Legfontosabb > Bútor

Corner zuhany 90x90-es, magas bázisú: a legjobb megoldás a fürdőszobában

A kis apartmanok tulajdonosai helyet akartak megtakarítani, és a ház minden négyzetméterét funkcionálni. A fürdőszoba sem kivétel. Ez egy 90x90-es szögletes zuhanyzó, amely magas tálcával segít megbirkózni vele. Nagyon kényelmes, modern, és sokkal kevesebb helyet foglal el, mint a rendszeres fürdő. Ez a termék olyan gyakorlati emberek választéka, akik otthonukat kényelmessé és kényelmesebbé kívánják tenni.

A 90x90-es mélytálcával rendelkező modern zuhanykabinok sok funkcióval rendelkezhetnek - szauna, hidromasszázs vagy gőzfürdő lehet

Magas zuhanyzók: a használat előnyei

A modern vízvezeték-piac új és új lehetőségekkel bővül. Ezért szaküzletekben könnyű megtalálni az olcsó sarok zuhanyokat minden ízlésért. Az ilyen termékek nagyon népszerűek, mivel számos előnyük van. A legkisebb fürdőszobai sarok 70x70-es zuhanyzása is könnyedén befogadható. Használata felszabadítja a helyet más dolgokra, például mosógépre.

A mély raklapok fontos előnye, hogy megkönnyítik az alatta rejlő kommunikáció kiszolgálását.

Ez a fő előnye az ilyen fülke, mert 1 négyzet. A m kényelmes eszközt tartalmaz higiéniai eljárások készítésére. Az optimális és a legnépszerűbb a 90x90 cm méretű, ilyen zuhanykabinban mindenki kényelmesen érezheti magát, nem lesz kényelmetlen a falakra, és maga a design könnyen befér a fürdőszobába.

Leggyakrabban a 100x100 vagy 90x90 magas tálcával ellátott zuhanytálca kabinet fiatal családok választják. Végtére is, köszönhetően a mély tálca, akkor felszívja magad, mosd le a gyermeket, vagy mosson kicsi ruhát. Az ilyen fülkék jelentős előnyei a következő jellemzők:

 1. A zuhany belsejének felmelegedése. A levegő gyorsan felmelegszik, és a hőmérséklet hosszú ideig tart.
 2. A raklap kapacitása. Emiatt nem csak zuhanyozni, hanem fürdők is lehetnek. A termék méretei lehetővé teszik mind a felnőttek, mind a gyermekek mosását.
 3. A kommunikáció elrejtése. A speciális fém keret könnyen elrejti az összes csövet.
 4. Minimális sérülésveszély és a valószínűsége, hogy elárassza a szomszédokat. A kabinból a víz nem esik a fürdő padlóján, ami azt jelenti, hogy lehetetlen csúszni vagy elrontani a javítást magad és a szomszédok alulról.
 5. A magas oldal lehetővé teszi, hogy pihentető lábfürdőt készítsen.
 6. Ezenkívül számos zuhanyzó különféle kiegészítésekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a zuhany kényelmesebbé tételét. Például a hidromasszázs funkció segít a munkanap után enyhíteni a fáradtságot, és a rádió növeli a szellemét.

A mélysugárzó zuhanyzó lehetőséget kínál arra, hogy két összetevőt harmonikusan ötvözzen: zuhanyzó és kád

Jó tanács! A 90x90-es zuhanykabin magas tálcával nem eléggé kényelmes az idősek számára, mivel nem nagyon kényelmes, hogy átmegy a termék magas oldalán. Ebben az esetben jobb egy 100x100-as sarokkádat venni egy alacsony tálcával.

Néhány modern modell külön helyszínnel van felszerelve, ahol leülhet, hogy lélegzetvétel alatt zuhanyozni vagy kényelmesen üljön be egy toborzott fürdőbe.

A zuhanyzó sarok kabinjai méretei: a termékek paraméterei

Lehetőség van a szögletes zuhanykabin megvásárlására, mint a magas és alacsony raklapon. A gyártók termékeiket a geometriai elv szerint is megosztják:

 • félkör alakú - alkalmas közepes méretű fürdőszoba apartmanházakban;
 • négyzet - kis fürdőszobákhoz;
 • szögletes - a nem szabványos elrendezésekhez;
 • négyszögletes - közepes és nagy szobákhoz.

Rendszer 90x90-es szögletes zuhanyzó nagy rakodóval

A kis kabinok tökéletesek az apartmanok, kis vidéki házak és villák, fürdők és szaunák számára. A nagy kabinok exkluzív csomaggal is kaphatók. Ezek a méretek a szögletes zuhanykabinok standard modelljei: 80x80, 70x90; 90x90; 100x80. Ezek a termékek a szokásos jellemzőkkel vannak felszerelve.

A zuhanycsészének átlagos mérete megfelel a standard átlagcsaládnak. Mivel a falak nem korlátozzák a magas ember mozgását, és kényelmesek egy kis gyermek fürdésére, a magas tálca lehetővé teszi úszni ülése közben. Az ilyen modern termékeket kiegészítő funkciók egészítik ki, például hidromasszázs. Az ilyen zuhanyok méretei: 100x100; 110h80; 120x80; 120x120.

15 négyzetméteres fürdőszobák tulajdonosai. Nagy tágas kabinok engedhetők meg. m és magasabb. Nagy zuhanyzók méretei: 130x130; 140x140; 150x90; 170h90.

A termék kiválasztásánál jobb, ha a sarokkádat választja. Tágasabb, mint egy hasonló méretű téglalap alakú vagy négyzet alakú. A sarokkádban lévő személy a saroktól a sarokig helyezkedik el, és nem a központban.

Fontos, hogy ne csak a zuhanykabin méreteit vegyék figyelembe, hanem a helyiség méretét is, ahol azt tervezik.

A zuhanykabinok modern piaca óriási mennyiségű termék választékát kínálja, amelyek között könnyű elveszíteni. A termék kiválasztása során a következő jellemzőkre kell támaszkodnia:

 • zuhanyzáró boríték;
 • raklapmagasság;
 • fülke márka;
 • termékmodell;
 • a design.

Különös figyelmet kell fordítani a zuhanyzás minőségére. Végül is ez a dolog nem olcsó, ami azt jelenti, hogy gyakran nem lehet megváltoztatni.

Jó tanács! Előnyben kell részesíteni a szögletes zuhanyozást a jól ismert márkájú fürdőszobával, a jó hírnevű modellekkel. Végtére is jobb, ha egyösszegű összeget kell megállapítania, mint hogy folyamatosan pénzt költsön a strukturális javításokra.

A zuhanykabin felszerelése előtt meg kell mérni a mennyezet magasságát, mert egyes típusoknál a tálca meghaladja a 40 cm-t, és a design egyszerűen nem illik

Most a legnépszerűbb márkák: Polar, Niagara, Timo, Erlit, Roca. Vegye figyelembe a leggyakoribb modelleket részletesebben.

Olcsó Szögletes Polar Zuhany 80x80

Ez a sarok 80x80-as tálca egy magas tálcával - sokoldalú lehetőség minden szobában. Egy ilyen modell kompakt, de egy nagy személy számára nem lesz elég kényelmes zuhanyozni.

A modell fel van szerelve keverővel, kis polccal, alumínium profilokkal és ívekkel. Az ajtók matt, homályos üvegből készültek. Biztonsági üveg 4 mm vastagságú, festett fehér a zuhany alatt. A zuhanyfej rugalmas tömlőhöz van csatlakoztatva. A raklap magassága 40 cm, fémkerettel rendelkezik. A gyártás során megerősítést használnak, ami a raklap további szilárdságát biztosítja.

