Legfontosabb > Dekoráció

Fekete padló a fürdőszobában: hogyan kell egy elegáns design, és nem "enni" helyet

A fekete, klasszikus színű, nemcsak a ruhásszekrényben telepedett kis tokos tok és gyönyörű ruhadarab formájában. A tervezők sikeresen bevezették a lakások, szállodák, klubok belsejébe, amelyek a megszorításokat, a minimalizmust, sőt különleges jogokat biztosítják. Ez a szín képes drasztikusan megváltoztatni a szobát, de sok tulajdonos bizonytalanul gondoskodik arról, hogy még egy szobát is feketébe fektessen, attól tartva, hogy a szoba sötét és szűk lesz. Tehát akkor lesz, ha a belső tér nem használ más színeket. A fekete jó párban. A színkontraszt miatt elegáns designt hozhat létre, ugyanakkor fenntarthatja a szabadságérzetet. Tekintsük a legjobb módja annak, hogy összekapcsoljuk a fürdőszobában lévő fekete padlót, hogy homályosnak tűnjön, és meghatározza az egész szobát.

tartalom

A fürdőszoba fekete-fehér videó bemutatása ↑

Anyagok a fekete padlóhoz: matt és fényes felületet tartalmaz ↑

Rendszerint a fürdőszobákban olyan anyagokat kell kiválasztani, amelyek nagy nedvességállósággal rendelkeznek. Ezek közül - kerámia burkolólapok, különböző típusú mozaikok, természetes vagy mesterséges kő. Kevésbé használják a linóleumot és a vízálló laminált anyagot.

Mindezen anyagok kétféle felületet tartalmaznak: matt vagy fényes. A fürdőszoba körülményei között ezek a textúrák másképp viselkednek. A fényes fényt a lámpák fénye alatt különleges fényességnek köszönheti. A fürdőszoba fényes fekete padlója rave-kritikákat kap, de rajta a foltok és a szárított vízcseppek is észrevehetőek.

A matt padló nyugodtnak és nyugodtnak tűnik, és kevésbé adja ki a helyiség tisztításának hátrányait. De bármilyen felületen a por jól látható, ezért gyakrabban kell tisztítani a fürdőszobát egy fekete padlóval, mint egy könnyű bázissal.

Igaz, csalhatsz, nem tisztán fekete padlóra helyezheted, de világosabb árnyalatokkal vagy válásokkal elszórva, ahol a csempe nem monoton fekete, hanem több átmeneti hangszínnel játszik. Például: kék-fekete vagy szürke-fekete. Egy ilyen heterogén, sötét padló a fürdőszobában meggyőzőnek tűnik, ugyanakkor elrejti a szárított nedvesség, a sár foltok és a por nyomait.

Ha a feketét más színekkel kombinálja, akkor sokkal praktikusabb egy sötét középső rajzot húzni, és elhagyni a széleket, mert a por a sarokba gyűjt és nedvességet rendez. Egy jó megoldás lehet a fürdőszoba fekete-fehér csempe padló, lefektetett egy kocka mintát. Ünnepélyesnek és elegánsnak tűnik, de jobban működik a nagy területeken. Egy kis fürdőszobában ajánlott fekete-fehér mozaik használata, amely a kis négyzetek miatt vizuálisan bővíti a szobát.

A belső tér melyik színe harmonizálja a fekete padlót

Ha elemzi a fürdőszobában a fekete padlót ábrázoló fotókat, akkor láthatod, mennyire eltérő a hangulat a belső térben, két kontrasztos árnyalat segítségével.

A fekete-fehér kombináció ↑

Klasszikus pár: a fehér - fekete különbözõ lehet, attól függõen, hogy a nyomtatás melyik belsejében van. Tehát a sakk geometria, amelyet nemcsak a fehér és a fekete padlóburkolatok váltakoznak, hanem egy kockás függöny, a sakkfigurákhoz hasonló kiegészítők is, látványos és ünnepélyes.

Ha szenvedélyes, energikus belső térre vágyik, akkor állatokat és képeket kell hozzáadnia a fekete padlókhoz. Például tegye fel a falakra egy zebra, egy dalmát, egy tigris ábráját, vagy hozzon létre egy mintát a belsõ környezetben, amely imitálja a bõr színét.

A virágos fekete-fehér nyomatok lágy, romantikus belső teret hoznak létre. Leginkább a rózsák, az orchideák, az esernyő növények hasonló színébe illeszkednek. A fehér pitypang nagyon hatásos a fekete fal háttérénél.

A fekete - arany és a fekete - ezüst kombinációja ↑

A fekete és a nemesfémek színei mindig előnyösek. De ha az arany egy régi antikvitással és királyi díjat ad, akkor az ezüst szorosabb szellemben található a minimalizmus, a csúcstechnológia és a városi stílusban, ahol acél és egyéb hideg fémek kombinálhatók.

Leggyakrabban "drágakő" színekben a csempék, ajtók és bútorok (fogantyúk, fogantyúk stb.) Marómarók és betétek kiválaszthatók, kis vízvezeték szerelvények (csapok, zuhanyfejek) a megfelelő színekbe kerülnek. De néha vannak fürdők, mosdók és WC-k ilyen elegáns díszítéssel.

Piros és fekete ↑

A piros a japán stílusok nélkülözhetetlen eleme. Jó az avantgárd, eklektikus belső térben is, ahol a geometriai alakokat nyomtatásként dobják ki. A piros fürdőszoba fekete padlóval nagyon ünnepélyesnek tűnhet, ha arany elemeket ad hozzá a belső térnek, és élénken, dacosan, amikor "állat" rajzokkal kombinálva.

Nyugodt zöld és fekete ↑

A zöld és a fekete kontraszt kevésbé igényes a fürdőszobák belsejében. És hiába! A zöld árnyalatok biztosítják a helyiség nyugalmát, ami hozzájárul a test jobb pihenéséhez, miközben egy személy fürdik. A zöldek a gondolkodás és a szemünk pihentetésének színe, így ez a pár nagyon alkalmas a relaxációs zóna létrehozására.

Fekete + narancssárga, fekete + lila: titokzatos luxus

A fekete, lila vagy narancssárga kombináció - a leginkább nyerő, klasszikus és leglátványosabb kombinációk. Enyhén misztikus, fényes és lédús, ezek a színek óriási hangulatot és kontrasztot hoznak létre. Egy ilyen fürdő minden bizonnyal a stílus formája lesz.

Ne féljen a fürdőszobák fekete padlójától. A megfelelő "mate" választékkal a fürdő csak csodálatosan néz ki.

És végül, tanácsok: úgy, hogy a sötét színek nem rejtenek helyet kis helyiségekben, ne hozzanak létre fekete falakat. Sokkal jobb, ha a padlófelülettel ellentétben festettek vagy könnyű csíkok vannak a padló és a mennyezet közelében.

Hogyan készítsünk egy fekete padlót a fürdőszobában?

Fekete szín a belső térben hangsúlyozza a tulajdonosok státuszát, bemutatja a mindennapi életben a változatosság ízét és képességét. Jobb, ha megkezdi a formatervezési tervek megtestesítését egy fürdőszobával. Ez a kis szoba tökéletes egy egyedi belső kialakításhoz. Azonban a fekete színnel való kísérletezés során fontos figyelembe venni a színkombinációk tervezési finomságait.

