Legfontosabb > Tartozékok

Sarokvas fürdőkád

Ma fürdőkád előállításához különféle anyagokat használtunk: öntöttvas, acél, akril, fa, üveg vagy természetes kő. De a legnépszerűbbek az öntöttvas, akril és acél betűk. A tálak formái különböznek: szabványos téglalap alakú, alakos, aszimmetrikus szög. És ha tetszett az acél sarokfürdők, érdemes megfontolni az ilyen típusú vízvezetékek minden előnyét és hátrányát.

Acél, akril vagy öntöttvas?

Miért válasszon acélt? Az ilyen konténerek fő szerepe a gazdasági tényező. A fejlettebb gyártási technológia lehetővé teszi a folyamatos bélyegzés automatizálását. A vas sarokfürdők, mint a hagyományosak, a gyártás három szakaszán haladnak keresztül:

 • egy lap méretre vágása;
 • egy bizonyos alakra;
 • hullámosság vágása.

Ez a megközelítés gyakorlatilag megszünteti a házasság megjelenését. A zománcozó betűkészletek automatikusan átmennek. Vagyis az "emberi tényező" teljesen kizárt, ami biztosítja a technológiai folyamatok magas stabilitását és a késztermék egyedülálló minőségét.

Acél sarokfürdők: a modellek előnyei és hátrányai

Az ár előnye mellett az acél betűkészletek számos más előnye van:

 1. Az árok kisebb tömege. Vékonyabb falak, az erõsítõ bordák hiánya, az acél sûrûsége - mindezen adatok a könnyû súlyú tálakat biztosítják.
 2. Egyszerű telepítés. Az aszimmetrikus acélkádat egy olyan otthoni kézműves keze tudja felszerelni, aki problémát okozhat.
 3. Magas higiéniai bevonat. Ma felszíni elektrosztatikus zománcozás technológiai eljárást alkalmaznak, amelyet sütés / tüzelés követ, ami biztosítja a belső és külső bevonat simaságát a tálakhoz, és nagy tapadást biztosít a fő termelési anyaghoz.
 4. Gyors fűtés. A falak vékonysága miatt a betűtípus lehetővé teszi, hogy időt takarítson meg a vízkezelésre való felkészülés során.
 5. Az anyag nagyfokú plaszticitása lehetővé teszi különböző méretű és formájú fém sarokfúvókat.

Fontos! A meglévő vélemény a tálak falainak zajjáról a vízgyűjtés során már nem releváns. A rezgéscsillapító lemez, amellyel minden vasalót felszereltek ma, jelentősen csökkenti a zajküszöböt.

Annak ellenére, hogy számos előnye van, a fém sarokfülkének vannak hátrányai:

 1. A megnövekedett hővezetés nem csak erény. Az acélfürdő gyorsan felmelegszik és gyorsan elengedi. Ezért a szerelmesek áztatják meleg vízben, panaszkodnak a forró víz további fogyasztásáról.
 2. Aszimmetrikus acél fürdők kiválasztása, nem szabad üldöznie a falak vékonyságát. A zománcréteg ebben az esetben alacsony vastagságú, ami azt jelenti, hogy a bevonat élettartama lerövidül.

Tipp A szakembereknek tanácsos olyan termékeket nézni, amelyeknek bevonórétege nem kisebb 2,5 mm-nél. Ezenkívül az acéltartály felszerelésénél ügyelni kell a földelésre a statikus elektromosság ellen.

Az acél sarokkád előnyei a fürdőszoba belsejében

Az anyag plaszticitásának köszönhetően az acél sarokkád nagyon eltérő alakú és kialakítható megoldást kínálhat. Például az aszimmetrikus modelleket megkülönböztetik egyediségük, valamint más anyagok felhasználásával gyártott kombinált termékek. Az ilyen tálak egyik fontos előnye a tömörség. Különösen a szögletes acél betűk képesek felállni még egy kis méretű fürdőszobában, és ezzel egyidejűleg nem veszítik el a komfortérzetet. A termék kétségtelen előnye - a zuhanyzóval való kombináció lehetősége. Ennek a tálnak a költsége valamivel magasabb a szokásosnál, de a funkciók jelentős bővülése az árkülönbözetért fizet.

Az acél sarokkád további előnye, hogy a tálban további tömések tömegét telepítik. A sarokcsap alatt sokkal több szabad terület van, mint egy téglalap alakú fürdő, a szűrő és a hidromasszázs berendezések teljesen el fognak menni.

És végül, a sarokkád fürdőkád, a hátrányok ellenére, meglehetősen tágas, kellemes és nagyon kényelmes víz és higiéniai eljárások vételére. Ez az oka, hogy a népszerű a sarok fürdő fémből készült.

Tipp Egy acél sarokkád látható, ha szereti a könnyű, kompakt tartozékot, amely megfizethető és önszerelésre is alkalmas.

Sarok acél fürdőkád, ár

A fürdőkád elengedhetetlen egészségügyi eszköz, ami növeli az élet kényelmét. De nem minden fürdőszobában van elegendő hely ahhoz, hogy nagy kapacitást telepítsen, amely alkalmas magas embereknek. A kilépési helyzet egy acél sarokkád, amelynek ára a gyártótól függ.

Az acéltermékek megalapozottsága

Természetesen a acélszerkezetek után az acél sarokfürdő népszerűsége a második helyen áll, de az ilyen termékek ára alacsonyabb. A feldolgozott acél könnyebb mint az öntöttvas, így a műanyag ötvözet modellei különböző méretűek és alakúak. A szerkezetek elhanyagolható súlya egyszerűsíti szállítását és felszerelését. Az aszimmetrikus fürdők kompakt méretűek, mivel kis méretű helyiségekhez vagy zuhanyzóval együtt használhatók. A standard mintákhoz képest az acél sarokfürdők többfunkciósak.