A 80x80-as sarokcsukó magassága 200 cm, ami lehetővé teszi, hogy a termék tökéletesen illeszkedjen egy alacsony mennyezetű helyiségbe.

A szaniterek hongkongi gyártója, a Polar bizonyult a globális piacon, a zuhanyzók kiváló minőségűek ésszerű áron.

Népszerű modell: sarok zuhany 90x90 Niagara

A tágas tálca gyártója, Niagara zuhanyzót kínál.

A vázszerkezet nagy szilárdságú alumíniumötvözetből készül. A paletta lábai állíthatóak. A kabin hátsó ablaka fehér forró üvegből készült. Üveg függöny átlátszatlan, hullámos, 5 mm vastag. A termék tetejét víztaszító anyag borítja. Az ajtók úgy vannak kialakítva, hogy ha megszakadnak, akkor nem darabokra, hanem granulákra repülnek, ami csökkenti a sérülés kockázatát.

A zuhanytálca profilja krómozott. A zuhany csaptelep sárgaréz ötvözetből készül. Lehetőség van módok váltására. Van egy polc a higiéniai termékek számára. A termék gyártója garanciát vállal a termékre - 1 év.

Sikeres modell 90x90 sarokpárna a Niagara vízvezetékgyártó gyártójától, amelynek fala és tálca kiváló minőségű európai akrilfehér színű

Timo Finn szögletes zuhanykabinok

A modell gyártója a finn Timo cég. Corner zuhanytálcák akrilból készült termékekből. Ezt az anyagot hosszú élettartam jellemzi. Az ajtók csúsznak, önbeállító görgőkön helyezkednek el. A zuhanykabin megbízható és kiváló minőségű hidromasszázs rendszerrel van felszerelve.

A T-merevség technológiának köszönhetően a kialakítás profilja ellenáll a deformációnak. Felületét védő kristályos oxidfilmvel kezelik. A feldolgozási eljárás - elektrokémiai eloxálás - biztosítja az anyag mechanikai sérülésének ellenállását.

A zuhanyzó kiterjedt funkcionalitással rendelkezik: esőzuhannyal, keverővel, többféle működési móddal, belső szellőzéssel, díszítő fényekkel. A termékszabályozó készlethez távirányító tartozik. A modell üvegje edzett, a biztonság - granulátumra tört.

Paletta forma - félköríves. A telepítés egyszerű, de előírja az utasítások betartását. A modell ára átlagon felüli.

A híres finn gyártó Timo kiváló minőségű zuhanykabinja, ahol minden a legapróbb részletre gondolt

Zuhany 120х80 a mély raklap Erlit

A modell gyártója egy kínai Erlit cég. A zuhany fő jellemzője az aszimmetrikus forma. A raklapnak erősített keret van. Első üveg modell matt, hátsó falak - fehér. Tolóajtó 4 mm vastag edzett üvegből. Felszerelt fülke minden alapvető funkció. További lehetőségek: szellőzés, hidromasszázs, trópusi zuhany. A vezérlést a távirányító hajtja végre. Az öntözés a zuhanyzón keresztül rögzíthet a korláton, emellett több polc is rendelkezésre áll.

Leggyakrabban ezek a fülkék lakóházakba és lakásokba történő beépítésre kerülnek. Annak ellenére, hogy jó minőségű és széleskörű szolgáltatásokat tartalmaz, a modell olcsó. Emellett ezek a fülkék kizárólag környezetbarát anyagokból készülnek. És mivel a raklap szifonnal van felszerelve, a fülke tulajdonosa védett a kellemetlen szagoktól a csatornából. A zuhanycsatorna becsukódik és megnyitja a lábat.

Térfogatú szekrényes zuhanyzó 120х120 cégek Roca

A 120x120-as méretű zuhanykabin nagyméretű fürdőszobákba történő beépítésre alkalmas. A fedélzeti ajtók csúszó, fémprofilra szerelve, két változatban készülnek: fehér és ezüst. Az elülső rész 2 részből áll: 2 ajtó és 2 rögzített üveg az ajtók oldalán. Az üveg vastagsága 4 mm. A felhasználói visszajelzések ezen a modellen rendkívül pozitívak.

Az európai gyártótól származó, kifejezetten nagy fürdőszobákhoz tervezett Roco zuhanykabinok gyűjteménye a tökéletesség és kifinomult stílus magassága.

Alternatíva: saroklakás, alacsony pincében

Ez a modell kiválóan helyettesíti a fent leírt termékeket egy mély tálcával. Az ilyen zuhanyzók különleges tulajdonsága egy adott csatornarendszerben, amely nem veszi fel a készülék belsejében lévő vizet. Emiatt nem félek a legerősebb víznyomástól. Ez különösen akkor igaz, ha olyan funkciókat használ, mint például a trópusi zuhanyzó és a hidromasszázs. Egy másik előny az alacsony küszöbérték, amely nem okoz nehézséget a zuhany be- és kilépéséhez.

Kapcsolódó cikk:

A gyártók véleménye. Tervezzen egy kis fürdőszobát. Zuhanykabin csináld magad a csempe.

A 90 órás sarokkád alacsony alvázzal fogja a fogyasztókat különlegessé. A termék könnyűnek tűnik üveg és tükörfelületek használata miatt. Az alacsony bázisú, 80x80-os sarokkád nagyszerűen díszíti a kis fürdőt. Ezenkívül ez a modell nagyon könnyen használható. Ebben az esetben az összes szükséges funkció jelen van ebben a kompakt termékben. A 100x100-as sarokkád alacsony bázissal drágább, de ez a modell sokkal kényelmesebb.

Ha a családban időskorúak vagy fogyatékossággal élők vannak, célszerű egy alacsony bázissal rendelkező zuhanykabin választása, amelynél könnyebb belépni és kilépni

Hogyan válasszunk ki egy szifont egy tálca számára egy zuhanyhoz

A szifon a zuhanyok legfontosabb része. Megakadályozza, hogy a kellemetlen szagok belépjenek a fürdőszobába a csatornába. Önmagában a szifon egy hajlított cső, amelyen keresztül a felhasznált vizet öntik egy zuhanytálcából. A leggyakrabban használt hagyományos szifon vízcsapdával. De most már több modern lehetőség van - automatikus szifonok kattanáscsökkentő szeleppel.

A kattanás-záró rendszer lehetővé teszi, hogy a lámpa egyetlen érintésével lenyomva tartsa a speciális nyomógombot, hogy vizet gyűjtsön a vízbe. Hasonló mozgásban a víz lecsapódik. Ez kényelmes, de egy ilyen szifon a szokásosnál drágább.

A szifonok eltérőek. Trombita, palackos és hullámos. Az utóbbi típus minden zuhanyozáshoz alkalmas, mivel a legkönnyebben megközelíthető helyeken is könnyen telepíthető.

A zuhanykabin megvásárlásakor nem kell aggódnia a szifon miatt. De a zuhanytálca ezen része gyorsan elhasználódik és cserére szorul. Ehhez ismernie kell a leeresztő lyuk átmérőjét. A szabvány szerint 45-60 cm.

A szifon méretei a zuhanytálcához

Jó tanács! Ha új szifont akarsz vásárolni, hogy ne tévedj, jobb, ha viselni fogsz egy kopott részt.