A fekete színek erősek, ha más színekkel kombinálják. A legtöbb kontraszt fehér, ami vizuálisan egyensúlyozza a sötét színeket. Fehér szín tükrözi a fényt, a szoba világosabb és tágasabb. Ezért a következő klasszikus tervezési lehetőségeket veszik figyelembe:

fekete padló és fehér falak mennyezetgel és sötét betétekkel;

fekete-fehér padlólapok;

sötét csempe fehér varratokkal;

a padló sötét burkolatú, az alsó harmadik feketén van, és a fény a fürdő többi része.

Fürdőszobai kiegészítők és kiegészítők is kiválaszthatók monokróm hangszínben. A harmonikusan kiválasztott színek kombinációját összetettnek tekintik teljes képet, nem okoz érzelmi kényelmetlenséget és mentális stresszt.

A befejező anyagok kiválasztásakor ügyelni kell arra, hogy hidrofób tulajdonságokkal rendelkezzenek. Ezután a nedvesség és a nedvesség nem rontja az alkalmazott anyagok esztétikai és technikai tulajdonságait. A padló és a fal felülete matt és fényes lehet. Ebben az esetben a fényes felület jobban mosható és karbantartható.

A mennyezetet nem szabad fekete színben tervezni. Ehelyett jobb, ha fehér, a stretch mennyezetek, fehérítő vagy speciális akril alapú festékek. Beállíthatja a mintákat, hogy a belső vitalitást és energiát adja.

A fekete szín használata jelentős tapasztalatot és gondos tervezést igényel. Az eredmény az összetétel összetételének, a felhasznált anyagok minőségének betartásától függ.

A fekete nem lesz hatékony megoldás a következő esetekben:

fürdőszoba egy kis terület (nem több, mint 4 négyzetméter);

a fekete színt nem hígítják a fürdőszobában világos árnyalatok;

a családtagok nem rendelkeznek a szoba monokróm kialakításával;

a kád fekete vagy festett, vagy más olyan elemek vannak, amelyek a padlóhoz illeszkednek.

Más esetekben a szakértők véleményét kell vezetnie, és meg kell tanulnia valakinek a tapasztalatait, ahol a fürdőszobában fekete padló található - a fotók mindig megtalálhatók a hálózaton.

Fürdőszoba kialakítás fekete padlóval

A kerámia és a csempe mennyisége ma képes megfelelni a legigényesebb vásárlónak. A fényes, lédús vagy nemes, alacsony nyomású kivitel segít megérteni bármilyen tervezési döntést. És a legfontosabb itt nem túlzás a pretencián, mert a csempe a fürdőszobában kell pozitívan tölteni a reggel, és este kell adni pihenés és pihenés. A fürdőszoba padlóján lévő fekete csempe jó vagy rossz? Miért sokan visszautasítják ezt a döntést több ismerős lehetőség mellett? A kérdést részletesen elemezzük.

Sötét árnyalatok a fürdőszobában

Rögtön azt mondjuk, hogy a felhasználók szerint az egyetlen hátránya, hogy a padlón elhelyezett fekete csempe mindenfajta válás, csepp nyilvánvalósága, látható az állatok szőrszála és hajszála, por rajta. De csak azért, hogy elkerüljék ezt a mínuszt, hogy gyakrabban jöjjenek ki, és egy zuhany után elegendő törölni a padlót egy puha ruhával, és a probléma megoldódni fog.

És most arról, milyen előnyökkel jár a sötét csempe a padlón:

 1. Esztétika. A fekete szín eleganciáját nem törölték. Ráadásul az árnyék gyakorlatilag nem fakul és nem csiszolja meg.
 2. Sok társas árnyalat. Abszolút mindent a feketére illeszkednek: arany, bézs, lila, kék, zöld, krémszínű megoldások súlya. Amellett, hogy ez a dekoráció érdekesnek tűnik, lehetővé teszi, hogy elkerülje a fon tónus zavarását.

Tipp Annak érdekében, hogy a sötétség ne "nyomjon" a fürdő tulajdonosán, a sötét árnyalatú fürdőszobában lévő padlózat kerámialapja nem szabad a szoba térfogatának több mint egyharmadát elfoglalni.

 1. A sötét padló lehetővé teszi, hogy a tartozékok színes megoldásait megváltoztassa, a világos színes foltok pedig csak egy ilyen egyensúly hátterében részesülnek.

Gondolkodva a fürdőszoba elrendezésének lehetőségeiről, előbb el kell képzelnie a lakás általános stílusát. Ha az irány romantikus, akkor a komor árnyalatú "kamra" fürdőszoba nevetségessé válik. A kedvenc fekete színének elhagyása nem éri meg, elég ahhoz, hogy pasztell színeket adjon a célnak, hogy egyensúlyba hozzák a szobák stílusát.

Fekete fürdőszoba padló: tippek

Mielőtt megkezdené javításait a fürdőszobában, meg kell határoznia a szoba méretét: a sötét árnyalatok vizuálisan elmozdulhatnak és elmélyíthetik a hangerőt. Íme néhány tipp a tapasztalt építészek és tervezők közül:

 1. A fürdőszoba csempeburkolatú fekete csempe a gyönyörű szobákban. Egy ilyen befejezés nem fog "összeomlani" köteteket.
 2. Ha a meleg spektrum pozitív hangját választja néhány alapvető színben, akkor nem lesz sötétség állapota. A semleges pasztell, homályos hangok segítenek nyugodt hangulatban, és az agresszív, piros, hűvös fehér tónus tökéletes az aktív életmóddal rendelkező emberek számára.

Tipp A fekete-fehér klasszikus kombinációja csak a nagy fürdőszobákban jól néz ki a padlón. Egy kis képen, akkor "fodros", amikor kiválasztja a kis darabból álló termékek és "elveszett", ha egy csempe nagy borda méretű.

 1. A rajzolási lehetőségek megválasztása is nagyon fontos. A sakk "csökkenti" a hangerőt, de ha tényleg azt akarja, hogy a csempe csempe sorrendben legyen, akkor legyen fekete és sötétzöld, homályos lila és a simított spektrum többi féltónusa. A csempecsíkok elrendezése jól néz ki: a szalagok a fürdőszoba szélességében helyezkednek el, vizuálisan megnövelik a hangerőt, hosszan húzódnak, térfogatot adnak az átlóhoz.

Tipp Elrejteni az elrendezési hibákat, töltse ki a hiánya a kötet segít, hogy a padlóburkolat halszálkás, vrazbezhku. És ha ez egy krémszínű, gyöngyszürke színárnyalat, akkor a belső megoldás lágy lesz, és a fény a szobában nem csökken.

 1. Kontrasztja a habarcsot a varratok, fényes szegélyek, panelek, különböző díszítésekkel ellátott betétek, a bélés textúrájának megoldásai segítenek a dekoráció diverzifikálásában és a sötét hangszínvonalon.

Tipp Egy kis helyiségben fontos, hogy ne bőzzön túl a belső térben díszítéssel - ez túladagolási érzést teremt, és nem tűnik nagyon szépnek.

