Legfontosabb > Bútor

Kis mosdók a WC-ben

A kombinált fürdőszoba tulajdonosai sok kellemetlenséget szenvednek, de ez az elrendezésnek is vannak bizonyos előnyei. Például minden higiéniai eljárás elvégezhető egy helyen, nem pedig a WC és a fürdőszoba között.

Az a képesség, hogy a mosdót közvetlenül a mosdó után mosogatja, anélkül, hogy megérintene volna az ajtókilincsek és a kapcsolók, nagy előnye. Külön fürdőszobákban gyakran nincs elég hely a teljes mosogató beépítéséhez, de a vízvezetékgyártók elegáns és praktikus megoldást találtak erre a problémára - a WC-vel ellátott kis mosogatókat.

Részletesen megismerjük a mai cikket ezen egészségügyi berendezések jellemzőiről és fajtáiról.

Különlegességek

Az ilyen mosogatók fő jellemzője a miniatűr méret, amely lehetővé teszi számukra, hogy a legkisebb helyiségekben is elhelyezhetők legyenek. A jól átgondolt design és a lakonikus kialakításnak köszönhetően a mini mosdó szinte mindenütt telepíthető, anélkül, hogy zavarja a fürdőszoba ergonómiáját.

A kis WC-mosdók számos kulcsfontosságú paraméterben különböznek: a méretek, az alak, a szerelési módszer, a gyártás anyaga. A vásárlók több száz modell közül választhatnak, ezért mindenki, aki zavarba ejtheti az ilyen héj beszerzését, biztosan megtalálja a megfelelő lehetőséget.

Különösen a mosdóban lévő miniatűr mosogatók esetében szaniterberendezést fejlesztenek - csapok, csaptelepek stb., Amelyek a szokásos méretekhez képest tömörebbek.

méretek

Egy kis mosogató kiválasztása a WC-hez, először is meg kell határoznia a méretét. Szükséges a fürdőterület területéről és a szabad hely szabad rendelkezésre bocsátása. Az ilyen mosogatóknak számos mérete létezik, de vannak olyan nem szabványos méretű modellek is.

A szaniter berendezések méretét általában három paraméter határozza meg: hosszúság, szélesség és magasság.

hossz

A mosdókagyló hossza nagyon kicsi, mert csak kézmosásra szolgálnak, ezért nincs szükség nagyméretű tálakra. A leghosszabb mini héj 45 cm, a legrövidebbek pedig kb. 20 cm hosszúak. A miniatűr modellek általában népszerűbbek: leggyakrabban az ügyfelek 23 cm hosszú vödröket vásárolnak.

szélesség

A mosogató szélessége vagy mélysége az egyik legfontosabb kritérium, hiszen attól függ, milyen kényelmes lesz a szaniter szerelvény használata. A legnagyobb modellek aligha nevezhetők kompaktnak, mivel szélessége 65 cm, és a legkeskenyebb mosdókagyló szélessége mindössze 18 cm.

magasság

A mosogató magassága általában nem túl fontos a vásárlók számára, mivel szinte semmilyen hatással van a használatra szánt helyre, amelyet ez a szanitereszköz elfoglal. A modellek magassága a piacon 7 és 62 cm között van, és általában az a talapzat magassága, amelyen a tálat fel vannak szerelve, rendszerint figyelembe kell venni. A legnagyobb igény a 18 cm-es szabványos magasságú mini héjakra.

Mini opciók

A mosdók legkisebb mosogatói nem nagyon funkcionálisak - csak mosogatják a kezüket, és tisztítják a szivacsot, de többet nem szükséges, mert minden máshoz egy nagy, teljes értékű mosdó található a fürdőszobában. Ezért a kényelem és a tömörség között a legtöbb vevő választja az utóbbit.

A legkisebb helyeket sarok mosdókagylók foglalják el, valamint nem szabványos formájú mintákat - kerek, ovális stb. Annak a ténynek köszönhetően, hogy az ilyen kagylóknak nincs sarkuk, bármelyik oldalról megközelíthetőek, ezért a telepítési hely sokkal könnyebb választani.

Íme néhány lehetőség a miniatűr mosdókagylókra:

 • sarokmosó Melana MLN-8010A, 23x23x13 cm;
 • Kerek mosogató Scarabeo IN-OUT 25 8019, 24,5x24,5x14 cm;
 • téglalap alakú mosdó Hidra LOFT LO20,232x20x12 cm;
 • Melana MLN-7947A félköríves mosogató, 40,5x22,5x13 cm.

Lógó mosdók

Mivel a szabad helyhiányos körülmények között minden tér centrum fontos, a WC-vel ellátott kis mosogatók kialakítása ilyen telepítést biztosít, amelyben annyi helyet "elfogyasztanak". Ezért a legnépszerűbbek a felfüggesztett modellek, amelyek telepítéséhez nincs szükség talpra vagy talapzatra.

Felfüggesztett mini mosdókagyló fémrögzítéssel a falra rögzítve. Ezzel a telepítési móddal azonban a mosogatóhoz csatlakozó összes cső és tömlõ látható marad, ezért ha nem fedezed le a hamis fal mögötti kommunikációt, ez a design nem fog túlságosan esztétikusnak lenni. A mosogatók előnye, hogy egyáltalán nem zavarják a WC-t.

Corner modellek

A legközelebbi toalettek tulajdonosai, rendszerint, válasszanak sarokfogókat. Ezek a modellek a nem szabványos helyiségekre is alkalmasak, például nagyon hosszú vagy keskeny toalettek. Háromszögletes mosogatók is kiválóan alkalmasak fürdőszobákhoz, amelyek rések és falak vannak.

Amikor vásárol egy sarok mini mosdó, akkor figyelembe kell vennie a sok részletet. Tehát nem szabad zavarni a WC-ajtó nyitó-zárását, és ennek megfelelően a bejárati-kilépési helyet. A keverőnek olyan kompaktnak és alacsonynak kell lennie, amennyire csak lehetséges, ellenkező esetben a vízsugár a helyiségben szórni kezd.

A WC-vel ellátott kis szögletes mosdók legnagyobb "futó" mérete 25x25 cm, de az utóbbi időben a 23x23 cm-es modellek egyre növekvő keresletet mutatnak.

Állványmodellek

Ha a vécé területe lehetővé teszi a mosogató alatti hely használatát, nézze meg a mini mosdókat, amelyek egy speciális szekrénybe telepíthetők. A palack nemcsak a tálca alátámasztására szolgál, hanem a mosogatóhoz való kommunikációt is elrejti, hanem a háztartási vegyszerek és tisztítószerek tárolására is alkalmas hely. Egyes szekrények fiókokkal vannak ellátva, amelyekben törölközőket és higiéniai termékeket tárolhat.