90x90-es saroktálca magas bázisú: beépítési funkciók

A telepítés során a legfontosabb a hibák elkerülése. A leggyakoribb hibák és megoldások:

 1. A termék gyenge lezárása. Ez a zuhany nedvességének megjelenését idézi elő. A hátrány kiküszöbölése érdekében szükséges, hogy az alkatrészek ízületét szilikon tömítőanyaggal lefedjék.
 2. A csatorna szintje és a kabin alja nem megfelelő. Ebben az esetben a víz lassan kifolyik és stagnál. Az eltérés helyesbítése egyszerű: a paletták lábát be kell állítani.
 3. Helytelenül beszerelt vezetékek az ajtók kinyitásához. Ennek kijavításához célszerű az alsó és a felső profil átrendezése.
 4. A zuhanyzó tálca szintje nincs megfelelően beállítva. Ebben az esetben a víz egy része nem ürül. Könnyű megoldani a problémát: meg kell szintelni a fülke lábát.

Lehetséges, hogy egy személy még egy kis tapasztalattal is rendelkezik egy szögletes kabin kialakításában.

Hogyan készítsünk egy sarokkádat

Kívánságra bármelyik standot kézzel össze lehet állítani. Először elő kell készíteni az összes eszközt, és tisztán követni kell a zuhany utasításait. Akkor biztos lehet benne, hogy a fülke helyesen van felszerelve.

A telepítési folyamat általában a következő szakaszokra oszlik:

 1. A zuhany a fém sarkában van a fürdőszoba sarkában.
 2. A fülke belső alja csővezeték. Formájától függően keresztben vagy párhuzamosan vannak szerelve.
 3. Hogy a gépelt vízből származó rakéta nem barlangozódott be, a keretes téglák alatt belül maradtak.
 4. További vízvezetékeket hajtanak végre: vezetik a lefolyót, további felszerelést telepítenek. Mindezt részletesen ismertetjük az utasításokban.
 5. Az utolsó szakaszban az ajtók és a kabin teteje fel van szerelve.

Jó tanács! A zuhanykabin felületét speciálisan kijelölt eszközökkel kell kezelni. Szigorúan tilos magas abrazív tartalmú termékek használata.

Az összes működési szabálynak való megfelelés biztosítja a zuhanykabin sarok hosszú és biztonságos használatát. Ha nem vagy magabiztos a képességeidben, akkor jobb tanácsadást kérni egy szakembertől, hogy telepítse a standot.

A zuhanykabin összeszerelése előtt gondosan tanulmányozza az utasításokat

A zuhanykabin szétszerelése egyszerűbb, mint összeszerelés. Ehhez tegye a következőket:

 1. Húzza ki a fülkét a hálózati és a hálózati csatlakozóból.
 2. Vegye ki a régi tömítőanyagot.
 3. Távolítsa el a keverőt és a polcokat.
 4. Távolítsa el az ajtókat és az üvegt.
 5. Vegye le a keretet és a tálat.

A zuhanyzat helyes leszerelése segítséget nyújt a szerkezetek összeállításához. A rendszer lehetőséget nyújt a tevékenységeik helyességének ellenőrzésére.

Sarok zuhanyzók: méretek, árak és fotók

A magas tálcával rendelkező zuhanyozók ára meglehetősen széles és számos tényezőtől függ. A költségek közvetlenül kapcsolódnak az ilyen jellegzetességekhez:

 • a gyártás során felhasznált anyagok minősége;
 • gyártási ország;
 • a modell funkcionális teljessége;
 • a kabin méretei;

A sarokkádzárók árai nagyban változhatnak, nem csak a konfigurációbeli különbségek miatt, hanem a gyártási országtól függően is.

 • raklap mélység.

Ugyanez a modell ára is változhat a vásárlás helyétől függően. Minden eladó eltérő jelölést készíthet. A márka kabinjai mindig drágábbak. Ezenkívül a gyártó cégek díszítik a termékeket drága kövekkel, arany és ezüst részekkel, elefántcsont elemekkel vagy márványokkal. Néhány modell szórakoztató és pihentető funkcióval rendelkezik: rádió, világítás, telefon, hidromasszázs, ülőkészség. Az ilyen funkcionalitás jelenléte növeli a termék költségét.

A vízvezeték-piac vezetői olasz zuhanyzók. Ezek a legmegbízhatóbbak, stílusosabbak, ezért drágábbak, mint mások. További árúak az amerikai gyártók, majd a német és a finn márkák.

A legolcsóbb zuhanyok 70x70 a Don folyón. Az ilyen dobozok különböző kialakítási lehetőségekkel rendelkeznek. A szokásos méretű modellek esetében az ár körülbelül 11 ezer rubel. A kis kabinok különböző konfigurációjúak, ezért minden modellnek eltérő árai vannak. A 90x90 méretű, rendkívüli formatervezésű termékek költsége 21 ezer rubel. Exkluzív modellek további jellemzőkkel 40 ezer rubel árat tartalmaznak.

Gyakran a 90x90-es mély raklapot tartalmazó sarokkabin olyan drága és híres márkák terméke, amely jelentősen befolyásolja az értékét.

Az optimálisan kiválasztott zuhanyzó lehetővé teszi, hogy a fürdőszobában lévő helyiség olyan funkcionális és tágas legyen, amennyire csak lehetséges. A legegyszerűbb egy nagy tálcával ellátott sarokkád kiválasztása, amely lehetővé teszi a fürdő funkcióinak ellátását. Egy szabványos kis szoba esetében a 90x90-es méretű sarokkád a legjobb. A modern formatervezési ötleteknek köszönhetően egy egyszerű szabványos csarnok rendkívüli kiemeléssé vált.