Fényes ékezetek a fekete padlóra

Mi változhat sötét csempe vagy kerámia padló, ha a szoba kicsi? Rengeteg lehetőség van, és nem kell túlterhelni a szobát:

 1. Vízvezeték. A fehér klasszikus tökéletesen illeszkedik, de a formatervezést aranyszínnel, kék vagy krémmel is módosíthatja. De a fekete fürdő tökéletesnek tűnik csak egy nagy szobában. A nagy tárgyak akcentust hoznak létre, és egy kis szobában egy ilyen fürdõ "elvész". A fürdőszobai berendezések szögletes kialakításai ideális esetben a sötét padlóhoz közelítik a szobát, de a sima vonalak sem rossznak tűnnek. A szigorú és lakonikus feketék minimalista elemeket és elegáns "aranyos" mosdót, csapokat, zuhanykabinokat helyezhetnek el. Egyébként jobb, ha átlátszó falakkal választhatják, akkor a szoba szokatlan formát ölt.
 2. Lighting. Teljesnek kell lennie, mivel a sötét csempe "elnyeli" a fényt. A fényes padló segít növelni a hangerőt, de még mindig nem kompenzálja a fény hiányát, de a spotlámpák és a kisformátumú eszközök kompenzálják. De ha a szoba az ablakot, az ilyen problémák nem merülnek fel.

Mi más árnyékot áraszt a szigorú árnyalatokról a padlón?

 • Fényes törölköző;
 • A szekrények és polcok zamatos színei;
 • Érdekes tükörkeretek;
 • Panel a falakon;
 • A falon levő mozaik, a félig sérült csempe szinte semmiért nem kerül eladásra, és minimális készséggel mintapéldányokat készíthet;
 • Különböző padlószőnyegek a padlón.

A színes ékezetek a padlón jól néznek ki, például a patchwork koptató szőnyegek, az állati bőr utánzatok rajzai. Egy jó megoldás lenne a különböző textúrák és anyagok csempeinek használata. Cserép és porcelán, matt és fényes felület, formázó elemek minta és más lehetőségekkel - a kombináció érdekes és érdekes "díszíti" a díszítést.

Tipp A fekete csempe a padló a fürdőszobában nem okoz problémát a tisztítás, akkor készlet akár speciális vegyületek. És ha sok gyerek van a házban, akkor jobb, ha a matta gyűjteményeket előnyben részesítené - kevésbé látható szennyeződések vannak ilyen felületen.

Hogyan készítsünk egy fekete padlót a fürdőszobában?

Fekete szín a belső térben hangsúlyozza a tulajdonosok státuszát, bemutatja a mindennapi életben a változatosság ízét és képességét. Jobb, ha megkezdi a formatervezési tervek megtestesítését egy fürdőszobával. Ez a kis szoba tökéletes egy egyedi belső kialakításhoz. Azonban a fekete színnel való kísérletezés során fontos figyelembe venni a színkombinációk tervezési finomságait.

A fekete színek erősek, ha más színekkel kombinálják. A legtöbb kontraszt fehér, ami vizuálisan egyensúlyozza a sötét színeket. Fehér szín tükrözi a fényt, a szoba világosabb és tágasabb. Ezért a következő klasszikus tervezési lehetőségeket veszik figyelembe:

fekete padló és fehér falak mennyezetgel és sötét betétekkel;

fekete-fehér padlólapok;

sötét csempe fehér varratokkal;

a padló sötét burkolatú, az alsó harmadik feketén van, és a fény a fürdő többi része.

Fürdőszobai kiegészítők és kiegészítők is kiválaszthatók monokróm hangszínben. A harmonikusan kiválasztott színek kombinációját összetettnek tekintik teljes képet, nem okoz érzelmi kényelmetlenséget és mentális stresszt.

A befejező anyagok kiválasztásakor ügyelni kell arra, hogy hidrofób tulajdonságokkal rendelkezzenek. Ezután a nedvesség és a nedvesség nem rontja az alkalmazott anyagok esztétikai és technikai tulajdonságait. A padló és a fal felülete matt és fényes lehet. Ebben az esetben a fényes felület jobban mosható és karbantartható.

A mennyezetet nem szabad fekete színben tervezni. Ehelyett jobb, ha fehér, a stretch mennyezetek, fehérítő vagy speciális akril alapú festékek. Beállíthatja a mintákat, hogy a belső vitalitást és energiát adja.

A fekete szín használata jelentős tapasztalatot és gondos tervezést igényel. Az eredmény az összetétel összetételének, a felhasznált anyagok minőségének betartásától függ.

A fekete nem lesz hatékony megoldás a következő esetekben:

fürdőszoba egy kis terület (nem több, mint 4 négyzetméter);

a fekete színt nem hígítják a fürdőszobában világos árnyalatok;

a családtagok nem rendelkeznek a szoba monokróm kialakításával;

a kád fekete vagy festett, vagy más olyan elemek vannak, amelyek a padlóhoz illeszkednek.

Más esetekben a szakértők véleményét kell vezetnie, és meg kell tanulnia valakinek a tapasztalatait, ahol a fürdőszobában fekete padló található - a fotók mindig megtalálhatók a hálózaton.

Fürdőszoba padló - a lefedettség típusa és a legjobb színek

A fürdőszoba magas páratartalmú és gyakori hőmérsékletváltozásnak van kitéve. A padlónak vízállónak, biztonságosan, kiváló minőségűnek és esztétikailag szépnek kell lennie. A gyakorlati kivitelezés vonzó megjelenést kölcsönöz a szobának, stabilitást és tartósságot biztosít.

Fürdőszoba padló

A fürdőszobában lévő anyagoknak meg kell felelniük a nedves helyiség körülményeinek. Külön figyelmet kell fordítani a padlóra a fürdőszobában, és el kell dönteni, hogyan takarja el, fontos, hogy csúszásmentes, nedvességálló és könnyen tisztítható opciót válasszon. Ezenkívül az anyagot össze kell keverni a szoba színével, illeszkedve a belső tér stílusába. Az építőanyagok piaca a modern termékek széles választékát kínálja, amely különbözik a telepítés módjától, a gyakorlatiasságtól és az esztétikai szépségtől.

Tömeges fürdőszoba padló

A modern design rajongói modern anyagokból állnak a fürdőszoba dekorációjához. Az ömlesztett 3D fürdőszoba padló a polimer tömeg alapján készül. Ez egy átlátszó anyag, amellyel háttérképeket, dekoratív mintákat hozhatunk létre, hogy a kompozíció háromdimenziós hatású legyen. A bevonat zökkenőmentes, csúszásmentes, nedvességálló és tartós.

Az ömlesztett padló a fürdőszobában lehetővé teszi a tervezési döntések végrehajtását. A szoba búvár delfinekkel, úszó teknősökkel díszített, kavicsos strandot hozhat létre a lábad alatt, egy óceán emelet korallokkal és színes halakkal, tengerparton, kagylóval és hullámokkal. Különösen ökológiai szempontból ez a design megfelel a kék padlónak a fürdőszobában tematikus rajzokkal. A bevonat telített, reálisnak és fantasztikusan szépnek tűnik.