A kis szekrénydobozok számos fajtából származnak:

 • felsővezeték;
 • modellek egy állvánnyal (szintén egyfajta konyhaszekrény, de ajtók és fiókok nélkül);
 • hüvelyes modellek;
 • beépített asztallapú modellek.

Shell anyagok

A mosdóba való beépítésre szánt kis mosogatók gyártásához használja a következő típusú anyagokat:

 1. A porcelán - kerámia héjak hosszú tüzeléssel készülnek, így nagyon tartósak és nagyon drágák.
 2. A Faience - a legnépszerűbb és megfizethető anyag, amelyből a legtöbb egészségügyi berendezés készül.
 3. Természetes kő - hihetetlenül hatásosnak tűnik, de drága és nem túl praktikus anyag.
 4. A mesterséges kő a természetes nyersanyagok kiváló alternatívája, ugyanolyan jónak tűnik, de ez az anyag olcsóbb és kényelmesebb használni.
 5. A fémeket gyakrabban használják konyhai mosogatók gyártásához, mint a kis "WC" mosogatók gyártásához, de a csúcstechnológiás fürdőszobában nincs jobb lehetőség.
 6. A fa egy ritka és drága anyag; az ilyen héjakat nehéz megtalálni az értékesítés során, mivel elsősorban megrendelésre készültek.

Kis (mini) mosdók WC-vel és fürdőszobával

Mosogató IFO Arret RS031040000 40 L

Santek mosdópálya Breeze 1WH110445 40 cm R

Santek mosdópálya Breeze 1WH110442 40 cm L

Mosdókagyló Jika Lyra 8152710001069 40 R

Mosdó IFO Frisk RS020350000 szögletes (35 cm)

Mosdó Santek Forum WH110542 L

Santek mosdófülke WH110545 R

Santek héj Iris WH110514 sarok

Santek Baikal héj WH109651 65

Mosdó Jika Zeta 8153930001041 40

Mosogató Jika Lyra 8142730001041 45x35

Mosdó Jika Olymp 8156120001041 45

Mosdó Jika Olymp 8166120001041 45 sarok

Sink Laufen Pro 8.1695.6.000.104.1 35x35 cm sarok

Mosogató Jika Cubito 8114240001061 45x25 R

Mosogató Gustavsberg Logic 5393 L

Mosogató Jacob Delafon Odeon Up E4701 50x22

Mosogató Gustavsberg Logic 53939R01 R

Mosogató Jacob Delafon Odeon E4152-00 45x35

Mosdó Laufen Pro B 8.1595.3.000.104.1 (50 cm)

Mosogató Roca Gap 327477000 45x42 cm

Roca Bol 32787600N 42 mosogató fehér

Mosogató VitrA Geo 4422B003-0001 38

Mosogató Jacob Delafon Odeon Fel E4759G-00 L (40x25)

Hibaüzenet

Kérjük, írja le az aktuális oldal hibáját, és javítani fogjuk!

Keskeny mosdók WC-vel és fürdőszobával

Lásd még

A Dushevoi.Ru üzlet Moszkvában és Jekatyerinburgban minden vásárlás nyereséges lesz. Sink gyorsan felveszi a méret a kamat. Szűk mosogató a WC és a fürdőszoba - ez egy újdonság, hogy meg kell ízlése

Készen állunk arra, hogy kényelmes együttműködést kínáljunk:

 • Szűk mosdók a WC és a fürdőszoba kedvező áron 809 dörzsölni 113141 dörzsölni
 • A termékek széles skálája a kategóriában: 107 különböző modell
 • Nagy kedvezmények az építőipari vállalatok számára
 • Kifizetés kényelmesen: hitelkártyával, internetes fizetéssel, banki átutalással, a pénztárnál

Ha meg szeretné tudni az árakat és megrendelheti a St. Petersburg, Perm, Yekaterinburg, Tyumen, Chelyabinsk mosdók és mosdók mosogatógépeit, válassza ki a kívánt helyet a város jobb oldalán, és lépjen kapcsolatba velünk telefonon.

Mosdó kiválasztása a WC-hez - javuló higiénia a családban

A mosdó a fürdőszobában nem lehet teljesen a mosdó mosdójában a WC-ben, mert ez utóbbi lehetővé teszi, hogy mossa meg a kezét anélkül, hogy elhagyná a WC-t. Természetesen a városi lakások WC-ének szabályai szerint a szabad hely nagyon korlátozott, azonban egy kis méretű speciális mosogató jó megoldás.

Kis mosdó a WC-ben

Igazából úgy döntöttem, hogy ezt a cikket a vízvezetékhez fordítom, amelyben megismerkedünk a WC-k mosdók típusával és a választékukkal kapcsolatos néhány árnyalattal.

Tényleg szükségem van mosdóra a mosdóban

Első pillantásra soknak tűnhet, hogy a WC-mosogatóban nincs értelme, mert a kézmosáshoz csak néhány lépést tehet, és bejuthat a közeli fürdőszobába. Ezen túlmenően, a WC-ben, mint fent már említettük, általában kevés hely van mosdó nélkül.

Valójában egy kis mosogató jelentősen javíthatja a család higiéniáját. Az a tény, hogy ha elhagyjuk a WC-t és belépünk a fürdőszobába, az ajtófogantyúkat kézmosás nélkül is megfogjuk, ami nem higiénikus. Emellett a gyerekek, akik mindig sietnek, néha nem látogatják meg a fürdőszobát.

Ezenkívül ne felejtsd el a kényelmet, mivel nagyon kényelmes a mosdó mosásának lehetősége. Ezért az egészségügyi berendezés jelenléte a WC-ben, ha ez nem szükséges, akkor legalább nagyon kívánatos.

Mosdó kis WC-vel

Mosogató kiválasztása

Tehát a mosdó mosogató használatával kitaláltuk, de hogyan kell felszerelni, mert a mosdó alapszélessége 80 cm? A probléma megoldása a mosdó mini mosdója. Ha egy hasonló vízvezeték szereléket helyez a sarokban, valószínűleg még a legkisebb WC-ben sem lesz felesleges.

Ugyanakkor szem előtt kell tartani, hogy jelenleg nagyon sok mosogató modell létezik. Ezért a választást helyesen kell megközelíteni.

Természetesen először is figyelmet kell fordítanunk a termék tervezésére, amelyet szeretne, és beleillik a helyiségbe. Ezenkívül vannak olyan fontos pontok is, mint például:

Alapvető kiválasztási paraméterek

Az alábbiakban közelebbről megvizsgáljuk a leggyakoribb vízvezeték szerelvények típusát és azok jellemzőit.