De az acéltermékeknek vannak hátrányai:

 • magas hővezető képesség. A termék gyorsan felhalmozza a hőt és elengedi azt, így további forró vizet kell töltenie;
 • Vékony falú konstrukció kiválasztásakor a zománc réteg vékony lesz, ami rövid élettartamot jelez. Kívánatos, hogy legalább 2,5 mm-es bevonattal rendelkező termékeket válasszanak;
 • Acélkád telepítésekor gondoskodni kell a földelésről a statikus elektromosságról.

A gyártási folyamat jellemzői

Az acél fürdők számára elfogadható ár az előállításuk bélyegzésének automatizálásából adódóan.

A következő gyártási folyamatokon mennek keresztül:

 • a lap méret szerinti vágása;
 • bizonyos formákra;
 • vágási hullámok.

Az automatizálás minimalizálja a házasságok előfordulását. A zománcozási folyamat is automatizált, ami biztosítja a magas színvonalú előírásoknak való megfelelést. A felszíni elektrosztatikus zománcozáshoz használt technológia biztosítja a külső és a belső rétegek simaságát, a nagy termelési anyaggal való tapadást.

A termék zajának csökkentése érdekében a kialakításban rezgéscsillapító lemezt vagy speciális adalékanyagokat tartalmazó ötvözeteket biztosítanak, ezzel kiküszöbölve az összes hátrányt. A tálban számos további tölteléket lehet felszerelni. A sarkoknál több hely van (a négyszögletes változatokhoz képest), így felszerelheti a hidromasszázs és a vízszűrést.

Telepítési jellemzők

Az acél fürdők kiváló minőségű szereléséhez kívánatos a csomagolásban lévő lábak használata. További támaszokat (habbeton vagy tégla) kell használni, és töltse ki az anyag és a tartó közötti rést az összeszerelőhabgal. Alapvetően az acélkabin minőségének és időtartamának függvénye a telepítés helyességétől függ, ezért ajánlásokat kell követni. Válasszon egy 3,5 mm-es falvastagságú fürdőt is. Természetesen a minőségi acél sarokméretekben az árak valamivel magasabbak lesznek, mint a klasszikus opciók, de a költségek idővel indokoltak lesznek.

A sarokkád kiválasztásakor világosan meg kell értenie a helyiség fogalmát. Katalógusunk tartalmazza a legmodernebb sarokvíz-modelleket, amelyek beszerzése és felszerelése után minden előnyét érezni lehet. Az anyag ereje megkönnyíti a fürdők felszerelését.

Vállalatok termékeinek megvásárlásával megvédheti magát egy hamis vásárlástól, amely lehet gyenge minőségű acél vagy vékony zománc bevonat.

A szögvasfürdő fő előnye a kapacitás, amely lehetővé teszi kellemes és kényelmes higiéniai, vízkezelési eljárásokat.

Acél sarokfürdők

A szög alakja nem hagyományos az acél fürdők számára, de számos előnye van a téglalap alakúaknál. Először is, ez a fürdõ sokkal kényelmesebb és kényelmesebb, és emellett rendkívül szokatlan és modern megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának. Annak érdekében, hogy egy sarokkádat vásárolhasson, tisztán meg kell értenie a fürdőszobájának fogalmát. A katalógus ezen részében kiválaszthatja a legmegfelelőbb német acélsarkú kádakat.

 • Oldalnézet:
 • csempe
 • lista

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 2
További lehetőségek: 8

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 2
További lehetőségek: 8

Telepítési mód: falra szerelhető

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 3
További lehetőségek: 5

Telepítési típus: beépített, fal

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 5
További lehetőségek: 7

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 2
További lehetőségek: 8

Telepítési mód: falra szerelhető

Színválaszték: színpaletta, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 4
További lehetőségek: 5

Sarokkád: helytakarékos vagy divat

Corner fürdő - csodaszer vagy félreértés?

A normál téglalap alakú betűtípusok egyre inkább a szaniterhelyiségekbe nyúlnak, hogy a modern technikának olyan eredményei legyenek, mint a sarokkád. Azonban ez a konstrukció olyan jó, amint azt a szórólapok és tanácsadók szerzői írják le a boltokban?

Ma szeretném elmondani az ilyen termékek előnyeit és hátrányait, leírom a sarokfürdők típusát, és néhány tippet adok arra, hogy hogyan válasszák ki az Önnek megfelelő modellt.

A sarokszerkezetek előnyei és hátrányai

A szögletes betűkészlet egy olyan betűtípust képvisel, amelynek két egyenlő oldala 90 fokos szögben helyezkedik el egymástól. A harmadik személynek bármilyen alakja lehet a tervező fantáziájától függően.

A szoba sarkában elhelyezett tervek sok előnnyel járnak

Kezdetben ez a kialakítás volt feltalálva, hogy maximalizálja a termőterület kihasználását a városi lakás szoros egészségügyi helyiségében. De a működés során sok felhasználó kiderítette, hogy egy ilyen szokatlan formájú fürdő számos más előnye van, amelyeket a táblázatban ismertetünk.

Azonban nem minden olyan felhőtlen. A sarok típusának számos hátránya van, amelyek korlátozzák az elosztást. A fő hátrányok a következők:

 1. Kis méretek kiválasztása. A sarokkád méretei a négyszögletes modellekkel ellentétben 20 cm-rel a pályán mögött helyezkednek el, 170 cm-es építési hossza pedig a klasszikus 150 cm-es tálhoz hasonló méretű tálat kap..
 2. Képes terület megtakarítás. Bár a kis fürdőszobában lévő sarokkád kényelmesebb, valójában több helyet foglal el. Ezt egyszerűen racionálisan használják. Így a standard téglalap alakú modell kb. 1,05 négyzetméter. méter a padlófelület, és a sarokban - nem kevesebb, mint 1,45 négyzetméter. méter (ha a termékről beszélünk, amelynek méretei legalább némi komfortot sugallnak a mosásnál).

