Legfontosabb > Csapok

Akril fürdőkádas cég

Bas akril kádak nagyon népszerűek a jelenlegi fogyasztók számára. Jó helyettesék az összes többi fürdőmodell számára. Az orosz gyártó cég bőséges választékát kínálja különböző formájú fürdőkből szögtől az aszimmetrikusig, különböző színekkel, hosszú élettartammal. Ezért a fogyasztók ezt a terméket választják.

Akril kádak modelljei a Bass gyártótól

A cég minden terméke modern olasz és amerikai berendezéssel készül. A termékek közé tartoznak a különböző zuhanyzók, fürdőköntösök, és van egy hatalmas választéka akril fürdők. Annak ellenére, hogy a mélyfürdők akár 40 különböző típusú modellt is tartalmaznak, és némelyikük hasonlít egymáshoz, mindegyiknek vannak bizonyos funkciói és jellemzői.

A fürdő méretei

A fürdők mérete nagy, közepes és kicsi:

 • A nagyméretű fürdőszobák tulajdonosai a legnagyobb akrilfürdőt telepíthetik. Ezek a modellek ideálisak a túlsúlyos vagy magas emberek számára. Egy teljes személy végül kényelmesen és kényelmesen érezheti magát egy ilyen fürdőkádban, és egy magas ember le tud feküdni, anélkül, hogy térdét támogatta volna. Minden modell több mint 170 cm hosszú és 70 cm széles.
 • A közepes méretű akril bazsalpakok, ezek a szabványos modellek kényelmes szerkezetűek. A karosszék belül, a sarkokban pedig különleges helyek vannak a fürdőszoba kiegészítőkhöz. Minden akrilfürdőt egy személy anatómiai szerkezete alapján hoztunk létre, a gerinc görbülete miatt. A közepes modellek 170 cm hosszú és 70 cm széles kádakat tartalmaznak.
 • A kis fürdők jól illenek a kis fürdőszobák tulajdonosaihoz. Ezek a modellek csak egyenes alakban készülnek, ezek magukban foglalják az összes 120 cm-es és 70 cm-es, 70 cm-es hosszúságú termékeket, mivel nagy szélességük nagyobb, mint a kis téglalap alakú fürdőké. Alkalmasak az idősek, a kislányok és a gyerekek számára.

Fürdős basszus előnyei:

 1. A fürdőszoba helyiségének megtakarítása segíteni fog akril fürdős basszust, miközben megőrzi belső térét, ellentétben egy egyszerű modellel.
 2. Az akrilfürdőt hidromasszázzsal vagy anélkül értékesítik.
 3. Ezen kívül megvásárolhatja a hidromasszázs készüléket, és saját maga is felszerelheti.

Sarokfürdők

Ezek a modellek nagy belső térfogattal rendelkeznek, ennek köszönhetően sok helyet tárolnak beltérben. Az egyik oldal kissé szélesebb, ennek köszönhetően a tartály térfogata nagyobb, mint a közvetlen modellé. Gyönyörű megjelenésük van, bármilyen belső térre illeszthető, otthon telepítve, minden barát és rokon örülni fog. Baloldali és jobboldali modellek értékesítésre kerülnek, a belső sarokban pedig egy speciális stand a kozmetikai fürdőszobában, néha az állvány ülőként használható.

Szimmetrikus fürdők

A szimmetrikus sarokmodellek azonos hosszúságú és szélességűek. Ideálisak nagyméretű fürdőszobákba történő beépítésre. Gyakran nincs sok hely az apartmanokban, ezért fürdés közben megpróbálják megtenni a helyet.

A fürdőkádban fürdőkáddal együtt, 280 literes mélységben, 46 cm mélységben, két oldalán két fejtámla, két karfa és egy ülés található. És belülről is vannak polcok a tartozékokhoz, a készülék vezérelte a víz túlcsordulását. Akrilkád A tűzifa szépen és gyönyörűen néz ki a fürdőszobában. Két oldala szimmetrikus, a harmadik pedig lekerekített, ez az egyik legjobb saroktermék. Különben a fürdőt különböző fények, fogantyúk és hidromasszázs segítségével 8-tól 12 fúvókáig töltheti. A komfort teljességének köszönhetően további "Niagara" keverő segít a lábmasszázsnak, a távirányító rádióval.