Csempe a padlón a fürdőszobában

A burkolólap vezető szerepet tölt be a nedves helyiségekben. A burkolólap a fürdőszobában nem fél a víztől, és nem ellenáll a mechanikai igénybevételnek. A mozgás biztonsága érdekében jobb egy durva felületű csempe kiválasztása. A csempe minták széles választéka áll rendelkezésre. A legegyszerűbb belső tér egy gyűjtemény csempeiből származik. Sötét és világos árnyalatokat, határokat, dekorokat és megfelelő padlóburkolatot tartalmaz.

Népszerűek a márványlapok, a fa, a mozaik modellek. Az anyag alakja négyzet, téglalap alakú, figurázott, geometriai díszek vannak elhelyezve a különböző méretű lapokból, mintás zárványok készülnek. Érdekes cserépnek tűnik kavics vagy kő alatt, a tengerparton egyfajta jelenlétet teremt, és masszázs hatással van a lábára. Ebből kifolyólag helyet kell adni a szobába.

Vinyl fürdőszoba padló

A nedvességálló anyagok segítenek egy egyedi belső tér kialakításában. Vinyl padló a fürdőszobában nem csúszós, ami fontos a nedves körülmények között. Többféle polivinil-klorid rétegből készül, nem veszi fel a vizet és megőrzi a hőt. Vinyl csempe áll rendelkezésre négyzet vagy téglalap alakú, különböző méretű az anyag, akkor lehet utánzó járdára a szobában. Az anyag másolhat fémeket, különböző faanyagokat, bőrt, kőt, márványlapokat, kerámiákat, szöveteket, kavicsokat vagy fűket. A felület jobb, ha felveszi a matt, hornyolt.

Parafa padló a fürdőszobában

Vannak olyan anyagok, amelyek további bevonatot és lágyságot biztosítanak a bevonatnak. A modern típusú padlóburkolatok új tulajdonságokkal és tulajdonságokkal rendelkeznek. A cork egy különleges kezelésen átesett fák kérgének anyaga, a lakk tetején lakkot alkalmaznak. Ez a legmelegebb befejezése. Az anyag teljesen természetes és környezetbarát, kellemes meleg hangulatot teremt a fürdőszobában. A kép sokszínűségének és alakjának köszönhetően bőséges lehetőséget nyújt a belsőépítészetben.

Fa padló a fürdőszobában

A fürdőszobának lefedettségnek nedvességállósággal kell rendelkeznie. A modern technológiák lehetővé teszik a természetes padlólapok elhelyezését a padlón. Melegebbek, mint a szintetikus anyagok, vonzó szerkezetűek. A parketta lehetővé teszi, hogy beltéren gyönyörű díszeket és mintákat hozzon létre a különböző fektetések és fafajok használatának köszönhetően.

Nedves helyiségekben nedvességálló kőzetek masszív tábláinak használata ajánlott. Tick ​​- tartós, de drága anyag, tölgy, vörösfenyő, hamu rendelkezik a szükséges nedvességállósággal és használható a fürdőszobában. Fel kell fedni több rétegű hajlakk, impregnált. Minőségi feldolgozással a fa nagyon sokáig tart.

PVC fürdőszoba padló

A polivinil-klorid bevonat elterjedt a megfizethető ár és a praktikusság miatt. A PVC padlóburkolatok négyszögletes vagy négyzet alakúak. Nem fél a nedvességtől, megakadályozza a gombák megjelenését, ellenáll a mechanikai károsodásoknak, a rétegezés biztosítja működésének időtartamát.

A csempe hatalmas tartományban van - bármilyen szín, textúra, mintázat, forma, csík, utánozhat parketta vagy márvány. Véletlenszerűen, pókerlemez-mintázattal, rombuszokkal van ellátva, különböző színeket használnak és eredeti számokat hoznak létre a síkon. A kiváló rugalmasság lehetővé teszi az ilyen anyag segítségével bármilyen kanyargós szakaszok feltárását.

Üveg a padlón

Egy emlékezetes belső tér létrehozásához divatos megoldást választhat. Az üveg nagyszerű esély arra, hogy életre keljen minden tervező fantáziát. Sok rétege van, polírozó gyantával van ragasztva és ragasztva, ezért még a betonhoz képest sem alacsonyabb. A fürdőszobai padlóburkolat üvegezésével változatos. A design további dekorációkat alkalmaz.

Üveg padló a fürdőszobában elfoglalhatja a teljes területet a szoba vagy annak egy része. Ezzel az anyaggal lefektetett résekkel, pályákkal kiegészítve világítással díszítették őket. Valódi mesterművek üvegblokkokból készülnek. Virágos kompozíciók, ajándéktárgyak, száraz akvárium, fotónyomtatás, tónus alatt tónusos festés, kerámia festékkel történő rajzolás az érdekes ötletek egy kis része.

Mozaik padló a fürdőszobában

A legkisebb részlet kialakításában fontos szerepet játszik. A mosogató a fürdőszobában segít eredeti belső kialakításában. Színes üvegből készül, amely a strassz, a kő és a természetes anyag szépségét sugározza. A mosogatóban lévő fürdőszobai változatok meglepik a változatosságot. Ettől a valódi panelek, rajzok fekszenek a falon. Különböző típusú felületű anyagokat használhat, képeket készíthet fényképes pontossággal. Ha "támogatod" a falon lévő határok befejezését, a szoba új színekkel csillog.

Fürdőszobai padlószín

Amikor a szoba felé néz, egyetlen kompozícióban készül. A fürdőszoba padlója gyakran monoton, színesnek kell lennie, vagy a falakkal és mennyezettel kell kombinálni. Hatékonyan kiemelhet egy másik árnyalatot, minta határokat, központi mintát készíthet, különböző lehetőségeket készíthet a csempék behelyezésére, a helyiségben lévő helyiséget (WC, zuhanyzó, mosdó). A legjobb fürdőszobai padló a tengeri téma, kék, türkiz, a 3D-s képeket használhatja. A kiválasztott hangot a belső térben különböző részletekkel támogatják.

Sötét fürdőszoba padló

Ha designot tervez, fontos, hogy megfelelően illessze össze az árnyalatokat. Ha a belső világos színű, akkor a szoba alja sötét lehet. A fürdőszoba fekete padlója szépen néz ki, ha ezt a színsémát részben a falakon használja. Kiválaszthat egy kontrasztos mintát a minták kialakításához, a sakk falazásához. Sötét padló a fürdőszobában érdekes kék, barna, zöld márvány tónusokkal. A szürke fürdőszoba padlója lakonikus súlyt ad a belső térnek.

Úgy gondolják, hogy a fal alsó részében ugyanazt a hangot tartalmazó csempe kell hozzá a sötét bevonathoz. Ez a megoldás harmonikus és praktikus. Megtalálható egy olyan design, amelyben a világos falak csak vízszintes csíkkal díszítve határok formájában, a padló színéhez a fürdőszobában. Sötét csempe bolyhos, hófehér szőnyegek tökéletesen megjelennek.

Könnyű fürdőszoba padló

A hangzás kiválasztásakor figyelembe veszik a helyiségméreteket. A fényes felület vizuálisan növeli a helyiséget. Univerzális, ideálisan kombinálva a tervezés minden árnyalatával. A falak sötét színének hátterében a fürdőszoba fehér padlója látványosnak tűnik, frissíti a belső térséget. A padlóburkolat árnyékolásakor kék, zöld palettát használhat, frissességet hoz a dekorációhoz, és a tejszín gamma melegebb lesz.