Stílusos kerámia mosogató

anyag

Tehát most a mosdók mosdók, leggyakrabban a következő anyagokból készülnek:

 • kerámia - a rendelkezésre állás, a vonzó megjelenés és a praktikusság miatt a leggyakoribb lehetőség. Meg kell jegyezni, hogy a kerámia alatt érti a fajansz és a porcelán. Ez utóbbi finomabb anyag, melynek nemes fényessége van, ugyanakkor sokkal drágább, mint a cserépedény - a porcelán mosdókagyló árai 3000-4000 rubelből indulnak.
  A kerámia hátrányai közül kiemelhetõ, hogy nem bírja a nagy szilárdságot - ezek a termékek félnek a sokkterheléstõl.

Üveg mosogató

 • üveg - a vonzó megjelenés miatt nemrég vált népszerűvé. Ráadásul az üvegtermékek vizuálisan nem vesznek fel helyet a helyiségben, így nagyszerűek a kis toalettek számára.
  Ezen termékek egyik másik előnye, hogy nem igényelnek gondosságot és könnyen tisztíthatók;

Kő mosdó

 • természetes kő - ez az anyag a luxus szimbóluma. A márványból készített mosdókagyló elegánsnak tűnhet, és képes bármilyen szoba belső terét díszíteni. Ezen kívül a kőtermékek gyakorlatilag időtlenek a nagy szilárdság miatt.
  A kőmosók hátrányai közé tartozik a magas költségek, amelyek 15000-20000 rubelből indulnak. Azonban meg lehet vásárolni olcsóbb alternatíva - a modell a mesterséges kő. Az ilyen mosogatók költsége 3000 rubelből indul. Igaz, fel kell hívni a figyelmet arra, hogy különös gondosságot igényelnek.

A tükröződő üvegtálak gyönyörűek és modernek. Ez utóbbi lehet a tengerészeti téma, vagy bármely más alkalmas a belső.

Válassza ki az anyagot az egészségügyi eszköz kell alapulnia a saját kívánságait, különösen a design a WC és a pénzügyi lehetőségek. Ha nem tudja eldönteni, a legjobb, ha a klasszikusokat preferáljuk, vagyis a klasszikusokat. kerámiák.

A WC-sarok mosdója mögött található

konfiguráció

A konfigurációtól függően a mosdókagyló a következő típusokra oszlik:

 • Corner - a sarokba rendezett kompakt kialakítás miatt helyet takarít meg a WC-ben. Ugyanakkor szem előtt kell tartani, hogy nem minden WC-vel lehet egy sarokmosó. Csak akkor használható, ha a szoba szélessége nagyobb, mint a bejárati ajtó szélessége, vagy ha a WC-t mögé lehet helyezni;
 • közvetlen - bármilyen falra szerelhető. Ennek a kialakításnak az a hátránya, hogy több helyet foglal el és zavarhatja a WC-hez való átjutást. Ennek a hiányosságnak a szűkítésére egy keskeny mosdót lehet elhelyezni egy kis WC-ben;

Mivel a mosdó a WC-ben csak kézmosáshoz szükséges, a mosdókagylónál kissé alacsonyabbra helyezhető.

A konfiguráció kiválasztása elsősorban a mosdó és méretének jellemzőitől függ.

Telepítési módszer

Egy másik fontos paraméter a műszer telepítési módja. Jelenleg az alábbi típusú héjak vannak forgalomban:

 • Felfüggesztve - a legjobb megoldás a kis terekre, mivel ezek minimális helyet foglalnak el. A kialakítás ebben az esetben felfüggesztésre kerül a zárójelben. Meg kell jegyezni, hogy nem nehéz ilyen mosogatót a saját kezével telepíteni, de először el kell rejteni a kommunikációt a falon;

Szekrény mosdóval

 • design egy szekrénnyel - ez a mosogató kényelmes használni, hiszen ez egy további hely a csonkok tárolására, és vonzó megjelenésű is, mivel a kommunikáció elrejti. Igaz, ezek a mosogatók csak tágas szobákban használhatók;

A képen a mosdó "tulipán"

 • "Tulipán" - ez a fajta design hazánkban a 80-as évek óta jól ismert. Ez egy tál, amely a lábán áll. Rengeteg helyet foglal el, mint egy szekrény, de ugyanakkor nem igényel kommunikáció telepítését a falba, mivel a "láb" elrejti őket;
 • beépített - mivel könnyen kitalálható a névből, ez a vízvezeték-szerelő beépül a bútorba. Valójában a design hasonlít a szekrényhez, azzal a különbséggel, hogy a mosogató a bútorba vág. Továbbá, mivel utóbbit éjjeliszekrényként és polcokként is lehet használni;

Set - mosdó WC-vel a hi-tech stílusában

 • a WC-tálra szerelve - ez a mosogatószerkezet egyáltalán nem foglal helyet a WC-ben, ezért kiváló megoldás még a legkisebb WC-k számára is. Meg kell jegyezni, hogy ez a vízvezeték a piacon megjelent a közelmúltban. Hátránya, hogy a mosogatót vécéval meg kell vásárolni.

Ami az ilyen megoldások tervezését illeti, teljesen eredetinek és modernnek tűnik. Ez különösen igaz az egyedi tervezési modellekre.

Ha a fürdőszobát összekapcsolják, az elülső éjjeliszekrénybe vagy polcokra épített mosdó kiváló lehetőség. Ugyanakkor a bútorok a fürdőszoba felszerelésének tárolójaként szolgálnak.

Amint láthatjuk, a választás ebben az esetben a WC méretétől függ. Ami a telepítés bonyolultságát illeti, akkor elvileg bármilyen típusú eszközt nem lesz nehéz önállóan telepíteni. Súgó a kézikönyvben, amely általában a termékhez tartozik.

méret

A héj szélessége és hossza általában nem okoz problémát. A paramétereket az adott WC-hez választják ki. Például, ha a mosdót az oldalfalra szerelik fel, az optimális méret 40 × 20 cm.

Ami a mélységet illeti, akkor ez a paraméter gyakran nem annyira egyértelmű. Ha az egészségügyi berendezést kizárólag kézi mosáshoz tervezik használni, akkor egy sík mosdótálcát telepíthet.

Igaz, ebben az esetben helyesen kell kiválasztania a keverőt. Ha az utóbbi túl magasra van helyezve, akkor mindent körülölel. Ha a kifolyócső alacsony lesz, hatással lesz a kézmosásra.