BAS akril fürdőkád tűzifa 160x160

 • Bath "Iris"

Ez a modell nagy vízkapacitással rendelkezik, és egy további hidromasszázs felszerelésével együtt fürödhet, és élvezheti a hát és a lábak masszáját. Az akril fürdő Iris segít megtakarítani a helyet egy nem túl nagy szobában, ráadásul a szögletes alaknak köszönhetően elegánsnak és szépnek tűnik. Két oldalról a fürdő széles szélét különböző tartozékokkal lehet díszíteni. Emellett beépített lámpák, tollak. Tartós, környezetbarát anyagból készült, megfizethető.

Hidromasszázs fürdő IRIS TA-205R

Aszimmetrikus fürdők BAS

A megjelent aszimmetrikus modelleknek köszönhetően további helyet szabadíthat fel a szobában. Úgy tűnik, hogy az ilyen termékeknek nincs egy sarokja, amely helyett egy mosodai kosár, egy mosógép mosogatója és még sok más. A közvetlen fürdõktõl eltérõen ez a külön fürdőszobai kiegészítõ.

Ez a modell nem szabványos elrendezésű helyiségben történő felszerelésre alkalmas. Minden belsőséget a királyi luxus érzésére ad. A fürdő térfogata 205 liter. Külső oldala megerősített, ezért elég erős és megbízható, a belső pedig antibakteriális összetételű. A fürdő aszimmetrikus modellje három egyenes falból áll, a negyedik pedig kerekítéssel jobb és bal oldali felszereléssel. A belső ágynak van egy ülése, fejtámlája és kézvédő karja. A fürdőkád egyik oldalán széles perem használható a fürdő kiegészítőként. Továbbá telepített hidromasszázs, függöny, fények és fogantyúk.

Akrilfürdő Bas Florida 160

 • Bath "Fantasy"

A Bath Fantasy olyan súlyos fizikai és állandó mentális erőfeszítéssel rendelkező emberek számára készült. A tojás alakú tározó segít a kikapcsolódásban, miután egy kemény munkanap után vízbe esett. A termék sarokszerkezethez készült, az ülés, a fejtámla és a kartámasz belsõ vetületeivel ellátva. A kád magassága állítható a készletben lévő lábak segítségével. Továbbá beépített hidromasszázs, lámpák és gombok.

Egyenes és négyszögletes modellek

Ez a fajta fürdő standard, minden lakásban megtalálható. Az öntöttvas és acéltermékekkel ellentétben az egyenes és téglalap alakú akril fürdők különböző méretűek lehetnek. Minden modell saját alakja és minden méretű fürdőszobához illik. Egyes termékeknek puffadt, térfogatos vagy kerek alakja van, a többiek inkább márvány éles sarkokkal néznek ki.

Egy kis akrilfürdő nagyszerű a kis fürdőszobákban. Van egy kis belső térfogata a tartály, készült a klasszikus stílusú, telepítve mindkét oldalán a fürdőszoba. Belül vannak kezek és fejtámlák. A tartályban lévő vizet összegyűjti az extra zaj, és a vibrációt eltávolítja egy speciálisan kialakított kiegészítő kialakításnak köszönhetően. Emellett hidromasszázzsal és világítással, távirányítóval rádióval is felszerelhetõ. Ezek a modellek egy költségvetési lehetőség.

Bas Verona 150 * 70

Pezsgőfürdő

Akkumulátoros fürdőkalapácsok víz-, aero-masszázzsal vagy anélkül megvásárolhatók. Különböző típusúak, árkülönböznek. A hidromasszázs több vízsugár és a levegőáramlásból származó aeromasszázs segítségével jön létre. Annak érdekében, hogy a vízkezelés kényelmes és kényelmes legyen, Ön önállóan szabályozhatja a víz és a levegő erősségét és időtartamát.

 1. A szabványos hidromasszázs hat fúvóka van, amelyek a kerék egyik oldalán 3, a másik oldalon pedig 3-asak. Maga a teljesítményt állíthatja.
 2. A további hidromasszázs nyolc fúvókával rendelkezik, amelyek a fürdő oldalán bal oldalon 4, a jobb oldalon pedig 4 db.
 3. Lábmasszázs telepítve van a lábfürdő oldalán.
 4. A hidromasszázs "Shiatsu" 6 fúvókából áll. A 8 mm átmérőjű vékony vízáramok akupresszúrát eredményeznek a háton. A fúvókák a tartály alján helyezkednek el a mellkasi területen. A sugár sugarait a fúvókától függetlenül függetlenül megváltoztathatja. Az ilyen hidromasszázs 4,5 mm-es vízsugárral 12 fúvókával rendelkezik.