Pasztell színeket használnak a fő akcentus létrehozásához a szobában. Világos háttéren nagy sötét színű díszítés van kialakítva, fontos, hogy apró négyzetekkel, határokkal, kontrasztanyaggal díszítsen. A legfontosabb, hogy a színeket egy belső és falfalakkal kombinálják. Különösen fényes kivitelben alkalmas kis szoba.

Piros fürdőszoba padló

A helyiségekben a vízkezelések nemcsak a hideg árnyalatok jelenhetnek meg. Döntse el, milyen színűvé teszi a fürdőszoba padlóját, kiválaszthatja a fényes opciót. A piros szín a gazdag és fényes szobát teszi. Ha a szoba kicsi, jobb, ha korallra, cseresznyeanyagra marad. A tágas apartmanokban a vörösbarna, barna, kígyó színek gazdagnak tűnnek.

A teljesen piros alsó rész a világos falakkal és díszítő betétekkel kombinálva ez a belső tér romantikusnak tűnik. Népszerű kombinációk ilyen színek fehér és fekete. Piros a dekorációhoz részben akcentussal, részletekkel, díszítéssel, geometrikus dísztárgyakkal díszíthet. Ez a design eredetinek és nem annyira gazdagnak tűnik.

A kiváló minőségű fürdőszoba padló biztosítja a biztonságot és a kényelmet a vízkezelés során, könnyen karbantartható és tartós. A megfelelően megválasztott anyag a tervezés szempontjából eredeti és vonzóvá teszi a szobát. A fürdőszobában egy gyönyörű kép segít reggel felkelteni a vidám hangulatot, este pedig segít a pihenésnek és lazításnak egy kemény nap után. A stílusos padló fontos szerepet játszik a praktikus és divatos belső kialakításában.

Sötét padló vagy fény? Hogyan válasszuk ki, és milyen színű falak, ajtók és bútorok kombinálni?

A belsőépítészek között jelenleg vannak csaták a padlóburkolatok preferenciái között. Néhányan úgy vélik, hogy az elmúlt évtized legnyilvánvalóbb trendje a könnyű emelet, sötét padlóburkolatot küld a feledésbe. Ellenfeleik a könnyű emeletek hibáira összpontosítanak, és a sötét padlón élő klasszikusnak hívják a figyelmet, ami nem fél a nem állandó formától.

 • Sötét padló
 • Könnyű emelet
 • A sötét és könnyű padlók belső kombinációira vonatkozó szabályok
 • A szex megfelelő kombinációja a belső tér egyéb elemeivel
 • A padló színének kölcsönhatása a belső tér stílusával
 • Padlószín és világítás

Sötét padló

Azonnal foglaljon állást, hogy a sötét padló nemcsak barna vagy fekete, hanem más színű sötét árnyalatok is.

A padló sötét színe melegséget és kényelmet kölcsönöz a belső térnek, de láthatóan láthatóan elrejti a helyet. Ezért logikusabb a sötét padló használata a nagy szobákban, üvegek és fém tárgyak hozzáadásával. A választás során emlékezni kell arra, hogy egyensúlyt kell tartani: sötét padlófényű falak, különben a szoba azonnal sötét börtönbe fordul.

A használat jellemzői

 • A sötét felületek (kivéve a feketeeket) kevésbé szennyezettek és praktikusabbak. De rendszeres ellátást is igényelnek.
 • A "sötét padló - világos bútorok" kombinációja szokásosnak számít, de számos tervező azt ajánlja, hogy olyan tárgyakat válasszon, amelyek csak néhány tónusúak könnyebbek, mint a sötét padló.
 • Ha egy ilyen belsőség úgy tűnik, hogy valaki komor, erős légkört teremt, akkor ezek az emberek kihasználhatják a jól ismert tervezési manővert: a sötét padló és a könnyű falak összekapcsolása a belső térben. A bútorok ebben az esetben bármilyen színűek lehetnek, mert az ilyen belső tér különböző "mindenevő".

méltóság

 • Sok sötét árnyalat az egyén jólétére pozitív hatással bír, megnyugtatja és nem okoz irritációt. Észrevehető, hogy a sötét padlójú világos konyha még jobban elnyeli az ételeket.
 • A sötét padló a komolyság és a szilárdság belsejéhez járul.
 • Átlagolja a túlméretezett tartozékok arányait.

hiányosságokat

 • Jobb, ha sötét padlót nem készítünk egy olyan helyiségben, ahol nincs elegendő természetes fény, viszont ha a napsugarak közvetlenül a padlóra érnek, kiemelik a legkisebb bevonati hibákat, és a felületén még csak kis mennyiségű por azonnal észrevehetővé válik.
 • A sötét fényes bevonaton jól láthatók lesznek a padló mosásának minden foltjai. Ezért az ilyen padló mosása után tovább kell polírozni.
 • A sötét lakk könnyen karcolható, és a legkisebb karcolások azonnal láthatóvá válnak.

Képek a sötét padlóról a belső térben:

Sötét padló árnyékolása

A végső hatás erősen függ a színtónus helyes megválasztásától, ami a sötét padló és a könnyű ajtók összehasonlításával érthető meg.

 • A csokoládé árnyalatai melegnek és barátságosnak adják a belső teret.
 • A fekete színnek köszönhetően az otthon modern egyéniséget, sőt extravagációt is szerez.
 • Egy kicsit elidegenedett sötétszürke árnyalat teszi az atmoszférát hűvösebbé.

Könnyű emelet

A sötét bevonattal összehasonlítva a fény sokkal sokoldalúbb és tökéletesen illeszkedik egy nagyon eltérő belső térbe. Az ilyen padló könnyen kombinálható olyan elemekkel, amelyek csendes színsémával rendelkeznek, például ha olyan padlót használnak, amely könnyebb vagy sötétebb a padlónál. De világos tárgyak a háttérükön jelentősen elhalványulnak. Ha a szoba megvásárolható sötét bútorok, legyen elegáns, sima, vékony vonalak.

Különlegességek

 • Amikor vitatkozunk arról, hogy melyik padló praktikusabb, világos vagy sötét, az érvet gyakran használják a fényes padlók túlzott marzimusa miatt, amely távol áll az igazságtól. A ház tiszta volt, rendszeresen tisztítani kell a felület bármely színét. Itt nagyobb jelentőséggel bír a védőréteg minősége, amely védi a padlót a por és a piszok mély behatolásától, és akkor is a fénysárgás és a sötét ajtók kombinációjának fényképe is örülni fog.
 • A könnyű emelet vizuálisan helyet ad a helyiségnek és sokkal könnyebbé teszi.
 • Néhány ember fehér és más, túl fényes színeket okoz gyakran kellemetlen érzésként. A probléma megoldása egy könnyű padló kombinációja lehet, amely meglehetősen sötét falakkal rendelkezik.
 • Gyakran van egy világos padló a konyhában. Minden belső tétel kiemelkedik jól a háttérben. A könnyű padló és a konyha sötét falainak kontrasztját a munkaterület világos megvilágítása és csillogó fémfelületek enyhítik.
 • Különös figyelmet kell fordítani a könnyű padló tervezésére. Például a "könnyű padló - sötét alaplemez" kombinációja a belső kontrasztot megadhatja, és bármilyen stílusának megfelelő lehet.
  Leggyakrabban a padlófelület nem monokromatikus, hanem nem kontrasztos mintákkal hígítva, mivel a tökéletes fehér padló unalmasnak és kényelmetlenséget okoz.