Azokban az esetekben, amikor a mosogatót úgy tervezték, hogy funkcionálisabbak legyenek, például akkor, ha cipőt vagy más hasonló célra használják, jobb egy mély szaniter szerelvény beszerzése.

Mosdókagyló és higiénikus zuhanyzó

A

Végül néhány mini-shell hüvelyk árát adom. Végül is a leggyakrabban az ár, amely a minőségi mutató, valamint a választás egyik fő tényezője. Ezért az alábbi táblázat segít navigálni az árakon:

Kis (mini) fürdőszoba mosogatók

A miniatűr mosdó már régóta nem egzotikus modern lakás. Kényelmes, aranyos kis WC-mosdók határozottan elnyerték országunk népességének nagy részét. Előfordulása elősegíti egy új típusú keverők megjelenése, amelyhez higiénikus öntöződoboz van csatlakoztatva, ami bidétként szolgál. A mosogatós mosdók ilyen keverők számára nagyon ígéretes alternatívát jelentenek a klasszikus bidéhez képest, és már nagyon népszerűek.

Mini mosdó - a tökéletes megoldás a WC-hez

A mini WC-mosogatók a világ számos fejlett országában elterjedtek. Kényelmüket és praktikumukat nehéz más módszerrel helyettesíteni. Ezeknek az eszközöknek köszönhetően a higiéniai problémák könnyen és kényelmesen megoldhatók.

Vásároljon mosdótál kis méretben egy fotóval az online áruházban

A kis méretű WC-k mosogatójának kiválasztásához nem csak a méreteire, hanem az egyes modellekhez kapcsolódó nagyformátumú képekre is összpontosíthat. A képen látható a választott modell általános kialakítása és minden tervezési jellemzője. Különféle lehetőségek szerepelnek a katalógusunkban:

A mosdó a WC-ben kicsi, a fénykép, amely tetszett, gyorsan szállítható bármely város az országban. Ha megfelelő választás, kétség vagy bizonytalanság felmerülése esetén lépjen kapcsolatba tanácsadóinkkal, és segít neked kiválasztani a legfontosabbakat. Minden mini mosdó a WC-hez, amit tőlünk vásárolhat, kiváló minőségű és nagy tartósságú.

Csak ezen a télen: Csehország teljes értékesítésének nagykereskedelmi áron. Vigyázz a promóciós kódokra, vagy regisztráljon az állandó kedvezményekre!

A költségek akár 10% -át is megtakaríthatja az összes szükséges vízvezeték megvásárlásával egy készletben! Adja meg a részleteket a vezetőknél.

Mosdó kiválasztása a WC-hez - javuló higiénia a családban

A mosdó a fürdőszobában nem lehet teljesen a mosdó mosdójában a WC-ben, mert ez utóbbi lehetővé teszi, hogy mossa meg a kezét anélkül, hogy elhagyná a WC-t. Természetesen a városi lakások WC-ének szabályai szerint a szabad hely nagyon korlátozott, azonban egy kis méretű speciális mosogató jó megoldás.

Kis mosdó a WC-ben

Igazából úgy döntöttem, hogy ezt a cikket a vízvezetékhez fordítom, amelyben megismerkedünk a WC-k mosdók típusával és a választékukkal kapcsolatos néhány árnyalattal.

Tényleg szükségem van mosdóra a mosdóban

Első pillantásra soknak tűnhet, hogy a WC-mosogatóban nincs értelme, mert a kézmosáshoz csak néhány lépést tehet, és bejuthat a közeli fürdőszobába. Ezen túlmenően, a WC-ben, mint fent már említettük, általában kevés hely van mosdó nélkül.

Valójában egy kis mosogató jelentősen javíthatja a család higiéniáját. Az a tény, hogy ha elhagyjuk a WC-t és belépünk a fürdőszobába, az ajtófogantyúkat kézmosás nélkül is megfogjuk, ami nem higiénikus. Emellett a gyerekek, akik mindig sietnek, néha nem látogatják meg a fürdőszobát.

Ezenkívül ne felejtsd el a kényelmet, mivel nagyon kényelmes a mosdó mosásának lehetősége. Ezért az egészségügyi berendezés jelenléte a WC-ben, ha ez nem szükséges, akkor legalább nagyon kívánatos.

Mosdó kis WC-vel

Mosogató kiválasztása

Tehát a mosdó mosogató használatával kitaláltuk, de hogyan kell felszerelni, mert a mosdó alapszélessége 80 cm? A probléma megoldása a mosdó mini mosdója. Ha egy hasonló vízvezeték szereléket helyez a sarokban, valószínűleg még a legkisebb WC-ben sem lesz felesleges.

Ugyanakkor szem előtt kell tartani, hogy jelenleg nagyon sok mosogató modell létezik. Ezért a választást helyesen kell megközelíteni.

Természetesen először is figyelmet kell fordítanunk a termék tervezésére, amelyet szeretne, és beleillik a helyiségbe. Ezenkívül vannak olyan fontos pontok is, mint például:

Alapvető kiválasztási paraméterek

Az alábbiakban közelebbről megvizsgáljuk a leggyakoribb vízvezeték szerelvények típusát és azok jellemzőit.

Stílusos kerámia mosogató

anyag

Tehát most a mosdók mosdók, leggyakrabban a következő anyagokból készülnek:

 • kerámia - a rendelkezésre állás, a vonzó megjelenés és a praktikusság miatt a leggyakoribb lehetőség. Meg kell jegyezni, hogy a kerámia alatt érti a fajansz és a porcelán. Ez utóbbi finomabb anyag, melynek nemes fényessége van, ugyanakkor sokkal drágább, mint a cserépedény - a porcelán mosdókagyló árai 3000-4000 rubelből indulnak.
  A kerámia hátrányai közül kiemelhetõ, hogy nem bírja a nagy szilárdságot - ezek a termékek félnek a sokkterheléstõl.

Üveg mosogató

 • üveg - a vonzó megjelenés miatt nemrég vált népszerűvé. Ráadásul az üvegtermékek vizuálisan nem vesznek fel helyet a helyiségben, így nagyszerűek a kis toalettek számára.
  Ezen termékek egyik másik előnye, hogy nem igényelnek gondosságot és könnyen tisztíthatók;

Kő mosdó

 • természetes kő - ez az anyag a luxus szimbóluma. A márványból készített mosdókagyló elegánsnak tűnhet, és képes bármilyen szoba belső terét díszíteni. Ezen kívül a kőtermékek gyakorlatilag időtlenek a nagy szilárdság miatt.
  A kőmosók hátrányai közé tartozik a magas költségek, amelyek 15000-20000 rubelből indulnak. Azonban meg lehet vásárolni olcsóbb alternatíva - a modell a mesterséges kő. Az ilyen mosogatók költsége 3000 rubelből indul. Igaz, fel kell hívni a figyelmet arra, hogy különös gondosságot igényelnek.