Egyetértek, nem annyira kis tér sarokfürdővel és vesz

 1. Megnövelt vízfogyasztás. Sarokkád vásárlása, sokan inkább nagyméretű tálméretű modelleket szeretnek. Ezért a töltéshez több vizet kell használni, vagyis készen kell állnia a közüzemi költségek növelésére.
 2. Magas ár A betűtípussal azonos méretű (nem külső dimenziók) sarokfürdők drágábbak, mint a klasszikus modellek.

Meg kell jegyezni, és néhány hiányosságot a termékek

Ha ezután a sarokkád vásárlásának elhatározása nem párolog, elmondom neked e termékek meglévő fajtáit, hogy tudd mit válasszon.

A sarokfürdők fajtái

A sarokfürdők sokaságát több csoportba osztottam, és az alábbi ábrán mutattam őket.

A sarokfürdők típusai

Mindegyik fajtaról részletesebben megismerem.

Gyártási anyagok

Először is foglalkozzunk azokkal az anyagokkal, amelyekből szögletes fürdők készíthetők.

Öntöttvas

A sertés-vas betűkészleteket néhány évszázaddal ezelőtt kezdték használni fürdőszobák készítéséhez, de most nem fogják feladni álláspontjukat. Ennek az anyagnak a feldolgozásának bonyolultsága ellenére a korszerű gyártók továbbra is a gyártott termékek körébe tartoznak az öntöttvas fürdők, amelyek a szoba sarkában helyezhetők el. Bár nem különböznek a formák sokféleségétől.

Corner öntöttvas fürdőkád

Az öntöttvas termékek nagyon alacsony hővezető képességgel rendelkeznek. Az a folyadék, amellyel a tálat feltöltik, 5 fok / óra sebességgel veszíti el a hőmérsékletet. Ezért ha a habot felszívja, időről időre nem kell meleg vízzel öntenie.

Ráadásul az öntöttvas modellek megbízhatósága és tartóssága legendás lett. Függetlenül attól, hogy mennyi a tál, a beáramolt víz mennyisége és a mosható ember méretei, a design megőrzi integritását, és évtizedekig tart.

A termék felületét védő zománc borítja. Általában fehér, de más színben is festhető. A díszítő bevonat mechanikus ütésnek köszönhetően jól tolerálható, nem kopik az idő múlásával, de erős hatása miatt megsérülhet.

A színes öntöttvas sarokkád egyik lehetősége

A Plus kiváló hangelnyelő tulajdonságokkal is rendelkezik. A tál oldalán feltűnő vízsugár nem fog sok zajt okozni, tehát a szomszédai nem tudják kitalálni, hogy hányszor szokott higiénikus eljárásokat alkalmazni.

A vas termékek hatalmas hátránya sok a súlya. Különös tekintettel a sarokmodellek méretére. Egy kis termék minimális tömege 150 kg. Vagyis, ha faház tulajdonosa vagy a rönkök átfedése vagy a vékony habszerkezetű falak lakójának tulajdonosa, azt javaslom, hogy megtagadja az ilyen beszerzést.

Másik hátránya a hidromasszázs, a krómterápiás és más rendszerek nélküli modellek hiánya.

Most vannak olyan termékek, amelyekben a védő zománcréteget rugalmas polimer bevonattal helyettesíti. Ez jobb volt, mint a bonyolult formájú tálak védelme, ami a sarokszerkezetekre jellemző. Ezért javaslom, hogy vásároljon ilyen modelleket.

Corner öntöttvas kád az alakos lábakon

Összefoglalva ezt az alfejezetet, azt mondhatom, hogy egy sarokvas fürdő megvásárlása nem sok szempontból a legésszerűbb döntés. Végtére is vannak olyan fajták, amelyek jobb teljesítményt nyújtanak és alacsonyabb áron.

fém

Az acél sarokkád klasszikus változata

Az öntöttvashoz képest kedveltebb a sarokgömb. 3-6 mm vastagságú acéllemezből készül, amely a kívánt formát kapja bélyegzéssel. Az eredmény egy olyan termék, amelynek kicsi súlya (40 kg-tól) és jó élettartam (akár 30 év).

Acél fürdőkád a szoba sarkában való felszereléshez

Hát, nem beszélve a költségről, és nem tudok beszélni. A fémfürdő olcsóbb, mint az ebben a cikkben bemutatott egyéb fajták.

A sarki acélfürdőben számos hátrány van:

 • alacsony hőtakarékossági tulajdonságok - a vasbeton nagy hővezetési együtthatóval rendelkezik, így a tálba öntött víz gyorsan lehűl;
 • zajt - a tartály feltöltésekor a víz áramlása sok zajt okoz, ezért a tál felületének felülete gyakran hangszigetelt vagy melegszik penofol (polietilén hab) vagy poliuretán hab segítségével;
 • alacsony erõsség - ha egy nagy sarokkádban rossz a minõség, a tál nem képes ellenállni az öntözõ víz terhének és egy olyan személynek, aki fekszik és deformálódott.

Ennek ellenére a gyártók gyakran használnak fémet sarokfürdők gyártására, beleértve a hidromasszázs fúvókákkal, világítással, szűrőkkel, korlátokkal ellátott modelleket és így tovább.

Acél szögszerkezet fémes festéssel

Ha határozottan úgy döntött, hogy pontosan a sarokkádat kapja, de nem áll készen arra, hogy elég jó összeget töltsön rá, az acéltermék megfelel Önnek.

akril

Akril sarokfürdő Cheslaw 1200x1200

Attól a pillanattól kezdve, hogy a higiénés akril kádak megjelentek a piacon lévő poliakril-észtereken alapuló műanyag lapon, azonnal vált nagyon népszerűvé. A polimer könnyen feldolgozható, így bármilyen alakból és méretből származó termékeket készíthet. Ezért a szaküzletekben csak hatalmas számú akrilos sarokfürdőt ábrázoltak.