A hidromasszázs segíti a nappali fáradtságot, a stresszt, segít megszüntetni a narancsbőrt, túlsúlyt. A pozitív eredmény érdekében javasolt a vízellátás és a hőmérséklet szabályozása.

Fontos tudni! Amíg a tartályban lévő víz nem haladja meg a fúvókák felett 5 cm-t, a hidromasszázs rendszer nem kapcsolható be. A hidromasszázs tisztítását félévente kell elvégezni, így a fürdőben lévő víz nem lesz kemény.

A fürdő gondozásának szabályai

 1. Puha törlőkendőt és mosószereket használva minden használat után mossa le a fürdőt.
 2. A sima felületek tisztítására szolgáló háztartási vegyszerek segítenek eltávolítani a foltokat a felületen.
 3. A borkóta segít megszabadulni a kialakult sótól.
 4. A finom csiszolópapír segítségével eltávolíthatja a karcolásokat a fürdő felületéről.
 5. A polírozószerek visszaállítják az eredeti felületi fényt.

Nem használható! Vas kefék, oldószerek, mindez tönkreteheti a fürdőt.

Top 10 akril fürdő - a gyártók rangsorolása

Az akril fürdők legjobb gyártóját számos paraméter határozza meg:

 • A cast akril konstrukciók (lengyel, spanyol vagy cseh termelés), a kevésbé tartós extrúziós termékek kiváló minőségűek. A népszerű modellek (Riho, Bass) gyártása a 6-8 mm-es rétegű akril lapok technológiáján alapul. A vastagság kialakításának folyamata 3-4 mm-re csökken. A gyártáskor poliuretán vagy poliészter gyantával megerõsítik a töltõanyagot.
 • A kiváló minőségű anyag hófehér színű, tökéletesen egyenletes, sima bevonattal rendelkezik, fényes ragyogással. Az építkezés két réteg anyagból áll: akril és poliuretán. Fontos figyelni a külső teljesítményre. A hővezető képesség csökkentése érdekében a kiváló minőségű konstrukciókat (pl. Poole Spa, Kolo, Ravak) sima bevonattal és sötét árnyalattal rendelkező poliuretánnal kezeljük. A fürdőkészítés költségeinek megtakarítása érdekében az egyes gyártók étergyanta és üvegszál keverékét állítják elő.

Gyakorlati ajánlások

Hogyan lehet megtudni az alacsony minőségű termékeket?

 • A nyomás következtében a bevonat "játszik", ami az anyag minimális vastagságát jelzi.
 • A "clearance" ellenőrzésénél a kiváló minőségű akrilfalak nem égnek.
 • A hamisítványok kimagasló kémiai szaggal rendelkeznek.
 • Az anyag vágása során ez az akrilfürdő megszünteti a háromrétegű szerkezet jelenlétét.
 • A keret típusa. A minőségi keretek egyenként vannak kialakítva minden fürdőhöz és állítható lábakkal vannak ellátva, és a sarokba helyezzük a támasztékokat. A keretnek a tálca oldalai alá történő beszerelésekor alacsony minőségű termékek állnak rendelkezésre.
 • További jellemzők. Az importált termékek vásárlása hidro- és aero masszázzsal, kromoterápiával és háttérvilágítással 20-30% -kal drágább lesz a hazai modellekhez képest. A megtakarítás érdekében sok fogyasztó választja ki a Kolpa cég termékeit, amely alacsony költségű és jó minőségű hidromasszázs rendszereket állít elő.
 • A termékek formája. Az akril tálak összetettebb és szokatlan konfigurációja minél nagyobb a vékony polimer lemezek gyártásának valószínűsége. Márkás termékek vásárlásakor készen áll arra, hogy magas árat adjon a nem szabványos modellekhez.
 • Leeresztés és túlfolyás. A híres márkák nem mentenek a leeresztő szerkezetekre, félautomata nyitó és záró mechanizmussal felszerelnek sárgaréz szifonokat.