méltóság

 • Leggyakrabban a sötét ajtók és a világos padló a belső térben látható a nappali szobájában, ahol sötét bútorok is vannak. Ez további tér megjelenését eredményezi, mintha a terem növekszik. Emlékezve erre a tulajdonságra, a tervezők gyakran javasolják ilyen megoldások gyakorlását a miniatűr szobákban.
 • A könnyű padló nemcsak javítja a belső kialakítást, hanem funkcionális plusz, növeli a helyiség megvilágítását.
 • Régóta ismert, hogy ha egy szoba északra néz, és nem nagy méretben büszkélkedhet, akkor a könnyűfalak, világos bútorok és sötét padló lesz majd az egyetlen gyakorlati megoldás.

hiányosságokat

 • Fontos, hogy ne felejtsük el, hogy a bézs vagy a fehér padlók esetében gondosan kell kiválasztani a bútorokat, különben elveszítik előnyeiket, és a legkényesebb, nem markáns bevonatokká válnak.
 • Lehet beszélni a divatos és stílusos világos színű padlóról, de aligha nevezhetjük tiszteletre méltónak. Még gyönyörű szürke laminátum bevonatot is készíthet, de ez nem lesz olyan drága, mint a wenge vagy más sötét fa, ami jelentősen kevesebb költséggel járhat.
 • A nem kívánt árnyalatok megjelenése. Még akkor is, ha bizonyos árnyalatú anyagot keres, majd a padlóburkolat után, bizonyos helyzetben, bizonyos megvilágítási szög alatt ugyanaz az anyag észrevehetően megváltoztatja a hangját. Sötétebb bútorok teszik sötétebbé és könnyűvé, közvetlen napsugárzással kombinálva, éppen ellenkezőleg, nem fognak túlságosan megvilágosodni. Ennek eredményeként olyan hosszú és aprólékosan kiválasztott árnyalat válik valami elképzelhetetlenül, szinte sárga színűvé.

Fotó könnyű padló a belső:

Sötét padló a lakás belsejében: funkciók, design, kombináció, 65 fotó

A sötét padló a belső térben hangsúlyozza a stílus és a kontraszt a falak. A háttérben készült bútorok, a könnyű dekorációs tárgyak és a textíliák hangsúlyozzák. Ez a padló nem tűnik komornak, gyakran használják a klasszikus és modern belső térben.

Sötét padlóburkoló funkciók

A sötét padlót nem csak fekete és barna bevonatnak nevezik, hanem egy másik vörös, kék, zöld sötét árnyalatnak is. A sötét színeknek sokoldalúságuk és viszonylag alacsony marblingjuk van, ugyanakkor a karcolások és a por láthatóbbak a fekete padlón.

A képen egy sötét padló látható a modern klasszikus hálószoba kétszínű belsejében, ágyas ágyakkal, oszmán kandallóval és kandallóval.

A sötét padlójú belső tér elegánsnak és bemutathatónak tűnik, függően az anyagtól és a padló minőségétől, minden stílushoz illő, a sötét barna padló a klasszikus angol stílusban díszíti a szobát, a sötét szürke padló pedig az országstílusnak és a padlásnak felel meg.

A padló kombinációja az ajtókkal

Világos ajtók

A világos ajtó nemcsak a barna és a fényes falak hátterén áll, hanem kontrasztot is teremt a sötét padlóval.

 • A fehér ajtók klasszikus kombinációt adnak egy sötét padlóval. A bézs szín, a szín és a barna falak egyaránt megfelelnek.
 • A bézs ajtók nem olyan piszkosak, mint a fehérek, alkalmasak barna árnyalatokra.
 • Világos szürke ajtók harmonikus kombinációban, amely sötétszürke vagy fekete padlóra alkalmas. A háttérkép jobb, ha semleges vagy telített színt választ.

Sötét ajtók

Alaposan be kell lépni a belső térbe, figyelembe véve, hogy a sötétség egy kis vagy rosszul megvilágított szobában károsíthatja a tervezést.

 • A wenge vagy sötétbarna színű fekete vagy arany árnyalatú szín alkalmas ugyanolyan színű padlóra, feltéve, hogy a bútorok és a szőnyegek könnyűek.
 • A sötétszürke fehér falakkal, sötétszürke padlóval vagy barna padlóval kell kombinálni.

A képen egy sötét padló és sötét szürke bejárati ajtók láthatók a folyosó belsejében egy fehér, vakolt fal ellen.

 • A fekete ajtókat klasszikus és modern belső térben használják, könnyű, bordófalakkal kombinálva, sötétbarna padlóval. Ha a helyiség kicsi, állítsa be az üvegajtókat fekete keretben.
 • A barna, könnyű fából készült megjelenés minden nemhez, sötét barna árnyalatú sötét csokoládéhoz kombinálva a falak bézs színeivel és sötétbarna padlóhangokkal kombinálható.

A képen egy kő sötét padlójú ház klasszikus folyosójának belsejében faragott mintával rendelkező masszív ajtók láthatók.

Világos ajtók

Ezek a figyelem és a belső tárgyak lesz a közvetlen funkció mellett.

 • A vörös, árnyalatú, bordó és rubinvörös árnyalatok bézs falak és fekete padló alatt helyezkednek el.
 • Zöldek alkalmasak vörös, bézs tapéta és fekete, sötétbarna padlóra.
 • A sötétkék sötétbarna és szürke padló alatt közeledik. A fekete színnel kombinálva klasszikus hangulatot teremt az irodában vagy a nappali belsejében.

A padló kombinációja a falak színével

A falak felületének anyagai lehetnek egyszerű tapéták, vakolatok, de a színpalettát a padlóburkolat hangszínével kell kombinálni.

Világos falak

A bézs, a fehér, a világos sárga tapéta, a pasztell festék, díszítmények és minták falai a padló sötét színeivel kombinálva a sötét és a fény közötti egyensúlynak köszönhetően a belső sík díszítésében.

A képen egy tágas hálószoba belseje látható a padláson sötét laminált padlón és a világos narancssárga gipszmaradvány fali dekorációra.

Sötét falak

A falak mély árnyalatai, nagy fekete dísz, kobalt, barna, szürke falak könnyű ajtókkal, fehér alaplapokkal és padlóval vannak kombinálva, amely különböző árnyalatoktól különbözik a falaktól. Jobb, ha a falakat és a padlót nem ugyanabban a színben készítik el egy kis lakásban vagy ablak nélküli belső térben.

A padló alátét kombinációja

A lábazatot először a falak és a padlóburkolat színével kell kombinálni.

Baseboard, hogy megfeleljen a padlónak

A padlózat lábazata egy színnel egybefüggő padlóburkolattal és a falak alján található. Ez a kombináció alkalmas padló és belső színű ajtókhoz, ahol a hangsúly nem a padlóburkolatra vonatkozik.

