlakozik (3 csavarral minden egyes lámpatesthez). Az I alakú forma merev, a szög nem süllyed. A páncélzat képes ellenállni saját tömegének súlyával és nedves függöny súlyával (0,5-0,7 kg).
Szilikon tömítéssel ellátva, hogy a dekoratív reflektorok mereven helyezkedjenek el a csövön.

Az L-alakú párkány a fürdőszobába való beépítésre szolgál kizárólag a függöny számára. Nem javasoljuk, hogy felrakjon törülközőt, nedves ruhát stb. Az ereszre, ami a tartó deformációjához vezet, és az ereszek elhajlásához.

A garancia vonatkozik a keretre és az alkatrészekre.
A megerősített élettartam több mint 10 év.
A termék nem minősül tanúsításnak.

teljesség:

• Sarok L alakú eresz (cső) - 1 db;
• Rögzítőelemek rögzítőcsavarokkal - 2 db;
• Díszítő reflektorok tömítéssel - 2 db;
• Dugók és csavarok betonba való beépítéshez - 6 db.

A szerelvény készlet és a fényvisszaverők egy dobozba vannak csomagolva a biztonságos szállításhoz.

más:

Az ereszkedő vásárlásakor először a vevők figyelnek a költségekre, nem pedig az ereszek és alkatrészek összetételére. Ezt a gátlástalan eladók használják, kevésbé tartós szilícium karimákkal vagy akár csavarok rögzítésével (nem merev rögzítéssel), megerősítve őket.
Gyakran előfordulnak gyakori, krómozott csövek (pigtail, barázdált, bronz vagy arany), amelyeket rozsdamentes acélból állítanak elő - a nedves helyiségekben való élettartama hat hónap és egy év. Ellenőrizni: ha vétel közben rögzít egy mágnest a csőhöz - ha mágneses, azt jelenti, hogy nem ad el rozsdamentes acélt.

Függönyrudak függönyökhöz, sarkok

 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Allento
 • Típus: fürdőkád (rúd)
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Palma
 • Típus: fürdőkád (rúd)
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Capri
 • Típus: fürdőkád (rúd)
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Vitoria
 • Típus: fürdőkád (rúd)
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Fregate
 • Típus: fürdőkád (rúd)
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Izabella
 • Típus: fürdőkád (rúd)
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Jersey
 • Típus: fürdőkád (rúd)
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Palau
 • Típus: fürdőkád (rúd)
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Bali
 • Típus: fürdőkád (rúd)
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Bellona
 • Típus: fürdőkád (rúd)

Kosárba helyezett cikk

A kosárba szedett kiválasztott elemek

Az összehasonlításhoz hozzáadott elem

Eresz egy sarokkádba

Ezen az oldalon az Aquanet.Ru online áruház vízvezeték-szerelvényt vásárolhat a fürdőszobában lévő függönyökhöz.

Segítünk Önnek felvenni a terméket

Fel fogunk válaszolni a kérdésekre, tanácsot adunk, rendeljük telefonon: 8 (800) 775-12-15. Vagy visszahívhatunk: visszahívást kérhet.