Gyártók értékelése

Ravak (Ravak) Csehország

A márka fejlődésének rövid története van, a cég 1991-ben alakult, de a francia tőke kezdeti infúziója lehetővé tette a high-tech termelés és kifinomult formatervezés elérését.

A Ravak akril kádak négyszögletes, ovális, szögletes vagy aszimmetrikus kialakítással vannak ellátva. A katalógusban hidromasszázs, fejtámlák, csúszó függönyök, stb. Vannak. A termék paraméterei alapján a tálak egy vagy két felhasználót tartalmaznak.

Ravac fürdők előnyei:

 • Erő. Az innovatív gyártási technikák biztosítják a fűtési akril lemezek differenciálását, hogy ugyanazt a falvastagságot (5-6 mm) fenntartsák. A fürdő aljzatához üvegszál van, ami merevséget és szilárdságot biztosít. A szerkezetek képesek ellenállni a megnövekedett terhelésnek. A lapok vastagsága látható a tálca oldalainak élei mentén, valamint a megerősítő rétegeknél - a termékek megvásárlásakor ügyelni kell a falak bejelentett vastagságára.
 • Nagy termékcsalád. A BeHappy és az Avocado az aszimmetrikus modellek kényelmes és kompakt formáinak köszönhetően vezető szerepet tölt be az értékesítésben, ami lehetővé teszi a kis helyiségek helytakarékos megtakarítását.
 • Exkluzív lehetőségek keresése esetén az ideális megoldás az ultramodern New Day modellek vagy a szimmetrikus Gentiana betűkészletek, melyek egy negyed negyedben kerülnek bemutatásra.
 • A fürdőszerkezeteket lágy, homorú panelek jellemzik.

A negatív jellemzők közé tartozik az egyedi modellekhez (pl. A Triangle 150) tartozék hiánya és a magas ár.

Cersanit (Сersanit) Lengyelország

Téglalap alakú vagy aszimmetrikus - a lengyel Cersanit cég akrilfürdõinek megvásárlása azt jelenti, hogy 100% -os bizalmat kap a kiváló minõségû termékek és stílusos design tökéletes kombinációjának kiválasztásáért.

 • A teljes modellcsalád megfelel az európai minőségi előírásoknak, amit nemzetközi tanúsítványok és sikeres minősítések igazolnak.
 • Nagy szilárdságú értékek érhetők el a kettős erősítés miatt, ami megerősíti a szerkezetet, és lehetővé teszi számunkra, hogy 10 év garanciát nyújtsunk.
 • A szerkezetgyártás alapja egy kiváló minőségű akril "Lucite" egészségügyi betét.
 • Sima, a bevonat kiküszöböli a pórusok jelenlétét, könnyen tisztítható és kellemes tapintású, ellenáll a tisztító reagensek hatásának.
 • A Cersanit fürdőkészüléket kiegészítő elemekkel lehet felszerelni: korlátok, dekoratív panelek vagy kényelmes fejtámla.

A negatív jellemzők közé tartozik a 4 mm-es réteggel rendelkező modern antibakteriális akril használata, amely kizárja a hidromasszázs berendezések felszerelésének lehetőségét.

A mérettartomány 40-45 cm mélységű termékeket, szélesség 110 cm-ig terjed (150 - a sarokstruktúrákhoz), hossz - akár 170 cm.

A tál elhelyezésének típusa alapján számos lehetőség van:

 • közvetlen (hagyományos modellek);
 • 45 gramm szögben;
 • 30 fokos szögben. (bal és jobb oldali telepítés);
 • aszimmetrikus (Nano sorozat, Lorena).

A főbb szempontok közé tartozik a bal vagy a jobboldali elrendezés, az oldalsó beépített ülések jelenléte, további hely a fürdőkészülékek elhelyezése tekintetében. A katalógusban háromdimenziós modellek vannak.

Kolo (Kolo) Lengyelország

A teljes modellcsalád 5 mm vastagságú akrilból készült. A szerkezeteket sima antibakteriális bevonattal, magas hőszigetelő tulajdonságokkal különbözteti meg. A lengyel termékek a könnyűség és a formák sokféleségére figyelhetők meg. A modellcsalád téglalap alakú, szögletes, aszimmetrikus és ovális kivitelű termékeket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a tervezési döntések megvalósítását. Például egy konzervatív modell kiválasztásakor az ideális lehetőség lenne az Aqualino sorozat vagy a Primo. A tavaszi termékek jól illeszkednek a futurisztikus stílushoz.