Sarok zuhanyzók

Szakasz: Corner zuhanykabinok

 • Termék kód: 7138
 • Cikk: AQ-4077GFH
 • Gyártó: AQUALUX
 • Méretek (WxHxD): 85x215x170
 • Termék kód: 7131
 • Cikk: AQ-317GT (KS-ZQ-182)
 • Gyártó: AQUALUX
 • Méretek (LxSxH): 90x90x215
 • Termék kód: 35329
 • Cikk: Nara B / C 80/43 MT
 • Gyártó: RIVER
 • Méretek (LxSxHxG): 80x80x190x80
 • Termék kód: 434915
 • Cikk: NG-555-14 = NG-777-08N
 • Gyártó: NIAGARA
 • Méretek (WxHxD): 90x220x90
 • Termék kód: 7144
 • Cikk: AQ-319GM
 • Gyártó: AQUALUX
 • Méretek (HxDxD): 90x215x90
 • Termék kód: 7137
 • Cikk: AQ-4075GFH
 • Gyártó: AQUALUX
 • Méretek (WxHxD): 85x215x150
 • Termék kód: 35259
 • Cikk: Temza 150/150/55 TH
 • Gyártó: RIVER
 • Méretek (L x Sz x M x M): 150x150x210x150
 • Termék kód: 7149
 • Cikk: AQ-307GM
 • Gyártó: AQUALUX
 • Méretek (HxDxD): 90x215x90
 • Termék kód: 35311
 • Cikk: Rein Б / К 90/26 MT
 • Gyártó: RIVER
 • Méretek (LxSxHxG): 90x90x190x90
 • Termék kód: 9667
 • Cikk: 8075-100 / 90 / 15MT
 • Gyártó: RIVER
 • Méretek (WxHxD): 100x215x90
 • Termék kód: 7146
 • Cikk: AQ-4070GF
 • Gyártó: AQUALUX
 • Méretek (HxDxD): 90x215x90
 • Termék kód: 75385
 • Cikk: NG-1302-08
 • Gyártó: NIAGARA
 • Méretek (HxDxD): 100x220x100
 • Termék kód: 118410
 • Cikk: TE-0790
 • Gyártó: TIMO
 • Méretek (HxDxD): 90x215x90
 • Termék kód: 35307
 • Cikk: Neva B / C 80/26 MT
 • Gyártó: RIVER
 • Méretek (LxSxHxG): 80x80x190x80
 • Termék kód: 35327
 • Cikk: Nara B / C 80/26 MT
 • Gyártó: RIVER
 • Méretek (LxSxHxG): 80x80x190x80
 • Termék kód: 35296
 • Cikk: Dunay 170/80 TH
 • Gyártó: RIVER
 • Méretek (WxHxD): 170x210x80
 • Termék kód: 118409
 • Cikk: TE-0780
 • Gyártó: TIMO
 • Méretek (WxHxD): 80x215x80
 • Termék kód: 35264
 • Cikk: Temza 120/120/55 MT
 • Gyártó: RIVER
 • Méretek (LxSxHxG): 120x120x210x120
 • Termék kód: 35289
 • Cikk: Dunay 120/80/26 TH R
 • Gyártó: RIVER
 • Méretek (WxHxD): 120x210x80
 • Termék kód: 35334
 • Cikk: Nara 90/46 MT
 • Gyártó: RIVER
 • Méretek (LxSxHxG): 90x90x210x90
 • Termék kód: 46934
 • Cikk: AS-206
 • Gyártó: ARCUS
 • Méretek (WxHxD): 150x215x85
 • Termék kód: 9897
 • Cikk: LUXUS 535
 • Gyártó: LUXUS
 • Méretek (WxHxD): 110x203x110
 • Termék kód: 434914
 • Cikk: TM911
 • Gyártó: PARLY
 • Méretek (WxHxD): 85x190x85
 • Termék kód: 9657
 • Cikk: 8071-100 / 100 / 15MT
 • Gyártó: RIVER
 • Méretek (WxHxD): 100x215x100
 • Termék kód: 50808
 • Cikk: T-1180
 • Gyártó: TIMO
 • Méretek (WxHxD): 80x220x80
 • Termék kód: 50632
 • Cikk: ER5509TP-S2
 • Gyártó: ERLIT
 • Méretek (HxDxD): 90x215x90
 • Termék kód: 50518
 • Cikk: ER MIA100W-2
 • Gyártó: ERLIT
 • Méretek (WxHxD): 100x218x108
 • Termék kód: 51131
 • Cikk: 172274
 • Gyártó: AQUANET
 • Méretek (WxHxD): 90x205x90
 • Termék kód: 50943
 • Cikk: GUCI-861 szürke
 • Gyártó: APPOLLO
 • Méretek (LxSxH): 150x150x222
 • Termék kód: 75387
 • Cikk: NG-1301-08
 • Gyártó: NIAGARA
 • Méretek (WxHxD): 90x220x90
 • Termék kód: 35314
 • Cikk: Rein 80/26 MT
 • Gyártó: RIVER
 • Méretek (LxSxHxG): 80x80x210x80
 • Termék kód: 51028
 • Cikk: T911
 • Gyártó: PARLY
 • Méretek (HxDxD): 90x215x90

Ez érdekes lehet:

Sarok zuhany - helytakarékos a fürdőszobában!

A sarokzuhany segítségével könnyedén elérheti a legkisebb kényelmet egy minimális területen. Ez a megoldás nagyon alkalmas a kis apartmanok, hostelek és szállások helyiségeinek helyreállítására, mivel nagyon funkcionális. Ezeknek a modelleknek az igénye alacsony költségüknek köszönhető, és a vízkezelés során a kényelem szintje meglehetősen magas.

A szögletes zuhanytartók általában egyszerűek és olcsóak a gazdaságos osztályú épületgépészetben, félkör alakú vagy négyzet alakú serpenyőként, oldalsó korláttal és csúszó vagy csuklós ajtókkal. De kiváló minőségű dobozokat is kínál hidromasszázs, török ​​fürdővel vagy más lehetőségekkel. Ezek a modellek számos előnnyel rendelkeznek:

 • kevés helyet foglal el - kényelmesen "rögzíthető" egy sarokban olyan módon, hogy biztosítsa a lélekhez való szabad hozzáférést;
 • lehetővé teszi, hogy hatékonyan használja a hasznos helyet - a zuhany mellett van hely a mosógép vagy a bútorok számára.

Zuhanykabinok káddal

Lásd még

A Moszkvai és Jekatyerinburgi zuhanytárban minden vásárlás nyereséges lesz. Könnyen kiválaszthatja a zuhanykabin megfelelő jellemzőit. Tusoló kabinok egy fürdőszobával - ez egy értékesítési vezető, amely tetszeni fog

Kényelmes és eredményes együttműködést kínálunk:

 • Szállítás Oroszország egész területén, beleértve Moszkvát és Jekatyerinburgot is
 • Kifizetés kényelmesen: bankkártyák, internetes fizetés, számla alapján, az üzlet pénztárában
 • Nagy kedvezmények tervezők számára
 • mindig jótállási kártyával

Ha meg szeretné tudni az árakat és megrendelheti a Tyumen, Perm, Yekaterinburg, Chelyabinsk, Szentpétervár fürdőszobás fürdőszobáját, akkor válassza ki a kívánt városot a hely jobb felső sarkában.