A talapzat könnyebb

Fényes, világos színekben, fehér árnyalatok alkalmasak a könnyű falakhoz, vagy a falak vagy a könnyű ajtók alatt választhatók. A talapzat egyértelműen különbséget tesz a terek belsejében lévő síkok között.

A képen a lábazatot az ajtó alatt választják ki, és a szürke falak és a padló közötti határt húzzák.

A lábazat sötétebb

A sötétebb színű lábazat kellemes kontrasztot hoz létre, és vonalat von be a padló és a falak között. A szürke és a barna padló alatt fekete és sötét barna szegélyléc áll.

Kombináció bútorokkal

A szekrény, a konyhaszekrény, az asztal és egyéb bútorok színe szintén fontos a padlóburkolat kiválasztásakor. Fényes homlokzatokhoz fa táblákhoz, laminált padlókhoz, parkettákhoz, matt lapokhoz és matt felületekhez - fényes csempe, festett padlóburkolat és egyéb bevonatok, amelyek tükröződnek.

Könnyű bútorok

A világos bútorok bármely belső padozattal kombinálhatók. A fehér bútorok a klasszikus és skandináv stílusú stílusokat egy sötétbarna padló mellett helyezik el. Bézs, pasztell rózsaszín, könnyű fa bútorok alkalmasak szürke, barna, grafit padlóra.

Sötét bútorok

A bútoroknak világosabbnak kell lenniük a padlón, vagy sötét árnyalatúaknak kell lenniük. A szürke, sötétkék bútorok megfelelnek a barna padlónak. A fekete padlóhoz grafit, barna bútorokat, wenge színkészleteket kell felvenni. Sötétszürke padló a belső térben alkalmas fekete, sötét vörös bútorokra.

A képen a bőrágy szinte összeolvad a padló sötét színével, a hálószobában fehér falak és textilek, amelyek fényt kölcsönöznek a belső térnek.

Sötét padlószínek

Fekete padló

Alkalmas szilárd belső nappali, hangulatos hálószoba kialakítására. Fekete szín melegíti a hűvös fehér belső tér, arany tapéta, barna, bézs színű falakkal kombinálva. Univerzális szín, fekete-fehér lábazattal kombinálva, könnyű ajtók.

Sötétszürke

A szín semleges háttérként működik a bútorok és falak számára, és átfedheti a mennyezetet. Leggyakrabban a modern belső térségben, tengerészeti stílusban, országban és padláson.

Sötétbarna

Ez a komfortérzet minden szobához illő, gyakrabban használatos a hálószobában és a csarnokban. Kővel kombinálva a falon egy nappali faház vagy egy rusztikus beltér alkalmas.

Sötétkék

Az ilyen padló sokkal gyakoribb, mint más színárnyalatok. Alkalmas minden beltérhez fehér vagy fekete ajtóval együtt.

Sötétzöld

Szokatlannak tűnik, az ilyen szőnyeg hasonlít a fűre, a kemény bevonat önálló akcentussá válik, és jobb kombinálni semleges bútorokkal.

A képen sötétzöld padló látható a nappali belsejében, klasszikus stílusban.

Stílus kiválasztása

klasszikus

A klasszikus stílusban megkülönbözteti kifinomultsága és a természetes anyagok dekorációhoz való használata. A padlót leggyakrabban rétegelt vagy parketta lapokból készítik, wenge vagy foltos tölgy színében, melyet halványvörös, bézs, fehér falak, burgundi vagy smaragd kárpitok kombinálnak. A szegélyléc és az ajtók jobbak a bútorok és a falak felszedéséhez. A fürdőszobában a monophonic matt csempe, dísztárgyakkal vagy egy fa alatt egy csempe van használva.

modern

Ez a stílus nem korlátozódik a konkrét sötét színekre, a fekete csempe, a sötétbarna laminátumra, a festett tábla, a sötét parketta, a sötétszürke vagy a sötétkék önterülő padlóra.

Country zene

Rusztikus stílus magában foglalja a padló egy durva fórumon vagy laminált, a körülmények között a lakás lehet egy parketta sötét fa. Ez a padló egy bőr kanapéval, kopott bútorokkal, fenyőből vagy körtefából készült fából készült asztal.

A tetőtéri stílusban különleges gondatlansággal és csak a szükséges bútorok jelenlétével nyilvánul meg. A kényelmet mindenekelőtt értékelik, ezért a padlónak fából, fekete, szürke, sötétbarna laminált színekből kell állnia. A padló lehet beton egy befejezetlen esztrich utánzata, de aztán fel kell melegíteni.

A stúdióban lévő stúdió lakásban a tetőtérben és a csempék kombinációja a konyhában sötét parketta a nappaliban.

angol

Az angol stílus belseje sötétbarna, fekete és mahagóni parketta. A padlót jacquard vagy szőnyeg díszíti díszítéssel és szegélyekkel a széleken.

A padló a szobák belsejében

Bármely helyiségben egy sötét padlóburkolat megfelelőnek tűnhet a szőnyegek, bútorok, falak és ajtók megfelelő kombinációjával.

Nappali

A csarnoknál jobb a padlólap, laminált padló, szőnyeg használata. Meleg anyag, kandalló, lágy gőzkabin bútorok felállítva a kellemes beszélgetéshez. Egy kis nappaliban jobb, ha nem használsz fekete padlót.

hálószoba

Minden árnyalat, amelyet könnyű ágy és ruhásszekrény, valamint színes vagy sötét bútorok kombinálnak.

A képen van egy hálószoba belső sötét laminált padló és kő tégla falak, amelyek festett különböző színekben.

konyha

Megfelelő szürke vagy barna linóleum, csempefa vagy négyzet alakú cserép váltakozó színekkel. A fehér lakosztály alatt fekete csempe, matt matricákkal kombinálható.

óvoda

Ez a gyermek kényelmes zónája, az óvoda padlójának viszonylag puha, csúszásmentes és nedvességállónak kell lennie. Megfelelő parketta, nedvességálló laminált, szőnyeg vagy szőnyeg egy fapadlón. Jobb, ha a padlóra színt vagy barna árnyalatot választasz.

Bejárati csarnok

Olyan gyakran, mint a környezetszennyezésnek és a napfényre gyengén megvilágított helyiségnek, a világos falakat és a könnyű lemezeket sötét nedvességálló laminált vagy porcelán kőlapokkal kell kombinálni. Egy monokróm fényes csempe, dekoratív fagylalt szőnyeggel a folyosó közepén.

A fotóban a folyosó belseje grafit parkettával, kék falakkal és fehér belső ajtókkal, további világítással és fehér felületekkel ötvözi a helyet.

fürdőszoba

A fürdőszobában minden sötét színű, csúszásmentes csempe közül választhat, az univerzális lehet barna és szürke. Ha a padló fekete, akkor a háttérképnek vagy a festménynek világosnak kell lennie. Ha a fürdőszoba nagy, különböző padlóburkolatok, pl. Csempék a fürdőszobában és nedvességálló laminátumok a szekrények területén.

Fotógaléria

A sötét padló teszi a belső bemutatható, melegebb, kő vagy tölgyfa befejezése kapcsolódó luxus, kényelem. Leginkább pasztell és világos színekkel, jó minőségű textilekkel és bútorokkal kombinálható. Az alábbiakban a különböző funkciós helyiségekben lévő sötét árnyalatú padlóburkolatok használatát szemléltetik.