A sorozat magába foglalja a tömörített Avkalino (Aqualino) vagy Primo (Primo) modelleket, a Relax sorozat és a Laguna Laguna elegáns terveit. A termékek magas megbízhatóságát a holland minőségi szabványok (KIWA) és a német (DIN) alapján ítélik meg, a modelleket az ISO 9002 szabványnak megfelelően állítják elő.

A negatív pontok közé tartozik a hidromasszázs felszerelésének elégtelen kegyetlensége.

Poole Spa (Medencefürdő) Spanyolország

A Roca gazdaság (Spanyolország) része a Pool Spa cég, amely a korszerű és kifinomult vízhasználati módokon alapuló hidromasszázs tálak fejlesztésével foglalkozik. A fejlesztési folyamat figyelembe veszi a terápiás és kozmetikai jellemzők pontos tudományos ismeretét, amely lehetővé teszi számukra, hogy egészségügyi berendezésként jellemezzék, elegáns tervezőhéjba zárva.

Mi az aggodalom az egészségért, milyen célra használják a PoolSpa hidromasszázs készüléket?

Az akadémia vagy a hidroterápia a fizioterápia és a stimuláció osztódása a víz külső felhasználásán alapul, különféle formákban: folyékony, szilárd és gáznemű. A hidroterápia elve a megfelelő vízhőmérséklet-szabályozás és a hidrosztatikus nyomás megválasztásában rejlik.

Ideiglenes hidromasszázs hatás:

 • 5 perc elteltével biztosította a pulzusszám és a vérnyomás normalizálódását.
 • 10 perc elteltével a perifériás vérkeringés stabilizálódott.
 • 15 perc múlva az izmok relaxációját, az anyagcserét növeli.
 • 20 perc múlva - a fájdalom átmeneti csökkenése, az Aquatec akril kádak hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek.

Akril medence A fürdőszobák krómterápiával vannak osztva:

Geleoterápia - természetes fény és ultraibolya kezelés.

Aktynoterapię - radiális, infravörös vagy UV sugarak mesterséges forrása. A színes megoldások létrehozásának alapja a különféle rezgési frekvenciájú (400-700 nanométeres) fénysugarak ellátása. A színek terápiás hatása lehetővé teszi, hogy az alábbi hatásokat hozzárendeljük:

 • A kék háttér enyhíti a fájdalmat.
 • A sárga szín javítja az egészséget.
 • A piros stimuláló hatású.
 • A zöld visszaállítja a belső egyensúlyt.

A pozitív tulajdonságok magukban foglalják a Lucit akril felületi szilárdságának magas jellemzőit, ami garantálja a biztonságot és a tartósságot. A fogyasztók számos kiegészítő felszerelést kínáltak: krómozott fogantyúkat, fejtámlákat, zuhanyfüggönyöket stb. Ezek harmonikusan működnek együtt a fő kialakítással, díszítik és vonzzák a figyelmet. A mínuszok között megemlítjük a magas költségeket.

Riho (Hollandia)

A gyűjtemény több, mint 100 termékből áll, bordás fenékkel, csúszásgátlással. A design-fejlesztés alapja a LUCITE-tól 6-8 mm vastagságú öntött akril. A 6 mm-es réteggel ellátott lapok 300 l, 8 mm-es fürdőkád kialakításához használhatók 300 l-es edényekhez. Minden termék poliészter üvegszálas, erősített alsó szerkezettel van megerősítve. A hidromasszázs rendszerek SIREM berendezéssel vannak felszerelve (Franciaország), eszközöket használnak a teljes vízelvezetésre. Termékgarancia - 10 év.

A legjobb gyártók Oroszországban

Akvanet

A vállalat már 1997 óta gyárt vízvezetékeket. Ez idő alatt megalapozottnak bizonyult, mint az egyik legjobb termék, amelynek modern kialakítású, változatos formája és mérete. A modellek az alacsony áron különböznek a külföldi analógoktól.

A minták kiválasztását szimmetrikus és aszimmetrikus alak képviseli. A falra szerelhető standard téglalap alakú termékek mellett a katalógus nagy sarokkáddal rendelkezik. Rendkívül korlátozott helyiségű fürdőszobákba illeszkednek.