Akril sarok fürdő modell

A polimer fürdők különböznek a már leírt analógoktól a kis tömegig. A teljes kivitel legfeljebb 15-20 kg súlyú. Ugyanakkor, ha egy fürdőkádat töltesz a teljes testű akrilból, és nem az olcsó porózus műanyagból, legalább 10 évig szolgál majd.

Az anyag hőtakarékos tulajdonságai is örülnek. Az akril betű a hőmérsékletet nem tartja rosszabbá, mint az öntöttvasból készült termékek. Igaz, nagyon forró víz öntése bennük - több mint 80 fok, tilos, mivel a polimer megolvadhat.

Ha úgy dönt, hogy akril sarokkádat vásárol, fordítsanak különös figyelmet a perem vastagságára. Az a tény, hogy egy polimer lapot le lehet bélyegezni, hogy vékony foltok jelennek meg a tál kifolyó pontjain, amelyek áramolhatnak. Ellenőrizze a megerősítést is. Kívánatos, hogy a felületet üvegszállal kevert epoxi gyantával megerősítették.

Akrilfürdő beszerelése a szobában.

Az akril sarokkád modell kiváló beszerzés, bár bizonyos fenntartásokkal. De ha nem fogad el kompromisszumokat, akkor azt tanácsolom, hogy fordítsanak figyelmet az alábbiakban leírt kvarnermodellekre.

kVAR

A kvartilis fürdők egyre népszerűbbek.

A "quarian" kifejezés egy új kompozit anyagot jelent, amely akril polimer tömeg és ásványi töltőanyag - kvarc keveréke. Az abból készült fürdők kiváló teljesítményt nyújtanak - a legnagyobb szilárdság és kopásállóság.

A Quarilla fürdők hasonlóak az akril termékekhez, csak többet mérnek (de sokkal kevesebbek, mint az öntöttvasak). Tökéletesen tartják a hőt, nem zavarják a hangot, ha tele vannak és higiénikusak. De ellentétben az utóbbiakkal, nagyon nagy erőt képviselnek.

Corner kvarc fürdő.

A kvári fürdőkád, tekintet nélkül az alakra és a méretre, képes ellenállni egy nagyon nagy terhelésnek az öntözött vízből és a személy belsejéből. Ezért kereskedelmi forgalomban kapható fürdők nagy méretűek, jelentős mélységben.

Az összetett lehet különböző színekben festett, de leggyakrabban pasztell árnyalatú modelleket adnak el. Ami a további berendezéseket illeti, a lehetőségek választása korlátlan. Elég, ha ásni fog a gyártó által megadott katalógusokban.

Színes fürdő

A kvark fürdők hátrányai a magas ár és a polimer abszorpciós képessége. Ezért óvatosan kell mosni egy ilyen fürdetésből, amit el tudnak juttatni.

Ezen a ponton véget ér. Azt is hallottam, hogy van egy sarokkerámia fürdő, de a gyakorlatban nem találkoztam ilyen konstrukcióval, ezért nem mondhatok semmi jelentőset erről.

alak

Az egyik szabványos szállás szögletes fürdő

Telepítésének sajátosságai miatt (a helyiség sarkában történő telepítést kell végezni), ezért a sarokfürdők két oldalának egyenletesnek kell lennie, és derékszöggel (90 fok) kell lennie. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a leírt termékek csak unalmas háromszögek.

Az értékesítés során vannak ilyen lehetőségek.

 1. Háromszögek: ebben az esetben a fürdő két oldalán egyenes, a harmadik pedig bármilyen alakban és bármilyen konfigurációban. Ráadásul az első két oldalnak nem feltétlenül meg kell egyeznie a hosszúsággal. Ez az űrlap nagyméretű betűtípust készíthet, de sok helyet foglal el, így nem megfelelő abban az esetben, ha kis fürdőszobát szeretne készíteni.

Háromszögletes fürdő a szobában

 1. Trapéz (négyszögletes). Egyfajta sarokkád, amelynek három oldala lapos és 90 fokos szögben zárva van. A negyedik oldal bármely szögben szomszédos, és görbe vonalú lehet. A kád előnye, hogy két fal között helyezhető el (ha a hossza lehetővé teszi). Egy ilyen példa egy példa a fényképen.

Quadrangular fürdő a szoba sarkában történő felszereléshez.

 1. Sokszögek, fürdők más geometriai alakok formájában. Ebben a kategóriában nagyszámú modell létezik, de mindegyiknek van egy olyan tulajdonsága - két egyenes oldal, amelyek egyenes szögben csatlakoznak egymáshoz. Anélkül, hogy telepítse a terméket a sarkában a fürdőszoba nem fog működni.

Pentagon alakú fürdő.

A mérnökök és tervezők fantáziája nem hagyta abba a dolgot. A fenti fajtákon kívül a következő modellek állnak rendelkezésre:

 1. Aszimmetrikus és szimmetrikus. Itt minden egyszerű. A szimmetrikus fürdőnek szimmetriatengelye van, és annak két felével szemben az ellentétes oldalai teljesen azonosak. Az aszimmetrikus termékek bonyolultabb alakúak, de általában kisebb vízvezetékberendezésekbe illeszkednek.
 1. Bal és jobb oldali. Ha a terméknek olyan alakja van, amelyet a szoba bal oldalán elhelyezhet - ez a bal sarok. Egyébként - jobb. Általában a vezető gyártók kétféle terméket gyártanak, ezért csak a szoba alakját és a tárgyak elhelyezését kell figyelembe venni.

Jobb oldali szögletes fürdő.

méretek

Vannak még ilyen nagy méretűek.

A sarokfürdők iránti kereslet legmegfelelőbb kielégítésére a gyártók különböző méretű és méretű termékeket gyártanak. A boltokban találkoztam a mini fürdõkkel, ahol alig lehet ülni, és igazi medencék két vagy több ember számára, amelyek több mint ezer liter vizet tudnak tartani.