A tükröződő üvegtálak gyönyörűek és modernek. Ez utóbbi lehet a tengerészeti téma, vagy bármely más alkalmas a belső.

Válassza ki az anyagot az egészségügyi eszköz kell alapulnia a saját kívánságait, különösen a design a WC és a pénzügyi lehetőségek. Ha nem tudja eldönteni, a legjobb, ha a klasszikusokat preferáljuk, vagyis a klasszikusokat. kerámiák.

A WC-sarok mosdója mögött található

konfiguráció

A konfigurációtól függően a mosdókagyló a következő típusokra oszlik:

 • Corner - a sarokba rendezett kompakt kialakítás miatt helyet takarít meg a WC-ben. Ugyanakkor szem előtt kell tartani, hogy nem minden WC-vel lehet egy sarokmosó. Csak akkor használható, ha a szoba szélessége nagyobb, mint a bejárati ajtó szélessége, vagy ha a WC-t mögé lehet helyezni;
 • közvetlen - bármilyen falra szerelhető. Ennek a kialakításnak az a hátránya, hogy több helyet foglal el és zavarhatja a WC-hez való átjutást. Ennek a hiányosságnak a szűkítésére egy keskeny mosdót lehet elhelyezni egy kis WC-ben;

Mivel a mosdó a WC-ben csak kézmosáshoz szükséges, a mosdókagylónál kissé alacsonyabbra helyezhető.

A konfiguráció kiválasztása elsősorban a mosdó és méretének jellemzőitől függ.

Telepítési módszer

Egy másik fontos paraméter a műszer telepítési módja. Jelenleg az alábbi típusú héjak vannak forgalomban:

 • Felfüggesztve - a legjobb megoldás a kis terekre, mivel ezek minimális helyet foglalnak el. A kialakítás ebben az esetben felfüggesztésre kerül a zárójelben. Meg kell jegyezni, hogy nem nehéz ilyen mosogatót a saját kezével telepíteni, de először el kell rejteni a kommunikációt a falon;

Szekrény mosdóval

 • design egy szekrénnyel - ez a mosogató kényelmes használni, hiszen ez egy további hely a csonkok tárolására, és vonzó megjelenésű is, mivel a kommunikáció elrejti. Igaz, ezek a mosogatók csak tágas szobákban használhatók;

A képen a mosdó "tulipán"

 • "Tulipán" - ez a fajta design hazánkban a 80-as évek óta jól ismert. Ez egy tál, amely a lábán áll. Rengeteg helyet foglal el, mint egy szekrény, de ugyanakkor nem igényel kommunikáció telepítését a falba, mivel a "láb" elrejti őket;
 • beépített - mivel könnyen kitalálható a névből, ez a vízvezeték-szerelő beépül a bútorba. Valójában a design hasonlít a szekrényhez, azzal a különbséggel, hogy a mosogató a bútorba vág. Továbbá, mivel utóbbit éjjeliszekrényként és polcokként is lehet használni;

Set - mosdó WC-vel a hi-tech stílusában

 • a WC-tálra szerelve - ez a mosogatószerkezet egyáltalán nem foglal helyet a WC-ben, ezért kiváló megoldás még a legkisebb WC-k számára is. Meg kell jegyezni, hogy ez a vízvezeték a piacon megjelent a közelmúltban. Hátránya, hogy a mosogatót vécéval meg kell vásárolni.

Ami az ilyen megoldások tervezését illeti, teljesen eredetinek és modernnek tűnik. Ez különösen igaz az egyedi tervezési modellekre.

Ha a fürdőszobát összekapcsolják, az elülső éjjeliszekrénybe vagy polcokra épített mosdó kiváló lehetőség. Ugyanakkor a bútorok a fürdőszoba felszerelésének tárolójaként szolgálnak.

Amint láthatjuk, a választás ebben az esetben a WC méretétől függ. Ami a telepítés bonyolultságát illeti, akkor elvileg bármilyen típusú eszközt nem lesz nehéz önállóan telepíteni. Súgó a kézikönyvben, amely általában a termékhez tartozik.

méret

A héj szélessége és hossza általában nem okoz problémát. A paramétereket az adott WC-hez választják ki. Például, ha a mosdót az oldalfalra szerelik fel, az optimális méret 40 × 20 cm.

Ami a mélységet illeti, akkor ez a paraméter gyakran nem annyira egyértelmű. Ha az egészségügyi berendezést kizárólag kézi mosáshoz tervezik használni, akkor egy sík mosdótálcát telepíthet.

Igaz, ebben az esetben helyesen kell kiválasztania a keverőt. Ha az utóbbi túl magasra van helyezve, akkor mindent körülölel. Ha a kifolyócső alacsony lesz, hatással lesz a kézmosásra.

Azokban az esetekben, amikor a mosogatót úgy tervezték, hogy funkcionálisabbak legyenek, például akkor, ha cipőt vagy más hasonló célra használják, jobb egy mély szaniter szerelvény beszerzése.

Mosdókagyló és higiénikus zuhanyzó

A

Végül néhány mini-shell hüvelyk árát adom. Végül is a leggyakrabban az ár, amely a minőségi mutató, valamint a választás egyik fő tényezője. Ezért az alábbi táblázat segít navigálni az árakon:

Fürdőszobai mosdók

Vegye meg a mosdókat (tálaló mosogatók) a fürdőszobában

Ma nehéz megfelelni egy mosdókagylóval ellátott fürdőszobában, mert ez a termék nagymértékben leegyszerűsíti számos higiéniai eljárás végrehajtását, és a használati gyakoriság tekintetében még a WC-t is meghaladja. A mosogató típusától, alakjától és méretétől függően nemcsak a kényelem, hanem a tervezés koncepciójának rövidsége is függ. Napjainkban a modern divatirányzatok hatására egyre nagyobb népszerűségnek örvendő a pulton vagy a mosdókagyló mosdója. A tervezési funkciók lehetővé teszik a helyiség praktikus használatát a fürdőszobában, és különösen a munkaterületen, amelyen fel van szerelve. A fuvarlevél különbözik a beépített mosogatóktól, mivel a termék szélessége sokkal magasabb, mint az alap. Így a táblaszekrény tárolóhelyként szolgálhat a különféle higiéniai termékek és a különféle kis elemek számára a fürdőszobában. A szerelési módszer alapján ez a modell kevés helyet igényel a csatorna számára, és az asztallap vagy a szekrény maga is elrejthető.