A teljes modellcsalád kiváló minőségű akril alapú, amely hosszabb ideig megőrzi a hófehér árnyalatot és ellenáll a károsodásoknak. A termékek magas hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek.

2007 óta az Aquanet közös fürdőfejlesztési vonalat indított a híres Kolpa gyártóval. A Kolpa San fürdők magas színvonalú és széles körű árkategóriájúak széles körben népszerűek a piacon.

Hidromasszázs modellek

A katalógus tartalmaz aero-masszázzsal és hidromasszázzsal felszerelt modelleket. Ezeket a fogyasztói preferenciák szerint választják ki. A krómterápiához, a víz alatti megvilágításhoz, a fejtámlákhoz, a fogantyúkhoz és egyéb könnyű kezelhetőségű tartozékokhoz felszerelhetők.

1MARKA

Az # 1-es oroszországi márka, amely gyorsan felértékelődött a hazai vásárlók körében, köszönhetően a német 100% -os öntött akrilból kifejlesztett termékek 10 éves garanciájához. Az 1Mark cég az akril fürdők széles választékát mutatja be a különböző beltéri és igényes vásárlók számára:

 • téglalap alakú fogantyúk;
 • saroktermékek;
 • eredeti aszimmetrikus modellek;
 • dupla pezsgőfürdő;
 • kompakt mély tálak.

A rengeteg ajánlat közül a felhasználók választhatnak bal és jobb típusú telepítésű termékeket, kis méretű modelleket és üléses tálakat. A fürdők mérete 120 és 190 cm között változik.

A hidromasszázs fürdők gyűjteményét számos lehetőség kínálja:

 • Szögletes.
 • Corner.
 • Aszimmetrikus.
 • Round.

A kifinomult formák és a fényes ragyogás hófehér színű mintákból elegáns bútorokká válik, a következő pozitív tulajdonságokkal:

 • Nagy hő kapacitás 100% öntött akril, amely lassú vízhűtés és a meleg érzés az érintés.
 • Nagy ellenállóképesség a korrozív alakzatoknak és a kémiai reagensek hatásának.
 • A szerkezet sértetlenségét a fürdő fényes bevonata feloldja folyékony akril és őrlés segítségével.
 • A sima bevonat meggátolja a baktériumok felszínét a felületen, így a szennyeződést könnyen vízzel le lehet mosni.
 • A tálca megerősített élei kiküszöbölik a deformálódás lehetőségét saját súlya alatt, és adják a szerkezeteknek egy adott erősséget.

Mennyibe kerül a fürdő? Az akril árai valamivel magasabbak, mint az öntöttvas vagy acél analógok árai, azonban költségüket teljesen kompenzálja a 100% -os öntött akril kiváló minőségű.

Egy adott modell kiválasztásakor a gyártó további felszerelést rendel:

 • hidromasszázs eszköz;
 • aero masszázs rendszer;
 • hátmasszázs ("Shiatsu");
 • lábmasszázs;
 • színterápiás;
 • RGB háttérvilágítás.

A cég német öntött akril plexiüveget használ a gyártás alapjaként. Ez jelzi a termék magas minőségét: a fürdő nem sárgul és nem karcolja meg. Az egyéb pozitív tulajdonságok mellett a szerkezetek megkülönböztetett, megerősített oldalai is vannak: a robusztus keretek akár 1 tonna össztömegig is elviselhetőek.A eltávolítható panelek rugókkal vannak ellátva az egyszerű telepítéshez. A gyártó garanciája - 10 év. Az egyetlen baj, a tulajdonosok szerint, egy vegyi illat jelenléte.

H2O fürdő

A hazai H2O modellek vezető helyet foglalnak el a forró kádak között, szögletes, téglalap alakú vagy nem szabványos kivitelben. A szerkezetek gyártása olasz berendezéseken történik. A teljes modellcsalád megfelel az egészségügyi és higiéniai előírásoknak. A katalógus egyszemélyes és kétszemélyes termékeket tartalmaz, amelyek fejtámlával vannak felszerelve.