Corner zuhany káddal

Népszerű márkák

Kapcsolódó kategóriák
 • Gyártó: Eago
 • Hossz, cm: 150
 • Szélesség, cm: 100
 • Magasság, cm: 222
 • Alak: aszimmetrikus
 • Paletta típusa: magas
 • Tető: van
 • Hidromasszázs a kabinban: igen
 • Aero masszázs: nem
 • Törökfürdő: igen
 • Gyártó: Eago
 • Hossz, cm: 135
 • Szélesség, cm: 135
 • Magasság, cm: 222
 • Alakzat: negyedkör
 • Paletta típusa: magas
 • Tető: van
 • Hidromasszázs a kabinban: igen
 • Aero masszázs: nem
 • Törökfürdő: igen
 • Gyártó: Appollo
 • Hossz, cm: 135
 • Szélesség, cm: 135
 • Magasság, cm: 220
 • Alakzat: negyedkör
 • Paletta típusa: magas
 • Tető: van
 • Hidromasszázs a kabinban: igen
 • Aero masszázs: nem
 • Törökfürdő: igen
 • Gyártó: Appollo
 • Hossz, cm: 170
 • Szélesség, cm: 90
 • Magasság, cm: 220
 • Alak: négyszögletes
 • Paletta típusa: magas
 • Tető: van
 • Hidromasszázs a kabinban: igen
 • Aero masszázs: nem
 • Törökfürdő: igen
 • Gyártó: Appollo
 • Hossz, cm: 175
 • Szélesség, cm: 94
 • Magasság, cm: 220
 • Alak: négyszögletes
 • Paletta típusa: magas
 • Tető: van
 • Hidromasszázs a kabinban: igen
 • Aero masszázs: nem
 • Törökfürdő: igen
 • Gyártó: Niagara
 • Hossz, cm: 135
 • Szélesség, cm: 135
 • Magasság, cm: 220
 • Alakzat: negyedkör
 • Paletta típusa: magas
 • Tető: van
 • Hidromasszázs a kabinban: igen
 • Aero masszázs: nem
 • Törökfürdő: nem
 • Gyártó: Niagara
 • Hossz, cm: 150
 • Szélesség, cm: 150
 • Magasság, cm: 220
 • Alakzat: negyedkör
 • Paletta típusa: magas
 • Tető: van
 • Hidromasszázs a kabinban: igen
 • Aero masszázs: nem
 • Törökfürdő: nem
 • Gyártó: Niagara
 • Hossz, cm: 135
 • Szélesség, cm: 135
 • Magasság, cm: 220
 • Alakzat: negyedkör
 • Paletta típusa: magas
 • Tető: van
 • Hidromasszázs a kabinban: igen
 • Aero masszázs: nem
 • Törökfürdő: igen
 • Gyártó: Niagara
 • Hossz, cm: 150
 • Szélesség, cm: 150
 • Magasság, cm: 220
 • Alakzat: negyedkör
 • Paletta típusa: magas
 • Tető: van
 • Hidromasszázs a kabinban: igen
 • Aero masszázs: nem
 • Törökfürdő: igen
 • Gyártó: SSWW
 • Hossz, cm: 138
 • Szélesség, cm: 138
 • Magasság, cm: 220
 • Alakzat: negyedkör
 • Paletta típusa: magas
 • Tető: van
 • Hidromasszázs a kabinban: igen
 • Aero masszázs: nem
 • Törökfürdő: igen
 • Gyártó: SSWW
 • Hossz, cm: 120
 • Szélesség, cm: 120
 • Magasság, cm: 220
 • Alakzat: negyedkör
 • Paletta típusa: magas
 • Tető: van
 • Hidromasszázs a kabinban: igen
 • Aero masszázs: nem
 • Törökfürdő: igen
 • Gyártó: OSK
 • Hossz, cm: 120
 • Szélesség, cm: 120
 • Magasság, cm: 220
 • Alakzat: negyedkör
 • Paletta típusa: magas
 • Tető: van
 • Hidromasszázs a kabinban: igen
 • Törökfürdő: nem
 • Gyártó: Aquanet
 • Hossz, cm: 140
 • Szélesség, cm: 140
 • Magasság, cm: 236
 • Alakzat: negyedkör
 • Paletta típusa: magas
 • Tető: van
 • Hidromasszázs a kabinban: igen
 • Aero masszázs: nem
 • Törökfürdő: nem
 • Gyártó: Aquanet
 • Hossz, cm: 140
 • Szélesség, cm: 140
 • Magasság, cm: 236
 • Alakzat: negyedkör
 • Paletta típusa: magas
 • Tető: van
 • Hidromasszázs a kabinban: igen
 • Aero masszázs: nem
 • Törökfürdő: nem
 • Gyártó: Aquanet
 • Hossz, cm: 140
 • Szélesség, cm: 140
 • Magasság, cm: 236
 • Alakzat: negyedkör
 • Paletta típusa: magas
 • Tető: van
 • Hidromasszázs a kabinban: igen
 • Aero masszázs: nem
 • Törökfürdő: igen
 • Gyártó: Aquanet
 • Hossz, cm: 140
 • Szélesség, cm: 140
 • Magasság, cm: 236
 • Alakzat: negyedkör
 • Paletta típusa: magas
 • Tető: van
 • Hidromasszázs a kabinban: igen
 • Aero masszázs: nem
 • Törökfürdő: igen
 • Gyártó: Aquanet
 • Hossz, cm: 150
 • Szélesség, cm: 85
 • Magasság, cm: 215
 • Alak: aszimmetrikus
 • Paletta típusa: magas
 • Tető: van
 • Hidromasszázs a kabinban: igen
 • Aero masszázs: nem
 • Törökfürdő: nem

A káddal ellátott sarokkádak kényelmesen használják a helyiséget a fürdőszobában. Egyidejűleg egy teljes fürdőt egyesítenek (hidromasszázs modell van a fürdőben) és egy zuhanykabin. A fülkék modellek funkcionalitása és kialakítása a gyártók árától és képzeletétől függ.

A fürdőkád zuhanyzójának feltöltése körkörös zuhanyzóval, shiatsu masszázzsal és trópusi zuhanyzóval, beépített hangrendszerrel, török ​​fürdővel és ozonizálóval is büszkélkedhet.

Félelmetes helytakarékos megtakarítás, még egy kis méretű fürdőszobában is, lehetőséget ad arra, hogy olyan készülékeket, mint például mosógépet helyezzen.

A vásárlók online áruházaként A két pelicans különféle sarokkádkabinokat mutat be, melyek mérete 120x80-tól 160x160 cm-ig terjedő méretű, csuklós és tolóajtós fürdőszoba.

Az értékesítés legfontosabb jellemzői az anyagok minőségétől függően, amelyekből a kabin készül, a falakról, a serpenyőről a zuhanyfejre és a szifonra.

Corner zuhany 90x90-es, magas bázisú: a legjobb megoldás a fürdőszobában

A kis apartmanok tulajdonosai helyet akartak megtakarítani, és a ház minden négyzetméterét funkcionálni. A fürdőszoba sem kivétel. Ez egy 90x90-es szögletes zuhanyzó, amely magas tálcával segít megbirkózni vele. Nagyon kényelmes, modern, és sokkal kevesebb helyet foglal el, mint a rendszeres fürdő. Ez a termék olyan gyakorlati emberek választéka, akik otthonukat kényelmessé és kényelmesebbé kívánják tenni.

A 90x90-es mélytálcával rendelkező modern zuhanykabinok sok funkcióval rendelkezhetnek - szauna, hidromasszázs vagy gőzfürdő lehet

Magas zuhanyzók: a használat előnyei

A modern vízvezeték-piac új és új lehetőségekkel bővül. Ezért szaküzletekben könnyű megtalálni az olcsó sarok zuhanyokat minden ízlésért. Az ilyen termékek nagyon népszerűek, mivel számos előnyük van. A legkisebb fürdőszobai sarok 70x70-es zuhanyzása is könnyedén befogadható. Használata felszabadítja a helyet más dolgokra, például mosógépre.

A mély raklapok fontos előnye, hogy megkönnyítik az alatta rejlő kommunikáció kiszolgálását.

Ez a fő előnye az ilyen fülke, mert 1 négyzet. A m kényelmes eszközt tartalmaz higiéniai eljárások készítésére. Az optimális és a legnépszerűbb a 90x90 cm méretű, ilyen zuhanykabinban mindenki kényelmesen érezheti magát, nem lesz kényelmetlen a falakra, és maga a design könnyen befér a fürdőszobába.

Leggyakrabban a 100x100 vagy 90x90 magas tálcával ellátott zuhanytálca kabinet fiatal családok választják. Végtére is, köszönhetően a mély tálca, akkor felszívja magad, mosd le a gyermeket, vagy mosson kicsi ruhát. Az ilyen fülkék jelentős előnyei a következő jellemzők:

 1. A zuhany belsejének felmelegedése. A levegő gyorsan felmelegszik, és a hőmérséklet hosszú ideig tart.
 2. A raklap kapacitása. Emiatt nem csak zuhanyozni, hanem fürdők is lehetnek. A termék méretei lehetővé teszik mind a felnőttek, mind a gyermekek mosását.
 3. A kommunikáció elrejtése. A speciális fém keret könnyen elrejti az összes csövet.
 4. Minimális sérülésveszély és a valószínűsége, hogy elárassza a szomszédokat. A kabinból a víz nem esik a fürdő padlóján, ami azt jelenti, hogy lehetetlen csúszni vagy elrontani a javítást magad és a szomszédok alulról.
 5. A magas oldal lehetővé teszi, hogy pihentető lábfürdőt készítsen.
 6. Ezenkívül számos zuhanyzó különféle kiegészítésekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a zuhany kényelmesebbé tételét. Például a hidromasszázs funkció segít a munkanap után enyhíteni a fáradtságot, és a rádió növeli a szellemét.

A mélysugárzó zuhanyzó lehetőséget kínál arra, hogy két összetevőt harmonikusan ötvözzen: zuhanyzó és kád

Jó tanács! A 90x90-es zuhanykabin magas tálcával nem eléggé kényelmes az idősek számára, mivel nem nagyon kényelmes, hogy átmegy a termék magas oldalán. Ebben az esetben jobb egy 100x100-as sarokkádat venni egy alacsony tálcával.