Hagyományosan minden sarokkád több csoportba osztható:

 1. Kis sarokkád. A sarokkád minimális méretei 90x90 cm-esek, így nem pihentető, hanem egyfajta serpenyő, amelyben zuhanyozni vagy kicsi gyermekeket kenni.

A szögletes akril kád mérete 90-90 cm.

 1. Közepes fürdő. A leggyakrabban használt termékek a fürdőszoba sarkában vannak elhelyezve. Leggyakrabban ilyen fürdőket vásárolnak a városi lakások tulajdonosai a saját egészségügyi berendezéseik felszerelésére. A 70-ről 150-ről 100-ra 170 cm-es falhosszúságú termékekre kellett telepítenie, a közepes méretű betűtípus nem sok helyet foglal el, de biztosítja a szükséges kényelmet minden olyan ember számára, aki bármilyen építményt tartalmaz.

A sarokkád modellje 100 x 170 cm.

 1. Nagy fürdő. Nagyméretű sarokfürdők alkalmasak a magánházakban található egészségügyi helyiségek felszerelésére, ahol a szoba területe nem korlátozódik a szabványra. Ezért kiválaszthatja, hogy a termék melyik mérete illeszkedik, és csak a saját preferenciáira és pénzügyi lehetőségeire koncentrál.

Corner betűtípus a tágas szobában.

A megvásárolt termék telepítéséhez nem okoz nehézségeket, és megadok egy táblázatot a különböző gyártók betűtípusának általános paramétereiről. Egyszerre azt fogom mondani, hogy a megadott méret csak a megfelelő oszlopban feltüntetett cég számára szabvány.

Fém fürdők (45 fotó): válassza ki a legjobbat

A fürdők széles skálájánál, amelyek egy nagy választékban jelenleg a modern piacot kínálják, a fémfürdő különbözteti meg. Megfizethető árkategóriában vannak, amely lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy ilyen fürdőt vásároljanak, függetlenül ebből a költségvetésből.

Az ilyen alacsony költségű fémfürdő a termelés egyszerűsége miatt. Ezért évről évre ezek a fürdők magabiztosan foglalnak el vezető pozíciót a piacon.

A fém fürdő előnyei

A fémfürdők egyéb előnyeikhez is vonzzák a figyelmet:

 • A fém fürdők könnyűek a többi fürdőhöz képest. Átlagosan egy ilyen fürdő súlya mindössze 25 vagy 30 kilogramm, míg falvastagsága 2,5 vagy 3 milliméter. Ez a fürdő például a nyári lakosok számára ajánlott. Könnyedén elvonható, majd könnyen telepíthető a kívánt helyen.
 • A fémfürdők különféle formái szintén fontos előnyöket jelentenek, mivel minden vevő, új fürdőt vásárol, valami szokatlan terméket akar vásárolni, hogy kiemelje a fürdőszobáját.
 • A fém fürdővel borított zománc nagyszerű megjelenést kölcsönöz. A fürdőkád jó zománcának köszönhetően ragyog, vonzza a vásárlókat.
 • A fémfürdő hosszú élettartamú, ami kb. 15 év.
 • A fémfürdő nem szeszélyes a gondozásban, anélkül, hogy a fürdő mosásához és tisztításához speciális tisztítószerekre lenne szükség.
 • Az ilyen fürdõk jó minõsége is a gyors vízmelegítés, amikor vizet rajzol, amit maga a fürdõ kis súlya biztosít.
 • A fémfürdő nagyon higiénikus, mivel a zománc felületén nem léteznek különböző pórusok, amelyekben a baktériumok tökéletesen létezhetnek.
 • A fém fürdőt festhetjük és javíthatjuk, így nem új, hanem a régi fürdőkád minőségének és költségének felújítását.
 • Könnyűsége miatt a fémfürdő könnyen emelhető és nagyon kényelmes a telepítéshez.

Beépített fém fürdő

A fém fürdők hátrányai

De vannak hátrányai a fém fürdők számára is.

Az ilyen fürdők egyik legelső hátránya, hogy a víztovábbításhoz felhasznált vizet gyorsan lehűtik.

Ezért a hosszabb fekvésű szerelmesek számára a fürdőkádban forró vízzel kell csökkenteni a mosási időt, ha vásárolt egy fém fürdőt.

A következő hátrányban észrevehető az erős hang, amely a víz alatti vízsugár hatásának következménye.

Ez a képernyő sok kellemetlenséget okoz, különösen akkor, ha a fürdőszoba rossz hangszigeteléssel rendelkezik. Ebben az esetben minden háztartás tisztában van a vízkezeléssel. És maga a fürdõzõ könnyedsége okozhat instabilitását, különösen akkor, ha a padló a fürdőszobában nem elég magas.

A fémfürdők másik hátránya, hogy a töltés eredményeképpen az alsó átterelés 5 milliméterre csökkenhet.

Egy ilyen esemény sem lesz nagyon kellemes meglepetés tulajdonosa számára. Továbbá az ilyen fürdők zománcja sokkal vékonyabb, mint például az öntöttvas analógjai. Az ilyen hiányosság különböző zománcozott zománcok megjelenésével fenyeget, ami utána nem könnyű eltávolítani.

A fém fürdőszobában rejlő hátrányokat saját kezűleg lehet megszüntetni otthon. Például, hogy megszabaduljon a víz hatásától a fürdésig terjedő hangos hangtól, akkor a fürdőszobát jó hangszigeteléssel kell ellátnia, ezáltal megmentve a családját ettől a kellemetlen zajtól.

A fémfürdő hosszabb ideig tartja a vizet, ha helyénvaló szigetelni a helyiség falát és padlóját.