A hidromasszázs márkájú H2O kádak környezetbarát anyagokból készülnek, az összetevők megfelelnek az európai előírásoknak, és az akrilt az osztrák Senoplast gyártja. A stílusos és modern teljesítmény sikeresen kombinálható a funkcionalitással. Minden modell "túlcsordulás-túlfolyó" rendszerrel és előlapgal van felszerelve.

tarajos gőte

A Triton fürdőket 12 évig fejlesztették ki. Az építmények minőségi bizonyítványokkal értékesítésre kerülnek, és szigorú tesztelésen esnek át, többfokozatú minőségellenőrzésen. A TM "Triton" az osztrák "SENOPLAST" minőségi "SENOSAN-3000" akril lapok tervezésénél használható. A SENOPLAST alapítója Wilhelm Klepsh, aki 1958-ban gyártotta az első extrudált lapot (magasfényű polisztirol termék), és már 1972-ben elindította a koextrúziós polimer ipari fejlesztését egészségügyi felhasználásra. A "SENOPLAST" egészségügyi akril panelek nagy ellenállóknak bizonyultak a maró és kémiai hatásokkal szemben, antibakteriális tulajdonságaik, fokozott ellenállása van az infravörös és UV sugaraknak.

A fürdők merev keretekre vannak szerelve, amelyeket acélprofilos panelekből fejlesztettek ki, amelyek nagy erőt és könnyedséget biztosítanak a termékeknek. A termékkeret nedves környezetben történő felhasználásra készült, minden fémtermék horganyzott vagy alumíniumból és rozsdamentes acélból készült. A sarokban kialakított forma alakja, aszimmetrikus és téglalap alakú. A Triton fürdők mellett a vezető európai márkákból származó hidromasszázs és aero masszőrök is felajánlódnak - a Sirem (francia termelés), az Espa (spanyol cég), Koller (osztrák fejlesztő). A "Triton" akril fürdők széles választékát tartalmazza a legkisebbek közül: a Lou-lou vagy Iris fürdő, a Lisa, a legnagyobb - Atlant, Respect, Oscar és Sonata.

A Bas 15 éves tapasztalattal rendelkező gyártó. A termékcsalád több mint 30 fajta akril fürdőt tartalmaz. A termékfejlesztés folyamatában infravörös fűtési zónák alkalmazásával. A megerősítési folyamatot két módszerrel végezzük:

 • A standard változatot poliésztergyanta és üvegfonal alapján fejlesztették ki.
 • Az olasz technológia nagy sűrűségű poliuretán hab felhasználásával jár.

A technológiák ilyen kombinációja lehetővé teszi a nagy szilárdságú fürdők megszerzését. Amit az idő és a fogyasztók megerősítenek.

Az akril fürdők kiválasztásánál ne rohanjon, és ne előnyben részesítse az alacsony árkategóriájú mintákat. A bevált gyártók termékeinek megválasztása során az ügyfelek minőségi modelleket kapnak, amelyek évekig tartanak.

Akril fürdők: melyik gyártó jobb?

Nyilvánvalóan nem tudunk áttekintést adni az összes akril fürdőről. A web felületén a leginkább felületes keresés azt a benyomást kelti, hogy minden tizedik kínai az akril fürdők gyártásával foglalkozik, és 1,5 milliárdat! Ezért csak példákat adunk azokról a márkákról, amelyek a hagyományos moszkoviták számára elérhetőek, és alapján meg fogjuk ítélni, hogy melyik akril fürdő jobb.

Akril kádak "Triton"

A főváros egyik legismertebb akril fürdője Triton. A moszkvai régióban található cég több mint 60 akrilfürdős modellt kínál a moszkvai piacon, minden lehetséges konfiguráció és méret tekintetében. Az árak - nagyon alacsonyak (a standard 120x70 cm-es modell csak 4030 rubelt ér) a mérsékeltekhez (Victoria és több más példány 40 ezer rubel áron kereskedik), átlagosan 16 23 ezer rubel

Akrilfürdõ Triton - Victoria

A szakértők azt mondják, hogy az összes Triton modell felszerelhető hidromasszázzsal.

A hivatalos weboldalon (http://www.3tn.ru) nem találták meggyőződést arra a következtetésre, hogy a Triton akril fürdők valójában kompozitok - az ABS műanyagból készültek, és csak egy vékony akril réteget fedtek le. A panaszosok azonban fórumukban ezt beszélik, amit az online áruházak weboldalain (például http://vanna58.ru) adott technikai jellemzők is megerősítenek.