Sötét fürdőszoba padló

A honlapon feltüntetett anyagokra vonatkozó minden jog a szerzői jog és a szomszédos jogok védelme alatt áll, és a szerzői jog jogosultjának írásbeli engedélye nélkül sem másolható, sem más módon nem használható, és aktív linket hozhat létre az Eva.Ru portál (www.eva.ru) honlapján használt anyagokkal.
A promóciós anyagok tartalmának kiadása nem felelős. Médiatanúsítvány-tanúsítvány Elérhetőségi szám: FS77-36354, 2009. május 22., v.3.4.44
© Eva.ru 2002-2018

Közösségi hálózatokban vagyunk
Lépjen velünk kapcsolatba

Webhelyünk cookie-kat használ a teljesítmény növelése és a webhely hatékonyságának növelése érdekében. A cookie-k letiltása problémákat okozhat a webhelyen. A webhely használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát.

Fürdőszoba padló - melyik közül választhat? 100 fénykép a legjobb tervezési ötletekből

Miután felvetette a fürdőszobában végzett javításokat, egy véletlenül megválaszolja a kérdést: hogyan készítsek egy fürdőszobai padlót?

Tekintettel arra, hogy ez a szoba általában kicsi és különleges mikroklímával rendelkezik, nagyon felelősségteljes megközelítést kell vállalnia erre a kérdésre.

Mit kell keresni a választás során?

Először az anyagot fontos kritériumok szerint kell értékelni:

 • Környezetbarát
 • tartósság
 • Ellenáll a különböző károknak és hatásoknak

A fürdőszobában lévő padló nemcsak a mechanikai nyomás és a kopás hatására van kitéve, hanem a magas páratartalom és hőmérséklet, valamint az agresszív mosószerek gyakori használata is befolyásolja.

Ezért jobb gondosan választani, így védeni magát a jövőben a káros hatásoktól, gyakori tisztításoktól és sok éven át, hogy élvezze a friss javítások vonzó megjelenését.

Milyen anyagokat kell eldobni

A fürdőszoba padlójának kiválasztásakor haladéktalanul hagyjon fel olyan anyagokat, mint:

 • Laminált padló
 • Parketta
 • Bármilyen szőnyeg
 • faipari
 • linóleum

Figyelembe véve az állandó hőmérséklet-csökkenést, a magas páratartalmat, a rossz szellőzést, a vegyi anyagok hatását, a felsorolt ​​anyagok gyorsan elveszítik megjelenésüket és használhatatlanná válnak.

Ha még mindig igazán szeretne egy fapadlót a fürdőszobában, meg kell adnia neki minden körülményt, védenie és ápolnia kell.

Ebben az esetben a leglogikusabb pillantást a bambusz. Kevésbé érzékeny a vízi környezet káros hatásaira.

Milyen anyagot választani

Jelenleg sok olyan anyag van, amely alkalmas a padló padlózására a fürdőszobában.

Könnyebb először meghatározni a jövő belső stílust és kiválasztani a megfelelő anyagokat.

Kerámia burkolólapok

A leggyakoribb és legmegfelelőbb lehetőség, hogy a csempe a padlón a fürdőszoba.

A kerámia burkolatok tökéletesen ellenállnak a fizikai nyomásnak. A padlón lévő csempe a fürdőszobában általában üveges üvegezésű bevonattal készül.

Megvédi a porózus anyagot a nedvességtől.

Ha a hivatásos mester foglalkozik a lefektetéssel, akkor a csempe nem egy évtizedig fog tartani.

További információk itt:

Különleges gondosság nem szükséges. Hacsak nem szükséges időről időre feldolgozni a tömítéseket tömítőanyaggal annak érdekében, hogy megvédje őket a gomba és a penész ültetéséig.

Üvegmozaik

Ez a mozaik speciálisan sült üvegből készült. A gyártási technológia nagy kopásállóságot, abszolút nedvességállóságot és hibátlan megjelenést garantál. Értékelheti a fürdőszobában lévő padló fotóján.

A padló gondozása nem veszi figyelembe: a víz és a foltok könnyen eltávolíthatók, repedések nem keletkeznek.

Ennek az anyagnak a megválasztása garantálja, hogy egyedülálló hangulatot, emlékezetes dekorációt teremt. Az egyetlen mínusz a magas költségek, de ellensúlyozza a hasznos tulajdonságok tömege.

Vinyl csempe

A vinil ellenáll a legtöbb fürdőszoba problémájának. Az olcsó, könnyű telepítés és gondozás teszi ezt az anyagot a fogyasztók széles körében népszerűvé.

További információk itt:

Az anyag kopásállósága azonban nem éri el a par.

Ráadásul, mivel ez az anyag mesterséges, nem környezetbarát.

Önterülő padló

A fürdőszobában lévő ömlesztett padló egy edzett, egyenletesen elosztott polimer tömeg. A polimer összetétele biztosítja a kész masszát a szükséges textúrával és áttetszőséggel.

Ez lehetővé teszi a padló kiegészítését mindenféle díszítő elemekkel, 3D effektek létrehozásához.

Dekorációként mind mesterséges töltőanyagokat, mind természetes anyagokat használ. Az ömlesztett padló teljesen ellenáll a nedvességnek, hihetetlenül tartós és tartós.

További információk itt:

Padló vízszigetelés

A dekoratív padlózat megkötése előtt meg kell fontolnia, hogy szükség van-e a padlózat vízszigetelésére.

Megakadályozza a lehetséges szivárgásokat, és így mentheti meg a tulajdonosokat a szomszédjaik problémáitól. Ezenkívül megvédi a betonhabarcsot a nedvességtől, és így védi a pusztulástól.

A hidraulikus gátat speciális anyagok konkrét beton alapon történő fektetésével nyerik: tekercsszigetelő vagy bitumenalapú keverékek. Ez a bevonat olyan helyeken történik, ahol a víz elárasztásának lehetősége maximális - a padló és a fal alapja.

A vízszigetelésnek nincs semmilyen káros hatása, nem befolyásolja a befejező munkát. Csak további anyagokat igényel, és időbe telik a megvalósításához. Ezért annak eldöntéséhez, hogy szükség van-e vagy sem, mindenkinek függetlennek kell lennie.

Meleg padló

Meleg padló a fürdőszobában - a divat trend. Hihetetlenül kényelmes. A padló a fürdőszobában mindig meleg lesz, annak ellenére, hogy az anyag felülről néz.

A fűtött padlók lehetnek elektromos vagy víz. Mindegyik rendszer előnye és hátránya.

Tehát az elektromos generál egy további elektromágneses mezőt, és növeli az energiafogyasztást, de egyszerűen telepíthető.

A vízváltozatot nehéz megszervezni, de más hiányosságoktól is megfosztják. A fűtött padló szinte minden padlóra illeszkedik, különösen a csempe alatt. Az egyetlen caveat - maga a padló fel kell emelnie néhány centimétert.

A javítások elvégzése előtt mindenre számítani és gondolkodni kell, és ha nincs személyes tapasztalata, akkor szakemberrel lehet konzultálni. Ezután a végeredmény kellemes lesz a szemnek, és nem bánja a hibák.