A felsővezeték típusai

Az egészségügyi termékek modern tervezõi különféle anyagokat használnak a mosogatók gyártásához, és megvásárolhatják a mosdók számláját:

 • porcelán, fajansz;
 • üveg;
 • akril;
 • kőből vagy fából készült;
 • fém.

Mint minden termék esetében, a hüvelyes mosogatónak számos előnye van, amelyek közül a következőket kell figyelembe venni:

 • Megfizethető ár. A kialakításának egyszerűsége miatt a hüvelyes mosogató sokkal olcsóbb, mint más típusú, mivel csak egy tartályt tartalmaz, amelynek nyílása csövek ellátására szolgál.
 • Egyszerű telepítési módszer. Annak érdekében, hogy ilyen mosogatót telepítsen, egyszerűen tegye rá a pultra, és álcázza a kommunikációs elemeket.
 • Helyet takarít meg.

Az online áruházban Moszkvában egy héj fölött (mosogató tál) vásárolni kedvelik azokat, akik értékelik a modern stílust, a tervezés rövidségét, és a szobába való praktikus részleteket is kedvelik. Néhány felesleges mosogatómodell esetében a keverőnek nincs lyuk, azonban ezt a hátrányt könnyedén ellensúlyozza az a tény, hogy bárhonnan fel lehet szerelni a falra vagy asztalra, kiválasztva az Ön számára a legmegfelelőbb megoldást. Az ilyen mosogatók kiváló minőségű modern modellei könnyen tisztíthatók, tartósak és nagyon jól illeszkednek a fürdőszobák belsejébe.

Corner mosogatók

 • Termék kód: 17842
 • Cikk: E4701L-00
 • Gyártó: JACOB DELAFON
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 50x10x22
 • Termék kód: 42998
 • Cikkszám: 1A70033RMB01L
 • Gyártó: AQUATON
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxHxD): 102x20x77
 • Tétel kód: 43000
 • Cikkszám: 1A70043RMB01R
 • Gyártó: AQUATON
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxHxD): 102x20x77
 • Termék kód: 7452
 • Cikk: 752440000
 • Gyártó: DURAVIT
 • Méretek (WxHxD): 43x17,5x38
 • Termék kód: 42733
 • Cikk: 1A700131SR010
 • Gyártó: AQUATON
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxHxD): 62x20x62
 • Termék kód: 10692
 • Cikk: U-UM-E35 / 1-L / 420245
 • Gyártó: CERSANIT
 • Anyag: fajansz
 • Méretek (WxHxD): 35x17x30,5
 • Termék kód: 54034
 • Cikk: 00155696
 • Gyártó: AQUANET
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxD): 90x54
 • Termék kód: 17809
 • Cikk: E4786-00
 • Gyártó: JACOB DELAFON
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 40x8x30
 • Termék kód: 43042
 • Cikkszám: 1A701531MB01L
 • Gyártó: AQUATON
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxHxD): 102x20x77
 • Termék kód: 10636
 • Cikk: 030830
 • Gyártó: SANTERI
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 33,2x15,8x33,2
 • Termék kód: 74693
 • Cikk: RP3110-65110
 • Gyártó: IFO
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 65x18x46
 • Termék kód: 54041
 • Cikk: 00158988
 • Gyártó: AQUANET
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxD): 90x54
 • Termék kód: 17791
 • Cikk: E4500-00
 • Gyártó: JACOB DELAFON
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 60x7x46
 • Termék kód: 17858
 • Cikk: E4733-00
 • Gyártó: JACOB DELAFON
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 34x11x34
 • Termék kód: 151155
 • Cikkszám: 327622000
 • Gyártó: ROCA
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 43x13x35
 • Termék kód: 77933
 • Cikk: K070401
 • Gyártó: IDEAL STANDARD
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 60x15,5x35

Corner mosogatók

A különböző modellek sokasága miatt az elmúlt években a sarokmosó egyik legkeresettebb egészségügyi termékévé vált. A gyártók tervei szerint a legfontosabb feladat a gyakran mentetlen sarokövezet ésszerű elosztása. Ezért ennek az ötletnek a megvalósítása érdekében különböző modelleket mutatnak be a piacon, osztva a tál alakjával és annak felépítésével.

A praktikum esztétikája

A szöghelyzetű mosogató megválasztásakor nem csak annak megjelenését és méreteit kell figyelembe venni, hanem egy adott helyiségbe való beépítés lehetőségét is. A méret és a beépítési módtól függően egy ilyen mosdó lehet a legjobb módja a kis fürdőszobának vagy egy tágas mellékhelyiség eredeti díszítésének gazdaságos elosztására. Így a szerényebb szobákhoz és fürdőszobákhoz tökéletes a beépített sarokmosó vagy egy kis mosdó, melynek képessége, hogy a bútorok vagy asztallapok részévé váljon, lehetővé teszi, hogy hatékonyan használja a felszabadult területet, és megbízhatóan elrejtse a kommunikációt a kíváncsiskodó szemekből.

A nem szabványos aszimmetrikus modellek a legkedvezőbbek a nagyméretű fürdőszobákban, ahol mind önálló mosdóként, mind népszerű ikerágyaként szolgálhatnak. A masszív felfüggesztett és fejtermékek is szervesen illeszkednek a fürdőkádakba.

Sarok mosogató - a helyes vásárlás finomságait

A franciaországi, spanyol és olasz márkákat, amelyek divatos, nem szabványos modelleket és egyedülálló formatervezési termékeket gyártanak, a vízvezeték-szerelés területén újítónak számítanak. Termékeik kiváló minőségűek és nemes megjelenésűek, ezért általában prémium árkategóriára utalnak. Az eredeti tálakat a demokratikusabb lengyel, cseh, török ​​és hazai gyártók közül is választhatják. Az ilyen héjak minősége majdnem ugyanaz, mint a drágább elődök, és az ár sokkal alacsonyabb.

Mini mosdók fürdőszoba és WC-vel

A mini mosdók ideálisak egy kis fürdőszobához vagy WC-hez: falra szerelik őket, és elég helyet hagynak a földszinten, hogy a kis dolgokat befogadják. A "Ceramicplus" online áruházban kis méretű mosdókagyártyát vásárolhat Moszkvában és Oroszországban. A legtöbb modell szélessége 45-60 cm.

Néhány mini mosdó található a pulton: ez kényelmes, ha szappant, fogkefét vagy törölközőt kell elhelyezni a közelben. A fotón bemutatott modellek nagy része figyelemre méltó a korlátozott formatervezéshez és egyszerű formákhoz, de a választékunkban megtalálható - különböző színekben, kerámiából, fajanszból, fémből és kompozit anyagokból kialakított megoldások is megtalálhatók.