Néhány modern modell külön helyszínnel van felszerelve, ahol leülhet, hogy lélegzetvétel alatt zuhanyozni vagy kényelmesen üljön be egy toborzott fürdőbe.

A zuhanyzó sarok kabinjai méretei: a termékek paraméterei

Lehetőség van a szögletes zuhanykabin megvásárlására, mint a magas és alacsony raklapon. A gyártók termékeiket a geometriai elv szerint is megosztják:

 • félkör alakú - alkalmas közepes méretű fürdőszoba apartmanházakban;
 • négyzet - kis fürdőszobákhoz;
 • szögletes - a nem szabványos elrendezésekhez;
 • négyszögletes - közepes és nagy szobákhoz.

Rendszer 90x90-es szögletes zuhanyzó nagy rakodóval

A kis kabinok tökéletesek az apartmanok, kis vidéki házak és villák, fürdők és szaunák számára. A nagy kabinok exkluzív csomaggal is kaphatók. Ezek a méretek a szögletes zuhanykabinok standard modelljei: 80x80, 70x90; 90x90; 100x80. Ezek a termékek a szokásos jellemzőkkel vannak felszerelve.

A zuhanycsészének átlagos mérete megfelel a standard átlagcsaládnak. Mivel a falak nem korlátozzák a magas ember mozgását, és kényelmesek egy kis gyermek fürdésére, a magas tálca lehetővé teszi úszni ülése közben. Az ilyen modern termékeket kiegészítő funkciók egészítik ki, például hidromasszázs. Az ilyen zuhanyok méretei: 100x100; 110h80; 120x80; 120x120.

15 négyzetméteres fürdőszobák tulajdonosai. Nagy tágas kabinok engedhetők meg. m és magasabb. Nagy zuhanyzók méretei: 130x130; 140x140; 150x90; 170h90.

A termék kiválasztásánál jobb, ha a sarokkádat választja. Tágasabb, mint egy hasonló méretű téglalap alakú vagy négyzet alakú. A sarokkádban lévő személy a saroktól a sarokig helyezkedik el, és nem a központban.

Fontos, hogy ne csak a zuhanykabin méreteit vegyék figyelembe, hanem a helyiség méretét is, ahol azt tervezik.

A zuhanykabinok modern piaca óriási mennyiségű termék választékát kínálja, amelyek között könnyű elveszíteni. A termék kiválasztása során a következő jellemzőkre kell támaszkodnia:

 • zuhanyzáró boríték;
 • raklapmagasság;
 • fülke márka;
 • termékmodell;
 • a design.

Különös figyelmet kell fordítani a zuhanyzás minőségére. Végül is ez a dolog nem olcsó, ami azt jelenti, hogy gyakran nem lehet megváltoztatni.

Jó tanács! Előnyben kell részesíteni a szögletes zuhanyozást a jól ismert márkájú fürdőszobával, a jó hírnevű modellekkel. Végtére is jobb, ha egyösszegű összeget kell megállapítania, mint hogy folyamatosan pénzt költsön a strukturális javításokra.

A zuhanykabin felszerelése előtt meg kell mérni a mennyezet magasságát, mert egyes típusoknál a tálca meghaladja a 40 cm-t, és a design egyszerűen nem illik

Most a legnépszerűbb márkák: Polar, Niagara, Timo, Erlit, Roca. Vegye figyelembe a leggyakoribb modelleket részletesebben.

Olcsó Szögletes Polar Zuhany 80x80

Ez a sarok 80x80-as tálca egy magas tálcával - sokoldalú lehetőség minden szobában. Egy ilyen modell kompakt, de egy nagy személy számára nem lesz elég kényelmes zuhanyozni.

A modell fel van szerelve keverővel, kis polccal, alumínium profilokkal és ívekkel. Az ajtók matt, homályos üvegből készültek. Biztonsági üveg 4 mm vastagságú, festett fehér a zuhany alatt. A zuhanyfej rugalmas tömlőhöz van csatlakoztatva. A raklap magassága 40 cm, fémkerettel rendelkezik. A gyártás során megerősítést használnak, ami a raklap további szilárdságát biztosítja.

A 80x80-as sarokcsukó magassága 200 cm, ami lehetővé teszi, hogy a termék tökéletesen illeszkedjen egy alacsony mennyezetű helyiségbe.

A szaniterek hongkongi gyártója, a Polar bizonyult a globális piacon, a zuhanyzók kiváló minőségűek ésszerű áron.

Népszerű modell: sarok zuhany 90x90 Niagara

A tágas tálca gyártója, Niagara zuhanyzót kínál.

A vázszerkezet nagy szilárdságú alumíniumötvözetből készül. A paletta lábai állíthatóak. A kabin hátsó ablaka fehér forró üvegből készült. Üveg függöny átlátszatlan, hullámos, 5 mm vastag. A termék tetejét víztaszító anyag borítja. Az ajtók úgy vannak kialakítva, hogy ha megszakadnak, akkor nem darabokra, hanem granulákra repülnek, ami csökkenti a sérülés kockázatát.

A zuhanytálca profilja krómozott. A zuhany csaptelep sárgaréz ötvözetből készül. Lehetőség van módok váltására. Van egy polc a higiéniai termékek számára. A termék gyártója garanciát vállal a termékre - 1 év.

Sikeres modell 90x90 sarokpárna a Niagara vízvezetékgyártó gyártójától, amelynek fala és tálca kiváló minőségű európai akrilfehér színű

Timo Finn szögletes zuhanykabinok

A modell gyártója a finn Timo cég. Corner zuhanytálcák akrilból készült termékekből. Ezt az anyagot hosszú élettartam jellemzi. Az ajtók csúsznak, önbeállító görgőkön helyezkednek el. A zuhanykabin megbízható és kiváló minőségű hidromasszázs rendszerrel van felszerelve.

A T-merevség technológiának köszönhetően a kialakítás profilja ellenáll a deformációnak. Felületét védő kristályos oxidfilmvel kezelik. A feldolgozási eljárás - elektrokémiai eloxálás - biztosítja az anyag mechanikai sérülésének ellenállását.

A zuhanyzó kiterjedt funkcionalitással rendelkezik: esőzuhannyal, keverővel, többféle működési móddal, belső szellőzéssel, díszítő fényekkel. A termékszabályozó készlethez távirányító tartozik. A modell üvegje edzett, a biztonság - granulátumra tört.

Paletta forma - félköríves. A telepítés egyszerű, de előírja az utasítások betartását. A modell ára átlagon felüli.

A híres finn gyártó Timo kiváló minőségű zuhanykabinja, ahol minden a legapróbb részletre gondolt

Zuhany 120х80 a mély raklap Erlit

A modell gyártója egy kínai Erlit cég. A zuhany fő jellemzője az aszimmetrikus forma. A raklapnak erősített keret van. Első üveg modell matt, hátsó falak - fehér. Tolóajtó 4 mm vastag edzett üvegből. Felszerelt fülke minden alapvető funkció. További lehetőségek: szellőzés, hidromasszázs, trópusi zuhany. A vezérlést a távirányító hajtja végre. Az öntözés a zuhanyzón keresztül rögzíthet a korláton, emellett több polc is rendelkezésre áll.

Leggyakrabban ezek a fülkék lakóházakba és lakásokba történő beépítésre kerülnek. Annak ellenére, hogy jó minőségű és széleskörű szolgáltatásokat tartalmaz, a modell olcsó. Emellett ezek a fülkék kizárólag környezetbarát anyagokból készülnek. És mivel a raklap szifonnal van felszerelve, a fülke tulajdonosa védett a kellemetlen szagoktól a csatornából. A zuhanycsatorna becsukódik és megnyitja a lábat.