És amennyire csak lehetséges, a padló padlózásával a fürdőszobában, és közvetlenül a homokozóba 1/3-os vízbe merülve kiváló stabilitást érhet el és megszabadulhat a zajos vizektől.

Fém fürdő lábakkal

Számos fém fürdő

A fémből készült fürdőszobának van egy nagy modellje, amelyet számos formája képvisel. Természetesen nem fogsz látni egy fém fürdőt fogantyúval, mivel már nem szükséges a fürdőkád könnyedségének köszönhetően. De a fém sarokfürdő például csodálattal járhat.

A fémfürdõket gyártó vállalatok új elemek hozzáadásával vagy megjelenésük és minõségük javításával igyekeznek folyamatosan javítani. Jelenleg több országban fémfürdõket gyártanak Oroszországgal: Németországgal, Spanyolországgal és másokkal. Minden ország igyekszik a lehető legtöbbet betölteni termékeivel a piacon, és termékeit az egész világon exportálja.

A fém rugalmasságának köszönhetően lehetővé vált a fém fürdő megjelenésének diverzifikálása, ami a legszokatlanabb formát teremtette. Látható egy szaküzlet fém fürdő formájában kagyló vagy félkör a dekoratív lábak szokatlan antik vagy keret modern stílusban.

Szintén állandó kereslet és normál téglalap alakú fémtartályok. Ezeknek a fürdőknek az az előnye, hogy eltérő méretűek: 0,7 méteres fürdőt vásárolhat, például egy nagyon kis fürdőszobát, vagy elegáns, hosszú fürdőt vásárolhat.

Külön kiválaszthatja a sarokfülkéket. Ők is nagyon változatosak lehetnek. Természetesen a szögletes forma nem teljesen hagyományos a fém fürdők számára, de sok viszonylag téglalap alakú előnye van. A legfontosabb dolog az, hogy az ilyen sarokfürdők nagyon kényelmesek és kényelmesek a használathoz, és képesek arra, hogy a fürdőszoba belsejét szokatlan és eredeti legyen.

Ezenkívül ezek a fürdők széles színválasztékban is megjeleníthetők, és néha hidromasszázs funkcióval, integrált vízelvezető rendszerrel és egyéb hasznos funkcióval rendelkeznek.

A fém fürdők számára is a külföldi gyártók feltalálták az innovatív zománcot, amelynek hatása az öntisztítás.

Fém sarokkád


Ezért, amikor egy fémfürdő előnyben részesítik a választást, nem kell azonnal felhasználnia a használhatóságát az alacsony költség miatt. Az ilyen fürdőknek vannak saját előnyei, amelyek néha egyszerűen elengedhetetlenek. És ha egy luxus fém fürdőt vásárol, akkor lehetetlen maradni közömbös, élvezve a napi kényelmes vízi eljárásokat, köszönhetően a különféle funkcióinak és a szokatlan designnak.

Sarokfürdők: méretek, árak, fotók

Kattintson a paraméter melletti négyzetre, és válassza ki az árkategóriát

/ Kattintson a "Recruitment"

Itt van egy videó utasítás

Katalógusunkban 190-300 liter mélységű sarokfülkék széles választékát kínáljuk.

Hívjon bennünket, és ingyenes tanácsot adunk Önnek, melyik fürdő modell alkalmas otthonára!

Ügyfeleinket:

 • Gyors szállítás - 24 órán belül.
 • Kedvezmények, promóciók és mentési lehetőség.
 • Kiváló minőségű termékek garanciával.