Akrilfürdő Triton - Hidromasszázs

Már beszámoltunk arról, hogy mi is tele van ezzel a fajta összetétellel a szakasz bevezető cikkeiben: a vékony felületi akril réteg könnyen károsodik, és az ABS műanyag érzékeny a nedvességre, gőzök nem ártalmatlanok az emberre.

Akrilfürdõ BAS

Az akril fürdők gyártása maga Moszkva is: BAS (Bath Akril rendszer - "Fürdőszoba akril rendszer") található létesítményeit itt. A 2014-es nómenklatúra is meghaladja a 60 modellt. Formák és méretek - mindenféle. Az árak ugyanabban a tartományban, vagy akár kissé alacsonyabbak: a BAS akril fürdők legtöbb modellje 11-17 ezer rubel áron kerül értékesítésre. Bár drágábbak és olcsóbbak.

A hidromasszázs berendezésekre vonatkozó javaslatok bőségesek.

Azonban az online áruházak (http://www.vanna-com.ru és mások) még csak el is rejtik azt a tényt, hogy a BAS fürdők összetettek. Az egyetlen vigasz, hogy mindkét vállalat - Moszkva és Moszkva területén - az ABS műanyag lapokat használja a világ egyik legjobb polimer tömegtermelőjéből: az osztrák Senoplast cég.

Akril fürdőkád a Capri hidromasszázs használatával

Az egyetlen furcsa dolog az, hogy az otzovik fórumokon több panasz érinti a "tritonok" törékenységét: gyakrabban repedéseknek nevezik, főként a hidromasszázs fürdőben. Bár a "BASS" nem tud mereven felfogni: az alsó (különösen a sarokfürdőkben) egy személy súlya alá süllyed, az oldalak a falak mögé kerülnek, központi támogatásra van szükség stb. De az üzenetek repedései nem találhatók...

"A legjobb fürdő a fogyasztók szerint. Áttekintése a különböző anyagokból készült fürdőkről "- az e név alatt található anyag lehetővé teszi, hogy megtanulják a fogyasztók véleményét a különböző fürdők típusairól

A legfontosabb, hogy hol vásárolhat akril fürdőt, megtalálja honlapunkat a következő linken: http://remontspravka.com/bathtube-acryl-shopping/

Az akrilfürdõkkel kapcsolatos fogyasztói megítélések segítenek abban, hogy elképzeléseid legyen a termékre, amelyet meg akarsz vásárolni

Talán a BAS megszerezte a legjobb extrudáló berendezést? Vagy egyszerűen csak "Tritonok" vásárolnak többet? Ennek megfelelően, és panaszkodnak gyakrabban?

Akril fürdők Riho

Összehasonlítsuk ezt a két orosz márkát egy külföldi, oroszországi népszerűséggel: a Riho akril fürdő Csehországban, a holland Riho International b.v. A szállítások nemcsak Oroszországba, hanem Franciaországba, Belgiumba, Szlovákiába is mennek, nem is beszélve a Cseh Köztársaságról és Hollandiáról.

Akkumulátoros fürdőkád Riho Delta

Mindazonáltal az árak elfogadhatók egy orosz vevő számára: a legtöbb modell (az orosz piacon mintegy 90 méretű és méretű) kereskedik 14-30 ezer rubel tartományban.

A fő különbség: a Riho fürdők valóban akrilak: tiszta (öntött) akrilból készülnek. Ennek eredményeképpen a fórumokon nincsenek panaszok repedések, szagok miatt. Bár senki sem állítja, hogy a Riho akril fürdők ideálisak: sok tanácsadó javasolja a Riho fő cseh versenytársa, a Ravak termékeinek kiválasztását.

Melyik akril fürdő jobb?

Lehet, hogy ez így van, de amikor tiszta terméket és összetett terméket választasz, akkor előnyben kell részesítenünk a tiszta. A legjobb akril kádak akrilak. Az összes polimer közül csak az akril csak az egyetlen, ami teljesen egészségtelen.

Az akril réteg megsemmisítése az ABS műanyag felett

Minden más, mint a gyártók, és nem csak a hazai, szeretnek megjelenni a reklám füzetek: "európai design", a különböző modellek, rengeteg okos kiegészítők másodlagos. És a "fejlett vezérlőrendszerek" ára is értéktelen, ha pontosan a gombjaik köré repedtek.