Térfogatú szekrényes zuhanyzó 120х120 cégek Roca

A 120x120-as méretű zuhanykabin nagyméretű fürdőszobákba történő beépítésre alkalmas. A fedélzeti ajtók csúszó, fémprofilra szerelve, két változatban készülnek: fehér és ezüst. Az elülső rész 2 részből áll: 2 ajtó és 2 rögzített üveg az ajtók oldalán. Az üveg vastagsága 4 mm. A felhasználói visszajelzések ezen a modellen rendkívül pozitívak.

Az európai gyártótól származó, kifejezetten nagy fürdőszobákhoz tervezett Roco zuhanykabinok gyűjteménye a tökéletesség és kifinomult stílus magassága.

Alternatíva: saroklakás, alacsony pincében

Ez a modell kiválóan helyettesíti a fent leírt termékeket egy mély tálcával. Az ilyen zuhanyzók különleges tulajdonsága egy adott csatornarendszerben, amely nem veszi fel a készülék belsejében lévő vizet. Emiatt nem félek a legerősebb víznyomástól. Ez különösen akkor igaz, ha olyan funkciókat használ, mint például a trópusi zuhanyzó és a hidromasszázs. Egy másik előny az alacsony küszöbérték, amely nem okoz nehézséget a zuhany be- és kilépéséhez.

Kapcsolódó cikk:

A gyártók véleménye. Tervezzen egy kis fürdőszobát. Zuhanykabin csináld magad a csempe.

A 90 órás sarokkád alacsony alvázzal fogja a fogyasztókat különlegessé. A termék könnyűnek tűnik üveg és tükörfelületek használata miatt. Az alacsony bázisú, 80x80-os sarokkád nagyszerűen díszíti a kis fürdőt. Ezenkívül ez a modell nagyon könnyen használható. Ebben az esetben az összes szükséges funkció jelen van ebben a kompakt termékben. A 100x100-as sarokkád alacsony bázissal drágább, de ez a modell sokkal kényelmesebb.

Ha a családban időskorúak vagy fogyatékossággal élők vannak, célszerű egy alacsony bázissal rendelkező zuhanykabin választása, amelynél könnyebb belépni és kilépni

Hogyan válasszunk ki egy szifont egy tálca számára egy zuhanyhoz

A szifon a zuhanyok legfontosabb része. Megakadályozza, hogy a kellemetlen szagok belépjenek a fürdőszobába a csatornába. Önmagában a szifon egy hajlított cső, amelyen keresztül a felhasznált vizet öntik egy zuhanytálcából. A leggyakrabban használt hagyományos szifon vízcsapdával. De most már több modern lehetőség van - automatikus szifonok kattanáscsökkentő szeleppel.

A kattanás-záró rendszer lehetővé teszi, hogy a lámpa egyetlen érintésével lenyomva tartsa a speciális nyomógombot, hogy vizet gyűjtsön a vízbe. Hasonló mozgásban a víz lecsapódik. Ez kényelmes, de egy ilyen szifon a szokásosnál drágább.

A szifonok eltérőek. Trombita, palackos és hullámos. Az utóbbi típus minden zuhanyozáshoz alkalmas, mivel a legkönnyebben megközelíthető helyeken is könnyen telepíthető.

A zuhanykabin megvásárlásakor nem kell aggódnia a szifon miatt. De a zuhanytálca ezen része gyorsan elhasználódik és cserére szorul. Ehhez ismernie kell a leeresztő lyuk átmérőjét. A szabvány szerint 45-60 cm.

A szifon méretei a zuhanytálcához

Jó tanács! Ha új szifont akarsz vásárolni, hogy ne tévedj, jobb, ha viselni fogsz egy kopott részt.

90x90-es saroktálca magas bázisú: beépítési funkciók

A telepítés során a legfontosabb a hibák elkerülése. A leggyakoribb hibák és megoldások:

 1. A termék gyenge lezárása. Ez a zuhany nedvességének megjelenését idézi elő. A hátrány kiküszöbölése érdekében szükséges, hogy az alkatrészek ízületét szilikon tömítőanyaggal lefedjék.
 2. A csatorna szintje és a kabin alja nem megfelelő. Ebben az esetben a víz lassan kifolyik és stagnál. Az eltérés helyesbítése egyszerű: a paletták lábát be kell állítani.
 3. Helytelenül beszerelt vezetékek az ajtók kinyitásához. Ennek kijavításához célszerű az alsó és a felső profil átrendezése.
 4. A zuhanyzó tálca szintje nincs megfelelően beállítva. Ebben az esetben a víz egy része nem ürül. Könnyű megoldani a problémát: meg kell szintelni a fülke lábát.

Lehetséges, hogy egy személy még egy kis tapasztalattal is rendelkezik egy szögletes kabin kialakításában.

Hogyan készítsünk egy sarokkádat

Kívánságra bármelyik standot kézzel össze lehet állítani. Először elő kell készíteni az összes eszközt, és tisztán követni kell a zuhany utasításait. Akkor biztos lehet benne, hogy a fülke helyesen van felszerelve.

A telepítési folyamat általában a következő szakaszokra oszlik:

 1. A zuhany a fém sarkában van a fürdőszoba sarkában.
 2. A fülke belső alja csővezeték. Formájától függően keresztben vagy párhuzamosan vannak szerelve.
 3. Hogy a gépelt vízből származó rakéta nem barlangozódott be, a keretes téglák alatt belül maradtak.
 4. További vízvezetékeket hajtanak végre: vezetik a lefolyót, további felszerelést telepítenek. Mindezt részletesen ismertetjük az utasításokban.
 5. Az utolsó szakaszban az ajtók és a kabin teteje fel van szerelve.

Jó tanács! A zuhanykabin felületét speciálisan kijelölt eszközökkel kell kezelni. Szigorúan tilos magas abrazív tartalmú termékek használata.

Az összes működési szabálynak való megfelelés biztosítja a zuhanykabin sarok hosszú és biztonságos használatát. Ha nem vagy magabiztos a képességeidben, akkor jobb tanácsadást kérni egy szakembertől, hogy telepítse a standot.

A zuhanykabin összeszerelése előtt gondosan tanulmányozza az utasításokat

A zuhanykabin szétszerelése egyszerűbb, mint összeszerelés. Ehhez tegye a következőket:

 1. Húzza ki a fülkét a hálózati és a hálózati csatlakozóból.
 2. Vegye ki a régi tömítőanyagot.
 3. Távolítsa el a keverőt és a polcokat.
 4. Távolítsa el az ajtókat és az üvegt.
 5. Vegye le a keretet és a tálat.

A zuhanyzat helyes leszerelése segítséget nyújt a szerkezetek összeállításához. A rendszer lehetőséget nyújt a tevékenységeik helyességének ellenőrzésére.

Sarok zuhanyzók: méretek, árak és fotók

A magas tálcával rendelkező zuhanyozók ára meglehetősen széles és számos tényezőtől függ. A költségek közvetlenül kapcsolódnak az ilyen jellegzetességekhez:

 • a gyártás során felhasznált anyagok minősége;
 • gyártási ország;
 • a modell funkcionális teljessége;
 • a kabin méretei;

A sarokkádzárók árai nagyban változhatnak, nem csak a konfigurációbeli különbségek miatt, hanem a gyártási országtól függően is.

 • raklap mélység.