Corner Shell katalógus

Termékkód: 1853

Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

Magasság magassággal (cm): 70.2

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Termék kód: 2805

Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

Magasság magassággal (cm): 69.6

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Termék kód: 29198

Termékkód: 1855

Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

Magasság magassággal (cm): 70.9

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Termék kód: 29200

Termék kód: 2868

Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

Magasság magassággal (cm): 68

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Termékkód: 1851

Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

Magasság magassággal (cm): 71.5

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Termék kód: 2835

Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

Magasság magassággal (cm): 71.6

Termékforma: negyedkör

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Termékkód: 9275

Magasság magassággal (cm): 65

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Termékkód: 9274

Magasság magassággal (cm): 65

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Termék kód: 9279

Magasság magassággal (cm): 74

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Termék kód: 9278

Magasság magassággal (cm): 74

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Termékkód: 1846

Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

Keret: nem, külön kapható

Túlfolyó vízelvezetés: nem, megvásárolható külön

Termék kód: 29199

Termék kód: 9276

Magasság magassággal (cm): 67

Termékforma: negyedkör

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Termék kód: 9267

Magasság magassággal (cm): 70

Termékforma: negyedkör

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Termék kód: 2813

Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

Magasság magassággal (cm): 76.2

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Termék kód: 2823

Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

Magasság magassággal (cm): 69.2

Termékforma: negyedkör

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Termék kód: 2838

Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

Magasság magassággal (cm): 72

Termékforma: negyedkör

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Termék kód: 2808

Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

Magasság magassággal (cm): 73.3

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Termék kód: 2832

Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

Magasság magassággal (cm): 66.3

Termékforma: negyedkör

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Termék kód: 2817

Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

Magasság magassággal (cm): 74.5

Termékforma: negyedkör

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Termék kód: 2827

Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

Magasság magassággal (cm): 69.4

Termékforma: negyedkör

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Termék kód: 2843

Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

Magasság magassággal (cm): 71

Termékforma: negyedkör

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Termékkód: 9089

Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

Magasság magassággal (cm): 67.5

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: beépített, fal

Termék anyaga: Akril

Termékkód: 9088

Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

Magasság magassággal (cm): 67.5

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: beépített, fal

Termék anyaga: Akril

Termékkód: 2845

Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

Magasság magassággal (cm): 69.8

Termékforma: negyedkör

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Termék kód: 4203

Magasság magassággal (cm): 58

Termékforma: negyedkör

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Belső stílus: modern stílus

Termékkód: 9106

Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: beépített, fal

Termék anyaga: Akril

Termék kód: 9101

Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: beépített, fal

Termék anyaga: Akril

Termék kód: 9133

Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

Magasság magassággal (cm): 61

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Termékkód: 9121

Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

Magasság magassággal (cm): 62

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Termékkód: 9115

Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

Magasság magassággal (cm): 62

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Termékkód: 9105

Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: beépített, fal

Termék anyaga: Akril

Termék kód: 9102

Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

Keret: nem, külön kapható

Lábak: nem, a lábakon történő felszerelés nincs megadva

Termék kód: 4196

Magasság magassággal (cm): 69

Termékforma: negyedkör

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Belső stílus: modern stílus

Termékkód: 9124

Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

Magasság magassággal (cm): 62

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Termék kód: 9116

Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

Magasság magassággal (cm): 62

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Termékkód: 9104

Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: beépített, fal

Termék anyaga: Akril

Termék kód: 9103

Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: beépített, fal

Termék anyaga: Akril

Termékkód: 9125

Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

Magasság magassággal (cm): 62

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Termékkód: 9114

Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

Magasság magassággal (cm): 62

Termékforma: aszimmetrikus

Telepítés típusa: fal

Termék anyaga: Akril

Milyen szögletes fürdőt mutatnak be a katalógusban?

A katalógusunkban bemutatott minták közül a szögletes fürdők különböznek:

 • jobbra és balra;
 • szimmetrikus és aszimmetrikus alakú;
 • csúszásgátló bevonattal, jelentősen csökkentve a sérülés kockázatát;
 • olyan hidro- és aero masszőrökkel, amelyek erős gyógyító hatással bírnak, ami különösen fontos az egészségügyi problémákkal küzdő emberek számára;
 • egyszemélyes és kettős;
 • kényelmes ülésekkel, fejtámlákkal és karfákkal;
 • pneumatikus gombbal a masszírozó rendszerek aktiválásához.
A legmegfelelőbb választási lehetőségek közül választhat a fürdők a kvarnából - egy új generációs anyag, amely a legnagyobb erősséget és tartósságot biztosítja a termékek számára.

Milyen előnyei vannak a Kabini.ru-nak?

A mi boltunkban Ön:

 • minden bemutatott termékkategóriában ésszerű áron;
 • az áruk gyártói által nyújtott garanciák;
 • gyorsított szállítás (24 órán belül).

Javasoljuk, hogy fordítson figyelmet ezekre a termékekre.

 • Fürdő 120x70 cm

 • Akrilfürdő hidromasszázs

  Vegyél acél fürdőszoba Moszkvában

  • Fürdőkádak fogantyúval (30)
  • Vastag fürdő (60)

  Rendezés: név (növekvő | csökkenő), ár (emelkedő, csökkenő), értékelés (növekvő csökkenő)

  Az új fürdő választása az anyag kiválasztásával kezdődik. Azt kell mondanom, hogy ma már mindegyikük hátrányait és előnyeit nevezhetjük meg, így minden a vevő vágyaitól függ. Milyenek például az acél fürdők? Az a tény, hogy bármilyen alakot kaphatnak, ráadásul nagyon olcsó a termelésben, és ennek eredményeképpen a fogyasztóknak kevesebb a költsége. Az acél fürdők értékesítése mindig tényleges ajánlat azok számára, akik inkább pénzt takarítanak meg, és egyidejűleg megbízható, modern dolgokat szereznek egy jó tervezéssel. A szögletes acélfürdő ma nem ritka, de minden gyártó és áruház normája.

  Mi a fő hátránya az acélfürdőnek? A "csörgés" megmondja. Természetesen így van, ha nem törődsz a zajvédelemmel. A zajvédelem meglehetősen egyszerű - például jó bevonatú bevonat segítségével. Ez olcsó, de azonnal teszi az acél fürdők elfogadható minden fogyasztó számára.

  A tulajdonságok listáján az ilyen kád kis súlyát is megemlítjük az öntöttvas analógokkal összehasonlítva. Ha moszkvai acél fürdőket szeretne vásárolni, vegye fel velünk a kapcsolatot a "Bathia" online áruházban. Időt és pénzt takaríthat meg. Felszedhetünk (HLW Moszkva).

  Az online áruházunkban a leghíresebb gyártók, például az Aessel, a Kaldewei, az Emalia, a White wave, a Blb vásárolhatják meg fürdőit.

  Bath és én ©, 2000-2018 Nosovihinskoe autópálya, Possession 4, Nikolskoe TVC, épület 9 Telefon: 8 (495) 764-81-70

  A webhelyen található bármely űrlap kitöltésével elfogadja az adatvédelmi szabályzatot

  Sarokfürdők: méretek, árak, fotók

  Kattintson a paraméter melletti négyzetre, és válassza ki az árkategóriát

  / Kattintson a "Recruitment"

  Itt van egy videó utasítás

  Katalógusunkban 190-300 liter mélységű sarokfülkék széles választékát kínáljuk.

  Hívjon bennünket, és ingyenes tanácsot adunk Önnek, melyik fürdő modell alkalmas otthonára!

  Ügyfeleinket:

  • Gyors szállítás - 24 órán belül.
  • Kedvezmények, promóciók és mentési lehetőség.
  • Kiváló minőségű termékek garanciával.