A mosdó kiválasztásakor figyelembe kell venni a csőszerelést és a telepítés típusát:

 • A felfüggesztett mosogatók a legkisebbek, de hagyják nyitva a csöveket és a kommunikációt.
 • Az álmennyezetek több helyet foglalnak el az asztallap rovására, de lehetővé teszik a csövek elrejtését és az alján lévő tartozékok beszerelését.
 • A félpótkés mini-mosdók miniatűrek és a csövek zárása. Az alábbi hely marad nyitva.

Az online áruház szakemberei segítenek Önnek egy adott modell kiválasztásában, és megismerhetik a különböző gyártók jellemzőit.

WC kialakítás egy kis mosogatóval, válasszon modelleket modern stílusban

Nem mindenki engedheti meg magának egy nagy, több fürdőszobás házat. Ha a városlakások többségéről beszélünk, akkor még egy külön WC és egy fürdőszoba sem létezik. Ezért az ilyen ingatlantulajdonosoknak különféle lehetőségeket kell keresniük a helytakarékosság érdekében.

Soha nem lesz egy kis kis mosogató a WC-ben. Ez higiénikus és helyes, mivel a személynek lehetősége lesz arra, hogy megfelelően mossa meg a kezét. De leggyakrabban ezeknek a szobáknak a mérete a standard elrendezésű apartmanokban kicsi. Ezért nem számíthat arra, hogy teljes körű egészségügyi eszközre támaszkodjunk. Azonban, hogy megtalálja a sarok egy miniatűr mosdó teljesen valódi. Ilyen esetekben a gyártók olyan különleges modelleket gyártanak, amelyek nemrég nagy igények voltak. A fürdő szabad helyének sérelme nélkül megteremtheti a higiéniai követelményeknek való megfelelés feltételeit.

Kis mosdók a WC-hez

Funkcióik szempontjából a kompakt típusú vízvezeték-szerelvények nem rosszabbak a teljes értékű termékeknél. De méreteik meglehetősen kicsiek, ezért ne gondoljon arra, hogy ételeket vagy más hasonló eseteket lehet használni. De a kezében a mini-lehetőségek nagyon alkalmasak.

A közelmúltban a WC-k kis mosogatói nagyon nagy igényeket támasztanak. Nem csak ezekbe a helyiségekbe, hanem kis méretű fürdőszobákba is beépítésre kerülnek. Az ilyen lehetőségek lehetővé teszik a helytakarékos megtakarítást, és ezt nagyon értékelik a kis szobák rendezése során.

Az ilyen vízvezeték-termékek több csoportra oszthatók, bizonyos jellemzőktől függően:

Nagyon kényelmes, ha a kialakítás szekrény. De ezek az opciók több helyet foglalnak el. Ezért egy olyan modellt kell választania, amely nem fogja fel a hasznos helyet egy kis helyiségben.

A mini-termékek megjelenése is fel van osztva. A tervezési megoldások annyira egyediek, hogy sok vásárlónak egyszerűen csak a szeme van. Annak ellenére, hogy az ilyen vízvezeték-termékek nagyon kicsiek, és fő célja a kézmosás, a helyiség valódi dekorációjává válhatnak. Például az értékesítés során mini-modellek találhatók, amelyek vízcsepp formájában készülnek.

Az ilyen tervezési ötlet tökéletesen kiegészíti a fürdőszoba kialakítását.

Ami a színtartományt illeti, teljesen más lehet. Mini héjok fehér, fekete, kék, csíkos és akár mintás kivitelben készülnek. Néhány termék teljesen átlátszó, mivel speciális anyagokat használnak fel.

A kiválasztásnál először figyelembe kell venni a helyiségben rendelkezésre álló szabad helyet. Nagyon fontos, hogy az eszköz ne zavarja a fürdőszobát. Ha a szoba nagyon kicsi, akkor nézze meg a felfüggesztési lehetőségeket. A szögszerkezet optimális használata. Más esetekben választhat a kis mosdók között, a szekrényhez pedig a WC-hez és a lábakhoz.

A mini mosdó műszaki jellemzői

Az ilyen vízvezeték-termékek fő jellemzője a méretük. Nagyon kicsiek, így kis helyiségekben is könnyen illeszkedhetnek. De a standard modellekkel ellentétben a mini verziók csak kézmosáshoz használhatók. Még az edényeket sem lehet mosni, mert a tál túl kicsi. A mini verziókban általában 30x30 cm méretet használnak, de vannak nagyobb modellek is. Alapvetően ezek a modellek állványra vagy lábra vannak felszerelve. A legkisebb mosogató a WC - a sarokban.

A kellemetlen szag a szennyvíz a fürdőszobában: hogyan lehet megszüntetni az okait

Do-it-yourself légmosás: részletes utasítások készítéséhez.

Műszaki adatok Az egészségügyi termékek változhatnak a vevő igényei szerint. Figyelembe véve azt a tényt, hogy a kis méretű fürdőszoba kialakításának tervezési megoldásai eltérőek, még meglehetősen szokatlan formák és paraméterek is előállnak. Kiváló példa a modell, amely hossza 45 cm, és csak a szélessége 18. Ez lehetővé teszi, hogy telepítse a falra és helyet takarítson meg.

Az értékesítés megtalálható, és a kezek kézmosására szolgáló eszközök, amelyek nagyon érdekes és legfontosabb - ergonomikus kialakításúak. A tervezők fejlődése annyira sikeres volt, hogy a mosdóhoz egy mini mosogatót alakítottak ki, amelyben mossa meg a kezét és ne permetezze a vizet.

Minivírus anyagok WC-hez

A modell kialakítása és színe eltérő lehet. Azonban mégis hasonló vízvezetéktermékek jelentősen eltérnek az alkalmazott anyagtól, amelyen a megjelenés, az erő és az ár függ:

 1. Az egyik legnépszerűbb lehetőség a kerámia. Előnye, hogy az ilyen termékek tartósak, tartósak és olcsóak. Különböző színekben szabadulhatnak fel.
 2. A kereslet a mesterséges kő mini-modelleiből áll. Ez egy nagyon tartós anyag, amely garantálja a vízvezeték tartósságát. Alapvetően kvarc agglomerátumot használnak, melyet egy speciális technológia hoz létre. Ez az anyag tökéletesen fenntartja a hőmérséklet-csökkenést és nem fél a folyamatos páratartalomtól.
 3. A kvarcitból létrehozhat bármilyen alakot és méretű modellt. E lehetőség mínuszából kiderül, hogy a költségek meglehetősen magasak a kerámiákhoz képest.
 4. A legdrágább WC-mosdók kis méretűek természetes kőből készültek. Az ilyen termékeket ritkán találják meg egy közönséges vízvezeték-üzletben. Alapvetően hasonló vízvezeték működik a megrendelés alatt. Ebben az esetben a vevőnek figyelembe kell vennie, hogy a természetes kő terméke nem csak nagyon drága, hanem különös gondot is igényel. Nem fog tűrni a vegyi anyagokat, késlelteti a szagokat és sokáig elnyeli a szennyeződéseket.
 5. Nem szabad választani a réz vagy bronz mini-opcióit. Természetesen ezek a modellek nagyon jónak tűnnek, de sok hibája van. Például a réz és a bronz oxidálható. Ugyanakkor csúnya foltok lesznek a felületen. Ezenkívül a termék idővel deformálódik, mivel nem különbözik a mechanikai sérülésekkel szemben.
 6. Sokkal kényelmesebb és szerényebb lehetőség lenne a mosdó mosogatója. Az ilyen egészségügyi termékek speciális üvegből készültek, magas technikai módszerekkel. Ilyen lehetőségek korunkban nagy szükség van. Ez elsősorban látványos megjelenésüknek köszönhető. Az üveg egyszerű vagy többszínű lehet. Ezért az ilyen lehetőségek között mindenki megtalálhat egy kis WC-t egy mosdóval, amely illeszkedik a designhoz.

Függetlenül attól, hogy milyen anyagból készül a termék, gondos karbantartást igényel. Ezért ajánlatos kiválasztani az adott terméktípusra ajánlott mosószereket.

Hogyan válasszuk ki a legkisebb mosogatót a WC-ben

Mielőtt kiválasztaná egy vagy másik lehetőséget, meg kell mérnie az előnyöket és hátrányokat. És először is, alaposan mérje meg a helyiséget a szobában, és határozza meg, hogy mennyi helyet rendelhet a termékhez. Ez megkönnyíti az űrlap meghatározását. Ha nincs elegendő hely, akkor a sarokmosó kis vécé vagy fali opciók számára alkalmas. Azokban a helyiségekben, ahol elegendő szabad hely áll rendelkezésre, egy modellt egy szekrénybe helyezhet, amelyben elrejtheti a különböző apró tárgyakat, például a toalettpapírt és a mosószereket.

A mosdókagyló kiválasztásakor a WC-t nem szabad az ár csak irányítani. Ebben az esetben a drága nem jelenti a legjobb és a minőséget. Példaként kemény modelleket készíthet, amelyek nagyon drágák, de használatuk kellemetlen lesz. Nehéz mosni, és a természetes anyag szaga sokáig tart.

Kerámia mini mosdó is alkalmas a fürdőszobában. A legfontosabb dolog az, hogy jól illeszkedik a méretéhez, nem kell repedések és zsetonok.

Kis mosdókagyló kialakítása mosdóval

A tapasztalt szakemberek akár egy négyzetméteres kényelmes WC-szobát is létrehozhatnak. Most kapható nagyon kis méretű modellek, amelyek alkalmasak bármilyen helyzetre, beleértve a legtöbb miniatűr helyiséget. Ne aggódj, hogy a vízvezeték túl kicsi. A tapasztalt tervezők mindig azt mondják, hogy még egy miniatűr változat is lehetővé teszi, hogy megfelelően mosson kezet, és még ennél is többet nem igényel az ilyen típusú vízvezeték. Minden másért van egy teljesen mosogató a konyhában és a fürdőszobában.

A vízvezeték-gyártók kínálata lehetőséget nyújt arra, hogy bármilyen megoldáshoz megfelelő megoldást találjon.

Tapasztalt tervezők és építészek ajánlják, hogy ne csak csaptelepet válasszanak, hanem egy mini zuhanyzó felszerelését is.

Ez nagyszerű helyettesíti a bidét.

Néhány további kép a mosdó kialakításáról egy kis mosogatóval:

Gyártók, modellek és árak

A gyártás anyagától függően a termék ára jelentősen változhat. De még az azonos típusú termékek között is jelentős árváltozás tapasztalható, mivel a különböző gyártók eltérő minőségűek.

 • Például a mosdó a WC-ben egy kicsi (20 cm) a cég Serel kell fizetnie mintegy 6000 rubel.
 • Hasonló lehetőség az olasz teraszon 3000 rubelt fog fizetni.
 • Az orosz Lada héjat csak 800 rubelre lehet megvásárolni, bár a minősége meglehetősen magas.
 • Sok felhasználó ajánlja a lengyel vízvezetékeket. Az egyik vezető az Eco. A vállalat mini-terméke 1200 rubelért vásárolható meg.
 • Körülbelül ugyanannyi fog kerülni egy jó vízvezeték-szerelő Marlene Kyle készült az Egyesült Királyságban.
 • A középáras kategóriában kiemelheti a svéd skandináv új és a cseh rovatot. A gyártók mini kagylója az orosz vásárlónak körülbelül 3000 rubelt fog fizetni.

Szellőzés a fürdőszobában és a WC-ben: kivetítőventilátor kiválasztása és felszerelése

Tulajdonos véleménye

Nem mertem hosszú ideig mosogatni a fürdőszobába, azt hittem, minden kellemetlen lesz. De akkor találkoztam a Gustavsberg Nordik modelljével, jó, tartós és jó minőségű. A méretek mindössze 25x45 cm, így semmi sem akadályozza meg a WC használatát.

A javítás során a WC-ben jött az ötlet telepíteni és elsüllyedni. Ez nagyon kényelmes, nem kell a fürdőszobába mennie, miután a fürdőszobában megszálltak ebben a pillanatban. Kiderült, hogy nehéz megtalálni az opció kevesebb, mint 50 cm, de még mindig megvásárolta a Suntec Forum-45. Orosz modell, jó minőségű és olcsó.

Mikhail, Krasznojarsk

A mosdó kiválasztása a fürdőszobában azonnal elhatározta, hogy nem túl sokat költ, és megvásárolja a legolcsóbb megoldást. Lada mini modellt találtam. Nagyon kis mosdó és olcsó. A kicsivel több mint 30 cm nagyságú, amire szükségem van.

Yaroslav, Smolensk

Tekintettel arra, hogy a gyártók mindenféle ízhez és bármilyen mérethez kínálnak modelleket, mindenkinek könnyedén megtalálhatja a saját toalettjének megfelelő lehetőséget. Ne hagyja abba a hasznos vízvezetéket, ami sokkal kényelmesebbé teszi a fürdőszobát. A WC-vel ellátott mini mosogató nagyszerű megoldás egy nagyméretű család számára, amely egy fürdőszobás lakásban lakik.