Ugyanez a modell ára is változhat a vásárlás helyétől függően. Minden eladó eltérő jelölést készíthet. A márka kabinjai mindig drágábbak. Ezenkívül a gyártó cégek díszítik a termékeket drága kövekkel, arany és ezüst részekkel, elefántcsont elemekkel vagy márványokkal. Néhány modell szórakoztató és pihentető funkcióval rendelkezik: rádió, világítás, telefon, hidromasszázs, ülőkészség. Az ilyen funkcionalitás jelenléte növeli a termék költségét.

A vízvezeték-piac vezetői olasz zuhanyzók. Ezek a legmegbízhatóbbak, stílusosabbak, ezért drágábbak, mint mások. További árúak az amerikai gyártók, majd a német és a finn márkák.

A legolcsóbb zuhanyok 70x70 a Don folyón. Az ilyen dobozok különböző kialakítási lehetőségekkel rendelkeznek. A szokásos méretű modellek esetében az ár körülbelül 11 ezer rubel. A kis kabinok különböző konfigurációjúak, ezért minden modellnek eltérő árai vannak. A 90x90 méretű, rendkívüli formatervezésű termékek költsége 21 ezer rubel. Exkluzív modellek további jellemzőkkel 40 ezer rubel árat tartalmaznak.

Gyakran a 90x90-es mély raklapot tartalmazó sarokkabin olyan drága és híres márkák terméke, amely jelentősen befolyásolja az értékét.

Az optimálisan kiválasztott zuhanyzó lehetővé teszi, hogy a fürdőszobában lévő helyiség olyan funkcionális és tágas legyen, amennyire csak lehetséges. A legegyszerűbb egy nagy tálcával ellátott sarokkád kiválasztása, amely lehetővé teszi a fürdő funkcióinak ellátását. Egy szabványos kis szoba esetében a 90x90-es méretű sarokkád a legjobb. A modern formatervezési ötleteknek köszönhetően egy egyszerű szabványos csarnok rendkívüli kiemeléssé vált.

Design és felszerelt sarokkád zuhanyzóval (28 fotó)

Egészen a közelmúltig nem igazán számít a fürdőszoba kialakítása, a belső tér pedig a hagyományos könnyű és sötét kerámia burkolatokat. A jelenlegi életkörülmények között egyre nagyobb népszerűségnek örvend egy nagy fürdőszoba vagy WC. Természetesen elsősorban magánházakról beszélünk, ahol az ingatlantulajdonos jövőbeli tulajdonosa maga választja ki az általa igényelt helyiségek méretének megfelelő házprojektet.

Most nagyon fontos a fürdőszoba kialakítása. Előfeltétele az, hogy a szoba kialakítása nem haladja meg az egész ház tervét, hanem azzal együtt. A modern építési piac nemcsak a fürdőszobai tervezés különféle elemeit kínálja, hanem a szaniterek széles választékát is, minden ízhez és színhez.

A teljes körű lélek megragadása öröm. Nagyon jó, ha egy forró nyári melegben egy kemény napot dolgozni és hűvös "trópusi" zuhanyozni fog. Vagy télen, hogy felmelegedjen a nyári viharos eső meleg patakjaiban, majd élvezze az emberiség csodálatos találmányának hidromasszázs funkciójának minden élvezetét.

Vannak kabinok beépített gőzfejlesztővel. Ha megvásárolja, kap egy teljes körű török ​​fürdőt, amely nagyon hasznos a különböző megfázás és a szív-és érrendszeri betegségek. A gőzfejlesztő speciális fito-kozmetikumokkal tölthető be, és élvezheti az illóolajok és gyógynövények illatát.

Mit válasszon: zuhanyzó vagy kád?

Javítások a fürdőszobában, sok embernek van egy kérdése: milyen vízvezeték telepíteni, mit válasszon, egy zuhanyzó kabin, vagy inkább egy hagyományos fürdőszoba. Mindenkinek eltérő a preferenciája, valaki szereti a fürdőszobában áztatni az illatos habot, valaki inkább a zuhanysugár alatt áll. Természetesen mindez a fürdőszoba méretétől függ, hiszen ha a terület lehetővé teszi, mindkét zuhanykabin és fürdőszoba felszerelhető. Ha a terület nem nagy, de a vágy, hogy létrehozza és zuhanyzós fürdőszoba nagy gyártó kínál egy kombinált megoldás: egy fürdőszoba zuhanyzóval, ez tartalmazza az összes alapvető funkciót. Még ha a szoba területe is elég nagy, és lehetővé teszi, hogy mind a zuhanykabin, mind a fürdőkádat telepítse, akkor egy ilyen kombinált rendszer telepítésével sok helyet takaríthat meg. Bármely épület hipermarketbe vagy egy nagy vízvezetékbe vásárolható.

Corner kombinált zuhanyzó

A sarokkád zuhanyzóval különbözik a kötelező jelenléttől:

 • mély, akril, fém vagy műanyag raklap (egyes esetekben a raklap lehet kerámia vagy gránit);
 • függőleges keret ajtókkal és függönyökkel;
 • zuhany tartó;
 • mixer;
 • zuhanyoszlop és öntöződoboz;
 • további eszközök (hidromasszázs), fények.

A modern építési piac a kombinált zuhanyozók széles választékát kínálja, amelyek szinte bármilyen formatervezést és belső térbe illeszkednek.

Az ilyen kabin ajtóinak mindegyik oldalán és egyik oldalán helyezkednek el, fő feladata pedig mindig megakadályozni a víz fröccsenését.

A kombinált rendszerek kiegészíthetők:

 • díszvilágítás:
 • rádióvevő;
 • gőzfejlesztő;
 • hidromasszázs és jakuzzi.

Ezeknek a funkcióknak a jelenléte lehetővé teszi a gyakorlatban, hogy a kombinált rendszer fő megkülönböztető tulajdonságait a függöny mögött egy közönséges fürdőszobában zuhanyozzon.

Nem rossz, ha a szoba területe és a családi költségvetés lehetővé teszi egy zuhanyzó és egy nagy fürdő egyidejű felszerelését. De mi van, ha a fürdőszoba területe nem nagy? A gyártók erre a választ adják: egy sarok zuhanyzó, amelynek kerek alapja a bázisán található, a fürdőszoba egyik sarkában. A Szovjetunió legkisebb lakásában is illeszkedik, jelentősen megtakarítja a helyiséget, és helyet hagy a mosógép felszereléséhez. Bármi legyen is a fürdőszoba kialakítása, a zuhany minden tekintetben jól néz ki.

Az egyesített modellek tálca hossza lehet 1,2-2,0 m, magassága 0,46-0,60 m. Ezért, a szögletes kabin képes fogadni a víz kezelések hajlamos, fekvő, és a ül. Ennek megfelelően az egyesített modellek rekonstruált (0,6 x 1,2 m), félig fekvő (0,5 x 1,5 m) és üllő (0,6 x 1,2 m).

Az ajtó helyétől függően a kombinált modellek a következők lehetnek:

 • monoblokk, amikor az ajtó elöl helyezkedik el;
 • hátfalfedél nélkül, amikor a fal maga a fürdőszoba fal;
 • egy fal által elválasztva, amely elválasztja a helyet a fürdés és zuhanyozás helyére.

A főbb értékelési kritériumok, amelyek között a zuhanykabin kiválasztása a méretek és a funkcionalitás. Egy kis szobában legmegfelelőbb ülő sarok fürdő zuhanyzóval, amely lehetővé teszi a leghatékonyabb elosztását a fürdőszobában, és teret hagy az egyéb kívánt santehniki.Esli azonos méretű a fürdőszoba nagy, a választott egészségügyi berendezés korlátozott lesz, csak a képzelet.

Bővebben a zuhanykabinok kiválasztásáról: monoblokk, csapat, kombinált fürdőszoba, kabin, szauna, lásd itt.