  Corner Shell katalógus

  Termékkód: 1853

  Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

  Magasság magassággal (cm): 70.2

  Termékforma: aszimmetrikus

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Termék kód: 2805

  Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

  Magasság magassággal (cm): 69.6

  Termékforma: aszimmetrikus

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Termék kód: 29198

  Termékkód: 1855

  Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

  Magasság magassággal (cm): 70.9

  Termékforma: aszimmetrikus

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Termék kód: 29200

  Termék kód: 2868

  Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

  Magasság magassággal (cm): 68

  Termékforma: aszimmetrikus

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Termékkód: 1851

  Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

  Magasság magassággal (cm): 71.5

  Termékforma: aszimmetrikus

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Termék kód: 2835

  Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

  Magasság magassággal (cm): 71.6

  Termékforma: negyedkör

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Termékkód: 9275

  Magasság magassággal (cm): 65

  Termékforma: aszimmetrikus

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Termékkód: 9274

  Magasság magassággal (cm): 65

  Termékforma: aszimmetrikus

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Termék kód: 9279

  Magasság magassággal (cm): 74

  Termékforma: aszimmetrikus

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Termék kód: 9278

  Magasság magassággal (cm): 74

  Termékforma: aszimmetrikus

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Termékkód: 1846

  Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

  Keret: nem, külön kapható

  Túlfolyó vízelvezetés: nem, megvásárolható külön

  Termék kód: 29199

  Termék kód: 9276

  Magasság magassággal (cm): 67

  Termékforma: negyedkör

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Termék kód: 9267

  Magasság magassággal (cm): 70

  Termékforma: negyedkör

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Termék kód: 2813

  Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

  Magasság magassággal (cm): 76.2

  Termékforma: aszimmetrikus

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Termék kód: 2823

  Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

  Magasság magassággal (cm): 69.2

  Termékforma: negyedkör

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Termék kód: 2838

  Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

  Magasság magassággal (cm): 72

  Termékforma: negyedkör

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Termék kód: 2808

  Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

  Magasság magassággal (cm): 73.3

  Termékforma: aszimmetrikus

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Termék kód: 2832

  Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

  Magasság magassággal (cm): 66.3

  Termékforma: negyedkör

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Termék kód: 2817

  Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

  Magasság magassággal (cm): 74.5

  Termékforma: negyedkör

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Termék kód: 2827

  Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

  Magasság magassággal (cm): 69.4

  Termékforma: negyedkör

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Termék kód: 2843

  Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

  Magasság magassággal (cm): 71

  Termékforma: negyedkör

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Termékkód: 9089

  Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

  Magasság magassággal (cm): 67.5

  Termékforma: aszimmetrikus

  Telepítés típusa: beépített, fal

  Termék anyaga: Akril

  Termékkód: 9088

  Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

  Magasság magassággal (cm): 67.5

  Termékforma: aszimmetrikus

  Telepítés típusa: beépített, fal

  Termék anyaga: Akril

  Termékkód: 2845

  Kedvezmény: Igen, 300 és 5000r között (modelltől és konfigurációtól függően)

  Magasság magassággal (cm): 69.8

  Termékforma: negyedkör

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Termék kód: 4203

  Magasság magassággal (cm): 58

  Termékforma: negyedkör

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Belső stílus: modern stílus

  Termékkód: 9106

  Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

  Termékforma: aszimmetrikus

  Telepítés típusa: beépített, fal

  Termék anyaga: Akril

  Termék kód: 9101

  Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

  Termékforma: aszimmetrikus

  Telepítés típusa: beépített, fal

  Termék anyaga: Akril

  Termék kód: 9133

  Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

  Magasság magassággal (cm): 61

  Termékforma: aszimmetrikus

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Termékkód: 9121

  Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

  Magasság magassággal (cm): 62

  Termékforma: aszimmetrikus

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Termékkód: 9115

  Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

  Magasság magassággal (cm): 62

  Termékforma: aszimmetrikus

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Termékkód: 9105

  Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

  Termékforma: aszimmetrikus

  Telepítés típusa: beépített, fal

  Termék anyaga: Akril

  Termék kód: 9102

  Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

  Keret: nem, külön kapható

  Lábak: nem, a lábakon történő felszerelés nincs megadva

  Termék kód: 4196

  Magasság magassággal (cm): 69

  Termékforma: negyedkör

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Belső stílus: modern stílus

  Termékkód: 9124

  Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

  Magasság magassággal (cm): 62

  Termékforma: aszimmetrikus

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Termék kód: 9116

  Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

  Magasság magassággal (cm): 62

  Termékforma: aszimmetrikus

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Termékkód: 9104

  Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

  Termékforma: aszimmetrikus

  Telepítés típusa: beépített, fal

  Termék anyaga: Akril

  Termék kód: 9103

  Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

  Termékforma: aszimmetrikus

  Telepítés típusa: beépített, fal

  Termék anyaga: Akril

  Termékkód: 9125

  Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

  Magasság magassággal (cm): 62

  Termékforma: aszimmetrikus

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Termékkód: 9114

  Kedvezmény: igen, 1000-10000r (modelltől függően)

  Magasság magassággal (cm): 62

  Termékforma: aszimmetrikus

  Telepítés típusa: fal

  Termék anyaga: Akril

  Milyen szögletes fürdőt mutatnak be a katalógusban?

  A katalógusunkban bemutatott minták közül a szögletes fürdők különböznek:

  • jobbra és balra;
  • szimmetrikus és aszimmetrikus alakú;
  • csúszásgátló bevonattal, jelentősen csökkentve a sérülés kockázatát;
  • olyan hidro- és aero masszőrökkel, amelyek erős gyógyító hatással bírnak, ami különösen fontos az egészségügyi problémákkal küzdő emberek számára;
  • egyszemélyes és kettős;
  • kényelmes ülésekkel, fejtámlákkal és karfákkal;
  • pneumatikus gombbal a masszírozó rendszerek aktiválásához.
  A legmegfelelőbb választási lehetőségek közül választhat a fürdők a kvarnából - egy új generációs anyag, amely a legnagyobb erősséget és tartósságot biztosítja a termékek számára.

  Milyen előnyei vannak a Kabini.ru-nak?

  A mi boltunkban Ön:

  • minden bemutatott termékkategóriában ésszerű áron;
  • az áruk gyártói által nyújtott garanciák;
  • gyorsított szállítás (24 órán belül).

  Javasoljuk, hogy fordítson figyelmet ezekre a termékekre.

  • Fürdő 120x70 cm

 • Akrilfürdő hidromasszázs